Svalöv jobb - lediga jobb

Svalöv jobb Svalöv jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Svalöv. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Svalöv. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Semester vikarie Undersköterska Hemvården- Svalöv

 2. Fordonslärare - personbilsteknik- Svalöv

 3. Personlig assistent- Svalöv

 4. Musiklärare- Svalöv

 5. Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne- Landskrona

 6. LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN INOM SVALÖVS KOMMUN- Svalöv

 7. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS- Svalöv

 8. Lärare i förskola/Förskollärare- Svalöv

 9. Lärare Ma/NO- Svalöv

 10. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Svalöv

 11. Enhetschef inom LSS- Svalöv

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.- Svalöv

 13. Lärare i grundskolans tidigare år- Svalöv

 14. Svalöv förstärkning- Svalöv

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.- Svalöv

 16. Gymnasielärare samhällskunskap och historia- Svalöv

 17. Förskollärare, Montessori- Svalöv

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.- Svalöv

 19. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Svalöv

 20. Familjebehandlare- Svalöv

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.- Svalöv

 22. Fordonslärare - personbilsteknik- Svalöv

 23. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Svalöv

 24. Specialpedagog/speciallärare till F-6 skola- Svalöv

 25. Arbetsterapeut, vikariat- Svalöv

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.- Svalöv

 27. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.- Svalöv

 28. Socialsekreterare- Svalöv

 29. Psykiatrihandledare- Svalöv

 30. Säljkonsulent - Svalöv- Svalöv

 31. Enhetschef för Städverksamheten inom sektor Samhällsbyggnad- Svalöv

 32. Hemtjänst Svalöv- Svalöv

 33. Lärare i förskola/Förskollärare- Svalöv

 34. Sjuksköterskor- Svalöv

 35. Lärare i Motorsportteknik- Svalöv

 36. Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv- Svalöv

 37. Specialist i allmänmedicin/leg. underläkare till Vårdcentralen Svalöv- Svalöv

 38. Redovisningsekonom- Svalöv

 39. Modersmålslärare i danska- Svalöv

 40. Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv- Svalöv


Mer beskrivning

Semester vikarie Undersköterska Hemvården
Svalövs kommun- mitt i den expansiva Öresundsregionen. För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också också för företag och beskökare finns mängder av möjligheter att erbjuda. Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 13.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till Hemvården dag, kväll och natt. KVALIFIKATIONER Förutom godkänd utbildning, förväntar sig verksamheten att Du har ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Det är en fördel om Du har erfarenhet av att arbeta med människor i varierande ålder, men det viktigaste är att Du känner empati och vill ge en god vård och omsorg av högsta kvalitet. I hemvården och hemrehab har vi ett salutogent synsätt, det vill säga, att vi försöker ta till vara det som gör att människor fungerar och mår bra. För att uppleva god hälsa är det viktigt med begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet. För att må bra trots sjukdom och/eller funktionshinder och känna mening i livet behövs delaktighet och att man är med om att skapa sin omsorg. Vi ser det som en självklarhet att Du är positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du ska även ha fyllt 18 år samt ha körkort.
Företag: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Semester vikarie Undersköterska Hemvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semester vikarie Undersköterska Hemvården

Fordonslärare - personbilsteknik
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. I Svalövsorten bor och studerar många ungdomar. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. Svalövs kommun har ungefär 13 300 invånare och är en relativt stor kommun till sin yta. På skolan finns fyra nationella gymnasieprogram: Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammen, som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete, Gymnasiesärskola, Yrkeshögskola, Vuxenutbildning, lärlingsutbildning och ett stort och inarbetat internatboende för cirka 200 elever. Skolan har ungefär 130 personal som alla arbetar med elevernas bästa för ögonen och med tydlig struktur och strategier för hur skolan ska utvecklas modernt och pedagogiskt genom målstyrning. Trygghet och trivsel och med ett väl genomarbetat koncept för mentorskapet. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag. Mentorn sammanfattar, kontaktar, följer upp, dokumenterar i IUP och coachar eleven kontinuerligt genom dennes utbildning. Skolan arbetar med arbetslag och varje arbetslag förfogar över sin yta, sin budget och sina elever. Skolbyggnaden är en mäktig tegelbyggnad som renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa, moderna och trivsamma lokaler. ARBETSUPPGIFTER Undervisa och handleda elever i fordonsämnen KVALIFIKATIONER Flerårig erfarenhet av yrket som personbilsmekaniker. Erfarenhet av arbete med ungdomar. Gärna lärarutbildning!
Företag: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonslärare - personbilsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonslärare - personbilsteknik

Personlig assistent
Svalövs kommun med sina dryga 13 300 invånare ligger i nordvästra Skåne, vid foten av Söderåsen, endast ett par mil från Lund, Malmö och Helsingborg. Lss verksamheten består av 150 medarbetare som arbetar med att hjälpa och stödja omsorgstagarna till en meningsfull vardag både fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt. Vår vision är att verksamheten ska vara känd för kvalitét, tillgänglighet och ständig utveckling. Hos oss är varje människa unik och vår verksamhet bygger på allas lika värde. Våra möte präglas av ett proffsigt bemötande, engagemang och respekt för den enskilde. I vår verksamhet ingår bl a daglig verksamhet, gruppbostäder, korttids/fritids och personlig assistans. Lss verksamheten/ vård och omsorg är kvalitetssäkrade enligt Investors in People. ARBETSUPPGIFTER LSS- enheten i Svalövs kommun söker personlig assistent till en kille på snart fyra år med den ovanliga muskelsjukdomem Nemalinmyopati. Sjukdomen innebär stor muskelsvaghet och problem med andningsmuskulaturen detta medför att han har andningshjälp via respirator. Han är en väldigt glad och positiv kille som kräver mycker pedagogisk stimulans och en aktiv vardag då han inte har några problem med sin mentala utveckling. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha lämplig utbildning för uppdraget, gärna pedagogisk inriktning alternativt sjukvårdsutbildning och/eller erfarenhet av liknande uppdrag. Viktigt att du som söker är rökfri och inte är allergisk mot djur. Körkort och tillgång till bil är ett måste, då familjen bor på landet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Svalövs kommun, LSS
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Musiklärare
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”. Kulturskolan är belägen centralt i Svalöv och certifierad inom Qualis certifieringsmodell. ARBETSUPPGIFTER Musiklärare på Parkskolan i Teckomatorp. Parkskolan är en låg- och mellanstadieskola. Du är anställd genom Kulturskolan där du träffar andra musiklärare och ingår i arbetslag med dem. KVALIFIKATIONER Pedagogisk högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av klassundervisning i musik.
Företag: Svalövs kommun, KULTUR & UTBILDNING
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Svalöv, Musiklärare Svalövs kommun, KULTUR & UTBILDNING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen i Svalöv är en välfungerande och välbemannad vårdcentral med god ekonomi, som betjänar cirka 10.500 listade patienter. Svalöv ligger 2-3 mil från Eslöv, Landskrona, Lund och Helsingborg. Befolkningen i Svalöv är som genomsnittet i Skåne och Sverige vad gäller ålder och socioekonomi. Vi är ungefär 35 stycken anställda på vårdcentralen. Vårdcentralen Tornet är placerad i Landskrona. På Tornet vårdcentralen arbetar cirka 35 medarbetare med en bred kompetens. Yrkeskategorierna som finns representerade på vårdcentralen är distriktsläkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vår verksamhetsidé är att erbjuda ett gott bemötande samt ett professionellt omhändertagande till våra patienter. Här finns en samlad kompetens av olika yrkeskategorier som strävar mot att tillhandahålla en individuell vård med personlig omtanke för patientens. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att vara placerad på Vårdcentralen Svalöv 50% av tiden och på Vårdcentalen Tornet resterande 50%. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att göra självständiga bedömningar och utredningar av patienter utifrån motorik, aktivitet och kognitiv förmåga. Du kommer också att ansvara för dess behandling och träning, där du hjälper till att prova ut lämpliga hjälpmedel. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen in med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Språkkunskaper lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som arbetsterapeut. Vi ser gärna att du också har erfarenhet från primärvården. Som person är du positiv och har lätt för att samarbeta med olika människor. Andra viktiga egenskaper som du har är att du är flexibel och planerar arbetet i tid samt utför det på ett effektivt sätt.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne

LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN INOM SVALÖVS KOMMUN
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. Medcura är bl.a huvudleverantör till Lunds kommun med omkringliggande regioner avseende bemanning av hälso- och sjukvård. JUST NU SÖKER VI LEG.SJUKSKÖTERSKA FÖR KUNDS RÄKNING TILL HEMSJUKVÅRDEN OCH ÄLDREBOENDEN I HELA SVALÖVS KOMMUN. Vi kan erbjuda hel/deltid dag/kväll eller natt tjänstgöring. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar samt engagerad som person. Vi vill att du har minst två års sammanhängande yrkeserfarenhet och tidigare har arbetat med kommunal hälso- och sjukvård. Körkort är meriterande eftersom vissa av kunderna kan vara svåra att ta sig till med kommunala färdmedel. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare! Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN INOM SVALÖVS KOMMUN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN INOM SVALÖVS KOMMUN

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS
Svalövs kommun med sina dryga 13 300 invånare ligger i nordvästra Skåne, vid foten av Söderåsen, endast ett par mil från Lund, Malmö och Helsingborg. Lss verksamheten består av 150 medarbetare som arbetar med att hjälpa och stödja omsorgstagarna till en meningsfull vardag både fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt. Vår vision är att verksamheten ska vara känd för kvalitét, tillgänglighet och ständig utveckling. Hos oss är varje människa unik och vår verksamhet bygger på allas lika värde. Våra möte präglas av ett proffsigt bemötande, engagemang och respekt för den enskilde. I vår verksamhet ingår bl a daglig verksamhet, gruppbostäder, korttids/fritids och personlig assistans. Lss verksamheten/ vård och omsorg är kvalitetssäkrade enligt Investors in People. ARBETSUPPGIFTER Svalövs kommun bedriver kortidsvistelse och kortidstillsyn för barn och ungdomar som omfattas av LSS. Tjänsten som fritidspedagog innebär bl a att planera, leda och genomföra aktiviteter för barn och ungdomar inom målgruppen ur ett pedagogiskt förhållningssätt. I uppdraget ingår även att samverka med interna såväl som externa aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagog, fritidsledare eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser relevant för tjänsten. Du ska ha erfarenhet av LSS verksamheten och det är meriterande om du har kompetens inom skapande verksamhet och alternativ kommunikation. Som person bör du vara kreativ, strukturerad, ansvarstagande och kunna arbeta både självständigt och i grupp. Körkort krävs. Helgtjänstgöring förekommer.
Företag: Svalövs kommun, LSS
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS

Lärare i förskola/Förskollärare
Kågeröd/Röstånga är ett rektorsområde med gemensam ledning och administration, två grundskolor med fritidshem och två förskolor samt två integrerade folk/skolbibliotek. Området är beläget nära Söderåsen och närheten till naturen och åsen märks tydligt i alla våra verksamheter. Inom varje verksamhet arbetar vi i team där alla tar ett stort ansvar för hur arbetet med barnen/eleverna i teamen organiseras och bedrivs. Hela området arbetar med LINA-lösningsinriktat arbetssätt. Som förskollärare hos oss på Ekdungens förskola i Kågeröd kommer du att tillhöra ett engagerat team. På Ekdungen har vi fem avdelningar med 1-3 åringar samt tre avdelningar med 4-5 åringar varav en avdelning är en uteavdelning. Vi har en fantastiskt utemiljö och vi arbetar för att bli certifierade i kvalitetssystemet Qualis. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt utvecklingsansvar på en avdelning med barn som är 4 och 5 år gamla. Att utifrån Läroplanen för förskolan ansvara för att verksamheten arbetar mot uppställda mål. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, KÅGERÖD och RÖSTÅNGA
Ort: Svalöv
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare Ma/NO
Linåkerskolan är kommunens enda 7-9 skola med ca 340 elever. Skolan är indelad i fyra arbetslag med varsin hemvist. I de gemensamma lokalerna finns bibliotek, aula, galleri och elevcafeteria. Linåkerskolan håller en hög utvecklingstakt och vi satsar på En-till-En. Detta med målsättningen att öka kvaliteten på utbildningen samt utveckla nya arbetsformer vilket ska leda till att öka lusten att lära och öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Linåkerskolan söker en lärare 7-9 i Matematik/NO. Du ska arbeta i ett arbetslag med mentorsuppdrag. Skolan har infört digital elevdokumentation och har en ambition att utveckla digital teknik och media. Vi arbetar utvecklingsinriktat med fokus på målstyrning. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har lärarexamen och är intresserad av skolutveckling samt att du tar ansvar för måluppfyllelse och delar vår värdegrund. Du vill arbeta i arbetslag och tillsammans med kollegor planera och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har datorvana och har erfarenhet av en-till-en-undervisning. Tjänsten innebär mentorskap för elever.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, LINÅKERSKOLAN
Ort: Svalöv
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. I Svalövsorten bor och studerar många ungdomar. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. Svalövs kommun har ungefär 13 300 invånare och är en relativt stor kommun till sin yta. På skolan finns fyra nationella gymnasieprogram: Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammen, som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete, Gymnasiesärskola, Yrkeshögskola, Vuxenutbildning, lärlingsutbildning och ett stort och inarbetat internatboende för cirka 200 elever. Skolan har ungefär 130 personal som alla arbetar med elevernas bästa för ögonen och med tydlig struktur och strategier för hur skolan ska utvecklas modernt och pedagogiskt genom målstyrning. Trygghet och trivsel och med ett väl genomarbetat koncept för mentorskapet. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag. Mentorn sammanfattar, kontaktar, följer upp, dokumenterar i IUP och coachar eleven kontinuerligt genom dennes utbildning. Skolan arbetar med arbetslag och varje arbetslag förfogar över sin yta, sin budget och sina elever. Skolbyggnaden är en mäktig tegelbyggnad som renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa, moderna och trivsamma lokaler. ARBETSUPPGIFTER 1 st lärare i tyska på gymnasienivå. Olika steg i mindre grupp.Några timmar i veckan 1 st lärare i spanska på gymnasienivå. Olika steg och i mindre grupp. Några timmar i veckan. KVALIFIKATIONER Gärna behöriga språklärare Vana vid att undervisa på olika steg och nivåer.
Företag: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Ort: Svalöv
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Enhetschef inom LSS
Svalövs kommun med sina dryga 13 300 invånare ligger i nordvästra Skåne, vid foten av Söderåsen, endast ett par mil från Lund, Malmö och Helsingborg. Lss enheten består av 150 medarbetare som arbetar med att hjälpa och stödja omsorgstagarna till en meningsfull vardag både fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt. Vår vision är att verksamheten ska vara känd för kvalitét, tillgänglighet och ständig utveckling. Hos oss är varje människa unik och vår verksamhet bygger på allas lika värde. Våra möten präglas av ett proffsigt bemötande, engagemang och respekt för den enskilde. I vår verksamhet ingår bl a daglig verksamhet, gruppbostäder, korttids/fritids och personlig assistans. Lss enheten är kvalitetssäkrade enligt Investors in People. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla LSS enheten i Svalövs Kommun. Som enhetschef kommer du ha ansvar för verksamhetens kvalitet, utveckling, personal, budget och arbetsmiljö. Tillsammans med medarbetarna ska du skapa en hög kvalitet i insatserna för brukare och en god arbetsmiljö för personalen. Du kommer att vara underställd verksamhetschefen, ha nära samarbete med de två andra enhetscheferna och ingå i LSS enhetens ledningsgrupp. Största delen av personalen har önskad sysselsättningsgrad och årsarbetstid. Ansvarsområde: Daglig verksamhet, korttidsvistelse, korttidstillsyn samt mobila teamet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, gärna med kompletterande ledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har erfarenhet och kunskap om ekonomisk styrning, god datorvana, uttrycker dig väl i tal och skrift och förstår vikten av att utveckla verksamheten med hjälp av goda ledaregenskaper. Arbete inom LSS området är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Svalövs kommun, LSS
Ort: Svalöv
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom LSS

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Svalövs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.

Lärare i grundskolans tidigare år
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att "tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt". Området Svalövs tätort består av en F-6 skola med ca 350 elever, 3 förskolor med ca 200 barn och en särskola. I området finns 4 ledare som arbetar utifrån ett inkluderande och salutogent medledarskap. Vi bygger en ny organisation som ska anta framtidens utmaningar. Hela området ska genomsyras av professionalism och prestigelöshet. En ny skola står färdig att tas i bruk augusti 2013. ARBETSUPPGIFTER Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av undervisning i Sv/So i årskurs 5. Du kommer att ingå i arbetslag 4-6. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen krävs. Ingen erfarenhet krävs.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, SVALÖV NORRA
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Svalöv förstärkning
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Jag är en tjej på 24 år som på grund av min muskelsjukdom behöver hjälp i vardagen. I augusti flyttar jag från Norrland ner till Svalöv för att studera på Fridhems folkhögskola. Behöver hjälp under skoltid men även i hemmet och under kvällar och helger. Har en mycket aktiv fritid och mitt stora intresse är att fotografera konserter mm. Jag söker kvinnliga assistenter som är mellan 20-35 år. Du ska vara flexibel och lyhörd och med kort varsel kunna följa med på konserter samt andra aktiviteter. Jag vill att du har en professionell attityd. På grund av mitt funktionshinder så använder jag mig av rullstol, men är gående kortare sträckor. Eftersom det ingår i arbetet att köra mig i rullstolen och lyfta/förflytta mig från till exempel stolar och ur bilar är det viktigt att du är stark och inte har nack- och ryggproblem. Jag är själv ganska lång, 175 cm, så det är bra om du är ca 170 cm eller längre då det underlättar vid lyft. Jag söker både assistenter som kan gå på schema och extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel. Viktigt att du som söker tjänsten har möjlighet att börja så fort som möjligt. Verkar detta intressant? Välkommen att maila Din ansökan märkt "216" till carinahedlund66@hotmail.com Skriv ut din längd och ålder i ansökan. Ofullständig ansökan behandlas inte. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Körkort: B körkort fordras ej. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Sök nu - vi behöver dig så fort som möjlgt! Kontaktperson: Anki Eriksson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Svalöv förstärkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svalöv förstärkning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Svalövs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.

Gymnasielärare samhällskunskap och historia
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. I Svalövsorten bor och studerar många ungdomar. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. Svalövs kommun har ungefär 13 300 invånare och är en relativt stor kommun till sin yta. På skolan finns fyra nationella gymnasieprogram: Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammen, som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete, Gymnasiesärskola, Yrkeshögskola, Vuxenutbildning, lärlingsutbildning och ett stort och inarbetat internatboende för cirka 200 elever. Skolan har ungefär 130 personal som alla arbetar med elevernas bästa för ögonen och med tydlig struktur och strategier för hur skolan ska utvecklas modernt och pedagogiskt genom målstyrning. Trygghet och trivsel och med ett väl genomarbetat koncept för mentorskapet. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag. Mentorn sammanfattar, kontaktar, följer upp, dokumenterar i IUP och coachar eleven kontinuerligt genom dennes utbildning. Skolan arbetar med arbetslag och varje arbetslag förfogar över sin yta, sin budget och sina elever. Skolbyggnaden är en mäktig tegelbyggnad som renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa, moderna och trivsamma lokaler. ARBETSUPPGIFTER Undervisa och handleda elever KVALIFIKATIONER Behörig lärare i samhällskunskap och historia, goda språkkunskaper i arabiska.
Företag: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare samhällskunskap och historia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare samhällskunskap och historia

Förskollärare, Montessori
Svalövs Montessori söker en förskollärare. Svalövs Montessori erbjuder dig * att utveckla små barns lärande, * att få jobba i en växande högkvalitativ förskoleverksamhet, * fortbildningsstöd i Montessoripedagogiken, * förtroendetid i årsarbetstiden, * pedagogisk lunch, * och att få ingå i ett fantastiskt arbetslag. Du bör vara förskollärare, gärna med montessoripåbyggnad. Tjänsten är tillsvidareanställning, semestertjänst, 75-100%. Svalövs Montessori bedriver förskola, grundskola och fritids. Totalt har vi mer än 200 barn och elever i verksamheten. Vi är mycket intresserade av små barns lärande och deltar i ett nationellt forskningsprojekt om hur barn lär sig bäst. Svalövs Montessori har riktigt bra gemenskap både mellan personal, föräldrar och barn/elever. Vi gör många kul saker tillsammans. Just nu bygger vi ut vår verksamhet, vilket betyder att du har möjlighet att skapa den bästa pedagogiska miljön tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan.
Företag: Svalövs Montessori
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Montessori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Montessori

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Svalövs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Lunnaskolan ligger naturskönt belägen i den vackra orten Kågeröd vid Söderåsens fot. Skolan har ca 200 elever i Åk F-6. De ganska nyrenoverade lokalerna erbjuder fantastiska möjligheter för att bedriva en stimulerande fritidsverksamhet. Den vackra utemiljön ger oanade möjligheter för Dig som är naturintresserad att dra nytta av naturen i den dagliga verksamheten. Skolan ingår i ett område som består av skola/förskola/fritid/kultur i Kågeröd och Röstånga. Vi har en väl fungerande organisation med en god stämning bland personalen. ARBETSUPPGIFTER Arbete inom fritidshemsverksamhet samt resurs i skolteamet F- åk 3. KVALIFIKATIONER Vi ser att Du är behörig fritidspedagog/lärare inom fritidsverksamhet,samt att Du är samarbetsvillig, kommunikativ och flexibel. Vi ser helst att Du har erfarenhet av arbete inom fritidshem/skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, KÅGERÖD och RÖSTÅNGA
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Familjebehandlare
Socialkontoret ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg samt övriga omsorger. Kontoret har ca 300 anställda. ARBETSUPPGIFTER Socialtjänstens individ- och familjeomsorg har idag 22 medarbetare. 12 personer arbetar med myndighetsutövning, barn, vuxna, familjerätt och LSS. Inom individ- och familjeomsorgen ingår kommunens egen öppenvårdsenhet. Svalövs Öppenvård består av tio personer. Sex av dessa arbetar främst med vuxna med missbruksproblematik och psykisk ohälsa, vilket innebär vård på hemmaplan med primärbehandling, efterbehandling, anhörigbehandling, dagverksamhet samt enskild behandling. Den aktuella tjänsten ingår i en grupp om fyra som i första hand arbetar med barn/ungdomar och deras familjer. Tjänsten kommer dock även att innebära arbete med exempelvis; vuxna med missbruksproblematik/psykisk ohälsa, våld i nära relationer, drogtestning, ungdomstjänst, föräldrautbildning och samarbetssamtal. Svalövs Öppenvård bedriver föräldrautbildning enligt COPE samt barngruppsverksamhet enligt CAP. Kommunhuset i Svalöv är din arbetsplats. KVALIFIKATIONER Socionomexamen är ett krav för den aktuella tjänsten. Erfarenhet inom arbetsområdet är meriterade. Som person ska kunna arbeta både enskilt och i team. På grund av den nuvarande könsfördelningen i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. För anställning krävs ett utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.
Företag: Svalövs kommun, SOCIALT STÖD
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Svalöv, Familjebehandlare Svalövs kommun, SOCIALT STÖD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Svalövs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.

Fordonslärare - personbilsteknik
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. I Svalövsorten bor och studerar många ungdomar. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. Svalövs kommun har ungefär 13 300 invånare och är en relativt stor kommun till sin yta. På skolan finns fyra nationella gymnasieprogram: Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammen, som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete, Gymnasiesärskola, Yrkeshögskola, Vuxenutbildning, lärlingsutbildning och ett stort och inarbetat internatboende för cirka 200 elever. Skolan har ungefär 130 personal som alla arbetar med elevernas bästa för ögonen och med tydlig struktur och strategier för hur skolan ska utvecklas modernt och pedagogiskt genom målstyrning. Trygghet och trivsel och med ett väl genomarbetat koncept för mentorskapet. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag. Mentorn sammanfattar, kontaktar, följer upp, dokumenterar i IUP och coachar eleven kontinuerligt genom dennes utbildning. Skolan arbetar med arbetslag och varje arbetslag förfogar över sin yta, sin budget och sina elever. Skolbyggnaden är en mäktig tegelbyggnad som renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa, moderna och trivsamma lokaler. ARBETSUPPGIFTER Undervisa och handleda elever i fordonsämnen KVALIFIKATIONER Flerårig erfarenhet av yrket som personbilsmekaniker. Erfarenhet av arbete med ungdomar. Gärna lärarutbildning!
Företag: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonslärare - personbilsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonslärare - personbilsteknik

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. I Svalövsorten bor och studerar många ungdomar. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. Svalövs kommun har ungefär 13 300 invånare och är en relativt stor kommun till sin yta. På skolan finns fyra nationella gymnasieprogram: Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammen, som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete, Gymnasiesärskola, Yrkeshögskola, Vuxenutbildning, lärlingsutbildning och ett stort och inarbetat internatboende för cirka 200 elever. Skolan har ungefär 130 personal som alla arbetar med elevernas bästa för ögonen och med tydlig struktur och strategier för hur skolan ska utvecklas modernt och pedagogiskt genom målstyrning. Trygghet och trivsel och med ett väl genomarbetat koncept för mentorskapet. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag. Mentorn sammanfattar, kontaktar, följer upp, dokumenterar i IUP och coachar eleven kontinuerligt genom dennes utbildning. Skolan arbetar med arbetslag och varje arbetslag förfogar över sin yta, sin budget och sina elever. Skolbyggnaden är en mäktig tegelbyggnad som renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa, moderna och trivsamma lokaler. ARBETSUPPGIFTER Kemi på gymnasienivå Matematik på grund ocg gymnasienivå KVALIFIKATIONER Pedagogisk erfarenhet och behörighet i matematik och kemi önskas En del av kurserna på gymnasiet och en del kurser på Komvux
Företag: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Specialpedagog/speciallärare till F-6 skola
Vi har byggt en ny skola som ska anta framtidens utmaningar. Hela skolan ska genomsyras av professionalism, prestigelöst och salutogent förhållningssätt. En medarbetare har fått en ny tjänst - vill Du anta framtidsutmaningen och bli en av oss på Heleneborgsskolan? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en grundskollärare med specialpedagog- eller speciallärarutbildning med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd. Som specialpedagog/speciallärare undervisar Du elever i behov av stöd i klass och på grupp- och individnivå. Arbetet sker i nära samarbete med övriga pedagoger på skolan. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handledning till pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med särskilda behov, hjälpa pedagogerna i upprättandet av åtgärdsprogram och ingå i Elevhälsoteamet. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad grundskollärare och specialpedagog eller speciallärare med inriktning läs och skriv, gärna tal och språk. Du ska vara van att skriva åtgärdsprogram och handlingsplaner för elever i behov av särskilt stöd.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, SVALÖV NORRA
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare till F-6 skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare till F-6 skola

Arbetsterapeut, vikariat
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen. För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda. Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 13.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut i Svalövs kommun arbetar Du både i enskilt och i särskilt boende. Vi har 3 särskilda boende i kommunen. Samtliga arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor, hemvården samt hemteamet sitter placerade i Kvarnhuset i Svalöv. KVALIFIKATIONER Leg. Arbetsterapeut. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort.
Företag: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Ort: Svalöv
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, vikariat

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Svalövs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Svalövs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svalöv.

Socialsekreterare
Social omsorg ansvarar för kommunens socialtjänst,hälso- och sjukvård samt LSS. Kontoret har ca. 300 anställda. ARBETSUPPGIFTER Individ och familjeomsorgen har idag 23 medarbetare. 12 personer arbetar med myndighetsutövning, barn, vuxna, familjerätt och LSS, ensamkommande flyktingbarn. Två socialsekreterare är inriktade på familjehemsplacerade barn samt externa placeringar Nio personer arbetar i kommunens egen öppenvårdsenhet. Deras arbete är uppdrag från socialsekreterare, biståndslös rådgivning samt förebyggande arbete mot andra enheter i kommuner. Till myndighetsutövningen söks nu en socialsekreterare vars arbetsuppgifter kommer att vara att utreda och följa upp beviljade öppna insatser för barn i åldrarna 13-20 år. Svalövs kommun har permanent BBIC licens KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen, goda kunskaper om gällande lagstiftning samt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Du ska ha arbetat inom individ och familjeomsorgen och vara väl förtrogen med utredningsarbete och uppföljning utifrån BBIC. Du är initiativrik och har ett stort intresse för socialt arbete. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt goda datakunskaper, gärna programmet Procapita.
Företag: Svalövs kommun, SOCIALT STÖD
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Svalöv, Socialsekreterare Svalövs kommun, SOCIALT STÖD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Psykiatrihandledare
Socialnämnden ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg samt övriga omsorger. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en arbetsgrupp men de flesta arbetsinsatserna utförs individuellt. Som psykiatrihandledare arbetar du med personer som har psykisk funktionsnedsättning och/eller missbruksproblem. Arbetet sker i och utanför klientens hem utifrån en beviljad biståndsinsats och framtagen individuell handlingsplan. Syftet är att ge stöd i vardagen bl.a. vad gäller att skapa rutiner för skötsel av bostad, ekonomi, egenvård, sjukvård samt uppmuntra till sociala kontakter och meningsfulla fritidsaktiviteter och sysselsättning. Individens privata och professionella nätverk är viktiga samverkansparter. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har utbildning inom socialpsykiatri eller annan likvärdig utbildning, samt att du har erfarenhet av att arbeta med människor med psykiska funktionsnedsättningar och beroendeproblematik. Du behöver kunna ta stort ansvar för dina uppdrag, vara strukturerad, kunna prioritera och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då arbetsuppgifterna ibland är av akut karaktär behöver du vara flexibel, kreativ och gilla att lösa problem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Svalövs kommun, SOCIALT STÖD
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrihandledare jobb, Psykiatrihandledare Svalöv, Psykiatrihandledare Svalövs kommun, SOCIALT STÖD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrihandledare

Säljkonsulent - Svalöv
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Svalöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Svalöv

Enhetschef för Städverksamheten inom sektor Samhällsbyggnad
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge i Öresundsregionen - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor cirka 13.300 invånare. Samhällsbyggnad består av ca 85 medarbetare som arbetar inom ansvarsområdena plan och utredning, mark och exploatering, investering, teknik, infrastruktur, gata, trafik, kollektivtrafik, park, naturvård, kost, städ, renhållning, vatten och avlopp samt strategiskt miljöarbete. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar strategiska, operativa och administrativa arbetsuppgifter. Du är chef över ca 25 entusiastiska och kompetenta lokalvårdare med direkt arbetsledning samt har verksamhet- och budgetansvar. Du arbetar självständigt med att samordna kommunens lokalvård. Arbetet präglas av kvalitet och att utnyttja våra resurser så effektivt som möjligt. Städenheten är en beställare/utförarorganisation och arbetar på uppdrag av kommunens verksamheter. I dina arbetsuppgifter ingår schemahantering, inventera nya objekt, beställa städmaterial, ansvarar för kompetensutveckling av personal samt leda arbetsplattsträffar. Du har nära kontakt med dina medarbetare och är mycket ute i verksamheten. I tjänsten ingår arbetsmiljöfrågor och rehabiliteringsansvar för personalen. En viktig del i uppdraget är att ha en känsla för städning samt att du arbetar för en ”vi- känsla” i verksamheten. Du har mycket kontakt med chefer i kommunen, där du har en serviceinriktad roll. Vi arbetar i personalsystemet Personec P, samt ekonomisystemet Economa. Du kommer också använda dig av städprogrammet: Delta städ. KVALIFIKATIONER Vi förväntar oss att du har: Eftergymnasial utbildning, gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet av arbete med städning. Sakkunskap inom området är ett krav. Du ska ha erfarenhet av ledningsansvar inom en personalintensiv verksamhet. Du behöver körkort i tjänsten. Personliga egenskaper: -Du ska tycka om att arbeta med människor och ser individen -Är öppen för nya idéer och tar tillvara möjligheter, så att de gagnar utvecklingen -Är drivande och åstadkommer resultat -Du är närvarande och lyhörd -Har ett trevligt bemötande, hög servicekänsla och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat -Du är tydlig och konsekvent Du är van att jobba med olika datasystem och behärskar svenska i både tal och skrift. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.
Företag: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för Städverksamheten inom sektor Samhällsbyggnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för Städverksamheten inom sektor Samhällsbyggnad

Hemtjänst Svalöv
Vi söker kunnig och erfaren hemtjänst personal till Svalöv. Du bör ha USK-utbildning eller liknande erfarenheter från hemtjänst/vård. Körkort inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Svalöv
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Svalöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Svalöv

Lärare i förskola/Förskollärare
Kågeröd/Röstånga är ett rektorsområde med gemensam ledning och administration, två grundskolor med fritidshem och två förskolor samt två integrerade folk/skolbibliotek. Området är beläget nära Söderåsen och närheten till naturen märks tydligt i alla våra verksamheter. Inom varje verksamhet arbetar vi i team där alla tar ett stort ansvar för hur arbetet med barnen/eleverna i teamen organiseras och bedrivs. Hela området arbetar med LINA -lösningsinriktat arbetssätt. Som förskollärare hos oss på Ekdungens förskola kommer du att tillhöra ett engagerat team. Förskolan har fem avdelningar med barn 1-3 år och tre avdelningar med 4-5-åringar varav en avdelning är en uteavdelning. Vi har en fantastisk utemiljö. Vi arbetar för att uppnå Grön Flagg och att bli certifierade i kvalitetssystemet Qualis. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt utvecklingsansvar på en avdelning för barn som är 4 och 5 år gamla. Att utifrån Läroplanen för förskolan ansvara för att verksamheten arbetar mot uppställda mål. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Erfarenhet krävs.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, KÅGERÖD och RÖSTÅNGA
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Sjuksköterskor
ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska i Svalövs Kommun arbetar du både i enskilt och särskilt boende. Vi har 3 särskilda boenden i kommunen. Samtliga sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, hemvården samt hemteamet sitter placerade i Kvarnhuset i Svalöv. Du kommer att ingå i ett områdesanknutet team dagtid samt vara medicinsk konsult med större ansvarsområde på obekväm arbetstid. Vi arbetar med tvättstugeschema, i nuläget innebär detta att man arbetar i genomsnitt var 5:e helg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill arbeta i ett utvecklingsinriktat klimat och är utbildad sjuksköterska med lämplig påbyggnad t.ex. geriatrik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Körkort erfordras.
Företag: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Svalöv, Sjuksköterskor Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Lärare i Motorsportteknik
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. I Svalövsorten bor och studerar många ungdomar. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. Svalövs kommun har ungefär 13 300 invånare och är en relativt stor kommun till sin yta. På skolan finns fyra nationella gymnasieprogram: Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammen, som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete, Gymnasiesärskola, Yrkeshögskola, Vuxenutbildning, lärlingsutbildning och ett stort och inarbetat internatboende för cirka 200 elever. Skolan har ungefär 130 personal som alla arbetar med elevernas bästa för ögonen och med tydlig struktur och strategier för hur skolan ska utvecklas modernt och pedagogiskt genom målstyrning. Trygghet och trivsel och med ett väl genomarbetat koncept för mentorskapet. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag. Mentorn sammanfattar, kontaktar, följer upp, dokumenterar i IUP och coachar eleven kontinuerligt genom dennes utbildning. Skolan arbetar med arbetslag och varje arbetslag förfogar över sin yta, sin budget och sina elever. Skolbyggnaden är en mäktig tegelbyggnad som renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa, moderna och trivsamma lokaler. Vid motorbanan Ring Knutstorp bedriver vi genom Fordon- och transportprogrammet en gymnasieutbildning med riksintag till tävlingstekniker. Vid den utbildningen går en av våra kollegor i pension vilket gör att vi behöver rekrytera en ny kraft! ARBETSUPPGIFTER Undervisa och handleda elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av tävlingsteknik, bilar och racing. Du har kunskap om och erfarenhet av alltifrån kaross, tävlingsmotorer, växellådor, avancerad elektronik mm inom motorsporten. Vi ser gärna att du är utbildad gymnasielärare men även pedagogisk erfarenhet är meriterande.
Företag: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Motorsportteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Motorsportteknik

Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Svalöv ligger cirka 25 km från Lund, Landskrona och Eslöv. Vårdcentralen har ca 10 500 listade och är välbemannad. BVC utgör en särskild ekonomisk enhet med ackreditering i Hälsoval Skåne. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv. Du kommer att arbeta med barnhälsovård samt på distriktsköterskemottagning. Hjärtsviktsmottagning kan också komma att bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska. Svensk sjuksköterskelegitimation samt kunskaper i svenska lägst motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala krävs för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och gärna med telefonrådgivning och på BVC. Har du intresse för eller utbildning inom hjärtsvikt ser vi det som en fördel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för att vara med och utveckla verksamheten. Körkort krävs då du kommer att göra hembesök till nyfödda. Tillgång till bil är en fördel. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv

Specialist i allmänmedicin/leg. underläkare till Vårdcentralen Svalöv
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Svalöv ligger cirka 25 km från Lund, Landskrona och Eslöv. Vårdcentralen har cirka 10 500 listade och är välbemannad med god ekonomi. BVC utgör en särskild ekonomisk enhet med ackreditering i Hälsoval Skåne. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med akuttjänstgöring, mottagningsarbete, administration och deltagande i utvecklingen av verksamhetens uppdrag. Jourtjänstgöring förekommer. I tjänstgöringen kan de komma att ingå både barnavårdscentral och vårdboende. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation samt kunskaper i svenska motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala för språkkunskaper. Har du specialistkompetens i allmänmedicin ser vi detta som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvården och ett intresse av primärvårdspatienter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som noggrannhet, flexibilitet samt engagemang och ser även att du har ett positivt förhållningssätt.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i allmänmedicin/leg. underläkare till Vårdcentralen Svalöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i allmänmedicin/leg. underläkare till Vårdcentralen Svalöv

Redovisningsekonom
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen. För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda. Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 13.300 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker. Ekonomienheten är en stödfunktion med uppdrag att bistå nämnder, sektorsledning och övriga chefer i ekonomistyrning och verksamhetsplanering. ARBETSUPPGIFTER Ekonom/controller med inriktning mot barnomsorg och utbildningsområdena Kommunövergripande arbetsuppgifter inom budget, verksamhetsplanering , bokslut och årsredovisning Utredningar och projekt Delta i utveckling av kommunens ekonomistyrning och beslutsstödssystem KVALIFIKATIONER Vi söker en kvalificerad ekonom med controllerinriktning mot utbildningssektorn. Det är viktigt att du fungerar bra i grupper eftersom du kommer att arbeta mycket i en dialog med andra anställda och politiker. Vi utgår ifrån att du har god analytisk samt stilistisk förmåga. Du förväntas bidra till ekonomienhetens utveckling, måluppfyllelse och trivsel på ett engagerat sätt. Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning är ett krav. Du skall ha flera års erfarenhet och stark drivkraft
Företag: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Svalöv, Redovisningsekonom Svalövs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Modersmålslärare i danska
Svalövs kommun ligger centralt i Skåne med bra kommunikationer. Du kommer att arbeta på olika skolor i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Modersmålslärare vid Heleneborgsskolan F-6 i Svalöv. KVALIFIKATIONER Lärare eller annan pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper i svenska och danska.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, SVALÖV NORRA
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i danska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i danska

Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen i Svalöv är en välfungerande och välbemannad vårdcentral med god ekonomi, som betjänar cirka 10500 listade patienter. Svalöv ligger 2-3 mil från Eslöv, Landskrona, Lund och Helsingborg. Befolkningen i Svalöv är som genomsnittet i Skåne och Sverige vad gäller ålder och socioekonomi. Vi är ungefär 40 stycken anställda på vårdcentralen. BVC utgör en särskild ekonomisk enhet med ackreditering i Hälsoval Skåne. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv. Du kommer att arbeta med hälsosamtal med asylsökande samt på distriktssköterskemottagning och telefonrådgivning. Inom kort kommer vi att starta upp en seniormottagning. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är ett krav att du har vidareutbildning till distriktssköterska. Kunskaper i svenska lägst motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala krävs också för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård med telefonrådgivning. Det är också fördelaktigt om du har intresse för äldrevård och vill vara med att starta upp seniormottagning. Du är trygg i din yrkesroll och ger våra patienter ett bra bemötande. Du har god samarbetsförmåga, är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du tar initiativ till utveckling av verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Vårdcentralen Svalöv


Sök lediga jobb Svalöv

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se