Svetsare jobb - lediga jobb

Svetsare jobb Svetsare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Svetsare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Svetsare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SMED ELLER SVETSARE- Vallentuna

 2. Rörtrådssvetsare- Botkyrka

 3. Svetsare/Smed- Stockholm

 4. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige- Stockholm

 5. Nu söker vi rörsvetsare/pannsvetsare- Sigtuna

 6. Svetsare- Tyresö

 7. Erfaren Svetsare!- Karlskrona

 8. Certifierad svetsare- Karlskrona

 9. Svetsare, manuell- Karlskrona

 10. Manpower söker robotsvetsare- Olofström

 11. Rörmokare, licenssvetsare- Gävle

 12. Svetsare sökes!- Varberg

 13. Erfaren svetsare sökes!- Falkenberg

 14. Licensierade Svetsare- Varberg

 15. Erfaren svetsare- Tranås

 16. Robotsvetsare- Värnamo

 17. Robotsvetsare - Sjuhärad- Gislaved

 18. Svetsare- Vaggeryd

 19. Erfaren svetsare- Jönköping

 20. Svetsare- Kalmar

 21. Svetsare rostfritt- Kalmar

 22. Svetsare MIG-MAG med licens EN 287- Tingsryd

 23. Svetsare till Henjo- Ljungby

 24. Detaljsvetsare, Markaryd- Markaryd

 25. Erfaren Robotsvetsare- Alvesta

 26. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!- Växjö

 27. Svetsare och montagepersonal- Kiruna

 28. Smed/Svetsare- Luleå

 29. Smed/Svetsare- Kalix

 30. Smed/Svetsare- Haparanda

 31. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!- Haparanda

 32. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!- Pajala

 33. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!- Luleå

 34. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!- Kiruna

 35. Svetsare, manuell- Haparanda

 36. Erfarna svetsare- Malmö

 37. Licens-svetsare TIG sökes- Landskrona

 38. Tig svetsare Montör- Ängelholm

 39. KOMBINATIONEN TUNNPLÅTSLAGARE/TIGSVETSARE SÖKES!- Landskrona

 40. Svetsare- Hässleholm


Mer beskrivning

SMED ELLER SVETSARE
Hasselbergs Smide är ett familjeföretag i Frösunda, Vallentuna. Vi har i 25 års tid tillverkat räcken, trappor ,grindar mm. i smide och konstsmide.Kunderna är ofta privatpersoner som önskar vackra smides och konstsmidesarbeten. En tillfällig arbetsbelastning gör att vi söker hjälp för ca 3 månader. Arbetsuppgifterna är i första hand tillverkning av smidesräcken o. dyl. Vi söker en smed eller svetsare, svensktalande eller engelsktalande Gärna boende i Vallentuna eller närort. Flerårig erfarenhet och noggrannhet nödvändig. Heta arbeten licens samt körkort önskvärt.
Företag: Hasselbergs Smida
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga SMED ELLER SVETSARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SMED ELLER SVETSARE

Rörtrådssvetsare
AB SMEDERNA Med innovation och helhetstänkande har AB Smederna under sina 20 år utvecklat det traditionella byggnadssmidet till en av landets främsta tillverkningsindustri inom stålbyggnadsbranschen. Gedigen erfarenhet och kompetens i kombination med modern teknologi driver verksamheten genom en avancerad tillverkningsprocess med sekundsnabbhet och millimeterprecision.300 ton stål flödar varje månad genom denna tillverkning för att sedan överlämnas till Smedernas montörer. Uppdragen består av allt från hisstommar till stora stålstommar i gallerior och arenor. Vill Du vara med på vår storsatsning inför framtiden? Vi söker 2 st. licensierade rörtråds-svetsare! Låter det här intressant - välkommen med Din ansökan snarast !
Företag: Smederna Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörtrådssvetsare jobb, Rörtrådssvetsare Botkyrka, Rörtrådssvetsare Smederna Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörtrådssvetsare

Svetsare/Smed
Smeder svetsare till storstockholm med giltlig svetsarprövning enligt EN-287 -1 metod 111 sökes . Sökande ska kunna arbeta självständigt efter underlag och anvisningar. Meriterande är om du jobbat inom grundläggningsarbeten såsom montering och svetsning av hammarband ,plåtning o,s,v. Heta arbeten är ett krav.
Företag: GÄVLEDALA STÅLTEKNIK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare/Smed jobb, Svetsare/Smed Stockholm, Svetsare/Smed GÄVLEDALA STÅLTEKNIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare/Smed

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige

Nu söker vi rörsvetsare/pannsvetsare
Österman industribemanning AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har över tio års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Nu söker vi rörsvetsare/pannsvetsare. Du som söker skall ha hetaarbeten, svetslicens 111 svart och vitt i läge hlo 045 samt licens 141 svart och vitt även det i läge hlo 045. Boende ordnas av uppdragsgivaren med start omgående. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Intervjuer sker löpande då tillsättningarna brådskar. För ytterligare information om företaget besök oss gärna på: http://www.ombemanning.se/ Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete.
Företag: ÖM BEMANNING AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi rörsvetsare/pannsvetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi rörsvetsare/pannsvetsare

Svetsare
Bygg, smide konstuktion, byggnadssmide Tillverkning och montage av avväxlingar, räcken, trappor samt stommar i stål. Vi har även en del specialuppdrag för showrooms och filminspelningar, där hög finish efterfrågas. Det innebär att du bör ha grundläggande utbildning i manuell svetsning och förmåga att se och förstå helheten. Erfarenhet från montagearbeten och konventionell byggkompetens är meriterande. Du som söker ska tycka om problemlösning, vara någorlunda självgående och kunna utföra arbetsuppgifter med känsla. Vi erbjuder ett omväxlande jobb med både tillverkning och montage, vilket ofta innebär kundkontakt. Du bör ha körkort med minst B-behörighet. I första hand blir det en provanställning med lön enligt överenskommelse.
Företag: BackBone Design AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare jobb, Svetsare Tyresö, Svetsare BackBone Design AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare

Erfaren Svetsare!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu en självgående Svetsare för kunds räkning i Karlskronaområdet. Du kommer att jobba både med automatiserad MIG-svetsning och manuell svetsning i TIG-rostfritt. Din profil Du har flera års erfarenhet av liknande svetsning. Du bor i närområdet. Du innehar B-körkort. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare!

Certifierad svetsare
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en erfaren certifierad svetsare/svetsoperatör. Arbetet innefattar manuell svetsning. Du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning i Karlskrona, men arbetet kan även att bedrivas på annan ort. Formell kompetens Certifierad svetsare/svetsoperatör med erfarenhet av MIG/MAG, TIG- och robotsvets. Din bakgrund Du är en erfaren MIG/MAG, TIG- och robotsvetsare och behärskar handsvets och ritningsläsning. Det är ett krav att du nyligen skall ha svetsat och har giltiga licenser. Som person är du positiv, flexibel och har en hög arbetsmoral. Du är självgående och van vid att ta ansvar. Du kan arbeta självständigt och är mån om att lämna ifrån dig ett gott arbete. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid. Visstid. Lön enligt kollektivavtal. Du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning i Karlskrona, men arbetet kan även bedrivas på annan ort. Tillträdesdag Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Information Ansökningarna behandlas löpande. Registrera ditt CV på lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad svetsare

Svetsare, manuell
Stensborgs Svets & Mekaniska AB. Söker nu en självgående svetsare, enl arbetsgivaren krävs inga licenser, för vidare information ang tjänsten kontaktar Du Urene Blomkvist på 0455-366016
Företag: Stensborgs Svets & Mekaniska AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare, manuell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare, manuell

Manpower söker robotsvetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker robotsvetsare till bilindustrin i Olofström. Företaget arbetar i olika material från svartplåt till aluminium och olika tjocklekar. Arbetstiderna är 2-skift och jobbet börjar omgående och varar tom v. 28. Vem är du? Du bör ha erfarenhet av robotsvetsning och mig-svetsning för att kunna göra vissa svetslagningar. Det är meriterande om du kan Motoman-robotar och CMT-teknik men det är inget krav. Du ska vara tillgänglig omgående och kunna ta ett kortare uppdrag samt kunna jobba 2-skift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Anställningen är på heltid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Johansson på Manpower Industri och Logistik, telefon: 0455-302775 eller e-post: lijoha@manpower.se Rekryteringen sker löpande. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Detta för att kunna behandla alla ansökningar i tid och kunna ge återkoppling.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Olofström
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker robotsvetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker robotsvetsare

Rörmokare, licenssvetsare
Företaget har funnits sedan början av 90-talet och har sitt säte i Valbo utanför Gävle. Vi arbetar mot både företag och privatpersoner. Vi utför allt inom bygg såsom målning, vvs, renoveringar, värmeanläggningar, industrijobb både mek, svets och saneringar. Titel: Rörmokare, licenssvetsare Beskrivning av arbetsuppgifter: Dragning av 54 och 89 mm kopparrör. Lödning, upphängning av rörsvep. Allt detta på några meters höjd så saxlift kort krävs. Måste kunna läsa ritningar och flödescheman. Uppfylls kraven utom saxlift så kan det ordnas. Helst minst B-kort men inget krav.
Företag: Inprovia AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmokare, licenssvetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmokare, licenssvetsare

Svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner AB just nu efter en TIG-svetsare till Varbergstrakten. Om tjänsten Arbetet innebär TIG-svetsning på stål och rostfritt, självständigt efter ritning. Tjocklekar kan varierar från 2mm -4 mm. Vana av rör/tryckkärl är meriterande Heltid, dagtid, Hyrrekrytering. Inhyrning med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde vecka 32. Din profil Du är erfaren och duktig svetsare, van vid TIG svetsning. (endast utbildning räcker ej) Duktig på ritningsläsning Bil, körkort Truckkort är ett plus. Endast aktuella kandidater kommer kontaktas via telefon. Vi tillämpar ett löpande urval i rekryteringsprocessen. Välkommen in med din ansökan redan idag.
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare sökes!

Erfaren svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu erfarna svetsare till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning och svetsa MIG/MAG, TIG och pinne. Materialen är aluminium, rostfritt och stål. Det är en fördel om du även har goda kunskaper i rörbockning. Arbetstiderna är dagtid och tanken är att tjänsten ska övergå i anställning hos kund. Därför ser vi att vi bor i närområdet. Tjänsten omfattar heltid med start i augusti. Din profil Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett par år. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med samtliga svetsmetoder och har teknisk/mekanisk utbildning i botten. Gärna erfarenhet av grova material. Bil och körkort. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Du arbetar bra i grupp och trivs i en social miljö. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kontaktar enbart kandidater som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes!

Licensierade Svetsare
IPL Skandinavien AB expanderar. IPL är ett erfaret ingenjörs-och konstruktionsföretag inom rör-och stålkonstruktion med högsta krav om kvalitet och lönsamhet. Planering, prefabricering och montage är lagarbete och vi behöver fler i laget! Besök www.ipl-skandinavien.se och se om du vill vara en del i vårt team? Vi söker erfarna, licensierade svetsare för projekt inom Skandinavien. Heta arbeten certifikat är ett krav. Du som söker måste vara beredd att genomgå en Site-test som är utvecklad av IPL. Du skall ha några års vana och dokumenterad erfarenhet giltiga licenser enl. nedan. Kompetenskrav: Typ - 141 Materialgrupp. 5 och 1.2 (svart) 8 (rostfritt) Typ - 111 Materialgrupp. 1.2 (svart) Typ - 136 Materialgrupp. 5 och 1.2 (svart) Välkommen att skicka in en ansökan tillsammans med kopior på giltiga licenser. IPL har egna anställda och använder inte rekryterings-/bemanningsföretag.
Företag: IPL Skandinavien AB
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Licensierade Svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Licensierade Svetsare

Erfaren svetsare
Tubex AB omsätter 50 MSEK med ett 40-tal anställda i Tranås och Borås. Huvudsakligen tillverkas och säljs cylindrar för hydraulik och pneumatik. Vi behöver nu bemanna upp på svetssidan i Tranåsfabriken. Till största delen är det MAG-svetsning. Du kommer ingå i en självstyrande grupp med ett stort eget ansvar. Erfarenhet av liknande produkter är positivt. Har du frågor kontakta Bosse under veckorna 27 och 32 (semesterstängt 28-31).
Företag: Tubex AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Robotsvetsare
Team Bemanning är ett lokalt familjeägt bemannings-och rekryteringsföretag med huvudkontor i Värnamo. Centrum för vår verksamhet ligger i GGVV-regionen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder förutom konventionell personaluthyrning även rekrytering av personal för skiftande befattningar. Vi har lång erfarenhet av personaluthyrning och rekrytering. För kunds räkning söker vi nu en robotsvetsare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att kunna köra ABB -robot och/eller Motoman och kan du även prorgammera är det meriterande. Om du har körkort och tillgång till egen bil är det en klar fördel. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Astrit Halili på tel 0370-133 25 Skicka din ansökan till astrit.halili@teambemanning.se
Företag: Team Bemanning
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare jobb, Robotsvetsare Värnamo, Robotsvetsare Team Bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare

Robotsvetsare - Sjuhärad
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 12 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv, Almega Bemanningsföretagen och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrytering AB, PAf Personal & Ledarutveckling AB och På Rätt Plats AB. Nu söker vi för ett uppdrag en kunnig robotsvetsare! Arbetsuppgifter: Du har ett stort intresse för just robotsvetsning. Arbetet innefattar materialplanering, ritningsläsning, programmering, kvalitetskontroll och dokumentation. Kompetenskrav: - Svetsutbildning / Mekanisk utbildning - Yrkeserfarenhet utav märken som ABB, Kuka. - Dokumenterad erfarenhet av verkstadsarbete. Din Profil: Som person är du flexibel, noggrann, ansvarsfull som tycker om att arbeta i både grupp som självständigt. B Körkort , Truckkort För mer frågor angående tjänsten kontakta Kim Simonen tel: 076-0405568
Företag: Bemannus AB, Göteborg
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare - Sjuhärad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare - Sjuhärad

Svetsare
AB Söder & Co Consulting Om oss Söder & Co är en lokal bemannings- och rekryteringspartner i Jönköping som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu ett antal svetsare, gärna med certifikat och flerårig vana för uthyrning och senare anställning hos vår kund. Vår kund blickar framåt och behöver förstärka sitt team. De personer vi söker ska ha tekniskt och praktiskt kunnande, vara svetskunniga inom Mig/Mag/Tig och robotsvetsning. Det är viktigt att kunna se lösningar och att vara självgående. Det krävs också att ha en positiv attityd, god vilja och engagemang samt fungera både i grupp och individuellt. Vår kund har stora krav vad gäller kvalitet och finish därför gäller det att vara noggrann och utföra jobbet med kvalitetsmedvetande.
Företag: AB Söder & Co Consulting
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare jobb, Svetsare Vaggeryd, Svetsare AB Söder & Co Consulting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare

Erfaren svetsare
Erfaren svetsare: Nu söker vi en erfaren svetsare! Har du 3- 5 års erfarenhet av manuell svets kan det vara dig vi söker. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann. Som person är du ansvarstagande och social. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Svetsare
Lejonet & Partners AB söker för kunds räkning svetsare till kommande uppdrag i Kalmar. Arbetsuppgifter Alla förekommande arbetsuppgifter inom svetsning därtill ritningsläsning Formell kompetens Vi söker dig som: -Har dokumenterad erfarenhet av svetsning -Har erfarenhet av ritningsläsning samt av svetsbetäckningar -Förstår svenska språket i tal och skrift och innehar B-körkort Meriterande: -Truckkort eller andra kompetenser i andra arbetsområden Personliga egenskaper Du skall ha egen drivkraft avseende noggrannhet, kvalité och arbeta självständigt. Vi förutsätter att via Ert val till detta yrke har stort engagemang och tekniskt intresse. Arbetsplatsen kräver flexibilitet och social kompetens därav lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Anställningsform Heltid Ort Kalmar eller i dess närhet Tillträdesdag enligt överenskommelse Omgående Information Ett arbetsprov kan ske hos kund för att säkerställa dina kunskaper Kontaktpersoner Ann Winsborn, 0763-47 95 00, rekryterare Ansökan ann.winsborn@lejonetpartners.se Arbetsgivare Lejonet & Partners AB Tel: 0763-4795 00 E-post: ann.winsborn@lejonetpartners.se www.lejonetpartners.se
Företag: Lejonet & Partners AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare jobb, Svetsare Kalmar, Svetsare Lejonet & Partners AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare

Svetsare rostfritt
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en svetsare med erfarenhet från rostfritt. Formell kompetens Du behöver inte ha svetslicens men det är meriterande. B-körkort är ett krav. Din bakgrund Du har relevant utbildning i botten. Personliga egenskaper Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. I övrigt värdesätter vi på Lernia Bemanning egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/dagtid/visstid/Kalmar Tillträdesdag Vecka 32-42. Information Ansökningarna behandlas löpande. Registrera ditt CV och sök tjänsten på lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare rostfritt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare rostfritt

Svetsare MIG-MAG med licens EN 287
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren MIG-MAG svetsare med licens till vår kund i Ljungby. Formell kompetens Licens är ett krav. Mycket goda kunskaper inom ritningsläsning. Din bakgrund Du har din bakgrund inom verkstadsindustrin och har arbetat som svetsare. Personliga egenskaper För att trivas bör du som söker vara social, flexibel och noggrann. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Ljungby Tillträdesdag Efter överenskommelse Information Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare MIG-MAG med licens EN 287 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare MIG-MAG med licens EN 287

Svetsare till Henjo
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Vår samarbetspartner, Henjo Plåtteknik AB i Ljungby, söker nu en driven och duktig Svetsare med giltig licens och några års erfarehet till sin svetsavdelning. Avdelningen består av 25-30 svetsare och det omfattar både manuell- och robotsvetsning. Henjo Plåtteknik AB är ett av de ledande företagen inom avancerad plåtteknik. I deras tillverkningsprocess omfattar laserskärning, stansning, valsning, kantbockning, svetsning samt ytbehandling och slutmontering. Dina arbetsuppgifter består främst av att arbeta med MIG/MAG och att du behärskar ritningsläsning väl. Arbetet ställer krav på ett gott ordningssinne, initiativförmåga och allmän verkstadserfarenhet. Du kommer efter en tids anställning hos oss på Maxkompetens få möjligheten att erbjudas anställning direkt hos Henjo Plåtteknik AB. Din profil Som person är du positiv och entusiastiskt, har hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Du har giltig licens för svetsning, samt följande certifikat och övriga krav som följer nedan: EN 287-1,135,136 Utbildning: EN 5817 Behärskar ritningsläsning. Ange i din ansökan om du har truckkort/traverskort etc. Start: augusti/september Arbetstid: Heltid, dagtid Lön: Enligt gällande kollektivavtal Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag! Välkommen med din ansökan på www.maxkompetens.se! Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag. Om kunden Henjo Plåtteknik AB är ett expanderande företag i Ljungby som har specialiserat sig på plåtbearbetning i tunn och medelgrov plåt. Våra kunder har stora krav på leveranssäkerhet, kvalitet och hög servicenivå. Vår affärsidé är att vara en ledande leverantör inom tillverkning av kompletta plåtkonstruktioner i små serier. Det rör sig snabbt i vår värld och vi arbetar hela tiden med att utveckla vår produktionsteknik. Henjo Plåtteknik AB är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 9001 och miljöstandarden ISO 14001. Verksamheten har idag 100 medarbetare. Närhet och enkelhet är våra ledord.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare till Henjo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare till Henjo

Detaljsvetsare, Markaryd
Vi är en strategisk personalpartner som utvecklar människor och företag! Våra erfarna medarbetare tillhandahåller tillsammans med ActivPersonals specialiserade underkonsulter effektiva och skräddarsydda personallösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Verksamheten startade i Helsingborg under 2008. Sedan sommaren 2013 finns vi i Landskrona, men vi arbetar nationellt inom Sverige med olika kunduppdrag. Vi arbetar där våra kunder finns! Sedan 2009 är vi ett via Bemanningsföretagen, Auktoriserat bemanningsföretag. För kunds räkning, en modern och ledande tillverkningsindustri, söker vi nu en erfaren och flexibel detaljsvetsare till vår bemanningspool för att hantera kommande toppar inom produktionen. Du kommer självständigt att arbeta med manuell detaljsvetsning. Vi tror att Du som person gillar ett arbete med variation och ständiga utmaningar samt är van att arbeta självständigt utifrån angivna ritningsmaterial. Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter ingår även avsyning av utfört svetsarbete samt övriga tillhörande arbetsuppgifter inom produktionen. För att du ska passa in krävs följande: * Du har verkstadsteknisk utbildning eller verkstadsbakgrund * Erfarenhet av manuell svetsning * Goda svetskunskaper inom framförallt MAG * Goda kunskaper inom ritningsläsning * Kunna arbeta självständigt * Bil+körkort Uppdraget börjar med ett svetsprov som avläggs under vecka 32. Därefter startar uppdraget måndag vecka 33. Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande. Lön enligt kollektivavtal, IF Metall Heltid, skiftgång,  1-6 månader, för rätt person finns eventuellt möjligheter till anställning hos vår uppdragsgivare efter avslutad uthyrningsperiod.
Företag: ActivPersonal AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Detaljsvetsare, Markaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Detaljsvetsare, Markaryd

Erfaren Robotsvetsare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi sker en erfaren Robotsvetsare till en kund i Alvesta Kommun Din bakgrund Som sökande har du tidigare arbetat som robotsvetsare och har god erfarenhet. Personliga egenskaper Du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid skift, visstid, Alvesta Tillträdesdag Augusti Information Uttagning sker löpande och kan komma att avslutas tidigare. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Robotsvetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Robotsvetsare

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!

Svetsare och montagepersonal
Nybergs Mekaniska Verkstad utlyser nya tjänster Tack vare den stora efterfrågan fortsätter vi att växa och utvecklas i länet. Våra kunder finns främst inom de stora processindustrierna gruva, stål, skog och papper men hos oss är ingen kund för liten. Just nu söker vi fler duktiga medarbetare till våra verkstäder i Kiruna Svets- och montagepersonal I arbetet som svetsare ingår montage och reparation i vår verkstad och ute i fält. En förutsättning är att du kan arbeta självständigt och under eget ansvar. Erfarenhet av robotsvetsning är meriterande. För tjänsten krävs lägst gymnasiekompetens från industriprogrammet eller likvärdig utbildning. B-körkort är ett krav. Kontaktperson: Leif Larsson. Vi ser helst att du som söker anställning hos oss är bosatt i Kiruna men på grund av rådande bostadsbrist på orten har vi skapat förutsättningar för korttidsboende för pendlare samt permanent boende under begränsad tid för dig som avser att flytta till Kiruna.
Företag: NYBERGS MEKANISKA VERKSTAD AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare och montagepersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare och montagepersonal

Smed/Svetsare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Workcare.se söker nu omgående en smed/svetsare för ett stort byggföretag. Tjänsten kommer att tillsättas omgående samt löpande. Arbetsbeskrivning Allt inom branschen förekommande såsom tillverkning. Svetsning av rostfritt, aluminium och stål. Maskiner samt industriservice. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Du ska ha god erfarenhet inom svets/mekaniska området. B-körkort är ett krav. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Luleå på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0092. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Smed/Svetsare jobb, Smed/Svetsare Luleå, Smed/Svetsare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smed/Svetsare

Smed/Svetsare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Workcare.se söker nu omgående en smed/svetsare för ett stort byggföretag. Tjänsten kommer att tillsättas omgående samt löpande. Arbetsbeskrivning Allt inom branschen förekommande såsom tillverkning. Svetsning av rostfritt, aluminium och stål. Maskiner samt industriservice. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Du ska ha god erfarenhet inom svets/mekaniska området. B-körkort är ett krav. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Kalix på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0093. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Kalix
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Smed/Svetsare jobb, Smed/Svetsare Kalix, Smed/Svetsare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smed/Svetsare

Smed/Svetsare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Workcare.se söker nu omgående en smed/svetsare för ett stort byggföretag. Tjänsten kommer att tillsättas omgående samt löpande. Arbetsbeskrivning Allt inom branschen förekommande såsom tillverkning. Svetsning av rostfritt, aluminium och stål. Maskiner samt industriservice. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Du ska ha god erfarenhet inom svets/mekaniska området. B-körkort är ett krav. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Haparanda på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0094. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Haparanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Smed/Svetsare jobb, Smed/Svetsare Haparanda, Smed/Svetsare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smed/Svetsare

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Haparanda
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Pajala
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm och runtom i landet!

Svetsare, manuell
4 svetsare sökes till arbete som startar vecka 35. Kvalifikationer: Svetslicens 111, 141 rostfria rör, svart pinne, TIG, materialgrupp 5, små och stora rör. Efter godkänd paneltest erhålls anställning. Minst ett års erfarenhet krävs. Arbetet sker i hela Sverige. Bostad ordnas. Kunskap i svenska språket alt engelska, meriterande om man kan finska.
Företag: RJ Steel Construction & Montage Filial
Ort: Haparanda
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare, manuell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare, manuell

Erfarna svetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker svetsare för kommande behov till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer bli anställd som konsult och arbeta hos våra kunder. Du ska vara en erfaren svetsare med flera års svetsvana och arbetat/ha utbildning i metodera MIG/MAG, MMA, TIG, pinne eller gassvetsning och svetsat i traditionell plåt, rörsvets samt käl. Vem är du? Vi ser att du arbetat med svetsning tidigare och krav för tjänsten är att du har certifikat för heta arbeten. Har du behörighet för säkra lyft, truckkort och traverskort ser vi detta som mycket meriterande. Som person är du noggrann, självständig, flexibel och klarar av att arbeta fysiskt och i ett högt tempo. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Skicka din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi kommer under v.33 ha intervjuer. Har du frågor är du välkommen att maila Christine Johanson på christine.johanson@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna svetsare

Licens-svetsare TIG sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu en licens-svetsare för uppdrag i Landskronaområdet. Du kommer att svetsa i TIG. Det är ett krav att du har licens 141 och har erfarenhet av ritningsläsning. Din profil Du innehar licens i 141 FW Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Licens-svetsare TIG sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Licens-svetsare TIG sökes

Tig svetsare Montör
Es Rostfria söker nu svetsare TIG. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att svetsa i svart stål och rostfritt. Du ska ha B-körkort, vara ansvarsfull och självständig samt kreativ. Du ska även ha erfarenhet av mekanisk tillverkning och montagearbeten. Du är utåtriktad och noggrann och ger dig inte förrän jobbet är slutfört. Det är viktigt att du har driv, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. För denna tjänst väger personliga egenskaper tungt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: SKOG, ERIK
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Tig svetsare Montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tig svetsare Montör

KOMBINATIONEN TUNNPLÅTSLAGARE/TIGSVETSARE SÖKES!
VERKSAMHETSBESKRIVNING Frankis tillverkar produkter i rostfritt med höga krav. Svetsningen är mycket noggrann och sker ofta i tunna material. UTBILDNING/ERFARENHET Tunnplåtslagare inom den rostfria tillverkningen med goda erfarenheter av TIG-svetsning sökes. Man måste kunna läsa ritningar väl för att klara av jobbet. För kommunikationen på arbetsplatsen är det även viktigt att man kan svenska i tal och skrift. B-körkort är ett måste! Det är meriterande om sökande har stått vid kantpress tidigare. ARBETSUPPGIFTER Allt inom plåtslagaryrket förekommande arbetsuppgifter.
Företag: Frankis Rostfri Teknik AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga KOMBINATIONEN TUNNPLÅTSLAGARE/TIGSVETSARE SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOMBINATIONEN TUNNPLÅTSLAGARE/TIGSVETSARE SÖKES!

Svetsare
Wikan Personal AB Om oss Vi är ett bemanningsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Wikan Personal söker nu svetsare till ett företag i Hässleholm. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär MIG/MAG- svetsning med rörtråd i material mellan 4-10 mm. Svetsningen sker utifrån ritning där man själv häftar ihop sina arbeten för att sedan slutföra svetsningen. Arbetet sker både på dagtid och 2-skift. Din bakgrund Du som söker ska ha stor erfarenhet av svetsning och vara duktig på att läsa ritningar. Dina svetskunskaper ska vara på licensnivå även om formell licens inte krävs för denna tjänsten. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp. Tillträde under september månad. Visstidsanställning Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare


Sök lediga jobb Svetsare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se