Sveriges Radio AB jobb - lediga jobb

Sveriges Radio AB jobb Sveriges Radio AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sveriges Radio AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sveriges Radio AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö- Växjö

  2. Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö- Växjö

  3. Samhällsjournalist till Sveriges Radio Värmland- Karlstad

  4. Utvecklingsingenjör till Metod och teknikutveckling- Stockholm

  5. Reporter sökes till SR Sámi Radio- Kiruna

  6. Producent/programledare till Klassisk morgon i P2 i Växjö- Växjö

  7. Pressinformatör till kommunikationsavdelningen- Stockholm

  8. Reporter till P4 Västernorrland- Örnsköldsvik

  9. Producent till Naturmorgon i P1- Växjö

  10. Produktionstekniker till P4 Dalarna- Falun

  11. Programledare till P4 Västmanland- Västerås

  12. Controller med chefsansvar till ekonomiavdelningen- Stockholm

  13. Programledare till Sveriges Radio P4 Dalarna- Falun

  14. Reporter till Sameradion- Kiruna

  15. Programledare till Sveriges Radio Dalarna- Falun

  16. Programchef till P4 Östergötland- Norrköping

  17. Nyhetsreporter till P4 Sörmland- Eskilstuna

  18. Erfaren teknisk projektledare till projektkontoret- Stockholm

  19. Projektledare till Utvecklingsavdelningen- Stockholm

  20. Driftledare till Sveriges Radio- Stockholm

  21. Sveriges Radio Örebro söker mobil reporter- Örebro

  22. Fyra driftledare till Teknik IT/Driftcentralen- Stockholm

  23. HF-reporter och sidekick till Metropol- Stockholm

  24. Morgonprogramledare till P4 Norrbotten- Luleå

  25. Nyhets- och aktualitetsreporter till Sveriges Radio Sisuradio i Gävle- Gävle

  26. Personalchef till personalenheten- Stockholm

  27. Semestervikarier till P4 Jämtland- Östersund

  28. Semestervikarier till Sameradion- Kiruna

  29. Semestervikarier till SR Norrbotten- Luleå

  30. Semestervikarier till SR Västerbotten- Umeå

  31. Semestervikarier till P4 Västernorrland- Sundsvall

  32. Nyhetsjournalist till Sveriges Radios Somaliska redaktion- Stockholm

  33. Semestervikariat till SR International- Stockholm

  34. Programledare till P2 Live klassiskt- Stockholm

  35. Tutti Kontrabas- Stockholm

  36. Programledare till P4 Västmanland- Västerås

  37. Serviceingenjör till Teknik IT / DC- Gävle

  38. Serviceingenjör till Teknik IT / DC- Gävle

  39. Serviceingenjör till Teknik IT / DC- Gävle

  40. Kanalachef till Sveriges Radio Östergötland- Norrköping


Mer beskrivning

Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.På P4 Kronoberg jobbar hela redaktionen tätt ihop för att producera aktuell och underhållande radio och webb. Vi har en gemensam desk för nyheter och program och lovar publiken att de alltid får veta det senaste först hos oss. Sportbevakningen görs av redaktionens sportansvariga tillsammans med en grupp av entusiastiska och kunniga frilansare. Huvudsakliga arbetsuppgifter I det här jobbet delar du din tid mellan sport och övrig samhällsbevakning. Kronobergs län har den här säsongen elitlag inom fotboll, ishockey, innebandy och pingis. Du bevakar detta och annan idrott i form av direktrapporter eller bandade inslag. Bakgrund och kvalifikationer - Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav - Gedigna sportkunskaper är ett krav - Erfarenhet som radiokommentator är meriterande - Kunskaper inom Sveriges Radios olika arbetsredskap som Mandozzi, Digas och ENPS är meriterande - Kännedom om Kronobergs län är meriterande - Körkort är ett krav då medarbetarena på redaktionen ska kunna arbeta mobilt Vad erbjuder vi? Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och producerar program till P1, P2, P3 och P4 för sändning både riks och lokalt. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från den 2 september 2013 t o m den 31 december 2013, med eventuell möjlighet till förlängning. Ansökan Din ansökan registrerar du senast 4 augusti. Obs! Ljudfiler skickas endast med på begäran och efter att ett första urval av kandidater har gjorts. Vill du veta mer? Har du frågor kring tjänsten kontakta Ulf Myrestam, kanalchef, e-post ulf.myrestam@sr.se. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, tel 011-4954105 Fackliga frågor besvaras av Lena Pettersson (SJF), tel 0470-72 60 92 alt e-post lena.pettersson@sr.se eller Per Brolléus (Unionen), tel 0470-726076 alt e-post per.brolleus@sr.se eller SACO som nås via e-post saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö

Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.På P4 Kronoberg jobbar hela redaktionen tätt ihop för att producera aktuell och underhållande radio och webb. Vi har en gemensam desk för nyheter och program och lovar publiken att de alltid får veta det senaste först hos oss. Vi satsar kontinuerligt på egen undersökande journalistik och sänder dagligen mobilt från olika delar av länet. I arbetsgruppen finns både rutinerade radioprofiler och unga entusiaster som bidrar till utveckling och arbetsglädje på redaktionen I Växjö. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som nyhetsreporter i P4 rapporterar du om det viktigaste från Kronobergs län i form av bandade inslag och direktrapporter via HF eller studio. Bakgrund och kvalifikationer - Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav - Dokumenterad radioerfarenhet är ett krav - Kunskaper i Sveriges Radios olika arbetsredskap som Mandozzi, Digas och ENPS är meriterande - Kännedom om Kronobergs län är meriterande - Körkort är ett krav då samtliga medarbetare ska kunna arbeta mobilt Du brinner för grävande journalistik och är van att bidra med egna idéer. Du har god förmåga att jobba i grupp och vill utveckla det ljudliga berättandet i radio. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och producerar program till P1, P2, P3 och P4 för sändning både riks och lokalt. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från 16 september 2013 t o m 31 januari 2014. Ansökan Din ansökan registrerar du senast 4 augusti. Obs! Ljudfiler skickas endast med på begäran och efter att ett första urval av kandidater har gjorts. Vill du veta mer? Har du frågor kring tjänsten kontakta Ulf Myrestam, kanalchef, e-post ulf.myrestam@sr.se. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, tel 011-4954105. Fackliga frågor besvaras av Lena Pettersson (SJF), tel 0470-72 60 92 alt e-post lena.pettersson@sr.se eller Per Brolléus (Unionen), tel 0470-726076 alt e-post per.brolleus@sr.se eller SACO som nås via e-post saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö

Samhällsjournalist till Sveriges Radio Värmland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Till P4 Värmland söker vi dig som ser en ny utmaning i tjänsten som engagerad och självgående samhällsjournalist till vår huvudredaktion i Karlstad. P4 Värmland är ett mediatätt län, förutom SVT och TV4 finns också två länstäckande sexdagarstidningar samt flera mindre tidningar med uppdrag att bevaka de mindre orterna. Du som söker jobbet ska stärka vår nyhetsbevakning och kunna jobba både i det korta och långa formatet. Du har en stark publicistisk integritet, vana vid livesändning och kan axla olika roller inom nyhetsjournalistiken. Du har omvärldskoll och gillar samtidigt lokal journalistik. Huvudsakligliga arbetsuppgifter • Nyhetspresentatör • Nyhetsreporter, i kort och långt format • Publicering av nyheter på webben • Research och fördjupningar Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning el motsvarande • Erfarenhet av nyhetsjournalistik • Kunskap om mångkulturella miljöer - meriterande • Erfarenhet av direktsändning/självkör - meriterande • God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska • B-körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en kreativ arbetsplats där egna initiativ uppmuntras och du har själv stora möjligheter att förverkliga dina jobbidéer. I Karlstad är det lite av byggboom idag och det finns gott om spännande bostäder och byggprojekt nära vatten. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Tillträde enligt överenskommelse under hösten 2013. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 25 augusti. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta kanalchef Ulla Walldén 054 - 777 26 54 eller nyhetschef Jenny Norberg - 054 777 26 36. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, personalspecialist, tel 023 - 77 77 24. Fackliga frågor besvaras av Hedvig Nilsson SJF 054-777 26 46, Åsa Wisborg, Unionen 08-784 48 09, Evert van Berkel Saco 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsjournalist till Sveriges Radio Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsjournalist till Sveriges Radio Värmland

Utvecklingsingenjör till Metod och teknikutveckling
Metod och Teknikutveckling är den grupp inom Sveriges Radios Utvecklingsavdelning som leder arbetet med att ta fram verktygen, metoderna och teknologierna för Sveriges Radios framtida radioproduktion inom följande områden: • Broadcast och mediedistribution • Ljudteknik, hörbarhet och akustik • Digital produktions- och överföringsteknik Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Som medarbetare på Metod och Teknikutveckling både bevakar du och deltar i den tekniska utvecklingen. Du ingår i, eller driver själv, strategiska utvecklingsprojekt men deltar ibland också i större genomförandeprojekt där du bidrar med din kunskap och erfarenhet. I arbetet ingår också att delta, och därmed representera Sveriges Radio, i olika internationella arbetsgrupper inom ramen för organisationer som AES, EBU, IETF m.fl. Din bakgrund och kvalifikationer Vi söker dig som både har flerårig erfarenhet och en adekvat högskoleutbildning inom ett, helst flera, av Metod och Teknikutvecklings ansvarsområden. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift på en mycket hög teknisk nivå. Behärskar du dessutom franska, tyska eller spanska så är det ytterligare en merit. Meriterande är även erfarenhet av forskning och utveckling inom ditt utbildningsområde. Då IT de senaste decennierna har gått från ha varit ett stöd, till att numera vara en integrerad del i vår produktionsprocess, vill vi att du har väldokumenterade kunskaper och praktisk erfarenhet av ljudkodning, streamingteknologier, nätverksprotokoll och nätverkstopologier. Som person besitter du en mycket hög analytisk, strategisk förmåga och kan forma visioner om hur tekniker i vardande kan omsättas i praktiken för att komma Sveriges Radios framtida produktion till godo. Du är en noggrann och utåtriktad person med hög social kompetens och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta med andra, men du är även van vid, och har erfarenhet av att leda andra mot mål på både kort och lång sikt. Har du dessutom vilja och ambition att utveckla ditt ledarskap så är detta också något som vi ser positivt på. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Ansökan Din ansökan vill vi ha senast 20130831 Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten, kontakta Chef Metod och teknikutveckling Lars Hedh 08-7849879. För frågor kring annonsen, kontakta Gunilla Perméus, Personalspecialist, mobil 0722-510687. Fackliga frågor besvaras av Unionen, Erland von Heijne som nås via företagets växel 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsingenjör till Metod och teknikutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsingenjör till Metod och teknikutveckling

Reporter sökes till SR Sámi Radio
Sveriges Radio är en del av public service och landets mest decentraliserade medieföretag. Vi är cirka 1 750 anställda på ett 50-tal orter runtom i Sverige, från Malmö i söder till Giron/Kiruna i norr. Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion i allmänhetens tjänst, finansierad av hushållens tv-avgifter. Vår vision är att varje individ ska finna något värdefullt och omistligt i programutbudet. För mer information om Sámi Radio, besök vår hemsida www.sverigesradio.se/sameradion En av våra medarbetare skall sluta och nu söker Sámi Radio en reporter till verksamheten i Kiruna. Tjänsten innebär arbete med både nyheter och program. Vi söker dig som är social, samhällsengagerad och allmänbildad samt tycker om att arbeta med same- och andra urfolksfrågor. Du gillar tempo i arbetet, har energi som inspirerar kollegor och bidrar till att Sámi Radio förblir en toppen arbetsplats. Vi vill också att du är flexibel och söker nya utmaningar samt är kreativ med egna idéer och uppslagsförslag. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Producera reportage till nyheter och program • Presentera nyheter och längre program • Skriva, fotografera och publicera till webben Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet • Kunskaper i samiska i både tal och skrift är ett krav • Erfarenhet av modern radioproduktion och bra koll på sociala medier och webb är meriterande • Kunskaper om det samiska samhället med inriktning på Sverige är meriterande • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning i Kiruna med tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående. Din ansökan registrerar du senast 15 september 2013. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta kanalchefen Ole Isak Mienna tel: 070 – 314 58 56. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist, telefon 090-17 17 57. Fackliga frågor besvaras av Thomas Sarri, SJF telefon 070 - 269 61 62, Kathrin Nutti, Unionen telefon 0980-750 22 samt Evert van Berkel, SACO som nås via växeln 08-784 50 00. Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Reporter sökes till SR Sámi Radio jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reporter sökes till SR Sámi Radio

Producent/programledare till Klassisk morgon i P2 i Växjö
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Klassisk morgon med Önska i P2 produceras i Växjö och direktsänds varje vardag mellan kl. 8 och 10. Programmet bygger till stor del på lyssnarnas önskemål och redaktionen har en nära relation med publiken via telefon, webb och sociala medier. Redaktionen för Klassisk morgon består av tre personer och i uppdraget ingår att aktivt söka nya lyssnargrupper till den klassiska musiken. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som producent/programledare ligger tyngdpunkten på producentskapet och i det arbetet ingår att planera innehållet, långsiktigt och kortsiktigt i samarbete med övriga redaktionen. Utöver detta alternerar du också som programledare. Bakgrund och kvalifikationer - Gedigna kunskaper om klassisk musik är ett krav. Med det menar vi att du behärskar musikhistoria och har kännedom om både repertoar och utövare. - Erfarenhet av att producera radioprogram och arbeta i grupp är mycket meriterande - Programledarerfarenhet från radio eller tv är meriterande - Journalistisk utbildning och arbete med lyssnarkontakt är meriterande - Kunskaper inom Sveriges Radios olika arbetsredskap som Mandozzi, Digas och ENPS är meriterande - Körkort är önskvärt då redaktionen ska kunna sända från olika platser Vad erbjuder vi? Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och producerar program till P1, P2, P3 och P4 för sändning både riks och lokalt. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % från den 1 december 2013. Ansökan Din ansökan registrerar du senast 29 september. Obs! Ljudfiler skickas endast med på begäran och efter att ett första urval av kandidater har gjorts. Vill du veta mer? Har du frågor kring tjänsten kontakta Ulf Myrestam, kanalchef, tel 0470-726001 alt e-post ulf.myrestam@sr.se För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, tel 011-4954105 alt e-post margot.van_der_lieth@sr.se. Fackliga frågor besvaras av Lena Pettersson (SJF), tel 0470-72 60 92 alt e-post lena.pettersson@sr.se eller Per Brolléus (Unionen), tel 0470-726076 alt e-post per.brolleus@sr.se eller SACO som nås via e-post saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Producent/programledare till Klassisk morgon i P2 i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Producent/programledare till Klassisk morgon i P2 i Växjö

Pressinformatör till kommunikationsavdelningen
Vill du vara med och bidra till ett professionellt pressinformationsarbete vid Sveriges Radio? Har du erfarenhet av att arbeta med kvalificerad pressinformation? Då kan du vara den pressinformatör vi söker till Sveriges Radios kommunikationsavdelning med inriktning främst för P3! P3 är Sveriges Radios unga kanal med populära program som Morgonpasset i P3, Tankesmedjan, Musikguiden och P3 Dokumentär. Underhållning , samhällsfrågor och humor är viktiga delar av P3 liksom den nya musiken. I P3 finns evenemang sim Musikhjälpen och kanalens eget musikpris och gala: P3 Guld. I rollen som pressinformatör ska du kommunicera P3:s programutbud, programprofiler och evenemang för att öka kännedomen om dem i syfte att locka till lyssning. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Bevaka och nyhetsvärdera det som händer i kanalen och aktivt "sälja in" vinklar till olika medier • Skriva olika typer av presstexter • Arrangera pressträffar och presskonferenser • Delta i relevanta möten och projekt • Ge service till journalister som kontaktar Sveriges Radio • Bevaka pressutfall och publicitet • Vara ett stöd för redaktionerna i mediefrågor Bakgrund och kvalifikationer • Högskoleexamen inom kommunikation och PR eller annan relevant utbildning eller liknande erfarenhet • Erfarenhet av sedvanligt pressarbete • Erfarenhet av sociala medier är meriterande • Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, samt vara en god stilist • Du bör även ha god kunskap om Sveriges Radios uppdrag och roll i det svenska samhället I rollen som pressinformatör söker vi dig som är självgående och kan ta egna initiativ. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga samt vara van att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är ett vikariat för perioden 1 oktober 2013 t o m 31 juli 2014, med eventuell möjlighet till förlängning. Placeringsort Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 11 september 2013. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Eva Sahlin, vikarierande presschef, mobil 070-6841852. För frågor kring din ansökan kontakta Christian Rosendahl, personalspecialist, tel 08-784 25 43. Fackliga frågor besvaras av Sara Asplund för Saco; Åsa Wisborg för Unionen samt Ulrika Hyllert för Journalistklubben. Samtliga nås via växeln tel 08-784 00 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Pressinformatör till kommunikationsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pressinformatör till kommunikationsavdelningen

Reporter till P4 Västernorrland
Vi söker en reporter till lokalredaktionen i Örnsköldsvik där du blir en av två lokalredaktörer med bevakningsansvar för de norra länsdelarna av Västernorrland. Vi söker dig som kan skildra nyheter och händelser på ett begripligt sätt. Du har en förmåga att hitta viktiga nyheter i din vardag och en förmåga att ge sammanhang och bakgrund. När det hettar till kan du snabbt förmedla det viktigaste och skildra ett händelseförlopp. Det är en fördel om du kan arbeta självständigt och har en god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter. Eftersom en stor del av arbetet utförs tillsammans med andra krävs det att du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Producera nyheter och aktualiteter för radio och webb för nyheter och program • Bevakningsansvar för myndigheter och händelser i området Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet • Erfarenhet av redaktionellt nyhetsarbete inklusive webbarbete är ett krav • Erfarenhet av modern radioproduktion och en god förmåga att utnyttja sociala medier som ett arbetsverktyg är meriterande • Kunskap om regionen och kommunerna i Västernorrland är önskvärt • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Örnsköldsvik med tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning ser vi gärna att du ansöker omgående. Din ansökan registrerar du senast 6 oktober 2013. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Susanne Helsing, kanalchef, telefon 060-19 03 43. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist, telefon 090-17 17 57. Fackliga frågor besvaras av Karin Lycke, SJF telefon 060-19 03 59, Peter Wallgren, Unionen telefon 060-19 03 86 samt Evert van Berkel, SACO som nås via växeln 08-784 50 00. Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Reporter till P4 Västernorrland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reporter till P4 Västernorrland

Producent till Naturmorgon i P1
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se. Naturmorgon är Sveriges Radios stora program om djur och natur och sänds sedan drygt 20 år tillbaka varje lördag i P1. Vi förmedlar naturupplevelser och kunskaper med alla sinnen och total närvaro, i Sverige och utomlands. Redaktionen består av tre fasta programledare/reportrar och därutöver ett antal frilansreportrar knutna till redaktionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter Din roll blir att ansvara för redaktionens planering av innehåll och reportrarnas uppdrag samt driva publikarbetet på webben och sociala medier. Du har delegerat ansvar för budget och följer upp den regelbundet. Bakgrund och kvalifikationer - Vi söker en journalist med naturintresse och erfarenhet av redaktionellt arbete. - Du följer Naturmorgons bevakningsområde och har förmågan att skapa ett kreativt idéarbete som kombineras med struktur och långsiktig planering. Har du dessutom ett specialintresse inom bevakningsområdet är det en fördel. - Du har praktisk erfarenhet av arbete med webb och sociala medier och du ser form och dramaturgi som viktiga verktyg i förmedlandet av kunskap och upplevelse. - Erfarenhet från radio- och tv-produktion är meriterande - B-körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och producerar program till P1, P2, P3 och P4 för sändning både riks och lokalt. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är en programanställning på 80 % 1/1 - 31/12 2014 med möjlighet till förlängning. Placeringsort Växjö. Ansökan Din ansökan registrerar du senast 21 oktober. Vill du veta mer? Har du frågor kring tjänsten kontakta kanalchef Ulf Myrestam, 0470-726001 alt e-post ulf.myrestam@sverigesradio.se. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, tel 011-495 41 05 alt e-post margot.van_der_lieth@sr.se. Fackliga frågor besvaras av Lena Pettersson (SJF), tel 0470-72 60 92 alt e-post lena.pettersson@sr.se och Per Brolléus (Unionen), tel 0470-72 60 76 alt e-post per.brolleus@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Växjö
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Producent till Naturmorgon i P1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Producent till Naturmorgon i P1

Produktionstekniker till P4 Dalarna
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Vill du vara med där det händer? P4 Dalarna söker en produktionstekniker som i tätt samarbete med våra reportrar och programledare gör lokala nyheter och program som är både snabba och vassa. Du är med redaktionen i fält, vid skarpa nyhetshändelser och evenemang ute i Dalarna. Du hjälper också till i studiomiljö, med sändningar och inspelningar av tal och musik som är en viktig del av Sveriges Radios kulturuppdrag. Huvudsakliga arbetsuppgifter • I rollen som produktionstekniker stödjer du den redaktionella verksamheten i olika tekniska frågor genom support, utbildning och teknisk återkoppling. • Du hjälper till vid sändning och inspelning av tal och musik - i studio och på fältet. • Support av teknisk material, IT, fastighet och fordon ingår. Uppdrag för närliggande kanaler kan också förekomma. Bakgrund och kvalifikationer • Ljudteknisk utbildning, helst på högskolenivå. • Grundläggande IT-kunskaper. • B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande. • Erfarenhet av arbete inom media är meriterande. • Vi ser gärna att du är intresserad av samhällsfrågor samt har god lokalkännedom inom det geografiska och kulturella området. I rollen som produktionstekniker utförs en stor del av arbetet tillsammans med andra kollegor. Rollen kräver att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är snabb och flexibel. Vidare trivs du att arbeta med problemlösning samt har en hög känsla för service och stöd i alla tekniska frågor som kan dyka upp på en lokal kanal. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Dalarna har ett rikt kultur- och musikliv och är ett starkt idrottslän. Falun kommer bl a att arrangera Skid-VM 2015. Länet erbjuder en mängd aktiviteter sommar som vinter. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sveriges Radio arbetar för en jämnare fördelning mellan könen varför vi särskilt uppmanar kvinnor att söka.Du kommer att arbeta på vaktlista vilket innebär tjänstgöring vissa kvällar och helger. Tillträde 2 januari 2014 eller efter överenskommelse. Placeringsort: Falun Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 20 oktober. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Bosse Råsäter, teknisk områdeschef, 023 - 77 77 41. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund. personalspecialist, 023 - 77 77 24. Fackliga frågor besvaras av Åsa Wisborg Unionen 08 - 784 , Mattias Klefbeck SJF 023 - 77 77 53 samt SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Falun
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker till P4 Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker till P4 Dalarna

Programledare till P4 Västmanland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Västmanland söker en programledare till vårt populära förmiddagsprogram. Du ska vara humoristisk, snabbtänkt och allmänbildad. P4 Förmiddag skapar en relation med lyssnarna i form av ton, tilltal och interaktivitet. Programmets tempo passar både till lyssnare som finns hemma och på jobbet. Här finns också utrymme att gå på djupet i ämnen, alltid med en journalistisk vinkel. Perspektivet är det lokala och här möter publiken människor som lever och verkar i sändningsområdet. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Programleda självkört • Planera och förboka idéer för kommande sändningar • Publicera material på webben och agera på sociala medier • Fungera som reporter/sidekick i programmet när du inte är sändningsansvarig Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Tidigare programledarerfarenhet från SR eller annan etermedia är meriterande • Erfarenhet av att jobba kreativt med webb och sociala medier som journalistiska verktyg är meriterande • Erfarenhet av webbpublicering och fotografering är meriterande • Körkort är ett krav Eftersom en stor del av arbetet utförs tillsammans med andra krävs det att du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Det är även viktigt att du är initiativtagande och självgående. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Vår redaktion ligger centralt placerad i Västerås, en av landets större städer och med Mälarens stränder och Bergslagens skogar i närheten. Anställning Tjänsten är en programanställning på heltid under perioden januari 2014 till och med juni 2014. Placeringsort är Västerås. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 28 oktober 2013. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta programchef Maria Grandin eller kanalchef Kent Nilsson, Du når oss på 021-495 25 00 eller via e-post. För frågor kring din ansökan kontakta Marianne Jansson, personalspecialist, tel 016-16 16 71. Fackliga frågor besvaras av Marcus Carlsson, SJF och Ralf Andersson, Unionen. De nås via 021-495 25 00. SACO kontaktas via e-post, saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare till P4 Västmanland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare till P4 Västmanland

Controller med chefsansvar till ekonomiavdelningen
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se. Vi söker dig, en framtidsorienterad controller och gruppchef, som brinner för att utveckla medarbetare och verksamhet. Ditt uppdrag som controller innefattar ett helhetsansvar för en av Sveriges Radios enheter som bedrivs utifrån företags strategiska mål och förutsättningar. Du kommer att ingå i enhetens ledningsgrupp. Vidare kommer du i rollen som gruppchef att ha ett ansvar för sju medarbetare där du genom ett coachande förhållningssätt ser till att dessa personer utifrån sina förutsättningar uppnår sin högsta potential. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och rapportera till controllerchefen. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Planera, genomföra och följa upp de ekonomiska processerna • Sammanställa, analysera och informera om olika ekonomiska frågor. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med direktören för enheten Ekonomi och teknik, men även tillsammans med enhetens övriga gruppchefer och controllers • Personal- och budgetansvar för sju medarbetare • Utveckling av processerna kring resultatuppföljning och analys • Proaktivt och verksamhetsnära arbete tillsammans med enhetens chefer • Tillsammans med controllerchefen och de andra två gruppcheferna ansvara för och utveckla Sveriges Radios controllerfunktion. Här innefattas t ex utvecklingsprojekt inom arbetssätt, analys och rapportering Bakgrund och kvalifikationer • Utbildning inom ekonomi från högskola eller universitet • Gedigen erfarenhet som controller • God erfarenhet inom redovisning • God erfarenhet av att leda andra I rollen som controller och gruppchef driver du arbetet framåt med både operativt och strategiskt fokus. I ditt dagliga arbete har du stor nytta av din analytiska och problemlösande förmåga. I rollen som gruppchef behöver du ha en helhetssyn samt förmåga att arbeta metodiskt för att uppnå Sveriges Radios vision och långsiktiga mål. Vidare behöver du ha en pedagogisk och diplomatisk sida för att nå fram med dina budskap samt genomföra förändringar. Du ska även ha fallenhet för och vilja att strukturera, utveckla och förbättra förändringar. Din sociala och kommunikativa förmåga är viktiga för att fungerar bra i båda rollerna. Givetvis är en av dina drivkrafter att utveckla medarbetare och verksamhet. Här vill vi att du visar på förmåga att entusiasmera och får medarbetare i din omgivning att växa i sina yrkesroller. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Sveriges Radio erbjuder dig en tjänst fylld av utmaningar samt goda utvecklingsmöjligheter i takt med en föränderlig organisation inom Public Service. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 21 oktober 2013. Vill du veta mer? I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Vid frågor kring tjänsten eller din ansökan är du välkommen att kontakta Ingrid Hammer Larses, rekryteringskonsult vid Adecco, mobil 073-684 74 441. Fackliga frågor besvaras av Unionen, SACO eller Journalistförbundet via Sveriges Radios växel, tel 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med chefsansvar till ekonomiavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med chefsansvar till ekonomiavdelningen

Programledare till Sveriges Radio P4 Dalarna
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Dalarna söker en morgonpigg programledare till vårt populära morgonprogram som sänds vardagar kl 06.08-09.30. Radioprofilen Lars Svan behöver en morgonkollega. Eftersom programidén bygger på en man och en kvinna i programledarrollerna söker vi en kvinna. P4 Dalarna Morgon upplevs som en pigg och glad kompis med koll på läget. Pogrammet är tempofyllt och nyhetsledande, fullt med uppdateringar om det senaste, vare sig det är nyheter, väder eller trafik. Programmet är interaktivt, personligt och här & nu. Det har hög lyssnarkontakt, bl a via sociala medier, och är ofta ute bland folk. Programmet självproduceras av de två programledarna. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Programleda och självköra. • Direktsända från olika platser i Dalarna. • Planera, boka och producera sändningen. • Publicera och agera på sr-webben och på sociala medier. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning från högskola, folkhögskola eller motsvarande är ett krav. • Erfarenhet av arbete med nyheter är meriterande. • Körkort är ett krav. • God kännedom om Dalarna är meriterande. • Tidigare programledarerfarenhet från annan etermedia är meriterande. • Erfarenhet av att jobba kreativt med sociala medier som journalistiska verktyg är meriterande. • Erfarenhet av webbpublicering är meriterande. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Du kommer till en prisbelönt redaktion som ligger i lokaljournalistikens framkant, och vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med om att vidareutveckla ett redan populärt morgonprogram med en erfaren programledare. Anställning Tjänsten är en programanställning på 100 % för perioden 7 januari tom 30 juni 2014. Möjlighet till förlängning finns. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 28 oktober. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta programchef Tobias Gruhs 023 - 77 77 16. För frågor kring din ansökan kontakta personalspecialist Maritha Widlund 023 - 77 77 24. Fackliga frågor besvaras av Mattias Klefbeck SJF 023 - 77 77 53, Åsa Wisborg Unionen 08 - 784 5000 samt Saco som nås via saco@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Falun
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare till Sveriges Radio P4 Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare till Sveriges Radio P4 Dalarna

Reporter till Sameradion
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Sameradion söker en reporter till verksamheten i Kiruna. Tjänsten innebär arbete med både nyheter och program. Vi söker dig som är social, samhällsengagerad och allmänbildad samt tycker om att arbeta med same- och andra urfolksfrågor. Du gillar tempo i arbetet och har energi som inspirerar kollegor och bidrar till att Sameradion förblir en toppen arbetsplats. Vi vill också att du är flexibel och söker nya utmaningar samt är kreativ med egna idéer och uppslagsförslag. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Producera reportage till nyheter och program • Presentera nyheter och längre program • Skriva, fotografera och publicera till webben Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet • Kunskaper i samiska i både tal och skrift är ett krav • Erfarenhet av modern radioproduktion och bra koll på sociala medier och webb är meriterande • Kunskaper om det samiska samhället med inriktning på Sverige är meriterande • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en programanställning på heltid i Kiruna under perioden 2014-01-01 till och med 2014-05-31, med möjlighet till förlängning. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående. Din ansökan registrerar du senast 3 november 2013. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta kanalchefen Ole Isak Mienna tel: 070 – 314 58 56. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist, telefon 090-17 17 57. Fackliga frågor besvaras av Thomas Sarri, SJF telefon 070 - 269 61 62, Kathrin Nutti, Unionen telefon 0980-750 22 samt Evert van Berkel, SACO som nås via växeln 08-784 50 00. Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Reporter till Sameradion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reporter till Sameradion

Programledare till Sveriges Radio Dalarna
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Dalarna söker programledare till eftermiddagsprogrammet P4 Dalarna Eftermiddag. Radioprofilen Martin Eriksson behöver en programledarpartner. Sedan i våras har vi ett nytt spännande eftermiddagskoncept med start kl 15. Fokus är aktualiteter, nyheter, kultur, nöje, trafik och serviceinformation. Här finns debatten, analysen, fördjupningen på det som dominerat händelse- och nyhetsflödet. Publikens reaktioner har självklart utrymme. I vårt eftermiddagsprogram har vi ambitionen att vara avslöjande och underhållande på samma gång. Du ska finnas mycket i studion, men jobbet kan också innebära snabba rapporter utifrån fältet när det händer viktiga saker. Målet är att du ska bli en profilerad programledare i P 4 Dalarna! Vi söker en kvinnlig programledare eftersom programidén bygger på att vi ska ha en manlig och en kvinnlig programledare och vi redan har en man. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Programleda och självköra. • Direktsända från olika platser i Dalarna. • Planera, boka och producera sändningen. • Publicera och agera på Sveriges Radio-webben och på sociala medier. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning från högskola, folkhögskola eller motsvarande är ett krav. • Erfarenhet av arbete med nyheter är meriterande. • Körkort är ett krav. • God kännedom om Dalarna är meriterande. • Tidigare programledarerfarenhet från annan etermedia är meriterande. • Erfarenhet av att jobba kreativt med sociala medier som journalistiska verktyg är meriterande. • Erfarenhet av webbpublicering är meriterande. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Du kommer till en prisbelönt redaktion som ligger i lokaljournalistikens framkant, och vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med om att vidareutveckla ett redan populärt program med en erfaren programledare. Anställning Tjänsten är en programanställning på 100 % under perioden 2014-02-10 - 2014-06-30. Möjlighet till förlängning finns. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 24 november. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Tobias Gruhs, programchef, 023 - 77 77 16. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, personalspecialist, 023 - 77 77 24. Fackliga frågor besvaras av Mattias Klefbeck SJF 023-77 77 53, Åsa Wisborg Unionen 08 - 784 5000 samt Saco som nås via saco@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Falun
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare till Sveriges Radio Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare till Sveriges Radio Dalarna

Programchef till P4 Östergötland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Nu söker vi en driven programchef som kan utveckla det lokala programutbudet och medarbetarna vid P4 Östergötland. Dina arbetsuppgifter blir att utveckla och förädla den lokala kanalens utbud samt hålla det övergripande innehållsansvaret i vardagen. Du arbetsleder och coachar kanalens programmedarbetare och du arbetar med löpande återkoppling mot våra programmål. I rollen samarbetar du tätt med kanalens nyhetschef och ingår P4 Östergötlands ledningsgrupp. Vi söker dig som kan radiomediet, gillar förändringsarbete och har idéer om framtidens radio. Du arbetar för att öka mångfalden och hitta nya vägar till ökad publikkontakt. Du är en van arbetsledare och har journalistutbildning eller motsvarande. Du bör också tidigare ha jobbat med programåterkoppling och det är meriterande om du har kännedom om vårt sändningsområde. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Utveckla och återkoppla våra program och programledare • Ansvar för det dagliga programinnehållet tillsammans med nyhetschefen • Ansvar för det långsiktiga programutbudet • Ingår i kanalens ledningsgrupp Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav • Chefs- eller arbetsledarerfarenhet är ett krav • Erfarenhet av programåterkoppling är meriterande • Erfarenhet av förändringsledning • Gedigen radioerfarenhet är meriterande • Kännedom om P4 Östergötlands sändningsområde är meriterande • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. P4 Östergötland som arbetsplats präglas av ett generöst diskussionsklimat med mångfald av kompetenser och olikheter som kompletterar varandra. Vidare erbjuder vi en trivsam arbetsplats i nyrenoverade lokaler mitt i Industrilandskapet i centrala Norrköping. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskvärt tillträde senast 2014-02-01. Placeringsort är Norrköping. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 20 november 2013. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Peter Weyde, kanalchef Sveriges Radio Östergötland, tel 011-495 41 00. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, 011-495 41 05. Fackliga frågor besvaras av Lars Anrell, Journalistförbundet eller Jimmy Calmerberg Unionen, båda nås på tel 011-495 41 00 eller SACO som nås via saco@sr.se.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Programchef till P4 Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programchef till P4 Östergötland

Nyhetsreporter till P4 Sörmland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Sörmland söker en driven reporter till vår största redaktion i Eskilstuna. Vi jobbar inte enbart med ljud utan även med text och foto på webben samt i sociala medier. I rollen som reporter tycker du att de bästa nyheterna skapas ute bland människor och du förväntas att från första stund börja arbeta ute i ”verkligheten”. Huvudsakliga arbetsuppgifter *Göra inslag till våra nyhetssändningar och ibland även längre reportage till vårt aktualitetsprogram. * Skriva telegram och webbtexter * Fotografera Bakgrund och kvalifikationer * Journalistutbildning el motsvarande är ett krav * Erfarenhet som reporter är meriterande * Erfarenhet av webbarbete och fotografering är meriterande * Andra kontaktnät och nätverk * Kunskap om Sveriges Radios arbetsverktyg är meriterande * Körkort är ett krav I rollen som reporter söker vi dig som brinner för lokal journalistik. Du sätter den egna agendan samt hittar de självklara vinklarna. Vidare söker vi dig som är engagerad och har en god social förmåga samt är van vid att arbeta effektivt. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är ett vikariat under perioden 7 januari - 31 maj 2014. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du via ”ansök” senast 29 november 2013. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Malin Marcko, nyhetschef, tel 016-16 16 47. För frågor kring din ansökan kontakta Marianne Jansson, personalspecialist, tel 016-16 16 71. Fackliga frågor besvaras av Per Thyrén, SJF, tel 016-16 16 45 eller Lars Lundin, Unionen, tel 016-16 16 53 eller SACO som nås via e-post, saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nyhetsreporter till P4 Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyhetsreporter till P4 Sörmland

Erfaren teknisk projektledare till projektkontoret
Sveriges Radios projektkontor levererar projektledare till Sveriges Radios interna tekniska utvecklingsprojekt. Våra projektledare bidrar under hela projektets livslängd, från tidiga förstudier till utrullning av nya IT-lösningar, och våra uppdrag finns i alla olika projektfaser. Vi upplever ett ökande behov av tekniska projektledare med förmåga att fungera i gränssnittet mellan verksamhet och IT-stöd. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Rapportera till projektsponsorn och portföljchefen • Planera, utforma och följa upp projektet • Hantera uppkomna ärenden och vidta nödvändiga åtgärder. • Säkerställa att projektets delar går mot det gemensamma målet samt koordinera projektet med andra projekt och verksamheter där det finns beroenden. • Säkerställa att projektets leveranser möter kraven på kvalitet är i tid och följer budget och beslutade planer. • Genomföra nödvändig kommunikation med projektets intressenter. • Hantera beroenden, hot, hinder och risker. Bakgrund och kvalifikationer Krav • Du har akademisk examen el motsvarande kompetens • Du har gedigen erfarenhet av att arbeta som projektledare/konsult • Du har minst 4 års erfarenhet av projektledning i stora organisationer • Du har gedigen erfarenhet av PROPS/XLPM eller liknande metodik • Du har arbetat som projektledare i olika typer av projekt och har en mycket bred allmän IT-kompetens. Meriterande • Erfarenhet från integrationsprojekt Du är duktig på och tycker om att leda andra. Du trivs i rollen som projektledare när du får ta dig an nya utmanande uppdrag. Du har en stark servicekänsla med fokus på kundens behov. Du är pedagogisk och har ett konsekvent och tydligt agerande. Dessutom har du förmågan att se helheten och tänka i helhetslösningar. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 8 november. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Robert Johansson, tel 08-784 98 61 alt. 0768-787925. För frågor kring din ansökan kontakta Gunilla Perméus, personalspecialist, tel 0709-685567. Fackliga frågor besvaras av Unionen SACO och Journalistförbundet via Sveriges Radios vxl, tel. 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren teknisk projektledare till projektkontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren teknisk projektledare till projektkontoret

Projektledare till Utvecklingsavdelningen
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Sveriges Radios projektkontor levererar projektledare till Sveriges Radios interna tekniska utvecklingsprojekt. Våra projektledare bidrar under hela projektets livslängd, från tidiga förstudier till utrullning av nya IT-lösningar, och våra uppdrag finns i alla olika projektfaser. Vi upplever ett ökande behov av tekniska projektledare med förmåga att fungera i gränssnittet mellan verksamhet och IT-stöd. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Rapportera till projektsponsorn och portföljchefen • Planera, utforma och följa upp projektet • Hantera uppkomna ärenden och vidta nödvändiga åtgärder • Säkerställa att projektets delar går mot det gemensamma målet samt koordinera projektet med andra projekt och verksamheter där det finns beroenden • Säkerställa att projektets leveranser möter kraven på kvalitet är i tid och följer budget och beslutade planer • Genomföra nödvändig kommunikation med projektets intressenter. • Hantera beroenden, hot, hinder och risker Bakgrund och kvalifikationer Krav • Du har akademisk examen el motsvarande kompetens • Du har gedigen erfarenhet av att arbeta som projektledare/konsult • Du har minst 2 års erfarenhet av projektledning i stora organisationer • Du har gedigen erfarenhet av PROPS/XLPM eller liknande metodik • Du har arbetat som projektledare i olika typer av projekt och har en mycket bred allmän IT-kompetens. Meriterande • Erfarenhet från integrationsprojekt Du är duktig på och tycker om att leda andra. Du trivs i rollen som projektledare när du får ta dig an nya utmanande uppdrag. Du har en stark servicekänsla med fokus på kundens behov. Du är pedagogisk och har ett konsekvent och tydligt agerande. Dessutom har du förmågan att se helheten och tänka i helhetslösningar. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 15 december. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Robert Johansson, tel 08-784 98 61 alt. 0768-787925. För frågor kring din ansökan kontakta Gunilla Perméus, personalspecialist, tel 0709-685567. Fackliga frågor besvaras av Unionen SACO och Journalistförbundet via Sveriges Radios vxl, tel. 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Utvecklingsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Utvecklingsavdelningen

Driftledare till Sveriges Radio
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Till gruppen DC och Support inom avdelningen Teknik IT/DC söker vi fyra Driftledare till vår Driftcentral, DC. Driftcentralen är bemannad dygnet runt årets alla dagar. Gruppen ansvarar och verkar för en kontinuerlig utsändning av SR:s samtliga kanaler och för att säkerställa Viktigt Meddelande till Allmänheten, VMA, och att nyheter når ut till lyssnarna oavsett produktions- eller infrastrukturella problem. Driftcentralen, DC är Sveriges Radios knutpunkt för tekniska akutärenden dygnet runt, där DC löser problem alternativt lotsar dessa vidare. Som driftledare ingår man i en vaktlista som bemannar Sveriges Radios Driftcentral, DC. Driftledarna verkar året runt alla dagar med att ansvara och verka för en kontinuerlig utsändning av Sveriges Radios samtliga kanaler. Säkerställa Viktigt Meddelande till Almmänheten, VMA och att nyheterna når ut till lyssnarna oavsett produktions- eller infrastrukturella problem. Under vissa tider bemannas Sveriges Radios Helpdesk av DC’s driftledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter • I arbetet som Driftledare ingår att styra och övervaka infrastrukturen för Sveriges Radios distribution och kontribution. Hantera avbrott, utföra felsökning och åtgärda uppkomna fel samt ansvara för larmhantering. • Samordna IT-driftstörningar utom kontorstid som Incident Manager, IM enligt Incidentprocessen. • Koordinera webbsändningar, extra evenemangsändningar, sport och även omläggning av ordinarie kanalers matningar till webben. • Agera Helpdesk mellan 05.30 – 08.30 samt 17.00 – 19.30. Bakgrund och kvalifikationer Krav Relevant utbildning, t ex.ljud/elektroingenjör alternativt ljud/ITtekniker Kunskap om Public Service i allmänhet, men radio i synnerhet Önskvärt Erfarenhet av projektledning, IT-teknik, Ljudteknik, vana från arbete som kräver förmåga att bibehålla lugnt, fördela arbetsuppgifter i ett snabbt tempo och dirigera resurer Kunskaper om system som NTP, DHD, DIGAS, Mandotsy, NNM. Microsoft Service Manager Erfarenhet av arbete som kräver mycket kort insatstid när det händer, där flexibilitet och problemlösning För att trivas som driftledare tror vi att du gillar att ge service, är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker, lösa problem i stunden, ha många bollar i luften, samordna och säkerställa alla möjliga saker både internt och externt. Att arbeta i både i grupp och enskilt är något som vi tror att du kan växla mellan. Har du lätt för att få kontakt med andra människor och samtidigt får deras förtroende har goda möjligheter att lyckas i rollen. Vi tror också att du har ett gediget intresse för driftsfrågor. Vi tror att du har en bakgrund som inom ljud eller IT. Har du arbetat med likartade arbetsuppgifter så ses detta som mycket meriterande. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete som kräver engagemang och initiativtagande med hög ansvarskänsla och god kännedom om ITIL-processer. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, förlagda till 32,5 timmar per vecka i ett kontinuerligt lagt 3-skiftsvaktschema. Arbetet är förlagt till alla dagar i veckan och under alla tider på dygnet. Två av tjänsterna ska tillträdas omgående, de övriga två ska tillträdas tidigas februari - 2014. I tjänsterna kan det komma att i viss utsträckning ingå arbete förlagd till annan ort. Ansökan Din ansökan registrerar du senast den 7 januari 2014. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten, kontakta Örjan Rosén, telefon 0708 – 12 12 46. För frågor kring annonsen, kontakta Gunilla Perméus, personalspecialist, mobil 0709 - 468360. Fackliga frågor besvaras av Unionen, Erland von Heijne som nås via företagets växel 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Driftledare till Sveriges Radio jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftledare till Sveriges Radio

Sveriges Radio Örebro söker mobil reporter
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Som mobil reporter på P4 Örebros aktualitetsprogram Rakt på Sak arbetar du med hela Örebro län som arbetsfält. Ditt uppdrag är att vara på plats där det händer, du jobbar fram egna nyhets- och aktualitetsvinklar till programmet . Du granskar våra beslutsfattare och sätter agendan. Du möter människor i deras vardag och förmedlar berättelser och känslor i radion. Tempot är högt och du jobbar i hög grad självständigt och tar ett stort eget ansvar. Du arbetar i nära samarbete med programledare, producent och nyhetsredaktionen. Vi söker dig som är kreativ, känner dig bekväm med teknik och datorer och ser webbarbete och sociala medier som en självklar del av vardagen. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Du arbetar som reporter ute på fält och gör bl.a. direktintervjuer till vårt aktualitetsprogram. • Du arbetar också med att skriva och redigera artiklar, publicera text och bild på webben och i sociala medier. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistisk grundutbildning eller motsvarande är ett krav. • Erfarenhet av sociala medier och publicering på webben är meriterande. • Erfarenhet av mångfaldsfrågor är meriterande. • God lokalkännedom och stort kontaktnät i Örebro län är meritande. • Du följer nyheter och samhällsdebatter och har en bra omvärldskoll. • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. • Körkort är ett krav. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en programanställning på heltid i minst 3 månader. Tillträde januari 2014. Placeringsort Örebro. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 16 december. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Anna Lorentzon, programchef, 019 - 19 20 50 eller Päivi Hjerp, kanalchef, 019 - 19 20 40. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, personalspecialist, tel 023 - 77 77 24. Fackliga frågor besvaras av Gunnar Eriksson SJF 070-5615622, May-Britt Rylander Unionen 019 - 19 20 64 samt Saco som nås via saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sveriges Radio Örebro söker mobil reporter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sveriges Radio Örebro söker mobil reporter

Fyra driftledare till Teknik IT/Driftcentralen
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Driftcentralen är bemannad årets alla dagar och dygnet runt. Gruppen ansvarar och verkar för en kontinuerlig utsändning av Sveriges Radios kanaler, att nyheter når ut till lyssnarna samt att säkerställa "Viktiga meddelanden till Allmänheten" (VMA). Under vissa tider på dygnet arbetar även driftcentralens medarbetare i företagets Helpdesk. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Styra och övervaka infrastrukturen för Sveriges Radios distribution och kontribution • Hantera avbrott, utföra felsökning och åtgärda uppkomna fel • Samordna IT-driftstörningar utom kontorstid som Incident Manager • Koordinera webbsändningar, extra evenemangssändningar, sport och även omläggning av ordinarie kanalers matningar till webben Bakgrund och kvalifikationer • Relevant teknisk utbildning inom ljud, elektro eller IT är ett krav. Har du högskoleutbildning är det meriterande. • Projektvana är meriterande • Kännedom om ITIL-processen är meriterande • Erfarenhet av att ha arbetat med övervakning av tekniska system är meriterande • Engelska i tal och skrift är ett krav I rollen som driftledare söker vi dig med erfarenhet av arbete som kräver mycket kort insatstid. I dessa situationer behöver du ha förmåga att bibehålla lugn, vara flexibel och fördela arbetsuppgifter i ett snabbt tempo. För att trivas som driftledare är det viktigt att du har servicekänsla, är nyfiken och har vilja att lära dig nya saker. Har du förmåga till inlevelse, lätt för att få kontakt med andra människor och samtidigt få deras förtroende har du goda möjligheter att lyckas i rollen. Att du har ett gediget intresse för driftsfrågor förutsätter vi. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. I rollen som driftledare ingår du i en vaktlista där heltiden är förlagd till 32,5 timmar per vecka i ett treskiftsvaktschema. Arbetet är förlagt till alla dagar i veckan och under alla tider på dygnet. I tjänsterna kan det förekomma arbete förlagt till annan ort. Två av tjänsterna skall tillträdas omgående och de två andra ska tillträdas tidigast februari, 2014. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 19 januari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten, kontakta Örjan Rosén, gruppchef, tel 0708-12 12 46. För frågor kring din ansökan kontakta Gunilla Perméus, personalspecialist, tel mobil 0709-46 83 60. Fackliga frågor besvaras av Erland von Heijne, Unionen, som nås via vår växel, tel 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Fyra driftledare till Teknik IT/Driftcentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fyra driftledare till Teknik IT/Driftcentralen

HF-reporter och sidekick till Metropol
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Ungt, lokalt och med nya röster - Metropol 93,8 är en storstadskanal som har fokus på lyssnargruppen 15 till 25 år. Vi söker nu en HF-reporter till vårt eftermiddagsprogram. Du som söker ska vara en noggrann och kreativ tjej eller kille som hänger med i samhällsdebatten, du lyssnar mycket på musik, ser film och är nyfiken på allt som rör sig. Och framförallt – du har grym koll på Stockholm – och helst de saker som inte kommer med i andra kanaler eller i media. Du ska gärna ha jobbat inom direktsänd media. Du är prestigelös och beredd på att samarbeta tätt med programledaren, producent och de övriga på redaktionen. Du som söker ska självklart ha bra koll på hur kanalen låter. Metropol använder sig mycket av sociala medier. Huvudsakliga arbetsuppgifter • I samarbete med redaktionen boka intervjuer • Arbeta som HF-reporter • Periodvis fungera som sidekick till programledaren Bakgrund och kvalifikationer • Journalistisk utbildning eller motsvarande är meriterande • Radioerfarenhet eller erfarenhet av direktsändningar är meriterande. • God kännedom om Stockholmsområdet krävs • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en programanställning under perioden 2 januari t o m 30 juni 2014. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 13 december 2013. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Maud Johansson, tf programchef Metropol, tel 08-784 96 85. För frågor kring din ansökan kontakta Marianne Jansson, personalspecialist, tel 016-16 16 71. Fackliga frågor besvaras av Henrik Olsson, SJF samt Erland von Heijne, Unionen och nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00. SACO nås via saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga HF-reporter och sidekick till Metropol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HF-reporter och sidekick till Metropol

Morgonprogramledare till P4 Norrbotten
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Morgon ger norrbottningarna det senaste och viktigaste varje minut, varje morgon i veckan. Redaktionen arbetar nära publiken genom en tät dialog på olika plattformar och bjuder också på ett leende genom smarta, researchande och väl planerade snackisar. Ryggraden i programmet är nyheter, aktualiteter, trafik, service- och väderinformation. Nu söker vi den tredje kuggen i P4 Morgon, en programledare med en tydlig aktualitetsprägel och som har glimten i ögat. I redaktionen ingår ytterligare en programledare och en producent. Redaktionen har ett nära samarbete med nyheterna och övriga program i den lokala kanalen. Vi söker dig med ett brett journalistiskt kunnande. Du ska kunna fånga morgonens viktigaste nyhet, göra vardagsreflektioner med fokus på vår målgrupp, behärska både aktualiteter och nära samtal med lyssnare. Du ska vara en lagspelare och snabb i tanke och handling. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Programleda morgonprogrammet • Planera och förboka idéer för kommande morgnar • Publicera material från morgonen på webben • Under pågående program hitta uppslag och snabbt boka in aktuella gäster eller telefonintervjuer Bakgrund och kvalifikationer • Journalist utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Programledarerfarenhet är en merit • B-körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en programanställning på heltid under sex månader med tillträde i februari 2014. Möjlighet till förlängning finns. Placeringsort är Luleå. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 2 januari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Lisa Wede, programchef, tel 0920-27 53 60 eller Göran Hedemalm, kanalchef och ansvarig utgivare, tel 0920-27 53 10. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist, tel 090-17 17 57. Fackliga frågor besvaras av Carin Sjöblom, SJF eller Thore Wilhelmsson, Unionen, båda nås via växeln på 0920-27 53 00 eller Evert van Berkel, SACO som nås via växeln på 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Morgonprogramledare till P4 Norrbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Morgonprogramledare till P4 Norrbotten

Nyhets- och aktualitetsreporter till Sveriges Radio Sisuradio i Gävle
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Sveriges Radio Sisuradio är en finsk- och tornedalsfinsk kanal med reportrar placerade i Stockholm och inom åtta andra regioner i landet. Nu söker vi en nyhets- och aktualitetsreporter till vår redaktion i Gävle som ingår i produktionsgruppen Sydänmaa/"Hjärteland". För närvarande samsänder Sydänmaa med region Mellan-Sverige. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Producera nyhets- och aktualitetsinslag • Leda det regionala programmet i P4 som direktsänds på vardagar 18.10-19.00 • Fotografering och webbpublicering Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande kunskaper och erfarenhet är ett krav • Du ska behärska finska och svenska i både tal och skrift. Detta är ett krav • Kunskap om den finska minoriteten, det svenska samhället och gärna också området Gävleborg, Dalarna och Värmland • Erfarenhet av webbpublicering är meriterande • Erfarenhet av etermedia är meriterande • Erfarenhet av lokal journalistik är meriterande • Körkort är ett krav I rollen som nyhets- och aktualitetsreporter söker vi dig som är kreativ och har förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du är självständig och tar egna initiativ då arbetsledningen finns på annan ort. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde i januari 2014 eller efter överenskommelse. Placeringsort Gävle. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 22 januari. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Päivi Tompuri, kanalchef SR Sisuradio, tel 08 - 784 2530 eller Leif Eriksson, kanalchef P4 Gävleborg, tel 026 - 66 65 61. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, personalspecialist, tel 023 - 77 77 24. Fackliga frågor besvaras av Eija Björstrand SJF, tel 036 - 215 66 38 eller Juha Tainio Unionen tel 0920 - 27 54 71 eller Saco som nås via saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Gävle
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Nyhets- och aktualitetsreporter till Sveriges Radio Sisuradio i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyhets- och aktualitetsreporter till Sveriges Radio Sisuradio i Gävle

Personalchef till personalenheten
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.I rollen som personalchef söker vi dig med god förmåga att leda operativa personalfrågor. Du ansvarar för personalavdelningens 17 medarbetare varav 14 är personalspecialister och du rapporterar till Sveriges Radios personaldirektör, Ingrid Wibom. Personalavdelningen fungerar som ett operativt stöd till verksamhetens chefer i samtliga förekommande personalfrågor. Avdelningen har ett nationellt ansvar och medarbetarna är placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Falun och Umeå. Vi ser gärna att du besitter särskilt goda kunskaper inom rekrytering och arbetsrätt. Du ingår i ledningsgrupp tillsammans med cheferna för personaladministration och kompetensutveckling. Totalt består Sveriges Radios personalenhet av närmare 50 medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter • leda, coacha och utveckla avdelningens medarbetare • skapa tydliga rutiner för det operativa personalstödet till verksamheten • initiera, driva och följa upp förbättringar inom personalavdelningens linjestöd • hålla dig ajour med utveckling och förändringar inom det egna området • delta i ledningsgrupper och arbetsgrupper kring personalfrågor och skapa goda förutsättningar för Sveriges Radios personalarbete • delta i förhandlingar på olika nivåer i organisationen • medverka till att uppsatta mål nås Bakgrund och kvalifikationer • personalvetarexamen eller akademisk examen men arbetslivserfarenhet som givit motsvarande kunskaper • minst tre års erfarenhet av ledarskap inom personalfrågor, erfarenhet av distansledarskap är meriterande • minst fem års erfarenhet av brett personalarbete omfattande arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, lönebildning, etc • god kunskap inom rekrytering • god kunskap inom arbetsrätt • god kunskap i Officepaketet I rollen som personalchef för personalavdelningen krävs det att du är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Rollen innebär att planera, genomföra, avsluta, följa upp och utvärdera arbetet på avdelningen på ett systematiskt och strukturerat sätt Du förmår skapa tydlighet i rutiner och processer samt kommunicera dem till linjens chefer. Du har ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap och är intresserad av det operativa arbetet. Vidare behöver du ha ett helhetsperspektiv samt förmåga att arbeta uthålligt för att uppnå Sveriges Radios vision och långsiktiga mål. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Sveriges Radio erbjuder dig en utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i en föränderlig organisation inom Public Service. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast dem 29 januari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten samt din ansökan kontakta Linda Josephson, rekryteringskonsult på Adecco, tel 08-598 986 66. Fackliga frågor besvaras av besvaras av Unionen, SACO och Journalistförbundet via Sveriges Radios växel, tel 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personalchef till personalenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalchef till personalenheten

Semestervikarier till P4 Jämtland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Jämtland, som är en av Sveriges Radios mest avlyssnade lokala kanaler, söker nu dig som vill göra nära och relevant journalistik hos oss i sommar. Vår redaktion har byggt upp ett publikt nätverk, där engagerade personer ur publiken är med och bidrar med kunskap, nyhetstips och respons till redaktionen. Vi arbetar med en öppen agenda och med regelbundna temaveckor för att göra publiken till tydliga medskapare i kvalificerat journalistiskt arbete. I juni, juli och augusti söker vi nyhetsreportrar, nyhetspresentatörer, programledare och producenter till vår redaktion. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Tidigare radioerfarenhet är meriterande • Körkort är ett krav • Självkörskunskap och lokalkännedom är meriterande • Kunskap av ENPS, Digas och Mandozzi är något vi värdesätter Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är semestervikariat med varierande längd under sommaren 2014. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Östersund. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 9 februari 2014. OBS! Vi ber dig att inte skicka med några ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsterna kontakta Elisabeth Wickzell, programchef, eller Filip Gustafsson, nyhetschef, båda nås via växeln på 063-16 06 00. Fackliga frågor besvaras av Agneta Nilsson, SJF, tel: 063-16 06 51 eller Pelle Törnqvist, Unionen, tel: 063-16 06 81 eller SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Östersund
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till P4 Jämtland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till P4 Jämtland

Semestervikarier till Sameradion
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se. Sveriges Radio Sameradion söker semestervikarier till vår nyhets- och programredaktion i Kiruna. Vi söker reportrar, nyhetspresentatörer och programledare. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Erfarenhet av radio är meriterande • Kunskap om Sveriges Radio och våra arbetsredskap är meriterande • Språkkunskaper i samiska är meriterande • B-körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är semestervikariat med varierande längd under sommaren 2014. Tillträde enligt överenskommelse. Placering i Kiruna. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 28 februari 2014. OBS! Skicka inga ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Ole Isak Mienna, kanalchef via växeln på tel 0980–750 20. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist via växeln på tel: 090-17 17 00. Fackliga frågor besvaras av Thomas Sarri (SJF) eller Kathrin Nutti (Unionen) som nås via växeln 0980-750 20, eller SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Sameradion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Sameradion

Semestervikarier till SR Norrbotten
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se. Vill du ha ett roligt och utmanande semestervikariat? Sveriges Radio Norrbotten söker journalister för semestervikariat på lokala kanalens nyhets- och programredaktion. Vi söker också semestervikarier för Ekot och P3 Nyheterna. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Radiovana är meriterande • Erfarenhet av nyhetsjournalistik eller programarbete är meriterande • Lokalkännedom om Norrbotten är meriterande • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är semestervikariat med varierande längd under sommaren 2014. Ansökan Är du redo för en spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 9 februari 2014. OBS! Skicka inga ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Göran Hedemalm, kanalchef eller Lisa Wede, programchef, båda nås via växeln på 0920-27 53 00. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist, nås via växeln på tel: 090-17 17 00. Fackliga frågor besvaras av Carin Sjöblom (SJF) eller Thore Wilhelmsson (Unionen) som båda nås via växeln 0920-27 53 00 eller SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Luleå
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till SR Norrbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till SR Norrbotten

Semestervikarier till SR Västerbotten
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se. Sveriges Radio Västerbotten är en av de större lokala kanalerna som utöver bevakning av länet också arbetar med samhällsjournalistik, kulturjournalistik och livemusikproduktioner. Vi bidrar med jazz, klassiskmusik, folkmusik, pop och rock för sändning i P2, P3 och P4. Nu söker vi semestervikarier till vår lokala nyhets- och programredaktion i Umeå och Skellefteå samt även semestervikarier för våra medarbetare som jobbar för Studio Ett och P1 morgon. Vi söker reportrar, nyhetspresentatörer och programledare. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Radiovana är ett krav/meriterande? • B-körkort är ett krav • Erfarenhet av webbpublicering är meriterande Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är semestervikariat med varierande längd under sommaren 2014. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Umeå och Skellefteå. Ange i din ansökan vilken ort du vill till. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 9 februari 2014. OBS! Skicka inga ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta AnnaLena Forsberg, planeringschef. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, personalspecialist. Båda nås via växeln 090-17 17 00. Fackliga frågor besvaras av Lennart Odhström SJF, Per-Gunnar Eriksson Unionen, båda nås via växeln 090-17 17 00 samt SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till SR Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till SR Västerbotten

Semestervikarier till P4 Västernorrland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se. P4 Västernorrland söker semestervikarier till vårt fagra län och vår härliga arbetsplats. Här finns chansen till sommarens roligaste jobb. Vi söker reportrar och programledare. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Radioerfarenhet är meriterande • B-körkort är ett krav • Lokalkännedom är en stor fördel • Erfarenhet av webbpublicering är meriterande • Eftersom 2014 är ett valår så ser vi gärna att du har god kunskap och intresse för politiska frågor Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är semestervikariat under sommaren 2014 med varierande tillträdes- och slutdatum. Placeringsort är Sundsvall. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 9 februari 2014. OBS! Skicka inga ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Per-Erik Karlsson, programchef eller Matilda Jansson, nyhetschef eller Susanne Helsing, kanalchef. Alla nås via växeln på tel: 060–19 03 00. Fackliga frågor besvaras av Ingrid Engstedt-Edfast (SJF) eller Peter Wallgren (Unionen) som nås via växeln 060–19 03 00 eller SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till P4 Västernorrland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till P4 Västernorrland

Nyhetsjournalist till Sveriges Radios Somaliska redaktion
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Nyhetsjournalist till Sveriges Radios Somaliska redaktion för kortare anställningar Somaliska redaktionen ingår i SR International, Sveriges Radios internationella kanal som sänder på 8 olika språk. Vår journalistik följer de grundläggande public service principerna om en oberoende, balanserad och saklig rapportering. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Arbeta som reporter, nyhetsredaktör, producent och programledare i vår halvtimmes sändning två dagar i veckan • Publicera texter och inslag på redaktionens webbsida Bakgrund och kvalifikationer • Du har somaliska som modersmål och behärskar det bra i skrift • Goda kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället • Genuint intresse för människor och samhället • God förmåga att strukturera ett journalistiskt material • Tidigare erfarenheter av journalistiskt arbete är meriterande • Som person är du kreativ, nyfiken och självständig • God samarbetsförmåga är en förutsättning för det redaktionella arbetet Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Ett antal kortare anställningar. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 9 februari 2014. Skicka gärna exempel på tidigare journalistiskt arbete (text och/eller ljud). Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta arbetsledaren Sîlan Diljen, tel: 08-7842876. Du kan även läsa mer om SR International på http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2172 Fackliga frågor besvaras av Victoria Padin (Unionen) och Firas Jonblat (SJF) som nås via Sveriges Radios växel 08-784 00 00 och SACO som nås via saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Nyhetsjournalist till Sveriges Radios Somaliska redaktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyhetsjournalist till Sveriges Radios Somaliska redaktion

Semestervikariat till SR International
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Semestervikarier till SR International SR International söker semestervikarier för sändningar på engelska, arabiska, romani, kurdiska, somaliska, persiska, ryska och tyska. Därutöver behöver vi svenskspråkiga journalister till vår gemensamma nyhetsdesk. Vårt utbud är nyhetsorienterat och riktar sig dels till lyssnare i Sverige, dels till en internationell publik. Rapporteringen är helt och hållet inriktad på nyheter och aktualiteter om Sverige. Vår journalistik följer de grundläggande public service principerna om en oberoende, balanserad och saklig rapportering. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Arbeta som reporter, nyhetsredaktör, producent och programledare i våra sändningar • Publicera texter och inslag på redaktionens webbsida Bakgrund och kvalifikationer • Du bör ha språkkunskaper på modersmålsnivå i tal och skrift i relation till den språkgrupp du vill jobba i • Goda kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället • God förmåga att strukturera ett journalistiskt material • Journalistisk erfarenhet är en fördel • Som person är du kreativ, nyfiken och självständig • God samarbetsförmåga är en förutsättning för det redaktionella arbetet Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsterna är semestervikariat under sommaren 2014 med varierande tillträdes- och slutdatum. Placeringsort är Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 16 februari 2014. Vi ber dig att skicka ljudfiler först efter begäran. Vill Du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta resp. arbetsledare: Sîlan Diljen, e-post silan.diljen@sverigesradio.se för kurdiska, somaliska och persiska Luise Steinberger, e-post luise.steinberger@sverigesradio.se för tyska, ryska och romani Gaby Katz, e-post gaby.katz@sverigesradio.se för engelska och arabiska Monika Sällström, e-post monika.sallstrom@sverigesradio.se för nyhetsdesken För frågor kring din ansökan kontakta personalspecialist Riikka Heinola, e-post riikka.heinola@sverigesradio.se. Fackliga frågor besvaras av Victoria Padin (Unionen) och Firas Jonblat (SJF) som nås via Sveriges Radios växel 08-784 00 00 och SACO som nås via saco@sverigesradio.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat till SR International jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat till SR International

Programledare till P2 Live klassiskt
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.I Sveriges Radios musikområde ingår Sveriges Radio Musik och Berwaldhallen. Sveriges Radio Musik är den redaktion som ansvarar för musikutbudet i samtliga kanaler. Liveredaktionen inom Sveriges Radio Musik har ett omfattande inspelnings- och sändningsåtagande och speglar musiklivet i hela landet i form av konserter, operor, festivaler och andra evenemang. Alla delar av Sveriges Radios breda musikuppdrag finns representerade i Liveredaktionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter Programledarens främsta arbetsuppgift är att presentera P2:s klassiska livekonserter och operasändningar. Detta kan innebära allt från att presentera konserter i direktsändning inför publik - eller från en foajé - till att i studio sammanställa och presentera redan inspelat livematerial. Programledaren gör intervjuer med medverkande, skriver egna texter och redigerar intervjuer och gör inslag. Du har också i viss mån ansvar för arkivering. Som programledare ingår du i Sveriges Radios Musiks liveredaktion där du bland många främst samarbetar med programledarkolleger och liveproducenter Bakgrund och kvalifikationer • Mycket goda kunskaper i klassisk musik är ett krav • Vi ser gärna att du har journalistisk utbildning eller motsvarande • Förmåga att uttrycka dig mycket väl i tal och väl i skrift är ett krav • Goda kunskaper i engelska och ytterligare språk är meriterande • Erfarenhet av ljudredigeringsprogram är också meriterande I rollen som programledare ska du vara kreativ, utåtriktad, stresstålig och ha lätt för att samarbeta med andra. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Liveredaktionen inom Sveriges Radio Musik erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats, där möjligheterna till kontakt med musiklivet både inom och utanför Sveriges Radios väggar är många och varierade. Detta i linje med vårt uppdrag att med fokus på kvalitet och mångfald spegla det svenska musiklivet och våra egna ensembler Sveriges Radios symfoniorkester och Radiokören. Anställning Tjänsten är en programanställning och omfattar 75%, anställningstid 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträdesdatum 1 mars. Placeringsort Stockholm. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 7 februari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Maria Eby von Zweigbergk, chef för liveredaktionen, mobil 070-716 82 99. För frågor kring din ansökan kontakta Helene Carlberg, personalspecialist, mobil 070-557 97 65. Fackliga frågor besvaras av Pelle Moeld och Berit Nygren, SJF, Sam Jakobsson, Unionen. Båda nås via Sveriges Radios växel tel 08-784 50 00. Fackliga företrädare för SACO nås via e-post saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare till P2 Live klassiskt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare till P2 Live klassiskt

Tutti Kontrabas
Konserthuset Berwaldhallen är som en del av Sveriges Radio, med Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören, en ledande kulturskapare och kulturförmedlare, regionalt, nationellt och internationellt. Genom turnéer och framträdanden världen över har våra två ensembler blivit viktiga ambassadörer för svensk musik och kultur utomlands. Sveriges Radios ensembler förmår attrahera de främsta dirigenterna och solisterna, vilket inte minst visas av de nuvarande internationellt väl etablerade chefsdirigenterna Daniel Harding och Peter Dijkstra.Sveriges Radios Symfoniorkester söker en tuttimusiker till kontrabasstämman. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är ett vikariat t o m 31 december 2014. Orkestern arbetar 29 timmar i veckan, och högst 230 dagar per år. Normalt hålls repetitioner måndag till fredag med konserter två gånger i veckan. Vill du läsa mer om Radiokören och Berwaldhallen är du välkommen att gå in på vår hemsida, www.berwaldhallen.se Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 3 februari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Dace Vinklere, orkesterinspicient via dace.vinkler@sverigesradio.se För frågor kring din ansökan kontakta Helene Carlberg, personalspecialist, mobil 070-557 97 65. Fackliga frågor besvaras av: Maj Widding (SYMF), via email, maj.widding@sr.se och Ulf Bjurenhed (SMF), via email, ulf.bjurenhed@sr.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tutti Kontrabas jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tutti Kontrabas

Programledare till P4 Västmanland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.P4 Västmanland söker en programledare till vårt populära eftermiddagsprogram. P4 Eftermiddag är ett aktualitetsprogram som görs i nära samarbete med vår nyhetsredaktion och följer upp dagens viktigaste lokala nyheter. I programmet möts makthavare och berörda. Programmet går bakom händelseytan, skildrar skeendet, letar analyser, ger bilder och motbilder. Vi finns med direkt på plats när något händer. P4 Eftermiddag innehåller också kultur, nöje och sport. Perspektivet är det lokala och här möter publiken människor som lever och verkar i sändningsområdet. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Programleda självkört • Planera och föboka idéer för kommande sändningar • Publicera material på webben och agera på sociala medier • Fungera som reporter i programmet när du inte är sändningsansvarig Bakgrund och kvalifikationer • Journalistisk utbildning eller motsvarande är ett krav • Programledarerfarenhet från SR eller annan etermedia är meriterande • Erfarenhet av webb, sociala medier och fotografering som journalistiska verktyg är meriterande • B-körkort är ett krav Som programledare ska du vara samhällsintresserad, snabbtänkt och allmänbildad.Eftersom en stor del av arbetet utförs tillsammans med andra krävs det att du som programledare har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Det är även viktigt att du är initiativtagande och självgående. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Redaktionen ligger centralt placerad i Västerås, en av landets större städer och med Mälarens stränder och Bergslagens skogar i närheten. Anställning Tjänsten är en programanställning för perioden 1 april t o m 31 december 2014. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 16 februari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Maria Grandin, programchef, Anna Holm, nyhetschef eller Kent Nilsson, kanalchef. Samtliga nås via växeln, tel 021-495 25 00. För frågor kring din ansökan kontakta Marianne Jansson, personalspecialist, tel 016-16 16 71. Fackliga frågor besvaras av Marcus Carlsson, SJF eller Ralf Andersson, Unionen. De nås via växeln, tel 021- 495 25 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Västerås
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare till P4 Västmanland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare till P4 Västmanland

Serviceingenjör till Teknik IT / DC
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Tjänsten som serviceingenjör är placerat inom avdelningen Teknik IT & DC. Det är den avdelning inom Sveriges Radio som äger, förvaltar och ansvarar för drift av den teknik som garanterar att Sveriges Radios innehåll finns på alla förekommande plattformar med så bra teknisk kvalitet och så hög tillgänglighet som möjligt. Du ingår i teamet Rikssupport, ett engagerat, ambitiöst och kunnigt gäng som stöttar dig fullt ut när det behövs. Funktionsteamet Rikssupport ansvarar för drift och underhåll av den produktionstekniska infrastrukturen på de lokala Radiohusen i landet. Din placeringsort är i Gävle, men du förväntas primärt även supporta området Uppsala, Falun och Sundsvall. Resor i övriga landet förekommer Huvudsakliga arbetsuppgifter • Arbetet består i att åtgärda akuta driftstörningar och utifrån beställningar från verksamheten, serva och underhålla S R ’s utrustning inom bl.a. områdena kontrollbord, matrisenheter, datautrustning, centralväxlar, telefoni och HF. • I arbetet ingår att underhålla den bärande infrastrukturen för data och ljud inom SR. Ett annat viktigt ansvarsområde är att delta i uppbyggnad och installation av produktionsmiljöer samt aktivt bidra till dokumentation av förändringar inom verksamheten. Bakgrund och kvalifikationer • Du ska ha en bred data- och elektronikkompetens. • Lämplig bakgrund är ingenjör i elektronik eller en annan eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik. • Ett krav är att du behärskar engelska i tal och skrift. • Kunskaper inom nätverk och datakommunikation är meriterande. Arbetet bedrivs med hjälp av ITIL-processtöd. • En utmärkande egenskap hos dig är din förmåga att bygga förtroende och få med dig människor. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samarbeta och tydligt kommunicera tekniska lösningar. Att du också brinner för ljud, radio och modern medieteknik är en merit Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 14/2-2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Björn Westerberg tel 08-7842305, Hans-Bertil Hansson 040-6665520. För frågor kring din ansökan kontakta Margareta Udd. personalspecialist, tel. 08-784 72 82 Fackliga frågor besvaras av Erland von Hejne 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Gävle
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör till Teknik IT / DC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör till Teknik IT / DC

Serviceingenjör till Teknik IT / DC
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Tjänsten som serviceingenjör är placerat inom avdelningen Teknik IT & DC. Det är den avdelning inom Sveriges Radio som äger, förvaltar och ansvarar för drift av den teknik som garanterar att Sveriges Radios innehåll finns på alla förekommande plattformar med så bra teknisk kvalitet och så hög tillgänglighet som möjligt. Du ingår i teamet Rikssupport, ett engagerat, ambitiöst och kunnigt gäng som stöttar dig fullt ut när det behövs. Funktionsteamet Rikssupport ansvarar för drift och underhåll av den produktionstekniska infrastrukturen på de lokala Radiohusen i landet. Din placeringsort är i Gävle, men du förväntas primärt även supporta området Uppsala, Falun och Sundsvall. Resor i övriga landet förekommer Huvudsakliga arbetsuppgifter • Arbetet består i att åtgärda akuta driftstörningar och utifrån beställningar från verksamheten, serva och underhålla S R ’s utrustning inom bl.a. områdena kontrollbord, matrisenheter, datautrustning, centralväxlar, telefoni och HF. • I arbetet ingår att underhålla den bärande infrastrukturen för data och ljud inom SR. Ett annat viktigt ansvarsområde är att delta i uppbyggnad och installation av produktionsmiljöer samt aktivt bidra till dokumentation av förändringar inom verksamheten. Bakgrund och kvalifikationer • Du ska ha en bred data- och elektronikkompetens. • Lämplig bakgrund är ingenjör i elektronik eller en annan eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik. • Ett krav är att du behärskar engelska i tal och skrift. • Kunskaper inom nätverk och datakommunikation är meriterande. Arbetet bedrivs med hjälp av ITIL-processtöd. • En utmärkande egenskap hos dig är din förmåga att bygga förtroende och få med dig människor. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samarbeta och tydligt kommunicera tekniska lösningar. Att du också brinner för ljud, radio och modern medieteknik är en merit Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 14/2-2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Björn Westerberg tel 08-7842305, Hans-Bertil Hansson 040-6665520. För frågor kring din ansökan kontakta Margareta Udd. personalspecialist, tel. 08-784 72 82 Fackliga frågor besvaras av Erland von Hejne 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Gävle
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör till Teknik IT / DC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör till Teknik IT / DC

Serviceingenjör till Teknik IT / DC
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Tjänsten som serviceingenjör är placerat inom avdelningen Teknik IT & DC. Det är den avdelning inom Sveriges Radio som äger, förvaltar och ansvarar för drift av den teknik som garanterar att Sveriges Radios innehåll finns på alla förekommande plattformar med så bra teknisk kvalitet och så hög tillgänglighet som möjligt. Du ingår i teamet Rikssupport, ett engagerat, ambitiöst och kunnigt gäng som stöttar dig fullt ut när det behövs. Funktionsteamet Rikssupport ansvarar för drift och underhåll av den produktionstekniska infrastrukturen på de lokala Radiohusen i landet. Din placeringsort är i Gävle, men du förväntas primärt även supporta området Uppsala, Falun och Sundsvall. Resor i övriga landet förekommer Huvudsakliga arbetsuppgifter • Arbetet består i att åtgärda akuta driftstörningar och utifrån beställningar från verksamheten, serva och underhålla S R ’s utrustning inom bl.a. områdena kontrollbord, matrisenheter, datautrustning, centralväxlar, telefoni och HF. • I arbetet ingår att underhålla den bärande infrastrukturen för data och ljud inom SR. Ett annat viktigt ansvarsområde är att delta i uppbyggnad och installation av produktionsmiljöer samt aktivt bidra till dokumentation av förändringar inom verksamheten. Bakgrund och kvalifikationer • Du ska ha en bred data- och elektronikkompetens. • Lämplig bakgrund är ingenjör i elektronik eller en annan eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik. • Ett krav är att du behärskar engelska i tal och skrift. • Kunskaper inom nätverk och datakommunikation är meriterande. Arbetet bedrivs med hjälp av ITIL-processtöd. • En utmärkande egenskap hos dig är din förmåga att bygga förtroende och få med dig människor. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samarbeta och tydligt kommunicera tekniska lösningar. Att du också brinner för ljud, radio och modern medieteknik är en merit Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 14/2-2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Björn Westerberg tel 08-7842305, Hans-Bertil Hansson 040-6665520. För frågor kring din ansökan kontakta Margareta Udd. personalspecialist, tel. 08-784 72 82 Fackliga frågor besvaras av Erland von Hejne 08-784 50 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Gävle
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör till Teknik IT / DC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör till Teknik IT / DC

Kanalachef till Sveriges Radio Östergötland
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.Vi söker en driven publicist och erfaren ledare till Sveriges Radio (SR) Östergötland som huvudsakligen producerar P 4 Östergötland men också musikprogram i Sveriges Radios rikskanaler. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i ledningsgruppen för Sveriges Radios område Öst, som innefattar SR Jönköping, SR Kalmar, SR Kronoberg och SR Östergötland. Vi söker en visionär med publicistiskt mod, som vill utveckla och förnya. I rollen som kanalchef har du en god organisatorisk förmåga och kan förändra rutiner för att skapa fungerande lösningar till många olika typer av problem. Du ser möjligheter i förändringar och kan fatta snabba beslut när det behövs. Vidare är du samarbetsinriktad, empatisk och tydlig i din kommunikation. Som ledare entusiasmerar du dina medarbetare och ger dem stöd och befogenheter för att skapa motivation, kreativitet och individuellt ansvarstagande. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Ansvarig utgivare och publicistisk chef för P4 Östergötlands utbud på alla plattformar • Ansvarig för det utbud redaktionen producerar för Sveriges Radios rikskanaler, huvudsakligen musikprogram i P3 och P4. • Helhetsansvar för att verksamheten bedrivs utifrån Sveriges Radios strategiska mål och förutsättningar • Ansvarig för att offensivt utveckla programutbudet och en självständig journalistik • Personalansvar för ca 30 redaktionella medarbetare och arbetsmiljöansvar för hela arbetsplatsen • Budgetansvar och ansvar för upprättande och uppföljning av kanalens årliga handlingsplan • Ansvar för att kanalen samarbetar med andra kanaler och redaktioner inom område Öst och övriga företaget • Främja jämlikhet och sträva efter att skapa mångfald i grupper och team • Vara Sveriges Radios röst i offentligheten i Östergötlands län Bakgrund och kvalifikationer • Erfaren publicist med gedigen erfarenhet av operativt chefsansvar på en redaktionell arbetsplats • Erfarenhet av att organisera arbetet i en ledningsgrupp och att vara ansvarig utgivare • Chefsutbildning, akademisk utbildning och/eller journalist/medieutbildning eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt • Erfarenhet av arbete med lokal och/eller nationell journalistik på olika plattformar • Kunskap om bevakningsområdet och regionens betydelse i samhällsutvecklingen är en fördel. • Erfarenhet och kunskap om Sveriges Radio är inte ett krav men du måste förstå företagets Public Service-uppdrag i samhället Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna. Sveriges Radio Östergötland som arbetsplats präglas av ett generöst diskussionsklimat med mångfald av kompetenser och olikheter som kompletterar varandra. Vi erbjuder också en trivsam arbetsplats i nyrenoverade lokaler mitt i Industrilandskapet i centrala Norrköping. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskvärt tillträde senast 18 augusti 2014. Placeringsort är Norrköping. Ansökan Din ansökan registrerar du senast den 28 februari 2014. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Marit Andersson, områdeschef, på tel 011-495 4124, marit.andersson@sverigesradio.se. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist på tel 011-495 4105, margot.van_der_lieth@sverigesradio.se. Fackliga frågor besvaras av Petter Ahnoff, Journalistförbundet eller Jimmy Calmerberg Unionen. Båda nås på tel 011-495 41 00 eller SACO som nås via saco@sr.se Välkommen med Din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kanalachef till Sveriges Radio Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kanalachef till Sveriges Radio Östergötland


Sök lediga jobb Sveriges Radio AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se