Lediga jobb Tanum - Söka jobb i Tanum

Lediga jobb Tanum Sök lediga jobb Tanum


Hittade inga lediga jobb på sökning: Tanum. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 2. Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare- Tanum

 3. Undersköterskor, vikariat- Tanum

 4. 2 Fritidspedagoger till Grebbestads RO- Tanum

 5. Socialpedagog- Tanum

 6. Habiliteringspersonal- Tanum

 7. Lärare idrott/svenska 100% åk 4-6- Tanum

 8. Lärare SO 70-100% åk 7-9- Tanum

 9. Habiliteringspersonal, vikariat- Tanum

 10. Socialpedagog- Tanum

 11. Lärare Ma/NO 7-9- Tanum

 12. Speciallärare åk 7-9- Tanum

 13. Speciallärare åk 3-6- Tanum

 14. Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet- Tanum

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 17. IT-chef- Tanum

 18. Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet- Tanum

 19. Förskollärare till ny avdelning- Tanum

 20. Samordnare Kultur - Fritid, heltid- Tanum

 21. Kultursamordnare/Bibliotekarie- Tanum

 22. Lärare till Tanums rektorsområde, tillsvidare- Tanum

 23. Lärare Ma/NO 7-9, tillsvidare- Tanum

 24. Habiliteringsassistent- Tanum

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 26. Enhetschef till funktionshinderverksamheten- Tanum

 27. Biståndsbedömare- Tanum

 28. Fritidspedagog, tillsvidare- Tanum

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 30. Fastighetschef- Tanum

 31. Homepartysäljare - Tanum- Tanum

 32. Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet- Tanum

 33. Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän- Tanum

 34. Undersköterskor- Tanum

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 36. Lärare Lur skola 100% åk 4-6- Tanum

 37. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.- Tanum

 38. Hemtjänst Tanum- Tanum

 39. Lokalvårdare Tanumshede- Tanum

 40. Förskollärare- Tanum


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tanum
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare
Samhällsbyggnadsförvaltningen i Tanums kommun söker en byggnadsinspektör/bygglovshandläggare till plan- och byggavdelningen. Samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och byggavdelning arbetar för miljö- och byggnadsnämnden och har fjorton medarbetare. Vi söker nu ytterligare en handläggare som vill fortsätta arbetet med att utveckla Tanums kommun till en god bebyggd miljö. Tanums kommun har många platser där det råder ett stort bebyggelsetryck men där det samtidigt finns starka allmänna intressen i form av värdefulla kultur-, natur- eller rekreationsvärden och som behöver beaktas vid prövning av nya byggärenden. Vi kan därför utlova ett utmanande och intressant arbete i en unik miljö där avvägningar behöver göras mellan många olika intressen och intressenter. Vi söker i första hand Dig som är byggnadsingenjör eller arkitekt, alternativt har annan lämplig utbildning/bakgrund inom området. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, intresse och kunskaper om gestaltningsfrågor, byggnadsteknik, byggnadsvård, planering, miljöfrågor och plan- och bygglagen (PBL) värdesätts. Du skall tillsammans med övriga handläggare på avdelningen och i samverkan med andra ämnesexperter på förvaltningen självständigt handlägga ärenden rörande bygglov och strandskyddsdispenser. Arbetet ställer stora krav på integritet och serviceanda. Vår organisation är liten, med många varierande arbetsuppgifter. För Dig, som gillar utmaningar, finns därför stora möjligheter att utveckla arbetet på ett intressant och meningsfullt sätt. Det är viktigt att Du kan uttrycka Dig väl i tal och skrift. Körkort för bil är ett krav. För ytterligare information, ring gärna byggnadsinspektör Magnus Johansson, tfn 0525-182 45 eller byggnadsinspektör Kjell Björk, tfn 0525-182 34. Information om facklig representant lämnas av personalkontoret, tfn 0525-180 00. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Välkommen med Din ansökan, meritförteckning och löneanspråk till Tanums kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 457 81 Tanumshede eller e-post tn.diarium@tanum.se. Din ansökan, märkt Byggnadsinspektör, vill vi ha senast den 20 augusti 2013.
Företag: TANUMS KOMMUN, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare jobb, Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare Tanum, Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare TANUMS KOMMUN, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare

Undersköterskor, vikariat
Äldreomsorgen i Tanums kommun söker Undersköterskor till Östanvind Äldreboende. Anställningarna gäller två vikariat på 50 % respektive 80 %, med möjlighet till högre sysselsättningsgrad. Vikariaten sträcker sig till och med september respektive december 2013 med tillträde helst den 19 augusti. Eventuellt kan det bli förlängning för vikariatet på 50 %. Östanvind äldreboende består av tre boendeenheter, två somatikboenden och ett gruppboende för människor med demenssjukdomar. Tjänsterna är placerade på Blåklinten/Gullvivan som är våra somatikboenden. Arbetsuppgifter: Omsorgsarbete utifrån socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Viss datorvana krävs då schemat läggs via dataprogrammet Time Care. Övrigt: Tanum kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö och därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Karin Eriksson, tel. 0525-184 40 eller enhetschef Åsa Engedotter, tel. 0525-184 39. Fackliga företrädare nås på tel. 0525-201 75. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning märkt med "ref nr 233" senast 2013-08-11 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, vikariat

2 Fritidspedagoger till Grebbestads RO
Tanums kommun är beläget i norra Bohuslän och har cirka 12 350 invånare. Förutom en fantastisk och omväxlande miljö med såväl skog och sjöar som kust och hav erbjuder Tanum spännande och utvecklande jobb inom skola och barnomsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen söker 2 Fritidspedagoger till Grebbestads rektorsområde Fritidshemsverksamheten styrs av läroplanens strävansmål med fokus på de sociala målen. Fritidshemmen strävar efter att komplettera skolan genom en mångsidig verksamhet som bygger på helhet och kontinuitet i barnens utveckling och lärande. Barnens intressen och utvecklingsbehov styr aktiviteterna. Fritidshemmen arbetar i arbetslag tillsammans med grundskolans lärare och har även egna verksamhetsmöten. Varaktighet och omfattning Tillsvidare med start höstterminen 2013. Deltid 75-80%. Kvalifikationer Utbildad fritidspedagog, lärare med inriktning mot yngre åldrar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Upplysningar Rektor Ulrika Hjärling, 0525-18475, ulrika.hjarling@tanum.se Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00. Välkommen med din ansökan, märkt med "dnr 2013/0161 Bun", senast 28 juli 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Fritidspedagoger till Grebbestads RO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Fritidspedagoger till Grebbestads RO

Socialpedagog
Avdelning funktionshinder inom Omsorgsförvaltningen i Tanums kommun söker socialpedagog till korttidsboendet Annies Hus. Annies är ett korttidsboende i Tanumshede för barn och vuxna med varierande funktionsnedsättningar. För närvarande kommer tolv barn och vuxna till korttidsboendet. Verksamheten har öppet dygnet runt, året om. Arbetsuppgifter Vi erbjuder ett ansvarsfullt, roligt och omväxlande arbete tillsammans med en engagerad personalgrupp. Vi arbetar utifrån ett socialpedagogiskt och kreativt synsätt som skall medverka till en meningsfull fritid, erbjuda rekreation samt ge stöd, hjälp och omvårdnad till personer med funktionsnedsättning. Arbetet sker utifrån individuella behov och skall bidra till självständighet och personlig utveckling efter egna förutsättningar. I pedagoguppgifterna ingår att leda enhetens pedagogiska arbete genom att arbeta med metoder och dokumentation i genomförandet av insatsen samt arbete med och ansvar för genomförandeplaner. Detta beräknas motsvara cirka 30 %. Kvalifikationer Du har examen från socialpedagogiskt program eller motsvarande utbildning samt minst två års erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Uppdraget kräver att du självständigt kan leda gruppens pedagogiska utvecklingsarbete i samverkan där personalens erfarenheter tas tillvara såväl inom som utanför arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet är mycket varierande och ställer krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Att kunna delta i verksamhetens samtliga arbetsuppgifter och aktiviteter liksom att kunna köra till dessa är ett krav. Vi vill att du är van att arbeta med dator. Tanums kommun eftersträvar att vara en rökfri arbetsplats, därför uppskattar vi att du är rökfri. Övrigt Tjänsten har flexibel arbetstid (Time Care) och huvuddelen av arbetet är förlagt till eftermiddag, kvällar och helger, journätter ingår. Du är välkommen med frågor till enhetschef Jennie Redemo, tel. 0525-182 69 eller samordnare Katarina Hansson, tel. 0525-183 87. Fackliga företrädare nås på tel. 0525-201 75 eller via kommunens växel tel. 0525-180 00. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du är välkommen med din skriftliga ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "ref nr 231" senast 2013-07-31 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se.
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Tanum, Socialpedagog Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Habiliteringspersonal
Avdelning funktionshinder inom Omsorgsförvaltningen i Tanums kommun söker habiliteringspersonal till korttidsverksamhet för barn, unga och vuxna. Vi söker två medarbetare till Annies & Åttan som är ett korttidsboende i Tanumshede för barn och vuxna med varierande funktionsnedsättningar. För närvarande kommer tolv barn och vuxna till korttidsboendet. Verksamheten har öppet dygnet runt, året om. Båda tjänsterna är på 75% varav en är en tillsvidareanställning och den andra är ett vikariat under föräldraledighet t.o.m. 2014-03-31, med eventuell förlängning. Arbetsuppgifter Vi erbjuder ett ansvarsfullt, roligt och omväxlande arbete tillsammans med en engagerad personalgrupp. Vi arbetar utifrån ett socialpedagogiskt och kreativt synsätt som skall medverka till en meningsfull fritid, erbjuda rekreation samt ge stöd, hjälp och omvårdnad till personer med funktionsnedsättning. Arbetet sker utifrån individuella behov och skall bidra till självständighet och personlig utveckling efter egna förutsättningar. Tjänsterna har flexibel arbetstid (Time Care) och huvuddelen av arbetet är förlagt till kvällar och helger, journätter ingår. Kvalifikationer Utbildning med lämplig pedagogisk inriktning som omvårdnadsprogrammet, socialpedagogisk utbildning, fritidspedagogisk utbildning eller liknande, med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet är mycket varierande och ställer krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vi vill att du har körkort och viss datavana. Övrigt Tanums kommun eftersträvar en jämn könsfördelning och att vara en rökfri arbetsplats. Rekrytering kommer ske löpande med önskad anställning från 2013-08-15. Du är välkommen med frågor till enhetschef Jennie Redemo, tel. 0525-182 69 eller samordnare Katarina Hansson, tel. 0525-183 87. Fackliga företrädare nås på tel. 0525-201 75 eller via kommunens växel tel. 0525-180 00. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "ref nr 230" senast 2013-07-31 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal jobb, Habiliteringspersonal Tanum, Habiliteringspersonal Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal

Lärare idrott/svenska 100% åk 4-6
Tanums kommun Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Tanumshede rektorsområde Lärare idrott/svenska 100% åk 4-6 Omfattning: Allmän visstid läsåret 2013/2014 Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6 Märk ansökan: Dnr 2013/0157 Bun Upplysningar Rektor Niklas Viberg , 0525-183 95 Fackliga representanter nås via kommunens växel 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, gärna meritförteckning men inga betyg, märkt med diarienummer 17 juli 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: När vi publicerat en annons kommer vi inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering och vi undanber oss sådana kontakter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott/svenska 100% åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott/svenska 100% åk 4-6

Lärare SO 70-100% åk 7-9
Tanums kommun Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Tanumshede rektorsområde Lärare SO 70-100% åk 7-9 Omfattning: Vikariat läsåret 2013/2014 Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 7-9 Märk ansökan: Dnr 2013/0158 Bun Upplysningar Rektor Niklas Viberg , 0525-183 95 Fackliga representanter nås via kommunens växel 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, gärna meritförteckning men inga betyg, märkt med diarienummer 17 juli 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: När vi publicerat en annons kommer vi inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering och vi undanber oss sådana kontakter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SO 70-100% åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SO 70-100% åk 7-9

Habiliteringspersonal, vikariat
Avdelning Funktionshinder inom Omsorgsförvaltningen i Tanums kommun söker habiliteringspersonal inom Personlig assistans. Vi söker två vikarier, på 75-80%, till och med 2014-03-31 men det kan bli aktuellt med förlängning. Arbetsuppgifter Du kommer att tjänstgöra inom hela handikappomsorgens verksamhet med personlig assistans. Efter ett introduktionsprogram kommer du att tjänstgöra som korttidsresurs och täcka frånvaro samt vid behov förstärka vid dubbelassistans. Kvalifikationer Vi vill att du har omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, förmågan till flexibilitet och förmågan att arbeta självständigt. Är du en person som tycker om att arbeta med människor och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan detta var något för dig. Utdrag ut belastningsregistret är obligatoriskt. Datavana och körkort är ett krav. Övrigt Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Urval sker löpande. Det kan innbära att du kan bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut. Dag, kväll och helgtjänstgöring samt nattjour förekommer. Du är välkommen med frågor till enhetschef Marianne Sandsten, tel 0525-185 61, eller enhetschef Katarina Gedda, tel. 0525-180 83. Fackliga företrädare nås via växeln på tel. 0525-180 00. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning märkt med "ref nr 223" senast 2013-07-31 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal, vikariat

Socialpedagog
Handikappomsorgen i Tanums kommun söker socialpedagog till gruppbostäderna Klippan och Berget. Klippan och Berget är två gruppbostäder med särskild service enligt LSS i Tanumshede som riktar sig till vuxna personer med funktionsnedsättning. Boendena omfattar tillsammans tolv lägenheter. Arbetsuppgifter Att leda enheternas pedagogiska arbete med att utveckla metoder i genomförandet av insatsen. Arbetet som socialpedagog beräknas motsvara cirka hälften av arbetstiden. Övrig tid innebär arbetsuppgifterna att ge stöd och hjälp i det dagliga livet, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull aktiv fritid till de boende. Arbetet sker utifrån de boendes individuella behov, och skall bidra till självständighet efter egna förutsättningar. Du kommer även att ingå i ett nätverk för socialpedagoger. Tjänsten har schemalagd arbetstid och huvuddelen av arbetet är förlagt till dagtid, helgtjänstgöring kan eventuellt komma att ingå. Kvalifikationer Vi söker dig som har socialpedagogiska programmet, KY-utbildning inriktning socialpedagogik eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från arbete inom verksamhetsområdet och är väl förtrogen med aktuell lagstiftning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift med och är van vid att arbeta med dator med kunskaper i officepaketet. Uppdraget kräver att du självständigt kan leda och entusiasmera gruppens pedagogiska utvecklingsarbete. Det är viktigt att arbetet sker i samverkan med berörda, där personalens erfarenheter tas tillvara såväl inom som utanför arbetsplatsen. Arbetet är mycket varierande och det är viktigt att du har stor inlevelseförmåga, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du har körkort. Övrigt Befattningen är en tillsvidareanställning på 90% med tillsättning 2012-09-01 eller enligt överenskommelse. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö, därför uppskattar vi att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till områdeschef Anette Nyberg, tel. 0525-180 85 eller avdelningschef Sirene Johansson, tel. 0525-183 23. Fackliga företrädare nås via kommunens växel tel. 0525-180 00. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "ref nr 208" senast 2013-08-01 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Tanum, Socialpedagog Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Lärare Ma/NO 7-9
TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen söker till Tanumshede rektorsområde Lärare Ma/NO 7-9 Tjänsten är för närvarande placerad på Tanumskolan i årskurs 7-9 och är en tidsbegränsad anställning under höstterminen 2013 med trolig förlängning. Varaktighet: Tidsbegränsad anställning ht 2013 Kvalifikationer: Lärare med behörighet i Ma/NO åk 7-9. Upplysninga: Rektor Niklas Viberg, 0525-183 95 Fackliga representanter nås via kommunens växel 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, gärna meritförteckning men inga betyg, märkt med diarienummer Dnr 141 Bun, senast 26 juni 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO 7-9

Speciallärare åk 7-9
TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen söker till Tanumshede rektorsområde Speciallärare åk 7-9 Vi söker en speciallärare för årskurs 7-9 på Tanumskolan med ansvar för arbetet med kartläggningar kring elever i behov av särskilt stöd samt att stödja organisationen att upprätta åtgärdsprogram. I tjänsten ingår också arbeta tillsammans med övriga pedagoger med åtgärder kopplade till elever i mindre och större grupper. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde augusti 2013. Omfattning: 100 % Varaktighet:Tillsvidare Kvalifikationer: Lärarexamen, speciallärare. Upplysningar: Rektor Niklas Viberg, 0525-183 95 Fackliga representanter nås via kommunens växel 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, gärna meritförteckning men inga betyg, märkt med diarienummer Dnr 142 Bun, senast 26 juni under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare åk 7-9

Speciallärare åk 3-6
TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen söker till Tanumshede rektorsområde Speciallärare årskurs 3-6 Vi söker en speciallärare för årskurs 3-6 på Tanumskolan med ansvar för arbetet med kartläggningar kring elever i behov av särskilt stöd samt att stödja organisationen att upprätta åtgärdsprogram. I tjänsten ingår också arbeta tillsammans med övriga pedagoger med åtgärder kopplade till elever i mindre och större grupper och undervisning i SvA. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde augusti 2013. Omfattning: 100 % Varaktighet:Tillsvidare Kvalifikationer: Lärarexamen, speciallärare. Önskvärt med behörighet i SvA. Upplysningar Rektor Carina Romgård, 0525-183 91 Fackliga representanter nås via kommunens växel 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, gärna meritförteckning men inga betyg, märkt med diarienummer Dnr 143 Bun, senast 26 juni 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare åk 3-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare åk 3-6

Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanum kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tanum
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tanum
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tanum
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

IT-chef
Tanums kommun söker IT-chef. Arbetsuppgifter Som IT-chef ansvarar du för ledning och utveckling av Tanums kommuns centrala IT-avdelning. Rollen handlar till stor del om att förstå behovet hos kommunens/kommunala bolagens verksamheter och att tillsammans med IT-avdelningens medarbetare utveckla och kommunicera hur IT kan användas för att utveckla verksamheten. I uppgiften ingår att företräda IT och förankra strategiska val som avdelningen gör. Det är du som har huvudansvaret för avdelningens ekonomi-, personal- och verksamhetsprocesser. Kvalifikationer Vi sätter stor vikt vid din förmåga att leda avdelningens medarbetare mot uppsatta mål. Med kunden i fokus har du förmågan att skapa förutsättningar för verksamheten och medarbetarna att kontinuerligt utvecklas för att leverera tjänster med hög kvalitet. Du har en utpräglad samarbetsförmåga och förmåga att skapa förtroende hos såväl medarbetare, kunder som leverantörer. Som person är du öppen och prestigelös och har ett starkt intresse för att leda, samordna och utveckla verksamhet och människor. Du har förmåga att entusiasmera dina medarbetare i ett stödjande och stimulerande klimat. Du har en adekvat teknisk utbildning liksom dokumenterade ledaregenskaper och erfarenheter av att arbeta som chef och ledare. Du har en bred IT-kunskap samt god erfarenhet av att arbeta i en modern IT-verksamhet med innovativt tänkande och helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och du ska kunna uttrycka dig väl i skrift. Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av kommunchef Ulf Ericsson eller IT-chef Ingmar Thoresson på tfn 0525-180 00. Information om facklig representant lämnas av personalkontoret, tfn 0525-180 00. Ansökan Välkommen med din ansökan till Tanums kommun, Kommunkansliet, 457 81 Tanumshede eller e-post ks.diarium@tanum.se. Sista ansökningsdag Vi vill ha din ansökan senast den 2 september 2013.
Företag: Tanums kommun
Ort: Tanum
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga IT-chef jobb, IT-chef Tanum, IT-chef Tanums kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-chef

Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanum kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tanum
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet

Förskollärare till ny avdelning
Tanums kommun är beläget i norra Bohuslän. Vi har en mångfald naturmiljöer representerade; kustland och skärgård, inland med jordbruksmark, skogsområden och insjöar. Kommunen har cirka 12 350 invånare. Förutom en fantastisk och omväxlande miljö med såväl skog och sjöar som kust och hav erbjuder Tanum spännande och utvecklande jobb inom skola och barnomsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen söker Förskollärare Förskolan i Tanumshede är inne i en utvecklingsprocess där vi öppnar nya förskoleavdelningar och söker förskollärare som vill vara med i den processen. Vi låter oss inspireras av Reggio Emilia filosofin där arbetet tillsammans med barnen sker utifrån en tro på det kompetenta barnet som kan och vill om vi ger det möjligheter. Våra förskolemiljöer ska locka, inspirera och utmana barnen så att de får många möjligheter att utveckla sitt lärande. Förskolan har en tydlig pedagogisk idé och en organistion som möjliggör möten i olika forum där pedagogiska samtal och reflektioner är grunden. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation för att synliggöra barns lärprocesser och som en del i det systematiska kvalitetsarbetet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan avdelningar där vi kan frigöra tid för reflektionstid i hela arbetslaget och planeringstid för förskollärare. Goda möjligheter till komptensutveckling både internt och externt. Arbetsuppgifter Vi söker förskollärare som gärna vill vara med i utvecklingen av verksamheten i vår förskola. Vi ser att du har barnen i fokus och en stark tilltro till deras förmågor och kompetens. Varaktighet och omfattning: Tillsvidare/tidsbegränsad anställning, 50-100% Kvalifikationer: Utbildad förskollärare gärna med specialkompetens inom något område, till exempel matematik, bild, pedagogista eller atelierista. Upplysningar Förskolechef Margareta Kostovska, 0525-183 28 Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00 Ansökan Välkommen med din ansökan, märkt med ?dnr 168 Bun? senast 31 augusti 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till ny avdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till ny avdelning

Samordnare Kultur - Fritid, heltid
TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen, Kultur & Fritid Söker Samordnare Fritid-Ungdom, heltid Tanums kommun i norra Bohuslän har skog och hav, klippor och sol men också ett rikt friluftsliv, en mångfald av idrottsföreningar och ett aktivt kulturliv. Tävlingsdans och musikfestivaler för unga finns liksom vikingamarknad med teaterverksamhet och konstskolan Gerlesborg. Kultur & Fritid organiserar fyra fritidsgårdar och fyra bibliotek i Tanums kommun och handhar kommunens föreningsbidrag och kulturverksamhet under Barn- och utbildningsförvaltningen. Verksamheten har 20 anställda. Vår samordnare går vidare för att pröva annat arbete och nu söker vi dig som vill ersätta henne under frånvaron med chans till förlängning. Fritidsgårdarna arbetar för ungdomar hela dagen och oberoende av var de befinner sig. Fritidsgårdarna befinner sig just nu i ett utvecklingsarbete (KEKS) och arbetar mot en verksamhet där de besökande ungdomarna är reellt delaktiga och föreslår såväl som genomför verksamheten. Fem fritidsledare, en ungdomsvägledare och ett antal timanställda fritidsledare sköter öppethållandet på gårdarna och övrig verksamhet. Stor del av samordnararbetet innebär nätverkande mellan förvaltningarna och tillsammans med grannkommuner samt kontakter med utvecklingskommuner inom KEKS och vissa regionala institutioner. Du håller också i träffar och utbildningar för fritidsledarna och är deras kontakt på avdelningen. Självständigt arbete kring planering och budget i samarbete med fritidspersonalen och kultur- och fritidschefen. Kontakt med föreningar, politiker m fl i frågor som rör unga. Samordning av fritidsgårdarna, schemaläggning, inköp och ekonomi ingår, liksom praktiskt fritidsledararbete med lägerresor, temaveckor och programverksamhet. Din fasta arbetsplats finns på Ungdomens Hus i Tanumshede med 3 kollegor, men ditt arbete innebär resor i och utanför kommunen. Omfattning och varaktighet Vikariat, 100 % med start omgående eller enligt överenskommelse till och med 141031. Kvällar och helger förekommer. Kvalifikationer: Lämplig bakgrund är fritidsledare eller motsvarande kompetens. God förmåga att arbeta självständigt, intresse för utveckling och att hitta nya lösningar för samarbete kring ungas verklighet. Erfarenhet av ekonomihantering. Erfarenhet från coachande arbetssätt är önskvärt. B-körkort är ett krav. Tanums kommun har en Alkohol- och drogförebyggande policy samt en Tobaksförebyggande policy. Vi ser gärna att du är tobaksfri. Upplysningar Kultur- och fritidschef Eva Pettersson, 0525-182 32 Fritidssamordnare Malin Stenelind, 0525-181 51 Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0525-180 00 Välkommen med din ansökan märkt med ?167?, senast den 13 september 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare Kultur - Fritid, heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare Kultur - Fritid, heltid

Kultursamordnare/Bibliotekarie
TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen, Kultur & Fritid söker En kultursamordnare/bibliotekarie, vikariat 85 % Tanums kommun i norra Bohuslän har skog och hav, klippor och sol, men är också en av landets kulturarbetartätaste kommuner och har konstskolan Gerlesborg, Världsarvet vid Vitlycke Museum och Grebbestad folkhögskola inom sina gränser. Tanum Kultur & Fritid vill använda en utbildningsvakans till att utveckla marknadsföringen och informationen kring verksamhet och program inom kultur och bibliotek och söker dig som vill ha ett självständigt arbete men också gärna jobbar i team. Tjänsten ingår i Kultur & Fritid med 20 kollegor på fyra biblioteksfilialer och fyra fritidsgårdar samt kulturverksamhet och föreningsstöd. Dina arbetsuppgifter I tjänsten ingår planering och genomförande av arrangemang för barn och vuxna tillsammans med kultur- och fritidschefen liksom samarbete kring arrangemang på bibliotek och fritidsgårdar med deras personal och med ideella arrangörer. Du håller själv i nätverksgrupper kring barnkultur mm och gör underlag för annons- och affischproduktion samt sköter information via webben, facebook osv. Utrymme finns för egna initiativ för kreativ person. Vi ser gärna nya idéer kring hur marknadsföringen ska genomföras och spännande metoder att nå ut med information kring vår verksamhet. Biblioteksarbete på huvudbiblioteket i Kulturhuset Futura kan förekomma. Kvalifikationer: Lämplig högskoleutbildning i kulturämnen, information eller marknadsföring. Kunskap om webbhantering, layout och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Gärna god kännedom om barnkultur. Körkort B. Tillgång till egen bil är en fördel. Du ska vara idérik och drivande, sätta besökaren i centrum samt kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Intresse för att utveckla programverksamheten och ge din glädje vidare för att nå publiken på gamla och nya sätt. Omfattning och varaktighet för båda tjänsterna Anställning deltid 85% med tillträde omgående till och med 2014-05-15. Möjlighet till förlängning. Arbete på kvällar och helger förekommer. Upplysningar Eva Pettersson, chef Kultur & Fritid, 0525-182 32 Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, märkt med ?166?, senast 13 september 2013 under adress: Tanums kommun Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 Tanumshede bun.diarium@tanum.se
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kultursamordnare/Bibliotekarie jobb, Kultursamordnare/Bibliotekarie Tanum, Kultursamordnare/Bibliotekarie Tanums kommun, BUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kultursamordnare/Bibliotekarie

Lärare till Tanums rektorsområde, tillsvidare
Tanums kommun är beläget i norra Bohuslän och har cirka 12 350 invånare. Förutom en fantastisk och omväxlande miljö med såväl skog och sjöar som kust och hav erbjuder Tanum spännande och utvecklande jobb inom skola och barnomsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Lurs skola i Tanumshede rektorsområde Lurs skola är en F-6 skola i Tanums kommuns norr om centralorten Tanumshede. Skolan har ca 50 elever. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår dagliga verksamhet. Alla elever och pedagoger på Lurs skola arbetar tillsammans med sin egen Ipad. Vi söker dig som Vill jobba mot målet att skolan ska bli en av Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar våra medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt där alla har en viktig funktion. Lärare åk 4-6 Omfattning: Tillsvidare. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Märk ansökan: "163" Upplysningar Rektor Niklas Viberg, 0525-183 95, niklas.viberg@tanum.se Rektor Carina Romgård, 0525-183 91, carina.romgard@tanum.se Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00. Välkommen med din ansökan, märkt med "163", senast 2013-08-30 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: När vi publicerat en annons kommer vi inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering och vi undanber oss sådana kontakter. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Tanums rektorsområde, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Tanums rektorsområde, tillsvidare

Lärare Ma/NO 7-9, tillsvidare
Tanums kommun är beläget i norra Bohuslän och har cirka 12 350 invånare. Förutom en fantastisk och omväxlande miljö med såväl skog och sjöar som kust och hav erbjuder Tanum spännande och utvecklande jobb inom skola och barnomsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen söker Engelska/franskalärare till Tanumskolan i Tanumshede rektorsområde Tanumskolan är en 3-9 skola i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Skolan har ca 340 elever. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår dagliga verksamhet. Vi söker dig som Vill jobba mot målet att skolan ska bli en Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar alla medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion. Lärare Engelska/Franska 100% åk 7-9 Omfattning: Tillsvidare. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i språk i åk 7-9, eller motsvarande högskoleutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Märk ansökan: "162" Upplysningar Rektor Niklas Viberg, 0525-183 95, niklas.viberg@tanum.se Rektor Carina Romgård, 0525-183 91, carina.romgard@tanum.se Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00. Välkommen med din ansökan, märkt med "162", senast 2013-08-30 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: När vi publicerat en annons kommer vi inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering och vi undanber sådana kontakter. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO 7-9, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO 7-9, tillsvidare

Habiliteringsassistent
Avdelning Funktionshinder inom Omsorgsförvaltningen i Tanums kommun söker habiliteringsassistent till gruppbostaden Kilippan. Anställningen är ett vikariat på 86,98% till och med den 20 augusti 2014 med tillträde den 1 oktober eller enligt överenskommelse. Klippan är ett gruppboende med särskild service enligt LSS i Tanumshede som riktar sig till vuxna personer med funktionsnedsättning. Boendet omfattar sex lägenheter. Arbetsuppgifter Att utifrån ett socialpedagogiskt och kreativt synsätt ge stöd och hjälp i det dagliga livet, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull fritid. Arbetet sker utifrån individuella behov och skall bidra till självständighet efter egna förutsättingar. Tjänsten har flexibel arbetstid. Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning med lämplig pedagogisk inriktning, omvårdnadsprogrammet, eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Arbetet är mycket varierande och det är viktigt att du har stor inlevelseförmåga, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du har körkort. Vi uppskattar att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Anette Nyberg tfn 0525-180 85 eller avdelningschef Sirene Johansson tnf 0525-183 23. Fackliga företrädare nås på via kommunens växel tfn 0525-180 00. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning märkt med "ref nr 250" senast 2013-09-06 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistent jobb, Habiliteringsassistent Tanum, Habiliteringsassistent Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistent

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tanum
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

Enhetschef till funktionshinderverksamheten
Omsorgsförvaltningen i Tanums kommun söker enhetschef till funktionshinderverksamheten, boende LSS samt socialpsykiatri. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2014-01-15 eller enligt överenskommelse. Verksamheterna för verkställighet av funktionshinder och äldreomsorg har nyligen samorganiserats. Verksamheten har totalt ca 450 anställda, arbetet leds av en avdelningschef och tolv enhetschefer. Fyra av dessa områden är verksamhet inom funktionshinder. Vi söker nu en ny chef för ett av dessa områden som innebär ansvar för två gruppbostäder enligt lag om stöd och service till vissa funktionshindrade samt för boendestöd och daglig sysselsättning enligt socialtjänstlagen. Som ny chef för boende, boendestöd och daglig syssselsättning kommer du att vara delaktig i utformandet av vår nya organisation. Du kommer att vara verksamhetsansvarig för ditt område, vilket inkluderar både personal- och resultatansvar. Vi söker en ledare som tycker om att arbeta med samverkan och kvalitet med förmåga att skapa ett positivt utvecklingsklimat. Du har erfarenhet av arbetsledning och ekonomisk styrning. Vi lägger stor vikt vid att du har engagemang och förståelse för målgruppens be-hov och att du kan arbeta flexibelt. Tillsammans med personalen bidrar du till att uppnå målen för funktionshinderverksamheten och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett positivt utvecklingsklimat där personalens idéer och medarbetarskap tas tillvara. Erfarenhet av arbete inom det aktuella verksamhetsområdet är meriterande. Vi vill också att du har kunskap om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser. Vi förutsätter att du har körkort och goda IT-kunskaper. Vi vill att du har lämplig högskoleutbildning inom verksamhetsområdet med god kännedom om gällande lagstiftning. Upplysningar lämnas av avdelningschef Sirene Johansson, tfn 0525-18323, enhetschef Katarina Gedda tfn 0525-18083. Fackliga företrädare kan nås genom kommunens växel 0525-18000. Komplett ansökan med meritförteckning och löneanspråk, märkt Ref nr 248, sänder du senast 2013-09-08. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun
Ort: Tanum
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till funktionshinderverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till funktionshinderverksamheten

Biståndsbedömare
Mottagnings- och utredningsavdelningen i Tanums kommun söker biståndsbedömare till vuxenenheten Äldreomsorg Anställningen är ett vikariat på heltid till och med den 31 mars 2014 med tillträde efter överenskommelse. Arbetsuppgifter Arbetet består av att pröva om enskild kommuninnevånare är berättigad till bistånd enligt socialtjänstlagen. Du skall avgöra vilka insatser som krävs för att äldre och personer med funktionshinder ska få en skälig levnadsnivå. Du gör även kontinuerliga uppföljningar och omprövningar av beviljade insatser. Kvalifikationer Vi vill att du har social omsorgslinje, socionomexamen med inriktning mot äldre eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet av socialt utredningsarbete och myndighetsutövning inom kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du har körkort. Övrigt Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas. Kommunen har en rökfri arbetsmiljö och ett hälsopromotivt förhållningssätt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du är välkommen med frågor till enhetschef Cecilia Sandeberg, telefon 0525-184 19 eller cecilia.sandeberg@tanum.se. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, telefon 0525-180 00. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "ref nr 249" senast den 30 augusti 2013 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare jobb, Biståndsbedömare Tanum, Biståndsbedömare Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare

Fritidspedagog, tillsvidare
Tanums kommun är beläget i norra Bohuslän. Vi har en mångfald naturmiljöer representerade; kustland och skärgård, inland med jordbruksmark, skogsområden och insjöar. Kommunen har cirka 12 350 invånare. Förutom en fantastisk och omväxlande miljö med såväl skog och sjöar som kust och hav erbjuder Tanum spännande och utvecklande jobb inom skola och barnomsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen söker FRITIDSPEDAGOG Till Hamburgsunds rektorsområde, Rabbalshede fritidshem Varaktighet och omfattning Tillsvidare, 75-100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer Utbildad fritidspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Upplysningar Rektor Sven-Eric Ohlsson, Hamburgsunds rektorsområde, 0525-184 51 Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00 Ansökan Välkommen med din ansökan, märkt med "dnr 179 Bun", senast 6 september 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, tillsvidare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tanum
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

Fastighetschef
Samhällsbyggnadsförvaltningen i Tanums kommun söker fastighetschef. Vår fastighetschef har gått vidare till en annan anställning och vi söker hans efterträdare. Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för kommunens fastigheter, vatten- och avloppsverksamhet, gator/trafik, exploateringsverksamhet, plan- och bygglov samt miljötillsyn. Kommunens fastighetsavdelning omsätter ca 100 Mkr/år och har drygt 20 årsarbetare. Fastighetsbeståndet är ca 75 000 m2 och omfattar lokaler för kommunens olika verksamheter, industrilokaler och anläggningar. Kommunen har ett eget bostadsbolag som själva ansvarar för sitt fastighetsbestånd. Vi arbetar ständigt för att utveckla våra rutiner för drift och underhåll. Vi arbetar aktivt med energifrågor och minskningen av fossila bränslen. Avdelningen ansvarar även för drift och underhåll av kommunens idrotts- och friluftsanläggningar, badplatser, gaturenhållning m.m. Vår organisation är liten, med många varierande arbetsuppgifter. För Dig, som gillar utmaningar, finns därför stora möjligheter att utveckla verksamheten och dig själv. Då arbetsuppgifterna är mångsidiga är det viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat. Arbetet innebär många kontakter med kommunens förvaltningar, nämnder, bolag, entreprenörer, konsulter och allmänhet. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Vi vill att du har relevant högskoleexamen eller motsvarande. Du är en erfaren och tydlig ledare som har erfarenhet av att utveckla, effektivisera och förvalta fastigheter. Kontakt I den här rekryteringen samarbetar vi med Ledarskaparna Chefsrekrytering, Håkan Olsson, 0705-817 918, hakan.olsson@lcrm.se Ring gärna för ytterligare information: Samhällsbyggnadschef Peo Johansson tel. 0525-183 38. Välkommen med din intresseanmälan till hakan.olsson@lcrm.se senast den 20 september 2013.
Företag: TANUMS KOMMUN, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetschef jobb, Fastighetschef Tanum, Fastighetschef TANUMS KOMMUN, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetschef

Homepartysäljare - Tanum
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Tanum
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Tanum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Tanum

Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanum kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tanum
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tanum med/utan erfarenhet

Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän
RÄDDNINGSTJÄNSTEN söker Räddningstjänstpersonal i Beredskap med placering på stationen i HAMBURGSUND Vi söker kvinnor och män som vid sidan av sitt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats som deltidsbrandman. ARBETSUPPGIFTER Som deltidsbrandman har du beredskap, på arbetet eller i bostaden, var fjärde vecka. Under beredskapen skall du planera din verksamhet så att du i alla situationer kan uppfylla kravet på anspänningstid, för närvarande 5 minuter. Efter anställning får du 2 veckors preparandutbildning vid Räddningstjänsten innehållande grundläggande brandmannautbildning samt 5 veckor ytterligare inom en 2-årsperiod. KVALIFIKATIONER Körkort med lägst B-behörighet, meriterande är C-behörighet. Fysisk och mental status enligt bestämmelserna för rök- och kemdykning AFS 2007:7. Simkunnig. Huvudarbetsgivarens medgivande. Arbete och bostad beläget så att anspänningstiden kan hållas. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande avtal.
Företag: Tanums kommun, Räddningstjänsten
Ort: Tanum
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän

Undersköterskor
Äldreomsorgen i Tanums kommun söker undersköterskor till hemtjänsten. Hemtjänsten märker en ökning av hemtjänst och söker 8-10 medarbetare till hemtjänsten för tjänstgöring 60-80% inom våra hemtjänstgrupper. Tidsbegränsad anställning 130923 ? 131103 med eventuell förlängning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att ha ett kund/brukarperspektiv genom att ge god omsorg, vård samt service i det enskilda hemmet enligt biståndsbeslut. Du utför hälso- och sjukvårdande uppgifter efter delegation av sjuksköterska. Arbetet innebär dag/kväll och helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna är kommunövergripande, dvs ökar behovet av personal i ett område och minskar i ett annat är man skyldig att utföra sin tjänstgöringstid där behovet är som störst. Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet, undersköterska/skötare. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård och omsorgsarbete, samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du bör också ha en god planeringsförmåga, vara flexibel samt stresstålig. Körkort är ett krav. Tanums kommun tillämpar individuell lönesättning. Hemtjänsten kommer under hösten 2013 att införa uppgång i tjänst vilket möjliggör att arbeta mer tid. Du är välkommen med frågor till enhetschef Britt-Marie Johansson, tel. 0525-184 24 eller enhetschef Claes-Göran Hammar, tel. 0525-185 41. Fackliga företrädare nås på tel. 0525-201 75. Rekrytering sker löpande och vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "ref nr 270" senast 2013-09-18 till: Tanums kommun, Omsorgskontoret, 457 81 Tanumshede eller on.diarium@tanum.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Tanum
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor jobb, Undersköterskor Tanum, Undersköterskor Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tanum
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

Lärare Lur skola 100% åk 4-6
Tanums kommun Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Tanumshede rektorsområde Lurs skola är en F-6 skola i Tanums kommuns norr om centralorten Tanumshede. Skolan har ca 50 elever. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår dagliga verksamhet. Alla elever och pedagoger på Lurs skola arbetar tillsammans med sin egen Ipad. Vi söker dig som Vill jobba mot målet att skolan ska bli en av Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar våra medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt där alla har en viktig funktion. Lärare 100% åk 4-6 Omfattning: Tillsvidare Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6 Märk ansökan: Dnr 2013/0185 Bun Upplysningar Rektor Carina Romgård, 0525-183 91 Fackliga representanter nås via kommunens växel 0525-180 00 Välkommen med din ansökan, gärna meritförteckning men inga betyg, märkt med diarienummer 30 september 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: När vi publicerat en annons kommer vi inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering och vi undanber oss sådana kontakter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Lur skola 100% åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Lur skola 100% åk 4-6

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tanums kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tanum
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tanum.

Hemtjänst Tanum
Vi söker kunnig och erfaren hemtjänst personal till Tanum. Du bör ha USK-utbildning eller liknande erfarenheter från hemtjänst/vård. Körkort inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Tanum
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Tanum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Tanum

Lokalvårdare Tanumshede
Skaraborgs Städ AB erbjuder kundunika lösningar för alla branscher när det gäller städservice, hemservice, fastighetsservice, sanering etc. Vi finns främst i Västra Götaland med omnejd. Familjeföretaget Skaraborgs Städ AB etablerades 1978, och är ett medelstort företag med ca. 360 anställda. Bolaget har också ett dotterbolag i Värmland med 75 anställda. Vi söker omgående 2 medarbetare till Tanumshede. Du som söker bör vara flexibel, noggrann, engagerad, ärlig och serviceinriktad samt ha stor ansvarskänsla. Du skall ha blick för kvalité och lätt för att kommunicera. SRY eller PRYL-utbildning ses som en merit. Du skall ha körkort och kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Skaraborgs Städ AB (Tanumshede)
Ort: Tanum
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Tanumshede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Tanumshede

Förskollärare
Tanums kommun är beläget i norra Bohuslän. Vi har en mångfald naturmiljöer representerade; kustland och skärgård, inland med jordbruksmark, skogsområden och insjöar. Kommunen har cirka 12 350 invånare. Förutom en fantastisk och omväxlande miljö med såväl skog och sjöar som kust och hav erbjuder Tanum spännande och utvecklande jobb inom skola och barnomsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen söker Förskollärare till Ängens förskola, Kaprifolen 3-5 år Förskolan i Grebbestad söker förskollärare som utmanas av utveckling av förskolans verksamhet. Vi arbetar utifrån en helhetsidé som bland annat beskriver vår tanke om att barn är kompetenta, att dom kan och vill om vi ger dom förutsättningar och möjligheter att lyckas. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation för att synliggöra barns lärprocesser och som en del i det systematiska kvalitetsarbetet. Vår arbets- och utvecklingsorganistion skapar möjlighet till lärande där samtal och reflektion är grunden. Vi söker dig som - vill vara med i utvecklingen av verksamheten i vår förskola - har barnen i fokus - har en stark tilltro till barnens förmågor och kompetens - är utbildad förskollärare Varaktighet och omfattning: Snarast, tillsvidare anställning, 100% Upplysningar Förskolechef Agneta Blomqvist, tel 0525-18470 Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00 Ansökan Välkommen med din ansökan, märkt med dnr 197 Bun senast 8 oktober 2013 under adress: TANUMS KOMMUN Barn- och utbildningsförvaltningen 457 82 TANUMSHEDE E-post: bun.diarium@tanum.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Tanums kommun, BUN
Ort: Tanum
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Tanum, Förskollärare Tanums kommun, BUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare


Sök lediga jobb Tanum

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se