Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag jobb

Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag jobb Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag- Göteborg


Mer beskrivning

Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Dina arbetsuppgifter  Som medarbetare i Randstad Sveriges jour är du ansvarig för att ta in frånvaroanmälningar, meddela kunder och boka ut ersättare. Jouren är även ansvarig för bokningar av konsulter. Det förekommer även att man bistår konsultcheferna med referenstagningar, kandidatsökningar eller liknande uppgifter inom rekrytering/bemanning. Vi ser gärna att du vill växa in i rollen som säljande konsultchef. Du ingår i ett rullande schema. Arbetstiderna är måndag - söndag 06.00-09.00 och 17.00-21.00 och du förväntas kunna arbeta ca 20 h per månad. Helgarbete sker ca 1 gång per månad.   Din Bakgrund  Du är högskolestudent inom ekonomi, teknik eller personal med minst ett år kvar av studier. Du får gärna ha erfarenhet från service och administration. Du ska ha ett intresse för rekryterings- och bemanningsbranschen. Dina egenskaper För att lyckas hos oss bör du vara en duktig administratör med en förmåga att prioritera. Du ska vara serviceinriktad och trivas med att jobba i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du ska vara engagerad och driven med en väl utvecklad initiativförmåga och ett kreativt tänkande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner. Vi hoppas att du kan se en framtid inom bemanningsbranschen!   Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Ahmed Hersi på tel 073- 988 94 03. Tjänsten skall tillsättas omgående. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för denna tjänst. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag


Sök lediga jobb Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se