Sveriges härligaste säljare B2B jobb - lediga jobb

Sveriges härligaste säljare  B2B jobb Sveriges härligaste säljare B2B jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sveriges härligaste säljare B2B. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sveriges härligaste säljare B2B. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Servitris/servitör till matbar Stockholm- Stockholm

 2. Förskollärare- Stockholm

 3. Administration- Stockholm

 4. CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda- Stockholm

 5. Marknadsförare till exklusiv säljturné- Stockholm

 6. Trädgårdsanläggare- Stockholm

 7. Grovsnickare- Stockholm

 8. Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola- Tyresö

 9. C-Chaufför- Stockholm

 10. Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola- Tyresö


Mer beskrivning

Servitris/servitör till matbar Stockholm
Vi söker en kunnig servitris/servitör med hög servicegrad till Stockholms innerstad Vi söker dig som brinner för yrket och är en glad trevlig person. Vi söker dig som har dryckeskunskap inom vin, öl och champagne. Vi söker dig som har intresse för olika menyer inom mat i bar. Vi söker dig som har ordning och reda och är stresstålig och får saker gjorda samt har stort hjärta för våra kunder. Vi erbjuder en ny modern arbetsplats med glada medarbetare. Vi erbjuder dig lite mer kvalitetsviner och servering av flasköl från världens alla hörn. Vi erbjuder bra arbetstider och en bra arbetsplats. Du som har dessa kunskaper och är glad trevlig och sprider lite glädje är välkommen med din cv till oss
Företag: Personalkompetens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/servitör till matbar Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/servitör till matbar Stockholm

Förskollärare
Vi är en Reggio Emiliainspirerad förskola nära Mosebacke Torg. Vi har fem åldersdelade avdelningar, en stor fin gård och en reflekterande organisation. Vi söker dig förskollärare som har erfarenhet av Reggioinspirerat arbete med barn och pedagogisk dokumentation och som vill vara med och driva vår pedagogiska verksamhet framåt på vår 4-årsavdelning Höken. Du får arbeta med vår förskollärare Lina och vår barnskötare Monica. Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och har lätt till skratt.
Företag: Mosebacke förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Mosebacke förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Administration
Sök till JP Utbildning! Hos oss på JP Utbildning får du en utmärkt möjlighet att få kunskap och inblick samt arbeta praktiskt med de många olika sysslor som behandlas inom en expansiva kurs- och konferensverksamhet. Du blir en del av ett litet sammansvetsat team och kommer att sitta i företagets lokaler i Gamla Stan men kan även ges möjlighet att medverka på kursernas genomförande i f.n. Stockholm, Malmö och Göteborg. Information om tjänsten JP Utbildning anordnar öppna vidareutbildningar omfattande 1/2-2 dagar inom ämnen som socialrätt, miljö- och fastighetsrätt, skoljuridik, offentlig rätt m.m. Vi söker en administrativ alltiallo på 50 %, 20 timmar i veckan. Arbetsuppgifterna är i hög grad skiftande. Det är allt från att ta emot anmälningar per telefon och mejl via framställandet av kursdokumentation till att medverka vid själva kursgenomförandet. Möjligheter finns till förläggning av arbetstiden så sommarmånaderna helt eller delvis blir arbetsfria. Vi söker dig som: - Har en relevant utbildning eller bakgrund samt ett stort intresse för området - Har viljan och förmågan att hugga i här och där och kunna tänka och lära sig nytt. - Är praktiskt duktig och ambitiös person som kan allt från att prata med kunder, ordna dokumentationen och även tala förstånd med kopiatorer. Som person är du strukturerad, självgående och utåtriktad och inte ha något emot att höras och synas i större sammanhang. Du är flexibel och kan anpassa dig efter varierande arbetsuppgifter och omprioritera när nya situationer uppkommer. Du har alltid kunden i fokus, hög servicekänsla och kan hittar på kreativa lösningar när problem uppstår. Lämplig bakgrund Kontorsprogrammet eller annan administrativ utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För den rätte kan detta vara ett tillfälle till första jobbet! Om JP Utbildning och JP Infonet Förlag AB JP Utbildning är en del av JP Infonet. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och privata näringslivet. Vi levererar varje dag rättsinformation till offentlig förvaltning, domstolar, privata företag och advokatbyråer. Vi erbjuder dessutom utbildningar och juridisk rådgivning inom ett flertal juridiska områden. Vi är ca 60 medarbetare, varav ca 45 arbetar på kontoret i Gamla Stan, Stockholm. Kulturen på arbetsplatsen karaktäriseras av en bred och snabbt föränderlig verksamhet med entreprenörsanda och en öppen atmosfär. För mer information besök gärna vår hemsida www.jpinfonet.se.
Företag: JP Infonet Förlag AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Administration jobb, Administration Stockholm, Administration JP Infonet Förlag AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administration

CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda
Academic Work söker för kunds räkning en CAD-samordnare till vår kund som sitter på Arlanda flygplats. Vår kund äger och driver 10 flygplatser runt om i Sverige med bas på Arlanda. Som CAD-samordnare kommer du att tillhöra en avdelning som har till uppgift att samordna och förvalta bolagets tekniska information. Den tekniska informationen omfattar till exempel ritningar och drift- och underhållshandlingar. Arbetsuppgifter: I rollen som CAD-samordnare kommer du att ta fram och skapa de underlag som behövs i olika projekt. Utöver detta håller du i CAD-samordningsmöten internt och med projektörer samt entreprenörer. Du kommer att fungera som en kommunikationskanal och arbeta mot beställningar enligt de krav som specificeras i enskilda servicenivåavtal med kund. Arbetet innebär bland annat förvaltning och utveckling av bolagets plattform för teknisk dokumentation för att se till att leveranser av digitala handlingar uppfyller den kvalitet som efterfrågas. Du är support för de olika programvarorna både internt och externt. Du kommer t.ex. att: - Ansvara för att teknisk anläggningsinformation utförs enligt företagets system för teknisk anläggningsinformation - Stötta linjeverksamhet och projekt rörande hantering av teknisk fastighetsdokumentation samt fungera som CAD-samordnare i projekt - Utföra strukturella granskningar av CAD-filer - Ansvara för att bekräfta mottagning av leveranser från projekt/uppdrag - Initiera utbildning om ritningshantering inom projekt/uppdrag vid behov Vi söker dig som - Har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning inom el - Har praktisk erfarenhet inom el sen tidigare - Har förståelse och erfarenhet inom teknisk anläggningsinformation, gärna i projektform - Har arbetat inom CAD-området mot el Vidare kan du uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska. Som person är du duktig på att kommunicera med andra och du har lätt för att arbeta med olika människor. Du tycker om att ta egna initiativ och att sätta kunden i centrum för lösningarna är naturlig för dig. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur polisregistret kommer att efterfrågas. Start: Augusti/September Omfattning: 6 månader heltid med möjlighet till förlängning Arbetstid: Kontorstider Plats: Arlanda flygplats Lön: Enligt avtal Kontakt: Lena Norberg, 08-562 448 06 Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda

Marknadsförare till exklusiv säljturné
Är du aktivt jobbsökande, vill du utvecklas vidare i din karriär eller har du precis tagit studenten och vill ut i arbetslivet? Skicka då in din ansökan till oss! XPO Field Marketing Services ger dig nu en möjlighet att ta steget in i en otroligt rolig och utvecklande arbetsplats, en social arbetsmiljö med mycket kamratskap och möjlighet till hög lön. Vår organisation jobbar exklusivt med försäljning och marknadsföring på uppdrag av företag i branscher som Finans, Energi, Riksförbund och Biståndsorganisationer mm. Vi söker just nu 3 st nya medarbetare till vår säljturné! Som en del av vårt resande team utgår du från vårt kontor i Stockholm och besöker olika städer i Sverige och är våra uppdragsgivares ansikte utåt när vi marknadsför och säljer produkter och tjänster som efterfrågas på marknaden. Vi kombinerar jobb med sociala aktiviteter och ser till att det är kul att samtidigt jobba målmedvetet och fokuserat. Hos XPO FMS erbjuds du internutbildning och goda karriärmöjligheter inom företaget. Vi expanderar både i och utanför Sverige och söker alltid efter morgondagens nyckelpersoner. Ifall du är en person som vill jobba i ett högpresterande team och gillar utmaningar passar du säkert in här hos oss! I vår urvalsprocess ser vi främst till din personliga lämplighet, din förmåga att ta eget ansvar och din vilja att lyckas inom försäljning. Körkort och säljerfarenhet är naturligtvis meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder dig som anställd hos oss: *Utbildning i XPOs säljtekniker och säljkunskap *Individuell coachning för att du ska nå dina mål *Alla möjligheter till karriär för dig som väll längre. (Teamledare, Säljcoach, Säljchef mm.) *Inget lönetak *Flera sociala events och kick offs per år *Möjlighet till karriär utomlands Vi tar emot ansökan via e-mail och rekryterar fortlöpande tills tjänsten är tillsatt.
Företag: XPO FIELD MARKETING SERVICES SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare till exklusiv säljturné jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare till exklusiv säljturné

Trädgårdsanläggare
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg, mark och anläggning. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi trädgårdsanläggare med gröna fingrar . Du måste ha jobbat som trädgårdsanläggare eller motsvarande tidigare. Krav: Tidigare meriter som trädgårdsanläggare eller motsvarande. REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Trädgårdsanläggare jobb, Trädgårdsanläggare Stockholm, Trädgårdsanläggare IMMUNIT BYGG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädgårdsanläggare

Grovsnickare
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi skall nu anställa en snickarkunnig person för arbete i Stockholmsregionen. Du som söker tjänsten skall ha gått yrkesskolan men behöver inte ha något yrkesbevis. Vår kund arbetar i huvudsak med underhåll och reparation, till stor del mot privatpersoner. Vi kommer därför lägga extra stor vikt vid din sociala kompetens och servicevilja. Som anställd ambulerande arbetare hos oss kan du komma att få utföra arbetsuppgifter utanför dina ordinarie. Kort och gott - vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig! Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grovsnickare jobb, Grovsnickare Stockholm, Grovsnickare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grovsnickare

Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola
Nyboda skola är en ny modern mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Genomtänkta lokaler, kompetent personal och teknisk utrustning stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. Skolan är teknikdiplomerad inom Tekniklyftet och arbetar med digitala verktyg en till en. Tillsammans skapar vi framtiden! I höst får vi fler elever, och därför behöver vi två lärare med behörighet att undervisa i ämnena matematik/teknik respektive matematik/no/teknik. Totalt behöver vi 180 procent lärartjänst fördelat på två tillsvidaretjänster. Lärarutbildning och behörighet för tjänsterna är ett måste. Vi söker dig som: - har en vilja till förändring - vågar tänka och arbeta i nya banor - har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära - ser lagarbetet som den naturliga starten för ditt arbete - kan skapa engagerande lärmiljöer - har förmåga att möta elevernas behov för att kunna utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. - har ett tydligt ledarskap - har bred kompetens Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun har närmare 3 000 anställda och arbetar målmedvetet för att bli den bästa arbetsgivaren i länet. I
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola

C-Chaufför
Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi har ett par samarbetspartners som har öppnat lite luckor för oss vilket innebär att vi just nu har möjlighet att ta in dig som precis tagit behörighet för lastbil och kanske inte har en jättestor branschvana för att lära upp dig ute på plats hos kund. Hos oss har du en möjlighet att på kort tid få en stor arbetslivserfarenhet av transportyrket och knyta kontakter inför framtiden. Tjänsterna innefattar främst dagtid, men möjlighet till andra arbetstider finnes. Mestadels förekommer distribution av styckegods till företag och lastkajar. Bli en i vårt glada gäng! Skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga C-Chaufför jobb, C-Chaufför Stockholm, C-Chaufför Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-Chaufför

Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola
Nyboda skola är en ny modern mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Genomtänkta lokaler, kompetent personal och teknisk utrustning stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart.Tillsammans skapar vi framtiden! I höst får vi fler elever, och därför behöver vi en lärare med behöörighet att undervisa i ämnena spanska och engelska, en tillsvidaretjänst på halvtid med undervisning i årskurs 7-9. Lärarutbildning och behörighet för tjänsten är ett måste. Vi söker dig som: - har en vilja till förändring - vågar tänka och arbeta i nya banor - har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära - ser lagarbetet som den naturliga starten för ditt arbete - kan skapa engagerande lärmiljöer - har förmåga att möta elevernas behov för att kunna utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. - har ett tydligt ledarskap - har bred kompetens Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun har närmare 3 000 anställda och arbetar målmedvetet för att bli den bästa arbetsgivaren i länet. I
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola


Sök lediga jobb Sveriges härligaste säljare B2B

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se