Lediga jobb Sunne - Söka jobb i Sunne

Lediga jobb Sunne Sök lediga jobb Sunne


Hittade inga lediga jobb på sökning: Sunne. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog- Ljungby

 2. Studie- och yrkesvägledare- Ljungby

 3. Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet- Karlstad

 4. Lärare till Hantverk-Frisör- Sunne

 5. Lokalvårdare, Sunne- Sunne

 6. Förskollärare med teckenspråksutbildning- Sunne

 7. Slöjdlärare, Trä & metall- Sunne

 8. Slöjdlärare, Textil- Sunne

 9. Lärare högstadiet Sv/SO- Sunne

 10. Lärare till gymnasiet- Kärnämnen- Sunne

 11. Specialpedagog/speciallärare- Karlstad

 12. Lokalvårdare Sunne Vikariat- Sunne

 13. Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet- Sunne

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne.- Sunne

 15. Lokalvårdare, Sunne- Sunne

 16. Lärare i matematik- Sunne

 17. Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet- Sunne

 18. Lärare till Bygg och anläggning- Sunne

 19. Sunnes nya butiksdemonstratör sökes!- Sunne

 20. Lärare svenska/engelska- Sunne

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne.- Sunne

 22. Förstelärare Sunnerbogymnasiet- Ljungby

 23. Södra Viken söker transportlärare- Sunne

 24. Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet- Sunne

 25. Homepartysäljare - Sunne- Sunne

 26. Kommunikatör Sunne- Sunne

 27. Lärare i SFI- Ljungby

 28. Lärare grundsärskola 7-9, Fryxellska skolan- Sunne

 29. Frisör sökes till salong i Sunne- Sunne

 30. Tandhygienist, Folktandvården Sunne- Sunne

 31. Lokalvårdare Sunne- Sunne

 32. Sunne kommun söker en livsmedelsinspektör- Sunne

 33. Teknisk chef- Sunne

 34. Tandsköterska, Folktandvården Sunne- Sunne

 35. SG/Södra Viken söker matematiklärare- Sunne

 36. Ridskolechef- Sunne

 37. Gymnasielärare i ma/fy- Ljungby

 38. Personlig assistent i Sunne- Sunne

 39. Säljare Region Sunne- Sunne

 40. Verktygsmakare Sunne- Karlstad


Mer beskrivning

Specialpedagog
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Sunnerbogymnasiet är Ljungbys kommunala gymnasieskola med ca 900 gymnasielever och ca 120 lärare. Vi erbjuder ett stort antal nationella program samt vuxenutbildning och SFI. Skolan totalrenoverades för några år sedan och är idag en av Kronobergs modernaste gymnasieskolor. Se vidare: www.sunnerbogymnasiet.se ARBETSUPPGIFTER Du arbetar konsultativt och handleder undervisande lärare med målet att skapa en så trygg, omhändertagande och gynnsam lärmiljö som möjligt där alla elevers behov tillgodoses. Du genomför pedagogiska kartläggningar och samordnar skolans organisation kring åtgärdsprogram och arbetet med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att ha en viktig roll i skolans elevhälsoteam och du arbetar nära skolans övriga specialpedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en specialpedagogexamen, gärna med grundutbildning gymnasielärare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom IKT och är intresserad av att utveckla nya verktyg och arbetsformer för elevens lärande. Du har lätt för att kommunicera med, och bygga relationer till, både barn och vuxna. Du har ett stort engagemang för ditt yrke och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Du är ansvarstagande, strukturerad och drivande. Du är mycket intresserad av skolutveckling och nytänkande i pedagogiska frågor. Din förståelse för uppdraget är mycket god och du är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du ska kunna analysera lärmiljöer och stimulera utveckling av arbetsformer och arbetssätt som bidrar till en pedagogisk mångfald i verksamhetenverksamheten samt likvärdighet för eleven inom ramen för ett inkluderande synsätt. Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Ljungby, Specialpedagog Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Studie- och yrkesvägledare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Samtliga studie- och yrkesvägledare bildar ett team under ledning av rektor på gymnasieskolan. Syf-tet med gruppen är att den skall fungera som ett forum för frågor rörande studie- och yrkesvägled-ning med dess uppdrag, vägledning, arbetsmiljö, utveckling och kompetensutveckling. I uppdraget ingår: – Informera och vägleda studerande om utbildning och yrkesinriktning – Särskilt uppmärksamma möjligheter för studerande med funktionshinder/elever i särskola – Vid behov delta i elevvårdskonferenser – Planera och samarbeta med pedagogisk personal kring APU/APL-verksamhet (arbetsplatsförlagd lärande). – Planera och genomföra vägledningsinsatser enskilt och/eller i grupp – Samarbeta med att vara ett stöd för övrig pedagogisk personal – Främja samverkan mellan skolor och näringsliv – Delta i kompetensutveckling samt följa upp och utvärdera sitt uppdrag Du kommer att vara stationerad på Sunnerbogymnasiet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med intresse och vilja av att arbeta med studerande vid vuxenutbildningen och särskola inom SYV-organisationen i Ljungby kommun och som är behörig studie- och yrkesvägledare. Vi fäster stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta såväl inom som utom vår verksamhet, samt att du är flexibel och engagerad med ett intresse för att utveckla en skola för alla. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ort: Ljungby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker vikarier till kunder i Arvika, Sunne och Sysslebäck Du som söker skall tycka om att jobba med människor, vara lyhörd och serviceinriktad. Skicka in ansökan med CV, betyg, personligt brev med dina intressen och ett foto så att vi får en så bra bild av dig som person som möjligt, då vi skall matcha dig mot våra kunders intressen och behov. Uppge gärna referenser och fyll i frågeformuläret som finns i ansökan! Urval sker löpande. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Frösunda Omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning samt utbildning efter behov.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet

Lärare till Hantverk-Frisör
Praktiska Gymnasiet i Sunne är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Vindora. Skolan etablerades 2009. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet. Våra yrkeslärare fungerar som handledare ute i arbetslivet och som karaktärsämneslärare på skolan. Nu söker Praktiska Sunne en frisörlärare med stort engagemang, god samarbetsförmåga och som uppskattar arbete tillsammans med ungdomar. Vi värdesätter goda ämneskunskaper, yrkeserfarenhet, god lokal branschkännedom, goda kontakter med det lokala näringslivet och du ska vara utbildad frisör med gesällbrev. Om du har bra samarbetsförmåga och är flexibel och kreativ erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka din arbetssituation tillsammans med elever och kollegor. Vi ställer krav på branschkännedom, utbildning och yrkeskunskaper men kommer också att lägga stor vikt vid sökandes vilja och förmåga att arbeta med ungdomar. Arbetsuppgifter och ansvarsområden: - Undervisa i frisörteknik, material och miljö, tradition och utveckling, gymnasiearbetet samt mentorskap - Anskaffa APL-platser och följa upp utbildningen ute på praktikplatserna - Vägleda och motivera elever till goda studieresultat och kunskapsutveckling - Aktivt bidra till utveckling av hela skolans verksamhet Tjänsten är på deltid vilken kommer att planeras så att den blir möjlig att kombinera med egen verksamhet Tillträde den 1 oktober 2013 Lärarexamen ger dig behörighet till tillsvidaretjänst Tidigare lärarerfarenhet är meriterande I tjänsten ingår elevmentorskap
Företag: SUNNE PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Sunne
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Hantverk-Frisör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Hantverk-Frisör

Lokalvårdare, Sunne
Fervent Cleaning Company AB söker en ny medarbetare till Sunne. Vi söker en lokalvårdare som har minst 1 års dokumenterad städvana. Du är van att ta eget ansvar och att arbeta självständigt. Då det ibland förekommer tunga lyft är en god fysik önskvärd. Krav: Du skall kunna tala, läsa och skriva på svenska för att kunna läsa och förstå städinstruktioner. B-körkort och bil. Befattningen är på deltid: 2 ställen, ställe 1: kontorstäd, 1,5 tim/vecka, ställe 2: kontorstäd 2,5 tim/varannan vecka, 4 mil utanför Sunne. Skicka ansökningen via e-post, bestående av ett personligt brev, där du beskriver varför du är lämpad för det här uppdraget samt en meritförteckning. Lön Enligt avtal Obs! Arbetsort Sunne Ansökan endast via E-post Sista ansökningsdag 2013-07-30 Kirsi Breitholtz Förman Fervent Cleaning Company AB | Box 1490 | SE 171 28 Solna Tel: +46(0)8 27 04 15 | Fax: +46 (0)8 470 53 95 | Mobile: +46 (0)72 870 69 08 e-mail: kirsi.breitholtz@fervent.se web-site: www@fervent.se
Företag: Fervent Cleaning Company AB
Ort: Sunne
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Sunne

Förskollärare med teckenspråksutbildning
Sunne kommun söker en förskollärare som kan teckenspråk eller tecken som stöd med placering på Svanens förskola, Sunne Rektorsområde Tjänsten är ett vikariat med start 2013 08 12 - 2014 06 30. Tjänstgöringsgraden är 100% KVALIFIKATIONER Förskollärare som har teckenspråksutb. el. tecken som stöd.
Företag: Sunne Kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare med teckenspråksutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare med teckenspråksutbildning

Slöjdlärare, Trä & metall
Sunne kommun söker en trä & metallslöjdlärare till Sunne Rektorsområde, F- åk 6 med placering på Åmbergsskolan Tjänsten är ett vikariat med start 2013 08 12 - 2014 06 18. Tjänstgöringsgraden är 50% KVALIFIKATIONER Slöjdlärarutbildning
Företag: Sunne Kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, Trä & metall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, Trä & metall

Slöjdlärare, Textil
Sunne kommun söker en textil slöjdlärare till Sunne Rektorsområde, F- åk 6 med placering på Åmbergsskolan Tjänsten är ett vikariat med start 2013 08 12 - 2014 06 18. Tjänstgöringsgraden är 50% KVALIFIKATIONER Slöjdlärarutbildning
Företag: Sunne Kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, Textil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, Textil

Lärare högstadiet Sv/SO
Fryxellska skolan söker behörig lärare i Sv/SO inför läsåret 2013-14. Tjänsten, som är ett vikariat, innebär till största delen SO-undervisning i år 8 och 9 kommande läsår. I uppdraget ingår mentorskap. Då tjänsten avser ett vikariat för medarbetare som provar annan anställning, kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning.
Företag: Sunne kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare högstadiet Sv/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare högstadiet Sv/SO

Lärare till gymnasiet- Kärnämnen
Praktiska är skolan mitt i arbetslivet. Vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning, och finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Vi driver idag gymnasieskolor på 36 orter med närmare 5000 elever. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi är totalt ca 800 anställda inom Praktiska. Praktiska Sunne söker nya pedagoger! Vi söker dig som har behörighet inom: - Svenska - Engelska - Matematik - Idrott - Religion - Historia - Naturkunskap Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du har ett brinnande intresse för att stötta och motivera ungdomar och har eleven i fokus. Du är strukturerad, motiverad och har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i att utveckla verksamheten. Du har lätt för att engagera och motivera andra människors välmående och du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna tillsammans med skolans övriga personal. Tjänstgöringsgrad är beroende på kombination av behörigheter. Erfarenhet att arbeta med elever i behov av stöd är meriterande. Har du dessutom datavana och arbetat i EdWise, Procapita eller lärplattformar så är det stort plus. Tillträde augusti 2013 Vid frågor, kontakta Jeanette Montgomery, rektor 0730-933 530 Välkommen in med din ansökan!
Företag: SUNNE PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Sunne
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till gymnasiet- Kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till gymnasiet- Kärnämnen

Specialpedagog/speciallärare
Praktiska är skolan mitt i arbetslivet. Vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning, och finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Vi driver idag gymnasieskolor på 36 orter med närmare 5000 elever. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi är totalt ca 800 anställda inom Praktiska Vi söker nu Specialpedagog till Praktiska Karlstad och Sunne Arbetsuppgifter Som specialpedagog arbetar du övergripande med utveckling av det specialpedagogiska arbetet i verksamheten. Du arbetar nära skolledningen, pedagoger och ingår i elevhälsoteamet tillsammans med skolsköterska och kurator. Dina arbetsuppgifter innebär ansvar för utvecklingsarbete, uppföljning, utvärdering och åtgärdsprogram. Du fungerar som kvalificerad samtalspartner, handledare eller rådgivare avseende det specialpedagogiska arbetet främst för våra lärare. Du arbetar också med att stödja och hjälpa enskilda elever i klassrummet. Kvalifikationer Vi söker dig med specialpedagogexamen eller motsvarande påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik. Du har god datavana samt erfarenhet av kompensatoriska hjälpmedel. Har du dessutom speciallärarkompetens är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du har ett brinnande intresse för att stötta och motivera ungdomar och har eleven i fokus. Du är strukturerad, motiverad och har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i att utveckla den specialpedagogiska verksamheten. Du har lätt för att engagera och motivera andra människors välmående och du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna tillsammans med skolornas övriga personal. Urval av sökande till tjänsten sker löpande så skicka din ansökan idag. Tjänsten är heltid med fördelning 40 % Sunne och 60 % Karlstad. Elevhälsoteamet består av är samma personer på båda skolorna för att få en ökad stöttning och effektivitet. Tillträde augusti 2013 Vid frågor, kontakta: Jeanette Montgomery 073- 09 33 530 Anders Johannesson 076-79 05 290
Företag: SUNNE PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Karlstad, Specialpedagog/speciallärare SUNNE PRAKTISKA GYMNASIUM
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Lokalvårdare Sunne Vikariat
Keyline Städ & Konsult AB utför kontor-, flytt-, bygg- och hemstädning, fönsterputs samt golvvård. Vi söker ansvarstagande personal som tycker om att städa och som bryr sig om kunden, sin arbetsgivare och sina arbetskamrater. Erfarenhet av lokalvård är meriterande. Omfattning: Deltid, 30 timmar/vecka. Arbetet ska utföras i Sunne med omnejd måndag - fredag med start kl. 06,00. Du som söker bör därför bo i Sunne eller dess närhet. Start omgående eller enligt överenskommelse. Krav: P. g.a att du kommer att ha kundkontakter och hantera olika kemikalier, måste du kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Krav: Du ska ha körkort och tillgång till bil för arbetsresor. OBS! Med din ansökan ska du skicka med namn och telefonnummer till arbetsgivare som kan ge referenser om anställningar du haft tidigare. Ofullständiga ansökningar behandlas ej. Välkommen med din ansökan via e-post eller telefon.
Företag: Keyline Städ & Konsult AB
Ort: Sunne
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Sunne Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Sunne Vikariat

Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sunne kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Sunne
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sunne kommun sökes. Vi håller intervju torsdagen den 8 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sunne
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne.

Lokalvårdare, Sunne
Fervent Cleaning Company AB söker en ny medarbetare till Sunne. Vi söker en lokalvårdare som har minst 1 års dokumenterad städvana. Du är van att ta eget ansvar och att arbeta självständigt. Då det ibland förekommer tunga lyft är en god fysik önskvärd. Krav: Du skall kunna tala, läsa och skriva på svenska för att kunna läsa och förstå städinstruktioner. B-körkort och bil. Befattningen är på deltid: 2 ställen, ställe 1: kontorstäd, 1,5 tim/vecka, ställe 2: kontorstäd 2,5 tim/varannan vecka, 4 mil utanför Sunne. Ersättning för resor utgår. Kirsi Breitholtz Förman Fervent Cleaning Company AB Box 1490 SE 171 28 Solna Tel: +46(0)8 27 04 15 Fax: +46 (0)8 470 53 95 Mobile: +46 (0)72 870 69 08 e-mail: kirsi.breitholtz@fervent.se web-site: www@fervent.se
Företag: Fervent Cleaning Company AB
Ort: Sunne
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Sunne

Lärare i matematik
Praktiska Gymnasiet i Sunne är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Vindora. Skolan etablerades 2009. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet. Våra yrkeslärare fungerar som handledare ute i arbetslivet och som karaktärsämneslärare på skolan. Nu söker Praktiska Sunne en behörig lärare i matematik, undervisning i matematik 1a och matematik 2a på gymnasienivå samt matematik grundskolans senare del. Har du andra behörigheter inom naturkunskap/idrott så ger det en högre tjänstgöringsgrad. Om du har bra samarbetsförmåga och är flexibel och kreativ erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka din arbetssituation tillsammans med elever och kollegier. Tillträde den 26 augusti eller efter överenskommelse Välkommen in med din ansökan!
Företag: SUNNE PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Sunne
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sunne kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Sunne
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet

Lärare till Bygg och anläggning
Praktiska Gymnasiet i Sunne är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Vindora. Skolan etablerades 2009. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet. Våra yrkeslärare fungerar som handledare ute i arbetslivet och som karaktärsämneslärare på skolan. Nu söker Praktiska Sunne en lärare inom Bygg och anläggning . Vi värdesätter goda ämneskunskaper, yrkeserfarenhet, god lokal branschkännedom, goda kontakter med det lokala näringslivet. Om du har bra samarbetsförmåga och är flexibel och kreativ erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka din arbetssituation tillsammans med elever och medarbetare. Tjänsten är på deltid vilken kommer att planeras så att den blir möjlig att kombinera med egen verksamhet Tillträde den 26 oktober 2013 eller efter överenskommelse. Har du frågor kontakta: Michael Olsheden Johansson 0730-933004
Företag: SUNNE PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Sunne
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Bygg och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Bygg och anläggning

Sunnes nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: vast@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Sunne". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Sunne
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sunnes nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sunnes nya butiksdemonstratör sökes!

Lärare svenska/engelska
Lärare svenska/engelska. Vikariat höstterminen med möjlighet till tillsvidareanställning.
Företag: Sunne kommun 38. Fryxellska skolan
Ort: Sunne
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska/engelska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sunne kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 4 september. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sunne
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sunne.

Förstelärare Sunnerbogymnasiet
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Ljungby kommun inrättar sammanlagt tre gymnasielärartjänster som förstelärare med inriktning mot allmändidaktik och skolutveckling. Ljungby kommun har en skola av hög kvalitet. Vi ser våra barn och ungdomar som en investering för framtiden. Genom att inrätta karriärtjänster i form av förstelärare tar vi ytterligare ett steg för att alla elever ska nå målen. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innebär att arbeta för att utveckla verksamheten mot måluppfyllelse. Du ska leda skapandet av en lärande organisation där pedagoger tillsammans systematiskt och kontinuerligt för lärande samtal om vilka arbetssätt som generar framgångsrik undervisning, tillsammans kritiskt granskar och analyserar den egna undervisningen samt prövar och utvärderar nya arbetssätt. Du ska också coacha andra lärare samt genom klassrumsbesök och efterföljande dialog med lärare utveckla lärarrollen och undervisningen. Du arbetar nära skolledningen och har också en viktig roll i skolans systematiska kvalitetsarbete. Kärnuppdraget för förstelärare är att undervisa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig gymnasielärare. Du har minst fyra års vitsordad erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan samt en omvittnad mycket god förmåga att förbättra elevernas studieresultat. Erfarenhet från learning/lesson studies är meriterande för uppdraget liksom erfarenhet av att leda utvecklingsarbete. Du har ett analytiskt och vetenskapligt förhållningssätt och är väl förtrogen med forskning kring framgångsrik undervisning. Du förmår skapa engagemang, motivation, energi, nytänkande och kreativitet i organisationen. Du kan se och möta varje enskild elev och kan identifiera olika lärandebehov. Du har digital kompetens och använder IKT i undervisningen. Du är innovativ och prövar olika metoder och arbetssätt. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl elever och föräldrar som kollegor. Din ansökan ska bestå av CV, vitsord från rektor och ett personligt brev där du anger konkreta exempel på hur du arbetat för att förbättra elevernas studieresultat samt hur du vill utveckla undervisningen om du får detta uppdrag. Referenser ska vara angivna i ansökan.
Företag: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare Sunnerbogymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare Sunnerbogymnasiet

Södra Viken söker transportlärare
Södra Viken är en gymnasieskola som ligger långt framme i det pedagogiska arbetet. Vi erbjuder idag två nationella program, naturbruksprogrammet inriktning skog och fordons - och transportprogrammet, inriktning transport. Skolan är populär och vårt elevantal ökar. Vi söker dig som: o har körkortsbehörigheterna BE CE o tycker om att arbeta ämnesövergripande o har lätt att skapa goda relationer med ungdomar o har en god värdegrund o ser möjligheter i att undervisa i utemiljö o är positiv och flexibel o tar stort ansvar för mentorskapet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sunne kommun, Naturbruksgymnasiet Södra Viken
Ort: Sunne
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Södra Viken söker transportlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södra Viken söker transportlärare

Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sunne kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Sunne
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Sunne med/utan erfarenhet

Homepartysäljare - Sunne
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Sunne
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Sunne

Kommunikatör Sunne
Caliptus är en av Sveriges största och mest anlitade Retailbyråer med säte i Stockholm. Vi skapar köptillfällen och butikskampanjer där kunden finns. Vi jobbar längs med hela produktkedjan, från koncept till färdig produkt. Vi genomför årligen över 15 000 marknadsaktiviteter, events och produktdemonstrationer över hela landet. Just nu söker vi dig som vill jobba med att representera olika varumärken först och främst i livsmedelsbutiker. Som anställd hos Caliptus ingår du i vår fältkår och din roll är då att berätta om och sälja våra kunders produkter ute i butikerna. Detta görs oftast genom att erbjuda kunden ett smakprov. För att passa tjänsten som Kommunikatör bör du trivas med att stå i centrum och berätta om en viss produkts egenskaper och fördelar. Vi ser gärna att du är självgående och har en förmåga att hitta egna lösningar på problem som kan uppstå i butikerna. Arbetsplatsen är på olika livsmedelsbutiker i ditt valda arbetsområde och du arbetar oftast ensam men ibland har du även en kollega vid din sida. Som person är du väldigt social, utåtriktad och engagerad. Har du tidigare erfarenheter av butiksarbete, serviceyrken eller butiksmarknadsföring är det klart meriterande men inget krav då du kommer få all utbildning av oss. Det viktigaste är att du har viljan och personligheten för att passa som Kommunikatör. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb där du varje vecka får vara med att representera olika produkter som många gånger är helt nya på marknaden. Möjligheterna att lära dig mer om marknadsföringens olika steg på ett roligt sätt är stora samt att du utvecklas enormt i att arbeta självständigt. Arbetsdagar och arbetstider varierar från vecka till vecka men våra uppdragsdagar är ofta förlagda till torsdag, fredag och/eller lördag och arbetstiderna är vanligast 11:00-19:00 på vardagar & 10-15 på helger. Skicka din ansökan med CV & personligt brev till vast@caliptus.se. Märk din ansökan med staden du söker arbete i, det vill säga: Kommunikatör i Sunne.
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Sunne
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör Sunne

Lärare i SFI
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Sunnerbogymnasiet är Ljungbys kommunala gymnasieskola med ca 900 gymnasielever och ca 120 lärare. Vi erbjuder ett stort antal nationella program samt vuxenutbildning och SFI. Skolan totalrenoverades för några år sedan och är idag en av Kronobergs modernaste gymnasieskolor. Se vidare: www.sunnerbogymnasiet.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill undervisa i svenska för invandrare Du kommer att arbeta i ett programarbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig SFI-lärare. Som lärare är du utvecklingsbenägen, flexibel, har förmåga att sätta eleven och ditt uppdrag som lärare i fokus. Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SFI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SFI

Lärare grundsärskola 7-9, Fryxellska skolan
Arbetsuppgifter/Utbildning/Erfarenhet En av våra medarbetare går på föräldraledighet 1 oktober och vi behöver någon som ersätter henne i vår grundsärskolegrupp Galaxen. Tjänsten, som är alltså ett vikariat, sträcker sig läsåret ut till att börja med. Undervisning sker i mindre grupp och behörighet i svenska är en förutsättning för att få uppdraget. Vid sidan av svenska är det önskvärt med behörighet i antingen SO eller engelska. Specialpedagogisk kompetens och erfarenhet av arbete i grundsärskola är meriterande. Att arbeta i grundsärskola ställer höga krav på helhetssyn och förmåga till individuella anpassningar i sin undervisning.
Företag: Sunne kommun 38. Fryxellska skolan
Ort: Sunne
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundsärskola 7-9, Fryxellska skolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundsärskola 7-9, Fryxellska skolan

Frisör sökes till salong i Sunne
Vi behöver en frisör till vår nyöppnade salong i Sunne. Dina arbetsuppgifter omfattar det mesta inom frisör, klippning, färg och slingor och så vidare. Stor vikt kommer läggas på personlighet. Du ska vara serviceminded och social.
Företag: Elias salong
Ort: Sunne
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes till salong i Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes till salong i Sunne

Tandhygienist, Folktandvården Sunne
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Folktandvården i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta klinisk patientbehandling av barn och vuxna där vårdarbetet dels utgår ifrån egen patientbehandling dels ifrån ett planerat teamsamarbete. Vår klinik har sedan en tid tillbaka arbetat med teamutveckling och har en väl utvecklad arbetsfördelning. Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att Du är flexibel och gillar utmaningar men framför allt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 9 tandsköterskor. I sagolika Sunne bor ca 13 500 invånare. Här finns en golfbana med utsikt över Fryken, vandringsleder, en stor spa-anläggning, Mårbacka minnesgård - Selma Lagerlöfs hem, Rottneros Park - En blomster- och skulpturpark i en underbar omgivning. Sunne Vattenland - Ett utomhus äventyrsbad vackert beläget invid Fryken, Sunne Ski – med skidor på vintern med nio nedfarter, paintball, äventyrsbana och grupparrangemang på sommaren m.m. För mer information om Sunne se www.sunne.se KVALIFIKATIONER Tandhygienistexamen
Företag: Landstinget i Värmland, Ftv Sunne
Ort: Sunne
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist, Folktandvården Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist, Folktandvården Sunne

Lokalvårdare Sunne
Keyline Städ & Konsult AB utför kontor-, flytt-, bygg- och hemstädning, fönsterputs samt golvvård. Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att städa och som bryr sig om kunden, sin arbetsgivare och sina arbetskamrater. Erfarenhet av lokalvård är meriterande. Omfattning: Deltid, 30 timmar/vecka. Arbetet ska utföras i Sunne med omnejd måndag - fredag med start kl. 07,00 men arbete kan förekomma både tiigt och sent. Du som söker bör därför bo i Sunne eller dess närhet. Start omgående Krav: P. g.a att du kommer att ha kundkontakter och hantera olika kemikalier, måste du kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Önskvärt: Att du har körkort och tillgång till bil för arbetsresor. OBS! Med din ansökan SKA du skicka med namn och telefonnummer till arbetsgivare som kan ge referenser om anställningar du haft tidigare. Ofullständiga ansökningar behandlas ej. Välkommen med din ansökan via e-post eller telefon.
Företag: Keyline Städ & Konsult AB
Ort: Sunne
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Sunne

Sunne kommun söker en livsmedelsinspektör
I Sunne i Värmland är det närmare till allt. På fem minuter tar du dig mellan skidåkningen, spabehandlingen, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, eller vad du nu väljer. Livet blir så mycket enklare att leva. Välkommen till Sagolika Sunne! En av våra inspektörer söker nya utmaningar samtidigt som vi förstärker våra tillsynsresurser. Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla kommunen. Arbetsuppgifter Som livsmedelsinspektör arbetar du med livsmedelskontroll inom alla förekommande branscher i kommunen. Vi vill att du ska bli vår specialist inom livsmedelsområdet. Du får stora möjligheter att själv påverka och planera arbetet. Till en mindre del kan andra arbetsuppgifter inom vårt område bli aktuella, dels utifrån vårt behov och dels utifrån ditt intresse och din bakgrund. Utbildning/Erfarenhet Högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet, gärna med inriktning mot livsmedel. Helst har du erfarenhet av och har arbetat som livsmedelsinspektör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som att du har ett gott bemötande, och vill att du ska bidra till en utveckling av verksamheten. Du är van att arbeta med digitala hjälpmedel. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Sunne kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sunne kommun söker en livsmedelsinspektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sunne kommun söker en livsmedelsinspektör

Teknisk chef
Sunne kommun söker en chef för tekniska enheten. Tekniska enheten består idag av områdena fastighet, gata och park, vatten och avlopp samt renhållning och återvinning. Verksamheternas omsättning är 150 miljoner kronor. Du har det operativa dagliga ledarskapet och arbetar utifrån kommunens mål och visioner. Du leder arbetet tillsammans med övriga enhetsledare för respektive område. Du har god samarbetsförmåga och ett coachande ledarskap. Vi diskuterar just nu om fastighetsdelen ska fortsätta tillhöra den tekniska enheten eller om den ska flyttas över till det kommunala bostadsbolaget. Ett av dina uppdrag kan i så fall bli att planera och genomföra detta. Som ledare förmedlar du mål och visioner till verksamheterna, agerar och fattar beslut samt är tydlig när det gäller ansvar och befogenheter. Du får alla att känna sig delaktiga. Därför ökar behovet av dialog och kommunikation i ledaruppdraget. Social kompetens krävs och du har ett självklart intresse för människor. Sunne kommun satsar på ledarutveckling. Vi erbjuder personliga utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling för samtliga kommunala ledare. Ledorden inom vårt värdegrundsarbete är respekt, professionalism och utveckling. De ska avspeglas i den dagliga verksamheten och de långsiktiga beslut som tas. Du har akademisk utbildning eller annan lämplig högskoleutbildning. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. I urvalsprocessen läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna
Företag: Sunne Kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Tandsköterska, Folktandvården Sunne
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Folktandvården i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Till folktandvården i Sunne söker vi nu en tandsköterska med tillsättning 1 januari 2014 alternativt efter överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter, i första hand assistans där du arbetar som en del i ett team samt receptionsarbete. I sagolika Sunne bor ca 13 500 invånare. Här finns en golfbana med utsikt över Fryken, vandringsleder, en stor spa-anläggning, Mårbacka minnesgård - Selma Lagerlöfs hem, Rottneros Park - En blomster- och skulpturpark i en underbar omgivning. Sunne Vattenland - Ett utomhus äventyrsbad vackert beläget invid Fryken, Sunne Ski – med skidor på vintern med nio nedfarter, paintball, äventyrsbana och grupparrangemang på sommaren m.m. För mer information om Sunne se www.sunne.se KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och vill arbeta i teamtandvård. För oss är det viktigt att du är öppen och ansvarstagande samt har god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser också att du ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande. Kvalifikationer: Tandsköterskeexamen.
Företag: Landstinget i Värmland, Ftv Sunne
Ort: Sunne
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska, Folktandvården Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska, Folktandvården Sunne

SG/Södra Viken söker matematiklärare
Verksamhetsbeskrivning Södra Viken är en gymnasieskola som ligger långt framme i det pedagogiska arbetet. Vi erbjuder idag två nationella program, naturbruksprogrammet inriktning skog och fordons - och transportprogrammet inriktning transport. Skolan är populär och vårt elevantal ökar. Vi söker dig som: o har behörighet att undervisa i matematik på gymnasienivå o har fördjupade kunskaper om matematiksvårigheter o har lång erfarenhet av att undervisa i matematik o tycker om att arbeta ämnesövergripande o har lätt att skapa goda relationer med ungdomar o ser möjligheter i att undervisa i utemiljö o är positiv och flexibel o tar stort ansvar för mentorskapet
Företag: Sunne kommun, Naturbruksgymnasiet Södra Viken
Ort: Sunne
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga SG/Södra Viken söker matematiklärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SG/Södra Viken söker matematiklärare

Ridskolechef
Sunne Ryttarförening söker Ridskolechef på 75% med möjlighet till utökad tjänst på sikt. Sunne Ryttarförening ligger i Sunne, beläget i hjärtat av Värmland. Föreningen har i dagsläget ca 200 medlemmar och bedriver förutom ridskola även uthyrning av stallplatser och håller träningar, kurser och tävlingar. Anläggningen ligger i natursköna omgivningar med närhet till Sunne centrum. För att möta framtidens utmaningar omorganiserar vi och söker dig som är intresserad av att leda verksamheten framåt. Du kommer att arbeta mot resultat och mål som utformas tillsammans med föreningens styrelse. Arbetet kommer att innefatta lektionsundervisning, planering och utveckling av verksamheten. Dessutom innebär arbetet till viss del stall- och helgtjänst, samt visst administrativt arbete. En heltidsanställd kanslist finns. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete från ridskola eller hästnäring och vi ser att du har relevant utbildning för tjänsten, dock lägst SRL 1. du är i övrigt ansvarstagande, initiativrik och besitter god samarbetsförmåga. Frågor rörande tjänsten besvaras av ordförande Malin Lundström, malinslundstrom@gmail.com eller personalansvarig Maud Gerebro, maudgerebro@hotmail,com Besök gärna vår hemsida www.sunnerf.se för mer information om föreningen. Skicka in din ansökan snarast då rekryteringen pågår löpande. Varm välkommen med din ansökan till Sunne Ryttarförening!
Företag: Sunne Ryttarförening
Ort: Sunne
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ridskolechef jobb, Ridskolechef Sunne, Ridskolechef Sunne Ryttarförening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ridskolechef

Gymnasielärare i ma/fy
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Sunnerbogymnasiet är Ljungbys kommunala gymnasieskola med ca 900 gymnasielever och ca 100 lärare. Vi erbjuder ett stort antal nationella program samt komvux och SFI. Se vidare: www.sunnerbogymnasiet.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och fysik på flera av gymnasieskolans program. Du förväntas samarbeta nära med kollegor i dina ämnesgrupper samt aktivt delta i det arbetslag som du kommer att vara knuten till. I tjänsten ingår också mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i matematik och fysik. Du har ett stort engagemang för den enskilda individen samt vilja och förmåga att se alla elevers utvecklingspotential. Du är nyfiken, pedagogisk, positiv och lyhörd samt gillar att arbeta i team. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en kreativ och kunskapsfokuserad miljö där vi lägger stor vikt vid varje medarbetares utveckling. Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i ma/fy jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i ma/fy

Personlig assistent i Sunne
Personlig assistent, med arbetsledarroll, sökes till en 21-årig tjej. Tjänsten är på c:a 90 %. Varierande arbetstider och arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt kunskap och erfarenhet om autism och kommunicering via pecs-pärm samt Teech pedagogiken är meriterande. Brukaren behöver hjälp med vanligt förekommande sysslor i ett hem eller där hon befinner sig t ex på dagcenter. Personlig lämplighet är mycket viktigt. Tillträde snarast. Ansökan mailas till Rullarnas Personliga Assistans info@rullarnas.se Har du frågor ring 0560 ? 103 13.
Företag: RULLARNA:S EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sunne
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Sunne

Säljare Region Sunne
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Sunne Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Sunne
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Sunne

Verktygsmakare Sunne
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoachning för seniorer. Vi söker nu för kunds räkning en Verktygsmakare med placering i Sunne. Du behöver varadriven och självgående . Arbetet kräver hög precision och exakthet då toleranserna är snäva. Arbetet utförs i traditionella verkstadsmaskiner såsom supportsvarar, fräsar och slipmaskiner. Arbetet bestårtill stor del reperation av verktyg men också nytillverkning av verktyg, fixturer och annat som behövs i en tillverkande verkstad. För mer information omtjänsten kontaktar du. Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot e-mail eller postade ansökningar vänligen sök via vår hemsida www.goveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare Sunne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare Sunne


Sök lediga jobb Sunne

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se