TUREBERGS BILCENTER AB jobb - lediga jobb

TUREBERGS BILCENTER AB jobb TUREBERGS BILCENTER AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: TUREBERGS BILCENTER AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: TUREBERGS BILCENTER AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kundmottagare/Servicerådgivare- Upplands Väsby

 2. Bilmekaniker- Upplands Väsby

 3. Bilrekondare- Upplands Väsby

 4. Verkmästare till bilskadeavdelning- Upplands Väsby

 5. Bilrekondare- Upplands Väsby

 6. Bilrekondare- Upplands Väsby

 7. Kundmottagare/Servicerådgivare- Upplands Väsby

 8. Kundmottagare/Servicerådgivare- Upplands Väsby

 9. Bilplåtmekaniker/ Bilplastreparatör/ Glasmästare- Upplands Väsby

 10. Bilplåtslagare- Upplands Väsby

 11. Billackerare- Upplands Väsby

 12. Bilmekaniker- Upplands Väsby

 13. Kundmottagare/Servicerådgivare- Upplands Väsby

 14. Reservdelsman- Upplands Väsby

 15. Bilmekaniker- Järfälla

 16. Bilmekaniker- Upplands Väsby

 17. Reservdelsman- Upplands Väsby

 18. Bilplåtslagare- Upplands Väsby

 19. Kundmottagare/Servicerådgivare- Upplands Väsby

 20. Bilmekaniker- Upplands Väsby

 21. Billackerare- Upplands Väsby

 22. Bilplåtslagare- Upplands Väsby

 23. Kundmottagare/Servicerådgivare- Upplands Väsby

 24. Reservdelsman- Upplands Väsby

 25. Billackerare- Upplands Väsby

 26. Reservdelsman- Upplands Väsby

 27. Servicerådgivare / Kundmottagare- Upplands Väsby

 28. Servicerådgivare / Kundmottagare- Upplands Väsby

 29. Reservdelsman/Chaufför- Upplands Väsby

 30. Servicerådgivare / Kundmottagare- Upplands Väsby

 31. Servicerådgivare / Kundmottagare- Upplands Väsby

 32. Reservdelsman/Chaufför- Upplands Väsby

 33. Reservdelsman/Chaufför- Upplands Väsby


Mer beskrivning

Kundmottagare/Servicerådgivare
Vi söker en kundmottagare/servicerådgivare med kunskap inom hela området bilverkstad. Vi vill dessutom att du är serviceminded med fokus på kunden och dennes behov. Du måste klara av att jobba i en ibland ganska stressig miljö. Kundmottagningen ligger i anslutningen till vår bilförsäljningshall och det innebär en dynamisk miljö med massor av intressanta utmaningar. Vi är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, billackering, bilglas och hyrbilar. Vi har byggt en helt ny bilanläggning i Upplands Väsby som blev klar september 2012. På verkstaden är vi även auktoriserade utöver Hyundai även på Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat och på skadeverkstaden även Peugéot. Då du är ansiktet utåt för företaget vill vi att du är serviceminded behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datavana. Det är meriterande om du har kunskap i Winassist och Superservice menu. Vi ser gärna att du är kvinna. Vi satsar på dej om du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare/Servicerådgivare jobb, Kundmottagare/Servicerådgivare Upplands Väsby, Kundmottagare/Servicerådgivare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare/Servicerådgivare

Bilmekaniker
Vi söker dig erfarna bilmekaniker till vår nybyggda anläggning i Upplands Väsby. Det är ett krav att du är en utbildad A-bilmekaniker som har något års erfarenhet av något/några av våra auktoriserade bilmärken då du kommer att ta hand om mycket felsökning och problembilar. Det är meriterande om du har jobbat med Hyundai och/eller Kia tidigare. Vi är auktoriserade för Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat Professional samt på skadeverkstaden även Peugéot men arbetar även med andra märken. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Upplands Väsby, Bilmekaniker TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Bilrekondare
Vi söker ytterligare en bilrekondare till vår nybyggda anläggning i Upplands Väsby till bilförsäljningen Stilbil AB som är Sveriges första och största Hyundaiåterförsäljare. Dina arbetsuppgifter blir att i ordningställa nya och begagnade bilar före och inför leverans, samt montera hjul och tvätta hyr, demo, vipkund -lånebilar. Lättare verkstadsjobb som batteribyte eller byta glödlampor ingår i tjänsten. Vi är auktoriserade för Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat Professional samt på skadeverkstaden även Peugéot men arbetar även med andra märken. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Bilrekondare jobb, Bilrekondare Upplands Väsby, Bilrekondare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilrekondare

Verkmästare till bilskadeavdelning
Turebergs Bilcenter AB / Stilbil AB är en fullserviceanläggning i Upplandsväsby som ligger ca 3 mil norr om Stockholm med ca 30 anställda. På försäljningen är vi exklusiva Hyundai och på verkstaden har vi även auktorisation även för Kia, Subaru, Mitsubishi, Fiat transport samt på skadeverkstaden även Peugeot. Arbetsbeskrivning Som verkmästare blir du ansvarig för vår skadeverkstad samt lackeringsverkstad. Du sköter skadebesiktning, planering, samt fakturering Erfarenhet Du har flera års erfarenhet av liknande arbete samt har god kunskap i skadeberäkningsprogrammet Cabas. Då du har mycket kundkontakt är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Personlighet Du är en ledare med god planeringsförmåga. Du tycker om att arbeta med människor. Du är social och tydlig. Du är en god lyssnare. Du trivs med att arbeta under högt tempo. Välkommen att bli en del av vårat team.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Verkmästare till bilskadeavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkmästare till bilskadeavdelning

Bilrekondare
NU ! söker vi ytterligare en bilrekondare till vår anläggning i Upplands Väsby till bilförsäljningen Stilbil AB som är Sveriges första och största Hyundaiåterförsäljare. Dina arbetsuppgifter blir att i ordningställa nya och begagnade bilar före och inför leverans, samt montera hjul och tvätta hyr, demo, vipkund -lånebilar. Lättare verkstadsjobb som batteribyte eller byta glödlampor ingår i tjänsten. Vi är auktoriserade för Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat Professional samt på skadeverkstaden även Peugéot men arbetar även med andra märken. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Bilrekondare jobb, Bilrekondare Upplands Väsby, Bilrekondare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilrekondare

Bilrekondare
Nu utökar vi igen ! Vi söker ytterligare en bilrekondare till vår anläggning i Upplands Väsby . Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för våra hyr och lånebilar samt utföra tvätt och rekond på kundbilar. Lättare verkstadsjobb ingår också i tjänsten. Vi är auktoriserade för Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat Professional samt på skadeverkstaden även Peugéot men arbetar även med andra märken. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bilrekondare jobb, Bilrekondare Upplands Väsby, Bilrekondare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilrekondare

Kundmottagare/Servicerådgivare
Vi söker en kundmottagare/servicerådgivare med kunskap inom hela området bilverkstad. Vi vill dessutom att du är serviceminded med fokus på kunden och dennes behov. Du måste klara av att jobba i en ibland ganska stressig miljö. Du kommer ansvara för planering av verkstadsarbetet för mekanikerna. Kundmottagningen ligger i anslutningen till vår bilförsäljningshall och det innebär en dynamisk miljö med massor av intressanta utmaningar. Vi är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, billackering, bilglas och hyrbilar. Vi har byggt en helt ny bilanläggning i Upplands Väsby som blev klar september 2012. På verkstaden är vi även auktoriserade utöver Hyundai även på Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat och på skadeverkstaden även Peugéot. Då du är ansiktet utåt för företaget vill vi att du är serviceminded behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datavana. Det är meriterande om du har kunskap i Winassist och Superservice menu. Vi satsar på dej om du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare/Servicerådgivare jobb, Kundmottagare/Servicerådgivare Upplands Väsby, Kundmottagare/Servicerådgivare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare/Servicerådgivare

Kundmottagare/Servicerådgivare
Vi söker en kundmottagare/servicerådgivare med kunskap inom hela området bilverkstad. Vi vill dessutom att du är serviceminded med fokus på kunden och dennes behov. Du måste klara av att jobba i en ibland ganska stressig miljö. Du kommer ansvara för planering av verkstadsarbetet för mekanikerna. Kundmottagningen ligger i anslutningen till vår bilförsäljningshall och det innebär en dynamisk miljö med massor av intressanta utmaningar. Vi är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, billackering, bilglas och hyrbilar. Vi har byggt en helt ny bilanläggning i Upplands Väsby som blev klar september 2012. På verkstaden är vi även auktoriserade utöver Hyundai även på Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat och på skadeverkstaden även Peugéot. Då du är ansiktet utåt för företaget vill vi att du är serviceminded behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datavana. Det är meriterande om du har kunskap i Winassist och Superservice menu. Vi satsar på dej om du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare/Servicerådgivare jobb, Kundmottagare/Servicerådgivare Upplands Väsby, Kundmottagare/Servicerådgivare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare/Servicerådgivare

Bilplåtmekaniker/ Bilplastreparatör/ Glasmästare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är bilplastreparatör, bilglasmästare och lättare plåtmekaniker, Du har erfarenhet av en eller fler av ovan arbetsuppgifter, du kommer ingå i ett glatt team som arbetar med bilskadereparationer. Vi är auktoriserade för Hyundai, Subaru, Kia, Mitsubishi & Fiat och på skadesidan även Peugéot Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtmekaniker/ Bilplastreparatör/ Glasmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtmekaniker/ Bilplastreparatör/ Glasmästare

Bilplåtslagare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är bilplåtslagare, bilglasmästare och bilplastreparatör, Du har erfarenhet av en eller fler av ovan arbetsuppgifter. Vi är auktoriserade för Hyundai, Subaru, Kia, Mitsubishi & Fiat och på skadesidan även Peugéot. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare jobb, Bilplåtslagare Upplands Väsby, Bilplåtslagare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare

Billackerare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är billackerare, du har flera års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Vi är auktoriserade för Hyundai, Subaru, Kia, Mitsubishi & Fiat och på skadesidan även Peugéot. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och satsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Upplands Väsby, Billackerare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Bilmekaniker
Vi söker dig erfarna bilmekaniker till vår nybyggda anläggning i Upplands Väsby. Det är ett krav att du är en utbildad A-bilmekaniker som har något års erfarenhet av något/några av våra auktoriserade bilmärken då du kommer att ta hand om mycket felsökning och problembilar. Det är meriterande om du har jobbat med Hyundai och/eller Kia tidigare. Vi är auktoriserade för Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat Professional samt på skadeverkstaden även Peugéot men arbetar även med andra märken. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Upplands Väsby, Bilmekaniker TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Kundmottagare/Servicerådgivare
Vi söker en kundmottagare/servicerådgivare med kunskap inom hela området bilverkstad. Vi vill dessutom att du är serviceminded med fokus på kunden och dennes behov. Du måste klara av att jobba i en ibland ganska stressig miljö. Du kommer ansvara för planering av verkstadsarbetet för mekanikerna. Kundmottagningen ligger i anslutningen till vår bilförsäljningshall och det innebär en dynamisk miljö med massor av intressanta utmaningar. Vi är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, billackering, bilglas och hyrbilar. Vi har byggt en helt ny bilanläggning i Upplands Väsby som blev klar september 2012. På verkstaden är vi även auktoriserade utöver Hyundai även på Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat och på skadeverkstaden även Peugéot. Då du är ansiktet utåt för företaget vill vi att du är serviceminded behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datavana. Det är meriterande om du har kunskap i Winassist och Superservice menu. Vi satsar på dej om du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare/Servicerådgivare jobb, Kundmottagare/Servicerådgivare Upplands Väsby, Kundmottagare/Servicerådgivare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare/Servicerådgivare

Reservdelsman
Vi söker reservdelsman till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta med reservdelar och tillbehör generellt. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman jobb, Reservdelsman Upplands Väsby, Reservdelsman TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman

Bilmekaniker
Vi söker dig erfarna bilmekaniker till vår nybyggda anläggning i Barkarby. Det är ett krav att du är en utbildad A-bilmekaniker. Det är meriterande om du har jobbat med Hyundai och/eller Kia tidigare. I Barkarby är vi auktoriserade för Hyundai och vi är en märkesverkstad. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Järfälla, Bilmekaniker TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Bilmekaniker
Vi söker dig erfarna bilmekaniker till vår anläggning i Upplands Väsby. Det är ett krav att du är en utbildad A-bilmekaniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av våra märken. Vi är en märkesverkstad och är auktoriserade för Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat Professional samt på skadeverkstaden även Peugéot. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi gärna att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi tillämpar 6 mån provanställning med möjlighet till fast anställning. Månadslön enligt ök. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Upplands Väsby, Bilmekaniker TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Reservdelsman
Vi söker reservdelsman till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta med reservdelar och tillbehör generellt. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman jobb, Reservdelsman Upplands Väsby, Reservdelsman TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman

Bilplåtslagare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är bilplåtslagare med sedvanliga arbetsuppgifter. Vi är auktoriserade för Hyundai, Subaru, Kia, Mitsubishi, Suzuki & Fiat och på skadesidan även Peugéot. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare jobb, Bilplåtslagare Upplands Väsby, Bilplåtslagare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare

Kundmottagare/Servicerådgivare
Vi söker en kundmottagare/servicerådgivare med kunskap inom hela området bilverkstad. Vi vill dessutom att du är serviceminded med fokus på kunden och dennes behov. Du måste klara av att jobba i en ibland ganska stressig miljö. Kundmottagningen ligger i anslutningen till vår bilförsäljningshall och det innebär en dynamisk miljö med massor av intressanta utmaningar. Vi är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, billackering, bilglas och hyrbilar. På verkstaden är vi även auktoriserade utöver Hyundai och Suzuki även på Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat och på skadeverkstaden även Peugéot. Då du är ansiktet utåt för företaget vill vi att du är serviceminded behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datavana. Du har kunskap i Winassist och Superservice menu. Vi satsar på dej om du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare/Servicerådgivare jobb, Kundmottagare/Servicerådgivare Upplands Väsby, Kundmottagare/Servicerådgivare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare/Servicerådgivare

Bilmekaniker
Vi söker dig erfarna bilmekaniker till vår anläggning i Upplands Väsby. Du är en utbildad A-bilmekaniker och har erfarenhet av något av våra märken. Vi är en märkesverkstad och är auktoriserade för Hyundai, Suzuki, Kia, Mitsubishi, Subaru samt Fiat Professional. Då arbetet innebär kundkontakter ser vi att du flytande behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande företag. Vi tillämpar 6 mån provanställning med möjlighet till fast anställning. Månadslön enligt ök. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Upplands Väsby, Bilmekaniker TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Billackerare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är billackerare, du har flera års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Vi är auktoriserade för Hyundai, Suzuki, Subaru, Kia, Mitsubishi & Fiat och på skadesidan även Peugéot. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och satsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Upplands Väsby, Billackerare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Bilplåtslagare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är bilplåtslagare med sedvanliga arbetsuppgifter. Vi är auktoriserade för Hyundai, Subaru, Kia, Mitsubishi, Suzuki & Fiat och på skadesidan även Peugéot. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare jobb, Bilplåtslagare Upplands Väsby, Bilplåtslagare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare

Kundmottagare/Servicerådgivare
Vi söker en kundmottagare/servicerådgivare med kunskap inom hela området bilverkstad. Vi vill dessutom att du är serviceminded med fokus på kunden och dennes behov. Du måste klara av att jobba i en ibland ganska stressig miljö. Kundmottagningen ligger i anslutningen till vår bilförsäljningshall och det innebär en dynamisk miljö med massor av intressanta utmaningar. Vi är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, billackering, bilglas och hyrbilar. På verkstaden är vi även auktoriserade utöver Hyundai och Suzuki även på Kia, Mitsubishi, Subaru, Fiat och på skadeverkstaden även Peugéot. Då du är ansiktet utåt för företaget vill vi att du är serviceminded behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datavana. Du har kunskap i Winassist och Superservice menu. Vi satsar på dej om du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare/Servicerådgivare jobb, Kundmottagare/Servicerådgivare Upplands Väsby, Kundmottagare/Servicerådgivare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare/Servicerådgivare

Reservdelsman
Vi söker reservdelsman till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta med reservdelar och tillbehör generellt. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman jobb, Reservdelsman Upplands Väsby, Reservdelsman TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman

Billackerare
Vi söker ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby Dina arbetsuppgifter är billackerare, du har flera års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Vi är auktoriserade för Hyundai, Suzuki, Subaru, Kia, Mitsubishi & Fiat och på skadesidan även Peugéot. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dej som vill utvecklas i ett växande och satsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Upplands Väsby, Billackerare TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Reservdelsman
Vi söker reservdelsman till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta med reservdelar och tillbehör generellt. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har god datorvana. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Mitsubishi, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman jobb, Reservdelsman Upplands Väsby, Reservdelsman TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman

Servicerådgivare / Kundmottagare
Vi söker servicerådgivare / kundmottagare till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med sedvanliga kundmottagaruppgifter, svara i telefon, boka in jobb, skapa arbetsordrar etc. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har god datorvana. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Mitsubishi, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare / Kundmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare / Kundmottagare

Servicerådgivare / Kundmottagare
Vi söker servicerådgivare / kundmottagare till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med sedvanliga kundmottagaruppgifter, svara i telefon, boka in jobb, skapa arbetsordrar etc. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har god datorvana. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Mitsubishi, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare / Kundmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare / Kundmottagare

Reservdelsman/Chaufför
Vi söker reservdelsman / chaufför till vår anläggning i Upplands Väsby. Din huvuduppgift är att köra vår transportbil samt hjälpa till på reservdelar med sedvanliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du är ansvarsfull och tar gärna i när det behövs. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Mitsubishi, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman/Chaufför jobb, Reservdelsman/Chaufför Upplands Väsby, Reservdelsman/Chaufför TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman/Chaufför

Servicerådgivare / Kundmottagare
Vi söker servicerådgivare / kundmottagare till vår anläggning i Upplands Väsby. Nu söker vi dig som har bra kunskap om bilar , gärna arbetat som tekniker tex. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med sedvanliga kundmottagaruppgifter, svara i telefon, boka in jobb, skapa arbetsordrar etc. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har god datorvana. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare / Kundmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare / Kundmottagare

Servicerådgivare / Kundmottagare
Vi söker servicerådgivare / kundmottagare till vår anläggning i Upplands Väsby. Nu söker vi dig som har bra kunskap om bilar , gärna arbetat som tekniker tex. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med sedvanliga kundmottagaruppgifter, svara i telefon, boka in jobb, skapa arbetsordrar etc. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har god datorvana. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerådgivare / Kundmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerådgivare / Kundmottagare

Reservdelsman/Chaufför
Vi söker reservdelsman / chaufför till vår anläggning i Upplands Väsby. Din huvuduppgift är att köra vår transportbil samt hjälpa till på reservdelar med sedvanliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du är ansvarsfull och tar gärna i när det behövs. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, , Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman/Chaufför jobb, Reservdelsman/Chaufför Upplands Väsby, Reservdelsman/Chaufför TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman/Chaufför

Reservdelsman/Chaufför
Vi söker reservdelsman / chaufför till vår anläggning i Upplands Väsby. Din huvuduppgift är att köra vår transportbil samt hjälpa till på reservdelar med sedvanliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss! Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du är ansvarsfull och tar gärna i när det behövs. Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, , Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.
Företag: TUREBERGS BILCENTER AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelsman/Chaufför jobb, Reservdelsman/Chaufför Upplands Väsby, Reservdelsman/Chaufför TUREBERGS BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelsman/Chaufför


Sök lediga jobb TUREBERGS BILCENTER AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se