Systemutvecklare webb jobb - lediga jobb

Systemutvecklare webb jobb Systemutvecklare webb jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Systemutvecklare webb. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Systemutvecklare webb. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Systemutvecklare webb- Luleå

 2. Systemutvecklare webb, mobil, integration- Lund

 3. Systemutvecklare webb- Luleå

 4. Systemutvecklare webb- Borlänge

 5. Systemutvecklare WEBB- Luleå

 6. WEB Systemutvecklare Webb games & gambling- Gotland

 7. Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling- Stockholm

 8. Systemutvecklare Webb Backend- Stockholm

 9. Systemutvecklare webb- Borlänge

 10. Systemutvecklare webb- Göteborg

 11. Systemutvecklare Webb- Stockholm

 12. Systemutvecklare webb- Borlänge

 13. Systemutvecklare Webb Backend- Stockholm

 14. Systemutvecklare Webb- Göteborg

 15. Systemutvecklare webb- Borlänge

 16. Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ- Västerås

 17. Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ- Örebro

 18. Driven junior systemutvecklare webb- Jönköping

 19. Systemutvecklare Webb till Flintab- Jönköping


Mer beskrivning

Systemutvecklare webb
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. BnearIT är ett konsultföretag med fokus på kvalificerad systemutveckling, modern mjukvaruarkitektur samt tjänstebaserade system där de modernaste koncepten gällande systemintegration ingår som en mycket väsentlig komponent. BnearIT erbjuder kvalificerade konsultjänster, där våra ledord är närhet, kompetens och engagemang Verksamheten omfattar idag systemutveckling, systemdesign, projektledning, verksamhetsutveckling samt leverans av kompletta lösningar för tjänsteorienterade system och olika typer av informationssystem. Läs mer på www.bnearit.se BnearIT:s verksamhetsområde Content Management fokuserar på avancerad webbutveckling och integration med fokus på beslutsstöd och portaler, communities, extranät, e-tjänster, dokument- & ärendehantering, webshoppar och mobila Applikationer för privat och offentlig sektor. Arbetsbeskrivning: Våra kunder efterfrågar oss i allt större utsträckning och vi behöver förstärka vårt team med fler utvecklare. Vi söker därför drivna Systemutvecklare med inriktning mot webb som har sin spetskompetens inom något av teknikområdena C#.Net, (VB.NET), ASP.NET (C#), (X/D) HTMP, CSS, JavaScript. Du bör gärna ha EPiServer eller någon annan CMS-plattform som specialitet. Vem är du? Du passar hos oss om du vill utvecklas och vill jobba tillsammans i ett riktigt vasst, prestigelös och kundfokuserat team. Vi ser gärna att du har en examen som dataingenjör, civilingenjör eller systemvetare samt några års erfarenhet av systemutveckling. Men det viktigaste är att din personlighets passar ihop med oss. Vår företagskultur Vi erbjuder en öppen, prestigelös och kreativ företagskultur där frihet under ansvar är en viktig byggsten. Placeringsort: Luleå Kontaktperson/Ansökan Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan eller via www.experis.se Jobid: 884364 Det går även bra att skicka en intresseanmälan till inger.sundgren@se.experis.com. Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 juli. Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, telefon 0920-247061 eller 070-3774891.
Företag: Experis Sverige
Ort: Luleå
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare webb, mobil, integration
q2d Solutions AB är ett företag som utvecklar verksamheter med hjälp av moderna lösningar för webb och mobil. Exempelvis gör vi kundportaler och mobila appar som är integrerade med företagens affärsystem. Vi jobbar med den senaste tekniken inom webb, mobil och integration och behöver förstärka med 1-2 systemutvecklare. Önskvärda kunskaper/egenskaper: - Högskoleutbildning/universitetsutbildning - Minst tre års dokumenterad erfarenhet - .Net C#-programmering (webb & windows) - MS SQL - ASP.NET, HTML5 och JavaScript - utåtriktad och "service minded" Placering är mestadels på vårt kontor i Lund men arbetet kan innebära resor.
Företag: q2d SOLUTIONS AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb, mobil, integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb, mobil, integration

Systemutvecklare webb
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. BnearIT är ett konsultföretag med fokus på kvalificerad systemutveckling, modern mjukvaruarkitektur samt tjänstebaserade system där de modernaste koncepten gällande systemintegration ingår som en mycket väsentlig komponent. BnearIT erbjuder kvalificerade konsultjänster, där våra ledord är närhet, kompetens och engagemang Verksamheten omfattar idag systemutveckling, systemdesign, projektledning, verksamhetsutveckling samt leverans av kompletta lösningar för tjänsteorienterade system och olika typer av informationssystem. Läs mer på www.bnearit.se BnearIT:s verksamhetsområde Content Management fokuserar på avancerad webbutveckling och integration med fokus på beslutsstöd och portaler, communities, extranät, e-tjänster, dokument- & ärendehantering, webshoppar och mobila Applikationer för privat och offentlig sektor. Arbetsbeskrivning: Våra kunder efterfrågar oss i allt större utsträckning och vi behöver förstärka vårt team med fler utvecklare. Vi söker därför drivna Systemutvecklare med inriktning mot webb som har sin spetskompetens inom något av teknikområdena C#.Net, (VB.NET), ASP.NET (C#), (X/D) HTML, CSS, JavaScript. Du bör gärna ha EPiServer eller någon annan CMS-plattform som specialitet. Vem är du? Du passar hos oss om du vill utvecklas och vill jobba tillsammans i ett riktigt vasst, prestigelös och kundfokuserat team. Vi ser gärna att du har en examen som dataingenjör, civilingenjör eller systemvetare samt några års erfarenhet av systemutveckling. Men det viktigaste är att din personlighets passar ihop med oss. Vår företagskultur Vi erbjuder en öppen, prestigelös och kreativ företagskultur där frihet under ansvar är en viktig byggsten. Placeringsort: Luleå Kontaktperson/Ansökan Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan eller via www.experis.se Jobid: 884364 Det går även bra att skicka en intresseanmälan till inger.sundgren@se.experis.com. Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 september. Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, telefon 0920-247061 eller 070-3774891.
Företag: Experis Sverige
Ort: Luleå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare webb
Cavagent är en oberoende leverantör som specialiserat sig på att utveckla branschanpassade affärssystem samt avancerade webb- och mobillösningar. Våra framgångar gör nu att vi förstärker vår organisation. Vi söker nu... Systemutvecklare webb ...med kunskap och erfarenhet av följande: - C# - SQL - HTML5 - CSS3 Du kommer att bli en nyckelperson med eget ansvarsområde. Du skall behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift. Förutom en grundläggande teknisk läggning, ambition, entusiasm, gott självförtroende och vilja, ska alla våra anställda ha ett gott omdöme, även du. Som person är du social och har lätt att kommunicera då kundkontakter är en del av vardagen. Din förmåga att sätta dig in i användarens behov värderas högt. Utöver systemutveckling hjälper vi till med affärsutveckling, integration av diverse affärssystem, mobila applikationer samt webb- och betallösningar. Vi har för andra året i rad nominerats bland topp 25 i kategorin Deloitte Sweden Technology Rising Stars bland 10 000-tals andra företag. Vi är ett prestigelöst och öppet företag, som erbjuder mycket frihet under ansvar till våra medarbetare. Vi tror på korta beslutsvägar och att de som är duktiga ska ges möjlighet att ta ett allt större ansvar. Du kommer in i en miljö, där du med rätt inställning och förmåga att ta till dig nya arbetsuppgifter, snabbt har goda möjligheter att växa inom bolaget. Du involveras i spännande projekt och får chansen att utveckla både en bredd och ett djup, vilket medför en varierande arbetsdag. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete inom IT. Ett företag med bra sammanhållning där det är högt i tak och som har en öppen och positiv företagskultur. Vi är idag ett trettiotal medarbetare med en solid och växande kundbas. För mer information ring gärna Mats Törnberg, VD. Han nås på 0243-884 20. Sänd din ansökan snarast till: apply@cavagent.com webb: www.cavagent.com
Företag: Cavagent CMS AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare WEBB
Vi söker en programmerare/systemutvecklare Vi söker en motiverad webbutvecklare till IT-gruppen som ska arbeta med utveckling av IT lösningar primärt baserade på önskemål och behov från våra kunder. Då vi är ett mindre team som hanterar IT-frågor så kommer tjänsten att erbjuda en passande kandidat stort ansvar och goda möjligheter att påverka framtiden inom webb-området för ALS. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i antingen Luleå eller Täby men innefattar arbete for samtliga av våra Nordiska länder. Arbetsuppgifter Som programmerare/systemutvecklare arbetar du med utveckling av IT lösningar som primärt vänder sig mot våra externa kunder. Arbetet innefattar; Utveckling av hemsidor Utveckling av olika databasdrivna lösningar Utveckling av on-line lösningar Arbeta med utveckling av tjänster drivna av våra kunder Optimering av befintliga IT lösningar Egenskaper Du har ett öga för detaljer och är passionerad om effektiva och snygga användargränssnitt. Du har förmågan att utveckla kod som är effektiv och underhållningsbar även under tighta dead-lines. Du är kunnig på att tillverka kod som följer webb-standarder med "cross-browser" kompatibilitet i fokus. Du har förmågan att tekniskt leda utvecklingen i ett projekt mot en anpassningsbar och responsiv lösning. Kvalifikationer Relevant utbildning på högskolenivå eller jämförbart. Erfarenhet av utvecklingsarbete. Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska. Erfarenhet från att arbeta med CMS är meriterade. Djup kunskap inom teknikområden som HTML5, CSS, JavaScript PHP MySQL ALS erbjuder Vi erbjuder omväxlande och spännande arbetsuppgifter. En möjlighet att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund, kvalitet och inte minst våra anställda. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta anställningen snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 30 oktober 2013 till vår personalchef: satu.mustonen@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Gunnar Hägglund, IT Manager gunnar.hagglund@alsglobal.com 0920 28 99 80
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare WEBB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare WEBB

WEB Systemutvecklare Webb games & gambling
Om du är intresserat att jobba som konsult och söker efter ett företag med stort kontaktnätverk inom branschen samt där du själv kan få ut det mesta av av frukten för dina ansträngningar då är RK Lunds Entreprenad AB ett företag för dig. Iom att våra overhead-kostnader är minimala så kan vi erbjuda er en mycket hög andel av kundarvodet som lön. Vi söker i första hand dig som vill jobba som projektanställd men även arbete som underkonsult är ett möjligt alternativ. Våra arbetsområden är främst i Skåne och i Stockholm (men i förekommande fall även övrig Sverige) så även om just detta uppdrag inte skulle bli av så kommer det nya hela tiden och därför kan det vara en bra ide att i er ansökan bifoga möjliga arbetsområden (Tex Region Syd, Stockholm ..). Uppdragsbeskrivning Uppdraget handlar om utveckling för Kundens webb och mobilwebb, både nyutveckling och förvaltning. Beskrivning av konsultens uppgifter Systemutvecklaren SKALL kunna: - Utveckla och implementera mjukvarulösningar inom specificerad tid och budget samt enligt ställda krav och design - Estimera uppdrag - Genom felsökning isolera och korrigera mjukvarufel - Specificera och utföra enhetstester och integrationstester - Dokumentera den implementerade funktionaliteten för att möjliggöra återanvändning och ett kostnadseffektivt underhåll - Justera/optimera prestanda - Intern och extern integration av system - Stödja Test. - Leverera enhetstestad och dokumenterad kod som integrerar med angränsande system - Leverera systemdokumentation Krav på utbildning, kunskaper och erfarenheter Systemutvecklaren skall ha: - Relevant utbildning på högskolenivå.(Visas gm bifogat CV) - Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling inom GUI-utveckling genom användning av efterfrågat programmeringsspråk/-teknik. - Minst 1 års erfarenhet av systemutveckling för mobilwebb. - Vana att hantera hela utvecklingskedjan från krav till test. - Kunskap och arbetslivserfarenhet av: Utveckling med Javascript och ramverket/tekniken jQuery. Utveckling med HTML. Utveckling med CSS3. Versionshanteringsverktyg. Utveckling i stora och komplexa systemmiljöer. Systemutvecklaren bör ha erfarenhet och kunskap om: - Erfarenhet och kunskap om agil systemutvecklingsmetodik. - Bildredigeringsverktyg exv. Photoshop/GIMP - Node.js - Handlebars.js - JS Lint alt. Google closure linter - Less - Backbone.js - Web sockets - Git - Viss erfarenhet av att sätta upp nya system och utvecklingsmiljöer i Unix/Linux-miljö. - Erfarenhet från spelbranschen (gambling). Varaktighet 1 år Start: 2014-03-03 Placering: Visby Skicka in din ansökan snarast Var snäll och kommentera i er ansökan varje punkt ovan var för sig, dvs hur väl uppfyller ni dem (tex 3+ års erfarenhet..). 2 REFERENSER med telefonnummer(och gärna mailadress) behöver också bifogas i er ansökan för att vi skall kunna offerera samt er födelseår. Referenser kommer INTE ringas upp innan ni har kontaktats först. Konsultuppdragen kommer snabbt och går snabbt så om ni bifogar allt behövligt på en gång så är det större chans att komma med vid offereringen till det aktuella uppdraget.
Företag: RK LUNDS ENTREPRENAD AB
Ort: Gotland
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga WEB Systemutvecklare Webb games & gambling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEB Systemutvecklare Webb games & gambling

Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling
WSP och GENIVAR har gått samman och bildar ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 15 000 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2500 medarbetare. Geografisk Information är ett av områdena, och vi erbjuder tjänster inom systemutveckling och Geografiska Informationssystem. Detta innefattar utveckling av kundanpassade applikationer och användargränssnitt, webbtjänster för analys och presentation av geografisk information, system för anläggningsförvaltning och inventering samt realtidssystem och mobila tjänster. Vi ser en ökad efterfrågan på tjänster som relaterar till systemutveckling och till vår grupp i Stockholm som idag består av nio medarbetare söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt tjänsteområde inom Geografisk Information. Fokus ligger på webb och app-utveckling, ofta med koppling till geografisk information såsom kartdata eller 3D-modeller. Vi arbetar med moderna verktyg och ramverk till exempel KnockoutJS, Bootstrap, JQuery Mobile, OpenLayers och Leaflet. På serversidan och desktop använder vi framförallt Microsoft .Net-plattform. Som systemutvecklare hos oss kommer du agera som tekniskt expert inom systemutveckling med ansvar för teknikval och arkitektur i projekten. Vidare kommer du arbeta med anbuds- och offerträkning vid behov, samt säljstöd. Du erbjuds möjlighet att delta i många spännande projekt, allt från trafikanalys och naturinventering till framtidens energilösningar och hållbar infrastruktur och stadsutveckling. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från konsultsidan. Du har erfarenhet av moderna JavaScript-ramverk och gärna erfarenhet av responsiva applikationer eller 2D/3D kartkomponenter. Vidare har du du har kunskap och erfarenhet av agil-metod för att driva projekt, SCRUM eller liknande. Kunskap i MicroSoft .Net (server och plattform) är ett plus. Du har akademisk examen, förmodligen ingenjör eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du självgående och tar ansvar för de uppgifter du åtar dig, och är fokuserad på kundens och användarnas behov. Du är initiativrik, nyfiken och drivande. Vidare har du en vilja och förmåga att arbeta i flera olika projekt parallellt samt brinner för att bygga goda kundrelationer. Vi är ett team som ofta jobbar nära tillsammans och hjälps åt att lösa problem, så det är viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad och kreativ. Vi ser även gärna att du är en person som drivs av att ha inflytande i verksamhetens utveckling! Välkommen till en arbetsplats som erbjuder dig spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel! Tack vare WSP:s bredd, storlek och fortsatta expansion finns goda möjligheter till en skräddarsydd karriär! I denna rekrytering samarbetar WSP med Aliado Headhunting Group. Välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman, veronica@aliado.se, senast den 7 april 2014. Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna snart.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling

Systemutvecklare Webb Backend
Vi söker nu en till webbutvecklare inom back end som ska arbete mot kunder från våra lokaler i city men även som resurskonsult på våra kunders arbetsplatser som finns överallt i Stockholm. Tänk rugby. Och vips har du en bild av hur netSolution arbetar med systemutveckling. Men då pratar vi inte hårda tacklingar, lerigt gräs och näsblod. Kopplingen är snarare en stafettliknande process där projektet delas upp i flera tydliga faser. Olika moment avslutas längs resan för att sedan låta nästa effektiva arbetsgrupp ta över. Den här metoden eliminerar många feltramp och dessutom är det lättare för dig som kund att överblicka hela projektets gång. Att arbeta i en nära relation till uppdragsgivaren är en närmast självskriven regel i vårt sätt att se på saken. Hittills har vi nämligen inte träffat på någon metod som fungerar bättre. netSolution åtar sig uppdrag inom systemutveckling som innefattar både traditionell resursbemanning, programmering och helhetsuppdrag för utveckling av nya applikationer, komplexa webbportaler med mera. Du kan ställa alla de krav som är relevanta för marknadens förväntningar på prestanda, ledtider och priseffektivitet. Arbetsuppgifterna varierar och de senaste projekten har fokus varit på agil webbutveckling med .NET, EPiServer, databaser m.m. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet. Kompetenskrav Erfarenhet av back end .NET, EPiServer eller liknande Viss erfarenhet av Javascript, CSS och HTML Personlighetskrav Brinner för utveckling Flexibel med uppgifter och arbetsplatser Gilla nya utmaningar Meriterande: Relevant examen Kontakt Björn Kjöllerström www.netsolution.nu bjorn.kjollerstrom@netsolution.nu 08-406 66 57
Företag: TOBO NETSOLUTION AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Webb Backend jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Webb Backend

Systemutvecklare webb
Cavagent är en oberoende leverantör som specialiserat sig på att utveckla branschanpassade affärssystem samt avancerade webb- och mobillösningar. Våra framgångar gör nu att vi förstärker vår organisation. Vi söker nu... Systemutvecklare webb ...med kunskap och erfarenhet av följande: - C# - SQL - HTML5 - CSS3 Du kommer att bli en nyckelperson med eget ansvarsområde. Du skall behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift. Förutom en grundläggande teknisk läggning, ambition, entusiasm, gott självförtroende och vilja, ska alla våra anställda ha ett gott omdöme, även du. Som person är du social och har lätt att kommunicera då kundkontakter är en del av vardagen. Din förmåga att sätta dig in i användarens behov värderas högt. Utöver systemutveckling hjälper vi till med affärsutveckling, integration av diverse affärssystem, mobila applikationer samt webb- och betallösningar. Vi har för andra året i rad nominerats bland topp 25 i kategorin Deloitte Sweden Technology Rising Stars bland 10 000-tals andra företag. Vi är ett prestigelöst och öppet företag, som erbjuder mycket frihet under ansvar till våra medarbetare. Vi tror på korta beslutsvägar och att de som är duktiga ska ges möjlighet att ta ett allt större ansvar. Du kommer in i en miljö, där du med rätt inställning och förmåga att ta till dig nya arbetsuppgifter, snabbt har goda möjligheter att växa inom bolaget. Du involveras i spännande projekt och får chansen att utveckla både en bredd och ett djup, vilket medför en varierande arbetsdag. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete inom IT. Ett företag med bra sammanhållning där det är högt i tak och som har en öppen och positiv företagskultur. Vi är idag ett trettiotal medarbetare med en solid och växande kundbas. För mer information ring gärna Mats Törnberg, VD. Han nås på 0243-884 20. Sänd din ansökan snarast till: apply@cavagent.com webb: www.cavagent.com
Företag: Cavagent CMS AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare webb
Är du vår nya kollega? Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att ingå i en modern organisation med siktet inställt på framtiden. I din roll som systemutvecklare kommer du ingå i ett internationellt team och utveckla innovativa webbapplikationer för optimerad dokumenthantering och profilerad kundkommunikation som används av flera välkända företag, såväl i norden som globalt. Läs mer om CCM (Customer Communication Management) från OpenText på vår hemsida www.opentext.com. Dina arbetsuppgifter: I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ny programvara och förbättring av våra produkter. Du kommer ingå i ett agilt team som bedriver utveckling, testning och kravanalys. Dina arbetsuppgifter kommer främst inkludera utveckling och underhåll av gränssnitt men även java backend i mindre skala. Din profil: Vi söker dig som är en talangfull webbutvecklare, med inriktning mot frontend och gränsnitt. Viktiga egenskaper för att vara framgångsrik i rollen är kreativitet, kommunikation, samarbete och viljan att vill vara med och utveckla företagets teknik framåt både lokalt och globalt. Du är en person som har lätt att ta till dig nya system och tar personligt ansvar för det du levererar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är viktigt för oss att du passar in i teamet. Formella krav: - Goda kunskaper inom JavaScript/HTML/CSS - Kunskaper inom Java - Minst 3 års arbetslivserfarenhet som webbutvecklare - Akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande. - Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska Meriterande: - Erfarenhet av JavaScriptsramverk - Erfarenhet av responsiv design - Erfarenhet av utveckling i projektform - Erfarenhet av agila metoder Att vara anställd på OpenText: Vi erbjuder en stimulerande och internationell miljö, goda utvecklingsmöjligheter, marknadsmässiga löner och förmåner samt ett mycket trevlig arbetsklimat. Det finns goda möjligheter för en bred teknisk kompetensutveckling inom en rad viktiga områden, bland annat arkitektur, databaser, operativsystem och webbteknik. I Norden har vi fyra kontor och är ca 150 personer som arbetar inom områdena utveckling, test, sälj, säljstöd, konsult och marknad. Globalt är vi 8500 anställa och vårt huvudkontor finns i Kanada. Läs mer om företaget på www.opentext.com samt http://opentextats.avature.net/careers Ansökan: Ansökan görs via vår hemsida. http://opentextats.avature.net/careers Sök på tjänsten som heter Software Engineer Web. Första urvalet kommer att hanteras av våra engelskspråkiga rekryterare, Anja Schoen eller Jeff Green som sitter i Tyskland och England och därför uppskattar vi om du skriver din ansökan på engelska. I nästa steg får du träffa rekryterande chef på vårt kontor i centrala Göteborg. Välkommen till OpenText!
Företag: OPEN TEXT AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare Webb
Slash x levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Vi bidrar till att våra uppdragsgivare, små som stora, löser sina marknads-kommunikativa behov genom väldefinierade strategier för moderna interaktiva medier. Vi utvecklar och levererar interaktiva och nätbaserade IT-system till företag som, i sin affärsverksamhet vill använda internet för att kommunicera och engagera. Vi anser att den moderna tekniken rätt utformad och effektivt använd ska ge klart mätbar affärsnytta. Är du riktigt duktig på Microsoft .Net ramverk med inriktning mot avancerad webbteknik? Då är detta ett jobb för dig. Gillar du även att jobba med hela utvecklingsprocesser från idé till färdig produkt/lösning kommer jobbet att passa dig perfekt. Arbetsbeskrivning Rollen som Systemutvecklare .Net är mycket utvecklande och omväxlande med stora möjligheter till att påverka hur utvecklingen för respektive kundprojekt ska se ut och genomföras. Du kommer att arbeta med det senaste inom Webb- och systemutveckling, främst inom Microsofts ramverk .NET för utveckling av webbapplikationer och integration mot andra system. Som Systemutvecklare .Net hos oss erbjuds du: - Stora möjligheter att utvecklas inom företaget - Vara med och arbeta i teknikens framkant. - En bra lönemodell som vi kommer fram till enligt överenskommelse. - Senaste utbildningar inom Web och Mobil - Vid resor i tjänsten utgår traktamente och bilersättning upp till skattefritt belopp. - Möjlighet att jobba i nyrenoverade kontor i Hornstull/Stockholm med sjöutsikt - Teamet består av projektledare, designer och utvecklare Utöver detta erbjuder vi en rad olika försäkringar för att du ska känna dig trygg i din anställning, som tex: Olycksfallsförsäkring, Tjänstereseförsäkring, Tjänstegrupplivförsäkring (TGL), Sjukvårdsgaranti som ger förtur till läkare, samt Tjänstepension. Vem söker vi? - Vi söker dig med mycket goda kunskaper i Microsoft .NET. - Goda kunskaper i Microsoft SQL Server och JavaScript är meriterande. - Vi vill också att du har erfarenhet från att ha utvecklat ex. CMS plattformar eller e-handelssystem. Som Systemutvecklare .Net ser vi att du är flexibel, självständig och initiativmässig, idérik, gillar och har lätt att samarbeta med både kunder och medarbetare, har god kommunikationsförmåga och lätt för att lära. Det är viktigt att du är en trygg person som det går att lita på, både gällande kvalitet och leverans till kund. Vid ansökan beskriv gärna de uppdrag/projekt, som du har varit involverad i, samt för vart och ett, vilken roll du har haft och vilka tekniker/miljöer som har varit aktuella. Du som vill jobba på ett företag som står för enkelhet, entreprenörskap och har värderingar som passar oss med fötterna på jorden, samtidigt som vi satsar framåt och gärna jobbar med "det senaste" skicka in din ansökan direkt!
Företag: Slash x AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Webb

Systemutvecklare webb
Cavagent är en oberoende leverantör som specialiserat sig på att utveckla branschanpassade affärssystem samt avancerade webb- och mobillösningar. Våra framgångar gör nu att vi förstärker vår organisation. Vi söker nu... Systemutvecklare webb ...med kunskap och erfarenhet av följande: - C# - SQL - HTML5 - CSS3 För att söka denna tjänst skall du vara en av de bättre systemutvecklarna i Sverige. Du kommer att bli en nyckelperson med eget ansvarsområde. Du skall behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift. Förutom en grundläggande teknisk läggning, ambition, entusiasm, gott självförtroende och vilja, ska alla våra anställda ha ett gott omdöme, även du. Som person är du social och har lätt att kommunicera då kundkontakter är en del av vardagen. Din förmåga att sätta dig in i användarens behov värderas högt. Utöver systemutveckling hjälper vi till med affärsutveckling, integration av diverse affärssystem, mobila applikationer samt webb- och betallösningar. Vi har för andra året i rad nominerats bland topp 25 i kategorin Deloitte Sweden Technology Rising Stars bland 10 000-tals andra företag. Vi är ett prestigelöst och öppet företag, som erbjuder mycket frihet under ansvar till våra medarbetare. Vi tror på korta beslutsvägar och att de som är duktiga ska ges möjlighet att ta ett allt större ansvar. Du kommer in i en miljö, där du med rätt inställning och förmåga att ta till dig nya arbetsuppgifter, snabbt har goda möjligheter att växa inom bolaget. Du involveras i spännande projekt och får chansen att utveckla både en bredd och ett djup, vilket medför en varierande arbetsdag. Vi vann Hack for Sweden Award 2014. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete inom IT. Ett företag med bra sammanhållning där det är högt i tak och som har en öppen och positiv företagskultur. Vi är idag ett trettiotal medarbetare med en solid och växande kundbas. För mer information ring gärna Mats Törnberg, VD. Han nås på 0243-884 20. Sänd din ansökan snarast till: apply@cavagent.com webb: www.cavagent.com
Företag: Cavagent CMS AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare Webb Backend
Vi söker nu en till webbutvecklare inom back end som ska arbete mot kunder från våra lokaler i city men även som resurskonsult på våra kunders arbetsplatser som finns överallt i Stockholm. Tänk rugby. Och vips har du en bild av hur netSolution arbetar med systemutveckling. Men då pratar vi inte hårda tacklingar, lerigt gräs och näsblod. Kopplingen är snarare en stafettliknande process där projektet delas upp i flera tydliga faser. Olika moment avslutas längs resan för att sedan låta nästa effektiva arbetsgrupp ta över. Den här metoden eliminerar många feltramp och dessutom är det lättare för dig som kund att överblicka hela projektets gång. Att arbeta i en nära relation till uppdragsgivaren är en närmast självskriven regel i vårt sätt att se på saken. Hittills har vi nämligen inte träffat på någon metod som fungerar bättre. netSolution åtar sig uppdrag inom systemutveckling som innefattar både traditionell resursbemanning, programmering och helhetsuppdrag för utveckling av nya applikationer, komplexa webbportaler med mera. Du kan ställa alla de krav som är relevanta för marknadens förväntningar på prestanda, ledtider och priseffektivitet. Arbetsuppgifterna varierar och de senaste projekten har fokus varit på agil webbutveckling med .NET, EPiServer, databaser m.m. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet. Kompetenskrav Erfarenhet av back end .NET, EPiServer eller liknande Viss erfarenhet av Javascript, CSS och HTML Personlighetskrav Brinner för utveckling Flexibel med uppgifter och arbetsplatser Gilla nya utmaningar Meriterande: Relevant examen Kontakt Björn Kjöllerström www.netsolution.nu bjorn.kjollerstrom@netsolution.nu 08-406 66 57
Företag: TOBO NETSOLUTION AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Webb Backend jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Webb Backend

Systemutvecklare Webb
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att arbeta med systemutveckling av företagets plattform LiveView, vilket är en tjänst där kunder kan få överblick på sina larmanläggningars status. De kan även självadministrera vilka SMS/epostmottagare som ska få notifieringar vid larm. Ett projekt kommer startas som reviderar användargränssnittet för att öka användbarheten utifrån ett framtaget förslag. Det kommer också innebära att tjänsten ska byggas på responsiv design och stödja mobila miljöer. Det finns även ny funktionalitet som kan komma att utvecklas i detta eller nästkommande projekt. Utvecklingen kommer ske i .NET-miljö i hög grad. Vem är du? - Flerårig erfarenhet som systemutvecklare i webb-baserade projekt med viss tyngdpunkt på frontend. Erfarenhet av mobil miljö och apputveckling. - Kommunikativ lagspelare. Lyhörd och prestigelös. Kunna förstå användarkrav. Förstå balans mellan tid, funktion, kostnad i projekt. Pragmatisk problemlösare. - 3-årig systemvetenskaplig eller motsvarande Personliga egenskaper - Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift. - Initiativförmåga, kunna se och föreslå förbättringar. - Samarbetsförmåga med både utvecklare och beställare. - Vilja att leverera i tid med rätt kvalitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder långsiktighet och trygghet, hos oss kan du stanna kvar och ha många vägar för att gå vidare i karriären. Att arbeta som konsult hos oss är ett effektivt sätt för dig att bygga på dit CV med de erfarenheter och kunskaper du behöver för att nå dit du vill komma i din karriär. Låter det som någonting för dig? Ansök då redan idag genom att lägga in ditt CV på www.experis.se Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Sabine Törn på sabine.torn@se.experis.com Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis IT Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Webb

Systemutvecklare webb
Cavagent är en oberoende leverantör som specialiserat sig på att utveckla branschanpassade affärssystem samt avancerade webb- och mobillösningar. Våra framgångar gör nu att vi förstärker vår organisation. Vi söker nu... Systemutvecklare webb ...med kunskap och erfarenhet av följande: - C# - SQL - HTML5 - CSS3 För att söka denna tjänst skall du vara en av de bättre systemutvecklarna i Sverige. Du kommer att bli en nyckelperson med eget ansvarsområde. Du skall behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift. Förutom en grundläggande teknisk läggning, ambition, entusiasm, gott självförtroende och vilja, ska alla våra anställda ha ett gott omdöme, även du. Som person är du social och har lätt att kommunicera då kundkontakter är en del av vardagen. Din förmåga att sätta dig in i användarens behov värderas högt. Utöver systemutveckling hjälper vi till med affärsutveckling, integration av diverse affärssystem, mobila applikationer samt webb- och betallösningar. Vi har för andra året i rad nominerats bland topp 25 i kategorin Deloitte Sweden Technology Rising Stars bland 10 000-tals andra företag. Vi är ett prestigelöst och öppet företag, som erbjuder mycket frihet under ansvar till våra medarbetare. Vi tror på korta beslutsvägar och att de som är duktiga ska ges möjlighet att ta ett allt större ansvar. Du kommer in i en miljö, där du med rätt inställning och förmåga att ta till dig nya arbetsuppgifter, snabbt har goda möjligheter att växa inom bolaget. Du involveras i spännande projekt och får chansen att utveckla både en bredd och ett djup, vilket medför en varierande arbetsdag. Vi vann Hack for Sweden Award 2014. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete inom IT. Ett företag med bra sammanhållning där det är högt i tak och som har en öppen och positiv företagskultur. Vi är idag ett trettiotal medarbetare med en solid och växande kundbas. För mer information ring gärna Mats Törnberg, VD. Han nås på 0243-884 20. Sänd din ansökan snarast till: apply@cavagent.com webb: www.cavagent.com
Företag: Cavagent CMS AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb

Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ
HiQ Mälardalen - Systemutvecklare inom webb och mobilitet HiQ består av ett lag med fler än 1 500 experter inom IT och kommunikation. Vi tror på kombinationen glädje och resultat när vi hjälper våra kunder att skapa smarta, högteknologiska lösningar som förenklar människors liv - lösningar som du kommer att vara med och utveckla. Som konsult på HiQ får du jobba med innovativa uppdrag i många olika branscher och bidra till en skönare värld. HiQ Mälardalen är specialister på webb- och mobilitetslösningar och hjälper kunder inom offentlig sektor, industri- och tjänsteföretag. Vi söker fler konsulter som vill jobba i ett lag med kunniga och sociala kollegor som förenklar och förbättrar våra kunders verksamheter. Vi söker dig som har en akademisk examen inom området och brinner för webb- och mobilutveckling. Du är en skicklig C#-utvecklare och har du arbetat med produkter som SharePoint, EPiServer eller SiteVision är det mycket meriterande. Vi söker frontend/backend-utvecklare, interaktionsdesigners (UX) samt grafiska designers. Att spela i HiQs lag innebär att vi erbjuder dig en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hos oss på HiQ anser vi att kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt och vi ger dig möjligheterna att växa och att ta nästa steg i din personliga utveckling. Erfarenhetsutbytet sker i utmanande projekt, kompetensnätverk samt utbildningsaktiviteter. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och sprider glädje! HiQ präglas därför av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet! Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Skills Rekrytering. Vi har för avsikt att rekrytera flera medarbetare under hösten, så tveka inte att söka tjänsten snarast via www.skillsrekrytering.se. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.
Företag: Skills Rekrytering AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ

Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ
HiQ Mälardalen - Systemutvecklare inom webb och mobilitet HiQ består av ett lag med fler än 1 500 experter inom IT och kommunikation. Vi tror på kombinationen glädje och resultat när vi hjälper våra kunder att skapa smarta, högteknologiska lösningar som förenklar människors liv - lösningar som du kommer att vara med och utveckla. Som konsult på HiQ får du jobba med innovativa uppdrag i många olika branscher och bidra till en skönare värld. HiQ Mälardalen är specialister på webb- och mobilitetslösningar och hjälper kunder inom offentlig sektor, industri- och tjänsteföretag. Vi söker fler konsulter som vill jobba i ett lag med kunniga och sociala kollegor som förenklar och förbättrar våra kunders verksamheter. Vi söker dig som har en akademisk examen inom området och brinner för webb- och mobilutveckling. Du är en skicklig C#-utvecklare och har du arbetat med produkter som SharePoint, EPiServer eller SiteVision är det mycket meriterande. Vi söker frontend/backend-utvecklare, interaktionsdesigners (UX) samt grafiska designers. Att spela i HiQs lag innebär att vi erbjuder dig en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hos oss på HiQ anser vi att kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt och vi ger dig möjligheterna att växa och att ta nästa steg i din personliga utveckling. Erfarenhetsutbytet sker i utmanande projekt, kompetensnätverk samt utbildningsaktiviteter. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och sprider glädje! HiQ präglas därför av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet! Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Skills Rekrytering. Vi har för avsikt att rekrytera flera medarbetare under hösten, så tveka inte att söka tjänsten snarast via www.skillsrekrytering.se. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.
Företag: Skills Rekrytering AB
Ort: Örebro
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare webb & mobilitet till HiQ

Driven junior systemutvecklare webb
Är du en lösningsorienterad person med ett stort intresse för webbutveckling? Drivs du av att jobba i team med växande it-projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter I din roll som systemutvecklare jobbar du flexibelt och agilt, vilket leder till stor möjlighet för att påverka och driva projekten framåt. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del omfatta både client och serverside-utveckling, vilket främst genomförs inom JavaScript. Visionen är att alltid ligga steget före och vara proaktiv i allt utvecklingsarbete. Om företaget Företaget utvecklar skräddarsydd programvara för såväl mobil och webb, som inbyggda system. Projekten drivs från kontoret i Jönköping i ett nära samarbete med kund. Här kombineras lång erfarenhet med hög kunskap och genuina intressen- allt för att hela tiden lika i teknikens framkant. Vardagens vision är att skapa välordnade lösningar på de komplexa problemen. Din profil Som systemutvecklare ser vi att du är strukturerad och effektiv. Det läggs stor vikt vid att du är självgående och att du snabbt kan sätta dig in dem uppgifter och verktyg som tjänsten innefattar. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i form av team, därför är det viktigt att du är framåt och social. Skallkrav: -Utbildning med inriktning mot IT, -Ett genuint intresse för JavaScript och webbutveckling. -Svenska i tal och skrift -Engelska i tal och skrift, då omfattande del av arbetet genomförs på engelska. Meriterande: -Du har tidigare erfarenhet av webbutveckling. -Du har arbetat med app-utveckling. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Anställningsform: -Heltid Arbetstider: -8-17 Lön: -Enligt överenskommelse. Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Driven junior systemutvecklare webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven junior systemutvecklare webb

Systemutvecklare Webb till Flintab
Flintab är Sveriges ledande företag inom vågar och vägningssystem. Företagets erbjudande möter alla behov inom industriell vägning. Flintab hjälper sina kunder att med vägningsdata som affärskritisk information optimera sin verksamhet och för att säkerställa kvalitet, kostnad och affärsmässighet i verksamhets- och produktionsprocesser. Flintab har huvudkontor i Jönköping och verkar inom Norden genom en väl utbyggd service- och eftermarknadsorganisation. Flintab är experter på vägning - kort och gott! Läs mer via www.flintab.se Rekryteringen utförs i samarbete med Experis IT. Arbetsuppgifter Är du en utvecklare som specialiserat dig på Windows och webb? Har du arbetat några år och är redo att ta nästa steg? Vill du vara med och ta fram innovativa lösningar? Då är du rätt person för oss! Flintab är Sveriges marknadsledande företag inom vägning och vägningssystem och är nu inne i en expansionsfas över hela norden. Inriktningen är ett bredare verksamhetsområde och ökad mobilitet. Vi söker nu Webbutvecklare som vill vara en del av vårt Scrumteam för plattformsutveckling samt hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina registreringslösningar och verksamhetssystem. I ditt team på kontoret i Jönköping ingår det 5st utvecklare samt projektledare, arkitekt och testare. Det finns även en supportavdelning som tar hand om första linans problem. Som utvecklare arbetar du i team där just din kunskap kommer att värdesättas. Du arbetar med analys, anpassning och integration av system och är med i alla delar av utvecklingsprocessen, från krav och test till genomförande. Vem är du? Vi söker dig som är engagerad och drivande med flerårig arbetserfarenhet som Systemutvecklare med fokus på webbprojekt. Till vårat team söker vi dig som har några av dessa delar: * Högskoleexamen inom relevant område. * Flerårig arbetserfarenhet av Webbutveckling och Visual Studio, C#, .NET. * Goda kunskaper i MS SQL, HTML5, ASP.NET, Razor Pages och Entity Framework * Erfarenhet av agila arbetssätt. * God kommunikationsförmåga och goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om något/några av följande kompetenser finns med i din profil; * Front-end, JavaScript. * jQuery * Xamarin * App-utveckling * Vana av industriella tillämpningar Flintab kännetecknas av en stark teamkänsla, kvalité och långsiktighet. Du har god förmåga att samarbeta och bidra i ett team, samtidigt som du trivs när du får eget ansvar och möjlighet att påverka. Som medarbetare hos oss har du förmågan att lyssna och effektivt sätt dig in i nya sammanhang och tekniker. Du är en person som är driftig, trygg och uthållig med dig själv och dina uppdrag och har förmågan att leverera väl fungerande lösningar enligt utsatta ramar. Du håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen och har en god pedagogisk förmåga som underlättar för dig att bidra i teamet. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och du kommer trivashos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Flintab erbjuder Vi söker dig som vill vara en del av Flintabs framgångsrecept. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta de bästa lösningarna? Är du en driven person som kan få andra att lyssna? Har du förmågan att sätta samman system till affärsnytta och attraktiva lösningar? Då kan vi erbjuda dig en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Kontaktperson Du ansöker via www.experis.se. För mer information kontakt Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 9953. Välkommen in med din ansökan där intervjuer kan ske löpande.
Företag: Flintab AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Webb till Flintab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Webb till Flintab


Sök lediga jobb Systemutvecklare webb

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se