Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix jobb

Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix jobb Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix- Stockholm


Mer beskrivning

Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix
InfoCare consulting söker, tillsammans med vår kund, en ambitiös, systemutvecklare för ett uppdrag på en statlig myndighet. Uppdraget kommer att starta framöver. Krav: Allsidig Systemutvecklare med erfarenhet av främst ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix. Uppge i ansökan hur många års erfarenhet du har på kraven ovan. För att trivas som systemutvecklare på InfoCare är det viktigt att du kan arbeta självständigt men att du även är en teamplayer. Det är även viktigt att du är noggrann och kan arbeta effektivt. Du kommer att vara anställd av InfoCare och arbeta ute hos kunden. Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgångsdatumet för annonsen har löpt ut. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix


Sök lediga jobb Systemutvecklare erfarenhet ClearCase, Eclipse, Jenkins och Unix

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se