TJINTOKK AB jobb - lediga jobb

TJINTOKK AB jobb TJINTOKK AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: TJINTOKK AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: TJINTOKK AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lokalvårdare, Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 2. Servitör/Servitris, Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 3. Kökschef- Arjeplog

 4. Receptionsansvarig- Arjeplog

 5. Support/Drifttekniker- Arjeplog

 6. Support/Driftstekniker- Arjeplog

 7. Väktare- Arjeplog

 8. Nattreceptionist- Arjeplog

 9. Frukost & Lunchvärdinna- Arjeplog

 10. Servitör/Servitris- Arjeplog

 11. Kock- Arjeplog

 12. Lokalvårdare- Arjeplog

 13. Receptionist- Arjeplog

 14. Lokalvårdare- Arjeplog

 15. Servitör/Servitris- Arjeplog

 16. Nattreceptionister- Arjeplog

 17. Väktare- Arjeplog

 18. Städare/Lokalvårdare- Sorsele

 19. Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 20. Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 21. Kock; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 22. Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 23. Receptionist; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 24. Kock; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 25. Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 26. Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog- Arjeplog

 27. Receptionist- Arjeplog

 28. Support/Drifttekniker- Arjeplog

 29. Receptionist till internationellt hotell sökes- Arjeplog

 30. Lokalvårdare- Arjeplog

 31. Vaktmästare- Arjeplog

 32. Administratör/Kontorist- Arjeplog

 33. Nattportier- Arjeplog

 34. Hotellreceptionister- Arjeplog

 35. Administratör/administrativ front officem agent- Arjeplog

 36. Lokalvårdare- Arjeplog

 37. Säkerhetsadministratör/hotellreceptionist- Arjeplog

 38. Kock- Arjeplog

 39. Frukost och lunchbiträde- Arjeplog

 40. Diskare- Arjeplog


Mer beskrivning

Lokalvårdare, Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Lokalvårdare till vår hotellavdelning. Arbetet består av städning av hotellrum, Konferensutrymme, matsal, allmänna utrymmen samt kontor., Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter, kunskaper i engelska Personliga egenskaper hos dig som söker: Positiv, Ordningssinne, kunna arbeta under eget ansvar Tillträde: 2 tjänster 2 december 2013 och 2 tjänster 7 januari 2014 Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: TJINTOKK AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Tjintokk AB, Arjeplog

Servitör/Servitris, Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Servitör/Servitris till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost lunch och middag från buffé samt á la carte. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: TJINTOKK AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris, Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris, Tjintokk AB, Arjeplog

Kökschef
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks det utländska biltillverkarna. Vi söker nu: En positiv, kreativ kökschef till hotellets restaurang. Du har ett stort engagemang, är flexibel, har stor passion för ditt yrke i varierande högt tempo, samt du känner dig säker och trivs bland människor. Dina ansvarsområden: operativt planera och utveckla restaurangen i samarbete med ledningen. Genomföra inköp och egenkontroll. Ansvarig för all livsmedelsberedning och hantering. Du skall säkerställa kvalitet och säkra att Tjintokk hanterar råvaror på bästa sätt. Varubeställning/mottagning av varor, inventering. Ansvara för menyplanering. Din profil: * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien. * Du föregår alltid med gott exempel och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor. * Du trivs med varierande arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. * Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. * Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap i restaurangbranschen. Övrigt: Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: TJINTOKK AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef jobb, Kökschef Arjeplog, Kökschef TJINTOKK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef

Receptionsansvarig
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks det utländska biltillverkarna. Vi söker nu: Receptionsansvarig, som alltid har gästen i fokus. Du är närvarande, serviceminded, engagerad, kreativ i gästbemötandet och får varje gäst att känna sig unik. Du kommer att vara en ledare som aktivt jobbar i driften. Dina ansvarsområden innebär bland annat ansvar för att rutiner görs och följs, gästinformation. Du ska kunna introducera, leda och motivera samt utbilda personal i reception. Även traditionella receptionsuppgifter ingår såsom in- och utcheckningar, kassahantering mm Du har erfarenhet av receptionsarbete. Du har bra datakunskaper och om du redan jobbat med något bokningssystem, är det meriterande. Vi använder HotSoft. Vi vill att du är riktigt bra på att ge och utstråla service då du och dina medarbetare är vårt ansikte utåt. Du är även stresstålig, ansvarsfull och korrekt. Du har en positiv attityd och fixar galant att lösa många saker samtidigt. Du är organiserad, driftig och har skinn på näsan. Att tala och skriva på engelska är lika naturligt för dig som svenska och tyska är ett plus. Du är flexibel vad gäller din arbetstid och kommer att arbeta både dagar, kvällar och helger. Övrigt: Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: TJINTOKK AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionsansvarig jobb, Receptionsansvarig Arjeplog, Receptionsansvarig TJINTOKK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionsansvarig

Support/Drifttekniker
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks det utländska biltillverkarna. Vi behöver utöka vår IT-stab här på Tjintokk och bli tre istället för två. Vi jobbar främst med människor och försöker se till att datorer, nätverk, system och program fungerar i deras arbete. Mycket händer nu i vår bransch och vi ställs hela tiden inför nya utmaningar. I första hand så kommer du att bli säsongsanställd men med den utvecklingstakt vi håller idag så är det inte omöjligt att tjänsten görs om till en tillsvidareanställning framöver. Idag jobbar vi med Hoist hotellbokningssystem, Hogia PA Lön+, Hogia affärssystem, Solid inpassersystem, ProMark tidsredovisningssystem och vi driftar en Avaya telefonväxel. MS Office används av alla och vi kör med windows7 på del flesta av våra maskiner. Vi driftar idag ca 180 datorer, 9 servrar (kör delvis VMWare) samt 7 separata nät. Vi har även ett par hundra hotellgäster som vill att deras datorer skall kunna srufa ut på internet på kvällarna. En gedigen hög av smartphones finns också och dessa kräver också en hel del handpåläggning. En gedigen datautbildning är naturligtvis en bra grund att stå på men erfarenhet och ett stort intresse kan också funka. Duktig på engelska måste du vara, talar du även tyska är detta ett stort plus. Körkort krävs. Eftersom arbetsplatsen ligger belägen djupt in i Norrlands inland så kan det vara bra att även gilla natur och uteliv - det gör det hela lige enklare att leva här uppe. Vi kan erbjuda personalboende om du inte bor i närheten. Känner du att detta är något för dig så tveka inte att skicka en ansökan till mig! Berätta om dig själv, vilka drömmar du har, vad du brinner för...e-post eller snigelpost funkar. Och glöm inte att det är bara att ringa om du har några frågor.
Företag: TJINTOKK AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Support/Drifttekniker jobb, Support/Drifttekniker Arjeplog, Support/Drifttekniker TJINTOKK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support/Drifttekniker

Support/Driftstekniker
Gillar du full fart, nya möten, nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik så är detta jobbet kanske något för dig. Vi behöver utöka vår IT stab här på Tjintokk och bli tre istället för två. Vi jobbar främst med människor och försöker se till att datorer, nätverk, system och program fungerar i deras arbete. Mycket händer nu i vår bransch och vi ställs hela tiden inför nya utmaningar. I dag jobbar vi med Hoist hotellbokningssystem, Hogia PA, Hogia Lön+, Hogia affärssystem, ARX inpassersystem, ProMark tidsredovisningssystem och vi driftar en Avaya telefonväxel. MS Office används av alla och vi kör med windows7 på de flesta av våra maskiner. Vi driftar idag ca 180 datorer, 9 servrar (kör delvis VMWare) samt 5 separata nät. Vi har även ett par hundra hotellgäster som vill att deras datorer skall kunna surfa ut på internet på kvällarna. En gedigen hög av smartphones finns också och dessa kräver också en hel del handpåläggning. En gedigen datautbildning är naturligtvis en bra grund att stå på men erfarenhet och ett stort intresse kan också funka. Duktig på engelska måste du vara, talar du även tyska är detta ett stort plus. Körkort krävs. Eftersom arbetsplatsen ligger belägen djupt in i Norrlands inland så kan det vara bra att även gilla natur och uteliv - det gör det hela lite enklare att leva här uppe. Vi kan erbjuda personalboende om du inte bor i närheten. Känner du att detta är något för dig så tveka inte att skicka en ansökan till mig! Berätta om dig själv, vilka drömmar du har, vad du brinner för. Epost eller snigelpost funkar. Och glöm inte att det är bara att ringa om du har några frågor.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Support/Driftstekniker jobb, Support/Driftstekniker Arjeplog, Support/Driftstekniker Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support/Driftstekniker

Väktare
Väktare till Tjintokk Förvaltning 2 platser Vi söker nu en väktare som ska ingå i vår väktarstyrka. Personliga egenskaper kommer att prioriteras såsom språkkunskaper i Tyska, social kompetens och hög personlig integritet. Väktarutbildning är självklart en merit, men större vikt läggs på de personliga egenskaperna. Vid behov kommer intern utbildning till väktare att genomföras parallellt under tjänstgöringen. Personliga egenskaper, Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är mycket service och kundinriktad. Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Arjeplog, Väktare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Nattreceptionist
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Nattreceptionist till vår hotellverksamhet. Nattreceptionistens arbetsuppgifter består av sedvanliga receptionsuppgifter. Vi söker dig Som har jobbat i en hotellreception eller med internationella kunder. Du har bra datakunskaper och om du redan jobbat med något bokningssystem är det meriterande Du har ett genuint intresse av service, är strukturerad, stresstålig, flexibel och arbetar på ett Ansvarsfullt och noggrant sätt såväl ensam som i ett team. Tillträde: november Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas. Välkommen med din ansökan som du mejlar eller skickar till: Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 31/3 2015 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Ansökan Sista ansökningsdag 2014-08-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-65 03 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist jobb, Nattreceptionist Arjeplog, Nattreceptionist Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist

Frukost & Lunchvärdinna
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Frukost & lunchbiträde till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost, lunch och middag från buffé samt á la carte. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 31/3-2015 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson: Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Hotellchef Ansökan Sista ansökningsdag 2014-08-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-65 03 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Frukost & Lunchvärdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukost & Lunchvärdinna

Servitör/Servitris
2 platser Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Servitör/Servitris till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost lunch och middag från buffé samt á la carte. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 31/3-2015 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson: Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Hotellchef Ansökan Sista ansökningsdag 2014-08-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-65 03 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Arjeplog, Servitör/Servitris Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Kock
4 platser Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Kockar till vår restaurang. Vi söker dig som kan laga både husmanskost & a la carte. Du ska ha ett stort engagemang samt Ha en stor arbetsglädje och passion för yrket. Vi arbetar i ett arbetslag där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. . Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Du ska ha utbildning och/eller flerårig erfarenhet inom branschen. Du skall behärska såväl nytänkande som det traditionella köket. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 31/3-2015 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson: Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Hotellchef Ansökan Sista ansökningsdag 2014-08-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-65 03 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Arjeplog, Kock Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Lokalvårdare
4 platser Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Lokalvårdare till vår hotellavdelning. Arbetet består av städning av hotellrum, Konferensutrymme, matsal, allmänna utrymmen samt kontor., Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter, kunskaper i engelska Personliga egenskaper hos dig som söker: Positiv, Ordningssinne, kunna arbeta under eget ansvar Tillträde: 2 tjänster 1 december 2014 och 2 tjänster 7 januari 2015 Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Välkommen med din ansökan som du mejlar eller skickar till: Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 31/3 2015 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Hotellchef Ansökan Sista ansökningsdag 2014-10-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-65 03 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Arjeplog, Lokalvårdare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Receptionist
2 platser Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Receptionister till vår hotellverksamhet. Arbetet består av in- och utcheckningar, Bokning av boende, kost, lokaler och anläggningar. Löpande kontroll av beläggningsstatistik. Gästmottagning och registrering enligt säkerhetsföreskrifter Upprättande av ankomst och avreselistor. Telefonväxelfunktionen, kassatjänst dagsredovisning, upprättande av debiteringsunderlag. Viss barservering. Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, Vara stresstålig och ha en god organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete. God datavana och om du redan har jobbat med Något bokningssystem är det meriterande. Goda kunskaper i engelska och tyska Tillträde: november Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas. Välkommen med din ansökan som du mejlar eller skickar till: Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 31/3 2015 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Ansökan Sista ansökningsdag 2014-08-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-65 03 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Arjeplog, Receptionist Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist

Lokalvårdare
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Lokalvårdare till vår hotellavdelning. Arbetet består av städning av hotellrum, konferensutrymme, matsal, allmänna utrymmen samt kontor. Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter, kunskaper i engelska. Personliga egenskaper hos dig som söker: Positiv, ordningssinne, kunna arbeta under eget ansvar. Övrigt: Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Arjeplog, Lokalvårdare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Servitör/Servitris
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Servitör/Servitris till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost, lunch och middag från buffe samt á la carte. Vi söker dig som är engagerad, glad och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Du är en lagspelare som är flexibel. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Övrigt: Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Arjeplog, Servitör/Servitris Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Nattreceptionister
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Nattreceptionist till vår hotellverksamhet. Nattreceptionistens arbetsuppgifter består av sedvanliga receptionsuppgifter. Vi söker Dig Som har jobbat i en hotellreception eller med internationella kunder. Du har bra datakunskaper och om du redan jobbat med något bokningssystem är det meriterande. Du har ett genuint intresse av service, är strukturerad, stresstålig, flexibel och arbetar på ett ansvarsfullt och noggrant sätt såväl ensam som i grupp. Övrigt: Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionister jobb, Nattreceptionister Arjeplog, Nattreceptionister Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionister

Väktare
Väktare till Tjintokk Förvaltning Vi söker nu en väktare som ska ingå i vår väktarstyrka. Personliga egenskaper kommer att prioriteras såsom språkkunskaper, social kompetens och hög personlig integritet. Väktarutbildning är självklart en merit, men större vikt läggs på de personliga egenskaperna. Vid behov kommer intern utbildning till väktare att genomföras parallelt under tjänstgöringen. Personliga egenskaper: Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är mycket service och kundinriktad. Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Övrigt: Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Arjeplog, Väktare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Städare/Lokalvårdare
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs kommun, Slagnäs sedan 1986. Vi behöver nu stärka vårt team med en person till lokalvården hos oss och söker just dig som har erfarenhet av städ/lokalvårdsarbete sedan tidigare. Vår anläggning ligger utanför Sorsele tätort så B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Dina arbetsuppgifter: Som lokalvårdare hos oss arbetar du med städning av kontorsytor och boendeytor. Även andra servicetjänster kan ingå som till exempel handling, service av kaffemaskiner och tvätt. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från städ/lokalvård eller andra serviceyrken. Du har goda kunskaper i svenska. Övrigt:: Tjänsten är på heltid med tillträde omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet för annonsen. Anställningen är under vintersäsong. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Ronny Norlund på Tjintokk, telefonnummer 076-8035415 eller på mail: ronny.norlund@tjintokk.se
Företag: Tjintokk AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Sorsele, Städare/Lokalvårdare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Servitör/Servitris till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost lunch och middag från buffé samt á la carte. Vi söker dig som är engagerad, glad och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Du är en lagspelare som är flexibel. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog

Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Frukost & lunchbiträde till får restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost lunch och middag från buffé samt även a la carte. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog

Kock; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Kock till vår restaurang. Vi söker dig som kan laga både husmanskost & a la carte. Du ska ha ett stort engagemang samt ha en stor arbetsglädje och passion för yrket. Vi arbetar i ett arbetslag där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. . Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Du ska ha utbildning och/eller flerårig erfarenhet inom branschen. Du skall behärska såväl nytänkande som det traditionella köket. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock; Tjintokk AB, Arjeplog

Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Lokalvårdare till vår hotellavdelning. Arbetet består av städning av hotellrum, Konferensutrymme, matsal, allmänna utrymmen samt kontor., Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter, kunskaper i engelska Personliga egenskaper hos dig som söker: Positiv, Ordningssinne, kunna arbeta under eget ansvar Tillträde: 1 december 2016 Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Välkommen med din ansökan som du mejlar eller skickar till: Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog

Receptionist; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Receptionister till vår hotellverksamhet. Arbetet består av in- och utcheckningar, Bokning av boende, lokaler och anläggningar. Gästmottagning och registrering enligt säkerhetsföreskrifter. Upprättande av ankomst och avreselistor. Telefonväxelfunktionen, kassatjänst, dagsredovisning, upprättande av debiteringsunderlag. Viss barservering. Vi söker dig Som har jobbat i en hotellreception eller med internationella kunder. Du har bra datakunskaper och om du redan jobbat med något bokningssystem är det meriterande Du har ett genuint intresse av service, är strukturerad, stresstålig, flexibel och arbetar på ett Ansvarsfullt och noggrant sätt såväl ensam som i ett team. Goda kunskaper i engelska och tyska Personalboende i närheten av arbetsplatsen kan ordnas. Välkommen med din ansökan som du mejlar eller skickar till: Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist; Tjintokk AB, Arjeplog

Kock; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Kock till vår restaurang. Vi söker dig som kan laga både husmanskost & a la carte. Du ska ha ett stort engagemang samt ha en stor arbetsglädje och passion för yrket. Vi arbetar i ett arbetslag där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. . Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Du ska ha utbildning och/eller flerårig erfarenhet inom branschen. Du skall behärska såväl nytänkande som det traditionella köket. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock; Tjintokk AB, Arjeplog

Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Frukost & lunchbiträde till får restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost lunch och middag från buffé samt även a la carte. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukost & Lunchbiträde; Tjintokk AB, Arjeplog

Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Servitör/Servitris till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost lunch och middag från buffé samt á la carte. Vi söker dig som är engagerad, glad och ansvarsfull. Du ska kunna jobba under eget ansvar och vara stresstålig. Du är en lagspelare som är flexibel. Goda kunskaper i engelska och tyska. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tillträde enl. överenskommelse Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris; Tjintokk AB, Arjeplog

Receptionist
Vi söker nu en glad och utåtriktad receptionist till vår hotellverksamhet. Arbetet består av in- och utcheckningar, bokning av boende, kost, lokaler och anläggningar. Löpande kontroll av beläggningsstatistik. Gästmottagning och registrering enligt säkerhetsföreskrifter. Upprättande av ankomst och avreselistor. Telefonväxelfunktion, kassatjänst dagsredovisning, upprättande av debiteringsunderlag. Viss barservering. Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du bör vara stresstålig och ha en god organisationsförmåga. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Tyska kunskaper är meriterande. Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Arjeplog, Receptionist Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist

Support/Drifttekniker
Vi söker en medarbetare till vår IT-stab här på Tjintokk. Tjintokk är Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Gillar du full fart, nya möten, nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik så är detta jobbet kanske något för dig. Vi jobbar främst med människor och försöker se till att datorer, nätverk, system och program fungerar i deras arbete. Mycket händer nu i vår bransch och vi ställs hela tiden inför nya utmaningar. Kvalifikationer. Du har god kunskap och erfarenhet av nätverk men också inom övriga Microsoft-produkter i en driftsmiljö. Du ska även ha god kunskap om hård- och mjukvara samt ha en analytisk förmåga för felsökning. Tjänsten kräver körkort. Som person är du glad och öppen, noggrann och serviceinriktad och har förmåga att skapa bra relationer. Vi lägger mycket stor vikt vid att du tar eget ansvar, har ett eget driv samt en god initiativförmåga och kan lösa uppgifter med gott omdöme. Eftersom arbetsplatsen ligger belägen djupt in i Norrlands inland så kan det vara bra att även gilla natur och uteliv - det gör det hela lite enklare att leva här uppe. Vi kan erbjuda personalboende om du inte bor i närheten. Känner du att detta är något för dig så tveka inte att skicka en ansökan till mig! Berätta om dig själv, vilka drömmar du har, vad du brinner för. Epost eller snigelpost funkar. Och glöm inte att det är bara att ringa om du har några frågor.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Support/Drifttekniker jobb, Support/Drifttekniker Arjeplog, Support/Drifttekniker Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support/Drifttekniker

Receptionist till internationellt hotell sökes
Arbetet består av in- och utcheckningar, bokning av boende, lokaler och anläggningar. Gästmottagning och registrering enligt säkerhetsföreskrifter. Upprättande av ankomst och avreselistor. Telefonväxelfunktion, kassatjänst, dagsredovisning, upprättande av debiteringsunderlag. Viss barservering ingår. Vi söker dig; som gärna har jobbat i en hotellreception eller med internationella kunder. Du har goda datakunskaper och ett genuint intresse av service. Du är strukturerad, stresstålig, flexibel och arbetar på ett ansvarsfullt och noggrant sätt, såväl ensam, som i ett team. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Tyska kunskaper är mycket meriterande. Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist till internationellt hotell sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist till internationellt hotell sökes

Lokalvårdare
Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu ett antal lokalvårdare till vår anläggning. *Hotellavdelning *Allmänna ytor *Kontorsstädning i verkstadsmiljö Som lokalvårdare/hotellstädare söker vi dig som är noggrann, stresstålig, positiv och initiativtagande. Du trivs att arbeta i team, har hög arbetsmoral och tycker om att arbeta under högt tryck Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter, kunskaper i engelska B-körkort är ett plus främst till tjänsterna kontorsstädning i verkstadsmiljö. Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Arjeplog, Lokalvårdare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Vaktmästare
Vaktmästare Tjintokk AB, Arjeplog Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu en vaktmästare, som ska ingå i vårt team till kommande vintersäsong i Slagnäs. Krav: C-körkort. Har ni CE är det en merit. Arbetsuppgifter är: Transporter och sedvanliga arbetsuppgifter för en vaktmästare/fastigethetsskötare. Personliga egenskaper: Du bör passa in i gruppen, vara ansvarsfull, stresstålig och noggrann.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Arjeplog, Vaktmästare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Administratör/Kontorist
Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu en administratör/kontorist, som ska ingå i vårt team till kommande vintersäsong i Slagnäs. Önskvärda kunskaper är: Tyska, engelska, Excel och god datavana. Personliga egenskaper: Stresstålig, ansvarsfull och noggrann. Arbetsuppgifter: Blandade administrativa uppgifter.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/Kontorist jobb, Administratör/Kontorist Arjeplog, Administratör/Kontorist Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/Kontorist

Nattportier
Vi söker en nattportier till vår front office team! Tjintokk är sedan 80-talet verksamt inom biltestverksamhet där hotellet ingår. Hotellet har utvecklats under denna tiden fram till ett stort hotell med hög servicenivå samt många serviceutbud bland annat restaurang, bar och gym. Anläggningen ligger i naturskönt läge nära en liten by i Arjeplog kommun i Norrbotten vid gränsen till Västerbotten. Som nattportier har du tät gästkontakt där du behöver god känsla för service och ett lösningsorienterat arbetssätt. Gillar du dessutom att jobba i team men även självgående, har du "skinn på näsan" och kan även under stressiga situationer prioritera rätt saker? Då är du rätt person till vårt team. Du arbetar huvudsakligen ensam under nattetid, så du behöver ha fokus på säkerhet och vara bekväm med att ta ansvar och egna beslut. Du bör vara strukturerad och se problemlösning som en positiv utmaning. Arbetsuppgifter: . In- och utcheckning av gäster- . Hantering telefonväxel och e-post. . Kassahantering och nattrevision. . Datorbaserade administrativa uppgifter. . Ankomstföreberedelser. . Nattrondering. . Utskänk i baren vid behov. . Hålla lobby och reception i bra skick. Din profil: . Tidigare erfarenhet från serviceyrket, gärna nattarbete, är önskvärt. . Hög servicekänsla. . Goda kunskaper i svenska och engelska. . Duktig på att jobba i lag men även självgående. . Du är självsäkert, representativ och noggrann. . Goda datakunskaper tex Microsoft. . Boende: Personalboende finns att hyra. Körkort är av stor fördel eftersom hotellet ligger mitt i naturen med mycket begränsad tillgång till kollektivtrafik. Dock inget krav.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Nattportier jobb, Nattportier Arjeplog, Nattportier Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattportier

Hotellreceptionister
Vi söker engagerade receptionister till vår front office team! Tjintokk är sedan 80-talet verksamt inom biltestverksamhet där hotellet ingår. Hotellet har utvecklats under denna tiden fram till ett stort hotell med hög servicenivå samt många serviceutbud bland annat restaurang, bar och gym. Anläggningen ligger i naturskönt läge nära en liten by i Arjeplog kommun i Norrbotten vid gränsen till Västerbotten. Service, värdskap och respekt! Känns det bekant? Sök dig då till oss! I receptionen står du varje dag i rampljuset och ingen dag är den andra lik. Därför är det viktigt att du känner dig trygg i att vara alert för gästernas önskemål och förfrågningar, att du tycker om ett högt arbetstempo och att du kan visa förmågan att möta alla dagar med energi och glädje. Receptionen är hotellets hjärta och medarbetarna i receptionen är gästens första och sista kontakt under en hotellvistelse. I vårt team är varje medarbetare en nyckelperson som har en unik möjlighet att göra gästens besök minnesvärd. Som receptionist är du också problemlösare och försäljare, därför vill vi gärna se ett lösningsorienterat arbetssätt, en positiv, naturlig inställning till merförsäljning och en servicenivå av världsklass. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt kunna prioritera rätt saker. Bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Grundkunskaper i tyska är mycket meriterande. Arbetsuppgifter: . Möta, välkomna och finnas till för våra gäster. . In- och utcheck av gäster. . Vara spindeln i nätet för verksamheten. . Skapa merförsäljning. . Kassahantering. . Hantering av telefonväxel och e-post. . Hantering av frågor som är relaterade till konferens, transport, säkerhet, passerkort och andra ämnen inom biltestverksamhet. . Datorbaserade administrativa uppgifter. . Tätt samarbete med andra avdelningar såsom housekeeping, restaurant, bar, vaktmästeriet mm. Din profil: . Tidigare erfarenhet av arbete i en hotellreception eller inom service/kundtjänst. . Goda kunskaper i svenska och engelska samt minst baskunskaper i tyska. . Bra kommunikatör samt tycker om att arbeta i team. . Du är representativ, flexibel, noggrann, energiskt och stresstålig. . Goda datakunskaper i tex Mircrosoft. Kunskaper i bokningssystemet Hotsoft är meriterande. Boende: Personalboende finns att hyra. Körkort är av stor fördel eftersom hotellet ligger mitt i naturen med mycket begränsad tillgång till kollektivtrafik. Dock inget krav.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister jobb, Hotellreceptionister Arjeplog, Hotellreceptionister Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister

Administratör/administrativ front officem agent
Tjintokk AB söker administratör/administrativ front office agent till Norrbotten Tjintokk är sedan 80-talet verksamt inom biltestverksamhet där hotellet ingår. Hotellet har utvecklats under denna tiden fram till ett stort hotell med hög servicenivå samt många serviceutbud bland annat restaurang, bar och gym. Anläggningen ligger i naturskönt läge nära en liten by i Arjeplog kommun i Norrbotten vid gränsen till Västerbotten. Inför nästa vintersäsong vill vi utöka vårt receptionsteam med en administratör vars huvuduppgift är att assistera vår front-office manager. Denna person hanterar hotell- och transferbokningar samt andra registrerande uppgifter och kommer även att delvis arbeta som front-office medarbetare (receptionist) i receptionen. Vi söker dig som brinner för administration och har ett mycket strukturerat arbetssätt. Du kommer att ingå i ett team där du inte bara stöttar den dagliga hotelldriften med ett väl organiserat förarbete, dessutom kommer du att jobba i front office där vi förväntar oss en serviceinriktad person som trivs att jobba i ett team såväl som med arbete i högt tempo. Arbetsuppgifter: . Registrering av hotellbokningar i bokningssystemet. . Registrering av transferbokningar till och från flygplatser. . Kontinuerlig kundkontakt angående rumsbokning och transfers. . Transferbokningar till lokala underleverantörer. . Administrativ assistans till vår front-office manager. . Front-office tjänstgöring (receptionist) med in- och utcheck av gäster, aktivitetsbokningar, merförsäljning, in - och utpassering, ta emot gästernas önske- och klagomål, ta emot telefonsamtal och hantera telefonväxeln. Din profi: l . Flera års erfarenhet av IT-baserat administrativt arbete, gärna även från serviceyrket, är meriterande. . Mycket bra kunskaper av Microsoft Office program. Kunskap inom bokningsprogrammet Hotsoft meriterande. . Mycket bra kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Minst baskunskaper i tyska. . Du är noggrann, stresstålig och flexibel. Boende: Personalboende finns att hyra. Körkort är av stor fördel eftersom hotellet ligger mitt i naturen med mycket begränsad tillgång till kollektivtrafik. Dock inget krav.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/administrativ front officem agent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/administrativ front officem agent

Lokalvårdare
Lokalvårdare; Tjintokk AB, Arjeplog Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu ett antal lokalvårdare till vår anläggning. *Hotellavdelning *Allmänna ytor *Kontorsstädning i verkstadsmiljö Som lokalvårdare/hotellstädare söker vi dig som är noggrann, stresstålig, positiv och initiativtagande. Du trivs att arbeta i team, har hög arbetsmoral och tycker om att arbeta under högt tryck Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter, kunskaper i engelska B-körkort är ett plus främst till tjänsterna kontorsstädning i verkstadsmiljö. Begränsat antal boenden i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Välkommen med din ansökan som du mejlar eller skickar till: Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, säsongsanställning t.o.m. 29/3 2019 Lön Fast lön enl. kollektivavtal HRF Kontaktperson: Morgan Wänstedt tel.0960 663 040, 072- 225 63 13, morgan.wanstedt@tjintokk.se Lokalvårdschef Ansökan Sista ansökningsdag 2018-09-30 Vi tar emot ansökan via e-post: morgan.wanstedt@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-66 30 00
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Arjeplog, Lokalvårdare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Säkerhetsadministratör/hotellreceptionist
Säkerhetsadministratör till Tjintokk AB Vi söker nu en säkerhetsadministratör till företaget. Denna tjänst är en heltidstjänst och dagtid. Tjänsten innebär under vår huvudsäsong: oktober-mars/april: Administrativa sysslor främst inom säkerhet och sekretess. Uppföljningslistor, statistik, protokoll, Egenkontroller, Systematiskt brandskyddsarbete (direkt underställd vår brandskyddsledare) Detta gäller mot både tillsynsmyndighet och mot vår huvudkund Under perioden maj-oktober: består tjänsten huvudsakligen av arbete i vår hotellreception. Personliga egenskaper: Lojalitet Hög integritet Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet. Kontaktperson: Charlotta Hällerstrand tel. 0960-663 011,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Hotellchef Gert Stenberg tel. .0960-663 015. 070- 630 14 45, ngert.stenberg@nmiab.com Säkerhetschef Ansökan Sista ansökningsdag 2018-07-15 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se, ngert.stenberg@nmiab.com Arbetsgivare Tjintokk AB Norra Slagnäs 20 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-663 000
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetsadministratör/hotellreceptionist jobb, Säkerhetsadministratör/hotellreceptionist Arjeplog, Säkerhetsadministratör/hotellreceptionist Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetsadministratör/hotellreceptionist

Kock
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu: Kock till vår restaurang. Vi söker dig som kan laga både husmanskost & a la carte. Du ska ha ett stort engagemang samt ha en stor arbetsglädje och passion för yrket. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Vi arbetar i ett arbetslag där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. . Lämpliga kvalifikationer hos dig som söker är: Du ska ha utbildning och/eller flerårig erfarenhet inom branschen. Du skall behärska såväl nytänkande som det traditionella köket. Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Arjeplog, Kock Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Frukost och lunchbiträde
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu: Frukost & lunchbiträde till vår restaurang. Arbetet består av servering av mat och dryck i bar och restaurang samt disk och visst köksarbete. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost, lunch och middag från buffé samt även a la carte. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och ansvarsfull. Du har lätt för att jobba i ett team. Du kan ha många bollar i luften. Du är flexibel och kan ta ansvar samt har goda praktiska erfarenheter att arbeta i en restaurang. Vi vill också att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och för omhändertagandet av våra gäster Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo, där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras Goda kunskaper i engelska och tyska. Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Frukost och lunchbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukost och lunchbiträde

Diskare
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna. Vi söker nu Diskare till vår restaurang. Restaurangen har fullständiga rättigheter, serverar frukost, lunch och middag från buffé samt även a la carte. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att diska både fin disk och grovdisk samt att plocka tillbaka ren disk på angiven plats. Hjälpa kök och matsal med enklare arbetsuppgifter samt rengöring. Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo och att du behärskar att jobba både som en del av ett team men även självständigt. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder. Erfarenhet är inget krav, utan vi är mer ute efter personlighet som visar arbetsvilja, glatt humör och förmåga att vilja lära sig. Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas. Kontaktperson: Jonas Lindgren tel. 0960-663 050, 070-300 57 76, jonas.lindgren@tjintokk.se Kökschef Charlotta Hällerstrand tel. 0960-65 03 49,070-326 48 13, charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Hotellchef Ansökan Sista ansökningsdag 2018-08-31 Vi tar emot ansökan via e-post: charlotta.hallerstrand@tjintokk.se Arbetsgivare Tjintokk AB Box 92 930 91 SLAGNÄS Tel: 0960-663 000
Företag: Tjintokk AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Diskare jobb, Diskare Arjeplog, Diskare Tjintokk AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diskare


Sök lediga jobb TJINTOKK AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se