Svenska Kennelklubben jobb - lediga jobb

Svenska Kennelklubben jobb Svenska Kennelklubben jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Svenska Kennelklubben. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Svenska Kennelklubben. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Systemutvecklare .NET till Svenska Kennelklubben- Stockholm

 2. Handläggare/sekreterare i Föreningskommittén Juridiska avdelningen- Stockholm

 3. Webbredaktör till Marknadsavdelningen- Stockholm

 4. Handläggare/sekreterare i Disciplinnämnden- Stockholm

 5. Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning- Stockholm

 6. Webbredaktör Marknadsavdelningen- Stockholm

 7. Webbredaktör Marknadsavdelningen- Stockholm

 8. Senior systemutvecklare .NET/webb till SKKs IT-avdelning- Stockholm

 9. Handläggare/sekreterare- Stockholm

 10. Handläggare/sekreterare- Stockholm

 11. Handläggare Medlemsavdelningen- Stockholm

 12. Senior systemutvecklare .NET/webb till Svenska Kennelklubben- Stockholm

 13. Vikarierande handläggare till Kontorsservice- Sollentuna

 14. Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning- Sollentuna

 15. Förbundssekreterare Sveriges Hundungdom- Sollentuna

 16. Projekt- och produktionsledare- Sollentuna


Mer beskrivning

Systemutvecklare .NET till Svenska Kennelklubben
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället.Nu söker vi en erfaren systemutvecklare inom .NET med inriktning på SKK’s publika webb-applikationer. IT-avdelningen består idag av 8 anställda samt tillfälliga resurskonsulter och jobbar med all utveckling, underhåll och drift av SKK's alla applikationer, servrar och persondatorer, både för internt och externt bruk. SKK’s IT-miljö är idag baserad på dels iSeries/DB2 plattformen för interna administrativa applikationer samt EPIserver för den publika informationswebben och ASP.NET/C#/SQL Server för övriga publika webbapplikationer. Arbetet består i att arbeta med utveckling (C# i en Microsoft miljö), support och förvaltning av SKK’s externa webbapplikationer ämnade för redovisning av resultatdata, avels- och hälsodata och för den generella informationswebben. Vi arbetar med SCRUM som utvecklingsmetod. Kvalifikationer Vi söker dig som har flera års erfarenhet från .NET systemutveckling. Du ska ha goda kunskaper i webbutveckling i Visual Studio med C# och med MS SQL-Server som databas. Det är meriterande om du även har goda kunskaper i att utveckla i en EPI-server miljö (version 6 eller senare) samt erfarenhet av ASP, ASP.NET samt HTML5. Du har en relevant IT-utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av systemutveckling för Webb, serviceorienterad arkitektur, databasstruktur och förstår sambandet mellan mjukvaruutvecklingsprocessen och hög kvalitet. Du kan arbeta självständigt och har förmåga till helhetssyn och kan snabbt sätta dig in i en existerande kodbas. Många interna och externa kontaktytor förutsätter att du är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare med tillträde snarast möjligt, provanställning tillämpas. Facklig kontaktperson Unionen, Yvonne Larsdotter 08-795 30 53, yvla@skk.se Ansökan Du ansöker via vår hemsida http://www.skk.se. Bifoga personligt brev och CV. Urval och intervjuver kommer att ske löpande. Erbjudanden om rekryteringshjälp/annonsering undanbedes.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare .NET till Svenska Kennelklubben jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare .NET till Svenska Kennelklubben

Handläggare/sekreterare i Föreningskommittén Juridiska avdelningen
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället.Den juridiska avdelningen består av sammanlagt sju medarbetare. Vi arbetar med delvis olika saker, tre personer ansvarar för den juridiska rådgivningen för medlemmar per telefon. Inom avdelningen återfinns tre kommittésekreterare; Disciplinnämndens, Föreningskommitténs samt Uppfödar- och kennelkonsulent­kommitténs, vi ansvarar också för kennelkonsulentverksamheten och kennelnamn.   Arbetet består i att • vara sekreterare i SKK:s föreningskommitté som bl a hanterar stadgefrågor, bereder ansökningar från klubbar samt besvarar frågor av förenings­teknisk art • utforma och sammanställa nyhetsbrev i föreningsfrågor ett antal ggr per år • arbeta på juridiska avdelningen med rådgivning i olika juridiska frågor, främst avtalsrätt, företrädesvis per telefon, ca tio timmar per vecka • utbilda medlemmar i föreningsteknik, intresse för teknisk utveckling och verktyg för utbildning via webb/internet • ta del av avdelningens övriga frågor och hjälpa till där det behövs och tid finns, diarieföring ingår i dina arbetsuppgifter liksom att assistera chefsjuristen. Kvalifikationer Kunskap om och erfarenhet av föreningsliv är ett krav, gärna från klubb ansluten till Svenska kennelklubben. • Juridikutbildning på grundläggande nivå är önskvärt men inte ett krav. • Du bör ha erfarenhet av rådgivning. • Du bör ha intresse av teknikutveckling då tjänsten är i ett skede där vi arbetar med nya lösningar för våra utbildningar. • Som person är du noggrann och korrekt och har god PC-vana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.   Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare, provanställning tillämpas. Sista ansökningsdag 6 september.   Facklig representant Unionen: Yvonne Larsdotter tel. 08-795 30 53, yvla@skk.se   Ansökan: Du ansöker via vår hemsida http://www.skk.se, bifoga personligt brev och CV, inga intyg eller betyg. Ange löneanspråk i ansökan.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/sekreterare i Föreningskommittén Juridiska avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/sekreterare i Föreningskommittén Juridiska avdelningen

Webbredaktör till Marknadsavdelningen
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället.Vill du jobba med SKKs webb? Vi vidareutvecklar Svenska Kennelklubbens webbplats och stärker vår närvaro i sociala medier – vill du vara med? Nu söker vi en erfaren och driven webbredaktör till Marknadsavdelningen. Vill du hjälpa oss att kommunicera med Svenska Kennelklubbens medlemmar och med omvärlden på ett effektivt och kreativt sätt? Vi tar nu nästa steg i vår satsning på webben och behöver förstärkning på Marknadsavdelningen på Svenska Kennelklubbens kansli i Spånga. Bland dina kollegor finns grafiska formgivare, fotografer, webbredaktörer, copywriters och projektledare – alla med ett stort intresse för hundar och hundfrågor. Vill du bli en i gänget? Kvalifikationer och arbetsuppgifter Vi söker dig som är erfaren webbredaktör och journalist/skribent och som ser möjligheterna med sociala medier, inte minst hur olika kanaler kan stärka varandra, Du har god erfarenhet av publiceringsverktyg som EPiServer eller motsvarande och har grundläggande kunskaper i Photoshop och InDesign. I arbetsuppgifterna ingår att underhålla och utveckla Svenska Kennelklubbens webbplats och vår kommunikation i sociala medier. Du arbetar med text och bild på skk.se och gör löpande uppdateringar utifrån behov och önskemål. Du producerar och redigerar även texter för broschyrer, annonser m.m. Som person är du serviceinriktad och tar gärna egna initiativ och kan fungera som projektledare för olika webbsatsningar. Du är engagerad och strukturerad och trivs med att arbeta i ett högt tempo och i grupp med andra kreativa personer. Det är en fördel om du har inblick i SKK-organisationen eller erfarenhet av annat föreningsliv, och du får förstås gärna ha hund själv. Hos oss är det inga problem att ta med vovven till jobbet! Tjänsten är en projektanställning på heltid t.o.m. 2014-12-31, med möjlighet till förlängning, på Svenska Kennelklubbens kansli i Spånga. Sista ansökningsdag är 29 september. Facklig representant Unionen: Yvonne Larsdotter tel. 08-795 30 53, yvla@skk.se Ansökan: Du ansöker via vår webbplats http://www.skk.se, genom att registrera dig och sedan fylla i vårt webbformulär, där du också bifogar CV och personligt brev.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör till Marknadsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör till Marknadsavdelningen

Handläggare/sekreterare i Disciplinnämnden
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. Allmänt Svenska kennelklubben (SKK), Hundägarnas Riksorganisation, grundades 1889. SKK ingår i FCI som är en internationell sammanslutning av kennelklubbar. Målet för SKK och dess medlemsorganisationer är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Arbetsplatsen är belägen i Rinkeby där ca 75 anställda för närvarande arbetar. Den juridiska avdelningen består av sammanlagt sju medarbetare. Vi arbetar med delvis olika saker, tre personer ansvarar för den juridiska rådgivningen för medlemmar per telefon. Inom avdelningen återfinns tre kommittésekreterare; Disciplinnämndens, Föreningskommitténs samt Uppfödar- och kennelkonsulent­kommitténs, vi ansvarar också för kennelkonsulentverksamheten och kennelnamn. Arbetet består av att -     ”hela vägen” hantera samtliga till Disciplinnämnden (DN) inkomna ärenden -     producera sammanträdespärmar, manuellt och digitalt -     boka resor och lokaler -     skriva protokoll -     effektuera beslut -     hantera en mängd listor, statistik och diarieföring -     hantera spärrar i vårt interna system -     besvara telefonsamtal/brev/mejl -     hantera kontakter med anmälare, anmäld, nämnden samt klubbar -     arbeta på juridiska avdelningen med rådgivning i olika juridiska frågor, främst avtalsrätt per telefon (telefontid tillämpas) och mejl -     samt ta del av avdelningens övriga frågor liksom att assistera chefsjuristen. Kvalifikationer -     Juridikutbildning på grundläggande nivå. -     Som person är du noggrann och korrekt, har god PC-vana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. -     B-körkort. Meriterande -     Kunskap om och erfarenhet av föreningsliv, gärna från klubb ansluten till Svenska kennelklubben. -     Erfarenhet av rådgivning. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du är utåtriktad och positiv, har lätt för att arbeta med andra människor och i grupp. Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas. Facklig kontaktperson: Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89, asbl@skk.se. Vid frågor: kontakta Agneta Lönn 08 -795 30 72, aglo@skk.se. Ansök till: Agneta Lönn, ansök via hemsidan, bifoga personligt brev och CV, inga intyg eller betyg. Ange löneanspråk i ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 14 september 2014. Intervjuer sker fortlöpande.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/sekreterare i Disciplinnämnden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/sekreterare i Disciplinnämnden

Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. IT-Avdelningen Svenska Kennelklubbens IT-avdelning består idag av 8 anställda plus resurskonsulter och jobbar med all utveckling, underhåll och drift av SKK's alla applikationer, servrar och persondatorer, både för internt och externt bruk. SKK’s IT-miljö är idag baserad på dels iSeries/DB2 plattformen för interna verksamhetsapplikationer samt .NET för den publika informationswebben och publika webbapplikationer. Tjänsten Nu söker vi en junior helpdesk/supportansvarig med inriktning dels på kansliets interna PC-arbetsplatser och dels på SKKs publika webbtjänster och applikationer. Arbetet består i att • arbeta med användarstöd för de PC-baserade arbetsplatserna på kansliet som idag använder Windows7. Stöd till användarna vid problem med utskrifter, nätverksaccess och konfigurering och användande av MS Office-paketet. Ny-installation, konfiguration och felsökning av PC-arbetsstationer och dess programvaror. • arbeta med tekniskt användarstöd och felsökning via telefon och mail för våra externa webbtjänster och applikationer (1 PC applikation och en Android App) samt agera 1st line mellan de publika användarna och SKK’s utvecklare och externa leverantörer av tekniktjänster. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av PC-support eller helpdeskarbete. Mycket god kunskap om Windows och de vanligaste programvarorna som t.ex. Office-paketet samt goda nätverkskunskaper. Det är också meriterande om du har erfarenhet av och förståelse för hur externa webbapplikationer fungerar och hur man felsöker problem med konfiguration och inställningar i de vanligaste webbläsarna. Vi tror att du har en relevant IT-utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av att lösa problem och kan handskas väl med personer med mycket varierande datorkunskap. Du är en serviceinriktad problemlösare och har lätt för att umgås med människor. Många interna och externa kontaktytor förutsätter att du är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare med tillträde snarast möjligt, provanställning tillämpas. Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89 (asa.blomqvist@skk.se) Ansökan Du ansöker via vår hemsida: SKK Lediga tjänster Bifoga personligt brev och CV. Senast 2014-11-30. Erbjudanden om rekryteringshjälp/annonsering undanbedes.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning

Webbredaktör Marknadsavdelningen
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. Brinner du för webb och digitala kanaler? Vi vidareutvecklar Svenska Kennelklubbens webbplats och stärker vår närvaro i sociala medier – vill du vara med?  Nu söker vi en erfaren och driven webbredaktör som vill hjälpa oss att kommunicera med Svenska Kennelklubbens medlemmar och med omvärlden på ett effektivt och kreativt sätt. Vi tar nu nästa steg i vår satsning på webben och behöver förstärkning på marknadsavdelningen på Svenska Kennelklubbens kansli i Spånga. Bland dina kollegor finns grafiska formgivare, fotografer, webbredaktörer, copywriters och projektledare – alla med ett stort intresse för kommunikation och marknadsföring.  Kvalifikationer och arbetsuppgifter Är du en skicklig skribent med  god förståelse för hur man skapar effektiv digital kommunikation? Skulle du vara intresserad av att aktivt bidra till utvecklingen av våra webbplatser? Är du dessutom en flexibel initiativtagare som gärna hanterar många olika kontaktytor? Då är det dig vi letar efter. Vi söker en driven och skicklig webbredaktör eller kommunikatör med erfarenhet av strategiskt arbete inom sociala medier. Du har en journalistisk högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet inom media/kommunikation eller motsvarande. Gärna arbetat tidigare på en marknadsavdelning. Du har god erfarenhet av publiceringsverktyg som exempelvis EPiServer och har grundläggande kunskaper i Photoshop. Du ansvarar i första hand för att underhålla och utveckla innehållet på Svenska Kennelklubbens webbplats och vår kommunikation i sociala medier. I dina arbetsuppgifter ingår även att: • marknadsföra kampanjer och event, utbildningar och andra aktiviteter, • producera texter för nyhetsbrev, annonser och annat informationsmaterial, • ge support till redaktörer inom organisationen, • mäta och analysera olika kommunikationssatsningar, • delta i mer omfattande utvecklingsprojekt inom webb/sociala medier, press/PR och intern kommunikation.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av: • sökmotoroptimering av innehåll på webbplatser, • journalistiskt arbete och storytelling i syfte att föra fram ett budskap För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är en flexibel person som är duktig på att skifta fokus och att hantera korta ledtider. Du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ som du följer hela vägen in i mål. Du är strukturerad och trivs med att arbeta i grupp med andra kreativa personer. Det är en fördel om du har en inblick i SKK-organisationen eller erfarenhet av annat föreningsliv och du får förstås gärna ha hund själv. Hos oss är det inga problem att ta med vovven till jobbet! Avslutningsvis ser vi gärna att du är bra på att skapa och bibehålla goda relationer då du kommer att hantera många olika kontaktytor, såväl interna som externa. Är det dig vi letar efter?  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid från och med 2015-10-01 eller enligt överenskommelse, på Svenska Kennelklubbens kansli i Spånga. Vi tillämpar provanställning.   Kontaktperson Vid frågor är du välkommen att kontakta Lotta Skoog, chef för marknadsavdelningen, telefon 08-795 30 84.  Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89, asa.blomqvist@skk.se  Ansökan Du ansöker via vår hemsida    http://www.skk.se/sv/om-skk/det-har-ar-skk/lediga-tjanster/ Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 20 september 2015
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör Marknadsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör Marknadsavdelningen

Webbredaktör Marknadsavdelningen
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. Brinner du för webb och digitala kanaler? Vi vidareutvecklar Svenska Kennelklubbens webbplats och stärker vår närvaro i sociala medier – vill du vara med?  Nu söker vi en erfaren och driven webbredaktör som vill hjälpa oss att kommunicera med Svenska Kennelklubbens medlemmar och med omvärlden på ett effektivt och kreativt sätt. Vi tar nu nästa steg i vår satsning på webben och behöver förstärkning på marknadsavdelningen på Svenska Kennelklubbens kansli i Spånga. Bland dina kollegor finns grafiska formgivare, fotografer, webbredaktörer, copywriters och projektledare – alla med ett stort intresse för kommunikation och marknadsföring.  Kvalifikationer och arbetsuppgifter Är du en skicklig skribent med  god förståelse för hur man skapar effektiv digital kommunikation? Skulle du vara intresserad av att aktivt bidra till utvecklingen av våra webbplatser? Är du dessutom en flexibel initiativtagare som gärna hanterar många olika kontaktytor? Då är det dig vi letar efter. Vi söker en driven och skicklig webbredaktör eller kommunikatör med erfarenhet av strategiskt arbete inom sociala medier. Du har en journalistisk högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet inom media/kommunikation eller motsvarande. Gärna arbetat tidigare på en marknadsavdelning. Du har god erfarenhet av publiceringsverktyg som exempelvis EPiServer och har grundläggande kunskaper i Photoshop. Du ansvarar i första hand för att underhålla och utveckla innehållet på Svenska Kennelklubbens webbplats och vår kommunikation i sociala medier. I dina arbetsuppgifter ingår även att: • marknadsföra kampanjer och event, utbildningar och andra aktiviteter, • producera texter för nyhetsbrev, annonser och annat informationsmaterial, • ge support till redaktörer inom organisationen, • mäta och analysera olika kommunikationssatsningar, • delta i mer omfattande utvecklingsprojekt inom webb/sociala medier, press/PR och intern kommunikation.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av: • sökmotoroptimering av innehåll på webbplatser, • journalistiskt arbete och storytelling i syfte att föra fram ett budskap För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är en flexibel person som är duktig på att skifta fokus och att hantera korta ledtider. Du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ som du följer hela vägen in i mål. Du är strukturerad och trivs med att arbeta i grupp med andra kreativa personer. Det är en fördel om du har en inblick i SKK-organisationen eller erfarenhet av annat föreningsliv och du får förstås gärna ha hund själv. Hos oss är det inga problem att ta med vovven till jobbet! Avslutningsvis ser vi gärna att du är bra på att skapa och bibehålla goda relationer då du kommer att hantera många olika kontaktytor, såväl interna som externa. Är det dig vi letar efter?  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid från och med 2015-10-01 eller enligt överenskommelse, på Svenska Kennelklubbens kansli i Spånga. Vi tillämpar provanställning.   Kontaktperson Vid frågor är du välkommen att kontakta Lotta Skoog, chef för marknadsavdelningen, telefon 08-795 30 84.  Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89, asa.blomqvist@skk.se  Ansökan Du ansöker via vår hemsida     Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 20 september 2015
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör Marknadsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör Marknadsavdelningen

Senior systemutvecklare .NET/webb till SKKs IT-avdelning
Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. Nu söker vi en senior systemutvecklare inom .NET med inriktning på SKKs publika och interna webb-applikationer. IT-avdelningen består idag av 8 anställda plus tillfälliga resurskonsulter och jobbar med all utveckling, underhåll och drift av SKKs alla applikationer, servrar och persondatorer, både för internt och externt bruk. SKKs IT-miljö är idag baserad på dels iSeries/DB2 plattformen för interna administrativa applikationer samt EPIserver för den publika informationswebben och ASP.NET MVC & SQL Server för övriga publika och interna webbapplikationer. Arbetet består i att arbeta med utveckling i C# och SQL i en Microsoft miljö, support och förvaltning av SKKs externa webbapplikationer samt tillhörande back-end system ämnade för redovisning av resultatdata, avels- och hälsodata och för den generella informationswebben. Vi arbetar agilt med SCRUM som utvecklingsmetod. Kvalifikationer Vi söker dig som har flera års erfarenhet från .NET systemutveckling. Du ska ha goda kunskaper i webbutveckling i Visual Studio med C# och med MS SQL-Server som databas. Det är meriterande om du även har goda kunskaper i att utveckla i en EPI-server miljö (version 7 eller senare) samt erfarenhet av ASP, ASP.NET, MVC samt HTML5. Du har en relevant IT-utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av systemutveckling för Webb, serviceorienterad arkitektur, databasstruktur och förstår sambandet mellan mjukvaruutvecklingsprocessen och hög kvalitet. Du kan arbeta självständigt och har förmåga till helhetssyn och kan snabbt sätta dig in i en existerande äldre kodbas. Många interna och externa kontaktytor förutsätter att du är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare med tillträde snarast möjligt, provanställning tillämpas. Ansökan Du ansöker via vår hemsida http://skk.se/sv/om-skk/det-har-ar-skk/lediga-tjanster/. Bifoga personligt brev och CV. Urval och intervjuver kommer att ske löpande. Erbjudanden om rekryteringshjälp/annonsering undanbedes. Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89 (asa.blomqvist@skk.se)
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Senior systemutvecklare .NET/webb till SKKs IT-avdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior systemutvecklare .NET/webb till SKKs IT-avdelning

Handläggare/sekreterare
Arbetet består i att -     hantera och kommunicera samtliga till Disciplinnämnden (DN) och Kommittén för medlemsfrågor (KM) inkomna ärenden -     producera sammanträdesmaterial, manuellt och digitalt -     boka resor och lokaler -     skriva protokoll -     effektuera beslut -     hantera en mängd listor, statistik och diarieföring -     hantera spärrar i vårt interna system -     besvara telefonsamtal/brev/mejl -     hantera kontakter med anmälare, anmäld, nämnden/kommittén samt klubbar -     arbeta på juridiska avdelningen med rådgivning i olika juridiska frågor, främst avtalsrätt och konsumenträtt per telefon (telefontid tillämpas) och mejl -     samt ta del av avdelningens övriga frågor liksom att assistera chefsjuristen -     helgarbete förekommer, bl a på Stockholm hundmässa Kvalifikationer -     Juridikutbildning på grundläggande nivå (para legal, jur kand eller juridiska kurser) -     Som person är du effektiv, noggrann och korrekt, har god datavana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. -     B-körkort Meriterande -     Kunskap om och erfarenhet av föreningsliv, gärna från klubb ansluten till Svenska Kennelklubben -     Erfarenhet av rådgivning  Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.  Facklig kontaktperson: Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89, asbl@skk.se. Vid frågor: kontakta Agneta Lönn 08 -795 30 72, aglo@skk.se. Ansök till: Agneta Lönn, ansök via hemsidan, bifoga personligt brev och CV, inga intyg eller betyg. Ange löneanspråk i ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 15 april 2016. Intervjuer sker fortlöpande.    Svenska Kennelklubben (SKK) grundades 1889. SKK ingår i FCI som är en internationell sammanslutning av kennelklubbar.Målet för SKK och dess medlemsorganisationer är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet.  Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Den juridiska avdelningen består av sex medarbetare. Vi söker en utåtriktad och positiv person som har lätt för att arbeta med andra människor och i grupp. Du har goda kunskapar i såväl svenska som engelska och vana av att använda digital teknik.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/sekreterare jobb, Handläggare/sekreterare Stockholm, Handläggare/sekreterare Svenska Kennelklubben
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/sekreterare

Handläggare/sekreterare
Arbetet består i att -     hantera och kommunicera samtliga till Disciplinnämnden (DN) och Kommittén för medlemsfrågor (KM) inkomna ärenden -     producera sammanträdesmaterial, manuellt och digitalt -     boka resor och lokaler -     skriva protokoll -     effektuera beslut -     hantera en mängd listor, statistik och diarieföring -     hantera spärrar i vårt interna system -     besvara telefonsamtal/brev/mejl -     hantera kontakter med anmälare, anmäld, nämnden/kommittén samt klubbar -     arbeta på juridiska avdelningen med rådgivning i olika juridiska frågor, främst avtalsrätt och konsumenträtt per telefon (telefontid tillämpas) och mejl -     samt ta del av avdelningens övriga frågor liksom att assistera chefsjuristen -     helgarbete förekommer, bl a på Stockholm hundmässa Kvalifikationer -     Juridikutbildning på grundläggande nivå (para legal, jur kand eller juridiska kurser) -     Som person är du effektiv, noggrann och korrekt, har god datavana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. -     B-körkort Meriterande -     Kunskap om och erfarenhet av föreningsliv, gärna från klubb ansluten till Svenska Kennelklubben -     Erfarenhet av rådgivning  Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.  Facklig kontaktperson: Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89, asbl@skk.se. Vid frågor: kontakta Agneta Lönn 08 -795 30 72, aglo@skk.se. Ansök till: Agneta Lönn, ansök via hemsidan, bifoga personligt brev och CV, inga intyg eller betyg. Ange löneanspråk i ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 15 april 2016. Intervjuer sker fortlöpande.    Svenska Kennelklubben (SKK) grundades 1889. SKK ingår i FCI som är en internationell sammanslutning av kennelklubbar.Målet för SKK och dess medlemsorganisationer är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet.  Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Den juridiska avdelningen består av sex medarbetare. Vi söker en utåtriktad och positiv person som har lätt för att arbeta med andra människor och i grupp. Du har goda kunskapar i såväl svenska som engelska och vana av att använda digital teknik.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/sekreterare jobb, Handläggare/sekreterare Stockholm, Handläggare/sekreterare Svenska Kennelklubben
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/sekreterare

Handläggare Medlemsavdelningen
Vår medlemsavdelning söker en vikarierande handläggare på grund av föräldraledighet. Arbetet, som främst består av registrering av personuppgifter, är inte hundinriktat men både socialt och självständigt. I dina arbetsuppgifter ingår förutom registrering även telefonservice fyra timmar om dagen, e-posthantering samt allmänna kontorsgöromål. Du kommer att tillhöra ett glatt gäng på åtta personer.Vikariatet är en tjänst på heltid fr.o.m. 2016-05-09 eller så snart som möjligt. Vikariatet sträcker sig t.o.m. 2016-11-25.  Egenskaper hos dig som söker är att du är noggrann, ansvarsfull och serviceminded. Du måste kunna samarbeta i grupp likväl som att kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att duhar en positiv inställning och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.  Frågor om tjänsten ställs till Helena Nyberg, chef för medlemsavdelningen. Tel: 08 795 31 14 eller 072 563 01 00  Sista ansökningsdag 2016-05-08   Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare Medlemsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare Medlemsavdelningen

Senior systemutvecklare .NET/webb till Svenska Kennelklubben
Senior systemutvecklare .NET/webb till SKKs IT-avdelning Svenska Kennelklubbens är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället.   Nu söker vi en senior systemutvecklare inom .NET med inriktning på SKKs publika och interna webb-applikationer. IT-avdelningen består idag av 9 anställda plus tillfälliga resurskonsulter och jobbar med all utveckling, underhåll och drift av SKKs alla applikationer, servrar och persondatorer, både för internt och externt bruk. SKKs IT-miljö är idag baserad på dels IBM iSeries plattformen för interna administrativa applikationer samt EPIserver för den publika informationswebben (www.skk.se) och ASP.NET MVC & SQL Server för övriga publika och interna webbapplikationer. Arbetet består i att arbeta med utveckling i C# och SQL i en Microsoft miljö, support och förvaltning av SKKs externa webbapplikationer samt tillhörande back-end system ämnade för redovisning av resultatdata, avels- och hälsodata och för den generella informationswebben. Vi arbetar agilt med SCRUM som utvecklingsmetod. Kvalifikationer Vi söker dig som har flera års erfarenhet från .NET systemutveckling. Du ska ha goda kunskaper i webbutveckling i Visual Studio med C# och med MS SQL-Server som databas samt erfarenhet av MVC, ASP, ASP.NET samt HTML5. Det är meriterande om du även har goda kunskaper i att utveckla i en EPI-server miljö (version 9 eller senare) Du har en relevant IT-utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av systemutveckling för Webb, serviceorienterad arkitektur, databasstruktur och förstår sambandet mellan mjukvaruutvecklingsprocessen och hög kvalitet. Du kan arbeta självständigt och har förmåga till helhetssyn och kan snabbt sätta dig in i en existerande äldre kodbas såväl som bidraga i nyutvecklingsprojekt. Många interna och externa kontaktytor förutsätter att du är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare med tillträde snarast möjligt, provanställning tillämpas. Ansökan Du ansöker via vår hemsida http://skk.se/sv/om-skk/det-har-ar-skk/lediga-tjanster/ . Bifoga personligt brev och CV. Urval och intervjuver kommer att ske löpande. Erbjudanden om rekryteringshjälp/annonsering/konsulter undanbedes. För information om tjänsten kontakta IT-Chef Bengt Pålsson (bengt.palsson@skk.se). Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89 (asa.blomqvist@skk.se)
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Senior systemutvecklare .NET/webb till Svenska Kennelklubben jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior systemutvecklare .NET/webb till Svenska Kennelklubben

Vikarierande handläggare till Kontorsservice
Svenska Kennelklubben Svenska Kennelklubben (SKK), hundägarnas riksorganisation, är en ideell organisation med över 275 000 medlemmar fördelade på omkring 1000 klubbar över hela landet. Svenska Kennelklubben (SKK) arbetar för alla hundars rättmätiga plats i samhället. På kansliet i Rotebro utanför Stockholm arbetar cirka 75 personer på nio olika avdelningar. Avdelningen för kontorsservice Avdelningen Kontorsservice innefattar reception, växel, post och event. Vi ansvarar för mottagande av samtliga besökare till SKKs kansli, utskick av informationsmaterial, konferensbokningar, inkommande samtal, in- och utgående post- och pakethantering, viss utskriftshantering samt event. Tjänsten Vi söker en medarbetare till posten för ett vikariat på ett år. I tjänsten ingår arbetsuppgifter för dagligt ansvar av in- och utgående post- och pakethantering, bistå övriga avdelningar på kansliet i frågan kring distribueringsfrågor, intern kontorsservice, lagerhantering, allmänna kontorsgöromål, viss utskriftshantering samt vaktmästeri. Egenskaper hos dig som söker tjänsten är att du är noggrann, ansvarsfull och serviceminded. Du kan samarbeta i grupp likväl som du kan arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Omfattning: Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet t.o.m. augusti 2019. Del-/Heltidstjänst (37,5 timmar per vecka). Ev. tjänstgöring på helger kan förekomma. Frågor om tjänsten: Kontakta Sofia Olsson, tel 08-795 30 60, e-post sofia.olsson@skk.se eller Thomas Uddman tel 08-795 30 23 e-post thomas.uddman@skk.se Fackligt ombud: Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89, asa.blomqvist@skk.se. Kollektivavtal för tjänstemän mellan IDEA och Unionen/Akademikerförbunden. Tillträde: juni/juli 2018 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 25 maj 2018, vi behandlar ansökningarna löpande och kan komma att påbörja intervjuer innan sista ansökningsdag. Du ansöker via hemsidan genom att trycka på den gröna knappen "Ansök" nedan. Bifoga personligt brev och CV.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande handläggare till Kontorsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande handläggare till Kontorsservice

Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning
Allmänt Svenska Kennelklubben (SKK) grundades 1889 och är hundägarnas riksorganisation med över 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Vi är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. SKK ingår i FCI som är en internationell sammanslutning av kennelklubbar. Målet för SKK och dess medlemsorganisationer är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Arbetsplatsen är belägen i nyrenoverade lokaler i Rotebro där ca 80 anställda för närvarande arbetar. IT-Avdelningen Svenska Kennelklubbens IT-avdelning består idag av 11 anställda plus resurskonsulter och jobbar med all utveckling, underhåll och drift av SKK's alla applikationer, servrar och persondatorer, både för internt och publikt bruk. SKK’s IT-miljö är idag baserad på dels IBM iSeries/DB2 plattformen för interna verksamhetsapplikationer samt .NET för den publika informationswebben och publika webbapplikationer. Tjänsten Nu söker vi en erfaren helpdesk/IT-supportansvarig med inriktning på dels på kansliets interna PC-arbetsplatser och skrivare, dels på SKKs publika webbtjänster och applikationer. Arbetet består i att för SKKs interna Helpdesk: • arbeta med användarstöd för de PC-baserade arbetsplatserna på kansliet som idag använder huvudsakligen Windows10 och MS-Officepaketet. • problemlösning och stöd till användarna med utskrifter, nätverksaccess och konfigurering. • ny-installation av PC (via Microsoft SCCM), konfiguration och felsökning av PC-arbetsstationer och dess programvaror. • hantera förbrukningsmaterial till skrivarparken och felanmälan till servicepartner för all Copy & Print. • support för befintlig AV-utrustning i konferensutrymmena (projektorer, bildskärmar, högtalare, mikrofoner och Wi-Fi uppkopplingar). • vid behov hantera utskrifter av olika blanketter och intyg. • hantera beställningar och utskick av utdrag ur våra register till klubbar. Arbetet består också i att : • arbeta med tekniskt användarstöd och felsökning via telefon och mail för våra externa webbtjänster så som Hunddata, Avelsdata, KöpaHund och Digital Röntgen. • ge användarstöd för SKK "standalone" applikationer (1 PC-applikation och en Android App) • agera 1st line mellan de publika användarna och SKK’s utvecklare och externa leverantörer av tekniktjänster. Kvalifikationer Vi söker dig som har flera års erfarenhet av IT-support eller helpdeskarbete. Mycket god kunskap om Windows och de vanligaste programvarorna som t.ex. Office paketet samt goda nätverkskunskaper. Det är också meriterande om du har erfarenhet av och förståelse för hur webbapplikationer och molntjänster fungerar och hur man felsöker problem med konfiguration och inställningar i de vanligaste webbläsarna. Du har en relevant högre IT-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är en serviceinriktad problemlösare och har lätt för att umgås med människor med mycket varierande datorkunskaper. Många interna och externa kontaktytor förutsätter att du är utåtriktad, kommunikativ, behärskar svenska flytande och har lätt för att samarbeta. Du har också en förmåga att känna ägarskap av och följa upp ett rapporterat problem från början till slut. Då det dagligen förekommer många hundar på kontoret bör du ej vara hundrädd eller allergisk mot hundar. Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare med tillträde snarast möjligt, 6 månaders provanställning tillämpas. Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89 (asa.blomqvist@skk.se) Ansökan Du ansöker via vår hemsida: http://www.skk.se/sv/om-skk/det-har-ar-skk/lediga-tjanster/ Bifoga personligt brev och CV. Senast 2018-10-21. Erbjudanden om rekryteringshjälp/annonsering undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk/IT-supportansvarig till Svenska Kennelklubbens IT-avdelning

Förbundssekreterare Sveriges Hundungdom
Vi söker dig som har ett stort engagemang för idéburen verksamhet. Som förbundssekreterare håller du ihop Sveriges Hundungdom och samordnar vår verksamhet. Du har en naturlig fallenhet för ledarskap och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du interagerar väl med andra. Du är bra på att skapa nätverk och bygga långsiktiga relationer, såväl med andra organisationer och företag som internt. Eftersom rollen är bred och innehåller flera olika ansvarsområden behöver du ha en god förmåga att prioritera och ha ett flexibelt arbetssätt. Vidare har du förståelse för vad det innebär att arbeta i en medlemsstyrd ideell organisation.  Som förbundssekreterare ansvarar du för att driva och utveckla kansliets organisatoriska och administrativa arbete. I det operativa arbetet har du det övergripande ansvaret för personal och kansli samt ansvar för budget och ekonomi. Du har förmåga att delegera och samtidigt behålla helhetsperspektivet.  Arbetsuppgifter • Övergripande strategiskt och operativt ansvara för hela verksamheten, inkl telefon, mejl och löpande kansliuppgifter • Övergripande ansvar för verkställande av förbundsstyrelsens beslut samt kontakt mellan styrelse och kansli • Personalansvar samt ansvar för kansliets arbetsmiljö • Ansvar för avtal och ekonomi • Löpande kontakt med lokalklubbar och aktiviteter.  Kvalifikationer  • Relevant utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet från ideell verksamhet • Goda kunskaper av att motivera, leda samt att utveckla personal och ideellt engagerade • Förmåga att verka utåtriktat kommunikativt och socialt samt god vana att utrycka sig i tal och skrift • Goda kunskaper om arbetsgivarfrågor, arbetsrätt, arbetsmiljö samt förhandlingsvana • God förståelse för budget och ekonomi • Analytisk förmåga, strukturerad samt god förmåga att se lösningar på eventuella problem • Lyhörd och kreativ Om organisationen Sveriges Hundungdom är Svenska Kennelklubbens ungdomsförbund. Vi vänder oss framförallt allt till ungdomar mellan 6 och 25 år. Vi arbetar för att unga ska kunna träffa andra i samma ålder och ha kul tillsammans med sina hundar. I Sveriges Hundungdom kan ungdomar träna, tävla och utbilda sig inom hund och föreningsteknik. Vi har ungefär 7000 medlemmar och 40 lokalklubbar över landet. Sveriges Hundungdom är en organisation av unga, för unga.  Tjänsten Omfattning: Heltid,  37,5 timmar/vecka Anställningsform och tillträde: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde från februari. Arbetstider: Dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer, likaså resor inom Sverige. Kansli: Tjänsten är placerad i Rotebro, Sollentuna Lön: Månadslön. Kollektivavtal Unionen Kontaktperson om tjänsten: Märta Brandts, mabr@skk.se eller 08-795 30 71 Facklig representant: Åsa Blomqvist, asa.blomqvist@skk.se Välkommen att ansöka senast den 22 november 2018.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förbundssekreterare Sveriges Hundungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förbundssekreterare Sveriges Hundungdom

Projekt- och produktionsledare
Driven projekt- och produktionsledare till marknadsavdelningen på Svenska Kennelklubben, SKK Brinner du för produktion & kommunikation är detta något för dig! Nu söker vi en driven och självgående projekt- och produktionsledare till SKKs marknadsavdelning. Du har erfarenhet av att arbeta med produktionsledning och är van att samarbeta och driva olika projekt. Du har inga problem att arbeta mot olika typer av medier, såväl tryckta som digitala. För att vara aktuell för den här spännande tjänsten krävs att du har relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av projekt-/produktionsledning gärna från inhousebyrå. Marknadsavdelningen arbetar brett med marknadsföringen av Svenska Kennelklubben och med att få ut viktig information om hundar och hundägande till medlemmarna och till samhället i stort. Bland dina kollegor på marknadsavdelningen finns ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Webb- och tidningsredaktörer, redaktionsassistent, grafisk formgivare och fotograf alla med ett stort intresse för kommunikation. Vill du bli en i gänget? Arbetsbeskrivning Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att: - Sätta och underhålla tidplaner för respektive projekt, samt koordinera dessa. - Säkerställa att projektets leverans möter brief, tidplaner och budget, samt ligger i linje med SKKs varumärkesstrategi och kommunikationsplanering. - Ansvara för att leda, planera, koordinera och följa upp produktioner på daglig basis i flertal mediekanaler. - Informera om produktioner och tidsplaner av kampanjer och marknadsaktiviteter till alla involverade.  - Stötta och leda arbetsteam i det dagliga produktionsflödet och kreativa processer. - Säkerställa och ha dialog med leverantörer såsom tryckeri m fl. - Följa upp uppdragen och utvärdera arbetssätt samt bidra med förslag till förbättringar. - Löpande dokumentering och rapportering av projekt-/produktionsbudget. - Rapportera till marknadschef. Din profil För att lyckas som projekt-/produktionsledare på SKK behöver du vara en mycket lösningsorienterad och driven person. Du är en lagspelare med en operativ roll och du entusiasmerar dina kollegor i teamet att arbeta mot uppsatta mål och tidsramar. Du har en positiv attityd och vilja att hjälpa och samarbeta. Det är viktigt att vara noggrann och strukturerad i denna roll samt ha förmågan att behålla lugnet i stressade situationer. Du är även van att arbeta självständigt, tar egna initiativ och kan driva flera projekt parallellt. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för kommunikation, formgivning och reklam. Det är en fördel om du har en inblick i SKK-organisationen eller erfarenhet av annat föreningsliv och du får förstås gärna ha hund själv. Hos oss är det inga problem att ta med hund till jobbet! I övrigt önskar vi att du har en utbildning inom marknadskommunikation och/eller reklam och minst ett par års yrkeserfarenhet som produktionsledare alternativt operativ projektledare. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift både i svenska och engelska samt har goda kunskaper i MS Office, grundläggande kunskaper i Adobe CC och en fena på ett projektplaneringsprogram. Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Sista ansökningsdag: 2019-01-20 Vi ser fram emot att ta del av din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 20 januari 2019. Så snart som möjligt via länken nedan då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Frågor om tjänsten Välkommen att kontakta marknadschef, Lotta Skoog 08-795 30 84 / (lotta.skoog@skk.se) Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89 / (asa.blomqvist@skk.se) Varmt välkommen att söka via vår hemsida Svenska Kennelklubben (SKK) grundades 1889 och är hundägarnas riksorganisation med närmare 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Vi är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. SKK ingår i FCI som är en internationell sammanslutning av kennelklubbar. Målet för SKK och dess medlemsorganisationer är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Arbetsplatsen är belägen i nyrenoverade lokaler i Rotebro där ca 80 anställda för närvarande arbetar.
Företag: Svenska Kennelklubben
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projekt- och produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekt- och produktionsledare


Sök lediga jobb Svenska Kennelklubben

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se