Technogarden Engineering Resources AB jobb - lediga jobb

Technogarden Engineering Resources AB jobb Technogarden Engineering Resources AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Technogarden Engineering Resources AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Technogarden Engineering Resources AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Automationsingenjör/ Projektledare, Alfa Laval- Botkyrka

 2. Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric- Sollentuna

 3. Teknisk Säljare inom Kyla & Energi- Stockholm

 4. Senior Systems Engineer/Naval Architect- Karlskrona

 5. Processingenjör inom energiteknik- Växjö

 6. Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric- Västerås

 7. Erfarna Konstruktörer- Göteborg

 8. Erfarna Automationsingenjörer sökes- Göteborg

 9. Projektinköpare till uppdrag i Ulricehamn- Ulricehamn

 10. Flera Ingenjörstjänster till Fordonsindustri- Göteborg

 11. Automationsingenjör/ Elkonstruktör, Alfa Laval- Botkyrka

 12. Handläggande Konstruktör till Kåver & Mellin- Stockholm

 13. Kategoriansvarig Inköpare VVS till Skanska- Solna

 14. Stanley Security Solutions söker Projektledare!- Malmö

 15. Chef underhåll till Lunds Energikoncernen AB!- Lund

 16. Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg- Göteborg

 17. Sales Engineer till MacGregor i Göteborg- Göteborg

 18. Byggnadskonstruktör- Växjö

 19. Konstruktör mekanik och tryckkärl- Ospecificerad arbetsort

 20. Underhållsingenjör Stockholm- Stockholm

 21. Konsultchef teknikkonsulter Stockholm- Stockholm

 22. Stanley Security Solutions söker Projektledare!- Malmö

 23. Ingenjörer och projektledare inom El/Automation- Göteborg

 24. Produktionsingenjör vass inom industrialisering- Göteborg

 25. Produktionstekniker- Oskarshamn

 26. Elkonstruktör, Lead Engineer- Stockholm

 27. Sales Engineer till MacGregor i Göteborg- Göteborg

 28. Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg- Göteborg

 29. Civilingenjör - energiteknik- Växjö

 30. Produktionstekniker- Oskarshamn

 31. Erfaren beräkningsingenjör- Växjö

 32. Erfaren maskiningenjör- Växjö

 33. Utvecklingsingenjörer, Electro Mobility.- Göteborg

 34. Test- & Verifieringsingenjör, fordonsindustri- Göteborg

 35. Software Development Engineer - Electrolux- Stockholm

 36. QC Chef till Calderys i Höganäs- Höganäs

 37. Vi söker konsulter inom medicinteknik- Göteborg

 38. Produktionstekniker med akademisk bakgrund- Oskarshamn

 39. Kundorienterad tekniker (skärande bearbetning)- Helsingborg

 40. Multidisciplinär Projektledare- Göteborg


Mer beskrivning

Automationsingenjör/ Projektledare, Alfa Laval
Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel. Alfa Laval har ca 16 000 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Då Alfa Lavals produkter blir allt mer automatiserade söker vi en erfaren automationsingenjör med stor drivkraft och engagemang. Du blir en del av vårt Core Automation Team inom Alfa Laval. Vi utvecklar och underhåller automationssystem runt Alfa Lavals kärnprodukter, och ansvarar för standardisering av automation inom Alfa Laval. Arbetsrollsbeskrivning Du kommer att ta en aktiv del i nyutvecklingsprojekt, och jobba med projektledning. Du jobbar med elkonstruktion av automationssystem, support till befintliga system, fält-/labbprov, konceptutveckling och utvecklar befintliga automationsstandarder. Du har kontakt med både leverantörer och interna kunder i en koordinerande/projektledande roll. Kvalifikationer Du har en ingenjörsutbildning inom el-/automation eller liknande, och har en flerårig bred arbetslivserfarenhet inom området automation och elkonstruktion. Du är en van användare av Eplan, Elprocad eller liknande verktyg. Det är en fördel om du även har kunskap inom mjukvara/programmering av styrsystem/PLC. Din engelska är flytande i tal och skrift och svenska är starkt meriterande. Projektledarerfarenhet är önskvärt. Personliga egenskaper Du har ett stort intresse och engagemang för automation. Vi tror att du har en stark drivkraft och är utåtriktad, noggrann och flexibel. Du trivs i en projektledande roll. Vi erbjuder Ett utmanande jobb i en global organisation, med krav att självständigt och i grupp utföra sina arbetsuppgifter, med goda möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter och framtid inom Alfa Laval. Du blir en del av ett glatt gäng med bra sammanhållning. Kontaktuppgifter och ansökan Vi ser fram emot din ansökan snarast, på cvstockholm@technogarden.se. Vi intervjuar löpande tills vi har rätt person på plats. Frågor besvaras av Maria Rabb på telefon 0739-80 83 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör/ Projektledare, Alfa Laval jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör/ Projektledare, Alfa Laval

Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric
Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. Läs mer på: www.schneider-electric.com/se Arbetsrollsbeskrivning Vi söker nu en försäljningsingenjör till affärsområdet Energy Business. Energy Business erbjuder marknadsledande produkter, service och helhetslösningar inom elkraftområdet. Våra kunder kommer från el- och kraftbolag samt tung basindustri. Befattningens uppdrag omfattar kontakter med befintliga och potentiella kunder, i form av besök, framtagande av offerter ihop med projektavdelningen och genomförande av upphandlingar. Du bearbetar mål- och nyckelkunder på både operativ och strategisk nivå. Du vårdar och underhåller affärsförbindelser, tar in marknadsinformation, utvecklar internt samarbete för ökad kundnytta och ansvarar för budget- och resultatansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta kontakter med kunder omkring Mälardalen. Placeringsorten är valfri mellan Stockholm eller Västerås. Kvalifikationer Din utbildningsbakgrund är inom elkraft och du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Du jobbar kanske som försäljningsingenjör idag, alternativt i en projektledande eller liknande roll med många kundkontakter inom området. Projektledning inom elkraftsdistribution är meriterande, samt ett stort kontaktnät i branschen. Du har flytande kunskaper i både svenska och engelska och innehar körkort. Personliga egenskaper Relationer är centralt i ditt uppdrag, vilket betyder att vi söker dig som är utåtriktad, tillför positiv energi och med lätthet skapar och underhålla relationer. Som person inger du även förtroende och du har ett tydligt kundfokus. Din drivkraft är att alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Du arbetar ansvarsfullt och självständigt för att uppnå dina mål. Vi erbjuder Du erbjuds ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många intressanta kundkontakter. Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning, arbete i ett internationellt marknadsledande företag med god lönsamhet och intressanta utvecklingsmöjligheter samt trevliga arbetskollegor. Kontaktuppgifter och ansökan I denna rekrytering samarbetar Schneider Electric med Maria Rabb på Technogarden. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria via tfn: 0739-80 83 98. Vi ser fram emot din ansökan till cvstockholm@technogarden.se. Vi bearbetar ansökningar löpande tills vi har rätt person på plats. Rekryteringsprocessen är dock pausad under juli.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric

Teknisk Säljare inom Kyla & Energi
Johnson Controls är världsledande inom Building Efficiency, Automotive Experience & Power solutions. När det gäller byggnader, erbjuder vi produkter och tjänster som optimerar energibruk och förbättrar bekvämlighet och säkerhet. Företaget levererar innovativa bilinteriörer som hjälper till att göra körandet bekvämare, säkrare och mer glädjefyllt. Johnson Controls tillhandahåller också batterier för bilar och hybrid-elektriska fordon, tillsammans med systemteknik och serviceexpertis. Johnson Controls har 168 000 anställda på mer än 1 300 platser som servar kunder i 125 länder. Företaget, som grundades 1885, har sitt huvudkontor i Milwaukee, Wisconsin. Läs mer om oss på - www.johnsoncontrols.se I samarbete med Technogarden rekryterar Johnson Controls System & Service AB nu en Teknisk Säljare till Indirect Sales med placering Stockholm - Spånga. Arbetsuppgifter: Johnson Controls Systems och Service är i en spännande tillväxtfas och behöver förstärka organisationen med en Teknisk Säljare för segmentet direktförsäljning till Distributörer och Grossister. I rollen kommer du främst arbeta med försäljning av Johnson Controls kylprodukter men på sikt förväntas du också hantera företagets övriga produktkatalog inom området Building Efficiency. I din vardag arbetar du med att bygga och förvalta långsiktiga kundrelationer och säkerställa kundnöjdhet med stöd av företagets utvecklade säljprocesser och verktyg. Johnson Controls leder utvecklingen avseende lösningar inom kyla och energi, företagets kunder förväntar sig en rådgivande representant som har hög teknisk förståelse och trovärdighet inom området du ansvarar för. Som stöd får du löpande utbildning av företagets Produktansvariga. I arbetet ingår även administrativa uppgifter som avtalsarbete, offerter och pris/kostnads analys. Du erbjuds frihet under ansvar med stora möjligheter att planera arbetet själv men med företagets finansiella ambitioner som mål. Företaget har idag en god marknadsposition med vi ser att du även arbetar med att hitta nya affärsmöjligheter. Arbetet bedrivs både på fältet och i företagets kontor i Spånga, under ett år kan du förvänta dig ca. 20 resdagar inom Sverige med övernattning. Kvalifikationer: Vi ser att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom området kylteknik, gärna i en försäljningsroll. Ett stort kontaktnät och tidigare erfarenhet av Distributörs- och Grossistförsäljning inom området Kyla är mycket meriterande. Du uttrycker dig flytande i tal och skrift, såväl som svenska och engelska. Vi förväntar oss att du har lägst gymnasiekompetens. Personliga egenskaper: En hög social kompetens och nätverkande personlighet är en förutsättning att lyckas i rollen. Du har vidare en förtroendegivande och lösningsorienterad personlighet som trivs med att ta ansvar för kunden i hela försäljningsprocessen. Du arbetar med engagemang och har god initiativförmåga, kan lyssna på kunden och har förståelse för din marknad. Du trivs i att arbeta i ett värderinginriktat företag och vi förväntar oss att företagets värderingar följs i alla lägen genomgående inom Johnson Controls. Bakgrundskontroll kommer att utföras vid anställning. Vi erbjuder: Rätt person erbjuds ett mycket stimulerande arbete i ett marknadsledande internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds bra villkor och förmåner samt har möjlighet till tjänstebil.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Säljare inom Kyla & Energi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Säljare inom Kyla & Energi

Senior Systems Engineer/Naval Architect
Kockums AB står för marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Utmaningen är att kunna göra fartyg som varken får synas eller höras och som egentligen borde vara minst fem gånger så stora. För att lyckas krävs kompetenta medarbetare. Vi hoppas att du är en av de personer vi söker. Verksamheten bedrivs i Sverige i Malmö, på Muskö och i Karlskrona. Kockums ingår i ThyssenKrupp Marine Systems-TKMS. Marina ytfartyg har byggts i Karlskrona sedan 1679. Tre århundraden senare har ekträ och segelduk ersatts av specialstål och avancerad kompositteknik. Idag är företaget världsledande inom smygteknik för marina ytfartyg och Kockums ytstridsfartyg kännetecknas av slagkraft och mångsidighet, samt en förmåga att med hög fart och litet djupgående kunna operera effektivt i att grunda farvatten. Kockums produktportfölj innehåller ytattack-, ubåtsjakt-, patrull- och minröjningsfartyg samt flerfunktionsfartyg med kombinationer av dessa förmågor. Arbetsuppgifter Du kommer att få en nyckelroll i utvecklingen av framtidens ytfartyg i Sverige och internationellt. Ditt arbete kommer huvudsakligen att bestå i att utarbeta koncept för morgondagens ytfartyg. Du kommer t ex att leda konceptprojekt, agera teknisk samordnare i offertprojekt och fungera som stöd gentemot sälj- och marknadsavdelningen samt bistå med försäljningsargument för respektive koncept. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken för att kunna ligga i absolut framkant och en viktig del i tjänsten blir därför att bevaka trender och utveckling inom ytfartyg för att kunna förutspå morgondagens behov från marknaden. Detta innebär t ex att skapa kontakter med universitet och forskningscenter. Kvalifikationer Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Du har djup kunskap inom och lång erfarenhet av skeppsbyggnad och olika skeppstekniska system. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntliga som skriftliga, är viktiga för att lyckas i jobbet. Kunskaper i tyska är meriterande. Personliga egenskaper Som person har du lätt för att samarbeta och skapa kontakter såväl internt som externt. Du är analytisk, kreativ och drivande och arbetar självständigt mot uppsatta mål. Vidare är du flexibel och arbetar strukturerat och noggrant. Vi tror också att du besitter en utvecklad förmåga att förmedla en konceptuell idé eller vision. Vi lägger mycket stor vikt vid att de personliga egenskaperna stämmer väl överens med Kockums AB:s värderingar. Vi erbjuder Du kommer att befinna dig mitt i centrum av utvecklingen av morgondagens ytfartygskoncept. Det innebär en möjlighet att få uppleva utvecklingsprocessen, från ax till limpa, av unika högteknologiska produkter på nära håll i ett världsledande internationellt företag med mycket kompetenta medarbetare. Det går bra för Kockums och framtiden ser mycket ljus ut. Kockums förespråkar personlig utveckling och för rätt person finns möjligheter till vidareutveckling inom företaget. Information och ansökan I det här uppdraget samarbetar Kockums med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig Tobias Lorentzon (tel. 0739-80 83 93). För befattningsspecifika frågor är du varmt välkommen att ringa rekryterande chef Johan Lindström, på tfn 0455-683 623. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvmalmo@technogarden.se med rubriken "Senior Systems Engineer - Conceptual Design".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Systems Engineer/Naval Architect jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Systems Engineer/Naval Architect

Processingenjör inom energiteknik
GYPTECH has expertise in providing the complete engineering design, equipment supply, project and construction management, commissioning, and technical services for new gypsum plants or upgrades to existing facilities. Projects involve any or all of these aspects and may be provided on a partial or complete turnkey basis. Gyptech's strong engineering design and expert mechanical and electrical commissioning assistance ensure accelerated project start-ups with superior performance. Nu rekryterar vi en PROCESSINGENJÖR för anställning på Gyptech AB i Växjö. VI ERBJUDER Vi erbjuder dig en tjänst i det lilla företaget med världen som arbetsfält. Tack vare företagets lilla storlek, så utför alla anställda varierande arbetsuppgifter, beroende på vad som för tillfället är aktuellt. Vi ser fram att få dig som ännu en lagspelare i vårt team! Läs gärna mer om företaget på vår hemsida www.gyptech.se ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär i första hand processberäkningar av gipstorkar för offerter samt mer detaljerat för erhållna order. Processarbetet omfattar: Teoretiska beräkningar av: Energibalanser, Värmeförbrukningsdata, Flödesberäkningar, Tryckfallsberäkningar, Energiåtervinningar, Systemkonfiguration för optimal funktion för varje enskilt fall. Praktiska mätningar och utvärdvärdering av dessa: På plats där torken är installerad kommer du att utföra mätningar för att verifiera de teoretiska beräkningarna samt genomföra garantiprov tillsammans med kunden för vår leverans. Anläggningarna är aldrig placerade i Sverige. De senaste åren har de legat i USA, Mexico, Sydamerika, Arabvärlden och i Australien. Resornas omfattning är mellan 5-20 dagars bortavaro åt gången och sammanlagt ungefär 40-80 dagars resdagar per år beroende på vår orderingång. Vid stor orderingång kommer du emellanåt även att axla rollen som projektledare. KVALIFIKATIONER: - Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från de arbetsuppgifter som beskrivs ovan eller likvärdiga - Du behöver ha möjlighet att vara på resande fot i den omfattning som beskrivs i arbetsuppgifterna - Du har en högskoleutbildning, med inriktning på energi eller närliggande område. - Mycket god engelska i tal och skrift är en självklarhet, eftersom nästan allt hos oss sker på engelska. - Behärskar du ytterligare språk såsom ryska eller spanska, ser vi det som meriterande - Vi ser gärna att du är en fena på Excel och/eller Visual Basic - Tjänsten ställer krav på en hög social kompetens med förmåga att anpassa dig till olika kulturer då våra kunder finns i olika delar av världen. - Du är en skicklig lagspelare som samverkar för att bibehålla vår goda laganda på företaget. - Vi ser helst att du bor i närheten av Växjö eller kan tänka dig att bosätta dig här eller i närheten. ANSÖKAN För frågor är du välkommen att kontakta Ewa-Marie Åström, Technogardens regionchef, på telefon 0739-808 399. Du söker tjänsten genom att skicka ett verifierbart CV och ett personligt brev till cvvxo@technogarden.se. Ansökan skall vara på svenska! Märk din ansökan "Processingenjör". I den här rekryteringen samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources AB, Växjö. Vi undanber oss därför påringningar från annonsföretag eller andra rekryteringsföretag.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Växjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör inom energiteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör inom energiteknik

Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric
Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. Läs mer på: www.schneider-electric.com/se Arbetsrollsbeskrivning Vi söker nu en försäljningsingenjör till affärsområdet Energy Business. Energy Business erbjuder marknadsledande produkter, service och helhetslösningar inom elkraftområdet. Våra kunder kommer från el- och kraftbolag samt tung basindustri. Befattningens uppdrag omfattar kontakter med befintliga och potentiella kunder, i form av besök, framtagande av offerter ihop med projektavdelningen och genomförande av upphandlingar. Du bearbetar mål- och nyckelkunder på både operativ och strategisk nivå. Du vårdar och underhåller affärsförbindelser, tar in marknadsinformation, utvecklar internt samarbete för ökad kundnytta och ansvarar för budget- och resultatansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta kontakter med kunder omkring Mälardalen. Placeringsorten blir antingen i Stockholm eller Västerås. Kvalifikationer Din utbildningsbakgrund är inom elkraft och du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Du jobbar kanske som försäljningsingenjör idag, alternativt i en projektledande eller liknande roll med många kundkontakter inom området. Projektledning inom elkraftsdistribution är meriterande, samt ett stort kontaktnät i branschen. Du har flytande kunskaper i både svenska och engelska och innehar körkort. Personliga egenskaper Relationer är centralt i ditt uppdrag, vilket betyder att vi söker dig som är utåtriktad, tillför positiv energi och med lätthet skapar och underhålla relationer. Som person inger du även förtroende och du har ett tydligt kundfokus. Din drivkraft är att alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Du arbetar ansvarsfullt och självständigt för att uppnå dina mål. Vi erbjuder Du erbjuds ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många intressanta kundkontakter. Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning, arbete i ett internationellt marknadsledande företag med god lönsamhet och intressanta utvecklingsmöjligheter samt trevliga arbetskollegor. Kontaktuppgifter och ansökan I denna rekrytering samarbetar Schneider Electric med Maria Rabb på Technogarden. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria via tfn: 0739-80 83 98. Vi ser fram emot din ansökan på cvstockholm@technogarden.se. Vi bearbetar ansökningar löpande tills vi har rätt person på plats. Rekryteringsprocessen är dock pausad under juli.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsingenjör Elkraft, Schneider Electric

Erfarna Konstruktörer
Introduktion Technogarden är ett teknik- och ingenjörsföretag som jobbar brett med olika former av teknik- och ingenjörskompetenser. Vårt erbjudande består av tekniska resurskonsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Technogarden är idag 400 anställda och vi expanderar kraftigt. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Norges största rådgivande ingenjörsverksamhet. Vi söker erfarna konstruktörer till vår konsultverksamhet med placeringsort Göteborg. Arbetsrollsbeskrivning Vi söker just nu erfarna konstruktörer som vill arbeta med fordonstransmissioner och drivlineutveckling. I denna roll krävs en god teknisk förståelse och erfarenhet och kunskap i maskinteknik. Du kommer att arbeta i Catia V5 och/eller ProE. Du behöver även god teknisk förståelse och kunskap inom gängse tillverkningsprocesser i verkstadsindustrin. Kvalifikationer Du är högskole-, eller civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. God kunskap i ritningsframtagning och i Catia V5 och/eller ProE. Körkort B. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Kunskaper i tyska är ett plus. Personliga egenskaper Som person värdesätter vi att du har ett starkt eget driv, är ansvarstagande och initiativrik samt är lösningsfokuserad. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Du är också strukturerad, självgående och drivande. Vi erbjuder Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk i norden. Sista ansökan 09 Augusti, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten kontakta Håkan Andersson 0739 808391. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 9 aug. Skicka din ansökan per mail till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Konstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Konstruktörer

Erfarna Automationsingenjörer sökes
Technogarden är ett teknik- och ingenjörsföretag som jobbar brett med olika former av teknik- och ingenjörskompetenser. Vårt erbjudande består av tekniska resurskonsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Technogarden är idag 400 anställda och vi expanderar kraftigt. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Norges största rådgivande ingenjörsverksamhet. Vi söker Automationsingenjörer till vår konsultverksamhet med placeringsort Göteborg. Arbetsbeskrivning Vi söker just nu automationsingenjörer som vill arbeta med utveckling, programmering och installation vid drifttagning och uppstart av automationsutrustning. Tjänsten som automationsingenjör är bred och innefattar både konstruktion och programmering och kräver en gedigen el-kunskap. Du skall ha erfarenhet av SCADA och PLC programmering. Tjänsten inkluderar även beräkningar, framtagning av kundspecifika lösningar samt inköpsunderlag, produktionssupport och kalkyl- och offertarbete. I vissa projekt kommer du som automationsansvarig i projektet även att ha en projektledarroll för konstruktionsarbetet. Som automationsingenjör skall du göra specificering, anskaffning och programmering av styr- och HMI-system. Utöver detta gör du slutprovning/kvalitetskontroll i samband med utleveranser från verkstad samt deltar i anläggningsrelaterat drifttagningsarbete hos slutkund. Kvalifikationer Du är högskoleingenjör inom el/automation/mekatronik alternativt gymnasieingenjör med påbyggnadsutbildning och har flerårig arbetslivserfarenhet inom el/automation. Du har erfarenhet av industriella projekt, underhåll, felsökning och service. Personlighet Som person är du självständig, initiativrik, strukturerad och utåtriktad. I tidigare arbeten har du erfarenhet av att arbeta gentemot slutkund. Du har en teknisk läggning och är en problemlösare. Det är mycket viktigt att du förstår kundernas behov samt att du är duktig på att bygga upp och underhålla personliga relationer. Vad kan vi erbjuda? Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk i norden. Kontakt För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Håkan Andersson +46 739 80 83 91. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast med cv och personligt brev via mail till cvgbg@technogarden.se. Märk din ansökan med tjänstens titel.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Automationsingenjörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Automationsingenjörer sökes

Projektinköpare till uppdrag i Ulricehamn
Introduktion Vi söker nu efter projektinköpare för uppdrag i Ulricehamn. Vi jobbar idag med olika företag och branscher där vi idag är med och bidrar i deras utveckling, kostnadseffektivisering och kvalitétssäkring. Vi expanderar nu vår verksamhet både på resurssidan samt på projektsidan och behöver nya konsulter som kan var med och utveckla våra kunder/projekt. Arbetsrollsbeskrivning Din uppgift blir att hjälpa till med utveckling av tvärfunktionella projekt. Förhandlingar inför olika inköp som är projektstyrda och uppföljning av löpande projekt. Dina arbetsuppgifter består även att säkerställa leverantörsavtal, utveckla leverantörerna, säkerställa leverans inför projekt, arbeta med ledtidsreducering, kostnadseffektivisering och kvalitétssäkring, dvs ett totalansvar för hela inköpsprocessen. Produktområden omfattar bl a formsprutad plast, plåtkomponenter, pressgjutgods, elektronik och maskinbearbetade komponenter. Leverantörerna finns både nationellt och internationellt. Kvalifikationer Du är en duktig och erfaren teknisk inköpare med vana av att jobba i projekt. Har du erfarenhet från konstruktionsarbete är detta ett plus. Du är genuint intresserad av teknik och innovativa lösningar. Då du har en gedigen erfarenhet har du förmodligen även en bred erfarenhet från olika produktgrupper och behärskar att arbeta i projekt. Det är viktigt att du även har god vana från operativ eller strategiskt arbete och erfarenhet av internationellt arbete/kunder. Du har mycket bra kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du lyhörd, social och tillmötesgående. Du är ansvarstagande och gillar utmaningar. Du har lätt för att förmedla delaktighet i grupp och gör om problem till intressanta utmaningar. Du är van att stötta en projketorganisation och således organiserad och van att hantera flera projekt. Vi erbjuder Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat som en följd av ett engagerande arbete. Vi erbjuder mycket goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i olika branscher. Vi sätter individen i centrum där utveckling av våra medarbetare är vår viktigaste investering. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort globalt nätverk. Sista ansökan 16 Augusti, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten kontakta Håkan Andersson 0739 808391. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 16 aug. Skicka din ansökan per mail till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Göteborg
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare till uppdrag i Ulricehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare till uppdrag i Ulricehamn

Flera Ingenjörstjänster till Fordonsindustri
Introduktion Vårt erbjudande består av tekniska resurskonsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Technogarden är idag 400 anställda och vi expanderar kraftigt. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Norges största rådgivande ingenjörsverksamhet. Vi söker nu till ett antal tjänster till underleverantör i fordonsindustrin till vår konsultverksamhet med placeringsort Göteborg. Arbetsrollsbeskrivning Projektkoordinator Verifiera att produkterna fungerar i processen. Presentera och förklara produktens komplexitet för berörda internt. Bistå teknikavdelning gällande materialval, konstruktion och tillverkningsprocess. Medverka i produkt och processrationalisering. Föreslå produktändringar och genomföra tekniska utredningar. Att produktionens krav och önskemål beaktas i produktkonstruktionen. Uppföljning att framkommen produktkritik i projekt åtgärdas. Tolkning av tekniska underlag för offertarbete och produktionsberedning. Bistå fabrik vid tekniska förändringar och konsekvensbedömningar. Beredare Lackering Beredare Montering (Batch) Beredare Montering (Sekvens) Beredare Robotcell hantering Beredare Formsprutning (IMM) Beredare Logistik Att medverka och införa nya projekt samt utveckla/ optiminera befintlig process inom avdelningens ansvarsområde. Att deltaga vid upphandling av ny utrustning. Utbildning av produktionspersonal. Utformning av arbetsplats. Utveckla och optimera verksamheten genom balansering, tidsstudier, frekvensstudier, SAP support. Initiera, projektera och leda genomförandet av investeringsprojekt. Arbeta med ständiga förbättringar. Fungera som stödfunktion till produktionen. Arbeta efter företagets riktlinjer med arbetsinstruktioner, PFMEA arbetssäkerhetsanalys, styrplaner o.dyl. Kvalifikationer Projektkoordinator Maskiningenjör med inriktning mot fordonsindustrin, gärna polymerteknik. Minst 5 års erfarenhet av produktion och konstruktion i bilindustrin (interiör, exteriör) Hantering av CAD modeller, CATIA V5. Erfarenhet av formsprutning, formsprutningsverktyg och lackering av plastdetaljer. Goda kunskaper i engelska skriftligt och muntligt. Lotus Notes. Office paketet. CATIA V5 Beredare Minst 3-4 års erfarenhet med teknisk högskoleutbildning med specifik inriktning på sökt Beredartjänst. Goda kunskaper i Catia/AutoCad. Goda kunskaper i engelska skriftligt och muntligt. Lotus Notes. Office paketet. Personliga egenskaper För samtliga tjänster gäller det att vara: Har ett tekniskt kreativt tänkande och lätt för att samarbeta. Van att arbeta i tvärfunktionella team. Som person värdesätter vi att du har ett starkt eget driv, är ansvarstagande och initiativrik samt är lösningsfokuserad. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Du är också strukturerad, självgående och drivande. Vi erbjuder Ettt stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten kontakta Håkan Andersson 0739 808391. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 16 aug. Skicka din ansökan per mail till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Flera Ingenjörstjänster till Fordonsindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flera Ingenjörstjänster till Fordonsindustri

Automationsingenjör/ Elkonstruktör, Alfa Laval
Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel. Alfa Laval har ca 16 000 anställda i mer än 50 länder och är representerade i över 100 länder. Du kommer att ingå i Engineering & Supply teamet i Tumba, som ansvarar för konstruktion och leverans av avancerade separator- och processystem till bioteknik, läkemedels-, kemi-, olja och gas-, biobränsle- och dryckesindustrin. Arbetsrollsbeskrivning Vi söker nu en automationsingenjör/elkonstruktör för våra separatorsystem, med eller utan teamledaransvar. Du utför el- och automationsuppdrag som inkluderar elektrisk specifikation/elkonstruktion av kompletta processanläggningar, beräkningar, teknisk dokumentation, funktionsbeskrivning, och följer upp underleverantörer. Du håller dig uppdaterad med ny teknik och verktyg. Du följer, utvecklar och implementerar standarder och arbetsprocesser. För rätt person med mycket erfarenhet finns möjlighet till teamledaransvar. Du planerar i så fall projekt och resurser, tidsplaner och kvalitet, och fördelar uppgifter i gruppen. Tjänsten innebär ca 20-40 resdagar per år. Kvalifikationer Du har en ingenjörsutbildning inom elektroteknik eller liknande, och med arbetslivserfarenhet inom automationsutveckling och elkonstruktion. Du är en van användare av Eplan, Elprocad eller liknande verktyg. Det är en fördel om du även har kunskap inom mjukvara/programmering av styrsystem/PLC. Atex kunskap är önskvärt, samt erfarenhet av att jobba mot processindustri, energisektor, livsmedels- eller life science industri. Din engelska är flytande i tal och skrift och svenska är starkt meriterande. Personliga egenskaper Vi tror att du är en engagerad person som arbetar målmedvetet, systematiskt och strukturerat mot projektresultat. Du är mån om att lösa kunders problem och är en duktig lagspelare. Du har ett stort tekniskt intresse inom området. Vi erbjuder Ett utmanande och tillfredsställande jobb för en begåvad ingenjör, i en global organisation, med goda möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter och framtid inom Alfa Laval. Våra tekniska lösningar förbättras kontinuerligt och du blir en betydande aktör i denna process. Du får motiverade och engagerade kollegor som arbetar i en positiv och informell atmosfär. Kontaktuppgifter och ansökan Vi ser fram emot din ansökan snarast, på cvstockholm@technogarden.se. Frågor besvaras av Maria Rabb på telefon 0739-80 83 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör/ Elkonstruktör, Alfa Laval jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör/ Elkonstruktör, Alfa Laval

Handläggande Konstruktör till Kåver & Mellin
Kåver & Mellin har funnits på marknaden sedan 1984 och har sin verksamhet i Stockholm samt en filial i Uppsala. K&M erbjuder konsulttjänster inom betong-, stål- och träkonstruktioner och har idag 18 anställda. K&M har större delen av sin verksamhet riktad mot huskonstruktion men jobbar även i mindre skalor mot anläggningskonstruktion. Kåver & Mellins målsättning att alltid leverera den bästa tekniska lösningen för sina beställare då det gäller livslängd, funktion och ekonomi verkar fungera då kunderna återkommer med nya uppdrag. Kåver & Mellins filosofi är att alltid erbjuda de bästa tekniska lösningarna. Samtidigt ska de vara kostnadseffektiva och uppfylla krav och kvalitetsmål från både beställare och myndigheter. För att lyckas med detta bygger de konsulttjänster på erfarenhet, bredd- och spetskompetens, enhetliga arbetsmetoder och samarbete Till Kåver & Mellins kontor på Södermalm rekryteras nu en Handläggande Konstruktör Arbetsrollsbeskrivning Handlägga egna projekt och vara Kåver & Mellins representant mot beställare Leda och ansvara för den interna projektgruppen och för dina projekt Utföra konstruktionsberäkningar Utföra detaljlösningar inom betong, stål och trä samt fuktlösningar inom nybyggnation och ombyggnation Medverka i planeringen och projektfördelningen inom företaget Beräkna och lämna anbud för nya projekt Kvalifikationer För denna roll ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att jobba som konstruktör. Du har goda kunskaper inom byggteknik för detaljformning inom antingen betong, stål eller trä samt goda kunskaper inom konstruktion och statik samt erfarenheter av AutoCad. Vi förutsätter att du har en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör Personliga egenskaper Som person är du nyfiken och intresserad av lära dig nya saker. Du har ett strukturerat arbetssätt, är självgående och kvalitetsmedveten. Du är tydlig och engagerad i din kommunikation mot både kunder och kollegor. Vi ser att du är social och gillar att umgås och ha roligt på jobbet med dina arbetskamrater. Sista ansökan 15 september, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan För frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall på 073-980 83 94. Vi ser fram emot din ansökan snarast, med CV till cvstockholm@technogarden.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggande Konstruktör till Kåver & Mellin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggande Konstruktör till Kåver & Mellin

Kategoriansvarig Inköpare VVS till Skanska
För rekrytering till Skanska söker vi nu en Kategoriansvarig Inköpare VVS Skanska är ett av Sveriges största byggföretag inom hus och anläggning samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare och intäkterna för byggverksamheten uppgick 2011 till cirka 27 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2011 cirka 1 150 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare på utvalda hemmamarknader i Europa, USA och Latinamerika, vilket gör dem till ett av världens största byggföretag. Arbetsuppgifter: Du ser till att Skanska har de bästa villkoren och den bästa totalkostnaden för produkter inom det aktuella produktområdet VVS. Att skapa ramavtal samt jobba med löpande avtalsöversyn och hjälpa stora projekt med inköp och koordinera nationella inköp ingår i ditt arbete. Du utvecklar och implementerar strategier för din produktkategori. I vardagen jobbar du tätt med inköpsspecialister och fungerar som stöd och support till dessa. Du stöttar också projekten vid reklamationer. I rollen förväntas du att aktivt jobba med att utveckla effektiva arbetsprocesser och representerar din kategori både extern och internt på ett professionellt sätt. Du följer och analyserar utvecklingen inom din kategori och marknad intresserat. Arbetet kräver ett antal resor i månaden främst inom Sverige och Europa. Du rapporterar till Portföljchef Skanska Nordic Procurement Unit (NPU) i denna roll. Profil: Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete med strategiska inköpsprocesser och har erfarenhet av större upphandlingar och internationella inköp. Du bör även ha god kunskap, förståelse och erfarenhet av byggbranschen. Det är meriterande om du drivit och ansvarat för inköpsområde VVS och idag arbetar på grossist eller installationsföretag. För att arbeta som kategoriansvarig för inköp VVS behöver du ha en byggteknisk högskoleutbildning alternativt ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande. Din engelska och svenska är flytande i tal och skrift. Personliga egenskaper: Bra affärssinne, vara en duktig förhandlare och ha lätt för att se helheten är några viktiga personliga egenskaper vi gärna ser att du har. Du är trygg i dig själv, är kommunikativ, har en god förmåga att bygga, utveckla och arbeta i team. Varför Skanska? Skanska ligger i framkant i inköpsprocesser och i denna roll får du vara med och påverka och driva utvecklingen. På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på 0739-808 394. Vi ser fram emot din ansökan snarast, med CV till cvstockholm@technogarden.se . Välkommen med din ansökan!
Företag: TECHNOGARDEN ENGINEERING RESOURCES AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kategoriansvarig Inköpare VVS till Skanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kategoriansvarig Inköpare VVS till Skanska

Stanley Security Solutions söker Projektledare!
Stanely Security Solutions/Niscayah söker Projektledare till Malmö/Lund. Stanley Security Solutions/Niscayah är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley Security Solutions finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen. Vårt erbjudande omfattar hela äkerhetskedjan, från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Besök oss på www.stanleysecuritysolutions.se Affärsområde Säkerhet arbetar med säkerhetslösningar inom CCTV, inbrottslarm, passersystem och överordnade system. Våra lösningar är ofta baserade på dator- och egna nätverkslösningar. Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du att driva allt från mindre projekt upp till mångmiljonprojekt med ansvar för personal, projektbudget och tidsramar. I rollen ingår även kalkylering, medverkan i affärsmässig bedömning av offerter och anbud samt ansvar för upphandling av underentreprenörer. Du kommer även att ansvara för fortlöpande ekonomisk uppföljning och redovisning av projekt och upprättande av tid- och arbetsmiljöplaner samt kvalitetsplaner i enlighet med ISO och andra lagar och föreskrifter. Kvalifikationer Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå och en stor vana av att driva projekt inom byggsektorn. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik och övriga branschregler. Svenska och engelska behärskar du väl i både tal och skrift. Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Du är en produktiv, initiativrik och självgående person som har ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer. Vidare har du en positiv och välkomnande attityd till utmaningar och stimulera av att överträffa kundens förväntningar. Vi erbjuder Stanley Security Solutions erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i ledande organisation där personens vilja att lyckas är viktigt och uppskattas. Hos oss kommer du att arbeta med den senaste tekniken och attraktiva kunder. Möjligheten till en internationell karriär är stor och det är dina egna ambitioner som sätter gränserna för din utveckling. Ansökan I det här uppdraget samarbetar Stanley Security Solutions AB med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Martin Fosser (tel. 0739-80 83 92). Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvmalmo@technogarden.se med rubriken Projektledare Stanley Security. Stanley Security Solutions arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Stanley Security Solutions söker Projektledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stanley Security Solutions söker Projektledare!

Chef underhåll till Lunds Energikoncernen AB!
Lunds Energikoncernen AB ägs av de fyra skånska kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Antalet energikunder uppgår till 300 000 och 400 personer är anställda i koncernen. Verksamheten omfattar elnät, elförsäljning, elproduktion, fjärrvärme, fjärrkyla, naturgas, kommunikationsnät, belysning samt entreprenad- och servicetjänster. AO Energi består av tre avdelningar; Produktion, Distribution och Entreprenad. Produktion ansvarar för produktion och distribution av fjärrvärme, fjärrkyla samt elproduktion i södra Skåne. Vi är cirka 95 medarbetare i avdelningen som är organiserad i fyra sektioner drift & underhåll, teknik, produktionsoptimering och projekt Örtofta. Till sektionen drift & underhåll söker vi nu en chef för underhållsgruppen. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär att du - Utvecklar, planerar, genomför och effektiviserar underhållsverksamheten - Leder revisionsplaneringen och överblickar och koordinerar pågående projekt och aktiviteter och verifierar tidsramar och kostnader - Har övergripande ansvar för att sektionens verksamhet uppfyller ett systematiskt arbetssätt inom arbetsmiljö, säkerhet, brandskydd och miljö - Har budgetansvar för underhåll - Medverkar vid sektionens strategiska arbete för verksamhets- och affärsutveckling - Har personalansvar för teamets 15 medarbetare - Rapporterar till sektionschef Drift & Underhåll och ingår i sektionens ledningsgrupp. En mycket viktig del i ditt arbete är att leda utvecklingen av underhållsgruppen för att kunna möta framtida utmaningar. Kvalifikationer: För att lyckas i arbetet som chef för underhållsteamet har du förmodligen en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet från projektledning/underhållsledning i teknisk process- eller produktionsmiljö samt kunskap av ekonomistyrning och upphandlingar. Personliga egenskaper: Som person är du utvecklingsorienterad med ett stort engagemang för att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar i verksamheten. Du har goda kommunikativa egenskaper och har lätt för att samarbeta. I verksamheten är det viktigt att du har god struktur samt en förmåga att se helheten. Vi erbjuder: Som chef för Underhåll kommer du att driva det operativa såväl som det strategiska underhållsarbetet i en spännande utvecklingsfas, då vårt nya biobränsleeldade kraftvärmeverk i Örtofta tas i kommersiell drift i mars 2014. Örtoftaverket är Lunds Energikoncernens största miljösatsning någonsin med en investeringskostnad på 1,8 miljarder svenska kronor. Ansökan: I det här uppdraget samarbetar Lunds Energikoncernen AB med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Martin Fosser tel. 0739-80 83 92. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 19 augusti. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvmalmo@technogarden.se med rubriken "Chef underhåll Lunds Energi" Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Chef underhåll till Lunds Energikoncernen AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef underhåll till Lunds Energikoncernen AB!

Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg
MacGregor är världsledande inom tekniska lösningar och tjänster för hantering av marina lastflöden samt laster inom offshore. MacGregor?s produkter används inom sjötransport-, offshore- och marina logistikmarknader, i hamnar och terminaler samt ombord på fartyg. Våra lastflödeslösningar integrerar funktionerna laståtkomst, stuvning, skötsel och hantering så att det passar ett specifikt fartygs lastprofil. Det ökar fartygets produktivitet, minimerar miljöpåverkan och förlänger fartygets livslängd. www.macgregor-group.com Macgregor ingår i Cargotec. Cargotec?s omsättning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2012 och företaget sysselsätter cirka 10 000 personer. Cargotec?s B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com Arbetsuppgifter Som Design Manager för avdelningen Land & Port Systems kommer du att bygga upp och leda en grupp på en handfull interna medarbetare som kommer att vara ansvariga för konstruktion av bolagets landbaserade system. Du kommer att vara ansvarig för att leda projekt, hålla i projektmöten och för att utveckla avdelningens arbetsprocesser. I rollen igår även att bistå som tekniskt säljstöd för bolagets försäljare. Du kommer att verka i en internationell miljö och arbeta med olika tekniska- och affärsmässiga lösningar för varierande branscher och kulturer. Kvalifikationer Du har en maskin- eller väg & vatten ingenjörsexamen från högskolan eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och erfarenhet av att leda och planera projekt. Har du erfarenhet av en arbetsledande roll och/eller att arbeta med utveckling av arbetsprocesser är det meriterande. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Kan du ytterligare språk så är det meriterande. Personliga egenskaper För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en väl utvecklad social förmåga och är bra på att bygga upp varaktiga relationer. Du är analytisk och har en väl utvecklad förmåga att hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt. Det är även viktigt att du kan driva ditt eget arbete framåt, har lätt för att fatta beslut och en förmåga att komma till avslut. Vi erbjuder Vi erbjuder ett utvecklande och varierande arbete i ett internationellt bolag som är ledande inom sin bransch. Du kommer att få möjligheten att under stor frihet vara med och bygga upp en egen avdelning som kommer att vara en viktig del i företagets organisation. Som Design Manager Land & Port Systems kommer du ha stora möjligheter att utvecklas inom bolaget i olika inriktningar som t.ex. Engineering, Sales eller Contract management. Vi tillämpar flextid och erbjuder bl.a. friskvård och företagshälsovård. Kontakt/sök tjänsten För mer info om tjänsten kontakta Martin Fosser, tel 0739-80 83 92. Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt "MacGregor Manager L&P" till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg

Sales Engineer till MacGregor i Göteborg
MacGregor är världsledande inom tekniska lösningar och tjänster för hantering av marina lastflöden samt laster inom offshore. MacGregor?s produkter används inom sjötransport-, offshore- och marina logistikmarknader, i hamnar och terminaler samt ombord på fartyg. Våra lastflödeslösningar integrerar funktionerna laståtkomst, stuvning, skötsel och hantering så att det passar ett specifikt fartygs lastprofil. Det ökar fartygets produktivitet, minimerar miljöpåverkan och förlänger fartygets livslängd. www.macgregor-group.com Macgregor ingår i Cargotec. Cargotec?s omsättning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2012 och företaget sysselsätter cirka 10 000 personer. Cargotec?s B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com Arbetsuppgifter: Som försäljningsingenjör kommer du att arbeta med försäljnings- och offertarbete och ansvara för den tekniska lösningen. Alla våra projekt är kundanpassade och kräver unika lösningar. I arbetet ingår även att upprätta tekniska lösningar, kostnadskalkyler samt teknisk dokumentation. I tjänsten ingår uppskattningsvis 30 resdagar per år. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning och gärna av svetsade mekaniska konstruk-tioner. Erfarenhet från skeppsindustrin är meriterande. Då vi är ett teknikintensivt företag bör du ha en teknisk högskoleutbildning inom mekanik, väg- och vattenbyggnad eller skeppsteknik. Du har goda tekniska kunskaper inom mekanik och erfarenhet av 3D-CAD samt AutoCAD. Du behärskar engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett stort intresse för teknik men även för den kommersiella biten. Du har förmågan att fatta beslut och vara drivande. Vidare har du lätt för att samarbeta, är kommunikativ och säker i sociala sammanhang. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats i ett internationellt ledande bolag med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Hos oss får du stora möjligheter till egen utveckling och du kommer att arbeta med mycket kompetenta medarbetare. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter. Kontakt/sök tjänsten För mer information om tjänsten kontakta Martin Fosser, tel 0739-80 83 92. Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt "Sales Engineer" till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sales Engineer till MacGregor i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sales Engineer till MacGregor i Göteborg

Byggnadskonstruktör
För ett längre uppdrag hos kund i Växjötrakten söker vi en duktig byggnadskonstruktör. Technogarden är ett konsultföretag som erbjuder tekniska resurskonsulter samt rekryterar specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen. KVALIFIKATIONER Högskoleingenjör inom bygg- och anläggning med minst 2 års erfarenhet av byggkonstruktion eller gymnasieingenjör med minst 5 års erfarenhet av byggkonstruktion Kunna självständigt rita i AutoCad (2D) Mycket bra svenska i tal och skrift God engelska i tal och skrift ARBETSUPPGIFTER Utföra konstruktionsberäkningar Ta fram konstruktionslösningar inom trä och betong Bistå projektgrupperna Vara ett stöd till säljarna vid offertframtagning PERSONLIGA EGENSKAPER Du är noggrann och bra på att se helheten i problemställningar samt leverera lösningar inom tidsramarna. Som person har du förmåga att ta ansvar och fatta egna beslut, ser enkla men praktiska lösningar på komplexa problem och utför dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt. Du tar initiativ, och kan arbeta både självständigt och som en del av ett större projekt. VI ERBJUDER Vi erbjuder dig en plats hos Technogarden Engineering, med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Hos oss får du stora möjligheter till egen utveckling och du kommer att arbeta med mycket kompetenta medarbetare. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och ordnar regelbundet konsultträffar för att öka gemenskapen i konsultgruppen och tillhörigheten hos oss på Technogarden. Du är anställd hos oss när du arbetar på uppdrag hos vår kund. ANSÖKAN OCH KONTAKT Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast, dock senast 22 augusti. För mer info om tjänsten kontakta Ewa-Marie Åström tel +46 739 808 399. Du söker tjänsten med personligt brev och komplett CV till cvvxo@technogarden.se Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte - sök idag!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Växjö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadskonstruktör jobb, Byggnadskonstruktör Växjö, Byggnadskonstruktör Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadskonstruktör

Konstruktör mekanik och tryckkärl
Introduktion Som konsult hos oss kommer du att utföra produktutvecklingsuppdrag hos vår kund. Arbetsrollsbeskrivning Du får rollen som konstruktör av främst komponenter till kraftpannor men också andra anläggningskomponenter t.ex. rörledningar, kanaler och stålstrukturer. Du kommer att arbeta i AutoCAD. Vid behov använder du 3D modellering. I din roll ingår förutom konstruktion också insamling av teknisk projektinformation samt att granska och viss mån samordna ritningar från underleverantörer. Du skall också klara av att ge teknisk support till projektledare, tillverkningsavdelningen och till monteringen. Beroende på din erfarenhet så kan det bli aktuellt med ett antal besök per år på anläggningar hos kunder i Sverige och Norge. Kvalifikationer - Du är troligen högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande. - Du har god förståelse gällande tryckkärl, material och tillverkning (viktigt). - Du har minst två års erfarenhet som konstruktör. - Du har stor erfarenhet av AutoCAD, ett plus är om du också behärskar PDMS. - Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikation är en viktig del i arbetet. Personliga egenskaper - Du måste kunna arbeta med många projekt parallellt och har förmåga att kunna prioritera. - Du är social och arbetar bra både självständigt och i grupp. - Du har känsla för service och gillar att hjälpa dina kunder. Vi erbjuder Intressanta och mycket varierande uppdrag, ofta med korta omloppstider. Flexibel och avspänd arbetsmiljö med ett stort teknisk know-how och bra support från kollegor. Direkt kontakt med projekthantering, tillverkning och montageledning, vilket utvecklar egna kunskaper. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat som en följd av ett engagerande arbete. Vi erbjuder mycket goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i olika branscher. Vi sätter individen i centrum där utveckling av våra medarbetare är vår viktigaste investering. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort globalt nätverk. Sista ansökan 08 September, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta Lars Hedlund på 0739 - 80 83 96. Om du passar in på beskrivningen ovan så skicka din cv och personliga brev till lars.hedlund@technogarden.se, intervjuer sker löpande. Märk din ansökan "Konstruktör mekanik och tryckkärl"
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör mekanik och tryckkärl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör mekanik och tryckkärl

Underhållsingenjör Stockholm
Introduktion Som konsult hos oss kommer du att utföra skiftande uppdrag som underhållsingenjör hos våra kunder. Arbetsrollsbeskrivning Som underhållsingenjör kommer du att arbeta med uppdrag på kraftvärmeverk eller i processanläggningar där du ansvarar för till exempel: * beredning och planering av underhållsinsatser * samordna underhållsarbeten med driften * deltagande i förbättrings-/utvecklingsarbeten * revisions-planering * lägga budget för kommande underhållsåtgärder * upphandling av underentreprenörer och material Kvalifikationer * För att passa för rollen skall du vara ingenjör eller ha motsvarande kunskaper. * Du måste ha erfarenhet från underhåll av kraftvärmeverk eller processanläggningar. * Du skall ha dokumenterad erfarenhet av att leda projekt. * För tjänsten krävs det att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Personliga egenskaper Du trivs med att ha flera projekt igång och är duktig på att avsluta projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder Intressanta och mycket varierande uppdrag, ofta med korta omloppstider. Flexibel och avspänd arbetsmiljö med ett stort teknisk know-how och bra support från kollegor. Direkt kontakt med projekthantering, tillverkning och montageledning, vilket utvecklar egna kunskaper. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat som en följd av ett engagerande arbete. Vi erbjuder mycket goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i olika branscher. Vi sätter individen i centrum där utveckling av våra medarbetare är vår viktigaste investering. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort globalt nätverk. Sista ansökan 08 September, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta Lars Hedlund på 0739 - 80 83 96. Om du passar in på beskrivningen ovan så skicka din cv och personliga brev till lars.hedlund@technogarden.se, intervjuer sker löpande. Märk din ansökan "Underhållsingenjör Stockholm"
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållsingenjör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållsingenjör Stockholm

Konsultchef teknikkonsulter Stockholm
Introduktion Vi söker nu ytterligare en konsultchef till Stockholmskontoret. Technogarden befinner sig i en mycket intressant tillväxtfas. Allt sedan starten 2004 har vi konstaterat att konceptet inom Technogarden är framgångsrikt och vi har vuxit starkt. Idag sysselsätter Technogarden 400 medarbetare i Norden. Läs mer om bolaget på www.technogarden.se eller kontakta Lars Hedlund på telefon 073-980 83 96. Arbetsrollsbeskrivning Du har personalansvar med egen budget. Din uppgift blir att utveckla egna affärskonton där du i din dagliga verksamhet ansvarar för rekrytering av medarbetare, försäljning av uppdrag, och beläggning av våra teknikkonsulter. Målbild och arbetsuppgifter delar du med dina kollegor, i Stockholm och i övriga landet, du måste därför vara en lagspelare. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på prestation och resultat som en följd av ett engagerat arbete. Du är direkt medverkande till att utveckla konsultverksamheten i Stockholm. Kvalifikationer Vi tror att du har haft en motsvarande konsultchefsroll tidigare. Du är troligen ingenjör eller har motsvarande tekniska kunskaper och intressen. Du har minst 5 års erfarenhet av försäljning av tjänster inom teknik eller IT med gott resultat. Du har erfarenhet av att rekrytera medarbetare. Vi ser gärna att du har god kännedom om regionens teknikföretag och ett etablerat kontaktnät. Personliga egenskaper Du har förmågan att se affärer och kan ta affärsmässiga beslut. Du måste ha ett genuint människointresse som gör att du har förmåga att bedöma kompetenser och egenskaper när du rekryterar nya medarbetare. Vi erbjuder Ett utmanande och spännande arbete med möjlighet att påverka vårt bolags och din egen framtid. Technogarden har korta beslutsvägar och värdesätter kreativa lösningar. Vi arbetar både nationellt och internationellt med flera av marknaden mest attraktiva uppdragsgivare. Vårt kontor är bra beläget på Södermalm med goda kommunikationer. Förutom i Stockholm finns Technogardens kontor i Göteborg, Malmö, Växjö, Karlstad och Helsingborg. Idag är vi i Sverige ca 130 medarbetare. Sista ansökan 30 September, 2013 Skicka ansökningsbrev och CV snarast till lars.hedlund@technogarden.se då urval och intervjuer sker löpande. Märk ansökan med "Konsultchef i Stockholm".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef teknikkonsulter Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef teknikkonsulter Stockholm

Stanley Security Solutions söker Projektledare!
Stanley Security Solutions/Niscayah söker Projektledare till Malmö/Lund! Stanley Security Solutions är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley Security Solutions finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan, från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Besök oss på www.stanleysecuritysolutions.se Affärsområde Säkerhet arbetar med säkerhetslösningar inom CCTV, inbrottslarm, passersystem och överordnade system. Våra lösningar är ofta baserade på dator- och egna nätverkslösningar. Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du att driva allt från mindre projekt upp till mångmiljonprojekt med ansvar för personal, projektbudget och tidsramar. I rollen ingår även kalkylering, medverkan i affärsmässig bedömning av offerter och anbud samt ansvar för upphandling av underentreprenörer. Du kommer även att ansvara för fortlöpande ekonomisk uppföljning och redovisning av projekt och upprättande av tid- och arbetsmiljöplaner samt kvalitetsplaner i enlighet med ISO och andra lagar och föreskrifter. Kvalifikationer Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå och en stor vana av att driva projekt inom byggsektorn. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik och övriga branschregler. Svenska och engelska behärskar du väl i både tal och skrift. Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Du är en produktiv, initiativrik och självgående person som har ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer. Vidare har du en positiv och välkomnande attityd till utmaningar och stimulera av att överträffa kundens förväntningar. Vi erbjuder Stanley Security Solutions erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i ledande organisation där personens vilja att lyckas är viktigt och uppskattas. Hos oss kommer du att arbeta med den senaste tekniken och attraktiva kunder. Möjligheten till en internationell karriär är stor och det är dina egna ambitioner som sätter gränserna för din utveckling. Ansökan I det här uppdraget samarbetar Stanley Security Solutions AB med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Martin Fosser (tel. 0739-80 83 92). Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvmalmo@technogarden.se med rubriken "Projektledare Stanley Security". Stanley Security Solutions arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Stanley Security Solutions söker Projektledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stanley Security Solutions söker Projektledare!

Ingenjörer och projektledare inom El/Automation
Technogarden är ett teknik- och ingenjörsföretag som jobbar brett med olika former av teknik- och ingenjörskompetenser. Vårt erbjudande består av tekniska resurskonsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Technogarden är idag 400 anställda och vi expanderar kraftigt. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Norges största rådgivande ingenjörsverksamhet. Vi behöver dig som är en etablerad automationsingenjör och/eller projektledare/konstruktionsledare med flera års arbetslivserfarenhet inom ditt kompetensområde. Du har ett gediget El- och Automationskunnande inom industriella anläggningar, kraftproduktion eller processindustri. Arbetsbeskrivning Vi söker just nu automationsingenjörer som vill arbeta med utveckling, programmering och installation vid drifttagning och uppstart av automationsutrustning. Tjänsten som automationsingenjör är bred och innefattar både konstruktion, SCADA och PLC programmering samt kräver el-kunskap. I vissa projekt kommer du som automationsansvarig även att ha en projektledarroll. Som automationsingenjör skall du arbeta med specificering, anskaffning och programmering av styr- och HMI-system. Utöver detta gör du slutprovning/kvalitetskontroll i samband med utleveranser från verkstad samt deltar i anläggningsrelaterat drifttagningsarbete hos slutkund. Kvalifikationer Vi söker dig som är ingenjör inom automation, har erfarenhet av projektledning, konstruktion, programmering, utredningar eller förstudier av automationsanläggningar inom industriella anläggningar, kraftproduktion eller processindustrin. Det är önskvärt att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör, men annan teknisk utbildning med mångårig praktisk erfarenhet är också meriterande. Personliga Egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, strukturerad och utåtriktad. I tidigare arbeten har du erfarenhet av att arbeta gentemot slutkund. Du har en teknisk läggning och är en problemlösare. Det är mycket viktigt att du förstår kundernas behov samt att du är duktig på att bygga upp och underhålla personliga relationer. Vidare är du självgående, affärsmässig resultatorienterad och har lätt för att fatta beslut. Vad kan vi erbjuda? Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk i norden. Kontakt För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Henrik Nordin 0707-19 53 84. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast med CV och personligt brev via mail till cvgbg@technogarden.se. Märk din ansökan med tjänstens titel.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ingenjörer och projektledare inom El/Automation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ingenjörer och projektledare inom El/Automation

Produktionsingenjör vass inom industrialisering
Technogarden är ett teknik- och ingenjörsföretag som jobbar brett med olika former av teknik- och ingenjörskompetenser. Vårt erbjudande består av tekniska resurskonsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Technogarden är idag 400 anställda och vi expanderar kraftigt. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Norges största rådgivande ingenjörsverksamhet. Till Technogardens konsultverksamhet söker vi nu en Produktionsingenjör med placeringsort Göteborg. Arbetsbeskrivning En av Technogardens kunder inom medicinteknik behöver förstärka sin kapacitet inom produktionsteknik. I den här tjänsten kommer du säkerställa att produkterna industrialiseras, dokumenteras, är producerbara på ett sådant sätt att produktionen löper smidigt och problemfritt samt att designen tar hänsyn till gällande produktionsmetodik. Som Produktionsingenjör kommer du att vara den som fångar upp behov av förändringar från producerande personal. Detta sker genom ett nära samarbete med produktionen. Du kommer, tillsammans med övrig personal på produktionsteknik, att arbeta kontinuerligt med förbättringar och metodik kring produktionen samt ha en central roll för processerna i produktionssystemet där standardiserat arbete, ständiga förbättringar och visuell styrning är ledord. Kvalifikationer Vi ser att du har: Civilingenjörsexamen. Erfarenhet från arbete som produktionsingenjör (3-5 år). Erfarenhet från arbete med metod och processer. God förmåga att se producerbarhet i tekniska lösningar. Erfarenhet att leda och driva förbättringsarbete i projekt. Tidigare arbetat med produktionssystem, liknande Lean Production, 5S eller Six Sigma. Förmåga att tyda och förstå ritningar. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Goda datakunskaper samt goda kunskaper i Office miljö. Personliga Egenskaper: Som person är du positiv och drivande med stor förståelse för att driva processer, förmåga att vinna förtroende och utveckla tekniska frågeställningar. Vi ser gärna att du har en praktisk förmåga med en strategisk förståelse. Vidare är du duktig på att knyta kontakter och utveckla både externa och interna relationer. Du skall vara engagerad i produkten och ha ett strukturerat arbetssätt samt vara trygg i sig själv och är flexibel till sin läggning. Vad kan vi erbjuda? Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk i norden. Kontakt För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Henrik Nordin 0707 19 53 84. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast med cv och personligt brev via mail till cvgbg@technogarden.se. Märk din ansökan med tjänstens titel.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsingenjör vass inom industrialisering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsingenjör vass inom industrialisering

Produktionstekniker
Introduktion Till vår konsultverksamhet i Kalmar län söker vi nu en erfaren produktionstekniker som vill arbeta i en högteknologisk miljö. Arbetsrollsbeskrivning Som produktionstekniker kommer du att vara den som fångar upp behov av förändringar från producerande personal och utvecklingsavdelningar. Detta sker genom ett nära samarbete där du blir länken mellan utveckling och produktion. Du kommer, tillsammans med övrig personal på produktionsteknik, att arbeta kontinuerligt med förbättringar och metodik kring produktionen samt löpande arbeta med utvecklingen av nya och befintliga processer. Du agerar ibland projektledare för större förändringar i produktionen exempelvis vid ombyggnader eller effektiviseringar. Det är viktigt att vara intresserad av såväl människor som teknik. Det krävs en mycket bred kunskapsprofil med allt från kunskaper i t.ex. CAD, teknik, kommunikation, produktionsteknik och projektledning. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst högskoleexamen inom mekanik/maskin eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du god datorvana och dokumenterat goda resultat från tidigare Lean- och projektarbete. Du är bosatt i Kalmar län med omnejd (max dagpendlingsavstånd) eller har möjlighet att flytta dit. 5-10 års arbetslivserfarenhet inom produktionsteknik och målerierfarenheter är meriterande. Följande krav måste vara uppfyllda: Du har en akademisk utbildning. Du har erfarenhet från produktionstekniskt arbete i tillverkande industri. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Du är en engagerad och en duktig koordinator som brinner för teknik och processutveckling. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga för att etablera bra relationer. Då du jobbar med både människor och teknik är det viktigt att du trivs även med att arbeta praktiskt och vara ute i produktionen. Du är positiv, drivande, och har ett strukturerat arbetssätt. Du är snarare en generalist än specialist. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete hos Technogarden Engineering, med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och förutom att din konsultchef regelbundet besöker din arbetsplats, ordnar vi trevliga konsultträffar för att öka gemenskapen i konsultgruppen och tillhörigheten hos oss på Technogarden. Du får goda möjligheter att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk. Sista ansökan 6 september, 2013 Tjänsten kommer att tillsättas omgående, så vänta inte - sök idag! Kontaktuppgifter och ansökan För mer info om tjänsten kontakta Martin Rosander, tel 0730-285 966. Du söker tjänsten genom att skicka in personligt brev och verifierbart CV på svenska till cvvxo@technogarden.se. Märk din ansökan med "Produktionstekniker Kalmar län".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Oskarshamn, Produktionstekniker Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Elkonstruktör, Lead Engineer
Introduktion Vi söker två elkonstruktör var av den ena i rollen som lead engineer. Arbetsrollsbeskrivning Som Elkonstruktör/Lead Engineer för elkonstruktion kommer du att arbeta med innovativa projekt och följa dem genom hela utvecklingsprocessen. Din uppgift blir att vara Lead Engineer för utveckling av avancerade styrsystem. Slutkunder och leverantörer finns över hela världen. Vår kund har en världsledande ställning, vilket innebär att du kommer att få ett stort nätverk och goda möjligheter att växa professionellt. Kvalifikationer För att kvalificera dig måste du ha flera års erfarenhet som elkonstruktör. Du har troligen en civil- eller högskoleingenjörsexamen. Meriterande om du har kunskaper i programvaran elMaster. Vi ser gärna att du har erfarenhet av generatorer, brytare, skenor och lågspänningskåp samt mellanspänning. Önskvärt också att du har kunskap om styrsystem från kraftindustrin. Positionen kräver att du har en förståelse för kvalitet. Du kommer att arbeta inom en global organisation och måste därför ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper På ett personligt plan har du bred tekniskt intresse och förståelse för andra aspekter än de rent elektriska. Med en innovativ sinne och hög uppmärksamhet på detaljer, strävar du mot ett lyckat slutresultat. Detta innebär också att du har förmåga att leverera enligt överenskommelse och att hålla flera parallella projekt igång. Dessutom kan du kombinera en stark personlig integritet med stor samarbetsförmåga. Du har också förmågan att enkelt producera nya kreativa lösningar, både i samarbete med kunder och på egen hand. Som person måste du vara målinriktad och har förmågan att utföra dina uppgifter med noggrannhet. Sista ansökan 15 September, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan Skicka ansökningsbrev och CV snarast till lars.hedlund@technogarden.se då urval och intervjuer sker löpande. Märk ansökan med ?Elkonstruktör,Lead Engineer?.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktör, Lead Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktör, Lead Engineer

Sales Engineer till MacGregor i Göteborg
MacGregor är världsledande inom tekniska lösningar och tjänster för hantering av marina lastflöden samt laster inom offshore. MacGregors produkter används inom sjötransport-, offshore- och marina logistikmarknader, i hamnar och terminaler samt ombord på fartyg. Våra lastflödeslösningar integrerar funktionerna laståtkomst, stuvning, skötsel och hantering så att det passar ett specifikt fartygs lastprofil. Det ökar fartygets produktivitet, minimerar miljöpåverkan och förlänger fartygets livslängd. www.macgregor-group.com Macgregor ingår i Cargotec. Cargotecs omsättning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2012 och företaget sysselsätter cirka 10 000 personer. Cargotec?s B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com Arbetsuppgifter: Som försäljningsingenjör kommer du att arbeta med försäljnings- och offertarbete och ansvara för den tekniska lösningen. Alla våra projekt är kundanpassade och kräver unika lösningar. I arbetet ingår även att upprätta tekniska lösningar, kostnadskalkyler samt teknisk dokumentation. I tjänsten ingår uppskattningsvis 30 resdagar per år. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning och gärna av svetsade mekaniska konstruk-tioner. Erfarenhet från skeppsindustrin är meriterande. Då vi är ett teknikintensivt företag bör du ha en teknisk högskoleutbildning inom mekanik, väg- och vattenbyggnad eller skeppsteknik. Du har goda tekniska kunskaper inom mekanik och erfarenhet av 3D-CAD samt AutoCAD. Du behärskar engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett stort intresse för teknik men även för den kommersiella biten. Du har förmågan att fatta beslut och vara drivande. Vidare har du lätt för att samarbeta, är kommunikativ och säker i sociala sammanhang. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats i ett internationellt ledande bolag med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Hos oss får du stora möjligheter till egen utveckling och du kommer att arbeta med mycket kompetenta medarbetare. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter. Kontakt/sök tjänsten För mer information om tjänsten kontakta Martin Fosser, tel 0739-80 83 92. Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt "Sales Engineer" till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sales Engineer till MacGregor i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sales Engineer till MacGregor i Göteborg

Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg
MacGregor är världsledande inom tekniska lösningar och tjänster för hantering av marina lastflöden samt laster inom offshore. MacGregors produkter används inom sjötransport-, offshore- och marina logistikmarknader, i hamnar och terminaler samt ombord på fartyg. Våra lastflödeslösningar integrerar funktionerna laståtkomst, stuvning, skötsel och hantering så att det passar ett specifikt fartygs lastprofil. Det ökar fartygets produktivitet, minimerar miljöpåverkan och förlänger fartygets livslängd. www.macgregor-group.com Macgregor ingår i Cargotec. Cargotecs omsättning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2012 och företaget sysselsätter cirka 10 000 personer. Cargotec´s B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com Arbetsuppgifter Som Design Manager för avdelningen Land & Port Systems kommer du att bygga upp och leda en grupp på en handfull interna medarbetare som kommer att vara ansvariga för konstruktion av bolagets landbaserade system. Du kommer att vara ansvarig för att leda projekt, hålla i projektmöten och för att utveckla avdelningens arbetsprocesser. I rollen igår även att bistå som tekniskt säljstöd för bolagets försäljare. Du kommer att verka i en internationell miljö och arbeta med olika tekniska- och affärsmässiga lösningar för varierande branscher och kulturer. Kvalifikationer Du har en maskin- eller väg & vatten ingenjörsexamen från högskolan eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och erfarenhet av att leda och planera projekt. Har du erfarenhet av en arbetsledande roll och/eller att arbeta med utveckling av arbetsprocesser är det meriterande. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Kan du ytterligare språk så är det meriterande. Personliga egenskaper För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en väl utvecklad social förmåga och är bra på att bygga upp varaktiga relationer. Du är analytisk och har en väl utvecklad förmåga att hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt. Det är även viktigt att du kan driva ditt eget arbete framåt, har lätt för att fatta beslut och en förmåga att komma till avslut. Vi erbjuder Vi erbjuder ett utvecklande och varierande arbete i ett internationellt bolag som är ledande inom sin bransch. Du kommer att få möjligheten att under stor frihet vara med och bygga upp en egen avdelning som kommer att vara en viktig del i företagets organisation. Som Design Manager Land & Port Systems kommer du ha stora möjligheter att utvecklas inom bolaget i olika inriktningar som t.ex. Engineering, Sales eller Contract management. Vi tillämpar flextid och erbjuder bl.a. friskvård och företagshälsovård. Kontakt/sök tjänsten För mer info om tjänsten kontakta Martin Fosser, tel 0739-80 83 92. Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt "MacGregor Manager L&P" till cvgbg@technogarden.se
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manager Land & Port Systems MacGregor i Göteborg

Civilingenjör - energiteknik
Introduktion Till vår kund i Kronobergs län söker vi en Civilingenjör inom energiteknik Arbetsrollsbeskrivning Teoretiska beräkningar av: Energibalanser, Värmeförbrukningsdata, Flödesberäkningar, Tryckfallsberäkningar, Energiåtervinningar, Systemkonfiguration för optimal funktion för varje enskilt fall. Praktiska mätningar och utvärdvärdering av dessa: På plats där anläggningen är installerad kommer du att utföra mätningar för att verifiera de teoretiska beräkningarna samt genomföra garantiprov tillsammans med kunden för vår leverans. Anläggningarna är aldrig placerade i Sverige. De senaste åren har de legat i USA, Mexico, Sydamerika, Arabvärlden och i Australien. Resornas omfattning är mellan 5-20 dagars bortavaro åt gången och sammanlagt ungefär 40-80 dagars resdagar per år beroende på vår orderingång. Vid stor orderingång kommer du emellanåt även att axla rollen som projektledare. Kvalifikationer Du som uppfyller samtliga av följande kvalifikationer, är välkommen med din ansökan: - Du har en civilingenjörs- alternativt högskoleingenjörsutbildning, med inriktning på energi eller mekanik. - Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av att ha utfört motsvarande beräkningsuppgifter. - Mycket god engelska i tal och skrift är en självklarhet, eftersom nästan allt hos oss sker på engelska. Behärskar du ytterligare språk såsom ryska eller spanska, ser vi det som meriterande - Tjänsten ställer krav på hög social kompetens och ett självständigt arbetssätt, då du oftast reser på egen hand - Du är en skicklig lagspelare som samverkar för att bibehålla vår goda laganda på företaget. - Din livssituation är sådan att du kan resa på tjänsteuppdrag på kort varsel och i perioder på 1-4 veckor åt gången Meriterande är ett praktiskt handlag, då vi ibland själva får greppa skiftnyckeln och göra justeringar i samband med mätningar på våra anläggningar. Vi erbjuder Du kommer att vara spindeln i nätet från offert till drifttagen anläggning. Dina processberäkningar är väsentliga för anläggningen utformning och dina mätningar verifierar att vi levererat vad vi lovat. Vi erbjuder dig en utmaning - är du beredd att anta den? Sista ansökan 30 September, 2013 Kontaktuppgifter och ansökan För frågor är du välkommen att kontakta Ewa-Marie Åström, Technogardens regionchef, på telefon 0739-808 399. Du söker tjänsten genom att skicka in ett verifierbart CV och ett personligt brev till cvvxo@technogarden.se. Ansökan skall vara på svenska! Märk din ansökan "Civilingenjör energi".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Växjö
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Civilingenjör - energiteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilingenjör - energiteknik

Produktionstekniker
Introduktion Till vår konsultverksamhet i Kalmar län söker vi nu en erfaren produktionstekniker som vill arbeta i en högteknologisk miljö. Arbetsrollsbeskrivning Som produktionstekniker kommer du att vara den som fångar upp behov av förändringar från producerande personal och utvecklingsavdelningar. Detta sker genom ett nära samarbete där du blir länken mellan utveckling och produktion. Du kommer, tillsammans med övrig personal på produktionsteknik, att arbeta kontinuerligt med förbättringar och metodik kring produktionen samt löpande arbeta med utvecklingen av nya och befintliga processer. Du agerar ibland projektledare för större förändringar i produktionen exempelvis vid ombyggnader eller effektiviseringar. Det är viktigt att vara intresserad av såväl människor som teknik. Det krävs en mycket bred kunskapsprofil med allt från kunskaper i t.ex. CAD, teknik, kommunikation, produktionsteknik och projektledning. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst högskoleexamen inom mekanik/maskin eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du god datorvana och dokumenterat goda resultat från tidigare Lean- och projektarbete. Du är bosatt i Kalmar län med omnejd (max dagpendlingsavstånd) eller har möjlighet att flytta dit. 5-10 års arbetslivserfarenhet inom produktionsteknik och målerierfarenheter är meriterande. Följande krav måste vara uppfyllda: Du har en akademisk utbildning. Du har erfarenhet från produktionstekniskt arbete i tillverkande industri. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Du är en engagerad och en duktig koordinator som brinner för teknik och processutveckling. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga för att etablera bra relationer. Då du jobbar med både människor och teknik är det viktigt att du trivs även med att arbeta praktiskt och vara ute i produktionen. Du är positiv, drivande, och har ett strukturerat arbetssätt. Du är snarare en generalist än specialist. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete hos Technogarden Engineering, med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och förutom att din konsultchef regelbundet besöker din arbetsplats, ordnar vi trevliga konsultträffar för att öka gemenskapen i konsultgruppen och tillhörigheten hos oss på Technogarden. Du får goda möjligheter att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk. Sista ansökan 30 september, 2013 Tjänsten kommer att tillsättas omgående, så vänta inte - sök idag! Kontaktuppgifter och ansökan För mer info om tjänsten kontakta Martin Rosander, tel 0730-285 966. Du söker tjänsten genom att skicka in personligt brev och verifierbart CV på svenska till cvvxo@technogarden.se. Märk din ansökan med "Produktionstekniker Kalmar län".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Oskarshamn, Produktionstekniker Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Erfaren beräkningsingenjör
Introduktion Till vår konsultverksamhet i Växjö söker vi nu en erfaren beräkningsingenjör som vill arbeta i en högteknologisk miljö. Arbetsrollsbeskrivning Du kommer att arbeta på plats hos våra kundföretag. Du kommer att arbeta med hållfasthetsanalyser och hållfasthetsbedömningar. Du kommer att arbeta med hållfasthetsberäkningar, utmattning, bärförmåga, stabilitet och dynamik. För konstruktörerna är du en viktig lagspelare! Kvalifikationer Du är troligtvis en erfaren civilingenjör inom mekanik/maskin alternativt bygg med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Du är väl bekant med utmattningsberäkningar och hållfasthet för svetsade konstruktioner och skruvförband. Du har jobbat med beräkningar av både tunnplåt och grövre konstruktioner. Du är bosatt i Växjö med omnejd (max dagpendlingsavstånd) eller har möjlighet att flytta dit. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. God teknisk förståelse inom angränsande områden, t.ex. material-, tillverknings-, och konstruktionsteknik är meriterande. Personliga egenskaper Som person ser vi att du har ett analytiskt förhållningssätt och att du är drivande i ditt arbete. Du tar eget initiativ och ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten. Du kommer också att ingå i olika projektteam och jobba tätt ihop med konstruktörerna som är beroende av dina beräkningar. Därför är social kompetens en viktig egenskap. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete hos Technogarden Engineering, med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och förutom att din konsultchef regelbundet besöker din arbetsplats, ordnar vi trevliga konsultträffar för att öka gemenskapen i konsultgruppen och tillhörigheten hos oss på Technogarden. Du får goda möjligheter att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk. Sista ansökan 30 september, 2013 Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte - sök idag! Kontaktuppgifter och ansökan För mer info om tjänsten kontakta Martin Rosander, tel 0730-285 966. Du söker tjänsten genom att skicka in personligt brev och verifierbart CV på svenska till adressen cvvxo@technogarden.se. Ansökan skall vara på svenska! Märk din ansökan med "Erfaren Beräkningsingenjör".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Växjö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren beräkningsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren beräkningsingenjör

Erfaren maskiningenjör
Introduktion Till vår konsultverksamhet i Småland och Blekinge söker vi nu en erfaren maskiningenjör som vill arbeta i en högteknologisk miljö. Arbetsrollsbeskrivning Du kommer att arbeta på plats hos våra kundföretag. Du kommer att arbeta i projektteam med utvecklingsprojekt, 3D-modeller, detaljritningar och beräkningar. Kvalifikationer Du är troligtvis en erfaren ingenjör inom mekanik/maskin med några års arbetslivserfarenhet. Du är väl bekant med tillverkningsprocesser, svetsade konstruktioner och verktygskonstruktion. Du har jobbat med konstruktion av både gjutgods och grövre plåtkonstruktioner. Du kan program som CATIA V5 och SmarTeam. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du kan flera konstruktionsprogram och om du har projektledarerfarenheter. Personliga egenskaper Som person ser vi att du har ett analytiskt förhållningssätt och att du är drivande i ditt arbete. Du tar eget initiativ och ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga för att etablera bra relationer. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete hos Technogarden Engineering, med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och förutom att din konsultchef regelbundet besöker din arbetsplats, ordnar vi trevliga konsultträffar för att öka gemenskapen i konsultgruppen och tillhörigheten hos oss på Technogarden. Du får goda möjligheter att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk. Sista ansökan 30 september, 2013 Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte - sök idag! Kontaktuppgifter och ansökan För mer info om tjänsten kontakta Martin Rosander, tel 0730-285 966. Du söker tjänsten genom att skicka in personligt brev och verifierbart CV på svenska till cvvxo@technogarden.se. Ansökan skall vara på svenska! Märk din ansökan med "Erfaren maskiningenjör".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Växjö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren maskiningenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren maskiningenjör

Utvecklingsingenjörer, Electro Mobility.
Vill du vara med och säkra en hållbar utveckling för framtiden? Vår kund inom tung fordonsindustri är med och utvecklar framtidens teknik för miljö- och hälsomässig hållbarhet. De står inför en spännande period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Technogarden söker därför ytterligare medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens fordon. Beroende på din utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet kan roll & ansvar se lite olika ut. Technogarden söker för närvarande nya medarbetare till ett flertal positioner; produkt-/systemutveckling, konstruktion, installation, testning & verifiering, simulering och teknisk support. Kvalifikationer Du är en erfaren ingenjör som gillar ny teknik. Vi tror att du har några års praktisk och dokumenterad erfarenhet från fordonsindustrin. Du gillar att ha struktur och ordning & reda i ditt arbete. Praktisk erfarenhet inom kraftelektronik är starkt meriterande, gärna i kombination med goda HW/SW-kunskaper om bl a Battery Management System. Kunskap om alternativa drivlinor, batterier, elmotorer, converterteknik, bränsleceller (PEM) och liknande är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och/eller engelska. Personliga egenskaper Som person är du självständig, initiativrik, strukturerad och utåtriktad. Du har en gedigen teknikbakgrund och är en problemlösare. Det är mycket viktigt att du är intresserad och förstår kundens behov samt att du är duktig på att bygga upp och underhålla personliga relationer. Vi erbjuder Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner, Norconsultgruppen.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsingenjörer, Electro Mobility. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsingenjörer, Electro Mobility.

Test- & Verifieringsingenjör, fordonsindustri
Vår kund inom fordonsindustri har för närvarande behov inom ett flertal kompetensområden. Vi söker dig som har en högskoleutbilning i ryggen och några års erfarenhet av test och verifiering. Beroende på dina erfarenheter kommer du att arbeta med projekt inom antingen hybrid, infotainment, elarkitektur eller drivlina. Kvalifikationer Praktisk erfarenhet från provning inom fordon med kunskap om t ex FlexRay, CAN, LIN, MOST, CANoe etc är meriterande. Det är viktigt att du är drivande, analytisk och har ett bra ordningssinne. Innehav av B-körkort ett krav. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och god svenska och/eller engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du självständig, initiativrik, strukturerad och utåtriktad. Du har en gedigen teknikbakgrund och är en problemlösare. Det är mycket viktigt att du är intresserad av och förstår kundens behov samt att du är duktig på att bygga upp och underhålla personliga relationer. Vi erbjuder Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i Norconsultgruppen, en av nordens största teknikkoncerner.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Test- & Verifieringsingenjör, fordonsindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Test- & Verifieringsingenjör, fordonsindustri

Software Development Engineer - Electrolux
Objectives Are you technology obsessed and want to develop next generation of consumer products? Electrolux Small Appliances in central Stockholm is looking for a software development engineer in electronics. This can be your chance to join our highly innovative and passionate R&D team creating the future generation of consumer robotics, coffee machines, vacuum cleaners and other innovative consumer products. Key operational responsibilities As software development engineer your main tasks will be the following: - Participate in product development electronic projects within Electrolux Small Appliances. - Develop and improve electronic solutions for robotic vacuum cleaners, vacuum cleaners, coffee machines as well as other small appliances. - Create and design test setups for software unit and system tests. - Develop prototypes and implement new and robust product designs. - Evaluate test results and create new solutions and improvements. - Provide support inside the Power & Electronic department. Competencies needed - Minimum Bachelor?s degree in Electrical Engineering or Computer Science. - Experience working with RTOS, preferable Embedded Linux. - Knowledge in electronic design both analog and digital. - At least 5 years of experience in software development for embedded designs. - Experience of working with development tools such as GIT, Gerrit, Jenkins, Bugzilla. - Experience working in projects. - Strong skills in C/C++. Skills - Interested in working in a multinational environment with different cultures. - Creative and pro-active in translating knowledge into proposals for improvements. - Excellent ability to work in cross-functional and international teams. - Ability to run several projects in parallel. - Process and target oriented. - Good analytical skills. We offer A global brand: As a world force in powered appliances for kitchen and cleaning, when you work at Electrolux you carry the pride of being part of a company that has, for almost a century, created products that have improved lives. A home for entrepreneurs: At Electrolux every employee has a strong impact. We are a large company, but each person?s voice is listened to. All employees are empowered to make tough decisions, implement new ideas and use their initiative. Individuals with the courage to be heard, seize opportunities and take risks find their place at Electrolux. A thoughtful company: Electrolux acts according to ethical principles and strong values. Respect and diversity, ethics and integrity, safety and sustainability are important elements of our corporate culture. They are the foundation. A mobile career Electrolux encourages employees to seek challenges across organizational boundaries. As a major international company, we believe moving among sectors, functions and regions is an important part of a person?s career development. Application To apply or for further information about the position please contact Recruitment Consultant Lars Buvall , 0739-808 394 at Technogarden. Please submit your application to: cvstockholm@technogarden.se We look forward to your application as soon as possible.
Företag: TECHNOGARDEN ENGINEERING RESOURCES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Software Development Engineer - Electrolux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Development Engineer - Electrolux

QC Chef till Calderys i Höganäs
Calderys är världsledande inom monolitiska eldfasta material och levererar högklassiga eldfasta produkter som tillverkas på 18 produktionsanläggningar utspridda över 16 länder. Utöver material tillhandahåller företaget konstruktion, installation, underhåll samt reparationstjänster. Calderys breda och starka produktsortiment är resultatet av innovativa koncept, teknologiskt expertkunnande och över 100 års erfarenhet inom industrin för eldfasta material. Calderys är en tillförlitlig leverantör av innovativa eldfasta lösningar som tillhandahåller konsekvent kvalitet och funktion som du kan lita på. Arbetsuppgifter Din primära uppgift som QC Chef blir att ansvara för att driva kvalitetssäkringsfrågor inom Calderys Nordic, Höganäsenheten. Det innebär t ex att du kommer att leda och utveckla QC-avdelningen, bestående av fem personer. En betydande del av arbetet kommer också att bestå i att vara delaktig i utvecklingen av nya produkter, ur ett kvalitetsperspektiv, samt problemlösning och processutveckling i fabriken i Höganäs. Till arbetsuppgifter och ansvar kan även läggas tester av nya råmaterial, reklamationsutredning och ett kemikalieansvar. Tjänsten innebär mycket kontakter både internt och externt med t ex utvecklingsavdelningen, teknisk support och centrala funktioner i Lyon (Frankrike), samt med externa konsulter och kunder. Du ingår i fabriksledningsgruppen och rapporterar till platschefen i Höganäs. Kvalifikationer Vi söker dig med lägst en civilingenjörsutbildning med inriktning oorganisk kemi, eller allra helst en utbildning som bergsingenjör med inriktning metallurgi. Du har några års erfarenhet av arbete med QC-frågor från en närliggande bransch, t ex stålverk eller gjuteri där du har fått chansen att arbeta praktisk med frågor inom metallurgi. Goda kunskaper i engelska krävs, och meriterande är kunskaper i franska och tyska. Personliga egenskaper Som person är du utpräglat strukturerad och ordningsam, samtidigt som du är innovativ och besitter förmågan att tänka nytt. Du är inte rädd för att fatta snabba beslut och ser dig själv som en nyfiken person som inte fastnar i gamla hjulspår. Vi tror också att du har ett intresse av att utveckla och inspirera din personal. Vi erbjuder Du kommer att arbeta i ett världsledande och internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Företagskulturen präglas av ett prestigelöst klimat med öppna dörrar och nära samarbete mellan ledning och personal. Personalomsättningen är låg och människorna som jobbar inom Calderys besitter stort engagemang och teknisk kunskap. Tjänsten är både omväxlande och utmanande. Information och ansökan I det här uppdraget samarbetar Calderys med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig Tobias Lorentzon (tel. 0739-80 83 93). Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvmalmo@technogarden.se med rubriken "QC Chef". Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga QC Chef till Calderys i Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QC Chef till Calderys i Höganäs

Vi söker konsulter inom medicinteknik
Technogarden är ett konsultföretag som erbjuder resurskonsulter inom teknologi samt rekryterar specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsult gruppen. Till Technogardens konsultverksamhet söker vi nu flera ingenjörer med placeringsort Göteborg. Arbetsbeskrivning För nya och befintliga projekt söker vi ett flertal nya kollegor som vill jobba med något eller flera av följande områden inom Engineering, Produktion och Process: Valideringsledare Valideringsingenjör Kvalitetsingenjörer Projektledare Processingenjörer Automationsingenjör Konstruktörer Injköpare UH-ingenjörer, serviceingenjörer Kvalifikationer För att trivas hos oss och lyckas i befattningen bör du: ha över 3 års erfarenhet inom något av ovanstående områden ha över 3 års erfarenhet av medicinteknikbranschen vara civilingenjör, högskoleingenjör eller med liknande universitetsexamen alternativt lång erfarenhet inom områdena. ha mycket goda skriv- och språkkunskaper i både svenska och engelska Personliga Egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, strukturerad och utåtriktad. Du har en gedigen teknikbakgrund och är en problemlösare. Det är mycket viktigt att du är intresserad och förstår kundens behov samt att du är duktig på att bygga upp och underhålla personliga relationer. Vad kan vi erbjuda? Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk i norden. Kontakt För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Henrik Nordin 0707-19 53 84. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast med CV och personligt brev via mail till cvgbg@technogarden.se. Märk din ansökan med tjänstens titel.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker konsulter inom medicinteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker konsulter inom medicinteknik

Produktionstekniker med akademisk bakgrund
Till vår konsultverksamhet i Kalmar län söker vi nu två produktionstekniker som vill arbeta i en högteknologisk miljö. Arbetsrollsbeskrivning Du jobbar som spindeln i nätet mellan produktionsledare, leverantörer, kvalitetsorganisationen och underhåll. Som produktionstekniker arbetar du mot ett område i produktion, antingen i det dagliga arbetet eller mot kommande projekt. Du stödjer produktionens ständigt pågående arbete med att förbättra takt, kvalitet och processer. Du arbetar för att optimera verksamheten gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet. Tillsammans arbetar du oftast enligt ett leanbaserade produktionssystem med fokus på ständiga förbättringar. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst högskoleexamen inom mekanik/maskin, eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du god datorvana och känner till Lean. Du är bosatt i Kalmar län med omnejd (max dagpendlingsavstånd) eller har möjlighet att flytta dit. Arbetslivserfarenhet inom produktionsteknik och projektledarerfarenheter är meriterande. Följande krav måste vara uppfyllda: Du har en akademisk utbildning, minst högskoleexamen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du är den sammanhållande länken. Som person är du utåtriktad, drivande och ambitiös med god analytisk förmåga. Du är kommunikativ och trivs i en ansvarsfull roll. I arbetet som produktionstekniker kommer du ha ett stort kontaktnät och har därför lätt för att samarbeta. Du är snarare en generalist än specialist. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete hos Technogarden Engineering, med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och förutom att din konsultchef regelbundet besöker din arbetsplats, ordnar vi trevliga konsultträffar för att öka gemenskapen i konsultgruppen och tillhörigheten hos oss på Technogarden. Du får goda möjligheter att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk. Sista ansökan 11 oktober, 2013 Tjänsterna kommer att tillsättas omgående, så vänta inte - sök idag! Kontaktuppgifter och ansökan För mer info om tjänsten kontakta Martin Rosander, tel 0730-285 966. Du söker tjänsten genom att skicka in personligt brev och verifierbart CV på svenska till cvvxo@technogarden.se. Märk din ansökan med "Produktionstekniker, akademiker".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB, Växjö
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker med akademisk bakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker med akademisk bakgrund

Kundorienterad tekniker (skärande bearbetning)
För att ytterligare stärka Ekets framtida position på marknaden och på grund av ökad efterfrågan och nya krav från marknaden satsar man nu framåt och förstärker organisationen med fokus på att klara högt ställda mål kring kvalitet/teknik, leveranssäkerhet och nöjda kunder. Arbetsuppgifter Tillsammans med Marknad/försäljning och Kvalitet ingår du i ett kundteam vars ledstjärna är kunden i centrum. Dina arbetsuppgifter består bland annat av: - Diskutera kvalificerade tekniska frågor tillsammans med kund - Identifiera kundbehov och räkna på nya affärer - I samarbete med kundansvariga ta fram kostnadskalkyler - Extern och intern teknisk support samt att bidra med erfarenheter och kunskaper inom skärande bearbetning - Utifrån ritningsunderlag bestämma optimal tillverkningsmetod - Produktionsanpassning av produkter - Planläggning av produktionsenheter och flöden - Diskutera, bevaka och följa nyheter när det gäller teknik, metodval och tekniskt stöd Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till koncern-VD. Kvalifikationer Vi söker dig med mycket goda kunskaper inom skärande bearbetning. Du har förmodligen arbetat några år i en liknande roll där avancerade tekniska projekt och kundkontakter förenas som en naturlig del av vardagen. Vidare tror vi att du har ett genuint tekniskt intresse och behärskar både ritningsläsning och kostnadskalkylering. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift. Meriterande är kunskaper i Mastercam eller Gibbscam. Personliga egenskaper Som person är du utpräglat resultatinriktad och genom din personlighet och kunskaper vinner du förtroende hos kunden som leder till långsiktiga relationer. Du tycker det är lika intressant att möta nya människor som att förkovra dig i ny teknik. Du trivs bäst i team och din omgivning uppfattar dig som jordnära och ödmjuk, men med pondus. Du har en god förmåga att se helheten och förstå kundens behov, och omsätta dessa i en teknisk lösning. Vi erbjuder Ekets är inne i ett mycket intressant skede i och med etableringen av en ny kund- och marknadsorienterad organisation. Du kommer att få vara med på en spännande resa, som redan påbörjats, från en mekanisk verkstad till ett modernt avancerat industriföretag med hög kompetens. Det innebär t ex att vara med och etablera nya segment och marknader och införa ny teknik. Ekets är ett av Sveriges ledande företag inom avancerad skärande bearbetning med långa kundrelationer, både inom och utanför Sverige, inom branscher där extrema krav på kvalitet ställs. Företaget ligger långt framme inom svarv och fräs och maskinparken uppdateras kontinuerligt. Kund, kvalitet och medarbetare är centrala begrepp inom Ekets. Rollen som kundorienterad tekniker är strategiskt en mycket viktig roll där du får stor chans att vara med och påverka och bygga det framtida Ekets. Information och ansökan I det här uppdraget samarbetar Ekets med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig Tobias Lorentzon (tel. 0739-80 83 93). Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvmalmo@technogarden.se med rubriken "Kundorienterad tekniker". Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kundorienterad tekniker (skärande bearbetning) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundorienterad tekniker (skärande bearbetning)

Multidisciplinär Projektledare
Technogarden är ett teknik- och ingenjörsföretag som jobbar brett med olika former av teknik- och ingenjörskompetenser. Vårt erbjudande består av tekniska resurskonsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Technogarden är idag 400 anställda och vi expanderar kraftigt. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Norges största rådgivande ingenjörsverksamhet. Technogarden söker nu projektledare med stark teknisk bakgrund, driv och kundfokus som gillar att arbeta i internationell miljö. Arbetsuppgifter: Du kommer ingå i något av våra kundprojekt med ansvar för projekt inom större industriell anläggnings- och processindustri, tillverkning eller bygg. Du har en starkt teknisk bakgrund och har arbetat som projektledare med kundansvar i en internationell miljö. Projekten kan variera i storlek och antal och uppgiften är att säkerställa att ditt/dina projekt utförs i enlighet med kundkontraktets tidsmål och leveransåtagande. Ditt område sträcker sig från projektledning, budgetuppföljning, kvalité, RFQ:s, inköp, konstruktion/process till uppföljning av montage och leverans hos leverantör samt kund. Kvalifikationer: Du har god erfarenhet av att leda projekt, är kommersiell och kan därför hantera kostnads-, aktivitets-, och tidplaner. Du har förmågan att styra och leda andra i projekt på ett positivt sätt och du får teamet att nå sina mål. Du är mycket kommunikativ och behärskar engelska både muntligt och skriftligt. Många av våra projekt har budget över 100 milj. SEK, så erfarenhet av stora projekt krävs. Personliga egenskaper: En stor del av rollen är att kommunicera med och möta kunder/leverantörer vilket kräver att du har en säljande personlighet och kan förstå och leverera kundens önskemål. Då du kommer att leda flera projekt samtidigt ställer det krav på att snabbt kunna växla fokus i dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder: Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och produkter ute hos våra kunder. Du kommer vara vår ambassadör ute hos kund där du är en viktig del av vår verksamhet i att utveckla våra kundrelationer. Vi erbjuder goda villkor och utmanande arbetsuppgifter i internationella miljöer. Vi ingår i en av nordens största teknikkoncerner och har ett stort nätverk i norden. Kontakta/ Sök tjänsten: För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef Henrik Nordin 0707-19 53 84. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast med cv och personligt brev via mail till cvgbg@technogarden.se. Märk din ansökan med tjänstens titel.
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Multidisciplinär Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Multidisciplinär Projektledare


Sök lediga jobb Technogarden Engineering Resources AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se