Svensk Säkerhetstjänst jobb - lediga jobb

Svensk Säkerhetstjänst jobb Svensk Säkerhetstjänst jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Svensk Säkerhetstjänst. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Svensk Säkerhetstjänst. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare Sökes- Stockholm

 2. Telemarketer/Innesäljare Sökes- Stockholm

 3. Säljagent kundservice- Landskrona

 4. Duktiga innesäljare med "Fast lön"- Stockholm

 5. Hjälp oss att Bygga! Informatörer sökes!- Stockholm

 6. Innesäljare med "Fast lön"- Stockholm

 7. Innesäljare med "Fast lön"- Stockholm

 8. Driftig Innesäljare sökes!- Stockholm

 9. Kan du sälja?- Stockholm

 10. Säljande Coach- Stockholm

 11. Innesäljare med "Fast lön"- Stockholm

 12. Driftig Innesäljare sökes!- Stockholm

 13. Telemarketer/Innesäljare med "Fast lön"- Stockholm

 14. Säljagent kundservice- Landskrona

 15. Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare- Stockholm

 16. Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare- Stockholm

 17. Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare- Stockholm

 18. Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare- Stockholm

 19. Innesäljare Stockholm sökes!- Stockholm

 20. Marknadsansvarig- Helsingborg

 21. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid- Stockholm

 22. Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim- Stockholm

 23. Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim- Stockholm

 24. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid- Stockholm

 25. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid- Stockholm

 26. Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim- Stockholm

 27. Telefonförsäljare- Stockholm

 28. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid- Stockholm

 29. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid- Stockholm

 30. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid- Stockholm

 31. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid- Helsingborg

 32. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid- Helsingborg

 33. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare- Helsingborg

 34. Tjäna från 125:-/tim som innesäljare- Helsingborg

 35. Hungriga eventsäljare till Väla!- Helsingborg

 36. Hungriga eventsäljare till Bännborns!- Ängelholm

 37. Eventpersonal till Ängelholm, Brännborn Center- Båstad

 38. Erfarna säljare mot företag- Landskrona

 39. Tjäna bra som innesäljare hos SST- Helsingborg

 40. Innesäljare " Vi har kunderna, har du viljan? "- Landskrona


Mer beskrivning

Säljare Sökes
År 1956 grundades Svensk Säkerhetstjänst. Den "päron" formade brickan eller som den heter till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera tjänsten SPÄRR. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärrar alla värdehandlingar som har förlorats. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför efter nya medarbetare! Med telefonen som arbetsredskap förmedlar du SST:s säkerhets tjänster och produkter, till våra kunder. Är du sugen på att jobba som innesäljare och tjäna bra med pengar? Fastlön ( 18000 ) + hög provision. Vi belönar duktiga säljare med fina priser i olika säljtävlingar! Produktutbildning och stöd av arbetsledare/coacher finns självklart! Tveka inte att söka till oss då det endast finns 5 platser kvar! Skicka ansökan till jobb@sst.se och märk mailet "Totaljobb".
Företag: Svensk Säkerhetstjänst
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Sökes

Telemarketer/Innesäljare Sökes
Sedan 1956 har vårt moder bolag SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardag"Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST.En tjänst vars budskap lyder " Frihet är att slippa oroa sig " SST förmedlar trygghet ! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt året om vart du än befinner dig i världen, med personlig service. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se. om du vill läsa mer om oss. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför efter nya medarbetare! Med telefon som arbetsredskap förmedlar du SST:s tjänster och produkter, till privatkunder och företag. Svensk Säkerhetstjänst står för utbildning och genomgång, fast lön, möjlighet till bonus + ett gott gäng! Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du som söker bör även ha: Förmåga att kunna skapa, vara flexibel, motivera. Självdrivande, du står inte och "väntar" på att andra ska ta beslut åt dig. Du har affärsmässig förmåga att kunna skapa nya relationer med telefonen som verktyg. Du är nyfiken och inte rädd för att säga ifrån om du anser att det finns bättre vägar till att uppsatt mål infrias. Om Du har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen! Välkommen att söka tjänsten!
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Telemarketer/Innesäljare Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telemarketer/Innesäljare Sökes

Säljagent kundservice
SST Net är en ny teleoperatör på den svenska marknaden. Vi vill ändra kundens syn på sin teleoperatör, och är starkt värderingsstyrda. En av våra starkaste värderingar är kunden driver oss i allt vi gör. Vi har även byggt en stark vinnarkultur som bygger på att ständigt utmana. Vår primära målgrupp är företagaren som vill ha en mobiloperatör med engagemang och förståelse för deras behov. På SST Net är det högt i tak, högt tempo och korta beslutsvägar så vill du vara med på en spännande resa så kommer det finnas stora utvecklingsmöjligheter. Ansvar och Arbetsuppgifter: Som säljagent på kundservice kommer rollen innebära att stärka relation med SST Nets kunder och återförsäljare via firstline, målet är att bygga en organisation som skall drivas av nöjda och lönsamma kunder. Säljagenten skall agera både reaktivt för att hjälpa återförsäljare men även proaktivt kontakta kunder för att säkra kundnöjdhet. Självklart ingår även försäljning för att säkra kundupplevelse och lönsamhet för SST Net. Som säljagent kommer du även ha en viktig roll i att återkoppla feedback till övriga organisationen. - Daglig support för återförsäljare och slutkund - Orderhantering, Välkomstbrev, utskick - Försäljning av tjänster och abonnemang - Aktivt medverka till att dina egna, gruppens och företagets mål uppnås. - Följa upp kundförfrågningar och kundärende så att bästa möjliga kundrelation upprätthålls. Vi söker dig som förutom att du har rätt inställning: Sätter kunden i fokus, är lyhörd för varje individs behov och är lösningsorienterad. Du ser försäljning som en naturlig del av ditt jobb och har ett tävlingssinne där du motiveras av resultat. Efterfrågade specifika kompetenser: - Hög känsla för service - Tävlingsinriktad - Lyhörd Det är meriterande om du tidigare har arbetat med någon form av försäljning. Har du arbetat i kundtjänst eller i annan serviceroll så ser vi även detta som fördelaktigt! Hos mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det, därför är det viktigt att dina värderingar stämmer överens med våra - kunden driver oss i allt vi gör, utmanare, lönsamhet, tillsammans gör vi skillnad, vinnare. Vi erbjuder dig: - En spännande och utvecklande arbetsplats med karriärmöjligheter - Kontinuerlig utveckling - Ett bra arbetsklimat genom engagerade kollegor och chefer. Tjänsten är placerad i Landskrona. Är du en av oss? Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag, den 31 Aug 2013.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljagent kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljagent kundservice

Duktiga innesäljare med "Fast lön"
Vill du ha ett jobb där du trivs och tjänar bra som inne säljare? Fast lön + bonus Vi söker nu dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans i team för att utvecklas och nå uppsatta mål. Sedan 1956 har SST- Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och privatpersoner att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är " till polisen brickan" och spärrtjänst, dygnet runt året om vart du än befinner dig i världen. Den "päron" formade brickan eller som den kallas " till polisen brickan" blev tidigt en succé. i över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Du kommer att arbeta med telefon, och förmedla SST:s tjänster till privatkunder samt företag. SST står för utbildning, fast lön, bonus+ ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåt anda. Tycker du detta låter bra är du välkommen att söka tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga innesäljare med "Fast lön" jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga innesäljare med "Fast lön"

Hjälp oss att Bygga! Informatörer sökes!
Sedan 1956 har vårt moderbolag SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Nu tar SST steget fullt ut genom att bli egen - Egen Operatör - SST Net! Besök gärna www.sst.se./www.sstnet.se om du vill läsa mer. Är just du redo att vara delaktig i att bygga upp ytterligare ett försäljningskontor? Tjänsten består av att med telefonen som verktyg informera och förmedla förmånliga SST Net mobilavtal till SST befintliga kunder. SST Net står för utbildning och genomgång, fast lön, möjlighet till bonus + ett gott gäng! Du som söker står för högt tempo, engagemang och framåtanda! Om Du har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen! - Välkommen att söka tjänsten!
Företag: Svensk Säkerhetstjänst Net i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hjälp oss att Bygga! Informatörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjälp oss att Bygga! Informatörer sökes!

Innesäljare med "Fast lön"
Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Sedan 1956 har vi hjälpt företag och privatpersoner att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är "till polisen brickan" och spärrtjänst, dygnet runt året om vart du än befinner dig i världen. Den "päron" formade brickan eller som den kallas "till polisen brickan" blev tidigt en succé. i över 50 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Vår styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla vår NYA STÖLDMÄRKNING till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare med "Fast lön" jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare med "Fast lön"

Innesäljare med "Fast lön"
Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Sedan 1956 har vi hjälpt företag och privatpersoner att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är "till polisen brickan" och spärrtjänst, dygnet runt året om vart du än befinner dig i världen. Den "päron" formade brickan eller som den kallas "till polisen brickan" blev tidigt en succé. i över 50 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Vår styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare med "Fast lön" jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare med "Fast lön"

Driftig Innesäljare sökes!
Sedan 1956 har vårt moderbolag SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Nu tar SST ett steg för att serva sina kunder genom att bli egen Operatör - SST Net! Besök gärna www.sst.se./www.sstnet.se om du vill läsa mer. Är du redo att vara delaktig i att bygga upp ytterligare ett försäljningskontor? Tjänsten består av att med telefonen som verktyg informera och förmedla förmånliga SST Net Mobilavtal till SST befintliga kunder. SST Net står för utbildning, genomgång, fast lön + provision och ett gott gäng! Ingångslön 125kr/tim Om Du som söker har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen! - Välkommen då att söka tjänsten!
Företag: Svensk Säkerhetstjänst Net i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Driftig Innesäljare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftig Innesäljare sökes!

Kan du sälja?
Är du en driven person med hög arbetsmoral? Vill du jobba och ha fast lön men även bonusar när du gjort ett bra jobb? Vi söker nya medarbetare som kan och vill sälja mobilabonnemang och mobilt bredband till befintliga kunder! För oss är det viktigt att du är en glad och social person som inte ger upp i första taget, vi ser gärna att du har erfarenhet inom sälj sedan tidigare. God Svenska är en självklarhet! Du kan läsa mer om oss som operatör på sstnet.se Vi står för utbildning, fast lön, bonusar + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten. Så skicka in din ansökan till stockholm@sst.se så fort som möjligt då vi har begränsat med platser!
Företag: Svensk Säkerhetstjänst
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kan du sälja? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kan du sälja?

Säljande Coach
Drivs du av både ledarskap och försäljning? Är du redo att ta ansvar och samtidigt vill fortsätta att arbeta aktivt med försäljning? Har du ett eget driv och fokus på att utvecklas och vill ha ett stimulerande jobb? Säljerfarenhet är ett krav! Skicka in din ansökan till stockholm@sst.se och märk din ansökan med "säljcoach" Du kommer att ringa befintliga kunder för att förmedla och sälja in mobilabonnemang och mobilt bredband samtidigt som du är med och coachar, och även bidrar till att skapa ett nytt gäng som säljer SST NET:s tjänster och produkter. www.sstnet.se Du kan vara igång med jobbet omgående om alla parter är överens! Fast timlön + fina bonusar! Heltid eller Deltid. Ansökan: stockholm@sst.se "säljcoach"
Företag: Svensk Säkerhetstjänst
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande Coach jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande Coach

Innesäljare med "Fast lön"
Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Sedan 1956 har vi hjälpt företag och privatpersoner att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är "till polisen brickan" och spärrtjänst, dygnet runt året om vart du än befinner dig i världen. Den "päron" formade brickan eller som den kallas "till polisen brickan" blev tidigt en succé. i över 50 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Vår styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare med "Fast lön" jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare med "Fast lön"

Driftig Innesäljare sökes!
Sedan 1956 har vårt moderbolag SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Nu tar SST ett steg för att serva sina kunder genom att bli egen Operatör - SST Net! Besök gärna www.sst.se./www.sstnet.se om du vill läsa mer. Är du redo att vara delaktig i att bygga upp ytterligare ett försäljningskontor? Tjänsten består av att med telefonen som verktyg informera och förmedla förmånliga SST Net Mobilavtal till SST befintliga kunder. SST Net står för utbildning, genomgång, fast lön + provision och ett gott gäng! Ingångslön 125kr/tim Om Du som söker har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen! - Välkommen då att söka tjänsten!
Företag: Svensk Säkerhetstjänst Net i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driftig Innesäljare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftig Innesäljare sökes!

Telemarketer/Innesäljare med "Fast lön"
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Telemarketer/Innesäljare med "Fast lön" jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telemarketer/Innesäljare med "Fast lön"

Säljagent kundservice
SST Net är en ny teleoperatör på den svenska marknaden. För oss är det en självklarhet att göra lite mer för våra kunder. Vi är starkt värderingsstyrda. En av våra starkaste värderingar är kunden driver oss i allt vi gör. Vi har även byggt en stark vinnarkultur som bygger på att ständigt utmana varandra och vårt sätt att arbeta. Vår primära målgrupp är företagaren som vill ha en mobiloperatör med engagemang och förståelse för deras behov. På SST Net är det högt i tak, högt tempo och korta beslutsvägar så vill du vara med på en spännande resa så kommer det finnas stora utvecklingsmöjligheter. Ansvar och Arbetsuppgifter: Som säljagent på kundservice kommer rollen innebära att stärka relation med SST Nets kunder och återförsäljare via firstline, målet är att bygga en organisation som skall drivas av nöjda och lönsamma kunder. Säljagenten skall agera både reaktivt för att hjälpa återförsäljare men även proaktivt kontakta kunder för att säkra kundnöjdhet. Självklart ingår även försäljning för att säkra kundupplevelse och lönsamhet för SST Net. Som säljagent kommer du även ha en viktig roll i att återkoppla feedback till övriga organisationen. - Daglig support för återförsäljare och slutkund - Orderhantering, Välkomstbrev, utskick - Försäljning av tjänster och abonnemang - Aktivt medverka till att dina egna, gruppens och företagets mål uppnås. - Följa upp kundförfrågningar och kundärende så att bästa möjliga kundrelationer upprätthålls. Vi söker dig som förutom att du har rätt inställning: Sätter kunden i fokus, är lyhörd för varje individs behov och är lösningsorienterad. Du ser försäljning som en naturlig del av ditt jobb och har ett tävlingssinne där du motiveras av resultat. Efterfrågade specifika kompetenser: - Hög känsla för service - Tävlingsinriktad - Lyhörd Det är meriterande om du tidigare har arbetat med någon form av försäljning. Har du arbetat i kundtjänst eller i annan serviceroll så ser vi även detta som fördelaktigt! Hos mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det, därför är det viktigt att dina värderingar stämmer överens med våra - kunden driver oss i allt vi gör, utmanare, lönsamhet, tillsammans gör vi skillnad, vinnare. Vi erbjuder dig: - En spännande och utvecklande arbetsplats med karriärmöjligheter - Kontinuerlig utveckling - Ett bra arbetsklimat genom engagerade kollegor och chefer. Tjänsten är placerad i Landskrona. Är du en av oss? Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag, den 20 Dec 2013.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljagent kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljagent kundservice

Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare

Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare

Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare

Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-till 225:-/tim som innesäljare

Innesäljare Stockholm sökes!
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Nu tar SST ett steg ytterligare för att serva sina kunder genom att bli egen Operatör - SST Net! Besök gärna www.sstnet.se om du vill veta mer. Är du redo för att vara delaktig i att bygga upp ytterligare ett försäljningskontor? Tjänsten består av att med telefonen som verktyg informera och förmedla förmånliga SST Net Mobilavtal till SST befintliga kunder. SST Net står för utbildning, genomgång, fast lön + provision och ett gott gäng! Ingångslön 15000kr - 25000kr per månad plus bonus Om Du som söker har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen. Välkommen att söka tjänsten!
Företag: Svensk Säkerhetstjänst Net i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm sökes!

Marknadsansvarig
Svensk Säkerhetstjänst har varit verksamma i branschen sedan 1956. Allt startade med den päronformade "Till Polisen" brickan och under åren har vi utvecklat en rad produkter som gör att du kan känna dig trygg i vardagen. I koncernen ingår även en rad andra kända varumärken som Svensk Mobiltjänst, Väla foto & labb och ICE112.com. Senaste tillskottet är SST NET som är ny mobiloperatör på marknaden sedan 2013. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att koordinera vår marknadsavdelning. Du arbetar snabbt, strukturerat och med mycket känsla för design och layout. Du ingår i en ledningsgrupp för att få god kännedom om försäljningsretorik, kundtjänst och kundvård i de olika varumärkena. Snabba beslut, korta ledtider och nytänkande är nyckelord för SST-koncernen. Du brinner för webbförsäljning och arbetar resultatinriktat. Du rapporterar direkt till företagets VD och har stora möjligheter att påverka. Arbetsuppgifter: - Uppdatering av samtliga webbsidor med aktuella kampanjer och information. - Arbetar aktivt med google analytics och adwords. - Uppdatering av sociala medier. - Text och layout till fakturabilaga varje månad. - Text och layout till kampanjer. - DR och banners samt material till våra digitala skyltar. - Nyhetsbrev. - Ta fram material till event. - Uppdatering av App. Kvalifikationer: - Dokumenterad utbildning samt erfarenhet inom marknadsföring. - Goda kunskaper av Photoshop, In Design, Illustrator och Office. - Goda kunskaper av Google analytics och Adwords och förstår vikten av detta för att nå nya resultat. - Grundläggande kunskap inom HTML och Java Script. - Du behärskar Svenska och Engelska i både tal och skrift. - Du är noggrann, självgående, innovativ och tycker om att arbeta i ett härligt team med högt i tak. Välkommen till SST gruppen.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsansvarig jobb, Marknadsansvarig Helsingborg, Marknadsansvarig SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsansvarig

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid

Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim

Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid

Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim

Telefonförsäljare
Jobba extra Kvällar/Helger Tjäna från 125:-/tim Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare jobb, Telefonförsäljare Stockholm, Telefonförsäljare AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER till Befintliga kunder. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare dagtid

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I över 50 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I snart 60 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: AB SVENSK SÄKERHETSTJÄNST - HITTEGODSTJÄNST
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I snart 60 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du bör ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I snart 60 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du bör ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare heltid

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I snart 60 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du bör ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare

Tjäna från 125:-/tim som innesäljare
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Fast Lön + Bonus? Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I snart 60 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning, fast lön, bonus + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du bör ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna från 125:-/tim som innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna från 125:-/tim som innesäljare

Hungriga eventsäljare till Väla!
Nu söker vi hungriga eventsäljare för att ytterligare utöka vår sälj-kår. Du kommer att arbeta på Väla Köpcentrum med tusentals potentiella kunder varje dag! Vi söker dig som har ett intresse för försäljning! - För att lyckas i rollen som eventsäljare ska du älska att göra affärer. Du ska ha lätt att anpassa dig , vilja utvecklas samt vara tålmodig men framförallt ha förmågan att vara lyhörd i dina kundsamtal. Du drivs av nya utmaningar. Erfarenhet är inte ett krav, men meriterande. Du kommer att sälja mobilabonnemang för SST NETs räkning, vi är uppstickaren på den svenska mobilmarknaden och till din hjälp tar vi fram de absolut bästa erbjudandena på marknaden! Detta med motto att ALLTID göra det lite bättre för konsumenten! Säljtävlingar och högt i tak är en del av vardagen hos oss, är du en tävlingsmänniska? Antar du utmaningen? Sök tjänsten! Intervjuer samt utbildning kommer att ske på vårt kontor i Landskrona.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventsäljare till Väla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventsäljare till Väla!

Hungriga eventsäljare till Bännborns!
Nu söker vi hungriga eventsäljare för att ytterligare utöka vår sälj-kår. Du kommer att arbeta på Brännborn Center vid vår butik med tusentals potentiella kunder varje dag! Vi söker dig som har ett intresse för försäljning! - För att lyckas i rollen som eventsäljare ska du älska att göra affärer. Du ska ha lätt att anpassa dig , vilja utvecklas samt vara tålmodig men framförallt ha förmågan att vara lyhörd i dina kundsamtal. Du drivs av nya utmaningar. Erfarenhet är inte ett krav, men meriterande. Du kommer att sälja mobilabonnemang för SST NETs räkning, vi är uppstickaren på den svenska mobilmarknaden och till din hjälp tar vi fram de absolut bästa erbjudandena på marknaden! Detta med motto att ALLTID göra det lite bättre för konsumenten! Säljtävlingar och högt i tak är en del av vardagen hos oss, är du en tävlingsmänniska? Antar du utmaningen? Sök tjänsten! Intervjuer samt utbildning kommer att ske på vårt kontor i Landskrona.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventsäljare till Bännborns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventsäljare till Bännborns!

Eventpersonal till Ängelholm, Brännborn Center
Nu söker vi hungriga eventsäljare för att ytterligare utöka vår sälj-kår. Du kommer att arbeta på Brännborn Center vid vår butik med tusentals potentiella kunder varje dag! Vi söker dig som har ett intresse för försäljning! - För att lyckas i rollen som eventsäljare ska du älska att göra affärer. Du ska ha lätt att anpassa dig , vilja utvecklas samt vara tålmodig men framförallt ha förmågan att vara lyhörd i dina kundsamtal. Du drivs av nya utmaningar. Erfarenhet är inte ett krav, men meriterande. Du kommer att sälja mobilabonnemang för SST NETs räkning, vi är uppstickaren på den svenska mobilmarknaden och till din hjälp tar vi fram de absolut bästa erbjudandena på marknaden! Detta med motto att ALLTID göra det lite bättre för konsumenten! Säljtävlingar och högt i tak är en del av vardagen hos oss, är du en tävlingsmänniska? Antar du utmaningen? Sök tjänsten! Intervjuer samt utbildning kommer att ske på vårt kontor i Landskrona.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Båstad
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Eventpersonal till Ängelholm, Brännborn Center jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventpersonal till Ängelholm, Brännborn Center

Erfarna säljare mot företag
SST Net hjälper Sveriges företagare att välja RÄTT abonnemangsform men framför allt säkerställa att man inte betalar för mycket när det gäller sin mobiltelefoni och data/surf över tid i samarbete med mobiloperatören SST NET. Det kan handla om att vi ringer upp företagare och berättar varför SST NET ligger steget före sina konkurrenter inom vissa område. Mobiloperatören SST NET vänder sig mot små och medelstora företag. I rollen som innesäljare jobbar du med telefonen som verktyg när vi bearbetar nya kunder. Du kontaktar beslutsfattare för att erbjuda mobiloperatören SST NETs produktportfölj. Portföljen innehåller allt man kan tänka sig till en rimlig kostnad beroende på vad man väljer att använda sig av - Fri Meddelande? Fria Samtal? Fri Surf? Växel? Serviceavtal? Speciella önskemål? SST NETs portfölj är eftertraktad vilket genererar många sälj. Du jobbar kontorstider och dagarna fylls av att nå dina individuella mål och din månadsbudget. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad trivs. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för affärer och försäljning! - För att lyckas i rollen som innesäljare ska du älska att göra affärer. Du ska ha lätt att anpassa dig i grupp, vilja utvecklas samt vara tålmodig men framförallt ha förmågan att vara lyhörd i dina kundsamtal. Du drivs av nya utmaningar och gillar att jobba mot individuella mål. Erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande och har du jobbat med telekommunikation innan så är startsträckan kort! Är du en tävlingsmänniska? Antar du utmaningen? - Sök tjänsten! Våra nybyggda lokaler ligger mitt i centrala Landskrona med utmärkta kommunikationer, busshållplats runt hörnet i direkt anslutning till tågstationen. Lönen? Du har betalt för all tid du är aktiv i telefonen samt provision på sålda abonnemang, denna styr du själv då provisionen följer abonnemangsformerna. Ju bättre abonnemang du säljer, desto mer pengar i din ficka! Ett generöst bonusupplägg gör att en aktiv säljare kan tjäna bra med pengar hos oss, även om man ibland slappnar av lite i "lekrummet" med en match airhockey eller pingis mot en kollega.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna säljare mot företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna säljare mot företag

Tjäna bra som innesäljare hos SST
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Vill Du ha ett jobb där Du trivs och tjänar bra som innesäljare, med Garanti Lön + Provision Den "päron" formade brickan eller som den kallas till vardags "Till polisen brickan" blev tidigt en succé. I snart 60 år har SST förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. 1999 utökade SST sin verksamhet till att inkludera SPÄRRTJÄNST. En tjänst vars budskap lyder "Frihet är att slippa oroa sig" SST förmedlar trygghet! Spärrtjänsten fungerar dygnet runt oavsett var i världen man befinner sig. Med personlig service 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan spärras alla värdehandlingar som har förlorats. SST styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med nytänkande och kreativitet. Att skapa kundnytta inom säkerhet och kommunikation. Besök gärna www.sst.se om du vill läsa mer om oss. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål. Nyligen har vi utökat vår produktportfölj och söker därför nya medarbetare. Tjänsten består av att via telefon förmedla våra NYA SÄKERHETSPRODUKTER. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Vi står för utbildning + ett gott gäng. Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du bör ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Tycker du detta låter intressant så tveka inte att söka till tjänsten. Vi söker Dig som vill ha ett jobb där du kommer att arbeta med ett roligt gäng som jobbar tillsammans för att utvecklas och nå uppsatta mål.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tjäna bra som innesäljare hos SST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjäna bra som innesäljare hos SST

Innesäljare " Vi har kunderna, har du viljan? "
SST Net hjälper Sveriges företagare att välja RÄTT abonnemangsform men framför allt säkerställa att man inte betalar för mycket när det gäller sin mobiltelefoni och data/surf över tid i samarbete med mobiloperatören SST NET. Det kan handla om att vi ringer upp företagare och berättar varför SST NET ligger steget före sina konkurrenter inom vissa område. Mobiloperatören SST NET vänder sig mot små och medelstora företag. I rollen som innesäljare jobbar du med telefonen som verktyg när vi bearbetar nya kunder. Du kontaktar beslutsfattare för att erbjuda mobiloperatören SST NETs produktportfölj. Portföljen innehåller allt man kan tänka sig till en rimlig kostnad beroende på vad man väljer att använda sig av - Fri Meddelande? Fria Samtal? Fri Surf? Växel? Serviceavtal? Speciella önskemål? SST NETs portfölj är eftertraktad vilket genererar många sälj. Du jobbar kontorstider och dagarna fylls av att nå dina individuella mål och din månadsbudget. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad trivs. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för affärer och försäljning! - För att lyckas i rollen som innesäljare ska du älska att göra affärer. Du ska ha lätt att anpassa dig i grupp, vilja utvecklas samt vara tålmodig men framförallt ha förmågan att vara lyhörd i dina kundsamtal. Du drivs av nya utmaningar och gillar att jobba mot individuella mål. Erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande och har du jobbat med telekommunikation innan så är startsträckan kort! Annars utbildar vi dig från grunden och coachar dig löpande! Är du en tävlingsmänniska? Antar du utmaningen? - Sök tjänsten! Våra nybyggda lokaler ligger mitt i centrala Landskrona med utmärkta kommunikationer, busshållplats runt hörnet i direkt anslutning till tågstationen. Lönen? Du har betalt för all tid du är aktiv i telefonen samt provision på sålda abonnemang, denna styr du själv då provisionen följer abonnemangsformerna. Ju bättre abonnemang du säljer, desto mer pengar i din ficka! Ett generöst bonusupplägg gör att en aktiv säljare kan tjäna bra med pengar hos oss, även om man ibland slappnar av lite i "lekrummet" med en match airhockey eller pingis mot en kollega.
Företag: SVENSK SÄKERHETSTJÄNST NET I SVERIGE AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare " Vi har kunderna, har du viljan? " jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare " Vi har kunderna, har du viljan? "


Sök lediga jobb Svensk Säkerhetstjänst

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se