Teaterlärare jobb - lediga jobb

Teaterlärare jobb Teaterlärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Teaterlärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Teaterlärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Teaterlärare- Stockholm

 2. Teaterlärare- Göteborg

 3. Kulturskollärare (teaterlärare)- Kramfors

 4. Sundsgårdens folkhögskola söker teaterlärare- Helsingborg

 5. Teaterlärare- Gotland

 6. Teaterlärare- Hällefors

 7. Psykologigymnasiet - Teaterlärare sökes- Solna

 8. Teaterlärare BUF 2014-53- Bollnäs

 9. Teaterlärare- Mark

 10. Teaterlärare till Schillerska gymnasiet- Göteborg

 11. Teaterlärare, barn, ungdom och vuxen- Malmö

 12. Vi söker teaterlärare/pedagoger!- Stockholm

 13. Teaterlärare sökes till Västerås stads Kulturskola.- Västerås

 14. Teaterlärare- Örebro

 15. Teaterlärare- Simrishamn

 16. Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare- Mölndal

 17. Teaterlärare- Tranås

 18. Teaterlärare till kulturskolan- Göteborg

 19. Vikarierande teaterlärare- Stockholm

 20. Teaterlärare- Mörbylånga

 21. Teaterlärare - Kulturskolan- Ludvika

 22. Teaterlärare- Kramfors

 23. Teaterlärare till Karolinska Gymnasiet- Örebro

 24. Teaterlärare; TIBBLE GYMNASIUM- Täby

 25. Teaterlärare till Holavedsgymnasiet- Tranås

 26. Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare- Mölndal

 27. Teaterlärare sökes- Göteborg

 28. Teaterlärare sökes- Göteborg

 29. Teaterlärare till Västerås kulturskola- Västerås

 30. Teaterlärare/dramapedagog som kan, vågar och vill mycket!- Solna

 31. Teaterlärare Wendela Hebbegymnasiet- Södertälje

 32. Teaterlärare till Borås Kulturskola- Borås

 33. Teaterlärare- Simrishamn

 34. Teaterlärare vid Linköpings Kulturskola- Linköping

 35. Teaterlärare- Tranås

 36. Teoretisk teaterlärare/yrkesteori- Stockholm

 37. Teaterlärare, gymnasiet- Jönköping

 38. Teaterlärare sökes till Trosa kulturskola- Trosa

 39. Teaterlärare 20-25% (tim)- Motala

 40. Teaterlärare till Vasaskolan.- Gävle


Mer beskrivning

Teaterlärare
Stockholms Estetiska Gymnasium har ca 230 elever och ligger på Liljeholmen i Stockholm. Skolan har estetiskt program med inriktningarna dans, musik och teater. Den uppmärksammas ofta för sin unikt demokratiska organisation, eftersom den drivs av en ekonomisk förening där alla elever och all personal är medlemmar. Eleverna har majoritet i skolans styrelse och är representerade i beslutsfattandet på alla nivåer. Tack vare hög kvalitet på undervisningen och god stämning har vi ett flertal sökande till varje elevplats. För närvarande har skolan elever från ca 40 kommuner runt om i landet. Personalen utgörs av ca 50 personer varav ett tiotal arbetar heltid. Läs gärna mer om skolan på www.estetiska.se! Vi söker nu en teaterlärare för läsåret 2013/14. Omfattningen är ca 30 procent, vilket motsvarar kurserna scenisk gestaltning 1 och 2 för årskurs 1. Undervisningstiden är förlagd till måndagar och tisdagar. Du bör vara utbildad, helst behörig, teaterlärare med erfarenhet av undervisning. Förutom själva undervisningen ingår normala lärargöromål såsom närvarorapportering, omdömesskrivning inför utvecklingssamtal, betygsättning etc. Tillträde snarast möjligt. Lön efter överenskommelse. Upplysningar om kursinnehållet lämnas av teaterlärare Roger Persson på telefon 070 - 742 01 42 eller e-post rogerperss@gmail.com. Frågor om tjänsten besvaras av rektor Mats Kjellmer på telefon 08 - 709 22 71 eller e-post mats.kjellmer@estetiska.se.
Företag: Stockholms Estetiska Gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Stockholm, Teaterlärare Stockholms Estetiska Gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare
Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 56 000 invånare. Stadsdelsförvaltningen arbetar med service till invånarna inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, hemsjukvård samt fritid och kultur, på uppdrag av politikerna i stadsdelsnämnden. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500 anställda. ARBETSUPPGIFTER Kulturskolan Örgryte-Härlanda står för ett inkluderande förhållningssätt och är till för alla intresserade barn och unga 6-19 år oavsett deras förutsättningar. Det sociala syftet går hand i hand med det konstnärliga. Eleverna och deras familjer ska känna sig delaktiga i verksamheten. Uppdraget innebär undervisning av elever 6-19 år i den frivilliga kulturskolans teaterverksamhet som består av teater/drama/teaterlek från nybörjarnivå till avancerad nivå. Handleda elevgrupperna i föreställningsarbete. Medverka vid elevrekrytering till kulturskolan som t.ex. prova-på, skolprojekt och föreställningar. Medverka i arbetsplatsträffar och arbetslag och bidra till utveckling av kulturskolans verksamhet. Enskilt och i samarbete med kollegor planera och genomföra teaterverksamheten med kringaktivteter samt kulturskolans föreställningar. Medverkan i Skapande Skola-projekt kan ingå. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning relevant för uppdraget, med tonvikt på drama- och teaterpedagogik. Du har hög scenisk kompetens och kan vara förebild för eleverna. Du har kunskaper om olika teatergenrer liksom scenteknik. Du har hög pedagogisk kompetens som innefattar kunskap i gruppmetodik och gruppdynamik. Du är en inspirerande och tydlig ledare med förmåga att undervisa stora och små grupper med elever mellan 6 och 19 år. Du har praktiska och teoretiska kunskaper så att du kan anpassa repertoar och organisera verksamheten efter omständigheterna. Du känner ett starkt engagemang för eleverna och teaterkonsten och du har vilja till pedagogisk utveckling. Som person är du kreativ, ansvarstagande, kommunikativ och samarbetsvillig. Du ger ett gott bemötande till elever, föräldrar och kollegor. Du använder IT/media som redskap för undervisning, planering och kommunikation. Kunskaper i rytmik/musik/barnsång eller annan estetisk färdighet som kan komma elever på nybörjarnivå tillgodo är en merit. Du har erfarenhet av teaterundervisning för barn och unga som innefattar regi och produktion från idé till föreställning liksom att leda grupper med drama som metod.
Företag: Göteborgs stad, SDF Örgryte-Härlanda
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Göteborg, Teaterlärare Göteborgs stad, SDF Örgryte-Härlanda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Kulturskollärare (teaterlärare)
I Kramfors kommun finns en livskvalitet som är svårslagen. Världsarvet Höga Kusten bjuder på naturupplevelser utöver det vanliga. Småstadens närhet gör vardagspusslet enkelt. Du har nu möjligheten att ta snabbtåg både norrut och söderut. Från vår egen flygplats når du Stockholm i söder och Gällivare i norr inom en timme. Kramfors stad expanderar med nya butiker och anläggningar för nöje och idrott. Arbetsgivaren Kramfors kommun är en arbetsplats som är uppdelad i fyra förvaltningar; Bistånds-, arbetsmarknads- och social serviceförvaltningen (BAS), Barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen (BKU), kommunledningsförvaltningen samt miljö- och byggförvaltningen. BKU-förvaltningen är i huvudsak uppdelade på två verksamhetsområden, det ena området är Barn med verksamhet inom förskola, grundskola F-6, obligatoriska särskolan samt elevhälsan. Det andra området är Ungdom med verksamhet inom grundskolan 7-9, gymnasium samt särskild utbildning vuxna. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som teaterlärare inom kulturskolans verksamhetsområde men främst inom Ådalsskolans estetiska program med musikal och teaterinriktning. KVALIFIKATIONER Teaterhögskola eller motsvarande.
Företag: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Ort: Kramfors
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kulturskollärare (teaterlärare) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kulturskollärare (teaterlärare)

Sundsgårdens folkhögskola söker teaterlärare
Sundsgårdens folkhögskola söker på grund av föräldraledighet en vikarierande teaterlärare för läsåret 2014/15. Tjänsten är på deltid-heltid (50-100%) beroende på tjänstefördelning för befintlig personal. Tillträde beräknas till 11 augusti. Arbetsuppgifter Läraren har i första hand uppgifter som lärare på teaterlinjen. Undervisning på andra linjer kan förekomma. - Undervisa i olika teaterämnen med inriktning mot fysisk teater/rörelse, dans - Regi och projektledning av pjäser/uppsättningar - Mentorskap för ett visst antal studerande - Övriga arbetsuppgifter på teaterlinjen - Eventuellt undervisning i teater och dramarelaterade ämnen på andra linjer - Eventuellt undervisning i livsfrågor på teaterlinjen Arbetslivserfarenhet Du ska ha erfarenhet av jobb som teater-/dramalärare med inriktning mot fysisk teater/rörelse, dans. Du ska ha erfarenhet av att ansvara för uppsättningar och erfarenhet av att regissera. Det är också önskvärt med erfarenhet av att leda projekt med teater som metod. Det är bra om du har erfarenheter av amatörteater och från folkhögskola. Utbildning Du ska vara utbildad inom teater. Det är också önskvärt med en pedagogisk utbildning, gärna teaterpedagog och/eller projektledare. Om Sundsgården Sundsgården är en av Sveriges största folkhögskolor, som också bedriver konferens- och evenemangsverksamhet. På vår folkhögskola har vi både allmän kurs, särskild kurs, kortkurser, samt olika typer av uppdragsutbildningar. Sundsgården har en kristen och demokratisk värdegrund. Vi arbetar aktivt med vårt ansvar för en hållbar värld så väl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Sundsgårdens folkhögskola erbjuder tre olika teaterkurser. Gemensamt för de tre kurserna är att vi jobbar mycket med teater utifrån begreppet Communityteater. Läs mer om Sundsgården och vår teaterlinje på www.sundsgarden.se
Företag: Sundsgårdens folkhögskola
Ort: Helsingborg
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sundsgårdens folkhögskola söker teaterlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sundsgårdens folkhögskola söker teaterlärare

Teaterlärare
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra innevånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Kulturskolan Gotland är en kreativ, levande och flexibel arbetsplats med stor frihet i arbete och utveckling för varje medarbetare. Här finns såväl enskild undervisning som i grupp inom skolans väggar men även en stor del utåtriktad verksamhet i föreställningar och samarbeten bl a med Gotlands övriga kulturliv. Ämnen i Kulturskolan är Teater, Musik, Dans och Film. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i teater 30% på gymnasiekurser inom estetprogrammet. Undervisningen genomförs under Kulturskolan Gotland men på uppdrag av gymnasieskolans estetprogram. Betygssättning ingår. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med behörighet att undervisa i teater. Erfarenhet är meriterande.
Företag: Region Gotland, Kulturskolan
Ort: Gotland
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Gotland, Teaterlärare Region Gotland, Kulturskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter/kvalifikationer Teatern används för att berätta om den tid vi lever i. Vi strävar efter att ge deltagarna förutsättningar för att utvecklas, konstnärligt och personligt. Vi arbetar med teaterproduktion som ska ge upplevelser och insikter. Kursen vänder sig till personer med Aspergers syndrom eller annan diagnos inom autismspektrum utan utvecklingsstörning. Kursen innehåller bland annat ljussättning, scenografi, rekvisita, smink, kostym, regi, skådespeleri. Du ska handleda kursdeltagarna och samtidigt skapa en struktur som de känner sig trygga i. Vi vill att du har utbildning/erfarenhet av teaterarbete. Relevant utbildning inom NPF ? neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ett krav, alternativt utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Som person är du flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av folkbildning är meriterande.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Hällefors, Teaterlärare Hällefors folkhögskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Psykologigymnasiet - Teaterlärare sökes
Psykologigymnasiet - En spännande arbetsplats Beskrivning Som lärare vid Psykologigymnasiet har du gymnasielärarexamen och är helst legitimerad, vidare så brinner du för dina undervisningsämnen. Du gillar att arbeta med inlevelsepedagogik och du tycker om att arbeta tätt ihop i ett arbetslag som arbetar mycket ämnesövergripande. Psykologigymnasiet är en familjär skola med ca 130 härliga elever.Till hösten 2014 söker vi behörig lärare i Teater (du kommer ha en grupp i scenisk gestaltning 1 och 2 i samma grupp), en 12% tjänst, en eftermiddag i veckan på tisdagar kl: 14.45-17.00. Är du intresserad av en lärartjänst vid Psykologigymnasiet till ht 2014? Då önskar vi att du får med följande i din ansökan till oss: 1. Din praktiska yrkesteori. Ska besvara de klassiska, grundläggande, didaktiska grundfrågorna: Vad tar du upp i undervisningen? Hur tar du upp det (pedagogiska metoder)? Varför väljer du att göra som du gör i din undervisning? 2.Dina reflektioner kring Psykologigymnasiets arbetssätt och arbetsformer, vilka du finner på hemsidan: www.psykologigymnasiet.se 3. CV samt referenser. 4. Löneanspråk.
Företag: PSYKOLOGIGYMNASIET SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Psykologigymnasiet - Teaterlärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykologigymnasiet - Teaterlärare sökes

Teaterlärare BUF 2014-53
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker till Torsbergsgymnasiet Teaterlärare Arbetstid/varaktighet Vår teaterlärare sedan många år ska vara tjänstledig en termin. Vi söker därför en lärare med erfarenhet både som teaterlärare och regissör. Visstidsanställning 60% men kan ev. utökas om den sökande har gymnasiebehörighet i annat ämne. Kvalifikationer Erfarenhet som teaterlärare och regissör. Upplysningar Rektor Ylva Tidén, tfn 0278-254 91, 070-190 96 52, e-post: ylva.tiden@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, Maria Dahlin, tfn 0278-25400 (exp), e-post: maria.dahlin@bollnas.se Lärarnas Riksförbund, Jörgen Melander, tfn 0278-25400 (exp), e-post: jorgen.melander@bollnas.se Välkommen med din ansökan till Torsbergsgymnasiet, Läroverksgatan 36, 821 33 Bollnäs eller via e-post till lena.jonasson@bollnas.se Sista ansökningsdag är 2014-06-16 Ange referensnummer BUF 2014-53
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare BUF 2014-53 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare BUF 2014-53

Teaterlärare
Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen. Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer. Här är det läge för det goda livet! Läs mer om kommunen på www.mark.se Kulturskolan är en del av kultur- och fritidsförvaltningen och har sina lokaler i Kunskapens hus (Marks gymnasieskola) där instrument, ensemble, drama och nycirkusundervisning bedrivs på eftermiddagar och kvällstid. En stor del av undervisningen sker också ute på kommunens alla grundskolor. ARBETSUPPGIFTER Gruppundervisning i teater samt i gemensamma projekt. Bedriva och utveckla teaterverksamheten tillsammans med kollegor samt ta ansvar för verksamhetens alla delar. Aktivt deltagande i utvecklingsarbete av verksamheten. Samverka med övriga kollegor över ämnesgränserna samt övriga enheter i kultur och fritidsförvaltningen. KVALIFIKATIONER Teaterpedagog med utbildning från högskola eller annan likvärdig utbildning är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du nyfiken, inspirerande och kommunikativ. Du är initiativtagare, driven, lyhörd och ser vinster i samarbeten. Du har god förmåga i tal och skrift och har datorvana.
Företag: Marks kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Mark
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Mark, Teaterlärare Marks kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare till Schillerska gymnasiet
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning samt skolutveckling. Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där elever och medarbetare är delaktiga. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg. ARBETSUPPGIFTER undervisning i teater inom kursen estetisk kommunikation samt ha gymnasiearbete i teatertrean. Arbete med arbetslaget ansvara för att planera och genomföra utbildning Aktivt deltagande i skolans utvecklingsarbete KVALIFIKATIONER Schillerska gymnasiet söker en legitimerad teaterlärare med erfarenhet av estetisk kommunikation, gymnasiearbetet alt projektarbete. Du ska ha erfarenhet av lagarbete och är intresserad av och ser fördelarna med att arbeta ämnesövergripande i arbetslag för att skapa goda lärandemöjligheter för varje elev. Du är van vid att använda datorn som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd.
Företag: Göteborgs stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Schillerska gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Schillerska gymnasiet

Teaterlärare, barn, ungdom och vuxen
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Våra kursledare får högsta betyg för sin kunnighet i vår nyligen genomförda undersökning - de får också högsta betyg för sin förmåga att inspirera och entusiasmera. Vi är alltid noggranna när vi rekryterar våra ledare och har höga ambitioner när det gäller deras vidareutbildning. Vi söker lärare till: * Teater, barn, ungdom och vuxen Beskrivning av arbetsuppgifter: Medborgarskolan söker dig som vill leda kurser inom något av ovanstående områden. Kurserna är på 10-12 gånger med start i september månad. Kurserna är förlagda till Malmö, Klagshamn och Limhamn. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot ovanstående. Erfarenhet av tidigare undervisning är önskvärd.
Företag: Medborgarskolan Syd
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare, barn, ungdom och vuxen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare, barn, ungdom och vuxen

Vi söker teaterlärare/pedagoger!
Calle Flygare Teaterskola startade 1940 och är idag Sveriges äldsta privata teaterskola. Vi har grundkurser och fördjupningskurser för barn och ungdom inom både teater, musikal och film, och har idag drygt 700 elever. Vi strävar efter att vara en skola som speglar samhällets mångfald och för oss är det viktigt att sätta våra elever och deras behov i första fokus. Vår barn- och ungdomsverksamhet lär redan från början ut grunderna i teaterteknik. All vår undervisning utgår från rörelse, röst, improvisation och skapande, scenframställning, gruppdynamik och samspel. Utgångspunkten i vår filosofi är att bygga starka, självständiga individer med teaterns verktyg. Att jobba på Calle Flygare Teaterskolas barn- och ungdomsverksamhet innebär att ta sig an våra barn- och ungdomar med engagemang och förståelse. Vi ser att du är en motiverande lagspelare med stort engagemang och ett positivt förhållningssätt. Du som söker till oss bör ha en pedagogisk utbildning eller ha flera års erfarenhet inom skådespeleri. Du älskar naturligtvis teater och brinner för att arbeta med barn och ungdomar. Du är flexibel och har lätt för att strukturera upp dina lektioner och planera din undervisning utifrån våra kursplaner. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som teaterlärare/pedagog leder du våra barn- och ungdomskurser. Du arbetar för att våra elever ska förstå teatergrunderna och ger dem förutsättningar och verktyg för att utveckla deras kommunikativa förmåga, såväl på scenen som i vardagen. Du arbetar även delvis produktionsinriktat, där målet är att leda gruppen fram till en redovisning. Vi värdesätter branscherfarenhet och vi ser gärna att du har en god inblick i film och teater och har nära kontakt med kulturlivet och kulturklimatet som råder. Mer information om vår skola finns på vår hemsida: www.calleflygare.se Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Skicka CV + personligt brev till info@calleflygare.se senast den 8/12 2014. Märk mailet "Teaterpedagog". Intervjuer sker löpande fr.o.m. nu.
Företag: CALLE FLYGARE TEATERSKOLA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker teaterlärare/pedagoger! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker teaterlärare/pedagoger!

Teaterlärare sökes till Västerås stads Kulturskola.
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Västerås kulturskola söker en teaterlärare. Kulturskolan är en frivillig skolform för meningsfull fritid med lust och lärande. En stor del av skolans undervisning sker i Växhuset - en central mötesplats - där Kulturskolan har egna lokaler. Verksamhet bedrivs även ute på skolorna både på och utanför skoltid. Kulturskolan har ca 3200 elevplatser och ca 50 engagerade, erfarna och välutbildade lärare. Skolan erbjuder verksamhet för alla åldrar och stadier. Utöver ämnesundervisning i ca 60 olika ämnen erbjuder Kulturskolan studieförberedande utbildning i dans, musik, teater och konst. Kulturskolan har en mycket väl utvecklad kör- ensemble- och orkesterverksamhet samt erbjuder årligen allmänheten ett stort utbud av dans- teater- och musikalföreställningar. Utöver detta tillkommer ett stort antal konserter. Teaterverksamheten riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 8år till 20år. Undervisningen är uppbyggd av kurser på olika nivåer från nybörjare till avancerad fördjupningslinjenivå. Kärnan i undervisningen är gruppernas teaterproduktioner, där vi strävar efter hög konstnärlig kvalité med hänsyn till elevernas ålder, kunskapsnivå samt tillgängliga resurser. Dina arbetsuppgifter består i att undervisa i teater och ev. musikal för barn- och ungdomar i åldern 8 till 20, i linje med kulturskolans kursplan. Du kommer att delta i skolans olika sceniska projekt. Tillsammans med andra verkar du för ett lärande och innovativt klimat och tycker om att i samverkan med arbetslaget planera, undervisa samt utveckla nya undervisningsmetoder. I arbetsuppgifterna kan även ingå att genomföra pedagogiska program för grundskolan. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www1.vasteras.se/kulturskolan/ KVALIFIKATIONER Vi vill att du har högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att arbeta med teater som konstnärlig uttrycksform för barn och unga. Vi lägger särskild vikt vid god pedagogisk förmåga samt anser att erfarenhet av projektledning är meriterande. Vi ser gärna att du är sång och notkunnig, spelar något ackordinstrument samt har kunskap i stagefighting. Erfarenhet från professionellt produktionsarbete, kunskap om produktionsplanering, scenarbete och säkerhetsarbete är också meriterande. Vi söker dig som: -Har god samarbetsförmåga och kan skapa kontakter och underhåller relationer. -Kännetecknas av empati, kreativitet och god förmåga att organisera lärsituationer. -Är öppen och har ansvarskänsla. -Är organiserad, strukturerad, pålitlig samt har god framförhållning. -Är flexibel och har förmåga att stå på egna ben. -Har en stark vilja att utvecklas och ständigt lära dig nåt nytt Välkommen med din ansökan! Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund. I den här rekryteringen kan det komma att bli aktuellt med uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. ÖVRIGT Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare sökes till Västerås stads Kulturskola. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare sökes till Västerås stads Kulturskola.

Teaterlärare
Ref.nr: Gy 73/2015 Karolinska Gymnasiet är en av Örebro kommuns sex gymnasieskolor. Skolan är en anrik gymnasieskola mitt i centrala Örebro, granne med slottet. Nära 1000 elever och 80 anställda har skolan som sin arbetsplats. På skolan finns utbildning på de estetiska, naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga programmen samt språkintroduktion. Karolinska gymnasiet har under innevarande läsår totalrenoverats och välkomnar hösten 2015 elever och personal till en ny och fräsch skola. Allmänt om befattningen Undervisning i kurser inom inriktningen Teater på Estetiska Programmet. På Karolinska gymnasiet driver vi en bred teaterinriktning där eleverna får undervisning i alla teaterns centrala konstnärliga områden. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Undervisning och mentorskap, ingå i ämneslärarlag och arbetslag. Kompetenskrav -Legitimerad gymnasielärare i teaterämnet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande -Erfarenhet av undervisning på ES- programmet. -Behörighet i ytterligare ämnen. Anställningens omfattning Tillsvidareanställning, 60-100%, Tillträde 2015-08-01, 1 tjänst. Facklig information LR, Anders Hallman tel: 019-216522 Lärarförbundet, Kristina Rönnegård, tel: 0707-525397 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2015-04-27. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Örebro, Teaterlärare Örebro Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare
Simrishamns kommun söker Teaterlärare, 30% f n med placering Barn- och utbildningsförvaltningen, Nova Academy, i Simrishamns kommun. Simrishamns kommun ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Vi söker teaterlärare till vår nya gymnasieskolan Nova Academy. Vill du vara med att bygga upp vår estetiska utbildning Performing Arts? Du kommer att vara en central person för vår stora satsning på en ny gymnasieskola. Skolan har efter sitt första år lockat många elever och det är idag kö till utbildningarna. Performing Arts är ett estetiskt program med inriktning musik. Utbildningen fokuserar likvärdigt på de tre områdena dans, teater och musik/sång. Performing Arts har ett nära samarbete med kommunens kulturskola och arbetar regel- bundet med gästlärare från branschen. Ref nr 038/15 Tillträde/ Varaktighet: Tillsvidareanställning med tillträde 2015-08-10 eller enligt överenskommelse. Möjlighet till utökning av tjänstegrad finns. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i ett team med varierande arbetsuppgifter där din sociala kompetens och förmåga att leda elevers lärande framåt är av yttersta vikt. Lärandet på Nova Academy sker i stor utsträckning tematiskt ämnesövergripande tillsammans med andra lärare på skolan. Kollegialt lärande är därför centralt. Kvalifikationer: Du är en nyfiken och engagerad person samt en effektiv och kreativ problemlösare. Du kan planera, organisera och utvärdera din och lärarteamets måluppfyllelse. Du tar egna initiativ och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt med både elever och kollegor. Du är flexibel och har lätt för att förstå ditt uppdrag i ett helhetsperspektiv. Du har med fördel relevanta erfarenheter från arbeten utanför skolans sfär. Du har digital kompetens och vill utveckla våra digitala arbetssätt. Din lärarlegitimation ska styrka att du är behörig att undervisa på gymnasieskolan. Med fördel är du även utbildad och har erfarenhet av dramapedagogik. Övrigt: För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund Upplysningar: Upplysningar lämnas av rektor Andreas Liljeglimt, 0414-81 95 81, andreas.liljeglimt@novaacademy.se Upplysningar om fackliga företrädare lämnas genom kommunens växel, 0414-81 90 00 vx Välkommen med din ansökan senast 2015-05-10 Vi tar emot din ansökan med e-post: barnutbildning@simrishamn.se I samband med rekryteringen undanbedes vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.
Företag: Simrishamns kommun
Ort: Simrishamn
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Simrishamn, Teaterlärare Simrishamns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare
Arbetsuppgifter Undervisning i teaterkurser med fokus på barn och ungdom. Tillsammans med arbetslaget ansvara för att planera och genomföra teaterundervisning och utbildning. Aktivt deltagande i Teaterhusets utvecklingsarbete. Kvalifikationer Teaterhuset Mölndal söker en utbildad teater- och/eller dramapedagog med bred erfarenhet av teaterns olika områden. Du ska ha erfarenhet av lagarbete och är intresserad av och ser fördelarna med att arbeta i arbetslag för att skapa goda lärandemöjligheter för varje teaterdeltagare. Varaktighet Tidsbegränsad timanställning, tillträde: 2015-08-24, upphör: 2016-05-13. Med eventuell möjlighet till mer och fortsatt arbete. Arbetstid Kvällstid 10 - 15 timmar i veckan 13 gånger per termin. Därutöver tillkommer arbetslagsmöten och deltagande i utvecklingsarbete. Så ansöker du Sänd CV samt personligt brev till: maria.bjorling@teaterhuset.nu Sista dag att ansöka är 2015-06-07. Kontakt Maria Björling, Verksamhetsledare Kursverksamheten, tel: 0706-488706. Ann-Marie Mårtensson, Samordnare Kursverksamheten, e-post: ann-marie@teaterhuset.nu Hemsida: www.teaterhuset.nu Förening Teaterhuset Mölndal Adress Baggåkersgatan 8 431 53 Mölndal
Företag: TEATERHUSET MÖLNDAL
Ort: Mölndal
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare jobb, Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare Mölndal, Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare TEATERHUSET MÖLNDAL
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare

Teaterlärare
Holavedsgymnasiet och Kulturskolan i Tranås kommun söker nu gemensamt en teaterlärare för längre vikariat.Holavedsgymnasiet är en skola med cirka 850 elever och med en stor bredd vad gäller både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Skolan innefattar även introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Kulturskolan i Tranås är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen och en av hörnpelarna i kommunens utbud av fritidsaktiviteter samt en viktig samarbetspartner för grund- och gymnasieskola. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i musikal- och teaterkurser på Kulturskolan, i projekt mot grundskolan, i enstaka kurser på Holavedsgymnasiets estetiska program samt i valbar teaterkurs på andra gymnasieprogram. I Kulturskolans kurser ansvarar du för att eleverna mot färdig produktion. Kopplat till det förekommer också manusskrivande/-bearbetning. Undervisning sker dels på dagtid samt varje vecka på en eller två eftermiddagar/tidig kväll. Under produktioner kan även andra kvällar och helger förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad teaterlärare/-pedagog med utbildning från högskola eller det vi bedömer motsvarande. Vi önskar att du har såväl hög nivå som stor bredd, är idérik och drivande i scenprojekt av olika slag och ser möjligheter i samarbete mellan olika konstformer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Kontaktpersoner Patrik Svanängen, Rektor, tfn. 0140-685 85 alt. 0767-96 85 85, patrik.svanangen@tranas.se. Fackliga representanter Nås via kommunens växel, tfn. 0140-681 00.  Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Tranås kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Tranås, Teaterlärare Tranås kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare till kulturskolan
Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 56 000 invånare. Stadsdelsförvaltningen arbetar med service till invånarna inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, hemsjukvård samt fritid och kultur, på uppdrag av politikerna i stadsdelsnämnden. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500 anställda. ARBETSUPPGIFTER Har du ett starkt engagemang för elever, teaterkonsten och har drivkraft till pedagogisk och konstnärlig utveckling? Vi söker nu en vikarierande teaterlärare till kulturskolan i Örgryte-Härlanda. Vikariatet är på 80% och sträcker sig under en termin med möjlighet till förlängning. Vi har en populär teaterverksamhet med 120 elever från lågstadium till gymnasieålder. Vi erbjuder dig tillsammans med en teaterkollega ett inspirerande arbete där ni får möjligheten till ansvar och inflytande. Kulturskolan Örgryte-Härlanda erbjuder barn och unga 6-19 år frivillig undervisning i estetiska ämnen. Med glädje, kvalitet och kontinuitet vill vi ge barn och unga möjlighet att utvecklas och skapa sin egen identitet. Kulturskolan står för ett inkluderande förhållningssätt och är till för alla intresserade oavsett förutsättningar. Det sociala syftet går hand i hand med det konstnärliga och eleverna och deras familjer ska känna sig delaktiga i verksamheten. Uppdraget innebär undervisning i den frivilliga kulturskolans teaterverksamhet från grundnivå till avancerad nivå samt att handleda elevgrupperna i föreställningsarbetet. Undervisningen sker efter skoltid och det ingår tjänstgöring i Kulturskolan City en dag i veckan. I rollen arbetar du både tillsammans med dina teaterkollegor och individuellt för att planera och utveckla teaterverksamheten. Du deltar i arbetsplatsträffar och arbetslag och får tillsammans med kollegorna medverka i utvecklingen av kulturskolans hela verksamhet. Tillsammans genomför ni prova-på, skolprojekt och föreställningar. Välkommen till vårt härliga gäng! KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har relevant högskoleutbildning för uppdraget, med tonvikt på drama- och teaterpedagogik samt stor scenisk kompetens. För att lyckas i tjänsten ska du kunna leda produktionsarbete från idé till föreställning, ge regi och vara en konstnärlig förebild för eleverna. Du har hög pedagogisk kompetens, behärskar både teater- och dramapedagogik samt har praktiska och teoretiska kunskaper att forma och anpassa repertoaren utifrån förutsättningarna i verksamheten. Vidare är du en inspirerande, trygg, samarbetsvillig och tydlig ledare med förmåga att undervisa stora och små grupper med elever 6-19 år. I rollen som teaterlärare använder du IT/media som redskap för undervisning, planering och kommunikation. Det är viktigt att du i alla lägen har ett gott bemötande till elever, föräldrar och kollegor. Erfarenhet av undervisning/handledning av barn och unga är ett krav samt erfarenhet av att arbeta i kulturskola eller motsvarande är meriterande. Det är även önskvärt att du har kunskaper inom om olika teatergenrer, scenteknik samt att regissera skådespeleri för film. ÖVRIGT Intervjuer är planerade till den 8:e och 9:e december. Andra intervju och undervisningsprov blir den 10:e december. Stadsdelsförvaltningen Örgryte-Härlanda vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.
Företag: Göteborg, SDF Örgryte-Härlanda
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till kulturskolan

Vikarierande teaterlärare
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stadsbiblioteket samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och Stockholmia. Vi svarar också för stadens kulturstöd, Ungdomsfestivalen ”We Are STHLM”, kulturfestivalen, medborgarskapsceremonin och för en rad projekt m m. Kulturförvaltningen har ca 900 anställda. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Kulturskolan Stockholm erbjuder alla barn och ungdomar 6-22 år inom Stockholms stad undervisning av hög kvalitet inom kulturella färdigheter som musik, dans, sång, teater, bild och form med mera. Kulturskolan har undervisningslokaler med professionell utrustning runt om i hela Stockholms stad, liksom ett flertal egna teaterscener. Kulturskolan har cirka 16000 elever, vilka också har möjlighet till spel i orkester och band. Genom olika evenemang ordnade av Kulturskolan och dess intressenter har eleverna möjlighet att uppträda inför publik inom de olika ämnena; musik, dans, sång, teater m m. Kulturskolan Stockholm är Europas största kulturskola och har cirka 350 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en erfaren och engagerad teaterlärare till Kulturskolans enhet SYD. Du kommer att samarbeta med duktiga kollegor både inom och utanför ditt eget ämnesområde och aktivt delta i utvecklingen av Kulturskolans verksamhet. Du kommer utifrån Kulturskolans verksamhetsplan tillsammans med chef, kollegor och elever planera och utföra din verksamhet. Du tar själv ansvar för dina elevgrupper och verkar för goda kontakter med dina elever och deras familjer och deltar aktivt i Kulturskolans gemensamma aktiviteter och evenemang. KVALIFIKATIONER Du ska ha dramapedagogisk utbildning eller annan erfarenhet av teaterverksamhet med barn och ungdomar. Vi söker dig som har förmåga att intressera och inspirera elever i olika åldrar och med olika förutsättningar. Du har god samarbetsförmåga, är drivande och nyfiken. ÖVRIGT Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Företag: Stockholms stad, Kulturskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande teaterlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande teaterlärare

Teaterlärare
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Ölands folkhögskola är en av fyra folkhögskolor med Landstinget i Kalmar län som huvudman. Landstingets vision om hälsa präglar skolans verksamhet. Ölands folkhögskola har en stark profil mot konstnärliga uttrycksformer. Vi har allmänna kurser med inriktningarna praktisk, hälsa, film och bild. Vi har också profilkurser inom design, dokumentärfilm, konst, musikteater och skrivande, samt ett stort utbud av sommarkurser. Skolan har 200 deltagare. Internatet har plats för drygt 100 boende. Musikteaterskolan söker en teaterlärare för en deltidstjänst som också innefattar kursföreståndarskap i team. Eftersom vi är en musikteaterskola behöver du också ha en stark relation till teatermusik. Du ska vara beredd att arbeta med stora ambitioner och små resurser på en utbildning som har målsättningen att vara en av de främsta högskoleförberedande utbildningarna på scenkonstområdet. Du behöver ha omfattande kunskaper i skådespeleri och idéer om skådespeleriets pedagogik, goda kunskaper om regi och kunskaper om teaterteknik. Dessutom måste du omfatta folkhögskolans värdegrund där deltagarens utveckling står i främsta rummet.
Företag: Landstinget i Kalmar Län
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Mörbylånga, Teaterlärare Landstinget i Kalmar Län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare - Kulturskolan
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Västerbergslagens Kulturskola är en gemensam skola för Ludvika och Smedjebackens kommuner. Kulturskolan har 25 anställda och erbjuder undervisning i musik, dans, teater och digitalt skapande. Arbetsuppgifter Undervisa Kulturskolans teatergrupper och musikalgrupp. Arrangera och organisera teaterföreställningar. Kvalifikationer Examen från teaterpedagogutbildning eller likvärdig utbildning är önskvärd. Erfarenhet av att undervisa bedöms positivt. Du som är flexibel, ansvarstagande, engagerad, gillar barn och att undervisa passar bra för jobbet. Anställningsvillkor Vikariat 50% under tiden 2016-08-08 - 2016-12-21 Kontaktperson Kulturskolechef Magnus Karlsson, 0240-864 53 Facklig kontaktperson Inger Bjerkered, Lärarförbundet, 0240-842 96 Lärarnas riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2016-04-14.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare - Kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare - Kulturskolan

Teaterlärare
I vår kommun finns en livskvalitet utöver det vanliga. Vårt världsarv Höga Kusten inspirerar dig som gillar en dramatisk natur med många upplevelser och stor frihetskänsla. Kramfors är en trygg småstad med bra service som gör din vardag enkel. När du ska resa finns tåg och flyg nära tillhands och tar dig snabbt både mot norr och söder. ARBETSUPPGIFTER Ett lärarlag från Kramfors kulturskola driver och utvecklar ett estetiskt program i teater med inriktning mot musikal. Vi söker nu en teaterlärare som kommer att arbeta på gymnasiets estetiskaprogram på Ådalsskolan samt med teatergrupper på kulturskolan. Undervisningen bedrivs i bra lokaler med tillgång till två teaterscener. Totalt arbetar 20 lärare på kulturskolan i Kramfors. Samarbete och laganda präglar stämningen i kollegiet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har legitimation och examen som teaterlärare. B-körkort kan vara en fördel. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Ort: Kramfors
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Kramfors, Teaterlärare Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare till Karolinska Gymnasiet
Örebro är Sveriges sjunde största kommun och har drygt 140 000 invånare med 165 olika nationaliteter. Arbetsbeskrivning Undervisning i kurser inom inriktningen Teater på Estetiska Programmet. På Karolinska gymnasiet driver vi en bred teaterinriktning  där eleverna får undervisning i alla teaterns centrala konstnärliga områden. Huvudsakliga arbetsuppgifter Undervisning, ingå i ämneslärarlag och arbetslag. Kompetenskrav - Legitimerad gymnasielärare i teaterämnet Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Erfarenhet av undervisning på ES-programmets teaterinriktning. - Behörighet i ytterligare ämnen Anställningens omfattning Vikariat, omfattning 50-70%, tillträde 9 augusti, 1 tjänst. Facklig information LR Anders Hallman 019-21 65 22 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 25 maj 2016 Ref.nr:Gy 140/2016 Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Karolinska Gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Karolinska Gymnasiet

Teaterlärare; TIBBLE GYMNASIUM
Vill du jobba på en av Sveriges bästa gymnasieskolor? Vill du bli en del av en välutbildad och engagerad lärarkår? Nu söker Tibble Gymnasium i Täby en teaterlärare. Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i teater i gymnasieskolan. Vi vill att du ska kunna undervisa ungdomar med olika förkunskaper. Tjänsten omfattar i dagsläget 13% men ev. kan det bli en kurs till Om skolan. Tibble Gymnasium är en av Sveriges bästa skolor enligt Skolverkets senaste undersökningar. Många faktorer bidrar till skolans framgång och att satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete på skolan. "Nöjda", "trygga" och "stimulerade" är ord som bäst beskriver elevernas syn på sin skola och skolgång. Lärarna på Tibble är engagerade och välutbildade och den låga personalomsättningen vittnar om god stämning och sammanhållning. Välutrustade datasalar, presentationstekniska hjälpmedel i klassrummen samt tydliga och starka krav på närvaro, studiero och trygghet är bidragande orsaker till Tibbles attraktionskraft bland ungdomar i Nordostsektorn. Tibble Gymnasium har en fördelaktig placering i direkt närhet till Täby Centrum, med bussar och Roslagsbanan på 5 minuters gångavstånd. Skolan är privatägd. Tibble Gymnasium har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Tibble har kollektivavtal med LR och LF, vilket innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar. Våra lärare tjänstgör under terminerna och är lediga under loven.
Företag: TIBBLE GYMNASIUM
Ort: Täby
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare; TIBBLE GYMNASIUM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare; TIBBLE GYMNASIUM

Teaterlärare till Holavedsgymnasiet
Holavedsgymnasiet är en skola med drygt 950 elever och med en stor bredd vad gäller både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Skolan innefattar även introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Hit är pendlingsmöjligheterna goda. Arbetsuppgifter Som lärare i drama och teater vid gymnasiets Estetiska program ansvarar du för bl. a. för planering, genomförande och uppföljning av undervisningen samt bedömning av elevernas kunskaper och förmågor. Du kommer även att driva programmets projekt. Mentorskap kan komma att ingå. Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av undervisning i teater och drama. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med scenisk teater,  scenografi, mask och kostym, samt vana/erfarenhet vid att driva projekt. Behörighet inom teaterämnet önskvärt. Du är positiv och flexibel samt har förmåga att stimulera eleverna till utveckling och goda prestationer. Kontaktpersoner Cecilia Axelsson, Rektor Holavedsgymnasiet Tfn: +46 (0)140-68571 Mob: +46 (0)70-377 66 32 cecilia.axelsson@tranas.se Fackliga representanter Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100       Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Tranås kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Holavedsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Holavedsgymnasiet

Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare
Arbetsuppgifter Undervisning i teaterkurser med fokus på barn och ungdom. Tillsammans med arbetslaget ansvara för att planera och genomföra teaterundervisning och utbildning. Aktivt deltagande i Teaterhusets utvecklingsarbete. Kvalifikationer Teaterhuset Mölndal söker en utbildad teaterpedagog/teaterlärare/dramapedagog med bred erfarenhet av teaterns olika områden. Du ska ha erfarenhet av lagarbete och är intresserad av och ser fördelarna med att arbeta i arbetslag för att skapa goda lärandemöjligheter för varje teaterdeltagare. Varaktighet Tidsbegränsad timanställning, tillträde: 2016-08-25, upphör: 2017-05-15. Med eventuell möjlighet till mer och fortsatt arbete. Arbetstid Kvällstid 5 - 10 timmar i veckan 13 gånger per termin. Undervisningspass måndag och/eller onsdagar kl. 17-20. Därutöver tillkommer arbetslagsmöten och deltagande i utvecklingsarbete. Så ansöker du Sänd CV samt personligt brev till: maria.bjorling@teaterhuset.nu Sista dag att ansöka är 2016-08-12. Kontakt Maria Björling, Verksamhetsledare Kursverksamheten, tel: 0706-488706. Ann-Marie Mårtensson, Samordnare Kursverksamheten, e-post: ann-marie@teaterhuset.nu Hemsida: www.teaterhuset.nu Förening Teaterhuset Mölndal Adress Baggåkersgatan 8 431 53 Mölndal
Företag: TEATERHUSET MÖLNDAL
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare jobb, Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare Mölndal, Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare TEATERHUSET MÖLNDAL
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterpedagog/Dramapedagog/Teaterlärare

Teaterlärare sökes
Vi söker en teaterlärare för barn i åldrarna 9-12 och 11-14 år. Kulturföreningen Villa Vulkan är en ideell förening verksam i Göteborg. Målsättningen är att driva kulturskola och kulturhus genom utbildning, handledning, scenverksamhet och konsert-arrangemang. Grundtanken är att i första hand bedriva barn- och ungdomsverksamhet för att medverka till meningsfull fritid och stimulera unga människors kreativitet, men föreningen driver också verksamhet för vuxna. Villa Vulkan vill aktivt verka för etnisk och kulturell integration samt befrämja jämlikhet och jämställdhet. Från och med augusti 2015 driver Villa Vulkan Kulturstationens kursverksamhet genom nära samarbete med Musikutveckling i Göteborg. Kulturstationen är en kulturskola med duktiga och pedagogiska lärare - ett bra alternativ för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom dans, teater, sång och instrument. Vi har både gruppkurser och individuella kurser för barn, ungdomar och vuxna. Kravprofil: Någon form av teaterutbildning och/eller erfarenhet av teater. Du måste kunna arbeta med grupperna hela terminen.
Företag: Kulturfören Villa Vulkan
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare sökes

Teaterlärare sökes
Vi söker en teaterlärare för barn i åldrarna 9-12, 12-15 och 14-16 år. Kulturföreningen Villa Vulkan är en ideell förening verksam i Göteborg. Målsättningen är att driva kulturskola och kulturhus genom utbildning, handledning, scenverksamhet och konsert-arrangemang. Grundtanken är att i första hand bedriva barn- och ungdomsverksamhet för att medverka till meningsfull fritid och stimulera unga människors kreativitet, men föreningen driver också verksamhet för vuxna. Villa Vulkan vill aktivt verka för etnisk och kulturell integration samt befrämja jämlikhet och jämställdhet. Från och med augusti 2015 driver Villa Vulkan Kulturstationens kursverksamhet genom nära samarbete med Musikutveckling i Göteborg. Kulturstationen är en kulturskola med duktiga och pedagogiska lärare - ett bra alternativ för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom dans, teater, sång och instrument. Vi har både gruppkurser och individuella kurser för barn, ungdomar och vuxna. Kravprofil: Någon form av teaterutbildning och/eller erfarenhet av teater. Du måste kunna arbeta med grupperna hela terminen.
Företag: Kulturföreningen Villa Vulkan
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare sökes

Teaterlärare till Västerås kulturskola
Kulturskolan är en frivillig skolform för meningsfull fritid med lust och lärande. En stor del av skolans undervisning sker i Växhuset - en central mötesplats - där Kulturskolan har egna lokaler. Verksamhet bedrivs även ute på skolorna både på och utanför skoltid. Kulturskolan har ca 3200 elevplatser och ca 50 engagerade, erfarna och välutbildade lärare. Skolan erbjuder verksamhet för alla åldrar och stadier. Utöver ämnesundervisning i ca 60 olika ämnen erbjuder Kulturskolan studieförberedande utbildning i dans, musik, teater och konst. Kulturskolan har en mycket väl utvecklad kör- ensemble- och orkesterverksamhet. Vi erbjuder årligen allmänheten ett stort utbud av dans- teater- och musikalföreställningar. Utöver detta tillkommer ett stort antal konserter. Teaterverksamheten riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 8år till 20år. Undervisningen är uppbyggd av kurser på olika nivåer från nybörjare till avancerad fördjupningslinjenivå. Kärnan i undervisningen är gruppernas teaterproduktioner, där vi strävar efter hög konstnärlig kvalité med hänsyn till elevernas ålder, kunskapsnivå samt tillgängliga resurser. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: www.vasteras.se/kulturskolan/ ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter består av att undervisa i teater och möjligen någon del musikal för barn- och ungdomar i åldern 8 till 20, i linje med kulturskolans kursplan. Du kommer att delta i skolans olika sceniska projekt. Tillsammans med andra verkar du för ett lärande och innovativt klimat och tycker om att i samverkan med arbetslaget planera, undervisa samt utveckla nya undervisningsmetoder. I arbetsuppgifterna kan även ingå att genomföra pedagogiska program för grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att arbeta med och undervisa i teater som konstnärlig uttrycksform för barn och unga. Vi lägger särskild vikt vid god pedagogisk förmåga samt anser att erfarenhet av projektledning är meriterande. Vi ser gärna att du är sång och notkunnig, spelar något ackordinstrument samt har kunskap i stagefighting. Erfarenhet från professionellt produktionsarbete, kunskap om produktionsplanering, scenarbete och säkerhetsarbete är också meriterande. Vi söker dig som: -Har god samarbetsförmåga och kan skapa kontakter och underhåller relationer. -Kännetecknas av empati, kreativitet och god förmåga att organisera lärsituationer. -Är öppen och har ansvarskänsla. -Är organiserad, strukturerad, pålitlig samt har god framförhållning. -Är flexibel och har förmåga att stå på egna ben. -Har en stark vilja att utvecklas och ständigt lära dig nåt nytt I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Västerås kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Västerås kulturskola

Teaterlärare/dramapedagog som kan, vågar och vill mycket!
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för stadens kultur- och fritidsverksamhet vilket involverar verksamheter inom såväl fritid, idrott och kultur. Vi strävar alltid efter ett attraktivt utbud, med prioritering för barn och ungdomar. Vågar du så vågar vi!  Vi söker en positiv, framåt, utbildad och bred teaterlärare som älskar att utforska teater tillsammans med barn och ungdomar i alla åldrar. Du utmanar gärna dig själv och tycker att det är spännande att hitta olika infallsvinklar och kreativa lösningar för att vända varierande förutsättningar till inspiration och stimulans.    Eleverna - ditt viktigaste fokus! Kulturskolan har teaterverksamhet för barn och ungdomar mellan 4-18 år. För alla åldrar gäller att du är öppen för elevernas tankar och önskemål och att du ser dem som en resurs. Du behöver ha en stark lust till och en särskild förmåga att möta de små barnen för att med lek och introduktion skapa ett teaterintresse. Du behöver också en bra förmåga att möta och fånga de äldre eleverna och tillsammans med dem utforska deras aktuella frågor, intressen och känslor. Det gäller att hitta tonåringarnas egna drivkrafter och engagemang. Tillsammans utforskar och förnyar ni också olika sätt att presentera framföranden och föreställningar på. Nya fräscha lokaler I maj/juni 2017 flyttar Solna kulturskola in i nyrenoverade, fräscha och anpassade lokaler i Parkskolan nära Solna centrum. Vi delar byggnaden med förskoleklasser – årskurs 3 och ser fram emot det samarbete som kan uppstå mellan kulturskola och skola. Du kommer till en teateravdelning med en black-box som kan förvandlas från lektionssal till föreställningssal med gradänger och modernt scenljus, det finns ett grupprum, en sminkloge och ett arbetsrum. Alldeles intill black-box finns ett stort teaterförråd med rekvisita och scenkläder.  Solna växer - precis som kulturskolans filialverksamhet Solnas befolkning ökar och många familjer med små barn flyttar hit. Deras önskemål är att kulturskolan finns nära barnens grundskola och hemmet. Föräldrar efterfrågar kursverksamhet på lördagar samtidigt som våra lokaler behöver utnyttjas, därför vill vi att du kan arbeta några timmar även på helgen. Din utbildning och erfarenhet Du är utbildad teaterlärare/dramapedagog. Du har erfarenhet av teaterundervisning med barn i olika åldrar, särskilt små barn. Du kan konkret visa att du är positiv, framåt och en person som har passion för sitt yrke och ser samarbete med andra, även andra ämnen, som en självklarhet. Vi vill gärna att du kan ge exempel på hur du med enkla medel och smarta sätt kan arbeta konstnärligt med kostym, scenografi, ljus, ljud och regi på den nivå som är relevant för verksamheten. Din personliga kompetens är viktig.  Det är meriterande om du har drivit utveckling eller egna projekt och kan visa upp goda resultat från det. Det är också meriterande om du har arbetat med musikal och barn med särskilda behov och har kompetens inom fler ämnen som kan komplettera skolans övriga pedagoger. Innehåll i tjänsten I tjänsten ingår undervisning i Teaterlek, Teater, Musikal (nystartas) där du har teaterdelen samt Sång & Teater för barn med särskilda behov tillsammans med en musiklärare. Även regi av teatergrupp och regi av helheten i vår årliga Julkalabalik ingår i tjänsten. Undervisning både i Ulriksdal och i Parkskolan, eventuellt även på annat ställe. Du kommer att arbeta tillsammans med vår andra teaterlärare och deltar i en av våra ämnesövergripande tvärgrupper tillsammans med lärare i andra ämnen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 15 maj 2017. Arbetstiden är förlagd till em/kväll samt lördag fm.  Sista ansökningsdag är 28 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till bitr. rektor Katarina Fast Ehrlén, 070-2820897, katarina.fast-ehrlen@solna.se Facklig kontaktperson är Margareta Bjerén (Lärarförbundet) margareta.bjeren@solna.se   Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Företag: Solna Stad
Ort: Solna
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare/dramapedagog som kan, vågar och vill mycket! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare/dramapedagog som kan, vågar och vill mycket!

Teaterlärare Wendela Hebbegymnasiet
En dag på jobbet Du kommer att undervisa som teaterlärare i scenisk gestaltning, sceniskt karaktärsarbete, teaterteori, dramapedagogik, regi, medbedömare  gymnasiearbete. I arbetet ingår att vara mentor för en klass och att vikariera som inriktningsansvarig under höstterminen.   Vem är du?    Krav:  - Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan   Du har erfarenhet av undervisning med ungdomar i aktuell målgrupp och vana av att leda teaterprojekt. Du har även erfarenhet av och kunskap om filmskådespararbete och regi. Du har ett konstnärligt tänk, är resultatinriktad, trivs med att arbete i arbetslag och får människor i din omgivning att växa.   Meriterande: Arbetslivserfarenhet inom teater/film som regissör, skådespelare är meriterande. Likaså erfarenhet som arbetslagsledare/liknande erfarenhet.   Personliga egenskaper: Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande olika etnicitet, kön och ålder.   Vi erbjuder dig  En arbetsplats med högt i tak och stort utrymme för idéer och tankar hos både elever och personal. Här finner du fräscha och välutrustade lokaler med glas och rymd, en skola för framtiden, med närhet, vårme, ömsesid respekt, kompetens och kreativitet. Skolan erbjuder utbildningar inom media, musik, bild och form, foto/fil, dans, teater, design, teknik, spel och animation. Tips! www.sodertalje.se/formaner      Välkommen till oss!   Wendela Hebbe gymnasiet har idag ca 480 elever. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Erik Nihlgård, tel 085230 2959.Du kan läsa mer på vår hemsida www.wendelahebbegymnasiet.sodertalje.se
Företag: Södertälje kommun
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare Wendela Hebbegymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare Wendela Hebbegymnasiet

Teaterlärare till Borås Kulturskola
Teaterlärare till Borås Kulturskola till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2017-04-26. (Ref nr 22:2017:12) Vill Du vara en del av Borås Kulturskola som i nytt hus hösten 2018 blir Framtidens Kulturskola? Borås Kulturskola bedriver verksamhet inom musik, dans, teater, bild/serieteckning, textil/design, ord, cirkus. Stor utåtriktad verksamhet med ca 300 konserter/framträdanden under 2016. Här arbetar nästan sextio lärare, samt administrativ personal. Vi har 1800 ämneselever samt 600 ämneselever i våra Kulturskolefilialer på åtta grundskolor, samt uppdragsverksamhet i förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och särskolan. Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten. Arbetsplats: Borås Kulturskola. Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 100% av heltid, under perioden 170814 -180621. Arbetsuppgifter: Innehållet i tjänsten gäller Teater-/ Dramaundervisning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet. Meriterande om du har kunskaper inom digitala verktyg och kan vara öppen för klassundervisning i grundskolan och särskolan. Kvalifikationer: Teater-/Dramapedagogutbildning. B-körkort är ett krav. Upplysningar lämnas av Kulturskolechef Per-Olov Pell 033 357641, 0768 887641, Lärarförbundet Jonas Baetge 0766 487803. LR Maria Ringsén 0766 306365. Inför rekryteringsarbetet har Kulturförvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen med din ansökan senast 2017-04-26.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Borås Kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Borås Kulturskola

Teaterlärare
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Nova Academy är en nystartad skola, belägen i centrala Simrishamn, bara ett stenkast från stationen. Skolan är skapad med elever, för elever, för att generera en så bra skola som möjligt. Vi har toppmoderna, välutrustade klassrum och labbsalar och varierar i största möjliga mån praktisk och teoretisk undervisning. Alla våra fyra program är högskoleförberedande. Skolan har idag ca 180 elever. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med att bygga upp vår estetiska utbildning Performing Arts? Du kommer att vara en central person för vår stora satsning på en ny gymnasieskola. Skolan har under sina första tre år lockat många elever och det är idag kö till utbildningarna. Performing Arts är en riksrekryterande estetisk spetsutbildning med inriktning teater. Utbildningen fokuserar likvärdigt på de tre områdena dans, teater och musik/sång. Performing Arts har ett nära samarbete med teaterhögskolan i Malmö, kommunens kulturskola och arbetar regelbundet med gästlärare från branschen. KVALIFIKATIONER Du är en nyfiken och engagerad person samt en effektiv och kreativ problemlösare. Du kan planera, organisera och utvärdera din och lärarteamets måluppfyllelse. Du tar egna initiativ och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt med både elever och kollegor. Du är flexibel och har lätt för att förstå ditt uppdrag i ett helhetsperspektiv. Du har med fördel relevanta erfarenheter från arbeten utanför skolans sfär. Du har digital kompetens. Din lärarlegitimation ska styrka att du är behörig att undervisa i teater på gymnasieskolan. Scenisk erfarenhet är meriterande. ÖVRIGT Lärarlegitimation eller, om denna ej erhållits, examensbevis ska bifogas ansökan. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund. I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons- /rekryteringsföretag.
Företag: Simrishamns kommun, Nova Academy
Ort: Simrishamn
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Simrishamn, Teaterlärare Simrishamns kommun, Nova Academy
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare vid Linköpings Kulturskola
Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna samt byggnation av allaktivitetshus. Inom ramen för kultur- och fritidsnämnden ska förvaltningen arbeta strategiskt med utveckling av kultur, idrott - och fritidslivet. Vi vill bidra till att Linköping blir en attraktiv, hälsosam och kreativ stad som genomsyras av puls och passion! Är du också intresserad av att ge Linköpingsborna en rik fritid, då finns goda chanser att du skulle kunna trivas och skapa resultat här. Om arbetsplatsen Linköpings Kulturskola är en frivillig skolverksamhet som undervisar ca 3 500 elever i dans, teater, musik samt bild & form. Undervisningen riktar sig till barn och unga i Linköpings Kommun i åldrarna ca 5-20 år. Kulturskolan har ensembleprofil viket innebär att all undervisning leder till samspel på olika sätt och i samtliga konstformer. Undervisningen sker i egna lokaler i Konsert & Kongresshuset men vi har också en omfattande verksamhet i de flesta kommundelarna. Kulturskolans administration består av Kulturskolechef, biträdande Kulturskolechef, två administrativa assistenter på 100 % samt en på 50 % som främst arbetar med vikariehantering. Undervisningen utförs av ca 45 lärare. Arbetsbeskrivning Tjänsten utlyses under förutsättning att nuvarande innehavare avslutar sin anställning p g a studier. Undervisning i Kulturskolan teatergrupper samt medverkan vid olika projekt tillsammans med Kulturskolans övriga verksamheter. Kvalifikationer Tjänsten utlyses under förutsättning att nuvarande innehavare avslutar sin anställning p g a studier. Teaterlärarkompetens eller utbildning som bedöms adekvat för undervisningen. Erfarenhet av arbete vid kulturskola är meriterande. I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss
Företag: Linköpings kommun, Kultur och Fritidsförvaltningen
Ort: Linköping
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare vid Linköpings Kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare vid Linköpings Kulturskola

Teaterlärare
Kulturskolan i Tranås söker nu en teaterlärare vars uppdrag är att undervisa och vidareutveckla Kulturskolans teaterinriktning.  Kulturskolan i Tranås är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen och en av hörnpelarna i kommunens utbud av fritidsaktiviteter samt en viktig samarbetspartner för såväl förskola, grund- och gymnasieskola. Kulturskolan driver ett nära samarbete med Holavedsgymnasiets Estetiska program. På Kulturskolan finns förutom teater även inriktningarna dans och musik. Du kommer som teaterlärare ingå i ett driftigt och kreativt kollegium där vi förutom vår ämnesinriktade undervisning jobbar årligen tillsammans med ett antal projekt. Det innebär att du som lärare kommer att delta i arbetet med våra konserter, spelningar och andra uppträdanden. Arbetsuppgifter Arbetet innefattar undervisning i ämnet teater, från nybörjarnivå till avancerad nivå samt Kulturskolans musikalgrupp. Förutom uppsättning av egna föreställningar inom inriktningen ingår även medverkan i skolkonserter och annan utåtriktad verksamhet.Som lärare förväntas du vara en drivande kraft när det gäller att utveckla undervisningen såväl individuellt som i det gemensamma arbetet i samband med våra projekt. En viss del av tjänsten kan komma att innebära arbete på Holavedsgymnasiets estetiska program. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig att undervisa i teater och drama, gärna i kombination med ytterligare ämnen på gymnasienivå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med scenisk teater, scenografi, mask och kostym, samt vana/erfarenhet vid att driva projekt och leda grupper. Du är positiv och flexibel samt har förmåga att stimulera eleverna till utveckling och goda prestationer. Du utgår från elevens förutsättningar och lust att lära samt håller kvalitetsbegreppet i undervisningen högt. Som person är du positiv och bemöter elever, föräldrar och kollegor med värme och engagemang. Du har förmåga att självständigt eller i samarbete med kollegor strukturera och planera arbetet utifrån elevernas olika förutsättningar. Du tar gemensamt med dina kollegor helhetsansvar för utveckling av undervisning och ensembleverksamhet. Du har stor konstnärlig bredd, är idérik och drivande i scenprojekt av olika slag och ser möjligheter i samarbete mellan olika grupper, genrer och konstformer. Körkort för personbil krävs för tjänsten. Kontaktpersoner Fredrik Bodin, kulturskolechef tfn. 0140-685 85 fredrik.bodin@tranas.se   Fackliga representanter Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017- 05-07.        Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Tranås kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Tranås, Teaterlärare Tranås kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teoretisk teaterlärare/yrkesteori
Teaterlärare med teoretisk inriktning för kurser inom Teaterhistoria, Textanalys och Studieteknik. Kurserna är relativt små - vi har dock parallella klasser och beroende på den sökandes övriga kompetens så kan uppdraget växa. Som lärare hos oss arbetar du utifrån framtagna kursplaner samt med ett fokus på utbildningens slutmål. Arbetet har stor frihet inom givna ramar. Du blir en del av ett engagerat kollegium och du har tillgång till stöd genom såväl konstnärlig som pedagogisk ledning. För våra lärare är det viktigaste att sätta våra studerande och deras kunskapsprogression i första rummet. Att jobba på Calle Flygare Teaterskolas skådespelarprogram innebär ett arbete med kreativt driv, stort engagemang och respektfull förståelse för såväl individ som grupp. Vi ser att du är en kunnig och motiverande lagspelare med ett positivt förhållningssätt och en stor vilja att förmedla dina kunskaper och erfarenheter till nästa generations teaterarbetare. KRAV Ämneskompetens inom teatervetenskap, idéhistoria eller litteraturvetenskap. Ämneskompetens inom praktisk svenska, svenska eller litteraturvetenskap. Praktisk ledar- eller lärarerfarenhet. ÖNSKEMÅL Vi prioriterar sökande med examen i ovanstående ämnen. Vi eftersträvar lärarbehörighet och ser gärna att du har detta i någon form. Vi värdesätter branscherfarenhet med bred inblick i, förutom teater/skådespeleri, även film och andra scenkonstnärliga uttryck. Calle Flygare Teaterskola startades år 1940 och är Sveriges äldsta privata teaterskola. Skolan har ett välrenommerat skådespelarprogram samt en omfattande kursverksamhet. Calle Flygare Teaterskolas värdegrund vilar på demokratiska och solidariska värderingar. Hela skolans arbete vilar på ett aktivt normkreativt perspektiv. Vi strävar efter att vara en skola som speglar samhällets mångfald och välkomnar olika bakgrunder och erfarenheter. Från och med januari 2016 ligger skådespelarprogrammet under statlig tillsyn genom Myndigheten för yrkeshögskolan och från hösten 2017 är utbildningen en Konst- och kulturutbildning inom ramen för samma förordning (SFS2013:817). Utbildningen blir då på heltid samt studiemedelsberättigad. Skådespelarprogrammet rymmer 96 studerandeplatser fördelat på 6 klasser. Skolan tar in en ny klass varje vår och två nya klasser varje höst. Utbildningen är eftergymnasial och tvåårig, och de studerande tas in genom behörighetsbedömning och audition.
Företag: CALLE FLYGARE TEATERSKOLA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teoretisk teaterlärare/yrkesteori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teoretisk teaterlärare/yrkesteori

Teaterlärare, gymnasiet
Per Brahegymnasiet Vilka är vi Per Brahegymnasiet har en lång tradition som skola med rötter från 1200-talet. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1100 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är ES, HU, NA och SA, yrkesexamen inom HT samt Introduktionsprogram. Vi har också IB som är en internationell gymnasieutbildning och fr.o.m. hösten även EK. Bredden av utbildningar och inriktningar sätter en positiv prägel på stämningen i skolan. Vi har en lång tradition av att möta elever som har höga ambitioner och som vill hitta vägen mot sina framtida mål. Skolan är organiserad i tre rektorsområden med gemensamma stödfunktioner. Vad gör vi Som teaterlärare kommer du att ingå i ämneslag teater inom det estetiska programmet. Du kommer att undervisa i teaterkurser såsom Scenisk gestaltning och Sceniskt karaktärsarbete. Du utvecklar den sceniska verksamheten, teaterinriktningen såväl som det estetiska programmet. Du förväntas ta ett stort ansvar för elevernas egna teaterproduktioner där du handleder och regisseras. Vi söker dig Du är legitimerad lärare i teaterämnen. Erfarenhet av att arbeta som skådespelare alternativt regissör är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teaterundervisning på estetiska program alternativt folkhögskola. Vi ser det som ytterligare meriterande om du har vana av att driva teaterprojekt och har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom teater. Du är kommunikativ och ha lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är bra på att arbeta i team och att samarbeta med andra. Du har även förmåga att arbeta självständigt och att driva ditt eget arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Skolan arbetar med en digital läroplattform och du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Var god ange två referenser. Upplysningar Johan Gustafsson Junvik, rektor, tfn 036-10 63 08, 072-242 3909 Fackliga organisationer http://www.jonkoping.se/fackligaubf Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare, gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare, gymnasiet

Teaterlärare sökes till Trosa kulturskola
Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se Trosa kulturskola erbjuder kurser i musik, dans, konst och teater. Närhelst tillfälle ges är vi med och bjuder på en festlig inramning till evenemang av olika slag. Årets höjdpunkter är alla våra konserter och Kulturskolefestivalen som inträffar en lördag i slutet av vårterminen. Då invaderar vi kommunens gator och torg med musik och andra kulturinslag. ARBETSUPPGIFTER Trosa kulturskola söker en teaterlärare till vår frivilliga undervisning för elever i grundskoleåldrar. För närvarande har vi en aktiv grupp samt kö som underlag för att skapa en grupp till. Vi söker även en danslärare, med bred kompetens går det utmärkt att kombinera tjänsterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förmågan att anpassa din undervisning efter både individ och grupp, och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Relevant högskoleutbildning samt tidigare erfarenheter av teaterundervisning för barn är meriterande. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Trosa kommun, Trosa Kultur- fritid- teknik och servicekontor
Ort: Trosa
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare sökes till Trosa kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare sökes till Trosa kulturskola

Teaterlärare 20-25% (tim)
Hos oss i Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Kulturskolans verksamhet i Motala utvecklades under hösten 2013 från musikskola till kulturskola och omfattar musik, dans och teater. Vi finns i Folkets hus (centrala Motala) och erbjuder undervisning på många olika instrument och olika genrer samt dans- och teaterundervisning. Här finns ett kreativt kollegium som jobbar ensembleinriktat och över ämnesgränserna. Kulturskolan driver också en utåtriktad verksamhet och medverkar ofta i olika arrangemang. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla teaterämnet på kulturskolan i Motala? Vi söker efter ytterligare en teaterlärare som både kommer ta över befintliga grupper, men även starta nya. Som teaterlärare kommer du arbeta självständigt, men även samarbeta med de andra lärarna och ämnena. Vår nya teaterlärare kommer även ansvara för nästa läsårs musikalprojekt, som är en stor produktion där teaterelever, danselever, orkestrar och körer samarbetar. KVALIFIKATIONER Högskoleexamen med pedagogisk inriktning teater/drama eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Enhet Kulturskolan
Ort: Motala
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare 20-25% (tim) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare 20-25% (tim)

Teaterlärare till Vasaskolan.
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Vasaskolan är en gymnasieskola med drygt 1000 elever. Den ligger centralt, mitt i Gävle. Estetiska programmet har inriktningarna Bild och formgivning, Dans, Musik och Teater. Läs mer om skolan på www.vasa.gavle.se ARBETSUPPGIFTER Undervisning i inriktnings-och fördjupningskurser inom Estetiska programmets teaterinriktning, handledning av Gymnasiearbete samt mentorskap. Arbete i programarbetslag och ämneslag samt andra sedvanliga läraruppgifter ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad teaterlärare på Estetiska programmet. Teaterpedagogutbildning eller motsvarande. Praktisk erfarenhet av regi/skådespeleri är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av gymnasieskolans Estetiska program. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Vasaskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Vasaskolan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Vasaskolan.


Sök lediga jobb Teaterlärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se