Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt jobb - lediga jobb

Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt jobb Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Domstolssekreterare- Gällivare

  2. Gällivare tingsrätt söker domstolshandläggare- Gällivare

  3. Vikarierande domstolshandläggare/administratör- Gällivare


Mer beskrivning

Domstolssekreterare
Gällivare tingsrätt är en mycket väl fungerande mindre domstol med ett femtontal anställda. Arbetet på domstolen präglas av rättssäkerhet, tillgänglighet och en effektiv mål- och ärendehantering. Vi har ett öppet arbetsklimat och arbetar kontinuerligt med att förbättra verksamheten. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald i alla olika avseende tillför verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som domstolssekreterare innebär att du blir en del i ett arbetslag på domstolens målkansli. Du registrerar inkommande mål, bevakar frister, expedierar domar samt kallar berörda parter till domstolens förhandlingar. Som domstolssekreterare utför du även – efter beslut om delegation – en hel del åtgärder självständigt under eget ansvar för beredningen av mål och ärenden. Du har många kontakter med allmänhet och parter och är domstolens ansikte utåt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lägst fullgjord treårig gymnasial utbildning med teoretisk inriktning. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från myndighet, domstol, advokatbyrå eller liknande. Det kan vara särskilt meriterande om du dessutom har någon teoretisk eftergymnasial utbildning (exempelvis juridiska kurser vid universitet). Du utrycker dig tydligt i tal och skrift på svenska och behärskar även engelska. Andra språkkunskaper kan också vara värdefulla. Domstolen fäster mycket stort avseende vid dina personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett mycket gott omdöme. Du trivs när det är mycket att göra och när arbetsuppgifterna är omväxlande och du har förmåga att prioritera när det behövs. Du arbetar effektivt trots krav på en hög grad av noggrannhet. Eftersom arbetet som domstolssekreterare sker i grupp är det särskilt viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter också värde på att du är serviceinriktad och ser utvecklingsmöjligheter i ditt arbete.
Företag: Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt
Ort: Gällivare
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Domstolssekreterare jobb, Domstolssekreterare Gällivare, Domstolssekreterare Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Domstolssekreterare

Gällivare tingsrätt söker domstolshandläggare
Gällivare tingsrätt är en mycket väl fungerande mindre domstol med tolv anställda, varav två är timanställda. Arbetsläget är mycket gott och tingsrätten har inga målbalanser. Arbetet på domstolen präglas av rättssäkerhet, tillgänglighet och en effektiv mål- och ärendehantering. Vi har ett öppet arbetsklimat och arbetar kontinuerligt med att förbättra verksamheten. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald i alla olika avseenden tillför verksamheten. Domstolen fäster mycket stort avseende vid dina personliga egenskaper. Vi sätter särskilt stor vikt vid att du är ambitiös och har ett stort engagemang för ditt arbete och vi tror att du sätter värde på att ha ett omväxlande arbete där du själv aktivt kan bidra till utvecklingen av verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som domstolshandläggare innebär att du blir en del i ett arbetslag på domstolens målkansli. Du registrerar inkommande mål, bevakar frister, expedierar domar, kallar berörda parter till domstolens förhandlingar och för protokoll vid förhandlingar. Som domstolshandläggare utför du även – efter beslut om delegation – en hel del åtgärder självständigt under eget ansvar för beredningen av mål och ärenden. Du har många kontakter med allmänhet och parter och är domstolens ansikte utåt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lägst fullgjord treårig gymnasial utbildning med teoretisk inriktning. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från myndighet, domstol, advokatbyrå eller liknande. Det kan vara särskilt meriterande om du dessutom har någon teoretisk eftergymnasial utbildning (exempelvis juridiska kurser vid universitet). Du utrycker dig tydligt i tal och skrift på svenska och behärskar även engelska. Andra språkkunskaper kan också vara värdefulla. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett mycket gott omdöme. Du gillar när det är mycket att göra och när arbetsuppgifterna är omväxlande och du har förmåga att prioritera när det behövs. Du arbetar effektivt trots krav på en hög grad av noggrannhet. Eftersom arbetet som domstolshandläggare sker i grupp är det särskilt viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter också värde på att du är serviceinriktad och ser utvecklingsmöjligheter i ditt arbete. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt
Ort: Gällivare
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gällivare tingsrätt söker domstolshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gällivare tingsrätt söker domstolshandläggare

Vikarierande domstolshandläggare/administratör
Gällivare tingsrätt är en mycket väl fungerande mindre domstol med tretton anställda, varav två är timanställda. Arbetsläget är mycket gott och tingsrätten har inga målbalanser. Arbetet på domstolen präglas av rättssäkerhet, tillgänglighet och en effektiv mål- och ärendehantering. Vi har ett öppet arbetsklimat och arbetar kontinuerligt med att förbättra verksamheten. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald i alla olika avseenden tillför verksamheten. Domstolen fäster mycket stort avseende vid dina personliga egenskaper. Vi sätter särskilt stor vikt vid att du är ambitiös och har ett stort engagemang för ditt arbete och vi tror att du sätter värde på att ha ett omväxlande arbete där du själv aktivt kan bidra till utvecklingen av verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som domstolshandläggare innebär att du blir en del i ett arbetslag på domstolens målkansli. Du registrerar inkommande mål, bevakar frister, expedierar domar, kallar berörda parter till domstolens förhandlingar och för protokoll vid förhandlingar. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter på tingsrättens administrativa enhet. Som domstolshandläggare utför du även – efter beslut om delegation – en hel del åtgärder självständigt under eget ansvar för beredningen av mål och ärenden. Du har många kontakter med allmänhet och parter och är domstolens ansikte utåt KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lägst fullgjord treårig gymnasial utbildning med teoretisk inriktning. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från myndighet, domstol, advokatbyrå och liknande eller om du arbetat som administratör. Det kan vara särskilt meriterande om du dessutom har någon teoretisk eftergymnasial utbildning (exempelvis juridiska kurser vid universitet). Du utrycker dig tydligt i tal och skrift på svenska och behärskar även engelska. Andra språkkunskaper kan också vara värdefulla. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett mycket gott omdöme. Du gillar när det är mycket att göra och när arbetsuppgifterna är omväxlande och du har förmåga att prioritera när det behövs. Du arbetar effektivt trots krav på en hög grad av noggrannhet. Eftersom arbetet som domstolshandläggare sker i grupp är det särskilt viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter också värde på att du är serviceinriktad och ser utvecklingsmöjligheter i ditt arbete. ÖVRIGT Anställningen är ett vikariat på nio månader med möjlighet till förlängning. Månadslön. Sveriges Domstolar tillämpar individuell lönesättning. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt
Ort: Gällivare
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande domstolshandläggare/administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande domstolshandläggare/administratör


Sök lediga jobb Sveriges Domstolar, Gällivare tingsrätt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se