Sundbybergs stad jobb - lediga jobb

Sundbybergs stad jobb Sundbybergs stad jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sundbybergs stad. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sundbybergs stad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 2. Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården- Sundbyberg

 3. Grundskollärare till årskurs 1- Sundbyberg

 4. Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd- Sundbyberg

 5. Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 6. Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 7. Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 8. Elevstödjare särskild undervisningsgrupp- Sundbyberg

 9. Förskollärare- Sundbyberg

 10. Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?- Sundbyberg

 11. Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör- Sundbyberg

 12. Mark- och exploateringsingenjör- Sundbyberg

 13. Barnskötare/resurs- Sundbyberg

 14. Samordnare för förvaltningsområdet för finska/Kommunikatör- Sundbyberg

 15. Gymnasiesamordnare barn- och utbildningsförvaltningen i Sundbybergs Stad- Sundbyberg

 16. Grundskollärare i åk 1 på Grönkullaskolan- Sundbyberg

 17. Lärare i spanska åk 6-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 18. S:t Martins gymnasium söker lärare till Hantverksprogrammet, Textil Design- Sundbyberg

 19. Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg söker fritidspedagog- Sundbyberg

 20. Grundskollärare åk 4 på Grönkullaskolan- Sundbyberg

 21. Vårdbiträden sökes till hemtjänsten i Sundbyberg- Sundbyberg

 22. Två förskollärare varav en vikarie till Kringlans förskola- Sundbyberg

 23. Förskollärare till Klippans förskola- Sundbyberg

 24. Förskollärare till Örs förskola- Sundbyberg

 25. Förskollärare till Västra Brotorps förskola- Sundbyberg

 26. Behandlingsassistent/Boendestödjare,- Sundbyberg

 27. Fritidspedagog till Örskolan- Stockholm

 28. Grundskollärare - Lilla Alby skola- Sundbyberg

 29. Socialsekreterare till ungdomsgrupp- Sundbyberg

 30. Två förskollärare till Viggen/Hejaren- Sundbyberg

 31. Fritidsledare sökes till fritidsgården Stationen- Sundbyberg

 32. En verksamhetsansvarig fritidsledare sökes till fritidsgården Fritiden- Sundbyberg

 33. Vikarierande VA och avfallschef- Sundbyberg

 34. Timvikarier, vårdare omsorgsboende Lss- Sundbyberg

 35. Ekonomiassistent- Sundbyberg

 36. Socialsekreterare till mottagningsfunktion med inriktning på barn och unga- Sundbyberg

 37. Speciallärare/specialpedagog på Ängskolan- Sundbyberg

 38. Boendestödjare- Sundbyberg

 39. Förskollärare till förskolan Bävern- Sundbyberg

 40. Skolpsykolog- Sundbyberg


Mer beskrivning

Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Lärare i Matematik och NO åk 4-9 Grönkullaskolan   Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i Matematik och NO kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i matematik och samtliga av NO-ämnena. Inklusive teknik. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i matematik och NO för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809.   Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan

Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på Lötsjögårdens äldreboende är vägledande vårt motto, "Mänskliga möten – vi bryr oss". Lötsjögårdens äldreboende drivs av Sundbybergs kommun. Det har 99 lägenheter, varav 11 är demensboende. Där finns även kommunens korttidsboende med 13 platser. Lötsjögården ligger vid Hallonbergens Centrum. Inom äldreförvaltningens egenregi verksamhet pågår ett spännande utvecklingsarbete och till sommaren 2012 blev vi en kvalitetscertifierad verksamhet enligt ISO 9001. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som sjuksköterska kommer du att arbeta i team med sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat vårdplaneringar, rondarbete, läkemedelshantering, att utföra ordinerade behandlingar. Även att delegera, att dokumentera samt ha kontakt med anhöriga. Vi dokumenterar i Treserva och arbetar med kvalitetsregistret Senior Alert samt Palliativa registret. Vi vill att du är Leg. Sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre. Erfarenhet av demensvård är meriterande. Du är positiv, social, engagerad och samverkar väl i grupp. Teamarbete är en stor del av arbetet och du är pedagogisk i ditt utförande. Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, lyhördhet, flexibilitet och kreativitet. Du bör kunna göra självständiga bedömningar av förändringar i hälsotillståndet och fallolyckor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är ett vikariat på heltid. För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda heltidsarbete vilket innebär tjänstgöring var tredje helg. Vi har egna sjuksköterskor på plats alla dagar kl 7 – 18. Tillträde 1/9 – 31/12. Möjlighet till förlängning. Ansök senast den 31/ 7, 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till Lötsjögården

Grundskollärare till årskurs 1
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på Ängskolan arbetar vi för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Med arbetsglädje i fokus är våra elever trygga och når höga kunskapsresultat. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som grundskollärare kommer du att arbeta med undervisning de flesta ämnen som ingår i timplanen för årskurs 1. Du kommer att vara verksam i ett arbetslag med verksamhet som innehåller skolbarnsomsorg, förskoleklass och årskurs 1. På skolan finns ca 560 elever i organisationen för förskoleklass årskurserna 1-6. Skolan kommer till hösten ha 4 klasser med elever som går i årskurs 1. Vill du veta mer om skolan gå in på kommunens hemsida. Dina arbetsuppgifter innebär förekommande arbetsuppgifter vid grundskola enligt gällande styrdokument såsom läroplan, kursplan och kommunens skolplan, till exempel planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen. Vi vill att du är behörig grundskollärare i framförallt svenska och matematik för grundskolans yngsta skolbarn. Viktigt för oss är att du har god social kompetens och tycker om samt ser fördelen med att samarbeta med kolleger och elevernas vårdnadshavare. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning under ett läsår (13/14) på heltid. Tillträde 12/8 2013. Ansök senast den 19/7 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 1

Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen blir du en viktig kugge i stadens arbete med att främja en god miljö och en god hälsa för Sundbybergs invånare. Du kommer att arbeta på miljöenheten som för närvarande består av nio medarbetare och en chef. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som miljöhandläggare med inriktning miljöskydd kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom området. Dina arbetsuppgifter innebär att planera och genomföra tillsynsbesök på miljöfarliga verksamheter, bedöma rapporter från företag och konsulter, utforma skrivelser och tjänsteutlåtanden. I arbetsuppgifterna ingår också att handlägga inkommande ärenden, till exempel kopplat till förorenad mark och renhållningsordningen samt att arbeta med miljöövervakning. En viktig del i arbetet är att informera och ge vägledning till såväl verksamhetsutövare som enskilda. Vi vill att du har en högskoleutbildning med inriktning på miljö- och hälsoskydd och erfarenhet av att arbeta med miljöskyddstillsyn i en kommunal organisation. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystemet Ecos. Du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och med god kvalitet i de handläggningsärenden du ansvarar för. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 18 augusti. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd

Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i franska kommer du undervisa våra elever i åk 6-9 i språkval franska. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i franska för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 40%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan

Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i bild kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i ämnet bild. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i bild för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt franska eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 50%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan

Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som Lärare i franska kommer du undervisa våra elever i åk 3-9 i textilslöjd. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i slöjd för grundskolan. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller franska. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 50%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan

Elevstödjare särskild undervisningsgrupp
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Vår målsättning i samverkansklassen och samundervisningsgruppen är att ge eleverna nödvändiga kunskaper, utveckla deras sociala förmåga och att stärka deras självförtroende. Den övergripande målsättningen för alla våra särskilda undervisningsgrupper är att skapa förutsättningar för barnen att utvecklas optimalt utifrån sin individuella förmåga. Pedagogiken är individuellt anpassad utifrån elevernas svårigheter/styrkor. Schema med bildstöd används för att visa dagliga aktiviteter. Vi följer läroplanen för grundskolan och varje elev har en individuell utvecklingsplan. Klassrummen är möblerade med en avgränsad arbetsplats för varje elev vilket gör det möjligt att arbeta i lugn och ro. Vi har bl.a samarbete med BUP. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som elevstödjare kommer du att tillsammans med ansvarig specialpedagog/lärare genomföra den planerade undervisningen med eleverna under skoltid. Att vid behov arbeta självständigt med 1-2 elever. Ge stöd till eleverna när de är integrerade i sin ordinarie klass i t e x idrott och slöjd. Som person behöver du vara stresstålig, ha stort tålamod och vara tydlig och ha förmåga att sätta gränser. Du gillar utmaningar och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad, lyhörd och ambitiös och har ett brinnande intresse för barn med särskilda behov. I dina arbetsuppgifter ingår också tjänstgöring på fritids/fritidsklubb på eftermiddagen med några av våra elever. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elever främst i de yngre skolåren F-5. Erfarenhet av elever med psykosociala diagnoser och beteendeproblematik t.ex. av barn med autism och ADHD. Du får gärna ha intresse för utomhuspedagogik. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevstödjare särskild undervisningsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevstödjare särskild undervisningsgrupp

Förskollärare
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Sundbybergs förskolor är mötesplatser för lärande och gemenskap. Vi arbetar för att barnen ska få en kreativ och stimulerande förskoletid med många utmaningar som lockar fram lust att erövra ny kunskap och engagemang till utveckling. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Här finns både nya förskolor och förskolor som varit med länge, i varierande storlek och med varierande läge. Här finns staden och naturen nära varandra. Som förskollärare i Sundbyberg ingår i arbetsuppgifterna att driva förbättrings- och utvecklingsarbete utifrån resultat och iakttagelser. Du som förskollärare är med och särkerställer att verksamheten utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.  Hos oss får du alltid möjlighet att arbeta med andra förskolläraskollegor. Eftersom vi som arbetsgivare ställer stora krav på våra medarbetare så erbjuder vi också och uppmuntrar till kompetensutveckling och nätverksbyggande. Vi vet att det är av största vikt att man som medarbetare får möjlighet att ta del av ny kunskap och att få utbyta erfarenheter. Vi vill att du är behörig förskollärare och är intresserad av att arbeta inom förskolans verksamhetsområde, med barn, föräldrar och kollegor. Med personliga egenskaper som god initiativförmåga, ansvarskänsla, kreativitet, flexibilitet och engagemang kommer du att trivas hos oss. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Välkommen att söka våra lediga jobb eller skicka in en intresseanmälan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sundbyberg, Förskollärare Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?
Sundbyberg Stad växer befolkningsmässig, framförallt med barn, unga och deras föräldrar. Är du nästa medarbetare som är med och skapar attraktiva kommunala skolor och lokaler för kultur- och fritidsaktiviter? INFORMATION OM TJÄNSTEN Som byggprojektledare med inriktning hus är du bland annat med i utbyggnaden av Ursviksskolan och byggandet av en ny förskola i Ursvik. Du kommer även arbeta med att utveckla kommunens koloni på Gräddö utanför Norrtälje. Du är med i den fortsätta utvecklingen av Miloområdet, ett område för friluftsliv och rekreation med bl.a. en ridanläggning, smådjursgård och fotbollsplan. I projektledarrollen samarbetar du med de som arbetar med kultur-, fritids- och skolfrågor i kommunen. Din slutkund är aktivt med i arbetet och bidrar till förståelsen för verksamheten. Du har stöd i externa konsulter med expertkompetens och andra kollegor i olika delar av kommunen. I din roll ingår att nätverka med andra och samverkan för att föra projektet framåt. Du kommer till exempel att: - Ansvara för ekonomi, tid och kvalité i projekten - Handla upp resurser - Delta i detaljplaneprocesser VI SÖKER DIG SOM Har en utbildningsbakgrund inom exempelvis samhällsbyggnad eller liknande och du har några års erfarenhet av byggprojektledning. Genom detta har du skapat dig förståelse för hur du på ett framgångsrikt sätt samarbetar med andra professioner under projekten. Du är kommunikativ och sätter prestige i att leverera med hög kvalité. I dina processer är du drivande och har en fallenhet för att driva projekt med framgång. Många byggnader i kommunen har en hög miljöprofil och kommunen strävar efter "miljöbyggnad guld" enligt miljöbyggnad i pågående projekt. I rekryteringen kommer stor vikt läggas vid din personliga lämplighet. OM SUNDBYBERG STAD Sundbybergs stad är inne i en expansiv utveckling med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och infrastruktursatsningar. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en ledande roll i denna utveckling. Tillsammans arbetar de för att nå Sundbybergs stads vision för år 2020; Sundbyberg - där staden är som bäst, både storstad och natur med plats för mänskliga möten. För mer information se gärna www.sundbyberg.se START: Hösten 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Sundbyberg ANNONS ID: 14925059 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 18 augusti 2013 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?

Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör
Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en central roll i stadens hållbara tillväxt och utveckling och består av sex enheter; administrativa enheten, kommunlokaler, miljöenheten, planenheten, projektenheten och tekniska enheten. Du kommer att arbeta inom projektenheten som arbetar med projektering, nybyggnad av fastigheter och infrastruktur, projektledning av större stadsbyggnadsprojekt samt mark- och exploatering. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, där det händer. Detta görn arbetet extra roligt. Vi söker en nyexaminerad civilingenjör inom mark- och exploatering som är i slutet av sin utbildning eller i början av sin karriär som vill få värdefull erfarenhet inför framtiden. Som mark- och exploateringsingenjör arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom verksamheten. I vissa stadsbyggnadsprojekt kommer du att arbeta som projektledare. I andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. En central del är arbetet med ledning och samordning av tidiga skeden; upprätta exploateringskalkyler och genomföra värderingar. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser av fast egendom. I dina arbetsuppgifter ingår också bland annat bevakning av lantmäteriförrättningar och förhandlingar med olika parter i detaljplanearbeten samt att följa upp att exploateringsavtalens villkor följs. Arbetsuppgifterna är många och breda vilket ger en helhetsyn över hela stadsbyggnadsprocessen. Vi vill att du som söker har examen eller studerar till civilingenjör inom samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsjuridik och fastighetsekonomi eller likvärdig utbildning för arbete med mark- och exploateringsfrågor. Vi söker dig som är strukturerad, kreativ och utåtriktad. Det är även av vikt att du har hög servicemedvetenhet och mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift samt kan kommunicera internt och externt. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerad Mark- och exploateringsingenjör

Mark- och exploateringsingenjör
Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en central roll i stadens hållbara tillväxt och utveckling och består av sex enheter; administrativa enheten, kommunlokaler, miljöenheten, planenheten, projektenheten och tekniska enheten. Du kommer att arbeta inom projektenheten som arbetar med projektering, nybyggnad av fastigheter och infrastruktur, projektledning av större stadsbyggnadsprojekt samt mark- och exploatering. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, där det händer. Detta gör arbetet extra roligt. Som mark- och exploateringsingenjör/ projektledare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom verksamheten. I vissa stadsbyggnadsprojekt kommer du att arbeta som projektledare. I andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. En central del är arbetet med ledning och samordning av tidiga skeden; upprätta exploateringskalkyler och genomföra värderingar. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser av fast egendom. I dina arbetsuppgifter ingår också bland annat bevakning av lantmäteriförrättningar och förhandlingar med olika parter i detaljplanearbeten samt att följa upp att exploateringsavtalens villkor följs. Arbetsuppgifterna är många och breda vilket ger en helhetsyn över hela stadsbyggnadsprocessen. Vi vill att du har tidigare dokumenterad yrkeserfarenhet inom mark- och exploateringsområdet och/ eller projektledning. Du ska ha avslutad utbildning som civilingenjör inom samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsjuridik och fastighetsekonomi eller likvärdig utbildning för arbete med mark- och exploateringsfrågor. Du bör vara väl uppdaterad inom gällande lagstiftning, branschregelverket samt kunna styrka detta på begäran. Vi söker dig som har god analytisk förmåga, kan prioritera och är strukturerad. Vi ser även att du är målinriktad, kreativ och utåtriktad. Det är även av vikt att du har hög servicemedvetenhet och mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift samt kan kommunicera internt och externt. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt vilket förutsätter att du har social kompetens, god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 12 augusti, 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mark- och exploateringsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mark- och exploateringsingenjör

Barnskötare/resurs
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Västra Brotorps förskola finns fem avdelningar. Förskolan är belägen mitt i bostadsområdet och gården ligger i anslutning till skogen, Ursviks rekreationsområde. Du kommer att ingå i ett arbetslag som ansvarar för en grupp barn i åldern 4-5 år. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som barnskötare/resurs kommer du att arbeta med ett barn i behov av särskilt stöd. Dina arbetsuppgifter innebär dels daglig individuell träning, dels att vara stöd till barnet i den dagliga verksamheten. Du får handledning/konsultation via autismcentrum och har även möjlighet att få konsultation av Sundbybergs förskolors specialpedagoger. Vi vill att du har barnskötarutbildning eller motsvarande och har erfarenhet av att arbeta med barn i grupp. Du har också ett speciellt intresse och helst erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Du trivs både med att arbeta i barngrupp och att arbeta individuellt. Du tar egna initiativ och har lätt att samarbeta med andra. Den kontinuerliga kontakten med autismcentrum kommer du att ha ett stort ansvar för. För att klara uppdraget behöver du vara en god och tydlig kommunikatör, främst i tal men även i skrift. Du lägger stor vikt vid det professionella bemötandet. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid, 70-75 %. Tillträde augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Uppdraget upphör sommaren 2014. Ansök senast den 11 augusti. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/resurs jobb, Barnskötare/resurs Sundbyberg, Barnskötare/resurs Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/resurs

Samordnare för förvaltningsområdet för finska/Kommunikatör
Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men är samtidigt den näst snabbast växande med över 40 000 invånare. Närheten till Stockholm city, flygplatser och en egen stadskärna där alla allmänna kommunikationer finns, bidrar till den snabba tillväxten. Med anledning av att en medarbetare kommer att vara tjänstledig söker nu kommunikationsavdelningen en samordnare/kommunikatör till ett tidsbegränsat uppdrag. Kommunikationsavdelningen består av totalt sju personer. Som Samordnare för förvaltningsområdet för finska/Kommunikatör ansvarar du för arbetet inom förvaltningsområdet för finska (60%) och arbetar med kommunikationsfrågor (40%). Du kommer du att ansvara för samordningen av Sundbybergs stads utveckling av det finska förvaltningsområdet. Du utreder, inventerar och kartlägger behov av tjänster som vänder sig till finskspråkiga kommuninvånare, företag och föreningar. Ditt ansvar är att utforma förslag och planera för åtgärder. Du kommer att vara en spindel i nätet och jobba nära flera av kommunens förvaltningar. I uppdraget ingår utbildningsansvar, ledning av samrådsgrupp och kontakter med myndigheter och andra kommuner. Du kommer också att vara en del i kommunens kommunikationsteam och arbeta med både taktisk och operativ intern och extern kommunikation för hela kommunen. Det innebär t ex att fram kommunikationsplaner, skriva artiklar till olika kanaler, planera och genomföra kommunikationsaktiviteter, och publicera på webb och i sociala medier. Vi vill att du har högskoleutbildning i kommunikation, samhällsvetenskap, eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av utredningsarbete och/eller projektledning samt av kommunikationsarbete. Du bör kunna använda Office-paketet obehindrat och ha erfarenhet av webbpublicering. Du har mycket goda kunskaper i finska och svenska, i både tal och skrift. Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid. Uppdraget sträcker sig till september 2014. Tillträde sker så snabbt som möjligt, intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare för förvaltningsområdet för finska/Kommunikatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare för förvaltningsområdet för finska/Kommunikatör

Gymnasiesamordnare barn- och utbildningsförvaltningen i Sundbybergs Stad
Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi. Här på barn- och utbildningsförvaltningen arbetar och samverkar vi utifrån en helhetssyn och samsyn på barns och ungdomars utveckling och lärande. Med kvalitet och barn och ungdomars bästa som ledstjärnor i arbetet med att förverkliga nämndernas mål skapar vi tillsammans ett ännu bättre Sundbyberg. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som gymnasiesamordnare kommer du ha ett övergripande ansvar över kommunens antagningsförfarande till gymnasieskolorna samt kommunens informations- och uppföljningsansvar för ungdomar 16-20 år. Dina arbetsuppgifter är varierande och spänner över många olika områden som berör ansvarsområdet. Du hanterar bevakningen av att kommunens alla ungdomar 16-20 år är sysselsatta. Du administrerar och deltar i den kommunövergripande planeringen kring antagningen till gymnasieskolan, svarar på frågor som rör gymnasieskolans område. Kontakter med externa aktörer som myndigheter, såsom Immigrationsverket, och andra kommuner sköts av dig men även möten med enskilda ungdomar och deras föräldrar. I arbetet ingår även att omvärldsbevaka lagar och regler för att kunna uppdatera riktlinjer samt för att skriva ärenden till grundskole- och gymnasienämnden. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom det ansvarsområde som ditt uppdrag omfattar. Erfarenhet av arbetsuppgifterna är särskilt meriterande. Framförallt vill vi att du har en god förmåga att etablera förtroende och samarbete med ungdomar och föräldrar. Du har högskoleutbildning inom relevant område för den aktuella befattningen. Du har förmåga att hantera en stor mängd data, systematisera och skapa underlag och uppföljningar. Du har goda kunskaper i Excel och vana av att arbeta i olika verksamhets- och ekonomisystem. Vi vill att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta, både med övriga professioner inom förvaltningen och med externa kontakter. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt. Ansök senast 2013-08-22 Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasiesamordnare barn- och utbildningsförvaltningen i Sundbybergs Stad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasiesamordnare barn- och utbildningsförvaltningen i Sundbybergs Stad

Grundskollärare i åk 1 på Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag mot målet att våra elever ska nå kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som grundskollärare i åk 1 kommer du att arbeta tillsammans med en förskollärare i ett F-1 arbetslag. Grönkullaskolan gör inför höstterminen 2013 en satsning på de yngre åldrarna genom att i par arbeta med grundskollärare och förskollärare i förskoleklass och förskollärare och grundskollärare i åk 1. Dina arbetsuppgifter kommer innebära planering, genomförande och utvärdering av undervisning i åk 1 som klasslärare. Vi fäster stor vikt vid föräldrakontakten och använder oss av skolwebb som kommunikationsverktyg. Vi vill att du är behörig grundskollärare med behörighet i framförallt svenska och matematik. Behörighet i svenska som andra språk är meriterande för tjänsten. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse, tidigast 130812. Ansök senast den 130820. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i åk 1 på Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i åk 1 på Grönkullaskolan

Lärare i spanska åk 6-9 Grönkullaskolan
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i spanska kommer du undervisa våra elever i åk 6-9 i språkval spanska. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i spanska för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 40%). Tillträde efter överenskommelse, tidigast 130812. Ansök senast den 130820. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska åk 6-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska åk 6-9 Grönkullaskolan

S:t Martins gymnasium söker lärare till Hantverksprogrammet, Textil Design
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. På S:t Martinsgymnasium har vi sex olika inriktningar: Estetiska programmet med inriktning Mode & Design och yrkesprogrammen frisör, måleri, finsnickeri, personbil och textil design. Vi har även programinriktat individuellt val. På S:t Martins gymnasium arbetar lärare tillsammans i mindre arbetslag. På så sätt får du som lärare ett nära samarbete med dina kollegor kring våra gemensamma elever. Alla elever på S:t Martins gymnasium får en mentor och en individuell studieplan. Utbildningarna på S:t Martins gymnasium tas fram och utvecklas tillsammans med branschfolk, lärare, skolledning och elever. På så sätt håller utbildningen en hög kvalitet och motsvarar branschens krav. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som gymnasielärare/ yrkeslärare på Hantverksprogrammet med inriktning Textil Design kommer dina arbetsuppgifter att innebära förekommande arbetsuppgifter vid gymnasieskola enligt gällande styrdokument såsom läroplan, kursplan och kommunens skolplan, till exempel planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen. Du kommer att undervisa i modedesign, mönsterkonstruktion, sömnad och andra till ämnet hörande kurser. Du kommer även arbeta som mentor för en grupp elever. Vi vill att du har behörig lärarutbildning samt yrkeserfarenhet inom textil och design. Viktigt för oss är att du har god social kompetens och tycker om samt ser fördelen med att samarbeta med kolleger och elever. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde 12/8 2013. (eller snarast vid terminsstart HT-13). Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Martins gymnasium söker lärare till Hantverksprogrammet, Textil Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Martins gymnasium söker lärare till Hantverksprogrammet, Textil Design

Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg söker fritidspedagog
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Lilla Alby skola, "den lilla skolan med det stora hjärtat", har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är idag en växande skola F-6 med ca 300 inskrivna elever samt fritids. Hösten 2015 kommer en ny skolbyggnad vara klar och ytterligare 150 elever att finnas på plats. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på eleven där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en förutsättning för lärande och utveckling. Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till buss, t-bana och pendeltåg. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som fritidspedagog ingår du i ett arbetslag i skolbarnomsorgen. Du kommer att arbeta med åk 3. I dina arbetsuppgifter ingår bl a planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan och erbjuder våra elever en meningsfull fritid och stöd i sin utveckling. Vi vill att du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning fritidshem. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur elevernas behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är ansvarstagande, flexibel och kan samarbeta. Du ska medverka aktivt till utveckling av verksamheten och ha gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 20 augusti eller enligt överenskommelse. Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 14 augusti. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg söker fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg söker fritidspedagog

Grundskollärare åk 4 på Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag mot målet att våra elever ska nå kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som grundskollärare i åk 4 kommer du att arbeta i ett vertikalt 4-9 arbetslag tillsammans med dina kollegor kring elevgruppen. Grönkullaskolan är från höstterminen en nystartad skola utifrån en omorganisation av tre befintliga skolor. Dina arbetsuppgifter kommer innebära planering, genomförande och utvärdering av undervisning främst i den åk 4 där du kommer att vara mentor och utifrån din ämnesbehörighet. Vi fäster stor vikt vid föräldrakontakten och använder oss av skolwebb som kommunikationsverktyg. Vi ser gärna att du är behörig grundskollärare med behörighet i framförallt svenska, engelska och SO. Behörighet i svenska som andra språk, matematik och NO är meriterande för tjänsten. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är ett föräldraledighetsvikariat under höstterminen 2013 på del- eller heltid (50-100%). Tillträde efter överenskommelse, tidigast 130812. Ansök senast den 130820. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 4 på Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 4 på Grönkullaskolan

Vårdbiträden sökes till hemtjänsten i Sundbyberg
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Den kommunala hemtjänsten i Sundbyberg stad är indelad i tre områden med en gruppchef. Vårt motto Mänskliga möten – vi bryr oss ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Vi har ett stort behov av omvårdnadspersonal som kan arbeta kväll. Som vårdbiträde kommer du att utföra omsorg och service insatser hemma hos kund. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat helhetsansvar för kundens välmående vilket bl.a. medför: matlagning, inköp, promenader, ledsagning, hjälp med personlig hygien, städning och tvätt. Arbetet kräver ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska ha en full förståelse för kundens självbestämmande, delaktighet och integritet. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga. Verksamheten kräver kvinnlig omvårdnadspersonalen utifrån kundens önskemål. Vi vill att du ska behärska det svenska språket felfritt samt kunna dokumentera korrekt i kundens sociala akt. Du ska ha som lägst ha dokumenterad vårdbiträdesutbildningen, undersköterska eller minst tre års erfarenhet inom hemtjänstarbete. Du ska ha erfarenhet eller kunna hantera kvalitetsverktyget Mobipen. Du ska ha erfarenhet av att bemöta och vårda demenssjuka personer i hemmet. Du ska ha B körkort och körvana samt meriterande är att du hittar bra i Sundbyberg. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är ett vikariat där stora möjligheter att fortsätta arbeta som timvikarie till hösten och vintern finns. Arbetstiden är kvällar mellan ca 15:45 - 21:00. Tillträde omgående. Skicka in din ansökan så fort som möjligt då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträden sökes till hemtjänsten i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträden sökes till hemtjänsten i Sundbyberg

Två förskollärare varav en vikarie till Kringlans förskola
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Kringlans förskola vill vi erbjuda våra barn en glädjefylld, stimulerande och utvecklande lärmiljö där barnen ges möjligheter att utveckla sin sociala kompetens. Vårt temaarbete syftar bland annat till att på ett lustfyllt sätt utveckla barnens kunskaper i språk, matematik och natur/teknik. Du kommer att arbeta tillsammans med tre förskollärare och två barnskötare. Kringlans förskola ligger på bottenvåningen i ett hyreshus i centrala Sundbyberg.Förskolan har två avdelningar med egen gård och närhet till flera parker. Förskolan ligger också nära pendeltåg, buss och tunnelbana. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som förskollärare kommer du att leda och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget efter förskolans Läroplan. Dina arbetsuppgifter som förskollärare ingår dessutom att ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentationoch it-kunskap. Vi vill att du är ansvarstagande, har helhetssyn, pedagogisk insikt, god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning och ett vikariat med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Hel- eller deltid. Tillträde 2013-09-15 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2013-08-25. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Två förskollärare varav en vikarie till Kringlans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två förskollärare varav en vikarie till Kringlans förskola

Förskollärare till Klippans förskola
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Klippans förskola vill vi erbjuda våra barn en glädjefylld, stimulerande lärmiljö där barnen ges möjligheter att utveckla sin sociala kompetens. I vårt temaarbete utvecklar vi barnens kunskaper i bl.a. språk, matematik och natur/teknik på ett lustfyllt sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med en barnskötare och en förskollärare med barn i åldern 4-6 år. Klippans förskola är en fristående byggnad med en stor fin egen gård och ligger i Lilla Alby i centrala Sundbyberg. Förskolan har 3 avdelningar och närhet till flera parker, bussar, tunnelbana och pendeltåg. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som förskollärare kommer du att leda och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget efter förskolans läroplan. Dina arbetsuppgifter som förskollärare ingår dessutom att ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation och it-kunskap. Vi vill att du är utbildad förskollärare, ansvarstagande, har helhetssyn, pedagogisk insikt, god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid, deltid kan diskuteras.Tillträde 2013-09-15 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2013-08-25. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Klippans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Klippans förskola

Förskollärare till Örs förskola
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Örs förskola är lokalerna ljusa och fräscha. Gården är stor och varierad och ger möjlighet till olika sorters lekar och aktiviteter. Lokalerna är tillfälliga och stod klara i augusti 2012. I huset ryms även lilla Ursviks förskola. Samtidigt pågår byggandet av en helt ny och modern förskola dit verksamheten så småningom ska flytta. Idag har Örs förskola cirka 90 barn inskrivna. Förskolan ligger nära grönområden, bibliotek och Kulturcentrum. Buss finns utanför huset och tunnelbana ligger på kort promenadavstånd. I förskolan arbetar 7 förskollärare och 8 barnskötare. En pedagog för varje grupp är två- eller trespråkig och har svenska som andra språk. Övriga pedagoger har svenska som modersmål. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Vi erbjuder: • Ett treårigt språkprojekt för Sundbybergs förskolor • Internutbildning, tillexempel i matematik och språk • Nätverk där representanter från olika förskolor träffas • 4 utvecklingsdagar per år för hela förskolan • Arbetsplatsträffar en gång per månad då verksamheten stänger klockan 16.00 • Speciell planeringstid för förskollärare • Möjlighet till konsultation/handledning av specialpedagoger • Förskollärarträffar i den egna förskolan • Friskvårdsbidrag • Fri, pedagogisk lunch Som förskollärare kommer du att arbeta i en barngrupp för de yngre barnen, 1-3 år. Dina arbetsuppgifter innebär helhetsansvar för det pedagogiska arbetet i din barngrupp och i förskolan. Vi vill att du är utbildad förskollärare. Du är en engagerad pedagog som tycker om att påverka. Du arbetar medvetet språkutvecklande under dagens alla moment och är en tydlig kommunikatör både i tal och i skrift. Du är bra på att samarbeta med andra och tycker att det är roligt att diskutera olika frågor. Du tycker att det är stimulerande och utmanande att arbeta i grupper där barnen har flera olika modersmål. Du vill gärna utveckla leken i förskolan och ge barnen stöd och vägledning i det sociala samspelet. Du vill vara med att både bygga upp och utveckla verksamheten i en förskola som växer. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 25 augusti. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Örs förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Örs förskola

Förskollärare till Västra Brotorps förskola
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Västra Brotorps förskola ligger vi kant i kant med Lilla Ursviks skogs- och rekreationsområde. Här ryms fem grupper, två för de yngre och tre för de lite äldre barnen. Här arbetar 8 förskollärare och 8 barnskötare, varav en resurstjänst. Föräldragruppen är engagerad och deltar gärna i diskussioner om verksamheten och i olika planerade aktiviteter. Västra Brotorp är ett nybyggt bostadsområde med parhus, radhus och lägre flerfamiljshus. Förskolan startade i tillfälliga lokaler innan årsskiftet 09-10. Den har växt från tre, till fyra och sen, efter flytten till nya lokaler sent i höstas, till fem grupper. Under sommaren har en renovering av gården påbörjats, den ska då också utökas på baksidan in mot skogen. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Vi erbjuder: • Ett treårigt språkprojekt för Sundbybergs förskolor • Internutbildning, tillexempel i matematik och språk • Nätverk där representanter från olika förskolor träffas • 4 utvecklingsdagar per år för hela förskolan • Arbetsplatsträffar en gång per månad då verksamheten stänger klockan 16.00 • Speciell planeringstid för förskollärare • Möjlighet till konsultation/handledning av specialpedagoger • Förskollärarträffar i den egna förskolan • Friskvårdsbidrag • Fri, pedagogisk lunch Som förskollärare kommer du arbeta i en grupp med barn i åldern 3-5 år där ni kommer att vara fyra pedagoger varav en resurs för barn i behov av särskilt stöd. Dina arbetsuppgifter innebär helhetsansvaret för det pedagogiska arbetet i din grupp och i förskolan. Vi vill att du är utbildad förskollärare. Du är en engagerad pedagog som tycker om att presentera förskolans arbete för föräldrarna. Du arbetar språkmedvetet och integrerar arbetet med matematik och naturvetenskap på ett lekfullt sätt. Du är positiv och tycker om att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du vet att utveckling tar tid men vill också påverka och föra verksamheten framåt. Du är bra på att ta tillvara både egen och andras kompetens. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 25 augusti 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Västra Brotorps förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Västra Brotorps förskola

Behandlingsassistent/Boendestödjare,
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Lötsjöteamet kommer du att arbeta i en personalgrupp som utifrån biståndsbeslut ger ett socialt och praktiskt stöd till personer som bor i egna lägenheter eller inom förvaltningens träningslägenheter. Flera av dessa personer har en missbruksproblematik många gånger i kombination med en psykisk funktionsnedsättning. Personalgruppen består av sammanlagt fem personer. Verksamhetens lokal är belägen i Hallonbergen i Sundbyberg och här finns även en träffverksamhet för målgruppen. För närvarande pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi sätter brukarnas delaktighet i fokus. Alla våra anställda är med i arbetet och bidrar utifrån de olika verksamhetsområdena med både erfarenheter och kompetens. Vårt mål är att ha en organisation som arbetar professionellt och tar sin utgångspunkt i brukarens egen verklighet. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som behandlingassistent/boendestödjare har du och dina kollegor som mål att de personer som utifrån biståndsbeslut är aktuella inom förvaltningen på sikt ska ges möjlighet att leva ett så meningsfullt och självständigt liv som möjligt, med eget boende, ordnad ekonomi, sysselsättning/arbete, socialt nätverk och adekvata vård- och behandlingsinsatser. Allt efter personens individuella förutsättningar. Dina arbetsuppgifter I arbetet utgår vi ifrån ett psykosocialt ochhelhetsinriktat förhållningssätt. I arbetsuppgifterna kan allt ifrån, stöd och motiverande samtal, konkret ADL-träning, drogkontroll och stöd till att upprätthålla daglig struktur, till stöd i kontakter med myndigheter och andra vårdgivare förekomma. Vi vill att du är socionom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du skall ha praktisk erfarenhet av missbruksarbete och önskvärt att du har kunskap/erfarenhet av personer med psykiska funktionshinder. Det är också en merit om du har erfarenhet av arbete med yngre personer med missbruksproblem Kunskap om MI, dokumentation och IT och önskemål om att du har körkort. För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningar samt vara initiativrik, självständig, flexibel, engagerad och ansvarstagande. Viktigt också att du är samarbetsinriktad och har en vilja till att utveckla verksamheten. Du har ett professionellt bemötande och förhållningssätt med fokus på brukarnas involvering och delaktighet. Till sist, du är nytänkande och kreativ med ett systemiskt förhållningssätt som ser möjligheter ur ett helhetsperspektiv. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 15 oktober 2013 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 1 september 2013, eventuellt kan intervjuer starta tidigare än sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent/Boendestödjare, jobb, Behandlingsassistent/Boendestödjare, Sundbyberg, Behandlingsassistent/Boendestödjare, Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent/Boendestödjare,

Fritidspedagog till Örskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Örskolan jobbar vi aktivt med elevernas kunskapsutveckling och tryggheten. På vår lilla skola blir eleverna sedda, alla känner alla. Skolan har ett faddersystem och vi värnar om gemensamma aktiviteter med tvärgrupper av elever, till exempel vid idrottsdagar och temadagar. På Örskolan har vi ca 160 elever från F-åk 6. Skolan ligger naturskönt nära Lötsjön och Råstasjön med promenadavstånd till Ursviksskogen. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som fritidspedagog kommer du bl.a. planera och utveckla fritidsverksamheten på bästa sätt utifrån barnens behov och enligt gällande styrdokument. I uppdraget ingår det att samarbeta i arbetslag och samverka med föräldrar. Dina arbetsuppgifter är att ansvara för fritidsverksamheten för åk F-1 på eftermiddagarna. Vi vill att du • har fritidspedagogexamen/lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Alternativt om du har danspedagogexamen. • är en tydlig, pedagogisk ledare som tar helhetsansvar. • har förmåga att inspirera och engagera barn. • har ett bra bemötande och trevligt förhållningssätt. • kan engagera barn i dans då det är en av våra aktiviteter på fritidshemmet. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning/ett vikariat på 50 % under höstterminen med god chans till förlängning under våren. Tillträde snarast i augusti. Ansök senast den 13/8-3 Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Örskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Örskolan

Grundskollärare - Lilla Alby skola
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Lilla Alby skola, "den lilla skolan med det stora hjärtat", har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är idag en växande skola F-6 med ca 300 inskrivna elever samt fritids. Hösten 2015 kommer en ny skolbyggnad vara klar och ytterligare 150 elever att finnas på plats. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på eleven där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en förutsättning för lärande och utveckling. Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till buss, t-bana och pendeltåg. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare kommer du att undervisa främst som klasslärare i åk 3 i nära samarbete med övriga kollegor. Vi vill att du ska ha lärarexamen och ha kompetens att undervisa i åk 1-6. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde eller enligt överenskommelse. Ansökan ska vara oss tillhanda omgående. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare - Lilla Alby skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare - Lilla Alby skola

Socialsekreterare till ungdomsgrupp
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Här inom Individ- och omsorgsförvaltningen i Sundbybergs stad pågår ett spännande utvecklingsarbete som genomsyrar hela organisationen och som utgår från ett systemiskt förhållningssätt där brukarens och medarbetarens delaktighet har en central plats. Inom Myndighet barn och ungdom används Signs of Safty i den processen. Särskilda team håller på att bildas för att på ett bättre sätt kunna använda fler kompetenser tillsammans med föräldrar och nätverk för att hjälpa barnet/ungdomen på ett bättre och mer sammanhållet sätt. Som socialsekreterare i ungdomsgruppen kommer du utifrån Signs of Safety att arbeta med att utreda ungdomar och deras föräldrars behov av insats samt följa upp densammma. Du kommer att jobba nära ungdomens eget nätverk och ha mycket samverkan med andra viktiga personer för familjen. Dina arbetsuppgifter kommer både att vara inriktade på formella detaljer som helhet och komplexitet. Vi vill att du är socionom med flera års erfarenhet av myndighetsutövning med barn och ungdom. Vi ser gärna att du har vidareutbildat dig i systemteori, barnsamtal och Signs of Safety. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, kunna lära dig och hantera vårt datasystem och ha god kännedom om gällande lagstiftning. Men framför allt ska du ha ett stort intresse för att möte de människor som behöver våra insatser. Med andra ord söker vi en medarbetare som är ansvarstagande, flexibel och reltionsskapande, har en god samarbetsförmåga och kan se till helheten. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2013-09-01. Välkommen med din ansökan! Kontaktpersoner: Birgitta Zaar verksamhetschef e-post: birgitta.zaar@sundbyberg.se Michaela Håkansson samordnare e-post: michela.hakansson@sundbyberg.se Fackliga representanter för Akademikeralliansen SSR och fackförbundet Vision nås via stadens växel tel. 08-706 80 00 Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till ungdomsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till ungdomsgrupp

Två förskollärare till Viggen/Hejaren
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Viggens förskola arbetar alla avdelningar med tvärgrupper med utgångspunkt i språk, matematik och natur/teknik. Vi använder oss också av miniröris som många medarbetare fått utbildning i. Förskolan består av fyra avdelningar och är belägen i centrala Sundbyberg. Verksamheten startade hösten 2010, då byggnaden var helt ny. Våra lokaler ligger på bottenvåningen i en fristående byggnad med skollokaler på de två övre planen. Skolans verksamhet rymmer förskoleklass till årskurs två. Vi delar gård med skolan, men har även en mindre gård som främst är till för de yngsta barnen. Vi har nära till fina naturområden och parker. Kommunikationerna till Sundbyberg är mycket goda, med tillgång till både tunnelbana, pendeltåg och bussar. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som förskollärare kommer du tillsammans med arbetslaget planera, upprätta konkreta mål, genomföra och utvärdera verksamheten enligt Läroplan för förskolan Lpfö 98, reviderad 2010. Inom staden finns aktiva nätverksgrupper för pedagogerna i tex språk, natur/teknik och jämställdhet. I matematik och språk finns även kompetensutveckling i form av cirklar. Vi vill att du är utbildad förskollärare, har personlig mognad, lätt för att samarbeta och ser olikheter som en tillgång. Detta kräver att du är lyhörd samt att du har förmågan att motivera dina kollegor. Vi vill att du är positiv och målmedveten och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har ett tydligt förhållningssätt och väljer att se möjligheterna och inte hindren. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning heltid eller deltid. Tillträde 2013- 09- 01 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2013-08-26 Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Två förskollärare till Viggen/Hejaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två förskollärare till Viggen/Hejaren

Fritidsledare sökes till fritidsgården Stationen
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Kultur- och fritidsförvaltningen söker en fritidsledare som vill och kan utveckla fritidsgården Stationens verksamhet tillsammans med ungdomarna och övrig personal. Du är en viktig del av enheten Fritid – barn och unga där stadens fritidsgårdar, fältsekreterare, ungdomsmottagning och en folkhälsoplanerare ingår. Sundbybergs stad står inför en massiv ökning de närmaste åren och att växa från 40 000 invånare till 60 000 år 2020. Denna ökning innebär både möjligheter och utmaningar i vårt arbete med att skapa en konstruktiv och meningsfull fritid för våra barn och ungdomar. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som fritidsledare ska du, tillsammans med övrig personal, driva och utveckla verksamheten till att bli en modern och inkluderande mötesplats där besökarnas inflytande och delaktighet är en självklarhet. Du arbetar i den dagliga verksamheten som idag består av en öppen ungdomsverksamhet på kvällar och helger. Du är en nytänkande och kreativ person som ser möjligheter i att arbeta med ungdomar i en snabbt växande kommun. Du har lätt för att bygga upp relationer och nätverk med ungdomar, vuxna och andra aktörer. Du är självgående och ditt förhållningssätt präglas av en helhetssyn och ansvarstagande och du förstår vikten av att arbeta med jämställdhet och HBTQ-frågor. Vi vill att du har fritidsledar- eller socionomutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket eller liknande uppdrag. Du behärskar flera språk och kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning i enheten ser vi gärna kvinnliga sökande. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Ansök senast den 3 september. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare sökes till fritidsgården Stationen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare sökes till fritidsgården Stationen

En verksamhetsansvarig fritidsledare sökes till fritidsgården Fritiden
Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi. Kultur- och fritidsförvaltningen söker en verksamhetsansvarig fritidsledare som vill och kan utveckla fritidsgården Fritidens verksamhet tillsammans med barnen och ungdomarna. Du är en viktig del av enheten Fritid – barn och unga där stadens fritidsgårdar, fältsekreterare, ungdomsmottagning och en folkhälsoplanerare ingår. Sundbybergs stad står inför en massiv ökning de närmaste åren och att växa från 40 000 invånare till 60 000 år 2020. Denna ökning innebär både möjligheter och utmaningar i vårt arbete med att skapa en konstruktiv och meningsfull fritid för våra barn och ungdomar. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som verksamhetsansvarig fritidsledare ansvarar du för fritidsgårdens verksamhet. I rollen ska du, tillsammans med enhetschefen och övrig personal, driva och utveckla verksamheten till att bli en modern och attraktiv mötesplats där besökarnas inflytande och delaktighet är en självklarhet. Du arbetar i den dagliga verksamheten som idag består av en öppen skolbarnomsorg dagtid samt ungdomsverksamhet på kvällar och helger. Du har en ledarroll gentemot dina kollegor och är en viktig länk mellan verksamheten och enhetschefen samtidigt som du är delaktig i enhetens strategiska arbete. Du är en nytänkande och kreativ person som ser möjligheter i att arbeta i ett mångkulturellt område. Du har lätt för att bygga upp relationer och nätverk med ungdomar, vuxna och andra aktörer och ditt ledarskap präglas av en helhetssyn, inkludering och ansvarstagande. Vi vill att du har fritidsledar- eller socionomutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket eller liknande uppdrag. Du behärskar flera språk och kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Ansök senast den 3 september. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga En verksamhetsansvarig fritidsledare sökes till fritidsgården Fritiden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En verksamhetsansvarig fritidsledare sökes till fritidsgården Fritiden

Vikarierande VA och avfallschef
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på stadsbyggnads- och miljöförvaltningen får du möjlighet att arbeta i en organisation med många och breda arbetsuppgifter där du har möjlighet att bidra med din kompetens för att utveckla kommunen som helhet. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. VA- och avfallsverksamheten består av 14 medarbetare och är en grupp med breda arbetsuppgifter och med högt i tak. Vi uppskattar drivkraft samt initiativ som kan bidra till att förbättra vår verksamhet. Verksamheten är en del av stadsbyggnads- och miljöförvaltningen som har cirka 90 medarbetare. Avfallsverksamheten ansvarar för kommunens insamling, transport och omhändertagande av hushållsavfall men även för information och råd om avfallshanteringen. Ständiga förändringar av förutsättningar i samhället tillsammans med nya krav och regler innebär att kommunen hela tiden måste arbeta intensivt kring hela avfallsverksamheten genom bland annat utveckling av insamlingssystem, information, upphandling och uppföljning. VA-verksamheten ansvarar för kommunens VA-anläggning som består av ledningsnät (dricksvatten-, avloppsvatten- och dagvattenledningar), pumpstationer och en avloppstunnel. Sundbyberg köper sitt dricksvatten från kommunalförbundet Norrvatten och avloppsreningen köps av Stockholm vatten. Verksamheten arbetar främst med drift, planering, utredning, projektering, renovering och utbyggnad av VA-anläggningen så att nuvarande och framtida behov tillgodoses. Verksamheten har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi. Som vikarierande VA och avfallschef ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och utveckling av VA/avfallsverksamheterna i överensstämmelse med fastlagda politiska och verksamhetsspecifika mål. Du ansvarar för verksamheternas budget och den budgetuppföljning som är starkt kopplad till framtagna verksamhetsplaner och mål. Du har också ett personalansvar gentemot medarbetarna. Dina arbetsuppgifter under året kommer, utöver ovan beskrivna, att fokuseras på budget och ekonomiuppföljning, arbetsmiljöfrågor och kvalitetsarbete då förvaltningen arbetar aktivt med att kvalitetscertifiera sig enligt ISO 9001. Du kommer även att få ansvara för ett antal projekt som ska genomföras under året samt vara ett stöd i kommande entreprenörsbyte inom avfallsverksamheten. Vi vill att du har förmågan att arbeta med ett helhetsperspektiv och att du har ett intresse av att arbeta i en organisation med många och breda arbetsuppgifter. Du ska ha goda kunskaper inom ekonomifrågor och ska ha arbetat inom kommunal förvaltning tidigare. Det är meriterande om du har högskoleutbildning och tidigare erfarenhet från personalansvar. Kunskaper inom VA och/eller avfall samt kvalitetsledningssystem är meriterande. Som person är du mål och resultatorienterad, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och tydlig. Du är social och har lätt för att samarbeta och skapa kontakter. Är kreativ och tycker om att analysera och lösa problem. Ekonomisk medvetenhet är viktigt då verksamheterna drivs ur ett affärsmässigt perspektiv och inte med skattemedel. Slutligen är du en person som verkar för och bidrar till att skapa trivsel på arbetsplatsen. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning i form av föräldravikariat på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 9 september 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande VA och avfallschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande VA och avfallschef

Timvikarier, vårdare omsorgsboende Lss
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Som timvikarier i omsorgsboende kommer du att ge stöd och service till vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning i deras bostad och i fritidsaktiviteter utifrån individuella önskemål och behov Vi vill att du har omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning och erfarenheter av omvårdnadsarbete . Stor vikt kommer att ställas på personlig lämplighet. Kunskaper i finska kan vara en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Vi söker timvikarier, dag/kväll/helg/jour efter behov i verksamheten. Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier, vårdare omsorgsboende Lss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier, vårdare omsorgsboende Lss

Ekonomiassistent
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på individ och omsorgsförvaltningen tar vi vara på kreativiteten och engagemanget hos våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en modern och effektiv organisation som ständigt utvecklas. Du har alla möjligheter att vara med och påverka framtiden, både för staden och för just din verksamhet. Inom förvaltningen pågår ett spännande utvecklingsarbete som genomsyrar hela organisationen och som utgår från ett systemiskt förhållningssätt där brukarens och medarbetarens delaktighet har en central plats. Vi arbetar i en organisation där vår värdegrund och professionalitet är viktig. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter att bestå av fakturahantering, registrering, bokföringsfrågor, arbete med nyckeltal samt övriga för tjänsten förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer också att vara ett administrativt stöd till boendehandläggare gällande hyreshantering såsom debitering och uppföljning av hyror. Du kommer att samarbeta med och vara ett stöd till förvaltningens controller och chefer samt berörda handläggare. Tjänsten är placerad inom staben. Vi vill att du har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill att du har minst ett par års erfarenhet av arbete inom ekonomi och administration. Vi vill att du är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig tydligt såväl muntligt som skriftligt. Du har förmåga att lätt få en överblick av det du gör, du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Rollen kräver en god IT-kunskap. Du kommer att använda dig av ekonomi- och verksamhetssystem. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Sundbybergs stad erbjuder friskvårdssubvention via Wellnet samt personalstöd via Falck Healthcare. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 5 september 2013. Välkommen med din ansökan! Kontakter vid frågor Om du har frågor, kontakta gärna Frida Enocksson Wikström, controller tel. 08-706 81 70 Fackliga representater nås via stadens växel tel. 08-706 80 00   Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Sundbyberg, Ekonomiassistent Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Socialsekreterare till mottagningsfunktion med inriktning på barn och unga
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här inom individ- och omsorgsförvaltningen i Sundbybergs stad pågår ett spännande utvecklingsarbete som genomsyrar hela organisationen och som utgår från ett systemiskt förhållningssätt där brukarens och medarbetarens delaktighet har en central plats. Vi har som en del i det arbetet skapat en gemensam mottagning för hela förvaltningen där en samlad kompetens ska möta brukarens behov. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som socialsekreterare i mottagningen kommer du ha din främsta inriktning på att möta frågor som rör barn, ungdomar och deras familjer. I din funktion ska du ta ställning till på vilket sätt socialtjänsten ska involveras och om andra verksamheter från myndigheten behöver finnas med i ett tidigt skede. Våra insatser utgår från ett systemiskt förhållningssätt där team- och nätverksarbete är viktiga inslag. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara inriktade på att ta emot inkomna ärenden och ta ställning till hur dessa ska handläggas. Ett annat viktigt uppdrag är att ge god service och vägledning till de som kontaktar myndigheten. Du kommer både att vara inriktad på detaljer som helhet och komplexitet. Vi vill att du är socionom med bred erfarenhet från myndighetsutövning inom socialt arbete. Vi ser gärna att du även har vidareutbildat dig inom systemteori, barnsamtal och Signs of Safety. Du ska vara serviceinriktad och ha god kännedom om gällande lagstiftning. Men framför allt ska du ha ett stort intresse för att möta de människor som behöver våra insatser. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 8 september. Välkommen med din ansökan! Kontaktpersoner Michaela Håkansson samordnare tel. 08-706 82 52 Fackliga företrädare för Akademikerförbundet SSR och fackförbundet Vision nås via stadens växel tel. 08-706 80 00 Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till mottagningsfunktion med inriktning på barn och unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till mottagningsfunktion med inriktning på barn och unga

Speciallärare/specialpedagog på Ängskolan
Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Här på Ängskolan är vår målsättning att alla elever ska känna sig trygga i skolan och kunskapsmässigt få möjlighet att utvecklas i takt med sin egen förmåga. Vi arbetar för att elever och föräldrar ska vara nöjda med vår skola och minnas skoltiden med glädje. Ängskolan samarbetar med Friends och erbjuder inriktningar idrott och ledarskap, musik och kultur samt teoretisk inriktning. Som speciallärare/specialpedagog kommer du att ha varierande små elevgrupper baserad på elevunderlaget och behov hos de enskilda eleverna. Arbetet varierar mellan att eleven kommer till läraren och att läraren är med i klassrummen. Spec. organisationen består av två andra speciallärare/specialpedagoger. Där ni tillsammans med rektor planerar stödarbetet på skolan. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa och undervisa elever med behov av särskilt stöd. Tillsammans med dina kollegor planera och organisera spec. organisationen. Vi vill att du är behörig speciallärare/specialpedagog. Du är ledaren i dina grupper samtidigt arbetar du med att skapa bra relationer med dina elever. Du är flexibel och samarbetar bra med andra pedagoger och är en viktig del av skolans elevhälsoteam. Du har ett professionellt bemötande när du träffar elever och föräldrar. Det är meriterat om du har matematik och har erfarenhet av Aspergergrupper, dock inga krav. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är vikariat på heltid för hela läsåret 13/14. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2013-09-15. Intervju sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog på Ängskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog på Ängskolan

Boendestödjare
Du vill ge människor en bra vardag och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Mariagatans boendestöd söker vi en engagerad boendestödjare till personer med med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Boendet består av 8 fullvärdiga lägenheter samt gemensamhetsutrymmen. Boendet är beläget i centrala Sundbyberg. Som boendestödjare kommer du att tjänstgöra i en personalgrupp som utifrån individens behov ger ett socialt och praktiskt stöd till personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. En viktig del i arbetet är att stötta personerna till delaktighet och eget ansvar. För att möta morgondagens utmaningar tar vi vara på kreativiteten och engagemanget hos våra medarbetare. För närvarande pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi sätter brukarnas delaktighet i centrum. Vårt mål är att ha en organisation som arbetar professionelt och har sin utgångspunkt i brukarnas verklighet Vi vill att du har en relevant grundutbildning som riktar sig till målgruppen. Ett krav är att du har praktisk erfarenhet från arbete med personer som har psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du skall behärska IT system och ha erfarenhet av att arbeta med dokumentationssystem som hör till området. Det är en merit om du har utbildning i MI. Vi söker dig som har ett tydligt förhållningssätt. Vid förändrade förutsättningar skall du kunna se möjligheter istället för hinder. Du skall kunna arbeta självständigt och samtidigt ha lätt för att samarbeta med andra. Du skall ha en vilja för att utveckla verksamheten tillsammans med chef och arbetskamrater. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbyberg stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsberänsad anställning på deltid, motsvarande 50 % av en heltidstjänst from 2013-11-01 tom 2014-04-30. Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring även kväll och helg. Välkommen med din ansökan! Kontaktpersoner Birger Friberg, enhetschef tfn. 08-706 80 36 Åsa Råbergh, gruppledare tfn. 08-706 88 38 Fackliga representanter för fackförbundet Vision och Kommunal nås via stadens växel tfn. 08-706 80 00 Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Sundbyberg, Boendestödjare Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Förskollärare till förskolan Bävern
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på förskolan Bävern kommer barnen alltid i första hand och vi har ett nära förhållningssätt i vårt arbete med barnen. Bävern är en förskola med två avdelningar och är belägen i fina parkområden i cenrala Sundbyberg. Till enheten hör även Dimslöjans förskola. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som förskollärare kommer du tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt förskolans Läroplan (Lpfö98). Vi vill att du är utbildad förskollärare. Är en kompetent och drivande pedagog, med ett starkt engagemang och intresse för barns utveckling och lärande utifrån förskolans Läroplan. Det är viktigt att du vil fortsätta arbetet med att driva Bävern som en förskola där alla känner sig välkomna, och som präglas av trygghet, nyfikenhet, utforskande och glädje. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 9 september 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskolan Bävern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskolan Bävern

Skolpsykolog
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på Sundbybergs elevhälsa arbetar skolpsykologer, skolsköterskor och skolläkare för och med alla elever i våra kommunala skolor. Vi finns i en central enhet, men har våra arbetsplatser förlagda på våra olika skolor. Inom elevhälsan arbetar vi med barnperspektivet i centrum. Tillsammans med övrig personal i skolan arbetar vi för att skapa en god miljö för både elevernas kunskapsutveckling och personliga utveckling. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som skolpsykolog kommer du att tillhöra en central enhet, Sundbybergs elevhälsa. Du kommer att ha din arbetsplats på Grönkullaskolan som är en av våra grundskolor. Ansvarsområdet innefattar tre grundskolor samt grundsärskola. Dina arbetsuppgifter innefattar dels handledning och konsultation till personal på skolorna, dels utredning och bedömning av enskilda elever. Individuellt stöd till enskilda elever kan också förekomma. Som skolpsykolog skall du stödja och utveckla skolans arbete med att skapa förutsättningar för utveckling och lärande för barn i komplexa lärandesituationer. Du tycker om att hitta lösningar på olika problemställningar och att arbeta tillsammans med såväl interna som externa kontakter. Vi vill att du är legitimerad psykolog och har erfarenhet av liknande arbete inom området skola. Du ska ha god samarbetsförmåga samt förmåga att självständigt kunna organisera och planera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 25 september 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Sundbyberg, Skolpsykolog Sundbybergs stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog


Sök lediga jobb Sundbybergs stad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se