Tekniker jobb - lediga jobb

Tekniker jobb Tekniker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tekniker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tekniker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Drifttekniker inom fastighetsautomation- Stockholm

 2. Bilvårdstekniker- Stockholm

 3. Supporttekniker med erfarenhet av SQL- Solna

 4. Produktionstekniker- Södertälje

 5. Lösningsorienterad supporttekniker ? Linuxmiljö- Stockholm

 6. Tekniker inom brand och säkerhet, Stockholm- Stockholm

 7. IT-Supporttekniker- Stockholm

 8. NOC-tekniker till meriterande tjänst- Stockholm

 9. Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag- Stockholm

 10. Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm- Stockholm

 11. Mättekniker- Södertälje

 12. Säkerhetstekniker till Network Services- Stockholm

 13. Junior tekniker inom Linux- Stockholm

 14. SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!- Stockholm

 15. Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker- Huddinge

 16. Vi söker en kyltekniker!- Stockholm

 17. Supporttekniker till Konica Minolta | Koneo- Stockholm

 18. Senior drifttekniker sökes- Stockholm

 19. Supporttekniker first line med möjlighet till anställning hos kund- Stockholm

 20. Driftstekniker EL & Ventilation (129)- Stockholm

 21. Studentuppdrag som drift- och supporttekniker på internationellt bolag- Stockholm

 22. Erfaren Drifttekniker till säkerhetsföretag- Stockholm

 23. Supporttekniker, Linux till världsledande IT-bolag- Stockholm

 24. Brandskyddstekniker söks- Sigtuna

 25. Tandtekniker/Account manager- Stockholm

 26. Brandlarmstekniker- Stockholm

 27. Jr. NOC-tekniker i varierad roll- Stockholm

 28. IT Supporttekniker- Stockholm

 29. Drifttekniker - Södertälje- Södertälje

 30. Supporttekniker - centralt i Stockholm- Stockholm

 31. Supporttekniker med intresse för ny teknik- Stockholm

 32. Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma- Stockholm

 33. Fastighetstekniker- Stockholm

 34. Ciscotekniker sökes för anställning- Stockholm

 35. Hybrid IT-tekniker- Stockholm

 36. Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB- Stockholm

 37. Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning- Sigtuna

 38. Driftstekniker återvinningsanläggning- Stockholm

 39. Är du vår nya Besiktningstekniker?- Stockholm

 40. Supporttekniker till Advania- Stockholm


Mer beskrivning

Drifttekniker inom fastighetsautomation
Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi drifttekniker till kund i Södertälje. Kunden levererar tjänster inom energi och VVS för kundkategorierna industri, kommunala lokaler, större fastighetsägare av bostäder samt privatkunder. Som drifttekniker är du en central person för driften av värme- och ventilationssystem i uppdragsgivarens fastigheter. Dessutom ansvarar du för arbetet med utveckling av dessa. Du fungerar på ett naturligt sätt som bollplank ute i verksamheten. Idag arbetar kunden med systemlösningar främst från TAC, INU, Fidelix, KTC och Exomatic. Arbetet består både av självständigt arbete och samarbete med kollegor och kunder. I arbetsgruppen finns många olika kompetenser och ett gemensamt intresse kring energi och VVS. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Jourtjänstgöring kan förekomma. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Du är utbildad inom styr- och reglerteknik på lägst gymnasienivå eller har skaffat dig likvärdig kunskap på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet av och kunskap i styr- och övervakningssystem på fastighetssidan och du har även god datorvana. Goda kunskaper i att tala och skriva på det svenska språket är ett krav, liksom B-körkort. Som person är du öppen, personlig, enkel och modig. Vad kan vi erbjuda dig? Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Vi kan erbjuda: – Spännande tjänster på marknadens hetaste företag – Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inom fastighetsautomation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inom fastighetsautomation

Bilvårdstekniker
Bilvårdstekniker; Din Skadeverkstad i Västerort AB; 130716 Bilvårdstekniker, 1 plats Din Skadeverkstad i Västerort AB Din Skadeverkstad är belägen i Bromma och är auktoriserad skadeverkstad för Mitsubishi, Suzuki och Isuzu. Nu expanderar vi vår bilvårdsverksamhet och söker därför dig som har erfarenhet av självständigt arbete inom bilvårdsteknik. Personliga egenskaper: Vi söker en positiv, engagerad och driven medarbetare som delar vårt brinnande intresse för bilar. Du förväntas ha en hög arbetskapacitet och ett problemlösningsorienterat arbetssätt. Du bör vara serviceinriktad, stresstålig och ordningsam med ett trevligt sätt gentemot både kunder och kollegor. Det är viktigt att du är noggrann och tar stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete. Utbildning och erfarenhet: - B-körkort. - Minst tre års erfarenhet av försäljningsrekonditionering av både nya och begagnade bilar. - Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vår rekryteringsprocess sker löpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsten snarast. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Din Skadeverkstad i Västerort AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdstekniker jobb, Bilvårdstekniker Stockholm, Bilvårdstekniker Din Skadeverkstad i Västerort AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdstekniker

Supporttekniker med erfarenhet av SQL
Om Företaget Vi söker för kunds räkning två drivna och engagerade medarbetare till den externa supporten. Vår kund är ett framgångsrikt företag inom för försäkrings- och fondbranschen med fokus på utveckling av system inom bank-och finansbranschen. Företaget har ca 130 anställda som sitter i nya fräscha lokaler mitt i City. Då det är ett snabbväxande företag finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person och många gånger är supporten en språngbräda vidare inom organisationen. Vi letar efter engagerade människor som gillar utmaningar och som trivs att arbeta i en händelsestyrd miljö. Du uppskattar även att arbeta långsiktigt med snabba feedback-loopar och korta beslutsvägar. Du är engagerad och har en inre drivkraft samt rak och öppen i din kommunikation. Dina arbetsuppgifter På den interna supporten arbetar du i en grupp som ansvarar för att supportera externa kunder. Det är en bred roll och du har stor variation i dina arbetsuppgifter. Företaget håller sig i framkant gällande teknik. Dina kvalifikationer Du har tidigare erfarenhet av supportarbete inom SQL alternativt är du nyutexaminerad från en eftergymnasial utbildning med studier inom SQL. Det är viktigt att du är förtroendeingivande och trivs med att supportera olika typer av användare samt har förmåga att felsöka och skapa lösningar Dina personliga egenskaper Du är en positiv och noggrann person med hög analytisk förmåga och arbetar strukturerat. Ditt engagemang ger en stark ansvarskänsla och du kan både driva ditt eget arbete självständigt framåt och arbeta bra tillsammans med andra. Du har förmåga att hantera stress och är flexibel och kan hantera snabba omställningar. Att skapa laganda är för dig en självklarhet. Du kommer få möjligheter att utvecklas vidare och erbjuds studiematerial och mentorskap. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta: Jemina Asp, Konsultchef 073 -522 70 81 För att söka tjänsten skicka ditt CV till: jobb@totalresurs.se Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 60 medarbetare, varav 35 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
Företag: IT-TOTAL SWEDEN AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker med erfarenhet av SQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker med erfarenhet av SQL

Produktionstekniker
Arena Personal AB Om företaget AB Karossan expanderar och söker en produktionstekniker som också har intresse av mekanikkonstruktion/produktutveckling. Karossan har tre avdelningar militär-, polis- och skåp/övriga byggnationer. På den militära avdelningen customiseras merparten av svenska försvarets lätta trupptransportbilar. Polisavdelningen tillverkar och inreder majoriteten av svenska polisens utrycknings- & civila polisbussar. På avdelningen skåp/övriga byggnationer tillverkas och inreds serviceskåp och skåpbilar till hantverkare och servicepersonal. Karossan sysselsätter ca 50 medarbetare och omsätter ca 80milj årstakt. Arbetsuppgifter Karossan Invest AB önskar i samarbete med Arena Personal rekrytera in en produktionstekniker. I rollen som produktionstekniker kommer du vara med och stötta produktionen i det dagliga arbetet med vardagsförbättringar. Förbättra producerbarheten på befintliga produkter samt delta och driva utvecklingsarbetet med nya produkter. Du kommer att arbeta med mekanikkonstruktion och beredningsarbeten samt arbeta med Lean Production. Din profil Som sökande har du en teknisk högskoleexamen med gärna några års dokumenterad erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Alternativ att du har gått tekniskt gymnasium med motsvarande erfarenheter. Du ska tidigare arbetat i AutoCad och har du även erfarenhet av IronCad 3D är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du är en driven och noggrann person som brinner för utveckling och problemlösning. Du är prestigelös och samarbetsvillig samt har lätt för att kommunicera med både kollegor och medarbetare. B-körkort är ett krav. I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Stämmer ovan beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Söker gör du via vår hemsida www.arenapersonal.com Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Vid frågor är du välkommen att vända dig till Maria Danielsson 08-58711731. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Södertälje, Produktionstekniker Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Lösningsorienterad supporttekniker ? Linuxmiljö
Drivs du av problemlösning och utmaningar, där dina insatser verkligen räknas? Är du flerspråkig och tekniskt kunnig, med Linux som en av dina specialiteter? Skulle du vilja du jobba i en spännande miljö på ett av världens främsta börshandelsföretag? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en supporttekniker för ett utmanande uppdrag hos vår kund. Företaget arbetar över hela världen och är en ledande aktör inom börsteknologi och handel. Huvudkontoret ligger i USA, och den här tjänsten är placerad strax utanför centrala Stockholm. Verksamhetens stora flöde av ekonomiska transaktioner kräver komplexa och kritiska Linuxsystem och därför söker vi dig som vill visa dina kunskaper inom Linux/UNIX. På supportavdelningen använder man sig av telefon och e-mail för att ge teknisk support till olika IT-avdelningar och nätverksövervakningar hos företagets kunder runt om i världen. Arbetsuppgifterna i detta stora komplexa linuxsystem innefattar felsökning av tekniska problem vid nätverksuppkopplingar, registrering av ordrar samt kommunikationsproblem. Vi tror att du som passar i rollen har en drivande kraft samt väldigt god kommunikativ och analytisk förmåga. Du är en person som brinner för problemlösning och att hjälpa andra människor. I denna internationella organisation inkommer många ärenden på engelska vilket vi hoppas att du behärskar med briljans! Ta chansen att arbeta i en miljö som ger dig utmaning i det dagliga arbetet! Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil Erfarenhet från tidigare arbete i helpdesk eller drift - Eftergymnasial utbildning inom IT, eller motsvarande erfarenhet från drift/support - Goda kunskaper i Windows och Linux/UNIX (gärna RedHat) - Goda kunskaper i datakommunikation - Meriterande med kunskaper och intresse inom finans - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande. Glöm inte att ange referensnummer 9040CT i ämnesraden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9040CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lösningsorienterad supporttekniker ? Linuxmiljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lösningsorienterad supporttekniker ? Linuxmiljö

Tekniker inom brand och säkerhet, Stockholm
Ref nr: 138810 Placering: Upplands Väsby Organisation: Infrastructure & Cities, Building Technologies www.siemens.se/sbt Hos Siemens 370 000 medarbetare i 190 länder finns kunskapen och kompetensen att utveckla innovativa produkter, lösningar och tjänster inom områdena infrastruktur, industri, energi, hälso- och sjukvård. Med världens största miljöportfölj bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och vi firar i år 120-årsjubileum. Vi är nästan 5 000 medarbetare på ett 40-tal orter och söker ständigt efter nyfikna och öppna kollegor. Kanske precis som du? Vi söker nu en ny kollega till vårt team av tekniker inom Building Technologies med placering i Upplands Väsby. Vilka är mina arbetsuppgifter? - Inom Siemens Building Technologies arbetar vi med bland mycket annat driftsättning, service och underhåll på brand- och säkerhetsanläggningar. De produktgrupper vi arbetar med är brandlarm, utrymningslarm, gasläckagessystem, inbrottslarm, passerkontroll, CCTV och överordnade system. - Som tekniker kommer du att ansvara för att utföra service av brand- och säkerhetssystem hos våra kunder i norra Stockholm. - Detta innebär både planerat servicearbete och akutservice samt förbättringsåtgärder och modifieringar på våra kunders anläggningar. - I ditt ansvar ligger även att upprätta dokumentation av system och att genomföra handhavandeutbildning för kunder. - Som tekniker kommer du att bygga en nära relation till våra kunder och kommer aktivt att arbeta tillsammans med våra kunder för att säkerställa högt ställda krav på säkerhet efterlevs och utvecklas. - Du har ett stort ansvar för att vårda och hantera kundrelationer och är lyhörd för kundens behov. Som servicetekniker hos oss levererar du initiativ, idéer och nya tekniska lösningar till kunden, som är ditt självklara fokus. - Du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och ditt resultat då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt. Vad krävs av mig? - Din tekniska bakgrund har du format genom utbildning inom el-/teleteknik samt något års erfarenhet av tekniskt arbete, gärna med erfarenhet av brand- eller säkerhetsprodukter. Längre arbetslivserfarenhet inom området kan vara likvärdigt meriterande som en utbildning inom området. - Vi ser gärna att du har goda datakunskaper, kunskaper inom nätverk samt programmering är ett plus. - Ditt tekniska intresse och praktiska handlag är lika viktigt för oss som din vilja och inställning att sätta kunden i första hand. Din vilja att träffa kund och skapa såväl goda relationer som affärer är avgörande för att du ska lyckas i rollen. Du har modet att ställa frågor till kunden och viljan att veta svaret! - Som person är du ansvarstagande, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Då det är ett självständigt jobb ställs det även krav på din planeringsförmåga och ditt ordningssinne. - Körkort är ett krav i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska. Vad mer behöver jag veta? Brand och säkerhet kräver idag en omfattande förståelse för behov och innovativa lösningar. Siemens är en internationellt ledande leverantör av systemlösningar inom brand och säkerhetsteknologi med lång erfarenhet. Denna kunskap har bidragit till utvecklingen av våra innovativa, högkvalitativa system och lösningar. För mer information se www.siemens.se/sbt Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 11 augusti 2013.
Företag: Siemens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker inom brand och säkerhet, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker inom brand och säkerhet, Stockholm

IT-Supporttekniker
Är du en noggrann, driven, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person? Vill du arbeta på det enda IT-konsultbolaget som de senaste åren rankats topp 10 i Sverige inom både tillväxt och lönsamhet? I så fall har du kommit rätt! Vad gör Netlight? Netlight är ett oberoende, värderingsstyrt konsultbolag inom IT. Verksamheten bedrivs i Europa med huvudkontor i Stockholm och övriga kontor i Oslo, München, London och Helsingfors. Netlight har varit en stabil leverantör av kvalificerade konsulttjänster sedan starten 1999 och sysselsätter idag 450 konsulter. Netlight är under stark tillväxt och har genom åren erhållit en rad utmärkelser. Bland annat som Snabbväxare av Affärsvärlden och Ahrens Rapid Growth, Superföretag av Veckans Affärer, Di Gasell och nominerades till årets IT-konsultföretag på IDG IT Business Award 2010. Är Netlight rätt för dig? Vi söker dig som vill arbeta som IT-Supporttekniker på Netlight Consulting. Du kommer ha stort ansvar för den interna IT-miljön. I rollen arbetar du mot hela koncernen, dvs med samtliga kontors IT-lösningar. Rollen innebär att driva interna IT-projekt, implementation samt att löpande besvara frågor och lösa tekniska problem för medarbetarna och i miljön. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och utvecklas i rollen som IT-Supporttekniker med möjligheten att få lära sig hur man styr en IT-miljö från grunden tillsammans med en kunnig omgivning. Är du rätt för Netlight? För att fylla denna roll söker vi dig som har ett gediget intresse för informationsteknik och att denna teknik fungerar bra ur slutanvändarnas synvinkel. Du gillar att hjälpa dina kollegor och du har en KY-utbildning eller motsvarande inom IT. Vidare är du utåtriktad, social, kommunikativ och en person som trivs i ett högt tempo. Du bör även ha praktisk erfarenhet inom något eller några av följande områden/teknologier: Virtualisering: vmware ESXi Operativsystem: Windows Server, Ubuntu Server, Windows 7, Mac OSX, iOS, Android Nätverk: Vyatta, HP ProCurve, HP WLAN Övrigt: Active Directory, SQL Server, MySQL, Java applikationsdrift, Tomcat, Nagios, Wordpress, Apache, Bacula, DFS Vi ser gärna att du har: Ett brinnande intresse för IT Programmeringskunskaper i något eller några scriptspråk Du är: Ansvarstagande och noggrann Social och teamorienterad Initiativtagande och har lätt för att kommunicera Service-Minded Netlight sitter i fräscha lokaler på Birger Jarlsgatan med utsikt över Nybrokajen. Tjänsten är en heltidsanställning. Skicka in din ansökan med CV och en personlig beskrivning till jobs@netlight.se eller ring oss på +46 8 616 99 40 om du behöver ytterligare information. Märk din ansökan med "IT-Supporttekniker". Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vi har ett behov redan i dag så vänta inte med din ansökan.
Företag: NETLIGHT CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga IT-Supporttekniker jobb, IT-Supporttekniker Stockholm, IT-Supporttekniker NETLIGHT CONSULTING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-Supporttekniker

NOC-tekniker till meriterande tjänst
Är du den självgående och trygga NOC-teknikern vi letar efter? Har du arbetat några år med driftmiljöer och är en fena på Unix/Linux? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en NOC-tekniker för kunds räkning. Kunden är ett företag som erbjuder IT-konsulttjänster. Företaget har en rolig och spännande företagskultur, är klassat som en av Sveriges bästa arbetsplatser och är hälsodiplomerade. Denna tjänst är placerad i Stockholm. I den här självständiga rollen kommer du med hjälp av övervaknings- och ärendehanteringssystem övervaka, felsöka, åtgärda och/eller eskalera events och incidenter som inträffar i kundens miljö. Efter att ha hanterat ett ärende kommer du att följa upp och återkoppla till tekniker och kund. Utöver detta ingår i rollen även att utföra omstarter av servrar, processer och tjänster samt genomföra ändringar enligt anvisningar. Till den här tjänsten söker vi dig som har ett starkt driv och är duktig på att ge god service. Du som söker visar på ett gott omdöme i ditt agerande, är tydlig och samtidigt som du är självgående så trivs du även att arbeta tillsammans med andra. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil -Gymnasial utbildning inom relevant område - Ett par år erfarenhet av arbete i driftmiljö - Kunskaper i Unix/Linux - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9043CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9043CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga NOC-tekniker till meriterande tjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NOC-tekniker till meriterande tjänst

Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för världsledande företag inom biomedicinska analysers räkning en självgående It-tekniker för bred och meriterande roll inom drift och on site-support på det svenska huvudkontoret i Bromma.  I rollen som drift- och supporttekniker ansvarar du för all intern support för företagets användare i Sverige och är även kontakt för ett mindre antal användare i Finland och Danmark. Rapporterar gör du till Europaansvarig i Storbritannien. Arbetet innefattar allehanda och sedvanlig IT-support, mindre IT-relaterade inköp och även ansvar för mobiltelefonin på Stockholmskontoret. Är du den vi söker? Vi tror att du som söker studerar på en IT-inriktad högskoleutbildning med minst ett år kvar av dina studier. Du är på jakt efter ett kvalificerat och meriterande uppdrag vid sidan av dina studier och har möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT-support i PC-miljö. Du är med fördel familjär med Active Directory och trygg med att installation av såväl hård- som mjukvara. Har du även grundläggande serverkunskaper är det ett stort plus. Eftersom du kommer att ha en del internationella kontaktytor behöver du utöver flytande svenska var mycket bekväm med att prata engelska. Som person är en serviceminded, kommunikativ och lyhörd problemlösare med stort intresse för IT.  Vidare är du prestigelös och handlingskraftig, inte rädd att kavla upp ärmarna och hugga tag i högt som lågt inom IT. Eftersom du kommer att vara ensam IT-support på kontoret och arbeta på deltidsbasis, så krävs att du är självgående med god förmåga att prioritera och stukturera ditt arbete. Uppdraget ingår i Komets uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute i vår uppdragsgivares verksamhet. Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om uppdraget: Start: Mitten av juni Omfattning: 2 dagar per vecka Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flexibel förläggning utifrån studieschema Uppdragslängd: Tillsvidare under hela studieperioden
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag

Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm
Network Services är ett specialistföretag inom data- och telekommunikation som grundades 2004. Sedan start har företaget haft en kraftig tillväxt med god lönsamhet, och har idag ca 90 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, som t ex internationella företag, operatörer, stadsförvaltningar, kommuner och landsting. Vårt arbetssätt präglas av ledorden Engagemang, Erfarenhet och Enkelhet. Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare. Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver därför utöka vår organisation med fler konsulter - Nätverkstekniker/IP-tekniker och Säkerhetstekniker till vår verksamhet i Stockholm. Din Roll I rollen som konsult ansvarar du för väl kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer. Du arbetar på längre uppdrag ute hos våra slutkunder med uppdrag där utveckling, design, drift/underhåll, installation, förändring, projektledning av kommunikationslösningar förekommer. Din Profil Du har minst 5-8 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Under dessa år har du jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer i större organisationer och är certifierad på marknadsledande produkter. Beroende på din profil har du sannolikt erfarenhet från en eller flera av nedanstående punkter: - Nätverksdesign och implementation inom trådade nät (IP, QoS, MPLS, VoIP) - Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN - Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk (FW, SSL/VPN, IDS/P, 802.1x, RSA) - Förståelse för TCP/IP (både IPv4 och IPv6) - Kunskap om säkerhet på fler nivåer i OSI-modellen - Accessteknologier - Switching och routing Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet. Vårt erbjudande Du erbjuds en utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag (AAA-ratade). Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Hos oss får tillgång till uppdrag hos de större nätägarna och operatörerna. Du har en dedikerad säljkår som lär känna dig och din profil och hittar de uppdrag som passar dig. Med konsultchefen har du en individuell utvecklingsplan som bl. a innehåller flera utbildningsdagar per år. Vi strävar efter att ha dig sysselsatt hos våra kunder och skulle det dyka upp perioder där du inte har uppdrag erbjuder vi möjlighet att studera samt ta del av hur andra konsultgrupper arbetar hos våra uppdragsgivare. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Sök tjänsten! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på "Sök jobbet" och lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev - det tar bara någon minut! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Elisabeth Ljungqvist på 0723-73 21 38 alt. elisabeth.ljungqvist@networkservices.se För mer information om Network Services, gå in på: www.networkservices.se. Keywords: IP-tekniker, nätverkstekniker, säkerhetstekniker, konsult, säkerhet, wireless, brandväggar, WLAN, LAN, WAN
Företag: Network Services Norden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm

Mättekniker
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 35 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2010 uppgick faktureringen till 78 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,1 miljarder kronor. Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania – och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund Dina arbetsuppgifter Som mättekniker på Scania kontrollerar samt mäter du artiklar med hjälp av ritningar. Detta mäter du med Romer mätarm i Polyworks, du skapar mätprotokoll och återför avvikelser till leverantör i E- quality. I dina arbetsuppgifter ingår även att du programmerar och kontrollerar mätutrustningen själv. En nyckel i Scanias framgång är att samtlig personal hjälps åt att förbättra arbetsmetoderna löpande. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet utav mätteknik, meriterande om du tidigare har erfarenhet av fordonsindustrin. En del arbetsuppgifter innebebär truckkörning varför truckkort A + B är meriterande. Hos Scania är samtliga instruktioner skrivna på svenska samt engelska och vi ställer därför höga krav på att du kan formulera dig i språken väl i både i tal och skrift. Du har sen tidigare en teknisk utbildning, en längre arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom mätteknik. Dina egenskaper Du som söker har ett stort engagemang, är tydlig i din kommunikation och noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Lättlärd och strukturerad är andra egenskaper som vi värdesätter. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo.Vi tillsätter löpande. OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Information finner du i det mejl du kommer att få efter det att du ansökt till denna. Vi behandlar din ansökan efter det att vi har fått tagit del av ditt resultat. Lycka till! Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Mättekniker jobb, Mättekniker Södertälje, Mättekniker Randstad AB Södertälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mättekniker

Säkerhetstekniker till Network Services
TNG Group AB Om uppdragsgivaren Network Services är ett ungt, snabbväxande företag som är specialiserat på helhetslösningar för säker IP- kommunikation. Vi fokuserar på områdena nätverk, säkerhet, mobilitet och kvalificerade tjänster. Verksamheten handlar primärt om integration, produktförsörjning, support och tillhörande tjänster för drift och övervakning av främst större nätverk. Framgångsfaktorn är våra värderingar som baseras på ledorden enkelhet, engagemang och erfarenhet. Network Services har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi är 95 anställda. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, t.ex. internationella företag, operatörer, stads-förvaltningar och kommuner och landsting. Beskrivning av tjänsten Som säkerhetstekniker hos Network Services kommer du att arbeta som konsult på längre uppdrag ute hos deras kunder. Tjänsten som säkerhetstekniker hos Network Services är väldigt bred och beroende på kund och uppdrag kommer din roll att vara varierande. Du kommer bland annat du att arbeta med: - Säkerhet på trådade nät (Brandvägg, IPS, IDS, 802.1x, NAC, VPN, IPSec) - Säkerhet på flera nivåer i ISO-modellen. - Arbeta med TCP/IP (både IPv4 och IPv6) - Nätverksdesign och implementation inom trådade nät (IP, QoS) - Accessteknologier - IP routing - Packet switching och routing Vem är du? Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Sannolikt har du jobbat med design, installation eller support av LAN/WAN miljöer. Vidare är det önskvärt att du är certifierad på marknadsledande produkter. Som person tror vi att du kommer igång snabbt, är fokuserad och vill ha roligt på jobbet. Dina kollegor på Network Services är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mikael Timerdal. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetstekniker till Network Services jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetstekniker till Network Services

Junior tekniker inom Linux
Adecco IT & Engineering söker nu en tekniker till ett projekt för utrullning av en plattform i Linux.   Hur ser din arbetsdag ut? Som Supporttekniker ingår du i ett team som ansvarar för en utrullning av en Linux-plattform. Dina arbetsuppgifter är att konfigurera och felsöka plattformen. Konfigurera DNS, LDAP samt arbeta med att ta fram en konfigurationsdatabas för nya klienter. Du kommer också jobba med support gentemot installationstekniker under installation. Uppdraget startar i mitten på augusti och sträcker sig till och med årsskiftet.                      Vem trivs här? Du som är nyutexaminerad inom IT på eftergymnasial nivå och har erfarenhet eller ett stort intresse av att jobba med Linux kommer att trivas här. Vi söker efter dig som har teknisk förståelse och vill arbeta i projektbaserat i ett stort välkänt företag. Du talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska. Du som person är serviceorienterad, strukturerad och har god problemlösningsförmåga. Du är självgående och positiv. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas snart och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Junior tekniker inom Linux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior tekniker inom Linux

SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en service desk agent/IT-supporttekniker som kommer att arbeta med att hjälpa anställda inom företaget med diverse problem gällande IT-relaterade tjänster. Du kommer i din roll som service desk agent vara ansiktet utåt för IT-avdelningen då du kommer att ta emot alla inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att försöka lösa dessa problem eller att skicka vidare ärenden som inte kan lösas direkt till rätt avdelning. Kvalifikationer - Du har några års erfarenhet av rollen som IT- supporttekniker. - Du har god kunskap i Windows XP, Windows 7, Office, Active directory, SAP, BMC Remedy samt andra IT-system. - Du behärskar svenska samt engelska i tal såväl som skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en serviceinriktad person som är effektiv och får saker gjorda. Du är ansvarfull och tycker att det är roligt att hitta lösningar till IT-relaterade problem. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, önskvärd start 2013-09-02 t.o.m 2014-05-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Start senast 2013-09-02. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Bilverkstad. Arbetsgivare söker två duktiga medarbetare: fordontekniker och mekaniker. Behärskar svenska bra och har minst 5 års erfarenhet.
Företag: Huddinge Bilservice
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker jobb, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Huddinge, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Huddinge Bilservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Vi söker en kyltekniker!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en Kyltekniker. Du kommer bland annat arbeta med installationer av luftluft, luftvatten, bergvärme, luftvärmepumpar m.m. Det ingår även service och felsökning av dessa installationer. Kvalifikationer Du behöver veta vad som kännetecknar olika köldmedium såsom ammoniak, propan och koldioxid och hur kyla samverkar med andra installationssystem.Du har därför en den kylutbildning som krävs, ev en YH-utbildning. Egenskaper Vi söker dig som är social och positiv och som vill ha ett flexibelt arbete. Du är serviceinriktad, har ett starkt engagemang och tycker om ett högt tempo. Vi erbjuder En tillsvidareanställning på heltid. Avtalsenlig lön. Andra förmåner diskuteras med utvald person. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Välkommen med din ansökan. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitétssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en kyltekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en kyltekniker!

Supporttekniker till Konica Minolta | Koneo
Arbetsuppgifter Vi söker nu 2 supporttekniker till vår konsultverksamhet i Stockholm. Du kommer att arbeta i first line och via telefon, e-mail och fjärrstyrning hjälpa kundens anställda med deras IT-relaterade problem. Då du kommer att sitta i first line är du IT-avdelningens röst ut mot användarna vilket ställer krav på att du utöver teknisk kompetens även har ett stort fokus på och intresse för service och kundbemötande. Som konsult hos Koneo får du möjlighet till ett omväxlande arbete hos intressanta företag i olika branscher. Vi söker dig som: * Har erfarenhet av att arbeta i helpdesk med IT-support via telefon * Har erfarenhet som inte ligger mer än två år tillbaka i tiden * Är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem * Har erfarenhet av kontohantering i AD * Har goda kunskaper i Windows 7, MS Office 2007/2010 samt TCP/IP * Har grundläggande kunskaper i Windows server samt Exchange * Är serviceinriktad och kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer * Kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift Vad kan vi erbjuda dig? * Fast månadslön * Subventionerat årskort på SL * Friskvårdsbidrag på upp till 2000 kr * Möjlighet att ta Microsoftcertifieringar som Koneo bekostar * Ett värderingsstyrt ledarskap * Sociala aktiviteter Anställningsformen är provanställning/tillsvidareanställning. Tillträde sker inom kort/enligt överenskommelse. Ange gärna i din ansökan när du är tillgänglig. Företagsbeskrivning Koneo gör IT enklare. Vi finns alltid nära, på mer än 40 platser över hela landet. Vår ambition är att vara den bästa leverantören av IT på alla de platser i landet där vi finns. Dessutom kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster. Koneo är en del av Konica Minolta. Läs mer på koneo.se Ansökan Om du tycker att uppdraget låter intressant är du varmt välkommen att skicka oss din ansökan med bifogat CV senast den 31 juli. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen till Koneo!
Företag: Koneo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker till Konica Minolta | Koneo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker till Konica Minolta | Koneo

Senior drifttekniker sökes
Wise IT AB Till kunds driftavdelning söker vi drifttekniker som skall ingå i en leveransorganisation och ansvara för tyngre eskaleringar.I driftteknikerrollen ingår även uppdrag som presale, där du förväntas stötta säljorganisation med teknisk kompetens och lösningsförslag. Som presale kommer du träffa kund samt bidra i det interna offert/avtals arbetet. Kund har ett helhetsansvar och hjälper andra företag med alla deras IT-ärenden. Du kommer att ha en tät dialog med servicedesken och 2:a linje samt ge kvalificerad support till kunder, idag består den avdelningen av ca 40 personer. Vi söker en person som har stor IT-erfarenhet, med kommunikativ förmåga och som älskar att ge service till interna och externa kunder! Arbetsbeskrivning • Ta emot och hantera 3:e linje ärenden • Kontinuerligt skapa, förbättra och uppdatera dokumentation • Leda förändringsprojekt hos kunder • Beredskap • Hålla i interna utbildningar • Ha systemansvar • Presale Utbildning/Erfarenhet Vi vill att du har kompetens inom: • MS Windows Server • MS Exchange • Virtualisering • Kommunikation, Nätverk och Brandväggar • Linux (grundkompetens) • Processorienterat arbete Profil Flytande svenska i tal och skrift är ett krav såväl som goda kunskaper i engelska. Kund lägger stor vikt vid rätt typ av personlighet. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har ett stort eget driv med förståelse för att kommunikation, service och ett ordningssinne är dina viktigaste arbetsuppgifter. Kund erbjuder kontinuerlig utbildning genom en individuell utbildningsplan som du själv får vara med att påverka riktning på. Företaget är under stor utveckling och tillväxt vilket innebär stora möjligheter för den som vill vara med och påverka och växa med företaget. Om oss Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ISO 9001:2008. Läs mer om oss på: www.wiseit.se. Wise IT - Rätt människor inom IT
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Senior drifttekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior drifttekniker sökes

Supporttekniker first line med möjlighet till anställning hos kund
Arbetsuppgifter Då en av våra kunder behöver förstärkning till sin supportavdelning söker vi nu två kundorienterade supporttekniker till vår konsultverksamhet i Stockholm. Du kommer att arbeta med first line support i en servicedesk som supporterar flera olika företag och via telefon, e-mail och fjärrstyrning hjälpa användarna med deras IT-relaterade problem. Då du kommer att sitta i first line är du IT-avdelningens röst ut mot användarna vilket ställer krav på att du utöver teknisk kompetens även har ett stort fokus på och intresse för service och kundbemötande. För rätt person finns det möjlighet att efter provanställningen gå över till anställning hos kunden.   Vi söker dig som: * Har erfarenhet av att arbeta i helpdesk med IT-support via telefon * Har erfarenhet som inte ligger mer än två år tillbaka i tiden * Är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem * Har erfarenhet av kontohantering i AD * Har goda kunskaper i Windows 7 och MS Office 2007/2010 * Är serviceinriktad och kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer * Kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift   Grundläggande kunskaper i Windows server samt Exchange är meriterande.   Vad kan vi erbjuda dig? * Fast månadslön * Subventionerat årskort på SL * Friskvårdsbidrag på upp till 2000 kr * Ett värderingsstyrt ledarskap * Sociala aktiviteter   Anställningsformen är provanställning med möjlighet att gå över till anställning hos kunden. Tillträde sker med start i början av augusti. Ange gärna i din ansökan när du är tillgänglig.   Företagsbeskrivning Koneo gör IT enklare. Vi finns alltid nära, på mer än 40 platser över hela landet. Vår ambition är att vara den bästa leverantören av IT på alla de platser i landet där vi finns. Dessutom kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster. Koneo är en del av Konica Minolta. Läs mer på koneo.se   Ansökan Om du tycker att uppdraget låter intressant är du varmt välkommen att skicka oss din ansökan med bifogat CV senast den 31 juli. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen till Koneo!
Företag: Koneo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker first line med möjlighet till anställning hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker first line med möjlighet till anställning hos kund

Driftstekniker EL & Ventilation (129)
Bemanningsstyrkan Om Bemanningsstyrkan Bemanningsstyrkan är ett etablerat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet och ett gediget kontaktnät i Stor-Stockholm som löser våra kunders personalbehov. Vi ingår i koncernen Veddestagruppen. Bemanningsstyrkan är främst fokuserad på personaluthyrning, hyrköp och rekrytering inom lager, logistik, administration och ekonomi. Det som driver oss är att få rätt människa och kompetens att matchas med rätt företagsklimat och arbetsuppgift. För att lyckas med våra åtaganden är vi mycket lyhörda för våra kunders behov. Vi vet att personal är deras främsta tillgång. Som konsult är du mycket viktig för oss och har du ambitionen att alltid göra ditt bästa så är du en av oss. Om uppdragsgivaren Kundföretaget är verksamma inom fastighet och förvaltning med flertalet stora fastigheter i Stockholm. Mer information ges i samband med ett personligt möte. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en mångsidig fastighetstekniker som självständigt kommer att ansvara för teknik och drift i vår kunds fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår teknisk administrativ förvaltning: Skötsel av underhållsplan inklusive besiktningar Kvalitetssäkring/uppföljning av fastighetsskötsel Driftövervakning Mediestatistik (avläsningar från fastighetsskötseln) Beställning av felavhjälpande underhåll Digital ritningshantering Nyckelregister Dokumenthantering (tekniska dokument) Analys av felstatistik Fastighetsskötsel: Löpande tillsyn och skötsel av fastighet enligt arbetsbeskrivning Tillsyn och skötsel av installationer enligt arbetsbeskrivning Avläsningar Felavhjälpande underhåll (felanmälan) Skötsel yttre miljö Jour Nyckelhantering Din profil Utbildning/Erfarenhet Förutom dina kunskaper inom fastighetsområdet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. En stor del i arbetet är kontakten med våra hyresgäster och god service till dem. Initiativförmåga, självständighet, god kommunikativ förmåga är därför viktiga egenskaper. Vi ser gärna att du har god datorvana och minst B-körkort. Lämplig bakgrund är relevant utbildning inom fastighetsteknik eller drift och underhåll samt erfarenhet från liknande arbete inom fastighetsbranschen. Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta med olika fastighetssystem samt erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Tjänsten är heltid. Avtalsenligt löneläge.ca. 25 000 -28 000 kr Vid ansökan, Ange referensnummer: RF 129 Alla våra kunder kräver att vi har tagit del av ett aktuellt utdrag ur brottsregistret på våra anställda. Det är därför bra om du som söker anställning hos oss beställer ett utdrag ur brottsregistret hos polisen i samband med att du skickar din ansökan/lägger in ditt cv hos oss. Detta gör du på polisens hemsida www.polisen.se Det tar ca två veckor att få utdraget. Du kommer att få hem ett kuvert från polisen och detta får du inte öppna utan det ska lämnas in oöppnat till oss på Veddesta Bemanning. Vi tar emot ansökan via epost(CV + personligt brev är krav): jobb@bemanningsstyrkan.se eller registrera dig på vår hemsida http://www.Veddestagruppen.se
Företag: Bemanningsstyrkan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Driftstekniker EL & Ventilation (129) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftstekniker EL & Ventilation (129)

Studentuppdrag som drift- och supporttekniker på internationellt bolag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för världsledande företag inom biomedicinska analysers räkning en självgående It-tekniker för bred och meriterande roll inom drift och on site-support på det svenska huvudkontoret i Bromma.  I rollen som drift- och supporttekniker ansvarar du för all intern support för företagets användare i Sverige och är även kontakt för ett mindre antal användare i Finland och Danmark. Rapporterar gör du till Europaansvarig i Storbritannien. Arbetet innefattar allehanda och sedvanlig IT-support, mindre IT-relaterade inköp och även ansvar för mobiltelefonin på Stockholmskontoret. Är du den vi söker? Vi tror att du som söker studerar på en IT-inriktad högskoleutbildning med minst ett år kvar av dina studier. Du är på jakt efter ett kvalificerat och meriterande uppdrag vid sidan av dina studier och har möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT-support i PC-miljö. Du är med fördel familjär med Active Directory och trygg med att installation av såväl hård- som mjukvara. Har du även grundläggande serverkunskaper är det ett stort plus. Eftersom du kommer att ha en del internationella kontaktytor behöver du utöver flytande svenska var mycket bekväm med att prata engelska. Som person är en serviceminded, kommunikativ och lyhörd problemlösare med stort intresse för IT.  Vidare är du prestigelös och handlingskraftig, inte rädd att kavla upp ärmarna och hugga tag i högt som lågt inom IT. Eftersom du kommer att vara ensam IT-support på kontoret och arbeta på deltidsbasis, så krävs att du är självgående med god förmåga att prioritera och stukturera ditt arbete. Uppdraget ingår i Komets uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute i vår uppdragsgivares verksamhet. Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om uppdraget: Start: Mitten av juni Omfattning: 2 dagar per vecka Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flexibel förläggning utifrån studieschema Uppdragslängd: Tillsvidare under hela studieperioden
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studentuppdrag som drift- och supporttekniker på internationellt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentuppdrag som drift- och supporttekniker på internationellt bolag

Erfaren Drifttekniker till säkerhetsföretag
2Secure Presentation 2Secure växer och är i behov av att rekrytera en erfaren Drifttekniker till IT-avdelningen i Stockholm. Rollen kommer att innebära mycket eget ansvar och projektarbete med syftet att underhålla och utveckla verksamhetens IT-stöd. Vi erbjuder nu tillfället att arbeta i en expansiv och spännande organisation som präglas av handlingskraft och kompetens. Låter det lockande? Sök redan idag! Urval sker löpande men på grund av semestertider kan återkoppling dröja till senare i augusti. Arbetsuppgifter Rollen som Drifttekniker på 2Secure innebär drift och underhåll av hela infrastrukturen med fokus på serversystem, nätverk och applikationer. Grunden till de IT-projekt som drivs är hela tiden att hitta nya och förbättrade tekniska lösningar som stödjer verksamhetens krav och behov. Rollen innebär såldes; - Drift, underhåll och förvaltning av befintliga system men även driftsättning av nya system - Backuphantering - IT-säkerhet 2Secure har en liten IT-avdelning vilket kräver flexibilitet och ett prestigelöst förhållningssätt till arbetsuppgifterna och därmed även en vilja att hjälpa till på supportsidan om/när det skulle behövas. Den tekniska miljön består av Windows7 och Office2013 installerat på alla klienter och verksamheten använder uteslutande PC-hårdvara. Servermiljön är virtualiserad och i huvudsak baserad på produkter från VMWare och Microsoft. Utbildning/erfarenhet För att passa in i den här tjänsten söker vi dig med minst tre års arbetslivserfarenhet av driftarbete med huvudsaklig kompetens inom IT-infrastruktur och serverarbete. Vi ser gärna att du kommer från ett större bolag med stor IT-miljö men det är inte ett krav. Vi vill att du har mycket goda kunskaper i Microsofts produkter och att tidigare arbetat med virtualiseringsteknik. Vi vill även att du har goda kunskaper arbetsmetodik för drift, underhåll och förvaltning av nätverk (Cisco), e-postsystem (Exchange) och databaser (MS-SQL). Som person är du kreativ med god problemlösningsförmåga och handlingskraft som gör att saker blir genomförda. Du tar ansvar och arbetar självständigt men är samtidigt prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra i bolaget. Förutom detta är det viktigt att du är kommunikativ och har en hög social förmåga samt att du har en teknisk nyfikenhet och vilja att utveckla din kompetens. Företagsbeskrivning 2Secure är Sveriges ledande företag inom konsultativa säkerhetstjänster. Vi stöttar våra kunder i deras arbete med riskhantering och säkerhetsfrågor. Våra verksamhetsområden är Executive Risk Consulting, Corporate Risk Solutions, Screening Services och Information Security Management. 2Secure bildades 2006 för att möta den allt mer hårdföra och avancerade brottsligheten i samhället. Vi erbjuder specialistkompetens inom säkerhet där vi genom kvalitativt arbete skapar en tryggare och säkrare vardag för våra kunder. Våra medarbetare kommer främst från polisen, försvarsmakten eller IT-säkerhetsbranschen och har mångåriga specialisterfarenheter bakom sig. Företagets ledning är rekryterad från näringslivet. Företagets hemsida www.2secure.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: 2Secure
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Drifttekniker till säkerhetsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Drifttekniker till säkerhetsföretag

Supporttekniker, Linux till världsledande IT-bolag
TNG Group AB Vår uppdragsgivare är ett av världens ledande IT-företag i Stockholm. Tjänsten ingår i TNG ITs konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar på uppdrag hos våra kunder, vilket ger dig en unik möjlighet att komma in på spännande företag. Du som söker ett IT-jobb hos oss kan vara säker på att du träffar en rekryterare som kan din bransch, förstår vad din kompetens innebär och kan främja ditt nästa steg i karriären. Om uppdragsgivaren Att arbeta som konsult för TNG IT innebär att du får praktisk erfarenhet av att jobba strukturerat med IT-support och möjligheten att arbeta med olika slags ärenden. Som konsult ges du också chansen att knyta värdefulla kontakter inför framtiden hos uppdragsgivaren där du arbetar. Beskrivning av tjänsten Vi söker dig som vill jobba med teknisk support av en Linux plattform. Du kommer att arbeta med konfiguration av DNS, LDAP och konfigurationsdatabas för nya klienter i en utrullning. Du kommer även supportera mot installationstekniker under en kommande installation. Uppdraget är på heltid med start 2013-08-19 och pågår till och med 2013-12-31. Vem är du? Vi söker dig som är har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt har ett genuint tekniskt intresse och ständigt vill lära dig mer. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med teknisk support och har haft telefonen som arbetsredskap och en utbildning inriktad på data och IT. Att tala och skriva svenska och engelska obehindrat är ett krav. För att vara framgångsrik i rollen som supporttekniker bör du vara tålmodig, serviceinriktad och duktig på att bemöta människor. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Mikael Timerdal, tel: 08- 410 690 56. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Välkommen med din ansökan! Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö , Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker, Linux till världsledande IT-bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker, Linux till världsledande IT-bolag

Brandskyddstekniker söks
Arbetsuppgifter: Service av brandsläckare och brandposter. Montering av brand och utrymningskyltar. Du kommer att arbeta ute hos kunder i både Uppsala och i Stockholms län. Vi ser gärna att du är teknisk, självgående och serviceinriktad.
Företag: Cupola Mälardalen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Brandskyddstekniker söks jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandskyddstekniker söks

Tandtekniker/Account manager
Graviditetsvikariat med god möjlighet till fast anställning. Den här tjänsten vänder sig till en utbildad tandtekniker som vill jobba mer administrativt. Tjänsten innefattar ordermottagning, customer service, kontroll av tandtekniska arbeten mm. Goda kunskaper i engelska krävs eftersom vi är ett internationellt företag. Det kan även innebära resor ibland. (en par gånger om år) Tandteknisk utbildning krävs Lön enligt överenskommelse.
Företag: SUN DENTAL LABORATORIES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker/Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker/Account manager

Brandlarmstekniker
Vill du arbeta på ett av Sveriges största säkerhetsföretag? Vi behöver utöka vårat mycket kompetenta och erfarna arbetsteam med ytterligare erfarna brandlarmstekniker, till något av våra kontor i Stockholm och Mälardalen. Eventuellt arbetar du idag som säkerhetstekniker, driftsättare eller liknande. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll samt trevliga arbetskollegor. Som brandlarmstekniker kommer du bland annat att arbeta med att driftsätta nya brandlarmsanläggningar, utföra kontroller och upprätta underlag för anläggningsdokumentation. Du kommer även utför felsökning samt reparations- och underhållsservice på kundföretagens befintliga anläggningar, dessutom kommer du arbeta med merförförsäljning. xx Vi söker dig som har ett par års arbetserfarenhet inom brandlarm och som vill utvecklas inom specialistområdet brandlarm. Det är starkt meriterande med erfarenhet inom svagströms installationer. Att du behärskar Officepaketet ser vi som en självklarhet, likaså att du uttrycker dig obehindrat i svenska. Du har körkort. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Vi kommer att lägga en stor vikt vid din personliga lämplighet, varvid vi söker dig som har en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift samt företagets gemensamma utveckling. För att bli framgångsrik i rollen så behöver din personlighet präglas av stort eget ansvarstagande, att du vill utvecklas i det du gör och att du vill komma till ett avslut. Dessutom ser vi gärna att du är kundorienterad, strukturerad och ordningsam. Servicenivån och engagemanget till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar. Därför är det även mycket viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov samt har en förmåga att översätta dessa i lösningar. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många intressanta kundkontakter. Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning, arbete i ett internationellt marknadsledande företag med intressanta utvecklingsmöjligheter. Givetvis erbjuds du en tjänstebil. Kontaktpersoner Ring gärna om du vill veta mer. Frågor om tjänsten besvaras av Maths Edstam, rekryterande chef, tfn 019- 768 2018. För övriga frågor är du välkommen att kontakta Frida Lindström, rekryteringsspecialist, tfn 08-775 28 82. Ansökan Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Sista ansökningsdagen 13augusti. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag så kräver vi utdrag ur brottsregistret vid anställning. Läs mer om oss och ansök via: www.schneider-electric.se/jobb Välkommen med din ansökan! Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. Läs mer på: www.schneider-electric.com/se
Företag: Schneider Electric
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Brandlarmstekniker jobb, Brandlarmstekniker Stockholm, Brandlarmstekniker Schneider Electric
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandlarmstekniker

Jr. NOC-tekniker i varierad roll
Har du potential att bli en riktigt grym tekniker och problemlösare? Är du en flexibel och prestigelös person? Trivs du i en aktiv och händelserik miljö? Kanske är det dig vi letar efter! Beskrivning Perido söker en nyexad/junior NOC-tekniker till vår kund. Kunden är ett företag som utvecklar egna mjukvarusystem för hantering av nätverk- och bredbandslösningar. Tjänsten är placerad strax norr om centrala Stockholm med goda kommunikationsvägar. I denna tjänst får du visa upp din strukturerade och flexibla sida! Förutom att agera på larm och hjälpa kunder med problem i samband med nätverksstrukturer, jobbar du bland annat med att förbättra interna strukturer (exempelvis ärendehanteringssystem), ta fram rapporter, eller vid enstaka fall installera servrar. Man jobbar framför allt med det Linuxbaserade OP5, och det är därför mycket värdefullt om du har ett stort intresse för Linux och gärna jobbar i denna miljö. Vår kund är en relativt liten organisation, och du som har rätt inställning och driv kan utifrån din position som NOC-tekniker utvecklas och ta dig an nya roller i framtiden. För att passa här är det viktigaste att du är hungrig på att lära dig mer och att utvecklas - inte arbetslivserfarenhet! Är det här tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil IT-gymnasiekompetens eller högskoleutbildning Mycket meriterande med intresse/kunskap i Linux Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Tillträde så snart som möjligt, tillsvidare. Heltid, månadslön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9023DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Jr. NOC-tekniker i varierad roll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jr. NOC-tekniker i varierad roll

IT Supporttekniker
Vi söker för kunds räkning dig som är IT Supporttekniker från hela Sverige som vill arbeta i Stockholm. Din Profil: Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning samt några års erfarenhet av IT jobb. Vidare skall du vara konsultmässig då du på plats hos kund representerar oss som bolag. I konsultrollen är det mycket viktigt att du har en positiv attityd och är ödmjuk i alla situationer som kan uppstå ute hos kund. Din personliga lämplighet till uppdraget är av största vikt för oss.
Företag: MECON1 SOLUTIONS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga IT Supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Supporttekniker

Drifttekniker - Södertälje
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven drifttekniker till vår kund Caverion FM med placering i Södertälje. Caverion är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. I rollen ingår även: • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetensprofil Vi söker dig som har en drifttekniskutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper inom styr och regler är ett krav för tjänsten. Har du arbetat med kyla, ånga och media ser vi det som meriterande. Utöder detta behöver du: • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Kunna läsa ritningar • B-körkort För att arbeta som drifttekniker hos Caverion bör du även vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Caverion eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Ansökan Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Pontus Gustafsson, 073-600 31 98
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker - Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker - Södertälje

Supporttekniker - centralt i Stockholm
Trivs du som bäst i en supportroll där du får ta hand om både små och stora problem? Är du en supporttekniker som även skulle kunna fungera som backup till helpdesksamordnaren? Beskriver du dig själv som flexibel och noggrann? Då är det här kanske det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker en IT-tekniker till vår kund, en spännande och anrik skola centralt i Stockholm. I denna variationsrika tjänst ingår du i helpdesken där du ger support över disk samtidigt som du hjälper studenter och anställda via telefon och e-port. Dessutom fungerar du som support på plats och backup till helpdesksamordnaren, vilket innebär att tidigare erfarenhet av planering, administration, och uppföljning av IT-ärenden kommer vara till stor nytta. Problemen som du kan komma att hantera berör bland annat felsökning av hård- och mjukvara, hantering av tekniska problem, virus, installationer, skrivare, AV-utrustning och kontohantering. För dig som har ett brinnande intresse för IT och tycker om att dela med dig av dina kunskaper är detta en rolig tjänst som erbjuder mycket variation. Vi tror att du som söker har förståelse för att alla har olika kompetens när det gäller IT och tekniska lösningar, samt att du lyhörd inför användarnas behov och är duktig på att se problem ur deras perspektiv. Du är en flexibel, noggrann och prestigelös person som kan ta hand om både små och stora problem! Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil -Relevant teknisk utbildning -Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete -Goda kunskaper i Windows Server, Win 7, Office 2010, AD och Exchange -Erfarenhet av behörighetsadministration och automatiserad klienthantering -Meriterande med erfarenhet av Microsoft systems center configuration manager -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Tillträde omgående, tillsvidare. Heltid, månadslön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9016DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker - centralt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker - centralt i Stockholm

Supporttekniker med intresse för ny teknik
Har du tidigare arbetat med IT-support och är intresserad tekniken runt mobiltelefoni/iPhone och iPad? Tycker du om att hjälpa andra och är duktig på att anpassa din kommunikation efter olika nivåer av IT-förståelse? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker för kunds räkning en spännande tjänst som supporttekniker till ett statligt verk, vars lokaler är placerade i vackra miljöer i centrala Stockholm. I tjänsten som supporttekniker kommer du att få användning av din breda tekniska kompetens och din förmåga att kreativt lösa problem. Du kommer utföra IT-support via telefon och svara för kundens 1st line, med tyngdpunkt på mobiltelefoni, bärbara datorer, synkning av Iphone/Ipad och iPad. Genom att registrera ärenden och lösa de ärenden som kan tas över telefon avlastar du övriga medarbetare på avdelningen. Du har dokumenterad teknisk kunskap och vi hoppas att du har erfarenhet av liknande arbete så att du snabbt och effektivt kan komma in i din roll. Du ska vara självgående och gärna ha telefonvana då många ärenden hanteras över telefon. Vidare tror vi att du har en pedagogisk förmåga och kan anpassa din kommunikation efter användarnas olika IT-förståelse. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Tidigare erfarenhet av arbete inom support eller helpdesk. - Teknisk förståelse av ny teknik (mobiltelefoni/iPhone/iPad) - Meriterande med kunskaper i Lotus Notes och Nilex - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8784CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker med intresse för ny teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker med intresse för ny teknik

Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma
Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma Sigma är en långsiktig affärspartner inom informationsteknologi och består av 1 500 engagerade och kunniga medarbetare i nio länder. Sigma är noterat på Nasdaq OMX Stockholm Small Caplista och bedriver verksamheten inom de två affärsområdena Informationslogistik och IT & Management. Sigma är en ledande leverantör av tjänster inom IT, Management och Informationslogistik. Med nordiska kunder som bas levererar vi på en internationell marknad och fokuserar på funktionella åtaganden. Sigma är noterat på Stockholmsbörsen och har cirka 1300 medarbetare i nio länder. www.sigma.se Kvalifikationer Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete med brandväggar och nätverk i professionell miljö. Det är en fördel om du har erfarenhet från flera olika arbetsplatser. Kravprofil Du arbetar med kundernas och Sigma's infrastruktur i våra datahallar. Du kommer att arbeta i ett team som består av 4 nätverkstekniker. Du har tillsammans med kollegorna på driftsavdelningen det övergripande ansvaret för att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. Arbetet består i stora delar att för våra kunder utföra brandväggförändringar, konfigurera nya ip nät och vlan i infrastrukturen. Konfiguration av vpn tunnlar till våra kunder, samt anslutning och konfiguration av förbindelser till våra kunder. Drift och utveckling av den interna miljön, samt nät design, och ta fram lösningar för våra kunder, samt våra interna system. Du är självgående, ansvarstagande och har lätt att samarbeta med andra och har goda kunskaper i svenska och teknisk engelska (tal och skrift) Primära kunskaper: IP, IPv6, Brandväggar, brandväggscluster, IPSec lan to lan vpn, IPSec klienter, Switching, vlan, etherchannel, Routing, ospf, ospfv3, bgp, statisk routing, Lastbalansering, IDS/IDP, Nät design, LDAP, Kerberos, Radius,802.1X Vi ser helst att du arbetat med brandväggslösningar från Juniper och Cisco, Checkpoint och Clavister. Personliga egenskaper Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Den sociala förmågan och respekten till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra. Flytande svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Uppdragsgivare: Sigma i samarbete med Dfind IT Ort: Stockholm I denna rekrytering jobbar Sigma med Dfind IT, som tar emot ansökningarna. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: josefina.dahlgren@dfind.se Organisations-/företagsbeskrivning Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas. Keep Improving.
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma

Fastighetstekniker
Radisson Blu Strand Hotel är ett 5 stjärnigt hotell med 152 hotellrum, restaurang, bar samt 7 konferensrum. 2012 fyller hotellet 100 år och Jubileumsåret är fyllt av spännande aktiviteter. Hotellet ingår i Carlson Rezidor Hotel Group, som är ett av världens snabbast växande hotellföretag med över 1300 hotell i 80 länder. Det är Yes I Can!-andan som gör att Carlson Rezidor skiljer sig från konkurrenterna.” Yes I Can!” är en servicefilosofi, som går ut på att varje gäst får ett positivt och serviceinriktat bemötande. Vi söker en driftig och kompetent Fastighetstekniker med rätt attityd Yes I Can! DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: •Utföra reparations- och underhållsarbeten inom hotell och fastighet som består av arbetsuppgifter inom ventilation, värme, kyla, styr- & övervakning, köksutrustning, hotellinredning etc. •Vara delaktig i hotellets brandskyddsorganisation DIN PROFIL: •Gymnasie- eller yrkesutbildning inom el, VVS eller motsvarande •Minst några års erfarenhet av liknande arbete •Viss datorvana är nödvändig då ett flertal programvaror används i det dagliga arbetet •Arbetet kräver att du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt •Flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten •Positiv inställning och förmåga att ge god service och gott bemötande •Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt kunskaper i engelska då viss kommunikation är på engelska VI ERBJUDER: •Anställning i ett av Stockholms marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor •Tillsvidareanställning heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. •Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter För mer information är du välkommen att kontakta Robert Säfström på, tel: 08-5066 4010. Din skriftliga ansökan med CV vill vi ha senast den 2 augusti. Vi tar endast emot din ansökan via www.rezidor.vikarien.se Lediga Jobb. Sista ansökningsdag 2 augusti 2013. Information om hotellet: http://www.radissonblu.se/strandhotell-stockholm Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Radisson Blu Strand, Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Stockholm, Fastighetstekniker Radisson Blu Strand, Stockholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

Ciscotekniker sökes för anställning
Wise IT AB Arbetsbeskrivning Wise IT befinner sig i en stark expansionsfas och vill nu anställa flera duktiga konsulter inom CIsco. Gruppen är nystartat, vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att få vara delaktig i arbetet att utforma såväl din tjänst som vår nya enhet. Vi har många förfrågningar från kunder vad gäller infraområdet och uppdragen är i regel av längre karaktär. Som konsult via Wise IT erbjuds du spännande och varierande uppdrag hos väletablerade företag. Vi värnar om vår personal och arbetar aktivt med friskvård och erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har arbetat med Ciscos produkter under de senaste 3-5 åren. Vi ser gärna att du har ett kommersiellt certifikat inom området. Vidare ser vi att du har erfarenhet inom något av följande områden: * Checkpoint * Brandväggar * Riverbed WAN acceleratorer Rollen innebär drift och underhåll av Cisco produkter. Som person har du goda problemlösaregenskaper och ett stort intresse av att lära dig mer inom området. Det är även av vikt att du har ansvarskänsla samt kan följa uppsatta rutiner. Ansvarig för rekryteringen är kandidatansvarig Alexander Tonelli. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexander på: 0702-186226 Om oss Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ISO 9001:2008. Läs mer om oss på: www.wiseit.se. Wise IT - Rätt människor inom IT
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ciscotekniker sökes för anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ciscotekniker sökes för anställning

Hybrid IT-tekniker
Adecco IT & Engineering söker nu omgående en IT-tekniker med breda tekniska kunskaper. Hur ser din arbetsdag ut? Som Hybrid IT-tekniker eller IT-ingenjör ingår du i vår kunds avdelning för drift och utveckling av broadcast, streaming, IT, och storageplattformen. Du arbetar i en föränderlig organisation som jobbar med TV-produktion och TV-sändning. Ett område där tekniken utvecklas allt snabbare och där man kontinuerligt utvecklar tjänsteutbudet. Vem trivs här? Du som är nyutexaminerad inom IT på eftergymnasial nivå och har erfarenhet eller ett stort intresse av att jobba brett med IT och samtidigt komma i kontakt med den unika TV-produktionsbranschen kommer att trivas här. Vi söker efter dig som har teknisk förståelse och vill arbeta i en föränderlig och mycket intressant organisation med spännande teknik och miljö. Vi söker dig med kunskaper inom Linux, IP nätverk, systemadministration och streaming av video och audio. Vi söker också dig med ett intresse eller kunskaper av test och verifikation och media management. Du talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska. Du som person är serviceorienterad, strukturerad och har god problemlösningsförmåga. Du söker en utmaning där du får lära dig mycket nytt och där du bygger dig en bred profil. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hybrid IT-tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hybrid IT-tekniker

Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Som systemtekniker kommer du att tillhöra IT-avdelningen bestående av ett team på 10 personer som tillsammans ansvarar för att samordna systemutveckling, datadrift och IT-tjänster för hela Dina federationen som arbetar i en komplex IT-miljö. I din roll som systemtekniker kommer du att ansvara för övervakning och daglig drift mellan olika system, hantera filöverföringar och vara ansvarig för olika testmiljöer för Oracle och Microsoft. Då större delen av driften är outsourcad kommer du ha en tät dialog och nära samarbete med driftsleverantören och systemleverantören samt arbeta nära den interna förvaltningsorganisationen. Du kommer att arbeta i en bred roll där du tar hand om den tekniska infrastrukturen och agerar länken mellan driftsleverantören och verksamheten. Specifika arbetsuppgifter som ingår i din roll är bland annat: - Ansvara för databasadministration främst på behörighetssidan och administrera Dina Federationens gemensamma affärssystem - Ansvara för övervakning och dagliga drift mellan olika system och hantera filöverföringar - Testa och säkerhetsställa att applikationer fungerar - Agera teknisk expert vid uppsättning av olika tekniska miljöer - Vara behjälplig vid produktionssättningar - Ansvara för testmiljöer - Vara delaktig i olika IT-relaterade projekt I rollen ingår även viss scriptprogrammering. Utvecklingsmöjligheter: Denna tjänst ger dig möjligheten att utveckla din tekniska bredd där du får utöva ditt systemtekniska kunnande inom databashantering i en komplex och föränderlig IT-miljö. Utöver det får du arbeta med duktiga och engagerade kollegor i ett sammansvetsat team med en god gemenskap. Dina Försäkring AB satsar mycket på kompetensutveckling där de erbjuder dig som anställd att gå på seminarier och kurser relaterade till din roll samt möjlighet att bredda din kompetens ytterligare. Företaget välkomnar allas idéer och synpunkter vilket gör att du får vara med och påverka verksamhetens utveckling framåt. Arbetets omfattning: Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direktanställd hos Dina försäkring. Tjänsten avser heltid med start i oktober/november. Din profil Du har en utbildning inom IT, teknik eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har en bred teknisk bakgrund, vana av stora affärssystem och komplexa IT-miljöer samt innehar minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat med databasadministration. Utöver det, har du en god vana från scriptprogrammering och är duktig på att hantera script vid filöverföringar. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Oracle och har erfarenhet från att administrera SAS, men det är inte ett krav. Det är även ett plus om du har en övergripande förståelse för försäkringscykler, transaktioner och integrationer. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat utefter Scrum eller någon annan agil arbetsmetod. Personliga egenskaper För att lyckas i denna tjänst är du initiativrik och ansvarar för att självständigt driva ditt arbete framåt. Som person ser vi att du är en noggrann och prestigelös person med hög arbetskapacitet. Arbetet innebär att du har många kontaktytor varför det även är viktigt att du är serviceinriktad, har en god förmåga att kommunicera och tar ansvar för att skapa goda relationer. Vidare är du en proaktiv person som motiveras av att utveckla och förbättra och du bidrar ofta och gärna med nya idéer och förbättringsförslag. Du lägger stor vikt vid struktur, att följa upp ditt arbete och återkopplar till involverade kunder, leverantörer och kollegor. Nytänkande, engagerad och relationsskapare är egenskaper som Dina försäkring AB värderar högt. Intresserad? Skicka in din ansökan genom att klicka på länken alternativt knappen nedan. Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor besvaras av Jessica Bauer, jessica.bauer@brainpeople.se hos Brainpeople. Om företaget Vi är sexton försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nära åttio platser i landet, från Lund i söder till Luleå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare och vi har Sveriges nöjdaste kunder. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara Nära, Nytänkande och Engagerade. Läs mer på www.dina.se och på www.facebook.com/dinaforsakringar Granne med Slottet sitter idag drygt 100 personer som arbetar i syfte att stötta Dina-bolagens affärsverksamhet. Vad en tjänst hos oss innebär är möjligheten att själv förändra, utveckla och driva samt att i samråd med kollegor och människor i bolagen runt om i landet påverka utvecklingen. Tillsammans strävar vi efter ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. Dina Försäkringar rekryterar och behandlar sina medarbetare på ett sätt som inte är diskriminerande. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook! Sökord: Systemtekniker, tekniker, databasadministratör, drifttekniker, it-tekniker,
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB

Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning
Dustin är Nordens ledande återförsäljare av IT och hemelektronik. Sedan starten 1984 har vi vuxit till en koncern med över 500 anställda i Sverige, Danmark och Norge med en omsättning på 4,6 miljarder kronor. Vi erbjuder ca 200 000 produkter med tillhörande tjänster via webben, vår katalog och genom våra engagerade medarbetare. Våra kunder utgörs av företag, offentlig sektor och privatpersoner. Vi erbjuder smarta helhetslösningar, brett sortiment och snabba leveranser - allt för att tillgodose dina IT-behov. Mer information hittar du på dustin.se.Vi behöver utöka vår Konfigurationsenhet och söker nu en duktig Printtekniker till vårt prestigelösa och glada team på 11 personer. Målet för gruppen är att sätta Dustins kunder i fokus genom att leverera önskade konfigurationstjänster med fokus på print som tjänst. Tjänsten är belägen på Dustins Logistikcenter i Rosersberg. Du kommer bland annat att arbeta med att • hantera konfiguration av Dustins kunders skrivare/datorer/servrar etc. • montera komponenter i Dustins produktportfölj enligt kundönskemål. • installera mjukvara enligt kundönskemål på avsedda IT produkter. • dokumentera utförda installationer och konfigurationer åt Dustins kunder i WinServ. • packa upp och funktionstesta kunders beställda MFP. • hantera och hålla lager för Dustin Print Solutions pool-kunder samt DPS begagnat-maskiner samt rekonditionera begagnade maskiner. • sköta inventering och uppdatering av begagnat-lager. • bevaka och kommunicera förändring av leveransdatum med transportbolag och slutkund, samt ansvara för att uppdatera information. Vi söker dig som har • goda kunskaper inom området skrivare, gärna med teknisk certifiering med fokus på MFP och service. • lägst gymnasieutbildning (gärna någon teknisk inriktning) • erfarenhet av att arbeta med mekanik samt elektronik • kunskap inom området Drivrutiner med fokus på skrivare • mjukvarukännedom • har grundläggande kunskaper i konfiguration och administration av nätverk • god produktkännedom inom Xerox, HP och Kyocera Det är meriterande om du har arbetat med SafeCom och WinServ, har erfarenhet av Symantec Ghost och SCCM, Altiris, Acronis eller andra klienthanteringprogram. Även serverkännedom är meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du är en nyfiken, teknisk, flexibel och drivande person som sköter arbetet på ett självständigt och ansvarsfullt sätt och som trivs i prestigelösa team. Det är viktigt att vara serviceinriktad, kreativ, ha förståelse för vårt affärsfokus och att se helheten i arbetet. Du är en ordningssam och strukturerad person som tycker om att arbeta i ett tidvis högt tempo. Din intresseanmälan med meritförteckning vill vi ha senast 2013-08-05 genom att du registrerar din ansökan via webbportalen. Urvalsprocessen påbörjas i augusti. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konfigurationschef Fadi Qamhawi via mail fadi.qamhawi@dustin.se.
Företag: Dustin AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning

Driftstekniker återvinningsanläggning
Svensk Freonåtervinning AB är verksamt inom återvinning av kylskåp och byggmaterial samt annan typ av återvinningsverksamhet. Vi etablerades 1992 och har sedan dess utfört högkvalitativ återvinning av material som innehåller freon (CFC). Vi är idag ca 30 medarbetare som bemannar våra verksamheter inom återvinning. Vi är en ung, hårt satsande organisation som lever för att utveckla oss själva. Hos oss är det viktigt att man arbetar piggt och motiverat och alltid gör sitt bästa. Vi söker nu 2 drifttekniker till vår verksamhet i Hässelby. Du som har jobbat med eller är duktig på styr- och reglerteknik och/eller hydraulik. Du skall bemanna och ansvara för vår fragmenteringsanläggning som vi driftsatte under hösten 2013. Du hanterar material, utför kontinuerlig service och reparationer samt mycket annat. Vi är en liten organisation vilket betyder att man har mycket ansvar och och många olika uppgifter. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper i tyska är starkt meriterande. Meriterande är även kunskap om återvinning, materialhantering, logistik, svetskunskaper, elkunskaper och allmän kunskap om motorer. Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med andra delar av vår återvinningsprocess vid sidan om, och tillsammans med dig. Det är även meriterande att ha utbildning inom heta arbeten, truck och/eller hjullastare. Arbetet sker med ISO9001 och ISO14001 i bakgrunden. Det är därför också meriterande att ha arbetat med egenkontrollprogram tidigare. Vi arbetar i skift; heldagar 7 dagar i sträck och är sedan ledig 7 dagar. Vi ser långsiktigt på våra medarbetare och söker dig som vill satsa på framtiden hos oss. Tillsättning sker löpande.
Företag: SVENSK FREONÅTERVINNING AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driftstekniker återvinningsanläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftstekniker återvinningsanläggning

Är du vår nya Besiktningstekniker?
Vi söker en tekniker som med stort engagemang och ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med besiktningar av hus och bostadsrätter samt med utredningar av fukt- och mögelskadade byggnader. Med andra ord bör du ha sett ett och annat hus för att klara det här jobbet. Vem är du? Vi ser gärna att du har en byggnadsingenjörs examen eller motsvarande praktisk erfarenhet. Vi har önskemål om att du har erfarenhet av minst två av följande områden: besiktning, energi, vvs, ventilation, el eller bygg. Du är bra på att kommunicera med kunder på ett pedagogiskt sätt både i tal och skrift. Givetvis är du serviceinriktad och ansvarskännande till din läggning, van att arbeta i office-paktetet, har körkort och kunskaper i engelska. Vidare är du beredd att periodvis arbeta i ett högt tempo. Som person är du engagerad, noggrann, självgående och flexibel samt är bra på att bygga och bibehålla goda relationer. Vad kan Anticimex erbjuda dig? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar vi med mångfald - och jämställdhetsfrågor för vi är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet samt leder till ett bättre resultat. Vårt arbete präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara. Inom Anticimex i Stockholm arbetar idag ett femtiotal personer med vår besiktningsverksamhet, och dessa personer utgår från de tre kontoren som är belägna i Sollentuna, Skarpnäck och Älvsjö. Ansökan Din ansökan vill vi ha senast den 2013-08-05 . Du ansöker via vår hemsida www.anticimex.se - se rubriken "jobba hos oss". Har du frågor, är du välkommen att ringa Jörgen Westman på telefon 0708-19 00 27 eller Martin Englund på telefon 0733-25 08 13.
Företag: Anticimex Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya Besiktningstekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya Besiktningstekniker?

Supporttekniker till Advania
Wise IT AB Arbetsbeskrivning Advania är en av Sveriges starkaste och mest heltäckande systemintegratörer och söker nu en supporttekniker till deras verksamhet. Advania söker nu en medarbetare till deras IT-support. Som supporttekniker kommer du att ta emot samtal och kvalificerade ärenden från kundernas IT-avdelningar, du kommer alltså inte att hantera användarsupport-ärenden. Målet är att lösa ärendena inom ett par timmar. Den gruppen du kommer att jobba i arbetar främst med support och förvaltning av alla befintliga kunder. Det är hög beredskap i gruppen vilket innebär att obekväma arbetstider kan förekomma. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har: - IT-gymnasium eller annan relevant utbildning - Ett allmänt intresse inom IT och teknik - Kunskaper inom nätverk - Kunskaper inom IP-telefoni Vi ser gärna även att du har kunskaper inom SQL då detta är meriterande. Som person önskar vi att du har mycket driv och gillar att ta ansvar. Vidare är det av stor vikt att du har social kompetens och en god samarbetsförmåga för att lyckas i ditt jobb som supporttekniker. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av Wise IT och jobbar som konsult ute hos vår kund. Vill du bli en av oss? Då söker du tjänsten genom att trycka på knappen längst ner på sidan och följa anvisningarna. Har du frågor angående denna tjänst kontakta gärna vår konsultchef Salle Nilsson på telefon 08 - 555 350 46. Välkommen med din ansökan! Sökord: supporttekniker IT-tekniker IT-supporttekniker IT-support Om kunden Advania är en av Sveriges starkaste och mest heltäckande systemintegratörer. Det är en lokal aktör med 300 medarbetare som är placerade på åtta kontor runt om i Sverige. Sedan 2012 ingår de i Advaniagruppen, en sammanslagning av Kerfi, Hands och Skyrr, med över 1100 anställda i Sverige, Norge och Island. Advania arbetar med CIC - Customer Interaction Center som tillverkas av Interactive Intelligence i USA. Lösningen bedöms av bl.a. Gartner som en av de ledande i världen. Om oss Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ISO 9001:2008. Läs mer om oss på: www.wiseit.se. Wise IT - Rätt människor inom IT
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker till Advania jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker till Advania


Sök lediga jobb Tekniker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se