Lediga jobb Sundbyberg - Söka jobb i Sundbyberg

Lediga jobb Sundbyberg Sök lediga jobb Sundbyberg


Hittade inga lediga jobb på sökning: Sundbyberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Aktiv barnvakt sökes till Sundbyberg!- Sundbyberg

 2. BF Lekfull barnvakt sökes till Sundbyberg!- Sundbyberg

 3. Säljare Sundbyberg- Sundbyberg

 4. Säljare sökes i Sundbyberg med/utan erfarenhet- Sundbyberg

 5. Funkykidz söker danslärare för barn i Sundbyberg- Sundbyberg

 6. Tjäna 20-50.000 som eventsäljare i Sundbyberg!- Sundbyberg

 7. Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13- Sundbyberg

 8. Blivande Gruppchef/Säljare Sundbyberg- Sundbyberg

 9. Serviceinriktad person till kundservice i Sundbyberg- Stockholm

 10. Penetrationstestare till Sundbyberg- Sundbyberg

 11. Arbetsterapeut- Sundbyberg

 12. Assisterande idrottsledare Sundbyberg HT 13- Sundbyberg

 13. Farmaceut till nyetablering i Sundbyberg- Sundbyberg

 14. Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 15. Simlärare- Solna

 16. Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården- Sundbyberg

 17. Kronofogden söker handläggare till kundservice i Sundbyberg- Stockholm

 18. Grundskollärare till årskurs 1- Sundbyberg

 19. Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg- Sundbyberg

 20. Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd- Sundbyberg

 21. Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 22. Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 23. Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 24. Elevstödjare särskild undervisningsgrupp- Sundbyberg

 25. Hovmästare/Sommelier- Sundbyberg

 26. Servis- Sundbyberg

 27. Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg- Stockholm

 28. Förskollärare- Sundbyberg

 29. Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg- Sundbyberg

 30. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Sundbyberg

 31. Anläggningsprojektledare i Sundbyberg- Sundbyberg

 32. Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?- Sundbyberg

 33. Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka- Sundbyberg

 34. Vi söker enhetschef till vår nyetablerade IT-organisation i Sundbyberg- Sundbyberg

 35. Kronofogden söker chef för projektkontoret till IT-staben i Sundbyberg- Sundbyberg

 36. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid- Sundbyberg

 37. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid- Sundbyberg

 38. trafiklärare sökes- Sundbyberg

 39. Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör- Sundbyberg

 40. Mark- och exploateringsingenjör- Sundbyberg


Mer beskrivning

BF Aktiv barnvakt sökes till Sundbyberg!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till tre barn, 9, 7 och 1 år gamla. 1 till 2 eftermiddagar i veckan mellan cirka 15:30- 19/20:00. Familjen behöver hjälp med hämtning, skjuts till aktiviteter, barnpassning och matlagning. Gärna en kreativ och livfull person med mycket energi. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Aktiv barnvakt sökes till Sundbyberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Aktiv barnvakt sökes till Sundbyberg!

BF Lekfull barnvakt sökes till Sundbyberg!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en positiv och vänlig barnvakt till sina 3 barn, 2, 6 och 8 år. Familjen vill ha hjälp 2 eftermiddagar i veckan, 16:00-19:00. Familjen behöver hjälp med hämtning, barnpassning och matlagning. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Lekfull barnvakt sökes till Sundbyberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Lekfull barnvakt sökes till Sundbyberg!

Säljare Sundbyberg
ELIXIA är en ledande aktör i den nordiska träningsmarknaden, med ca 200 000 medlemmar och en omsättning på 1.2 miljard NOK 2012. Den nordiska verksamheten leds från Oslo och består av 59 anläggningar, 42 i Norge 3 i Sverige och 14 i Finland. Vi driver våra klubbar med högt fokus på våra medlemmar, deras behov och att leverera hög service till de som tränar hos oss. Nu slår vi för första gången upp portarna i Stockholm och behöver förstärka säljorganisationen, därför söker vi: SÄLJARE TILL ELIXIA SUNDBYBERG Vill du vara med och sälja världens bästa produkt samtidigt som du bygger en stark CV? ELIXIA är känt för professionell säljutbildning, uppföljning och motiverade medarbetare - Vi är den rätte arbetsgivaren om du önskar en kick inom sälj. Nu har du chans att ihop med oss skapa något utöver det vanliga. I höst öppnar ELIXIA Sundbyberg och i samband med det kommer vi ha ett presale under våren och sommaren. Grip möjligheten att vara del i ett härligt, energifullt team som tänker lyckas genom att ha kul på jobbet. Om jobbet Du, och ditt team, skall inspirera andra människor till att starta en aktiv livsstil med fokus på träning och välmående inom ELIXIA. Ni skall marknadsföra och sälja medlemskap under säljkampanjens två sista månader, augusti och september. Arbetet kommer vara förlagt till event och försäljning på offentliga platser utomhus. Du arbetar med såväl gemensamma som individuella mål med ledning av en säljledare. Jobbet innebär varierande arbetstider där både helger och kvällar är en del av arbetsvardagen. Vi söker dig som är mogen att leda dig själv mot tydliga mål, ibland under pressade förhållanden. Några av de drag som kännetecknat de som lyckats hos oss är; stresstålig, envis, kommunikativ och positiv. Vi arbetar i andan av att fira när det går bra och ta konsekvenserna när vi inte når fram. Givetvis är erfarenhet från rollen som säljare och dokumenterat goda säljresultat meriterande. Dock är din personlighet, syn på värdegrund, vilja och attityd de bitar som är viktigast för oss. Elixia är i ett expansivt skede och för dig med rätt inställning och vilja finns goda möjligheter för fast anställning och vidare utveckling i kedjan. Tjänsten är en projektanställning och ansökan lämnas med personligt brev och CV till anton.johannisson@elixia.no Har du frågor om tjänsten så ring +47 47 936 526 Omfattning: Heltid Tillträde: Efter avtal Sista dag för ansökan: Ansökan behandlas löpande Fast månadslön samt prestationsbaserad bonus.
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Sundbyberg

Säljare sökes i Sundbyberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sundbyberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platinum systems AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Sundbyberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Sundbyberg med/utan erfarenhet

Funkykidz söker danslärare för barn i Sundbyberg
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Sundbyberg! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: hilda@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Sundbyberg

Tjäna 20-50.000 som eventsäljare i Sundbyberg!
Vi söker nästa generations supersäljare till vår fortsatta framgångssaga! Har du en passion för försäljningsyrket och känner att du har drivet för att lyckas? Är du en naturligt social person som har lätt för att bli omtyckt av de flesta i din omgivning? Då är du rätt person för detta projekt! Låt oss hjälpa dig att tjäna mellan 20-50.000kr/mån bara genom att vara dig själv och sälja in ett av Skandinaviens ledande varumärken som även ingår i Telenors enorma koncern via events i Sundbyberg! Du som ansöker Du som söker denna tjänst är en säljare från topp till tå även om du inte har jobbat med yrket tidigare. Du ska vara målmedveten och fokuserad. Du har viljan att bli en del av ett riktigt vasst försäljningsteam och har viljan att utvecklas varje dag. Du är som person punktlig och noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Ingen erfarenhet krävs då du får all utbildning av oss. För dig med erfarenhet av direktförsäljning är detta marknadens bästa försäljningsuppdrag. Vi erbjuder - En heltidstjänst - Fast lön + provision - Månatliga bonusar i form av resor och produkter - Grymma arbetskollegor - En stimulerande arbetsmiljö. Anser du dig passande för tjänsten, skicka in ditt CV i dag. Om Bra Röster Bra Rösters fyra huvudsakliga affärsområden är Telefonpassning, Marknadsundersökningar, Besöksbokning och Försäljning. Företaget grundades 2005 och har sedan dess stadigt vuxit inom samtliga affärsområden. Vi strävar efter att vara den självklara partnern för alla typer av outsourcingtjänster.
Företag: BRA RÖSTER AKTIEBOLAG
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna 20-50.000 som eventsäljare i Sundbyberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna 20-50.000 som eventsäljare i Sundbyberg!

Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sundbyberg inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.sundbybergdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13

Blivande Gruppchef/Säljare Sundbyberg
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Sundbyberg Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Sundbyberg

Serviceinriktad person till kundservice i Sundbyberg
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en flexibel och driven kundservicemedarbetare. Vår kund arbetar med betalkort för företagskunder och sitter i Sundbyberg. Tjänstebeskrivning I rollen som kundservicemedarbetare kommer du sitta med inkommande samtal. Du är en del av ett hängivet och kunnigt kundserviceteam på 20 personer där stämningen präglas av hängivenhet till arbetet, samarbete och högt i tak. Du kommer exempelvis att: -       Fakturafrågor -       Betalkortsfrågor -       Autogiroärenden -       Viss merförsäljning Som kundservicemedarbetare hos vår kund får du som driven tävlingsmänniska ansluta till en arbetsglad grupp kolleger som brinner för sina kunder. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och är flytande i engelska och svenska i tal och skrift. Du är datavan och är lättlärd i system. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet inom kundservice. Som person är du serviceinriktad och sätter alltid kunden i förstahand. Du är en lösningsinriktad person med en god förmåga att hantera uppkomna problemställningar. Du är en flexibel lagspelare som fungerar utmärkt i grupp samt är beredd att vara kollegor behjälpliga. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW . Uppdragstiden är från och med början av augusti till och med 2014-01-31.  Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad person till kundservice i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad person till kundservice i Sundbyberg

Penetrationstestare till Sundbyberg
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Affärsområde Informationssäkerhet utför analysuppdrag i form av penetrationstester, IT-forensics och kodgranskning mm. Till vårt kontor i Sundbyberg söker vi nu erfarna certifierade penetrationstestare. I våra uppdrag granskar och testar vi system både statiskt och dynamiskt för att säkerställa den nivå av IT-säkerhet som kunden behöver. Vi hjälper också våra kunder att få en robustare driftmiljö genom förbättrad intrångsdetektering, logghantering och systemhärdning. Vi arbetar brett med djup teknikkunskap där vi aktivt kombinerar olika kompetenser och erfarenheter för att möta varje behov som våra kunder har. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Våra kunder finns bland annat inom försvar, samhällskritisk offentlig sektor, spel och bank/finans. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du som söker ska ha erfarenhet av penetrationstestning. Du har en akademisk utbildning, sannolikt med inriktning datateknik, kommunikation/IT-teknik eller motsvarande i botten och har ett stort intresse för IT-säkerhetsteknik. Vi söker konsulter med praktisk erfarenhet och ser därför gärna att du utöver penetrationstester har arbetat med uppdrag inom något eller några att följande områden; säkerhetsgranskningar, IT-forensics intrångsdetektering, logghantering, systemhärdning eller liknande. Vi söker konsulter med ett högt säkerhetsmedvetande och personlig integritet. Branschrelaterade certifieringar är ett krav (ex från EC-council, SANS, Offensive Security, PCI). Erfarenhet av IT-system med mycket höga säkerhetskrav är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta inom spelindustrin eller bank/finans. **** Dina personliga egenskaper **** Som person har du en drivande och extrovert personlighet och är inte rädd för att anta nya utmaningar. Du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram både stora och små projekt. Du är flexibel, servicefokuserad och tycker om att ge kunden det lilla extra. Du har vana av att självständigt utföra uppdrag eller av att leda andra i uppdragens genomförande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Penetrationstestare till Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Penetrationstestare till Sundbyberg

Arbetsterapeut
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Sundbybergskliniken PV-Rehab Sundbybergskliniken ingår i Praktikertjänst och bedriver primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Stockolms läns landsting sedan årsskiftet. Vi är 11 medarbetare, däribland arbetsterapeut, kiropraktorer, dietist, sjukgymnaster och receptionist, som arbetar för patientens bästa. Våra lokaler är nyrenoverade och inkluderar gemensamt kontor för hemrehabteamen, behandlingsrum, grupprum och gym. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut i primärvården träffar du en bredd av patienter med olika besvär och bakgrund. En betydande del av arbetet utgörs av hemrehabilitering där du i team med sjukgymnast och dietist gör bedömningar och tränar i patientens hemmiljö. Du förskriver hjälpmedel, utför bostadsanpassning, ger råd om egenvård och handleder människor i patientens närhet. Du möter även patienter på mottagningen, individuellt och i grupp. Kvalifikationer - Legitimerad arbetsterapeut. Vidareutbildning är meriterande. - B-körkort. - 2 års erfarenhet av primärvårdsarbete. - Erfarenhet av journalprogrammet TakeCare är meriterande. - Erfarenhet av handrehabilitering och neuropsykiatriska diagnoser är av betydelse. Personliga egenskaper Våra medarbetare - är respektfulla, serviceinriktade och lyhörda - visar flexibilitet inför patienters och verksamhetens behov - tar eget ansvar och kan arbeta självständigt och i team - har en vilja att utveckla verksamheten.
Företag: Sundbybergskliniken PV-Rehab
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Sundbyberg, Arbetsterapeut Sundbybergskliniken PV-Rehab
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Assisterande idrottsledare Sundbyberg HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Sundbyberg inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.sundbyberg@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Sundbyberg HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Sundbyberg HT 13

Farmaceut till nyetablering i Sundbyberg
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Flexibel Farmaceut till nyetablering Har du funderat på hur det går till när ett nytt apotek öppnas? Nu finns chansen för dig att uppleva denna spännande resa! Vi söker en driven och engagerad farmaceut till Apotek Hjärtat Signalfabriken i Sundbyberg. Apoteket är en nyetablering som öppnar i september. Våra öppettider kommer vara vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-16. Din utmaning Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker i september eller enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. Vill du ha mer information kontakta gärna: Figen Demirbag Apotekschef, mobil: 0702-22 74 04.    Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till nyetablering i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till nyetablering i Sundbyberg

Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Lärare i Matematik och NO åk 4-9 Grönkullaskolan   Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i Matematik och NO kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i matematik och samtliga av NO-ämnena. Inklusive teknik. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i matematik och NO för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809.   Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan

Simlärare
Solna Sundbyberg Simsällskap 04, SS04, är en ideell idrottsförening. Idag bedrivs simskola och simträning sju dagar i veckan. Simskolan vänder sig till barn mellan fyra och ca tio år. Vi söker nu simlärare och simskoleassistenter till simskolan för barn 4-10år gamla Vi söker dig som vill vara med i ett ungt och engagerat team med höga målsättningar och nytänkande. Vi vill att du ska ha erfarenhet av simskola och eller dokumentera utbildning inom simundervisning. Är du intresserad av ett jobb hos oss som simlärare , är vi mycket tacksamma för ett snabbt svar av dig. Skriv ner lite om dig själv, när du jobbade/om du jobbar som simlärare , vilken annan erfarenhet du har . Tjänsten är en timanställning på helger och eller kvällar. Om du vill ha mer information ta då kontakt med SS04 sportchef Jonas Hägerhäll 08-837989, 0708-653277 info@ss04.se
Företag: Solna Sundbyberg Simsällskap 04 (SS04)
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Simlärare jobb, Simlärare Solna, Simlärare Solna Sundbyberg Simsällskap 04 (SS04)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Simlärare

Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på Lötsjögårdens äldreboende är vägledande vårt motto, "Mänskliga möten – vi bryr oss". Lötsjögårdens äldreboende drivs av Sundbybergs kommun. Det har 99 lägenheter, varav 11 är demensboende. Där finns även kommunens korttidsboende med 13 platser. Lötsjögården ligger vid Hallonbergens Centrum. Inom äldreförvaltningens egenregi verksamhet pågår ett spännande utvecklingsarbete och till sommaren 2012 blev vi en kvalitetscertifierad verksamhet enligt ISO 9001. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som sjuksköterska kommer du att arbeta i team med sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat vårdplaneringar, rondarbete, läkemedelshantering, att utföra ordinerade behandlingar. Även att delegera, att dokumentera samt ha kontakt med anhöriga. Vi dokumenterar i Treserva och arbetar med kvalitetsregistret Senior Alert samt Palliativa registret. Vi vill att du är Leg. Sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre. Erfarenhet av demensvård är meriterande. Du är positiv, social, engagerad och samverkar väl i grupp. Teamarbete är en stor del av arbetet och du är pedagogisk i ditt utförande. Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, lyhördhet, flexibilitet och kreativitet. Du bör kunna göra självständiga bedömningar av förändringar i hälsotillståndet och fallolyckor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är ett vikariat på heltid. För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda heltidsarbete vilket innebär tjänstgöring var tredje helg. Vi har egna sjuksköterskor på plats alla dagar kl 7 – 18. Tillträde 1/9 – 31/12. Möjlighet till förlängning. Ansök senast den 31/ 7, 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården

Kronofogden söker handläggare till kundservice i Sundbyberg
Kan du konsten att balansera? Som medarbetare vid Kronofogden har du en viktig opartisk roll i samhället. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Balans i ekonomin helt enkelt. Det är ofta både utmanande och givande. Är du rätt person för jobbet? Vi söker nu handläggare för tillsvidareanställning till kundservice med placering i Sundbyberg.   Ditt nya jobb innebär att besvara frågor från medborgare och företag per telefon och e-post, arbeta med administrativa arbetsuppgifter samt handlägga vissa ärenden i kundmötet. Du förutser kundens behov och ser kunden ur ett helhetsperspektiv. Kundservice är ofta kundens första kontakt med Kronofogden och vårt ansikte utåt. Arbetet ställer mycket höga krav på dina personliga egenskaper och din förmåga att möta människor och se lösningar på olika situationer. Som handläggare inom kundservice är det viktigt att man gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar gott omdöme vid uttalanden, ageranden och beslut. Arbetet ställer stora krav på den kommunikativa förmågan som leder till att vi skapar förtroende i mötet med våra kunder.   Vi söker dig som • har högskoleutbildning om minst 90 hp eller 60 p • har minst ett års erfarenhet av arbete med information och service mot kund, via telefon och e-post, och haft det som huvudarbetsuppgift • har empatisk förmåga, service- och kundfokus samt ett professionellt bemötande • har mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift • är resultatinriktad och kan arbeta i ett högt tempo • har god analytisk förmåga och kan se och hitta innovativa lösningar • har mycket goda datorkunskaper och vana vid att arbeta i datoriserad miljö • har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska • tar ansvar för ditt lärande och delar med dig av kunskaper och erfarenheter till andra.   Har du mycket goda språkkunskaper, utöver svenska och engelska, är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet från kundkontaktcenter. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Våra öppettider är vardagar 08:00 – 18:00 och arbetstiden är schemalagd där du själv i viss mån har möjlighet att påverka din arbetstid. På Kronofogden tillämpas provanställning. Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se     Sista ansökningsdatum: 2013-08-11
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kronofogden söker handläggare till kundservice i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kronofogden söker handläggare till kundservice i Sundbyberg

Grundskollärare till årskurs 1
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på Ängskolan arbetar vi för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Med arbetsglädje i fokus är våra elever trygga och når höga kunskapsresultat. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som grundskollärare kommer du att arbeta med undervisning de flesta ämnen som ingår i timplanen för årskurs 1. Du kommer att vara verksam i ett arbetslag med verksamhet som innehåller skolbarnsomsorg, förskoleklass och årskurs 1. På skolan finns ca 560 elever i organisationen för förskoleklass årskurserna 1-6. Skolan kommer till hösten ha 4 klasser med elever som går i årskurs 1. Vill du veta mer om skolan gå in på kommunens hemsida. Dina arbetsuppgifter innebär förekommande arbetsuppgifter vid grundskola enligt gällande styrdokument såsom läroplan, kursplan och kommunens skolplan, till exempel planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen. Vi vill att du är behörig grundskollärare i framförallt svenska och matematik för grundskolans yngsta skolbarn. Viktigt för oss är att du har god social kompetens och tycker om samt ser fördelen med att samarbeta med kolleger och elevernas vårdnadshavare. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning under ett läsår (13/14) på heltid. Tillträde 12/8 2013. Ansök senast den 19/7 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 1

Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Katrineholm, sedan 2003, då jag flyttade från Stockholm. Kommer nu att flytta tillbaka till Stockholm och Sundbyberg från och med första augusti eller tidigare. Söker därför flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov.  Viss tidsanställning eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av. Tillträde: 1 augusti eller tidigare Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg

Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen blir du en viktig kugge i stadens arbete med att främja en god miljö och en god hälsa för Sundbybergs invånare. Du kommer att arbeta på miljöenheten som för närvarande består av nio medarbetare och en chef. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som miljöhandläggare med inriktning miljöskydd kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom området. Dina arbetsuppgifter innebär att planera och genomföra tillsynsbesök på miljöfarliga verksamheter, bedöma rapporter från företag och konsulter, utforma skrivelser och tjänsteutlåtanden. I arbetsuppgifterna ingår också att handlägga inkommande ärenden, till exempel kopplat till förorenad mark och renhållningsordningen samt att arbeta med miljöövervakning. En viktig del i arbetet är att informera och ge vägledning till såväl verksamhetsutövare som enskilda. Vi vill att du har en högskoleutbildning med inriktning på miljö- och hälsoskydd och erfarenhet av att arbeta med miljöskyddstillsyn i en kommunal organisation. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystemet Ecos. Du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och med god kvalitet i de handläggningsärenden du ansvarar för. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 18 augusti. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd

Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i franska kommer du undervisa våra elever i åk 6-9 i språkval franska. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i franska för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 40%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan

Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i bild kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i ämnet bild. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i bild för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt franska eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 50%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan

Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som Lärare i franska kommer du undervisa våra elever i åk 3-9 i textilslöjd. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i slöjd för grundskolan. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller franska. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 50%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan

Elevstödjare särskild undervisningsgrupp
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Vår målsättning i samverkansklassen och samundervisningsgruppen är att ge eleverna nödvändiga kunskaper, utveckla deras sociala förmåga och att stärka deras självförtroende. Den övergripande målsättningen för alla våra särskilda undervisningsgrupper är att skapa förutsättningar för barnen att utvecklas optimalt utifrån sin individuella förmåga. Pedagogiken är individuellt anpassad utifrån elevernas svårigheter/styrkor. Schema med bildstöd används för att visa dagliga aktiviteter. Vi följer läroplanen för grundskolan och varje elev har en individuell utvecklingsplan. Klassrummen är möblerade med en avgränsad arbetsplats för varje elev vilket gör det möjligt att arbeta i lugn och ro. Vi har bl.a samarbete med BUP. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som elevstödjare kommer du att tillsammans med ansvarig specialpedagog/lärare genomföra den planerade undervisningen med eleverna under skoltid. Att vid behov arbeta självständigt med 1-2 elever. Ge stöd till eleverna när de är integrerade i sin ordinarie klass i t e x idrott och slöjd. Som person behöver du vara stresstålig, ha stort tålamod och vara tydlig och ha förmåga att sätta gränser. Du gillar utmaningar och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad, lyhörd och ambitiös och har ett brinnande intresse för barn med särskilda behov. I dina arbetsuppgifter ingår också tjänstgöring på fritids/fritidsklubb på eftermiddagen med några av våra elever. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elever främst i de yngre skolåren F-5. Erfarenhet av elever med psykosociala diagnoser och beteendeproblematik t.ex. av barn med autism och ADHD. Du får gärna ha intresse för utomhuspedagogik. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevstödjare särskild undervisningsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevstödjare särskild undervisningsgrupp

Hovmästare/Sommelier
I höst öppnar Story Signalfabriken och vi söker nu två hovmästare till vår nya restaurang, tillträde sker enligt överenskommelse. Story Signalfabriken är ett nytt hotell med tillhörande restaurang och bar som öppnas i Sundbyberg av Story Hotel. Story Hotel är en av Stockholms mer spännande mötesplatser. Vår bar och matsal håller hög kvalitét och är en självklar del av Stockholms nattvärld. Vi arbetar hårt på att hålla stämningen på topp, både bland våra gäster och vår personal. Nu ska ta vår unika känsla och sprida den vidare, därför behöver vi din hjälp. Du kommer vara med att skapa ett härligt team och en ny fantastisk arbetsplats. Vi ser att du är positiv, bra på att organisera och kan få dina medarbetare att leverera det bästa. Självklart har du även nedanstående egenskaper; - Utpräglad servicekänsla - Gedigen kunskap av mat och vin - Minst 3 års erfarenhet - Svenska och engelska talas och skrivs obehindrat - Resultatinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål Varaktighet/Arbetstid Tillsvidareanställning, flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse Maila din skriftliga ansökan till sw@storyhotels.com. Vi vill gärna ha ansökan senast den 27/7, viktigt att du märker ansökan ?Hovmästare? då vi även söker andra tjänster. Vi söker även dessa tjänster - Servis dag - Servis kväll - Frukostvärdinnor - Servis extra
Företag: STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare/Sommelier jobb, Hovmästare/Sommelier Sundbyberg, Hovmästare/Sommelier STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare/Sommelier

Servis
I höst öppnar Story Signalfabriken och vi söker nu servis till vår nya restaurang, tillträde sker enligt överenskommelse. Story Signalfabriken är ett nytt hotell med tillhörande restaurang och bar som öppnas i Sundbyberg av Story Hotel. Story Hotel är en av Stockholms mer spännande mötesplatser. Vår bar och matsal håller hög kvalitét och är en självklar del av Stockholms nattvärld. Vi arbetar hårt på att hålla stämningen på topp, både bland våra gäster och vår personal. Nu ska ta vår unika känsla och sprida den vidare, därför behöver vi din hjälp. Du kommer vara med att skapa ett härligt team och en ny fantastisk arbetsplats. Vi ser att du är positiv och glad människa som gillar att göra det där lilla extra. Vi ser även att du har följande egenskaper; - Utpräglad servicekänsla - Gedigen kunskap av mat och vin - Minst 3 års erfarenhet - Svenska och engelska talas och skrivs obehindrat Varaktighet/Arbetstid Tillsvidareanställning, flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse Maila din skriftliga ansökan till sw@storyhotels.com. Vi vill gärna ha ansökan senast den 27/7, viktigt att du märker ansökan "Servis" då vi även söker andra tjänster. Vi söker även dessa tjänster - Hovmästare - Servis dag - Servis kväll - Frukostvärdinnor - Servis extra
Företag: STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servis jobb, Servis Sundbyberg, Servis STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis

Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Sundbyberg två försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Deltid, 80% Tillträde: Augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg

Förskollärare
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Sundbybergs förskolor är mötesplatser för lärande och gemenskap. Vi arbetar för att barnen ska få en kreativ och stimulerande förskoletid med många utmaningar som lockar fram lust att erövra ny kunskap och engagemang till utveckling. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Här finns både nya förskolor och förskolor som varit med länge, i varierande storlek och med varierande läge. Här finns staden och naturen nära varandra. Som förskollärare i Sundbyberg ingår i arbetsuppgifterna att driva förbättrings- och utvecklingsarbete utifrån resultat och iakttagelser. Du som förskollärare är med och särkerställer att verksamheten utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.  Hos oss får du alltid möjlighet att arbeta med andra förskolläraskollegor. Eftersom vi som arbetsgivare ställer stora krav på våra medarbetare så erbjuder vi också och uppmuntrar till kompetensutveckling och nätverksbyggande. Vi vet att det är av största vikt att man som medarbetare får möjlighet att ta del av ny kunskap och att få utbyta erfarenheter. Vi vill att du är behörig förskollärare och är intresserad av att arbeta inom förskolans verksamhetsområde, med barn, föräldrar och kollegor. Med personliga egenskaper som god initiativförmåga, ansvarskänsla, kreativitet, flexibilitet och engagemang kommer du att trivas hos oss. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Välkommen att söka våra lediga jobb eller skicka in en intresseanmälan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sundbyberg, Förskollärare Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg
Vi söker kronoinspektörer/aspiranter till Kronofogden med placering i Sundbyberg. Kan du konsten att balansera? Som medarbetare vid Kronofogden har du en viktig opartisk roll i samhället. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Balans i ekonomin helt enkelt. Det är ofta både utmanande och givande. Är du rätt person för jobbet? Ditt nya jobb är omväxlande med många kontakter per telefon och vid förrättning hos de skuldsatta. Du utreder självständigt de skuldsattas tillgångssituation och beslutar om lämpliga tvångsåtgärder för att reglera skulder, till exempel utmätning. Du verkställer även handräckningsärenden, t.ex avhysningar. I arbetet ingår kontakter med andra myndigheter, banker med flera. En viktig uppgift är att i olika sammanhang informera om de risker som finns med att skuldsätta sig samt att ha en vägledande dialog med de skuldsatta. Vi jobbar teambaserat, vilket innebär att du tillhör ett team som ansvarar för resultat, planering och fördelning av arbetet. En förutsättning för det teambaserade arbetssättet är att kunna upprätthålla ett fungerande samarbete med kollegorna. Du kommer att genomgå vår kronoinspektörsutbildning där teori varvas med praktik. Vi söker dig som • har högskoleutbildning med minst 60 poäng/90 högskolepoäng inom juridik, ekonomi eller samhällsvetenskapliga ämnen • är svensk medborgare • har körkort för manuellt växlad personbil • har gott omdöme och förmåga att uppträda förtroendeingivande • har god analytisk förmåga, är drivande samt förmåga att lösa problem och åstadkomma resultat • är bra på att prioritera i ditt arbete och är flexibel • är en trygg person som självständigt fattar beslut • är empatisk och har en utpräglad samarbetsförmåga • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i olika situationer Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter som inneburit myndighetsutövning där du fört dialog med medborgare eller annat arbete som inneburit svåra och krävande kontakter med andra människor. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Kronofogden tillämpar provanställning. Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se Sista ansökningsdatum: 2013-07-31
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sjuksköterskor till Ekbacken hus H. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. Vi kommer att avsätta 10 % av din arbetstid för kompetensutveckling. Det innebär en möjlighet för dig att fördjupa dig inom ett område som främjar både din egen professionella utveckling och stärker vårdkvaliteten i vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Av de 89 platserna på Ekbacken är 65 demensplatser, 11 korttidsplatser och 13 sjukhemsplatser. Du kommer att var omvårdnadsansvarig sjuksköterska (OAS) för ett antal boende, du kommer att ansvara för delegering, ha föreskrivningsrätt för inkontinensmedel, ansvara för HSL-uppgifter, samt ha andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor på äldreboende/demensboende. Inom Humana Omsorg arbetar vi med validation och reminiscens inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa metoder. Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Ekbacken hus H Sundbyberg
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Anläggningsprojektledare i Sundbyberg
Vill du vara med och bygga den goda staden i Ursvik? Arbeta som anläggningsprojektledare i Sundbybergs Stad! ERBJUDANDE Hur tar sig medborgarna till och från arbetet? Hur gör vi staden tillgänglig för alla? Som anläggningsprojektledare är du med och bygger den goda staden - vill du anta den utmaningen? Du får då vara med på resan från dagens 1800 boende i Ursvik till framtidens 15000 och se utvecklingen från råmark till inflyttning. INFORMATION OM TJÄNSTEN Ditt arbete kommer innebära slutförandet av pågående etapper med ansvar för framtida etapper som är i detaljplaneskede. Du kommer att vara med i stadsbyggnadsprojektet Ursvik där ditt ansvar blir att planera och bygga nya gator, parker och VA-anläggningar tillsammans med övrigt projektteam. Du kommer att samarbeta med de som äger marken, de som bygger bostäder och även de framtida invånarna. Du har stöd i externa konsulter med expertkompetens och andra kollegor i olika delar av kommunen. I din roll ingår att nätverka med andra och samverkan för att föra projektet framåt. Du kommer till exempel att: - Ansvara för ekonomi, tid och kvalité i projekten - Handla upp resurser - Delta i detaljplaneprocesser VI SÖKER DIG SOM Har en utbildningsbakgrund inom exempelvis samhällsbyggnad eller liknande. Du har något års erfarenhet av projektledning och har genom detta skapat dig förståelse för de olika processtegen inom anläggningsprojekt. Du har fått insyn i projektering och produktion. Du mån om att skapa en sammanhängande helhet med medborgaren i fokus och är samtidigt intresserad av tekniska lösningar. Du är kommunikativ och sätter prestige i att leverera med hög kvalité. I dina processer är du drivande och har en fallenhet för att driva projekt med framgång. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. OM SUNDBYBERG STAD Sundbybergs stad är inne i en expansiv utveckling med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och infrastruktursatsningar. Stadsbyggnadsprojektet Ursvik är det enskilt största projektet. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en ledande roll i denna utveckling. Tillsammans arbetar de för att nå Sundbybergs stads vision för år 2020; Sundbyberg - där staden är som bäst, både storstad och natur med plats för mänskliga möten. För mer information se gärna www.sundbyberg.se START: Hösten 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Sundbyberg ANNONS ID: 14925058 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 18 augusti 2013 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsprojektledare i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsprojektledare i Sundbyberg

Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?
Sundbyberg Stad växer befolkningsmässig, framförallt med barn, unga och deras föräldrar. Är du nästa medarbetare som är med och skapar attraktiva kommunala skolor och lokaler för kultur- och fritidsaktiviter? INFORMATION OM TJÄNSTEN Som byggprojektledare med inriktning hus är du bland annat med i utbyggnaden av Ursviksskolan och byggandet av en ny förskola i Ursvik. Du kommer även arbeta med att utveckla kommunens koloni på Gräddö utanför Norrtälje. Du är med i den fortsätta utvecklingen av Miloområdet, ett område för friluftsliv och rekreation med bl.a. en ridanläggning, smådjursgård och fotbollsplan. I projektledarrollen samarbetar du med de som arbetar med kultur-, fritids- och skolfrågor i kommunen. Din slutkund är aktivt med i arbetet och bidrar till förståelsen för verksamheten. Du har stöd i externa konsulter med expertkompetens och andra kollegor i olika delar av kommunen. I din roll ingår att nätverka med andra och samverkan för att föra projektet framåt. Du kommer till exempel att: - Ansvara för ekonomi, tid och kvalité i projekten - Handla upp resurser - Delta i detaljplaneprocesser VI SÖKER DIG SOM Har en utbildningsbakgrund inom exempelvis samhällsbyggnad eller liknande och du har några års erfarenhet av byggprojektledning. Genom detta har du skapat dig förståelse för hur du på ett framgångsrikt sätt samarbetar med andra professioner under projekten. Du är kommunikativ och sätter prestige i att leverera med hög kvalité. I dina processer är du drivande och har en fallenhet för att driva projekt med framgång. Många byggnader i kommunen har en hög miljöprofil och kommunen strävar efter "miljöbyggnad guld" enligt miljöbyggnad i pågående projekt. I rekryteringen kommer stor vikt läggas vid din personliga lämplighet. OM SUNDBYBERG STAD Sundbybergs stad är inne i en expansiv utveckling med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och infrastruktursatsningar. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en ledande roll i denna utveckling. Tillsammans arbetar de för att nå Sundbybergs stads vision för år 2020; Sundbyberg - där staden är som bäst, både storstad och natur med plats för mänskliga möten. För mer information se gärna www.sundbyberg.se START: Hösten 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Sundbyberg ANNONS ID: 14925059 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 18 augusti 2013 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?

Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Sundbyberg söker en barnvakt för 1 eftermiddag/vecka kl 16-19. Helst tisdagar men det kan vara flexibelt. Barnen är 4 och 7 år gamla, de söker en kreativ och lekfull barnvakt. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (beroende av erfarenhet) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka

Vi söker enhetschef till vår nyetablerade IT-organisation i Sundbyberg
Kronofogden etablerar en ny IT-organisation – vill du vara med? Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Vi har en viktig roll att vara opartiska och vårt uppdrag är att skapa balans mellan den som ska ha betalt och den som ska betala. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Alla vinner på ett samhälle med färre skuldsatta. Därför arbetar vi förebyggande för att minska antalet människor och företag som riskerar att bli överskuldsatta. IT-organisation Kronofogden står inför den spännande utmaningen att etablera en egen IT-organisation för utveckling och förvaltning av det verksamhetsnära IT-stödet. Uppbyggnaden av den nya organisationen är påbörjad och kommer att ske under hösten 2013. Vi söker nu en driven Enhetschef med huvudansvar för förvaltning till vår nya IT-organisation med placering i Sundbyberg. Kronofogden IT etableras under CIO som har det övergripande ansvaret för såväl styrning som leverans av IT på Kronofogden. För den operativa dagliga IT-leveransen inrättas rollen IT-chef. IT-chefen är leveransansvarig för utveckling, förvaltning och drift samt tillika biträdande CIO. Det samanhållande leveransansvaret för utveckling, förvaltning och drift kommer att innehas av IT-chefen. Till sitt stöd har denne två enhetschefer varav en med funktionellt ansvar för utveckling och en för förvaltning, samt en leveranskoordinator. Enhetschefen rapporterar till IT-chefen och ingår i IT-organisationens lednings­grupp. Ditt nya arbete • Innebär att du har ett funktionellt ansvar för förvaltningsverksamheten inom Kronofogden och ansvarar för vidmakthållandet av våra system inom områdena drift/support samt vidareutvecklingen av kärnverksamhetens IT-stöd • Du etablerar och förvaltar processer och metoder inom ditt ansvarsområde samt ansvarar för leveransplanering och uppföljning samt SLA-hantering mot vår kärnverksamhet med ansvar för att leveranserna håller kvalitet och möter verksamhetens förväntningar och behov. • Du leder verksamheten inom enheten, levererar resultat och skapar förutsättningar för att målen nås. På uppdrag av IT-chefen bedriver du verksamhets­utveck­ling utifrån kund­nytta och lång­siktig inriktning för myndigheten. Utveck­lingen sker i nära samver­kan med enhetschefen för utveckling och leveranskoordinatorn. • Du bidrar till att utveckla organisationen utifrån myn­dighetens vision, strategier, mål, framtida arbetssätt, värderingar och kultur. Du ansvarar också för att kommunicera, konkretisera och göra budskapen kring dessa områden begrip­liga för medarbetare och chefer inom enheten. • Du har personalansvar samt ett ansvar för enhetens budget, kompetensförsörj­ning och arbetsmiljö. Du leder och coachar teamcheferna som rapporterar direkt till dig. Vi söker dig som har • relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom IT • har dokumenterad erfarenhet av att kunna omsätta strategiska inriktningar till konkret verksamhet, • har erfarenhet av att arbeta strukturerat med uppföljning, analys och åtgärd samt erfarenhet av verksamhetsutvecklingsarbete, • erfarenhet av att upphandling/förhandling/hantering av externa leverantörer. • sätter kunderna i fokus och når resultat utifrån verksamhetens mål, • agerar med helhetssyn och har en mycket god samarbetsförmåga, • har en dokumenterat mycket god ledar- och kommunikationsförmåga, mod och ett gott omdöme, • är strategisk, strukturerad och har en god analytisk förmåga, • uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande med dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla en komplex IT-organisation och medarbetare med gott resultat. Anställningen är tills vidare, men uppdraget som enhetschef är tidsbegränsat. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Vid urvalsarbetet kan vi komma att använda tester. Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627). Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se    Sista ansökningsdatum: 2013-08-18
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker enhetschef till vår nyetablerade IT-organisation i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker enhetschef till vår nyetablerade IT-organisation i Sundbyberg

Kronofogden söker chef för projektkontoret till IT-staben i Sundbyberg
Kronofogden etablerar en ny IT-organisation – vill du vara med? Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Vi har en viktig roll att vara opartiska och vårt uppdrag är att skapa balans mellan den som ska ha betalt och den som ska betala. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Alla vinner på ett samhälle med färre skuldsatta. Därför arbetar vi förebyggande för att minska antalet människor och företag som riskerar att bli överskuldsatta. IT-organisation Kronofogden står inför den spännande utmaningen att etablera en egen IT-organisation för utveckling och förvaltning av det verksamhetsnära IT-stödet. Uppbyggnaden av den nya organisationen är påbörjad och kommer att ske under hösten 2013. Vi söker nu en Chef för projektkontoret för tillsvidaranställning till IT-staben och vår nya IT-organisation med placering i Sundbyberg. Inom Kronofogden pågår en större översyn av myndighetens IT-verksamhet. Som ett led har det beslutats om ett inrättande av ett Projektkontor med syftet att uppnå bättre resultat, styrning och kontroll av Kronofogdens pågående och planerade IT-projekt. Projektkontorets främsta uppgift är att stödja och styra de olika verksamhetsområdena och staberna inom Kronofogden gällande projekthantering, portföljstyrning samt uppföljning.  Ditt nya jobb IT-staben ansvarar för att Kronofogdens IT utvecklas och levereras med tydlig koppling till myndighetens verksamhetsstrategi och mål, att IT utvecklas och levereras med rätt kvalitet och hög kostnadseffektivitet, samt att ge Kronofogden förutsättningar att styra IT som en självständig myndighet. IT-staben ansvarar för all styrning inom IT-området på Kronofogden. Staben leds av CIO. Som Chef för projektkontoret driver du etableringen av Projektkontoret och dess processer i enlighet med beslutade styrande dokument. Du säkerställer en gemensam och enhetlig hantering av alla IT-projekt inom Kronofogden. Som Chef för projektkontoret möjliggör och säkerställer du en effektiv IT investeringsprocess på 1-3-års perspektiv avseende såväl portföljstyrning som e-utvecklingsprocess. Du styr, stödjer, granskar och följer upp e-utvecklingsprocessen och IT-investeringsprocessen. Du ansvar för övergripande innehåll och kvalitét i Kronofogdens projektportfölj. I rollen ingår även att granska och kvalitetssäkra projekt samt att stödja uppföljning av effekthemtagning. Du är kravställare i såväl struktur, metodik som rapportering av ekonomiskt utfall. Arbetet sker i nära samarbete med IT-leveransorganisationen gällande leveransprocesser. Du ingår i IT organisations ledningsgrupp och rapporterar till CIO. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av liknande arbete i ledande befattning. Du behöver vara van att arbeta strategiskt samtidigt som du får saker att hända. Vidare ska du ha en god förmåga att knyta kontakter, bygga relationer och vara kommunikativt skicklig. Om du dessutom brinner för verksamhetsutveckling och förändringsarbete är det till fördel. Vi söker dig som • har relevant högskoleutbildning, eller relevant arbetslivserfarenhet om minst 5 år • har längre erfarenhet av projekthantering och portföljstyrning från större och/eller komplexa organisationer och miljöer • är van vid arbete i projektform och att leda projekt, som att utveckla projektstrukturer • har ledarerfarenhet • har mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift • har mycket god kommunikativ förmåga, är resultatinriktad, självgående och tar initiativ • agerar med helhetssyn och har en mycket god samarbetsförmåga • är pedagogisk, förtroendeingivande och utvecklingsorienterad • har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande med högskoleexamen om 120p/180hp. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Vid urvalsarbetet kan vi komma att använda tester. Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627). Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se           Sista ansökningsdatum: 2013-08-18
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kronofogden söker chef för projektkontoret till IT-staben i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kronofogden söker chef för projektkontoret till IT-staben i Sundbyberg

Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Vi söker nu en personlig assistent till en positiv och utåtriktad 18-årig tjej i Sundbyberg med epilepsi och autism vars intressen inkluderar bland bad, promenera i parken, Korallen och fika. Vi söker en personlig assistent som kan arbeta cirka 15 timmar i månaden. Arbetstiderna kan exempelvis vara en vardagseftermiddag varannan vecka 16:00-19:00 samt 4 timmar på helgen. Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter. Vi söker dig som är positiv, skojig, omtänksam, samarbetsvillig, tålmodig och som har sunt förnuft. Vi ser helst sökande mellan 25 -35 år, men är inget måste. Då kunden på grund av sitt funktionhinder kan bli utåtagerande och upprörd är det meriterande om du har erfarenhet av epilepsi och funktionsnedsättning. Stor vikt kommer att läggas på personkemin och lämplighet. Arbetstid/Varaktighet: Antal tjänster 1. Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. illträde: Augusti 2013 Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid

Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Vi söker nu en personlig assistent till en positiv och utåtriktad 18-årig tjej i Sundbyberg med epilepsi och autism vars intressen inkluderar bland bad, promenera i parken, Korallen och fika. Vi söker en personlig assistent som kan arbeta cirka 15 timmar i månaden. Arbetstiderna kan exempelvis vara en vardagseftermiddag varannan vecka 16:00-19:00 samt 4 timmar på helgen. Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter. Vi söker dig som är positiv, skojig, omtänksam, samarbetsvillig, tålmodig och som har sunt förnuft. Vi ser helst sökande mellan 25 -35 år, men är inget måste. Då kunden på grund av sitt funktionhinder kan bli utåtagerande och upprörd är det meriterande om du har erfarenhet av epilepsi och funktionsnedsättning. Stor vikt kommer att läggas på personkemin och lämplighet. Arbetstid/Varaktighet: Antal tjänster 1. Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. illträde: Augusti 2013 Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid

trafiklärare sökes
Sundbyberg Trafikskola söker nu en till medarbetare/trafiklärare. Du skall ha fullgjort trafiklärarutbildningen enl transportstyrelsens krav. Som person är du glad och öppen och som brinner för ditt arbete - att teoretiskt och praktiskt kunna lära eleverna köra bil. Ett plus om du kan hålla handledarutbildning och risk 1 utbildning.
Företag: Sundbybergs Trafikskola
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga trafiklärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: trafiklärare sökes

Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör
Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en central roll i stadens hållbara tillväxt och utveckling och består av sex enheter; administrativa enheten, kommunlokaler, miljöenheten, planenheten, projektenheten och tekniska enheten. Du kommer att arbeta inom projektenheten som arbetar med projektering, nybyggnad av fastigheter och infrastruktur, projektledning av större stadsbyggnadsprojekt samt mark- och exploatering. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, där det händer. Detta görn arbetet extra roligt. Vi söker en nyexaminerad civilingenjör inom mark- och exploatering som är i slutet av sin utbildning eller i början av sin karriär som vill få värdefull erfarenhet inför framtiden. Som mark- och exploateringsingenjör arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom verksamheten. I vissa stadsbyggnadsprojekt kommer du att arbeta som projektledare. I andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. En central del är arbetet med ledning och samordning av tidiga skeden; upprätta exploateringskalkyler och genomföra värderingar. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser av fast egendom. I dina arbetsuppgifter ingår också bland annat bevakning av lantmäteriförrättningar och förhandlingar med olika parter i detaljplanearbeten samt att följa upp att exploateringsavtalens villkor följs. Arbetsuppgifterna är många och breda vilket ger en helhetsyn över hela stadsbyggnadsprocessen. Vi vill att du som söker har examen eller studerar till civilingenjör inom samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsjuridik och fastighetsekonomi eller likvärdig utbildning för arbete med mark- och exploateringsfrågor. Vi söker dig som är strukturerad, kreativ och utåtriktad. Det är även av vikt att du har hög servicemedvetenhet och mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift samt kan kommunicera internt och externt. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör

Mark- och exploateringsingenjör
Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en central roll i stadens hållbara tillväxt och utveckling och består av sex enheter; administrativa enheten, kommunlokaler, miljöenheten, planenheten, projektenheten och tekniska enheten. Du kommer att arbeta inom projektenheten som arbetar med projektering, nybyggnad av fastigheter och infrastruktur, projektledning av större stadsbyggnadsprojekt samt mark- och exploatering. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, där det händer. Detta gör arbetet extra roligt. Som mark- och exploateringsingenjör/ projektledare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom verksamheten. I vissa stadsbyggnadsprojekt kommer du att arbeta som projektledare. I andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. En central del är arbetet med ledning och samordning av tidiga skeden; upprätta exploateringskalkyler och genomföra värderingar. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser av fast egendom. I dina arbetsuppgifter ingår också bland annat bevakning av lantmäteriförrättningar och förhandlingar med olika parter i detaljplanearbeten samt att följa upp att exploateringsavtalens villkor följs. Arbetsuppgifterna är många och breda vilket ger en helhetsyn över hela stadsbyggnadsprocessen. Vi vill att du har tidigare dokumenterad yrkeserfarenhet inom mark- och exploateringsområdet och/ eller projektledning. Du ska ha avslutad utbildning som civilingenjör inom samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsjuridik och fastighetsekonomi eller likvärdig utbildning för arbete med mark- och exploateringsfrågor. Du bör vara väl uppdaterad inom gällande lagstiftning, branschregelverket samt kunna styrka detta på begäran. Vi söker dig som har god analytisk förmåga, kan prioritera och är strukturerad. Vi ser även att du är målinriktad, kreativ och utåtriktad. Det är även av vikt att du har hög servicemedvetenhet och mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift samt kan kommunicera internt och externt. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt vilket förutsätter att du har social kompetens, god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 12 augusti, 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mark- och exploateringsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mark- och exploateringsingenjör


Sök lediga jobb Sundbyberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se