Lediga jobb Svedala - Söka jobb i Svedala

Lediga jobb Svedala Sök lediga jobb Svedala


Hittade inga lediga jobb på sökning: Svedala. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i SO till Naverlönnskolan- Svedala

 2. Sjuksköterska, kväll- Svedala

 3. blingo söker fritidssäljare i Svedala- Svedala

 4. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.- Svedala

 5. Administratör- Svedala

 6. Specialpedagog/lärare- Svedala

 7. Viasat söker säljtalanger i Svedala- Svedala

 8. Slöjdlärare till Kyrkskolan- Svedala

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.- Svedala

 10. Personlig assistent Svedala förstärkning- Svedala

 11. Brevbärare till Svedala- Svedala

 12. Undersköterska, kväll- Svedala

 13. Undersköterska, dag och kväll- Svedala

 14. Fritidspedagog, tillsvidareanställning- Svedala

 15. Fritidspedagog, tillsvidareanställning- Svedala

 16. Modersmålslärare- Svedala

 17. Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan- Svedala

 18. Sälj Viasats sportupplevelser i Svedala!- Svedala

 19. Tandhygienister till Folktandvården Svedala- Svedala

 20. Socialsekreterare med inriktning mot vuxna- Svedala

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.- Svedala

 22. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.- Svedala

 23. Modersmålslärare till Resursenheten- Svedala

 24. Miljöstrateg/miljöinspektör- Svedala

 25. Hemservice i området Trelleborg, på Näset samt i Svedala/Bara- Trelleborg

 26. Sälj Premier League med Viasat i Svedala- Svedala

 27. Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan- Svedala

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.- Svedala

 29. Grundskollärare till Baraskolan- Svedala

 30. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.- Svedala

 31. Säljare kvällar och helger till STATOIL SVEDALA- Svedala

 32. Socialsekreterare- Svedala

 33. Förskollärare till Bara och Klågerup- Svedala

 34. Socialsekreterare- Svedala

 35. Enhetschef individ- och familjeomsorgen- Svedala

 36. Förskollärare/lärare till Svedala tätort- Svedala

 37. Modersmålslärare till Resursenheten- Svedala

 38. Undersköterskor/vårdare- Svedala

 39. Specialpedagog inriktning tal och språk- Svedala

 40. Fritidspedagog- Svedala


Mer beskrivning

Lärare i SO till Naverlönnskolan
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Naverlönnskolan är en 6-9-skola belägen i Svedala tätort. Skolan har cirka 550 elever och ett sextiotal lärare. Du ingår i ett av våra fem arbetslag och möter lärare med olika ämneskombinationer. Du undervisar i årskurserna 6-9. Vi arbetar alla för kunskap i en harmonisk och kreativ atmosfär, under ansvar och med respekt för varandra. Vi är inne i en spännande tid då vi har flyttat till en ny skola. Naverlönnskolan är fullt utbyggd med ny teknik och alla elever och all personal har tillgång till egna bärbara datorer. Detta innebär att vi arbetar mycket med digital teknik och med att utveckla metodiken kring den digitala tekniken i skolan. Skolan togs i bruk inför läsåret 2012/2013. Kvalifikationer Du är behörig lärare. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och ser gärna sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO till Naverlönnskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO till Naverlönnskolan

Sjuksköterska, kväll
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får en god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar ny bostadsområde och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Hemsjukvården i Svedala kommun bedriver verksamhet på särskilt boende samt i enskilt boende dygnet runt. Kvällstid tjänstgör 2 sjuksköterskor som ansvarar för hela kommunen. Båda sjuksköterskorna utgår från samma arbetsplats, heminsatsernas hus som ligger i Svedala centrum. Som sjuksköterska leder du det medicinska arbetet .Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlingar samt omvårdnadsinsatser. I övriga arbetsuppgifter ingår handledning till bas personalen samt delegeringar. Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och bemötande till dem som har rätt till kommunal hemsjukvård och dess anhöriga, vi tillämpar tröskelprincipen. Dokumentationen sker i procapita plus. Vi röker inte under vår arbetstid. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg sjuksköterska med erfarenhet av kommunal hemsjukvård. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll med god förmåga att göra medicinskabedömningar i varierande vårdmiljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska kunna arbeta självständigt, vara lösningsfokuserad ha god samarbetsförmåga med kollegor samt andra professioner internt och externt. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, kväll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, kväll

blingo söker fritidssäljare i Svedala
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Svedala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Svedala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Svedala

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Svedala kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Svedala
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.

Administratör
Arbetsplats och arbetsuppgifter Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Tjänsten är placerad på Nils Fredriksson Utbildning och Framtidscentrum. Nils Fredriksson Utbildning riktar sig till både ungdomar och vuxenstuderande. För ungdomar finns nationella program och introduktionsprogram. Vuxenstuderande kan få utbildning på grund- och gymnasienivå. Framtidscentrum ansvarar för arbetsmarknadspolitiska åtgärder och flyktingmottagning inom Svedala kommun. Du kommer att ingå i vårt administrativa team där du arbetar med elevregistrering och betygshantering i Extens, hantering av elevfrånvaro i Dexter, olika former av skrivelser, ekonomi samt övrigt förekommande arbete på avdelningen. I tjänsten ingår också Coaching och uppföljning av ungdomar mellan 16-20 år i det kommunala informationsansvaret (KIA). Detta sker via telefonkontakt, mail, personligt möte mm. Arbetet är självständigt och det är viktigt att du har hela skolans utveckling i fokus. Kvalifikationer Vi söker dig som tycker om kontakten med människor, har bred kompetens av administrativt arbete och erfarenhet som administratör. Du ska ha god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet och kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har någon form av formell utbildning och erfarenhet i coachande och motiverande samtal. Det är en fördel om du är bekväm med att prata inför en större grupp och att t ex kunna ansvara för studiebesök m m. Ett måste är att du har en hög servicemedvetenhet, dels för kollegor, dels för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Svedala, Administratör Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Specialpedagog/lärare
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Specialpedagogen arbetar nära skolans ledning med att utveckla skolmiljön. Specialpedagogen har ansvar för det specialpedagogiska arbetet med inkludering och andra värdegrundsfrågor. Att ge stöd och råd till skolans ledning och personal i olika pedagogiska frågor, ingår också i yrket. Specialpedagogen arbetar också direkt med elever i grupp eller enskilt. Specialläraren arbetar utifrån individens behov oavsett om det är en enskild elev eller med grupper av elever. Med fördjupade ämneskunskaper, framför allt i språk- och matematikutveckling, underlättar skolans speciallärare alla elevers utveckling och lärande. Specialläraren ger också stöd och råd till lärare inom ämnesområdet/inriktningen. Kvalifikationer Du är lätt att samarbeta med och har erfarenhet av att arbeta med olika elevgrupper/klasser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom engagemang och flexibilitet. Vi vill också att du har god samarbetsförmåga och lätt skapar förtroende o goda relationer med både elever och arbetskolleger. Vi tillämper rökfri arbetstid. Arbetstid/varaktighet Tillsvidare 100% (ferietjänst), tillträde enl. överenskommelse. Lön Individuell lönesättning tillämpas. Kontaktpersoner Marie Lejonklev, 040-40 8763, 0709-487263, rektor. Fackliga kontaktpersoner Thomas Bonn, Lärarförbundet, 040-408000 Bertil Rantoft, LR, 040-6410860
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/lärare jobb, Specialpedagog/lärare Svedala, Specialpedagog/lärare Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/lärare

Viasat söker säljtalanger i Svedala
På Viasat Field Sales jobbar vi med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boendes i Com Hem-anslutna fastigheter. Som säljare för Com Hem och Viasat säljer du abonnemang för TV, bredband och telefoni genom förannonserade hembesök. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event och mässor. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. Om jobbet HAR DU VAD VI SÖKER? ?Du vill jobba tillsammans med ett starkt team ?Du är driven och tävlingsinriktad ?Du vill representera två starka varumärken såsom Com Hem och Viasat ?Du drivs av en hög rörlig lön ?Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! DEN BÄSTA STARTEN PÅ DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Svedala
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Viasat söker säljtalanger i Svedala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viasat söker säljtalanger i Svedala

Slöjdlärare till Kyrkskolan
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Skolan är belägen intill kyrkan i Svedala centralort. Pedagogiken är anpassad till 2000-talet och har som mål att ge eleverna kunskaper och färdigheter anpassade för framtiden. Kyrkskolan är en F-5 skola med ca 300 elever och med tillhörande fritidsverksamhet. Som lärare blir det din uppgift att ansvara för elevernas utbildning i slöjdämnet med inriktning mot trä- och metallslöjd på grundskolan, från åk 3 och uppåt. Du ingår i ett arbetslag och undervisar tillsammans med ytterligare en slöjdlärare. Ni planerar och följer upp undervisningen gemensamt då slöjdämnet är ett ämne. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad Tm slöjdlärare. Att du har gedigen erfarenhet av läraryrket med grundskoleelever är en nödvändighet. Du är lätt att samarbeta med och har erfarenhet av att arbeta med olika elevgrupper/klasser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom engagemang, flexibilitet och goda samarbetsförmågor. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare till Kyrkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare till Kyrkskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Svedala kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Svedala
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.

Personlig assistent Svedala förstärkning
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en man i 65-årsåldern som efter en stroke har afasi och epilepsi. Han har även en stomi som sköts om tillsammans med övrig personlig hygien. Han har ett stort sportintresse, men tycker också om promenader, fika och göra utflykter. Som assistent bistår du honom på besök på olika ställen. Han går med käpp inomhus, men använder rullstol till längre turer. Vi söker dig som har mycket humor, har det där lilla extra och tycker om att prata och skoja för att göra livet bra för vår kund. Du ska vara pigg, glad och ha lätt för att skratta och ha erfarenhet av vårdarbete. Vi behöver dig som är flexibel och kan jobba ca 1-2 dagar/vecka samt rycka in vid behov. För att klara detta får du en bredvidgång under en period innan du börjar. Assistentgruppen består av 2 tjejer samt kundens fru som jobbar en del kvällar och några helger. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Svedala är hemorten och vår kund bor i villa tillsammans med sin fru och han är delaktig i hushållet med de vanligast förekommande arbetsuppgifterna. I familjen finns också en katt och därför är det viktigt att du inte är allergisk mot katter. Önskvärt att du är rökfri. Du bör ha erfarenhet av personlig omvårdnad och en förståelse för att tolka signaler om välmående eller inte. Vår kund har inget språk därför är det extra viktigt att du har ett tydligt språk då kunden tränar språkförståelse. Tålamod är en egenskap som värderas högt. Det är meriterande om du har vana av att ge sjukgymnastik, vilket också är en viktig arbetsuppgift. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras ej. Tillgång till egen bil krävs ej. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse eller så fort du har möjlighet. Vi tillämpar löpande urval. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Svedala
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Svedala förstärkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Svedala förstärkning

Brevbärare till Svedala
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel, moped eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning, som innebär att du arbetar när vi har mycket att göra eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du kl 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan kl 15.30 och 17.00. Körkort är meriterande. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. Tillträde omgående. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Syd)
Ort: Svedala
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Svedala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Svedala

Undersköterska, kväll
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Vi söker en undersköterska till Äldreomsorgens hemtjänst. Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och bemötande till dem som har rätt till kommunal omsorg och omvårdnad. Vi arbetar efter den Nationella värdegrunden. Du arbetar i ordinärt boende och utgår från våra grupplokaler i Heminsatsernas Hus tillsammans med kollegor och hemsjukvårdspersonal. I dina arbetsuppgifter ingår omsorgsarbete och delegerade medicinska insatser. Vi arbetar med kontaktmannaskap som bas för vårt arbete. Dokumentationen sker i Procapita Plus. Vi söker dig som tycker om att endast jobba kvällar. Den vakanta tjänsten är 75 % med tjänstgöring endast kvällar. Helgtjänstgöring sker varannan helg. Kvalifikationer Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet av liknande arbete är en merit. Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och ser gärna sökande med olika bakgrund. Vi röker inte under vår arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, kväll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, kväll

Undersköterska, dag och kväll
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker en undersköterska till Äldreomsorgens hemtjänst. Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och bemötande till dem som har rätt till kommunal omsorg och omvårdnad. Vi arbetar efter den Nationella värdegrunden. Du arbetar i ordinärt boende och utgår från våra grupplokaler i Heminsatsernas Hus tillsammans med kollegor och hemsjukvårdspersonal. I dina arbetsuppgifter ingår omsorgsarbete och delegerade medicinska insatser. Vi arbetar med kontaktmannaskap som bas för vårt arbete. Dokumentationen sker i Procapita Plus. De vakanta tjänsterna är 75-80 % med tjänstgöring både dag och kväll. Helgtjänstgöring sker varannan helg. Eventuellt blir det aktuellt även med ett föräldravikariat. Kvalifikationer Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet av liknande arbete är en merit. Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och ser gärna sökande med olika bakgrund. Vi röker inte under vår arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, dag och kväll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, dag och kväll

Fritidspedagog, tillsvidareanställning
Arbetsplats och arbetsuppgifter Klågerupskolan är en F-9 skola med ca 400 elever. Vi arbetar med att alla barn skall få en bra utbildning och ha hög måluppfyllelse. Klågerup ligger centralt mellan Staffanstorp, Svedala och Malmö. I Klågerup bor ca 2000 invånare. På Klågerupskolan finns tre arbetslag för de yngre barnen F-3 , ett för 4-5 och ett för 6-9 . Klågerupskolan är en mötesplats där glädje, respekt och flexibilitet skapar en trygg och kunskapsbejakande miljö. Fritidshemmet är en integrerad del av verksamheten. Det finns tre avdelningar fritidshem och en klubb för så 4-6. Leken har stor betydelse för barnens utveckling och är en viktig del av verksamheten. Som fritidspedagog på Klågerupskolan blir det din uppgift att tillsammans med övrig personal skapa en bra verksamhet. Du är ett stöd för barnen i deras utveckling och tillsammans med klassläraren skapar ni förutsättningar för hög måluppfyllelse. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alt lärarexamen för fritidspedagogisk verksamhet Det är merit om du har erfarenhet av arbete på fritidshem och samverkan. Du är lyhörd, flexibel och har lätt att samarbeta. Ser gärna att du har ett extra intresse för musik, drama, eller bild. Du har ett stort engagemang och vill utveckla samverkan och fritidshemsverksamheten. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund I Svedala kommun tillämpar vi rökfri arbetstid
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, tillsvidareanställning

Fritidspedagog, tillsvidareanställning
Arbetsplats och arbetsuppgifter Klågerupskolan är en F-9 skola med ca 400 elever. Vi arbetar med att alla barn skall få en bra utbildning och ha hög måluppfyllelse. Klågerup ligger centralt mellan Staffanstorp, Svedala och Malmö. I Klågerup bor ca 2000 invånare. På Klågerupskolan finns tre arbetslag för de yngre barnen F-3 , ett för 4-5 och ett för 6-9 . Klågerupskolan är en mötesplats där glädje, respekt och flexibilitet skapar en trygg och kunskapsbejakande miljö. Fritidshemmet är en integrerad del av verksamheten. Det finns tre avdelningar fritidshem och en klubb för så 4-6. Leken har stor betydelse för barnens utveckling och är en viktig del av verksamheten. Som fritidspedagog på Klågerupskolan blir det din uppgift att tillsammans med övrig personal skapa en bra verksamhet. Du är ett stöd för barnen i deras utveckling och tillsammans med klassläraren skapar ni förutsättningar för hög måluppfyllelse. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alt lärarexamen för fritidspedagogisk verksamhet Det är merit om du har erfarenhet av arbete på fritidshem och samverkan. Du är lyhörd, flexibel och har lätt att samarbeta. Ser gärna att du har ett extra intresse för musik, drama, eller bild. Du har ett stort engagemang och vill utveckla samverkan och fritidshemsverksamheten. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund I Svedala kommun tillämpar vi rökfri arbetstid
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, tillsvidareanställning

Modersmålslärare
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu modersmålslärare i romani(lovari), ryska och polska. Som modersmålslärare kommer du att ingå i Resursenheten tillsammans med barn- och elevhälsopersonal samt cirka 20 andra modersmålslärare. I Resursenheten arbetar cirka 40 personer. Vi arbetar i ett 1-20 perspektiv vilket innebär att du följer barnen från förskola till gymnasieskola. Arbetsuppgifterna består av modersmålsstöd, modersmålsundervisning och studiehandledning i ett nära samarbete med övrig personal i barnets/elevens förskola eller skola. Kvalifikationer Modersmålslärarutbildning eller annan akademisk/pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom självständighet och samarbetsförmåga samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare jobb, Modersmålslärare Svedala, Modersmålslärare Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare

Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Naverlönnskolan är en 6-9-skola belägen i Svedala tätort. Skolan har cirka 550 elever och ett sextiotal lärare. Du ingår i ett av våra fem arbetslag och möter lärare med olika ämneskombinationer. Du undervisar i årskurserna 6-9. Vi arbetar alla för kunskap i en harmonisk och kreativ atmosfär, under ansvar och med respekt för varandra. Vi är inne i en spännande tid då vi har flyttat till en ny skola. Naverlönnskolan är fullt utbyggd med ny teknik och alla elever och all personal har tillgång till egna bärbara datorer. Detta innebär att vi arbetar mycket med digital teknik och med att utveckla metodiken kring den digitala tekniken i skolan. Skolan togs i bruk inför läsåret 2012/2013. Kvalifikationer Du är behörig lärare. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och ser gärna sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan

Sälj Viasats sportupplevelser i Svedala!
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till slutspelsmatcher i Champions League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Svedala
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Viasats sportupplevelser i Svedala! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Viasats sportupplevelser i Svedala!

Tandhygienister till Folktandvården Svedala
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och påverka framtidens tandvård? Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens? Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans? Bra för vi behöver dig! Folktandvården Skåne har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård för alla och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Vår organisation kännetecknas av engagemang, kundorientering, ansvar och kompetens att bedriva hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Folktandvården Skånes vision är att alla skåningar skall kunna leva livet leende och vår verksamhetsidé är att vi arbetar för bättre munhälsa i Skåne. Folktandvården Svedala och Folktandvården Bara är fusionskliniker. På Folktandvården Svedala arbetar 4 tandläkare, 4 tandhygienister och 12 tandsköterskor. Vi har ett blandat patientunderlag och arbetar enligt BEON-principen. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som tandhygienist blir kliniskt arbete i form av undersökning av barn, ungdomar och vuxna. Du kommer att ta hand om Parodpatienter i samarbete med ansvarig tandläkare, arbeta med stödbehandlingar och uppföljning av patienter med Paroddiagnos. Vi lägger stort fokus på en väl utvecklad teamtandvård där du får möjlighet att utvecklas i teamet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med språkkunskaper i svenska, lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi välkomnar ansökan från både dig som är nyexaminerad och erfaren tandhygienist. Som person är du kommunikativ, har god samarbetsförmåga och en vilja att lära. Vi ser även gärna att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang erbjuder vi dig bland annat: - introduktionsprogram och nätverksträffar - kompetensutveckling - friskvårdsbidrag
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Svedala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienister till Folktandvården Svedala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienister till Folktandvården Svedala

Socialsekreterare med inriktning mot vuxna
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu en vuxenhandläggare inom individ- och familjeomsorgens vuxenenhet. Uppdraget är huvudsakligen myndighetsutövning i enlighet med SoL och LVM. Du ska beskriva, analysera och bedöma behov, bedriva motivationsarbete, och bereda och fatta beslut i ärenden som gäller beroende/missbruk, våld i nära relationer samt övrig vuxenvård. Du har stora möjligheter att planera och strukturera ditt arbete och har god tillgång till handledning och kompetensutveckling. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att våra medarbetare har den kompetens de behöver för att kunna utföra sitt arbete med bästa tänkbara kvalitét. Vår målgrupp är vuxna personer över 20 år med en missbruks- och beroendeproblematik och/eller annan social problematik. Tjänsten är placerad i vuxenenheten som handlägger försörjningsstöd, familjerätt, beroende/missbruk, våld i nära relationer samt övrig vuxenvård. Vi arbetar med Procapita som verksamhetssystem. En del av tjänsten, ca 20 %, innefattar att vara alkohol- och drogkurator på vårdcentralerna i kommunen. Alkohol- och drogkuratorn är till för alla vuxna i kommunen som har ett alkohol- eller drogberoende eller som är anhörig till någon som har det. Verksamheten är utan journalföring. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad socionom och har kunskap om, samt intresse för, att arbeta med den ovan beskrivna målgruppen. Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med metoderna MI och ASI samt av att utreda behov av insatser enligt SoL och LVM för vuxna med alkohol- och/eller drogproblematik. Vi tror att du är en god kommunikatör som kan uttrycka dig väl i tal och skrift och vi lägger stor vikt vid din förmåga att bidra till arbetslaget samt din personliga lämplighet för just denna tjänst. Om du lockas av att arbeta i en mindre kommun med ett brett arbetsområde och i det nära samarbete med andra instanser som vi kan erbjuda, då är du rätt person för oss! B-körkort är ett krav. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare med inriktning mot vuxna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare med inriktning mot vuxna

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Svedala kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Svedala
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Svedala kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Svedala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.

Modersmålslärare till Resursenheten
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu modersmålslärare i romani (lovari), teckenspråk och ryska. Som modersmålslärare kommer du att ingå i Resursenheten tillsammans med barn- och elevhälsopersonal samt cirka 20 andra modersmålslärare. I Resursenheten arbetar cirka 40 personer. Vi arbetar i ett 1-20 perspektiv vilket innebär att du följer barnen från förskola till gymnasieskola. Arbetsuppgifterna består av modersmålsstöd, modersmålsundervisning och studiehandledning i ett nära samarbete med övrig personal i barnets/elevens förskola eller skola. Kvalifikationer Modersmålslärarutbildning eller annan akademisk/pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom självständighet och samarbetsförmåga samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare till Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare till Resursenheten

Miljöstrateg/miljöinspektör
Arbetsplats och arbetsuppgifter Välkommen till Bygg och miljö i Svedala där vi jobbar med olika aspekter av samhällsplanering, byggande och miljöfrågor! Miljötillsyn, miljöstrategi, detaljplaner och bygglov är exempel på ansvarsområden som finns hos oss på Bygg och miljö. Vår gemensamma målsättning är att jobba med hållbar utveckling och förena miljöperspektiv och samhällsbyggande. Tjänsten omfattar 50% miljöstrategi och 50% miljötillsyn. Miljöstrategen arbetar med att finna finansiering och driva olika projekt som syftar till att nå miljömålen. Miljöstrategen är också stöd i kommunens interna miljöarbete inom bl a upphandling. Svedala kommun planerar att arbeta med ett projekt om klimatanpassning. Under 2014 kan därför miljöstrategiarbetet omfatta heltid. I rollen som miljöinspektör tillhör du vår tillsynsgrupp, som arbetar med såväl miljö- och hälsoskydd som livsmedel. Dina arbetsuppgifter blir dels inom områden näraliggande miljöstrategin t ex att lämna synpunkter på planer och bygglov och handläggning av strandskydd dels inom annan miljötillsyn och klagomålshantering. Eftersom kontoret är relativt litet så innebär arbetet insatser inom flera olika sakområden. Kvalifikationer Vi söker dig som har en bred högskoleutbildning inom miljöområdet. Det är viktigt att du har ett stort engagemang i miljöfrågor och kunskap om miljöbalken. Du har en pedagogisk förmåga och erfarenhet av att självständigt driva projekt och arbeta utåtriktat. Du är van att ta egna initiativ och vara lyhörd. Erfarenhet inom kommunal eller statlig verksamhet såsom miljöinspektör eller handläggare på t ex länsstyrelse är önskvärd. Arbetet som miljöstrateg och inspektör innebär kontakter med allmänhet, verksamhetsutövare m.fl. och du måste ha lätt för att kommunicera och sätta dig in i olika typer av frågor. Du bör kunna uttrycka dig väl, både i tal och i skrift. Du bör också vara van att hantera olika dataprogram för ärendehantering, kartstöd mm. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöstrateg/miljöinspektör jobb, Miljöstrateg/miljöinspektör Svedala, Miljöstrateg/miljöinspektör Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöstrateg/miljöinspektör

Hemservice i området Trelleborg, på Näset samt i Svedala/Bara
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare helst med bil och körkort som ska arbeta i ovanstående område i Region SYD. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning och i vissa fall fönsterputs hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke. Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar). Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se Bil och körkort är meriterande Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.   Kontakta Maria Nilsson, Områdeschef SYD, maria.nilsson@hemfrid.se
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Trelleborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice i området Trelleborg, på Näset samt i Svedala/Bara jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice i området Trelleborg, på Näset samt i Svedala/Bara

Sälj Premier League med Viasat i Svedala
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till Premier League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Svedala
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Svedala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Svedala

Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Naverlönnskolan är en 6-9-skola belägen i Svedala tätort. Skolan har cirka 550 elever och ett sextiotal lärare. Du ingår i ett av våra fem arbetslag och möter lärare med olika ämneskombinationer. Du undervisar i årskurserna 6-9. Vi arbetar alla för kunskap i en harmonisk och kreativ atmosfär, under ansvar och med respekt för varandra. Vi är inne i en spännande tid då vi har flyttat till en ny skola. Naverlönnskolan är fullt utbyggd med ny teknik och alla elever och all personal har tillgång till egna bärbara datorer. Detta innebär att vi arbetar mycket med digital teknik och med att utveckla metodiken kring den digitala tekniken i skolan. Skolan togs i bruk inför läsåret 2012/2013. Kvalifikationer Du är behörig lärare. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi ser det som meriterande om du är behörig att undervisa i ytterligare ett ämne. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska, Naverlönnskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Svedala kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Svedala
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.

Grundskollärare till Baraskolan
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Bara ligger i det natursköna bokskogslandskapet strax öster om Malmö. Samhället har drygt 3000 invånare och det pågår nybyggnation och inflyttning. Kommunikationerna till Malmö är utmärkta. Skolorna i Bara bildar en F-9-enhet med cirka 500 elever och cirka 70 medarbetare. Vårt mål är engagerade, nyfikna, ansvarstagande och kritiskt ifrågasättande elever med lust att lära. Det kräver engagerad och inspirerad personal. Engagemang och inspiration utgår från tillit, tilltro till individens förmåga, tillåtelse att pröva, experimentera, och även att misslyckas. I det livslånga lärandet måste det finnas utrymme för både framgång och motgång. På Baraskolan finns det tre arbetslag med elever i skolår F-3. Sammanlagt drygt 200 elever och de allra flesta går också på fritidshemmen Kvalifikationer Tjänsten är som klasslärare åk 3 Du har grundskollärarutbildning, inriktning ma, sv, NO, eng, grundskolans tidiga år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till Baraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till Baraskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Svedala kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Svedala
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Svedala.

Säljare kvällar och helger till STATOIL SVEDALA
Statoil Fuel & Retail Sverige är en ledande skandinavisk stationskedja bestående av fullservice- och automatstationer med över 100 års erfarenhet inom området. Vi finns i 8 länder och representeras av 18 500 anställda på 2 300 stationer. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 stationer, både fullservice- och automatstationer. I Sverige arbetar närmare 4 000 engagerade medarbetare med att göra oss till Sveriges vassaste stationskedja och för att underlätta våra kunders vardag. Ca 400 av dessa är placerade på vårt huvudkontor i Stockholm. Statoil Fuel & Retail är ett helägt indirekt dotterbolag till Alimentation Couche-Tard, Inc. och en del av ett nätverk av mer än 8 100 stationer. 70 000 passionerade återförsäljare välkomna mer än 30 miljoner besökare varje vecka. Statoil Fuel & Retail erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Vi har en tydlig prestationskultur som i kombination med dina ambitioner gör karriärmöjligheterna inom Statoil Fuel & Retail oändliga! Våra värderingar modig, öppen, engagerad och omtänksam vägleder oss i hur vi gör affärer och agerar mot varandra, våra kunder och vår omvärld. Vill Du bidra till vår väg framåt och till att underlätta våra kunders vardag? Välkommen med din ansökan! Besök oss på statoil.se/jobb eller careerbook.se/statoil Statoil söker servicetalanger till en viktig uppgift - att underlätta våra kunders vardag! Som säljare blir kundnöjdheten ditt ansvar och för att trivas och utvecklas på Statoil behöver du vara öppen, omtänksam, engagerad och modig. Du ansvarar för dina egna arbetsområden inom vårt koncept Perfect Station, ingår i ett stationsteam och blir en viktig länk i vår framgångsrika kedja.  Jobbetpå en Statoilstation är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är den andra lik, med ett undantag – kunden är alltid i fokus! Vi söker vi dig som är ansvarsfull, pålitlig och har bra samarbetsförmåga. Då vi har tobaksförsäljning och biluthyrning söker vi dig som är minst 18 år och har B-körkort, samt tillgång till bil. Tidigare erfarenhet av försäljning och service är meriterande. Vi ser gärna att du studerar på Universitet eller Högskola, då vi är i behov av mer arbetskraft över lov och sommrar (semestertider). Arbetsomfattningen är timanställning vid behov av extra arbetskraft och arbetstiden varierande mellan klockan 05:00 - 24:00 alla dagar! Varför välja Statoil? - En av Sveriges mest framgångsrika stationskedjor - Innovativt klimat med omtanke om kunder, kollegor och om vår miljö - Möjligheter till personlig utveckling inom service och försäljning genom våra interna coachsatsningar - För dig som visar vad du vill finns många karriärvägar från extrajobb till drömjobb - Vi är en plantskola för ledare Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Skicka ansökan" (bifoga ditt CV och personliga brev i formaten Word alt. pdf.). Tveka inte att kontakta oss om du har frågor! Läs mer om att jobba på Statoil på www.statoil.se/jobb eller på www.careerbook.se/statoil och kolla in om det här är utmaningen för dig på www.youtube.com/watch?v=eyyqhcf4QUQ&feature=plcp
Företag: Statoil Svedala
Ort: Svedala
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare kvällar och helger till STATOIL SVEDALA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare kvällar och helger till STATOIL SVEDALA

Socialsekreterare
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Svedalas individ- och familjeomsorg är indelat i Barn och Ungdomsenhet samt Vuxenenhet. Totalt är vi cirka 20 personer. Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu en socialsekreterare som vill arbeta som utredare inom Barn och Ungdomsenheten. Arbetsuppgifterna består av att dels göra utredningar enligt BBIC samt att följa upp insatser för åldersgruppen 0-20 år. Du kommer att få goda möjligheter att utveckla din kunskaper gällande BBIC. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår öppenvård. Vi använder Procapita som journalsystem. Svedala erbjuder extern handledning samt grupp- och individuell ärendehandledning. Du kommer även att erbjudas friskvård. Kvalifikationer För arbetet som socialsekreterare krävs att du har socionomexamen och har erfarenhet inom IFO med myndighetsutövning. Du är väl förtrogen med utredningsarbete, gällande lagstiftning och det är meriterande om du har arbetat med BBIC. Du har vana av att arbeta självständigt och har god förmåga att samverka både internt och externt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift samt har goda datorkunskaper, gärna gällande Procapita. Körkort är ett krav. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Svedala, Socialsekreterare Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Förskollärare till Bara och Klågerup
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Förskolorna Hattstugan, Värby, Rödluvan i Bara och Mumindalen i Klågerup utökar sin verksamhet och söker därför förskollärare. Både förskolorna i Bara och Klågerup är certifierade för Hållbar utveckling och Grön Flagg som handlar om att främja ett hälso- och miljöperspektiv i den pedagogiska verksamheten. Det innebär att förskolans verksamhet sätts in i ett natur- och samhällsvetenskapligt perspektiv för att utveckla hållbara strukturer för den pedagogiska verksamheten. Inför 2013 antogs en politisk vision i Svedala där ambitionen är att Svedala varaktigt ska räknas till de bästa skolkommunerna i Sverige. Vi utgår från vår gemensamma vision. Alla skolformer och alla barn, ungdomar och personal från förskola till gymnasium arbetar med att synliggöra lärandet, med delaktighet, meningsskapande och känsla av sammanhang för att alla ska lyckas. Vår förskola och skola ska vila på vetenskaplig grund. Är du nyfiken på vårt utvecklingsarbete kan du läsa mer på webb2.svedala.se/utbildning. Kvalifikationer Vi söker dig som är examinerad förskollärare och som vågar, vill och kan säkerställa att det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med övriga kollegor. Din uppgift är att skapa bästa förutsättningarna för barn, föräldrar och kollegor. Du skall anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du skall trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du skall vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken. Kunskap om pedagogiskt utvecklingsarbete och pedagogisk dokumentation som ett arbetsredskap för att nå målen. Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Bara och Klågerup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Bara och Klågerup

Socialsekreterare
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu en socialsekreterare med ansvar för familjehem samt ekonomiskt bistånd. Svedalas individ- och familjeomsorg är indelat i Barn och Ungdomsenhet samt Vuxenenhet. Totalt är vi cirka 20 personer. Svedala kommun söker dig som vill vikariera som handläggare för familjehemsfrågor samt till viss del handläggning av ekonomiskt bistånd. Fördelningen kommer att vara 75% familjehem och 25% ekonomiskt bistånd. Du kommer att arbeta när två kollegor som ansvarar för familjehem och familjerättsärende samt tre kollegor som ansvarar för ekonomiskt bistånd. Vi använder Procapita som journalsystem Kvalifikationer Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med utreda och handleda familjehem, har du dessutom erfarenhet av ekonomiskt bistånd och familjerätt är detta meriterande. Vi vill att du är utbildad socionom. Du har god förmåga att samverka internt och externt och kan erbjuda ett professionellt socialt arbete. Du är flexibel och stresstålig och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är ett krav. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Svedala, Socialsekreterare Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschef individ- och familjeomsorgen
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter I Svedala består individ- och familjeomsorgen (IFO) av två avdelningar, barn och ungdom samt vuxenenheten. Vuxenenheten består av sju medarbetare. Enheten ansvarar för handläggning av ärende gällande missbruk och våld i nära relationer, försörjningsstöd, familjerätt samt familjehem. Som enhetschef kommer du att planera, leda och fördela arbetet, samordna och skapa förutsättningar för utvecklingsfrågor samt inneha personal- och arbetsmiljöansvar. I arbetet som enhetschef ingår också att fatta beslut enligt delegation och vara aktiv i budgetprocesserna. En del av chefstjänsten innebär även att handlägga kommunens alkoholtillstånd. Som enhetschef arbetar du direkt under IFO-chefen, du kommer att ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp och ha ett nära samarbete med andra enheter inom kommunen. Kvalifikationer Vi söker dig som drivs av att arbeta med vuxenenhetens frågor och ser det som en utmaning att sätta dig in i nya områden. Du arbetar för att utveckla och förbättra verksamheten utifrån en kontinuerlig omvärldsanalys. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper om gällande lagstiftning som styr verksamheten. Du har socionomexamen och gärna en bred erfarenhet av individ- och familjeomsorgens ansvarsområden. Det är meriterande om du har erfarenhet av försörjningsstöd, missbruksarbete och ledarskap. Du är positiv och drivs av att leda och entusiasmera dina medarbetare och tillsammans med dem utveckla och förbättra verksamheten mot uppställda mål. Arbetet kräver att du är flexibel, stresstålig och strukturerad. Du har förmåga att leda, fatta och förmedla beslut. Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med stora möjligheter att forma utvecklingen på enheten. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef individ- och familjeomsorgen

Förskollärare/lärare till Svedala tätort
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Ta chansen och utvecklas tillsammans med oss............ ! I Svedala kommun har vi 12 förskolor fördelade i Klågerup, Bara, och Svedala tätort. Inför 2013 antogs en politisk vision i Svedala där ambitionen är att Svedala varaktigt ska räknas till de bästa skolkommunerna i Sverige. Vi utgår från vår gemensamma vision. Alla skolformer och alla barn, ungdomar och personal från förskola till gymnasium arbetar med att synliggöra lärandet, med delaktighet, meningsskapande och känsla av sammanhang för att alla ska lyckas. Vår förskola och skola ska vila på vetenskaplig grund. Är du nyfiken på vårt utvecklingsarbete kan du läsa mer på webb2.svedala.se/utbildning. Som ett led i vårt arbete med att synliggöra lärandet och att utveckla en förskola på vetenskaplig grund deltar två av kommunens förskolor, Erlandsdal och Mumindalen, i Ifous:s projekt 'Små barns lärande' som pågår från 2013-2017. Det innebär att forskare kommer att beforska verksamheten. Övriga förskolor kommer att göras delaktiga i arbetet för att därigenom sprida den kunskap/kompetens som utvecklas i projektet. http://webb2.svedala.se/utbildning/?page_id=2330 Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker förskollärare/lärare med behörighet förskoleklass och grundskolans tidigare år. Behovet kommer att finnas till de flesta av våra förskolor i Svedala tätort och till Utbildnings Personalförmedling. Du är välkommen in på www.svedala.se för att bekanta dig med Svedala kommun och våra förskolor. Kvalifikationer Vi söker dig som är examinerad förskollärare/ lärare (förskoleklass och grundskolans tidigare år) och som vågar, vill och kan säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med övriga kollegor. Du är med och skapar de bästa förutsättningarna för barn, föräldrar och kollegor. Du skall anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du skall trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du skall vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken. Du har kunskap om pedagogiskt utvecklingsarbete och pedagogisk dokumentation som ett arbetsredskap för att nå målen. Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid. Arbetstid/varaktighet Till Svedala tätort söker vi 8 st Förskollärare /Lärare (behörighet - förskoleklass och grundskolans tidigare år) Samtliga tjänster är tillsvidareanställning i Svedala kommun Tillträde jan - feb 2014
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/lärare till Svedala tätort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/lärare till Svedala tätort

Modersmålslärare till Resursenheten
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu modersmålslärare i spanska. Som modersmålslärare kommer du att ingå i Resursenheten tillsammans med barn- och elevhälsopersonal samt cirka 20 andra modersmålslärare. I Resursenheten arbetar cirka 40 personer. Vi arbetar i ett 1-20 perspektiv vilket innebär att du följer barnen från förskola till gymnasieskola. Arbetsuppgifterna består av modersmålsstöd, modersmålsundervisning och studiehandledning i ett nära samarbete med övrig personal i barnets/elevens förskola eller skola. Kan eventuellt kombineras med lärare i spanska moderna språk på Naverlönnskolan, ca 15%. Kvalifikationer Modersmålslärarutbildning eller annan akademisk/pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom självständighet och samarbetsförmåga samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare till Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare till Resursenheten

Undersköterskor/vårdare
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker timavlönade undersköterskor och vårdare till LSS-boenden som har möjlighet att arbeta under ordinarie personals frånvaro. Vi erbjuder dig en möjlighet till flexibel sysselsättningsgrad, en bra introduktion till arbetet, komptenta arbetslag med kollegor som hjälps åt och en bra arbetsmiljö. Du arbetar i ett av våra särskilda boenden. I dina arbetsuppgifter ingår att ha hand om personer med olika funktionshinder i åldrarna 18-90 år. Du fungerar som praktiskt stöd till de boende, hjälper till med sysslor i hemmet, ger personlig omvårdnad och aktiverar dem. Arbetstiden är schemalagd och du kan komma att tjänstgöra dag, kväll och helg eller natt. Du tar dig lätt till Svedala med buss, bil eller tåg. Kvalifikationer Vi prioriterar dig som är undersköterska, vårdare eller motsvarande och som har erfarenhet av verksamhetsområdet. Du har en förmåga att engagerat stödja, aktivera och handleda de boende. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och ser gärna sökande med olika bakgrund.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdare jobb, Undersköterskor/vårdare Svedala, Undersköterskor/vårdare Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdare

Specialpedagog inriktning tal och språk
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Vi söker nu en specialpedagog med kompetens inom tal och språk. Som specialpedagog kommer du att ingå i Resursenheten tillsammans med barn- och elevhälsopersonal samt modersmålslärare. I Resursenheten arbetar cirka 40 personer. Vi arbetar i ett 1-20 perspektiv vilket innebär att vi kan följa barnen från förskola till gymnasieskola. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av handledning och stöd till barn och personal på 2 grundskolor, Baraskolan och Klågerupskolan. Arbetet är i första hand inriktat på de yngre barnens språk- och läsutveckling. Kvalifikationer Grundskollärarutbildning, specialpedagogutbildning med inriktning tal och språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av läsinlärning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom självständighet och samarbetsförmåga. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog inriktning tal och språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog inriktning tal och språk

Fritidspedagog
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Bara ligger i det natursköna bokskogslandskapet strax öster om Malmö. Samhället har drygt 3000 invånare och det pågår nybyggnation och inflyttning. Kommunikationerna till Malmö är utmärkta. Skolorna i Bara bildar en F-9-enhet med drygt 500 elever och cirka 70 medarbetare. Vårt mål är engagerade, nyfikna, ansvarstagande och kritiskt ifrågasättande elever med lust att lära. Det kräver engagerad och inspirerad personal. Engagemang och inspiration utgår från tillit, tilltro till individens förmåga, tillåtelse att pröva, experimentera, och även att misslyckas. I det livslånga lärandet måste det finnas utrymme för både framgång och motgång. På Baraskolan finns det tre arbetslag med elever i skolår F-3. Sammanlagt cirka 250 elever och de allra flesta går också på fritidshemmen. Arbete i fritidshem och grundskola. Du ingår i ett arbetslag bestående av förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare. Tillsammans har ni elever i skolår F-3 och fritidshem. Kvalifikationer Fritidspedagogutbildning eller motsvarande lärarutbildning. Erfarenhet av arbete i skola och på fritidshem är önskvärd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Svedala, Fritidspedagog Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog


Sök lediga jobb Svedala

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se