Tandhygienist Stockholm jobb - lediga jobb

Tandhygienist Stockholm jobb Tandhygienist Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tandhygienist Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tandhygienist Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Tandhygienist Stockholms sjukhem- Stockholm

  2. Tandhygienist Stockholm- Stockholm

  3. Tandhygienist Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Tandhygienist Stockholms sjukhem
Tandhygienist till Stockholms sjukhem Vi erbjuder Ett roligt och utvecklande arbete som tandhygienist med arbetsuppgifter främst inom uppsökande verksamhet med munhälsobedömningar och arbete i mobil tandläkarstol på innerstadens äldreboenden. Du kommer att arbeta i ett team med erfarna kollegor som brinner för förbättrad munhälsa hos våra äldre. Hemmakliniken är vår nybyggda mottagning med sex behandlingsrum anpassade för patienter med särskilda behov som är belägen på Stockholms sjukhem, nära Fridhemsplan. Kliniken omfattas av samarbetet ACT (Akademiskt centrum för äldretandvård) och utgör en kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar med fokus på verksamhetsutveckling och med ambitionen att bli Stockholms bästa tandvårdsklinik för äldre. Vi söker dig som brinner för äldretandvård och arbete för bättre munhälsa. Du bör ha lätt för att samarbeta och vara självständig i din profession. Det är meriterande om du har egna idéer eller förslag på utvecklingsprojekt som gagnar vår verksamhet. Självklart arbetar du med ekonomisk medvetenhet och med gott omdöme när du representerar Folktandvården i externt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan där du berättar om dig själv och dina värderingar. Kontakta gärna klinikchef Pia Skott, tel 08-123 152 95 eller arbetsledare Pia Keskinen tel 08-123 153 24. Kontaktperson för SRAT är Helen Ahlgren tfn 08-123 169 80. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2013.
Företag: Folktandvården
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist Stockholms sjukhem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist Stockholms sjukhem

Tandhygienist Stockholm
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Ströms Tandläkeri STRÖMS TANDLÄKERI Vi söker ytterligare en tandhygienist till modern, mycket centralt belägen mottagning i Stockhom. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt med patientbehandlingar och som del i vårt team. Lokalen om 220 kvm med fem behandlingsrum är ombyggd 2012 och utrustningen är ny. Behandlingsrummen är rymliga och snyggt inredda, central steril, ljus öppen reception och väntrum. Våra patienter ger oss mycket beröm och uppmärksamhet över våra fina lokaler vilket är roligt! På mottagningen arbetar, utöver tandläkare och tandsköterskor, 3 tandhygienister. Vi bedriver allmäntandvård och behandlar både barn och vuxna. Allt från undersökning till mer omfattande bettrehabilitering. Arbetsuppgifter Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta med egna patientbehandlingar. I förekommande fall kan det bli aktuellt att assistera tandläkaren. Det är utvecklande att vara delaktig även i andra behandlingar och spar på kroppen. Du blir en viktig resurs i vårt team. Vi arbetar delegerat och ser stora fördelar med det, både för patienterna och teamet. Din uppgift är att med ett professionellt och vänligt patientbemötande bidra till att mottagningen håller högsta servicenivå och kvalitet. Våra patienter uppskattar sina besök till sin tandhygienist och är väl motiverade till att hålla sig friska. Du kommer att behandla barn, ungdomar och vuxna. Övrig information Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan. Arbetstiden 30 timmar per vecka eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med patienter 07-19 enligt sologrop-konceptet vilket innebär både förmiddagspass och eftermiddagspass efter schema. Kvalifikationer Legitimerad Tandhygienist. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Svenska språket i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi söker en glad och positiv lagspelare som är lyhörd och omtänksam gentemot kollegor och patienter. Du bör vara strukturerad och intresserad av att samarbeta. Vi värdesätter särskilt viljan och förmågan att sätta teamet framför individen.
Företag: Ströms Tandläkeri
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist Stockholm

Tandhygienist Stockholm
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Ströms Tandläkeri STRÖMS TANDLÄKERI Vi söker ytterligare en tandhygienist till modern, mycket centralt belägen mottagning i Stockhom. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt med patientbehandlingar och som del i vårt team. Lokalen om 220 kvm med fem behandlingsrum är ombyggd 2012 och utrustningen är ny. Behandlingsrummen är rymliga och snyggt inredda, central steril, ljus öppen reception och väntrum. Våra patienter ger oss mycket beröm och uppmärksamhet över våra fina lokaler vilket är roligt! På mottagningen arbetar, utöver tandläkare och tandsköterskor, 3 tandhygienister. Vi bedriver allmäntandvård och behandlar både barn och vuxna. Allt från undersökning till mer omfattande bettrehabilitering. Arbetsuppgifter Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta med egna patientbehandlingar. I förekommande fall kan det finnas möjlighet att assistera tandläkaren. Det är utvecklande att vara delaktig även i andra behandlingar och spar på kroppen. Du blir en viktig resurs i vårt team. Vi arbetar delegerat och ser stora fördelar med det, både för patienterna och teamet. Din uppgift är att med ett professionellt och vänligt patientbemötande bidra till att mottagningen håller högsta servicenivå och kvalitet. Våra patienter uppskattar sina besök till sin tandhygienist och är väl motiverade till att hålla sig friska. Du kommer att behandla barn, ungdomar och vuxna. Övrig information Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan. Arbetstiden 30 timmar per vecka eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med patienter 07-19 enligt sologrop-konceptet vilket innebär både förmiddagspass och eftermiddagspass efter schema. Kvalifikationer Legitimerad Tandhygienist. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Svenska språket i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi söker en glad och positiv lagspelare som är lyhörd och omtänksam gentemot kollegor och patienter. Du bör vara strukturerad och intresserad av att samarbeta. Vi värdesätter särskilt viljan och förmågan att sätta teamet framför individen.
Företag: Ströms Tandläkeri
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist Stockholm


Sök lediga jobb Tandhygienist Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se