Tandhygienist Sollentuna jobb - lediga jobb

Tandhygienist Sollentuna jobb Tandhygienist Sollentuna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tandhygienist Sollentuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tandhygienist Sollentuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Tandhygienist Sollentuna- Sollentuna

  2. Tandhygienist Sollentuna- Sollentuna


Mer beskrivning

Tandhygienist Sollentuna
Vi erbjuder Ett roligt och intressant arbete som tandhygienist i Sollentuna! På kliniken i renoverade lokaler finns 15 rum som allmäntandvården bemannar. Vi delar även lokaler med Sollentuna ortodonti samt pedodonti. Arbetet omfattar både barn- och vuxentandvård i samarbete med övriga kollegor, team och självständigt. Vi har hög kompetens på kliniken i alla yrkeskategorier och hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi söker Dig, en tandhygienist med engagemang och eget driv som vill jobba, utveckla- och utvecklas. Du har tidigare erfarenhet från yrket och är van vid och uppskattar att arbeta självständigt med undersökningar. Du uppskattar att arbeta med alla patientgrupper och kan anpassa ditt bemötande till varje given situation. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du flexibel, prestigelös och du kan förena god vårdkvalité med ekonomiskt tänk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Omtänksam, tillgänglig och nyfiken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Är du intresserad? Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-123 154 49 eller arbetsledare Lisbeth Sellfors tel 08-123 159 26. Kontaktperson för SRAT är Helen Ahlgren Tel. 08-123 169 80.             Välkommen med din ansökan senast den 2016-09-11. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida.
Företag: Folktandvården
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist Sollentuna

Tandhygienist Sollentuna
Vi erbjuder   ett roligt och intressant arbete som tandhygienist i Sollentuna! På kliniken i renoverade lokaler finns 15 rum som allmäntandvården bemannar. Vi delar även lokaler med Sollentuna ortodonti samt pedodonti.     Arbetet omfattar både barn- och vuxentandvård i samarbete med övriga kollegor, team och självständigt. Vi har hög kompetens på kliniken i alla yrkeskategorier och hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll.     Vi söker   dig, en tandhygienist med engagemang och eget driv som vill jobba, utveckla och utvecklas. Du har tidigare erfarenhet från yrket och är van vid och uppskattar att arbeta självständigt med undersökningar. Du uppskattar att arbeta med alla patientgrupper och kan anpassa ditt bemötande till varje given situation. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.     Som person är du flexibel, prestigelös och du kan förena god vårdkvalité med ekonomiskt tänk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, kvalitet och trygghet.     Tjänsten är   en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma.     Är du intresserad?   Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-123 154 49 eller arbetsledare Lisbeth Sellfors tel 08-123 159 26. Kontaktperson för SRAT är Helen Ahlgren tel. 08-123 169 80.   Välkommen med din ansökan senast den 29 januari. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida.
Företag: Folktandvården
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist Sollentuna


Sök lediga jobb Tandhygienist Sollentuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se