TORSTA AB jobb - lediga jobb

TORSTA AB jobb TORSTA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: TORSTA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: TORSTA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock/Kallskänka- Krokom

 2. Skogsmaskinlärare- Krokom

 3. Fritidsledare Internat- Krokom

 4. Projektledare- Krokom

 5. Skogsmaskinförare/instruktör- Krokom

 6. 2 st Djurskötare/instruktörer- Krokom

 7. Administrativ chef- Krokom

 8. Utvecklingschef- Krokom

 9. Kock- Krokom

 10. Hästlärare- Krokom

 11. Kock till Torstas Gårdsrestaurang- Krokom

 12. Skogsmaskinförare/instruktör- Krokom

 13. Kommunikatör- Krokom

 14. DJURSKÖTARE/INSTRUKTÖR- Krokom

 15. Gillar du landsbygdsutveckling?- Krokom

 16. Marknadsförare/ kommunikatör med chefsansvar- Krokom

 17. Förman/djurskötare- Krokom

 18. Skog- och jaktlärare- Krokom

 19. Fritidsledare till Torsta ABs elevboende i Ås- Krokom

 20. Utvecklingschef som brinner för landsbygdsutveckling- Krokom

 21. Restaurangbiträde på Torsta gårdsrestaurang- Krokom

 22. Torsta söker Djurskötare/instruktör- Krokom

 23. Är du en fena på växtodling?- Krokom


Mer beskrivning

Kock/Kallskänka
Torsta AB är mötesplatsen i Jämtland för de gröna näringarna. Verksamheten har gamla anor, då det bedrivits lantbruksutbildning i Torstas lokaler sedan 1919. År 2012 startades samverkansbolaget Torsta AB genom en sammanslagning av Åsbygdens Naturbruksgymnasium och Jämtlands Institut för landsbygdsutveckling (JILU). Bolaget ägs till 60% av det offentliga och till 40% av det privata näringslivet inom jord, skog och trä. Syftet är att vidareutveckla och samla all den kompetens som byggts upp under åren samt att skapa en plattform för ett samarbete mellan det offentliga och näringslivet för utveckling inom de gröna näringarna. Detta innebär att vår arbetsplats genomsyras av öppenhet för nya idéer och flexibilitet. Vår verksamhet är i dagsläget - gymnasie- och uppdragsutbildningar inom naturbruk för ungdomar och vuxna. - projekt med inriktning på grönt företags- och landsbygdsutveckling. - lunchrestaurang samt dagkonferenslösningar för upp till 150 personer. - jordbruksdrift med ekologisk mjölkproduktion samt fåravel. - ullspinneri I Torstas restaurang har vi som mål att servera husmanskost med en modern touch, lagad från grunden med bra råvaror, hembakat bröd samt en härlig salladsbuffé. Potatisen och det mesta av köttet som vi serverar kommer från vår egen gård. Under jaktsäsongen har vi tillgång till viltkött då jakt ingår i gymnasieutbildningen. Vi serverar lunch till elever, personal och externa gäster, frukost och middag till våra internatselever samt fika och lunch till våra konferensgäster. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som ser en utmaning och glädje i att utveckla vårt kök och våra erbjudanden. Du ska ha adekvat utbildning samt några års erfarenhet. Ditt fokus är nöjda gäster vilket innebär att du är nytänkande, kreativ, idérik och kostnadsmedveten. Du har känsla för hög kvalitet vad gäller råvara, presentation och service. Du kommer att jobba i ett team med 3 personer och behöver vara beredd på att rycka in där det behövs, vilket innebär att du har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt till din arbetsuppgift. Önskvärt är att du har kassa- och datorvana.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kallskänka jobb, Kock/Kallskänka Krokom, Kock/Kallskänka TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kallskänka

Skogsmaskinlärare
Vi söker en behörig skogsmaskinlärare 100%. Du ska undervisa gymnasieungdomar och vuxna i kurserna Terrängtransporter, Virkestransport skotare, Avverkningsmaskiner och Skogsmaskiner-special. Har du erfarenhet av virkesbehandling, skogsskötsel, samt motor- och röjsåg eller från andra ämnesområden ange detta i ditt CV. I arbetsuppgifterna ingår, förutom undervisning, också mentorskap. Du kommer att arbeta i ett arbetslag om ca 6 personer. Du har skoglig högskoleutbildning samt lärarutbildning med minst två års undervisningserfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och entreprenöriellt förhållningssätt. Du är flexibel i ditt arbetssätt. Du har praktisk erfarenhet från skogsbranschen och brinner för att utveckla våra utbildningar i samarbete med skogsnäringen. Tillträde: enl ök.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsmaskinlärare jobb, Skogsmaskinlärare Krokom, Skogsmaskinlärare TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsmaskinlärare

Fritidsledare Internat
Jämtlands Gymnasieförbund erbjuder sina elever boende, vilket innebär att man bor på skolan under tiden man studerar. På boendet blandas människor med skiftande bakgrund och erfarenheter, vilket bidrar till att detta boende brukar innebära en viktig personlig utveckling och gemenskap, för de flesta också livslånga minnen. Boendet är ett alternativ för de som ska flytta hemifrån för att plugga på en annan ort eller för de som har långt att pendla till skolan. Torsta AB tillhandahåller lokaler och personal för driften av internatet och söker nu en fritidsledare. Vi söker dig som är utbildad pedagog alternativt som påbörjat en pedagogutbildning och vill arbeta extra under studietiden. Tjänsten är en timanställning, förlagd på internatet vid Naturbruksgymnasiet i Ås. Tjänsten innefattar kvälls och helgtjänstgöring på ca 36 % under skolåret. Arbetstiden är i normalfallet 19-21 söndag, 19.30-22.30 måndag? torsdag under skolåret, variationer kan förekomma beroende på inplanerad aktivitet. Det finns även möjlighet att tjänsten delas mellan 2 eller fler fritidsledare. Ditt uppdrag; Som fritidsledare på Torsta, leder och utvecklar du fritidsverksamheten. Du arbetar med att leda, utmana och stimulera ungdomarna till att utveckla sina fritidsintressen och sig själva. Du bidrar också till att utveckla och ständigt förbättra verksamheten. Du är van att samverka med många olika intressenter, ungdomar, föräldrar, kollegor och andra aktörer, för att nå uppsatta mål och visa på resultat. Du ska ha ett öppet förhållningssätt som präglas av respekt, acceptans och lyhördhet. Vi söker dig som har; - färdig eller pågående fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning - och/eller erfarenhet av att arbeta på fritidsgård Vi erbjuder dig; Ett spännande uppdrag med att jobba med våra internatelever i åldern 16-20 år. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare Internat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare Internat

Projektledare
Vi söker en projektledare till vårt projekt "Grön Integration". Projektet, som har pågått i 2 år, har som syfte att öka integreringen av utlandsfödda på landsbygden genom att kartlägga intresse och utbildningsbehov för att kunna få anställning inom de gröna näringarna. Vi söker dig som brinner för att utveckla människor, företagande och landsbygden i stort. Du har ett stort intresse för människor och vilja att hitta nya lösningar. Du är en erfaren projektledare med relevant högskolebakgrund, gärna med anknytning till de gröna näringarna. God kommunikationsförmåga, skriftligt och muntligt, och gärna på flera språk är en förutsättning för att nå framgång i projektet. Som projektledare förväntar vi oss att du kan arbeta självständigt, målfokuserat och strukturerat. Som person är du lyhörd, öppen och nyfiken. Nyfiken? Hör av dig till Trinde Amundsen, VD, på telefon 0640-188 01 eller sök direkt till trine.amundsen@torsta.se Sista ansökningsdag är den 30 december 2013. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. ___________________________________________________ Torsta AB fungerar som ett nav för utvecklingen av de gröna näringarna i Norrlands inland med fokus på Jämtland. På programmet står utbildningar, utveckling och rådgivning. Idag handlar det om skog, lantbruk, djur, vatten och landsbygd.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Krokom, Projektledare TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Skogsmaskinförare/instruktör
Vi söker en skogsmaskinförare/instruktör 100%. Du har skoglig utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och entreprenöriellt förhållningssätt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan arbeta självständigt. Du har praktisk erfarenhet från skogsbranschen och brinner för att utveckla våra utbildningar i samarbete med skogsnäringen. Vana av att arbeta med skördare och skotare. Du kommer att arbeta i ett arbetslag om ca 6 personer. I arbetet ingår: - Ansvara för start och avslut av objekt. - Iordningställa virke till elever. - Instruera elever och vuxna både på skördare och skotare. - Ansvara för maskinparken samt kunna utföra service och reparationer. - Du kommer att vara ansvarig för avverkningsobjekten. Maskinparken består av: Skördare - 1270E - 911.1 - 901.3 Skotare - 2 st 1210E - 2 st 1410D - 860.1 - 840 s2 Arbetstider och omfattning: Tillsvidare, Heltid. Skiftarbete kan förekomma. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde: Snarast möjligt. Ersättning: Fast lön, ange löneanspråk i din ansökan. Ansökan Kallelse till ev. intervju sker löpande. Sista ansökningsdag 2014-01-15 Ange referensnummer: Skogsmaskinförare2014 Vi tar emot ansökan via epost: info@torsta.se
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsmaskinförare/instruktör jobb, Skogsmaskinförare/instruktör Krokom, Skogsmaskinförare/instruktör TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsmaskinförare/instruktör

2 st Djurskötare/instruktörer
Alla förekommande arbetsuppgifter inom mjölkproduktion och lammproduktion samt daglig service och underhåll av inomgårdsmaskiner och utrustning. I tjänsten ingår handledning av elever i praktiskt arbete inom djurskötsel som ett viktigt uppdrag. Kvalifikationer: - Grundläggande lantbruksutbildning eller på annat sätt förvärvade kunskaper - Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion - Förmåga att instruera och handleda elever - God samarbetsförmåga - Vana från traktorkörning - B-körkort Önskvärda kvalifikationer: - Erfarenhet av arbete med ungdomar - Egenseminutbildning - Hästvana - Svets och reparationskunnig Omfattning: 75% (skiftgång, beredskapstjänstgöring förekommer) Tillträde: 1 april 2014 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Djurskötare/instruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Djurskötare/instruktörer

Administrativ chef
Vill du bidra till att fler groddar kan växa och utvecklas? Nya Torsta bedriver landsbygdsutveckling genom projekt med inriktning mot ökat företagande och genom att erbjuda utbildningar och kurser för unga och vuxna. Som administrativ chef är du direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Administrationsavdelningen uppdrag är att stödja verksamheten med kompetens och beslutsunderlag inom ekonomi- och personalfrågor. I ansvarsområdet ingår budget, uppföljning och ekonomisk analys samt personaladministration. Vi bedriver även ett antal externfinansierade projekt med egen budget och egna krav på uppföljning. Arbetet sker i nära samarbete med övriga chefer och personal inom företaget. Dessutom är den administrativa chefen övergripande ansvarig för vår gårdsrestaurang och konferensverksamhet. Vi söker dig som brinner för att utveckla människor, företagande och landsbygden i stort. Du skall ha erfarenhet av ekonomi- och personalarbete och kunskap om projektekonomi/finansiering. Du får gärna vara praktiskt lagd och ha koppling de gröna näringarna. Intresse för företagsutveckling och ledarskap är en förutsättning och som person är du lyhörd, noggrann, öppen och nyfiken. Tillträde efter överenskommelse Nyfiken? Hör av dig till Trine Amundsen, VD, på telefon 0640-18801 eller sök direkt till trine.amundsen@torsta.se . Märk ansökan med administrativ chef. Sista ansökningsdag är 23 mars. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef

Utvecklingschef
Vill du bidra till att fler groddar kan växa och utvecklas? Vi söker Utvecklingschef Nya Torsta bedriver landsbygdsutveckling i ett nära samarbete med näringen genom projekt med inriktning mot ökat företagande och genom att erbjuda utbildningar och kurser för unga och vuxna. Utvecklingschefen är direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Utvecklingsavdelningens uppdrag är att planera och genomföra efterfrågade projekt och kurser för vuxna. Dessutom skall avdelningen bedriva aktiv omvärldsbevakning och tillhandahålla kompetens och beslutsunderlag till regionförbundet Jämtland. Utvecklingschefen har personal- och budgetansvar för utvecklingsavdelningen som just nu består av 12 personer. Vi söker dig som brinner för att utveckla människor, företagande och landsbygden i stort. Du är en erfaren ledare med relevant högskolebakgrund, gärna med anknytning till de gröna näringarna. Du skall ha erfarenhet av projektledning och kunskap om projektekonomi/finansiering. God kommunikationsförmåga är en förutsättning och som person är du lyhörd, öppen och nyfiken. Tillträde efter överenskommelse Nyfiken? Hör av dig till Trine Amundsen, VD, på telefon 0640-18801 eller sök direkt till trine.amundsen@torsta.se Sista ansökningsdag är 25 april Nya Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela länet. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. Vi vill bidra till ökad lönsamhet i branschen och vara de gröna näringarnas självklara källa till kunskap. Fråga Torsta! Vi har inte alla svaren, men vi har kunskap, engagemang och nätverk för att ta reda på det du behöver veta.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingschef jobb, Utvecklingschef Krokom, Utvecklingschef TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingschef

Kock
Verksamhetsbeskrivning: Torsta AB är mötesplatsen i Jämtland för de gröna näringarna. Verksamheten har gamla anor, då det bedrivits lantbruksutbildning i Torstas lokaler sedan 1919. År 2012 startades samverkansbolaget Torsta AB genom en sammanslagning av Åsbygdens Naturbruksgymnasium och Jämtlands Institut för landsbygdsutveckling (JILU). Bolaget ägs till 60% av det offentliga och till 40% av det privata näringslivet inom jord, skog och trä. Syftet är att vidareutveckla och samla all den kompetens som byggts upp under åren samt att skapa en plattform för ett samarbete mellan det offentliga och näringslivet för utveckling inom de gröna näringarna. Detta innebär att vår arbetsplats genomsyras av öppenhet för nya idéer och flexibilitet. Vår verksamhet är i dagsläget - gymnasie- och uppdragsutbildningar inom naturbruk för ungdomar och vuxna. - projekt med inriktning på grönt företags- och landsbygdsutveckling. - lunchrestaurang samt dagkonferenslösningar för upp till 150 personer. - jordbruksdrift med ekologisk mjölkproduktion samt fåravel. - ullspinneri I Torstas Gårdsrestaurang har vi som mål att servera husmanskost med en modern touch, lagad från grunden med bra råvaror, hembakat bröd samt en härlig salladsbuffé. Potatisen och det mesta av köttet som vi serverar kommer från gården. Under jaktsäsongen har vi tillgång till viltkött då jakt ingår i gymnasieutbildningen. Vi serverar lunch till elever, personal och externa gäster, frukost och middag till våra internatselever samt fika och lunch till våra konferensgäster. Vi erbjuder även catering och ala carte middagar. Arbetsuppgifter: Alla förekommande uppgifter som kock i ett restaurangkök. Torsta Gårdsrestaurang söker en duktig lunchkock/kallskänka. Du kan även baka kakor och bröd gärna surdegsbröd. Du arbetar självständigt (i team). Du kan laga mat från grunden främst husmanskost men även internationella rätter. Eftersom vi erbjuder stor salladsbuffé till våra gäster vid luncher är det ett krav att du kan komponera olika sallader. Kvalifikationer: Tjänsten kräver att du har gått Hotell- och Restaurang utbildning eller Lernias utbildning och har tre-fem års gedigen erfarenhet från liknande verksamhet. Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid. Du som söker är en utpräglad serviceperson som är kreativ och passionerad i din yrkesroll som kock. Vi vill att du ska vara glad och nyfiken i sinnet och älska att laga god mat. Det är viktigt att du har intresset och drivet för matlagning. Tillagning av specialkost förekommer och är en merit. Du som söker har hög stresströskel med stor arbetskapacitet. Du är ansvarsfull och kan ha många bollar i luften. Du har eget ansvar och levererar bra mat med hög kvalitet även under press. Du är strukturerad, du planerar din tid för att genomföra dina arbetsuppgifter och har hela tiden fokus på gästerna samt har hög servicekänsla. Arbete som kock innebär även att du har kundkontakt därför är det viktigt att du talar bra svenska. Grundkunskaper i hygien är en förutsättning. Önskvärt är att du har kassavana. Schemalagda vardagar arbetstider varierar mellan 6:30-17:00. Kvällstid förekommer. Tillträde omgående Omfattning: heltid 11 dagar-3 månaders vikariat Kontaktperson Maria Luisa Parian Hallqvist, Kökschef 0640-18806 maria.luisa.parian.hallqvist@torsta.se Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Krokom, Kock TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Hästlärare
Torsta AB fungerar som ett nav för utvecklingen av de gröna näringarna i Norrlands inland med fokus på Jämtland. På programmet står utbildningar, utveckling och rådgivning. Idag handlar det om skog, lantbruk, djur, vatten och landsbygd. Skolans praktiska undervisning bedrivs idag på Frösöstallet. Skolan äger 8 halvblodshästar som är utbildade lägst MSV nivå i dressyr eller hoppning. Skolans hästinriktning arbetar efter Svenska Ridsportsförbundets riktlinjer gällande hästhållning. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Undervisning av våra elever på Naturbruksprogrammets hästinriktning. Undervisningen omfattar både teoriundervisning och praktiska ridlektioner för gymnasie, gymnasieVux och gymnasiesärskoleelever. Viss stalltjänst ingår. Kvalifikationer: Ridlärare Level II alternativt Ctränare med erfarenhet. Körkort B Följande är meriterande för tjänsten: Goda ridkunskaper Tävlingsmeriterad inom hoppning Körkort BE Behörig yrkeslärare på naturbruksprogrammet eller annan pedagogisk utbildning. Erfarenhet från utbildning på gymnasienivå. Tjänsten omfattar heltid (semestertjänst 40 tim/vecka)Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tillträde den 18 augusti eller efter överenskommelse. Nyfiken? Hör av dig till Ann-Sofie Nilsson, Hästlärare, på telefon 0640-18831 eller sök direkt till info@torsta.se Sista ansökningsdag är 25 maj 2014. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Nya Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela länet. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. Vi vill bidra till ökad lönsamhet i branschen och vara de gröna näringarnas självklara källa till kunskap. Fråga Torsta! Vi har inte alla svaren, men vi har kunskap, engagemang och nätverk för att ta reda på det du behöver veta.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Hästlärare jobb, Hästlärare Krokom, Hästlärare TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hästlärare

Kock till Torstas Gårdsrestaurang
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa Gårdsrestaurang? Nya Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela länet. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. I Torstas Gårdsrestaurang har vi som mål att servera husmanskost med en modern touch, lagad från grunden med bra råvaror, hembakat bröd samt en härlig salladsbuffé. Potatisen och det mesta av köttet som vi serverar kommer från gården. Under jaktsäsongen har vi tillgång till viltkött då jakt ingår i gymnasieutbildningen. Vi serverar lunch till elever, personal och externa gäster, frukost och middag till våra internatelever samt fika och lunch till våra konferensgäster. Vi erbjuder även catering och à la carte middagar. Arbetsuppgifter: Alla förekommande uppgifter som kock i ett restaurangkök. Torsta Gårdsrestaurang söker en duktig kock. Du kan laga mat från grunden främst husmanskost men även internationella rätter. Du kan även baka kakor och bröd gärna surdegsbröd samt komponera olika sallader. Kvalifikationer: Tjänsten kräver att du har gått kockutbildning och har tre-fem års gedigen erfarenhet från liknande verksamhet. Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid. Du som söker är en utpräglad serviceperson som är kreativ och passionerad i din yrkesroll som kock. Vi vill att du ska vara glad och nyfiken i sinnet och älska att laga god mat. Det är viktigt att du har intresse och driv för matlagning. Tillagning av specialkost förekommer och är en merit. Du som söker har hög stresströskel med stor arbetskapacitet. Du är ansvarsfull och kan ha många bollar i luften. Du har eget ansvar och levererar bra mat med hög kvalitet även under press. Du är strukturerad, du planerar din tid för att genomföra dina arbetsuppgifter och har hela tiden fokus på gästerna samt har hög servicekänsla. Arbetet som kock innebär även att du har kundkontakt därför är det viktigt att du talar bra svenska. Grundkunskaper i hygien är en förutsättning. Önskvärt är att du har kassavana. Schemalagda vardagar arbetstider varierar mellan 6:30-18:00. Kvällstid förekommer. Tillträde omgående Omfattning: 75% med möjlighet till utökad tjänst. Kontaktperson Maria Luisa Parian Hallqvist, Kökschef 0640-18806 maria.luisa.parian.hallqvist@torsta.se Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Torstas Gårdsrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Torstas Gårdsrestaurang

Skogsmaskinförare/instruktör
Vi söker dig som har skoglig utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att lära ut praktisk maskinkörning. Du är flexibel i ditt arbetssätt, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Vana av att arbeta med skördare och skotare. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med vår maskininstruktör där ni tillsammans ansvarar för den praktiska utbildningen på skogsmaskinkörning. I arbetet ingår: - Instruera vuxna elever både på skördare och skotare. - Iordningställa virke till elever. - Under arbetspasset ansvara för maskinparken samt kunna utföra service och enklare reparationer. Utbildning av eleverna sker på följande maskiner: Skördare - 1270E - 911.1 - 901.3 Skotare - 2 st 1210E - 2 st 1410D - 860.1 - 840 s2 Arbetstider och omfattning: Tidsbegränsad anställning. Heltid vecka 10-15. Deltid vecka 16-23 (onsdag, torsdag o fredag). Skiftarbete kan förekomma. Möjlighet till fortsatt arbete under hösten. Tillträde: 2 mars 2015 Ersättning: Fast lön, ange löneanspråk i din ansökan. Kontaktpersoner Karl Komstedt Kursansvarig 070-223 48 00 karl.komstedt@torsta.se Per-Erik Nemby Utbildningschef 0640-188 29 per-erik.nemby@torsta.se Fackliga kontaktpersoner Andreas Karlsson 070-646 19 17 andreas.karlsson@torsta.se Ansökan Sista ansökningsdag 2015-02-20 Ange referensnummer: Skogsmaskinförare 2015 Vi tar emot ansökan via epost: info@torsta.se Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Arbetsgivare TORSTA AB Nya Torsta är ett kunskapscentrum för de gröna näringarna. Här finns utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsmaskinförare/instruktör jobb, Skogsmaskinförare/instruktör Krokom, Skogsmaskinförare/instruktör TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsmaskinförare/instruktör

Kommunikatör
Vi söker kreativ kommunikatör med god smak till projektet ?Creative Region of Gastronomy? med syfte att öka företagandet inom gastronomi i hela kedjan från jord till bord. Projektet är ett samarbete mellan JHT, LRF, Östersunds kommun, Region Jämtland/Härjedalen och Torsta AB. Projektet består av flera delar; utveckling av en digital mötes- och markandsplats, ett Buisness to Buisness nätverk, Årsmötet för Unesco Creative City Network 2016 och utveckling av ett stödsystem för produkt och tjänsteutveckling. Projektets kommunikatör skall vara en resurs i alla delar och ingår i projektets ledningsgrupp. Vi behöver en person som kan bidra till projektet med kunskap om hur olika aktiviteter och resultat skall kommuniceras både till deltagare och beslutsfattare. Du skall ha god stilistisk förmåga och ett tilltalande formspråk, men samtidigt vara beredd att hugga in rent praktiskt vid olika aktiviteter. En stor del av arbetsuppgifterna kommer att vara i uppbyggnaden av den digitala mötes- och marknadsplatsen med fokus på ett modernt, hållbart och användarvänligt gränssnitt. I det arbetet krävs även kunskap och erfarenhet av WordPress. Vi söker dig som brinner för företagande, speciellt inom gastronomi och för att hela länet skall utvecklas. Du skall gilla att jobba i projektform i samverkan med andra och samtidigt ha ett stort mått av egen initiativförmåga. Arbetsplats: Ås Omfattning: 50% i 3 år. Tillträde: 15 augusti under förutsättning av att projektet godkänns Sista ansökningsdag: 1 juni 2015 Nyfiken? Hör av dig till Trine Amundsen, VD. Telefon 0640-188 01 eller sök direkt till trine.amundsen@torsta.se. Nya Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela länet. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Krokom, Kommunikatör TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

DJURSKÖTARE/INSTRUKTÖR
Djurskötare sökes till Torsta gårdsbruk. Alla förekommande arbetsuppgifter inom mjölkproduktion och lammproduktion ingår, service och underhåll av inomgårdsmaskiner och utrustning. I tjänsten ingår handledning av elever i praktiskt arbete inom djurskötsel som ett viktigt uppdrag. Arbetsbeskrivning Tjänst: Djurskötare/instruktör Närmsta chef: Driftledaren för Gårdsbruket Huvudsakliga arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter inom mjölkproduktion och lammproduktion. Service och underhåll av inomgårdsmaskiner och utrustning. I tjänsten ingår handledning av elever i praktiskt arbete inom djurskötsel som ett viktigt uppdrag. Kvalifikationer: Grundläggande lantbruksutbildning Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion Förmåga att instruera och handleda elever God samarbetsförmåga Vana från traktorkörning B-körkort Önskvärda kvalifikationer: Erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar Svets och reparationskunnig Omfattning: Heltid alt deltid (beredskapstjänstgöring samt helgtjänstgöring förekommer). Tillträde: 1 juli 2016 eller efter överenskommelse. Kontaktpersoner: Gert Åhlund, driftledare 0640-188 38 Sista ansökningsdatum: 2016-06-06 Ansökan skickas till: gert.ahlund@torsta.se
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga DJURSKÖTARE/INSTRUKTÖR jobb, DJURSKÖTARE/INSTRUKTÖR Krokom, DJURSKÖTARE/INSTRUKTÖR TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DJURSKÖTARE/INSTRUKTÖR

Gillar du landsbygdsutveckling?
Är du vår nya landsbygdsutvecklare med det huvudsakliga ansvarsområdet lantbruksekonomi? Vilka är vi? Torsta AB är ett kunskapscentrum för de gröna näringarna. Vi bedriver landsbygdsutveckling på uppdrag av Region Jämtland/Härjedalen och naturbruksgymnasium på uppdrag av gymnasieförbundet. Här finns även ett KRAV-märkt utbildningsjordbruk med mjölkkor, samt konferens och restaurang. På avdelningen för landsbygdsutveckling arbetar 10 personer inom områdena jordbruk, skog och vattenbruk och det är till det glada gänget vi nu söker en ny medarbetare. Avdelningens övergripande uppdrag handlar om att bidra till fler livskraftiga företag inom de gröna näringarna. För att lyckas med det bedriver vi rådgivning, kurs- och utbildningsverksamhet i egen regi och på uppdrag av exempelvis Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen. Vi driver även olika former av projekt för att hitta nya kreativa lösningar för de utmaningar som finns inom gröna näringar. Vi finns i Ås, en inspirerande landsbygdsmiljö med utsikt över sjö och fjäll men bara 10 minuter från Östersund. Flyg eller tåg når du med bil inom 20 minuter. Som grädde på moset har vi i huset tillgång till en av länets bästa lunchrestauranger. Om du är nyfiken på vad som händer hos oss så finns vi på www.torsta.se Vem är du? Vi söker dej som tror att lösningarna för många av framtidens utmaningar finns på landsbygden inom de gröna näringarna. Du trivs med att förmedla kunskap och känner dej bekväm med att planera och genomföra kurser och projekt på egen hand, och tillsammans med andra. En del i arbetet handlar om att bedriva omvärldsspaning och bereda beslutsunderlag till våra olika uppdragsgivare. Det är därför en förutsättning att du gillar att nätverka och hålla dej uppdaterad på vad som sker i omvärlden vad gäller jordbrukspolitiken. Efterfrågad kompetens: Agronom-ekonomisk utbildning eller motsvarande kompetens. Tillträde enligt överenskommelse. Låter det spännande? Ansökan lämnas via e-post senast den 1 augusti till annsofi.collin@torsta.se Vid frågor om tjänsten går det även bra att ringa 070-204 80 18
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gillar du landsbygdsutveckling? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gillar du landsbygdsutveckling?

Marknadsförare/ kommunikatör med chefsansvar
Vill du bidra till att fler groddar kan växa och utvecklas? Vi söker Marknadsförare/ kommunikatör med chefsansvar Nya Torsta bedriver landsbygdsutveckling genom att erbjuda utbildningar och kurser för unga och vuxna och genom projekt med inriktning mot ökat företagande. Vi vill ta ett starkare strategiskt grepp om vår marknadsföring och kommunikation och söker därför en marknadsförare/kommunikatör som kommer att få ansvar för vår marknadsföringsavdelning som består av två personer. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Din viktigaste uppgift blir att kontinuerligt uppdatera och utveckla vår kommunikationsstrategi och ansvara för att de beslutade aktiviteterna genomförs. Du skall ha utbildning inom strategisk kommunikation/marknadsföring och erfarenhet från motsvarande jobb. Det är ett stort plus om du har erfarenhet och kunskap om de gröna näringarna och ett brett kontaktnät i länet. Du skall vara nyfiken och ha god stilistisk förmåga och ett tilltalande formspråk. Du skall samtidigt vara beredd att hugga in rent praktiskt vid olika aktiviteter. Arbetsplats: Ås Omfattning: 50% Tillträde: 1 januari 2017 Nyfiken? Hör av dig till Trine Amundsen, VD, på telefon 0640-18801 eller sök direkt till trine.amundsen@torsta.se Sista ansökningsdag är 20 oktober
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare/ kommunikatör med chefsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare/ kommunikatör med chefsansvar

Förman/djurskötare
Kvalifikationer: • Grundläggande lantbruksutbildning • Stor erfarenhet från mjölkproduktion • Vilja och förmåga att instruera och handleda elever • Förmåga att planera och leda arbete • God samarbetsförmåga • Vana från traktorkörning • B-körkort Som förman är du ansvarig för: • det praktiska arbetet och ledning av arbetsgruppen djurskötare. • alla förekommande arbetsuppgifter inom mjölkproduktion och lammproduktion. • service och underhåll av gårdsmaskiner och utrustning. I tjänsten ingår handledning av elever i arbete inom djurskötsel som ett viktigt uppdrag. Vi söker dig som har erfarenhet av mjölk- och lammproduktion. Intresserad av att leda arbetsgruppen av djurskötare och handledning av gymnasieelever i praktisk djurskötsel. Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela länet. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. Vi vill bidra till ökad lönsamhet i branschen och vara de gröna näringarnas självklara källa till kunskap. Fråga Torsta! Vi har inte alla svaren, men vi har kunskap, engagemang och nätverk för att ta reda på det du behöver veta.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förman/djurskötare jobb, Förman/djurskötare Krokom, Förman/djurskötare TORSTA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förman/djurskötare

Skog- och jaktlärare
Undervisning av våra gymnnasieelever på Naturbruksprogrammets Skogsinriktning på Jämtlands gymnasium Torsta. Undervisningen omfattar både teoriundervisning och praktisk undervisning inom skogliga kurser (motor o röjsåg, skogsskötsel, virkeslära) samt jaktkurser (Jakt o viltvård 1, 2 samt specialisering). Mentorskap för elevgrupp ingår normalt i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer: God allmän skoglig utbildning Arbetslivserfarenhet inom skogsnäringen Jägarexamen samt erfarenhet från allsidig praktisk jaktutövning Körkort B Motorsågskörkort AB Följande är meriterande för tjänsten: Legitimerad yrkeslärare med behörighet på naturbruksprogrammets kurser för skog o -jaktutbildning eller annan pedagogisk utbildning Erfarenhet från utbildning på gymnasienivå Skoglig examen; jägmästare, skogsmästare eller annan skoglig påbyggnadsutbildning Körkort BE Motorsågskörkort C Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skog- och jaktlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skog- och jaktlärare

Fritidsledare till Torsta ABs elevboende i Ås
Som fritidsledare på Torsta, leder och utvecklar du fritidsverksamheten. Du äter middag med eleverna och planerar kvällens aktiviter tillsammans med dem och organiserar läxläsning för dem som behöver extra stöd. Du arbetar med att skapa trivsel, upprätthåller ordning och stimulerar ungdomarna till att utveckla sina fritidsintressen och sig själva. Vi söker dig som har; - färdig eller pågående fritidsledarutbildning, pedagogisk utbildning eller motsvarande - och/eller erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter - eller annan lämplig bakgrund i arbete med ungdomar Torsta AB erbjuder sina elever boende, vilket innebär att man bor på skolan måndag till fredag under läsåret. På boendet blandas människor med skiftande bakgrund och erfarenheter, vilket bidrar till att detta boende brukar innebära en viktig personlig utveckling och gemenskap, för de flesta också livslånga minnen. Boendet är ett alternativ för de som ska flytta hemifrån för att plugga på en annan ort eller för de som har långt att pendla till skolan. Torsta AB tillhandahåller lokaler och personal för driften av elevboendet och söker nu en fritidsledare. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till Torsta ABs elevboende i Ås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till Torsta ABs elevboende i Ås

Utvecklingschef som brinner för landsbygdsutveckling
Utvecklingschefen är ansvarig för avdelningen landsbygdsutveckling, direkt underställd VD och medlem i företagets ledningsgrupp. Avdelningens uppdrag är att jobba efterfrågestyrt med företagsutveckling och vara en ledande aktör som kursanordnare och projektledare inom de gröna näringarna. För att lyckas med uppdraget är avdelningen engagerade i ett antal olika samarbeten och nätverk. Utvecklingschefen har personal- och budgetansvar för utvecklingsavdelningen som just nu består av 8 personer. Vi söker dig som brinner för att utveckla människor, företagande och landsbygden i stort. Du är en erfaren ledare med relevant högskoleutbildning, gärna med anknytning till de gröna näringarna. God kommunikationsförmåga och vilja att arbeta i och utveckla nätverk är en förutsättning. Som person är du lyhörd, öppen och nyfiken. Vi ser gärna att du har erfarenhet som projektledare och kunskap om projektfinansiering. Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela länet. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. Vi vill bidra till ökad lönsamhet i branschen och vara de gröna näringarnas självklara källa till kunskap. Fråga Torsta! Vi har inte alla svaren, men vi har kunskap, engagemang och nätverk för att ta reda på det du behöver veta.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingschef som brinner för landsbygdsutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingschef som brinner för landsbygdsutveckling

Restaurangbiträde på Torsta gårdsrestaurang
Vi söker en pigg och glad person som vill vara med i teamet som lagar Jämtlands godaste luncher! Arbetsuppgifterna består av disk, plocka varor, lättare matlagning och kassahantering. Tjänsten är heltid måndag till fredag med start 27 augusti. Välkommen med din ansökan före 18 juni till Malin Ölund eller Johan Andersson tel. 0640-188 10 eller på malin.olund@torsta.se Pigg och glad som gillar att hugga i både i kök och matsal. Du har erfarenhet från restaurangbranschen och gillar kundkontakt. Här äter vi god mat lagad med passion och omtanke om djur och miljö. I Torstas Gårdsrestaurang dukar vi varje vardag fram lunch med två olika lunchrätter, soppa, hembakt bröd och stor salladsbuffé. Här lagas maten från grunden av våra erfarna kockar. Kött från nöt och lamm samt potatis kommer från vår egen ekologiska gård. Torstas jaktelever ser till att restaurangen även kan servera vilt. Allt annat kött som serveras kommer från svenska producenter. Mat- och fikabröd bakas i vårt eget kök.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde på Torsta gårdsrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde på Torsta gårdsrestaurang

Torsta söker Djurskötare/instruktör
Om du blir vår nya djurskötare/ instruktör så kommer du tillsammans med de andra djurskötarna, att ta hand om gårdens mjölkkobesättning på 65 kor + rekrytering samt en mindre fårbesättning. I det arbetet ingår service och reparationer av inomgårdmaskiner och utrustning. Hos oss får du möjlighet att dela dina kunskaper med våra gymnasieelever och hjälpa dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur vilket vi ser som ett viktigt uppdrag i arbetet. Ersättning: Månadslön Kontaktperson Gert Åhlund, driftledare 0640-188 38 gert.ahlund@torsta.se Ansökan skickas till: gert.ahlund@torsta.se Välkommen med din ansökan! Tillträde: 15 Augusti 2018 eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdatum: 2018-07-08 Ett glatt gäng djurskötare söker nu en driven medarbetare. För att lyckas med arbetet / uppdraget vill vi att du har dessa kunskaper: • Grundläggande lantbruksutbildning • Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion • Förmåga att instruera och handleda elever • God samarbetsförmåga • Är svets och reparationskunnig på inomgårdsmaskiner och utrustning • Vana från traktorkörning som är direkt kopplat till djurskötarjobbet • B-körkort Vi ser det önskvärt med dessa kunskaper: • Erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar • Egenseminutbildning Torsta AB ligger i storsjöbygden i Jämtland län, och är ett kunskapscentrum för de gröna näringarna. Här finns utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö.
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Torsta söker Djurskötare/instruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Torsta söker Djurskötare/instruktör

Är du en fena på växtodling?
Torsta söker en medarbetare till avdelningen för landsbygdsutveckling Arbetsuppgifter innefattar arbete med försöksodlingar som vi genomför på uppdrag av SLU Umeå, utbildning i växtodling för vuxna och gymnasieungdomar samt viss rådgivning. Arbetet med försöksodlingar innebär även rent praktiskt arbete i fält. Framför allt vill vi utveckla arbetet med försöksodlingarna genom att utöka samarbetet med SLU och arbeta för att resultaten ska bli mer tillgängliga och komma till nytta för lantbruksföretagen i vår region. Vi bedömer att behovet av växtodlingskompetens kommer att öka i framtiden. Som medarbetare på vår utvecklingsavdelning blir du en av ett gäng kompetenta och trevliga medarbetare. Du kommer även kunna bli involverad i andra kurser och projekt som vi driver eller deltar i. Vi söker dig som har utbildning i växtodling och ekonomi, antingen lantmästare eller agronom. Du ska gilla att arbeta praktiskt, undervisa och dela med dig av din kompetens i olika sammanhang. Det är även bra om du har erfarenhet av och gillar att jobba projektbaserat. För mer information eller frågor kontakta kontakta Per-Erik Nemby på telefonnummer 0640-18829. Läs mer om vår verksamhet på www.torsta.se
Företag: TORSTA AB
Ort: Krokom
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en fena på växtodling? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en fena på växtodling?


Sök lediga jobb TORSTA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se