Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling jobb - lediga jobb

Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling jobb Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Teamledare face-to-face, Stockholm- Stockholm

 2. Fundraiser face-to-face, Stockholm- Stockholm

 3. Fundraiser/värvare, Malmö- Malmö

 4. Fundraiser face-to-face, Umeå- Umeå

 5. Fundraiser, Skellefteå- Skellefteå

 6. Fundraiser face-to-face, Göteborg- Göteborg

 7. Fundraiser face-to-face, Umeå- Umeå

 8. Teamledare face-to-face, Stockholm- Stockholm

 9. Teamledare face to face - Malmö- Malmö

 10. Fundraiser/värvare, Malmö- Malmö

 11. Fundraiser face-to-face, Stockholm- Stockholm

 12. Fundraiser door-to-door, Stockholm- Stockholm

 13. Teamledare door-to-door, Stockholm- Stockholm

 14. Teamledare door-to-door, Stockholm- Umeå

 15. Teamledare door-to-door, Malmö- Malmö

 16. Fundraiser door-to-door, Malmö- Malmö

 17. Fundraiser door-to-door, Göteborg- Göteborg

 18. Teamledare door-to-door, Göteborg- Göteborg

 19. Teamledare door-to-door, Malmö- Malmö

 20. Fundraiser door-to-door, Umeå- Umeå

 21. Fundraiser face-to-face, Göteborg- Göteborg

 22. Fundraiser door-to-door, Stockholm- Stockholm

 23. Fundraiser face-to-face, Stockholm- Stockholm

 24. Fundraiser reseteam door-to-door, Umeå- Umeå

 25. Rekryterare - face to face- Stockholm

 26. Teamledare face to face - Malmö- Malmö

 27. Teamledare door-to-door, Stockholm- Stockholm

 28. Teamledare face-to-face, Stockholm- Stockholm

 29. Teamledare door-to-door, Umeå- Umeå

 30. Teamledare face-to-face, Göteborg- Göteborg

 31. Koordinator, face to face - Umeå- Umeå

 32. Teamledare door-to-door, Malmö- Malmö

 33. Fundraiser face-to-face, Göteborg- Göteborg

 34. Fundraiser door-to-door, Göteborg- Göteborg

 35. Fundraiser door-to-door, Stockholm- Stockholm

 36. Fundraiser face-to-face, Stockholm- Stockholm

 37. Fundraiser door-to-door, Umeå- Umeå

 38. Projektledare events- Stockholm

 39. Ringare, Stockholm- Stockholm

 40. Teamledare till door-to-door-team, Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

Teamledare face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Stockholm. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare på gator och torg. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågo Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker dagtid, ca 30 h i veckan mån-fre. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 27 juli, men intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast så ansök redan idag! Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare face-to-face, Stockholm

Fundraiser face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-facei Stockholm! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket.Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Du måste ha fyllt 18 år. Sista dag för ansökan är den4 aug- men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 29 augusti då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69.
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Stockholm

Fundraiser/värvare, Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu fundraisers i Malmö! Genom att ta kontakt med människor på stan (street) eller via dörrknackning (door-to-door) kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Sista dag för ansökan är den 25 juli. Tillträde till tjänsten sker den 5 augusti, då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser/värvare, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser/värvare, Malmö

Fundraiser face-to-face, Umeå
Svenska Röda Korset är en del av ett världsomspännande humanitärt nätverk av rödakors- och rödahalvmåneföreningar som idag finns i 188 länder. Tack vare detta nätverk är Röda Korset snabbt på plats, kan samordna insatser och se till att hjälpen kommer dit den bäst behövs. Nätverket breder ut sig också i Sverige där drygt 1 000 rödakorskretsar med cirka 31 000 frivilliga utifrån en lokal kunskap stöttar människor i utsatta situationer. Röda Korset söker nu värvare till face-to-faceoch door-to-doori Umeå! Genom att ta kontakt med människor ute på stan (street) eller genom dörrknackning (door) kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare.  Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid eller kvällstid 5 timmar om dagen, 25 timmar i veckan. Arbete sker även på söndagar. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Josefin Sundholm på josefin.sundholm@redcross.se eller 090-71 69 85 eller Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69. Sista dag för ansökan är den 19 juli, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 8 julimed en obligatorisk utbildning för nya anställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Umeå

Fundraiser, Skellefteå
Svenska Röda Korset är en del av ett världsomspännande humanitärt nätverk av rödakors- och rödahalvmåneföreningar som idag finns i 188 länder. Tack vare detta nätverk är Röda Korset snabbt på plats, kan samordna insatser och se till att hjälpen kommer dit den bäst behövs. Nätverket breder ut sig också i Sverige där drygt 1 000 rödakorskretsar med cirka 31 000 frivilliga utifrån en lokal kunskap stöttar människor i utsatta situationer. Röda Korset söker nu värvare till face-to-face i Skellefteå! Genom att ta kontakt med människor på stan (street) och genom dörrknackning (door) kommer du informera om Röda Korset arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare.   Är du * Social och utåtriktad? * Engagerad i humanitära frågor? * Bra på att kommunicera och inspirera? * Resultatinriktad? Då är det här arbetet för dig! Vi ser gärna att du har kunskap om humanitära frågor eller erfarenhet av ideellt engagemang. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Det är meriterande om du har erfarenhet av face to face, personlig försäljning eller insamling. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, 10-25 timmar i veckan. Arbete kan komma att ske på helgen. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 eller Josefin Sundholm på josefin.sundholm@redcross.se eller 090-71 69 85. Sista dag för ansökan är den 20 maj, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker i början av juli eller början av augusti med en utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser, Skellefteå

Fundraiser face-to-face, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-face i Göteborg! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Sista dag för ansökan är den 26 juli -men intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker den 8 aug, då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Göteborg

Fundraiser face-to-face, Umeå
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-faceoch door-to-doori Umeå! Genom att ta kontakt med människor ute på stan (street) eller genom dörrknackning (door) kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare.  Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten  innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Streetteamet stänger för vintern i slutet av september och återupptas igen nästa år när det blir varmare väder. Doorteamet arbetar åtminstone året ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den 11augusti, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. OBS - specificera om du är intresserad av street eller door. Tillträde till tjänsten sker den 19 augusti med en obligatorisk utbildning för nya anställda och vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Umeå

Teamledare face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Stockholm. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare på gator och torg. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågo Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker dagtid, ca 30 h i veckan mån-fre. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677 om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 18 augusti, men intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast så ansök redan idag! Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare face-to-face, Stockholm

Teamledare face to face - Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! ***  Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Malmö. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare på gator och torg. Tjänsten innebär ansvar för återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågo Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker dagtid, ca 30 h i veckan och du är placerad i Malmö men tjänsten kommer innebära resor i Skåneregionen. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 25 augusti, menintervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker i slutet av augusti eller så snart som möjligt. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare face to face - Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare face to face - Malmö

Fundraiser/värvare, Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu fundraisers i Malmö! Genom att ta kontakt med människor på stan (street) eller via dörrknackning (door-to-door) kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Sista dag för ansökan är den 5 sep. Tillträde till tjänsten sker den 12 september, då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser/värvare, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser/värvare, Malmö

Fundraiser face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-facei Stockholm! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket.Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Du måste ha fyllt 18 år. Sista dag för ansökan är den26 aug- men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 29 augusti då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Stockholm

Fundraiser door-to-door, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Stockholm! Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den22 september, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 3 oktobermed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Stockholm

Teamledare door-to-door, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team av värvare i Stockholm. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta via dörrknackning om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvälsstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 22 september, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 30 september. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Stockholm

Teamledare door-to-door, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team av värvare i Umeå. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta via dörrknackning om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvälsstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.Sista dag för ansökan är 18 september, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 22 september. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Stockholm

Teamledare door-to-door, Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team värvare i Malmö. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att via dörrknackning berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvällstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.Sista dag för ansökan är 22 september, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 7 september. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Malmö

Fundraiser door-to-door, Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Malmö! Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den1 oktober, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 14 oktobermed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Malmö

Fundraiser door-to-door, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Göteborg! Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den13 oktober, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 21 oktobermed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Göteborg

Teamledare door-to-door, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team värvare i Göteborg. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att via dörrknackning berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvällstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.Sista dag för ansökan är 6 oktober, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 16 september. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Göteborg

Teamledare door-to-door, Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team värvare i Malmö. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att via dörrknackning berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvällstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.Sista dag för ansökan är 20 oktober, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 6 november. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Malmö

Fundraiser door-to-door, Umeå
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Umeå! Genom att ta kontakt med människor genom dörrknackning (door) kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare.  Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den20 oktober, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 4 novmeber med en obligatorisk utbildning för nya anställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Umeå

Fundraiser face-to-face, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-face i Göteborg! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbete, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller ett givande extrajob. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Sista dag för ansökan är den 21 oktober -men intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker den 31 oktober, då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Göteborg

Fundraiser door-to-door, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Stockholm! Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den22 september, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 3 oktobermed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Stockholm

Fundraiser face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-facei Stockholm! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Vi vill att du kan arbeta åtminstone september ut. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket.Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Du måste ha fyllt 18 år. Sista dag för ansökan är den 22 sept - men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 30 september då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Stockholm

Fundraiser reseteam door-to-door, Umeå
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Söker du ett roligt och meningsfullt extrajobb inför jul? Röda Korset söker nu värvare till ett resande team som via dörrknackning ska informera om vårt arbete i Sverige och övriga världen i syfte att värva nya månadsgivare. Arbetet är tidsbegränsat till vecka 45-51 och vi jobbar från den 4 november till den 20 december. Vi vill att du är med alla 6 veckor. Arbet innebär resor måndag-torsdag med övernattning, med Umeå som utgångspunkt. Arbetstiden är kvällstid, ca 30 h i veckan. Vi bekostar resorna samt boende på vandrarhem eller motsvarande. Vi söker dig som är • Social, utåtriktad och bra på att kommunicera och inspirera • Engagerad i humanitära frågor • Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av • Försäljning eller insamling via face-to-face • Engagemang i humanitära frågor Då arbetet sker genom dörrknackning i bostadsområden är det viktigt att du är en social och kontaktsökande person med ett stort engagemang. Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Självklart utbildas du regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den27 oktober, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 4 novembermed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser reseteam door-to-door, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser reseteam door-to-door, Umeå

Rekryterare - face to face
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Nu söker Röda Korset en rekryteringsansvarig som ska ansvara för rekryteringen av deltidsanställda inom verksamheten face to face. Verksamheten innebär att deltidsanställd personal genom direktdialog med personer på gator och torg samt genom dörrknackning informerar om Röda Korsets arbete i syfte att rekrytera månadsgivare. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från annonsering av tjänster till erbjudande av anställning och utvecklar även befintliga rekryteringsprocesser och verktyg. Ansvarsområden och arbetsuppgifter * Ansvara för rekrytering av deltidspersonal inom verksamheten * Utveckla strategier i syfte att attrahera och rekrytera rätt kompetens till verksamheten * Ansvara för en effektiv och kvalitativ process från annonsering till erbjudande om anställning * Ansvara för och säkerställa annonsering av tjänster i befintliga och nya kanaler samt medverka vid mässor och arbetsmarknadsdagar * Till viss del administrera anställningsavtal * Utforma och vidareutveckla rekryteringsprocesser och rekryteringsverktyg  Formella kvalifikationer * Relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet, till exempel inom HR eller motsvarande * Erfarenhet av storskalig personalrekrytering * Erfarenhet av utformning av rekryteringsprocesser och rekryteringsverktyg * Erfarenhet av face-2-face verksamhet eller motsvarande (försäljning till privatpersoner genom direkt dialog) * Mycket god datorvana och mycket goda färdigheter i Officepaketet * God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska  Meriterande kvalifikationer * Erfarenhet av att arbeta med personalfrågor * Erfarenhet av arbete med mångfalds-, jämställdhets- och arbetsmiljöfrågor * Erfarenhet av den ideella sektorn och/eller Röda Korset  Personliga kvalifikationer * Entusiasmerande och kommunikativ * Förmåga att avgränsa och prioritera * Ansvarstagande med hög integritet och ett professionellt agerande * Lyhörd med god samarbetsförmåga * Mål- och resultatinriktad * Ordningssinne och god administrativ förmåga För mer information om tjänsten Therese Leijon gruppchef: 08-452 47 09 Anders Sjöstrand, Unionen: 040-32 65 15 Lena Tynnemark, Unionen: 08-452 47 53 Sonja Sjöstrand, SACO: 08-452 48 54 Annie Mohl, SACO: 08-500 669 93
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryterare - face to face jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryterare - face to face

Teamledare face to face - Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! ***  Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Malmö. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare på gator och torg. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågo Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker dagtid, ca 30 h i veckan. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 10 december, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 7 januari, eventuellt tidigare för överlämning. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare face to face - Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare face to face - Malmö

Teamledare door-to-door, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team av värvare i Stockholm. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta via dörrknackning om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvälsstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Har du frågor - kontakta Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se, eller 08-452 47 69. Sista dag för ansökan är 10 december men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 7 januari, med överlämning i slutet av december. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Stockholm

Teamledare face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Stockholm. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare på gator och torg. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågo Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker dagtid, ca 30 h i veckan mån-fre. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 10 december, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker 7 januari. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare face-to-face, Stockholm

Teamledare door-to-door, Umeå
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team av värvare i Umeå. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta via dörrknackning om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvälsstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Kontakta Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08 452 47 69. Sista dag för ansökan är 10 december,tillträde sker7 januari. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Umeå

Teamledare face-to-face, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Göteborg. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare på gator och torg. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågo Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker dagtid, ca 30 h i veckan. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 30 november, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker snarast möjligt. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare face-to-face, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare face-to-face, Göteborg

Koordinator, face to face - Umeå
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en engagerad och driven person med erfarenhet av arbetsledning och coachning? Vill du arbeta med något meningsfullt?  Nu söker Röda Korset en koordinator för face to face till Stockholm som ska ansvara för uppstart och drift av ett antal team inom värvning av månadsgivare via face to face och door to door. Verksamheten face to face innebär att man genom direktdialog med personer på gator och torg samt genom dörrknackning informerar om Röda Korsets verksamhet och uppdrag i syfte att rekrytera månadsgivare. Du samordnar teamens dagliga arbete och ansvarar för coachning av teamledarna och återkoppling av resultat till gruppchef. Tjänsten innebär vidare ansvar för delar av utbildning, rekrytering samt hantering av medgivanden för månadsgivande. Resor kommer att ingå i tjänsten.  Urval kommer att ske löpande.  Ansvarsområden och arbetsuppgifter * Ansvar för resultat inom angivna team mot uppsatta mål * Operativt ansvar för de anställda inom angivna team * Ansvarig för daglig planering, schemaläggning och organisering av arbetet tillsammans med teamledarna för varje team * Ansvar för daglig coachning av teamledarna * Ansvar för uppföljning av och återkoppling till de anställda i teamen * Ansvara för medgivanden från månadsgivare * Ansvara för uppföljning, rapportering och kvalitet till gruppchefen för face to face. Formella kvalifikationer * Relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet, till exempel inom marknad, försäljning och/eller kommunikation * Erfarenhet av face to face verksamhet eller motsvarande (direktförsäljning) * Erfarenhet av arbetsledning * Erfarenhet av resultatuppföljning * Erfarenhet av att hålla i utbildningar * Rekryteringserfarenhet * Mycket god datorvana och mycket goda färdigheter i Officepaketet * God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska Meriterande kvalifikationer * Erfarenhet av personlig försäljning * Erfarenhet av den ideella sektorn och/eller Röda Korset * Erfarenhet av säljcoachning Personliga kvalifikationer * Mål- och resultatinriktad, uppskatta att utvärderas utifrån monetära mål * Goda ledaregenskaper med förmåga att coacha * Ansvarstagande med hög integritet och ett professionellt agerande * Öppen, kontaktsökande och duktig på att kommunicera * God administrativ förmåga och känsla för siffror * Kunskap om eller intresse för humanitära frågor Har du frågor? Hör av dig till:Therese Leijon, Gruppchef, 08-452 47 09 Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk – ansök idag! Självfallet delar du Röda Korsets humanitära värderingar. Röda Korset värdesätter mångfald och arbetar aktivt mot alla former av diskriminering. Alla ansökningar bedöms utifrån de kompetenskrav som arbetet ställer och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Fackliga företrädare: Unionen: Anders Sjöstrand, 040-32 65 15 eller Lena Tynnemark 08-4524753 Saco: Sonja Sjöstrand, 08-452 48 54 eller Annie Mohl 08-500 669 93
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Koordinator, face to face - Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Koordinator, face to face - Umeå

Teamledare door-to-door, Malmö
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare för ett team värvare i Malmö. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att via dörrknackning berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till projektledaren och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar och rekryteringar. Vi söker dig som är: * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvällstid, ca 30 h i, mån-tors samt söndag. Det är viktigt att du trivs med att vara utomhus. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Kontakta Maria Stacke på maria.stacke@hotmail.com eller 08 452 47 69.Sista dag för ansökan är 10 december, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde sker 7 januari. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Malmö
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare door-to-door, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare door-to-door, Malmö

Fundraiser face-to-face, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-face i Göteborg! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbete, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller ett givande extrajobb. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Sista dag för ansökan är den 15 december -men intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker den 9 januari, då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Göteborg

Fundraiser door-to-door, Göteborg
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Göteborg! Genom att ta kontakt med människor via dörrknackning i bostadsområden kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den 15 december, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 9 januarimed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Göteborg

Fundraiser door-to-door, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Stockholm! Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig. Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701472677. Sista dag för ansökan är den 30 november, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 3 decembermed en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Stockholm

Fundraiser face-to-face, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till face-to-facei Stockholm! Genom att ta kontakt med människor på stan kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare. Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriteterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, mån - fre. Du bestämmer tillsammans med oss hur många dagar i veckan du vill arbeta. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska språket.Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Du måste ha fyllt 18 år. Sista dag för ansökan är den 30 november - men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 3 december då vi har en utbildning för nyanställda. Har du frågor? Kontakta Torun Öhman på torun.ohman@redcross.se eller 0701 47 26 77.
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser face-to-face, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser face-to-face, Stockholm

Fundraiser door-to-door, Umeå
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Röda Korset söker nu värvare till door-to-doori Umeå! Genom att ta kontakt med människor genom dörrknackning (door) kommer du att informera om Röda Korsets arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare.  Vi söker dig som är * Social och utåtriktad * Engagerad i humanitära frågor * Bra på att kommunicera och inspirera * Resultatinriktad Det är meriterande om du har erfarenhet av * Försäljning eller insamling via face-to-face * Engagemang i humanitära frågor Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt intresse och dina kunskaper i humanitära frågor samtidigt som du får chansen att bidra till att Röda Korsets verksamhet kan växa. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under kvällstid, 5 timmar om dagen och du jobbar mellan 5 och 25 timmar i veckan, mån-tors och söndag, så du kan antingen se det som en heltidssyssla, eller som ett givande extrajobb vid sidan av studierna! Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se. Sista dag för ansökan är den10 december, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Tillträde till tjänsten sker den 9 januari med en obligatorisk utbildning för nya anställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Umeå
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser door-to-door, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser door-to-door, Umeå

Projektledare events
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Rödakorsare – såväl frivilliga som tjänstemän – är under året aktiva i en rad olika publika evenemang avsedda för olika målgrupper såsom skolor, en intresserad allmänhet, frivilliga inom Röda Korset, opinionsbildare och journalister. Oavsett vad arrangemanget gäller, vill Röda Korset nå ut med våra värderingar och engagera ännu fler. Nu söker vi dig som har stor erfarenhet av att arrangera events – från det lilla till det stora – för att vi på ett ännu bättre sätt ska kunna fortsätta nå människor på rätt sätt. Tjänsten är på visstid från och med den 1 februari till och med den 31 juli 2014. Inom Svenska Röda Korset sker ständigt olika publika evenemang, från lokala pressinbjudningar till större centrala aktiviteter. I dagsläget tar vi hjälp utifrån vid större evenemang men oftast sköter vi det hela på egen hand. Eftersom vårt fokus alltid koncentreras till det innehållsmässiga blir det inte sällan det praktiska och kringaktiviteterna som kommer i andra hand. Det är här vi behöver din hjälp. Vi vet redan nu en rad aktiviteter som sker under 2014: * Svenska Röda Korsets journalistpris ska delas ut (våren 2014) * Global Forum on Migration and Development – stor migrationskonferens i Stockholm maj 2014 * Almedalen (juli 2014) * Mänskliga rättighetsdagarna (nov 2014) * Svenska Röda Korsets 150-års jubileum ska förberedas (inför år 2015) * Dessutom: Presskonferenser, öppnandet av nya lokala mötesplatser (inkl Röda Korsets second hand-affärer), deltagande på mässor, festivaler och marknader samt vid andra lokala evenemang Vi vill att du hjälper oss att lägga grunden till Röda Korsets framtida tänk kring events. Som projektledare kommer du att inventera vilka olika behov av events som det finns i organisation och sedan i samarbete med berörda delar av organisationen arbeta fram en strategi för organisationens event på olika nivåer. Alla Röda Korsets kommunikationsinsatser tar avstamp i Röda Korsets grundprinciper och vision om att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Projektledarrollen är placerad på enhet Redaktion som ingår i Kommunikations - och insamlingsavdelning på Svenska Röda Korsets kontor i Stockholm. Formella kvalifikationer: * Högskoleutbildning eller universitetsstudier inom marknad och Kommunikation och/eller utbildning från en yrkesmässig inriktning (liknande IHM eller Berghs School of Communication). * Minst fyra antal års erfarenhet med för tjänsten relevanta arbetsuppgifter. * Du har god erfarenhet av att arbeta med evenemang. * Du har god erfarenhet av att arbeta med PR. * Du kan visa upp flera exempel på dina tidigare framgångsrika events. * Du har vana vid att arbeta med större organisationer och att enkelt ta dig fram på olika nivåer. Meriterande kvalifikationer: * Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat lyckosamt med idéburna organisationer och/eller frivilligorganisationer. * Du har dokumenterad erfarenhet av internkommunikation och förankringsprocesser. * Du arbetar strategiskt och målinriktat. Personliga egenskaper: * Du är snabb och noggrann. * Du är tydlig och rak. * Du är lösningsfokuserad och flexibel. * Du har helhetstänk och ser till både stort och smått. * Du har lätt att entusiasmera och skapar god stämning. För mer information om tjänsten: Joacim Gustafson, enhetschef enhet Redaktion, 08-452 48 03 Fackliga företrädare: Unionen: Anders Sjöstrand, 040-32 65 15 eller Lena Tynnemark08-4524753 Saco:Sonja Sjöstrand, 08-452 48 54 eller Annie Mohl 08-500 669 93
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare events jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare events

Ringare, Stockholm
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande och driven person som trivs med att arbeta i ett högt tempo och gillar försäljning och kommunikation? Söker du ett meningsfullt extrajobb? Här är det perfekta extrajobbet! Nu söker vi på Röda Korset två ringare som ska arbeta ett antal timmar i veckan med att samla in uppgifter från våra månadsgivare och komplettera arbetet som sker av våra värvare ute på stan och via dörrknackning. Arbetet sker via telefon och vi söker dig som är * •   Social, utåtriktad och bra på att kommunicera och inspirera över telefon * •   Engagerad i humanitära frågor * •   Resultatinriktad Meriterande är om du har erfarenhet av * Personlig försäljning och tidigare har arbetat med * Telemarketing eller annan form av insamling I övrigt är du Vi ser gärna att du har kunskap om humanitära frågor eller erfarenhet av den ideella sektorn. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Självklart utbildas du regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 110 kr per timme exklusive semesterersättning. Tjänsten innebär arbete mån-tors och söndagar. Vi vill att du kan arbeta minst tre pass i veckan, ca 10 timmar i veckan. Arbetstiderna varierar mellan eftermiddag/kväll. Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss. Arbetet sker via telefon på vårt kontor Har du frågor? Hör av dig till Maria Stacke påmaria.stacke@redcross.se. Rerkrytering sker löpande. Tillträde sker i början av februari med en obligatorisk utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk – ansök idag.
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ringare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ringare, Stockholm

Teamledare till door-to-door-team, Jönköping
**** Du kan bli en del av världens största mänskliga nätverk **** Röda Korset finns i 188 länder – det gör det möjligt för oss att vara på plats både före, under och efter en katastrof. Under 2012 samlade Svenska Röda Korset in 210 miljoner kronor, som bland annat bidrog till att: * Förse två miljoner inbördeskrigsdrabbade syrier med rent vatten, mat, tält, filtar eller hygienpaket * Dela ut mat och rent vatten till tiotusentals människor i torkdrabbade Niger och Mauretanien * Behandla 1 448 patienter på våra svenska center för tortyrskadade * Bedriva läxhjälp och svenskaträning åt 24 000 människor *** Gör skillnad dagligen genom ditt arbete – ansök idag! *** Är du en inspirerande person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare? Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Jönköping. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att via dörrknackning berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare genom att knacka dörr. Tjänsten innebär ansvar för att återkoppling av resultat till koordinator och du får möjlighet att vara med i planerande och genomförande av utbildningar. Vi söker dig som är:  * Strukturerad och resultatinriktad * Inspirerande och pedagogisk * Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper * Intresserad av humanitära frågor  Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper * Face-to-face /personlig försäljning eller insamling * Har erfarenhet av den ideella sektorn Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 140 kr/h exklusive semesterersättning. Arbetet sker kvällstid, ca 30 h i veckan mellan ca 15.30 och 20.30, mån-tors, och dagtid fredagar. Självklart får du regelbundet utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen. Hör av dig till Kajsa Glamheden på kajsa.glamheden@redcross.se om du har några frågor. Sista dag för ansökan är 19 februari, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde 27 februari. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk – ansök_idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare till door-to-door-team, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare till door-to-door-team, Jönköping


Sök lediga jobb Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se