Sveanor AB jobb - lediga jobb

Sveanor AB jobb Sveanor AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sveanor AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sveanor AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vill du jobba deltid? Snitt på 150 kr timmen, 17-21- Karlstad

 2. Norsktalande säljare sökes! Start i augusti- Linköping

 3. Säljare 130 kr pr timme- Karlstad

 4. Norsktalande säljare sökes! Start i augusti- Karlstad

 5. Kan du läsa det här, är du den vi söker!- Karlstad

 6. Dialer försäljare mot Norge/Sverige- Karlstad

 7. Programerare inom asterisk php mm- Karlstad

 8. Nytt stort projekt! Med stabil timlön!- Karlstad

 9. Vi öppnar ny avdelning!- Årjäng

 10. Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme- Arvika

 11. Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme- Alingsås

 12. Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme- Åmål

 13. Bra lön och schyssta arbetstider!!- Karlstad

 14. Bra lön och schyssta arbetstider!!- Karlstad

 15. ÅF Chef i Sverige- Karlstad

 16. Vi öppnar i Kristinehamn- Kristinehamn

 17. Företagssäljare 130 kr/h Uppstart 15 jan- Karlstad

 18. Företagssäljare med SIP erfarenhet- Karlstad

 19. Deltidsjobb med fast timlön!- Karlstad

 20. Nytt år nya möjligheter! Bra lön, schyssta arbetstider- Karlstad

 21. Callcenterchef- Karlstad

 22. Callcenterchef- Örebro

 23. Callcenterchef- Norrköping

 24. Bra lön och schyssta arbetstider!!- Örebro

 25. Vi växer kraftigt och behöver kundtjänst personal!- Karlstad

 26. Bra lön & schyssta arbetstider!- Karlstad

 27. Kvällsjobb med fast timlön!- Karlstad

 28. Vi växer och behöver kundtjänst personal!- Karlstad

 29. Spännande jobb i Kundtjänst- Karlstad


Mer beskrivning

Vill du jobba deltid? Snitt på 150 kr timmen, 17-21
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra?  Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv?  Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare?  Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd?  Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete! För att läsa lite om vad som vi ska sälja så följer du denna länk www.telekraft.se Gå gärna in och läs på förhand om oss på www.sveanorab.se Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba deltid? Snitt på 150 kr timmen, 17-21 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba deltid? Snitt på 150 kr timmen, 17-21

Norsktalande säljare sökes! Start i augusti
Vi vet att det händer. Så säkert som våren kommer snart och färgglada blommor kommer sig genom den frusna jorden. Nya talanger kommer börja hos oss, dem kommer utveckla, blomma och visa färger. Med eller utan erfarenhet av försäljning, sträcker dem sig mot solen för framgång.  Är du en av dem? Ska vi möta våren tillsammans? Företaget Sveanor AB grundades 2011 och har haft en spektakulär tillväxt sedan starten. Med visionen - Nöjda kunder är bra kunder. Med smarta telefonilösningar, erbjuder vi billigare telefoni för flera tusen av våra kunder Med expansion av vårt huvudkontor i Linköping, söker vi totalt 6 nya talanger. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en mycket attraktiv garantilön. Vi har inget tak på vad en säljare kan tjäna. På Sveanor AB kommer alla att vara en del av framgången. Detta vet vi är själva nyckeln till framgången. Vi erbjuder en unik portfölj provisioner!  Det är en av fördelarna med att jobba länge på Sveanor AB. Vi lovar varierat arbete i våra fina lokaler på Tornby park. Vi erbjuder säljutbildning på en hög nivå i olika stegar. Du får också mer långsiktig utbildning av en mer erfaren säljare internt. Vi har också möten, både när det gäller våra produkter, men också för att öka vår försäljnings färdighet. Vi erbjuder en färgstark kultur med en ledningsgrupp som uppskattar dina ansträngningar. Vi anordnar ofta händelser och sociala aktiviteter på arbetsplatsen. Vi betonar också de sociala turer, evenemang och aktiviteter vi har utanför arbetstid. Utöver allt detta kommer du att få värdefull erfarenhet av försäljning. Vem söker vi Vi söker personer som vill arbeta med försäljning. Du behöver inte ha erfarenhet. Många av våra bästa säljare hade aldrig arbetat med försäljning när de började på Sveanor AB. Det viktigaste är viljan att lyckas. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska både tal och skrift Norska kunskaper är ett plus. Du är bekant med dator, internet och telefon som ditt främsta verktyg. Vi förutsätter att du är noggrann och kan arbeta självständigt och målmedvetet. Vi söker dig!
Företag: Sveanor AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande säljare sökes! Start i augusti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande säljare sökes! Start i augusti

Säljare 130 kr pr timme
Sveanor AB är en telefonoperatör som heter Telekraft vi har kontor idag både i Oslo, Linköping, Kalmar och vi öppnar nu i Karlstad Nu söker vi ännu fler duktiga medarbetare som vill arbeta med försäljning i Karlstad. Har du drivkraft, höga ambitioner och vill ha ett schysst jobb inom försäljning då är det dig vi söker. Dina arbetsuppgifter utför du med hjälp av dator och telefon, då du ska ringa till befintliga och nya kunder dagligen. Du hanterar dina kunder självständigt och får stort eget ansvar för din egen prestation. Du kommer även att ha tillgång till coach där han alltid finns till att hjälpa dig. Vi säljer mobila och analoga kommunikationstjänster till privat och företag. För att trivas hos oss behöver du: - Vara en sjävgående och driven person. - Ha konkret uppsatta mål. - Vilja styra din egen lön. - Gilla telefon som ditt redskap till ökad försäljning - Vara konkret i dina handlingar. Vi erbjuder Fast lön + Provision. Är det dig vi söker? Tveka inte och sök till oss nu! Arbetstider är Måndag till torsdag
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare 130 kr pr timme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare 130 kr pr timme

Norsktalande säljare sökes! Start i augusti
Vi vet att det händer. Så säkert som våren kommer snart och färgglada blommor kommer sig genom den frusna jorden. Nya talanger kommer börja hos oss, dem kommer utveckla, blomma och visa färger. Med eller utan erfarenhet av försäljning, sträcker dem sig mot solen för framgång.  Är du en av dem? Ska vi möta våren tillsammans? Företaget Sveanor AB grundades 2011 och har haft en spektakulär tillväxt sedan starten. Med visionen - Nöjda kunder är bra kunder. Med smarta telefonilösningar, erbjuder vi billigare telefoni för flera tusen av våra kunder Med expansion av vårt kontor i Karlstad, söker vi totalt 6 nya talanger. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en mycket attraktiv garantilön. Vi har inget tak på vad en säljare kan tjäna. På Sveanor AB kommer alla att vara en del av framgången. Detta vet vi är själva nyckeln till framgången. Vi erbjuder en unik portfölj provisioner!  Det är en av fördelarna med att jobba länge på Sveanor AB. Vi lovar varierat arbete i våra fina lokaler på Gräsdalen. Vi erbjuder säljutbildning på en hög nivå i olika stegar. Du får också mer långsiktig utbildning av en mer erfaren säljare internt. Vi har också möten, både när det gäller våra produkter, men också för att öka vår försäljnings färdighet. Vi erbjuder en färgstark kultur med en ledningsgrupp som uppskattar dina ansträngningar. Vi anordnar ofta händelser och sociala aktiviteter på arbetsplatsen. Vi betonar också de sociala turer, evenemang och aktiviteter vi har utanför arbetstid. Utöver allt detta kommer du att få värdefull erfarenhet av försäljning. Vem söker vi Vi söker personer som vill arbeta med försäljning. Du behöver inte ha erfarenhet. Många av våra bästa säljare hade aldrig arbetat med försäljning när de började på Sveanor AB. Det viktigaste är viljan att lyckas. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska både tal och skrift Norska kunskaper är ett plus. Du är bekant med dator, internet och telefon som ditt främsta verktyg. Vi förutsätter att du är noggrann och kan arbeta självständigt och målmedvetet. Vi söker dig!
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande säljare sökes! Start i augusti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande säljare sökes! Start i augusti

Kan du läsa det här, är du den vi söker!
Kan du läsa detta, så söker vi dig! Høsten er snart her og vi er klare for å sette nye salgsrekorder. Adrenalinet bruser i kroppen og vi har blikket festet på målet. Taktikken er like enkel som den er genial. Vi skal rett og slett fortsette å selge markedsledende og ettertraktede HMS-produkter til bedriftsmarkedet. Markedet er enormt og etterspørselen stor, så her er det store muligheter for fortjeneste. Hvis du ønsker å være med på vinnerlaget så sender du oss din CV og søknad. Vi tilbyr full opplæring og muligheten til å lære salg i et ungt og spennende miljø.     Sveanor AB er en del av Internkontoret.no. Selskapet ble etablert i 2011 og har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten. Med slagordet «Vi gjør HMS enklere» har internkontoret.no blitt en ledende aktør innen HMS i Norge. Med smarte, nettbaserte løsninger, sørger vi for en enklere arbeidsdag og reduserte kostnader for snart 10.000 kunder. Hva vi tilbyr * Vi tilbyr en meget attraktiv provisjon på toppen av en solid garantilønn. Vi har ingen tak på hva en salgskonsulent kan tjene. Hos sveanor får alle ta del av suksessen. Dette er selve nøkkelen til bedriftens fremgang. * Vi tilbyr en unik porteføljeprovisjon! Du får nemlig like mye provisjon på fornyelser som nysalg. Etter hvert gir altså kundeporteføljen din nærmest automatisk avkastning. Dette er en av fordelene ved å bli lenge hos sveanor. * Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med ordnede forhold som gir trygghet og arbeidsglede. Vi lover varierte arbeidsdager i nyoppussede lokaler, midt i Karlstad. * Vi tilbyr salgsopplæring på høyt nivå. Du får også mer langsiktig opplæring av en mer erfaren selger internt. Vi har også samlinger med faglig påfyll, både når det gjelder våre produkter, men også for å øke salgsferdighetene. * Vi tilbyr en fargerik bedriftskultur med en ledelse som verdsetter din innsats. Vi arrangerer ofte konkurranser og sosiale aktiviteter på jobben. Vi legger også vekt på sosiale turer, arrangementer og aktiviteter utenfor arbeidstiden. * I tillegg til alt dette kommer du til å få verdifull erfaring innen salg. Det tar seg godt ut på CV med tanke på fremtidige stilliger. Hvem vi søker * Vi søker deg som har lyst til å jobbe med salg. Du behøver ikke ha erfaring med salg. Mange av våre beste salgskonsulenter hadde aldri jobbet med salg da de begynte på internkontoret. Det viktigste er ønske om å lykkes. * Vi søker deg som har gode norsk kunnskaper både skriftlig og muntlig. Du er fortrolig med PC, internett og telefon som dine primære arbeidsverktøy. Vi forutsetter at du er pliktoppfyllende og kan arbeide selvstendig og målrettet. * Vi søker DEG. Lön 25% provision 130 kr timmen Arbetstid 08,00-16,00 Sveanor har avdelinger i Linköping, Karlstad og Kalmar, og rekrutteringskampanjen gjelder Karlstad. Spesifiser på søknaden hvis bare en av arbeidsstedene er aktuelt for deg.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kan du läsa det här, är du den vi söker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kan du läsa det här, är du den vi söker!

Dialer försäljare mot Norge/Sverige
Sveanor AB söker en företagssäljare mot norska och svenska TM marknaden. Vi har utvecklat egna dialer system och har kunder i båda länder idag.   Fördelar - Jobbat inom TM - Kunnskaper om dialer/crm system - sip telefoni   Lön   Fast med provisioner   Ring för frågor runt anställningen (vi ser gärna ett par års erfarenhet inom TM)
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Dialer försäljare mot Norge/Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dialer försäljare mot Norge/Sverige

Programerare inom asterisk php mm
Vi söker en programerare som behärskaer open source asterisk/php   Vi ser gärna dokumenterade egenskaper samt att vi kommer också utföra tester på dina kunnskaper   Ring för att få mera information
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Programerare inom asterisk php mm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programerare inom asterisk php mm

Nytt stort projekt! Med stabil timlön!
Sveanor AB har kontor idag både i Oslo, Linköping och Karlstad Nu söker vi ännu fler duktiga medarbetare som vill arbeta med försäljning i Karlstad. Har du drivkraft, höga ambitioner och vill ha ett schysst jobb inom försäljning då är det dig vi söker. Dina arbetsuppgifter utför du med hjälp av dator och telefon, då du ska ringa till befintliga och nya kunder dagligen. Du hanterar dina kunder självständigt och får stort eget ansvar för din egen prestation. Du kommer även att ha tillgång till coach där han alltid finns till att hjälpa dig. Vi värvar medlemmar. För att trivas hos oss behöver du: - Vara en självgående och driven person. - Ha konkret uppsatta mål. - Vilja styra din egen lön. - Ha en stark kämpaglöd. - Kunna jobba i grupp. Vi erbjuder Fast lön + Provision. Är det dig vi söker? Tveka inte och sök till oss nu! Arbetstider är Måndag till fredag dagtid.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt stort projekt! Med stabil timlön! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt stort projekt! Med stabil timlön!

Vi öppnar ny avdelning!
Sveanor AB är ett försäljningsbolag med rötter från Norge. Företaget är idag en ledande aktör i Norge och har som målsättning att bli ledande inom kvalitéförsäljning även i Sverige. För att nå dit är vi ständigt upptagna av att ha dom mest motiverade kollegorna. Vi håller till i fräscha lokaler i Tornby Park i Linköping, Kalmar & Karlstad. Lokalerna är väldig trevliga och vi lägger ner mycket tid på att ha en bra arbetsplats. Vi jobbar med spännande uppdrag och är ute efter att anställa dig med stort driv och arbetslust.   Om jobbet Uppstart Maj 130kr/h; 4 platser. Vill du tjäna bra pengar (timlön / provision)? Är du en vinnare? Hungrig på att lära dig försäljning? Försäljningsavdelningen i din stad söker flera talanger! Vi söker personer som: Kommer att vara en resurs och stöd i ett talangfullt säljteam BRA på kommunisererera Har stor arbetsvilja och laganda Trivs med telefonen som verktyg Gör det som en utmaning när du får ett NEJ och tar det som en seger när du får JA Erfarenhet av försäljning är en fördel men inte ett krav då utbildning ges löpande Du erbjuds: Timlön kr. 130, - provision / bonus Tempo fyllt och stimulerande miljö Goda möjligheter att vidareutvecklas En stor laganda och coachning En effektiv säljutbildning Bra lön (timlön / provision)
Företag: Sveanor AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi öppnar ny avdelning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi öppnar ny avdelning!

Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme
Sveanor AB är ett försäljningsbolag med rötter från Norge. Företaget är idag en ledande aktör i Norge och har som målsättning att bli ledande inom kvalitéförsäljning även i Sverige. För att nå dit är vi ständigt upptagna av att ha dom mest motiverade kollegorna. Vi håller till i fräscha lokaler i Tornby Park i Linköping, Kalmar & Karlstad. Lokalerna är väldig trevliga och vi lägger ner mycket tid på att ha en bra arbetsplats. Vi jobbar med spännande uppdrag och är ute efter att anställa dig med stort driv och arbetslust.  Nu expanderar vi med ett nytt kontor till din ort! Om jobbet Uppstart December, 80-130kr/h; 4 platser. Vill du tjäna bra pengar (timlön / provision)? Är du en vinnare? Hungrig på att lära dig försäljning? Försäljningsavdelningen i din stad söker flera talanger! Vi söker personer som: Kommer att vara en resurs och stöd i ett talangfullt säljteam BRA på att kommunicera Har stor arbetsvilja och laganda Trivs med telefonen som verktyg Gör det som en utmaning när du får ett NEJ, tar det som en seger när du får JA Erfarenhet av försäljning är en fördel men inte ett krav då utbildning ges löpande Du erbjuds: Timlön kr. 80-130, - provision / bonus Tempo fyllt och stimulerande miljö Goda möjligheter att vidareutvecklas En stor laganda och coachning En effektiv säljutbildning Bra lön (timlön / provision)
Företag: Sveanor AB
Ort: Arvika
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme

Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme
Sveanor AB är ett försäljningsbolag med rötter från Norge. Företaget är idag en ledande aktör i Norge och har som målsättning att bli ledande inom kvalitéförsäljning även i Sverige. För att nå dit är vi ständigt upptagna av att ha dom mest motiverade kollegorna. Vi håller till i fräscha lokaler i Tornby Park i Linköping, Kalmar & Karlstad. Lokalerna är väldig trevliga och vi lägger ner mycket tid på att ha en bra arbetsplats. Vi jobbar med spännande uppdrag och är ute efter att anställa dig med stort driv och arbetslust.  Nu expanderar vi med ett nytt kontor till din ort! Om jobbet Uppstart December, 80-130kr/h; 4 platser. Vill du tjäna bra pengar (timlön / provision)? Är du en vinnare? Hungrig på att lära dig försäljning? Försäljningsavdelningen i din stad söker flera talanger! Vi söker personer som: Kommer att vara en resurs och stöd i ett talangfullt säljteam BRA på att kommunicera Har stor arbetsvilja och laganda Trivs med telefonen som verktyg Gör det som en utmaning när du får ett NEJ, tar det som en seger när du får JA Erfarenhet av försäljning är en fördel men inte ett krav då utbildning ges löpande Du erbjuds: Timlön kr. 80-130, - provision / bonus Tempo fyllt och stimulerande miljö Goda möjligheter att vidareutvecklas En stor laganda och coachning En effektiv säljutbildning Bra lön (timlön / provision)
Företag: Sveanor AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme

Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme
Sveanor AB är ett försäljningsbolag med rötter från Norge. Företaget är idag en ledande aktör i Norge och har som målsättning att bli ledande inom kvalitéförsäljning även i Sverige. För att nå dit är vi ständigt upptagna av att ha dom mest motiverade kollegorna. Vi håller till i fräscha lokaler i Tornby Park i Linköping, Kalmar & Karlstad. Lokalerna är väldig trevliga och vi lägger ner mycket tid på att ha en bra arbetsplats. Vi jobbar med spännande uppdrag och är ute efter att anställa dig med stort driv och arbetslust.  Nu expanderar vi med ett nytt kontor till din ort! Om jobbet Uppstart December, 80-130kr/h; 4 platser. Vill du tjäna bra pengar (timlön / provision)? Är du en vinnare? Hungrig på att lära dig försäljning? Försäljningsavdelningen i din stad söker flera talanger! Vi söker personer som: Kommer att vara en resurs och stöd i ett talangfullt säljteam BRA på att kommunicera Har stor arbetsvilja och laganda Trivs med telefonen som verktyg Gör det som en utmaning när du får ett NEJ, tar det som en seger när du får JA Erfarenhet av försäljning är en fördel men inte ett krav då utbildning ges löpande Du erbjuds: Timlön kr. 80-130, - provision / bonus Tempo fyllt och stimulerande miljö Goda möjligheter att vidareutvecklas En stor laganda och coachning En effektiv säljutbildning Bra lön (timlön / provision)
Företag: Sveanor AB
Ort: Åmål
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi öppnar ny avdelning! 80-130kr /timme

Bra lön och schyssta arbetstider!!
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete!   Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Bra lön och schyssta arbetstider!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bra lön och schyssta arbetstider!!

Bra lön och schyssta arbetstider!!
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete!   Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bra lön och schyssta arbetstider!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bra lön och schyssta arbetstider!!

ÅF Chef i Sverige
Sveanor AB är en telefoni, bredband, el och mobiloperatör på den svenska marknaden mot både konsumenter och företag. Under varumärket Telekraft. Vi har en stark plattform av både kunder och medarbetare med flera avdelningar och återförsäljare i sverige. Vi söker nu en ÅF Chef med hela Sverige som ansvar Dina arbetsuppgifter vill vara; - Bearbeta bef ÅF - Skapa ny ÅF avtal   Vi ser gärna att du har en bra erfarenhet från telecom marknaden. Ett bra personligt nätverk är alltid ett plus   Skicka gärna en personlig mail och berätta lite om dig själv för en vidare prat om oss som företag och vad anställningen omfattar Lön Fast+rörlig   Mail skickas till Thommy Viklander VD tv@sveanorab.se
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga ÅF Chef i Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅF Chef i Sverige

Vi öppnar i Kristinehamn
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi söker ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete! För att läsa lite om vad som vi ska sälja så följer du denna länk www.telekraft.se Gå gärna in och läs på förhand om oss på www.sveanorab.se Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi öppnar i Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi öppnar i Kristinehamn

Företagssäljare 130 kr/h Uppstart 15 jan
Sveanor AB är en telefonoperatör som heter Telekraft vi har kontor idag både i Oslo och Karlstad Nu söker vi ännu fler duktiga medarbetare som vill arbeta med försäljning i Karlstad. Har du drivkraft, höga ambitioner och vill ha ett schysst jobb inom försäljning då är det dig vi söker. Dina arbetsuppgifter utför du med hjälp av dator och telefon, då du ska ringa till befintliga och nya kunder dagligen. Du hanterar dina kunder självständigt och får stort eget ansvar för din egen prestation. Du kommer även att ha tillgång till coach där han alltid finns till att hjälpa dig. Vi säljer mobila och analoga kommunikationstjänster till privat och företag. För att trivas hos oss behöver du: - Vara en sjävgående och driven person. - Ha konkret uppsatta mål. - Vilja styra din egen lön. - Gilla telefon som ditt redskap till ökad försäljning - Vara konkret i dina handlingar. Vi erbjuder Fast lön + Provision. Är det dig vi söker? Tveka inte och sök till oss nu! Arbetstider är Måndag till torsdag 09-16 och frdagar 09-12
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare 130 kr/h Uppstart 15 jan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare 130 kr/h Uppstart 15 jan

Företagssäljare med SIP erfarenhet
Sveanor AB är ett försäljningsbolag med rötter från Norge. Företaget är idag en ledande aktör i Norge och har som målsättning att bli ledande inom kvalitéförsäljning även i Sverige. För att nå dit är vi ständigt upptagna av att ha dom mest motiverade kollegorna. Vi håller till i fräscha lokaler på Gräsdalen i Karlstad. Lokalerna är väldig trevliga och vi lägger ner mycket tid på att ha en bra arbetsplats. Vi jobbar med spännande uppdrag och är ute efter att anställa dig med stort driv och arbetslust.  Företagssäljare mot företag. Ditt uppdrag kommer att innebära försäljning av SIP lösningar för en av våra Norska kunder exempel på SIP användande kundgrupper är b.l.a callcenters. Vi erbjuder - Trygg grundlön - Ett jobb med mycke frihet - Trevliga arbetskamrater som brinner för försäljning - Reseersättning/frimabil   Vi söker di som har; - Erfarenhet från försäljning mot företag - God kännskap till Telemarketingbranchen - Bra att utrycka sig i Svenska både skriftligt och muntligt - Kunnskap om offerthantering   Läs mer om oss på www.sveanorab.se arbetetsökande bes skicka mail. tv@sveanorab.se
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare med SIP erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare med SIP erfarenhet

Deltidsjobb med fast timlön!
För att läsa lite om Sveanor AB www.sveanorab.se Vi drar igång med deltid Arbetstider från 16.00 till 21.00 Fast timlön Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete! För att läsa lite om vad som vi ska sälja så följer du denna länk www.telekraft.se Gå gärna in och läs på förhand om oss på www.sveanorab.se Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidsjobb med fast timlön! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidsjobb med fast timlön!

Nytt år nya möjligheter! Bra lön, schyssta arbetstider
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete! Gå gärna in och läs på förhand om oss på www.sveanorab.se Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-06
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt år nya möjligheter! Bra lön, schyssta arbetstider jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt år nya möjligheter! Bra lön, schyssta arbetstider

Callcenterchef
Är du vår nya callcenterchef? Vi står inför en spännande expansion under 2014. Tre stycken nya callcenters ska etableras, i tillägg till våra redan 3 befintliga. Nu söker vi en callcenterchef som skall ansvara för uppbyggnaden och uppföljning av befintliga och nya callcenters. Du arbetar direkt under VD och rapporterar löpande de arbetsinsatser som görs. Under dig arbetar säljcoacher/platschefer på respektive callcenter. Ditt arbete kommer bl.a innefatta; * Intervjua, anställa och utbilda nya säljcoacher/platschefer på de olika callcentrena. * Följa upp resultat * Sätta budget tillsammans med ledningsgrupp * Följa upp och redovisa åtgärder för att nå budgetresultat * Besöka respektive kontor med jämna intervall (2-3 veckor) Vi söker dig som har ledaregenskaper, auktoritet och en framåtanda. Du trivs med att engagera dina kollegor till att hela tiden generera säljrekord. Du som söker skall ha minst 1 års erfarenhet från uppsökande försäljning. T.ex utesäljare, telefonförsäljare, canvassäljare eller liknande. (Erfaranhet från butik räknas ej) Vi erbjuder dig ett arbete med omväxlande miljö, ett expanderande företag och flexibel arbetstid. Vi tillämpar fast månadslön, 30.000kr. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Callcenterchef jobb, Callcenterchef Karlstad, Callcenterchef Sveanor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Callcenterchef

Callcenterchef
Är du vår nya callcenterchef? Vi står inför en spännande expansion under 2014. Tre stycken nya callcenters ska etableras, i tillägg till våra redan 3 befintliga. Nu söker vi en callcenterchef som skall ansvara för uppbyggnaden och uppföljning av befintliga och nya callcenters. Du arbetar direkt under VD och rapporterar löpande de arbetsinsatser som görs. Under dig arbetar säljcoacher/platschefer på respektive callcenter. Ditt arbete kommer bl.a innefatta; * Intervjua, anställa och utbilda nya säljcoacher/platschefer på de olika callcentrena. * Följa upp resultat * Sätta budget tillsammans med ledningsgrupp * Följa upp och redovisa åtgärder för att nå budgetresultat * Besöka respektive kontor med jämna intervall (2-3 veckor) Vi söker dig som har ledaregenskaper, auktoritet och en framåtanda. Du trivs med att engagera dina kollegor till att hela tiden generera säljrekord. Du som söker skall ha minst 1 års erfarenhet från uppsökande försäljning. T.ex utesäljare, telefonförsäljare, canvassäljare eller liknande. (Erfaranhet från butik räknas ej) Vi erbjuder dig ett arbete med omväxlande miljö, ett expanderande företag och flexibel arbetstid. Vi tillämpar fast månadslön, 30.000kr. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Sveanor AB
Ort: Örebro
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Callcenterchef jobb, Callcenterchef Örebro, Callcenterchef Sveanor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Callcenterchef

Callcenterchef
Är du vår nya callcenterchef? Vi står inför en spännande expansion under 2014. Tre stycken nya callcenters ska etableras, i tillägg till våra redan 3 befintliga. Nu söker vi en callcenterchef som skall ansvara för uppbyggnaden och uppföljning av befintliga och nya callcenters. Du arbetar direkt under VD och rapporterar löpande de arbetsinsatser som görs. Under dig arbetar säljcoacher/platschefer på respektive callcenter. Ditt arbete kommer bl.a innefatta; * Intervjua, anställa och utbilda nya säljcoacher/platschefer på de olika callcentrena. * Följa upp resultat * Sätta budget tillsammans med ledningsgrupp * Följa upp och redovisa åtgärder för att nå budgetresultat * Besöka respektive kontor med jämna intervall (2-3 veckor) Vi söker dig som har ledaregenskaper, auktoritet och en framåtanda. Du trivs med att engagera dina kollegor till att hela tiden generera säljrekord. Du som söker skall ha minst 1 års erfarenhet från uppsökande försäljning. T.ex utesäljare, telefonförsäljare, canvassäljare eller liknande. (Erfaranhet från butik räknas ej) Vi erbjuder dig ett arbete med omväxlande miljö, ett expanderande företag och flexibel arbetstid. Vi tillämpar fast månadslön, 30.000kr. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Sveanor AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Callcenterchef jobb, Callcenterchef Norrköping, Callcenterchef Sveanor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Callcenterchef

Bra lön och schyssta arbetstider!!
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete!   Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Örebro
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bra lön och schyssta arbetstider!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bra lön och schyssta arbetstider!!

Vi växer kraftigt och behöver kundtjänst personal!
  Sveanor AB. Företaget bedriver verksamhet i Sverige och Norge. Då vi befinner oss i expansivt skede söker vi nya medarbetare med erarenhet från Telecom branschen. I kundtjänsten arbetar vi brett med kundservice då uppdraget innebär daglig kontakt med våra kunder, samarbetspartner och medarbetare.  Du är van att vända kunder, lyhörd för att lyssna in behov och vinner alltid kundernas förtroende. För att passa för tjänsten måste du kunna ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är ansvarstagande och trivs att jobba i ett högt tempo i en omväxlande vardag. Det är viktigt att du är lyhörd för vad kunderna vill ha och känner dig bekväm med problemhantering.  Arbetet inkluderar helgarbete och du brinner för att ta hand om inkommande samtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan - välkommen att maila ditt CV med bild omgående till nedanstående adress! Vi kommer att kontakta dig vid eventuell intervju!
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi växer kraftigt och behöver kundtjänst personal! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi växer kraftigt och behöver kundtjänst personal!

Bra lön & schyssta arbetstider!
Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete! Gå gärna in och läs på förhand om oss på www.sveanorab.se Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bra lön & schyssta arbetstider! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bra lön & schyssta arbetstider!

Kvällsjobb med fast timlön!
För att läsa lite om Sveanor AB www.sveanorab.se Vi drar igång med deltid Arbetstider från 16.00 till 21.00 Fast timlön Jobbar du eller söker du efter något spännande att göra? Skulle du beskriva dig själv som målinriktad, driven och positiv? Är du intresserad av att utvecklas både som människa och säljare? Är det viktigt för dig att få ut en bra lön för det arbete du lägger ner? Är du i så fall beredd att jobba hårt för den och varje dag leverera rätt attityd? Om du svarat ja på dessa frågor, är du helt rätt person för oss. Vi är ca 20 heltidsanställda säljare och vi vill kalla oss själva för “Fighters”. Det är ett tufft jobb, men vi är människor som aldrig viker ner oss, utan, även i den hårdaste värld hämtar vi istället styrka och kämpar så som bara vinnare kan göra! Vi är ett schysst gäng som älskar att jobba mot uppsatta mål. Vi, tillsammans förespråkar sanning och lojalitet i alla lägen och vi är stolta över att leva med rätt attityd. Hos oss blir du väl belönad för det hårda arbete du gör och vi ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Målet är att vi ska ta enorma kliv i att visa andra varför telemarketing är ett roligt och utvecklande arbete! För att läsa lite om vad som vi ska sälja så följer du denna länk www.telekraft.se Gå gärna in och läs på förhand om oss på www.sveanorab.se Vi välkomnar dig att söka för en framtid med Sveanor AB.
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kvällsjobb med fast timlön! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvällsjobb med fast timlön!

Vi växer och behöver kundtjänst personal!
  Sveanor AB. Företaget bedriver verksamhet i Sverige och Norge. Då vi befinner oss i expansivt skede söker vi nya medarbetare med erarenhet från Telecom branschen. I kundtjänsten arbetar vi brett med kundservice då uppdraget innebär daglig kontakt med våra kunder, samarbetspartner och medarbetare.  Du är van att vända kunder, lyhörd för att lyssna in behov och vinner alltid kundernas förtroende. För att passa för tjänsten måste du kunna ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är ansvarstagande och trivs att jobba i ett högt tempo i en omväxlande vardag. Det är viktigt att du är lyhörd för vad kunderna vill ha och känner dig bekväm med problemhantering.  Arbetet inkluderar helgarbete och du brinner för att ta hand om inkommande samtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan - välkommen att maila ditt CV med bild omgående till nedanstående adress! Vi kommer att kontakta dig vid eventuell intervju!
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi växer och behöver kundtjänst personal! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi växer och behöver kundtjänst personal!

Spännande jobb i Kundtjänst
  Sveanor AB. Företaget bedriver verksamhet i Sverige och Norge. Då vi befinner oss i expansivt skede söker vi nya medarbetare med erarenhet från Telecom branschen. I kundtjänsten arbetar vi brett med kundservice då uppdraget innebär daglig kontakt med våra kunder, samarbetspartner och medarbetare.  Du är van att vända kunder, lyhörd för att lyssna in behov och vinner alltid kundernas förtroende. För att passa för tjänsten måste du kunna ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är ansvarstagande och trivs att jobba i ett högt tempo i en omväxlande vardag. Det är viktigt att du är lyhörd för vad kunderna vill ha och känner dig bekväm med problemhantering.  Arbetet inkluderar helgarbete och du brinner för att ta hand om inkommande samtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan - välkommen att maila ditt CV med bild omgående till nedanstående adress! Vi kommer att kontakta dig vid eventuell intervju!
Företag: Sveanor AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Spännande jobb i Kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spännande jobb i Kundtjänst


Sök lediga jobb Sveanor AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se