Studentansvarig sjuksköterska jobb - lediga jobb

Studentansvarig sjuksköterska jobb Studentansvarig sjuksköterska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Studentansvarig sjuksköterska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Studentansvarig sjuksköterska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Studentansvarig sjuksköterska- Stockholm

  2. Studentansvarig sjuksköterska- Stockholm

  3. AKA/ Studentansvarig sjuksköterska- Huddinge

  4. AKA/ Studentansvarig sjuksköterska- Huddinge

  5. AKA/Studentansvarig sjuksköterska- Huddinge

  6. Studentansvarig sjuksköterska- Huddinge

  7. Studentansvarig sjuksköterska söks- Stockholm

  8. Studentansvarig sjuksköterska sökes- Stockholm

  9. Studentansvarig sjuksköterska till Funktion Akut- Huddinge

  10. Studentansvarig sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge- Stockholm


Mer beskrivning

Studentansvarig sjuksköterska
MAVA, akutvårdsavdelning M81-83 Internmedicinsk akutvårdsavdelning MAVA i Huddinge ingår i Akutkliniken och vårdar akutsjuka patienter. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagningen under dygnets alla timmar. Vi bedriver akut korttidsvård inom akut internmedicin. På avdelningen finns sex team med fem till sex patienter i varje team, totalt 35 vårdplatser. Teknisk utrustning som du kommer att stifta bekantskap med är bland annat C-PAP, telemetri utrustning för övervakning och behandling av olika sjukdomstillstånd. Dokumentation sker i Take Care. Arbetsuppgifter: Ett omväxlande arbete i högt tempo, där du som sjuksköterska måste kunna göra prioriteringar och bedömningar bland akutsjuka patienter. Arbetet är mycket självständigt och kräver goda medicinska kunskaper, hög omvårdnadskvalitet men även god organisation- och samarbetsförmåga. Du har grundanställning som tillsvidareanställd sjuksköterska på MAVA. Du har ett uppdrag att under terminstid arbeta 20% administrativt som studentansvarig. Uppdraget som studentansvarig innefattar att planera och ha det övergripande ansvaret för att introducera studenterna till avdelningen samt för studenternas mitt-, och slutbedömning. Du har också ett ansvar för att stödja de andra handledarna i deras roll som just handledare till studenter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Önskvärt att du har en magisterexamen i vårdpedagogik. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete. Att hantera stress och snabba prioriteringar ena stunden och i andra stunden hålla i handen och sprida lugnet till en patient. Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Övrig information: Vi erbjuder våra sjuksköterskor med några års erfarenhet betald magisterutbildning i akutsjukvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska

Studentansvarig sjuksköterska
Akutmottagningen Akutmottagningen i Huddinge är en av Sveriges största med cirka 88 000 besök per år. Vi arbetar flödesorienterat och har sju flöden: medicin, kirurg, ortoped, infektion, neurolog, öron/näsa/hals och barnmedicin. Vi arbetar med ständiga förbättringar enligt leanprincipen för att öka patientnyttan samt minska patientens onyttiga vistelsetid på akutmottagningen. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och som vill ha ett utmanande arbete på en lärorik arbetaplats. I vårt uppdrag ingår vård, forskning och utbildning. Verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan med andra yrkeskategorier. Vi trivs tillsammans och arbetar mycket för att utveckla vården. Vi strävar efter att kontinuerligt utveckla verksamheten vilket ger möjligheter till olika ansvarsområden eller uppdrag. Vi har en individuell introduktion på fem veckor. Arbetsuppgifter: Arbetet på Akutmottagningen innebär ett högt tempo, där du som sjuksköterska måste kunna göra prioriteringar och bedömningar bland akut sjuka patienter. Arbetet är mycket självständigt och kräver goda medicinska kunskaper, hög omvårdnadskvalitet men även god organsiations- och samarbetsförmåga. Du har grundanställning som tillsvidareanställd sjuksköterska på Akut-mottagningen. Du har ett uppdrag att, under terminstid, arbeta 80% som handledare och studentansvarig. Övrig tid som sjuksköterska på Akut-mottagningen. Uppdraget som studentansvarig innefattar att planera och ha det övergripande ansvaret för studenternas introduktion samt bedömning . Tillsammans med dina medhandledare planerar du handledningsschemat under terminstid. Du har också ett ansvar för att stödja de andra handledarna i deras roll som just handledare till studenter. Detta innebär att du initierar utvecklingsarbete i olika former för handledare och följer upp handledare i deras utveckling genom individuellt coachning och stöd. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Önskvärt att du har en maigsterexamen i vårdpedagogik. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete. Att hantera stress och snabba prioriteringar ena stunden och i andra stunden hålla i handen och sprida lugnet till en patient. Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska

AKA/ Studentansvarig sjuksköterska
MAVA, akutvårdsavdelning M81-83 Sjukvård Tycker Du att det är roligt med studenter? MAVA söker efter en ny AKA/studentsamordnare. MAVA, Internmedicinsk akutvårdsavdelning i Huddinge ingår i Akutkliniken och vårdar akutsjuka patienter. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagningen under dygnets alla timmar. Vi bedriver akut korttidsvård inom akut internmedicin. På avdelningen finns totalt 35 vårdplatser. Teknisk utrustning som du kommer att stifta bekantskap med är bland annat C-PAP, telemetriutrustning för övervakning och behandling av olika sjukdomstillstånd. Arbetsuppgifter: Du har grundanställning som tillsvidareanställd sjuksköterska på MAVA. Du har ett uppdrag att under terminstid arbeta 20% administrativt som studentansvarig. Ett omväxlande arbete i högt tempo, arbetet är mycket självständigt och kräver goda medicinska kunskaper, hög omvårdnadskvalitet men även god organisation och samarbetsförmåga. Uppdraget som studentansvarig innefattar att planera och ha det övergripande ansvaret för att introducera studenterna till avdelningen samt för studenternas mitt-, och slutbedömning. Du har också ett ansvar för att stödja de andra handledarna i deras roll som just handledare till studenter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Har du en magisterexamen är det meriterande. Personliga egenskaper: Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete. Övrig information: Vi erbjuder våra sjuksköterskor med några års erfarenhet betald magisterutbildning i akutsjukvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Har du en magisterexamen är det meriterande. Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga AKA/ Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AKA/ Studentansvarig sjuksköterska

AKA/ Studentansvarig sjuksköterska
MAVA, akutvårdsavdelning M81-83 Sjukvård Tycker Du att det är roligt med studenter? MAVA söker efter en ny AKA/studentsamordnare. MAVA, Internmedicinsk akutvårdsavdelning i Huddinge ingår i Akutkliniken och vårdar akutsjuka patienter. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagningen under dygnets alla timmar. Vi bedriver akut korttidsvård inom akut internmedicin. På avdelningen finns totalt 35 vårdplatser. Teknisk utrustning som du kommer att stifta bekantskap med är bland annat C-PAP, telemetriutrustning för övervakning och behandling av olika sjukdomstillstånd. Arbetsuppgifter: Du har grundanställning som tillsvidareanställd sjuksköterska på MAVA. Du har ett uppdrag att under terminstid arbeta 20% administrativt som studentansvarig. Ett omväxlande arbete i högt tempo, arbetet är mycket självständigt och kräver goda medicinska kunskaper, hög omvårdnadskvalitet men även god organisation och samarbetsförmåga. Uppdraget som studentansvarig innefattar att planera och ha det övergripande ansvaret för att introducera studenterna till avdelningen samt för studenternas mitt-, och slutbedömning. Du har också ett ansvar för att stödja de andra handledarna i deras roll som just handledare till studenter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Har du en magisterexamen är det meriterande. Personliga egenskaper: Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete. Övrig information: Vi erbjuder våra sjuksköterskor med några års erfarenhet betald magisterutbildning i akutsjukvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Har du en magisterexamen är det meriterande. Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga AKA/ Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AKA/ Studentansvarig sjuksköterska

AKA/Studentansvarig sjuksköterska
MAVA, akutvårdsavdelning M81-83 Sjukvård Tycker du att det är roligt med studenter? MAVA söker efter en ny AKA/studentsamordnare. MAVA, Internmedicinsk akutvårdsavdelning i Huddinge ingår i Akutkliniken och vårdar akutsjuka patienter. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagningen under dygnets alla timmar. Vi bedriver akut korttidsvård inom akut internmedicin. På avdelningen finns totalt 35 vårdplatser. Teknisk utrustning som du kommer att stifta bekantskap med är bland annat C-PAP, telemetriutrustning för övervakning och behandling av olika sjukdomstillstånd. Arbetsuppgifter: Du har grundanställning som tillsvidareanställd sjuksköterska på MAVA. Du har ett uppdrag att under terminstid arbeta 20% administrativt som studentansvarig. Ett omväxlande arbete i högt tempo, arbetet är mycket självständigt och kräver goda medicinska kunskaper, hög omvårdnadskvalitet men även god organisation och samarbetsförmåga. Uppdraget som studentansvarig innefattar att planera och ha det övergripande ansvaret för att introducera studenterna till avdelningen samt för studenternas mitt- och slutbedömning. Du har också ett ansvar för att stödja de andra handledarna i deras roll som just handledare till studenter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Har du en magisterexamen är det meriterande. Personliga egenskaper: Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna och handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete. Övrig information: Vi erbjuder våra sjuksköterskor med några års erfarenhet betald magisterutbildning i akutsjukvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga AKA/Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AKA/Studentansvarig sjuksköterska

Studentansvarig sjuksköterska
KAVA K41-43 Huddinge Sjukvård Nu söker vi en sjuksköterska till studentenheten på KAVA, K41-43. Vi söker dig som är en positiv och glad sjuksköterska med något/ några års erfarenhet av akutsjukvård och med intresse av att lära ut vårt härliga yrke! Vi behöver en studentansvarig sjuksköterska som tar helhetsansvaret för studentteamet och två handledare som deltar i teamets arbete. På KAVA, Huddinge har vi ett välfungerande studentteam där vi utbildar 44 sjuksköterske-studenter per år. På teamet bedrivs IPL (Interprofessionellt lärande) med både sjuksköterskestudenter och läkarkandidater. Vi har stor studentnöjdhet i teamet. KAVA är en av Karolinska Universitetssjukhusets "Framtidens vårdavdelningar" med 24 vårdplatser, varav de flesta är i enkelsalar. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt och förbättra för våra patienter. KAVA är en arbetsplats med stark och positiv gemenskap där vi ser det som en självklarhet att alla medarbetare är delaktiga i att utveckla avdelningen. Vårt huvudsakliga uppdrag är att vårda de akut sjuka kirurgiska patienter som kommer från akutmottagningen. På avdelningen arbetar vi tillsammans i fyra team varav ett är studentteamet. Teamen bemannas med, en läkare och två sjuksköterskor (alltid i studentteamet) eller en läkare samt en sjuksköterska och en undersköterska. Respektive team ansvarar för sex patienter. På KAVA finns stora möjligheter till personlig kompetensutveckling. Vi tycker det är viktigt att sätta patienten först och vi arbetar utifrån Karolinskas värdeord: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Arbetsuppgifter: Uppdraget som studentansvarig sjuksköterska innefattar att planera och ta det övergripande ansvaret över studentteamet. Tillsammans med teamets handledare planerar du handledarschemat under terminerna, du är även ett stöd för handledarna samt utvecklar och följer upp teamets arbete. Som studentansvarig introducerar du studenterna på avdelningen, planerar deras schema och gör mitt- och slutbedömningar. Som studentansvarig ingår även att utbilda på KTC. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Önskvärt med handledarutbildning. Om du ej har gått denna utbildning så finns det möjlighet att gå den via oss. Personliga egenskaper: Du ska vara professionell i ditt förhållningssätt och ha ett driv och engagemang i studenthandledningen samt kunna bedriva studentteamet självständigt med stöd av omvårdnadschefen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska

Studentansvarig sjuksköterska söks
Psykiatri Nordväst Avd 140, Danderyds sjukhus Vi söker Dig som önskar arbeta dagtid med framtida kollegor ! Vi är ett härligt arbetsgäng som består av både sjuksköterskor, läkare och skötare i varierande ålder, yrkeserfarenhet och kulturell bakgrund. Avdelning 140 tar emot patienter från 18 år och uppåt från de nordvästra kommunerna i Stockholm. Då vi tar emot patienter dygnet runt både på HSL och LPT är ingen dag den andra lik vilket vi alla tycker är väldigt utmanande och intressant. Avdelningen har 18 vårdplatser för både män och kvinnor. Avdelning 140 är idag en allmänpsykiatrisk avdelning men ett förslag finns på att ändra inriktning mot psykosvårdsprocesser samt AST tillstånd. Vi har nyligen startat upp vår KUA-avdelning i samarbete med Sophiahemmets Högskola och Du kommer tillsammans med klinikens AKA ansvara för att leda och utforma projektet som syftar till att skapa en tvärprofessionell attraktiv läroplats för studenter och personal. Projektet planeras även innefatta andra yrkeskategorier som blivande skötare, läkare och paramedicinare. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms län. Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Vi är ca 550 anställda som arbetar på kliniken. Arbetsuppgifter: Handledning av studenter och ansvara för utformning samt utveckling av KUA-projektet. Sedvanliga praktiska arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning med såväl självständigt arbete som samarbete i team med skötare, läkare och paramedicinare. Du planerar, organiserar och leder det dagliga omvårdnadsarbetet och ansvarar för att uppgifter utförs och delegeras på ett patientsäkert sätt. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och/eller erfarenhet inom psykiatri. Handledarutbildning är meriterande. Personliga egenskaper: Vi söker Dig som är flexibel, öppen och pedagogisk som person samt tycker om att leda, engagera och inspirera kollegor och studenter. Du är uppdaterad gällande nya rön och för avdelningen intressant forskning, rutiner och arbetssätt för att kunna bidra till avdelningens förbättrings- och utvecklingsarbete. Du fungerar väl både som en del av omvårdnadsteam samt i självständigt arbete. Övrig information: Vi tillämpar flextid och har bra friskvårdsförmåner. Hjärtligt Välkommen med Din ansökan!!! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska söks jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska söks

Studentansvarig sjuksköterska sökes
Psykiatri Nordväst, avd. 140, Danderyds sjukhus Vi söker Dig som önskar arbeta dagtid med framtida kollegor! Vi är ett härligt arbetsgäng som består av både sjuksköterskor, läkare och skötare i varierande ålder, yrkeserfarenhet och kulturell bakgrund. Avdelning 140 tar emot patienter från 18 år och uppåt från de nordvästra kommunerna i Stockholm. Då vi tar emot patienter dygnet runt både på HSL och LPT är ingen dag den andra lik vilket vi alla tycker är väldigt utmanande och intressant. Avdelningen har 18 vårdplatser för både män och kvinnor. Avdelning 140 är idag en allmänpsykiatrisk avdelning men ett förslag finns på att ändra inriktning mot psykosvårdsprocesser samt AST tillstånd. Vi har nyligen startat upp vår KUA-avdelning i samarbete med Sophiahemmets Högskola och du kommer tillsammans med klinikens AKA ansvara för att leda och utforma projektet som syftar till att skapa en tvärprofessionell attraktiv läroplats för studenter och personal. Projektet planeras även innefatta andra yrkeskategorier som blivande skötare, läkare och paramedicinare. Kunskapsutveckling hos våra medarbetare på avdelningen ses som viktig och möjlighet till olika utbildningar finns. Vi kan bland annat erbjuda dig att få läsa specialistutbildning i psykiatri på betald arbetstid. Utöver det erbjuder kliniken fri sjukvård i öppenvård, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag på 3000 kr/år, flexibel arbetstid och förmånliga försäkringar och pensionsavtal. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms län. Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Vi är ca 550 anställda som arbetar på kliniken. Ansökningstiden för denna tjänst är t o m 15 maj 2017. Nuvarande sista ansökningsdag, 25 april, beror endast på byte av rekryteringssystem. Arbetsuppgifter: Handledning av studenter och ansvara för utformning samt utveckling av KUA-projektet. Sedvanliga praktiska arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning med såväl självständigt arbete som samarbete i team med skötare, läkare och paramedicinare. Du planerar, organiserar och leder det dagliga omvårdnadsarbetet och ansvarar för att uppgifter utförs och delegeras på ett patientsäkert sätt. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och/eller erfarenhet inom psykiatri. Handledarutbildning är meriterande. Personliga egenskaper: Vi söker Dig som är flexibel, öppen och pedagogisk som person samt tycker om att leda, engagera och inspirera kollegor och studenter. Du är uppdaterad gällande nya rön och för avdelningen intressant forskning, rutiner och arbetssätt för att kunna bidra till avdelningens förbättrings- och utvecklingsarbete. Du fungerar väl både som en del av omvårdnadsteam samt i självständigt arbete. Övrig information: Vi tillämpar flextid och har bra friskvårdsförmåner. Hjärtligt Välkommen med Din ansökan!!! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska sökes

Studentansvarig sjuksköterska till Funktion Akut
Vi söker nu en studentansvarig sjuksköterska till vår studentenhet på KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning), Funktion Akut     KAVA utbildar idag cirka 25 sjuksköterskestudenter per år och har vi har en hög studentnöjdhet. Vi arbetar utifrån IPL (interprofessionellt lärande) vilket innebär att sjuksköterskestudenter och läkarkandidater tillsammans vårdar våra patienter med stöd från handledare.    KAVA är en akutvårdsavdelning med kirurgisk inriktning. Det är en positiv arbetsplats där vi arbetar tillsammans i team, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi bedriver akutsjukvård och vårt uppdrag är att ta emot akut sjuka patienter från akuten, under dygnets alla timmar och året runt, för att stabilisera och diagnostisera dem. Vi har 18 vårdplatser och en medelvårdtid på 2-4 dygn. De patienter som är i behov av längre, mer avancerad vård eller rehabilitering går därefter vidare till våra olika teman inom Karolinska Universitetssjukhuset.     Arbetet på KAVA innebär ett högt arbetstempo där det ställs krav på dig som sjuksköterska att kunna prioritera, delegera och göra snabba bedömningar av patienter. På KAVA sätter vi patienten först och strävar för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Vi arbetar därför med ständigt kvalitetsmätning, utvärdering och förbättringsarbete genom olika förbättringsprojekt som taktil massage, PCR (personcentrerad rapport) och piccline team.     Som studentansvarig sjuksköterska hos oss kommer du ha möjlighet att läsa vidare till specialistsjuksköterska på betald arbetstid om du inte redan har det och därmed ha möjlighet att söka AKA (adjungerade klinisk adjunkt) uppdrag.    Om tjänsten  Som studentansvarig sjuksköterska leder och utvecklar du för vårt studentteam. Du ansvarar för administrationen kring våra sjuksköterskestudenter så som schemaläggning och beställning av behörigheter samt medverkar vid mitt- och slutbedömningar. Du har även samverkanskontakt med lärosäten, samverkar med studentansvariga representanter från andra professioner, samordnar studenthandledare samt handleder studenterna. Uppdraget innebär även att driva, implementera och utvärdera förbättringsarbete relaterat till handledning av studenter samt verka för en god och evidensbaserad utbildningsmiljö.     Du kommer ha 30% administrativ tid och arbetar 38,15 h/v schemalagda veckodagar, huvudsakligen dagtid och inga helger. Under sommar och jul- nyår har du klinisk tjänstgöring som sjuksköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställning.    Vi söker   Dig som är flexibel, initiativtagande, positiv till utvecklings- och förändringsarbete, har mycket god samarbetsförmåga och gärna vill vara en del av vår spännande verksamhet. Du behöver vara stresstålig, pedagogisk och ha ett genuint intresse för att handleda studenter.     Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    Kvalifikationer   Krav: Legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet från studentverksamhet och handledning.  Meriterande: adjungerade klinisk adjunkt, specialistutbildad sjuksköterska, Handledarutbildning på 7,5 poäng.     Välkommen att söka!    För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:   1. Personligt brev   2. CV 3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)   - Yrkeslegitimation   - Bevis om specialistkompetens     ----- Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.   Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård.  Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska till Funktion Akut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska till Funktion Akut

Studentansvarig sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge
Patientområde Sjukdomar i nervsystemet inom Tema Neuro vårdar patienter inom flödena neuroinflammation, epilepsi, rörelserubbning, neuromuskulära sjukdomar, likvorcirkulations törning, huvudvärk och neurodiagnostik. På avdelning R84 i Huddinge bedriver vi både slutenvård med dygnet runt-verksamhet, veckovård samt dagvård. Våra patienter kommer både akut och elektivt.      Vi utbildar cirka 15 sjuksköterskestudenter per år, i olika faser av deras utbildning – både de som är precis nya på utbildningen, de som kommit en bit och de som går sista terminen. Dessutom tar vi emot sjuksköterskestuderande som är här på utbyte från olika länder.      Om tjänsten    Som studentansvarig sjuksköterska hos oss är 20 % av din tid vigd åt att leda och utveckla vårt studentteam. Du ansvarar för administrationen kring våra sjuksköterskestudenter, så som schemaläggning och beställning av behörigheter, samt medverkar vid mitt- och slutbedömningar. Du har även samverkanskontakt med lärosäten, samverkar med studentansvariga representanter från andra professioner, samordnar studenthandledare samt handleder studenterna. Uppdraget innebär även att driva, implementera och utvärdera förbättringsarbete relaterat till handledning av studenter samt verka för en god och evidensbaserad utbildningsmiljö.     Resterande 80 % arbetar du kliniskt som sjuksköterska på vår avdelning i ett team tillsammans med läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner med att bedöma, prioritera omvårdnadsbehov och att observera förändringar i patientens tillstånd.     Studentuppdraget är knutet till studenternas läsår vilket innebär att du under jul/nyår och sommaren arbetar 100 % i vår kliniska verksamhet.     Tjänsten är tillsvidare på heltid med en veckoarbetstid om 38,25 timmar. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid samt två helger av fem. Tillträde sker enligt överenskommelse.     Vi erbjuder    Rollen som studentansvarig är varierande och ger dig möjlighet att vara med i utbildningen och utvecklingen av framtidens sjuksköterskor. Hos oss finns utrymme för stor delaktighet till att utforma ett nytt arbetssätt kring för att ytterligare förbättra för våra studenter.      Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder bland annat en utbildning om 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet. Avdelningen anordnar även kontinuerligt utbildningar efter personalens behov. Självklart erbjuder vi dig en individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet.    Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.      Vi söker    Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till patienter, kollegor och arbetsuppgifter och som vill sprida detta vidare till våra studenter!       Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten. För att få ihop arbetet med studenterna är det också viktigt att du är ansvarstagande, kommunikativ, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ samt god organisations- och planeringsförmåga.    Kvalifikationer   - Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård  - Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift  - Erfarenhet av och intresse för handledning. Handledarutbildning 7,5 hp är meriterande.    Välkommen att söka!   I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!     Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge


Sök lediga jobb Studentansvarig sjuksköterska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se