Tandhygienist jobb - lediga jobb

Tandhygienist jobb Tandhygienist jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tandhygienist. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tandhygienist. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Tandhygienist- Stockholm

 2. TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65- Sundbyberg

 3. Tandhygienist- Stockholm

 4. Tandhygienist- Sollentuna

 5. Tandhygienist- Vaxholm

 6. Tandhygienist, legitimerad- Nacka

 7. Tandhygienist/Tandsköterska- Leksand

 8. Tandhygienist- Borlänge

 9. Tandhygienist- Leksand

 10. Tandhygienist- Kristianstad

 11. Tandhygienist- Sjöbo

 12. Tandhygienist- Hässleholm

 13. Tandhygienist- Malmö

 14. Smile Katrineholm söker Tandhygienist!- Katrineholm

 15. Tandhygienist- Uppsala

 16. Tandhygienist- Göteborg

 17. Tandhygienist- Göteborg

 18. Tandhygienist- Göteborg

 19. Tandhygienist- Stenungsund

 20. Tandhygienist- Göteborg

 21. tandhygienist- Göteborg

 22. Tandhygienist- Borås

 23. Tandhygienist- Skövde

 24. Tandhygienist- Borås

 25. Tandhygienist- Göteborg

 26. Tandhygienist- Sotenäs

 27. Tandhygienist- Skövde

 28. Tandhygienist- Sotenäs

 29. Tandhygienist- Mölndal

 30. Tandhygienist sökes till Folktandvården- Norrköping

 31. Tandhygienist- Stockholm

 32. Tandhygienist till Täby kyrkby- Täby

 33. TANDHYGIENIST- Östersund

 34. Tandhygienist- Jönköping

 35. Tandhygienist i Malmö- Malmö

 36. Tandhygienist- Uppsala

 37. Tandhygienist till Folktandvården Nyhem/Oskarström- Halmstad

 38. Tandhygienist- Stockholm

 39. Tandhygienist, folktandvården Våxnäs, Karlstad- Karlstad

 40. Tandhygienist sökes- Solna


Mer beskrivning

Tandhygienist
Klara Tänder söker tandhygienist till vår nyöppnade"Walk-in-clinic" på Vasagatan i Stockholm. 30-40 timmar per vecka. Du kommer både att arbeta som traditionell tandhygienist på vår grupppraktik och i vår "walk-in-clinic" i gatuplanet där fokus ligger på blekningar och kosmetisk tandvård. Vi ser gärna att du är intresserad blekning och kosmetisk tandvård samt har ett extra intresse för marknadsföring.
Företag: ENGNOR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stockholm, Tandhygienist ENGNOR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65
DISTRIKTSTANDVÅRDEN söker Tandhygienist till Drottninggatan 65, Stockholm Vår vision är att erbjuda den bästa tandvården. Distriktstandvårdens mål är att skapa trygghet och närhet samt att öka tillgängligheten för den bästa tandvården. Vår personal har en stark drivkraft i arbetet med att utveckla Distriktstandvården, det kombinerar vi med att ta tillvara på den senaste tandvårdstekniken bland annat inom IT. Engagemang och ansvarstagandet är utmärkande för organisationen. Kliniken ligger mycket centralt med 8 behandlingsrum. Kliniken på Drottninggatan är en av Stockholms mest moderna klinker med allmän-, specialist- och akuttandvård, öppet alla dagar i veckan. På kliniken behandlar vi patienter i alla åldrar från 0-110 år. Kliniken befinner sig i en kreativ uppbyggnadsfas. Du ska tillsammans med oss skapa en av Sveriges bästa tandvårdsmottagningar och både kunna arbeta självständigt och tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Till dina arbetsuppgifter ingår att med flexibilitet assistera vid tandbehandlingar, arbeta med sterilarbetet och andra arbetsuppgifter när vardagen så kräver. Nu söker vi en tandhygienist som kommer arbeta med egna tandhygienistpatienter och i kombination med reception och assistans. Vi söker dig som älskar ditt yrke, är utåtriktad och ser varje patient som unik. Du ska både kunna arbeta självständigt och i team. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta tandvårdskollegor som ger dig inspiration. Förmåga till eget ansvar tillsammans med engagemang och en vilja att utvecklas i din yrkesroll tror vi är bra förutsättningar för att trivas i Distriktstandvården. Vi erbjuder våra tandhygienister ett individuellt utbildningsprogram och vi har ett eget aktivt nätverk som träffas regelbundet. Du som börjar hos oss får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utvecklas. Du kommer att ingå i Distriktstandvårdens tandhygienist nätverk. Distriktstandvården i korthet: Distriktstandvården har idag 12 stycken tandvårdsmottagningar i Stockholms län. Vi växer stadigt och är nu 160 anställda varav 60 tandläkare, 30 tandhygienister och 70 tandsköterskor. Våra patienter är både barn och vuxna från 0 till 105 år, med rätt att få det bästa omhändertagandet. Du som vill växa med Distriktstandvården, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@distriktstandvarden.se, märk ansökan med tandhygienist Drottninggatan. Då vi löpande går igenom ansökningarna kan tjänsten komma att tillsättas tidigare. För mer information om Distriktstandvården gå in på www.distriktstandvarden.se
Företag: Distriktstandvården Sverige AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65

Tandhygienist
Verksamhetsbeskrivning: Vi är en tandläkare och två sköterskor som arbetar med laser, implantat och estetik i en modern praktik i city. Praktiken är ansluten till Praktikertjänst AB. Om praktikertjänst: Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Utbildning/Erfarenhet: Vi ser gärna att du är 40 + då vi vill att du har har minst 5 - 10 års erfarenhet. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en tandhygienist.
Företag: Tandläkare Hans Ersander
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stockholm, Tandhygienist Tandläkare Hans Ersander
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950 talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! Arbetsuppgifter Assistans, delegering, administration såsom kallelser inköp och lagerhållning, mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha minst 5 år inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit men även tycker om assistans och delegerat arbete. Största delen av arbetstiden är fördelad på arbete tillsammans med tandläkare men eget arbete med patienter inkluderas också. Kvalifikationer Stor vikt läggs vid personlighet. Minst 5års arbetslivserfarenhet inom yrket. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du gillar att vara "spindeln i nätet". Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel.
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Kort beskrivning av företaget: Om Praktiken Ljus, modern klinik i Hässelby ,Stockholm, med 2 tandläkare, 1 sköterskor, 1 tandhygienist. Beskrivning av arbetsuppgifter: Tandhygienistuppgifter samt tandsköterska uppgifter.Och 1 gång per vecka i våran andra klinik i vaxholm.( sammåkning med oss). Beskrivning av kvalifikationer: Legitimerad tandhygienist med bra kunskaper i svenska. Har du erfarenhet av mottagningens journalsystem (OPUS) är detta en fördel. Personliga egenskaper Ansvarsfull, trevlig, noggrann och flexibel.
Företag: Vaxholms Dentalklinik AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Vaxholm, Tandhygienist Vaxholms Dentalklinik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist, legitimerad
Vi söker en tandhygienist till sedvanliga arbetsuppgifter för en tandhygienist. Vi är fem tandläkare, sex tandsköterskor, två tandhygienister och en receptionist som arbetar i en stor, trevlig mottagning med god patienttillströmning. Välkommen med din skriftliga ansökan via brev eller mail. Mailadress: nackatandlakarna@telia.com
Företag: Nackatandläkarna
Ort: Nacka
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist, legitimerad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist, legitimerad

Tandhygienist/Tandsköterska
Företaget söker en tandhygienist/tandsköterska eller person med erfarenhet av tandvård eller praktikant som kan läras upp i yrket. Även arbetsuppgifter som receptionist förekommer. Viktigt med intresse för yrket och bra kundbemötande. Arbetsplatsen är en mobilklinik på Sommarland i Leksand.
Företag: Sverigeklinikerna AB
Ort: Leksand
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist/Tandsköterska jobb, Tandhygienist/Tandsköterska Leksand, Tandhygienist/Tandsköterska Sverigeklinikerna AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist/Tandsköterska

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Tandvårdsteamet Björn Kruse Allmäntandvårdsklinik på Målaregatan 1 i Borlänge. Kliniken består av två tandvårdsteam. I Team Kruse är vi 2 st tandläkare, varav en jobbar deltid, 2 st tandhygienister, 2 st tandsköterskor och ett tandvårdsbiträde. Vi har även hjälp av två specialisttandläkare ibland. För ytterligare information: www.krusetandvard.se Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår förutom arbete med egna patienter, även assistans, delegerade uppgifter och administration såsom kallelser och inköp. En fördel är om du är datakunnig och -intresserad och tidigare arbetat i journalprogrammet OPUS. Kvalifikationer Du skall givetvis vara leg. tandhygienist. Utöver dett läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper Vi vill att du skall passa in i vårat team och således vara flexibel, kreativ, noggrann och självständig.
Företag: Tandvårdsteamet Björn Kruse
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Borlänge, Tandhygienist Tandvårdsteamet Björn Kruse
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Folktandvården i Leksand söker tandhygienist Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet. Nu söker vi till vår klinik i Leksand en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig. Kvalifikationer Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifter Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare. Du kommer även arbeta på med att undersöka elever på skolorna, då använder oss av mobil klinik. Tjänstgöring kan även komma att ske på våra kliniker i Rättvik och Gagnef. Information om arbetsplatsen På kliniken arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare, fyra tandläkare, fyra tandhygienister och åtta tandsköterskor. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Övrigt Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram. Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför obligatoriska drogtest vid all nyanställning. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden till våra tjänster Leksand är vacker beläget vid sjön Siljan och Dalälven. Här finns goda möjligheter finns till en aktiv fritid både sommar och vinter. Se www.leksand.se för mer information. Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV, gärna med mail, till folktandvarden.kansli@ltdalarna.se. Ange referensnummer T33-13 i ämnesraden!
Företag: Folktandvården Landstinget Dalarna
Ort: Leksand
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Leksand, Tandhygienist Folktandvården Landstinget Dalarna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Företaget bedriver även egen forskning inom området geriatrisk odontologi samt utbildning av omvårdnadspersonal i munvård. Oral Care grundades 1989 av Marianne Forsell och Bertil Herbst. Under 1999 genomfördes en tandvårdsreform i Sverige, som ger äldre och funktionshindrade rätt till subventionerad tandvård. Oral Care har idag ca 230 anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad, Karlstad och Linköping. Arbetsbeskrivning I vår uppsökande verksamhet arbetar tandhygienister självständigt. På morgonen utgår man antingen hemifrån eller samlas på kontoret, tar en fika, förbereder dagen, plockar ihop den utrustning som behövs samt går igenom journaler och resväg. Sedan bär det iväg (oftast i bil) ut till något boende för att där utföra munhälsobedömningar, profylaxbehandlingar eller utbilda vård och omsorgspersonal. Vissa dagar ses man åter på kontoret för sterilarbete, fylla på nytt material, göra redovisning av utfört arbete samt kolla upp vart färden går följande dagar. Kanske man också hinner med reflektion och en fika tillsammans med någon trevlig kollega. Vem är du? Du skall vara legitimerad tandhygienist med krav på minst två års klinisk erfarenhet. Du kommer främst att arbeta i upptagningsområde Nord eller Nord/Östra Skåne. Eftersom arbetet huvudsakligen innebär kontakt med andra människor fäster vi stor vikt vid din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patient, vård och omsorgspersonal samt personal inne på kontoret. Du måste tycka om att ge patienterna ett gott bemötande utöver det vanliga. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik och det ibland händer oväntade saker måste du vara flexibel och klara av snabba förändringar, snabbt kunna prioritera och ibland hitta på egna kreativa lösningar. Du skall ha god datorvana. Kunskaper i Opus är meriterande. Vi erbjuder dig Ett innehållsrikt arbete med möjlighet att varje dag öka livskvalitén för äldre och funktionsnedsatta människor. En intressant utmaning för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Frihet och mycket eget ansvar. Många trevliga och glada kollegor. En arbetsgivare som månar om sin personal. En arbetsplats som förenar yrkesmässig etik med mycket humor och inlevelse. Ett företag med ett egenutvecklat mobilt IT-stöd som underlättar för dig i ditt arbete. En växande, marknadsledande, välmående och trygg arbetsgivare Kompetensutveckling Eftersom tjänsten innebär att dagligen besöka nya platser krävs B körkort samt att du känner dig bekväm med att köra bil. Företaget står för bil.
Företag: Oral Care AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Kristianstad, Tandhygienist Oral Care AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Företaget bedriver även egen forskning inom området geriatrisk odontologi samt utbildning av omvårdnadspersonal i munvård. Oral Care grundades 1989 av Marianne Forsell och Bertil Herbst. Under 1999 genomfördes en tandvårdsreform i Sverige, som ger äldre och funktionshindrade rätt till subventionerad tandvård. Oral Care har idag ca 230 anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad, Karlstad och Linköping. Arbetsbeskrivning I vår uppsökande verksamhet arbetar tandhygienister självständigt. På morgonen utgår man antingen hemifrån eller samlas på kontoret, tar en fika, förbereder dagen, plockar ihop den utrustning som behövs samt går igenom journaler och resväg. Sedan bär det iväg (oftast i bil) ut till något boende för att där utföra munhälsobedömningar, profylaxbehandlingar eller utbilda vård och omsorgspersonal. Vissa dagar ses man åter på kontoret för sterilarbete, fylla på nytt material, göra redovisning av utfört arbete samt kolla upp vart färden går följande dagar. Kanske man också hinner med reflektion och en fika tillsammans med någon trevlig kollega. Vem är du? Du skall vara legitimerad tandhygienist med krav på minst två års klinisk erfarenhet. Du kommer främst att arbeta i upptagningsområde Nord eller Nord/Östra Skåne. Eftersom arbetet huvudsakligen innebär kontakt med andra människor fäster vi stor vikt vid din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patient, vård och omsorgspersonal samt personal inne på kontoret. Du måste tycka om att ge patienterna ett gott bemötande utöver det vanliga. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik och det ibland händer oväntade saker måste du vara flexibel och klara av snabba förändringar, snabbt kunna prioritera och ibland hitta på egna kreativa lösningar. Du skall ha god datorvana. Kunskaper i Opus är meriterande. Vi erbjuder dig Ett innehållsrikt arbete med möjlighet att varje dag öka livskvalitén för äldre och funktionsnedsatta människor. En intressant utmaning för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Frihet och mycket eget ansvar. Många trevliga och glada kollegor. En arbetsgivare som månar om sin personal. En arbetsplats som förenar yrkesmässig etik med mycket humor och inlevelse. Ett företag med ett egenutvecklat mobilt IT-stöd som underlättar för dig i ditt arbete. En växande, marknadsledande, välmående och trygg arbetsgivare Kompetensutveckling Eftersom tjänsten innebär att dagligen besöka nya platser krävs B körkort samt att du känner dig bekväm med att köra bil. Företaget står för bil.
Företag: Oral Care AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sjöbo, Tandhygienist Oral Care AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Företaget bedriver även egen forskning inom området geriatrisk odontologi samt utbildning av omvårdnadspersonal i munvård. Oral Care grundades 1989 av Marianne Forsell och Bertil Herbst. Under 1999 genomfördes en tandvårdsreform i Sverige, som ger äldre och funktionshindrade rätt till subventionerad tandvård. Oral Care har idag ca 230 anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad, Karlstad och Linköping. Arbetsbeskrivning I vår uppsökande verksamhet arbetar tandhygienister självständigt. På morgonen utgår man antingen hemifrån eller samlas på kontoret, tar en fika, förbereder dagen, plockar ihop den utrustning som behövs samt går igenom journaler och resväg. Sedan bär det iväg (oftast i bil) ut till något boende för att där utföra munhälsobedömningar, profylaxbehandlingar eller utbilda vård och omsorgspersonal. Vissa dagar ses man åter på kontoret för sterilarbete, fylla på nytt material, göra redovisning av utfört arbete samt kolla upp vart färden går följande dagar. Kanske man också hinner med reflektion och en fika tillsammans med någon trevlig kollega. Vem är du? Du skall vara legitimerad tandhygienist med krav på minst två års klinisk erfarenhet. Du kommer främst att arbeta i upptagningsområde Nord eller Nord/Östra Skåne. Eftersom arbetet huvudsakligen innebär kontakt med andra människor fäster vi stor vikt vid din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patient, vård och omsorgspersonal samt personal inne på kontoret. Du måste tycka om att ge patienterna ett gott bemötande utöver det vanliga. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik och det ibland händer oväntade saker måste du vara flexibel och klara av snabba förändringar, snabbt kunna prioritera och ibland hitta på egna kreativa lösningar. Du skall ha god datorvana. Kunskaper i Opus är meriterande. Vi erbjuder dig Ett innehållsrikt arbete med möjlighet att varje dag öka livskvalitén för äldre och funktionsnedsatta människor. En intressant utmaning för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Frihet och mycket eget ansvar. Många trevliga och glada kollegor. En arbetsgivare som månar om sin personal. En arbetsplats som förenar yrkesmässig etik med mycket humor och inlevelse. Ett företag med ett egenutvecklat mobilt IT-stöd som underlättar för dig i ditt arbete. En växande, marknadsledande, välmående och trygg arbetsgivare Kompetensutveckling Eftersom tjänsten innebär att dagligen besöka nya platser krävs B körkort samt att du känner dig bekväm med att köra bil. Företaget står för bil.
Företag: Oral Care AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Hässleholm, Tandhygienist Oral Care AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Företaget bedriver även egen forskning inom området geriatrisk odontologi samt utbildning av omvårdnadspersonal i munvård. Oral Care grundades 1989 av Marianne Forsell och Bertil Herbst. Under 1999 genomfördes en tandvårdsreform i Sverige, som ger äldre och funktionshindrade rätt till subventionerad tandvård. Oral Care har idag ca 230 anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad, Karlstad och Linköping. Arbetsbeskrivning I vår uppsökande verksamhet arbetar tandhygienister självständigt. På morgonen utgår man antingen hemifrån eller samlas på kontoret, tar en fika, förbereder dagen, plockar ihop den utrustning som behövs samt går igenom journaler och resväg. Sedan bär det iväg (oftast i bil) ut till något boende för att där utföra munhälsobedömningar, profylaxbehandlingar eller utbilda vård och omsorgspersonal. Vissa dagar ses man åter på kontoret för sterilarbete, fylla på nytt material, göra redovisning av utfört arbete samt kolla upp vart färden går följande dagar. Kanske man också hinner med reflektion och en fika tillsammans med någon trevlig kollega. Vem är du? Du skall vara legitimerad tandhygienist med krav på minst två års klinisk erfarenhet. Du kommer främst att arbeta i upptagningsområde Nord eller Nord/Östra Skåne. Eftersom arbetet huvudsakligen innebär kontakt med andra människor fäster vi stor vikt vid din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patient, vård och omsorgspersonal samt personal inne på kontoret. Du måste tycka om att ge patienterna ett gott bemötande utöver det vanliga. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik och det ibland händer oväntade saker måste du vara flexibel och klara av snabba förändringar, snabbt kunna prioritera och ibland hitta på egna kreativa lösningar. Du skall ha god datorvana. Kunskaper i Opus är meriterande. Vi erbjuder dig Ett innehållsrikt arbete med möjlighet att varje dag öka livskvalitén för äldre och funktionsnedsatta människor. En intressant utmaning för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Frihet och mycket eget ansvar. Många trevliga och glada kollegor. En arbetsgivare som månar om sin personal. En arbetsplats som förenar yrkesmässig etik med mycket humor och inlevelse. Ett företag med ett egenutvecklat mobilt IT-stöd som underlättar för dig i ditt arbete. En växande, marknadsledande, välmående och trygg arbetsgivare Kompetensutveckling Eftersom tjänsten innebär att dagligen besöka nya platser krävs B körkort samt att du känner dig bekväm med att köra bil. Företaget står för bil.
Företag: Oral Care AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Malmö, Tandhygienist Oral Care AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Smile Katrineholm söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår klinik i Katrineholm söker vi en Tandhygienist! Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i dig själv. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Det är en tillsvidaretjänst på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning, med tillträde i augusti. Individuell lönesättning och generöst friskvårdsbidrag. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan med CV och foto så snart som möjligt.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Katrineholm söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Katrineholm söker Tandhygienist!

Tandhygienist
Folktandvården Vretgränd Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunkationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Välkommen som medarbetare på en stor fin klinik i centrala Uppsala med ortodonti- och pedodontiklinik i samma hus. Vi har ett bra arbetsklimat med glad och positiv stämning, gott samarbete och stora möjligheter till utveckling i yrket. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård där extern verksamhet i b la skolor ingår och på kliniken finns fördjupad kompetens i bl a implantatprotetik, barntandvård, kirurgi- och äldretandvård. Vi arbetar också med laser. På kliniken arbetar personal med hög kompetens varav nio är tandhygienister. Vi söker dig med åtminstone något års väl vitsordad erfarenhet helst av både barn-och vuxentandvård. Du ska kunna arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och trivas i en stor personalgrupp. Du får gärna ha erfarenhet av och intresse för att arbeta med vår externa verksamhet. Är du nyutexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram. Den personliga lämpligheten är viktig för oss. Vi värnar om en god arbetsmiljö Hela kliniken ser fram emot din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse dock senast december 2013. Vi har förlängd ansökningstid på grund av semestertider. Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv! Upplysningar Klinikchef Henrik Raber eller arbetsledare Stina Wickman tel 018-611 63 75. HR-konsult Sofia Reinholdsson 018-611 65 80 För SRAT Marie-Louise Hagman Gustafsson 070-532 82 89 För Vision Margaretha Vilén, 018-611 65 64 Sök gärna via länken nedan. Du kan även skicka din ansökan märkt med rederensnummer FTV28/2013 till Folktandvårdens kansli, 750 17 Uppsala. Din ansökan ska vara inkommen senast den 18 augusti 2013. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Folktandvården/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Uppsala, Tandhygienist Folktandvården/Landstinget i Uppsala län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning En av våra medarbetare har beslutat sig för att lämna oss och gå vidare i sin karriär, därför söker vi nu en tandhygienist på tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%. Det varierande vårdbehovet hos invånarna ger goda möjligheter till att använda sig av hela sin kunskapspalett och att utveckla sig inom yrket. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en allmäntandvårdsklinik med både vuxna och barn. Kortedala kliniken tillhör Nordost klinikerna (Angered, Bergsjön, Hjällbo och Kortedala) i Göteborg. Folktandvården Kortedala ligger inom Göteborgs Stad, och från centrum tar det cirka 20 minuter med spårvagn. Kliniken ligger på Kortedala Torg där det finns vårdcentral, restauranger och ett flertal olika butiker. Kliniken ligger i samma hus som biblioteket och det är ett stenkast ifrån Spårvagns- och busshållplats. Vi är ett glatt gäng bestående av 7 tandläkare 3 tandhygienister samt 11 tandsköterskor. Hos oss är kompetensutveckling ett prioriterat område med goda möjligheter till auskultation på våra specialistkliniker samt kurser och vidareutbildning. Detta säkerställs utifrån varje anställds behov i en individuell utvecklingsplan. Vi arbetar i skiftgång med förmånliga arbetstidsvillkor. Av veckans 40 timmar är 30 timmar schemalagd patient tid och de övriga 10 timmarna förfogas fritt för administration, kompetens- och veksamhetsutveckling. Våra öppettider är måndag till torsdag 07.00-19.00 samt fredag 07.00-13.00 Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Vi söker en tandhygienist som är positiv och kvalitetsmedveten samt har hög servicegrad och god kommunikationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Kortedala Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Göteborg, Tandhygienist Folktandvården, Kortedala Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning Det varierande vårdbehovet hos invånarna ger goda möjligheter till att använda sig av hela sin kunskapspalett och att utveckla sig inom yrket. Du kommer att arbeta på folktandvården Selma som ligger vid Selma Lagerlöfstorg nära till allmänna kommunikationer och parkering. Vi är ett glatt gäng bestående av 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. På kliniken finns fördjupad kompetens i implantatprotetik, barntandvård och kirurgi. Vi söker dig som vill arbeta både med assistans egna patienter och i receptionen. Vi arbetar i skiftgång med förmånliga arbetstidsvillkor. Av veckans 40 timmar är 30 timmar schemalagda och de övriga 10 timmarna förfogas fritt för administration, kompetens- och verksamhetsutveckling. Våra öppettider är måndag till torsdag 07.00-19.00 samt fredag 07.00-13.00 Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist Vi söker en tandhygienist som är positiv och kvalitetsmedveten samt har hög servicegrad och god kommunikationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Selma Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Göteborg, Tandhygienist Folktandvården, Selma Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Majornas Tandhälsovård Nislander Majornas Tandhälsovård är en gruppraktik inom Praktikertjänst. Vi är centralt belägna i stadsdelen Majorna, Göteborg, i närhet av kommunikationer som buss och spårvagn. Hos oss jobbar 2 tandläkare, 3 tandsköterskor och en tandhygienist. Vi söker nu en ersättare till vår tandhygienist 2-3 dagar i veckan. Vikariatet sträcker sig fram till hösten 2014. Vi är allmänpraktiserande och behandlar främst vuxna men också ett antal barn på mottagningen. Vi lägger stor vikt på förbyggande tandvård samt personlig service. Arbetsuppgifter Sedvanliga hygienistuppgifter men även möjlighet att delta i teamet som assisterande. Du kommer att ha ett varierande arbete med allt från vanliga vuxenpatienter till barn/ungdom och kosmetik. Vi utför implantatbehandlingar inom kliniken så assistera vid operation samt uppföljning av implantatpatienter är viktig del. OPUS och digitalröntgen Kvalifikationer Teamet söker dig som är legitimerad tandhygienist och kanske arbetat ett tag. Önskvärt om du är förtrogen med OPUS och digitalröntgen. Personliga egenskaper Självklart är du positiv till ditt yrke och tycker om patientkontakt. Du är flexibel och kan hjälpa till där det behövs.
Företag: Majornas Tandhälsovård Nislander
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Göteborg, Tandhygienist Majornas Tandhälsovård Nislander
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Sundtandvården Sundtandvården är en trivsam och modern gruppraktik inom Praktikertjänst bestående av 3 tandvårdsteam. Fullt digitaliserad, OPG, nära samarbete med käkkirurg och ortodontist. Totalt jobbar här ca 15 personer. Vi bedriver vuxentandvård samt viss barntandvård. Vi är centralt belägna i Stenungsund, i närhet av kommunikationer som buss och tåg. I nystartade team Hyltegård jobbar en tandläkare och två sköterskor. Vi söker nu även en tandhygienist till vårat team för arbete 4-5 dagar i veckan. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår förutom arbete med egna patienter, även assistans, receptionsarbete, delegerade uppgifter och administration såsom kallelser och inköp. En fördel är om du är datakunnig och -intresserad och tidigare arbetat i journalprogrammet OPUS. Kvalifikationer leg. tandhygienist. Utöver dett läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper Vi söker dig som gillar ditt jobb och vill utvecklas i ett nytt team. Noggrann, positiv, ödmjuk, empatisk, servicemedveten.
Företag: Sundtandvården
Ort: Stenungsund
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stenungsund, Tandhygienist Sundtandvården
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Majornas Tandhälsovård Nislander Majornas Tandhälsovård är en gruppraktik inom Praktikertjänst. Vi är centralt belägna i stadsdelen Majorna, Göteborg, i närhet av kommunikationer som buss och spårvagn. Hos oss jobbar 2 tandläkare, 3 tandsköterskor och en tandhygienist. Vi söker nu en ersättare till vår tandhygienist 2-3 dagar i veckan. Vikariatet sträcker sig fram till hösten 2014. Vi är allmänpraktiserande och behandlar främst vuxna men också ett antal barn på mottagningen. Vi lägger stor vikt på förbyggande tandvård samt personlig service. Arbetsuppgifter Sedvanliga hygienistuppgifter men även möjlighet att delta i teamet som assisterande. Du kommer att ha ett varierande arbete med allt från vanliga vuxenpatienter till barn/ungdom och kosmetik. Vi utför implantatbehandlingar inom kliniken så assistera vid operation samt uppföljning av implantatpatienter är viktig del. OPUS och digitalröntgen Kvalifikationer Teamet söker dig som är legitimerad tandhygienist och kanske arbetat ett tag. Önskvärt om du är förtrogen med OPUS och digitalröntgen. Personliga egenskaper Självklart är du positiv till ditt yrke och tycker om patientkontakt. Du är flexibel och kan hjälpa till där det behövs.
Företag: Majornas Tandhälsovård Nislander
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Göteborg, Tandhygienist Majornas Tandhälsovård Nislander
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

tandhygienist
Tandhygienist sökes till mottagning i centrala Göteborg. Vår ena sköterska är fn mammaledig och snart skall även våran hygienist få barn. Vi söker därför en tandhygienist som även vill jobba med tandsköterskeuppgifter. Vi garanterar ett roligt ,omväxlande jobb i trevlig miljö. Datorvana är ett krav. Vi utbildar oss kontinuerligt inom estetisk/kosmetisk tandvård.
Företag: PELLINÅLEN AKTIEBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga tandhygienist jobb, tandhygienist Göteborg, tandhygienist PELLINÅLEN AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning Vill du vikariera för vår föräldralediga tandhygienist? Hon planerar att vara ledig från november 2013 och troligen hela 2014. Folktandvården Viskafors finns i en vårdcentral en dryg mil söder om Borås med goda förbindelser till centrum.  Fri parkering i anslutning till kliniken. På kliniken arbetar idag 7 personer varav 2 tandläkare och 2 tandhygienister.                                   Vi arbetar med det mesta som modern tandvård erbjuder och har ett bra samarbete med specialistkliniker. Här råder en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Delaktighet, samarbete och ansvar är en viktig ingrediens i vardagen. Kliniken är helt digitaliserad vad avser journal och röntgen (T4 och Romexis). Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso och sjukvård med mera. Arbetsuppgifter Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt teamarbete med fördelning av patienter och arbetsuppgifter inom barn- och vuxentandvård. Varierande arbetsuppgifter. Kvalifikationer Tandhygienistlegitimation. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av både barn och vuxna. Intresse av att arbeta i team, stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du nyutbildad får du genomgå ett omfattande handledningsprogram. Välkommen med din ansökan!
Företag: Folktandvården, Viskafors
Ort: Borås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Borås, Tandhygienist Folktandvården, Viskafors
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning I Skövde har vi en gemensam specialisttandvårdsklinik för parodontologi, endodonti och bettfysiologi. Vi bedriver specialisttandvård för remitterade patienter. Kliniken är belägen på Kärnsjukhuset i Skövde där 14 personer arbetar varav 5 är tandsköterskor. Arbetsuppgifter Behandling av remisspatienter. Konventionell parodontal vård, även på implantatpatienter. Det finns även revisionspatienter. Utvärdering av behandling tillsammans med klinikens specialister. Det förekommer även viss ubildningsverksamhet och kliniken har auskultationer från allmäntandvården. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Gärna flera års erfarenhet. Erfarenhet av arbete på specialistklinik är meriterande.  Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Specialistkliniken för parodontologi Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Skövde, Tandhygienist Folktandvården, Specialistkliniken för parodontologi Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning Vill du bli vår nya tandhygienist? Folktandvården Boda finns i en vårdcentral ett par kilometer från Borås centrum med mycket goda förbindelser till centrum.  Fri parkering i anslutning till kliniken. På kliniken arbetar idag 17 personer varav 5 tandläkare och tre tandhygienister.                                    Vi arbetar med det mesta som modern tandvård erbjuder, protetik inklusive implantat, kirurgi, äldretandvård och estetisk tandvård och har ett bra samarbete med specialistkliniker. Här råder en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Delaktighet och ansvar är en viktig ingrediens i vardagen. Kliniken är helt digitaliserad vad avser journal och röntgen (T4 och Romexis). I januari 2014 flyttar vi in i nyrenoverade lokaler. Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso och sjukvård med mera. Arbetsuppgifter Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt teamarbete med fördelning av patienter och arbetsuppgifter inom barn- och vuxentandvård. Kvalifikationer Tandhygienistlegitimation. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av både barn och vuxna. Intresse av att arbeta i team, stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du nyutbildad får du genomgå ett omfattande handledningsprogram. Välkommen med din ansökan!
Företag: Folktandvården, Boda Borås
Ort: Borås
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Borås, Tandhygienist Folktandvården, Boda Borås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Björkekärr ligger på Studiegången mitt i Björkekärr, en kvart med buss från centralen. Kliniken  har sex behandlingsrum och vi är 17 medarbetare.  Vi arbetar efter individuella schema för att täcka öppettider från 7-18. Arbetsuppgifter - Som tandhygienist arbetar du i team i samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. - Du utför undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde, jobbar hälsofrämjande och motiverar till egenvård och ett gott munhälsobeteende samt utför parodbehandlingar. - Vid behov assistera eller jobba i receptionen eller utför arbetsuppgifter som är förknippade med ett gott och effektivt omhändertagande av våra patienter. - Vi tänker att du även inspirerar till  och deltar i klinikens utvecklingsarbete. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Kunskap i dataprogrammet T4. Goda allmänna IT-kunskaper. Flexibilitet och nyfikenhet på framtida förändringsmöjligheter ser vi som ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården Västra Götaland, Björkekärr, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Göteborg, Tandhygienist Folktandvården Västra Götaland, Björkekärr, Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Tandvården Sjöborren Tandvården Sjöborren är en liten trivsam klinik med en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi bedriver både barn och vuxentandvård och utför de flesta typer av behandlingar. Vi har också en käkkirurg knuten till oss. Nuvarande mottagning öppnade för knappt nio år sedan i Praktikertjänsts regi. Den tandhygienist som varit med från starten planerar att pensionera sig till sommaren, så vi söker en ny medarbetare fr.o.m. september. Besök gärna vår hemsida. Arbetsuppgifter I första hand tandhygienistens sedvanliga arbetsuppgifter som depuration och undersökningar av såväl barn som vuxna. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Personliga egenskaper Vi söker dig som gillar ditt jobb och vill utvecklas i ett nytt team. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du passar in i vår arbetsgrupp.
Företag: Tandvården Sjöborren
Ort: Sotenäs
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sotenäs, Tandhygienist Tandvården Sjöborren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet. Beskrivning Folktandvården City ligger centralt i Skövde, fem minuters promenad från resecentrum. På kliniken arbetar idag 5 tandläkare, 3 tandhygienist samt 10 tandsköterskor.   Under 2014 kommer Folktandvåren City och Billingen att slås ihop till en klinik i helt nyrenoverade lokaler.   Väljer du att arbeta hos oss får du verkligen arbeta med hela din kompetens då vi har ett stort patientklientel i alla åldrar. Dina blivande arbetskamrater är glada, positiva och engagerade. Ett utmanande och utvecklande arbete väntar Dig. Vill du ha information om orten så hittar du det på kommunens hemsida www.skovde.se. Arbetsuppgifter Alla arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde men med tonvikt på barn- och ungdomstandvård. Du får också möjligheter till kompetensutveckling.  Vi arbetar med databaserad tidbok och journalsystem T4. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist Är du nyutexaminerad får du en omfattande handledning. Förutom god odontologisk kompetens lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga samt ett positivt och trevligt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Har du handledarutbildning eller ett stort intresse för handledning är detta ett plus.   Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Folktandvården, City Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Skövde, Tandhygienist Folktandvården, City Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet. Beskrivning Detta är ett tillfälle för Dig som vill uppleva stimulansen i att arbeta på en liten klinik med många kunniga medarbetare. Vi söker Dig som är engagerad, positiv och som vill vara med om att utveckla vår klinik. Kungshamn är tillsammans med Smögen och Hunnebostrand huvudorterna i Sotenäs kommun på Bohuskusten. Kommunen har drygt 9 000 invånare som utökas sommartid då vi servar med akuttandvård. Arbetsuppgifter Ditt arbete som tandhygienist hos oss består av i huvudsak vuxentandvård med inriktning på Frisktandvård. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Är du nyutbildad tandhygienist får du genomgå ett omfattande och väl genomtänkt handledningsprogram. Ett plus är om du kan T4 och har goda datakunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid flexibilitet, god samarbetsförmåga, socialkompetens och personlig lämplighet. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Folktandvården, Kungshamn
Ort: Sotenäs
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sotenäs, Tandhygienist Folktandvården, Kungshamn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet. Beskrivning I Mölndal är vi tre kliniker med gemensam ledning och mycket nära samarbete. Klinikerna ligger ett par kilometer från varandra i centrala Mölndal med goda kommunikationer inom kommunen och Göteborg. På kliniken arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Nu söker vi ytterligare en hygienist som är nyfiken på utveckling och möjligheter inom teamtandvård. Tillsammans har vi en bred kompetens för patienter i alla åldrar. Vi arbetar med protetik inklusive implantat, kirurgi, lustgas, äldretandvård och estetisk tandvård och har ett bra samarbete med specialistkliniker. Vi arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Här är delaktighet och ansvar en viktig ingrediens i vardagen. Vi arbetar i team med tydliga mål, tandläkarna är teamledare och alla arbetar med skiftgång. Kliniken är helt digitaliserad vad avser journal och röntgen (T4 och Romexis). Arbetsuppgifter Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt teamarbete med fördelning av patienter och arbetsuppgifter inom barn- och vuxentandvård. Kvalifikationer Tandhygienist legitimation. Gärna erfarenhet av både barn och vuxna. Intresse av att arbeta i team, stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Folktandvården Åby, Mölndal
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Mölndal, Tandhygienist Folktandvården Åby, Mölndal
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist sökes till Folktandvården
Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss. Folktandvården i Östergötland behöver tandhygienister som kan tillföra kompetens och entusiasm för vår utveckling Vi försöker skapa nya attraktiva valmöjligheter för både erfarna och nyutexaminerade tandhygienister som vill arbeta hos oss och vi behöver nu ytterligare medarbetare inom allmäntandvården Druvan  i Norrköping. Kliniken samarbetar med FTV Vikbolandet och har gemensam klinikledning. Arbetsbeskrivning Inom allmäntandvården har du omväxlande arbetsuppgifter och vi arbetar med hälsoinriktad tandvård med hög kvalitet och service. I det kliniska arbetet behandlar du både barn- och vuxen patienter. Vi vill att du ska uppskatta teamarbetets utvecklingsmöjligheter och att du vill medverka i utvecklingen av delegerat arbetssätt och i arbetet ingår också assistans.   Utbildning och erfarenhet Förutom att du ska vara legitimerad tandhygienist så ska du ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Personliga egenskaper För att klara dessa arbetsuppgifter behöver du kunna arbeta självständigt och vara initiativrik. Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du är också öppen för nya utmaningar och intresserad av att utveckla dig inom ditt yrke. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och kliniska förmåga. Ser du fram emot omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter då kommer du säkert att trivas hos oss.  Anställning och information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsättning sker efter överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Klinikchef Ulf Magnusson, 010-104 29 11, 010-104 29 19. Kliniksamordnare Marie Claesson , 010-104 29 17. Fackliga företrädare för SRAT är Lena Helge Swenson, 010-103 88 82 och för Vision Ann Johansson, 010-104 30 46. Ansökan Sista ansökningsdag är den 19 juli 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist sökes till Folktandvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist sökes till Folktandvården

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Fruängens Läkarhus Vi jobbar i Fruängens Läkarhus, i en praktik med 2 tandläkarteam. Du jobbar med mig och min tandsköterska i vårt team. Arbetsuppgifter Vi behöver din hjälp 2 dagar i veckan, du kan själv styra vilka dagar du kan arbeta. Vi har ett övervägande vuxenklientel, med tonvikt på medelålders och äldre patienter. Din uppgift blir att hjälpa dem med de parodontala problem de har. Du jobbar i eget rum som du är ensam användare av. Kvalifikationer Dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta i ett litet team är viktiga, samt självklart dina professionella kunskaper.
Företag: Fruängens Läkarhus
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stockholm, Tandhygienist Fruängens Läkarhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist till Täby kyrkby
Tandhygienist till Täby Kyrkby (vikariat) Vi erbjuder Vi söker en erfaren tandhygienist till vår klinik i Täby kyrkby centrum. Kliniken ligger i anslutning till Roslagsbanan och bussar till Täby, Danderyd och Arninge. På vår klinik arbetar tio glada och trevliga medarbetare varav tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi hjälps åt med det mesta och trivs tillsammans i ljusa och fräscha lokaler. Vi söker Våra patienter har god tandhälsa och efterfrågar tandvård av högsta kvalitet med god estetik, hög service och bra bemötande. Våra tandhygienister arbetar idag huvudsakligen traditionellt med både barn- och vuxenpatienter med varierat behandlingspanorama. Vi söker en medarbetare som är beredd att rycka in överallt. Om du är en person som är engagerad, flexibel, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga är du precis den vi söker! Vidare bör du vara ekonomiskt medveten och intresserad av att tillsammans med oss utveckla och driva vår verksamhet framåt, samtidigt som du är duktig på att skapa goda relationer. Du är kvalitetsmedveten och sätter våra patienter i fokus. Kliniken har datoriserat journal- och tidbokningssystem T4 samt digital röntgen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är Ett vikariat på deltid under perioden 130916-140915. Är du intresserad? Kontakta gärna klinikchef Bita Lindekrans, tel 08-123 161 90 eller arbetsledare Karin Lind tel 08-123 161 85. Kontaktperson för SRAT är Helen Ahlgren tfn 08-123 169 80. Välkommen med din ansökan senast den 2 augusti!
Företag: Folktandvården
Ort: Täby
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist till Täby kyrkby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist till Täby kyrkby

TANDHYGIENIST
Sökes för tillsvidaretjänst. Anställning enligt avtal. Behandlingen omfattar både vuxna och barn. Inriktningen blir mot parodontit, behandling av denna samt profylaktisk behandling. Vi jobbar enligt förkortad arbetsvecka med full lön. Bra lön samt förmåner såsom privat sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag (5000:-/år), utökad semester mm utlovas. Cura Tandvård är en relativt liten klinik med 3 anställda samt 1 tandläkare. Vi jobbar delegerat inom många moment. Stor vikt kommer läggas på personligheten hos den sökande. Önskvärt är en glad, trevlig samt strukturerad person som tål att ha många järn i elden. God kunskap inom estetisk tandvård favoriseras. Goda möjligheter kommer finnas för vidareutbildning samt kurser. Hör gärna av dig med frågor!
Företag: TANDLÄKARE JOHAN HELLBLOM AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga TANDHYGIENIST jobb, TANDHYGIENIST Östersund, TANDHYGIENIST TANDLÄKARE JOHAN HELLBLOM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDHYGIENIST

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Magnus Johansson Söderlund Praktikertjänstpraktik (Diplomerad Adderamottagning) med 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Praktiken är belägen i centrala Huskvarna. Mottagningen är väl inarbetad och har funnits i många år. Vår idé är att skapa friska munnar med kompetent och välmående personal. Förmånligt friskvårdsbidrag! Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga hygienistuppgifter -allt från undersökningar till kosmetisk tandvård. Främst vuxentandvård. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist som är mogen och har flerårig yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Personliga egenskaper Du är varm i omhändertagandet, noggrann, fokuserad och trivs bra i yrkesrollen.
Företag: Magnus Johansson Söderlund
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Jönköping, Tandhygienist Magnus Johansson Söderlund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist i Malmö
Vill du jobba i ett ungt team av framtidens tandvårdspersonal? Vi jobbar med den senaste teknologin och kliniken är ett center för klinisk forskning där samtliga medarbetare är delaktiga. Vi söker nu en tandhygienist till sedvanliga arbetsuppgifter för en tandhygienist. Vi är idag två tandläkare, tre tandsköterskor, en tandhygienist som arbetar i en mindre, trevlig mottagning med god patienttillströmning och gott anseende. Välkommen med din skriftliga ansökan via brev eller mail. För mer information se gärna vår hemsida: www.tandlakarejohansson.se
Företag: Tandläkare Pär Johansson AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist i Malmö

Tandhygienist
Folktandvården Gottsunda Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Folktandvården Gottsunda i Uppsala ligger i stadens västra delar, i en stadsdel som växer. På vår trivsamma klinik är vi 15 personer varav två tandhygienister, fem tandläkare och åtta tandsköterskor, och vi har ett gott arbetsklimat. Vi kan erbjuda omväxlande arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling. Kliniken kommer att driva ett projekt med mångkulturellt perspektiv för att förbättra munhälsan i området med start hösten 2013. Vi söker nu en tandhygienist. Dina arbetsuppgifter blir patientarbete i barn-och vuxentandvård, med sedvanliga tandhygienistuppgifter och undersökningar, men du kommer också att ha en del av arbetstiden i projektet. Du bör ha intresse för och förmåga att arbeta på andra arenor än kliniken. Erfarenhet av utåtriktad verksamhet i skolor och på äldreboenden är meriterande. Vi arbetar i team och du arbetar självständigt men i nära samarbete med tandläkare och tandsköterskor. Utöver goda yrkeskunskaper ska du fungera bra såväl i grupp som självständigt, ha god kommunikationsförmåga och vara initiativrik. Den personliga lämpligheten är viktig för oss. Är du nyexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram. Tillträde enligt överenskommelse. Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv! Upplysningar Klinikchef Åsa Bergholm 018-611 65 82 HR-konsult Lisa Sterner 018-611 61 96 För SRAT Marie-Louise Hagman Gustafsson 070-532 82 89 För Vision Margaretha Vilén, 018-611 65 64 Välkommen att söka via länken nedan. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer FTV32/2013 till Folktandvårdens kansli, 750 17 Uppsala. Ansökan ska vara inkommen senast 19 augusti. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Folktandvården/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Uppsala, Tandhygienist Folktandvården/Landstinget i Uppsala län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist till Folktandvården Nyhem/Oskarström
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Närsjukvården Halland är en del av Region Halland och är den förvaltning som driver Vårdcentralen Halland och Folktandvården Halland. "En frisk mun för alla - alltid!" är Folktandvårdens vision. För att kunna nå dit krävs det att vi är en kompetent, målinriktad grupp - i en sådan grupp trivs man. Patientfokus, arbetsglädje, utveckling och laganda är orden som betyder mycket för oss. Beskrivning Vår Folktandvårdsenhet består av två kliniker, Nyhem och Oskarström med gemensam ledning. Nyhemskliniken, Halmstads största, ligger i de södra stadsdelarna ett stenkast från Halmstads expanderande högskola och resecentrum. Vår systerklinik Oskarström ligger två mil från centrum i den vackra Nissadalen. På klinikerna arbetar totalt 38 medarbetare med hög och varierande kompetens, varav 7 är tandhygienister. Vi arbetar i en positiv anda där delaktighet och ansvar är viktiga ingredienser i vardagen. Vill du ha information om orterna besök gärna kommunens hemsida www.halmstad.se. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga tandhygienistuppgifter. • Ditt arbete som tandhygienist hos oss består i huvudsak av barn och vuxentandvård med inriktning på Frisktandvård samt patientadministration och sterilarbete. • Du utför undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde, jobbar hälsofrämjande och motiverar till egenvård och ett gott munhälsobeteende samt utför parodbehandlingar. • Vid behov assistera eller jobba i receptionen eller utföra arbetsuppgifter som är förknippade med ett gott och effektivt omhändertagande av våra patienter. • Som tandhygienist hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. • Vi tänker att du även inspirerar till och deltar i klinikernas utvecklingsarbete. Det varierande vårdbehovet hos invånarna ger goda möjligheter till att använda hela sin kompetens och möjlighet att utveckla sig inom yrket. Tjänsten innebär arbete på två kliniker, dels vår klinik i Halmstad och dels vår mindre klinik i Oskarström. Tjänstebil finns på kliniken. KVALIFIKATIONER Legitimerad tandhygienist. Tidigare erfarenhet inom tandhygiensityrket är meriterande. Vi har datoriserat journalsystem (opus) och digital röntgen varav erfarenhet och goda allmänna IT-kunskaper är ett plus. Körkort är det bra om du har. Du ska kunna arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas trivas i en stor personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och vi värdesätter ett gott medarbetarskap.
Företag: Region Halland, Folktandvården Nyhem/Oskarström
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist till Folktandvården Nyhem/Oskarström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist till Folktandvården Nyhem/Oskarström

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om stureplan 15 Liten och trivsam mottagning mitt på stureplan Arbetsuppgifter sedvanligt tandhygienist arbete Kvalifikationer Leg Tandhygienist Personliga egenskaper Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och har alltid patienten i fokus . Du är ansvarsfull och har en ödmjuk inställning. Det är en fördel om du har erfarenhet av tandvård.
Företag: stureplan 15
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stockholm, Tandhygienist stureplan 15
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist, folktandvården Våxnäs, Karlstad
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Folktandvården i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på deltid 30 timmar per vecka och är öppna för att diskutera andra arbetstider. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen bestå av sedvanliga arbetsuppgifter inom kompetensområdet. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 6 tandläkare, 7 tandhygienister och 11 tandsköterskor. KVALIFIKATIONER Tandhygienistexamen.
Företag: Landstinget i Värmland, Ftv Karlstad Våxnäs
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist, folktandvården Våxnäs, Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist, folktandvården Våxnäs, Karlstad

Tandhygienist sökes
Till vår nyetablerade, moderna och väl utrustade tandläkarpraktik i Ulriksdal söker vi nu en tandhygienist med några års erfarenhet som är flexibel, energisk och är intresserad av att tillsammans med tandläkaren utveckla kliniken. God samarbetsförmåga är viktig då du har nära samarbete med tandläkaren. Arbetsuppgifter Utöver sedvanliga tandhygienistuppgifter ska du även ansvara för sterilen och ha goda kunskaper hur arbetsuppgifterna i sterilen ska skötas. Även receptionsarbete och tandläkarassistans kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Du ska ha höga kvalitetskrav på ditt arbete då vi arbetar med högkvalitativ tandvård och med patienten i fokus. Vi använder OPUS journalsystem varför det är meriterande om du har arbetat med det tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Referenser kommer att krävas.
Företag: DENTON TANDVÅRD AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist sökes


Sök lediga jobb Tandhygienist

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se