Tandhygienist ENGNOR AB jobb - lediga jobb

Tandhygienist ENGNOR AB jobb Tandhygienist ENGNOR AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tandhygienist ENGNOR AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tandhygienist ENGNOR AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SERVERINGSPERSONAL- Värmdö

  2. PIZZABAGARE- Värmdö

  3. Ekonom, vikariat- Stockholm

  4. B-förare distribution- Stockholm

  5. Kökbiträde- Nacka

  6. Kock, semestervikariat- Stockholm

  7. Lokalvårdare, deltid- Huddinge

  8. Asbestsanerare- Stockholm

  9. Hemhjälp- Nacka

  10. Cafébiträde- Stockholm


Mer beskrivning

SERVERINGSPERSONAL
Vi söker serveringspersonal till vår Restaurang Återvall på Ingarö. Dina arbetsuppgifter blir servering och att sköta kassan. Du bör vara serviceinriktad och vi ser gärna att du har erfarenhet men det är ej ett krav. Vi söker även extrapersonal som kan arbeta på helgerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Värmdö, SERVERINGSPERSONAL Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

PIZZABAGARE
Restaurang Återvall på Ingarö behöver anställa en Pizzabagare . Vi vill gärna att du som söker arbetet som Pizzabagare har utbildning och även erfarenhet av arbete i en restaurang samt gärna mångårig erfarenhet av att tillverka Pizza. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Värmdö, PIZZABAGARE Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

Ekonom, vikariat
Söderorts polismästardistrikt omfattar Stockholms stads södra förorter med en befolkning på drygt 300.000 invånare, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet att utnyttja resurser och arbetsmetoder på bästa sätt. I Söderorts polismästardistrikt arbetar ca 720 anställda. Distriktet består av en distriktskriminal, kriminalunderrättelsesektion, en administrativ enhet, samt en ordningsenhet under vilken en trafiksektion samt tre närpolisområden lyder; Skärholmen, Globen och Farsta. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som ekonom har du en viktig roll i ekonomistyrningen i distriktet. Du arbetar med allt från att upprätta och följa upp budget med prognoser till att göra kvalificerade analyser och kalkyler i ekonomiska frågor. I ditt arbete hanterar du årligen en budget på ca 430 miljoner kronor. Du kommer att följa upp och presentera budgeten i ledningsgruppen och i polisnämnden. Vidare kommer du att ha en viktig roll i den finansiella rapporteringen och uppföljningen. I rollen ingår även att ha kontakter avseende finansiella frågor med övriga delar av Polismyndigheten i Stockholms län. Vi söker dig som: . har antingen civilekonomexamen eller motsvarande utbildning och minst fyra års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller minst två års arbetslivserfarenhet av arbete som ekonom inom Polisväsendet . har goda redovisningskunskaper . har mycket goda datorkunskaper, särskilt i Excel . har mycket god förmåga att prioritera . har pedagogisk och kommunikativ förmåga . kan arbeta självständigt och har stor ansvars- och ordningskänsla . har mycket god samarbetsförmåga . är pedagogisk, har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i skrift Det är meriterande om du har: . arbetat med liknande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning . arbetat med ekonomisystemet Agresso Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna funktion. Övrigt Din arbetsplats är belägen i Västberga i södra Stockholm. Arbetstiden är dagtid, flexibel arbetstid tillämpas. Polismyndigheten vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Funktionen är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning sker därför i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Funktionen kräver svenskt medborgarskap. Funktion: Ekonom Namn: Reidun Andersson Telefon: 010-56 42031 Funktion: HR-konsult Namn: Leila Billerot Telefon: 010-56 42099
Företag: Söderorts polismästardistrikt
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, vikariat

B-förare distribution
Vi söker nu B-förare för distribution till vårt företag som kör över hela Stockholm. Arbetet är självständigt och du har bra lokalkännedom gällande Stockholm samt talar svenska vilket behövs vid kommunikation med trafikledningen. Vi kommer att finnas på Arbetsförmedlingen i Södertälje torsdag 18 juli från klockan 13:00. Där kan få träffa oss för ett kortare samtal. Tag med dina ansökningshandlingar. Välkommen!
Företag: Rally Transport & Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga B-förare distribution jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B-förare distribution

Kökbiträde
Vi på Slice Sverige söker nu en ny medarbetare till vårat team. Tjänsten i fråga är en hjälpande hand i kök, disk och servering, en köksassistent helt enkelt. Tidigare erfarenhet är inget krav men är ett plus.
Företag: Slice Sverige Handelsbolag
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kökbiträde jobb, Kökbiträde Nacka, Kökbiträde Slice Sverige Handelsbolag
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökbiträde

Kock, semestervikariat
Verksamhetsbeskrivning Stockholms äldsta restaurang från 1421 i Gamla Stan med strålande utsikt över strömmen. En genuin och härlig restaurang för en bit mat eller bara en öl. Arbetsuppgifter, utbildning, erfarenhet och arbetsplats. Erfaren och självgående kock som klarar av att arbera självständigt i ett litet kök, sökes omgående. Du lagar luncher från grunden och bakar bröd till kvällar då vår meny är mindre. Du ska ha god uppfattning om livsmedelshygien och gärna vara rökfri. På luncherna jobbar du i öppen lucka där gästerna beställer maten direkt av dig. Det är viktigt att du är social, utåtriktad och gillar att prata med folk.
Företag: Restaurang Zum Franziskaner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

Lokalvårdare, deltid
Verksamhetsbeskrivning Städfirma Metropol har sitt säte i Huddinge. Arbetsuppgifter Vi söker två städare för deltidsuppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen flytt- och kontorsstädning i Huddinge med omnejd. Utbildning/Erfarenhet Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav och ser gärna att personen kan utföra självständigt arbete. Goda språkfärdigheter i svenska i tal och skrift är viktigt i kommunikationen med våra kunder. Tjänsten förutsätter även b-körkort samt tillgång till egen bil.
Företag: Städfirma Metropol
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, deltid

Asbestsanerare
Vi söker fyra asbestsanerare för omgående start. Arbetsuppgifter: Sanera asbest. Arbete sker i hela Storstockholm. Kvalifikationer: - Asbestkort - Läkarintyg Lämplig bakgrund kan vara att du arbetat som rivare eller sanerare. Du kan söka jobbet genom att ringa eller maila oss.
Företag: Stockholms Bygg och Rivexpert AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Stockholm, Asbestsanerare Stockholms Bygg och Rivexpert AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Hemhjälp
Beskrivning av arbetsuppgifter: Hushållsuppgifter, t ex matlagning, städning, tvätt av kläder Barnpassning Beskrivning av kvalifikationer: Minst två års tidigare erfarenhet av arbete som hemhjälp/au pair.
Företag: Björn Svanström
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Hemhjälp jobb, Hemhjälp Nacka, Hemhjälp Björn Svanström
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemhjälp

Cafébiträde
Cafébiträde sökes till deltidstjänst på café i Liljeholmen. För en jämnare fördelning så ser vi gärna kvinnliga sökanden men det är inget krav. Det är viktigt att du talar svenska, är stresstålig samt att du kan arbeta i team. Det är även viktigt att du är serviceinriktad. Arbetsuppgifterna består i att servera lättare rätter, plock och disk samt kassa.
Företag: Meze Café
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde Meze Café
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde


Sök lediga jobb Tandhygienist ENGNOR AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se