Tandläkare jobb - lediga jobb

Tandläkare jobb Tandläkare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tandläkare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tandläkare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Tandläkare med spetskompetens inom kirurgi till Norrtälje- Norrtälje

 2. Tandhygienist- Stockholm

 3. Tandsköterska- Stockholm

 4. Tandsköterska - tandsköterskestuderande- Stockholm

 5. Odontologisk utredare/tandläkare- Stockholm

 6. Tandläkare- Botkyrka

 7. Verksamhetschef/Allmäntandläkare- Orsa

 8. Allmäntandläkare Resurscentrum- Falun

 9. Allmäntandläkare- Rättvik

 10. Tandsköterska- Västervik

 11. Specialisttandläkare inom käkkirurgi- Växjö

 12. Tandläkare till Folktandvården Norr i Växjö- Växjö

 13. Tandläkare till Folktandvården Staffanstorp- Staffanstorp

 14. Övertandläkare till Folktandvården Skåne i Helsingborg/Kristianstad/Malmö- Malmö

 15. Specialisttandläkare i Protetik till Centrum för specialisttandvård, Lund- Lund

 16. Tandläkare, folktandvården Hermes, Säffle- Säffle

 17. Tandläkare, Storuman- Umeå

 18. Tandläkare- Härnösand

 19. Tandläkare- Lerum

 20. Tandläkare- Borås

 21. Tandläkare- Vara

 22. Tandsköterska- Vara

 23. Tandläkare- Göteborg

 24. Tandläkare till Tandläkarhuset Tidahom- Tidaholm

 25. Tandläkare- Strömstad

 26. Tandsköterska- Göteborg

 27. Tandläkare- Skövde

 28. Tandläkare- Skövde

 29. Övertandläkare i käkkirurgi sökes till Käkkirurgiska kliniken US- Linköping

 30. TANDHYGIENIST- Östersund

 31. Tandhygienist i Malmö- Malmö

 32. Tandläkare- Uppsala

 33. Tandläkare- Trollhättan

 34. Tandläkare till Folktandvården Löddeköpinge- Kävlinge

 35. Tandläkare- Stockholm

 36. Tandläkare- Stockholm

 37. Tandläkare till Björkhagen- Stockholm

 38. Tandläkare- Lilla Edet

 39. Tandläkare till Folktandvården Nyhem och Oskarström, Halmstad- Halmstad

 40. Tandläkare Jokkmokk- Jokkmokk


Mer beskrivning

Tandläkare med spetskompetens inom kirurgi till Norrtälje
Tandläkare med spetskompetens inom kirurgi till Norrtälje Folktandvården Stockholm finns till för alla människor i alla åldrar. Vår verksamhet omfattar vuxna och barn, allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialistområden, fortbildning och kliniskt utvecklingsarbete. Vi är ett landstingsägt bolag och omsätter drygt 1,4 miljarder kronor per år. Våra kärnvärden är nyfiken, omtänksam och tillgänglig. Kom och arbeta med oss i hjärtat av Roslagen och var med och utveckla framtidens tandvård! Vi erbjuder ett intressant arbete i en stimulerande miljö, där utveckling är en naturlig del av vår verksamhet. Du kommer att ansvara för vårt kirurgiarbete och ingå i ett kirurgi/protetik team bestående av tre tandläkare varav en tandläkare är nischtandläkare i protetik. Arbetsuppgifterna är främst kirurgi men är varierande och innehåller både barn- och vuxentandvård. Vi har ett utvecklat arbete inom implantat, både i kirurgi och protetik.  Vår affärsidé är att med hög kvalitet, kompetens och socialt engagemang ge allt fler kunder en kostnadseffektiv tandvård. Det här förutsätter bland annat ett utvecklat samarbete och kontinuerligt kunskapsbyte. Frisktandvård är en självklarhet i vårt odontologiska arbete vilket du givetvis bidrar i. På Folktandvården i Norrtälje är vi 39 medarbetare, med hög kompetens inom allmäntandvård. Vi har även spetskompetens inom tandvårdsrädsla, protetik, implantat och ortodonti. Kliniken ligger mitt i centrala Norrtälje med goda kommunikationsmöjligheter. Vi har mycket god kundtillströmning. Vi söker en legitimerad tandläkare med erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Du har hög kompetens inom kirurgi. För dig står kunden i fokus, du lägger stor vikt vid kvalitet och har ett ekonomiskt tänk. Du tycker det är viktigt att samarbeta. Du är tydlig och trevlig i din kommunikation och för dig är det en självklarhet att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i vår arbetsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Är du intresserad? Kontakta gärna klinikchef Maria Kungs tel 08-123 154 73 eller arbetsledare Rose-Marie Odelby tel 08-123 154 44. Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 15 234. Välkommen med din ansökan senast den 130812.
Företag: Folktandvården
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare med spetskompetens inom kirurgi till Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare med spetskompetens inom kirurgi till Norrtälje

Tandhygienist
Verksamhetsbeskrivning: Vi är en tandläkare och två sköterskor som arbetar med laser, implantat och estetik i en modern praktik i city. Praktiken är ansluten till Praktikertjänst AB. Om praktikertjänst: Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Utbildning/Erfarenhet: Vi ser gärna att du är 40 + då vi vill att du har har minst 5 - 10 års erfarenhet. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en tandhygienist.
Företag: Tandläkare Hans Ersander
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stockholm, Tandhygienist Tandläkare Hans Ersander
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandsköterska
Tandsköterska Beskrivning av arbetsuppgifter: Assistera tandläkaren, svara i telefon, sköta steril, städning, viss administration. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Då vi ständigt jobbar med patienter så är det viktigt att du behärskar svenska bra i tal och skrift. Arbetar med Opus i både journal och tidbok samt digital röntgen. Datorvana ses som en nödvändighet. Personliga egenskaper Vi söker dig som är glad, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du är ansvarsfull, ambitiös och gör det där lilla extra för att patienten ska bli nöjd. God kommunikationsförmåga är ett krav.
Företag: Tandläkare Maria Abraham
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Stockholm, Tandsköterska Tandläkare Maria Abraham
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Tandsköterska - tandsköterskestuderande
Om kliniken: Modern, fräsch och centralt belägen gruppklinik på Götgatan 55, 5 tr, nära Medborgarplatsen i Stockholm. På kliniken arbetar 4 tandläkare med var sin tandsköterska och en tandhygienist. Nu söker jag en tandsköterska på 35-40 tim/vecka. Arbetet består av konventionell vuxen- och viss barntandvård. Därtill, för den som vill lära sig mer om oral kirurgi och oral medicin, kommer denna anställning erbjuda ett unikt lärotillfälle. Vi utför all poliklinisk käkkirurgi från enklare ingrepp till implantatkirurgi. Det ställs inget krav på tidigare erfarenhet av oral kirurgi. All journaladministration sker i programmet ALMA. Arbetsuppgifter: Sedvanliga tandsköterskeuppgifter på behandlingsrum och steril. Ansvar för viss administration som kallelser, patientkontakter via telefon och inköp. Ett delegerat arbetssätt beroende på dina kvalifikationer och erfarenheter. Kvalifikationer: Du är tandsköterska med tandsköterskeutbildning eller motsvarande alt. tandsköterskestuderande (med endast praktiken kvar). Goda kunskaper i svenska språket. Datavana är meriterande. Positiv, god social kompetens, ordningsam och ansvarsfull.
Företag: Hustandläkaren i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska - tandsköterskestuderande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska - tandsköterskestuderande

Odontologisk utredare/tandläkare
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi har även en roll på apoteksmarknaden där vi ska bidra till god service och tillgänglighet på apotek i Sverige. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi söker en odontologisk utredare till avdelningen för tandvårdsstöd. På avdelningen arbetar tandläkare, jurister, statistiker och ekonomer. Vi beslutar om vilka behandlingar som ska ingå i högkostnadsskyddet för tandvård och vilka beloppsgränser som ska gälla. Vi bestämmer även referenspriser för olika tandvårdsåtgärder. Kopplat till avdelningen finns en beslutande nämnd ? Nämnden för statligt tandvårdsstöd. Arbetsuppgifterna innebär - Löpande uppdatera och vidareutveckla regelverket för högkostnadsskyddet inom tandvårdsstödet - Vidareutveckla information och utbildning inom tandvårdsstödet - Initiera och leda kvalitets- och utvecklingsarbete om det statliga tandvårdsstödet - Ta fram underlag till nämndens beslut - Medverka vid kontakter med tandvårdens aktörer och berörda myndigheter - Löpande utvärdera tandvårdsstödet i samarbete med specialister från andra discipliner - Följa och analysera utvecklingen inom tandvårdsbranschen i samarbete med specialister från andra discipliner Vi arbetar i tvärvetenskapliga team där tandläkare, ekonomer, statistiker och jurister jobbar tillsammans för att nå bästa möjliga resultat utifrån var och ens unika kompetens. Kvalifikationer Vi söker dig som har - Tandläkarutbildning - Bred erfarenhet av den kliniska tandvårdens olika områden samt mångårig klinisk tjänstgöring - God kännedom om den svenska tandvårdsmarknaden, dess aktörer, myndigheter och organisationer - God kunskap om det statliga tandvårdsstödet - Erfarenhet av övergripande verksamhet inom tandvården såsom planering, administration och/eller utbildning - God förmåga att arbeta i team och att ta ansvar för det egna arbetet Övrigt TLV vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en organisation med stor förändringstakt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningen är en tillsvidareanställning. Deltid kan diskuteras. TLV tillämpar 6-månaders provanställning. Närmare upplysningar om arbetet lämnas av chef för avdelningen för tandvårdsstöd Gun-Britt Lundin, telefon 070-605 21 76. Besök gärna TLV:s hemsida: www.tlv.se . Fackliga upplysningar: SACO Åsa Tormod, telefon 08-568 420 68 och ST Britt-Mari Lidholm, telefon 08-568 420 60. I denna rekrytering samarbetar vid med Jobbet AB. Välkommen med din intresseanmälan med meritförteckning, märkt dnr 1395/2013, senast den 19 augusti 2013 via www.jobbet.se .
Företag: TLV Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Odontologisk utredare/tandläkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Odontologisk utredare/tandläkare

Tandläkare
Kort beskrivning av företaget: Växande privatpraktik i Tumba Centrum. God tillströmning av nya patienter. Trivsam miljö. Vi är fem anställda: Tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. För att öka praktikens tillgänlighet behövs fler medarbetare: Tandläkare på deltid och tandsköterska (deltid) som kan ta iniciativet och arbeta delegerat. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter under eget ansvar. 6-månaders provanställning tillämpas. Beskrivning av kvalifikationer: Professionella kvalifikationer hos tandläkare och några års erfarenhet. God sammarbetsvilja och arbetsförmåga. Personliga egenskaper har stor betydelse. Färdighet i Opusprogram.
Företag: Tandhälsa Therese Ticander AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Botkyrka, Tandläkare Tandhälsa Therese Ticander AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Verksamhetschef/Allmäntandläkare
Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet. Kvalifikationer Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation och intresse för personal-, verksamhets- och ekonomifrågor. Erfarenhet av arbete i en arbetsledande roll är meriterande, liksom erfarenhet och utbildning inom personal, ekonomi, kommunikation, ledarskap eller liknande som bedöms relevant. Kunskap om de lagar och förordningar som styr tandvården, samt erfarenhet det personaladministrativa systemet Heroma är meriterande, liksom arbete inom offentlig sektor, i synnerhet tandvård eller hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ledarskapsförmåga. Du är en engagerad person med stark vilja att arbeta kvalitets- och resultatinriktat. Du har förmågan att driva och utveckla en verksamhet samt att motivera dina medarbetare och få dem att växa i sina roller. Du arbetar bra tillsammans med andra människor samt kommunicerar med båda patienter och medarbetare på ett lyhört och smidigt sätt. Du är inte rädd för att konfronteras med olika viljor, fatta obekväma beslut eller hålla det svåra samtalet. Vidare är du är bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Som tandläkare tycker du att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Du använder svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifter Som verksamhetschef har till uppgift att leda, organisera och utveckla verksamheten. Du ansvarar för verksamhetsplanering och att klinikens verksamhetsmål uppnås. Du har personalansvar över medarbetarna på kliniken med allt vad det innebär, såsom medarbetarsamtal, lönesättning, rehabilitering, bemanning och rekrytering, säkerhet och arbetsmiljö med mera. Du leder och fördelar arbetet, ansvar för den kliniska verksamheten och tillgängligheten för patienterna. Till din hjälp i det administrativa arbetet har du en 1:a tandsköterska. Du rapporterar till tandvårdschefen och arbetar i nätverk med andra verksamhetschefer inom Folktandvården Dalarna, för att på så sätt bidra till hela organisationens måluppfyllelse och utveckling. Du kommer även arbeta kliniskt med varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper och alla typer av behandlingar. Handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande ingår också i arbetet. På kliniken arbetar för närvarande sex tandsköterskor, två tandhygienister, två tandläkare samt en tandläkare/verksamhetschef. Övrigt Du kommer att ingå i ett individuellt chefsutvecklingsprogram och genomgå Landstinget Dalarnas chefsutbildning. Alla nyanställda deltar i Folktandvården Dalarnas introduktionsprogram. Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför obligatoriska drogtest vid all nyanställning. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden till våra tjänster. Folktandvården samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna genom tjänsten Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se
Företag: Folktandvården Landstinget Dalarna
Ort: Orsa
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef/Allmäntandläkare jobb, Verksamhetschef/Allmäntandläkare Orsa, Verksamhetschef/Allmäntandläkare Folktandvården Landstinget Dalarna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef/Allmäntandläkare

Allmäntandläkare Resurscentrum
Folktandvården Dalarna söker tre allmäntandläkare till vårt nystartade Resurscentrum Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet. Nu söker vi till vårt resurscentrum, en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig. Kvalifikationer Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation och minst fem års erfarenhet av allmäntandvård i Sverige. Dokumenterad erfarenhet att jobba med flera olika typer av behandlingar och patientgrupper är meriterande, liksom kunskaper i datasystemet T4. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste klara av att arbeta i pressade vårdsituationer med bristande bemanning. Du bör vara flexibel, prestigelös, ha god samarbetsförmåga och kommunicera med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifter Resurscentrum är en ny organisatorisk enhet i Folktandvården Dalarna och leds av personalchefen från kansliet i Falun. Ändamålet är att säkerställa tillgång på tandläkarresurser inom allmäntandvården vid tillfälliga vakanser. Ett uppdrag på en enskild klinik sträcker sig upp till maximalt sex månader, men kan vara kortare beroende på behov. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. Handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande ingår också som en del av arbetet. Ett gott samarbete med verksamhetschefen och övrig personal på respektive klinik, samt med våra specialisttandläkare, är en förutsättning för att göra ett gott arbete. Du ska också vilja jobba med verksamhetsutveckling och sprida goda exempel. Information om arbetsplatsen Arbetsfältet kommer att vara på våra allmäntandvårdskliniker i hela Dalarnas län, från Idre i norr till Smedjebacken i söder. Vi har ca 500 medarbetare. Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Vi erbjuder ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete, god stämning och arbetsgemenskap. Övrigt Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram. Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför obligatoriska drogtest vid all nyanställning. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden till våra tjänster. Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV, gärna med mail, till folktandvarden.kansli@ltdalarna.se. Ange referensnummer T34-13 i ämnesraden!
Företag: Folktandvården Landstinget Dalarna
Ort: Falun
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Allmäntandläkare Resurscentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmäntandläkare Resurscentrum

Allmäntandläkare
Folktandvården i Rättvik söker en Allmäntandläkare Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet. Nu söker vi till vår klinik i Rättvik en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig. Kvalifikationer Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4, är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifter Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet. Information om arbetsplatsen På kliniken i Rättvik arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare, tre tandläkare, tre tandhygienister och sju tandsköterskor. Kliniken har sex behandlingsrum och digital röntgen. Vi använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Vi är ett glatt gäng där samarbete har en stor betydelse. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare. Det kan bli aktuellt med tjänstgöring på andra kliniker inom närområdet. Övrigt Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram. Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför obligatoriska drogtest vid all nyanställning. Vi eftersträvar också en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden till våra tjänster. Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se Rättvik, ligger naturskönt vid Siljan . Här finns stora möjligheter att ha ett aktivt friluftsliv . För ytterligare information se www.rattvik.se Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV, gärna med mail, till folktandvarden.kansli@ltdalarna.se. Ange referensnummer T29-13 i ämnesraden!
Företag: Folktandvården Landstinget Dalarna
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Allmäntandläkare jobb, Allmäntandläkare Rättvik, Allmäntandläkare Folktandvården Landstinget Dalarna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmäntandläkare

Tandsköterska
Tandutsikten/ Tandläkare Magnus Folckner AB är en centralt belägen tandläkarpraktik i Västervik. Vi är två tandläkare med kringpersonal, totalt 9 personer, som bedriver allmäntandvård för barn och vuxna INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Tandsköterska Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska så som assistans, sterilarbete, receptionsarbete samt egen patientbehandling (profylax) Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad tandsköterska, gärna med några års erfarenhet och vana av eget patientarbete så som profylax, lokalanestesi samt avtryckstagning. Dock inget krav.
Företag: Tandläkare Magnus Folckner AB
Ort: Västervik
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Västervik, Tandsköterska Tandläkare Magnus Folckner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Specialisttandläkare inom käkkirurgi
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". I Landstinget Kronoberg har vi samlat all specialisttandvård inom en klinik. Förutom käkkirurgi bedriver vi odontologisk radiologi, bettfysiologi, ortodonti, parodontologi, pedodonti, protetik samt sjukhustandvård. Käkkirurgin ryms i lokaler på sjukhuset och har ett nära samarbete med övriga medicinska specialiteter inom vård, utbildning och forskning. ARBETSUPPGIFTER Vid kliniken finns två specialister i käkkirurgi. Vi bedriver sedvanlig käkkirurgisk verksamhet inkluderande traumakirurgi, implantatverksamhet samt oralmedicinsk diagnostik och behandling. Tillsammans med det kliniska arbetet är utbildningsverksamhet och utvecklingsarbete viktiga delar i uppdraget som käkkirurg. Kliniken deltar i forskningsprojekt i samarbete med Malmö Högskola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har specialistkomptens inom käkkirurgi. Erfarenhet inom ämnesområdet är meriterande. Du är en person med engagemang, som söker ett stimulerade arbete i en utvecklande miljö. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, initiativförmåga och flexibilitet.
Företag: Landstinget Kronoberg, Tandvårdscentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialisttandläkare inom käkkirurgi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialisttandläkare inom käkkirurgi

Tandläkare till Folktandvården Norr i Växjö
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Folktandvården Norr i Växjö erbjuder ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en stor klinik med väl inarbetade team, där vi eftersträvar delegerat arbetssätt och teamtandvård. Som medarbetare hos oss får du ta del av olika förmåner, såsom regelbunden kompetensutveckling, friskvårds- och massagebidrag. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett omväxlande arbete, som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du får tillämpa din kompetens och erfarenhet inom hela vårdspektrat, för barn såväl som för vuxna.Vi har ett väl fungerade samarbete med länets specialister. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och ett bra bemötande. Då vi eftersträvar teamtandvård är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Kronoberg, Tandvårdscentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Folktandvården Norr i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Folktandvården Norr i Växjö

Tandläkare till Folktandvården Staffanstorp
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och påverka framtidens tandvård? Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens? Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans? Bra för vi behöver dig! Folktandvården Skåne har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård för alla och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Vår organisation kännetecknas av engagemang, kundorientering, ansvar och kompetens att bedriva hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Folktandvården Skånes vision är att alla skåningar skall kunna leva livet leende och vår verksamhetsidé är att vi arbetar för bättre munhälsa i Skåne. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi en kompetent och engagerad tandläkare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Folktandvården Staffanstorp är en trevlig klinik med 25 anställda som vill ta del av dina kunskaper och som vill ge dig kompetensutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdom och vuxna. KVALIFIKATIONER Du har tandläkarexamen med språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi vill att du har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård samt att du trivs med att arbeta i team. Som person är du engagerad, positiv och noggrann i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och ett mycket gott bemötande mot våra patienter. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang erbjuder vi dig bl a - introduktionsprogram och nätverksträffar - kompetensutveckling - friskvårdsbidrag
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Folktandvården Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Folktandvården Staffanstorp

Övertandläkare till Folktandvården Skåne i Helsingborg/Kristianstad/Malmö
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Folktandvården Skåne har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård för alla och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Vår organisation kännetecknas av engagemang, kundorientering, ansvar och kompetens att bedriva hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Folktandvården Skånes vision är att alla skåningar skall kunna leva livet leende och vår verksamhetsidé är att vi arbetar för bättre munhälsa i Skåne. ARBETSUPPGIFTER Vi söker följande specialister till följande orter: •Endodontist till Kristianstad •Oral protetiker till Helsingborg och Malmö (Med möjlighet att bli ämnesföreträdare) •Parodontolog till Helsingborg •Pedodontister till Helsingborg och Malmö På våra specialistcentrum arbetar alla specialiteter under samma tak. Det ger unika möjligheter till samarbete och kompetensöverföring. Dina ämneskollegor från övriga specialistcentrum träffar du regelbundet på ämnesträffar. Där arbetar ni med utveckling av odontologi och arbetsmetoder för hela Folktandvården Skåne. Vi erbjuder -en multidisciplinär arbetsplats -modern utrustning i moderna lokaler -aktivt erfarenhetsutbyte inom specialiteten -möjlighet till forskning och utveckling -stimulerande samarbetsformer med allmäntandvården -en miljö där den kliniska utbildningen av specialisttandläkare sker KVALIFIKATIONER Vi förväntar oss att du -är mål- och resultatinriktad -engagerar dig i verksamhetens utveckling -sätter patienten i fokus -är en problemlösare -har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team -är legitimerad tandläkare med specialistkompetens i endodonti/oral protetik/parodontologi eller pedodonti Du kommer arbeta med härliga kollegor i en stimulerande arbetsmiljö med bra ledarskap. Specialisttandvården är inne i en viktig utvecklingsfas och du kommer att få möjlighet att påverka vår framtid. Folktandvården Skånes specialistverksamhet är uppdelad på fyra "Centrum för specialisttandvård". På varje centrum finns kliniker för samtliga specialiteter, endodonti, oral protetik, ortodonti, parodontologi, pedodonti samt sjukhustandvård. Våra centrum finns i Helsingborg, Lund, Kristianstad och Malmö.
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Övertandläkare till Folktandvården Skåne i Helsingborg/Kristianstad/Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Övertandläkare till Folktandvården Skåne i Helsingborg/Kristianstad/Malmö

Specialisttandläkare i Protetik till Centrum för specialisttandvård, Lund
Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och påverka framtidens tandvård? Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens? Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans? Bra för vi behöver dig! Folktandvården har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård genom hela livet och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Centrat där protetik ingår ligger centralt belägen i Lund och i närhet till offentliga buss- och tågförbindelser. Övriga specialiteter är endodonti, pedodonti, parodontologi och ortodonti samt sjukhustandvård. Samtliga specialiteter arbetar nära varandra. Folktandvården Skåne specialisttandvård finns organiserad på fyra centra: Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Vi utvecklar kontinuerligt samarbetet inom kliniken med alltmer delegerat arbete till klinikens tandsköterskor och administrativa personal. Och likväl mellan specialiteterna som med allmäntandvården. Målet är minskade väntetider, ökat kunskapsutbyte samt effektivare former för remisshantering, konsultationer, utbildningar och kommunikation. I Lund är sedan tidigare två protetiker samt en ST-tandläkare samt assisterande tandsköterskor och medicinsk sekretare anställda inom Protetik och cirka 60 personer på hela centrat. ARBETSUPPGIFTER Vi kan erbjuda dig att få: - Arbeta på en protetikklinik med bred och utvecklande protetik - Arbeta tillsammans med andra protetiker och erfarna tandsköterskor - Ha tillgång till flera andra specialister i samma lokal - Ha regelbundna terapimöten med andra odontologiska och medicinska specialister - Få en möjlighet till eget utvecklingsarbete genom FoU-medel - Bevaka utvecklingen inom ämnesområdet - Deltaga/medverka i utbildningsverksamheten inom Regionen - Deltaga/medverka i olika sammanhang med allmäntandvården KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med specialistkompetens i protetik. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 är ett krav.
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Lund
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialisttandläkare i Protetik till Centrum för specialisttandvård, Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialisttandläkare i Protetik till Centrum för specialisttandvård, Lund

Tandläkare, folktandvården Hermes, Säffle
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Tandläkare till Säffle. Till vår klinik Hermes söker vi nu en engagerad och kvalitetsmedveten tandläkare, då vår nuvarande snart går i pension. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men vi diskuterar gärna individuella arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 4 tandsköterskor. I Säffle kommun bor ca 16 000 invånare. Här kan man njuta av lugna paddeltag i stilla vattendrag, fiska gös i Byälven i centrala Säffle, cykla dressin mitt i den grönskande naturen, packa picnic-korgen för en skärgårdstur på Vänern som är Europas största sötvattensskärgård m.m. Är du intresserad av jakt finns det även goda möjligheter till det. För mer information se www.saffle.se KVALIFIKATIONER Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande.
Företag: Landstinget i Värmland, Ftv Säffle Hermes
Ort: Säffle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare, folktandvården Hermes, Säffle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare, folktandvården Hermes, Säffle

Tandläkare, Storuman
Vi söker allmäntandläkare till Storuman. Folktandvården Västerbotten erbjuder ett mångsidigt arbete i en inspirerande miljö där utveckling är en naturlig del av vår verksamhet. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård! Folktandvården Västerbotten - vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi. Folktandvården Storuman ingår som en del i en större basenhet som utgörs av tandklinikerna Lycksele lasarett och Stenbergska i Lycksele samt kliniken i Tärnaby. Här arbetar totalt 12 tandläkare. Sjukhustandvård, kirurgi, narkostandvård och protetik ingår också i basenheten och i Lycksele finns även en tandregleringsklinik. Närheten till Tandläkarhögskolan skapar goda förutsättningar för vidareutveckling i yrket i form av både kurser och auskultationer. Folktandvården är också delaktig i att arbeta fram ett glesbygdsmedicinskat center i Storuman med fokus på forskning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du få tillämpa din kompetens och erfarenhet inom hela vårdspektrat. Vi har ett bra och nära samarbete med övriga tandläkare på basenheten och även med länets specialisttandläkare. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Förutom utbildning och tidigare erfarenhet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och ett bra bemötande.
Företag: Västerbottens läns landsting, Folktandvård
Ort: Umeå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare, Storuman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare, Storuman

Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Tandläkare Michael Stridh Tandläkarekedjan har bedrivit tandläkarpraktik i Härnösand under 30 år. Våra kunder kräver allt mer service och kvalitet och därför ligger vi i startgroparna för en expansion. Härnösand erbjuder en fantastisk boendemiljö och ett härligt fritids- och kulturliv. Du får eget utbildningskonto för utveckling. Arbetsuppgifter Vi behöver förstärka vår verksamhet med ytterligare en tandläkare. Vi erbjuder all sorts tandvård, med särskild inriktning på protetik samt implantat. Tjänsten innebär arbete vid våra kliniker i Härnösand och Bollstabruk. Vi är öppna för olika samarbetsformer, även deltid. Kvalifikationer Stor vikt läggs vid personlighet. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du gillar att vara "spindeln i nätet". Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel.
Företag: Tandläkare Michael Stridh
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Härnösand, Tandläkare Tandläkare Michael Stridh
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Kliniken är centralt belägen i Floda, med goda kommunikationer till Göteborg som ligger tre mil bort. Vi är ett gäng på 6 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi finns i nya, fräscha och nyrenoverade lokaler där vi är samlokaliserade med vårdcentralen. Vårt patienttryck är hårt och vi har en god ekonomi. Vi söker Dig som är engagerad, positiv och som vill vara med om att utveckla vår klinik. Vi ser gärna att Du har arbetat något år och är trygg i Din yrkesroll. Du är också medveten om verksamhetens krav på ekonomi och vårdkvalitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Hör av Dig om Du har frågor! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med både barn- och vuxenpatienter Kvalifikationer Legitimerad tandläkare.
Företag: Folktandvården, Floda
Ort: Lerum
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Lerum, Tandläkare Folktandvården, Floda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Dalsjöfors ligger 1,5 mil utanför Borås På kliniken jobbar 10 personer, varav 3 tandläkare och 2 tandhygienister. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och alltid vill ge den bästa service till våra patienter. Vi söker en engagerad tandläkare som tycker om att vidareutveckla klinik och verksamhet. Har du erfarenhet och är speciellt intresserad av kirurgi och protetik är detta meriterande. Vi arbetar med att utnyttja allas kompetens på bästa sätt, vilken innebär en tydlig arbetsfördelning, öppna dörrar och mycket kommunikation mellan alla medarbetare. På kliniken utförs alla typer av tandvård.Vi utför både barn- och vuxentandvård Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård, rikskuponger som lunchsubvention med mera.   Kvalifikationer Legitimerad tandläkare. Den allra viktigaste egenskapen hos den vi söker, utöver rätt kompetens, är rätt inställning till vår arbetsmodell, vision och kärnvärden. Förutom odontologisk kompetens lägger  vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, empati, bemötande, kommunikationsförmåga och viljan att fortsätta utvecklas.
Företag: Folktandvården Dalsjöfors
Ort: Borås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Borås, Tandläkare Folktandvården Dalsjöfors
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Vara är en kommun med framåtanda som ligger mitt i Västra Götalandsregionen. Här finns stort kulturutbud med bland annat Vara Konserthus och kulturskola, utbildningsmöjligheter och goda kommunikationer. På Folktandvården Vara arbetar fyra tandläkare, fyra tandhygienister och sju tandsköterskor,På Folktandvården Grästorp arbetar 2 tandläkare,en tandhyginist och 3 tandsköterskor, som alla ser fram emot att träffa dig. Vi arbetar i fräscha lokaler i nybyggd klinik med modern utrustning och använder journalsystemet T 4. Vi är måna om dej som medarbetare och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård med mera. Vi söker dig som är engagerad och kvalitetsmedveten och vill ge god service till våra patienter.Dessutom stimuleras av att vara med och vidareutveckla kliniken. Arbetsuppgifter Som tandläkare hos oss arbetar du i team med övrig personal och sätter patienten främst. Här möter du alla åldersgrupper och alla typer av behandlingar.  Kvalifikationer Vi vänder oss till dig som är legitimerad tandläkare och som värdesätter kvalitet i det kliniska arbetet, såväl som i bemötandet av patienter. Vi ser gärna att du har erfarenhet.   Vi ställer stora krav på personlig lämplighet som en positiv attityd och social kompetens.
Företag: Folktandvården, Vara
Ort: Vara
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Vara, Tandläkare Folktandvården, Vara
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandsköterska
Kliniken är belägen i Vara, nära tågstationen och torget. Vi söker nu en tandsköterska. Praktiken bedriver idag allmän vuxentandvård, estetisk tandvård, akut tandvård, oral kirurgi, implantatkirurgi och implantatprotetik. Hög kvalitet i verksamheten är något som vi värderar högt och är stolta över. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer innefatta tandläkarassistans, operationsassistans, sterilarbete, reception m.m. Kvalifikationer Tandsköterskeutbildning, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du bör vara positiv, flexibel, ha god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du ska vara engagerad och intresserad av att utvecklas i ditt arbete, ha ett flexibelt tankesätt och lätt till skratt. Goda kunskaper i svenska samt datorvana ser vi som en självklarhet och erfarenhet av programmet Alma är ett plus. Framförallt ska du ge våra patienter ett gott omhändertagande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.
Företag: Tandläkare Jwamer Jalal AB
Ort: Vara
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Vara, Tandsköterska Tandläkare Jwamer Jalal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Bergsjön ligger på Rymdtorget mitt i Bergsjön. Kliniken är renoverad 2004 och har 8 behandlingsrum. Vi är 17 medarbetare. Vi söker en tandläkare som vill arbeta i ett mångkulturellt område med såväl barn- som vuxentandvård. Arbetsuppgifter Du kommer att ta hand om både barn- och vuxenpatienter Kvalifikationer Legitimerad tandläkare, gärna med några års erfarenheter av barn- och vuxentandvård. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För dig som är nyutexaminerad eller med kort yrkeserfarenhet som tandläkare kan vi erbjuda handledning så väl som ett utvecklat introduktionsprogram. Hos oss är kompetensutveckling ett prioriterat område med goda möjligheter till auskultation på våra specialistkliniker samt kurser och vidareutbildning. Detta säkerställs utifrån varje anställds behov i en individuell utvecklingsplan.
Företag: Folktandvården Bergsjön, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Göteborg, Tandläkare Folktandvården Bergsjön, Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare till Tandläkarhuset Tidahom
Vi söker en tandläkare till vår privat tandläkarklinik i Tidaholm. Vår verksamhet omfattar mest vuxen tandvård. Du är serviceinriktad, lätt att samarbeta med, flexibel och har en god ekonomisk insikt . Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i vår arbetsgrupp. Eftersom vi har varierande arbetstider ska du vara beredd att arbeta till kl 19.00 två dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 3 månader provanställning.
Företag: TANDLÄKARTEAM LY & LAM AB
Ort: Tidaholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Tandläkarhuset Tidahom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Tandläkarhuset Tidahom

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Strömstad kommun har 12 000 invånare och hälften av dessa bor i centrum. Staden ligger vid havet och är omgett av svenska skogar och av Norge. Om sommaren har kommunen 60 000 glada sommargäster som vi servar med akuttandvård under två månader. Kliniken är centralt belägen och vi som arbetar här är fem tandläkare, tre tandhygienister och tio tandsköterskor. Vi tar hand om 2 500 barn och 3 500 vuxna och utför det mesta av den vård som efterfrågas. Resterande vårdbehov täcks upp av nära samarbete med specialisttandvården. Arbetsuppgifter Vi söker en entusiastisk och noggrann tandläkare som kan arbeta med både barn och vuxentandvård. Kvalifikationer Legitimerad tandläkare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Strömstad
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Strömstad, Tandläkare Folktandvården, Strömstad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Elvanstandläkare Vill du veta mer om oss besök vår hemsida: www.elvanstandlakare.se Arbetsuppgifter Arbetet består av traditionellt tandskötersketarbete,delegerat arbete med assistans till allmäntandläkare och specialister. Tjänsten är en deltidstjänst på 90% dvs. 36h/vecka. Vi arbetar enligt solo-group konceptet. Vi bedriver idag all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö med mycket modern design. Tjänsten planeras för tillträde under hösten 2013. Kvalifikationer Det är en fördel om du som söker har några års yrkeserfarenhet, men du kommer dessutom ha stora möjligheter att utvecklas hos oss. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vana av Opus och delegerat arbete är meriterande. Personliga egenskaper Vi söker dig som brinner för ditt arbete och vill utvecklas inom din yrkesroll. Ett gott ordningssinne samt att ligga steget före vid planering och förberedelser förväntas.
Företag: Elvanstandläkare
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Göteborg, Tandsköterska Elvanstandläkare
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet. Beskrivning Folktandvården Skultorp ligger i södra delen av Skövde. Vi är 12 medarbetare som delar på 6 behandlingsrum.  3 ½ tandläkare, 2 ½ tandhygienister och 6 tandsköterskor. Våra led- ord är arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Vi söker en ny medarbetare och behöver dig som lägger stort engagemang i kvalité, utveckling, service samt intresse för handledning. Samarbetsförmåga, flexibilitet och arbetsglädje värderar vi högt och vi har alltid patienten i fokus. Vill du ha information om orten så hittar du det på kommunens hemsida http://www.skovde.se/. Arbetsuppgifter Barn- och vuxentandvård med tonvikt på vuxentandvård Kvalifikationer Legitimerad tandläkare. Vi söker dig som är erfaren och har handledarutbildning och har intresse av att handleda yngre kollegor. Gärna kunskaper i T4. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen att söka ! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Folktandvården Skultorp, Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Skövde, Tandläkare Folktandvården Skultorp, Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet. Beskrivning Folktandvården Billingen ligger centralt i Skövde, en kvarts promenad från Resecentrum. På kliniken jobbar idag 3,5 tandläkare, 3 tandhygienister och 7 tandsköterskor.  Under 2014 kommer folktandvården Billingen och City att slås samman till en klinik i helt nybyggda lokaler. Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård med mera.  Arbetsuppgifter Som tandläkare hos oss arbetar du i team med övrig personal och sätter patienten främst. Här möter du alla åldersgrupper och alla typer av behandlingar. Kvalifikationer Legitimerad tandläkare Vi vänder oss till dig som brinner för att utveckla verksamhet och att motivera andra. Du har stort engagemang för ditt arbete, är serviceminded och kundfokuserad och ser de möjligheter som en stor tandvårdsorganisation kan erbjuda. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.  Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Folktandvården, Billingen Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Skövde, Tandläkare Folktandvården, Billingen Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Övertandläkare i käkkirurgi sökes till Käkkirurgiska kliniken US
Käkkliniken som ingår i Sinnescentrum vid Universitetssjukhuset i Linköping, har ett brett verksamhetsområde inom käkkirurgi, käkortopedi, oralmedicin, och sjukhustandvård. Kliniken är godkänd som specialistutbildningsklinik i käkkirurgi. Vi bedriver läns-, regions- och utomlänssjukvård/tandvård. Vi har ett nära samarbete med plastikkirurgiska-, neurokirurgiska- och öronkliniken vid sjukhuset. På kliniken finns cirka 38 personer anställda varav fem övertandläkare i käkkirurgi, tre ST-tandläkare och två assistenttandläkare på kirurgsektionen, tre av tandläkarna är disputerade. Arbetsbeskrivning Förutom sedvanliga käkkirurgiska uppgifter ingår utbildning av ST-tandläkare i käkkirurgi, allmäntandläkare och övrig tandvårdspersonal. Kliniken har två jourlinjer, vilket innebär dygnet runt jour i tjänsten. Kliniken är kopplad till Hälsouniversitetet och det finns goda möjligheter till forsknings– och utvecklingsarbete. Vi söker dig som Har stort intresse och engagemang i ditt arbete, är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Kvalifikationskrav Du ska vara legitimerad tandläkare med specialistkompetens i oralkirurgi. Erfarenhet av käkkirurgisk verksamhet, intresse för undervisning och forskningserfarenhet är meriterande. Goda svenska språkkunskaper är ett krav. Anställning och information Det här är en tillsvidaretjänst på heltid med beräknat tillträde 1 januari 2014 eller efter överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Agneta Marcusson, 010-103 85 48, 010-103 85 58 eller 0705-35 65 58, agneta.marcusson@lio.se Facklig företrädare är övertandläkare Elionor Ärleskog, 010-103 85 54, elinor.arleskog@lio.se Ansökan Sista ansökningsdag är 15 augusti 2013.  Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansökningshandlingar tas ej emot via ovanstående e-postadress. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Övertandläkare i käkkirurgi sökes till Käkkirurgiska kliniken US jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Övertandläkare i käkkirurgi sökes till Käkkirurgiska kliniken US

TANDHYGIENIST
Sökes för tillsvidaretjänst. Anställning enligt avtal. Behandlingen omfattar både vuxna och barn. Inriktningen blir mot parodontit, behandling av denna samt profylaktisk behandling. Vi jobbar enligt förkortad arbetsvecka med full lön. Bra lön samt förmåner såsom privat sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag (5000:-/år), utökad semester mm utlovas. Cura Tandvård är en relativt liten klinik med 3 anställda samt 1 tandläkare. Vi jobbar delegerat inom många moment. Stor vikt kommer läggas på personligheten hos den sökande. Önskvärt är en glad, trevlig samt strukturerad person som tål att ha många järn i elden. God kunskap inom estetisk tandvård favoriseras. Goda möjligheter kommer finnas för vidareutbildning samt kurser. Hör gärna av dig med frågor!
Företag: TANDLÄKARE JOHAN HELLBLOM AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga TANDHYGIENIST jobb, TANDHYGIENIST Östersund, TANDHYGIENIST TANDLÄKARE JOHAN HELLBLOM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDHYGIENIST

Tandhygienist i Malmö
Vill du jobba i ett ungt team av framtidens tandvårdspersonal? Vi jobbar med den senaste teknologin och kliniken är ett center för klinisk forskning där samtliga medarbetare är delaktiga. Vi söker nu en tandhygienist till sedvanliga arbetsuppgifter för en tandhygienist. Vi är idag två tandläkare, tre tandsköterskor, en tandhygienist som arbetar i en mindre, trevlig mottagning med god patienttillströmning och gott anseende. Välkommen med din skriftliga ansökan via brev eller mail. För mer information se gärna vår hemsida: www.tandlakarejohansson.se
Företag: Tandläkare Pär Johansson AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist i Malmö

Tandläkare
Folktandvården Gottsunda Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Folktandvården Gottsunda i Uppsala ligger i stadens västra delar, i en stadsdel som växer. På vår trivsamma klinik är vi 15 personer varav fem tandläkare, två tandhygienister och åtta tandsköterskor och vi har ett gott arbetsklimat. Vi kan erbjuda varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling. Vi söker nu ytterligare en tandläkare som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom protetik och kirurgi. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och även för akuttandvård. Vi ser gärna att du har ett engagemang i ditt arbete och arbetar med hög kvalitet i bemötande och vård samt har god förmåga att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du får gärna ha några års erfarenhet som tandläkare. Är du nyexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram. Tillträde enligt överenskommelse. Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv! Upplysningar Klinikchef Åsa Bergholm 018-611 63 90 HR-konsult Lisa Sterner 018-611 61 96 För TT Isabel Brundin 070-508 13 10 För SRAT Marie-Louise Hagman Gustafsson 070-532 82 89 För Vision Margaretha Vílén 018 - 611 65 64 Välkommen att söka via länken nedan. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer FTV31/2013 till Folktandvårdens kansli, 750 17 Uppsala. Ansökan ska vara inkommen senast 19 augusti. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Folktandvården/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Uppsala, Tandläkare Folktandvården/Landstinget i Uppsala län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning På Folktandvården Källstorp arbetar idag fem tandläkare, fem tandhygienister och 8 tandsköterskor. Vi är en klinik som alldeles nyligen flyttat tillbaka till nyrenoverade och tillbyggda lokaler i Källstorp. Vi har medarbetare med stor erfarenhet och vi kan erbjuda ett brett behandlingspanorama. Vi har många patienter, både barn och vuxna som behöver god vård. Vi jobbar sedan januari 2013  enligt arbetstidsmodell 7-19. Arbetsuppgifter Vi söker nu en tandläkare som vill vara med att skapa vår nya kliniks rutiner och aktivt delta i klinikens kontinuerliga förändringsarbete och utvecklingsarbete. För oss är det viktigt att du vill ta en aktiv del i och plats i vårt arbetslag. Vi söker dig som: - är legitimerad tandläkare - tillför entusiasm och engagemang - vill  och kan arbeta i team; tandläkare , -tandsköterska och -hygienist - arbetar efter de riktlinjer för tandvård som vi inom Folktandvården har - deltar i arbetsgrupper och ansvarsområden inom kliniken - årligen vidareutvecklar dig inom din profession. Om du har en nisch eller intresse har du möjlighet att utveckla det vidare här! Vi vill att du skall utvecklas inom tandläkaryrket såväl som att kliniken utvecklas! På Folktandvården Källstorp kommer du att arbeta tillsammans i ett trivsamt gäng! Är Du nyutexaminerad tandläkare så erbjuder vi ett introduktionsprogram med handledning. Vi erbjuder förmånliga lönevillkor enligt särskild modell. Förutom god odontologisk kompetens lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Hör gärna av dig så berättar vi mer!
Företag: Folktandvården, Källstorp
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Trollhättan, Tandläkare Folktandvården, Källstorp
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare till Folktandvården Löddeköpinge
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och påverka framtidens tandvård? Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens? Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans? Bra för vi behöver dig! Folktandvården Skåne har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård för alla och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Vår organisation kännetecknas av engagemang, kundorientering, ansvar och kompetens att bedriva hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Folktandvården Skånes vision är att alla skåningar skall kunna leva livet leende och vår verksamhetsidé är att vi arbetar för bättre munhälsa i Skåne. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi en kompetent och engagerad tandläkare som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Folktandvården Löddköpinge/Lomma/Bjärred med huvudarbetsplats Löddeköpinge. Detta är en trevlig klinik med 14 anställda varav 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor som vill ta del av dina kunskaper. Folktandvården Löddeköpinge är familjens naturliga val när det gäller tandvård. Vår klinik erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter i alla åldrar, från 1 år och uppåt. Kliniken Löddeköpinge/Lomma/Bjärred är en organisatorisk enhet med gemensam klinikchef. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdom och vuxna. KVALIFIKATIONER Du har tandläkarexamen med språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi vill att du har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård samt att du trivs med att arbeta i team. Dokumenterad protetik/implantatkompetens ses som meriterande. Som person är du engagerad, positiv och noggrann i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och ett mycket gott bemötande mot våra patienter. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang erbjuder vi dig bl a - introduktionsprogram och nätverksträffar - kompetensutveckling - friskvårdsbidrag
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Kävlinge
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Folktandvården Löddeköpinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Folktandvården Löddeköpinge

Tandläkare
Tandläkare sökes till akuttandvårdsmottagning i Sätra.
Företag: Akuttandvården Sätra HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Stockholm, Tandläkare Akuttandvården Sätra HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare
Tandläkare sökes till akuttandvårdsmottagning i Tensta.
Företag: Akuttandvården Tensta HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Stockholm, Tandläkare Akuttandvården Tensta HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare till Björkhagen
Tandläkare till Björkhagen Vill du ha trevliga arbetskamrater och omväxlande arbetsuppgifter, sök till oss!   Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i moderna och fina lokaler nära Gullmarsplan och Stockholm city. Kliniken har tio behandlingsrum där våra tandläkare och tandhygienister erbjuder kvalitativ tandvård till patienter i alla åldrar. Hos oss får du möjlighet att utveckla och använda din kompetens tillsammans med dina kolleger. Vi söker en legitimerad tandläkare med erfarenhet av både barn- och vuxentandvård, men som är speciellt intresserad av barntandvård. Du sätter patienten i fokus och kan kombinera kvalitet i vården med god ekonomi. Du trivs att arbeta självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma. Är du intresserad? Kontakta gärna klinikchef Lena Lundvall-Knieling, tel 08-123 160 85 eller arbetsledare Iris Sörberg, tel 08-123 160 87. Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 152 34.   Välkommen med din ansökan senast den 2013-09-01.
Företag: Folktandvården
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Björkhagen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Björkhagen

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet. Beskrivning Lilla Edet är inte så litet som namnet antyder utan är en alldeles lagom stor ort där du hittar vår fina och trivsamma Folktandvårdsklinik i centrum. Vi har bra kommunikationer både mot Göteborg och norrut och  dessutom är det nära till havet i väster. På kliniken arbetar idag 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Vi vill använda allas kompetens på bästa sätt och dörrarna står alltid öppna för ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. I Lilla Edet bedriver vi ett utvecklingsarbete där vi vill lyfta fram varje medarbetares delaktighet och engagemang i att vår klinik ska fungera så bra som det är möjligt. Välommen att söka till oss! Kvalifikationer Legitimerad tandläkare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Folktandvården, Lilla Edet
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Lilla Edet, Tandläkare Folktandvården, Lilla Edet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Tandläkare till Folktandvården Nyhem och Oskarström, Halmstad
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Närsjukvården Halland är en del av Region Halland och är den förvaltning som driver Vårdcentralen Halland och Folktandvården Halland. "En frisk mun för alla - alltid!" är Folktandvårdens vision. För att kunna nå dit krävs det att vi är en kompetent, målinriktad grupp - i en sådan grupp trivs man. Patientfokus, arbetsglädje, utveckling och laganda är orden som betyder mycket för oss. Beskrivning Vår Folktandvårdsenhet består av två kliniker, Nyhem och Oskarström med gemensam ledning. Nyhemskliniken, Halmstads största, ligger i de södra stadsdelarna ett stenkast från Halmstads expanderande högskola och resecentrum. Vår systerklinik Oskarström ligger två mil från centrum i den vackra Nissadalen. På klinikerna arbetar totalt 38 medarbetare med hög och varierande kompetens, varav 8 är tandläkare. Vi arbetar i en positiv anda där delaktighet och ansvar är viktiga ingredienser i vardagen. Vill du ha information om orterna besök gärna kommunens hemsida www.halmstad.se. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter. Bland annat: • Barn- och vuxentandvård samt patientadministration. • Arbeta aktivt med att erbjuda Frisktandvård till våra patienter. • Arbeta för ett gott och effektivt omhändertagande av våra patienter. Som tandläkare hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. Vi tänker att du även inspirerar till och deltar i klinikernas utvecklingsarbete. Tjänsten innebär arbete på två kliniker, dels vår klinik i Halmstad och dels vår mindre klinik i Oskarström. Tjänstebil finns. KVALIFIKATIONER Tandläkarlegitimation giltig inom EU. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från tandläkaryrket. Vi har datoriserat journalsystem (OPUS) och digital röntgen varför goda allmänna IT-kunskaper är ett plus. Det är bra om du har körkort. Vi söker dig som villig att arbeta efter de riktlinjer för tandvård som vi inom Folktandvården har. Dessutom bör du ha goda kunskaper i lagar och författningar som styr vår verksamhet. Du ska kunna arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet, där du också är medveten om verksamhetens krav på ekonomi. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och samarbete. Du är trygg i din yrkesroll, är flexibel och har god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap. Du förväntas trivas i en stor personalgrupp samt har ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats där det varierande vårdbehovet ger goda möjligheter till att använda hela sin kompetens och möjlighet att utvecklas inom yrket.
Företag: Region Halland, Folktandvården Nyhem/Oskarström
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Folktandvården Nyhem och Oskarström, Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Folktandvården Nyhem och Oskarström, Halmstad

Tandläkare Jokkmokk
Om Arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar". Jokkmokks kommun ligger på Polcirkeln och är till ytan Sveriges näst största kommun.  Hälften av ytan utgörs av ett vidsträckt fjällområde som bjuder på fantastiska upplevelser. Här finns fyra nationalparker och ett flertal naturreservat. Nationalparkerna Sarek, Padjeolanta, Stora Sjöfallet och Muddus ingår i Laponiaområdet. Folktandvården i Jokkmokks kommun består av 2 kliniker, en i Jokkmokk och en i Vuollerim. På kliniken i Jokkmokk arbetar tre tandläkare, sju tandsköterskor och en tandhygienist. Kliniken i Vuollerim är en s.k. annexklinik som bemannas av personal från Jokkmokk. Arbetsuppgifter Ditt arbete som tandläkare omfattar hela spektrat av modern tandvård och förebyggande insatser som leder mot målet ''En frisk mun i alla åldrar''. Du kommer att ha goda möjligheter för individuell profilering och bred kompetensutveckling genom ett mycket omväxlande patientklientel. På kliniken får du handledning av erfarna tandläkare och har möjlighet att konsultera specialister på konsultationsresor. Din bakgrund Vi söker legitimerad tandläkare som är engagerad och positiv, vill arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service. Anställningsfakta Anställningen avser ett vikariat på heltid under 6 månader, från september och med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar individuell lönesättning som tillsammans med andra anställningsvillkor fastställs i diskussion med verksamhetschefen. Vill du veta mer?  För mer information om jobbet kontakta Cliva Erdel - Kickeritz, Verksamhetschef, 072-24 09 360, mail clivia.erdel-kickeritz@nll.se Pia Eriksson, Enhetschef, tel. 0971-44464 (fr 9 aug) alt. mail pia.eriksson@nll.se Fackliga företrädare: Ulf Ek ulf.ek@nll.se
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare Jokkmokk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare Jokkmokk


Sök lediga jobb Tandläkare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se