Teamleader inom företagsförsäljning jobb - lediga jobb

Teamleader inom företagsförsäljning jobb Teamleader inom företagsförsäljning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Teamleader inom företagsförsäljning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Teamleader inom företagsförsäljning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Teamleader inom företagsförsäljning- Stockholm

  2. Teamleader inom företagsförsäljning- Göteborg


Mer beskrivning

Teamleader inom företagsförsäljning
VIQ B2B AB söker en teamleader för samarbete med Tele2 med försäljning mot små- och medelstora företag. Vi söker en driven och fokuserad ung säljtalang för att bygga, utveckla och driva ett starkt team inom företagsförsäljning. Som ansvarig för ditt team har du en tydlig roll och en nyckelposition i vår offensiva satsning. Är du en av oss? Starka och passionerade ledare bygger starka företag. Med våra ledord Value, Impact & Quality i ryggen tillhör du en färgstark organisation med en obegränsad strävan efter tillväxt och framgång. Med vårt unika mindset utmanar vi dagligen både marknaden, oss själva och våra kollegor. Är du den offensiva och orädda kraft vi söker? Beskrivning av tjänsten Du ansvarar för ett team om upp till 15 personer där du med ditt team bedriver försäljning mot företag. Till ert förfogande har ni större delen av Tele2s utbud av tjänster och produkter. Tjänsten ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt där fokus ligger på att ledaren visar vägen. En Teamleader på VIQ skall se sig själv som en säljare med personalansvar och agera därefter. Vi erbjuder ett unikt tillfälle att vara med och från grunden börja rekrytera och bygga ett team, detta kräver att du kan arbeta målmedvetet utan att låta dig hämmas av motgångar. Tjänsten kommer att präglas av många utmaningar, stora som små där din förmåga att överkomma problem kommer att vara avgörande för ditt teams framgång. För att passa hos oss krävs det att du ser dig själv som en entreprenör med målsättning att skapa något stort. Har vad som krävs får du i gengälld en arbetsplats som präglas av framåtanda, goda karriärsmöjligheter, god gemenskap och mycket mer. Ansvarsområden & arbetsuppgifter - Du bygger, driver och utvecklar ditt säljteam - Du ansvarar för försäljningsresultatet för din personal - Du är drivande i arbetet att skapa en kraftfull och målfokuserad grupp - Du deltar i rekryteringsprocessen samt utvecklar personal och medarbetare i organisationen Kompetens- och erfarenhetskrav - Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet - Tidigare personalansvar - Strukturerat sinne - God allmänbildning - Bra social förmåga - Ett enormt inre driv - Stort intresse för försäljning och ledarskap - Inre mognad Värdefulla erfarenheter och egenskaper - Gruppchef eller högre inom Försvarsmakten. - Genomfört rekrytering - Haft egen verksamhet - Utövande av extremsport - Du är en ödmjuk person med med starka ledaregenskaper - Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner - Du tar stort ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål Ansök idag! Skicka din ansökan till stefan.granlund@viqsweden.se
Företag: VIQ B2B AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader inom företagsförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader inom företagsförsäljning

Teamleader inom företagsförsäljning
I vår fräscha lokal på Kungsgatan mitt i centrala Göteborg befinner vi oss nu i en expansionsfas och söker därmed tre nya Teamleaders till vårt unga team av kollegor. Har du sedan tidigare jobbat med försäljning och vill utveckla dig till att bli Teamleader inom företags försäljning är detta jobbet för dig! AB RIKTAD Networks Scandinavia är idag en ackrediterad leverantör åt II-Stiftelsen, Eurid samt Norid. Vi startade redan 1996 med att producera interaktiva webbsidor och har sedan dess specialiserat oss på att förbättra företagens Internetlösningar inom områden så som domänhantering och webbhotell. Vår kundkrets består av både små och stora företag. Till våra kunder räknas Försäkringskassan, Sjöfartsverket, Rädda Barnen m.fl. Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av försäljning via telefon eller som fältförsäljare. Du skall jobba med att rekrytera och coacha nya medarbetare i försäljning av våra tjänster. Du kommer under de första två månader själv jobba som säljare för att därefter själv rekrytera nya medarbetare vilket du får ansvar över. Ditt viktigaste verktyg här hos oss är datorn och telefonen, då du med hjälp med dessa kommer att ta kontakt med olika företag i Sverige. Du får en utvecklande och gedigen utbildning i säljteknik, vår företagstjänst samt grundläggande utbildning i de affärssystem vi idag använder oss av. Är detta något som intresserar dig? Skick då in en ansökan via e-post till oss! Tillträde omgående.
Företag: TMC International / Riktad
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader inom företagsförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader inom företagsförsäljning


Sök lediga jobb Teamleader inom företagsförsäljning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se