TALENT & PARTNER AB jobb - lediga jobb

TALENT & PARTNER AB jobb TALENT & PARTNER AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: TALENT & PARTNER AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: TALENT & PARTNER AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Tm-säljare inom mediekoncern- Stockholm

 2. Drivna elsäljare till ungt, expansivt bolag- Stockholm

 3. Media- koncept och eventsäljare- Stockholm

 4. Drivna Account Managers- Stockholm

 5. Account managers till Mobilio i Schibsted- Stockholm

 6. Utesäljare, IT-tjänster, mjuk och hårdvara.- Täby

 7. Kundansvarig säljare DokuMera- Stockholm

 8. Utesäljare i stor mediekoncern- Stockholm

 9. Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare- Stockholm

 10. Säljare av utbildnings och kursverktyg- Stockholm

 11. Säljande Projektledare för webbprodukter- Stockholm

 12. Tävlingsinriktad säljare av media online- Stockholm

 13. Säljkollega B2B SOCIAL & MOBILMEDIA- Stockholm

 14. Fältsäljare till expansiv bransch- Stockholm

 15. Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag- Stockholm

 16. KAM inom sökmotoroptimering- Stockholm

 17. Account Manager på DWS Marknadsföring Online- Stockholm

 18. Relationssäljare sökes!- Stockholm

 19. Fältsäljare mot företag inom media- Södertälje

 20. Key Account Manager inom SEO- Stockholm

 21. KAM/Affärsutvecklare Online- Stockholm

 22. Affärsområdesansvarig KAM säljare- Stockholm

 23. Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM- Stockholm

 24. Drivna säljare av företagsdiplom AA-logga- Stockholm

 25. Media Säljare Reklamfilm och Google- Stockholm

 26. Affärsorienterade säljare med delägarambitioner!- Stockholm

 27. Ansvarig innesäljare med entreprenörsdriv- Stockholm

 28. Account Manager med utvecklingsmöjligheter- Stockholm

 29. Innesäljare annonssäljare print och online- Stockholm

 30. Nationell säljare försäljning riksbasis DVH- Stockholm

 31. Driven annonssäljare med höga ambitioner- Stockholm

 32. Säljare till Happy Boss - Tillbehörs avdelningen- Stockholm

 33. Karriär som Account Manager- Stockholm

 34. Säljare med delägaroption- Stockholm

 35. Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring- Stockholm

 36. Säkerhetsföretag söker företagssäljare- Norrtälje

 37. KAM inom Socialmedia- Stockholm

 38. Fältsäljare inom onlinemarknadsföring- Stockholm

 39. I början av karriären!? Media- företagssäljare- Stockholm

 40. Säljande rådgivare inom el- lån och försäkringar- Stockholm


Mer beskrivning

Tm-säljare inom mediekoncern
Företaget Är du social och driven och vill jobba i en miljö med tempo och driv? Vi tillhör en stor mediekoncern och sitter i stora fina lokaler i City, hos oss trivs man om man gillar högt tempo och om man gillar att ha roligt med taggade kollegor! Vi arbetar med rådgivning över telefon, informerar om hur vi kan sänka våra kunders privata lån. Nu kör vi igång med att rekrytera ytterligare personal, vill du vara med i vårt gäng? Din roll Du kan snabbt se resultaten av dina prestationer i ditt lönekuvert. Det finns inget lönetak! Sälj mer - jäna mer! Vi är ett härligt gäng som trivs med varandra. Hos oss får du en fullständig produkt - och säljutbildning Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav. Företaget jobbar mycket med att utveckla dig som individ för att göra dig till en bättre säljare, vårt mål är att du hela tiden ska utvecklas och vi ställer hela vår kompetens till ert förfogande. Lönen Du har en fast timlön och dessutom provision utan tak. Arbetstiderna är dagtid 10-18 samt en dag i veckan 13-21 Din framtid Här finns stora chanser till utveckling om man visar framfötterna och har goda resultat! Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Tm-säljare inom mediekoncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tm-säljare inom mediekoncern

Drivna elsäljare till ungt, expansivt bolag
Som säljare hos Compricer får du vara med att bygga upp vår nya försäljningskanal. Arbeta aktivt och självständigt med att bearbeta våra användare, ge professionella produktråd och sälja in rätt lösning för varje kund. Du kommer att få vara med i uppbyggnaden av callcenter-verksamheten, med möjlighet att påverka, synas och växa! Compricer är ett expansivt ungt företag som alltid strävar framåt och har sitt kontor i fina lokaler på Östermalm i centrala Stockholm. Som säljare på Compricer kontaktar du våra kunder som jämfört elavtal på vår hemsida. Alla kunder har olika behov, och som säljare hjälper du våra kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem, både innehållsmässigt och prismässigt. Hos oss kan du hjälpa kunden bland många olika avtalsformer hos 38 olika bolag. Du kommer således garanterat kunna hitta avtal som passar just din kunds behov och önskemål. Compricer erbjuder dig goda möjligheter att växa inom företaget samt en meriterande utbildning inom elkunskap Vi ger dig alla verktyg du behöver för att kunna göra ett bra jobb. För dig som visar framfötterna kan även andra produkter kopplas på i din produktportfölj! För att passa som säljare hos oss på Compricer bör du: Ha viljan att kunna påverka din egen lön genom goda prestationer. Ha erfarenhet från telefonförsäljning eller annat bearbetning per telefon. Vara beredd att jobba hårt för att nå dina mål, men samtidigt belönas om du gör så. Detta är ett arbete som passar perfekt för dig som är utåtriktad och gillar att ha kundkontakt. Det är på heltid och tillsvidare och arbetstiderna är måndag-fredag 9.00-18.00. Lön: Fast lön + provisions stege från första kronan samt en garantilön de två första månaderna. (vi håller en mycket god snittlön jämfört med andra försäljningsjobb) Låter detta intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag. Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna elsäljare till ungt, expansivt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna elsäljare till ungt, expansivt bolag

Media- koncept och eventsäljare
FÖRETAGET Företaget har lång erfarenhet av mediaförsäljning av annonser och kreativa koncept inom en rad olika medier. Vi jobbar alltid långsiktigt och skapar framgångsrika lösningar för våra lojala uppdragsgivare. Är verksamma inom dessa områden: Tidningar, Kundtidningar, Medlemstidningar , Branschtidningar, Magasin, Webbplatser, Nyhetsbrev, Kreativ mediaförsäljning och event. Bolaget har en härlig atmosfär och erbjuder ett lärande och ständig utveckling inom mediabranschen och tilltalar dem med stora ambitioner. Vi kämpar dagligen tillsammans mot gemensamma mål och gläds på vägen, vi har roligt tillsammans. DIN ROLL Du kommer framförallt att jobba med att sälja annonser, utveckla spännande annonseringskoncept utanför prislistan, ha kontakt med VDar och marknadschefer via telefon och mail och även på de flertal event som bolaget anordnar i kombination med utgivning av magasinen. Du kommer jobba mot budget och dags- månadsmål, vi har hårda mål och mjuka mål, för vi vet att när man uppskattar jobbet och sina uppgifter så kommer resultaten. Här finns utrymme för stort lärande inom media- och konceptförsäljning. Du kommer jobba som en entreprenör i och med att du bygger din egna portfölj av stora intressanta företag och viktiga kontakter samtidigt som du själv påverkar din rörliga del i lönen och får tillbaka ditt hårda arbete i och med en bra lön. DEN VI SÖKER Du har gärna erfarenhet från försäljning sedan tidigare, gärna inom media. Eller så har du rätt positiva och vinnande inställning som gör att du har intresset och engagemanget att lära dig försäljning hos oss och genom oss komma in i mediabranschen. Viktigast för oss är vem du är och vart du vill, inte vad du gjort! Du kommer omges av ett erfaret team av duktiga mediasäljare som har lång och gedigen erfarenhet att dela med sig av. En ovärderlig kunskapsbank av duktiga och drivna individer som gärna delar med sig. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Självklart erbjuds du en stabil grundlön och ovanpå denna ett provisionsavtal som gör jobbet ännu roligare. Varje affär skall kännas som ett lyckande. Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Så därför är det viktigt att du: * Älskar affärer & har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss.
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Media- koncept och eventsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Media- koncept och eventsäljare

Drivna Account Managers
Vi på Talent Partner söker nu för kunds räkning engagerade medarbetare till en modern uppstickare inom digital marknadsföring. På vår kunds företag jobbar man med att driva kundtillströmning och trafik till företag via rekommendationer online. Visionen om företaget: Under många år har vi frågat våra vänner om tips på allt från hantverkare, frisörer, schyssta uteställen, och pålitliga mäklare. Från mun till mun har varor och tjänster förmedlats och vi har aldrig förstått varför det inte finns på nätet. Vår vision är att samla all kunskap kring konsumtion av varor och tjänster, vilka företag som gäller och inte gäller. Att tillsammans med användarna bygga mun till mun metoden på nätet. Vem som helst ska kunna känna sig trygg i sitt val av företag. Vi hjälper företag synas online via personliga rekommendationer. Säljteamet består idag utav ett drivet gäng på cirka sex personer och nu söker de ännu fler taggade säljare! Arbetet som Account Manager består i att boka möten per telefon samt att gå ut på möten och sälja in tjänsten till företag runt om i Stockholm. Din bakgrund: * Vi tror du är en driven och tävlingsinriktad person. * Gärna någon typ av försäljningsvana är meriterande. * Erfarenhet av kundvärvning och coldcalling är meriterande. * Intresse och- eller erfarenhet av fältförsäljning. * Intresse, engagemang och inställning är mycket viktigt. Fördelar med tjänsten: * Att du får vara en del av ett modernt marknadsföringsbolag i sin etablering. * Ett stort ansvar som del i ett ungt, engagerat och framgångsrikt team som erbjuder stora karriärmöjligheter för sina nya medarbetare. * Att du får arbeta i ett företag med en öppen syn på innovativa idéer. *Lön och provision är konkurrenskraftig och baseras på tidigare erfarenhet och individuella prestationer. Låter detta som ett jobb för dig? Ansök då till oss idag på work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna Account Managers jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna Account Managers

Account managers till Mobilio i Schibsted
FÖRETAGET Mobilio ingår i Schibsted Media koncern, nordens största mediekoncern med 7 700 medarbetare och en omsättning per år på 13,6 miljarder kronor. I Sverige består Schibsteds verksamheter bland annat av Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, Mobilio, Hitta.se, Kundkraft, Mötesplatsen, Lendo, Prisjakt med flera. Mobilio hjälper kunder att spara pengar på sina telefonkostnader. Vi är rådgivare som hjälper folk att få ner deras telefonkostander och är experter på alla operatörer. Vi kan erbjuda en rolig och trygg arbetsplats i ett entreprenörsbetonat bolag men som samtidigt har de stora musklerna och tryggheten genom Schibsted koncernen. Mobilio sitter tillsammans med övriga Schibstedbolag centralt i Stockholms innerstad i fantastiska lokaler. TJÄNSTEN Nu söker vi en säljande rådgivare till Mobilio.se där du kommer få vara med på en rolig resa och följa uppbyggnaden av ett nytt dotterbolag i en stor koncern. Du blir en viktig resurs i bolaget som kommer har stora utvecklingsmöjligheter och under tiden ha riktigt roligt på jobbet. Du kommer att få utbildning inom respektive operatör på telecom marknaden och dessutom ha en fantastiskt rolig arbetsplats att komma till varje dag. Du blir en del i ett sammansvetsat team som jobbar hårt för sitt bolag och för varandra. Sammanhållningen är viktig och resultat är en direkt konsekvens av ett motiverat team och självklart även hårt jobb. OM DIG Du har erfarenhet av försäljning via telefon och har bra säljsiffror i bagaget. Högt meriterande med branschvana från Telecom (3, Telenor, Tele2, Telia etc.) God förmåga att kommunicera i tal och skrift på Svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande men inget krav. God datavana. Vi har flertalet webbaserade informations-/orderverktyg som du kommer sitta och arbeta i. ÖVRIGT Fastlön och provision som är fördelaktig. Du jobbar dagtid 8.30-17:30. Fredagar 16.30 Du kommer jobba i ett ungt, drivet gäng i en dynamisk och glad atmosfär med roliga kollegor som tycker om att gå till jobbet, här är det högt i tak och det finns stora utvecklingsmöjligheter. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Hos oss finns inga provisions eller utvecklingstak! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Account managers till Mobilio i Schibsted jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account managers till Mobilio i Schibsted

Utesäljare, IT-tjänster, mjuk och hårdvara.
Data Professionals AB är ett stabilt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom IT-tjänster, mjuk och hårdvara. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2013 siktar på att expandera och bli den lokala marknadens största aktör. Vi söker dig som har en bakgrund inom företagsförsäljning och eller även inom IT sedan tidigare men även dig som har erfarenhet av någon annan typ av försäljning, telefonförsäljning eller liknande och vill ta steget mot att bli Företagssäljare. Detta arbete kräver en stark drivkraft och ett affärsmässigt tänk. Som Företagssäljare kommer du att sälja Datarelaterade produkter till Täby, Uppsala och eller Stockholmsregionens små och medelstora företag. Du kommer att utföra kundbesök och således genom förbokade möten besöka företagen på plats. Du får utveckla din egen kundportfölj samt ta ett stort eget ansvar. Du som har en stor personlig drivkraft samt 100% engagemang kommer att ha stora möjligheter att påverka din egen framtid och lön. Älskar du att göra affärer och har en stor förmåga att tänka kreativt så är vi företaget för dig! Vi erbjuder dig: - En expansiv verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter. - Glad, spontan och positiv chef med mycket energi. - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön. - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen och även delaktig i andra beslut på företaget. Vi söker dig som: - Trivs i sociala sammanhang. - Triggas av att göra affärer. - Har stor känsla för ansvar och struktur. - Har lätt för att träffa nya människor. - Vill skapa en karriär. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Hos oss bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Grundlönen kommer ligga på omkring 20-28 000 kr. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare, IT-tjänster, mjuk och hårdvara. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare, IT-tjänster, mjuk och hårdvara.

Kundansvarig säljare DokuMera
FÖRETAGET Det gemytliga men professionella företaget som ger sin personal stort utrymme att växa. Är du rätt person, kan vi erbjuda fördelaktiga anställningsvillkor och lön och dessutom stort utrymme för personlig utveckling i en positiv arbetsmiljö. DokuMera växer snabbt och är störst på vår marknad. DokuMera hjälper svenska företag att spara tid och pengar genom att erbjuda alla de avtal och dokument som de behöver i sin verksamhet. Områdena som kunderna ofta behöver hjälp inom är exempelvis personal, affärsjuridik och styrelsearbete. Läs gärna mer på www.dokumera.se Nu behöver vi utöka vårt framgångsrika säljteam med fler kundansvariga säljare. DIN ROLL & DIN UPPGIFT Som kundansvarig kommer du bli tilldelad en viss del kunder, mycket varma leads och en oändlig bas med kontaktuppgifter till tidigare kunder och kommer därför snabbt in dig i säljet hos oss. Du kommer förmedla dokumentmallar till företag, att via telefonen söka upp och kontakta företag som kan behöva den dokumentbas som DokuMera erbjuder. Med DokuMeras expertframtagna mallar minimerar kunderna tiden som de lägger ner på tidsödande arbete och frigör värdefull tid, vilket gör att de kan fokusera på sitt företags kärnverksamhet. I din roll som kundansvarig följer du sedan kontinuerligt upp och ser till att dina kunder är nöjda. Dokumentmallar till företag, säljs i företagspaket och abonnemang från 6 000-14 000 kr/år och paket. Dokumentmallarna laddas enkelt ned från Internet av DokuMeras kunder - företag och organisationer - och kan köpas styckvis eller genom att teckna ett årsabonnemang. DEN VI SÖKER Har uthållighet och säljdriv Älskar kontakt med mäniskor och älskar affärer Är van att arbeta självständigt och att ta ansvar Är en person som alltid strävar efter att uppnå mål och resultat Ser säljare som ditt framtidsyrke Har troligtvis minst 3 års eftergymnasial utbildning, eller minst 5 års arbetslivserfarenhet Är utåtriktad, har ett professionellt sätt och uppskattar stora kontaktytor Tycker om att vara med och påverka och att du ställer höga krav på dig själv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! LÖNEN & DIN ERSÄTTNING STÄNDIGT ÖKANDE LÖN 75% av kunderna återtecknar sina abonnemang vilket gör att du har med dig omsättning från tidigare månader och år vilket gör att du inte börjar om varje månad. På så vis bygger du din omsättning och tjänar mer pengar med tiden du får fler och fler kunder som kontinuerligt beställer annonser av dig. Din provision tickar alltså alltid in och din lön ökar konstant med tiden så uthållighet kommer skapa mycket goda möjligheter till en riktigt hög inte bra lön men också ständigt ökande provision. Löneexempel mållön Första året tjänar man ca 25-30 000 kr i lön Andra året tjänar man ca 30-40 000 kr i lön. Tredje året tjänar man ca 40 -50 000 kr i lön. ÖVRIGA FÖRMÅNER En gedigen säljutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling Marknadsmässig lön med goda provisionsmöjligheter Träningskort på SATS Trevliga kollegor som delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig säljare DokuMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig säljare DokuMera

Utesäljare i stor mediekoncern
OM FÖRETAGET Företaget är idag utan tvekan ett av Sveriges mest attraktiva företag inom digitala annonslösningar och ägs av Aftonbladet och ingår i Nordens största Mediehus. På fem år har det vuxit från 0 till över 4 miljoner unika besökare i veckan och är nu ett av Sveriges topp 10 starkaste varumärke och är ett av Sveriges största mediehus mest lönsamma företag. DIN TJÄNST Som Fältsäljare jobbar du med uppsökande försäljning i Stockholmsområdet. Du får en egen kundportfölj med både existerande och nya kunder redan från starten. Du gillar att arbeta självständigt och välkomnar högt ställda krav på att du tar ansvar och planerar ditt arbete väl. Följa företagets och dina egna säljmål Delta i veckomöten. Arbeta med uppsökande försäljning via möten samt bearbeta gamla kunder Följa upp dina individuella mål och göra prognos. Skriva offerter och avtal. Dagligen administrera och lägga ordrar samt se till att få tillbaka påskrivna avtal. VI SÖKER Du gillar försäljning via möten och har tidigare jobbat med uppsökande försäljning av något slag. Du är en driven och hungrig säljare som gillar utmaningar Du har minst två års erfarenhet av försäljning med goda säljresultat och referenser att visa upp. Erfarenhet inom media eller telecom är meriterande Din energi är hög och du vet att ditt sätt smittar av sig på omgivningen. Du vet att hög aktivitet ger bra resultat, du är ansvarsfull och har alltid kunden i fokus Du som person är resultatinriktad, snabb och en äkta teamplayer DET DU ERBJUDS Du får en bra grundlön och erbjuds en av marknadens mest attraktiva provisionssystem Du får förmåner som mobiltelefon, dator och tjänstebil Du får en personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter - satsar du på oss satsar vi på dig Du får möjlighet att utvecklas i en ständigt växande organisation vars tjänst och kunderbjudande bara blir bättre och att arbeta med Sveriges 8:e starkaste varumärke LÖNEN Bra grundlön 20000 med ett av marknadens mest attraktiva provisionssystem 10% från första kronan. Motiverande säljtävlingar med fina priser. Tjänstemobil och tjänstedator. En personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter- satsar du på oss satsar vi på dig. DINA KUNDER Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via möten. Kunderna kan vara mindre bolag men det kan också vara stora multinationella bolag. Därför är tjänsten som säljare så viktig för oss. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. VAR STOLT ÖVER DITT SÄLJYRKE! DU ÄR FÖRETAGETS VIKTIGASTE PERSON! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare i stor mediekoncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare i stor mediekoncern

Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare
Som säljare på Compricer får du vara med att bygga upp deras nya försäljningskanal. Arbeta aktivt och självständigt med att bearbeta våra användare, ge professionella produktråd och sälja in rätt lösning för varje kund. Du kommer att få vara med i uppbyggnaden av callcenter- verksamheten, med möjlighet att påverka, synas och växa! Compricer är ett expansivt ungt företag som alltid strävar framåt och har sitt kontor i fina lokaler i centrala Stockholm. Som säljare på Compricer kontaktar du kunder som visat ett intresse för produkterna på vår hemsida. Alla kunder har olika behov, och som säljare hjälper du våra kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem, både innehållsmässigt och prismässigt. Compricer erbjuder dig goda möjligheter att växa inom företaget samt en meriterande utbildning till försäkringsförmedlare. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att kunna göra ett bra jobb. För att passa som säljare på Compricer bör du: Vilja kunna påverka din egen lön genom goda prestationer Helst ha erfarenhet av någon form av försäljning. (Har du arbetat med försäljning/rådgivning inom försäkring/el är detta naturligtvis mycket meriterande.) Ha stor social kompetens. Vara beredd att jobba hårt för att nå dina mål, men samtidigt belönas om du gör så. Detta är ett arbete som passar perfekt för dig som är utåtriktad och gillar att ha kundkontakt. Det är på heltid och tillsvidare och arbetstiderna är måndag-fredag 9.00-18.00. Lön: Fast lön + provisionsstege från första kronan samt en garantilön de två första månaderna. Låter detta intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag Tillträde snarast. Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare

Säljare av utbildnings och kursverktyg
FÖRETAGET Företaget erbjuder ett utbildningsverktyg som tillåter användaren att på ett enkelt och smärtfritt sätt ta fram en interaktiv utbildning digitalt, som låter kunden hantera alla former av utbildningsmaterial. Det kan vara kurser till försäljning mot allmänheten, internutbildning i företag eller som ett verktyg i skolundervisningen. Den röda tråden i vår lösning är verktyget som enkelt och snabbt låter dig skapa och hantera interaktivt utbildningsmaterial online. Vill ett företag, pedagoger, organisationer internt eller externt lära andra det dem brinner för, är det här rätt verktyg för dem. DIN ROLL Du kommer ansvara för att ta hand om befintliga kontakter samt framförallt besöka nya potentiella kunder via telefon och möten. Demonstrationer av utbildningsverktyget online kommer också förekomma. Du äger hela ontakten med kund och kommer vara del av ett spännande framåtlutat team av moderna och duktiga entreprenörer. Bolaget har fått fina utmärkelser. DIN ROLL SOM EXPERT Du blir expert på utbildningsverktygets potential och kundnytta. LÖNEN & Din ständigt ökande omsättning Du jobbar med en grundlön efter erfarenhet och provision ovanpå det samt mot en budget som du själv sätter tillsammans med din chef. Eftersom du får provision på varje krona som du säljer och behåller kunderna for life har du med dig omsättning från tidigare månad vilket gör att du inte börjar om varje månad. På så vis bygger du din omsättning och tjänar mer pengar med tiden. Din provision tickar alltså alltid in. DINA KUNDER Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via telefon och när det behövs även via möten. Kunderna kan vara mindre bolag men det kan också vara stora multinationella bolag. Därför är tjänsten som Account Manager så viktig för oss. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor både i och med lön och i deras personliga och professionella roll. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! VAR STOLT ÖVER DITT SÄLJYRKE! DU ÄR FÖRETAGETS VIKTIGASTE PERSON! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare av utbildnings och kursverktyg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare av utbildnings och kursverktyg

Säljande Projektledare för webbprodukter
FÖRETAGET Portföljen består idag bland annat av 8 magasin och är ett växande mediehus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad fackpress. Idag produceras tiotalet tidningar och bilagor i olika branscher. DIN ROLL Säljande projektledare med ansvar för samtliga Webbprodukter och annonser på webbsidor Med fokus att förhöja relationen med befintliga samt besöka potentiella nya kunder samt ta hand om webbportalen. Mycket eget ansvar. Mycket frihet under ansvar. En entreprenöriell personlighet som är självdriven passar in i bolaget. Mycket resultatorienterat företag. Försäljning och projektledning på webben. Sälja webbannonser, tidningsprenumerationer, lösnummer, digitaltidningar. Prospektering, kundbearbetning, kundvård och relationsskapande nyförsäljning samt försäljning till befintlig kundstock! PRODUKTEN Webbprodukter online. Ansvara för måluppfyllnad. Som ett DI.se fast branschspecifikt. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING En stabil och bra fast grundlön samt provisions avtal ovanpå denna gör en mållön på 40 000 +. Årsbokningar av annonser gör att säljaren har bokningar med sig in i månaden, så att det byggs en portfölj och man inte behöver börja om varje månad. DEN VI SÖKER/DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: Har erfarenhet från försäljning (1-2 års erfarenhet Webb baserad Annons och mediaförsäljning är meriterande) Rätt säljdriv är det viktigaste * Älskar kontakt med mäniskor och älskar affärer * Har erfarenhet från annonsering och försäljning. * Har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande Projektledare för webbprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande Projektledare för webbprodukter

Tävlingsinriktad säljare av media online
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. VI SÖKER: Tävlingsinriktad säljare med ambition om att bli bäst! OM FÖRETAGET: Här jobbar du i en levande, energifylld miljö med högt tempo där kommer du med telefonen som redskap bedriva aktiv försäljning av en företagstjänst online rörande en oberoende köpguide för nya bilar. Där varje dag präglas av nya utmaningar med nya målsättningar. För dig som går in med själ och hjärta i jobbet och har en ambitiös inställning och inte nöjer dig med att göra annat än ditt allra bästa finns utomordentliga möjligheter att på kort sikt få ansvar över en egen avdelning. OM TJÄNSTEN: Vi söker nu dig som vill bli en viktig del i vår säljkultur. Ditt intresse för att arbeta med kundkontakt är på topp och du har lätt för att skapa en god stämning till din omgivning. Du kommer att ingå i ett prestationsinriktat team och bli en betydelsefull del av vår professionella säljorganisation. Genom att du får bästa möjliga förutsättningar, kommer du själv kunna avgöra hur din nästa lön ska se ut. DET DU ERBJUDS: * De bästa förutsättningarna för att nå en riktigt hög lön * Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget * En mållön på mellan 30 000 -35 000 kr/ månad * Det vi kan erbjuda dig är en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med möjligheter för att växa både professionellt och som individ. DIN ERFARENHET & PERSON: * Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! * En person med utstrålning och personligt driv som går in i varje arbetsdag med ny energi och glädje som du älskar att sprida till kollegor och kunder * Driven att prestera och tjäna pengar samt kan jobba i högt tempo med höga målsättningar * En person som är engagerad och kan ta ansvar tillsammans med kollegor i teamet * Tävlingsinriktad och älskar nya utmaningar, samt vill utvecklas som säljare och person Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet och vinnarskalle. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN: Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tävlingsinriktad säljare av media online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tävlingsinriktad säljare av media online

Säljkollega B2B SOCIAL & MOBILMEDIA
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker nu dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. FÖRETAGET Företaget hjälper andra företag att hitta nya samt upptäcka nya affärsmöjligheter online och via mobil och socialmedia. VI SÖKER: Person med passion för affärer, Hungrig Account Manager som jobbar med telefonen som verktyg. Du kommer kontakta beslutsfattare och sälja mobil och socialmedia till direktkunder. OM FÖRETAGET: Säljdrivet men stabilt företag med en roligt grupp av säljare som trivs på sin arbetsplats och som älskar sin produkt.   OM TJÄNSTEN: * Du kommer att prata med beslutsfattare på företag. * Arbetet kräver högt tempo, stort engagemang och att du är driven. * Du kommer att sälja spännande produkter som är till stor nytta för kunden och kommer bli expert på social och mobilmedia. DET DU ERBJUDS: * En stabil fast lön omrking 17-20 000 kr. * Intressant och bra provisionsavtal. * Det vi kan erbjuda dig är en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med möjligheter för att växa både professionellt och som individ. * Vi erbjuder daglig coachning och regelbunden utbildning. * Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. DIN ERFARENHET & PERSON: * Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! * Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. * Som person är du en riktig tävlingsmänniska som motiveras av tuffa mål och duktiga kollegor. * Du har förmåga att identifiera köpsignaler och gå på avslut. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet * Är affärssmart och kan därmed prioritera vad som är värdeskapande Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN: Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkollega B2B SOCIAL & MOBILMEDIA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkollega B2B SOCIAL & MOBILMEDIA

Fältsäljare till expansiv bransch
FÖRETAGET & DIN ROLL Vår kund som är bland de största i Sverige inom digital marknadsföring, med ett starkt växande varumärke söker nu med ljus och lykta efter ännu en driven fältsäljare. I rollen som Fältsäljare utgör du en viktig del i försäljningsteamet för Sverige. Tjänsten innebär att dagligen bearbeta och prospektera nya och befintliga kunder. Telefonen utgör ett viktigt arbetsredskap för att boka kundmöten som du sedan genomför. Du ansvarar för dina kunder och din budget. Ditt arbetsområde är Stockholm. DEN VI SÖKER Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och drivs av att göra bra resultat. Du har vana av att arbeta mot budget och uppsatta mål, är strukturerad och målinriktad. Vidare är du ansvarsfull och trivs i en miljö som präglas av entreprenöriell framåtanda och högt tempo. Du har goda kunskaper i Officepaketet. DU ERBJUDS Du erbjuds en spännande säljroll där du får möjlighet att bidra till den fortsatta utvecklingen i ett framgångsrikt företag med en stark säljkultur. Vår kund är måna om att ge sina anställa bästa möjliga förutsättningar att lyckas och du erbjuds en grundlig introduktion samt professionella och kunniga kollegor. Om du är ambitiös och visar goda resultat ges möjlighet till vidare utveckling inom koncernen. DINA KUNDER Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via telefon självklart även via personliga möten. Kunderna kan vara mindre bolag men det kan också vara stora multinationella bolag. Därför är just denna tjänst så viktig för oss. Ansvara för måluppfyllnad. Genomföra minst 8-10 möten/vecka. Boka 3-4 möten/bokningsdag. DIN FRAMRID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar bör innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till expansiv bransch jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till expansiv bransch

Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag
FÖRETAGET Moderna Tidskrifter grundades hösten 2010 av Daniel Andersson Alm och är idag Sveriges yngsta tidningsförlag med ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Vår vision är att arbeta med ett ungt och kreativt tänkande för att skapa utstickande och konkurrenskraftiga magasin som tilltalar nya unika läsargrupper. Tidningen Egoboost startades för 1,5 år sedan och säljs månadsvis och har ca 5000 prenumeranter. Återförsäljare är 7eleven samt Pressbyrån och tidningen utkommer med 11 nummer per år. DIN ROLL Moderna Tidskrifter arbetar med nytänkande och målmedvetna medarbetare som har en stark vilja och ambition att växa med företaget. Deras gemensamma nämnare är att alltid vara i framkant vad det gäller marknadsföring, events och starka kundrelationer. Som Account Manager hos vår kund jobbar du med att bygga långsiktiga kundrelationer med en strävan mot 100 % fullständigt nöjda kunder och uppbyggnad av din egna kundportfölj. Som Account Manager äger du kundrelationen och affären med kunden. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt annonseringslösning för olika behov i fem tidskrifter; inredningsmagasinet Pappa Magazine, Moderna Resor, Husdrömmar samt Isabella Löwengrips karriärtidning för unga kvinnor, Egoboost Magazine. DIN UTVECKLING Du blir expert på annonsering och fungerar som en lönsamhetskonsult för kunden eftersom du ger råd utifrån kundens behov på hur du kan lösa deras problem. Under en löpande utbildning under dina första 12 månader får du en fantastisk skola för att lyckas och göra karriär inom onlinevärlden, annons- och mediabranschen. LÖN & ERSÄTTNING Grundlönen ligger på en bekväm och stabil nivå med ett bra provisionsavtal ovanpå denna. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Vi tror du tycker det är fantastiskt att ro hem en affär, har uthållighet och vill utvecklas inom försäljning. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag

KAM inom sökmotoroptimering
FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och webbutveckling. Sedan starten har de vuxit stadigt med lönsamhet. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov. Nu vill vi växla upp ytterligare och söker därför en Key Account Manager. DIN ROLL Som Key Account Manager inom sökmotormarknadsföring är din uppgift att jobba med våra kunder. Arbetet börjar i säljprocessen där du kommer att bearbeta marknadschefer, försäljningschefer och internetansvariga till att välja våra tjänster. Därefter blir du våra kunders givna kontaktperson och den som säkerställer att det vi levererar till våra kunder är av högsta kvalitet. Vidare förutsätter vi att du är strukturerad och noggrann. Du är öppen, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du gillar att utvecklas och att alla dagar ser olika ut. Våra värderingar är professionalism, engagemang och glädje. Du har troligtvis studerat vid högskola/universitet och har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter ett brinnande intresse och entusiasm för Internet, marknadsföring, kommunikation och försäljning. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska och engelska. Relevant arbetslivserfarenhet från sökmotormarknadsföring är meriterande men inget krav. DEN VI SÖKER Är en person med mycket vilja, energi och har förmågan att nå uppsatta mål. Har en egen drivkraft som gör att du arbetar hårt i en konkurrent utsatt miljö. Du har en lång säljerfarenhet med dokumenterat resultat i toppnivå. Har du dessutom erfarenhet av försäljning med SEO eller annan online marknadsföring är det starkt meriterande. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga KAM inom sökmotoroptimering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM inom sökmotoroptimering

Account Manager på DWS Marknadsföring Online
FÖRETAGET www.deltawebsolutions.se Säljer system och lösningar för effektiv marknadsföring online, webblösningar, hemsidor, genom SEO och sociala medier. DIN ROLL Det som gör just denna tjänst extra intressant är blandningen av sälj, projektledning och strategiarbete. Som Account Manager äger du hela kundrelationen och affären med slutkunden. Därför är tjänsten som Account Manager så viktig för oss. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt webblösning för sin hemsida. Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via möten. Hos Delta blir du en expert på webblösningar. Under en löpande utbildning under dina första 12 månader får du en fantastisk skola för att lyckas och göra karriär inom onlinevärlden, annons- och mediabranschen. ERSÄTTNING Grundlönen ligger på omkring 20 000- 25 000 kr beroende på erfarenhet. Mållönen på 30-35 000 kr. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager på DWS Marknadsföring Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager på DWS Marknadsföring Online

Relationssäljare sökes!
FÖRETAGET Sveriges första utbildning för företagsledare i bolag som vill växa. Vi samlar gräddan av landets mest kompetenta människor för att uppnå ett enda mål att ge företagsledare nycklarna till tillväxt. Här får du helt avgörande kunskaper i tillväxt framtagna av landets främsta superentreprenörer. Utbildningen är uppdelad i nycklar med Sveriges främsta experter som föreläsare. Deltagarna får också en mentor som har gjort resan tidigare, inspirerande event och ett lönande nätverk av företagsledare. TJÄNSTEN Vi söker nu en Account Manager/utbildningssäljare som genom relationsförsäljning och nätverkande ska sälja utbildningar för och till företag som vill växa. Som Account Manager äger du kundrelationen och affären med kunden. Du kommer sälja och erbjuda utbildning för företagsledare som vill expandera och som behöver verktyg och vägledning för att lyckas med detta. Kontakten kommer initialt ske via kvantitativ kontakt via telefonen, även via möten, mässor eller liknande, din egen kreativitet sätter gränserna! Tjänsten är på heltid med mycket frihet under ansvar. DEN VI SÖKER En entreprenöriell personlighet som är själv- och säljdriven passar in i bolaget.Du har dokumenterad säljvana och van vid uppsökande försäljning.Kan ta eget ansvar samt är budget- och målorienterad. Är utåtriktad, har ett professionellt sätt och uppskattar stora kontaktytor. Tycker om att vara med och påverka och att du ställer höga krav på dig själv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Relationssäljare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Relationssäljare sökes!

Fältsäljare mot företag inom media
FÖRETAGET & DIN ROLL Det blir allt viktigare att ägna sig åt att bygga upp det varumärke som marknadsförs. Där hjälper detta företag andra företag att synas mot sin målgrupp, att nå ut med ett budskap och synas i rätt sammanhang i olika medier. Online, Print, radio, tv och lokaltidningar mm mm. Det betyder att på många olika sätt skapa ett så positivt helhetsintryck som möjligt av produkten, tjänsten och eller företaget. Stärks varumärket så höjs förtroendet och produkten blir därmed lättare att sälja och efterfrågas ofta i större omfattning. DIN UPPGIFT Förmågan att få kontakt och lyssna in kundens behov och få ett förtroende är avgörande för att lyckas som säljare i denna roll. Självständig planering och en stor drivkraft att nå uppsatt säljmål är också viktigt för att passa hos oss. Huvudfokus i tjänsten är att vara ute hos kunder. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning. Målgruppen är främst lokala företag. Du kommer att ingå i ett team med Skandinaviska kollegor och rapporterar till försäljningschefen. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar högre än din utbildningsbakgrund. DEN VI SÖKER Eftersom arbetet ofta är självständigt måste säljaren vara beredd att ta ett brett ansvar för alla led i försäljningen. Säljaren förväntas även ha god kunskap om företagets och konkurrenternas varor och tjänster. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Du kommer få en grundlön mellan 18-20 000 kr samt en rörlig provision efter dina reultat. Mållön omkring 35 000 kr. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Älskar kontakt med mäniskor och älskar affärer * Har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare mot företag inom media jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare mot företag inom media

Key Account Manager inom SEO
FÖRETAGET Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och webbutveckling. Sedan starten 2007 har vi hjälpt hundratals kunder att öka sin synlighet i sökmotorerna och på webben. Vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov. LEVERANS & STOLTHET ÖVER VÅR PRODUKT Viktiga ledord för oss är långsiktighet, utbildande och transparens. För att lyckas med sitt SEO-arbete krävs långsiktighet. De strategier vi tar fram åt våra kunder bygger på att våra kunder ska kunna skörda frukterna av sin investering i SEO under väldigt lång tid. Vi arbetar också väldigt nära våra kunder i SEO-arbetet. Vårt mål är att kunderna ska lära sig mer om SEO under resans gång. Lika viktigt som långsiktighet och utbildande är för oss transparens. I motsats till många andra SEO-företag berättar vi alltid för våra kunder vad vi gör. För oss är det en självklarhet att våra kunder ska ha full insyn i det SEO-arbete vi utför åt dem. DIN ROLL Pineberry expanderar och söker nu en säljande kundansvarig (KAM) för helhetslösningar inom SEO, med fokus att förhöja relationen med befintliga samt även besöka potentiella nya kunder i liten omfattning. I rollen ingår mycket frihet under ansvar och möjlighet att forma sin egen tjänst. Vi söker en entreprenöriell personlighet som är självdriven. Här finns även stor möjlighet till utveckling inom bolaget. Detta är ett mycket sammansvetsat team med en driven och duktig ledning som behöver hjälp att driva omsättning och hantera kontakt med befintliga kunder och även ta hand om hela leveransen och hela kundcaset, du blir en sökmotorkonsult på samma gång som du sköter införsäljning. ERFARENHET Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav samt erfarenhet av sökmotoroptimering och/eller några år från mediabranschen är starkt meriterande. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager inom SEO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager inom SEO

KAM/Affärsutvecklare Online
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. ROLLEN Som KAM & Affärsutvecklare inom onlinemedia Som Key Account Manager hos vår kund The Delta Projects AB jobbar du med att bygga långsiktiga kundrelationer med en strävan mot 100 % fullständigt nöjda kunder. Du äger några få, och de viktigaste kundrelationerna och genom värdeskapande långsiktighet utbildar du kunden, stöttar och hjälper kunden med onlinestrategier. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt annonseringslösning för olika behov på ett effektivt och bekvämt sätt för medieinköparen på mediebyråerna. FÖRETAGET Delta Projects har utvecklat en teknologi som gör det möjligt att köpa onlinemarknadsföring och internetmedia online på ett effektivt sätt. Se mer på http://www.deltaprojects.se DIN ROLL SOM EXPERT Du är expert på annonsering och fungerar som en lönsamhetskonsult för kunden eftersom du ger råd utifrån kundens behov på hur du kan lösa deras problem. Tjänsten innebär stort ansvar för dig som redan påbörjat men vill utveckla din karriär inom onlinevärlden, annons- och mediabranschen. Jobba med affärsområdet, bibehålla relationerna med de största mediabyråkontakterna, utbilda i affärssystemet och hur Adserving och behavior targeting systemet kan avhjälpa mediabyråns vardag och förenkla upphandlingen av annonskampanjer. En mer marknadsinriktad person, inte för säljig personlighet, utan fokus på relationsbyggande och rådgivning snarare än fokus på sälj. I och med sitt stödjande sätt, utveckla affären, stödja och utbilda och på ett rådgivande sätt få affären och framförallt relationen att växa långsiktigt. Du kommer utbilda, utveckla och bygga relationer med mediabyråerna och även träffa byråns kunder och vara ett bollplank vid annonskampanjer. ERSÄTTNING Individuell lönesättning. Grundlönen ligger på mellan 25-40 000 beroende på erfarenhet inom branschen, kontakter och tidigare erfarenhet. KUNDERNA Du jobbar med att bygga relation till mediebyråerna. Därför är tjänsten som Key Account Manager & Affärsutvecklare så viktig för oss. För tjänsten passar en person med hög ambition om service och långsiktighet i sina affärsrelationer. Värdeskapande långsiktig kundkontakt. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga KAM/Affärsutvecklare Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM/Affärsutvecklare Online

Affärsområdesansvarig KAM säljare
FÖRETAGET Företaget expanderar mest i branschen och driver utvecklingen av nya tjänster mot storkunder så som kedjekunder och företag med enheter på fler än 20 adresser. Vi tryggar verksamhet, produktion och människor genom att erbjuda ansvarsfulla, kundanpassade helhetslösningar med ett flertal specialiserade tjänster att erbjuda för företags fulla säkerhet. Företaget fortsätter att expandera och vi behöver nu en duktig och driven affärsområdeschef och kundvårdande personlighet till våra största kundkonton. DIN ROLL Affärsområdesansvarig KAM säljare Säkerhets- Larm- och Brandskydd, har som affärsidé att erbjuda lönsamma säkerhetslösningar med fokus på trygghet, långsiktighet och affärsmässig nytta för medelstora och stora kunder. DIN UPPGIFT I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att du har ansvar för storkundernas utveckling genom att löpande ha en kontinuerlig kontakt med våra befintliga kunder där du även har försäljnings- och visst marknadsansvar. Det är en fördel om du kan branschen och vet vad som krävs för att expandera men det är inget krav. Du kommer att ha både budget- och leveranskrav och vi vill att du ansvarar för dina kundkonton och relationer däruti på ett framgångsrikt sätt gentemot uppsatta mål och för kundens bästa. DEN VI SÖKER Du gillar försäljning och du ska självklart kunna visa på goda resultat i dina tidigare tjänster. Vi ser det som självklart att du är serviceinriktad och har ett väl utvecklat affärssinne samtidigt som du på ett enkelt sätt kan förstå vad kunderna behöver. Du behöver vara stresstålig, strukturerad och utåtriktad. Dessutom krävs det att du är drivande med en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser det som självklart att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Vi ser också gärna att du har en viss teknisk kunskap och att du har branscherfarenhet. Har du någon form av sälj- eller ekonomiutbildning är det ett plus. Du har körkort och är resebenägen. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Fast lön 30-35 000 kr och mållön omkring 45 000 kr. Tjänstebil, tjänstedator och tjänstemobil ingår. Friskvårdsbidrag. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Älskar kontakt med mäniskor och älskar affärer * Har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsområdesansvarig KAM säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsområdesansvarig KAM säljare

Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM
FÖRETAGET DirektPress historia börjar redan 1968 med Östermalmsnytt, en av Sveriges första gratistidningar. 2004 påbörjades expansionen och idag ger kedjan ut 20 tidningar. TEAMET Totalt 9 anställda varav idag 2,5 på säljavdelningen och en stöttande chef och trevliga kollegor i ett sammansvetsat team som älskar sitt arbete och brinner för sin tidning. DIN UPPGIFT Tidningen står inför en expansion. Din uppgift blir framförallt att besöka potentiella nya kunder som vill synas i och annonsera i tidningen, men även att utveckla relationen till befintliga annonsörer. Vi söker en entreprenöriell och självdriven personlighet som kan jobba under eget initiativ med driv att besöka 10 företag/dag genom uppsökande försäljning, fältförsäljning, bokade möten ibland samt doorsales. Du bör vara duktig att bygga och odla kontakter. Du har lätt att vara din egen motor. PRODUKTEN Du säljer synlighet för företag genom lokala annonser i lokaltidningen. Kunderna är lokala företag som vill nå ut till sin målgrupp, lokala hushåll och sina lokala konsumenter, potentiella kunder. Kunder allt ifrån tjänsteföretag till företag inom detaljhandeln. DEN VI SÖKER Kanske har du själv drivit företag på orten? Vi behöver hjälp av en glad, positiv och driven person som brinner för sin ort och kommun och som gärna vill hjälpa företagen i sin omgivning att nå ut till sin målgrupp och sina lokala konsumenter, potentiella kunder. Som person är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder och har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer men drivet och självdisciplinen att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du är innovativ, ihärdig samt har ett stort eget driv och starkt kund- och relationsfokus. Du älskar människor och är inte rädd att ta kontakter och erbjuda lösningar, och sälja till stora och små bolag. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Stabil, fast lön + rörlig lön. Individuell lönesättning Mållön 32 000 kr Tjänstemobil Tjänstedator KUNDERNA Lokala företag som vill nå ut till lokala läsare i sin ort genom att synas i lokaltidningen, lokala nyheter och lokala annonser. DIN FRAMTID På sikt efter prestation är utvecklingsmöjligheterna många i och med att koncernen är stor och stabil. Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. ANSÖKAN Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM

Drivna säljare av företagsdiplom AA-logga
FÖRETAGET Svensk Handelstidning Justitia AB bildades år 1890 och är en av Sveriges ledande leverantörer av kreditinformation. Svensk Handelstidning Justitia AB är sedan 2003 ett företag inom Bisnode AB, Europas ledande utgivare av digital affärsinformation med tjänster inom kredit-, marknads- och produktinformation. Bisnode, som formellt bildades 1989 och har rötter tillbaka till 1981, omsatte under 2007 drygt 4 miljarder kronor i 19 europeiska länder med ca 3 000 anställda. Sedan 2005 ägs Bisnode till 70 procent av Ratos AB och 30 procent av Bonnier AB VI VÄXER Justitia är inne i en expansiv fas och söker fler engagerade säljare som vill vara med och växa med bolaget. Vi söker nu säljare till vår avdelning där vi erbjuder företagen AAA-diplom och andra ratingprodukter som visar företagets riskklass. Det är mycket attraktiva produkter som hjälper företagare att stärka sitt varumärke genom att visa upp en stark överlevnadsförmåga. DIN ROLL Som kundansvarig kommer du att arbeta med försäljning av Justitias produkter och tjänster utifrån en bedömning av kundens kreditvärdighet. Du kommer till exempel att: -Nykundsbearbetning via telefon med syfte att sälja in vår kunds produkter och tjänster -Kontinuerligt följa upp och vårda befintliga kundrelationer Huvudfokus är att bygga upp din egen kundstock och vårda framtida kundrelationer. Det är av vikt att agera affärsmässigt för att skapa relationer och vinna förtroende i varje samtal. Du kommer vara en del av ett dynamiskt ungt säljteam på ca 10 personer. DU ERBJUDS - En gedigen utbildning - Goda förtjänstmöjligheter med garantilön - Varaktiga kundrelationer - Egen budget och resultatansvar - En bra arbetsmiljö - Ett tufft men spännande arbete - Ingå i ett ungt lag med trevliga kollegor EGENSKAPER - En stark personlig drivkraft - Förmågan att påverka andra människor - Självdisciplin och ansvarskänsla - Viljan att lyckas - Tävlingsinstinkt - Uthållighet och en kreativ läggning -Säljerfarenhet sedan tidigare och gärna vana av telefonförsäljning. ERSÄTTNING Lönen är provisionsbaserad med en garantilön på 19.000 per månad. Din utbildning och erfarenhet är inte det vi lägger störst vikt vid. Din attityd och din inställning är avgörande. Vi letar efter dig som vill sälja, arbeta självständigt och som är målinriktad och effektiv. Vi vill att du är en glad och positiv person. ÖVRIGT Du jobbar dagtid 8-16:30. Du kommer jobba i ett glatt team i en dynamisk och glad atmosfär. Justitia har ett öppet arbetsklimat, placerade i fräscha, moderna lokaler på Sveavägen 151 i Stockholm. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna säljare av företagsdiplom AA-logga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna säljare av företagsdiplom AA-logga

Media Säljare Reklamfilm och Google
FÖRETAGET Nu växer vi och ska fylla upp vårt andra kontor och söker därför efter Sveriges bästa säljteam. I en helt ny lokal i Stockholm City så håller vi på att bygga upp ett utav Stockholms snyggaste kontor. Företaget har under ett år växt i rekordfart och fått ett namn på marknaden. Vi arbetar med Google, ett utan världens mest kända varumärke. Vårt fokus ligger på att hjälpa företagen att synas på Google med sina produkter och tjänster. Vi har också börjat tjuvstartat lite med att göra reklamfilmer, vilket kommer slå stort 2013. DIN ROLL Dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa din helt egna kundcirkel som du hjälper och utvecklar efter kundens behov, allt från Google Adwords till egna reklamfilmer. Du kommer arbeta via telefon, ev kundbesök inom Stockholmsregionen. Nu letar vi efter sköna säljare som vill bli en utav oss. Vi är ett ungt och roligt team med höga mål. Vi ser gärna att du är social av dig och vet hur man hanterar människor. Vi ser gärna att du tycker om att ha kul och är tävlingsinriktad. Då vi har kontinuerliga tävlingar med allt från bonusar till resor. Eftersom vi nu precis öppnat vårt andra kontor så finns det alla möjligheter att växa inom företaget om man visar att man har viljan och drivet. DEN VI SÖKER Så om du gillar höga löner, sköna arbetstider, och en och annan AW så tveka inte att söka till oss. Vi ser hellre en rolig person än ett toppen CV. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING En stabil fast lönenivå erbjuds och provision som gör jobbet roligt! Slutligen det gamla vanliga: Vi söker någon som är optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss.
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Media Säljare Reklamfilm och Google jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Media Säljare Reklamfilm och Google

Affärsorienterade säljare med delägarambitioner!
Din roll som Account Manager Ett bolag som på fyra år utvecklats från ett litet lokalt företag till en internationell koncern med verksamhet i flera länder. Är verksamma i den grafiska branschen och kunderna är främst större varumärken och butikskedjor. Du kommer att jobba med produkter och tjänster som sträcker sig från bildhantering till butikskampanjer, utomhusreklam och exponeringslösningar. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt lösning för olika behov. Din roll som expert Du kommer att ansvara för att bygga din egen kundstock och ansvara för att etablera nya kundkontakter. Huvudfokus ligger på att få in nya kunder men försäljning på befintliga kunder förekommer och ökar i takt med att din kundstock ökar. Du är en självgående, resultatinriktad, affärsorienterad och relationsbyggande säljare som kommer att vara viktig för vår expansion. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möten till förhandling och att göra affärer. Du kommer att arbeta i team med säljare och internationella projektledare där rätt personlighet prioriteras före branscherfarenhet. För att lyckas med uppdraget har du ett starkt intresse att göra affärer och ser möjligheterna i mötet med kunden samt har viljan att tillsammans med oss driva bolaget mot vår utsatta vision. Lönen & Din ständigt ökande omsättning Grundlönen ligger på 18-25 000 beroende på erfarenhet och branschkunskap. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete med en massa möjligheter. Som säljare har du fast lön samt provision. I den expansiva internationella koncern vi är råder en stark entreprenörsanda med ständiga möjligheter till avancemang såväl i Sverige som internationellt. Redan idag har flera av dem som varit med några år avancerat till att bli delägare i något av koncernens bolag. Dina kunder Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via telefon och när det behövs även via möten. Kunderna kan vara mindre bolag men det kan också vara stora multinationella bolag. Därför är tjänsten som Account Manager så viktig för oss. Din framtid Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! VAR STOLT ÖVER DITT SÄLJYRKE! DU ÄR FÖRETAGETS VIKTIGASTE PERSON! DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA JOBB! Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsorienterade säljare med delägarambitioner! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsorienterade säljare med delägarambitioner!

Ansvarig innesäljare med entreprenörsdriv
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. VI SÖKER: Ansvarig innesäljare med entreprenörsdriv och ambitioner! Du kommer med förhoppning bli vår kunds nya stjärna och jobba främst med att utveckla nya kunder. OM FÖRETAGET: En ung, modern och härlig arbetsplats, där vi tillsammans jobbar med att upptäcka nya affärsmöjligheter online. Du erbjuds ett kul och stimulerade jobb där du ständigt sätts på prov. Självklart resulterar en god prestation i bra lön och bra provision. Företaget eftersträvar ett öppet klimat med högt i tak, där du har möjlighet att påverka. Företaget präglas av god samanhållning vilket gör jobbet lite enklare. OM TJÄNSTEN: Vi söker en resultatinriktad och positiv säljare som vill utvecklas och ta ett stort ansvar för försäljning av annonser i magasin och på nätet. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av försäljning men du kommer även att få kontinuerlig utbildning och coachning för att lyckas. Det som du behöver tillföra är kämpaglöd, kreativitet och affärssinne. Du kommer att bearbeta potentiella kunder via telefon och e-mail, följa upp kampanjer, bevaka marknaden och konkurrenter inom ditt område. ARBETSUPPGIFTER: Som innesäljare har du en nyckelposition inom organisationen och kommer aktivt att delta i försäljningsarbetet genom att stötta övriga säljarna i deras arbete. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från att registrera nykunder till att ta fram offerter och skriva offertkalkyler och uppföljning. Du kommer att ha mycket kontakter, såväl internt som externt. Dina medarbetare består av ett sammansvetsat gäng som kan företaget och branschen mycket väl. Du ingår i ett team men arbetar självständigt med eget kund och budgetansvar. Vi söker dig som är utåtriktad, självgående och tror på din säljförmåga. DET DU ERBJUDS: * Du erbjuds 15-25 000 i grundlön + 30% i provision på nykunder 10% i provision på befintliga kunder. * Det vi kan erbjuda dig är en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med möjligheter för att växa både professionellt och som individ. DIN ERFARENHET & PERSON: * Du älskar försäljning * Du har en karismatisk personlighet * Du har lätt att påverka andra och gillar att diskutera och vinna * Du har förmåga att identifiera köpsignaler och gå på avslut Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN: Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se VAR STOLT ÖVER DITT SÄLJYRKE! DU ÄR FÖRETAGETS VIKTIGASTE PERSON! DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA JOBB!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig innesäljare med entreprenörsdriv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig innesäljare med entreprenörsdriv

Account Manager med utvecklingsmöjligheter
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. ARBETSBESKRIVNING Vår kund utvecklar, säljer och marknadsför mobila tjänster till företag och privatpersoner och är marknadsledande inom sitt område. Främsta fokus ligger på nykundsförsäljning av deras attraktiva företagslösningar i kombination med bearbetning av befintliga kunder. Säljarbetet kommer till stor del att ske via telefon, men även via besök och avstämningar. Du kommer att utgå från ljusa lokaler på kungsholmen i Stockholm och ingå i ett taggat och sammansvetsat säljteam med en sprudlande stämning. Hos vår kund erbjuds du en spännande och utmanande tjänst i ett snabbt växande företag där utvecklingsmöjligheterna är många. Har du tidigare erfarenhet som teamleader finns goda möjligheter att gå in i en sådan roll. DIN ROLL I rollen som Account Manager har du följande arbetsuppgifter: *Nykundsbearbetning och försäljning av attraktiva företagslösningar *Bearbeta och utveckla befintliga kunder *Boka och genomföra kundmöten DIN ERFARENHET För att passa i rollen som Account Manager ser vi att du har: *Minst gymnasieutbildning *Några års erfarenhet av innesälj *Erfarenhet av försäljning B2B *Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift *Stort intresse att utvecklas inom försäljning Som person är du målinriktad, kommunikativ och har en stark personlig drivkraft. Du har förmågan att påverka andra människor och förstår vikten av ett kvalitativt samarbete mellan kund och säljare. Grundlönen ligger på 18-20 000 beroende på erfarenhet och därefter 10% från första kronan. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager med utvecklingsmöjligheter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager med utvecklingsmöjligheter

Innesäljare annonssäljare print och online
FÖRETAGET Till en rikstäckande svensk leverantör av annonsmedia i tryckt press med lång erfarenhet av att sälja annonser riktade mot bland annat ideella organisationer och föreningar men även andra SME företag. Bolaget har funnits sedan 1971, sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm, antal anställda är idag ca 10 personer. Företaget har mycket låg personalomsättning. DIN ROLL Vi söker drivna säljare för dessa tjänster. Gärna dig med erfarenhet från telemarketing och meriterande även med vana från annonsförsäljning inom print eller online. Vi söker såväl dig med gedigen erfarenhet från försäljning av tryckta annonser som dig som är mindre erfaren med är hungrig efter nya utmaningar. DIN UPPGIFT Arbetsuppgiften består av att sälja annonspaket till företagets befintliga och nya kunder via telefonen. Telefon & Mail business. Du står för: Engagemang och vilja Högt tempo Drivkraft Resultat Målmedvetenhet Rätt attityd/inställning Erfarenhet är ett plus men inte ett måste, med rätt inställning och vilja kommer man långt! Vi tillhandahåller de primära nyckeltalen du behöver för att lyckas såsom utbildning och aktiv coachning. Arbetstiderna är kontorstider. Lönen är en fast grundlön 15-20 000 kr beroende junior eller senior säljare dvs beroende på erfarenhet. Vi har även ett bra provisionsavtal som ger dig möjlighet att påverka din lön positivt. Provision utgår med runt 22-23%. Mållönen för en medelsäljare 35 000 kr. Din ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare annonssäljare print och online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare annonssäljare print och online

Nationell säljare försäljning riksbasis DVH
FÖRETAGET Tillhör koncernen som har tre verksamhetsområden; direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Tillsammans omsätter hela koncernen ca 700 Mkr. Är ett av Sveriges största action marketing företag och finns över hela landet. Har ca 2000 fältanställda medarbetare. Kompletterar traditionell masskommunikation med mänsklig direktkommunikation genom produktdemonstrationer, varuprovsutdelning, events, säljkampanjer, uppskyltning och undersökningar. Både i och utanför butik. ANLEDNING TILL REKRYTERING Anställa för att öka tillväxt och omsättning med hjälp av en glad, positiv och driven person som brinner för sina produkter och sitt företag. Öka värdet i bolaget med hjälp av en driven, entreprenöriell och tävlingsinriktad personlighet som vill utvecklas med bolaget och växa i sin professionella roll inom försäljning mot företag. ROLLEN Nationell försäljning. Försäljning på riksbasis. Prospektering, kundbearbetning, kundvård och framförallt relationsskapande nyförsäljning. Du kommer arbeta med att kontakta säljchefer inom DVH tex Anton Berg, Pågen, Santa Maria försöka få till ett möte med dessa och skapa relation. Sedermera även kontakta och kommunicera med denna försäljningschefs säljare, det är ofta dem som i sin tur väljer vilket Actionmarketing bolag som de vill ska representera säljarens område/produkt. Du bör ha sinne för detaljer men inte vara för mycket admin/projektledare. DEN VI SÖKER Som person är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder och har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga relationer men drivet och självdiciplinen att våga göra avslut och hålla aktiviteten uppe och bygga långsiktiga relationer och skapa affärer. Du är innovativ, ihärdig samt har ett stort eget driv och starkt kund- och relationsfokus. Du älskar människor och är inte rädd att ta kontakter och erbjuda kvalificerade lösningar. Du är van vid att driva projekt och trivs med att arbeta självständigt och med mycket eget ansvar. Du har körkort. DET DU ERBJUDS Företaget erbjuder omkring 27-30 000 grundlön. Individuell lönesättning beroende på erfarenhet. Övriga förmåner; Tjänstebil, telefon, pension, friskvårdsbidrag, kollektivavtal. ANSÖK work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Nationell säljare försäljning riksbasis DVH jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nationell säljare försäljning riksbasis DVH

Driven annonssäljare med höga ambitioner
FÖRETAGET Till vår kund söker vi en driven annonssäljare till Sveriges och världens största mediehus inom IT, teknik och affärer. Vi söker dig som vill arbeta med B2B-sälj på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där bara du själv sätter gränserna för hur högt du vill nå. TJÄNSTEN Som säljare hos vår kund ansvara för ett antal etablerade kunder men förväntas samtidigt jobba med nykundsbearbetning. Du säljer platsannonser B2B för fyra olika publikationer. Rollen innebär vanligen slutkunder och en del mediebyråkontakter. Du driver dina affärsrelationer framåt via telefon samtidigt som du kan hålla möten på egen hand ute hos kund och prospekts. Din arbetsplats är på det moderna kontoret i city och du kommer ingå i ett team på 6 personer. Som annonssäljare erbjuds du en spännande tjänst i ett växande företag som satsar på att göra svenskarna bäst i världen på att använda modern teknik. Företaget erbjuder en fast och stabil grundlön samt ett generöst provisionssystem. Tjänsten som annonssäljare är på heltid med start under december. KVALIFIKATIONER För att passa i rollen som platsannonssäljare ser vi att du har: Minst gymnasieutbildning Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande Stort intresse att utvecklas inom försäljning Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Är du säljaren med DET? Den person vi söker ska drivas av att hitta de bästa annonseringslösningarna för våra kunder. Har du en enorm energi, drivkraft och en stark vilja att lyckas? Vi söker dig som är kommunikativ och social, som älskar affärer och vill jobba mot högt uppsatta mål, en teamplayer som även är duktig på att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som karaktäriseras av entreprenörskap, resultatfokus och trevliga kollegor. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling och en intern karriär på ett expanderande företag. Din framtid Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Hos oss finns inga provisions eller utvecklingstak! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driven annonssäljare med höga ambitioner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven annonssäljare med höga ambitioner

Säljare till Happy Boss - Tillbehörs avdelningen
FÖRETAGET Det är många som efterfrågar våra tjänster och det går väldigt bra för Happy Boss. Därför söker vi ytterligare säljare som vill vara med på vår roliga resa! Vi är ett företag som gillar att jobba tillsammans och vi har kul ihop. Du blir del i en professionell men personlig atmosfär. Vi söker en driven säljare som vill sälja på vårt produktområde inom kontorstillbehör till företag. Är du rätt person så finns det stora möjligheter att avancera till andra roller inom bolaget. HAPPY BOSS PRODUKTUTBUD Vi erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper kunden att hitta den bästa lösningen inom video-& konferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT, telefoni, och dokumenthantering. Med hjälp av väl valda leverantörer hjälper vi företag att få behovsanpassande produktlösningar utifrån ett brett sortiment som resulterar i en kostnadseffektiv och långsiktig lösning. DIN ROLL Utifrån kundens behov skapar du olika förslag till dina kunder. Du kommer att få ta över ett antal befintliga kunder som du ska vidareutveckla och skapa långsiktiga relationer med. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef och IT chef. Företaget är verksamt i Stockholmsområdet och det är där du gör dina affärer. Som säljare är du ute mycket hos dina kunder, men när du väl är inne sitter du i nya och fräscha lokaler omgiven av unga, trevliga och drivna kollegor! DIN ERFARENHET Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa bra resultat. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! PERSONLIGA EGENSKAPER Som säljare hos Happy Boss så ska du kunna se helheten hos kunden. Vårt motto är, har du en bra relation till kunden så finns det stora möjligheter för dig att få in flera olika affärsområden på kunden. Du drivs av att göra dina kunder nöjda och gör alltid det lilla extra. Du måste motiveras av att göra affärer och du kommer att belönas därefter. Vi jobbar mycket med tävlingar och resor och allt för att skapa en trevlig arbetsmiljö. Du är ung, positiv och gillar att arbeta hårt för att kunna tjäna mycket pengar. ÖVRIGT Fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter! Du får en utbildning samt löpande produkt- och säljutbildning. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Happy Boss - Tillbehörs avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Happy Boss - Tillbehörs avdelningen

Karriär som Account Manager
FÖRETAGET Vår kund är en prisbelönt sajt och har två år i rad blivit nominerad till Sveriges bästa sajt av Internetworld och utsågs till Årets unga företagare 2011. Med över 700 000 unika besökare och 6 000 000 sidvisningar per månad är de en av Sveriges mest besökta webbplatser. VÅRT MÅL Vårt mål är att rekrytera Account managers som blir de bästa säljarna. Vi söker därför dig som har ambitioner och som vill skapa goda säljresultat och som inte ger upp vid motgångar. För rätt person erbjuder vi även utvecklingsmöjligheter att växa inom företaget inom olika befattningar och områden. Vår vision - Dina möjligheter! Vår vision är att vara etablerade som ett av Nordens ledande företag inom webbmarknadsföring inom kort. Här har du chansen att vara en del av ett IT-företag med en fantastisk tillväxt och bra prognoser inför framtiden. Du behåller dina kunder år efter år och skapar dessutom nya hela tiden på så sätt ökar du din lön och etablerar kundrelationer för livet. Då vi förväntar oss att alla våra Account managers ska ha höga löner ställer vi höga krav på dig och din karaktär. Möjligheterna är många i detta företag. DU ERBJUDS *Säljutbildning och löpande coaching *En resultatinriktad arbetsplats, som ser till din utveckling *Garantilön, fastlön, hög provision, bonus, priser, inget övre lönetak *Du behåller dina egna ordervärden (kundstock) år efter år *En etablerad produkt och en av landets mest trafikerade sajter DIN BAKGRUND *Du har uppsökande säljerfarenhet *Erfarenhet av medieförsäljning är ett plus, men inget krav *Du vet att hög aktivitet ger bra resultat *Du är ansvarsfull och sätter kunden i fokus *Du har goda säljresultat och referenser att visa upp *Din energi är hög och du håller dig positiv i alla lägen *Du är en vinnartyp som alltid ser till att nå dina mål *Dig som är van att arbeta med uppsökande försäljning via telefon Tjänsten är på heltid och förlagd till kontorstider. ANSÖKAN Skicka in din ansökan till oss på work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Karriär som Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Karriär som Account Manager

Säljare med delägaroption
FÖRETAGET Ett företag som är situerat med bas i Göteborg men som skall etablera sig i Stockholm. Grafisk formgivning och framställer all typ av tryckmaterial till företag från egen produktion i Baltikum. SÄLJARE MED DELÄGAROPTION Du kommer ansvara för måluppfyllnad i form av att ta kontakt med företag, genomföra kundbesök och på dessa erbjuda helhetslösningar rörande tryck, print, reklamblad och diverse företags information. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt lösning för olika behov av printlösningar. Resultatet av din försäljning skapar med andra ord möjlighet för andra att hitta de allra bästa lösningarna för just deras behov. DELÄGARSKAP & LÖN Lönen kommer ligga på omkring 18 000 - 25 000 kr + provision, samt option på delägarskap vid bra prestation. Inom ett par år kommer en realistisk mållön vara 40 000 kr/månad. KUNDERNA Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via telefon för att boka möten och sälj sker sedan på själva fysiska kundbesöket. Kunderna kan vara mindre bolag men det kan också vara stora multinationella bolag. Därför är tjänsten som säljare hos oss så viktig för oss. DIN ERFARENHET & PERSON * Du tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Du har uthållighet och affärsmässighet Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med delägaroption jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med delägaroption

Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring
Vi på Talent Partner söker nu för kunds räkning; kvalificerade och engagerade medarbetare till en modern uppstickare inom mobil marknadsföring med ett ungt och kreativt team. Vi behöver nu komma i kontakt med drivna, nytänkande personligheter som gillar försäljning av nya fräscha tjänster inom Mobil media/Mobil marknadsföring. Verksamheten går ut på att erbjuda mätbar marknadsföring via mobilen. Din utmaning är att ta kontakt med företag och skapa intresse via telefon och vidare genom ditt personliga möte. Du kommer att kontakta attraktiva företag i olika storlek och bransch. Du kommer sälja marknadsförings möjligheter genom mobilapplikation och mobilmedia. Du kommer erbjuda mobilanpassade hemsidor. Detta i sin tur leder till större kundtillströmning för företag som köper applikationen. Din bakgrund: * Vi tror du är en driven och tävlingsinriktad person. * Gärna någon typ av försäljningsvana är meriterande. * Erfarenhet av kundvärvning och coldcalling är meriterande. * Intresse och- eller erfarenhet av fältförsäljning. * Intresse, engagemang och inställning är mycket viktigt. Arbetsbeskrivning: * Sälja attraktiv applikation för företag att bli mer synliga på nätet. Genom mobilanpassad hemsida. * Identifiera nya företag och verksamheter som vill utveckla sin hemsida. * Presentera företaget som ett unikt och modernt alternativ för företag att använda i jakten på nya kunder. *Initial kontakt via telefon, mötesbokning, sedermera fältsälj på bokade möten. Fördelar med tjänsten: * Att du får vara en del av ett modernt marknadsföringsbolag i sin etablering. * Prestationsbaserad marknadsföring, statistik ges till kunderna. * Ett stort ansvar som del i ett ungt, engagerat och framgångsrikt team som erbjuder stora karriärmöjligheter för sina nya medarbetare. * Att du får arbeta i ett företag med en öppen syn på innovativa idéer. * Att du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. *Du får en möjlighet att arbeta inom Media Branschen med mätbar marknadsföring. *Lön och provision är konkurrenskraftig och baseras på tidigare erfarenhet och individuella prestationer. Företaget har ett sammansvetsat team av moderna, intressanta personligheter och har låg personalomsättning. ANSÖKAN Sök via work@talentpartner.se bifoga gärna foto i ansökan.
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring

Säkerhetsföretag söker företagssäljare
Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för hem och företag i Europa med över 1,5 miljoner kunder i tio länder, varav 260 000 i Sverige. Securitas Direct Sverige AB erbjuder larmkoncept till privatpersoner och företagare över hela landet. Vår mission är att få människor att känna sig trygga, och det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skydda sig mot inbrott, överfall och brand. Till vår områdespartner söker vi säljare med placering i Stockholm. Ditt uppdrag blir att besöka och sälja våra larmkoncept med tjänster och produkter till företag i regionen. Det krävs att du har en stor portion energi och ett starkt driv, älskar att tävla och är bra på att skapa relationer. Du ser möjligheter före hinder och har en positiv attityd till det mesta. Du behöver inte vara kunnig inom larmteknik - det lär vi dig. Vi ser gärna att du har minst ett par års säljerfarenhet. Du får utbildning i Securitas Direct Business School där du i flera steg får lära dig vår försäljningsmetodik. Vi stöttar dig i vardagen med kampanjer, telebooking och säljcoaching. Du kommer att arbeta med marknadens ledande och mest prisvärda larmkoncept. Vi erbjuder dig att bli säljare i ett framgångsrikt företag och som står inför lanseringen av nya och spännande koncept samt att vi nu utökar säljkåren i detta område målet är vi ska ta än större marknadsandelar! Hos oss finns goda möjligheter att lyckas väl genom en trygg grundlön och en motiverande provision. Du är ostraffad och har körkort. Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetsföretag söker företagssäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetsföretag söker företagssäljare

KAM inom Socialmedia
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. VI SÖKER: För kunds räkning söker vi nu en Key Account Manager. Företaget är verksamt inom digital marknadsföring och är ledande inom sin bransch. Företagets onlinelösningar och övriga marknadsföringsprodukter är ett av Europas snabbast växande internationella marknadsföringskoncept. OM HELTIDSTJÄNSTEN: * Arbetet kräver högt tempo, stort engagemang och att du är driven. * Din roll som KAM innebär att du ska ansvara för försäljning samt bearbetning av både existerande och nya kunder. Vidare kommer du att ha ett eget budgetansvar. * Du kommer att sälja spännande produkter i en extremt expansiv och modern bransch. DET DU ERBJUDS: * Det vi kan erbjuda dig är en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med möjligheter för att växa både professionellt och som individ. * Vi erbjuder daglig coachning och regelbunden utbildning. * Du får arbeta i ett företag med en öppen syn på innovativa idéer och inom branschens framkant. * Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. DIN ERFARENHET & PERSON: * Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning och gärna inom b2b. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat med marknadsföring, gärna inom digitala medier. Du ska vara uppdaterad om vad som händer i utvecklingen av digital marknadsföring och ha goda kunskaper gällande webbanalys. Du bör även ha en akademisk utbildning inom relevant område. Du talar och skriver svenska och engelska. * Du har förmåga att identifiera köpsignaler och gå på avslut * Som person är du positiv, engagerad och analytisk. Vidare är du tävlingsinriktad och drivande. Du är kommunikativ och har ett starkt kundfokus. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet * Är affärssmart och kan därmed prioritera vad som är värdeskapande ANSÖKAN: Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se HITTA DIN KARRIÄR MED OSS!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga KAM inom Socialmedia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM inom Socialmedia

Fältsäljare inom onlinemarknadsföring
Är sälj ditt liv? VILL DU -Arbeta med det bästa företagskonceptet inom onlinemarknadsföring? -Delta i ett starkt karriärutvecklingsprogram och utveckla din framtid. Som vår ambassadör på fältet besöker du dagligen våra kunder för att sälja det starkaste produktprogrammet inom digital marknadsföring. Du får ditt eget distrikt, besöker befintliga kunder och ska vinna nya kunder för att säkra tillväxt i ditt distrikt. VI KOMMER INVESTERA I DIG Internutbildning Ett inkomstpaket med grundlön och bonusprogram baserat på prestation. Tjänstetelefon och dator Du blir del av ett säljteam med regelbundna månadsmöten, kick-off, produkt-utbildning. Som organisation gör vi vårt bästa för att vara en framstående arbetsplats. Vi har ett komplett kompetensutvecklingsprogram med månadsvis uppföljnings-samtal mellan chef och medarbetare, årlig utvecklingssamtal och utbildningsplan. OM DIG Du har en vinnarmentalitet. Du är entusiastisk vad gäller försäljning och är 100% engagerad 100% av tiden. Du är tävlingsinriktad och tycker om att skapa resultat. Du har energi och uthållighet att följa upp på din försäljning. Du tycker om struktur och klara mål. Du tycker om att arbeta självständigt och att fokusera på dina mål. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare inom onlinemarknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare inom onlinemarknadsföring

I början av karriären!? Media- företagssäljare
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. DIN ROLL SOM SÄLJARE HOS OSS Vi söker just nu juniora innesäljare som vill utvecklas inom försäljning hos ett framgångsrikt säljbolag i Stockholm. I rollen som innesäljare får du möjligheten att arbeta på uppdrag av Sveriges största och mest välkända företag inom media. Du kommer att ringa privatpersoner, både kalla och varma kunder, i hela Sverige och sälja lättsålda digitala lösningar för ett starkt varumärke. All försäljning sker över telefon och du sitter i en inspirerande och tävlingsinriktad miljö. HOS OSS TRIVS MAN OM MAN: Är tävlingsinriktad, utåtriktad och trivs i ett högt tempo. Är engagerad, ansvarsfull och samtidigt vara fokuserad på uppgiften. En teamplayer som vill utvecklas inom försäljning och jobba i ett härligt team. Driven, älska utmaningar och stimuleras av att nå höga mål. Vi ser din attityd som mer intressant än dina tidigare arbetslivserfarenheter, men det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet och gärna inom försäljning av något slag. DU ERBJUDS Goda möjligheter till hög provision utöver din fasta lön. Utbildningar och professionell hjälp av duktiga coacher. Kickoffer, afterworks och en rad andra aktiviteter. Stora möjligheter till framgång och utveckling. Möjligheten att arbeta i ett roligt och drivet gäng på ett företag i mediabranschens framkant! Mängder med tävlingar och turneringar med fina priser såsom Ipads, resor, presentkort m.m. LÖN & ERSÄTTNING Grundlönen ligger på en stabil nivå med ett bra provisionsavtal ovanpå denna för att göra jobbet ännu roligare. Dina egna resultat gör snabbt resultat i din plånbok. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Vi tror du tycker det är fantastiskt att ro hem en affär, har uthållighet och vill utvecklas inom försäljning. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga I början av karriären!? Media- företagssäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: I början av karriären!? Media- företagssäljare

Säljande rådgivare inom el- lån och försäkringar
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. DIN ROLL SOM SÄLJANDE RÅDGIVARE Bolaget startades för att hjälpa privatpersoner till en bättre privatekonomi. Som kund erbjuds du jämförelsetjänster för att hitta bästa möjliga avtal gällande försäkringar, elavtal, bank- och telekomtjänster. Är ett expansivt ungt företag som alltid strävar framåt. Därför behövs fler säljande rådgivare till företagets fräscha och fina lokaler i Stockholm. ARBETET I rollen som säljande rådgivande har du möjlighet att bli en framgångsrik och betydelsefull del i företagets säljteam. Via telefon kontaktar du nya och befintliga kunder som visat ett intresse för produkterna på hemsidan. Alla kunder har olika behov, och som säljare hjälper du kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem, både innehållsmässigt och prismässigt. DEN VI SÖKER -Vi söker dig som är utåtriktad, har stor social kompetens och gillar att ha kundkontakt. -Du trivs i en miljö som präglas av framåtanda och högt tempo. -Du ska ha viljan av att utvecklas som säljare och vara beredd att jobba hårt för att nå dina mål. -Du drivs av att kunna påverka din egen lön genom god prestation. -Dokumenterad erfarenhet inom försäljning är meriterande, men inte ett krav. -Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. DET DU ERBJUDS Du erbjuds en meriterande utbildning för att bli expert inom rådgivning av försäkringar, elavtal eller privatlån. Du får en grundläggande säljutbildning som löpande fortsätter för att ständigt utveckla ditt sälj och resultat. Du får en fast lön med en förmånlig provision utan tak. De första två månaderna erbjuds garantilön. Vi ger dig alla verktyg som du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Om du är beredd att jobba hårt för att nå dina mål, kommer du ha stor möjlighet att påverka, synas och växa inom företaget. LÖN & ERSÄTTNING Grundlönen ligger på en bekväm och stabil nivå med ett bra provisionsavtal ovanpå denna. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Vi tror du tycker det är fantastiskt att ro hem en affär, har uthållighet och vill utvecklas inom försäljning. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande rådgivare inom el- lån och försäkringar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande rådgivare inom el- lån och försäkringar


Sök lediga jobb TALENT & PARTNER AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se