Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!

Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes! jobb Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!- Falkenberg

  2. Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!- Falkenberg


Mer beskrivning

Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!
Student Consulting Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysslsättning (t.ex. idrott eller annat arbete på minst 50 %), har god fysik, gillar att vara ute och vill anta utmaningen som brevbärare i Falkenberg till hösten. Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Falkenberg med omnejd med cykel, moped eller bil. Arbetet inleds med en upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal. Tjänsten startar i början av september på deltid och vi söker dig som kan jobba extra 2-3 dagar i veckan under hösten och framåt. Du kommer både vara schemalagd och bli inringd med kort varsel, vid tex sjukdom. När du blir inringd med kort varsel kan det handla om både flera dagar innan och upp till 1h innan ett pass börjar. Arbetet utförs dagtid, främst på måndagar och torsdagar. Du kommer under din anställning vara anställd via Student Consulting men uthyrd till vår kund. Din profil Krav för tjänsten: - Studerande eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % tex idrott, annat deltidsjobb eller eget företag. - B-körkort Vi söker dig som bor i Halmstad och som är mycket noggrann, ansvarsfull samt har god fysik. Du är en flexibel person som tycker om att ge bra service och du sköter ditt arbete med ett leende. Vi förväntar oss att du är effektiv och snabb när du väl kommit in i arbetet. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!

Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!
Student Consulting Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysslsättning (t.ex. idrott eller annat arbete på minst 50 %), har god fysik, gillar att vara ute och vill anta utmaningen som brevbärare i Falkenberg under hösten. Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Falkenberg med omnejd med cykel, moped eller bil. Arbetet inleds med en upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal. Tjänsten startar omgående på deltid och vi söker dig som kan jobba extra 2-3 dagar i veckan under hösten och framåt. Du kommer både vara schemalagd och bli inringd med kort varsel, vid tex sjukdom. När du blir inringd med kort varsel kan det handla om både flera dagar innan och upp till 1h innan ett pass börjar. Arbetet utförs dagtid, främst på måndagar och torsdagar. Du kommer under din anställning vara anställd via Student Consulting men uthyrd till vår kund. Din profil Krav för tjänsten: - Studerande eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % tex idrott, annat deltidsjobb eller eget företag. - B-körkort Vi söker dig som bor i Halmstad och som är mycket noggrann, ansvarsfull samt har god fysik. Du är en flexibel person som tycker om att ge bra service och du sköter ditt arbete med ett leende. Vi förväntar oss att du är effektiv och snabb när du väl kommit in i arbetet. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!


Sök lediga jobb Studenter som vill jobba deltid som brevbärare i Falkenberg sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se