StudentWork Sharper AB jobb - lediga jobb

StudentWork Sharper AB jobb StudentWork Sharper AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: StudentWork Sharper AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: StudentWork Sharper AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Finsk support i Göteborg- Stockholm

 2. Norsktalende medarbeidere til kundetjenestesenteret for vår kund!- Stockholm

 3. Studentwork söker en rekryterande konsultchef- Stockholm

 4. Pratar du holländska? Vill du jobba ett par veckor i augusti?- Stockholm

 5. Vi söker en psykologistudent till deltidsuppdrag!- Stockholm

 6. Studentwork söker en teknisk administratör- Stockholm

 7. Extrajobb kvällar och helger!- Stockholm

 8. Returhanterare sökes till expansivt E-handelsföretag!- Stockholm

 9. Analytisk student med goda engelskakunskaper- Stockholm

 10. Studentwork söker talanger till teknisk kundtjänst!- Stockholm

 11. We are looking for Nordic-speaking Customer Agents!- Solna

 12. Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid)- Stockholm

 13. Studentwork is looking for a Marketing Designer (part time)- Stockholm

 14. Administratörer, Stockholms län- Stockholm

 15. Administratör inom marknadsföring- Stockholm

 16. Studentwork söker inköpsadministratör till Järfälla- Järfälla

 17. Stort internationellt bolag söker en Java/ Android utvecklare- Stockholm

 18. Stort internationellt bolag söker en senior java utvecklare- Stockholm

 19. Studentwork söker fönsterbärare!- Täby

 20. Dansktalende ansøgere til Teleperformance’s kundesupport i Ljusdal- Malmö

 21. Danish-speaking customer service to the scenic Ljusdal- Malmö

 22. Operatörer/glasarbetare till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv!- Eslöv

 23. QQFS söker fler dansktalande intervjuare till Malmö- och Köpenhamnsregionen- Malmö

 24. Danish speaking Customer Support- Helsingborg

 25. Driven platschef inom anläggning sökes!- Malmö

 26. Erfaren mätchef sökes till internationell koncern!- Malmö

 27. Ansvarsfull entreprenadchef sökes!- Malmö

 28. Franskalärare - deltid- Katrineholm

 29. Spanskalärare - deltid- Katrineholm

 30. Bildlärare 50% - HT13- Katrineholm

 31. Handläggare, Värmlands län- Karlstad

 32. Registrator, Värmlands län- Karlstad

 33. Administratörer, Värmlands län- Karlstad

 34. Assistenter, Värmlands län- Karlstad

 35. Vaktmästare, Värmlands län- Karlstad

 36. Receptionist/Telefonist, Värmlands län- Karlstad

 37. Finsktalande support- Göteborg

 38. Account manager till attraktivt företag!- Göteborg

 39. Social skribent för extrajobb- Göteborg

 40. Dansktalende kundesupport i Ljusdal- Göteborg


Mer beskrivning

Finsk support i Göteborg
StudentWork Sharper AB Om företaget Dags för miljöombyte? Vi söker nu finsktalande talanger för rekrytering till vår kund. Vår kund som är belägen i centrala Göteborg expanderar för fullt! Kunden är verksam inom IT med fokus på spedition. Företaget har idag ett 30-tal anställda med kunder spridda över norden. Företaget är en uppskattad arbetsplats som erbjuder proffisionalitet, bra stämning och härliga kollegor. Du utbildas internt i bland annat ITIL. Utöver årlig lönerevision bjuds du på företagsresor och får en pensionsförsäkring och en mycket förmånlig sjukförsäkring. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att hjälpa befintliga kunder och sammarbetspartners med diverse tekniska problem över telefon och per mail, det innefattar allt från enkla användarfrågor till komplicerad felsökning i system och integrationslösningar. I början av din anställning kommer du att få en introduktion för att lära dig de olika delarna. Din profil Vi söker dig som kan finska och svenska i tal och skrift samt att du har god förståelse i engelska. Du har ett intresse av teknik och IT och vill lära dig nya saker. God förståelse för operativsystem, användar- och rättighetshantering samt förståelse för skrivare och webläsare i Windowsmiljö är nödvändigt. Du har även en bra servicekänsla och är stresstålig. Som person är du openminded, ambitös, prestigelös och drivs av viljan att utvecklas. Tjänsten är en rekrytering och du kommer att anställas direkt av kund. Meriterande Erfarenhet av spedition IT-bakgrund och god förståelse för operativsystem Tjänsten är förlagd dagtid med start omgående eller enligt ök. Du kommer att jobba med en fast lön. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Finsk support i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsk support i Göteborg

Norsktalende medarbeidere til kundetjenestesenteret for vår kund!
StudentWork Sharper AB Om företaget Vår kund er verdens ledende innen outsourcing CRM og kundeservice. Dina arbetsuppgifter Arbeid med oss betyr handtering av innkommende kundehenvendelser fra våre norske kunder. Kundekontakt skjer hovedsakelig via post, men også telefon. For å bli vurdert for stillingen må du snakke og skrive flytende norsk. Din viktigste oppgave i dette arbeidet er å løse kundens problemer, inkludert om fakturering spørsmål, vareparti og påminnelser. I arbeidet inngår også en del administrasjon. Som person er du service orientert, stress og løsningsfokusert. Du får en utdanning som vil hjelpe deg å håndtere utfordringene i den rollen vi tilbyr deg. Hos oss får du gode muligheter for utvikling og karrieremuligheter i et selskap som stadig er i vekst og ønsker at alle ansatte vokser med oss. Du kommer å jobbe på en arbeidsplass fylt med ambisjoner, drive og ungdommelig atmosfære! Din profil Personen vi leter etter - Snakker og skriver flytende norsk - Ha god skriftlig kommunikasjon - Er tjeneste og løsningsfokusert - Har meget god struktur, nøyaktig og jobber like godt med både tall og mennesker - God til å kommunisere og veilede kunder på en hyggelig og lærerik måte, både skriftlig og muntlig - Har god data vane - Fullført videregående skole Det legges vekt på hvem du er og ditt mulige potensiale. En positive holdning er en av dine viktigste kunskaper. Ettersom intervju prosessen pågår fortløpende bør du sende inn din søknad i dag. Om oss Studentwork er en autorisert nordisk bemannings- og rekrutteringsbedrift med fokus på studenter, nyutdannede og personer med opp til fem års arbeidserfaring. Vår søsterbedrift Sharper hjelper til med ansettelser av spesialister og personer på mellom- og toppnivå i bedriften.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalende medarbeidere til kundetjenestesenteret for vår kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalende medarbeidere til kundetjenestesenteret for vår kund!

Studentwork söker en rekryterande konsultchef
StudentWork Sharper AB Om företaget Studentwork är ett nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på unga talanger. Vi arbetar branschbrett från fyra regionskontor i Sverige och våra kunder sträcker sig från internationella storbolag till lokala kontor. Vårt arbete präglas av fyra värdeord: Roligt, Ansvar, Kreativt och Leverans. Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Dina arbetsuppgifter Som rekryterande konsultchef på Studentwork är du ansvarig för hela leveransprocessen från urval till tillsättning och personalansvar. Du arbetar självständigt i ett team med säljare och övriga konsultchefer. Ingen dag är den andra lik på Studentwork och du kommer bland annat ansvara för: - Intake från kund - Annonsering - Urval och CV-screening - Intervjuer och kandidatpresentation mot kund - Uppföljning mot kund och konsult Som rekryterande konsultchef är du vidare ansvarig för din egen personalorganisation, vilket inkluderar uppföljningssamtal, kontraktsskrivningar, lönehantering och annat vanligt förekommande personalarbete. Din profil Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi, personal eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet från rekrytering och bemanning, gärna med inslag av försäljning. Med ett starkt fokus på service sätter du kund och konsult i främsta rummet. Som person är du prestigelös, kommunikativ och van att självständigt planera och prioritera din arbetsdag. Har du tidigare erfarenhet från Intelliplan och För att trivas i rollen som rekryterande konsultchef drivs du av eget ansvar, samtidigt som du vill vara del i ett starkt team med hög ambitionsnivå. Du har en positiv grundinställning och ser möjligheter i de utmaningar du ställs inför! Vi erbjuder dig en nytänkande, händelserik arbetsplats med härliga kollegor. Låter detta som en perfekt matchning? Kontakta oss idag och bli en del av vårt nätverk! Tillsättning sker enligt överenskommelse och lönen består av en fast och en rörlig del.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studentwork söker en rekryterande konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentwork söker en rekryterande konsultchef

Pratar du holländska? Vill du jobba ett par veckor i augusti?
StudentWork Sharper AB Om företaget Vår kund arbetar mot uppdragsgivare med marknadsundersökningar, mötesbokningar och uppföljningar. Nu söker vi dig som talar flytande holländska och vill arbeta i ett projekt på ca 75 timmar med preliminär start 15 augusti. Uppdragsgivaren är ett av de världsledande analys- och eventbolagen inom IT-relaterande företag. Bakgrunden till uppdraget är en executive dinner i Amsterdam där du kommer att följa upp inbjudningar med syfte att boka upp deltagare till middagen. Målgruppen består av de 1000 största bolagen i Holland och beslutsfattare inom IT och Teknik. Ämnet för middagen är cloud computing, och deltagarna bjuds på mat och vin i toppklass! Din profil Som konsult på uppdraget sitter du hos vår kund i Vreten, Solna och med telefonen som verktyg följer du upp inbjudningarna med syfte att boka upp personen på middagen. Du talar flytande holländska, och det är en fördel om du även behärskar svenska och engelska. Du är van att arbeta med telefonen som arbetsverktyg och har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, t ex telesales B2B. Du kommer få en utbildning av vår kund för att kunna svara på enklare frågor, men tidigare kunskaper om begreppen cloud computing och mobilitet ses som meriterande. Uppdragslängd: ca två veckor med preliminär start 15 augusti. Lön: 125-140 kr/tim beroende på erfarenhet. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Pratar du holländska? Vill du jobba ett par veckor i augusti? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pratar du holländska? Vill du jobba ett par veckor i augusti?

Vi söker en psykologistudent till deltidsuppdrag!
StudentWork Sharper AB Om företaget Vår kund är en mindre konsultgrupp som arbetar med att hjälpa organisationer att bli mer produktiva, lönsamma och mänskliga genom psykologisk specialistkompetens, avancerade vetenskapliga metoder och god förståelse för affärsverksamhet. För kundens räkning söker vi nu en kontorsassistent. Är du psykologistuderande som är intresserad av att arbeta extra några timmar varje vecka? Då är det här en bra möjlighet för dig! I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administrativ assistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att sköta allmänna kontorssysslor, hantera fakturering, skriva ut och organisera dokument samt vara allmänt behjälplig på kontoret. Med rätt inställning och ambition finns goda möjligheter att avancera inom bolaget, och kunna avlasta konsulterna i mer kvalificerade arbetsuppgifter. Din profil Till det här uppdraget söker vi dig som studerar psykologi vid universitetet. Du är administrativt stark, strukturerad, självgående och har lätt för att uttrycka sig i skrift. Då du i det dagliga arbetet kommer komma i kontakt med omfattande pappersarbete är det viktigt att du ser vad som behöver göras och är organisatorisk. Du har god vana av Office-paketet, främst Excel. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en psykologistudent till deltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en psykologistudent till deltidsuppdrag!

Studentwork söker en teknisk administratör
StudentWork Sharper AB Om företaget Vill du vara en del av energibranschens framtid? Är du en person som har engagemanget och förmågan att driva utvecklingen framåt? Studentwork söker för kunds räkning en anslutningsadministratör till Teknisk Kundtjänst. Vår kund arbetar inom energibranschen med kontor i Värtahamnen strax utanför Stockholm. Dina arbetsuppgifter Som anslutningsadministratör hos vår kund kommer du att svara på kunders och entreprenörers frågor och hantera ärenden som framförallt handlar om mätanordningen för förbrukningen av el, men också anslutningen till eldistributionsnätet. Vidare ansvarar du för att ärendena genomförs från inkommet ärende till fakturering. Du kommer ha mycket kontakt med kunder och samarbetar med kollegor internt i andra delar av organisationen. Verksamheten utvecklas kontinuerligt och du är intresserad av att vara delaktig i eller att driva utvecklings- eller förbättringsprojekt. Din profil Du som söker tjänsten har helst 2 års högskoleutbildning dock minst teoretiskt gymnasium i botten och gärna erfarenhet från kundvård inom energibranschen. Du har hög social kompetens, som du kommer att ha användning för bland annat i dialog med kunder. Vi sätter stort värde i din förmåga att vara självgående och ta egna initiativ. Som person är du positiv, serviceinriktad, noggrann, tålmodig och bidrar till ett gott arbetsklimat i och utanför gruppen. Du har goda kunskaper i MS Office och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. För den här tjänsten krävs att du pratar flytande svenska. Omfattning: Heltid Start: Omgående Lön: Enligt överenskommelse Vår kund erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i en spännande bransch med engagerade kollegor. Du kommer att få arbeta i ett gott arbetsklimat där du kommer att få bidra till att skapa och utveckla verksamheten i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studentwork söker en teknisk administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentwork söker en teknisk administratör

Extrajobb kvällar och helger!
StudentWork Sharper AB Om företaget Vi söker studenter och kvällsjobbare för plock- och packuppdrag på södra sidan av Stockholm. Vår kund driver nordens största e-handelsplats för reservdelar till bilar och erbjuder ett sortiment på över 200 000 produkter för alla ledande bilmärken. Dina arbetsuppgifter Som orderplockare hos vår kund kommer du att arbeta på timbasis under höstterminen och avlasta ordinarie personal med plock- och packning av bilreservdelar. Du som söker är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning som gör att du kan arbeta minst ett par dagar per vecka. Din profil För att trivas hos vår kund är du noggrann, utåtriktad och bidrar till en bra stämning på lagret. Du är lojal, arbetsvillig och kommer alltid i tid! Är du en person som gillar att hugga in så är det här ett jobb för dig! Sök tjänsten redan nu, urval sker löpande! Arbetstider: Måndag-Torsdag kl. 16:00-21:00 samt helger 07:00-16.00 Start: Slutet av augusti Lön: 100,57 kr/tim exkl semesterersättning och OB-tillägg efter 18:00 och på helger. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb kvällar och helger! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb kvällar och helger!

Returhanterare sökes till expansivt E-handelsföretag!
StudentWork Sharper AB Om företaget Vår kund driver nordens största e-handelsplats för reservdelar till bilar och erbjuder ett sortiment på över 200 000 produkter för alla ledande bilmärken. Dina arbetsuppgifter Som returhanterare kommer du att granska returärenden i vår kunds ärendehanteringssystem. Du arbetar främst mot kundserviceavdelningen men även med inköps- och produktavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår granskning av reklamationer och hantering av dessa tillsammans med hjälp av kundservice och leverantörer. Vår kund är inne i en expansionsfas och du kommer att få vara med och skapa nya rutiner i ett team på tre personer. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas hos vår kund. Din profil Vi söker dig som har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har ett stort intresse för fordon och bilreservdelar. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet. Körkort är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i systemet Techdoc. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo. Du kommer att jobba med andra bilintresserade personer, och hos vår kund har man kul på jobbet! Som person är du prestigelös och bidrar till den goda stämningen! Om du känner att det här är en spännande utmaning så sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande. Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: 8-17 Plats: Slagsta i Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Returhanterare sökes till expansivt E-handelsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Returhanterare sökes till expansivt E-handelsföretag!

Analytisk student med goda engelskakunskaper
StudentWork Sharper AB Om företaget Till kund söker vi nu en analytisk person med goda kunskaper i engelska! Vår kund är ett internationellt företag specialiserade på mediabevakning av såväl traditionell media som sociala och elektroniska medier. De arbetar med att underhålla sina kunder med relevant information som cirkulerar i medierna. Dina arbetsuppgifter I denna tjänst kommer du att referera svenska tidningar på engelska. I arbetet innebär detta att du kommer söka relevant information i svenska medier, analysera och ta ut relevanta delar ur texten och sedan sammanställa resultatet på engelska. Det handlar i första hand om ekonomiartiklar, men det kan även förekomma artiklar med politiskt eller samhällsinnehåll. Din profil Vi söker dig som har goda kunskaper inom skriftlig engelska och förståelse för ekonomiska artiklar. Du bör vara nogrann och ha lätt att lära för att effektivt kunna finna relevant information. Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi och ett intresse för media och samhällsfrågor. Omfattning: 75% - heltid Datum: 22 juli - 16 augusti Plats: Medborgarplatsen Tjänsten tillsätt omgående, så ansök redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk student med goda engelskakunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk student med goda engelskakunskaper

Studentwork söker talanger till teknisk kundtjänst!
StudentWork Sharper AB Om företaget Studentwork söker för kunds räkning flera talanger till en teknisk kundtjänst! Du kommer att arbeta med teknisk kundtjänst i fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Produkterna är välkända och arbetet inleds med en tre veckors betald utbildning. Du kommer dagligen att få chans att hjälpa dina kunder med varierande frågeställningar och vår kund erbjuder goda karriärmöjligheter för dig som visar vilja och ambition. Din arbetsgrupp kommer att arbeta nära varandra i en stimulerande miljö och vi söker dig som vill ta ett kliv in i arbetslivet eller dig som vill till nya utmaningar. Arbetet hos vår kund präglas av tre ledord: Problemlösning, Service och Glädje. Problemlösning – Möta dina kunders problem och förfrågningar angående produkten samt hitta lösningar och ge vägledning i frågor rörande smartphones, musikspelare samt datorer Service – Du kommer dagligen att sträva efter att ge kunden professionell service, där du regelbundet har möjlighet att förbättra din kompetens genom nära relation med närmsta handledare Glädje – Hos vår kund handlar det om att ha roligt på jobbet. En balans av glädje, service och professionell problemlösning ger lyckade resultat och glada medarbetare Din profil Vi söker dig som: - Vill ge din kund högklassig service - Vill arbeta i en rolig och fartfylld arbetsgrupp - Vill jobba med teknisk problemlösning - Talar och skriver engelska Arbetsplats: Stockholm Start: Omgående Lön: Fast lön + bonus Låter detta någonting för dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Studentwork söker talanger till teknisk kundtjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentwork söker talanger till teknisk kundtjänst!

We are looking for Nordic-speaking Customer Agents!
StudentWork Sharper AB About the client Think you know about Telesales? Think again. Achilles’ Customer On-boarding team offers a unique opportunity to work in a fast-paced environment where you will be selling a best in class procurement solution, underpinned by a cloud based software platform. You’ll be working on behalf of a client base that consists of some of the most prestigious blue chip names around the globe. Always adding value and providing opportunities to grow, Achilles’ Telesales organisation is a vibrant and dynamic team where talent is identified and appreciated, and hard work is rewarded. Worktasks Achilles’ Customer On-boarding organisation is a truly global team with presence from Australia to Chile. Our impressive client list includes names like Shell, Unilever and Jaguar Land Rover, and it’s growing all the time. Our role is to qualify the client’s supplier community and manage it on their behalf. Joining the team in Technical Sales, you’ll sell business-to-business in one of three teams – Renewals, New Business or Retention. You will be responsible for converting a high number of new business opportunities or ensuring high renewal sales by matching the best services to suppliers, delivering continuous improvements to the supplier experience. Your profile Our Customer Agents are enthusiastic, target driven and motivated to deliver the best value service to our customers using a consultative approach to establish their needs and match them with our portfolio of services. A confident and professional manner is a must to handle customer calls from a variety of suppliers, from small owner-managed local businesses to blue chip corporations. Achilles’ services are unique, so our sales agents know that good listening skills, coupled with the ability to adapt your style to your client, are vital when negotiating through to sales closure. Your responsibility is to call our clients’ suppliers on their behalf and request them to complete a basic questionnaire so we can ascertain their subscription needs. You’ll be supported by communication materials such as letters, emails and messages which are sent by the clients themselves, so your prospects will be expecting Achilles to contact them. You’ll also receive the training and personal development you need to hit the ground running and enjoy success from the start. We offer entry-level, intermediate and senior sales roles, and wherever you join us we will support your progression with continued development to enhance your sales skills and broaden your career prospects. At Achilles, we value your previous experience in telesales, sales support or customer services, but motivation, work ethic, tenacity and a will to succeed are just as important. What Achilles Can Offer You Apart from offering you a competitive salary with a great bonus scheme, working for Achilles comes with a range of additional benefits. You’ll be working for a well-established and fast growing organisation, so being part of the team offers opportunities to progress within the sales functions and beyond through our truly global career opportunities. Combined with great career prospects, a track record of promoting from within and the training for you to be successful, we think of ourselves as a friendly dynamic team with a unique approach to business and a great working environment. Please apply within the 31st of May 2013. About us We are pioneers in talent relations, which means that we know the best talents and companies out there. Studentwork’s goal is to be a long-term partner for both companies and employees. By keeping a constantly updated network of candidates and employers – of all sizes, in all industries – we are able to be one step ahead in matching the right person to the right job. We are Studentwork. We know the best people. That’s our business. Contact us today and become a part of our network.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga We are looking for Nordic-speaking Customer Agents! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: We are looking for Nordic-speaking Customer Agents!

Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid)
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en pedagogisk IT-student till Högdalen! Vår kund är verksam inom Svenska Kyrkan och nu söker vi en student till deras kansli. I dagsläget består kansliet av 35 personer och du kommer att arbeta med sociala medier, information och Intranät. Du kommer att arbeta självständigt med uppdateringar av hemsidan och avlasta IT-ansvarig med utformning av annonser, uppdatering av interna mallar m.m. Din profil - Du är student inom IT, och har ett stort intresse för information och sociala medier - Du är pedagogiskt lagd och kan stötta kansliet med IT-frågor - Du är kunnig inom och tycker det är roligt att arbeta med sociala medier - Du är en person som delar Svenska Kyrkans värderingar (dock inget krav på medlemskap) Uppdragsstarten är i slutet av augusti, och slutgiltiga intervjuer kommer ske hos vår kund vecka 33. Vi kommer dock träffa kandidater löpande så skicka din ansökan redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid)

Studentwork is looking for a Marketing Designer (part time)
StudentWork Sharper AB About the client Archtours is a full service travel agency specialized in architecture, city planning and design. Their in-house programmes and tour products form the core of the company’s operations. Archtours offer their clients a one-stop-shop for expert tour programmes and all their travel needs at competitive prices. Archtours also produce architectural and urban planning events, training, and publications. Worktasks As a Marketing Designer you will work with B2B marketing, working independently inventing and creating marketing material for Archtours tour programs. You will work closely with Archtours CEO and Marketing Manager in Helsinki. Addititional tasks include customer contact with Archtours customers in Stockholm by sales and services of Archtours. Your profile - University level student or graduate from economics, marketing or sales. - Knowledge of electronic and social medias and how to use them in marketing - Basic IT-knowledge of office programs + Word press and designing/updating websites. (Archtours uses MySQL based software.) - 2-5 years’ experience in marketing - Personality suitable for self-governing work style - Perfect job for a student a bit closer from graduation - Swedish in native language and fluent English, bonus for Norway and other languages - Bonus for interest in architecture and building environment This is a part time project, approximate 40 hour/week and almost full time during the summer. Archtours will interview applicants in Stockholm the 22-23 of August and start-up for for the project will take place in Helsinki 5-6 of September so send us your resume today! About us We are pioneers in talent relations, which means that we know the best talents and companies out there. Studentwork’s goal is to be a long-term partner for both companies and employees. By keeping a constantly updated network of candidates and employers – of all sizes, in all industries – we are able to be one step ahead in matching the right person to the right job. We are Studentwork. We know the best people. That’s our business. Contact us today and become a part of our network.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Studentwork is looking for a Marketing Designer (part time) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentwork is looking for a Marketing Designer (part time)

Administratörer, Stockholms län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu administratörer! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - sköta administrativa rutiner. - planera och samordna. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - vara ett operativt stöd för verksamhet. - formulera brev, protokoll m m efter anvisningar om sakinnehåll. - fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer, Stockholms län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer, Stockholms län

Administratör inom marknadsföring
StudentWork Sharper AB Om företaget Vi erbjuder öppna och företagsanpassade kurser, konferenser och seminarier samt kvalificerade yrkesutbildningar. Våra styrkor är det heltäckande i utbudet, den genomgående höga kvaliteten och långsiktigheten i våra åtaganden. Varje år utbildar vi tusentals chefer och medarbetare inom våra två huvudområden teknik och management. Vi har framgångsrikt arbetat med detta sedan 1922. Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en administratör på deltid för arbete på halvtid under augusti. Dina arbetsuppgifter kommer dels bestå av att stötta marknadsföraren med att hantera information och uppdatera dokument, främst i Excel. Kundens marknadsföring ska vara professionell och respektfull vilket kräver att de bjuder in rätt person och med rätt information. Som administratör är du en viktig del av det vilket gör att vi ställer krav på noggrannhet, men också på effektivitet. Du kommer även avlasta projektledarna i hantering av konsulter, och boka upp exempelvis resor och hotell. Kundens utbildare/konsulter är den viktigaste pelaren för deras verksamhet, detta ansvar kräver därför att du har god känsla för service. Kontoret är beläget i Stockholms innerstad. Vi söker dig som är en van Excel användare och noggrann i ditt arbete. Vidare är du serviceminded och hjälper gärna dina kollegor! Start: 1 augusti Slut: 31 augusti Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör inom marknadsföring

Studentwork söker inköpsadministratör till Järfälla
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Studentwork söker för kunds räkning en noggrann och analytisk administratör för artiklar och register. Vår kund är belägen i Järfälla och en ledande grossist inom VVS, Mark&VA, Kyla, Industri och Fastighet. Som administratör kommer du att arbeta på inköpsavdelningen hos vår kund och ingå i ett litet arbetslag för produktdata och artikelinfo. Du kommer att arbeta självständigt med att ta in produktinformation och tjänsten innefattar i huvudsak arbete med kataloghantering, registervård inkluderat uppdatering av leverantörs- och artikelregister samt priskalkylering. Din profil Vi söker dig som: • innehar tidigare relevant erfarenhet inom prisadministration och/eller registervård • sätter ett värde i att utföra dina administrativa uppgifter korrekt • har goda kunskaper i Excel och Access • är en trevlig medarbetare som bidrar till den goda stämningen Vidare är det en fördel om du tidigare arbetat i Movex och har erfarenhet från handelsföretag. För den här tjänsten krävs att du talar och skriver svenska flytande samt att du innehar goda kunskaper i engelska. Beräknad start: 12 augusti Område: Järfälla Omfattning: Heltid tillsvidare med goda möjligheter till överrekrytering Lön: Fast lön enligt överenskommelse Urval och intervjuer genomförs löpande, därför ser vi fram emot din ansökan redan idag. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studentwork söker inköpsadministratör till Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentwork söker inköpsadministratör till Järfälla

Stort internationellt bolag söker en Java/ Android utvecklare
StudentWork Sharper AB Om företaget G&D är världsledande inom mjukvaruprodukter för telekomindustrin. De erbjuder avancerad server mjukvara till över 200 mobila nätverk. För att möta marknadens efterfrågan för teknologi inom området Mobile device management utökar R&D -avdelningen ett av sina utvecklingsteam. Utökningen av teamet möjliggör en kontinuerlig och stabil utvecklingsprocess med förstaklassiga produkter på en global marknad. Dina arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra ett scrum-team som utvecklar, testar och ger ut mjukvaruprodukter för mobiloperatörer. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att kravanalys, design och att implementera nya features och systemkrav i ett mobile device management system, vilket består av både server- och mobil-applikationer. Du kommer att jobba nära produktägaren, scrum-mastern, andra utvecklare och testare i ditt team. Du kommer att interagera direkt med interna och externa kunder både gällande användningen av existerande versioner samt diskutera krav på nya versioner av produkten. Din profil • Du brinner för programmering och trivs bra med att jobba i grupp. Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och att lära dig av andra. • Du har jobbat i minst ett par år med java och har även kunskaper kring utveckling på android-plattformen. • Du har även jobbat med Spring, JEE, EJB, Web services, JMS, JUnit och Maven. • Du jobbar i en Linux- eller Unix-miljö • Du har en Civilingenjörsexamen i Datateknik eller motsvarande • Du talar flytande engelska och svenska Meriterande är om du har erfarenhet från telekombranschen och har jobbat med scrum och testdriven utveckling. Om oss Sharper rekryterar IT-specialister, chefer samt högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, ekonomer, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar. Vårt systerbolag StudentWork är ett auktoriserat nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på studenter, nyutexaminerade samt personer med upp till ca fem års arbetslivserfarenhet. Kontaktuppgifter: I denna rekrytering samarbetar Giesecke & Devrient med Sharper. Ansök via hemsidan www.sharper.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Lina Falkenstad på telefon 0735 800872 eller lina.falkenstad@sharper.se.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Stort internationellt bolag söker en Java/ Android utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stort internationellt bolag söker en Java/ Android utvecklare

Stort internationellt bolag söker en senior java utvecklare
StudentWork Sharper AB Om företaget G&D är världsledande inom mjukvaruprodukter för telekomindustrin. De erbjuder avancerad server mjukvara till över 200 mobila nätverk. För att möta marknadens efterfrågan för teknologi inom området Mobile device management utökar R&D -avdelningen ett av sina utvecklingsteam. Utökningen av teamet möjliggör en kontinuerlig och stabil utvecklingsprocess med förstaklassiga produkter på en global marknad. Dina arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra ett scrum-team som utvecklar, testar och ger ut mjukvaruprodukter för mobiloperatörer. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att kravanalys, design och att implementera nya features och systemkrav i ett mobile device management system, vilket består av både server- och mobil-applikationer. Du kommer att jobba nära produktägaren, scrum-mastern, andra utvecklare och testare i ditt team. Du kommer att interagera direkt med interna och externa kunder både gällande användningen av existerande versioner samt diskutera krav på nya versioner av produkten. Din profil Du brinner för programmering och trivs bra med att jobba i grupp. Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och att lära dig av andra. • Du har en förmåga att se helheten och kan rekommendera lämpliga lösningar ur ett implementations- och kundnytte-perspektiv • Du är van att ta egna initiativ. • Du är bekväm med att representera företaget i offentliga sammanhang. Krav: • Du har väldigt goda kunskaper inom java programmering, minst 10 års erfarenhet. • Du har omfattande kunskaper från att utveckla mjukvaruprodukter i repetitiva iterationer. • Du känner dig bekväm med vedertagna krav på en stabil och skalbar server mjukvara. • Du har använt dig av Spring som ramverk i flera projekt. • Du har jobbat med JEE, EJB, Web services, JMS, JUnit, Maven och Jenkins/ Hudson • Apache, Tomcat och application servers • Du är van att arbeta i en Unix/ Linux miljö och har erfarenhet av sShell scripting. • Du har erfarenhet av databaser och de är en naturlig del i de system som du har utvecklat. • Du har under flera år arbetat med testdriven utveckling • Du har en Civilingenjörsexamen i Datateknik eller motsvarande • Du talar flytande svenska och engelska Meriterande är om du har jobbat i telekom industrin och har erfarenhet från Scrum. Om oss Sharper rekryterar IT-specialister, chefer samt högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, ekonomer, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar. Vårt systerbolag StudentWork är ett auktoriserat nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på studenter, nyutexaminerade samt personer med upp till ca fem års arbetslivserfarenhet. Kontaktuppgifter: I denna rekrytering samarbetar Giesecke & Devrient med Sharper. Ansök via hemsidan www.sharper.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Lina Falkenstad på telefon 0735 800872 eller lina.falkenstad@sharper.se.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Stort internationellt bolag söker en senior java utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stort internationellt bolag söker en senior java utvecklare

Studentwork söker fönsterbärare!
StudentWork Sharper AB Om företaget Studentwork söker nu dig som vill ha ett aktivt och utmanande extrajobb. Vår kund behöver hjälp med att byta fönster i Täby, med start efter semestertiderna. Arbetet kommer att vara fysiskt krävande och det är därför viktigt att du är van att ta i. Du är fysiskt frisk och har inga problem med vare sig rygg eller knän. I och med att du kommer hantera glas krävs det att du är försiktig och tar ditt ansvar på allvar. Dina arbetsuppgifter Tjänsten kommer att vara cirka två dagar i veckan, dagtid måndagar till torsdagar under 5-8 timmar per dag. Arbetstider och raster kommer att vara flexibla och det passar därmed dig med en annan huvudsaklig sysselsättning. Din profil Vi söker dig som gillar att vara fysiskt aktiv och gärna har ett träningsintresse sedan tidigare. Vi ser dig som en glad och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv och förstår vikten av en tillmötesgående attityd. För den här tjänsten krävs det att du talar svenska. Omfattning: Deltid Start: Preliminärt v. 33 Lön: Enligt kollektivavtal Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Täby
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Studentwork söker fönsterbärare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentwork söker fönsterbärare!

Dansktalende ansøgere til Teleperformance’s kundesupport i Ljusdal
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Dine opgaver Studentwork er nu på udkig efter dansktalende ansøgere til Teleperformance’s kundesupport i Ljusdal, Sverige. Har du lyst til at arbejde med problemløsende kundeservice i et stimulerende miljø? Så kan dette være jobbet lige for dig! Som kundesupport på Teleperformance, vil du arbejde i team og tage imod opkald fra dine kunder vedrørende alt fra tekniske problemer til spørgsmål om garantiforpligtelser. Du vil arbejde med kendte produkter og modtage opkald fra danske kunder. Det betyder, at du vil bruge dansk som hovedsprog men du skal også være i stand til at kommunikere på engelsk. Du vil starte din ansættelse med en træningsperiode, hvor du vil lære kende produkterne og hvordan man skal håndtere de opkald der kommer ind. Din profil Vi søger servicemindede personer der ønsker at være en del af et viktigt arbejds-team. Det er viktigt at du - har viden om hardware og software - har en stor interesse for kundeservice og IT - har evnen til at forstå og bruge web-baserede værktøjer - forstår betydningen af at give god service - kan tale og skrive dansk og engelsk flydende - har en positiv holdning og er en problemløser - har evnen til at arbejde under stress og vise initiativ - er proaktiv og ivrig at udvikle din service rolle Salgserfaring og erfaring med fejlfinding af problemer i hardware / software over telefonen er en fordel, men ikke et krav. Teleperformance bidrager med den nødvendige uddannelse. Du vil blive tilbudt uddannelses- og karrieremuligheder i en international virksomhed, der har sit kontor i en af de smukkeste dele af Sverige. Ljusdal ligger i Gävleborg amt, omkring 4 timer fra Stockholm. De tre større byer Hudiksvall, Sundsvall og Gävle er blot en kort tog eller bustur fra Ljusdal og der er masser af muligheder for at shoppe, spise på restauranter eller nyde en spadsertur langs Den Botniske Bugt. Ljusdal er beliggende i et meget naturskønt område med gode muligheder for fisketure, skiløb eller vandreture i skoven. I ljusdal bor og arbejder der mange dansker der kan bidrage til at byde dig velkommen. Uddannelsen starter den 1. august og den 2. september. Lønnen er i henhold til de svenske kollektiv-aftalerne. Udover din timeløn har du også ret til en bonus baseret på gruppe-og individuelle præstationer. Kunne dette være jobbet for dig? Så send din ansøg idag! Om oss Vi er pionerer i talent relationer, hvilket betyder at vi kender de bedste talenter og virksomheder derude. Vi på Studentwork har som mål at være en langsigtet partner for både virksomheder og medarbejdere. Ved at holde et konstant opdateret netværk af kandidater og arbejdsgivere - i alle størrelser af virksomheder, i alle brancher – er vi i stand til at være et skridt foran i at finde den rette person til det rette job. Vi er Studentwork. Vi kender de bedste. Det er vores forretning. Kontakt os i dag og bliv en del af vores netværk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalende ansøgere til Teleperformance’s kundesupport i Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalende ansøgere til Teleperformance’s kundesupport i Ljusdal

Danish-speaking customer service to the scenic Ljusdal
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Studentwork is now looking for Danish-speaking people to Teleperformance’s customer-support in Ljusdal, Sweden! Do you want to work with problem-solving, customer service in a stimulating enviroment? Then this could be the right job for you! As customer support at Teleperformance, you will sit in teams and take incoming calls from your customers regarding everything from technical problems to warranty questions. You will work with well-known products and receive calls from Danish customers. That means you will be using Danish as your main language. You need to be able to communicate in English as well. You will begin your employment with a training period where you will learn the products and how to handle the calls. Din profil We are looking for service-minded people who want to be a part of an important work-team. We need you to - understand the importance of providing good service - have a genuine interest in customer service and IT - speak and write Danish and English fluently - be proactive and keen to develop your service role - have a positive attitude and be a problem-solver You will be offered training opportunities and career opportunities in an international company which has its offices in one of the most beautiful parts of Sweden. Ljusdal is located in the county of Gävleborg, about 4 hours from Stockholm. The three major cities of Hudiksvall, Sundsvall and Gävle is just a short bus or train ride from Ljusdal and there are plenty of opportunities to shop, eat at restaurants or enjoy a stroll along the Gulf of Bothnia. Ljusdal is located in a very scenic area with excellent opportunities for fishing, skiing or hiking in the woods. Many Danes are living and working in Ljusdal and will help to welcome you. The training will begin in the middle of August. The salary is according to the collective bargain agreement. A part from the hourly salary you are also entitled to a bonus based on group and individual performance. Could this be the job for you? Then apply today! About us We are pioneers in talent relations, which means that we know the best talents and companies out there. Studentwork’s goal is to be a long-term partner for both companies and employees. By keeping a constantly updated network of candidates and employers – of all sizes, in all industries – we are able to be one step ahead in matching the right person to the right job. We are Studentwork. We know the best people. That’s our business. Contact us today and become a part of our network.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Danish-speaking customer service to the scenic Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danish-speaking customer service to the scenic Ljusdal

Operatörer/glasarbetare till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv!
StudentWork Sharper AB Om företaget Saint-Gobain Sekurit är en del av Saint-Gobain, ett världens 100 största företag. Saint-Gobain Sekurit är en ledande leverantör av glas till bilindustrin och finns representerade i 22 länder. Med 40 fabriker, 12 100 anställda och en årlig omsättning på över 1,9 miljarder Euro finns Saint-Gobain Sekurits glasrutor i hälften av alla bilar som är tillverkade i Europa. I Sverige har Saint-Gobain Sekurit en produktionsenhet i Eslöv, specialiserad på smarta rutor. Dina arbetsuppgifter Som operatör är du en nyckelperson i företagets tillverkningsprocess av glas. Du arbetar i team med ett personligt ansvarsområde där man ansvarar för den utgående kvaliteten på glaset vid den linje du arbetar. Som anställd genomgår du ett inledande introduktionsprogram, därefter sker kontinuerlig utbildning inom verksamheten där du har stora möjligheter till att utvecklas inom företaget. Som företag arbetar Saint-Gobain Sekurit kontinuerligt med att göra arbetsplatsen säker och trivsam, processer som SAFE, 5S, WCM är en del i de anställdas arbete. Företaget värnar också om de anställdas hälsa med stort fokus på frisknärvaro samt utför kontinuerligt undersökningar enligt Arbetsmiljöverkets direktiv. Godkänt drogtest är ett villkor för anställning. Till vissa av tjänsterna krävs även godkänd härdplastundersökning. Testerna genomförs i regi av Saint-Gobains företagshälsovård. Företaget har kollektivavtal och arbetsvillkoren regleras i övrigt enligt avtalet för Allokemisk industri (IF Metall). Arbetstid: Skiftgång, varierande tider Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning Tillträde; snarast möjligt dock senast 1 september Din profil För att lyckas i rollen som operatör är det ett krav att du har genomfört tekniskt gymnasium eller har motsvarande teknisk bakgrund från arbetslivet. Vana från industriarbete med robotar och Vision-system är meriterande men inget krav. Vidare är det en nödvändighet att du behärskar god svenska i tal och skrift då du dagligen kommer arbeta med instruktioner/manualer. Utöver detta krävs att du är beredd på att ta egna initiativ, är flexibel och stresstålig då arbetet ofta sker under tidspress och i högt tempo. Att vara noggrann och mån om ditt arbete ser du som en självklarhet. Du har inga problem med att arbeta i grupp och vara en lagspelare men tar dig gärna an arbetsmoment på egen hand om så behövs.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Operatörer/glasarbetare till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operatörer/glasarbetare till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv!

QQFS söker fler dansktalande intervjuare till Malmö- och Köpenhamnsregionen
StudentWork Sharper AB Om företaget QQFS (Qualitative & Quantitative Fieldwork Services) är ett internationellt, oberoende marknadsundersökningsföretag. De erbjuder både kvalitativt och kvantitativt fältarbete inom läkemedel och sjukvård över hela Europa med bland annat fokus på Sverige, Norge, Finland och Danmark, De utför främst enkäter inom hälsa och sjukvård och intervjuar regelbundet sjukvårdspersonal såväl som patienter. På företaget finns över 20 års erfarenhet inom internationell marknadsundersökning och de har en bred kunskap inom sjukvårdsmarknaden världen över. Åt QQFS söker vi nu fler dansktalande personer som ska kunna genomföra kvalitativa intervjuer inom det medicinska området. Söker du ett flexibelt extrajobb där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom medicin är detta jobbet för dig. Start för uppdraget är omgående. Vi på Studentwork arbetar med löpande urval, så ansök redan idag. Dina arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att intervjua personer, främst läkare, på de olika sjukhusen i Malmö- och Köpenhamnsregionen. Ibland kan det även förekomma intervjuer via telefon, vilket innebär att man kan sitta hemma och utföra sina uppgifter. Dessutom ska du utifrån genomförda intervjuer kunna sammanställa rapporter och summeringar. I arbetsuppgifterna ingår också att transkribera intervjuerna, dvs att lyssna på bandade intervjuer och sammanfatta rapporter utifrån dessa. Din profil Vi söker dig som går eller gått en utbildning inom medicin eller lingvistik. Vidare skall du vara socialt kompetent och duktig på att formulera dig väl både i tal och skrift. Eftersom majoriteten av intervjuerna kommer att göras på danska med danska läkare, måste du som söker vara flytande i det danska språket. Det är dessutom viktigt att du har mycket goda engelskakunskaper då du som intervjuare oftast får en genomgång före och efter intervjun med kunden (som är engelskspråkig) och eftersom alla transkript görs på danska till engelska. Det är en viss upplärningstid för tjänsten vilket gör att vi önskar att du som söker ser långsiktigt på uppdraget. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga QQFS söker fler dansktalande intervjuare till Malmö- och Köpenhamnsregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QQFS söker fler dansktalande intervjuare till Malmö- och Köpenhamnsregionen

Danish speaking Customer Support
StudentWork Sharper AB About the client As a customer-driven global leader of business process outsourcing (BPO),Stream provides sales, customer care, technical support, and complex outsourcing services. Stream transforms customer care and clients’brands by being the most resourceful industry leader where ingenuity and caring employees transform customers into clients’fans. Stream is a recognized leader at excelling within the most demanding and complex customer care engagements,where a highly-skilled, forward-thinking workforce with specialized training is required.Our innovative service solutions address specific clientneeds through proven best practices,clear vision and solid leadership. Stream blends agility with a global,standardized delivery model to create smart, flexible solutions that help solve our clients’ critical business needs. Stream handles more than 150 million voice,chat,and e-mail contacts annually in 35 languages. Worktasks You will be offered an exciting and various role at an international, prosperous company. For this position you will support one of the companys well-known international customers who is active within the travelling industry. You will work as a travel consultant and be responsible for taking inbound calls for prospective customers, handling customer inquiries in a professional manner while providing the highest level of customer service. Furthermore you will provide responsive and competent telephone support to customers as well as solving and handling customer inquiries. You will also manage claims and customers file (email, fax and chat) regarding problems with booking, documentation request and travel coordination. Workhours are between 8-22, seven days a week. The workload is either full-or part time dispensed between 50-100%. Salary (full time): o 17.844 SEK/month (basic salary) o 1700 SEK/month (language supplement) o Approximately 2500-3000 SEK/month (supplement when working evenings and weekends) A probationary employment period of six months will be applied. Your profile To be successful in this role, we believe that you have worked with similar tasks, e.g. customer support alternatively at a call center, preferably with elements of sales. It is essential that you are fluent in danish and master english. Furthermore, you have excellent communication skills- both written as well as verbally and of course strong customer focus! The role requires general IT skills and the ability to make quick and fast searches on the Internet, while maintaining the conversation with the customer. If you have any experience with travel systems such as Amadeus, IATA, Galileo etc, this will be regarded as an advantage. Personal traits we value are that you are a serviceminded problemsolver. You have the ability to handle stressful situations and provide reassuring answers. Last but not least, you are an excellent teamplayer who enjoy working with people! About us We are pioneers in talent relations, which means that we know the best talents and companies out there. Studentwork’s goal is to be a long-term partner for both companies and employees. By keeping a constantly updated network of candidates and employers – of all sizes, in all industries – we are able to be one step ahead in matching the right person to the right job. We are Studentwork. We know the best people. That’s our business. Contact us today and become a part of our network.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Danish speaking Customer Support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danish speaking Customer Support

Driven platschef inom anläggning sökes!
StudentWork Sharper AB Om företaget För en väldigt stor internationell aktör inom anläggning söker vi nu erfaren platschef. Observera att vår kund är placerad i Göteborg varför vi söker dig som är beredd att flytta för rätt jobb! Dina arbetsuppgifter Som Platschef har du en central roll och ansvarar för planering, ledning och styrning av projekt. Du planerar och prognostiserar projektet, säkerställer att lagar, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav uppfylls, du medverkar vid upphandling av UE och leverantörer. Ledarskapet är en stor och viktig del i rollen som Platschef, vi vill att du skapar goda resultat genom att entusiasmera, skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du ansvar för entreprenadens resultat och rapporterar till arbetschefen. Din profil Som platschef vill vi att du har högskoleingenjörsutbildning eller annan erfarenhet som gett dig motsvarande teoretiska kunskaper. Flerårig erfarenhet av att leda produktion samt personalansvar. Vi har även krav på grundläggande utbildning inom inköp, entreprenadjuridik, KMA, produktionsstyrning och ledarskap. Du är en duktig ledare som får dina medarbetare att växa och tillsammans uppnår ni resultat. Du har en god kommunikativ förmåga och är djupt delaktig i projektet. Att ta ansvar är för dig en självklarhet. Vi värdesätter din personliga lämplighet vid tillsättande av tjänsten. Om oss Vi rekryterar specialister, chefsbefattningar samt högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, ekonomer, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Driven platschef inom anläggning sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven platschef inom anläggning sökes!

Erfaren mätchef sökes till internationell koncern!
StudentWork Sharper AB Om företaget Till en stor internationell koncern söker vi nu deras nästa mätchef! Observera att vår kund är placerad i Göteborg varför vi söker dig som är beredd att flytta för rätt jobb! Dina arbetsuppgifter Det dagliga arbetet handlar om planering, ledning och styrning av mät- och utsättningsarbete. Mätchefen deltar själv i det dagliga arbetet och ansvarar för att samordna mätingenjörernas arbete. Din profil Som mätchef vill vi att du har god kunskap av mät och mängdreglering samt minst 5 års erfarenhet av mät och mängdreglering. Vi vill att du innehar Trafikverkets behörighet Klass A eller är behörig att ansöka om Klass A behörighet. Du har en god kommunikativ förmåga och ett målinriktat arbetssätt. Du har förmågan att entusiasmera och leda människor till att bidra till ett bra resultat. Vi värdesätter din personliga lämplighet vid tillsättande av tjänsten. Om oss Vi rekryterar specialister, chefsbefattningar samt högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, ekonomer, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mätchef sökes till internationell koncern! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mätchef sökes till internationell koncern!

Ansvarsfull entreprenadchef sökes!
StudentWork Sharper AB Om företaget För en väldigt stor internationell aktör inom anläggning söker vi nu erfaren entreprenadchef1 Observera att vår kund är placerad i Göteborg varför vi söker dig som är beredd att flytta för rätt jobb! Dina arbetsuppgifter Det dagliga arbetet handlar om planering, ledning och styrning. Som entreprenadchef ansvar du för att entreprenadens kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav efterlevs, gemensamt med controller ansvarar du för budget och ekonomistyrning, i samråd med inköpschefen planerar du och genomför inköp. Det är entreprenadchefens ansvar att säkerställa att personalens kompetens och kreativitet kommer projektet till nytta genom korrekt information, utbildning och kompetensutveckling. Din profil Som entreprenadchef vill vi att du har civilingenjörsutbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer gett dig motsvarande teoretiska kunskaper. Flerårig erfarenhet av att leda produktion samt grundläggande utbildning inom inköp, entreprenadjuridik, KMA, produktionsstyrning och ledarskap. Du har en god kommunikativ förmåga och ett målinriktat arbetssätt som gör att du kan få dina medarbetare att se helheten. Du har förmågan att entusiasmera och leda människor till att bidra till ett bra resultat. Personlig lämplighet värderas väldigt högt!!! Om oss Vi rekryterar specialister, chefsbefattningar samt högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, ekonomer, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarsfull entreprenadchef sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarsfull entreprenadchef sökes!

Franskalärare - deltid
StudentWork Sharper AB Om företaget Till en grundskola i Katrineholm söker vi nu en franskalärare på deltid till höstterminen 2013. Du kommer att ha ca 6 lektioner i veckan + förberedelser på ca 1 timme per lektion. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att arbeta med flera klasser i årskurserna 6-9. Du kommer att undervisa i ämnet franska efter utsatt läroplan. Under höstterminen kommer du att arbeta som uthyrd konsult och vara anställd av oss. Start är i dagsläget beräknat till den 15e augusti. Din profil Vi söker en social och pedagogisk person, gärna med utbildning inom både franska och pedagogik. Både pedagogisk utbildning och högskolepoäng inom franska som ämne ses som mycket meriterande men är inget krav. Har du tillräckligt goda kunskaper inom det franska språket inklusive den grammatiska delen, tycker om barn och ungdomar och har ett pedagogiskt arbetssätt kan du vara den vi söker! Urval och intervjuer kommer att ske löpande - välkommen in med din ansökan redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Franskalärare - deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Franskalärare - deltid

Spanskalärare - deltid
StudentWork Sharper AB Om företaget Till en grundskola i Katrineholm söker vi nu en spanskalärare på deltid till höstterminen 2013. Du kommer att ha ett antal klasser i veckan + förberedelser på ca 1 timme per lektion. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att arbeta med flera klasser i årskurserna 6-9. Du kommer att undervisa i ämnet spanska efter utsatt läroplan. Under höstterminen kommer du att arbeta som uthyrd konsult och vara anställd av oss. Start är i dagsläget beräknat till den 15e augusti. Din profil Vi söker en social och pedagogisk person, gärna med utbildning inom både spanska och pedagogik. Både pedagogisk utbildning och högskolepoäng inom spanska som ämne ses som mycket meriterande men är inget krav. Har du tillräckligt goda kunskaper inom det spanska språket inklusive den grammatiska delen, tycker om barn och ungdomar och har ett pedagogiskt arbetssätt kan du vara den vi söker! Urval och intervjuer kommer att ske löpande - välkommen in med din ansökan redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Spanskalärare - deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanskalärare - deltid

Bildlärare 50% - HT13
StudentWork Sharper AB Om företaget Till en grundskola i Katrineholm söker vi nu en bildlärare på 50% till höstterminen 2013. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att arbeta med flera klasser i årskurserna 1-9. Du kommer att undervisa i ämnet bild både teoretiskt och praktiskt efter utsatt läroplan. Under höstterminen kommer du att arbeta som uthyrd konsult och vara anställd av oss. Start är i dagsläget beräknat till den 15e augusti. Din profil Vi söker en social och pedagogisk person med utbildning inom bild och form. Pedagogisk utbildning eller erfarenhet ses som mycket meriterande men är inget krav. Har du tillräckligt goda kunskaper inom bild, tycker om barn och ungdomar och har ett pedagogiskt arbetssätt kan du vara den vi söker! Urval och intervjuer kommer att ske löpande - välkommen in med din ansökan redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bildlärare 50% - HT13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bildlärare 50% - HT13

Handläggare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu handläggare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. - utreda, granska och handlägga ärenden. - avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut. - analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. - arbete av utredande och/eller samordnande karaktär. - genomföra och följa upp aktiviteter. - fatta beslut i enklare ärenden. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - relevant högskoleutbildning - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare, Värmlands län

Registrator, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu registrator! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - hantera daglig postöppning, registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. - kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - registratorsutbildning på högskolenivå eller minst 5 års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag. - erfarenhet av offentlig verksamhet. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator, Värmlands län

Administratörer, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu administratörer! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - sköta administrativa rutiner. - planera och samordna. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - vara ett operativt stöd för verksamhet. - formulera brev, protokoll m m efter anvisningar om sakinnehåll. - fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer, Värmlands län

Assistenter, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - hantera återkommande arbetsuppgifter. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - hantera många kontakter med anställda och allmänhet. - göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram m m. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter, Värmlands län

Vaktmästare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Värmlands län

Receptionist/Telefonist, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - ge informationsservice till kunder och medarbetare. - ta emot besökare och bud. - vara behjälplig med myndighetens behov av service inom t. ex. bokning, kopiering, inköp eller registrering. - arbeta med myndighetens telefonservice såsom växel, anknytningar eller konferenser. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Telefonist, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Telefonist, Värmlands län

Finsktalande support
StudentWork Sharper AB Om företaget Vår kund som är belägen i centrala Göteborg expanderar för fullt! Just nu behövs en finsktalande medarbetare. Kunden är verksam inom IT med fokus på spedition. Företaget har idag ett 30-tal anställda och har kunder över hela norden. Företaget är en uppskattad arbetsplats som erbjuder proffisionalitet, bra stämning och härliga kollegor. Du utbildas internt i bland annat ITIL. Utöver årlig lönerevision bjuds du på företagsresor och får en pensionsförsäkring och en mycket förmånlig sjukförsäkring. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att hjälpa befintliga kunder och sammarbetspartners med diverse tekniska problem över telefon och per mail, det innefattar allt från enkla användarfrågor till komplicerad felsökning i system och integrationslösningar. I början av din anställning kommer du att få en introduktion för att lära dig de olika delarna. Din profil Vi söker dig som kan finska och svenska i tal och skrift samt att du har god förståelse i engelska. Du har ett intresse av teknik och IT och vill lära dig nya saker. God förståelse för operativsystem, användar- och rättighetshantering samt förståelse för skrivare och webläsare i Windowsmiljö, är ett krav. Du har även en bra servicekänsla och är stresstålig. Det är även viktigt att du som person är openminded, ambitös, prestigelös och driven med en vilja att utvecklas. Tjänsten är en rekrytering och du kommer att anställas direkt av kund. Meriterande Erfarenhet av spedition IT-bakgrund och god förståelse för operativsystem Tjänsten är på vardagar heltid med start omgående eller enligt ök. Du kommer att jobba med en fast lön. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande support

Account manager till attraktivt företag!
StudentWork Sharper AB Om företaget Vår kund är ett väletablerat företag i en spännande och omväxlande bransch som anordnar företagsmässor. Kunden sitter i fräscha lokaler och erbjuder en kreativ miljö där dina är kollegor kommer vara allt från projektledare, databasadminstratörer och säljare. Företaget lägger stor vikt vid säljutveckling och arbetar ständigt med kompetensutveckling. Företaget söker nu 2 säljare till ett störrre projekt. Du kommer till en början röra sig om en visstidsanställning på 6 måndader. För rätt person finns det goda möjligheter till fast anställning i ett senare skede. Dina arbetsuppgifter Inför en branschmässa spelar du en avgörande roll. Det är din uppgift att boka intressanta företag till montrarna och sälja modeluerna. Det finns också goda förutsättningar att mersälja kringtjänster. Arbetat innebär stor variation. Du behöver searcha, lära dig om den aktuella branschen,kontakta företag både per telefon och per möten. Du jobbar i huvudsak med att kontakta potentiella kunder per telefon men du gör även kundbesök till marknadsledande företag och besöker dessutom andra mässor inom din bransch. Givetvis är du även på plats på din egen mässa och träffar dina kunder när de nyttjar den produkt du sålt. Arbetet innebär omkring 3-5 resdagar runt om i Sverige/månad Lön: Företaget har en ordentlig garantilön samt bra provison och bonusar vilket gör att en duktig säljare besitter en mycket bra lön. Din profil Vi tror att du kommer från telemarketingbranchen och har upptäckt en talang för försäljning. Nu är du redo att ta nästa steg i din säljutveckling och söker ett företag som kan erbjuda det där lilla extra. I fokus står seriositet och långsiktighet och du kommer att etablera goda affärsrelationer med dina kunder. Du har glimten i ögat och ett driv som imponerar. Du arbetar hårt och är inte rädd för att lyfta luren. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa relationer. Du har även förmågan att vara tydlig och rak och snabbt komma till avslut. Som person är du öppen och utåtriktad.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager till attraktivt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager till attraktivt företag!

Social skribent för extrajobb
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Till vår kund söker vi nu två personer som är intresserade av att arbeta som intervjuare i samband med företagsmässor i Göteborg under 2 dagar i september. Vår kund är ett internationellt företag vars verksamhet går ut på att anordna mässor där utställare och besökare kan knyta värdefulla kontakter och skapa goda möjligheter till affärsrelationer. I Sverige arbetar företaget huvudsakligen i storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö. Som skribent kommer dina uppgifter vara att genomföra intervjuer med mässdeltagare och besökare angående mässan. Det första mässtillfället äger rum den 4-5 semptember, där det också ingår en obligatorisk introduktion dagen innan, dvs den 3 sempember. Då kunden anorndar många mässor under hösten 2013 så finns goda möjligheter att arbeteta vid ytterligare tillfällen. Din profil Vi ser att du har en relevant bakgrund inom journalistik. Kanske studerar du idag journalist och vill arbeta extra vid sidan av studierna? Utöver god skrivförmåga läggs stor vikt vid social kompetens. Som person är du utåtriktad, serviceinriktad och informativ. Om oss StudentWork är ett auktoriserat nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på studenter, nyutexaminerade samt personer med upp till ca fem års arbetslivserfarenhet. Vår systerverksamhet Sharper hjälper till med att tillsätta tjänster inom middle- och top-management.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Social skribent för extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social skribent för extrajobb

Dansktalende kundesupport i Ljusdal
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Dine opgaver Studentwork er nu på udkig efter dansktalende ansøgere til Teleperformance’s kundesupport i Ljusdal, Sverige. Har du lyst til at arbejde med problemløsende kundeservice i et stimulerende miljø? Så kan dette være jobbet lige for dig! Som kundesupport på Teleperformance, vil du arbejde i team og tage imod opkald fra dine kunder vedrørende alt fra tekniske problemer til spørgsmål om garantiforpligtelser. Du vil arbejde med kendte produkter og modtage opkald fra danske kunder. Det betyder, at du vil bruge dansk som hovedsprog men du skal også være i stand til at kommunikere på engelsk. Du vil starte din ansættelse med en træningsperiode, hvor du vil lære kende produkterne og hvordan man skal håndtere de opkald der kommer ind. Din profil Vi søger servicemindede personer der ønsker at være en del af et vigtigt arbejds-team. Det er vigtigt at du - har viden om hardware og software - har en stor interesse for kundeservice og IT - har evnen til at forstå og bruge web-baserede værktøjer - forstår betydningen af at give god service - kan tale og skrive dansk og engelsk flydende - har en positiv holdning og er en problemløser - har evnen til at arbejde under stress og vise initiativ - er proaktiv og ivrig at udvikle din service rolle Salgserfaring og erfaring med fejlfinding af problemer i hardware / software over telefonen er en fordel, men ikke et krav. Teleperformance bidrager med den nødvendige uddannelse. Du vil blive tilbudt uddannelses- og karrieremuligheder i en international virksomhed, der har sit kontor i en af de smukkeste dele af Sverige. Ljusdal ligger i Gävleborg amt, omkring 4 timer fra Stockholm. De tre større byer Hudiksvall, Sundsvall og Gävle er blot en kort tog eller bustur fra Ljusdal og der er masser af muligheder for at shoppe, spise på restauranter eller nyde en spadseretur langs Den Botniske Bugt. Ljusdal er beliggende i et meget naturskønt område med gode muligheder for fisketure, skiløb eller vandreture i skoven. I ljusdal bor og arbejder der mange danskere der kan bidrage til at byde dig velkommen. Uddannelsen starter den 1. august og den 2. september. Lønnen er i henhold til de svenske kollektiv-aftalerne. Udover din timeløn har du også ret til en bonus baseret på gruppe-og individuelle præstationer. Kunne dette være jobbet for dig? Så send din ansøg idag! Om oss Vi er pionerer i talent relationer, hvilket betyder at vi kender de bedste talenter og virksomheder derude. Vi på Studentwork har som mål at være en langsigtet partner for både virksomheder og medarbejdere. Ved at holde et konstant opdateret netværk af kandidater og arbejdsgivere - i alle størrelser af virksomheder, i alle brancher – er vi i stand til at være et skridt foran i at finde den rette person til det rette job. Vi er Studentwork. Vi kender de bedste. Det er vores forretning. Kontakt os i dag og bliv en del af vores netværk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalende kundesupport i Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalende kundesupport i Ljusdal


Sök lediga jobb StudentWork Sharper AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se