Systemutvecklare_konsulter jobb - lediga jobb

Systemutvecklare_konsulter jobb Systemutvecklare_konsulter jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Systemutvecklare_konsulter. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Systemutvecklare_konsulter. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Systemutvecklare/konsulter- Skellefteå


Mer beskrivning

Systemutvecklare/konsulter
EVRY är ett ledande IT-företag med ett team på 10 000 medarbetare och en lokal närvaro på 50 platser i Norden. Med insikter, lösningar och teknik skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar djup branschkunskap, hög teknisk kompetens med en lokal närvaro och en global leveransmodell. På så sätt hjälper vi våra kunder maximera potentialen av sin IT, från analys och strategi till införande och effekthemtagning. EVRY i Skellefteå har specialiserat sig på att jobba med affärssystem och där fokus ligger på att förstå kundens verksamhet och kunna leverera den bästa helhetslösningen så att kunden snabbt kan uppnå den största affärsnyttan. Vi är i Skellefteå 50 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi växer nu med nya och spännande uppdrag och söker därför systemutvecklare/konsulter. Kvalifikationer Vi söker dig som har kunskap inom några av följande områden: - Affärssystem - Databas MS SQL server - C# - Datalager - Reporting Services - OLAP - Integrationer Ett extra plus är om du har erfarenhet av utveckling mot något av Microsofts affärssystem som Dynamics NAV, Dynamics CRM eller Dynamics AX. Vi erbjuder Vi satsar långsiktigt och erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling, omtanke om de anställda och social gemenskap. Personliga egenskaper Du har ett intresse för verksamhetslösningar och teknik, kreativa lösningar med en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som att vara strukturerad och kvalitetsmedveten, och att fungera som lagspelare med social kompetens.
Företag: EVRY ONE SKELLEFTEÅ AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare/konsulter jobb, Systemutvecklare/konsulter Skellefteå, Systemutvecklare/konsulter EVRY ONE SKELLEFTEÅ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare/konsulter


Sök lediga jobb Systemutvecklare_konsulter

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se