Täby jobb - lediga jobb

Täby jobb Täby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Täby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Täby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Engagerad barnvakt sökes till Täby!- Täby

 2. BF Barnvakt sökes till Täby!- Täby

 3. BF Lekfull barnvakt sökes till Täby!- Täby

 4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

 5. Säljare sökes i Täby med/utan erfarenhet- Täby

 6. Prime söker sjuksköterska till telefonberedskap i Täby/Sollentuna- Täby

 7. Säljare sökes till Accent i Täby Centrum- Täby

 8. Bliss Dance Academy söker danslärare i Täby- Täby

 9. Funkykidz söker danslärare för barn i Täby- Täby

 10. Taxiförare till Täby- Täby

 11. Förskollärare med intresse för IKT till Pysslingen Täby- Täby

 12. Förskollärare till Murgrönan i Täby- Täby

 13. Lärare till bygg och anläggningsprogrammet- Täby

 14. Lärare till Bygg och anläggningsprogrammet- Täby

 15. Lärare till El och energiprogrammet- Täby

 16. Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta- Täby

 17. Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta- Sigtuna

 18. Blivande Gruppchef/Säljare Täby- Täby

 19. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

 20. Personlig assistent till Täby start omgående- Stockholm

 21. Resultatenhetschef- Täby

 22. Assisterande idrottsledare Täby HT 13- Täby

 23. Landskapsarkitekt- Täby

 24. Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska- Täby

 25. Medarbetare till Burger King i Täby- Täby

 26. 2st Översiktsplanerare- Täby

 27. Säljare till Ecco i Täby, 20h/v- Täby

 28. Assistent sökes till Täby omgående- Täby

 29. Marketing Manager till Täby Centrum- Täby

 30. Ung Fritid söker utvecklingsinriktad Resultatenhetschef- Täby

 31. Fritidspedagog- Täby

 32. Lärare till dator och kommunikationsteknik- Täby

 33. Nannynu! Barnvakt Täby 3em/v- Täby

 34. Pedagog till fritidsverksamhet- Täby

 35. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Täby

 36. Täby kommun söker engagerade fritidsledare- Täby

 37. Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby- Täby

 38. Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby- Täby

 39. Lärare år 6-9 Matematik, NO-ämnen och/eller Teknik- Täby

 40. Specialpedagog år 6-9- Täby


Mer beskrivning

BF Engagerad barnvakt sökes till Täby!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en ambitiös barnvakt till Täby, minst 1 gång i veckan mellan kl 16:00 och 19:30 samt vid behov. Barnen är 1,5 och 4 år gamla. Familjen behöver hjälp med barnpassning, matlagning och hämtning på förskola. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Engagerad barnvakt sökes till Täby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Engagerad barnvakt sökes till Täby!

BF Barnvakt sökes till Täby!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker barnvakt och hämtning av sin 3-åriga dotter samt två pojkar på 9 och 13 år som endast behöver middag. 2-3 gånger i veckan samt eventuellt helger. Bil är ett plus eftersom det är en liten bit från förskolan där dottern hämtas. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Barnvakt sökes till Täby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Barnvakt sökes till Täby!

BF Lekfull barnvakt sökes till Täby!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sin 6-åriga dotter samt 10 månader gamla son. Familjen vill ha hjälp 1 eftermiddagar i veckan, kl 15:30-19:30 samt eventuellt även vid behov. Familjen behöver hjälp med hämtning, barnpassning och matlagning. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Lekfull barnvakt sökes till Täby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Lekfull barnvakt sökes till Täby!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ytterbyskolan,som har anor från 1907, är renoverad, komplett med gymnastiksal, slöjdsalar, bibliotek och fritidshem. I dag har vi ca 350 elever från förskoleklass till och med år 5, fördelade på: åldershomogena klasser och Täby Musikklasser år 4 och år 5. Skolan ligger centralt, nära Roslags Näsby (tåg) och Roslags Näsby trafikplats (buss). ARBETSUPPGIFTER Du ska ansvara för en fritidshemsavdelning i samarbete med övriga pedagoger. Vi arbetar lösningsinriktat med eleven i centrum. Har du erfarenhet och kvalifikationer vill vi att du blir arbetslagsledare för fritids arbetslag. Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för nya ideer, som gör att fritidsverksamheten utvecklas Att du utifrån läroplanens mål planerar, genomför och utvärderar arbetet. Att du ansvarar för föräldrakontakter och håller utvecklingssamtal. Att du är delaktig i planering och genomförandet av rastverksamheten KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som: -har fritidspedagogutbildning/lärare i fritidshem och har erfarenhet av liknande arbete -har god ledarförmåga -har datorvana -har god förmåga i svenska språket -har idéer och praktisk erfarenhet av samverkan mellan skola och fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Täby Kommun, Ytterbyskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Säljare sökes i Täby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Täby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platinum systems AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Täby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Täby med/utan erfarenhet

Prime söker sjuksköterska till telefonberedskap i Täby/Sollentuna
Prime Professional Prime Care söker sjuksköterska med vana från telefonberedskap i hemmet till Täby och Sollentuna kommun. Vi erbjuder sommarbonus! Arbetsuppgifter Akuta och planerade besök skall ingå i dina arbetsuppgifter till tre boenden i Täby och Sollentuna kommun. Inställelsetiden är 30 minuter Man arbetar årets alla dagar, arbetstiden är varierande dag/kväll/natt/helg. Vi ser gärna att du arbetar 7-10 pass per månad. Beredskapssköterskan skall tillgodose behovet av hälso -och sjukvårdsinsatser inom enheterna Soltorps äldreboende, Lyktans äldreboende och Näsbyparks Parkinsonboende. Soltorps boende ligger i Sollentuna kommun och består av demens- och korttidsboende. Näsbyparks Parkinsonboende - Sveriges första och enda boende för personer med Parkinsons sjukdom Lyktans äldreboende består av gruppboende, vårdboende samt social dagverksamhet. Vem är du? Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi erbjuder veckolön och friskvårdsbidrag. Passar du in på den ovanstående profilen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Företagsbeskrivning Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn väl utbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Täby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Prime söker sjuksköterska till telefonberedskap i Täby/Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prime söker sjuksköterska till telefonberedskap i Täby/Sollentuna

Säljare sökes till Accent i Täby Centrum
**** Accent **** Accent verkar i det breda volymsegmentet inom accessoarer, väskor och resetillbehör. Kedjan är marknadsledande inom sitt segment i Sverige och riktar sig till den stora gruppen av modeintresserade, pris- och kvalitetsmedvetna konsumenter. Accent har idag c:a 47 butiker i Sverige. Accent öppnar i Täby Centrum!  Nu söker vi nya medarbetare som vill jobba med oss och sätta Accent på kartan.Som säljare är du oftast våra besökares första kontakt med företaget. Du lotsar dem genom deras besök hos oss, med ett engagemang och en inställning om att ge våra besökare en köp upplevelse utöver det vanliga!   Vi söker nu en säljare till följande tjänst:  ensäljare på deltid, 3-6 timmar/vecka.   I tjänsterna ingår det arbete både på kvällar och helger efter ett rullande schema.    Arbetsuppgifter, ansvar och befogenheter: - Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås. - Du tar ansvar för att du upplevs som en engagerad säljare som lever upp till koncernens mål kring service och kundupplevelse. - Ditt ansvar är att genomföra behovsanalys och inspirera våra besökare - Du ansvarar för att hjälpa, stötta och göra det enkelt för dina kollegor i ditt butiksteam - Du bryr dig om våra kunder och du ansvarar för att få våra besökare till att bli betalande kunder.   Vi söker dig som: - Vill ta ansvar och vill arbeta som säljare - Upplevs som engagerad och alltid strävar efter att göra det ”lilla extra”. - Är tävlingsinriktad och gärna mäts på din egna och teamets prestation - Har fyllt 18 år - Erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning - Är ordningsam och har lätt för att prioritera - Är stresstålig - Kan arbeta oregelbundna tider; både kvällar och helger - Har avslutat din gymnasieutbildning   Service är ditt ledord och du sätter alltid kunden i fokus. Du har lätt för att lära och är noggrann. Du har ett brinnande intresse för försäljning!  Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 19/7-2013. I denna rekrytering tillämpar vi personanalystester. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Accent
Ort: Täby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Accent i Täby Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Accent i Täby Centrum

Bliss Dance Academy söker danslärare i Täby
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Täby. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: sara@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Täby

Funkykidz söker danslärare för barn i Täby
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Täby! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: sara@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Täby

Taxiförare till Täby
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Täby

Förskollärare med intresse för IKT till Pysslingen Täby
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seGiggens förskola i natursköna Ella Gård söker förskollärare till sin verksamhet med start hösten 2013. Vi erbjuder dig ett fantastiskt gäng trevliga kollegor, underbara barn som har mycket trevliga och engagerade föräldrar. Vårt arbete utgår självklart från det som intresserar barnen i stunden, det vi ser de behöver och vi utmanar dem till att bli nya oanade talanger på områden de inte tidigare har provat på. Alla barn kan och vi hjälper dem våga och skapar förutsättningar. Vi arbetar medvetet med att involvera både barn och föräldrar i vårt utvecklingsarbete. Pedagogerna jobbar med lärplattor som stöd för pedagogisk dokumentation. Under våren har vi förberett oss genom IT nätverk och föreläsningar. Vi är nu redo för nästa steg, introducera lärplattor för barnen. Förskolans kvalitetsarbete leds av förskolechef och utvecklingsledare. Alla förskolans pedagoger är involverade i vårt arbete med att skapa ett OMSORGSFULLT LÄRANDE av högsta kvalitet. Giggen har ca 60 barn fördelade på 3 hemvister. Du tar dig effektivt hit med Roslagsbana eller buss samt en kortare promenad. Vi hoppas du vill vara med på vår resa. Välkommen med din ansökan redan idag.Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare med intresse för IKT till Pysslingen Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare med intresse för IKT till Pysslingen Täby

Förskollärare till Murgrönan i Täby
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seMurgrönans förskola i natursköna Gribbylund behöver dig erfarna förskollärare, som vill jobba med avdelningsansvar för en grupp barn 3-4 år och som kan börja senast 1 oktober 2013. Vi erbjuder en mycket bra verksamhet med många erfarna kollegor som redan har kommit igång bra med att utveckla både lärprocesser och dokumentation. Barnens behov och intressen är utgångspunkten och vi arbetar medvetet med att involvera både barn och föräldrar i vårt utvecklingsarbete. Vi har börjat använda lärplattor som komplement i verksamheten. Pedgogerna dokumentera med hjälp av dessa och vi har under våren börjat så smått att introducera lärplattor i verksamheten med barnen. Förskolans kvalitetsarbete leds av förskolechef, utvecklingsledare och avdelningsansvariga förskollärare. Alla förskolans pedagoger är involverade i vårt arbete med att skapa ett OMSORGSFULLT LÄRANDE av högsta kvalitet. Murgrönan har ca 80 barn fördelade på 5 hemvister. Vi hoppas du vill vara med på vår resa. Välkommen med din ansökan redan idag.Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Murgrönan i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Murgrönan i Täby

Lärare till bygg och anläggningsprogrammet
Praktiska är skolan mitt i arbetslivet. Vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning, och finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Vi driver idag gymnasieskolor på ett 40-tal orter med närmare 6000 elever. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi är totalt ca 800 anställda inom Praktiska. I Täby startade vi vår skola hösten 2010 och har idag 12 anställda som utbildar jobbsugna talanger! Vi är en liten skola med stor gemenskap. Majoriteten av våra elever på Praktiska får jobb direkt efter examen! Vi söker nu en talangodlande Bygg och anläggningslärare med inriktning husbyggnad till vår skola i Täby. Tjänsten innebär: Att sköta undervisningen i karaktärsämnet Bygg och anläggning, inriktning husbyggnad trä. Att vara en mentor med eleven i fokus. Att bidra till skolans utveckling. Vi söker dig som är hungrig på att odla jobbsugna talanger! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda varje elev för att de ska komma dit de vill! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi kan erbjuda en stimulerande och utmanande arbetsplats för rätt person. Vi ser gärna att du har: Lärarbehörighet, alt erfarenhet av att jobba med ungdomar inom föreningsliv eller liknande. Är lösningsorienterad. Goda kontakter inom byggbranschen. Har du några frågor om tjänsten? Ta gärna kontakt med Rektor, Stefan Säll Läs mer om Praktiska på praktiska.se Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS
Företag: Praktiska (Täby)
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till bygg och anläggningsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till bygg och anläggningsprogrammet

Lärare till Bygg och anläggningsprogrammet
Praktiska är skolan mitt i arbetslivet. Vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning, och finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Vi driver idag gymnasieskolor på ett 40-tal orter med närmare 6000 elever. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi är totalt ca 800 anställda inom Praktiska. I Täby startade vi vår skola hösten 2010 och har idag 12 anställda som utbildar jobbsugna talanger! Vi är en liten skola med stor gemenskap. Majoriteten av våra elever på Praktiska får jobb direkt efter examen! Vi söker nu en talangodlande Bygg och anläggningslärare med inriktning husbyggnad till vår skola i Täby. Tjänsten innebär: Att sköta undervisningen i karaktärsämnet Bygg och anläggning, inriktning husbyggnad trä. Att vara en mentor med eleven i fokus. Att bidra till skolans utveckling. Vi söker dig som är hungrig på att odla jobbsugna talanger! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda varje elev för att de ska komma dit de vill! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi kan erbjuda en stimulerande och utmanande arbetsplats för rätt person. Vi ser gärna att du har: Lärarbehörighet, alt erfarenhet av att jobba med ungdomar inom föreningsliv eller liknande. Är lösningsorienterad. Goda kontakter inom byggbranschen. Har du några frågor om tjänsten? Ta gärna kontakt med Rektor, Stefan Säll Läs mer om Praktiska på praktiska.se Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS
Företag: Praktiska (Täby)
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Bygg och anläggningsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Bygg och anläggningsprogrammet

Lärare till El och energiprogrammet
Praktiska är skolan mitt i arbetslivet. Vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning, och finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Vi driver idag gymnasieskolor på ett 40-tal orter med närmare 6000 elever. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi är totalt ca 800 anställda inom Praktiska. I Täby startade vi vår skola hösten 2010 och har idag 12 anställda som utbildar jobbsugna talanger! Vi är en liten skola med stor gemenskap. Majoriteten av våra elever på Praktiska får jobb direkt efter examen! Vi söker nu en lärare till vårt El och energiprogram med inriktning elinstallation till vår skola i Täby. Tjänsten innebär: Att sköta undervisningen i karaktärsämnet Elinstallation Att vara en mentor med eleven i fokus. Att bidra till programmets och skolans utveckling. Vi söker dig som är hungrig på att odla jobbsugna talanger! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda varje elev för att de ska komma dit de vill! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi kan erbjuda en stimulerande och utmanande arbetsplats för rätt person. Vi ser gärna att du har: Lärarbehörighet, alt erfarenhet av att jobba med ungdomar inom föreningsliv eller liknande. Är lösningsorienterad. Goda kontakter inom elbranschen Har du några frågor om tjänsten? Ta gärna kontakt med Rektor, Stefan Säll Läs mer om Praktiska på praktiska.se Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS
Företag: Praktiska (Täby)
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till El och energiprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till El och energiprogrammet

Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 50-60 % (20-24 timmar per vecka) på två gymnasium i Täby resp. Märsta, som ingår i samma skolgrupp. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta

Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 50 alt. 60 % (20-24 timmar per vecka) på två gymnasium i Täby resp. Märsta, som ingår i samma skolgrupp. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta

Blivande Gruppchef/Säljare Täby
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Täby Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Täby

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Erikslundsskolan drivs i Täby kommuns regi. Den ligger vid en återvändsgata i ett lugnt villaområde med skogen inpå knutarna. Erikslundsskolan omfattar grundskola F-5 och ingår i samma resultatenhet som Erikslunds förskola. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig fritidspersonal leda och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidsavdelningen. KVALIFIKATIONER Examinerad fritidspedagog.
Företag: Täby Kommun, Erikslundsskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Personlig assistent till Täby start omgående
Omsorgshuset i Stockholm AB vänder sig till äldre- och funktionshindrade personer och ger vård och omsorg i och utanför deras hem. Vi jobbar med brukaren i centrum. Integritet, medbestämmande, flexibilitet och trygghet är några av våra grundpelare i arbetet med den enskilde. Personlig assistans är till för de som behöver dagligt stöd med att äta, sköta sin personliga hygien, förflytta sig eller kommunicera. Vi söker nu en assistent till en kvinna i Täby. Tjänsten är på ca 50% med start vecka 30. Arbetet innebär att assistera personen i dennes vardag, i hemmet och vid fritidsaktiviteter. Arbetet innefattar matlagning, hushållssysslor såsom tvätt, städ mm. Utövar talträning och fysisk träning. Önskemål ifrån kund är kvinnliga assistenter. Du ska vara initiativrik, flexibel, professionell och lyhörd. Eftersom personkemin är viktig så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Pågrund av handikappets art är det mycket viktigt är att du behärskar svenska i både tal och skrift då kunden behöver hjälp att kommunicera med omvärlden. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande. En person som kan hoppa in med kort varsel, ser vi som ett stort plus. Arbetstiderna är fördelade på dagtid mellan 9-14 och varannan helg 9-14. Omsorgshuset värnar om våra kunder och deras säkerhet. Vi har därför som rutin att ta ett utdrag ur belastningsregistret på personer som anställs i organisationen. Vi kommer därför vid anställning att begära av dig ett utdrag innan du får börja arbeta. Du kan själv beställa utdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följade adress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du fyller i heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Polisens handläggningstid är upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så fort som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Omsorgshuset samt av kunden och dennes anhöriga. På grund av stort intresse för våra utannonserade tjänster har vi tyvärr inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon. Vi tar emot ansökningar via e-post, ange referens VT2 i ämnesraden.
Företag: OMSORGSHUSET I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Täby start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Täby start omgående

Resultatenhetschef
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. LSS/Äldreomsorgen i egen regi inom social omsorg är Täby kommuns egen leverantör av tjänster till personer med funktionsnedsättningar och äldre. Inom området finns boende, daglig verksamhet och boendestöd för personer med funktionsnedsättningar samt boende och dagverksamhet för äldre. Vi bedriver tolv boende i egen regi i kommunen inom ramen för LSS och tre av dessa behöver en chef. Verksamheten har under några år anpassat sig till förändrade förutsättningar och lagt ner boende, som inte uppfyllt standardkraven och har påbörjat arbetet med fokus på kvalitet och ständiga förbättringar. Personal- och ledningsfunktionen har anpassats till rådande ekonomiska föutsättningar. Det är med stor framtidstro vi söker chef för tre välfungerande boendeenheter, som funnits i ca tio år. Vi har välutbildad personal med ett stort patos för våra brukare ARBETSUPPGIFTER Du som chef ska leda och utveckla verksamheterna mot ständigt bättre kvalitet. Du skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö genom ett kommunikativt ledarskap där du sätter brukare och medarbetare i fokus. Du har ett kvalitetstänkande där du ser medarbetarnas delaktighet i ständiga förbättringar som en utmaning. Du har budget, personal, arbetsmiljö och verksamhetsansvar för ca 25-30 medarbetare och 16 brukare. Du är underställd enhetschefen. Tillsammans med sju chefskolleger ingår du i ledningsgruppen. Verksamheterna har att förbättra sin administration mot krav för en god kvalitet och vi söker dig som kan bidra till att göra skillnad för våra brukare KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning, socionomexamen eller motsvarande utbildning som socialstyrelsen godkänd för att driva verksamhet inom funktionshinderområdet. Din kunskap inom området autism måste vara hög. Du har goda kunskaper inom offentlig ekonomi och förstår behovet av att driva verksamhet i ekonomisk balans. Du arbetar mål- och resultatinriktat. Du har god omvärldskunskap och följer utvecklingen inom funktionshinderområdet. Du har chefserfarenhet och kunskap inom arbetsrätt. Du har förståelse och acceptans att arbeta i en politiskt styrd organisation där fokus ligger på mål- och resultatstyrning. Du är en energisk, kreativ och social person. Du har förmåga till gott samarbete både internt och externt. Du är en god organisatör och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du har erfarenhet att arbeta med bemanning och har erfaranhet från schemaläggningssystem
Företag: Täby Kommun, *Ledning LSS egen regi
Ort: Täby
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatenhetschef jobb, Resultatenhetschef Täby, Resultatenhetschef Täby Kommun, *Ledning LSS egen regi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatenhetschef

Assisterande idrottsledare Täby HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Täby inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.taby@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Täby HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Täby HT 13

Landskapsarkitekt
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Täby kommun står inför ett mycket expansivt skede i sin stadsutveckling med det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen med Täby centrum - Arninge som en ny regional stadskärna. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser skall växa fram. Utvecklingsområdena är många och stora intressanta byggprojekt står på agendan. Stadsbyggnadskontoret har riggat en stark organisation och vill nu utveckla den vidare för att möta utmaningarna. Vi söker nu en erfaren landskapsarkitekt som kan förstärka den befintliga organisationen och som ska arbeta med grönplanering, projektledning och projektering. Du kommer att arbeta med 24 kollegor på Gatu- och parkavdelningen, varav sju är landskapsarkitekter. ARBETSUPPGIFTER Som landskapsarkitekt arbetar du brett i tidiga skeden med förstudier inom stadsmiljöutveckling men även som beställare i genomförandeskedet, där du ansvarar för gestaltning, ekonomi och utbyggnad av allmänna platser som parker och torg. Du leder projekt, projekterar och granskar handlingar i alla olika skeden, samt ansvarar för gestaltningen under utbyggnadsskedet. Arbetet kommer att innebära ett tätt samarbete med kollegor över hela stadsbyggnadskontorets verksamhetsområde. Det innebär även många kontakter med konsulter, entreprenörer, politiker, kommunala verksamheter och kommuninvånare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med gedigen kunskap kring planering, projektering och utbyggnad. Du är en van projektledare med god kunskap om plan- och genomförandeprocessen med djup kunskap om utbyggnadsprocessen och förståelse för konsekvenserna av föreslagen projektering. Du har landskapsarkitektexamen eller motsvarande och minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med projektering i komplexa stadsbyggnadsprojekt som ansvarig/uppdragsansvarig landskapsarkitekt och har varit beställare eller arbetat som beställarstöd åt en kommun. Du har upphandlingskompetens och kan LOU. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har kreativ förmåga, ett tekniskt sinnelag, god kunskap om ekonomi och känsla för funktionella lösningar. Som person är du utåtriktad och duktig på att samarbeta med andra. Du trivs med ett arbete i högt tempo med många kontakter och kontinuerlig utveckling, har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt.
Företag: Täby Kommun, Park och Naturenheten
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Landskapsarkitekt jobb, Landskapsarkitekt Täby, Landskapsarkitekt Täby Kommun, Park och Naturenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Landskapsarkitekt

Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 63 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. På Skarpängsskolan står kunskaperna i fokus. Genom att erbjuda en skola med trygghet och glädje så skapar vi bästa förutsättningen för god kunskapsutveckling. Vi har ett högt söktryck och både elever och medarbetare trivs på Skarpängsskolan. ARBETSUPPGIFTER Skarpängsskolan söker en lärare för ett föräldravikariat, minst ett läsår, som ska undervisa i ämnena svenska och engelska I tjänsterna ingår att verka för att ämneslag och arbetslag uppnår sina mål. I tjänsten ingår mentorskap för ca 14 elever I tjänsten ingår att undervisa elever med särskilt stöd KVALIFIKATIONER Vi vill att du söker tjänsten om: - Du är behörig lärare och klar med din utbildning - Du är trygg i din ämneskunskap och kan möta såväl studiemotiverade som omotiverade elever på deras nivå - Du har förmåga att planera-genomföra-bedöma-utvärdera din undervisning - Du har god förmåga att hantera den bitvis höga arbetsbelastning som periodvis kännetecknar läraryrket
Företag: Täby Kommun, Skarpängskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska

Medarbetare till Burger King i Täby
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig- att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Täby söker vi nu: SERVICEINRIKTADE MEDARBETARE Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du tycker om att agera säljare och att arbeta med mycket människor runt omkring dig. Vi arbetar i team som tillsammans jobbar för att ge bra service till våra gäster. Som medarbetare är målet att du ska kunna arbeta på de flesta av våra arbetsstationer på restaurangen. Vi söker medarbetare på deltid, med varierande arbetstider. Anställningens omfattning är 20 timmar per vecka. Det formella kravet är att du har fyllt 16 år och gått ut grundskolan.
Företag: BURGER KING TÄBY
Ort: Täby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Burger King i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Burger King i Täby

2st Översiktsplanerare
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Täby kommun står inför ett mycket expansivt skede i sin utveckling med det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen med Täby centrum - Arninge som en ny regional stadskärna. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser skall växa fram. Utvecklingsområdena är många och stora intressanta byggprojekt står på agendan. Stadsbyggnadskontoret har omorganiserats och ambitionerna är högt ställda. ARBETSUPPGIFTER Översiksplanerarna ska: • Delta i visionsarbetet för att utveckla kommunens profil. • Delta i kommunens översiktsplanearbete • Projektleda arbeten inom ramen för kommunens översiktliga planering • Projektleda förstudier i kopplingen översiktlig planering – detaljplaner • Delta i kommunens arbete i den regionala planeringen • Projektleda arbeten inom ramen för kommunens medverkan i den regionala planeringen • Delta i samarbetet inom Stockholm Nordost vad gäller strategisk utveckling. • Delta i utvecklingen av effektiva arbetsprocesser inom stadsbyggnadskontoret och Täby kommun, särskilt i kopplingen mellan översiktlig planering, verksamhetsplanering och detaljplanering • Delta i utvecklingen av metoder för medborgardialog i tidiga skeden i av planprocessen • Följa upp bostadsbyggande, planering för verksamhetsområden och trafikinfrastruktur i samhällsbyggandet KVALIFIKATIONER • Utbildning med inriktning mot översiktlig fysisk planering och samhällsplanering • Erfarenhet av fysisk planering samt god kännedom om stadsbyggandet i övrigt. • God förmåga att kommunicera i tal, skrift och bild. • Goda kunskaper om PBL och angränsande lagar • Erfarenhet av politiskt styrda organisationer
Företag: Täby Kommun, Plan och Utredning
Ort: Täby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga 2st Översiktsplanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2st Översiktsplanerare

Säljare till Ecco i Täby, 20h/v
NILSONGROUP är Skandinaviens ledande skokoncern med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports samt franchisebaserade Ecco shops. Med 320 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NILSONGROUP 3 miljarder under 2011. Genom en oslagbar kombination av varumärken under ständig utveckling, fortsätter företaget att expandera. We put feet first.Befattning:  Vi söker nu en Säljare till Ecco i Täby Omfattning:  Vikariat 20 timmar/vecka tom 2015-05-31 Tillträde: 2013-08-19 Rollen - Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla. Erfarenhets- och kunskapskrav Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.   • Försäljningfokuserad • Mode, detaljhandeln Personliga egenskaper Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik. • Kundorienterad • Försäljningsinriktad • Målinriktad • Tycker om och drivs av att arbeta efter uppsatta mål  Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2013-07-28 Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post  Butikens adress Ecco Täby Stora Marknadsvägen 15 18334 Täby   NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet. Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Företag: NilsonGroup
Ort: Täby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Ecco i Täby, 20h/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Ecco i Täby, 20h/v

Assistent sökes till Täby omgående
Omsorgshuset i Stockholm AB vänder sig till äldre- och funktionshindrade personer och ger vård och omsorg i och utanför deras hem. Vi jobbar med brukaren i centrum. Integritet, medbestämmande, flexibilitet och trygghet är några av våra grundpelare i arbetet med den enskilde. Personlig assistans är till för de som behöver dagligt stöd med att äta, sköta sin personliga hygien, förflytta sig eller kommunicera. Vi söker nu en assistent till en kvinna i Täby. Tjänsten är på ca 50% med start i slutet av juli. Arbetet innebär att assistera personen i dennes vardag, i hemmet och vid fritidsaktiviteter. Arbetet innefattar matlagning, hushållssysslor såsom tvätt, städ mm. Utövar talträning och fysisk träning. Önskemål ifrån kund är kvinnliga assistenter. Du ska vara initiativrik, flexibel, professionell och lyhörd. Eftersom personkemin är viktig så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Pågrund av handikappets art är det mycket viktigt är att du behärskar svenska i både tal och skrift då kunden behöver hjälp att kommunicera med omvärlden. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande. En person som kan hoppa in med kort varsel, ser vi som ett stort plus. Arbetstiderna är fördelade på dagtid mellan 9-16 och varannan helg 9-16. Omsorgshuset värnar om våra kunder och deras säkerhet. Vi har därför som rutin att ta ett utdrag ur belastningsregistret på personer som anställs i organisationen. Vi kommer därför vid anställning att begära av dig ett utdrag innan du får börja arbeta. Du kan själv beställa utdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följade adress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du fyller i heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Polisens handläggningstid är upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så fort som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Omsorgshuset samt av kunden och dennes anhöriga. På grund av stort intresse för våra utannonserade tjänster har vi tyvärr inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon. Vi tar emot ansökningar via e-post, ange referens VT1 i ämnesraden.
Företag: OMSORGSHUSET I STOCKHOLM AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent sökes till Täby omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent sökes till Täby omgående

Marketing Manager till Täby Centrum
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker en Marketing Manager till Unibail-Rodamco Nordic med placering på Täby Centrum. Företaget är ett av Europas ledande fastighetsbolag med fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter och en portfölj värderad till €29,3 miljarder. Gruppen är verksam i 12 länder, har 1500 anställda och är den högst värderade aktören i Europa. Unibail-Rodamco Nordic äger och driver 9 köpcentrumanläggningar i Norden varav sex i Stockholmsområdet, en i Köpenhamn och en i Helsingfors. Företaget investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela Europa. Unibail-Rodamcos senaste utvecklingsprojekt är Mall of Scandinavia, ett helt nytt köpcentrum i anslutning till Friends Arena i Solna, som beräknas stå klart 2015 som Nordens största köpcentrum med 250 butiker. I rollen som marketing manager erbjuds du en spännande tjänst på Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med Stockholms bästa butiksutbud av totalt 180 butiker. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom både den nordiska och europeiska delen av koncernen. Vänligen skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev på engelska. Arbetsuppgifter: Som Marketing Manager kommer du att få möjlighet att arbeta strategiskt och kreativt med fokus på differentierande marknadsföring för att utveckla verksamheten och varumärkeskännedomen på Täby Centrum. Du kommer att vara ansvarig för att planera och koordinera marknads- och kommunikationsaktiviteter med syftet att stärka köpcentrumets attraktionskraft, samt öka försäljning och besökarantal. Du ansvarar för att planera, genomföra och följa upp event och kampanjer i samråd med centrumchef och den centrala marknadsavdelningen, samt ansvarar för att ta fram relevant material för reklamkampanjer, broschyrer, webb och sociala medier. Rollen innebär nära samarbete med centrumledningen, köpcentrumets hyresgäster och marknadsavdelningen på huvudkontoret, samt med reklam-, event-, webb- och PR-byråer. Du rapporterar till centrumchefen. Profil: - Magister-/Masterexamen med inriktning mot marknadsföring eller liknande - Några års erfarenhet i en projektledande roll inom marknadsföring, event eller retail - Goda Officekunskaper - God känsla för grafiska design och grafisk profilering - Goda kunskaper inom sociala medier samt inom något webbpubliceringsverktyg - Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska så väl som engelska Personliga egenskaper Personlighetsmässigt tror vi att du som söker är en driven, självständig och prestigelös ”do-er” som trivs med att arbeta verksamhetsnära. Du är en öppen, utåtriktad och entusiasmerande person som trivs med interna och externa kontakter. Vidare är det viktigt att du är en stresstålig, kreativ problemlösare som har en förmåga att se helheten och besitter analytiska kunskaper samt ett strategiskt marknadsföringstänk. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marketing manager, fastighet, retail, varumärke, brand, marknadsföring, event, kommunikation, grafisk design, profilering Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Marketing Manager till Täby Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marketing Manager till Täby Centrum

Ung Fritid söker utvecklingsinriktad Resultatenhetschef
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Vill du vara med att utveckla och göra Täbys fritidsgårdar attraktiva, spännande och intressanta för Täbys ungdomar? Då är det här en unik möjlighet för dig! Ung Fritid bedriver barn och ungdomsverksamhet för barn och ungdomar som går i årskurs 4 och uppåt. Genom fritidsgårdar, gruppverksamheter och sommarläger erbjuder vi ett stort utbud av aktiviteter och mötesplatser året runt. Fritidsgårdarna finns utspridda över de flesta närområdena i Täby kommun. Utbud och aktiviteter varierar, men en sak finns gemensamt: Alla är välkomna! ARBETSUPPGIFTER Din roll Som resultatenhetschef leder och organiserar du Ung Fritids verksamhet och utveckling utifrån vår målbild. Du har ekonomi- och budgetansvar för verksamheten, arbetsmiljöansvar samt personalansvar för 24 medarbetare som arbetar på kommunens sex fritidsgårdar. Du genomför utvecklingssamtal och lönesamtal, skriver Ung Fritids tjänsteutlåtande och är föredragande inför kultur- och fritidsnämnden i Ung Fritids frågor. Vidare marknadsför du Ung Fritids verksamhet och hittar olika former för samverkan med andra aktörer inom kultur- och fritidsområdet, utvecklar webb och sociala medier samt deltar i kultur och fritids ledningsgrupp. Du rapporterar till verksamhetsområdeschefen. Tjänsten är placerad på kultur och fritid i Bibliotekshuset i Täby centrum. I arbetet som resultatenhetschef kommer du ha en viktig roll i att bedriva utvecklings- och förändringsarbete för hela Ung Fritids verksamhet. KVALIFIKATIONER Vem trivs här? Vi söker dig som känner ett stort engagemang för barn och ungdomar och har förståelse för vikten av att bedriva utvecklingsarbete i en verksamhet som Ung Fritid. Krav är att du skall ha minst ha tre till fem års erfarenhet av ledarskap och verksamhetsansvar i en liknande organisation. Erfarenhet från arbete med barn och ungdomar inom kultur- och fritidssektorn är ett starkt önskemål. Erfarenhet från arbete i en politisk styrd organisation är en merit. Ett brett kontaktnät i regionen/ landet är också meriterande Du har goda ekonomiska kunskaper och har ett mål- och resultatinriktat förhållningssätt. Som person är du kommunikativ, har ett tydligt och coachande ledarskap och en förmåga att skapa ett öppet, kreativt arbetsklimat samtidigt som du är strategisk och har lätt till beslut. I ditt arbete är du självständig, strukturerad, bra på att planera och driva arbetsuppgifterna framåt. Du är högskoleutbildad eller har genomgått annan relevant utbildning med inriktning på ledarskap, barn och ungdomar. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, både i tal och i skrift. Du har goda datakunskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder! Du får ett spännande och utvecklande arbete med duktiga kollegor i en framåtblickande organisation och växande Stockholmskommun som har målet att bli Sveriges kvalitetskommun. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.
Företag: Täby Kommun, Kultur och fritid KOF
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ung Fritid söker utvecklingsinriktad Resultatenhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ung Fritid söker utvecklingsinriktad Resultatenhetschef

Fritidspedagog
Är du Sveriges bästa fritidspedagog? Då tycker vi du ska jobba hos oss på NTM, vi kommer utveckla och satsa på dig! Nu söker vi ytterligare en fritidspedagog till NTM - Nya Tidens Montessoriskola. NTM har siktet på att bli Sveriges bästa skola och söker därför dig som är passionerad fritidspedagog och som vill med på resan. Skolan arbetar med elever från förskoleklass till åk 9, du kommer att arbeta primärt med elever i åldrarna F-3. Arbetsplatsen präglas av en härlig stämning mellan kollegorna, högt i tak och en ständig strävan om att utvecklas och bli ännu bättre. Arbetsuppgifter: Som fritidspedagog kommer du att arbeta med på en fritidsenhet präglad av montessoripedagogik. Du kommer också stötta den undervisande verksamheten under förmiddagarna. Du kommer ingå i ett team och arbeta tätt med dina kollegor. I rollen som pedagog sätter du alltid eleven i centrum! VI SÖKER JUST NU DIG SOM Utbildad fritidspedagog Vi ser gärna att du har god datorvana och ledaregenskaper. Det är meriterande om du har montessoriutbildning eller erfarenhet av montessoripedagogik. Som person är du nyfiken och öppen för ständig utveckling. Du har stor passion för lärande, både för din egen- och elevens del. Vidare är du flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett stort engagemang i ditt arbete. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Anders Ericson, 08-732 02 59 / 0709803938 VD Henrik Haglund, 08-732 00 59 / 0707575248
Företag: Nya Tidens Montessoriskola i Täby AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Täby, Fritidspedagog Nya Tidens Montessoriskola i Täby AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare till dator och kommunikationsteknik
1 plats. Praktiska är skolan mitt i arbetslivet. Vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning, och finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Vi driver idag gymnasieskolor på ett 40-tal orter med närmare 6000 elever. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi är totalt ca 800 anställda inom Praktiska. I Täby startade vi vår skola hösten 2010 och har idag 12 anställda som utbildar jobbsugna talanger! Vi är en liten skola med stor gemenskap. Majoriteten av våra elever på Praktiska får jobb direkt efter examen! Vi söker nu en talangodlande datalärare till vårt el och energiprogram i Täby. Tjänsten innebär: Att sköta undervisningen i karaktärsämnet dator och kommunikationsteknik. Att vara en engagerad mentor med eleven i fokus. Att bidra till skolans och programmets utveckling. Vi söker dig som är hungrig på att odla jobbsugna talanger! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda varje elev för att de ska komma dit de vill! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi kan erbjuda en stimulerande och utmanande arbetsplats för rätt person. Vi ser gärna att du har: Lärarbehörighet, alt erfarenhet av att jobba med ungdomar inom föreningsliv eller liknande. Är lösningsorienterad. Goda kontakter inom aktuell bransch. Har du några frågor om tjänsten? Ta gärna kontakt med Rektor, Stefan Säll Läs mer om Praktiska på praktiska.se Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.
Företag: Praktiska (Täby)
Ort: Täby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till dator och kommunikationsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till dator och kommunikationsteknik

Nannynu! Barnvakt Täby 3em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Enebyberg, Täby söker hjälp med barnpassning 3em/v kl 16-18.30. De har två barn på 2,5 och 4,5 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Täby 3em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Täby 3em/v

Pedagog till fritidsverksamhet
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 63 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ellagårdsskolan är en F-5-skola med ca 450 elever och drygt 60 medarbetare. Hos oss ska både elever och vuxna trivas och få möjlighet att utvecklas. En kompetent och engagerad personalgrupp står för en mix av tradition och nytänk. Vårt arbete med EQ, emotionell intelligens, är en viktig del av skolans värdegrund och profil. Alla grupper har EQ-lektioner varje vecka och medarbetarna är EQ-utbildade. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en pedagog som gillar sitt arbete och vill vara med och göra en bra verksamhet ännu bättre! Du kommer att arbeta med fritidshemsverksamhet för en grupp elever i år F-2. Tillsammans med övriga kollegor kommer du att planera, genomföra och utvärdera arbetet i fritidshemmet. Du delar din tid mellan fritidshemmet, rastverksamheten och klassrummet. Du kommer även att ha föräldrakontakter. Du kommer att ingå i ett arbetslag där kollegorna har olika pedagogisk kompetens. Våra medarbetare på fritids är en rik blandning av män och kvinnor i olika åldrar. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning eller erfarenhet av arbete i fritidshem. Du är flexibel, positiv och har drivkraft att omsätta tankar i praktiken. Du är insatt i uppdraget och har idéer om hur fritidspedagogiken kan bidra till elevernas lärande under hela dagen. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan hantera de digitala verktyg som används för kommunikation och dokumentation i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Täby Kommun, Ellagårdskolan BOG
Ort: Täby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog till fritidsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog till fritidsverksamhet

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbydalskolan ligger centralt i Täby med mycket goda kommunikationsmöjligheter. I vår naturvetenskapliga 6-9-skola ställer vi höga krav på kunskaper och många elever är mycket studiemotiverade. Skolan har klasser med naturvetenskaplig profil där eleverna kan välja inriktning bild och design. På skolan finns även Täby Musikklasser. ARBETSUPPGIFTER Näsbydalskolan söker en lärare i bild. Mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi önskar att du som söker tjänsten: -är behörig lärare eller inom kort slutför din utbildning. -är trygg i dina ämneskunskaper och dig själv. -har en vilja att möta alla elever på deras nivå. -har stor pedagogisk förmåga och vilja till ständig utveckling i din lärarroll. -är väl förtrogen med Lgr 11. -är positiv, flexibel och inspirerande samt trivs med att ta eget ansvar.
Företag: Täby Kommun, Näsbydalskolan
Ort: Täby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Täby kommun söker engagerade fritidsledare
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ung Fritid bedriver barn och ungdomsverksamhet för barn och ungdomar som går i årskurs 4 och uppåt. Genom fritidsgårdar, gruppverksamheter och sommarläger erbjuder vi ett stort utbud av aktiviteter och mötesplatser året runt. Fritidsgårdarna finns utspridda över de flesta närområdena i Täby kommun. Utbud och aktiviteter varierar, men en sak finns gemensamt: Alla är välkomna! ARBETSUPPGIFTER Hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl yngre barn som med ungdomar och med fokus på deras perspektiv bygger vi verksamheten. Just nu efterfrågas såväl dans som LAN-verksamhet och här behöver vi utvecklas. Utifrån ungdomarnas behov innebär arbetet att vi även arbetar en del kvällar och helger. I verksamheten försöker vi ta tillvara på våra medarbetares egna drivkrafter och erfarenheter och uppmuntrar till egna initativ. Arbetsuppgifterna är därför varierande och tillsammans skapar vi ett kreativt klimat. Du får ett spännande och utvecklande arbete med duktiga kollegor i en framåtblickande organisation och växande Stockholmskommun som har målet att bli Sveriges kvalitetskommun. KVALIFIKATIONER Tvåårig fritidsledarutbildning eller likvärdig utbildning. Minst ett års erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i öppen fritidsgårdsverksamhet. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomar med särskilda behov. Vi tror att du som person är lyhörd, självständig, engagerad, glad och trygg i dig själv.
Företag: Täby Kommun, Ung Fritid
Ort: Täby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Täby kommun söker engagerade fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Täby kommun söker engagerade fritidsledare

Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby
PR Vård Hemsjukvård och Omsorg är ett företag i den familjeägda PR Vårdkoncernen. Bolaget har bedrivit verksamhet sedan 2001 och samverkar med ett stort antal vårdgrannar och uppdragsgivare. Vi erbjuder tjänster inom hemsjukvård och omsorg till landstingsdrivna, kommunala och privata aktörer. Idag är PR Vård en av de största privata vårdgivarna av hemsjukvård i Sverige. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting om att bedriva basal hemsjukvård under kvällar, nätter och helger. Enbart inom ramen för detta uppdrag samverkar vi med över 140 vårdcentraler och utför närmare 40 000 hembesök varje månad. Vi söker sjuksköterskor/distriktssköterskor till fast tjänst 50-75 % Arbetsbeskrivning Som sjuksköterska hos oss i Nordost kommer du att arbeta 25% dagtid med administrativa arbetsuppgifter samt delegering av kommunens hemtjänstpersonal. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetens samordnande sjuksköterska och tillsammans kommer ni överens om arbetstiderna dagtid. I arbetet ingår 50 % tjänstgöring under kvällar. Du har då ansvar för den basala hemsjukvården tillsammans med övriga kollegor under kvällstid. Du är arbetsledare för ett antal undersköterskor och har till dessa ett delegeringsansvar. Du är spindeln i nätet och ansvarar för all kontakt med sjukvårdsrådgivning, trygghetsjour, vårdcentraler, hemtjänst, jourläkare och omvårdnadsboenden med fler. Specifika sjuksköterskebesök ingår i arbetsuppgifterna och omfattar injektioner, katetersättning/spolning, trachvård, sondnäring, omläggningar, medicinska bedömningar och jourtelefon etc. All personal arbetar självständigt och kör företagets bilar. För att trivas i rollen som distriktssköterska/sjuksköterska bör du vara en noggrann, social och flexibel person som har ett öppet sinnelag och inte ser förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Arbetet innebär såväl direkt- som telefonkontakt med patienter, anhöriga och medarbetare samt även dokumentation i patientjournal, vilket ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.   Arbetstider/arbetsplats Arbetstiderna är fördelade på 25% dagtid och 50% kvällstid alternativt endast kvällar. Arbetstiderna dagtid kan komma att variera medan tiden för kvällar läggs på ett rullande sexveckorsschema där tiden är mellan klockan 15.00 - 23.00. Vårt lokalkontor för området Nordost ligger i Täby, men området innefattar kommunerna Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna, Österåker och Vaxholm.   Krav * Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska * Minst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård * B-körkort * God lokalkännedom Det är meriterande om du har specialistutbildning till distriktssköterska och har erfarenhet av hemsjukvård.  Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal samt erbjuder friskvårdsersättning och individuella kompetensplaner. PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård Hemsjukvård och Omsorg AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby

Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby
PR Vård Hemsjukvård och Omsorg är ett företag i den familjeägda PR Vårdkoncernen. Bolaget har bedrivit verksamhet sedan 2001 och samverkar med ett stort antal vårdgrannar och uppdragsgivare. Vi erbjuder tjänster inom hemsjukvård och omsorg till landstingsdrivna, kommunala och privata aktörer. Idag är PR Vård en av de största privata vårdgivarna av hemsjukvård i Sverige. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting om att bedriva basal hemsjukvård under kvällar, nätter och helger. Enbart inom ramen för detta uppdrag samverkar vi med över 140 vårdcentraler och utför närmare 40 000 hembesök varje månad. Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska till fast tjänst kväll 50-75 % Arbetsbeskrivning Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss har ansvarar du för den basala hemsjukvården tillsammans med övriga kollegor under kvällstid. Du är arbetsledare för ett antal undersköterskor och har till dessa ett delegeringsansvar. Du är spindeln i nätet och ansvarar för all kontakt med sjukvårdsrådgivning, trygghetsjour, vårdcentraler, hemtjänst, jourläkare, omvårdnadsboenden med fler. Specifika sjuksköterskebesök ingår i arbetsuppgifterna och omfattar, injektioner, katetersättning/ spolning, dialys, trachvård, sondnäring, omläggningar, medicinska bedömningar och jourtelefon. All personal arbetar självständigt och kör företagets bilar. För att trivas i rollen som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss bör du vara en noggrann, social och flexibel person som har ett öppet sinnelag och inte ser förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Mycket goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Arbetstider/arbetsplats Arbetspassen läggs på ett rullande schema där arbetstiden är mellan klockan 15.00 - 23.00 på helgen förekommer även dagspass. Vårt lokalkontor för området ligger i Täby, men området innefattar kommunerna i Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna, Österåker och Vaxholm. Krav * Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska * Två års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård * B-körkort * God lokalkännedom Det är meriterande om du har specialistutbildning till distriktssköterska och har erfarenhet av hemsjukvård.  Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal samt erbjuder friskvårdsersättning och individuella kompetensplaner. PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård Hemsjukvård och Omsorg AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby

Lärare år 6-9 Matematik, NO-ämnen och/eller Teknik
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbyparksskolan i Täby är en kommunal 4-9 skola med idag ca 350 elever. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare och ordning och reda, allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Rektorsområdet har även två F-3 skolor: Norskolan och Slottsparksskolan samt en resursskola, Näsbyvik, för de yngre eleverna. Detta gör att Näsbyparksskolan och skolområdet har tryggheten och närheten som den lilla skolan ger och samtidigt resurserna och flexibiliteten en stor organisation kan erbjuda. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig grundskolelärare som brinner för undervisning i Matematik, NO och/eller Teknik i år 6-9. Du kommer att vara en viktig del av skolans Ma/NO/Tk-institution, med stora möjligheter att tillsammans med befintlig personal vara med att utveckla och forma arbetet inom dessa ämnesområden. Skolans NO-institution är välutrustad med goda möjligheter till spännande undervisning. KVALIFIKATIONER Behörig i Matematik, NO-ämnen och/eller Teknik. Vi ser gärna även att du har intresse och erfarenhet av IT-baserad undervisning och en ambition att arbeta formativt både vad gäller undervisningsmetoder och bedömning. Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta med såväl elever, kollegor som föräldrar. Erfarenhet av betygsättning är en merit.
Företag: Täby Kommun, Näsbyparkskolan
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 6-9 Matematik, NO-ämnen och/eller Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 6-9 Matematik, NO-ämnen och/eller Teknik

Specialpedagog år 6-9
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbyparksskolan i Täby är en kommunal 4-9 skola med idag ca 350 elever. Skolan undergår just nu en helrenovering och tillbyggnad för att till hösten 2015 stå färdig som en F-9-skola. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare och ordning och reda, allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Skolans särskilda underviningsgrupp är i stor utsträckning integrerad i övrig verksamhet. Rektorsområdet har även två F-3 skolor: Norskolan och Slottsparksskolan samt en resursskola, Näsbyvik, för de yngre eleverna. Detta gör att Näsbyparksskolan och skolområdet har tryggheten och närheten som den lilla skolan ger och samtidigt resurserna och flexibiliteten en stor organisation kan erbjuda. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad specialpedagog/lärare med ett genuint intresse att leda, coacha och stötta elever och lärare i år 6-9. Du kommer att vara en viktig del av skolans elevhälsoteam med stora möjligheter att tillsammans med befintlig personal vara med och utveckla och forma skolans elevhälsoarbete. I tjästen ingår även att arbeta med elever i skolans särskilda undervisningsgrupp. Skolans NO-institution är välutrustad med goda möjligheter till spännande undervisning. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna även att du har intresse och erfarenhet av IT-baserad undervisning och en ambition att arbeta formativt både vad gäller undervisningsmetoder och bedömning. Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta med såväl elever, kollegor som föräldrar. Erfarenhet av betygsättning är en merit.
Företag: Täby Kommun, Näsbyparkskolan
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog år 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog år 6-9


Sök lediga jobb Täby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se