TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB jobb - lediga jobb

TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB jobb TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig Assistent, tillträde senast 130719- Ystad

 2. Personliga assistenter- Kristianstad

 3. Personlig assistent sökes- Ängelholm

 4. Personlig assistent- Ystad

 5. Personliga assistenter - timvikarier- Helsingborg

 6. Personliga assistenter - timvikarier- Eslöv

 7. Personlig assistent, tillträde 2013-09-01- Klippan

 8. Personlig assistent- Ronneby

 9. Personlig Assistent- Ystad

 10. PERSONLIG ASSISTENT- Ängelholm

 11. Personlig assistent sommarvik/timvikarie- Östra-Göinge

 12. Personlig assistent till en kille i tonåren- Ronneby

 13. Personliga assistenter - timvikarier- Eslöv

 14. Personlig assistent- Klippan

 15. Personlig assistent till en kille i tonåren- Ronneby

 16. personlig assistent- Helsingborg

 17. Personlig assistent- Klippan

 18. personlig assistent, vikariat- Helsingborg

 19. personlig assistent till en kille i tonåren- Ronneby

 20. Personlig assistent- Ystad

 21. personlig assistent/pedagog- Klippan

 22. PERSONLIG ASSISTENT- Malmö

 23. Personliga assistenter- Eslöv

 24. Personlig assistent -timvikarie- Kristianstad

 25. Personlig assistent till pojke i övre tonåren- Ronneby

 26. Personlig assistent- Ängelholm

 27. Personlig assistent till 1 årig pojke- Helsingborg

 28. Sjuksköterska för tjänstgöring hos 1 årig pojke- Helsingborg

 29. Personlig assistent till 1 årig pojke- Helsingborg

 30. PERSONLIG ASSISTENT- Malmö

 31. Personlig Assistent- Ängelholm

 32. Personlig assistent- Klippan

 33. Personlig assistent- Ystad

 34. Personlig Assistent- Eslöv

 35. Personlig assistent -vikarie- Helsingborg

 36. personlig assistent till en kille i övre tonåren- Ronneby

 37. personlig assistent till en kille i övre tonåren- Ronneby

 38. Personlig assistent- Eslöv

 39. Personlig assistent sommarvik- Åstorp

 40. Personlig Assistent sommarvik- Ängelholm


Mer beskrivning

Personlig Assistent, tillträde senast 130719
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker en assistent till en man i 50-årsåldern. Tjänsten är ca 60% vaken natt, vissa helger. Tjänsten erbjuder goda möjligheter att arbeta extra om så önskas. Du kommer vara en viktig del i ett kompetent personalteam med ett mjukt bemötande. Din förmåga till flexibilitet är hög. Du är en stark individ, med ett professionellt förhållningssätt och hög integritet. Du är noggrann och lyhörd i ditt arbete, gärna med en god portion humor. Du måste ha körkort samt tillgång till egen bil, då kollektivtrafik ej är ett hållbart alternativ. Erfarenhet/utbildning att likna vid undersköterska eller motsvarande är meriterande men inget krav. Utdrag ur belastningsregister krävs för anställning enl. Tindra Personlig Assistans AB policy.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent, tillträde senast 130719 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent, tillträde senast 130719

Personliga assistenter
Tindra Personlig assistans AB är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens.Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor; Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi letar nu efter personliga assistenter till en ung kvinna boende i Kristianstad. Det är inte ett krav att du har utbildning utan viktigast är att du har lätt för att lära och att personkemin stämmer. Du ska vara glad, positiv och ha humor. Uppdragsgivaren har katt och kanin så det är viktigt att du är djurvän och inte allergisk. Är du aktiv för djurs rättigheter är det ett plus! Uppdragsgivarens önskemål är att du helst ska vara över 30 år. Arbetstiden är förlagd till 9-20 samt 20-10, på ett rullande schema. Arbete på helgen förekommer. Hur stora tjänsterna kommer att bli är ännu ej bestämt utan det väljer uppdragsgivaren efter överenskommelse men det rör sig om deltid. Tjänsterna ska vara tillsatta 1/10 med bredvidgång under september. Det är företagets policy att begära in belastningsregisterutdrag från alla medarbetare.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Personlig assistent sökes
Erfaren personlig assistent sökes. Tindra Personlig assistans AB är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor; Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker nu personlig assistent till en 18-årig kille som bor och går i skolan i Ängelholms kommun. Du skall arbeta som hans assistent i skolan och finnas som ett hjälp-jag för honom. Vi ser med fördel att du har god erfarenhet av arbete med/utbildning inom autismspektrumtillstånd samt har en förmåga att förebygga och avleda situationer som skulle kunna bli frustrerande för killen och omgivningen. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte är rädd för att tackla nya utmaningar. Arbetsplatsen kräver mycket god känsla för struktur samt en god förmåga till initiativtagande och socialt samspel. Du har en förmåga att inge förtroende och är medveten om vikten av att vara konsekvent i ditt arbete. Din arbetsmoral är väldigt hög och du har ett stort intresse för ditt valda yrkesområde och ser det som en förutsättning att arbeta med förändring och utveckling som en naturlig del av ditt arbete. Tjänsten är deltid, ca 20 timmar, i skolmiljö. Uppdragsgivaren/Assistansberättigade önskar manlig assistent. Möjlighet att förevisa utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning, i enlighet med Tindra Personlig Assistans AB policy.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes

Personlig assistent
Tindra Personlig Assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker en personlig assistent till en pigg och glad kille på 13 år, boende varannan ojämn helg centralt i Ystad, samt 2 veckor under sommarlovet vecka 31 samt 9/8-13/8,16/8-18/8 Vi söker dig kvinna eller man som har ett intresse av att arbeta med positiv förstärkning och jag-stärkande. Som person är du lyhörd, fokuserad, lekfull och initiativrik. Du skall även ha en stor ansvarskänsla och du ska vara flexibel. Arbetetstiderna kommer att vara förlagda mellan 10-18, viss del av passet dubbelbemannat. Vi ser gärna att du har kunskaper om autism samt att du har förmågan att använda dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Innan anställningen kan erbjudas krävs utdrag ur belastingsregistret - LSS.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personliga assistenter - timvikarier
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens.Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i fyraårsåldern i Helsingborg. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn samt med fördel undersköterskeutbildning eller motsvarande. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, i hemmet eller ute på diverse aktiviteter. För tillfället söker vi timvikarier. Vi har som policy att begära in belastningsregisterutdrag från alla medarbetare.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter - timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter - timvikarier

Personliga assistenter - timvikarier
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en 18-årig tjej boende i Eslövs kommun. Det är en anställning vid behov, ofta så kallad timanställning, vilket innebär att man arbetar i samband med kollegors ledighet eller sjukfrånvaro. Du som söker är en trygg person med humor och självdistans. Relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är ett plus men inget krav. Du är bra på att samarbeta och är socialt kompetent. Du kommer att följa med och stötta uppdragsgivaren i hennes vardag och under hennes fritidsysslor. Du bör inte vara rädd för, eller allergisk mot, djur eftersom de är en del av hennes liv. Du är pigg, glad och aktiv men kan också ta det lugnt och bara vara. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till kvällar, helger samt lov, dvs. utanför skoltid. Bil & körkort är en förutsättning för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen. Ange referens T23 i din ansökan samt hur snart du har möjlighet att börja hos oss. Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter - timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter - timvikarier

Personlig assistent, tillträde 2013-09-01
Tindra Personlig Assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledtjärnorna; Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Vi söker två assistenter till en kvinna i 60- års åldernårsåldern. Tjänsterna är på cirka 50 % med arbetstider dagtid 8-16, med var fjärde helg på schema. Tjänsten erbjuder goda möjligheter att arbeta extra om så önskas. Du som söker är en trygg person med humor och självdistans. Relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är ett plus men inget krav. Du är bra på att samarbeta och är socialt kompetent. Det är viktigt att du är lyhörd för uppdragsgivarens behov och noggrann i ditt arbete. Du kommer att följa med och stötta uppdragsviaren i hennes vardag och under hennes fritidssysslor. Du är pigg och glad och aktiv men kan också ta det lugnt och bara vara.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, tillträde 2013-09-01 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, tillträde 2013-09-01

Personlig assistent
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i övre tonåren i Ronneby. Pojken har autism, utvecklingstörning, psykisk diagnos och epilepsi. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Vi ser att du som sökande har ett stort hjärta och ser alla människors lika värde. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Hans stora intressen är pyssel, tv-spel, serietidningar, film och lego, även med detta behöver han en hjälpande hand. Ett plus är om du inte är rädd för att bjuda på dig själv då teater och rollspel är populära aktiviteter när pojken mår bra, vi ser därför gärna att sökande har estetisk bakgrund. Han använder ett rätt otydligt tal och egengjorda tecken för att kommunicera, samt schema med bilder för att ruta upp dagen. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter. Ej hundallergiker. Kunskap om autism är en merit, men inget krav. Det är viktigt att du som söker är lugn i dig själv och kan tyda små signaler. Körkort är ett krav. Tjänsten är deltid, 75%. Uppdragsgivaren ser företrädesvis manliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker personlig assistent till en man i 50-års åldern med fysisk funktionsnedsättning. Du kommer vara en viktig del i ett kompetent personalteam med ett mjukt bemötande. Din förmåga till flexibilitet är hög. Vi söker Personlig assistent som kan arbeta under dag, kväll och vaken natt. Du är noggrann och lyhörd i ditt arbete, gärna med en god portion humor. Du måste ha körkort samt tillgång till egen bil, då kollektivtrafik ej är ett hållbart alternativ. Uppdragsgivaren föredrar kvinnliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent

PERSONLIG ASSISTENT
PERSONLIG ASSISTENT; TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB; Ängelholm 130402 1 plats Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Tindra personlig assistans AB söker 1 personlig assistent ca. halvtid till en pigg, glad och aktiv 13 årig pojke, boende på en liten gård utanför Ängelholm. Du som söker ska ha utbildning samt erfarenhet med goda kunskaper om barn med autism, samt kunna använda dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt.Som person är du lyhörd ,fokuserad,lekfull och initiativrik Du ska också ha ansvarskänsla, vara flexibel och ha hög arbetsmoral. Detta i kombination med en stor portion humor ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Arbetstiden kommer att vara efter skoltid dvs från ca 15,00-20,00 3-4 vardagar i veckan samt 10.00-16.00 lördag och söndag varannan helg jämna veckor..
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT

Personlig assistent sommarvik/timvikarie
Tindra Personlig Assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker nu personliga assistenter till en tjej/kvinna i 40- årsåldern i Östra Göinge kommun. Uppdragsgivaren har hund och häst varför det är viktigt att du inte är allergisk. Vi söker assistenter till såväl fast tjänst varannan helg ca 40% med möjlighet att arbeta extra samt timvikarier som kan hoppa in med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro. Vi söker dig, gärna kvinna, med stor ansvarskänsla och flexibilitet. Är du dessutom utrustad med en stor portion humor och initiativrikedom finns goda förutsättningar för att vi skall trivas tillsammans. Störst vikt lägger vi dock vid personliga egenskaper.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Östra-Göinge
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sommarvik/timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sommarvik/timvikarie

Personlig assistent till en kille i tonåren
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker en assistent till en kille med Autism, utvecklingsstörning och psykiskt funktionsnedsättning. Uppdragsgivare föredrar manliga sökande. Killen är väldigt känslig och det krävs ett lugnt och mjukt förhållningssätt för att han ska må bra. Han behöver mycket hjälp för att klara av sin vardag, du kommer även att fungera som en inspiration då han ofta behöver hjälp med att påbörja saker. Om du delar hans intressen av tv-spel, musik, lego, warhammer och teater så är det ett stort plus. Vi söker dig med ett stort hjärta, som kan tyda små signaler. Arbetet kommer till stor del att ske i hemmet runt hans familj.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en kille i tonåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en kille i tonåren

Personliga assistenter - timvikarier
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en 18-årig tjej boende i Eslövs kommun. Det är en anställning vid behov, ofta så kallad timanställning, vilket innebär att man arbetar i samband med kollegors ledighet eller sjukfrånvaro, eller vid andra inhopp. Uppdragsgivaren föredrar kvinnliga sökanden. Du som söker är en trygg person med humor och självdistans. Relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är ett plus men inget krav. Du är bra på att samarbeta och är socialt kompetent. Du kommer att följa med och stötta uppdragsgivaren i hennes vardag och under hennes fritidssysslor. Du bör inte vara rädd för, eller allergisk mot, djur eftersom de är en del av hennes liv. Du är pigg, glad och aktiv men kan också ta det lugnt och bara vara. Arbetstiden är huvudsakligen helger samt lov, dvs. utanför skoltid. Bil & körkort är en förutsättning för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen. Ange referens T23 i din ansökan samt hur snart du har möjlighet att börja hos oss. Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter - timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter - timvikarier

Personlig assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker nu efter en ny assistent till en kille i 20-års åldern bosatt i Klippan. Tjänsten är en visstidsanställning, vi söker även dig som är intresserad av att arbeta vid särskilt avtalade tillfällen, s.k. timvik. Uppdraget kräver att du har möjlighet att arbeta alla tider på dygnet, även sovande natt, samt att du är flexibel på ett sätt som möjliggör för dig att hjälpa till vid ev. sjukdom eller annan ledighet. Uppdraget kräver att du h ar kunskaper/erfarenhet av att arbeta med människor som har autism. Du har en god förmåga till struktur i ditt arbete. Du är inte främmande för olika sätt att arbeta med autismspektrum och bidrar gärna med dina erfarenheter, samtidigt som du förstår vikten av att gruppen arbetar mot ett gemensamt mål, hela tiden utifrån grundtanken om självbestämmande och jämlikhet i LSS. Vi ser gärna att du arbetat som personlig assistent sedan tidigare, helst i liknande ärenden. Som person är du nyfiken och intresserad av ditt arbete, ser lösningar framför problem och är prestigelös. Du sätter individen i fokus och är bra på att samarbeta, samt har stor social kompetens. Vi ser även att du har stor ansvarskänsla, som tidigare nämnt är flexibel samt har hög arbetsmoral. Detta i kombination med en stor portion humor och initiativrikedom ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Tillträdesdatum omgående. Ange löneanspråk i din ansökan (timlön).
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent till en kille i tonåren
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker en assistent till en kille med Autism, utvecklingsstörning och psykiskt funktionsnedsättning. Uppdragsgivare föredrar manliga sökande. Killen är väldigt känslig och det krävs ett lugnt och mjukt förhållningssätt för att han ska må bra. Han behöver mycket hjälp för att klara av sin vardag, du kommer även att fungera som en inspiration då han ofta behöver hjälp med att påbörja saker. Om du delar hans intressen av tv-spel, musik, lego, warhammer och teater så är det ett stort plus. Vi söker dig med ett stort hjärta, som kan tyda små signaler. Arbetet kommer till stor del att ske i hemmet runt hans familj.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en kille i tonåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en kille i tonåren

personlig assistent
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i fyraårsåldern i Helsingborg. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn samt med fördel undersköterskeutbildning eller motsvarande. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, i hemmet eller ute på diverse aktiviteter. Erfarenhet av arbete med barn är meriterande. Tjänsten är deltid, 40%
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent

Personlig assistent
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi timvikarie till en pojke i 10-årsåldern i Klippans kommun. Du skall kunna som både kan fungera som ett stöd för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, i hemmet eller ute på diverse aktiviteter. Vi ser gärna manliga sökande. Körkort är ett krav. Företrädesvis manliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

personlig assistent, vikariat
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i fyraårsåldern i Helsingborg. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn samt med fördel undersköterskeutbildning eller motsvarande. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, i hemmet eller ute på diverse aktiviteter. Tjänsten är deltid, 25% vikariat till 30 september 2014
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent, vikariat

personlig assistent till en kille i tonåren
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i övre tonåren i Ronneby. Pojken har autism, utvecklingstörning, psykisk diagnos och epilepsi. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Vi ser att du som sökande har ett stort hjärta och ser alla människors lika värde. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Hans stora intressen är pyssel, tv-spel, serietidningar, film och lego, även med detta behöver han en hjälpande hand. Ett plus är om du inte är rädd för att bjuda på dig själv då teater och rollspel är populära aktiviteter när pojken mår bra, vi ser därför gärna att sökande har estetisk bakgrund. Han använder ett rätt otydligt tal och egengjorda tecken för att kommunicera, samt schema med bilder för att ruta upp dagen. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter. Ej hundallergiker. Kunskap om autism är en merit, men inget krav. Det är viktigt att du som söker är lugn i dig själv och kan tyda små signaler. Körkort är ett krav. Tjänsten är deltid, 50-75%. Uppdragsgivaren ser företrädesvis manliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent till en kille i tonåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent till en kille i tonåren

Personlig assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent för en tjänst på ca 75%, med möjlighet att arbeta extra då behov uppstår, till en man i 50-årsåldern i Ystad. Det finns djur i hemmet varför det är ett krav att du inte är allergisk. Det är bra om du delar han intresse med musik. Du är kvinna mellan 30-45 år (den assistansberättigades önskemål), har erfarenhet av att arbeta med människor, gärna inom vård och omsorg. Du är lugn, lyhörd, en god lyssnare och empatisk. Körkort är ett krav. Tillträde snarast.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

personlig assistent/pedagog
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker nu efter en ny assistent till en kille i 25-års ålder bosatt i Klippan. Tjänsten är en visstidsanställning på ca 60-80 %. Uppdraget kräver att du har möjlighet att arbeta alla tider på dygnet, även sovande natt, samt att du är flexibel på ett sätt som möjliggör för dig att hjälpa till vid ev. sjukdom eller annan ledighet. ev. Möjlighet till anställning på en tjänst längre fram dagtid måndag till fredag. Vi ser en långvarig anställning, där din erfarenhet kan nyttjas. Uppdraget kräver att du har stora kunskaper och lång erfarenhet av att arbeta med människor som har autism. Du har en god förmåga till struktur i ditt arbete. Du brinner för att arbeta med människor inom autismspektrum och bidrar gärna med dina erfarenheter, samtidigt som du förstår vikten av att gruppen arbetar mot ett gemensamt mål, hela tiden utifrån grundtanken om självbestämmande och jämlikhet i LSS. Vi ser gärna att du arbetat som personlig assistent sedan tidigare, helst i liknande ärenden. Som person har du är du nyfiken och väldigt intresserad av ditt arbete, ser lösningar framför problem och är prestigelös. Du sätter individen i fokus och är bra på att samarbeta, samt har stor social kompetens. Du ska våga ta plats och kunna ta stort ansvar för ditt arbete och föra uppdragsgivarens talan i samhället. Vi ser även att du har stor ansvarskänsla, som tidigare nämnt är flexibel samt har hög arbetsmoral. Detta i kombination med en stor portion humor och initiativrikedom ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Tillträdesdatum omgående. Ange löneanspråk i din ansökan (timlön).
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent/pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent/pedagog

PERSONLIG ASSISTENT
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Tindra personlig assistans AB söker assistent till en glad och aktiv 9 årig uppdragsgivare med fysiska funktionsnedsättningar. Han bor varannan helg hos pappa (jämn)i Malmö. Han behöver hjälp och stöd för att kunna leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. Vi söker ytterligare en assistent för kväll samt vaken natt (varannan fred-sönd) Vi ser gärna att du har kunskaper samt erfarenhet av att arbeta med personer med epilepsi. Du skall vara en trygg person med stor ansvarskänsla, vara flexibel och ha hög arbetsmoral. Detta i kombination med en stor portion humor och initiativrikedom ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT

Personliga assistenter
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi tre st personliga assistenter till en 18-årig tjej boende i Eslövs kommun. Vi söker en personlig assistent som kan arbeta ca 75% och personliga assistenter till två mindre tjänster. Dessa anställningar innebär att du kommer att arbeta på schema. Du som söker är en trygg person med humor och självdistans. Relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är ett plus men inget krav. Du är bra på att samarbeta och är socialt kompetent. Du kommer att följa med och stötta uppdragsgivaren i hennes vardag och under hennes fritidsysslor. Du bör inte vara rädd för, eller allergisk mot, djur eftersom de är en del av hennes liv. Du är pigg, glad och aktiv men kan också ta det lugnt och bara vara. Bil & körkort är en förutsättning för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen. Ange referens T23 i din ansökan samt hur snart du har möjlighet att börja hos oss. Ange även i ansökan vilken tjänst du är intresserad av. Det är ett stort plus om du förutom din tjänst har möjlighet att hoppa in vid behov. Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Personlig assistent -timvikarie
Tindra Personlig assistans AB är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor; Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi letar nu efter personliga assistenter, timvikarier, till en ung kvinna boende i Kristianstad. Det är inte ett krav att du har utbildning utan viktigast är att du har lätt för att lära och att personkemin stämmer. Du ska vara glad, positiv och ha humor. Uppdragsgivaren har katt och kanin så det är viktigt att du är djurvän och inte allergisk. Är du aktiv för djurs rättigheter är det ett plus! Arbetstiden är förlagd till 9-20 samt 20-10 både vardag och helg. Du ska kunna vara flexibel och hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Ange referens T52 i din ansökan.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent -timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent -timvikarie

Personlig assistent till pojke i övre tonåren
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i övre tonåren i Ronneby. Pojken har autism, utvecklingstörning, psykisk diagnos och epilepsi. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Vi ser att du som sökande har ett stort hjärta och ser alla människors lika värde. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Hans stora intressen är pyssel, tv-spel, serietidningar, film och lego, även med detta behöver han en hjälpande hand. Ett plus är om du inte är rädd för att bjuda på dig själv då teater och rollspel är populära aktiviteter när pojken mår bra, vi ser därför gärna att sökande har estetisk bakgrund. Han använder ett rätt otydligt tal och egengjorda tecken för att kommunicera, samt schema med bilder för att ruta upp dagen. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter. Ej hundallergiker. Kunskap om autism är en merit, men inget krav. Det är viktigt att du som söker är lugn i dig själv och kan tyda små signaler. Körkort är ett krav. Tjänsten är deltid, 50-75%. Uppdragsgivaren ser företrädesvis manliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke i övre tonåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke i övre tonåren

Personlig assistent
Tindra personlig assistans AB söker assistent till en 40årig kvinnlig uppdragsgivare med autismspektrumstörning och ett lättare intellektuellt funktionshinder. Hon bor i Ängelholm och har en egen lägenhet men behöver hjälp för att kunna leva ett så självständigt och oberoende liv som möjligt. Arbetet kommer vara trygghetsinriktat och jag-stärkande. Vi ser att du har kunskaper/erfarenhet av autismspektrumstörningar och har lätt för att strukturera och tydliggöra vardagen för kvinnan. Arbetet är vardag mellan 14:30 till 11,00 med sovande jour samt hela dygn under helgpassen. Du skall ha stor ansvarskänsla , vara flexibel och ha hög arbetsmoral. Detta i kombination med en stor portion humor och initiativrikedom ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent till 1 årig pojke
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Vi söker nu duktiga, ansvarstagande och trygga medarbetare till ett team som är i en uppstartsfas och som kommer att arbeta men en ettårig pojke utanför Helsingborg. Pojken har till större delen levt sitt första år i sjukhusmiljö och är nu redo för att komma hem. Pojken har ett omfattande omvårdnads- och medicinskt behov där det ingår insatser med medicinsk utrustning, på- och av klädnad, skötsel av hygien med mera. Dem vi söker har ett genuint intresse för barn och deras utveckling. Du har en förmåga att se och förstå pojkens små signaler och tecken. Det är även av stor vikt att du kan hålla dig lugn och fokuserad i akuta situationer samtidigt som du ska kunna leka och skoja på golvet tillsammans med pojken. Utöver det direkta arbetet med pojken kommer det även ingå kontroll och rengöring av medicinsk utrustning. Erfarenhet av liknande arbete är mediterande, dock är det den personliga lämpligheten som vi lägger störst vikt vid. Du ska kunna samspela med pojken och hans familj på ett avslappnat men respektfullt sätt. Arbetet kommer att innebära dag-, kvälls- och nattjänstgöring. Anställningen kommer att inledas med utbildning av sjukhuspersonal som har stor kunskap om uppdragsgivaren. Jobbet kommer att utföras där pojken befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter och behandlingar på sjukhus.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 1 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 1 årig pojke

Sjuksköterska för tjänstgöring hos 1 årig pojke
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Vi söker nu duktiga, ansvarstagande och trygga Sjuksköterskor till ett team som är i en uppstartsfas och som kommer att arbeta men en ettårig pojke utanför Helsingborg i pojkens hem. Pojken har till störredelen levt sitt första år i sjukhusmiljö och är nu redo för att komma hem. Pojken har ett omfattande omvårdnads- och medicinskt behov där det ingår insatser med medicinsk utrustning, på- och av klädnad, skötsel av hygien med mera. Dem vi söker har erfarenhet av arbete med barn och har ett genuint intresse för barn och deras utveckling. Tidigare erfarenhet av medicinhantering och arbete i sjukhusmiljö är mediterande. Utöver det direkta arbetet med pojken kommer det även ingå kontroll och rengöring av den medicinska utrustningen. Därför är det en fördel med tidigare erfarenhet av detta. Tidigare erfarenhet från liknande arbete är mediterande, dock är den personliga lämpligheten och förmågan att läsa och förstå pojkens signaler av största vikt. Anställningen kommer att inledas med utbildning av sjukhuspersonal som har stor kunskap om pojken och hans behov. Jobbet kommer att utföras där pojken befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter och behandlingar på sjukhus. Arbetet innebär dag-, kväll- och nattjänstgöring.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska för tjänstgöring hos 1 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska för tjänstgöring hos 1 årig pojke

Personlig assistent till 1 årig pojke
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Vi söker nu duktiga, ansvarstagande och trygga medarbetare till ett team som är i en uppstartsfas och som kommer att arbeta men en ettårig pojke utanför Helsingborg. Pojken har till större delen levt sitt första år i sjukhusmiljö och är nu redo för att komma hem. Pojken har ett omfattande omvårdnads- och medicinskt behov där det ingår insatser med medicinsk utrustning, på- och av klädnad, skötsel av hygien med mera. Dem vi söker har erfarenhet av arbete med barn och har ett genuint intresse för barn och deras utveckling. Tidigare erfarenhet av medicindelegering och arbete i sjukhusmiljö är mediterande. Du har med fördel undersköterskeutbildning. Utöver det direkta arbetet med pojken kommer det även ingå kontroll och rengöring av medicinsk utrustning. Därför är det en fördel med tidigare erfarenhet av detta. Utbildning och tidigare erfarenhet från liknande arbete är mediterande, dock är den personliga lämpligheten och förmågan att läsa och förstå pojkens signaler av största vikt. Anställningen kommer att inledas med utbildning av sjukhuspersonal som har stor kunskap om uppdragsgivaren. Arbetet kommer att utföras där pojken befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter och behandlingar på sjukhus. Arbetet kommer innebära dag-, kväll- och nattjänstgöring.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 1 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 1 årig pojke

PERSONLIG ASSISTENT
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Tindra personlig assistans AB söker assistent till en glad och aktiv 9 årig uppdragsgivare med fysiska funktionsnedsättningar. Han bor varannan helg hos pappa (jämn)i Malmö. Han behöver hjälp och stöd för att kunna leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. Vi söker ytterligare en assistent (varannan fredag dag) Vi ser gärna att du har kunskaper samt erfarenhet av att arbeta med personer med epilepsi. Du skall vara en trygg person med stor ansvarskänsla, vara flexibel och ha hög arbetsmoral. Detta i kombination med en stor portion humor och initiativrikedom ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT

Personlig Assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker personlig assistent till en man i 40-årsåldern för kortare och längre vikariat vid ordinarie personals frånvaro/ledighet. Utbildning/erfarenhet av Asperger är meriterande. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent

Personlig assistent
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en vikarie, ca 66 %, till en pojke i 10-årsåldern i Klippans kommun. Vikariatet kommer troligen vara fram till juni 2015. Arbetsplatsen är företrädesvis förlagd till skolan under terminerna samt i hemmet under loven. Det finns även möjlighet till extra arbete. Du skall kunna som både kan fungera som ett stöd för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, . Körkort samt tillgång till bil är ett krav.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Klippan
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent för en tjänst på ca 75%, med möjlighet att arbeta extra då behov uppstår samt en eller flera timvikarier vid ordinarie personals kortare och längre frånvaro, till en man i 50-årsåldern i Ystad. Det finns djur i hemmet varför det är ett krav att du inte är allergisk. Det är bra om du delar han intresse med musik. Du är kvinna mellan 30-45 år (den assistansberättigades önskemål), har erfarenhet av att arbeta med människor, gärna inom vård och omsorg. Du är lugn, lyhörd, en god lyssnare och empatisk. Körkort är ett krav. Tillträde snarast.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som sätter kvalitet framför kvantitet. Allas rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning, kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker nu efter assistenter till en kvinna i 40-årsåldern, boendes i Eslövs kommun. Uppdraget är nytt, varför detaljer för stunden saknas. Det rör sig om flera tjänster i ett uppdrag där uppdragsgivaren inte tidigare har haft personlig assistans. Du som söker tjänsten har humor och självdistans, samt en god förmåga till eget initiativtagande. Du är bra på att samarbeta och har en hög social kompetens, samt ett intresse av att utvecklas inom ditt valda yrke. Du tycker om djur, gärna hästar och hundar, och vistas gärna utomhus. Tidigare erfarenhet inom områden så som personlig assistans eller annan omvårdnad/sjukvård är välkommet. Du är ung i själen men har god livserfarenhet och en förmåga att observera och smälta in när det behövs. Du har körkort och tillgång till egen bil för arbetsresor. Kollektivtrafik är inte ett alternativ. Uppdragsgivaren föredrar kvinnliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent

Personlig assistent -vikarie
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en äldre man boende i Helsingborg. Du ska vara positiv, varm och får gärna vara undersköterska och/eller ha erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Lyft förekommer i arbetet. Du som söker ska kunna vara sommarvikarie under perioden v.23-32. Vi vill även att du redan nu kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Arbetspassen är förlagda till dagtid 11-19 eller dygnspass 10-11. Nattetid har du jour på arbetsplatsen. Vi tar endast emot ansökningar via E-post. Märk din ansökan med T56.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent -vikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent -vikarie

personlig assistent till en kille i övre tonåren
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i övre tonåren i Ronneby. Pojken har autism, utvecklingstörning, psykisk diagnos och epilepsi. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Vi ser att du som sökande har ett stort hjärta och ser alla människors lika värde. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Hans stora intressen är pyssel, tv-spel, serietidningar, film och lego, även med detta behöver han en hjälpande hand. Ett plus är om du inte är rädd för att bjuda på dig själv då teater och rollspel är populära aktiviteter när pojken mår bra, vi ser därför gärna att sökande har estetisk bakgrund. Han använder ett rätt otydligt tal och egengjorda tecken för att kommunicera, samt schema med bilder för att ruta upp dagen. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter. Ej hundallergiker. Kunskap om autism är en merit, men inget krav. Det är viktigt att du som söker är lugn i dig själv och kan tyda små signaler. Körkort är ett krav. Tjänsten är deltid, 50-75%. Uppdragsgivaren ser företrädesvis manliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent till en kille i övre tonåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent till en kille i övre tonåren

personlig assistent till en kille i övre tonåren
Tindra Personlig assistans är ett växande företag i behov av nya medarbetare. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet och god kompetens. Vi arbetar utifrån våra ledstjärnor: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i övre tonåren i Ronneby. Pojken har autism, utvecklingstörning, psykisk diagnos och epilepsi. Vi söker en varaktig assistent som både kan fungera som ett stöd och en inspiration för pojken som behöver aktivt stöd i kommunikation, hygien, på- och avklädnad, lek, aktiviteter etc. samt ett verbalt stöd i så gott som alla sina aktiviteter. Vi ser att du som sökande har ett stort hjärta och ser alla människors lika värde. Ett aktivt deltagande och att aktivera uppdragsgivaren är viktigt, samtidigt som han behöver skyddas mot för många intryck och överstimulans. Hans stora intressen är pyssel, tv-spel, serietidningar, film och lego, även med detta behöver han en hjälpande hand. Ett plus är om du inte är rädd för att bjuda på dig själv då teater och rollspel är populära aktiviteter när pojken mår bra, vi ser därför gärna att sökande har estetisk bakgrund. Han använder ett rätt otydligt tal och egengjorda tecken för att kommunicera, samt schema med bilder för att ruta upp dagen. Jobbet utförs där uppdragsgivaren befinner sig, främst i hemmet runt familjen eller ute på diverse aktiviteter. Ej hundallergiker. Kunskap om autism är en merit, men inget krav. Det är viktigt att du som söker är lugn i dig själv och kan tyda små signaler. Körkort är ett krav. Tjänsten är deltid, 50-75%. Uppdragsgivaren ser företrädesvis manliga sökande.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent till en kille i övre tonåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent till en kille i övre tonåren

Personlig assistent
Tindra personlig assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Nu söker vi timvikarierande personlig assistenter till en 18-årig tjej boende i Eslövs kommun. Du som söker är en trygg person med humor och självdistans. Relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är ett plus men inget krav. Du är bra på att samarbeta och är socialt kompetent. Du kommer att följa med och stötta uppdragsgivaren i hennes vardag och under hennes fritidsysslor. Du bör inte vara rädd för, eller allergisk mot, djur eftersom de är en del av hennes liv. Du är pigg, glad och aktiv men kan också ta det lugnt och bara vara. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till kvällar, helger samt lov, dvs. utanför skoltid. Just nu söker vi timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro, både planerad och med kort varsel. Bil & körkort är en förutsättning för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen. Ange referens T23 i din ansökan samt hur snart du har möjlighet att börja hos oss. Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent sommarvik
Tindra Personlig Assistans AB är ett företag som växer starkt. Hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna: Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt, Ansvar. Vi söker en personlig assistent på timvikariat åt en 40 årig 2 barns mamma i Åstorps kommun. Arbetstiden är förlagd både till dag och natt. Kvinnan är rökare tillträdet är omgående dock med många arbetspass fom vecka 25 tom v 33 Vi söker dig, gärna kvinna med stor ansvarskänsla ,flexibilitet är du dessutom utrustad med en stor potion humor och initiativrrikedom finns goda förutsättningar för att vi skall trivas tillsammans. Störst vikt lägger vi dock vid personliga egenskaper .
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Åstorp
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sommarvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sommarvik

Personlig Assistent sommarvik
Tindra Personlig Assistans AB är ett företag som växer starkt. hög kvalitet och god kompetens kännetecknar verksamheten. Vi arbetar utifrån ledstjärnorna :Tydlighet Integritet ,Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Vi söker en assistent på timvikariat åt en 70årig kvinna boende i centrala Ängelholm Fom vecka 29 tom v 36 .Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 8-14 samt 17-19 lörd och sönd 8-14. vi söker dig, gärna kvinna med stor ansvarskänsla, flexibilitet är du dessutom utrustad med en stor potion humor och initiativrikedom finns goda förutsättningar för att ni skall trivas tillsammans. Stor vikt lägger vi vid personliga egenskaper.
Företag: TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent sommarvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent sommarvik


Sök lediga jobb TINDRA PERSONLIG ASSISTANS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se