Systemutvecklare inom Sharepoint jobb - lediga jobb

Systemutvecklare inom Sharepoint jobb Systemutvecklare inom Sharepoint jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Systemutvecklare inom Sharepoint. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Systemutvecklare inom Sharepoint. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Systemutvecklare inom Sharepoint- Stockholm

  2. Systemutvecklare inom Sharepoint till CGI i Linköping och Norrköping- Linköping

  3. Driven systemutvecklare inom SharePointutveckling!- Nyköping


Mer beskrivning

Systemutvecklare inom Sharepoint
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Om ditt nya jobb: NextCrew Norden söker nu för kunds räkning en systemutvecklare med fokus på Sharepoint. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du trivs att arbeta i projektform samt att du trivs och behärskar konsultrollen. Som person ser vi att du är en ödmjuk, drivande person med en vilja att alltid göra ditt bästa. Vi söker dig som troligen redan arbetat som sytemutvecklare ett tag och som inser vikten av att arbeta på ett företag som satsar på sina anställda, där du tillsammans med din närmsta omgivning utvecklar en individuell utvecklingsplan där du själv planerar, tar ansvar för och styr vilka insatser som görs för att du ska utvecklas på bästa sätt. Du kommer att ges möjligheten att samarbeta tätt med erfarna och engagerade kollegor inom alla kompetensområden från projektledning och strategi via koncept och design till arkitektur och självklart systemutveckling. Vi ser gärna att du har en bakgrund, erfarenheter och kunskaper som innefattar: Systemutveckling på både server- och klientsidan Relevanta certifieringar gällande plattform och webbtekniker Strukturerad dokumentation av projektets alla delar Meriterande är: 1. Erfarenhet som systemutvecklare/programmerare. 2. Högskolaexamen inom IT. 3. Verkat som projektledare inom IT, Ekonomi. 4. Kunskap i integration.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom Sharepoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom Sharepoint

Systemutvecklare inom Sharepoint till CGI i Linköping och Norrköping
TNG Group AB TNG fortsätter att hjälpa CGI att hitta duktiga kandidater och vi söker nu efter dig med kompetens inom systemutveckling och Sharepoint. Heltidstjänsten ska tillsättas på CGIs kontor i Linköping alternativt i Norrköping. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av CGI. Om uppdragsgivaren På CGI får du som konsult möjlighet att vara delaktig i intressanta och spännande kunduppdrag. CGI arbetar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vem är du? Vi vill att du har minst två års erfarenhet av arbete med Sharepoint och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning eller motsvarande erfarenhet. Det är också ett plus om du har erfarenhet av agila projektmetoder. Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket.Du som söker trivs med att arbeta i en utvecklande miljö och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och är lätt att samarbeta med. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Haga på telefon 0704-851214. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Linköping
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom Sharepoint till CGI i Linköping och Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom Sharepoint till CGI i Linköping och Norrköping

Driven systemutvecklare inom SharePointutveckling!
Är du i början av din karriär som Systemutvecklare och vill ha en utvecklande och varierad roll hos vår kund Office IT Partner i Nyköping? Har du ett starkt driv och förmågan att samordna och strukturera i projekt samt motivera andra? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Sök på en gång eller tipsa någon du känner. Jag ser fram emot att läsa din ansökan. Dina arbetsuppgifter Hos Office IT-Partner kommer du att arbeta med systemutveckling i flera olika projekt tillsammans med dina kollegor och kunder. Arbetet sker uteslutande i Microsoft-miljö. Att arbeta som systemutvecklare hos vår kund innebär att du är med från idé till en färdig lösning. Om företaget Office IT-Partner är en av Sveriges största aktörer inom ledande IT-tjänster. De arbetar med långsiktiga och nära relationer med sina kunder. För att erbjuda heltäckande lösningar arbetar de inom tre huvudområden - Virtualisering och datalagring, FunktionsIT och Drift. Företaget finns representerade med kontor i hela Sverige och det är nu till sitt kontor i Nyköping, där de i dagsläget är ca 20 personer, som de söker en driven systemutvecklare. Din profil Skallkrav: .Net SQL-programmering Sharepoint Svenska och engelska i tal och skrift Körkort Meriterande krav: CSS, JQuery, Team foundation server & responsiva webbar Tidigare arbetslivserfarenhet inom systemutveckling För att passa in hos vår kund är du driven och engagerad i alla dina åtaganden.Du har erfarenhet kring att arbeta agilt och har lätt att kommunicera med kunder. Arbetet i kundprojekten kan lätt förändras - därav är du flexibel och kan lätt anpassa dig till nya situationer. Du ser möjligheter i allt och gillar att se utmaningar i mjukvaruutveckling. Ta chansen och sök tjänsten som systemutvecklare där du kommer bli en del av en liten reknikorienterad utvecklarorganisation med stora möjligheter att utvecklas! Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Ort: Nyköping Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Framtiden i Sverige AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Driven systemutvecklare inom SharePointutveckling! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven systemutvecklare inom SharePointutveckling!


Sök lediga jobb Systemutvecklare inom Sharepoint

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se