Stugvärd jobb - lediga jobb

Stugvärd jobb Stugvärd jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stugvärd. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stugvärd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Stugvärd- Åre

 2. Stugvärdar Tandådalen/Hundfjället, SkiStar AB- Malung Sälen

 3. Stugvärd/städare- Åre

 4. Stugvärd/Guide- Kiruna

 5. Stugvärd/städare- Åre

 6. Städ/avsyn- Härjedalen

 7. Städ/avsyn- Härjedalen

 8. Stugvärd- Åre

 9. Försteman Stugvärd- Åre

 10. Stugvärd Skistar Vemdalen- Härjedalen

 11. Stugvärd- Kiruna

 12. REKRYTERINGSTRÄFF - Stugvärd/lokalvård- Haninge

 13. Stugvärd/servicepersonal för stugservice- Älvkarleby

 14. Matlagningsglad stugvärd- Åre

 15. Stugvärd- Åre

 16. Husfru/Stugvärd- Åre

 17. Stugvärd- Nordanstig

 18. Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus- Värmdö

 19. Turistassistenter/ guider/ stugvärdar till Kiruna Guidetur- Kiruna

 20. Stugvärd- Nordanstig

 21. Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus- Värmdö

 22. Stugvärdar- Haninge

 23. Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus- Värmdö

 24. Matlagningsglad stugvärd- Åre

 25. Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus- Värmdö

 26. Stugvärd- Åre

 27. Stugvärd till Tänndalen- Härjedalen

 28. Stugvärd till Tänndalen- Härjedalen

 29. Vaktmästare/Stugvärd, Skistar Sälen- Malung Sälen

 30. Stugvärdar till Grönklitt- Orsa

 31. Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus- Värmdö

 32. Stugvärd- Nordanstig

 33. Stugvärd- Nordanstig

 34. Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia- Lycksele

 35. Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia- Lycksele

 36. Stugvärd på STF Storliens Fjällgård- Åre

 37. Stugvärdar till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017- Rättvik

 38. Stugvärdar till Mora Camping sommaren 2017- Mora

 39. Stugvärdar till Duse Udde Camping sommaren 2017- Säffle

 40. Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia- Lycksele


Mer beskrivning

Stugvärd
Vi på Skistar Åre arbetar inom 4 områden: Skidåkning, Skiduthyrning, Logiförmedling och Skidskola. Vi verkar inom 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre By för den aktiva gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst och proffessionellt sätt. Som Stugvärd arbetar du med att se till att gästen anländer till en komplett utrustad och renstädad stuga. Viktigt att vara ödmjuk och kunna hålla många bollar i luften samtidigt och kunna ta egna beslut i olika situationer, vara ordningssam och gilla att arbeta i grupp och självständigt. Tillsammans ger vi våra gäster och kollegor en minnesvärd upplevelse.
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Åre, Stugvärd Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Stugvärdar Tandådalen/Hundfjället, SkiStar AB
SkiStar AB (publ) äger och driver skidanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga strategiskt viktiga verksamheter är logiförmedling, skiduthyrning och skidskola. Vi söker nu stugvärdar till Tandådalen/Hundfjället. Vill Du vara med och jobba för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster? Är Du serviceinriktad, engagerad och gillar att jobba med människor? Då är Du rätt person att söka vinterns roligaste jobb hos oss! Arbetsuppgifter Arbetet innebär varierande uppgifter så som utryckning vid problem i våra fastigheter, att åtgärda felanmälningar och se till att våra gästers behov tillgodoses. Arbetet innebär oregelbunden arbetstid och viss del av beredskapsarbete. Du kommer mestadels att arbeta självständigt men tillhöra ett team om cirka 15 personer. Kvalifikationer Arbetet passar Dig som är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Du bör även kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt om Du har datorvana och är allmänt tekniskt kunnig. Arbetstid/Varaktighet Vintersäsongen 1314 Lön Lön enligt avtal Ansökan Sista ansökningsdag 130901
Företag: SKISTAR AKTIEBOLAG
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärdar Tandådalen/Hundfjället, SkiStar AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärdar Tandådalen/Hundfjället, SkiStar AB

Stugvärd/städare
Vi söker stugvärdar/städare till Hotel Diplomat Åregården. I hjärtat av Åre ligger skidortens mest anrika och välkända hotell: Hotel Diplomat Åregården. Inom dess väggar ryms även Bar Åregården, och en av Åres mest populära nattklubbar - Country Club. Nu söker vi personal inför kommande vintersäsong. Vad söker vi hos Dig? - Du tycker om att ge service, och sätter alltid gästen i centrum. - Du är alert och morgonpigg. - Du är flexibel och stresstålig och rycker in där det behövs. - Du hjälper till att skapa arbetsglädje, och håller god ordning på arbetsplatsen. - Samarbetsvilja, punktlighet och ärlighet är begrepp som vi sätter stort värde på. Vad erbjuder vi Dig? - Ett roligt, krävande och stimulerande arbete. - En organisation med fokus på såväl personal- som gästnöjdhet. - En rik fritid: På dina lediga stunder kan Du njuta av norra Europas bästa skidåkning, och hänföras av den vackra naturen. Under vintersäsongen är Åre by en sjudande gryta av aktiviteter, nöjen och arrangemang. Här samlas tusentals människor kring sitt gemensamma intresse - skidåkning och friluftsliv - vilket ger en stark känsla av gemenskap och livskvalitet.
Företag: Hotel Diplomat Åregården
Ort: Åre
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd/städare jobb, Stugvärd/städare Åre, Stugvärd/städare Hotel Diplomat Åregården
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd/städare

Stugvärd/Guide
Heltid tjänst under perioden 1 okt ? 30 mars. Huvud arbetsuppgifter är att vara hjälp guide vid arrangemang, djurskötsel typ utfodring av renar och allmän koll av dessa. Camp ansvarig för Reindeer Lodge (Vår övernattnings camp) vilket innebär att man jobbar med In- utchecknig, städning, frukost servering och övriga dagliga rutiner i campen. Transfer av turister mellan hotell, flygplats och våra camper. Man är schemalagd, vanligtvis dagjobb mellan 07-17 men kvälls jobb förekommer. Förkunskaper: Meriterande om man har kunskap om den samiska kulturen, renskötsel och samisk mat, dock är inte detta ett krav men tungt vägande meriter. Språk kunskaper: Svenska och Engelska är ett krav, meriterande är fler språk som Samiska och Tyska m.fl. Vi har personal boende där man har egna sovrum men gemensamma utrymmen för kök, vardagsrum och dusch/tvätt/toa. Tjänsterna tillsätts löpande, kollektiv avtal finns och lön enligt ö.k.
Företag: NUTTI SAMI SIIDA AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd/Guide jobb, Stugvärd/Guide Kiruna, Stugvärd/Guide NUTTI SAMI SIIDA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd/Guide

Stugvärd/städare
Vi söker 2 glada, gärna skidåkande, medarbetare till vårt fina hotellet för kommande vintersäsong. 1 stugstädstjäns och 1 hotellstädstjänst har vi kvar att tillsätta. Detta är ett yrke som passar lika bra för killar som tjejer och för att få balans i vår arbetsgrupp ser vi gärna ansökningar även från killar. I hjärtat av Åre ligger skidortens mest anrika och välkända hotell: Hotel Diplomat Åregården. Inom dess väggar ryms 57 hotellrum, Bar Åregården, Åregårdens Relax och Spa samt en av Åres mest populära nattklubbar - Country Club. Vad söker vi hos Dig? - Du tycker om att ge service, och sätter alltid gästen i centrum. - Du är alert och morgonpigg. - Du är flexibel och stresstålig och rycker in där det behövs. - Du hjälper till att skapa arbetsglädje, och håller god ordning på arbetsplatsen. - Samarbetsvilja, punktlighet och ärlighet är begrepp som vi sätter stort värde på. Vad erbjuder vi Dig? - Ett roligt, krävande och stimulerande arbete. - En organisation med fokus på såväl personal- som gästnöjdhet. - En rik fritid: På dina lediga stunder kan Du njuta av norra Europas bästa skidåkning, och hänföras av den vackra naturen. Under vintersäsongen är Åre by en sjudande gryta av aktiviteter, nöjen och arrangemang. Här samlas tusentals människor kring sitt gemensamma intresse - skidåkning och friluftsliv - vilket ger en stark känsla av gemenskap och livskvalitet.
Företag: Hotel Diplomat Åregården
Ort: Åre
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd/städare jobb, Stugvärd/städare Åre, Stugvärd/städare Hotel Diplomat Åregården
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd/städare

Städ/avsyn
Stugvärden är som det låter ett företag som sysslar med stug och städservice i västra Härjedalen. Vi har ett 60-tal objekt vi hanterar idag med nyckelservice, städservice, tillsyn samt en del fastighets skötsel. Stugvärden bedriver även städservice i alla dess former, avrese städ, abonnemangs städ, flyttstäd m.m. Stugvärden jobbar även med event ock aktiviteter, konferens som till ex. genomför vi snöskoterfestivalen i Hamra, Matfestivalen i Hamra, Funäsdalens fjällmarknad m.m. Vi söker Dig med erfarenhet av städning inom alla områden till våra städ uppdrag där även en del tillsyn samt avsyning tillsammans med hyresgäster vid tursitboende. Utbildning i ENJO miljöstäd tillhandahålls av oss vid anställning. Körkort är ett måste.
Företag: Stugvärden Chrialex AB
Ort: Härjedalen
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Städ/avsyn jobb, Städ/avsyn Härjedalen, Städ/avsyn Stugvärden Chrialex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städ/avsyn

Städ/avsyn
Stugvärden är som det låter ett företag som sysslar med stug och städservice i västra Härjedalen. Vi har ett 60-tal objekt vi hanterar idag med nyckelservice, städservice, tillsyn samt en del fastighets skötsel. Stugvärden bedriver även städservice i alla dess former, avrese städ, abonnemangs städ, flyttstäd m.m. Stugvärden jobbar även med event ock aktiviteter, konferens som till ex. genomför vi snöskoterfestivalen i Hamra, Matfestivalen i Hamra, Funäsdalens fjällmarknad m.m. Vi söker Dig med erfarenhet av städning inom alla områden till våra städ uppdrag där även en del tillsyn samt avsyning tillsammans med hyresgäster vid tursitboende. Utbildning i ENJO miljöstäd tillhandahålls av oss vid anställning. Körkort är ett måste.
Företag: Stugvärden Chrialex AB
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Städ/avsyn jobb, Städ/avsyn Härjedalen, Städ/avsyn Stugvärden Chrialex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städ/avsyn

Stugvärd
Vi på Skistar Åre arbetar inom 4 områden: Skidåkning, Skiduthyrning, Logiförmedling och Skidskola. Vi verkar inom 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre By för den aktiva gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst och proffessionellt sätt. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Som Stugvärd arbetar du med att avsyna/besikta stugor samt även städa dessa, även viss städning i allmänna lokaler kan förekomma. Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp. Som Stugvärd arbetar du med felanmälningar vilket medför att du har en del gästkontakt då olika problem ska lösas för gäst i sitt boende. Detta medför att du är företagets ansikte utåt och vi sätter stor vikt på att du har rätt inställning och vilja att ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser! På några av våra Destinationer kan andra arbetsuppgifter förekomma i kombination med tjänsten som Stugvärd, såsom Nattvärd, Liftvärd/gästvärd. Arbetstid Schemalagd arbetstid Ca 20-35h/vecka Anställningsperioder November till slutet av april Meriterande Arbetslivserfarenhet från serviceyrken. Körkort ett krav. Goda språkkunskaper i Engelska, Danska & Ryska är önskvärt. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Åre, Stugvärd Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Försteman Stugvärd
Vi på Skistar Åre arbetar inom 4 områden: Skidåkning, Skiduthyrning, Logiförmedling och Skidskola. Vi verkar inom 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre By för den aktiva gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst och proffessionellt sätt. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Som Försteman Stugvärd ansvarar du för ett lägenhetsområde och arbetsleder och hjälper stugvärdarna. Förstemännen har också hand om extrapersonal som arbetar på stora avresedagar. I arbetsuppgifterna ingår kontroll av städning så den håller en hög nivå, hämta och lämna personal på respektive område, hämta utrustning för stugvärdar. Göra arbetsordrar samt träffa gäster under deras vistelse samt vid avresa. Som Försteman ska du vara ordningsam, flexibel, tydlig, stresstålig, klara av att ha många bollar i luften samtidigt, kunna fatta snabba beslut, kunna ge feedback samt kunna arbeta både självståndigt och i grupp. Denna tjänst innefattar att du har mycket gästkontakt därför är det viktigt att du är ödmjuk inför andra människor. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Körkort är ett krav. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Arbetstid Schemalagd arbetstid Ca 30-35h/vecka Anställningsperioder Start ca nov - april Utbildningskrav Bra med arbetslivserfarenhet, körkort ett krav. Goda språkkunskaper i bland annat Engelska, Finska, Norska, Danska, Ryska och Estniska är mycket positivt. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Försteman Stugvärd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försteman Stugvärd

Stugvärd Skistar Vemdalen
Som Stugvärd arbetar du med att avsyna/besikta stugor samt även städa dessa, även viss städning i allmänna lokaler kan förekomma. Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp. Som Stugvärd arbetar du med felanmälningar vilket medför att du har en del gästkontakt då olika problem ska lösas för gäst i sitt boende. Detta medför att du är företagets ansikte utåt och vi sätter stor vikt på att du har rätt inställning och vilja att ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser! På några av våra Destinationer kan andra arbetsuppgifter förekomma i kombination med tjänsten som Stugvärd, såsom Nattvärd, Liftvärd/gästvärd. Meriterande Körkort är ett krav. Arbetslivserfarenhet från serviceyrken. Goda språkkunskaper i Engelska, Danska, Ryska är önskvärt. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Tillsammans skall vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser!
Företag: SkiStar Vemdalen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd Skistar Vemdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd Skistar Vemdalen

Stugvärd
NUTTI SÁMI SIIDA är ett samiskt ekoturismföretag i Jukkasjärvi. Vi arrangerar natur- och kulturupplevelser med utgångspunkt i den samiska kulturen för både privatpersoner och grupper. Vi är specialiserade på renslädesturer och samiska kultur- och middagsarrangemang. REINDEER LODGE är vår egen boendeanläggning 3 km utanför Jukkasjärvi by och SÁMI SIIDA-SAMEVISTE är vårt friluftsmuseum med caféverksamhet och lunchservering i CAFÉ SÁPMI och en slöjdbutik på Kyrkudden bredvid Jukkasjärvi kyrka. Arbetet som stugvärd innebär städning av olika lokaler tillhörande vår boendeanläggning Reindeer Lodge med stugor, bastu och andra gemensamma utrymmen, in- och utcheckning av gäster, frukostservering och diverse arbeten. Du har ansvar för tvättstugan och ser till att lokalerna är städade och iordning. Vi söker dig som är noggrann, utåtriktad, flexibel och van att arbeta med människor. Du får gärna kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Att kunna uttrycka sig väl i svenska och engelska är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskaper om den samiska kulturen, historian och det samiska samhället. För arbetet behöver du B-körkort. Tjänsterna är heltid, schemalagd, på dagtid och helger. 2 heltidstjänster under perioden 3 nov 2014 - 31 mars 2015.
Företag: NUTTI SAMI SIIDA AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Kiruna, Stugvärd NUTTI SAMI SIIDA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

REKRYTERINGSTRÄFF - Stugvärd/lokalvård
Du har arbetat med städ på camping, hotell eller liknade. Det gör att du har erfarenhet och servicekänsla för att möta de som hyr stugor och bor som gäster på campingens område samt kan städa. Vi önskar att du kan börja i mitten på april och ni kommer att arbeta flera tillsammans stundtals. En av er kan börja ca en månad senare. Arbetsgivaren kan hjälpa till med övernattning vid överenskommelse.
Företag: Gålö Havscamping och stugby
Ort: Haninge
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF - Stugvärd/lokalvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF - Stugvärd/lokalvård

Stugvärd/servicepersonal för stugservice
2 st servicepersonal för stugservice på Sågarbo Herrgård i Älvkarleby, endast på lördagar. Anläggningen har stugbytardag varje lördag from 13 juni tom 15 augusti 2015. Stugorna behöver slutstädas efter veckogästerna och städningen ska mellan kl 11.00-15.00, då utcheckningen är kl 11.00 och incheckning av nya gäster är kl 16.00. Vår målgrupp är utländsk ekoturismen från Tyskland, Österrike och Schweiz. Totalt har anläggningen 16 gäststugor samt 2 personalstugor. Det är enbart gäststugorna som ska städas. Varje servicepersonal behöver städa 4 stugor om anläggningen har full beläggning under sommarmånaderna. Varje stuga är på ca 30 kvm och består av ett stort rum med 2 resårsängar, nattduksbord, matbord med 4 stolar och litet kök, samt ett badrum med dusch, wc och handfat. För samtlig städning använder vi enbart Svanenmärkta rengöringsmedel och ekologisk linoljesåpa. Viktigt att man följer beskrivningslistan över vad som skall göras i respektive stuga, att kunna scanna av listan samt följa den. Meriterande om man har körkort för att ta sig ut till platsen med egen bil, men det finns bussar som går ut till arbetsplatsen. Arbetsgivaren tar endast emot ansökningar via e-post
Företag: Sågarbo Herrgård Stuguthyrning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd/servicepersonal för stugservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd/servicepersonal för stugservice

Matlagningsglad stugvärd
Säsongsanställning sommarsäsongen 2015. Vi söker självgående matlagningsglad person som förutom att laga god mat kan hugga i där det behövs. Du behöver vara stresstålig och självständig. Under vissa perioder är det mest buffémat och andra enklare mat, café. Vi jobbar nära varandra på ett litet ställe därför behöver du ha lätt för att hoppa in där det behövs, bra på att ta egna initiativ, vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta. STF Storliens Fjällgård är ett vandrarhem med 72 bäddar, frukostservering, middagbuffé, pub med barmeny. Här kan gäster bo med självhushåll eller helpension Vi har grupper, enskilda och utifrån gäster. Arbetet innebär att kunna vara i kök, städa, receptionstjänst, guidning etc. Du ska kunna göra buffé för upp till medelstora. Hålla rent o snyggt i köket och ta rätt på disken. Ha hand om egenkontrollen. Sätta meny tillsammans med ägarna och ev sköta beställningar. God mat behövs efter en heldag på fjället! Du bör vara naturintresserad, serviceinriktad och glad. Storliens Fjällgård är beläget i Storvallen strax öster om Storlien by och på gränsen till Norge. Kungsleden utanför dörren, bland annat till Blåhammarens Fjällstation. 7 mil väster om Åre. Körkort en merit men inget krav. Tillträde midsommar och arbete fram till ca 30 aug med möjlighet till förlängning och även arbete vintersäsongen 2016 om vi trivs ihop.
Företag: STF Storliens Fjällgård
Ort: Åre
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Matlagningsglad stugvärd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matlagningsglad stugvärd

Stugvärd
Vi på Skistar Åre arbetar inom 4 områden: Skidåkning, Skiduthyrning, Logiförmedling och Skidskola. Vi verkar inom 3 resmål med 3 olika inriktningar. Duved för hela familjen, Åre By för den aktiva gästen och Åre Björnen med barnfamiljen i centrum. Vi strävar mot att möta gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst och proffessionellt sätt. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Som medarbetare på avdelningen Stugvärd arbetar du med att avsyna och städa stugor samt allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna se möjligheter, arbeta självständigt och ta egna initiativ, i denna tjänst har du en del gästkontakt varför det är viktigt att du är ödmjuk inför andra människor. Viktigt att kunna arbeta självständigt och i grupp. Städning av lägenheter ingår I arbetsuppgifterna. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Körkort är ett krav. Arbetstid Schemalagd arbetstid Ca 20-35h/vecka Anställningsperioder Start ca nov - april Utbildningskrav Bra med arbetslivserfarenhet, körkort ett krav. Goda språkkunskaper i bland annat Engelska, Finska, Norska, Danska, Ryska och Estniska är mycket positivt. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Åre, Stugvärd Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Husfru/Stugvärd
BYDALSFJÄLLEN - Jämtlands vinterparadis och Östersunds närmaste fjäll! Höglekardalens Semesterby i Bydalsfjällen söker inför vintersäsongen 2015-2016 en Husfru/Stugvärd. Det är ett självständigt arbete som passar för dig som är morgonpigg, noggrann, ansvarsfull och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetsuppgifterna består främst av städning av allmänna utrymmen, konferenslokaler, restauranger samt städning och avsyning av stugor och lägenheter. Som husfru ansvarar du för extrapersonal på stora avresedagar, arbetet ställer stora krav på noggrannhet och flexibilitet. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till Marie Sällström, 070-655 64 63 marie@bydalsfjallen.se
Företag: HÖGLEKARDALENS SEMESTERBY AKTIEBOLAG
Ort: Åre
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru/Stugvärd jobb, Husfru/Stugvärd Åre, Husfru/Stugvärd HÖGLEKARDALENS SEMESTERBY AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru/Stugvärd

Stugvärd
Hassela Skiresort är en vintersport och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster består till största delen av företag och familjer. Vi har 94 hotellrum, 58 stugor, 4 maxistugor,4 lägenheter, konferenslokaler, badanläggning, 16 nedfarter och 8liftar, vintercamping, barer, restauranger och skiduthyrning. Inför vintersäsongen 15/16söker vi erfarna lokalvårdare Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Vill du jobba i ett härligt gäng, är utåtriktad och tycker om att jobba med människor. Lätt för att samarbeta med kollegor även under lite stressiga förhållande, men framför allt kunna ta hand om våra gäster. Arbetstider är både vardagar,helger , dag och kvällstid, säsongen är 18 december2015 tom 3 april 2016.
Företag: Hassela Skiresort AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Nordanstig, Stugvärd Hassela Skiresort AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus
Grinda Wärdshus letar efter en Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla. Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåtsbryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden. Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet. Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo, du förstår vad god service är och vill ha en rolig och spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö ute i skärgården? Då är Grinda rätt plats för dig. Grinda Stugby & Vandrarhem består av vandrarhem med 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och miljöer samt känner ansvar, gillar serviceyrket och gärna hugger i där det behövs.Att arbeta som stugvärd innebär bl.a. in/utcheck, kassa-hantering/redovisning, städning/ kontroll av stugor och vandrarhem, glassförsäljning. Erfarenhet av arbete i hotell eller vandrarhems reception med datoriserat bokningssystem är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket väl. Tyska och andra språk är meriterande. Jobbinfo - Rekrytering sker löpande - Övrigt:Avser perioden maj t.o.m. september 2016 Kvalifikationer Det är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det. - Har du arbetat på vandrarhem eller som stugvärd? - Behärskar du svenska språket i tal och skrift? - Behärskar du engelska språket i tal och skrift? - Behärskar du tyska språket i tal? - Har du ett praktiskt handlag? På Grinda jobbar närmare 100 personer under högsäsong. Förutom ett fåtal året runt anställda är de flesta säsongsanställda. Det innebär att det oftast är en mycket blandad skara i både åldrar, erfarenhet och var man kommer ifrån. Att vara en del i Grinda Crew innebär att du tar hand om våra gäster under en säsong och ger ”det där lilla extra” av dig själv. Det som får ett besök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från gästhamnen till restaurangen. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. När du jobbar på Grinda så ingår även ett personalboende. Då Grinda är en ö utan fast broförbindelse så erbjuder vi boende för alla anställda på Grinda. Det innebär att du både jobbar och bor på Grinda under din tjänstgöring. Vi erbjuder det så att du slipper att pendla varje dag till och från Grinda. Vanligtvis så har du ett rullan... Läs mer på http://hpr.to/j1720
Företag: Grinda Wärdshus
Ort: Värmdö
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus

Turistassistenter/ guider/ stugvärdar till Kiruna Guidetur
Guider och turistassistenter. Vi har fortfarande några platser att fylla inför vintern. Vi söker dig som gillar att arbeta med service och klarar tuffa förhållanden med hög stressbelastning. För dig som karar detta lovar vi ett mycket stimulerande arbete med människor från hela världen tillsammans med en grupp kunniga och erfarna kollegor som alltid gör sitt bästa. De exakta arbetsuppgifterna kan variera beroende på just din kompetens men i stort sett är arbetsuppgifterna följande: Guider: Snöskoterguidning, skidturer, snöskovandring etc. Turistassistenter: Möta gäster och informera om program Butiksarbete i souvenirbutik Till viss del boka via mail och butik Sköta delar av utrustning för turer Stugvärd : Hålla ordning på campen i Kurravaara . Möta och ta hand om gäster på campen. Lokalvård /bäddning och städ ingår. Krav: B-körkort, bra engelska och hög social kompetens. Förarbevis för snöskoter och kunskaper om natur, vildmark, lokalkännedom är meriterande. OBS. Boende i Kiruna kan vara mycket besvärligt att ordna. Viss hjälp kan vi stå för men det är en stor fördel om du redan har detta ordnat.
Företag: Kiruna Guidetur AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Turistassistenter/ guider/ stugvärdar till Kiruna Guidetur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Turistassistenter/ guider/ stugvärdar till Kiruna Guidetur

Stugvärd
Hassela Skiresort är en vintersport och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster består till största delen av företag och familjer. Vi har 94 hotellrum, 58 stugor, 4 maxistugor,4 lägenheter, konferenslokaler, badanläggning, 16 nedfarter och 8liftar, vintercamping, barer, restauranger och skiduthyrning. Inför högsäsong söker vi erfarna lokalvårdare/stugvärd . Tillträde omgående. Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Vill du jobba i ett härligt gäng, är utåtriktad och tycker om att jobba med människor. Lätt för att samarbeta med kollegor även under lite stressiga förhållande, men framför allt kunna ta hand om våra gäster. Arbetstider är både vardagar,helger , dag och kvällstid, säsongen är tom 3 april 2016.
Företag: Hassela Skiresort AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Nordanstig, Stugvärd Hassela Skiresort AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus
Grinda Wärdshus letar efter en Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla. Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåtsbryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden. Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet. Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo, du förstår vad god service är och vill ha en rolig och spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö ute i skärgården? Då är Grinda rätt plats för dig. Grinda Stugby & Vandrarhem består av vandrarhem med 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och miljöer samt känner ansvar, gillar serviceyrket och gärna hugger i där det behövs.Att arbeta som stugvärd innebär bl.a. in/utcheck, kassa-hantering/redovisning, städning/ kontroll av stugor och vandrarhem, glassförsäljning. Erfarenhet av arbete i hotell eller vandrarhems reception med datoriserat bokningssystem är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket väl. Tyska och andra språk är meriterande. Jobbinfo - Rekrytering sker löpande - Övrigt:Avser perioden maj t.o.m. september 2016 KvalifikationerDet är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.- Har du arbetat på vandrarhem eller som stugvärd? - Behärskar du svenska språket i tal och skrift? - Behärskar du engelska språket i tal och skrift? - Behärskar du tyska språket i tal? - Har du ett praktiskt handlag? På Grinda jobbar närmare 100 personer under högsäsong. Förutom ett fåtal åretrunt anställda är de flesta säsongsanställda. Det innebär att det oftast är en mycket blandad skara i både åldrar, erfarenhet och var man kommer ifrån. Att vara en del i Grinda Crew innebär att du tar hand om våra gäster under en säsong och ger ”det där lilla extra” av dig själv. Det som får ett besök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från gästhamnen till restaurangen. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. När du jobbar på Grinda så ingår även ett personalboende. Då Grinda är en ö utan fast broförbindelse så erbjuder vi boende för alla anställda på Grinda. Det innebär att du både jobbar och bor på Grinda under din tjänstgöring. Vi erbjuder det så att du slipper att pendla varje dag till och från Grinda. Vanligtvis så har du ett rulland... Läs mer på http://hpr.to/j1720
Företag: Grinda Wärdshus
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd med erfarenhet och servicekänsla på Grinda Wärdshus

Stugvärdar
Att arbeta som stugvärd på Gålö Havsbad innebär att vara ansvarig för att stugor,vandrarhem,servicehus m.m är städade och i gott skick innan gästerna checkar in samt att de allmänna utrymmena håller en hög standard och att den dagliga driften löper smärtfritt Du är en problemlösare som är van att självständigt planera och utföra ditt arbete och har lätt för att hantera akuta problem som kan uppstå. Det innebär också att vara noggrann, hålla ordning och reda och att var en god medarbetare. För att söka tjänsten: Vi vill att Du brinner för god service och är mån om gästen får en positiv helhetsupplevelse oavsett besöksanledningen. Du ser lösningar hellre än problem. Du tycker om att jobba i ett högt tempo i team och att Du kan planera Ditt arbete självständigt. Gålö Havsbad är en turistanläggning med camping, stugor, vandrarhem, konferensanläggning m.m. vid kusten 3,5 mil söder om Stockholm och beläget i ett vackert naturreservat. Under sommarhalvåret har vi många turister som besöker oss och naturreservatet och under resterande del av året har vi fler grupper och konferenser. Vår gäster kommer dels från Sverige men en stor del är även turister från andra länder
Företag: Gålö Havsbad
Ort: Haninge
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärdar jobb, Stugvärdar Haninge, Stugvärdar Gålö Havsbad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärdar

Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus
Grinda Wärdshus letar efter en Stugvärd med servicekänsla. Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåtsbryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden. Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet. Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo, du förstår vad god service är och vill ha en rolig och spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö ute i skärgården? Då är Grinda rätt plats för dig. Grinda Stugby & Vandrarhem består av vandrarhem med 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och miljöer samt känner ansvar, gillar serviceyrket och gärna hugger i där det behövs.Att arbeta som stugvärd innebär bl.a. in/utcheck, kassa-hantering/redovisning, städning/kontroll av stugor och vandrarhem och glassförsäljning. Erfarenhet av arbete i hotell-eller vandrarhemsreception med datoriserat bokningssystem är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket väl. Tyska och andra språk är meriterande. Jobbinfo - Rekrytering sker löpande KvalifikationerDet är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.- Har du arbetat på vandrarhem eller som stugvärd? - Behärskar du svenska och engelska språket i tal och skrift? - Har du ett praktiskt handlag? På Grinda jobbar närmare 100 personer under högsäsong. Förutom ett fåtal åretrunt anställda är de flesta säsongsanställda. Det innebär att det oftast är en mycket blandad skara i både åldrar, erfarenhet och var man kommer ifrån. Att vara en del i Grinda Crew innebär att du tar hand om våra gäster under en säsong och ger ”det där lilla extra” av dig själv. Det som får ett besök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från gästhamnen till restaurangen. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. När du jobbar på Grinda så ingår även ett personalboende. Då Grinda är en ö utan fast broförbindelse så erbjuder vi boende för alla anställda på Grinda. Det innebär att du både jobbar och bor på Grinda under din tjänstgöring. Vi erbjuder det så att du slipper att pendla varje dag till och från Grinda. Vanligtvis så har du ett rulland... Läs mer på http://hpr.to/j3252
Företag: Grinda Wärdshus
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus

Matlagningsglad stugvärd
Säsongsanställning sommarsäsongen 2016. Vi söker självgående matlagningsglad person som förutom att laga god mat kan hugga i där det behövs. Du behöver vara stresstålig och självständig. Under vissa perioder är det mest buffémat och andra enklare mat, café. Vi jobbar nära varandra på ett litet ställe därför behöver du ha lätt för att hoppa in där det behövs, bra på att ta egna initiativ, vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta. STF Storliens Fjällgård är ett vandrarhem med 72 bäddar, frukostservering, middagbuffé, pub med barmeny. Här kan gäster bo med självhushåll eller helpension Vi har grupper, enskilda och utifrån gäster. Arbetet innebär att kunna vara i kök, städa, receptionstjänst, guidning etc. Du ska kunna göra buffé för upp till medelstora grupper. Hålla rent o snyggt i köket och ta rätt på disken. Ha hand om egenkontrollen. Sätta meny tillsammans med ägarna och ev sköta beställningar. God mat behövs efter en heldag på fjället! Du bör vara naturintresserad, serviceinriktad och glad. Storliens Fjällgård är beläget i Storvallen strax öster om Storlien by och på gränsen till Norge. Kungsleden utanför dörren, bland annat till Blåhammarens Fjällstation. 7 mil väster om Åre. Körkort en merit men inget krav. Tillträde midsommar och arbete fram till ca 30 aug med möjlighet till förlängning och även arbete vintersäsongen 2017 om vi trivs ihop.
Företag: STF Storliens Fjällgård
Ort: Åre
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Matlagningsglad stugvärd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matlagningsglad stugvärd

Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus
Grinda Wärdshus letar efter en Stugvärd med servicekänsla. Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåtsbryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden. Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet. Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo, du förstår vad god service är och vill ha en rolig och spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö ute i skärgården? Då är Grinda rätt plats för dig. Grinda Stugby & Vandrarhem består av vandrarhem med 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och miljöer samt känner ansvar, gillar serviceyrket och gärna hugger i där det behövs.Att arbeta som stugvärd innebär bl.a. in/utcheck, kassa-hantering/redovisning, städning/kontroll av stugor och vandrarhem och glassförsäljning. Erfarenhet av arbete i hotell-eller vandrarhemsreception med datoriserat bokningssystem är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket väl. Tyska och andra språk är meriterande. Jobbinfo - Rekrytering sker löpande KvalifikationerDet är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.- Har du arbetat på vandrarhem eller som stugvärd? - Behärskar du svenska och engelska språket i tal och skrift? - Har du ett praktiskt handlag? På Grinda jobbar närmare 100 personer under högsäsong. Förutom ett fåtal åretrunt anställda är de flesta säsongsanställda. Det innebär att det oftast är en mycket blandad skara i både åldrar, erfarenhet och var man kommer ifrån. Att vara en del i Grinda Crew innebär att du tar hand om våra gäster under en säsong och ger ”det där lilla extra” av dig själv. Det som får ett besök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från gästhamnen till restaurangen. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. När du jobbar på Grinda så ingår även ett personalboende. Då Grinda är en ö utan fast broförbindelse så erbjuder vi boende för alla anställda på Grinda. Det innebär att du både jobbar och bor på Grinda under din tjänstgöring. Vi erbjuder det så att du slipper att pendla varje dag till och från Grinda. Vanligtvis så har du ett rulland... Läs mer på http://hpr.to/j3252
Företag: Grinda Wärdshus
Ort: Värmdö
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus

Stugvärd
Vi på Skistar Åre arbetar inom 4 områden: - Skidåkning - Skiduthyrning - Logiförmedling - Skidskola Vi verkar inom 3 resmål med 3 olika inriktningar: - Duved för hela familjen - Åre By för den aktiva gästen - Åre Björnen med barnfamiljen i centrum Vi strävar mot att möta gäster och kollegor på ett personligt, positivt, påläst och proffessionellt sätt. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Som medarbetare på avdelningen Stugvärd arbetar du med att avsyna och städa stugor samt allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna se möjligheter, arbeta självständigt och ta egna initiativ, i denna tjänst har du en del gästkontakt varför det är viktigt att du är ödmjuk inför andra människor. Viktigt att kunna arbeta självständigt och i grupp. Städning av lägenheter ingår I arbetsuppgifterna. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Körkort är ett krav. Arbetstid Schemalagd arbetstid Ca 20-35h/vecka Anställningsperioder Start ca nov - april Utbildningskrav Bra med arbetslivserfarenhet, körkort ett krav. Goda språkkunskaper i bland annat Engelska, Finska, Norska, Danska, Ryska och Estniska är mycket positivt. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: Skistar AB Åre
Ort: Åre
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Åre, Stugvärd Skistar AB Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Stugvärd till Tänndalen
Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar. Tänndalens skidanläggning söker nu stugvärdar inför vintern 2016/17. Arbetsuppgifter Som medarbetare på avdelningen Stugvärd arbetar du med att avsyna och städa lägenheter i skilodgen, stugor samt allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande
Företag: Hamrafjällets Lift AB
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd till Tänndalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd till Tänndalen

Stugvärd till Tänndalen
Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar. Tänndalens skidanläggning söker nu stugvärdar inför vintern 2016/17. Arbetsuppgifter Som medarbetare på avdelningen Stugvärd arbetar du med att avsyna och städa lägenheter i skilodgen, stugor samt allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande
Företag: Hamrafjällets Lift AB
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd till Tänndalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd till Tänndalen

Vaktmästare/Stugvärd, Skistar Sälen
Arbetet som vaktmästare/stugvärd innebär övergripande vaktmästeritjänster och se till att våra gästers behov tillgodoses. Du kommer att ansvara för regelbundet underhåll och service av stugor/lägenheter samt se till att anläggningen är i toppskick. Arbetet innebär oregelbunden arbetstid och viss del av beredskapsarbete. Du kommer mestadels att arbeta självständigt men Du tillhör ett team om cirka 20 personer. Arbetet passar dig som är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Du bör även kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt om Du har datorvana och är allmänt tekniskt kunnig. Vill du vara med och jobba för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster? Då kan Du vara den vi söker till vår logi och fastighetsavdelning. Arbetstid ca 40 tim / vecka Anställningsperiod Generellt från november till slutet av april Meriterande Arbetslivserfarenhet från serviceyrken. Goda språkkunskaper i Engelska, Danska, Ryska är önskvärt. Körkort är ett krav. Lön Enligt avtal med HRF
Företag: SKISTAR AKTIEBOLAG
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/Stugvärd, Skistar Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/Stugvärd, Skistar Sälen

Stugvärdar till Grönklitt
Orsa Grönklitts skidanläggning består av 23 nedfarter, 14 liftar, 100 km längdskidspår, restauranger, butik, skidshop, skidskola, många kringaktiviteter, 3 500 bäddar i vandrarhem, stugor och lägenheter samt konferensverksamhet. Orsa Grönklitt ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag med skidanläggningar, Campingar och temaparker i Orsa, Mora Rättvik, Jönköping, Säffle, Sunne, Lycksele och Härjedalens kommuner. Arbetsuppgifter Som medarbetare på avdelningen Stugvärd arbeta du med att avsyna och städa våra stugor och servicehus. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetspassen är på söndagar mellan 10.00-15.00. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta,arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.
Företag: Grönklittsgruppen
Ort: Orsa
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärdar till Grönklitt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärdar till Grönklitt

Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus
Grinda Wärdshus rekryterar. Stugvärd med servicekänsla Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden. Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet. Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo, du förstår vad god service är och vill ha en rolig och spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö ute i skärgården? Då är Grinda rätt plats för dig. Grinda Stugby & Vandrarhem består av vandrarhem med 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och miljöer samt känner ansvar, gillar serviceyrket och gärna hugger i där det behövs.Att arbeta som stugvärd innebär bl.a. in/utcheck, kassa-hantering/redovisning, städning/kontroll av stugor och vandrarhem och glassförsäljning. Erfarenhet av arbete i hotell-eller vandrarhemsreception med datoriserat bokningssystem är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket väl. Tyska och andra språk är meriterande. Övrigt - Rekrytering sker löpande - Anställning avser mitten av april - 30 september 2017. Kvalifikationer - Har du arbetat på vandrarhem eller som stugvärd? - Behärskar du svenska och engelska språket i tal och skrift? - Har du ett praktiskt handlag? - Har du arbetat med ett datoriserat bokningssystem? På Grinda jobbar närmare 100 personer under högsäsong. Förutom ett fåtal åretrunt anställda är de flesta säsongsanställda. Det innebär att det oftast är en mycket blandad skara i både åldrar, erfarenhet och var man kommer ifrån. Att vara en del i Grinda Crew innebär att du tar hand om våra gäster under en säsong och ger ”det där lilla extra” av dig själv. Det som får ett besök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från gästhamnen till restaurangen. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. När du jobbar på Grinda så ingår även ett personalboende. Då Grinda är en ö utan fast broförbindelse så erbjuder vi boende för alla anställda på Grinda. Det innebär att du både jobbar och bor på Grinda under din tjänstgöring. Vi erbjuder det så att du slipper att pendla varje dag till och från Grinda. Vanligtvis så har du ett rulland... Läs mer på http://hpr.to/j5510
Företag: Grinda Wärdshus
Ort: Värmdö
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus

Stugvärd
Hassela Skiresort är en vintersport och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster består till största delen av företag och familjer. Vi har 92 hotellrum, 58 stugor, 4 maxistugor,4 lägenheter, konferenslokaler, badanläggning, 20 nedfarter och 8liftar, vintercamping, barer, restauranger och skiduthyrning. Inför vintersäsongen 16/17 söker vi erfarna lokalvårdare Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Vill du jobba i ett härligt gäng, är utåtriktad och tycker om att jobba med människor. Lätt för att samarbeta med kollegor även under lite stressiga förhållande, men framför allt kunna ta hand om våra gäster. Arbetstider är både vardagar,helger , dag och kvällstid, säsongen är 23 december2016 tom 23 april 2016.
Företag: Hassela Skiresort AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Nordanstig, Stugvärd Hassela Skiresort AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Stugvärd
Inför vintersäsongen 16/17 söker vi erfarna lokalvårdare Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Vill du jobba i ett härligt gäng, är utåtriktad och tycker om att jobba med människor. Lätt för att samarbeta med kollegor även under lite stressiga förhållande, men framför allt kunna ta hand om våra gäster. Arbetstider är både vardagar, helger , dag och kvällstid, säsongen är 23 december2016 tom 23 april 2017. Hassela SkiResort är en vintersport och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster består till största delen av företag och familjer. Vi har 92 hotellrum, 58 stugor, 4 maxistugor,4 lägenheter, konferenslokaler, badanläggning, 20 nedfarter och 8liftar, vintercamping, barer, restauranger och skiduthyrning. Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Vill du jobba i ett härligt gäng, är utåtriktad , självgående och tycker om att jobba med människor. Lätt för att samarbeta med kollegor även under lite stressiga förhållande, men framför allt kunna ta hand om våra gäster. Hassela Ski Resort är en vintersport och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster består till största delen av företag och familjer. Vi har 92 hotellrum, 58 stugor, 4 maxistugor,4 lägenheter, konferenslokaler, badanläggning, 20 nedfarter och 8liftar, vintercamping, barer, restauranger och skiduthyrning.
Företag: Hassela Skiresort AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd jobb, Stugvärd Nordanstig, Stugvärd Hassela Skiresort AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd

Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia
Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper din kvällstidning. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan. Ansia söker frukostvärdinna/stugvärd. Arbetsuppgifter Denna tjänst är en kombinations tjänst som både frukostvärdinna och stugvärd och du arbetar du med att avsyna och städa hotellrum, stugor,allmänna ytor på anläggningen, samt frukost servering i restaurangen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.
Företag: Ansia Resort
Ort: Lycksele
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia

Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia
Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper din kvällstidning. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan. Ansia söker frukostvärdinna/stugvärd extra vid behov Arbetsuppgifter Denna tjänst är en kombinations tjänst som både frukostvärdinna och stugvärd och du arbetar du med att avsyna och städa hotellrum, stugor,allmänna ytor på anläggningen, samt frukost servering i restaurangen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande Extra vid behov
Företag: Ansia Resort
Ort: Lycksele
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia

Stugvärd på STF Storliens Fjällgård
Här jobbar du varierat med allt från frukostvärdinna, städ, reception, butik, servering och enklare matlagning. Du bör vara orädd, arbetsam, noggrann o utåtriktad, erfarenhet är inget krav. Prata svenska flytande är ett krav. Vi är ett vandrarhem med 72 bäddar, restaurang och pub beläget vid fjällets fot där Kungsleden mot Blåhammaren går utanför dörren. Vi finns i Storlien/Storvallen. Du jobbar från nu, så snart som möjligt, till mitten/slutet av april med möjlighet till förlängning. Boende finns. Du ska kunna svenska flytande. Vara glad, utåtriktad och noggrann. Erfarenhet inget krav. Körkort bra att ha men inget krav. STF Storliens Fjällgård är belägen mellan Storlien och Storvallen, vid fjällets fot och invid Kungsleden söderut mot Blåhammaren. Vi är en STF-anläggning (Svenska Turistföreningen). 72 bäddar fördelade på 3 byggnader. Turleder utanför dörren. Personalboende på plats.
Företag: STORLIENSERVICE AB
Ort: Åre
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärd på STF Storliens Fjällgård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärd på STF Storliens Fjällgård

Stugvärdar till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017
Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Sagolandet Tomteland, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken. Siljansbadet Camping i Rättvik har 470 platser, 66 stugor, butik, souvenirbutik. Rättviks Camping har 370 platser, 81 stugor och lägenheter, vandrarhem, minigolfbana, närbutik och Enåbandets simhall. Siljansbadet och Rättviks campingar söker stugvärdar till sommaren 2017 Arbetsuppgifter Som stugvärd arbetar du med att avsyna och städa stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen.Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande men inte ett krav Varaktighet Säsongsanställning med start från 20 maj – 31/8 – 2017 Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Företag: Grönklittsgruppen
Ort: Rättvik
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärdar till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärdar till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017

Stugvärdar till Mora Camping sommaren 2017
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor. Mora Campings städavdelning söker personal till sommar säsongen 2017 Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att avsyna och städa våra stugor, hotellrum, servicebyggnader och allmänna ytor Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss är du serviceinriktad och strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa möjliga helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig, samt ger ständigt ett glatt och positivt intryck Kvalifikationer Utbildning inom städyrket och/eller erfarenhet är meriterande Varaktighet Säsongsanställning med start från 20/5 - 31/8- 2017 Sista ansökningsdag 30/4 men rekrytering sker löpande
Företag: Svenska Campingpärlor AB
Ort: Mora
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärdar till Mora Camping sommaren 2017 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärdar till Mora Camping sommaren 2017

Stugvärdar till Duse Udde Camping sommaren 2017
Duse Udde Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Duse Udde Camping är en riktig pärla vid en av Vänerns vackraste stränder. Med 350 platser för tält, husvagn och husbil, 50 stugor, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service. Vi söker nu medarbetare till städavdelningen på Duse Udde Camping sommaren 2017 Arbetsuppgifter Som stugvärd arbetar du med att avsyna och städa stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande men inte ett krav Varaktighet Säsongsanställning med start från 20 maj – 31/8 – 2017 Skicka ansökan via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Företag: Svenska Campingpärlor AB
Ort: Säffle
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Stugvärdar till Duse Udde Camping sommaren 2017 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stugvärdar till Duse Udde Camping sommaren 2017

Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia
Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper din kvällstidning. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan. Ansia söker frukostvärdinna/stugvärd sommar säsongen 2017 Arbetsuppgifter Denna tjänst är en kombinations tjänst som både frukostvärdinna och stugvärd och du arbetar du med att avsyna och städa hotellrum, stugor,allmänna ytor på anläggningen, samt frukost servering i restaurangen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande Varaktighet: sommarsäsongen 2017 ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten.
Företag: Ansia Resort
Ort: Lycksele
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostvärdinna/Stugvärd till Ansia


Sök lediga jobb Stugvärd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se