SverigeKids AB jobb - lediga jobb

SverigeKids AB jobb SverigeKids AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SverigeKids AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SverigeKids AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SverigeKids, Extramormor till Stockholm!- Stockholm

 2. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!- Lidingö

 3. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden!- Stockholm

 4. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!- Stockholm

 5. SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ!- Malmö

 6. SverigeKids, Extramormor till Lund!- Lund

 7. SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!- Ängelholm

 8. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Uppsala!- Uppsala

 9. SverigeKids, Musikcoach 1-2em/v (piano) till GÖTEBORG!- Göteborg

 10. Wordpress/Webbdesigner- Örebro

 11. SverigeKids, Extramormor till Stockholm!- Stockholm

 12. SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE!- Södertälje

 13. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till GÖTEBORG!- Göteborg

 14. SverigeKids, Studiecoach i Franska och Matematik till NORRKÖPING!- Norrköping

 15. SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!- Ängelholm

 16. SverigeKids, Extramormor till Lund!- Lund

 17. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 4 dagar i veckan till centrala STHLM!- Örebro

 18. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 2 em/vecka till Västerås!- Västerås

 19. SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ!- Malmö

 20. SverigeKids, Studiecoach i Svenska till VÄSTERÅS!- Västerås

 21. SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till NACKA!- Nacka

 22. SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till HUDDINGE!- Huddinge

 23. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Stockholm!- Stockholm

 24. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!- Värmdö

 25. SverigeKids, Studiecoach på torsdagar till centrala STHLM!- Stockholm

 26. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Örebro!- Örebro

 27. SverigeKids, Extramormor till Stockholm!- Stockholm

 28. SverigeKids, Studiecoach i Engelska till KARLSTAD!- Karlstad

 29. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!- Värmdö

 30. SverigeKids, Engelskspråkig Barnvakt/Barnflicka till UMEÅ!- Umeå

 31. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka tidigt på morgonen till Vansjö!- Heby

 32. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Västerås!- Västerås

 33. Extra mormor- Stockholm

 34. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! (bra timlön)- Stockholm

 35. SverigeKids, Studiecoach till centrala STHLM!- Stockholm

 36. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!- Värmdö

 37. SverigeKids, Extramormor till Stockholm!- Stockholm

 38. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!- Stockholm

 39. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!- Lidingö

 40. SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE!- Södertälje


Mer beskrivning

SverigeKids, Extramormor till Stockholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Just nu är det flera trevliga barnfamiljer i Stockholm som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Stockholm!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i LIDINGÖ som har behov av barnpassning 1-3ggr/veckan. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i VASASTADEN som har behov av barnpassning till sina barn 2-3 gånger i veckan på vardagar. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi söker just nu efter duktiga barnflickor/barnvakter som vill jobba med våra trevliga barnfamiljer i centrala Stockholm. Du som söker denna typ av tjänst vill ha ett givande arbete vid sidan av t.ex. dina studier och ha för avsikt att skapa en långsiktigt relation tillsammans med någon av våra barnfamiljer.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!

SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i MALMÖ med en kille på 14 år,som har behov av hjälp med matematik, svenska och studieteknik. Start omgående för rätt person. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ!

SverigeKids, Extramormor till Lund!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Lund som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Lund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Lund!

SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj utanför Ängelholm som har behov av barnpassning till sin son. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Ängelholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Uppsala!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Uppsala som har behov av barnpassning till sina barn på mornarna med start i höst.   SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Uppsala! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Uppsala!

SverigeKids, Musikcoach 1-2em/v (piano) till GÖTEBORG!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i GÖTEBORG med behov av musikcoachning i piano under sommaren. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Musikcoach 1-2em/v (piano) till GÖTEBORG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Musikcoach 1-2em/v (piano) till GÖTEBORG!

Wordpress/Webbdesigner
SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Vi söker nu en driven, ambitiös och kreativ webbdesigner för uppdrag i vårt huvudkontor på Behrn Center i Örebro. Utmanande och roliga projekt lovas. Din profil Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom följande områden: - Färg och form - Wordpress-programmering - Grafisk utformning av marknadsmaterial - Sociala medier (PR, annonsering, kopplingar mm) - SEO optimering av sajter - Du talar flytande svenska och engelska Du är självklart kreativ inom ditt yrkesområde och är självgående, samt håller dig á jour med nya tekniker inom webb och mobil. Ett stort plus är om du dessutom har goda kunskaper inom en eller flera av följande punkter: - duktig på att formulera och sätta texter. - projektledning - mobillösningar - annonser - optimering av e-handelssajter Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kommer att tillsättas per omgående. >>>Ett krav är att den sökande tillsammans med sitt CV, personliga brev och foto, även skickar webblänkar på tidigare uppdrag för att vi ska kunna göra ett första urval.>>> Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Wordpress/Webbdesigner jobb, Wordpress/Webbdesigner Örebro, Wordpress/Webbdesigner SverigeKids AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Wordpress/Webbdesigner

SverigeKids, Extramormor till Stockholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Just nu är det flera trevliga barnfamiljer i Stockholm som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Stockholm!

SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i SÖDERTÄLJE med barn i högastadiet och gymnasiet,som har behov av stöd och studieteknik i matematik. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till GÖTEBORG!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi söker just nu efter duktiga barnflickor/barnvakter som vill jobba med våra trevliga barnfamiljer i Göteborg. Du som söker denna typ av tjänst vill ha ett givande arbete vid sidan av t.ex. dina studier och ha för avsikt att skapa en långsiktigt relation tillsammans med någon av våra barnfamiljer.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till GÖTEBORG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till GÖTEBORG!

SverigeKids, Studiecoach i Franska och Matematik till NORRKÖPING!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i NORRKÖPING med barn i högastadiet som har behov av stöd och studieteknik i franska och matematik. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Franska och Matematik till NORRKÖPING! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Franska och Matematik till NORRKÖPING!

SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj ett par mil utanför Ängelholm som har behov av barnpassning till sin son. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Ängelholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!

SverigeKids, Extramormor till Lund!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Lund som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Lund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Lund!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 4 dagar i veckan till centrala STHLM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi söker just nu efter en duktig barnflicka/barnvakt som vill jobba med en trevlig barnfamilj i centrala Stockholm. Du som söker denna tjänst bör ha minnst barnskötarutbildning, vara flexibel och ha för avsikt att skapa en långsiktigt relation tillsammans denna familj. Tjänsten tillsätts omgående för rätt person och är ca 5h/dag, 4 dagar/v.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 4 dagar i veckan till centrala STHLM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 4 dagar i veckan till centrala STHLM!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 2 em/vecka till Västerås!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Västerås som har behov av barnpassning på eftermiddagarna ett par dagar i veckan, det är viktigt med en långvarig relation till familjen. Väldigt passande extraarbete för dig som exempelvis studerar på högskolan, start omgående! SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 2 em/vecka till Västerås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka 2 em/vecka till Västerås!

SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i Malmö med en kille på 14 år, som har behov av hjälp i Matematik. Start omgående för rätt person. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Matematik till MALMÖ!

SverigeKids, Studiecoach i Svenska till VÄSTERÅS!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i Västerås med två tjejer på 14 och 11 år, som har behov av hjälp i sina svenskastudier. Start omgående för rätt person. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Svenska till VÄSTERÅS! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Svenska till VÄSTERÅS!

SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till NACKA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i Nacka med en kille på 15 år, som har behov av hjälp i sina studier. Främst Svenska och Matematik, men kan du hjälpa till i Tyska är det ett plus. Start omgående för rätt person. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Nacka
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till NACKA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till NACKA!

SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till HUDDINGE!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i Huddinge med en kille på 8 år, som har behov av stöd i sina studier. Främst i Svenska och Matematik. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till HUDDINGE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Svenska och Matematik till HUDDINGE!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Stockholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi söker efter duktiga barnflickor/barnvakter som vill jobba med våra trevliga barnfamiljer i Stockholm. Du som söker denna typ av tjänst vill ha ett givande arbete vid sidan av t.ex. dina studier och har för avsikt att skapa en långsiktigt relation tillsammans med någon av våra barnfamiljer.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Stockholm!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i VÄRMDÖ som har behov av barnpassning oregelbundna tider, främst kvällar till sina två barn. Du som söker bör ha körkort då det ej finns bussförbindelse.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Just denna tjänst kräver tillgång till körkort och bil då det inte finns bussförbindelse sena kvällar. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!

SverigeKids, Studiecoach på torsdagar till centrala STHLM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i Lilla Essingen med en kille på 13 år, som har behov av hjälp och stöd i sina studier. Start omgående för rätt person. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach på torsdagar till centrala STHLM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach på torsdagar till centrala STHLM!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Örebro!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Ekeby-Almby som har behov av barnpassning, det är viktigt med en långvarig relation till familjen. Passande extraarbete för dig som exempelvis studerar på Universitetet. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Örebro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Örebro!

SverigeKids, Extramormor till Stockholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Just nu är det flera trevliga barnfamiljer i Stockholm som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Stockholm!

SverigeKids, Studiecoach i Engelska till KARLSTAD!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är som studiecoach för två tjejer som går andra året på gymnasiet, de har behov av stöd i sina studier. Främst i Engelska men även Matematik och Samhällskunskap vid behov inför prov. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Engelska till KARLSTAD! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Engelska till KARLSTAD!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i VÄRMDÖ som har behov av barnpassning oregelbundna tider, främst kvällar till sina två barn. Du som söker bör ha körkort då det ej finns bussförbindelse. Start omgående för rätt person! SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Just denna tjänst kräver tillgång till körkort och bil då det inte finns bussförbindelse sena kvällar. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!

SverigeKids, Engelskspråkig Barnvakt/Barnflicka till UMEÅ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Umeå som har behov av barnpassning till sina små barn ca 2ggr/v. De vill gärna ha en engelskspråkig barnflicka som kan lära dem lite av språket. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Just denna tjänst kräver tillgång till körkort och bil då det inte finns bussförbindelse sena kvällar. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Engelskspråkig Barnvakt/Barnflicka till UMEÅ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Engelskspråkig Barnvakt/Barnflicka till UMEÅ!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka tidigt på morgonen till Vansjö!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Vansjö utanför Heby, som har behov av barnpassning tidigt på morgonen ca3h några dagar i veckan med start i Oktober. Det är viktigt med en långvarig relation till familjen och att du som söker kan jobba tidigt på morgonen. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Heby
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka tidigt på morgonen till Vansjö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka tidigt på morgonen till Vansjö!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Västerås!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Västerås som har behov av barnpassning, det är viktigt med en långvarig relation till familjen. Passande extraarbete för dig som exempelvis studerar på Universitetet. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Västerås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Västerås!

Extra mormor
Verksamhetsbeskrivning Vi förmedlar barnpassning samt läxhjälp i hemmet. Arbetsuppgifter Att jobba som extramormor innebär ofta att barnfamiljen saknar någon från den äldre genereationen i sin närhet, och önskar någon som kan hjälpa till att ta hand om barnen, förmedla en känsla av trygghet och traditioner till barnen. Familjerna söker efter en långvarig relation, när man arbetar som extra mormor blir man ofta som en familjemedlem. Vi söker någon/några som antingen kan tänka sig att jobba extra några timmar i veckan. Eller någon äldre som vi kan anställa med lönebidrag för uppdrag ca 50% då med månadslön som kan matchas med en eller flera gamiljer. Helst i centrala stockholm eller någon som har lätt att resa, inte för långt då arbetstillfället oftast bara är ett par timmar per tillfälle. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av barnpassning eller egna barn/barnbarn. Ett genuint intresse av att arbete och umgås med barn. Som extra mormor bör man vara äldre än 45 och uppåt.
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Extra mormor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra mormor

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! (bra timlön)
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i VÄRMDÖ, som har behov av barnpassning vid behov på kvällar till sina två barn. Start omgående för rätt person! SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Just denna tjänst kräver tillgång till körkort och bil då det inte finns bussförbindelse sena kvällar. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! (bra timlön) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! (bra timlön)

SverigeKids, Studiecoach till centrala STHLM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i Lilla Essingen med en kille på 13 år, som har behov av hjälp och stöd i sina studier. Start omgående för rätt person. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach till centrala STHLM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach till centrala STHLM!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i VÄRMDÖ som har behov av barnpassning oregelbundna tider, främst kvällar till sina två barn. Du som söker bör ha körkort då det ej finns bussförbindelse.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Just denna tjänst kräver tillgång till körkort och bil då det inte finns bussförbindelse sena kvällar. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till VÄRMDÖ!

SverigeKids, Extramormor till Stockholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Just nu är det flera trevliga barnfamiljer i Stockholm som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Stockholm!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi söker just nu efter duktiga barnflickor/barnvakter som vill jobba med våra trevliga barnfamiljer i centrala Stockholm. Du som söker denna typ av tjänst vill ha ett givande arbete vid sidan av t.ex. dina studier och ha för avsikt att skapa en långsiktigt relation tillsammans med någon av våra barnfamiljer.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i LIDINGÖ som har behov av barnpassning 1-3ggr/veckan. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!

SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig familj i SÖDERTÄLJE med barn i högastadiet och gymnasiet,som har behov av stöd och studieteknik i matematik. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  Om du blir antagen till ett uppdrag av SverigeKids hos en barnfamilj och du önskar mer arbetstid, så går det ofta att ordna genom att kombinera uppdrag med fler familjer.   EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE * Varit ambitiös i ditt eget skolarbete * Du bör vara 18 år pga att du kommer att ta ett större ansvar för andras barn. * Pålitlig, ansvarsfull, kreativ problemlösare och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  * Kunna visa upp betyg från skolan i akutella ämnen SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Studiecoach i Matematik till SÖDERTÄLJE!


Sök lediga jobb SverigeKids AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se