Teknikintresserad lärare _ fritidspedagog, i en modellärande kommun

Teknikintresserad lärare _ fritidspedagog, i en modellärande kommun jobb Teknikintresserad lärare _ fritidspedagog, i en modellärande kommun

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Teknikintresserad lärare _ fritidspedagog, i en modellärande kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Teknikintresserad lärare _ fritidspedagog, i en modellärande kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun- Aneby


Mer beskrivning

Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att arbeta som lärare i en skola med 100 % måluppfyllelse i svenska och matematik? Just nu har du chansen att vara med när vi i Aneby förstärker våra redan starka lärarlag! Tjänsten är på heltid med en placering på Svartåskolan, som är en liten skola med nära samarbete och samverkan mellan förskola, fritids och F-5. Tjänsten är inledningsvis på 6 månader, men det finns goda chanser till förlängning av tjänsten. Du arbetar såväl med skolans lägre åldrar som på fritids och planerar och genomför undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling, samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare, hör också till dina sysslor. Hos oss får du möjlighet att vara en del av utvecklandet av en modern skola där lärande och teknik möts. Vi ser dig som en viktig del av denna utveckling. KVALIFIKATIONER Du har en tidiglärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem, alternativt 1-7 med inriktning sv/so eller ma/no. Det är meriterande om du har förmåga eller ämnesbehörighet för undervisning i teknik. Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god struktureringsförmåga och trivs med arbete både självständigt och tillsammans med andra. Att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att utveckla verksamheten faller sig naturligt för dig. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun


Sök lediga jobb Teknikintresserad lärare _ fritidspedagog, i en modellärande kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se