Svensk Autorekrytering AB jobb - lediga jobb

Svensk Autorekrytering AB jobb Svensk Autorekrytering AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Svensk Autorekrytering AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Svensk Autorekrytering AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Studenter sökes för behovsanställning - Servicerådgivare- Stockholm

 2. Båtmekaniker centrala Stockholm- Stockholm

 3. Skadeverkstadschef- Sundbyberg

 4. Teknisk säljare till Bosch- Stockholm

 5. Regionchef- Solna

 6. Regiontekniker- Stockholm

 7. Teknisk Chef- Stockholm

 8. Servicerådgivare - för uppdrag hos kund i bilbranschen- Stockholm

 9. Personliga Servicetekniker till Upplands Motors Volvoverkstad i Akalla- Stockholm

 10. Initiativtagande utesäljare- Stockholm

 11. Duktig och driven bilmekaniker sökes- Stockholm

 12. Regionchef bilförsäljning- Stockholm

 13. Regionchef bilförsäljning Citroën Sverige- Stockholm

 14. Sales Executive Nordics- Stockholm

 15. Europeiska Motor/Toyota Gävle söker en verkstadschef- Gävle

 16. Säljare Skåne- Malmö

 17. Produktansvarig reservdelar- Malmö

 18. Servicerådgivare Malmö- Malmö

 19. Area Sales Manager- Malmö

 20. Garantispecialist, Ford Motor Company- Göteborg

 21. Säljare Östergötland- Linköping

 22. Marketing Specialist parts and service- Sollentuna

 23. Bemanningsassistent- Stockholm

 24. Fordonsmottagare som vill arbeta en dag i veckan- Landskrona

 25. Servicerådgivare sökes omgående till välkänt företag i bilbranschen- Stockholm

 26. 2 duktiga bilmekaniker sökes till Göteborg!- Göteborg

 27. Duktig bilplåtslagare sökes till Gustavsberg- Värmdö

 28. Servicerådgivare Malmö- Malmö

 29. Juniormekaniker sökes till Stockholm- Stockholm

 30. Juniormekaniker till Huddinge- Huddinge

 31. Juniormekaniker till Sundbyberg- Sundbyberg

 32. Däckmontörer sökes till Stockholm- Stockholm

 33. Däckmontörer sökes till Haninge- Haninge

 34. Däckmontör sökes till Upplands-Väsby- Upplands Väsby

 35. Däckmontörer sökes till Södertälje- Södertälje

 36. Däckmontör sökes till Västerås- Västerås

 37. Juniormekaniker sökes till Örebro- Örebro

 38. Affärsutvecklande verkstadschef- Södertälje

 39. Duktig och driven bilmekaniker sökes- Stockholm

 40. Däckmontörer sökes till Täby- Täby


Mer beskrivning

Studenter sökes för behovsanställning - Servicerådgivare
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget Autorekrytering söker nu servicerådgivare till en av våra märkesverkstäder i Stockholm. När du jobbar för Autorekrytering blir du anställd av oss men uthyrd till någon utav våra kunder som verkar inom motorbranschen. Dina arbetsuppgifter Som servicerådgivare är den centrala uppgiften att jobba med service och kundbemötande. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att administrera, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Din profil Vi tror att du har en bakgrund som mekaniker/kundmottagare på verkstad eller på annat sätt erfarenhet från fordonsbranschen och tidigare har arbetat med något av programmen Automaster, ELSA, ETKA, Kobra, Mekocat, Winassist eller Tacdis. Detta är inte ett krav men ett önskemål. Vi söker dig som har en god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Då arbetsuppgifterna är många är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Den här tjänsten passar dig som studerar eller redan jobbar deltid. Vi erbjuder Du får ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheten att finna rätt arbetsplats och samtidigt erhålla mycket erfarenhet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter sökes för behovsanställning - Servicerådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter sökes för behovsanställning - Servicerådgivare

Båtmekaniker centrala Stockholm
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. När du registrerar ditt cv hos oss, innebär det att du tar ett avgörande steg mot att hitta jobbet du kommer att vilja behålla. Länge. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb eller erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget Vi söker nu en erfaren båtmekaniker till en av Stockholms mest kompletta marina. Marinan är vackert belägen och kan erbjuda båtservice, reparationer och försäljning. Dina arbetsuppgifter Som båtmekaniker arbetar du brett med service, underhåll, montering, reparationer och felsökning. Du kommer att arbeta både med utombordsmotorer och inombordsmotorer. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med båtmotorer. Vi ser gärna att du har en utbildning från Marina Läroverket och erfarenhet av arbete med MerCruiser och/eller Volvo Penta är mycket meriterande. Din profil Som person är du strukturerad, noggrann och har förmåga att prioritera rätt sak vid rätt tid. God service och känsla för kvalitet är en självklarhet för dig. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning inom företaget. Körkort är ett krav! Vi erbjuder - Möjlighet till en tillsvidare anställning - Goda utvecklingsmöjligheter - Arbete i en fantastisk miljö Tillträde omgående Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Båtmekaniker centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Båtmekaniker centrala Stockholm

Skadeverkstadschef
Svensk Autorekrytering AB Om företaget Europeiska Motorbolagen firade under 2010 sitt 50-årsjubileum och är idag Sveriges största återförsäljare av Toyota. Vi är belägna i norra Stockholm där vi har anläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Östermalm och Arlandastad. Vi omsätter ca 800 miljoner kronor och bedriver även en fastighetsverksamhet i Stockholmsområdet. Till vår fullserviceanläggning i Rissne behöver vi nu anställa en duktig skadeverkstadschef. Söker du en arbetsplats där din insats syns och gör skillnad? Vill du arbeta i ett glatt gäng hos en trygg och stabil arbetsgivare? – Då har vi tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Vår skadeavdelning består idag av nio skadereparatörer och tre administratörer. Som skadeverkstadschef hos oss får du en nyckelroll i vår organisation, där du kontinuerligt arbetar för att effektivisera och optimera arbetet i skadeverkstaden. I rollen har du fullt personal- och driftsansvar för verkstaden och du leder och fördelar det dagliga arbetet med allt vad det innebär av schemaläggning, bemanning och planering. Du har också daglig kontakt med kunder och försäkringsbolag och verkar för en allt högre kundnöjdhet och ett gott samarbete. Din profil Vi tror att du har en fordonsteknisk utbildning och ca tre till fem års erfarenhet från skadeverkstad. Du har arbetat i en administrativ och ledande roll, där kundkontakter och Cabaskalkyler har förekommit. Har du dessutom erfarenhet av att ha jobbat i CabPlan är det meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god allmän datavana. Som person är du driven samt ambitiös och trygg i dig själv. Ditt naturliga ledarskap medför trygghet och pondus samtidigt som du har förmågan att vara både ödmjuk och smidig i ditt sätt att leda. Viktigt är också att du är rutinerad och har ett strukturerat arbetssätt. Sist men inte minst är du en social och glad person med ett starkt intresse för bilbranschen. Vi erbjuder… • Trygg och stabil AAA-registrerad arbetsgivare • Kontinuerlig utbildning • Goda utvecklingsmöjligheter i expansivt företag I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08 - 555 362 57. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skadeverkstadschef jobb, Skadeverkstadschef Sundbyberg, Skadeverkstadschef Svensk Autorekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skadeverkstadschef

Teknisk säljare till Bosch
Svensk Autorekrytering AB Om oss Boschkoncernen är en internationellt ledande tillverkare av fordons- och industriteknik, konsumentprodukter och byggnadsteknik. Under 2011 var företagets omsättning överstigande 50 miljarder euro och antalet anställda ökade till 300 000. Idag omfattar koncernen ett nätverk av produktutveckling, tillverkning och försäljning. Inklusive återförsäljare och servicepartners är Bosch representerat i över 150 länder. Till vår eftermarknadsavdelning ”Automotive Aftermarket” med utgångspunkt från vårt kontor i Kista, söker vi nu en duktig teknisk säljare. Dina arbetsuppgifter Som teknisk säljare hos oss ingår du i vår tekniska avdelning på 13 personer vars uppgift är att bemöta våra kunder och grossisters behov med alltifrån försäljning till teknisk support och utbildning. En stor del av vår försäljning är fokuserad till verkstäder och berör våra produkter inom reservdelar och tillbehör, medans den andra delen är fokuserad på våra verkstadsutrustningar och diagnosverktyg. Som teknisk säljare ingår du i ett lag på 2 personer där ni tillsammans kommer att arbeta med vår verkstadsutrustning. Produkten du säljer är diagnosutrustning och annan verkstadsutrustning, både hård- som mjukvara. Du kommer själv inte att aktivt sälja till slutkunden då allt sköts via våra grossister i hela landet. Här kommer du att vara högst involverad i våra grossisters arbete med vår verkstadsutrustning mot butiker och verkstäder. Du stöttar och coachar dem till ökad omsättning och du är Boschs ansikte utåt hos våra grossister när det kommer till de här produkterna. Tillsammans med grossisten deltar du sedan i kundaktiviteter, mässor och gör gemensamma slutkundsbesök. Tjänsten innebär en del resande med ca 2-3 dagars hotellnätter per månad. Tjänsten är tekniskt inriktad och du kommer att demonstrera produkten löpande. Hos Bosch ingår du i ett team där du kommer att ha ett nära samarbete med våra tekniker, distriktschefer och försäljningschefen. De mål som ni sätter upp för respektive grossist är det upp till dig att följa upp genom regelbundna möten. Därför är din roll så viktig hos oss. Din profil Vi söker dig som är en säljare ut i fingerspetsarna och med en bakgrund inom det fordonstekniska området. Du har flera års erfarenhet av kundorienterade roller inom branschen och du brinner för konsultativ försäljning på den här nivån. I och med din tekniska bakgrund är du trygg inom området för fordonsdiagnostik. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring. Som person är du initiativtagande och självgående. Vidare är du en entusiast som har en förmåga att motivera andra. Du har ett stadigt driv och du trivs bra i mindre team där alla hjälps åt för att komma framåt. Självklart har du ett brinnande intresse för bilar och fordon. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har B-körkort. VI ERBJUDER… • En chans att utvecklas inom världens ledande industriföretag för rätt person. • En bred roll med stort ansvar tillsammans med ett bra ledarskap • Möjligheten att arbeta med ledande produkter med ett starkt varumärke • Ett stöttande team med härlig anda I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Maria Nordin. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk säljare till Bosch jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk säljare till Bosch

Regionchef
Svensk Autorekrytering AB Om företaget Santander Consumer Bank tillhör Grupo Santander, en av världens största och mest stabila bankkoncerner. 2012 utnämndes Banco Santander till världens bästa bank av den ledande bank- och finanstidskriften Euromoney. I Sverige har vi sedan starten år 2000 vuxit till att vara bland de ledande aktörerna på marknaden för fordonsfinansiering, med tilläggsprodukter som låneskydd, försäkring och garanti. Vi samarbetar med flera ledande biltillverkare och cirka 450 bil- och fritidsåterförsäljare i hela landet. Nyligen utökade vi vår produktportfölj till att även omfatta privatlån. De flesta av våra drygt 90 anställda arbetar på kontoret i Solna utanför Stockholm. Till vår verksamhet med fordonsfinansiering söker vi nu till nu en engagerad och driven Regionchef Dina arbetsuppgifter Som regionchef hos oss ansvarar du för din egen region och bearbetar både auktoriserade bilåterförsäljare inom ett av våra generalagentssamarbeten och den fria bilmarknaden. Du har eget budgetansvar och driver försäljningen av våra finansieringslösningar inom ditt distrikt. Detta gör du genom att planera budget och mål tillsammans med våra återförsäljare och du hjälper och stöttar dem sedan att uppfylla försäljningsmålen. Du arbetar med både nykundsbearbetning av återförsäljare som vi inte samarbetar med idag och med vidareutveckling av våra befintliga återförsäljare. I rollen samarbetar du bl.a. med vår Brand Manager, generalagentens regionchefer samt med vår Nordiska Captive organisation. Tjänsten innebär ett regionsansvar för distrikt Mellansverige med bas i Stockholm och rollen innebär därför resor och vissa övernattningar. Din profil Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av försäljning av bilfinansieringstjänster och därmed har god kännedom och kunskap om bilfinansiering. Du är van att arbeta mot bilåterförsäljare och har god förhandlingsvana. Alternativt har du en bakgrund från bilimportörsledet eller har erfarenhet av uppsökande försäljning hos en bilåterförsäljare. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift och känner dig även bekväm på engelska. Du har också god vana av att arbeta i MS Office och har kunskaper i ekonomi. Som person är du en driven och tävlingsinriktad säljare, som triggas av att prestera. Du är också affärsmässig och gillar att arbeta med siffror. Vidare är du en lösningsorienterad, uthållig och trivs i en självständig roll. Du är självklart en förtroendeingivande och social person och liksom oss trivs du i, och är mycket intresserad av, bilbranschen. Vi erbjuder… • Utmanade position med frihet och ansvar • Öppet och prestigelöst klimat • Plats hos en av världens största och starkaste banker I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08-555 36 257. Ansöker gör du senast 31 augusti men intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef jobb, Regionchef Solna, Regionchef Svensk Autorekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef

Regiontekniker
Svensk Autorekrytering AB Om oss Svensk Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget inom Motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi en Regiontekniker till Dekra Automotive. Om företaget Affärsområde DEKRA Consulting DEKRA Automotive AB erbjuder en rad opartiska produkter inom kvalitetsutveckling för aktörer inom fordonsmarknaden. För mer information, se under "Våra tjänster" på vår hemsida. Sedan 1 juni 2013 ingår även verksamheten Indeco Kalibrering inom DEKRA Consulting. Se www.indecokalibrering.se. Vi söker en Regiontekniker till Stor-Stockholm som tillsammans med oss för våra framgångar vidare. Dina arbetsuppgifter Du har resultat- och driftsansvar för regionen tillsammans med dina arbetskollegor. En stimulerande och utmanande uppgift som bl. a. innebär att utveckla marknaden inom din region. Arbetet innebär att utföra olika kvalificerade uppdrag inom kvalitetskontroller för aktörer inom fordonsbranschen. Huvudsaklig arbetsplats är Stockholm med uppdrag och resor med tillhörande region inom södra delen av länet. Din profil Din bakgrund: Du har dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från servicemarknaden, gärna från flera olika personbilsmärken och uppdrag. Samt goda kunskaper inom området skadereparationer är ett krav. Kund- och IT-vana är en förutsättning. Erfarenhet av liknande arbete och ett etablerat kontaktnät inom branschen är givetvis en merit. Din personlighet: De utåtriktade arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med gott ordningssinne. Våra kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på oss alla. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar. Tjänsten som Regiontekniker tillsätts omgående och urval och anställning sker därför löpande. För mer information är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Consulting Frank Schubert på 010-455 18 01 alt. frank.schubert@dekra.com, eller Stefan Weman på Autorekrytering som hanterar vår rekrytering.
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Regiontekniker jobb, Regiontekniker Stockholm, Regiontekniker Svensk Autorekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regiontekniker

Teknisk Chef
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget inom Motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi en Teknisk Chef till Affärsområde Dekra Consulting. Om företaget Affärsområde DEKRA Consulting Teknisk chef – Eskilstuna/Stockholm DEKRA Automotive AB erbjuder en rad opartiska produkter inom kvalitetsutveckling för aktörer inom fordonsmarknaden. För mer information, se under "Våra tjänster" på vår hemsida. Sedan 1 juni 2013 ingår även verksamheten Indeco Kalibrering inom DEKRA Consulting. Se www.indecokalibrering.se. Nu söker vi en Teknisk chef som tillsammans med oss för våra framgångar vidare. Dina arbetsuppgifter Dina uppgifter: Innebär övergripande ansvarsområde inom bolagets tekniska verksamhet med bl.a. Teknisk utbildning och uppdatering av våra regiontekniker inom fordonsområdet Normering av fältpersonal för att upprätthålla kvalitet av utfört arbete Implementering av IT-stöd i den löpande operativa verksamheten Övriga stödsystem/rutiner för det tekniska området Löpande driftsfrågor inom området teknik och produktion Tekniska manualer samt interna kvalitetssystem Teknisk och övrig utrustning för vår operativa verksamhet Kontakter med moderbolaget i Tyskland samt övriga internationella kontakter Assistera vid framtagning av produktkoncept mot våra kunder. En stimulerande och utmanande uppgift i en spännande tid av förändring och utveckling inom området kvalitetsutveckling för fordonsbranschen. Arbetsplats blir vår adress i Eskilstuna/Stockholm och uppdraget är förenat med resor. Din profil Din bakgrund: Du har dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från servicemarknaden, gärna från olika fordonsmärken. Goda kunskaper inom området skadereparationer är ett krav. Din allroundkunskap och erfarenhet från personbilssidan är en viktig tillgång. Kund- och IT-vana är en förutsättning. Engelska i tal och skrift ett krav, tyska en merit. Ett etablerat kontaktnät inom branschen och erfarenhet av liknande uppdrag är en merit. Din personlighet: Arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med god ordning och ett öppet sinne med integritet. Du uppskattar ansvar och ett målinriktat arbete samt utmaningen av att etablera en världsledande aktör på marknaden. Våra kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på oss alla. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar. För mer information är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Consulting Frank Schubert på tel.010-455 18 01 alt. frank.schubert@dekra.com, eller Stefan Weman på Autorekrytering som hanterar vår rekrytering på 08-555 362 85. Registrera din ansökan på www.autorekrytering.se Välkommen till DEKRA!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Servicerådgivare - för uppdrag hos kund i bilbranschen
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget För kunds räkning söker vi nu en Servicerådgivare för placering i Stockholm. Du blir anställd hos oss på Autorekrytering och uthyrd till kund. Dina arbetsuppgifter Som servicerådgivare är den centrala uppgiften att jobba med service och kundbemötande. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att administrera, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Du är en erfaren servicerådgivare som har goda i kunskaper branschspecifika system som t.ex Automaster, ELSA, ETKA, Kobra, Mekocat eller Tacdis. Alternativt har du en slående personlighet och någon slags bakgrund i bilbranschen. Din profil Som person har du självfallet god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Då arbetsuppgifterna är många är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Vi erbjuder • En plats hos en organisation på framfart • Utvecklingsmöjligheter för rätt person • Ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare - för uppdrag hos kund i bilbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare - för uppdrag hos kund i bilbranschen

Personliga Servicetekniker till Upplands Motors Volvoverkstad i Akalla
Svensk Autorekrytering AB Om oss Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt företag med 400 anställda. Vi omsatte över 2 miljarder kronor 2012. Upplands Motor finns idag i Uppsala, Arlandastad, Tierp, Stockholm Akalla och Hammarby Sjöstad där vi säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar. Vi arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss? Vi söker flera nya lagspelare som kan vara med i vårt starka team av personliga servicetekniker i vår fina Volvoverkstad. Dina arbetsuppgifter Som personlig servicetekniker på vår Volvo-verkstad du att arbeta med hela kundbemötandet.Utöver tekniska uppgifter så som servicar och reparationer ansvarar du för kundens hela upplevelse hos oss. Du har din egen kundbas som vänder sig till dig när de behöver hjälp. Du bokar in dina egna arbeten och planerar din arbetsdag. Till din hjälp finns dina duktiga kollegor och stödfunktioner för reservdelar och diagnosteknik. Din profil Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du vill utvecklas både själv och ihop med andra och att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm inför arbetsuppgiften samt en god människokännedom. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker och du trivs när du får ge service till kunder. Din ansökan Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul! Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning. Ansök snarast, dock senast den 27 maj 2013. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. För frågor kring tjänsten går det bra att kontakta rekryteringskonsult Maria Nordin på telefon 070-601 49 05. Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor. Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga Servicetekniker till Upplands Motors Volvoverkstad i Akalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga Servicetekniker till Upplands Motors Volvoverkstad i Akalla

Initiativtagande utesäljare
Svensk Autorekrytering AB Om oss Atoy Automotive Sweden AB är en av de ledande leverantörerna av reservdelar till fordonseftermarknaden. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Estland och Lettland, har idag 270 medarbetare och omsätter ca 800 MSEK. I Sverige är vi representerade på marknaden via butiks- och verkstadskoncepten BDS och Bil-Service. Vi erbjuder en av marknadens främsta informationsplattformar på nätet, en logistikfunktion i toppklass och ett av branschens bredaste sortiment av kvalitetsdelar från de främsta internationella leverantörerna. Genom att dessutom tillhandahålla flexibla och professionella servicelösningar vill vi skapa förutsättningar för att kunna överträffa våra samarbetspartners och bilägarens förväntningar. För Atoy Automotive handlar det inte bara om bilar utan också om människor. Det är i mötet mellan våra kunders och medarbetares olika typer av kompetens, engagemang och kreativitet som utveckling och framgång sker. Våra värdeord: Tillsammans, Våga, Ansvar, Glädje och Glöd är ständigt närvarande och hjälper oss nå våra högt ställda mål. Vi är inne i en mycket expansiv och spännande fas och söker nu ännu fler initiativrika och driftiga medarbetare till vårt kontor i Kista. Dina arbetsuppgifter Som säljare hos oss ingår du i ett team på 6 personer som alla arbetar för att våra verkstäder ska få bästa möjliga kontakt och stöttning med och från oss på Atoy Automotive. Du blir vårt ansikte utåt till våra BDS-konceptverkstäder och arbetar dagligen med att utveckla dessa samarbeten. Vi jobbar i olika regioner och din region kommer att bli Stor-Stockholm om omnejd. Dina arbetsuppgifter består i att utveckla samarbetet med befintliga kunder, initiera nya kunder, nykundsbearbeta och att hålla i produktdemonstrationer. Vidare närvarar du vid säljmöten och branschmässor. Rollen innebär mycket resor ute på fältet i en självgående roll. Som medarbetare på Atoy Automotive kommer du att ha en varierande tjänst med mycket sociala kontakter. Vi ser fram emot att välkomna ytterligare en engagerad medlem till vårt team! Din profil Du som söker har en bakgrund inom motorbranschen och är en van och trygg säljare. Om du har en teknisk bakgrund kommer det att vara ett plus till den här rollen, men inget krav. Viktigast för att komma tillrätta i den här rollen är dina dokumenterat goda framgångar inom tjänsteförsäljning/B2B-försäljning i branschen. Som person är du driven och framåt. Du trivs att jobba på eget initativ och är mycket kundfokuserad. Du gillar att arbeta långsiktigt och har god förståelse för branschen. Självklart är du även en lyhörd och god kollega. B-körkort är ett krav. Vi på Atoy växer och ser gärna att du vill utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder… • En plats i en organisation på framfart • En fri och flexibel tjänst i en organisation med långsiktigt engagemang • Goda kollegor, tryggt ledarskap och ett nära team • Utvecklingsmöjligheter för rätt person I den här rekryteringen samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten är varmt välkomna till rekryteringskonsult Maria Nordin 08-555 36 313. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Välkommen med ditt CV!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Initiativtagande utesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Initiativtagande utesäljare

Duktig och driven bilmekaniker sökes
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. När du registrerar ditt cv hos oss, innebär det att du tar ett avgörande steg mot att hitta jobbet du kommer att vilja behålla. Länge. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Om företaget För uppdrag hos kund söker vi en erfarenbilmekaniker till en auktoriserad bilverkstad i Stockholm. På sikt finns för rätt person möjlighet att bli anställd direkt hos kund. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av felsökning, elektronik, service och reparationer. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet i branschen. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker och självständigt kunna utföra alla ovan nämnda arbetsuppgifter. Vi söker dig som är hungrig på att lära dig mer och utvecklas inom ditt yrke. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att snabbt komma in i ett nytt sammanhang och anpassa dig till detta. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig eftersom tempot stundtals kan vara högt. Du bör också vara noggrann och skötsam. Tjänsten kräver B-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig och driven bilmekaniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig och driven bilmekaniker sökes

Regionchef bilförsäljning
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget inom motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi till Peugeot Sverige. Om företaget Regionchef – Peugeot Sverige KW Bruun Autoimport AB är generalagent för Peugeot i Sverige. Tillsammans med systerbolaget KW Bruun Import A/S ingår vi i den danska Interdan koncernen, som ansvarar för import, försäljning, service och reservdelsdistribution för Peugeot i Sverige, Danmark, Island, Estland, Lettland och Litauen. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar. KW Bruun Autoimport bedriver sin verksamhet i Sätra söder om Stockholm. Läs mer på: http://www.peugeot.se/ Peugeot i Sverige växer. Vi behöver därför förstärka vår närvaro hos Peugeots återförsäljare och anställa ytterligare en regionchef – Bilsförsäljning person – och transportbilar. Dina arbetsuppgifter Ditt uppdrag som regionchef är att tillsammans med återförsäljarna se till att Peugeot uppnår sina försäljningsmål. Du arbetar med försäljning och affärsutveckling, ger support till dina återförsäljare och tillsammans jobbar ni för att uppnå försäljningsbudget och stärka Peugeots närvaro och kännedom. I uppdraget ligger även avtals- och kriteriefrågor, uppföljning och bevakning av NKI- och kvalitetsprogram samt utveckling av befintliga återförsäljare och rekrytering av nya återförsäljare där behov finns. Inom givna ramar och inom budgeten agerar du självständigt för att nå de uppsatta målen. Som regionchef förväntas du ha en positiv och utvecklande dialog med våra återförsäljare och bidra till ett positivt klimat och en utveckling av återförsäljarens verksamhet. I tjänsten ingår 75-90 resdagar per år. Din profil Kvalifikationer och egenskaper Du har dokumenterad erfarenhet från roller med snarlika eller motsvarande arbetsuppgifter. Vi ser det som en fördel om du har akademisk examen i ekonomi eller marknadsföring. Du skall ha goda kunskaper i Microsoft Office. Du skall även vara analytisk, strukturerad, lyhörd, noggrann, stresstålig, utåtriktad, drivande självgående samt ha förmågan att prioritera. Tillträde Enligt överenskommelse. Anställning Heltid, tillsvidareanställning Lön Enligt överenskommelse I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult StefanWeman. Intervjuer kommer att ske löpande så registrera din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef bilförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef bilförsäljning

Regionchef bilförsäljning Citroën Sverige
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget i Sverige inom Motorbranschen. Nu rekryterar vi en regionchef bilförsäljning till Citroën Sverige. Om företaget Citroën Sverige AB är importör och generalagent för Citroën. I Sverige finns 59 försäljningsställen plus 15 underåterförsäljare samt ett hundratal verkstäder, fördelade över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Spånga i Stockholms västra förorter, i anslutning till Citroën Centers fullserviceanläggning. Citroen Sverige idag Citroën kommer under 2013 att fortsätta sin förstärkning av återförsäljarnätet. Därför rekryterar vi ytterligare en regionchef. Dina arbetsuppgifter Som Regionchef är Du ansvarig för att utveckla försäljningen på ca.15 återförsäljare inom ditt distrikt. På ditt ansvar ligger bl.a. att driva och genomföra möten och aktiviteter med återförsäljarna, allt i syfte att regionen når de uppsatta målen. Du rapporterar till Försäljnings- och Återförsäljardirektören för Citroën Sverige och gör tillsammans med honom agendan inför besöken. Rollen innebär resande men erbjuder samtidigt stor frihet under ansvar. Din profil Du som tidigare har jobbat som regionchef, affärsutvecklare/återförsäljarutvecklare på en bilimportör eller bilfinansbolag är av stort intresse för oss. En alternativ bakgrund är att du har jobbat med uppsökande försäljning inom bileftermarknaden, dvs du har varit säljare inom området reservdelar/tillbehör/däck eller liknande. Du kan snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och kan börja jobba på fältet direkt utan längre introduktion. Du har jobbat i en säljande roll tidigare och är väl förtrogen med bilaffären. Du har god förståelse för företagsekonomi och kan göra analyser av lönsamhet och försäljning. Du är van att hantera förhandlingssituationer. Stämmer du in på detta och är nyfiken på att veta mer så vill vi gärna ha en kontakt! I denna rekrytering samarbetar Citroën Sverige med Autorekrytering och rekryterare Stefan Weman, 08-555 362 85. Vi tar emot ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef bilförsäljning Citroën Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef bilförsäljning Citroën Sverige

Sales Executive Nordics
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering is the leading recruitment and staffing company in the Motor trade in Sweden. Now we are recruiting to Denso Europe. Om företaget DENSO Corporation, headquartered in Kariya, Aichi Prefecture, Japan, is the leading supplier of advanced automotive technology, systems and components for the world’s major car makers. We operate through more than 200 subsidiaries and affiliates in 35 countries and regions. We employ approximately 120,000 employees across all aspects of our automotive business: from sales and product development to design and manufacturing. DENSO Europe B.V. is the Netherlands subsidiary and European Headquarters of DENSO Corporation. Based in Weesp, the Netherlands, DENSO Europe B.V. was DENSO's first European office, set up in 1973. Covering both OE and aftermarket activities, we have a total of 17 manufacturing sites and seven sales offices across 14 European countries, with over 13,000 employees. Our dedicated Aftermarket and Industrial Solutions Business Unit is one of Europe's most respected suppliers of automotive parts for the aftermarket. In the Business Unit AfterMarket & Industrial Solutions the AfterMarket Sales Department is the central function for achieving of sales and profit objectives in the AfterMarket. We are now seeking a Sales Executive. Dina arbetsuppgifter As our Sales Executive for the Scandinavian and Baltic area you will be given the opportunity to create a new role in our organization. You will be overall responsible for the business development of the independent aftermarket. Your role will include tasks such as: ?Build on existing relationships for deeper penetration of customers with all product lines ?Grow of sales of DENSO products in your geographical area of responsibility ?Conduct regular visits of Key Accounts and Buying Groups and conduct visits on distributor level, first trade level and second trade level ?Joint travelling with customers' sales force ?Conduct trainings and schoolings at customers and customers' customers ?Participate in local trade shows and house fairs ?Monitor and report competitors' activities, developments and pricing ?Offer input to optimize DENSO marketing activities in local markets concerning campaigns, awareness building and advertising ?Collect market data to use as a basis for DENSO activities ?Support customers in their daily requirements about DENSO products The position includes travelling and visiting activities to be minimum 80% of working time. Din profil To qualify for this position you need at least five years of experience from a sales and customer oriented position within the automotive aftermarket. You have worked in the independent aftermarket and also have experience from trading within the Scandinavian and Baltic area. Excellent skills and experience from working with MS Office. Fluency in oral and written English is essential. You hold excellent communication, presentation and interpersonal skills and you are result focused and driven. You are a strategic person with a strong customer and business orientation. You also need to be independent, enterprising and enthusiastic and have a hands-on approach to your work. Furthermore you are an open minded and reliable person with a positive attitude and a strong interest in the automotive industry. You will be working individual but still being a part of and committed to the (sales) team. You are capable of successfully working and integrating into an environment of multinational nature/culture in which English is the official language. The role is highly demanding but the rewards will be equally high. We offer you: •The opportunity to work for a world leading company with high quality products •Exiting position where you will be creating your own role •Direct impact on our success •Career development In this recruitment process we are cooperating with Autorekrytering and questions about the position and the recruitment process will be answered by recruitment consultant Stefan Weman. Interviews will be held continuously and we will therefore need your application in English as soon as possible. We are looking forward to your response!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sales Executive Nordics jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sales Executive Nordics

Europeiska Motor/Toyota Gävle söker en verkstadschef
Svensk Autorekrytering AB Om företaget Europeiska Motor är Sveriges största enskilda återförsäljare av Toyotabilar med en omsättning på ca 670 miljoner kronor (2011) och ca 170 medarbetare. Europeiska Motor har idag 6 st. fullserviceanläggningar, lokaliserade i norra stor Stockholm och Gävle. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg, Stockholm. Till vår anläggning i Gävle söker vi nu en driven verkstadschef. Dina arbetsuppgifter Som verkstadschef hos Europeiska Motor/Toyota Gävle är ditt ansvar att leda och planera den dagliga verksamheten för en grupp om nio personer. En viktig del i tjänsten är att utveckla och skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Att coacha personalen och strukturera upp verksamheten är därför centralt i rollen som verkstadschef. Du rapporterar till servicemarknadschefen hos Europeiska Motor i Sundbyberg. Din profil För att lyckas i rollen som verkstadschef söker vi dig med god ledarskapsförmåga och teknisk kompetens från fordonsbranschen. Stor vikt läggs vid din person, och vi ser att du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla, samtidigt som du är rak och tydlig i din kommunikation. Vidare är du serviceminded, prestigelös och flexibel i ditt förhållningssätt och du förstår vikten av att hela tiden sätta kunden i centrum. Ett målinriktat och strukturerat arbetssätt är förutsättningar för att nå framgång. Vi erbjuder… Som verkstadschef hos Europeiska Motor/Toyota Gävle får du en stimulerande och utmanande ledarroll. Du får möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och därigenom kommer ditt arbete att bidra till företagets framgång. Hos oss får du förmånen att arbeta med ett starkt varumärke och högkvalitativa produkter. För rätt person erbjuder vi generösa anställningsvillkor. I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Suzanna Öckert, 08-555 363 21. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 29/6. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Europeiska Motor/Toyota Gävle söker en verkstadschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Europeiska Motor/Toyota Gävle söker en verkstadschef

Säljare Skåne
Svensk Autorekrytering AB Om företaget MAN är en av världens ledande tillverkare av kommersiella lastfordon och den näst största lastbilstillverkaren i Europa. Vår position har vi uppnått genom ett innovativt tänkande och en konstant utveckling av existerande teknologi. Samtidigt har MAN lagt stor vikt vid ett flexibelt produktprogram som tillfredsställer såväl chauffören, ägaren som miljön. Därför står MAN, världen över, för lastbilar med hög komfort och säkerhet, optimal driftsekonomi och minimal miljöbelastning. MAN Truck & Bus Sverige AB befinner sig i en intensiv utvecklingsfas på den svenska marknaden. Såväl service- som försäljningsorganisationen byggs ut kontinuerligt. Huvudkontoret ligger i Stockholm/Kungens Kurva och försäljning av nya och begagnade fordon sker vid 11 försäljningskontor och serviceorganisationen består idag av 30 verkstäder. Dina arbetsuppgifter Vår säljorganisation består idag av åtta säljställen i Sverige och vi har en säljkår på tio distriktssäljare. Våra säljare sitter inackorderade hos våra serviceställen och som säljare för region Skåne har vi förberett plats för dig i Malmö. Din uppgift blir först och främst att självständigt bearbeta vår befintliga kundstock och sälja både nya och begagnade lastbilar. Du bearbetar regionen självständigt men till din undsättning finns ett team som hjälper till med att få in nya leads. Din profil För att lyckas i rollen som säljare har du minst fem års erfarenhet av lastbilsbranschen, där du jobbat antingen direkt inom branschen eller i nära anknytning till branschen hos exempelvis en påbyggare. Du har vana av att jobba med kundrelationer antingen i en roll som just säljare eller i en roll där du annars jobbat nära lastbilen. Därför har du också en mycket god förståelse för lastbilsaffären. Du bor inom regionen och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Nödvändigt för rollen är B- och C-körkort och det är meriterande om du även innehar körkort av klass CE. Som person har du naturligtvis ett brinnande intresse för teknik och för lastbilsbranschen och du utgör en driftig och resultatorienterad säljare. Du har ett starkt kundfokus och trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder… • Viktig roll i växande företag • Region med hög potential och goda förutsättningar • Starkt varumärke och kvalitativ produkt • Internationell och stark organisation I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Skåne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Skåne

Produktansvarig reservdelar
Svensk Autorekrytering AB Om företaget KG Knutsson AB är generalagent för världsledande tillverkare och leverantörer av tekniskt högkvalitativa produkter inom fordons- och marinbranschen. Koncernens huvudkontor ligger i Sollentuna. Vi bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Inom KGK koncernen är vi ca 900 medarbetare och den fakturerade försäljningen uppgår till 3 miljarder kronor. 1996 köpte KGK upp företaget Matab, som då bildade ett dotterbolag inom KGK. 2006 blev Matab ett eget affärsområde inom KGK och tillhandahåller ett stort sortiment av högkvalitativa reservdelar och tillbehör. Nu satsar vi framåt och rekryterar en produktansvarig till vårt kontor i Malmö. Dina arbetsuppgifter På KGK har alltid varit starka på personbilssidan och står nu inför spännande tid, där vi kommer att storsatsa på lastbilssidan. Vi söker en duktig och nyfiken produktansvarig för område broms. Vårt affärsområde i Malmö består av 11 personer, varav 9 produktansvariga, som är uppdelade inom olika områden och sortiment. Varje produktområde är omfattande och breda och den viktigaste delen av arbetet är att driva vår marknadsandel framåt. Som produktansvarig är du delaktig i hela kedjan: från omvärldsbevakning och produktval, leverantörskontakter och prisförhandling till att upprätthålla vårt register med rätt produktinformation, skapa säljfrämjande kampanjer, hålla produktutbildningar, stötta säljarna och delta vid marknadsaktiviter. Tjänsten är baserad i Malmö men en viss del resande ingår i rollen. Din profil Du har en teknisk bakgrund inom fordonsbranschen men du har även administrativ erfarenhet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från reservdelshantering och om du har en bakgrund i lastbilsbranschen eftersom det utgör ett nytt fokusområde hos oss. Vidare är du en van datoranvändare, har B-körkort och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du social och utåtriktad, vilket du har nytta av i en roll som innebär många kontakter både internt och externt. Du har god marknadsförståelse och förmåga att utveckla och se affärsmöjligheter. Du är också en engagerad och pigg person som trivs i och kan hantera en bred och varierande roll, som ställer krav på ordning och struktur. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt starka intresse för fordon och teknik. Vi erbjuder… • Stark och stabil arbetsgivare • Högkvalitativt produktsortiment • Goda utbildningsmöjligheter • Gott klimat och stor frihet under ansvar I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08-55 36 257. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigt. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktansvarig reservdelar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktansvarig reservdelar

Servicerådgivare Malmö
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Dina arbetsuppgifter Som servicerådgivare är den centrala uppgiften att arbeta med service och kundbemötande. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår det bl.a. att administrera, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Din profil Du har god erfarenhet av rollen som servicerådgivare hos en bilverkstad och trivs i den struktur och ordning som krävs för att lyckas i yrket. Du har genom din erfarenhet fått kunskap i branschspecifika datasystem. För denna tjänst är kunskap i Automaster ett krav. Vi söker dig som har en god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Autorekrytering är landets enda bemannings- och rekryteringsföretag med odelat fokus på att matcha rätt människa med rätt jobb i motorbranschen. Det har vi gjort sedan 2005, något som resulterat i många nya branschförmågor och en stabil, ständigt växande bas av nöjda kunder och medarbetare. Uppdraget är på ca 4 veckor, med start i augusti så skicka in din ansökan omgående! Välkommen!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare Malmö

Area Sales Manager
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget inom Motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi en Area Sales Manager till Bridgestone Sweden AB. Om företaget Bridgestone Corporation, med huvudkontor i Tokyo, är världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter. Däck står för 80 procent av Bridgestone- gruppens försäljning i världen. Företaget tillverkar också industrigummi och kemiska produkter, sportartiklar och diverse andra produkter. Bridgestone Sweden AB, med huvudkontor i Sundsvall, marknadsför och levererar däck till den svenska marknaden. Omsättningen 2011 uppgick till 590 miljoner kronor och antalet anställda är ca 60 personer. Vår säljare i Skåne går vidare till nya utmaningar, därför söker Bridgestone Sweden AB dig som vill arbeta som säljare för distriktet Södra Sverige. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med uppsökande verksamhet/ försäljning av Bridgestones kvalitetsprodukter (personbilsdäck) till förbrukare och återförsäljare inom distriktet. Du kommer självständigt att driva distriktet med resultat och budgetansvar. I tjänsten ingår också praktisk problemlösning och uppföljning hos slutkund. Du samarbetar med övriga säljare i andra distrikt och ni har regelbundna träffar. Din profil Vi värdesätter en bred kompetens och utbildning i kombination med personliga egenskaper. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknikområdet. Goda datakunskaper och engelska är ett krav. Du drivs av att göra affärer, bygga förtroende samt har ett brinnande intresse för fordon och teknik. Som person trivs du när du får arbeta självständigt. Vidare är du lyhörd, engagerad och har ett genuint intresse av att möta många spännande människor. Du erbjuds ett utmanande, rörligt och självständigt arbete i ett expansivt och världsledande företag. I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult StefanWeman. Intervjuer kommer att ske löpande så registrera din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-06
Sök fler jobb liknande: lediga Area Sales Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Sales Manager

Garantispecialist, Ford Motor Company
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det lednade rekryterings- och bemanningsföretaget inom Motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi en garantispecilist till Ford Motor Company i Göteborg. Om företaget Fords servicemarknad består av 27 personer och servar våra återförsäljare och kunder runt om i Sverige med frågor som rör tillbehör, service, reparationer och garanti. Vi söker nu en Garantispecialist. Du blir en del av till vår garanti- och kundserviceavdelning som består av 6 personer. Dina arbetsuppgifter • Som garantihandläggare arbetar du med att bedöma och supportera i garantifrågor baserat på återförsäljarnas förfrågningar. • Dina arbetsuppgifter innebär förhandsgodkännande av plåt-och lackreparationer samt säkerställande av att policys och processer efterföljs. • Du supporterar via mejl och telefon och utför bedömningarna från inskickade dokument, men vissa ärenden kräver granskning på plats hos en återförsäljare. Tjänsten är placerad i Göteborg. Din profil Kvalifikationer • Du har fordonsteknisk bakgrund med erfarenhet av arbete på plåt- och lackavdelning i en verkstad och/eller ifrån kundmottagning plåt- och skadeverkstad. • Självklart har du kunskaper i Cabas från tidigare arbetsroll. • Då tjänsten stundtals kräver både muntliga och skriftliga framställningar, kan du kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och i engelska. • Du har goda allmänna datakunskaper och är en van användare av MS Officepaketet. • Produktkännedom om Ford är meriterande. • Körkort klass B är ett krav. Egenskaper • Som person är du strukturerad, noggrann och självgående inom ramarna för företagets policy. • Vidare är du kommunikativ, smidig och diplomatisk och kan stå på dig i diskussioner. • För att lyckas i rollen som garantihandläggare är du mycket trygg i dina kunskaper inom området och kan på ett förtroendeingivande sätt kommunicera och handleda i garantiärenden. Vi söker en person som är både resultatinriktad och som har ett stort affärsfokus. VI ERBJUDER • Trevliga kollegor och många kontakter med våra duktiga återförsäljare • Ett intressant och självständigt jobb • En framtid inom en stor och stabil internationell koncern • Ett arbete med ett framgångsrikt och välkänt varumärke I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om processen och tjänsten besvaras av Stefan Weman på 070-622 63 81. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än angivet sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Garantispecialist, Ford Motor Company jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Garantispecialist, Ford Motor Company

Säljare Östergötland
Svensk Autorekrytering AB Om företaget MAN är en av världens ledande tillverkare av kommersiella lastfordon och den näst största lastbilstillverkaren i Europa. Vår position har vi uppnått genom ett innovativt tänkande och en konstant utveckling av existerande teknologi. Samtidigt har MAN lagt stor vikt vid ett flexibelt produktprogram som tillfredsställer såväl chauffören, ägaren som miljön. Därför står MAN, världen över, för lastbilar med hög komfort och säkerhet, optimal driftsekonomi och minimal miljöbelastning. MAN Truck & Bus Sverige AB befinner sig i en intensiv utvecklingsfas på den svenska marknaden. Såväl service- som försäljningsorganisationen byggs ut kontinuerligt. Huvudkontoret ligger i Stockholm/Kungens Kurva och försäljning av nya och begagnade fordon sker vid 11 försäljningskontor och serviceorganisationen består idag av 30 verkstäder. Dina arbetsuppgifter MAN Sverige öppnade sin verksamhet år 2000 och har sedan dess sålt kommersiella fordon på den svenska marknaden. Med ett spännande modellprogram av högsta kvalitet utgör vi ett verkligt premiummärke inom den kommersiella fordonsmarknaden. Som en del av vår satsning framåt utökar vi vår säljkår och söker just nu en duktig säljare till region Östergötland. Vår säljorganisation består idag av åtta säljställen i Sverige och vi har en säljkår på tio distriktssäljare. Våra säljare sitter inackorderade hos våra serviceställen och som säljare för region Östergötland har vi förberett plats för dig hos vår nya och fräscha verkstad i Linköping. Vi har varit väldigt framgångsrika i regionen och har också en bra servicetäckning där. Din uppgift blir först och främst att självständigt bearbeta vår befintliga kundstock och sälja både nya och begagnade lastbilar. Du bearbetar regionen självständigt men till din undsättning finns ett team som hjälper till med att få in nya leads. Din profil För att lyckas i rollen som säljare har du minst fem års erfarenhet av lastbilsbranschen, där du jobbat antingen direkt inom branschen eller i nära anknytning till branschen hos exempelvis en påbyggare. Du har vana av att jobba med kundrelationer antingen i en roll som just säljare eller i en roll där du annars jobbat nära lastbilen. Därför har du också en mycket god förståelse för lastbilsaffären. Du bor inom regionen och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Nödvändigt för rollen är B- och C-körkort och det är meriterande om du även innehar körkort av klass CE. Som person har du naturligtvis ett brinnande intresse för teknik och för lastbilsbranschen och du utgör en driftig och resultatorienterad säljare. Du har ett starkt kundfokus och trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder… • Viktig roll i växande företag • Region med hög potential och goda förutsättningar • Starkt varumärke och kvalitativ produkt • Internationell och stark organisation I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Östergötland

Marketing Specialist parts and service
Svensk Autorekrytering AB Om företaget Fiat-koncernen är det största industriföretaget i Italien med ca 200 000 anställda, och en av grundarna av den europeiska bilindustrin. I maj 2010 tog Fiat själva greppet om den svenska generalagenturen. Sedan dess har återförsäljarnas antal dubblerats och vi representerar idag Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Lancia, Jeep och Abarth i Sverige. Med en starkare produktportfölj jämfört med tidigare satsar Fiat på områden som miljö, säkerhet och teknik samt sportighet. Dina arbetsuppgifter Som vår Parts and Service marketing specialist får du en viktig roll hos oss där du arbetar du för att främja försäljningen av våra originaldelar. Du ansvarar för vårt sortiment och för våra lokala leverantörskontakter av reservdelar och jobbar även med prissättning. En annan viktig del av din roll är också marknadsföringen, där du jobbar tillsammans med vårt huvudkontor med centrala kampanjer samt nära vår säljavdelning, med vars input du skapar framgångsrika lokala kampanjer ut mot marknaden. Du stöttar också säljavdelningen med att göra säljprognoser samt forecasts och analyserar tidigare försäljning och kampanjutfall. Tjänsten är baserad på vårt huvudkontor i Stockholm, Kista. Din profil Vi tror att du har jobbat minst tre år inom fordonsbranschen och inom eftermarknad. Det innebär att du har god förståelse för reservdels och tillbehörsaffären och för vad som främjar försäljningen där. Du har kanske erfarenhet av att jobba som produktchef eller regionchef hos en bilimportör alternativt som reservdelschef hos en större återförsäljare. Du besitter en hög datorkunskap och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Som person har du en stark analytisk förmåga och drivkraft. Du är utåtriktad och social vilket kommer väl till pass i en roll med många båda interna och externa kontakter. Du är en energisk person och är bra på att prioritera din arbetsinsats. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt starka intresse för bilbranschen. Vi erbjuder… • Rolig roll med varierande arbetsuppgifter • Ett jobb där din insats syns och gör skillnad • En multikulturell arbetsmiljö i en stor internationell bilkoncern I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08-555 36 257. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten därför tillsättas tidigare än angett slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Marketing Specialist parts and service jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marketing Specialist parts and service

Bemanningsassistent
Svensk Autorekrytering AB Om företaget Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom motorbranschen. Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna inom områden som personbilar, däck, tunga fordon samt entreprenadmaskiner. Vi har kontor i Stockholm, Helsingborg och Göteborg och genomför uppdrag i hela landet. För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster vill vi förstärka teamet med en personaladministratör/assistent under hösten. Dina arbetsuppgifter I din roll kommer du assistera konsultcheferna i deras dagliga arbete. Du kommer att ha ett stort eget ansvar över administrationsflödet. Detta innebär bland annat att administrera ansökningar, ordrar och kandidater i systemen, hjälpa till med utskick till kund, ha kontakt med kandidater, ta referenser, arkivera ansökningar mm. Du arbetar självständigt under ansvar, tjänsten ställer därför höga krav på noggrannhet och effektivitet. Din profil Som person är du prestigelös, humoristisk och precis som alla i det nuvarande teamet en samarbetsvillig kollega. Vårt företag kräver en hög flexibilitet av alla anställda samtidigt som man bör inse vikten av att interna rutiner följs. Lojalitet och generositet präglar vårt arbetssätt gentemot varandra. Vi vill att du vågar och vill mycket – tar initiativ och bidrar med nytänkande. Vi ser gärna att du studerar, eller har studerat på PAO-programmet eller motsvarande högskoleutbildning: en inriktning på beteendevetenskap/organisation är meriterande. Du är troligen i början av din karriär och ser detta som en möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet. Vi tror att du tidigare jobbat i en administrativ roll, har en utmärkt organisationsförmåga och datakunskap i Officepaketet. Tjänsten är i dagsläget en visstidsanställning under 6 veckor på heltid med start i september. Det här är en perfekt chans för dig som vill kickstarta din karriär inom HR och personal och få insyn i det dagliga arbetet inom bemanningsbranschen. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så ansök redan idag!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningsassistent jobb, Bemanningsassistent Stockholm, Bemanningsassistent Svensk Autorekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningsassistent

Fordonsmottagare som vill arbeta en dag i veckan
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget Autorekrytering söker nu en engagerad fordonsmottagare till ett välkänt företag i motorbranschen. När du jobbar för Autorekrytering blir du anställd av oss och uthyrd till vår kund som verkar inom motorbranschen. Dina arbetsuppgifter Du är personen som tar emot bilen när den kommer in. Du går igenom bilen och kollar allmänt skick och även saker som serviceintervall, typ av däck och dess skick. Du kommer även kontrollera att bilens tillbehör såsom Bluetooth fungerar. Du fyller i angivet formulär och registrerar bilen i kundens datasystem. I tjänsten ingår även att självständigt söka efter information om bilen i datasystemet. Din profil Vi söker dig som har ett gediget bilintresse och som är intresserad av att arbeta med bilar och dess tillbehör. Eventuellt har du gått fordonsprogrammet på gymnasiet men det är inget krav. Som person är du positiv, engagerad och en god kollega. Du ser glädjen i att testa nya saker, att arbeta självständigt och i att ta egna initiativ. Du behöver kunna hantera datorer och se det som en självklarhet att det är en del av din arbetsdag. Tjänsten startar i början av september 2013 och har inget satt slutdatum. Arbetstider är 8-17, en dag i veckan med möjlighet till extra arbete vid behov. Tjänsten passar kanske dig som studerar eller har ett annat arbete på deltid. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din omgående, dock senast den 18 augusti 2013. För frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Sara Andrén på 08- 555 362 58 eller Jens Ström på 08-555 362 87. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsmottagare som vill arbeta en dag i veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsmottagare som vill arbeta en dag i veckan

Servicerådgivare sökes omgående till välkänt företag i bilbranschen
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget Autorekrytering söker nu omgående en servicerådgivare till en av våra kunders märkesverkstäder i Stockholm. När du jobbar för Autorekrytering blir du anställd av oss men uthyrd till någon av våra kunder som verkar inom motorbranschen. Dina arbetsuppgifter Som servicerådgivare är den centrala uppgiften att jobba med service och kundbemötande. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att administrera, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Din profil Vi tror att du har en bakgrund som mekaniker/kundmottagare på verkstad eller på annat sätt erfarenhet från fordonsbranschen och tidigare har arbetat med något av programmen Automaster, ELSA, ETKA, Kobra, Mekocat, Winassist eller Tacdis. Detta är inte ett krav men ett önskemål. Vi söker dig som har en god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Då arbetsuppgifterna är många är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Det är viktigt att du vill ta eget ansvar och våga ta egna initiativ. Uppdraget ska tillsättas så fort som möjligt och kommer att pågå under minst 8 veckor med god chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag- fredag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare sökes omgående till välkänt företag i bilbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare sökes omgående till välkänt företag i bilbranschen

2 duktiga bilmekaniker sökes till Göteborg!
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. När du registrerar ditt cv hos oss, innebär det att du tar ett avgörande steg mot att hitta jobbet du kommer att vilja behålla. Länge. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Om företaget Vi söker nu två stycken duktiga bilmekaniker till en av våra kunder i Göteborg. Till en början kommer du att vara anställd av oss, men för rätt personer finns det stora möjligheter att bli rekryterad till kunden. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av felsökning, elektronik, service och reparationer. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och har jobbat flera år som mekaniker, under åren har du blivit en duktig tekniker som klarar alla förekommande arbetsuppgifter som bilmekaniker, Alternativt har du en mer junior profil och enbart har hunnit jobba något år sedan studenten från fordonsprogrammet. Det viktigaste är att du är driven, hungrig och vill lära dig mer! Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Kvalifikationer: – Fordonstekniskutbildning – Noggrann och skötsam – Intresserad av en karriär som mekaniker Vi erbjuder… • En modern och trivsam arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje • Ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter Vi behöver tillsätta tjänsterna omedelbart så vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga 2 duktiga bilmekaniker sökes till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 duktiga bilmekaniker sökes till Göteborg!

Duktig bilplåtslagare sökes till Gustavsberg
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget Vi söker en bilplåtslagare till vår kund i Gustavsberg, till en början kommer du att vara anställd av oss, men för rätt person finns det stora möjligheter att bli rekryterad till kunden. Dina arbetsuppgifter Enligt Cabas arbetsspecifikationer planerar och genomför du reparations- och karosseriarbete samt dokumenterar utfört arbete. Du arbetar med den senaste utrustningen i miljöanpassade lokaler och övervägande med nya och moderna bilar. Din profil Våra krav på dig är att du har bilplåtslagarutbildning alternativt fordonsteknisk utbildning med erfarenhet och dokumenterat goda resultat av plåtslagarrollen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med riktbänk. Som person är du öppen, nyfiken och villig att lära. Du utgör vidare en ansvarsfull, lugn och stabil person. Ärlighet, ödmjukhet och respekt är egenskaper vi värdesätter högt och naturligtvis delar du denna uppfattning med oss. Vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig bilplåtslagare sökes till Gustavsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig bilplåtslagare sökes till Gustavsberg

Servicerådgivare Malmö
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Dina arbetsuppgifter Som servicerådgivare är den centrala uppgiften att arbeta med service och kundbemötande. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår det bl.a. att administrera, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Din profil Du har god erfarenhet av rollen som servicerådgivare hos en bilverkstad och trivs i den struktur och ordning som krävs för att lyckas i yrket. Du har genom din erfarenhet fått kunskap i branschspecifika datasystem. För denna tjänst är kunskap i Automaster ett krav. Vi söker dig som har en god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Autorekrytering är landets enda bemannings- och rekryteringsföretag med odelat fokus på att matcha rätt människa med rätt jobb i motorbranschen. Det har vi gjort sedan 2005, något som resulterat i många nya branschförmågor och en stabil, ständigt växande bas av nöjda kunder och medarbetare. Uppdraget är på ca 4 veckor, med start i augusti så skicka in din ansökan omgående! Välkommen!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare Malmö

Juniormekaniker sökes till Stockholm
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget För uppdrag hos flera av våra kunder söker vi juniormekaniker med inriktning personbilsteknik till auktoriserade bilverkstäder i Stockholm med omnejd. Vi arbetar framför allt med stora, välkända och stabila verkstäder vilket innebär goda möjligheter till utveckling för rätt person. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service, reparationer och felsökning på personbilar. Även arbete med däckservice kan förekomma, främst under högsäsonger. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och är nu intresserad av en karriär som mekaniker. Du ser detta som en perfekt möjlighet att få mer erfarenhet och få in en fot i arbetslivet, på en professionell verkstad. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkes- eller praktikerfarenhet av fordon. Tjänsten kräver också b-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Juniormekaniker sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniormekaniker sökes till Stockholm

Juniormekaniker till Huddinge
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget För uppdrag hos flera av våra kunder söker vi juniormekaniker med inriktning personbilsteknik till auktoriserade bilverkstäder i Stockholm med omnejd. Vi arbetar framför allt med stora, välkända och stabila verkstäder vilket innebär goda möjligheter till utveckling för rätt person. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service, reparationer och felsökning på personbilar. Även arbete med däckservice kan förekomma, främst under högsäsonger. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och är nu intresserad av en karriär som mekaniker. Du ser detta som en perfekt möjlighet att få mer erfarenhet och få in en fot i arbetslivet, på en professionell verkstad. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkes- eller praktikerfarenhet av fordon. Tjänsten kräver också b-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Juniormekaniker till Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniormekaniker till Huddinge

Juniormekaniker till Sundbyberg
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget För uppdrag hos flera av våra kunder söker vi juniormekaniker med inriktning personbilsteknik till auktoriserade bilverkstäder i Stockholm med omnejd. Vi arbetar framför allt med stora, välkända och stabila verkstäder vilket innebär goda möjligheter till utveckling för rätt person. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service, reparationer och felsökning på personbilar. Även arbete med däckservice kan förekomma, främst under högsäsonger. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och är nu intresserad av en karriär som mekaniker. Du ser detta som en perfekt möjlighet att få mer erfarenhet och få in en fot i arbetslivet, på en professionell verkstad. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkes- eller praktikerfarenhet av fordon. Tjänsten kräver också b-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Juniormekaniker till Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniormekaniker till Sundbyberg

Däckmontörer sökes till Stockholm
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv Dina arbetsuppgifter Till den kommande höstsäsongen söker vi däckmontörer med placering hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Stockholms mest moderna däckverkstäder. Som däckmontör jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Det händer även att du får montera och balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller så har du kanske jobbat flera däcksäsonger tidigare. Har du även meckat lite innan är det meriterande, fordonsteknisk utbildning är också en fördel. Körkort är meriterande men inget krav. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan ställa upp och arbeta på flexibla tider. Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i slutet av september. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer sökes till Stockholm

Däckmontörer sökes till Haninge
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Dina arbetsuppgifter Till den kommande höstsäsongen söker vi däckmontörer med placering hos våra kunder i Haninge med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Haninge mest moderna däckverkstäder. Som däckmontör jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Det händer även att du får montera och balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller så har du kanske jobbat flera däcksäsonger tidigare. Har du även meckat lite innan är det meriterande, fordonsteknisk utbildning är också en fördel. Körkort är meriterande men inget krav. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan ställa upp och arbeta på flexibla tider. Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i slutet av september. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Haninge
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer sökes till Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer sökes till Haninge

Däckmontör sökes till Upplands-Väsby
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget För uppdrag hos flera av våra kunder söker vi juniormekaniker med inriktning personbilsteknik till auktoriserade bilverkstäder i Stockholm med omnejd. Vi arbetar framför allt med stora, välkända och stabila verkstäder vilket innebär goda möjligheter till utveckling för rätt person. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service, reparationer och felsökning på personbilar. Även arbete med däckservice kan förekomma, främst under högsäsonger. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och är nu intresserad av en karriär som mekaniker. Du ser detta som en perfekt möjlighet att få mer erfarenhet och få in en fot i arbetslivet, på en professionell verkstad. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkes- eller praktikerfarenhet av fordon. Tjänsten kräver också b-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontör sökes till Upplands-Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontör sökes till Upplands-Väsby

Däckmontörer sökes till Södertälje
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget Dina arbetsuppgifter Till den kommande höstsäsongen söker vi däckmontörer med placering hos våra kunder i Södertälje med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Södertäljes mest moderna däckverkstäder. Som däckmontör jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Det händer även att du får montera och balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller så har du kanske jobbat flera däcksäsonger tidigare. Har du även meckat lite innan är det meriterande, fordonsteknisk utbildning är också en fördel. Körkort är meriterande men inget krav. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan ställa upp och arbeta på flexibla tider. Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i slutet av september. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer sökes till Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer sökes till Södertälje

Däckmontör sökes till Västerås
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Dina arbetsuppgifter Till den kommande höstsäsongen söker vi däckmontörer med placering hos våra kunder i Västerås med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Västerås mest moderna däckverkstäder. Som däckmontör jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Det händer även att du får montera och balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller så har du kanske jobbat flera däcksäsonger tidigare. Har du även meckat lite innan är det meriterande, fordonsteknisk utbildning är också en fördel. Körkort är meriterande men inget krav. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan ställa upp och arbeta på flexibla tider. Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i slutet av september. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontör sökes till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontör sökes till Västerås

Juniormekaniker sökes till Örebro
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Om företaget För uppdrag hos flera av våra kunder söker vi juniormekaniker med inriktning personbilsteknik till auktoriserade bilverkstäder i Örebro med omnejd. Vi arbetar framför allt med stora, välkända och stabila verkstäder vilket innebär goda möjligheter till utveckling för rätt person. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service, reparationer och felsökning på personbilar. Även arbete med däckservice kan förekomma, främst under högsäsonger. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och är nu intresserad av en karriär som mekaniker. Du ser detta som en perfekt möjlighet att få mer erfarenhet och få in en fot i arbetslivet, på en professionell verkstad. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkes- eller praktikerfarenhet av fordon. Tjänsten kräver också b-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Juniormekaniker sökes till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniormekaniker sökes till Örebro

Affärsutvecklande verkstadschef
Svensk Autorekrytering AB Om oss Mekonomen gör BilLivet enklare! Det gör vi genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, drygt 300 butiker och mer än 1500 verkstäder under Mekonomens varumärke. Mekonomen AB med samarbetspartners omsätter 11 miljarder och totalt sysselsätter vi mer än 10000 personer. Varumärket Mekonomen skall associeras med: Helhetslösningar, Nytänkande, Kunnighet och Hög kvalitet och att vara Prisvärt. Till vår anläggning i Södertälje söker vi nu en utvecklande och affärsorienterad verkstadschef. Dina arbetsuppgifter På Mekonomen är vi alltid måna om att erbjuda kunden ett enkelt bilägande och en försklassig service. På vår anläggning i Södertälje satsar vi framåt och jobbar för en nytänkande verksamhet med en affär som gynnar alla parter, oavsett om du är privatkonsument eller företagskund. Verkstaden består idag av fem mekaniker och en kundmottagare. Med din hjälp ser vi dock en utveckling med en framtid som innebär ännu fler härliga medarbetare. Som verkstadschef har du fullt personalansvar med allt vad det innebär av personalplanering, rekrytering, kompetensutveckling etc. Du har också fullständigt driftsansvar för verkstaden i form av både budget- och resultatansvar. Ett viktigt fokusområde är att utveckla den lokala fleetaffären. Vi servar redan idag flera företag i Södertälje, men ser en stor potential i en till stor del obearbetad marknad. En viktig del av din roll kommer därför vara att arbeta för att både behålla befintliga kunder men även att hitta nya. Som verkstadschef hos oss får du en varierande och viktig roll, där din insats både syns och gör skillnad. Din profil För att matcha det vi söker har du gedigen erfarenhet från fordonsbranschen och servicemarknadssidan. Du har ett par års erfarenhet av ledarskap och brinner för affärsutveckling. Vidare har du goda allmänna datakunskaper, pratar och skriver svenska flytande och behärskar även engelska. Som person är du en målorienterad entreprenör. Du har en stark ansvarskänsla samt en vilja och ett engagemang som du har med dig i allt du företar dig. Du är en tydlig ledare som kan visa ödmjukhet och empati när det behövs. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt starka intresse för bilbranschen! Vi erbjuder… • En rolig och utvecklande tjänst • Goda utvecklingsmöjligheter • En bred roll med inslag av både det kommersiella och det tekniska I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08-555 36 257. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsutvecklande verkstadschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsutvecklande verkstadschef

Duktig och driven bilmekaniker sökes
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. När du registrerar ditt cv hos oss, innebär det att du tar ett avgörande steg mot att hitta jobbet du kommer att vilja behålla. Länge. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Om företaget För uppdrag hos kund söker vi en erfarenbilmekaniker till en auktoriserad bilverkstad i Stockholm. På sikt finns för rätt person möjlighet att bli anställd direkt hos kund. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av felsökning, elektronik, service och reparationer. Din profil Du har en fordonsteknisk utbildning och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet i branschen. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker och självständigt kunna utföra alla ovan nämnda arbetsuppgifter. Vi söker dig som är hungrig på att lära dig mer och utvecklas inom ditt yrke. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att snabbt komma in i ett nytt sammanhang och anpassa dig till detta. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig eftersom tempot stundtals kan vara högt. Du bör också vara noggrann och skötsam. Tjänsten kräver B-körkort. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig och driven bilmekaniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig och driven bilmekaniker sökes

Däckmontörer sökes till Täby
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. Vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 92% av våra anställda är så pass nöjda med oss som arbetsgivare att de skulle rekommendera oss till en vän. Det är vi stolta över. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Dina arbetsuppgifter Till den kommande höstsäsongen söker vi däckmontörer med placering hos våra kunder i Täby med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Täbys mest moderna däckverkstäder. Som däckmontör jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Det händer även att du får montera och balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller så har du kanske jobbat flera däcksäsonger tidigare. Har du även meckat lite innan är det meriterande, fordonsteknisk utbildning är också en fördel. Körkort är meriterande men inget krav. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan ställa upp och arbeta på flexibla tider. Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i slutet av september. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer sökes till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer sökes till Täby


Sök lediga jobb Svensk Autorekrytering AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se