Studiehandledare i arabiska jobb - lediga jobb

Studiehandledare i arabiska jobb Studiehandledare i arabiska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Studiehandledare i arabiska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Studiehandledare i arabiska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Studiehandledare i arabiska- Ljusdal

 2. Studiehandledare i Arabiska till Wendela Hebbegymnasiet- Södertälje

 3. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska och thai i grundskolan- Askersund

 4. Studiehandledare i arabiska- Uppsala

 5. Studiehandledare i arabiska till Kunskapsförbundet väst, ref nr 3281- Trollhättan

 6. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska- Säter

 7. Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska- Kungsör

 8. 2 Studiehandledare i arabiska och somaliska till Kronan- Trollhättan

 9. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA- Laholm

 10. Studiehandledare i arabiska- Simrishamn

 11. Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan- Falkenberg

 12. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska- Sollefteå

 13. Studiehandledare i arabiska och somaliska till Hjortmosseskolan- Trollhättan

 14. Studiehandledare i arabiska och persiska- Kungsbacka

 15. Studiehandledare i arabiska, Söderskolan- Falkenberg

 16. Studiehandledare i arabiska- Tranås

 17. Studiehandledare i arabiska till Gripenberg- Tranås

 18. Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska- Ljusdal

 19. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA- Laholm

 20. Studiehandledare i arabiska till Välkomsten- Trollhättan

 21. Vi söker modersmålslärare/studiehandledare i arabiska- Kungsbacka

 22. Elinebergsskolan söker studiehandledare i arabiska- Helsingborg

 23. Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska- Ljusdal

 24. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, Skulltorps skola- Partille

 25. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA, Håbo kommun ref.nr. 843- Håbo

 26. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska till grund- och gymnasieskolan- Söderhamn

 27. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, gymnasiet- Katrineholm

 28. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA- Laholm

 29. Studiehandledare i Arabiska till Karolinska gymnasiet- Örebro

 30. Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska- Ljusdal

 31. Studiehandledare i Arabiska och Tigrinja- Vansbro

 32. Studiehandledare i arabiska- Tranås

 33. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska- Burlöv

 34. Studiehandledare i arabiska och bosniska visst. 70%, ref nr 314e/15- Valdemarsvik

 35. Studiehandledare i arabiska och somaliska- Trollhättan

 36. Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan- Falkenberg

 37. Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan- Falkenberg

 38. Stigtomta skola söker studiehandledare i arabiska- Nyköping

 39. Studiehandledare i arabiska- Vellinge

 40. Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska- Uppsala


Mer beskrivning

Studiehandledare i arabiska
Vi söker: Studiehandledare i arabiska Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Slottegymnasiet Arbetsuppgifter: Stödja eleverna i deras studier på IM programmen. Kvalifikationer: Gymnasieutbildning önskvärd. Pedagogisk lämplighet samt att ha arbetat med ungdomar. Erfarenhet av undervisning med målgruppen flyktingar/invandrare. Du bör behärska svenska språket samt ha kunskaper i arabiska språket. Du har erfarenhet och kunskap om vad begreppet kulturell mångfald innebär. Upplysningar lämnas av: Berith Gunnarsson, samordnare, Tel: 073-275 49 29 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i Arabiska till Wendela Hebbegymnasiet
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Wendela Hebbegymnasiet är en skola med estetisk och mediainrikning. Vi har estetiska programmet med inriktning foto, film, teater, dans, musik och samhällsprogrammet med inriktning media och humanistiska programmet inriktning kultur, teknikprogrammet inriktning design och arkitektur/samhällsbyggnad. Vi har preparandutbildning, språkintroduktion och individuellt alternativ (ASK). På skolan finns ca 550 elever och drygt 75 medarbetare. Vi är FN-skola och jobbar med internationellt utbyte. Våra fräscha och specialutrustade lokaler delar vi med Kulturskolan och vi har god teknisk utrustning. Vi är organiserade i arbetslag och jobbar med digitala lösningar för både personal och elever. Välkommen att läsa mer på vår hemsida www.wendelhebbebymnasiet.sodertalje.se ARBETSUPPGIFTER Modersmål och modernaspråk, arabiska och studiehandling i arabiska deltid /ca 30%. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning i arabiska och studiehandledning, studier i pedagogik och svenska som andraspråk. Behörig lärare ej krav, men en merit. Vi söker dig som trivs i en kreativ miljö där det är högt i tak och som vill jobba i arbetslag. Välkommen att skicka in din ansökan snarast med personligt brev och meritförteckning.
Företag: Södertälje kommun, Wendela Hebbegymnasiet
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Arabiska till Wendela Hebbegymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Arabiska till Wendela Hebbegymnasiet

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska och thai i grundskolan
Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang! Nu söker vi modersmålslärare i språken Thai och Arabiska. ARBETSUPPGIFTER Undervisa våra elever i modersmålen thai eller arabiska samt även viss studiehandledning på respektive modersmål. KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning önskvärd.Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Erfarenhet av modersmålsundervisning är önskevärd.
Företag: Askersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Askersund
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska och thai i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska och thai i grundskolan

Studiehandledare i arabiska
Språkskolan Språkskolan är en central enhet för modersmålsundervsining och studiehandledning. Undervisningen sker i förskoleklassen, grundskolan, särskolan och på gymnasiet både i kommunala och fristående skolor oftast utanför ordinarie schemalagda lektioner. Arbetsuppgifter Studiehandledning i arabiska på grundskole- och gymnasienivå. Kvalifikationer Högskolerexamen eller motsvarande kompetens samt goda kunskaper i svenska. Kunskaper i matematik. No-ämnen och engelska är meriterande. Upplysningar Agneta Ehn, rektor 018-727 20 30, Marianna Aivazova, biträdande rektor 018-727 20 29 Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Sonia Soria Galvarro 073-696 12 50, LR, Lia Gustafsson 018-727 20 26 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i arabiska till Kunskapsförbundet väst, ref nr 3281
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Kunskapsförbundet väst är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet. Hos oss studerar cirka 3 000 elever på gymnasiet och nästan 3000 studenter på vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg. Kunskapsförbundet väst är ett nystartat kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad. Cirka 600 personer är anställda i förbundet. Om verksamheten:Kunskapsförbundet Väst omfattar tre gymnasieskolor i Trollhättan och Vänersborg (Nils Ericsonsgymnasiet och Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan och Birger Sjöbergsgymnasiet i Vänersborg). Du kommer att arbeta tillsammans med rektorer, lärare och all personal på skolan för att bidra till elevernas kunskapsutveckling. Arbetsuppgifter: Vi söker Dig som är tvåspråkig i arabiska och svenska, men som också har en vetenskaplig bakgrund. Du kommer att arbeta med elever som också är tvåspråkiga men kan ha ett språkfilter i svenska som gör att de behöver extra hjälp i begreppsförståelsen. Studiehjälpen riktar in sig på elever från vår naturvetenskapliga, tekniska och industritekniska utbildningar. Kvalifikationer:Gärna lärarutbildning i naturvetenskapliga ämnen på gymnasienivå. Goda kunskaper i såväl det svenska språket som i arabiska. Vi värdesätter god förmåga i kommunikation med elever och personal och en stor vilja att kunna på ett positivt sätt lära våra elever de olika naturvetenskapliga begrepp som behövs för att kunna undelätta lärandet för våra tvåspråkiga elever. Anställningsform: Tidsbegränsad anställning under vårterminen 2014 Anställd from/tom: Tillträde snarast tom hela vårterminen 2014 Tjänstgöringsgrad: 40-50%. Tjänsten tillsätt under förutsättning att nödvändiga beslut fattas Sista ansökningsdag: 2013-11-29 Kontaktperson(er)/tfn:Rektor Kristina Gynning-Olsson, tel 0520-52 41 65, mobil 070-347 33 53 Fackliga företrädare:Nås via Kunskapsförbundet västs växel, tfn 0521-72 27 40 Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka länken nedan.
Företag: Kunskapsförbundet väst
Ort: Trollhättan
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska till Kunskapsförbundet väst, ref nr 3281 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska till Kunskapsförbundet väst, ref nr 3281

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid och en tryggare tillvaro. ARBETSUPPGIFTER Vi söker modersmålslärare/studiehandledare i arabiska till Klockar- och Kungsgårdsskolan i Säters kommun. Arbetet innebär undervisning i modersmål, strukturerad studiehandledning på modersmål och pedagogiska kartläggningar tillsammans med andra lärare. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan. Studiehandledning kommer att ske i flera kunskapsområden och ämnen. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning från ditt hemland eller svensk lärarutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad modersmålslärare. Har arabiska som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift.
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Säter
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska

Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med modersmålsundervisning i arabiska och studiehandledning på arabiska KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolans senare år med behörighet modersmål. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska

2 Studiehandledare i arabiska och somaliska till Kronan
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten Kronan är Trollhättans Stads nyaste och modernaste skola och ligger i Centrala skolområdet. Skolan är en mångkulturell mötesplats som är rik på språk och lärande. På Kronan menar vi att det är i klassrummet det händer. Vi utgår ifrån att förstärka det positiva, goda möten och spännande undervisning för att alla ska lyckas. Kronan är utöver skola också kulturhus, bibliotek, fritidsgård och medborgarservice. Nu söker vi 2 studiehandledare i arabiska och somaliska i grundskolans ämne i årskurs 1-6 till oss på Kronan. Om arbetsuppgifter Två studiehandledare i arabiska och somaliska i grundskolans ämnen i årskurs 1-6. Undervisningen utgår från varje elevs behov och förutsättningar samt tar tillvara på elevens styrkor och tidigare kunskaper. Behovsanalys och individanpassning är en förutsättning för att främja varje elevs utveckling mot de nationella målen. Du blir aktiv medarbetare i våra arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar det dagliga arbetet tillsammans med elever och kollegor. Kvalifikationer Behörig lärare mot aktuella åldrar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt kunna läsa, skriva och tala såväl arabiska/ somaliska som svenska. Specialpedagogisk kompetens ses som meriterande. Du bör vara väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdrag samt ha förmåga att se varje elevs behov. Intresse och erfarenhet av interkultulturellt arbete är meriterande. Vi ser också gärna att du har god kompetens och ett stort intresse av att använda digitala verktyg i undervisningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt vid intresse och drivkraft av pedagogisk utveckling i en föränderlig organisation. Anställningsinformation 2 Tillsvidare 100% med tillträde 2014-01-07. Anställningsintervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden. Kontaktperson(er)/tfn För mer information kontakta Tina Tenggren, rektor, tfn 0520-49 72 60 Fackliga företrädare: LR, tfn 0520-49 79 28 eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13 Jobbnr: 66-THN00138 Elektronisk ansökan När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken: https://emea3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&ID=QYGFK026203F3VBQB797V7VA8&jobboard=0&nPTID=540&bSessionClear=true
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Studiehandledare i arabiska och somaliska till Kronan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Studiehandledare i arabiska och somaliska till Kronan

STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA Tjänsterna finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten. Arbetsuppgifter Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Du kommer att arbeta ute på de olika förskolorna/skolorna. Kvalifikationer Arabiska som modersmål. Goda kunskaper i det svenska språket och i det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA

Studiehandledare i arabiska
Simrishamns kommun söker Studiehandledare i arabiska med varierande sysselsättningsgrad För närvarande med placering vid Barn- och utbildningsförvaltningens kommunala förskolor och grundskolor Simrishamns kommun ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur, men också för närheten till Malmö/Köpenhamn och goda förbindelser ut i världen För att möta en sannolik ökning av antalet nyanlända barn/elever under sommaren behöver vi utöka antalet lärare inom både förskola och skola. Ref nr 061/14 Tillträde/ Varaktighet: Visstidsanställningar och tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse med start i augusti 2014. Arbetsuppgifter: Som studiehandledare arbetar du med särskilt stöd i form av studiehandledning på arabiska under elevernas vistelse i skola och på fritidshem. Du samarbetar med elevernas respektive grundlärare/ämneslärare. Kvalifikationer: Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn/elever i fritidshem eller grundskola. Du har relevant utbildning och en stark tro på utbildningssystemets påverkansmöjligheter på individ och samhälle. God kunskap om det svenska utbildningssystemet är meriterande, liksom goda ämneskunskaper i grundskolans ämnen för de anställningar som avser grundskola. Kompetens i svenska som andra språk är meriterande för lärare i grundskolan. Du ser flerspråkighet som en tillgång och mångkulturalitet som norm. Du är flexibel och har en högt utvecklad samarbetsförmåga. Du har körkort och tillgång till bil/mc. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska kunna uppvisas. Övrigt: Vi tillämpar löpande tillsättning under rekryteringsperioden. Uppge vilken anställning du är intresserad av i din ansökan då vi har flera tjänster utlysta! Tillsättning av ledig tjänst sker under förutsättning att ingen övertalig lärare i kommunen behöver ta tjänsten i anspråk. Upplysningar: Samordnare Staffan Andrée, telefon 0414-81 94 88 Upplysningar om fackliga företrädare lämnas genom kommunens växel, 0414-81 90 00 vx Välkommen med din ansökan senast 2014-06-19 Vi tar endast emot din ansökan med e-post: barnutbildning@simrishamn.se I samband med rekryteringen undanbedes vänligen kontakt från rekryteringsföretag.
Företag: Simrishamns kommun
Ort: Simrishamn
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tullbroskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i arabiska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i arabiska. Goda kunskaper svenska språket som motsvarar godkänt betyg i svenska kurs B eller svenska om andraspråk kurs B på gymnasienivå. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tullbroskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker. Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Vi söker modersmålslärare/studiehandledare i arabiska till grund- och gymnasieskolan i Sollefteå kommun. Arbetet innebär undervisning i modersmål, strukturerad studiehandledning på modersmål och kartläggningar tillsammans med pedagog samt enklare tolkuppdrag internt på skolor i kommunen. Studiehandledning kan bli aktuell i flera kunskapsområden och ämnen. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning från ditt hemland eller svensk lärarutbildning är meriterande. Skicka din ansökan med intyg över: - språk som är ditt modersmål och vilken nivå (grundskole-, gymnasie- eller högskolenivå) - vilka kunskapsområden kan du vara studiehandledare inom - dina kunskaper i det svenska språket Körkort är ett krav. ÖVRIGT Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Första gången Du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar Du Dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in Dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när Du fyller i Dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen. När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail. Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i arabiska och somaliska till Hjortmosseskolan
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten I Centrala skolområdet finns det 3 grundskolor och 10 förskolor. Tjänsten är förlagd på Hjortmosseskolan som är en centralt belägen F-9 skola. På vår skola möter du ett mycket engagerat och kompetent kollegium. Skolans elevgrupper berikas av den mångfald vi idag möter i vårt samhälle och under det senaste läsåret har skolan tagit emot allt fler nyanlända. Från och med hösten 2014 startar vi ett Språkstöd för nyanlända elever. Eleverna skrivs in i ordinarie klass och går under vissa pass till Språkstödet för att få extra stöttning. Studiehandledare stöttar upp eleverna i klassen på modersmålet. Om arbetsuppgifter Studiehandledare i somaliska i grundskolans ämnen i årskurs 1-9, studiehandledare i arabiska i grundskolans ämnen i årskurs 1-6 samt studiehandledare i arabiska i grundskolans ämnen i årskurs 7-9. Undervisningen utgår från varje elevs behov och förutsättningar samt tar tillvara elevens styrkor och tidigare kunskaper. Behovsanalys och individanpassning är en förutsättning för att främja varje elevs utveckling mot de nationella målen. Du blir aktiv medarbetare och delaktig i våra arbetslag. Vi ska bidra till att skapa en lärmiljö som stöder ett pedagogiskt arbete i enlighet med gällande kommunala styrdokument, läroplan och skollag. Kvalifikationer Behörig lärare mot aktuella åldrar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt kunna läsa, skriva och tala såväl arabiska eller somaliska som svenska. Du bör vara väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdrag samt ha förmåga att se varje elevs behov. Intresse och erfarenhet av interkulturellt arbete är meriterande. Vi ser också gärna att du har god kompetens och ett stort intresse av att använda digitala verktyg i undervisningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kontaktpersoner Rektor Carina Karlström, tfn 0520-49 60 56 eller Rektor Martin Engman, tfn 0520-49 74 61 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Fackliga företrädare: LR, tfn 0520-49 79 28 eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13 Jobbnr: 66-THN00416 Anställningsinformation Allmän visstidsanställning med tillträde snarast och med varaktighet till och med 2014-12-19. Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska och somaliska till Hjortmosseskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska och somaliska till Hjortmosseskolan

Studiehandledare i arabiska och persiska
På enhet Modersmål arbetar ett 60-tal lärare som undervisar i 34 olika språk. Vår verksamhet omfattar cirka 850 barn och elever från förskolan upp till gymnasiet. Enheten är centralt belägen men lärarna arbetar i förskolor och skolor över hela kommunen. Vi söker nu efter en Studiehandledare och erbjuder en visstidsanställning mellan 35-100 procent. Tillträde snarast och till och med juni 2015, med eventuell förlängning. Arbetsuppgifter Att ge studiehandledning på elevens modersmål, vilket innebär att ge eleven hjälp, via sitt modersmål, att förstå och ta del av undervisning i olika ämnen. Studiehandledningen kan ske både enskilt och under pågående lektion. Som studiehandledare har du ett nära samarbete med eleven, elevens mentor och ämneslärare samt Introduktionsteamet som stödjer kommunens skolor i mottagandet av nyanlända elever. Ditt arbetsfält kommer att vara över hela kommunen och därför behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper i arabiska eller persiska samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning och har kännedom om det svenska skolsystemet. Tjänsten förutsätter att du har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel, att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2014! Urval sker dock löpande så ansök redan idag. Mer information lämnas av Virpi Pikkarainen enhetschef Telefon: 0300-83 47 05 Christina Olsson enhetschef Telefon: 0300-83 77 23 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska och persiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska och persiska

Studiehandledare i arabiska, Söderskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Söderskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i arabiska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i arabiska. Goda kunskaper svenska språket som motsvarar godkänt betyg i svenska kurs B eller svenska om andraspråk kurs B på gymnasienivå. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Söderområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska, Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska, Söderskolan

Studiehandledare i arabiska
Nu bygger vi Tranås, var med och skapa framtidens samhälle! Tranås är en expansiv kommun som satsar för framtiden. Vi har ett övergripande mål att utöka befolkningen till 20 000 invånare till 2025. Till Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker vi en studiehandledare i arabiska, med placering på Norrskolan. Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun har ca.700 anställda och bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Norrskolan är en F-5 skola med cirka 310 elever varav 190 är inskrivna på fritidshemmet. Skolan är belägen i centrala Tranås, vilket innebär närhet till olika aktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår studiehandledning på arabiska i skolan och på fritidshemmet samt stöd för nyanlända elever med arabiska som modersmål. Du stödjer dem i undervisning i olika ämnen och stimulerar språkutveckling för de som inte till fullo kan följa undervisning i klass. Kvalifikationer: Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i arabiska. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av studiehandledning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Tranås Kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i arabiska till Gripenberg
Nu bygger vi Tranås, var med och skapa framtidens samhälle! Tranås är en expansiv kommun som satsar för framtiden. Vi har ett övergripande mål att utöka befolkningen till 20 000 invånare till 2025. Till Gripenbergs skola söker vi en studiehandledare i arabiska. Gripenbergs skola ligger ca 11 km sydväst om Tranås. Vi arbetar i trivsamma lokaler med en stor skolgård och gångavstånd till skogen. I vår "lilla" skola, med ca. 75 elever från förskoleklass till åk 6, finns många fördelar. De vuxna är i förhållande till elevantalet många, alla barn blir sedda och känner varandra. Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår studiehandledning på arabiska för två elever. Du stödjer dem i undervisning i olika ämnen och stimulerar språkutveckling för de som inte till fullo kan följa undervisning i klass. Kvalifikationer: Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i arabiska. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av studiehandledning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Tranås Kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska till Gripenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska till Gripenberg

Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska
Arbetsplats Utbildningsförvaltningen. Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsuppgifter Modersmålsläraren undervisar i ämnet modersmål enligt läroplan och kursplan. I tjänsten ingår att undervisa för elever från årskurs 1 upp till gymnasiet. Studiehandledarens främsta uppgifter blir att vara ett stöd i elevernas kunskapsutveckling.  Studiehandledaren ska kunna ge stöd i de skolämnen eleven behöver extra hjälp med. Som studiehandledare arbetar du tillsammans ämneslärarna och klasslärare. Uppdraget är förlagd på olika skolor i kommunen. Kvalifikationer/utbildning Du ska ha goda kunskaper i modersmål och i det svenska språket i tal som i skrift. Pedagogisk utbildning och erfarenhet från arbete med modersmål och eller studiehandledning är önskvärt.Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare och eller studiehandledare är meriterande. Övrigt Körkort krävs. Varaktighet och Sysselsättningsgrad Under tiden 2015-01-07 - 2015-06-18, med möjlighet till förlängning. Heltid. Upplysningar lämnas av Biträdande rektor David Norman, 0651-181 04. Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet Christina Höglund.LR Christian Jensen. Sista ansökningsdag 2014-12-16 Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska

STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA Tjänsterna finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten. Arbetsuppgifter Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Du kommer att arbeta ute på de olika förskolorna/skolorna. Kvalifikationer Arabiska som modersmål. Mycket goda kunskaper i det svenska språket och i det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil är en fördel. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA

Studiehandledare i arabiska till Välkomsten
Om verksamheten Välkomsten är Utbildningsförvaltningens verksamhet för nyanlända barn och elever. Målet är att ge eleverna en bra start i skolan och kartlägga elevernas skolbakgrund, styrkor och förmågor och bygga deras fortsatta skolgång på det. Parallellt med att eleverna kartläggs sker undervisning i skolans samtliga ämnen. På Välkomsten går elever i åk 1-9. På Välkomsten arbetar förstelärare i olika ämnen, studiehandledare, socialpedagoger och skolsköterska. Välkomsten är placerad på Lyrfågelskolan i Östra Skolområdet. Om arbetsuppgifter Vi söker nu en Studiehandledare i arabiska i grundskolans ämnen i årskurs 1-9. Undervisningen utgår från varje elevs behov och förutsättningar samt tar tillvara elevens styrkor och tidigare kunskaper. Behovsanalys och individanpassning är en förutsättning för att främja varje elevs utveckling mot de nationella målen. Du blir aktiv medarbetare och delaktig i våra arbetslag. Du ska bidra till att skapa en lärmiljö som stöder ett pedagogiskt arbete i enlighet med gällande kommunala styrdokument, läroplan och skollag. Kvalifikationer Behörig lärare mot aktuella åldrar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt kunna läsa, skriva och tala såväl arabiska som svenska. Du bör vara väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdrag samt ha förmåga att se varje elevs behov. Intresse och erfarenhet av interkulturellt arbete är meriterande. Vi ser också gärna att du har god kompetens och ett stort intresse av att använda digitala verktyg i undervisningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsinformation 1 tjänst, tillsvidareanställning, 100% med tillträde snarast, gärna från och med 2015-01-07. Lön Enligt överenskommelse. Kontaktpersoner Rektor Sofia Bråberg, tfn 0520-49 72 87 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Fackliga företrädare: LR, tfn 0520-49 79 28 eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13 Jobbnr: 66-THN00563 Elektronisk ansökan För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken https://emea3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&ID=QYGFK026203F3VBQB797V7VA8&jobboard=0&nPTID=1844&bSessionClear=true
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska till Välkomsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska till Välkomsten

Vi söker modersmålslärare/studiehandledare i arabiska
Arbetsuppgifter  Att ge studiehandledning på elevens modersmål, vilket innebär att ge eleven hjälp, via sitt modersmål, att förstå och ta del av undervisning i olika ämnen. Studiehandledningen kan ske både enskilt och under pågående lektion. Som studiehandledare har du ett nära samarbete med eleven, elevens mentor och ämneslärare samt Introduktionsteamet som stödjer kommunens skolor i mottagandet av nyanlända elever. Du kommer också att arbeta med modersmålsstöd i förskolan och har i det uppdraget ett nära samarbete med förskolans personal. Ditt arbetsfält kommer att vara över hela kommunen och därför behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper i arabiska samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning och har kännedom om det svenska skolsystemet. Tjänsten förutsätter att du har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel, att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om oss På enhet Modersmål arbetar ett 70-tal lärare som undervisar i 34 olika språk. Vår verksamhet omfattar ca 900 barn och elever från förskolan upp till gymnasiet. Enheten är centralt belägen men lärarna arbetar i förskolor och skolor över hela kommunen. Vi erbjuder en visstidsanställning mellan 70-100 procent. Tillträde snarast till och med juni 2014, med eventuell förlängning. Sista ansökningsdag 31 januari 2015 Mer information lämnas av Virpi Pikkarainen enhetschef Telefon: 0300-83 47 05 Christina Olsson enhetschef Telefon: 0300-83 77 23   När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker modersmålslärare/studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker modersmålslärare/studiehandledare i arabiska

Elinebergsskolan söker studiehandledare i arabiska
HELSINGBORG -SUNDETS PÄRLA Helsingborg är det naturliga navet i den norra delen av den expansiva Öresundsregionen. Staden erbjuder såväl människor som företag unika möjligheter för utveckling och välbefinnande. Delaktighet, framtidstänkande och ständiga förbättringar utgör grunden för landets mest attraktiva stad. Läs mer om Helsingborg på helsingborg.se ELINEBERGSSKOLAN Skolan har cirka 700 elever och är belägen i de södra delarna av Helsingborg. Hos oss går eleverna från förskoleklass upp till årskurs nio. Skolan har hörselintegrerade klasser i nästan alla årskurser och särskola för elever upp till årskurs nio. Vi tar även emot nyanlända elever. Vi har ett målmedvetet arbete med trivsel och trygghet. Detta innebär att på högstadiet finns det inte traditionella klasser utan eleverna är indelade i handledargrupper under sin skoldag. Det blir ingen konkurrens mellan klasserna utan en vi-känsla i årskursen. Det är även ett sätt att öka samarbetet mellan lärarna. Lärarna både samplanerar och sambedömer. Detta i sin tur höjer kvalitén på både undervisning och bedömning. Vi periodläser de praktisk-estetiska ämnena. Vi använder IKT-verktyg som ett naturligt hjälpmedel i undervisningen och arbetar från och med vt-15 med 1:1 i årskurserna 6-9. VÅRA PROFILER På Elinebergsskolan finns det möjlighet att utveckla sina talanger på områden som berikar både själen, kroppen och tanken. Du behöver inte vara en stjärna innan du prövar våra profiler utan det är din nyfikenhet som får styra. FAME: Här får du pröva på att spela, sjunga, dansa och vara med att sätta upp musikaler. FOTBOLL: I samarbete med Eskilsminne kan du utveckla din förmågor som forbollsspelare. EPA (Eget planerat arbete): Har kan du fördjupa dig inom ett intressant ämnesområde eller bara utveckla dina kunskaper i de ämnen du redan läser. Läs mer om Elinebergsskolan på helsingborg.se/elinebergsskolan. ARBETSUPPGIFTER Elinebergsskolan söker studiehandledare i arabiska KVALIFIKATIONER Vi söker engagerade medarbetare som har förmåga att se till det enskilda barnets behov såväl som till gruppens möjligheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med både föräldrar och personal samt arbeta mål- och resultatinriktat. Pedagogerna arbetar i lag. Som studiehandledare samarbetar du både med ämneslärare, modersmålslärare och SvA lärare. Du behärskar svenska både i tal och skrift och har en högskoleutbildning.
Företag: Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 3
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elinebergsskolan söker studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elinebergsskolan söker studiehandledare i arabiska

Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska
Arbetsplats Utbildningsförvaltningen. Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsuppgifter Modersmålsläraren undervisar i ämnet modersmål enligt läroplan och kursplan. I tjänsten ingår att undervisa för elever från årskurs 1 upp till gymnasiet. Studiehandledarens främsta uppgifter blir att vara ett stöd i elevernas kunskapsutveckling.  Studiehandledaren ska kunna ge stöd i de skolämnen eleven behöver extra hjälp med. Som studiehandledare arbetar du tillsammans ämneslärarna och klasslärare. Uppdraget är förlagd på olika skolor i kommunen. Kvalifikationer/utbildning Du ska ha goda kunskaper i modersmål och i det svenska språket i tal som i skrift. Pedagogisk utbildning och erfarenhet från arbete med modersmål och eller studiehandledning är önskvärt.Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare och eller studiehandledare är meriterande. Övrigt Körkort krävs. Varaktighet och Sysselsättningsgrad Under tiden 2015-01-07 - 2015-06-18, med möjlighet till förlängning. Heltid. Upplysningar lämnas av Biträdande rektor David Norman, 0651-181 04. Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet Christina Höglund.LR Christian Jensen. Sista ansökningsdag 2015-02-04 Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, Skulltorps skola
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Skulltorps skola ligger centralt i Partille. Skolan har ca 240 elever i åldrarna 6-11 år. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Att undervisa elever i deras modersmål, enligt läroplanens mål. Undervisning sker i grupp. I arbetet ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen samt bedömning av elevers kunskaper. I tjänsten ingår kontakt med föräldrar och andra pedagoger på skolorna. Det ingår också att arbeta som studiehandledare. Nyanlända elever har rätt att få undervisningen förklarad på sitt modersmål så att de kan fortsätta utvecklas i skolans ämnen. Studiehandledaren arbetar i tätt samarbete med skolans lärare för att underlätta för eleven att förstå innehållet i undervisningen. Studiehandledning kan ske i klassrummet tillsammans med andra eller enskilt med eleven. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare, personer med annan pedagogisk utbildning kan också vara av intresse. Du har goda kunskaper i det aktuella språket samt i svenska i tal och skrift. Vi vill också att du har goda kunskaper om det svenska samhället. Grundläggande datakunskaper i internet och officepaketet. Du är förtrogen med kursplan och styrdokument och kan lägga upp egen planering utifrån elevernas nivå. Eftersom man som modersmålslärare träffar många människor på de skolor man arbetar är en stor social förmåga nödvändig. Vi vill även att du har god samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt. Dessutom pedagogisk kompetens att undervisa olika åldersgrupper. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. ÖVRIGT Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Partille kommun, Skulltorp
Ort: Partille
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, Skulltorps skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, Skulltorps skola

STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA, Håbo kommun ref.nr. 843
Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt, Håbo vågar. Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter Som studiehandledare kommer du att arbeta i en av våra centrala skolenheter med närhet till bra kommunikationer. Arbetet innebär handledning på arabiska i enlighet med kursplanerna. Du kommer att ha en regelbunden kontakt med föräldrar, mentorer och ämneslärare. Kvalifikationer Vi söker dig som kan studiehandleda grundskoleelever på arabiska, har en pedagogisk utbildning och dessutom mycket goda kunskaper i svenska språket. Arbetet kräver att du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt. Tillträde Omgående eller efter överenskommelse Sysselsättningsgrad 4 timmar/vecka som kan bli fler Lön Timlön enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 2015-04-30 Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis. Anökan tas inte emot via mail utan görs via vår hemsida. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringsarbetet själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA, Håbo kommun ref.nr. 843 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA, Håbo kommun ref.nr. 843

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska till grund- och gymnasieskolan
Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Vi söker modersmålslärare och studiehandledare i arabiska till grund- och gymnasieskolan. Arbetet innebär undervisning i modersmål, strukturerad studiehandledning på modersmål och att kartlägga elever i modersmålet samt i olika ämnen. Studiehandledning kan komma att bli aktuellt i flera olika kunskapsområden. Arbetet kommer att fördelas på flera olika skolor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som - Är utbildad lärare eller vill arbeta som lärare - Har goda kunskaper i det arabiska språket - Har goda kunskaper i det svenska språket - Har ett stort engagemang för ditt arbete - Har goda kunskaper om det svenska skolsystemet och det pedagogiska uppdraget - Har goda ämneskunskaper i ett eller flera ämnen Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och erfarenhet ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska till grund- och gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska till grund- och gymnasieskolan

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, gymnasiet
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare. Vill du vara med? Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Interkulturella enheten ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i svenska Gymnasielärare. Ansvarstagande, positiv, flexibel, och ett interkulturellt förhållningssätt. Körkort. Datavana. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska, gymnasiet

STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA Tjänsterna finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten. Arbetsuppgifter Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Du kommer att arbeta ute på de olika förskolorna/skolorna. En tjänst är placerad på våra högstadieskolor. Kvalifikationer Arabiska som modersmål. Goda kunskaper i det svenska språket och i det svenska skolväsendet. För tjänsten med placering på högstadiet krävs mycket goda kunskaper i det svenska språket. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA

Studiehandledare i Arabiska till Karolinska gymnasiet
Ref.nr: Gy 203/2015 Örebro är Sveriges sjunde största kommun och har cirka 140 000 invånare med 150 olika nationaliteter. Örebro kommun blev utsedd till Sveriges Kvalitetskommun 2013. Karolinska skolans språkintroduktion vänder sig till ungdomar som nyligen anlänt till Sverige. Utbildningen har en tyngdpunkt i svenska språket och syftet med utbildningen är att eleverna ska kunna gå vidare i gymnasieskola eller vidare mot praktik eller jobb. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Arbetsbeskrivning Vi söker en arabisktalande studiehandledare med utvidgat uppdrag inom SPRI organisationen i Örebro. Du kommer att arbeta på Karlolinska gymnasiets Basenhet för nyanlända gymnasieungdomar. Verksamheten växer och du kommer att ingå i ett från HT-15 nytt arbetslag tillsammans med 6-7 andra pedagoger och EHT-personal. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Studiehandledning i arabiska - Samordna och leda det pedagogiska utvecklingsarbetet av alla studiehandledning på Basenheten - Tillsammans med programledaren på bas leda det pedagogiska arbetet kring de samhällsorienterade teman - Medverka i utformningen av innehållet i introduktionsveckorna för nyanlända Vi utgår från att du är uppdaterad vad gäller ny forskning, samt medverkar till att implementera lag- och regelförändringar inom fältet nyanlända. Goda ledaregenskaper är en förutsättning. Kompetenskrav - Lärarexamen eller motsavarande akademisk examen - Arabisktalande Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.   Anställningens omfattning Anställningsform, tillsvidare. Omfattning, 100%. Tillträde, enligt överenskommelse. Antal platser, 1. Facklig information Lärarförbundet, Bengt Johansson, tel: 019-21 64 27 eller expedition, tel: 019-14 10 14 LR, Anders Hellman, tel: 019-21 64 22 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2015-06-03. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Arabiska till Karolinska gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Arabiska till Karolinska gymnasiet

Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska
Arbetsplats Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsuppgifter Modersmålsläraren undervisar i ämnet modersmål enligt läroplan och kursplan. I tjänsten ingår att undervisa för elever från årskurs 1 upp till och med gymnasiet. Studiehandledarens främsta uppgifter blir att vara ett stöd i elevernas kunskapsutveckling. Studiehandledaren ska kunna ge stöd i de skolämnen där eleven behöver extra hjälp.Som studiehandledare arbetar du tillsammans ämneslärarna och klasslärare.  Uppdraget är förlagd på olika skolor i kommunen. Kvalifikationer/utbildning Du ska ha goda kunskaper i modersmål och i det svenska språket i såväl tal som i skrift. Pedagogisk utbildning och erfarenhet från arbete med modersmål och eller studiehandledning är önskvärt. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare och eller studiehandledare är meriterande. Övrigt Körkort krävs. Varaktighet och Sysselsättningsgrad Visstidsanställning under tiden 2015-08-12 - 2016-06-18.Heltid. Upplysningar lämnas av Biträdande Rektor, David Norman, 0651-18104. Fackliga kontaktpersoner Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel 0651-180 00. Sista ansökningsdag 2015-06-05 Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i Arabiska och Tigrinja
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. Vansbro kommun söker studiehandledare till vår gymnasieskola. Vansbro utbildningscenter (VUC) har totalt ca 140 elever, skola är placerad centralt i Vansbro. Vi ingår i ett länsövergripande gymnasienätverk i Dalarna, GYSAM, och vi arbetar aktivt med att utveckla samarbetet med andra kommuner. Vansbro kommuns skolor ingår i verksamhetsområdet Utbildning och arbete, som ansvarar för pedagogisk verksamhet och utbildning från förskolan till gymnasium och vuxenutbildning. Våra medarbetare arbetar målmedvetet för att ge barn och elever goda kunskaper och en god personlig utvecklig. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvar för studiehandledning i efterfrågade språk, främst till elever inom gymnasieskolans IM-program men också inom grundskolan. Som studiehandledare arbetar du självständigt och det kan förekomma handledning på fler skolor i kommunen. Som studiehandledare bidrar du till att skapa en positiv och kreativ lärmilö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar också till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven. Tillsammans med övriga pedagoger inom skolan ska du stödja och följa upp de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna/målsmän. Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som flytande behärskar, både i tal och skrift, något av följande språk, arabiska eller tigrinja. Du ska även behärska svenska språket flytande i tal och skrift. Vi ser gärna att du är behörig lärare eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före anställning ska examensbevis/legitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Företag: Vansbro kommun
Ort: Vansbro
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Arabiska och Tigrinja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Arabiska och Tigrinja

Studiehandledare i arabiska
Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker en studiehandledare i arabiska till den kommungemensamma förberedelseklassen. Tjänsten kombineras med arbete som studiehandledare på Junkaremålsskolan åk 1-6. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår studiehandledning och övrigt stöd för nyanlända elever med arabiska som modersmål. Kvalifikationer Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det arabiska språket. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i förberedelseklass är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kontaktpersoner Christina Stigenhed, Rektor Hubbarpsskolan & Förberedelseklassen, tfn. 0140-684 50, christina.stigenhed@tranas.se. Maria Lundh, Rektor Junkaremålsskolan, tfn. 070-33 684 51, maria.lundh@tranas.se. Fackliga representanter Nås via kommunens växel, tfn. 0140-681 00. Anställning   Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Tranås kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska
Burlövs kommun Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete. Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska. Du ska bedriva undervisning i ämnet modersmål, men också kunna genomföra studiehandledning på modersmålet med nyanlända elever i skolans olika ämnen. Du ska följa kursplanen i ämnet modersmål, samt göra skriftliga omdömen och sätta betyg. Arbetet kommer att fördelas på olika grundskolor i kommunen, i nära samarbete med rektorer och klasslärare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig att undervisa i ditt modersmål genom en svensk lärarexamen eller en validerad lärarexamen från ditt hemland. Vidare ska du ha läst minst 30hp i ditt modersmål, ha goda kunskaper i svenska språket (minst Sv3) och obehindrat kunna kommunicera i tal och skrift. Erfarenhet av arbete som modersmålslärare eller studiehandledare är meriterande. Utöver detta ska du ha goda kunskaper inom studiehandledning och IT. Kunskaper inom matematik, SO och NO är också meriterande. Som person tar du egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv, flexibel, positiv och engagerad samt tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling. Erfarenhet krävs. B-körkort och tillgång till bil är meriterande. ÖVRIGT Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Burlövs kommun
Ort: Burlöv
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i arabiska och bosniska visst. 70%, ref nr 314e/15
Valdemarsvik är en kustkommun, vackert belägen i östra Östergötland, med det mesta och bästa runt hörnet. Valdemarsvik har ca 7 600 invånare och vår kommun erbjuder vacker natur, kultur, rekreation och nöje. Valdemarsviks kommun erbjuder förskola 1-5 år, dagbarnvårdare, förskoleklass, fritidshem och grundskola årskurs 1-9 i fyra orter: Valdemarsvik, Gusum, Ringarum och Tryserum (Tryserums friskola AB). I centralorten Valdemarsvik finns kommunens enda högstadieskola -Vammarskolan - som också inhyser årskurs 4-6. ARBETSUPPGIFTER Studiehandleda elever i arabiska och bosniska KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet av att undervisa barn i arabiska och bosniska. Goda språkkunskaper i nämnda språk. Du är lugn och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot elever och föräldrar
Företag: Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska och bosniska visst. 70%, ref nr 314e/15 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska och bosniska visst. 70%, ref nr 314e/15

Studiehandledare i arabiska och somaliska
Kunskapsförbundet är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet. Hos oss studerar cirka 6 000 elever på gymnasiet och vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg. Kunskapsförbundet är ett nystartat kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad. Cirka 600 personer arbetar i Kunskapsförbundet. Om verksamheten Studiehandledare inom gymnasieskolan, Språkintroduktion. Språkintroduktions är ett gymnasieprogram för nyanlända ungdomar mellan 16-19år. Vi är en växande organisation, därför behöver vi komplettera vårt team med nya medarbetare. Utbildningen är förlagd på Magnus Åbergsgymnasiet. Om arbetsuppgifter I samverkan med läraren ingår att förtydliga, förklara och diskutera ämnet/ämnena på växelvis modersmålet och svenska, där du reflekterar kring modersmålet i relation till undervisningsspråket. Studiehandledningen kan ske både med enskilda elever och i klass. Arbetsuppgifterna kommer att variera utifrån elevernas behov och kan ske, innan lektion, under lektion, likväl som efter. Även delaktighet vid kartläggning av de nya elever som kommer, kan också bli aktuellt. Kvalifikationer Arabiska och/eller somaliska som modersmål. Goda kunskaper i det svenska språket och det svenska skolväsendet. Du ska också ha goda ämneskunskaper i ett eller flera ämnen, särskilt meriterande är NO-ämnena och matematik. Som person är du trygg i dig själv, flexibel och har ett pedagogiskt förhållningssätt. God samarbetsförmåga. Erfarenhet att arbeta som studiehandledare eller modersmålslärare är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kontaktpersoner Bitr Rektor Carolina Blomster, tfn 0520- 52 57 84 eller Rektor Ulla-Britt Larsson, tfn 0520-52 41 72 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Fackliga företrädare: Nås via Kunskapsförbundet västs växel, tfn 0520-72 27 40 Jobbnr: KFV00099 Anställningsinformation Visstidsanställning, 50-100%. Tillträde 2015-08 12 - 2015-12-21 med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsterna utannonseras under förutsättning att de inte tas i anspråk av personal anställd inom Kunskapsförbundet Väst. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Anställning kan komma att göras innan ansökningstidens slut.
Företag: Kunskapsförbundet Väst
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska och somaliska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska och somaliska

Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tångaskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i arabiska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i arabiska Gymnasiutbildning eller motsvarande svensk gymnasieutbildning. Goda kunskaper svenska språket och engelska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan

Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tullbroskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i arabiska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i arabiska. Gymnasiutbildning eller motsvarande svensk gymnasieutbildning. Goda kunskaper svenska språket och engelska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tullbroskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska, Tullbroskolan

Stigtomta skola söker studiehandledare i arabiska
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. Stigtomta skola Stigtomta skola, är en F-6 skola med ca 300 elever, som ligger i ett naturskönt område i samhället. Omgivningarna och skolgården inspirerar till aktivitet, lärande och lek. Skolan har en helhetssyn på lärande som genomsyrar hela verksamheten – förskoleklass, skola och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Stigtomta skola söker studiehandledare i arabiska för elever som nyss har anlänt till Sverige. Som studiehandledare kommer du att arbeta med nyanlända elever i åldrarna 6-12år. I rollen som studiehandledare arbetar du tillsammans med elevernas ämneslärare och stöttar elever på modersmålet. I arbetet ingår att noggrant kartlägga språk- och ämneskunskaper, följa elevens IUP och eventuellt åtgärdsprogram, samt att samverka med klass/ämneslärare och modersmålslärare. Du jobbar nära tillsammans med lärarna i klassrummet men också med enstaka elever i handledning. Du arbetar växelvis med modersmålet och svenska. KVALIFIKATIONER Du har mycket goda kunskaper i ditt modersmål och svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och erfarenhet från skolan. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba med barn. Du är väl förtrogen med svenska skolsystemet. Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är en närvarande och medforskande pedagog som utmanar och stimulerar eleverna till utveckling. En stark tro på samarbete som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vid behov vårdnadshavare. Du måste vara redo att arbeta flexibelt med elevernas bästa i fokus. ÖVRIGT I division Barn Utbildning Kultur arbetar ca 1 850 medarbetare mot målet ”Barn, utbildning och kulturs verksamheter är attraktiva, har god kvalitet och visar goda resultat”. I divisionen ingår förskolor, grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning samt kultur. • När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-704 704. • Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. • Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. • Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal.
Företag: Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Stigtomta skola söker studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stigtomta skola söker studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i arabiska
Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. Modersmålsundervisning, studiehandledning och svenska som andra språk i grundskolan är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna och gymnasiet. ARBETSUPPGIFTER Studiehandledare i arabiska med placering på Herrestorpsskolan KVALIFIKATIONER Mycket goda kunskaper i svenska
Företag: Vellinge kommun, Modersmålsenheten
Ort: Vellinge
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska
Språkskolan Språkskolan är en central enhet för modersmålsundervisning och studiehandledning. Undervisningen sker i förskoleklassen, grundskolan, särskolan och på gymnasiet både i kommunala och fristående skolor oftast utanför ordinarie schemalagda lektioner. Arbetsuppgifter Modersmålsundervisning och studiehandledning i arabiska på grundskolenivå. Kvalifikationer Adekvat akademisk examen samt goda kunskaper i svenska. Du skall ha arabiska som modersmål och mycket god datorvana. Upplysningar OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Marianna Aivazova, chef, 018-727 20 29 Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Sonia Soria Galvarro 073-696 12 50 LR, Lia Gustafsson, 018-727 20 26 Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta Enheten för kompetensförsörjning 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/studiehandledare i arabiska


Sök lediga jobb Studiehandledare i arabiska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se