Tapetserare Upplands Bro jobb - lediga jobb

Tapetserare Upplands Bro jobb Tapetserare Upplands Bro jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tapetserare Upplands Bro. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tapetserare Upplands Bro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO- Stockholm

  2. Sjukgymnast till vårdcentral i Södertälje minst 6 månader- Södertälje

  3. Sjuksköterska, Bredäng- Stockholm

  4. Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng- Vaxholm

  5. IT-säkerhetstekniker till CERT-SE- Stockholm

  6. Selecta söker en säljare till Stockholm- Stockholm

  7. Studie- och yrkesvägledare- Lidingö

  8. Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje- Norrtälje

  9. Senior systemutvecklare- Stockholm

  10. Legitimerad Sjuksköterska för timanställning- Haninge


Mer beskrivning

Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO
Lärarförmedlarna AB Är du ett Sudoku-fan med förkärlek för knepiga uträkningar? Brinner du för matematik och vill visa hur ämnet kan vara både lätt och roligt? Vill du ha ett arbete där du snabbt bygger upp värdefulla meriter och erfarenheter? Då hoppas vi att du vill höra av dig till Lärarförmedlarna! Om Tjänsten Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder, skolor, runt om i Stockholms län. Vi erbjuder dig ett arbete med stor frihet och möjligheten att jobba på längre och kortare uppdrag inom Ma/NO. Din Profil Du vill undervisa i matematik och de naturvetenskapliga ämnena i grundskolan. Du bör ha minst 6 månaders erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar och ha relevant ämneskunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av labb eller annan likvärdig kunskap. Din Roll I rollen som vikarie behöver du vara ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Vi tror att du är hängiven uppdraget att arbeta med barn och ungdomar. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmåga att anpassa dig efter andras kunskapsnivå och är ödmjuk inför de situationer du möter. Om Lärarförmedlarna Lärarförmedlarna rekryterar och hyr ut personal till världens viktigaste jobb - lärarvikarier i förskola, skola och utbildningssektor. Sedan 1999 har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt medarbetare och chefer. Lärarförmedlarna är ett auktoriserat bemanningsföretag. Under 2012 tilldelades vi utmärkelserna DI Gasell, VA Superföretag, UC 5 och Soliditet AAA för välskötta affärer. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lararformedlarna.se Varaktighet/Arbetstid Heltid/deltid Lön Fast lön enligt överenskommelse
Företag: Lärarförmedlarna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO

Sjukgymnast till vårdcentral i Södertälje minst 6 månader
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Vi söker en sjukgymnast för sedvanliga arbetsuppgifter på en privat vårdcentral i Södertälje. Vi har ett uppdrga på heltid minst 6 månader med möjlighet till förlängning. är du den engareda medarbeteren vi söker till denna trevliga arbetsplats så hör av dig snarast till kontakpersonen. Önskemål om minst 2 års erfarenhet inom området. malin lindley-nord 08-555 65624, malin.lindley-nord@dedicare.se Om Dedicare Dedicare erbjuder: Marknadsmässig lön Möjlighet till 14 dagarslön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast till vårdcentral i Södertälje minst 6 månader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast till vårdcentral i Södertälje minst 6 månader

Sjuksköterska, Bredäng
Arbetsplatsen Attendo Ekehöjden är ett äldreboende för personer med demenssjukdom, boendet har både permanent- och korttidsplatser. Attendo Ekehöjden ligger vackert beläget på en höjd i ett bostadsområde, vi har en härlig egen trädgård där vi vistas mycket när vädret tillåter! Attendo Ekehöjden ligger i närheten av Bredängs centrum där också tunnelbanan stannar. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för hälso- och sjukvård inom äldreomsorgen. Du ska ha god förmåga att leda och organisera ditt arbete, en viktig arbetsuppgift är handledning av omvdnadspersonalen. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Du är flexibel och har förmågan att prioritera och fatta enga beslut. God dokumentations- och datavana, vi dokumenterar i Safedoc. God kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Bredäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Bredäng

Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER För skolans fortsatta utveckling söker vi dig som är behörig grundskolelärare med inriktning på ämnena Sv och Eng. Du förstår att pedagogisk utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, drivkraft och förmåga att bygga goda relationer. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med digitala läromedel och tycker att IT är ett naturligt inslag i undervisningen. Du drivs av att finna vägar att hjälpa varje elev utifrån dennes individuella behov och du ser vinster i att arbeta utifrån ett inkluderande perspektiv. Välkommen att söka till oss! Arbetsuppgifter: Du kommer att höra till arbetslag 7-9 där du, tillsammans med drivna och duktiga medarbetare, undervisar och har mentorskap för årskurserna 7-9. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är: * Van att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. * Du har ett positivt sätt som genomsyrar ditt arbete. * Strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt. * Tydlig, initiativrik, flexibel * Intresserad av att finna vägar att nå fram till varje elev på rätt nivå * Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda. Utbildning: Lärarexamen 4-9 med inriktning på Sv, Eng eller något av dem.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng

IT-säkerhetstekniker till CERT-SE
MSB MSB ska stödja och samordna arbetet med samhällets informationssäkerhet samt analysera och bedöma omvärldsutvecklingen. Myndigheten arbetar med förebyggande informationssäkerhetsarbete och it-incidenthantering samt ansvarar för att sammanställa en helhetsbild och lägesbedömningar på informationssäkerhetsområdet. I detta arbete utvecklar MSB en strategi och nationell handlingsplan på området genom samverkan med samhällets aktörer. Myndigheten har även särskilda uppgifter inom medieberedskap och signalskydd. Enheten är lokaliserad på Fleminggatan i Stockholm och har drygt 30 medarbetare. I enheten finns funktionen CERT-SE som är Sveriges nationella CSIRT (Computer Security Incident Response Team), och har till uppgift att förebygga och varna om sårbarheter och hot samt hantera och assistera när IT-säkerhetsincidenter har inträffat. I det arbetet utförs bland annat omfattande omvärldsbevakning, analys av skadlig kod, analys av loggar, system­forensik och programutveckling. CERT-SE har en egen IT-miljö med allehanda intressanta installationer, t ex en labbmiljö för malware-analys. Funktionen består för närvarande av drygt 10 medarbetare.  Enheten för samhällets informationssäkerhet utgör tillsammans med fyra andra enheter avdelningen för risk- och sårbarhetsreducerande arbete. Avdelningen för risk- och sårbarhetsreducerande arbete utgör en av fem avdelningar på MSB och har det förebyggande och risk- och sårbarhetsreducerande perspektivet i fokus. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill: - arbeta med nätverk och systemadministration - arbeta med och utvecklas inom intrångsdetektering och nätverksforensik - vidareutveckla dig inom IT-säkerhetsområdet och incidenthantering - bli en del av ett öppet, socialt och dedikerat team - ta stort ansvar under stor frihet - arbeta i en enhet med högt i tak och djupt tekniskt kunnande Din kompetensprofil För att arbeta hos oss måste du: - ha minst 2 års yrkeserfarenhet av operativsystem baserade på öppen programvara - ha minst 2 års yrkeserfarenhet inom TCP/IP - ha praktisk erfarenhet av nätverksforensik - ha praktisk erfarenhet av IDS/IPS  Meriterande är erfarenhet av: - att skriva script (t ex i perl, python eller bash) - Microsoft server-operativsystem - Splunk, Snort, Xymon - brandväggar Om du dessutom har högt säkerhetsmedvetande, kanske också praktisk erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhet, är nyfiken på incidenthantering och vill ha roligt på jobbet, då är du rätt person för oss! Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. MSB ska vara en öppen, kompetent och drivande myndighet. Vårt arbete med jämställdhet och mångfald präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.  Övrigt Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. MSB tillämpar provanställning. För anställning krävs svenskt medborgarskap. Tjänsten är säkerhetsklassad och registerkontroll kommer att göras. Är du intresserad? Har du frågor kontakta Ann-Marie Alverås Lovén chef CERT-SE. Fackliga företrädare är Daniel Haglund SACO, Peter Nord ST och Ann-Britt Paradis SEKO. Samtliga nås på växelnr 0771-240 240. Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 15 augusti 2013, märkt med referensnummer 2013/53. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.  Det är ditt ansvar som sökande att dokumentera din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som statlig myndighet omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att om någon begär att få kopior på till exempel ansökningshandlingar är vi skyldiga att lämna ut dem.   MSB har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga, hantera och lära av olyckor och kriser. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, landsting, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.
Företag: Myndigheten för samhällskydd och beredskap
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga IT-säkerhetstekniker till CERT-SE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-säkerhetstekniker till CERT-SE

Selecta söker en säljare till Stockholm
  Selecta söker en säljare till Stockholm med omnejd Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? I rollen som Säljare kommer din uppgift primärt vara att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga kunder för att få dessa konton att växa. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att boka möten, göra avslut och se till att följa upp och utveckla. För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av uppsökande och gärna lösningsbaserad försäljning. Du motiveras av att lyckas, i allt du gör! Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det, därför är det viktigt att dina personliga värderingar överenstämmer med våra; Lagarbete, Engagemang och Kvalite. Vi söker dig som: • Har minst två års B2B-erfarenhet • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ • Har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller. • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer • Är driven och resultatinriktad Vi erbjuder dig: • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner • Frihet under ansvar Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en säljare till Stockholm

Studie- och yrkesvägledare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö vuxenutbildning finns på Läroverksvägen 56, vid Gångsätra simhall. Vi söker nu en engagerad studie- och yrkesvägledare. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av studievägledare, administratörer och rektor. Du har även ett nära samarbete med lärarna. Din främsta arbetsuppgift är att genom information, samtal och vägledning leda de vuxna som planerar studier på grund- gymnasial eller högskolenivå på rätt väg. Bland dina arbetsuppgifter ingår: - Information, samtal och vägledning för vuxna som planerar studier på grund- gymnasial eller högskolenivå. - Upprättande av individuella studieplaner tillsammans med eleverna - Arbete i databasen IST/Extens/Hypernet - Rapportering och kontakter med CSN - Kontakter med arbetsförmedling, utbildningsanordnare och andra myndigheter - Samarbete med lärare KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har en studie- och yrkesvägledarutbildning samt erfarenhet från vuxenutbildning. Du bör även ha god omvärldskunskap och vara intresserad av arbetslivets utveckling, för att på bästa sätt kunna stötta våra elever. Vi värdesätter god pedagogisk förmåga och engagemang för människor som ibland står inför avgörande val för framtiden. För att lyckas i denna roll krävs att du kan lyssna och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Är du dessutom en trygg person med god självinsikt kommer du att kunna bemöta våra elever på bästa sätt. Du bör även vara flexibel och ha förmågan att arbeta utifrån ett etiskt perspektiv. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje
Norrtälje norra vårdcentral ligger i sjukhusets lokaler. På vårdcentralen arbetar ca 35 personer. Helger och kvällstid finns en jourmottagning. Organisatoriskt tillhör Norrtälje norra vårdcentral verksamhetsområdet Primärvården. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt mottagningsarbete inklusive telefonrådgivning. Vi dokumenterar i Take Care. Arbetstiden är måndag-fredag kl. 8-17. För att utveckla verksamheten arbetar vi mycket med förbättringsarbete, vilket ger dig möjligheter till individuell utveckling inom dina specialintressen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet från arbete på vårdcentral ser vi det som meriterande. Det är även positivt om du har handledarutbildning. På grund av vårt arbetssätt är din personliga lämplighet viktig för oss. God samarbetsförmåga är en förutsättning. Det är viktigt att du kan känna dig trygg i dina professionella bedömningar och samtidigt vara flexibel i samarbetet med de övriga yrkesgrupperna. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje

Senior systemutvecklare
Karolinska Institutet Avdelning Tjänsteenheten på IT-avdelningen ansvarar för projekthantering samt för framtagande, underhåll och förvaltning av IT tjänster. Karolinska Institutets verksamhet präglas av förändring och nya utmaningar vilket ställer höga krav på IT, säkerhet och personal. Som medarbetare på tjänsteenheten kommer du att arbeta tillsammans med såväl din grupp som hela IT-avdelningen samt beställare från verksamheterna. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara design, utveckling och förvaltning av i KI:s system. Programmeringsspråken är Java med EJB, Groovy/Grails samt frontendtekniker som Javascript, HTML och CSS. Ansvarsområden: - Framställa och anpassa källkod - Bygga och testa de utvecklade delarna - Skapa nödvändiga testfall och testdata - Planera, tidsuppskatta och dokumentera projekt och rättningar - Versionshantera förändringsarbeten - Expertstöd till övriga organisationen inom ditt område Kvalifikationer Vi söker dig som har flera års erfarenhet av motsvarande roll samt har kompetenser inom nedanstående områden: - Applikationsutveckling med Java EJB, Javascript och Groovy/Grails - JBoss, GlassFish, Tomcat. - Relevant utbildning och erfarenhet av liknande uppdrag - Självgående, ha lätt att lära, lätt att samarbeta och lära ut - Kunnig och villig att dokumentera och dela med sig av kunskap och idéer - Svenska och engelska i tal och skrift - Erfarenheter av agil metodik som Scrum eller Kanban - Erfarenhet av att arbeta i projekt Det är meriterande om du har: - Arbetat med Tivoli Identity Manager och Tivoli Directory Integrator - Erfarenhet av arbete med processer (gärna pm3) - Erfarenhet från Universitetsvärlden och/eller statliga verk - Arbetat enligt ITIL (gärna certifiering ITILv3) Vi söker dig som är nyfiken, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas både tekniskt och personligt samt i grupp. Du är kommunikativ samt har god förmåga att samarbeta. Vi kommer att lägga stor vikt på personliga egenskaper. Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Universitetsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Senior systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior systemutvecklare

Legitimerad Sjuksköterska för timanställning
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har ca 5 000 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling. ALERIS SPECIALISTVÅRD Aleris Specialistvård erbjuder lättillgänglig specialistvård på ett flertal enheter i Sverige med specialistläkarmottagningar, diagnostik och operationsverksamhet. Samtliga läkare har specialistkompetens med mångårig klinisk erfarenhet. Aleris Specialistvård finns i Stockholmsområdet på Europakliniken, Sabbatsberg Närsjukhus, Täby Närsjukhus, Järva Närsjukhus, Aleris specialistvård i Handen samt i Uppsala på Elisabethsjukhuset. Verksamheten vid Aleris Specialistvård Handen omfattar specialistmottagningar och operationsverksamhet. Mottagningarna är modernt utrustade för undersökningar och behandlingar. Här finns specialister med mångårig erfarenhet inom allmänkirurgi, gynekologi, hud, kardiologi, mage och tarm, ortopedi, urologi och öron-näsa-hals. Aleris bedriver specialistvård på uppdrag av Stockholms läns landsting Vi söker Legitimerad sjuksköterska Vi söker en legitimerad sjuksköterska för timanställning till vår specialistvård i Handen, Mottagning 2. På Mottagningen bedrivs sjukvård inom dermatologi, kirurgi, ortopedi, gastroenterologi samt dagkirurgisk verksamhet inom flera specialistområden. På Mottagning 1 bedrivs sjukvård inom gynekologi, urologi, kardiologi och öron-näsa-hals. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska; mottagningsarbete, tidsbokning, och administration samt praktiskt assistansarbete åt våra läkare. Det kan även förekomma sjuksköterskemottagning och arbete på uppvakningsavdelning Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, efter behov. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bred kompetens. Då en betydande del av arbetet är av administrativ karaktär är det viktigt att du har en god datorvana och har intresse för administration. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare. Egenskaper Vidare söker dig som är positiv och tycker om nya utmaningar. Du är självständig och flexibel i ditt arbetssätt. Vi värdesätter noggrannhet, stark servicekänsla och god samarbetsförmåga. För oss är det viktigt att du delar Aleris värderingar vilket innebär att vi är: Omtänksamma, Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella, Vi gör saker på rätt sätt Engagerade, Vi har stort engagemang och gör det lilla extra för individen Nytänkande, Vi är nyfikna, hittar lösningar och gör ständiga förbättringar I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder Tjänsten är en timanställning, dagtid och efter behov. Har du frågor och vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna: Enhetschef Maria Belin Larsson Tel.: 070 484 63 91 Tillgänglig från v 31. Välkommen med din ansökan senast 14 augustivi arbetar med löpande urval. Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om vårt företag och dess verksamheter. –-------------------------------------------------------- Säljsamtal undanbedes
Företag: Aleris Specialistvård Handen
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Sjuksköterska för timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Sjuksköterska för timanställning


Sök lediga jobb Tapetserare Upplands Bro

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se