Teknisk Chef jobb - lediga jobb

Teknisk Chef jobb Teknisk Chef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Teknisk Chef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Teknisk Chef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Teknisk Chef- Stockholm

 2. Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun- Kungsör

 3. Produktionsteknisk chef- Falköping

 4. Produktionsteknisk chef- Göteborg

 5. Teknisk chef vid telekrigpluton- Enköping

 6. Teknisk chef, kommun- Älvkarleby

 7. Teknisk chef- Lilla Edet

 8. Teknisk chef till Vinga Safir- Ospecificerad arbetsort

 9. Teknisk chef till Skärnäs hamn- Hudiksvall

 10. TEKNISK CHEF- Tranemo

 11. P 7 söker Teknisk chef till 72. bataljonen- Lund

 12. Suxess ERV söker Teknisk Chef- Enköping

 13. Teknisk chef- Sunne

 14. Teknisk chef sökes till Visutech i Mölndal- Mölndal

 15. Teknisk chef till ambulanshelikopterverksamheten, Landstinget Värmland- Karlstad

 16. Teknisk chef till Nederman- Helsingborg

 17. TEKNISK CHEF/LJUSSÄTTARE- Lund

 18. Produktionsteknisk chef- Uppsala

 19. Rederi AB Älvtank söker Teknisk Chef- Ospecificerad arbetsort

 20. TEKNISK CHEF- Östhammar

 21. Teknisk chef- Ystad

 22. Sirius söker Teknisk Chef- Ospecificerad arbetsort

 23. Teknisk chef- Söderhamn

 24. Teknisk chef- Falkenberg

 25. TEKNISK CHEF- Stockholm

 26. Teknisk Chef- Knivsta

 27. Teknisk Chef- Tranås

 28. Teknisk Chef- Ospecificerad arbetsort

 29. Teknisk chef- Gislaved

 30. Teknisk chef- Linköping

 31. Teknisk chef- Gislaved

 32. Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde- Malmö

 33. Teknisk Chef- Skellefteå

 34. Vi söker nu en ny Teknisk Chef- Malmö

 35. Teknisk chef- Vilhelmina

 36. Teknisk chef till Samhällsbyggnad- Svalöv

 37. Teknisk chef till 7. Lätta bataljonen, stab- Karlsborg

 38. TEKNISK CHEF-För region norr- Berg

 39. TEKNISK CHEF-För region norr- Berg

 40. Projekt & Produktionsteknisk Chef- Göteborg


Mer beskrivning

Teknisk Chef
Svensk Autorekrytering AB Om oss Autorekrytering är det ledande rekryterings- och bemanningsföretaget inom Motorbranschen i Sverige. Nu rekryterar vi en Teknisk Chef till Affärsområde Dekra Consulting. Om företaget Affärsområde DEKRA Consulting Teknisk chef – Eskilstuna/Stockholm DEKRA Automotive AB erbjuder en rad opartiska produkter inom kvalitetsutveckling för aktörer inom fordonsmarknaden. För mer information, se under "Våra tjänster" på vår hemsida. Sedan 1 juni 2013 ingår även verksamheten Indeco Kalibrering inom DEKRA Consulting. Se www.indecokalibrering.se. Nu söker vi en Teknisk chef som tillsammans med oss för våra framgångar vidare. Dina arbetsuppgifter Dina uppgifter: Innebär övergripande ansvarsområde inom bolagets tekniska verksamhet med bl.a. Teknisk utbildning och uppdatering av våra regiontekniker inom fordonsområdet Normering av fältpersonal för att upprätthålla kvalitet av utfört arbete Implementering av IT-stöd i den löpande operativa verksamheten Övriga stödsystem/rutiner för det tekniska området Löpande driftsfrågor inom området teknik och produktion Tekniska manualer samt interna kvalitetssystem Teknisk och övrig utrustning för vår operativa verksamhet Kontakter med moderbolaget i Tyskland samt övriga internationella kontakter Assistera vid framtagning av produktkoncept mot våra kunder. En stimulerande och utmanande uppgift i en spännande tid av förändring och utveckling inom området kvalitetsutveckling för fordonsbranschen. Arbetsplats blir vår adress i Eskilstuna/Stockholm och uppdraget är förenat med resor. Din profil Din bakgrund: Du har dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från servicemarknaden, gärna från olika fordonsmärken. Goda kunskaper inom området skadereparationer är ett krav. Din allroundkunskap och erfarenhet från personbilssidan är en viktig tillgång. Kund- och IT-vana är en förutsättning. Engelska i tal och skrift ett krav, tyska en merit. Ett etablerat kontaktnät inom branschen och erfarenhet av liknande uppdrag är en merit. Din personlighet: Arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med god ordning och ett öppet sinne med integritet. Du uppskattar ansvar och ett målinriktat arbete samt utmaningen av att etablera en världsledande aktör på marknaden. Våra kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på oss alla. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar. För mer information är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Consulting Frank Schubert på tel.010-455 18 01 alt. frank.schubert@dekra.com, eller Stefan Weman på Autorekrytering som hanterar vår rekrytering på 08-555 362 85. Registrera din ansökan på www.autorekrytering.se Välkommen till DEKRA!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun
Vi utvecklar Kungsörs kommun och nu söker vi en positiv ledare som vill fortsätta att utveckla och leda verksamheten i vårt kommunalägda bolag KKTAB. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du får arbeta med varierande frågor. Eftersom vi är en mindre kommun har du möjlighet att komma i kontakt med många intressanta områden och bredda din kunskap. Ditt arbete bidrar till vår kommuns utveckling på ett tydligt sätt. Vi står inför flera spännande projekt bl a ny översiktsplan nybyggnation av skola och äldreboende, utbyggnation av villaområde samt upprustning av centrum. Som Teknisk Chef/VD är du anställd av Kommunstyrelsen och rapportera direkt till kommunchefen. Du kommer att leda företaget vilket innebär att du har det övergripande ansvaret för verksamheten som omfattar gator, vägar, trafik, vatten och avlopp, parker, kommunens skogar och fastigheter. KKTAB planerar, projekterar, bygger och underhåller anläggningar samt svarar för driften. Företaget har 37 anställa och du har direkt personalansvar för sju medarbetare. Du ingår i kommunens centrala ledningsgrupp samt leder en egen ledningsgrupp inom KKTAB. Du rapporterar, förbereder och genomför regelbundna möten med företagets styrelse som kommer att ge dig utrymme för egna praktiska och strategiska beslut. Tjänsten ger dig stor frihet att själv planera ditt jobb. Vi söker dig som vill utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Du har en högskoleutbildning inom infrastruktur, samhällsbyggnad eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Du har god vana av att leda politisk styrd verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av att ha jobbat med målstyrning. Personen vi söker är ansvarsfull, har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt likväl som samarbeta bra med andra. Det är vikigt att du har en ledarstil som karaktäriseras av tydlighet, lyhördhet, respekt för individen samt har ett intresse för utvecklingsfrågor. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete då uppgifterna varierar. Välkommen till en dynamisk och trevlig arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsörs Kommun Teknik AB (KKTAB) ingår i en bolagskoncern som ägs av Kungsörs kommun. Vi ansvarar för fastighetsförvaltning, vatten och avlopp samt gator och parker. Läs gärna mer på www.kungsor.se Låter detta intressant för dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm. Anmäl ditt intresse senast den 25 augusti via www.norenlindholm.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på telefon 070-77 88 135.
Företag: NORÉN & LINDHOLM AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun

Produktionsteknisk chef
Fredahl AB i Åsarp ingår i Nyarpkoncernen som är Skandinaviens ledande fullserviceleverantör åt begravningsbranschen. Tillverkande enheter finns i Sverige, Norge och Danmark. Antal anställda i koncernen är 200 och omsättning 260 miljoner. Utbudet präglas av hög kvalitet, god design, miljöanpassning och ett brett produktutval. Till Fredahl AB i Åsarp söker vi nu en  PRODUKTIONSTEKNISK CHEF  Uppdrag Som produktionsteknisk chef kommer du att ansvara för samordning och utveckling av produkt och produktionsflödet i hela koncernen. Du kommer att leda arbetet i det protuktionstekniska teamet. Tjänsten är en nytillsättning vilket innebär att du blir en nyckelperson i verksamheten. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till vice VD. Ditt ansvarsområde omfattar: • Produktionsteknik • Produktutveckling • Service/underhåll  Huvudsakliga arbetsuppgifter för funktionen är: • Utveckla, implementera produktionsprocesser. • Utveckling och förbättring av produktionsutrustningar. • Beredning i affärssystem. • Utveckling av förbättringsarbete/Leanmetoder. • Metodstudier. • Kalkyler och uppföljningssystem. • Produktutveckling och produktvård. • Service/underhåll och maskinutveckling  Kvalifikationer: För att lyckas i tjänsten behöver du hög teknisk kompetens som du skaffat dig genom akademiska studier, eller på annat sätt. Vi förutsätter ett antal års relevant yrkeserfarenhet från tillverkande industri och att du jobbat med produktionsteknik och produktutveckling. Du är en van projektledare som kan jobba koncernövergripande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har hög kompetens inom affärssystem och Officepaketet. Som person drivs du av utveckling och har förmågan att på ett strukturerat sätt omvandla utvecklingsmöjligheter i konkreta förbättringar. Du är en duktig ledare och har hög förmåga att kommunicera och samarbeta med all delar i organisationen. En av ägarna som är ansvarig för området i dag närmar sig pensionsåldern men kommera att finnas kvar som stöttning den närmaste tiden. I denna rekrytering samarbetar Fredahl AB med Codeq AB. Information lämnas av: Sören Holmlind, 0515 – 128 00. Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare. Tillträde: Hösten 2013. Arbetstider: Dagtid. Placeringsort: Åsarp. Ansökan önskas omgående, dock senast 27 augusti via www.codeq.se.
Företag: Codeq AB
Ort: Falköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsteknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsteknisk chef

Produktionsteknisk chef
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Vår kund som är en underleverantör inom fordonsindustrin har ett behov av att stärka upp sin organisation och söker därför efter en Produktionsteknisk chef med personalansvar för ca 5 personer. Arbetsbeskrivning - Stimulera processer för förbättringsarbete inom fabriken - Arbeta i tvärfunktionella team för att implementera produktförändringar - Övervaka produktionsutrustning under uppstart - Bevaka produktionstekniska intressen i nya projekt - Arbeta med ”best practices” i fabriken och jämförelse med andra fabriker - Garantera support från den produktionstekniska avdelningen Vem är du? Teknisk utbildning från högskola eller universitet. Minst 6-8 års erfarenhet från det produktionstekniska området. Tidigare erfarenhet av fordonsinteriör hos OEM eller leverantör. Gärna erfarenhet av projektledning inom en internationell organisation med eget budgetansvar. Flytande engelska och svenska i tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Experis hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Experis eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken på denna sida. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Tomas Niregård, tomas.niregard@se.experis.com, eller Karl-Johan Rosin, karl-johan.rosin@se.experis.com, på Experis Engineering.
Företag: Experis Engineering
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsteknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsteknisk chef

Teknisk chef vid telekrigpluton
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Vid Ledningsregementet, LedR, tränas nationella och multinationella staber i att leda stridskrafter på marken, i luften och till sjöss. Här finns en ledningsplatsbataljon och en taktisk sambandsbataljon samt två förband inom informationsoperationer: telekrigförbandet och psyopsförbandet. Regementet har en anläggning för ledningsträning genom datorsimulering, och en annan för utveckling av framtidens ledningssystem och koncept. Här finns Ledningsskolan som utbildar officerare och blivande officerare samt Totalförsvarets signalskyddsskola som utbildar myndigheter i kryptosystem. Vid Meteorologi- och oceanograficentrum bedöms dygnet runt de metorologiska förutsättningar som påverkar Sveriges militära insatser.132. Telekrigkompaniet rekryterar en teknisk chef (OF1) till telekrigpluton. Telekrigplutonen som rekryterar ingår i 132. Telekrigkompaniet; ett markförband som löser sin stridsuppgift på informationsarenan. Genom att upptäcka, lokalisera, identifiera och avlyssna en motståndare skapar förbandet beslutsunderlag och handlingsmöjlighet för understödd chef att vidare verka genom antingen telestörning eller annan bekämpning. Den tekniske chefen ingår i telekrigplutonens ledningsgrupp och utövar det tekniska ledarskapet på plutonen. Plutonen är mycket tekniktung varför den tekniske chefen måste besitta djup kunskap och färdighet inom telekrigs och sambandsområdet såväl som mekanik och fordonsteknik. Uppträdande nära eller i direkt anslutning till understödda markstridsförband ställer härutöver höga krav på fysiskt och psykiskt stridsvärde samt färdighet och förståelse för markstriden. Yrkesofficersexamen liksom körkort är ett krav. Inför tillsättande av tjänsten kommer lämpliga sökande att kallas till ytterligare tester vid 13. Telekrigbataljonen. Testerna innefattar intervjuer med representanter ur förbandet och psykolog samt fysiska tester. Sökande som efter genomförda tester befinnes lämplig kommer därefter att genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll, varefter anställning kan komma att ske. Internationell insats samt beredskap kommer att vara en del av plutonens uppgifter. I ansökan skall ingå cv, personligt brev samt referensförteckning.   Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av major Daniel Banck, chef 132. Tkkomp. (daniel.banck@mil.se).
Företag: Försvarsmakten
Ort: Enköping
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef vid telekrigpluton jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef vid telekrigpluton

Teknisk chef, kommun
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Tekniska avdelningen lyder under Samhällsbyggnadsnämnden och arbetar för att kommunen ska ha en väl fungerande, tillgänglig och hållbar samhällsstruktur. Avdelningen som består av 13 medarbetare svarar bl a för markfrågor som gator och vägar inkl broar, vägbelysning, parker, badplatser, lekplatser, skog mm. Som chef för tekniska avdelningen blir du även ansvarig för kommunala fastigheter som beställare och vid nybyggnation, kontaktman mot Gästrike vatten och ansvarig för trafikutredningar, remissyttranden, diverse projekteringar. Som teknisk chef kommer du även att ansvara för kommunens säkerhetsarbete. I uppdraget ingår personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning eller motsvarande och arbetslivserfarenhet inom gatu-, VA- och fastighetsområdet. Som chef och ledare ska du ha lätt för att delegera och motivera dina medarbetare och som person är du social och öppen med kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt. Det är också viktigt att du har förståelse för de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd organisation.
Företag: Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef, kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef, kommun

Teknisk chef
Lilla Edets kommun med 13.000 invånare är lika förknippat med vatten och vacker natur, som en stark historia. Med byggnation av fyrfältsväg och dubbelspårig järnväg mellan Göteborg och Trollhättan har Lilla Edets kommun trätt in i en ny expansiv fas. När nu järnvägen står klar tar du dig mellan Göteborg och Lödöse på 22 minuter, vilket befäster Lilla Edets kommun som en attraktiv pendlingskommun i Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Lilla Edets kommun söker teknisk chef till samhällsbyggnadsförvaltningen. Den tekniska chefen är chef för den tekniska avdelningen och skall leda och utveckla avdelningen. Som teknisk chef ansvarar du för områdena VA, renhållning, trafik och gata samt park. Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att leda och utveckla respektive verksamhetsområde. I arbetet skall det ingå en helhetssyn som omfattar både samhällsbyggnadsförvaltningen och Lilla Edets kommun. Du skall ingå i ledningsgruppen för samhällsbyggnadsförvaltningen samt vara föredragande inför samhällsbyggnadsnämnden. Du arbetar som projektledare i ett antal utvecklingsprojekt inom tekniska avdelningen. Arbetet bedrivs i interna och externa projektgrupper med många kompetenser representerade. Vad kan vi erbjuda dig? Ett ansvarsfullt och mycket dynamiskt uppdrag med stora möjligheter att påverka utvecklingen i Lilla Edets kommun. Det finns möjlighet till distansarbete, deltagande i nätverk, gemensamma aktiviteter och en aktiv personalförening för många olika intressen. Genom ett stort engagemang och god service bidrar kommunen till en väl fungerande vardag för Lilla Edets kommuninvånare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som • Har akademisk utbildning med inriktning mot samhällsbyggnad eller annan lämplig högskoleutbildning • Har erfarenhet från VA, renhållning, trafik, gata/park och fastigheter • Har god analytisk förmåga, kan prioritera och är strukturerad • Är målinriktad, kreativ och utåtriktad • Har god kommunikativ förmåga och social kompetens • Har god samarbetsförmåga, hög servicemedvetenhet och mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och kan kommunicera internt och externt * Erfarenhet och kunskap av förvaltning/underhåll av rörnätverksamhet och tekniska verk Erfarenhet krävs. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.
Företag: Lilla Edets kommun, Kommunledningsförvaltningen
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef till Vinga Safir
Teknisk chef till Vinga Safir. Behörighetskrav: Sjöingenjör Oljebehörighet Kemikaliebehörighet
Företag: Sp/t Vinga Shipping / Färöarna
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till Vinga Safir jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till Vinga Safir

Teknisk chef till Skärnäs hamn
Iggesund Paperboard söker Teknisk chef till Skärnäs Hamn vid Iggesunds Bruk Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Storbritannien, Tyskland och Frankrike är huvudmarknader. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England, och den totala produktionskapaciteten är 540 000 ton/år. Omsättningen uppgick till 5 miljarder kronor 2012 och antalet anställda var cirka 1 500. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmenkoncernen. Holmen tillverkar även tryckpapper och trävaror. Koncernen äger också skogs- och energitillgångar. Holmens omsättning var 17 852 miljoner kronor 2012 och antalet anställda är cirka 3 950. Aktien är noterad på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap. Vi arbetar utifrån Holmens värderingar; mod, engagemang och ansvar, som beskriver företagets inre drivkrafter och ger gemensam riktning. Skärnäs hamn har till uppgift att serva Iggesunds Bruk och andra närliggande Holmen-enheter med hamn-, stuveri-, speditions- och skeppsklareringstjänster. I Skärnäs ingår även skeppsmäkleriet J. Arndt Shipping. För att nå ett effektivt utnyttjande av infrastruktur och maskiner lastas även externt gods ut. Skärnäs marknadsföring vänder sig främst till sågverken i mellersta Sverige. I Skärnäs hanteras årligen ca 850 000 ton skogsprodukter och ca 300 fartygsanlöp. Vid Skärnäs hamn arbetar 36 personer. Som teknisk chef för Skärnäs får du ansvar för hamnförvaltning, maskinpark och infrastruktur. Du rapporterar till hamnchefen, och du ingår i hamnens ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår: . Ansvar för bogserbåten Skärnäs, kajer och farled . Ansvar för maskinparken och infrastruktur . Ansvar för extern verkstadspersonal inom hamnen . Kundkontakter och kontrakt/avtalshantering . Administration, budget och uppföljning . Investeringsplanering Du som söker jobbet är utbildad sjöingenjör eller motsvarande lägst klass 2. Som teknisk chef är du driven, självgående, stresstålig, med god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Avgörande vikt kommer vi att fästa vid dina personliga egenskaper. Sök via nedanstående länk senast: 2013-10-13 http://www.holmen.com/sv/Manniskor/Lediga-tjanster/Jobb/Teknisk-chef-Skarnas-Hamn/ Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Företag: Iggesund Paperboard
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till Skärnäs hamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till Skärnäs hamn

TEKNISK CHEF
I Tranemo kommun ges möjlighet till naturupplevelser och livskvalitet i historiska miljöer. I kommunen, som har 11 600 invånare, finns ett starkt näringsliv och ett rikt föreningsliv. Tranemo kommun har en politisk organisation med helhetssyn och medborgarperspektiv i fokus. Det finns fem sektioner samlade i en gemensam förvaltning med kommunchefen som förvaltningschef. Sektionerna är Lärande, Omsorg, Teknik, Service- och näringsliv samt Strategisk planering. Till vår organisation söker vi nu: TEKNISK CHEF Tekniska sektionen ansvarar för renhållning, VA, fjärrvärme, gator, parker, skog, kart- och mätteknik, kommunala fastigheter och idrottshallar samt kommunens kostverksamhet. Som ledare för Tekniska sektionen innebär arbetet många kontakter både inom och utanför kommunen. Till din hjälp får du 145 medarbetare och nettobudgeten är ca 72 mkr 2013. Du ingår i kommunchefens ledningsgrupp och det är tydligt uttalat att man samverkar med övriga sektioner för att gynna helheten i kommunen. Som Teknisk chef bör du ha: . Högskoleutbildning, helst inom teknik, eller utbildning som bedöms likvärdig . Erfarenhet av teknisk verksamhet . Utvecklings- och lösningsfokus . Ledarerfarenhet . Förmåga att prioritera och vara tydlig . Kunskap om och erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation Ett ledarskap i Tranemo kommun innebär ansvar för att initiera och driva utveckling av verksamheten. Vårt ledarskap bygger på öppenhet, respekt och tillit, vilket ger förutsättningar för medarbetarna att bidra till att verksamheten utvecklas och att målen nås såväl verksamhetsmässigt som ekonomiskt. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.
Företag: Tranemo kommun, Tekniska sektionen
Ort: Tranemo
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK CHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK CHEF

P 7 söker Teknisk chef till 72. bataljonen
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Södra skånska regementet, P7, är ett pansarregemente som håller i grundläggande militär utbildning (GMU) för rekryter, en bataljon anställd på heltid, en bataljon anställd på deltid och fyra bataljoner i hemvärnet – nationella skyddsstyrkorna. Regementets inriktning är stridsfordon och mekaniserad strid. Under tre år i rad har förbandet blivit utsett till ”Sveriges bästa förband”.Sökande förband/enhet:   72. Mekaniserade skyttebataljonen är en deltidstjänstgörande bataljon vars huvudsakliga fordonssystemet är Stridsfordon 9040. Bataljonen består utav Bataljonsstab, Lednings- /understöds kompani, tre Mekskyttekompanier samt ett Mektrosskompani. Bataljonen är under tillväxt och kommer att vara det i jämn takt under de kommande åren.  Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som Teknisk Chef bataljon tjänstgör du i bataljonsstaben med huvudsaklig arbetsuppgift att planera och leda den tekniska tjänsten vid bataljonen. I befattningen ingår också arbetsuppgifter som allmän officer i bataljonsstaben och vid bataljonen. Utlandstjänst, utbildningar, beredskap samt kommenderingar ingår i tjänsten. Teknisk chef bataljon innebär kontinuerlig tjänstgöring vid 72 bat. Tjänsten är en tillsvidare placering vid Södra skånska regementet, Revingehed. Vem är du? För tjänsten krävs: • Att du redan är kontinuerligt anställd officer i Försvarsmakten. • Examen som teknisk officer från OHS/YOP • Examen/fullgjord utbildning TaP/TU/YBK OF 2 inom Teknisk tjänst • Militär grad OF 2 (Kapten) • Erfarenhet från befattningar gällande planering och ledning inom Teknisk Tjänst (AO Verksamhetsledning Teknik) Meriterande för tjänsten är: • Utbildning inom Mark/Mekanik • Utbildning och erfarenhet inom Strf 90 systemet Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan arbeta väl under press, har en god samarbetsförmåga samt är flexibel. En god organisationsförmåga är också viktigt.   Låter detta intressant? Frågor om tjänsten kan ställas till: Mari Håkansson S1 72. bat. Vxl 046-368000  Vi önskar att ni bifogar din ansökan med: • CV med referenser • Personligt brev Fackliga representanter nås via mail: Johan Sjökvist (OF); johan.sjokvist@mil.se Madeleine Nessrot (OFRS); madeleine.nessrot@mil.se Kerstin Stenberg (SEKO) kerstin.stenberg@mil.se Charlotta Lindhe (SACO); charlotta.lindhe@mil.se   Sista datum för ansökan: 2013-10-30 Anställningsdatum: 2014-01-01, alternativt enligt överenskommelse.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Lund
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga P 7 söker Teknisk chef till 72. bataljonen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: P 7 söker Teknisk chef till 72. bataljonen

Suxess ERV söker Teknisk Chef
Suxess ERV AB utvecklar, producerar och säljer ventilationsaggregat för lokaler där fokus ligger på ett hälsosamt inomhusklimat och en minimal energianvändning. Vi erbjuder allt från standardiserade aggregat till skräddarsydda lösningar utifrån kundens önskemål. Vår placering i Enköping gynnas av en mångårig tradition inom branschen, vilket tillsammans med rutinerade och kunniga medarbetare bidrar till en hög teknisk kompetens. Suxess ERV söker Teknisk Chef I tjänsten ska du aktivt leda, stödja och samordna verksamheten på teknikavdelningen. Som Teknikchef ansvarar du även för verksamhets-/ kvalitetssystemet och ingår i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD. Det finns en förväntan på tjänsten att ständigt arbeta med förbättringar och att göra verklighet av idéer. Teknikavdelningen består, förutom dig själv, av 3 ingenjörer och tekniker. Inom ditt ansvar ryms - Att marknadens krav och förväntningar på produkten uppfylls - Personal- samt budgetansvar för gruppen - Att uppnå givna kvalitetsmål och leveransmål för projekten. - Att utveckla och förbättra metoder samt arbetssätt för gruppen. - Att medverka i gruppens operativa arbete. - Samarbete med övriga koncernföretag. Vem är du? Du är organiserad och förändringsbenägen samt har förmågan att prioritera. Du är handlingskraftig och lösningsorienterad. Du utmanar, ifrågasätter och förbättrar befintliga processer. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap, med mod att driva verksamheten mot beslutade mål. Du frigör handlingskraft som ägnas åt väsentligheter. Du har hög social kompetens som gör att du kan kommunicera såväl internt och externt. Du är bra på att samarbeta. Du är affärsmässig och förstår din del i att driva verksamheten på ett rationellt och långsiktigt lönsamt sätt. Som du förstår lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är civilingenjör, utvecklingsingenjör eller motsvarande. Du har erfarenhet från utvecklingsarbete inom ett industriföretag, gärna med inriktning mot ventilation. Har du frågor runt tjänsten kan du kan du kontakta nuvarande innehavare av tjänsten, Johan Voldberg 0171-619006, 0738-476996. Eller Björn Mossberg VD 0171-619022, 0702-887502, Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsbolag.
Företag: Suxess ERV AB
Ort: Enköping
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Suxess ERV söker Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Suxess ERV söker Teknisk Chef

Teknisk chef
Sunne kommun söker en chef för tekniska enheten. Tekniska enheten består idag av områdena fastighet, gata och park, vatten och avlopp samt renhållning och återvinning. Verksamheternas omsättning är 150 miljoner kronor. Du har det operativa dagliga ledarskapet och arbetar utifrån kommunens mål och visioner. Du leder arbetet tillsammans med övriga enhetsledare för respektive område. Du har god samarbetsförmåga och ett coachande ledarskap. Vi diskuterar just nu om fastighetsdelen ska fortsätta tillhöra den tekniska enheten eller om den ska flyttas över till det kommunala bostadsbolaget. Ett av dina uppdrag kan i så fall bli att planera och genomföra detta. Som ledare förmedlar du mål och visioner till verksamheterna, agerar och fattar beslut samt är tydlig när det gäller ansvar och befogenheter. Du får alla att känna sig delaktiga. Därför ökar behovet av dialog och kommunikation i ledaruppdraget. Social kompetens krävs och du har ett självklart intresse för människor. Sunne kommun satsar på ledarutveckling. Vi erbjuder personliga utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling för samtliga kommunala ledare. Ledorden inom vårt värdegrundsarbete är respekt, professionalism och utveckling. De ska avspeglas i den dagliga verksamheten och de långsiktiga beslut som tas. Du har akademisk utbildning eller annan lämplig högskoleutbildning. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. I urvalsprocessen läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna
Företag: Sunne Kommun
Ort: Sunne
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef sökes till Visutech i Mölndal
Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns i Mölndal. Visutech, med sitt nära samarbete med HP är en av de största leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Vi är idag närmare 50 medarbetare i Norden. OM TJÄNSTEN: Visutech har cirka 20 personer med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet knutna till teknik i Norden. Detta gör oss till en av de största serviceorganisationerna inom grafisk industri. Nu söker Visutech en chef för denna del av organisationen. Arbetet innebär personalansvar över ca 20 tekniker som är lokaliserade över hela Norden. Vi söker dig som har en har dokumenterat lång erfarenhet av ledarskap, erfarenhet av den grafiska marknaden är ett plus. Arbetet kan innebära att man behöver vara behjälplig med tekniska frågor på -fältet. Vi ser även att den tekniska chefen ska vara på plats hos kund vid nyinstallationer och se till att all dokumentation blir korrekt. Tjänsten kommer att innebära ca 2-3 resdagar per vecka. Vi ser att du har följande kvalifikationer: - Goda ledaregenskaper - Grafisk/teknisk utbildning - Erfarenhet gällande grafisk produktion - Social Kompetens - Goda Elektronikkunskaper - Goda kunskaper inom Office paketet - Goda kunskaper i engelska i tal och skrift - Kunna förstå danska och norska. Finska är ett plus Omfattning: Heltid Start: Snarast Lön: Enligt överenskommelse Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Dina ansöknings-handlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan till Karin Rinman på karinr@visutech.se
Företag: VISUTECH DIGITAL AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef sökes till Visutech i Mölndal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef sökes till Visutech i Mölndal

Teknisk chef till ambulanshelikopterverksamheten, Landstinget Värmland
Landstinget i Värmland kommer att i enlighet med utredningen Vård på vingar starta ambulanshelikopterverksamhet i egen regi med driftstart från och med halvårsskiftet 2014. Enheten är avsedd för insatser där hög sjukvårdskompetens och snabb transport till sjukhus inom eller utanför Värmland krävs. En rörlig intensivvårdsresurs bemannas med narkosläkare, HEMS-crew samt helikopterpiloter. Teamet ska finnas tillgängligt dygnet runt, året om och har tillgång till intensivvårdsutrustning i såväl ambulanshelikopter som vägambulans. Verksamheten kommer vara stationerad i Karlstad, initialt på flygplatsen. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innebär att som Teknisk chef (NPH CA) för ambulanshelikopterverksamheten leda och fördela arbetsuppgifter och inneha ansvar för det tekniska handbokssystemet (CAME,AMP etc.) Initialt innebär uppdraget uppbyggnad av verksamheten, medverkan vid anställningar samt upphandling av teknisk support. Som chef kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt och därför är det viktigt att du kan skapa bra och förtroendefulla relationer med din omgivning. Du kommer att ha budgetansvar för tekniska organisationen, medarbetaransvar samt vara direkt underställd Accountable Manager. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt tekniskt ledningsarbete som NPH CA, samt uppfyller samtliga av Transportstyrelsens ställda krav för att godkännas som NPH CA. Det är meriterande att inneha ett giltigt part 66 certifikat för helikopter.
Företag: Landstinget i Värmland, Division opererande specialiteter
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till ambulanshelikopterverksamheten, Landstinget Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till ambulanshelikopterverksamheten, Landstinget Värmland

Teknisk chef till Nederman
Dreamwork Kort om tjänsten Vi söker nu en teknisk chef till Nedermans Produktcenter, för ett föräldravikariat på 2 månader. Tjänsten är en del av vårt affärsområde Chef-att-hyra där du antingen kan vara anställd av Dreamwork och uthyrd till Nederman, alternativt som underkonsult med eget företag. Läs gärna mer om Chef-att-hyra på vår hemsida. Om företaget Nederman is one of the world’s leading companies supplying products and services in the environmental technology sector focusing on industrial air filtration and recycling. Our products and systems are contributing to reducing the environmental effects from industrial production, to creating safe and clean working environments and to boosting production efficiency. Our company offers everything from the initial design stage through to installation, commissioning and servicing. Sales are carried out via subsidiaries in 29 countries with agents and distributors in over 30 countries. Nederman develops and produces in its own manufacturing and assembly units in Europe, North America and Asia. The Nederman Group is listed on Nasdaq OMX, Stockholm; it has about 1 400 employees and a turnover of about 2 billion SEK. Mer om tjänsten Som teknisk chef kommer du att leda och planera arbetet på avdelningen. Du har ansvar för att prioritera, utveckla och följa upp avdelningens arbete likväl som att engagera och motivera personalen, samt att bolla idéer. Utöver ansvaret för det löpande arbetet på avdelningen har du också det tekniska ansvaret för produkterna. Det ingår i din roll att kontrollera att lagar, regler, policies och dylikt är förankrade och följs. Du har ett personalansvar för 16 personer. I dina ansvarsområden ingår bland annat att: - Attestera och godkänna tid- och frånvarorapportering - Attestera och godkänna kostnader enligt attestordning - Hålla i veckomöten Din profil Den person vi söker har mycket god teknisk kunskap som mekanikkonstruktör eller motsvarande. Du har även goda kunskaper av ATEX, maskindirektiv och andra styrande standarder. Du är högskoleutbildad och har framförallt gedigen arbetslivserfarenhet av teknik och arbetsledning. Dina kunskaper i engelska är flytande. Som person är du resultatorienterad och duktig på att prioritera och arbeta effektivt med fokus på företagets bästa. Du är en god kommunikatör och lyssnare och trivs med att ständigt arbeta med att förändra och utveckla din arbetsgrupp och ert arbetssätt. Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Om Dreamwork Är man inte en av de stora elefanterna måste man vara lite bättre och ge lite mer. Varje gång. Det är lite jobbigare men ack så mycket roligare. Vi vet, för de flesta av oss har tidigare arbetat hos de största. Sedan 2006 bygger vi ett nytt och annorlunda bemanningsföretag, som just nu är det snabbast växande i Sverige. Dreamwork har idag ca 300 anställda varav 50 internt. Vi har över 800 personer i våra omställningsprogram och finns på tolv platser i Sverige och har en CV-databas med över 500 000 kandidater. Våra garantier är marknadens bästa och vi har en målsättning att vara branschens trevligaste arbetsgivare. Dreamwork erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.
Företag: Dreamwork Scandinavia AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till Nederman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till Nederman

TEKNISK CHEF/LJUSSÄTTARE
Teater Sagohuset söker Teknisk chef med ansvar för den tekniska avdelningen inom scen, kontor, fastighet och transport. Vi söker dig som har ledar- och chefsegenskaper samt erfarenhet av arbete på teater och som vill vara med och utveckla Teater Sagohuset. Du leder det dagliga samt det långsiktiga arbetet tillsammans med övriga enhetsledare för respektive område och ingår i teaterns fasta personal. Din roll som teknisk chef inbegriper; ljussättning till teaterns produktioner, skötsel och underhåll kring det tekniska inventariet samt teknikinköp, körtekniker till teaterns föreställningar samt gästspel, ledning av teaterns tekniska arbete samt turnéanpassning av föreställningar. Du skall hantera schemaläggning, budget och arbetsmiljöfrågor, där du har ett samordningsansvar för teaterns systematiska arbetsmiljöarbete. Du är teaterns representant i fastighetsfrågor gentemot berörda hyresvärdar. DU SOM SÖKER SKALL HA: Relevant utbildning för befattningen, gärna teaterteknisk eller motsvarande erfarenhet. Stor erfarenhet av teaterarbete med ansvar i produktionsprocess och teknisk framtagning av föreställningar samt turnéarbeten samt god insikt om det fria teaterlivets förutsättningar Goda kunskaper i att självständigt såväl som i grupp kunna planera och genomföra tekniska och sceniska byggen Goda arbetsledaregenskaper och dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, personalansvar och schemaläggning Social kompetens och god samarbetsförmåga Goda kunskaper i engelska i tal och skrift Goda datorkunskaper, inkl Office-paketet B-körkort DET ÄR DESSUTOM BRA OM DU HAR: Viss kunskap om fastighetsansvar och -förvaltning Kompentens i layoutprogram som Illustrator och Photoshop för att kunna forma marknadsföringsmaterial både till webben och i pappersform Goda kunskaper i andra språk än svenskan och engelska Kompetens inom inköp Erfarenhet från andra yrkesområden Erfarenheter som fotograf- och filmare Erfarenhet och intresse för internationell turnéverksamhet och utbyten Teater Sagohuset arbetar för en jämställd arbetsplats och vi vill öka vår mångfald. Din ansökan vill vi ha senast 25 november 2013 Skicka ditt CV tillsammans med personligt brev till: stefan@sagohuset.nu eller till Teater Sagohuset / Revingegatan 8 / 223 59 Lund För mer information om tjänsten, kontakta verksamhetsledare Stefan Hansen på 046-122141 // stefan@sagohuset.nu
Företag: Teater Sagohuset
Ort: Lund
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK CHEF/LJUSSÄTTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK CHEF/LJUSSÄTTARE

Produktionsteknisk chef
Vill du arbeta med förbättringsarbete i en global miljö där du kommer att ha både nationella och internationella kontakter? Tror du som oss på ett kreativt, stödjande och situationsanpassat ledarskap? Då ser vi fram emot din ansökan! Sandvik Coromant i Gimo, som är Coromants största tillverkningsenhet med ca 1600 anställda, är världsledande inom området hårdmetallskär samt borrar, fräsar och svarvhållare för bearbetning i metaller. Våra kunder är metall-, bil- och flygindustrin och vi har siktet inställt på att möta marknadens ökande krav på nya produkter med precision och slitstyrka. Vi arbetar i team, ger alla samma möjligheter och skapar utrymme för initiativ och förändring. Inom avdelningen av hårdmetallskär arbetar idag ca 900 medarbetare där en grupp tillhörande teknikområdet för- och efterbehandling av CVD-belagda hårdmetallskär och CVD-beläggning med åtta produktionstekniker och processingenjörer finns. Till avdelningen söker vi nu en produktionsteknisk chef med personalansvar. Arbetsuppgifter Vi befinner oss i en spännande omorganisation där du kommer att kunna påverka och utforma din roll och avdelningen. Som produktionsteknisk chef har du ett övergripande ansvar för säkerhet, hälsa och miljö, personal, teknikutveckling och ekonomi. Du kommer att arbeta för ständiga förbättringar genom ett strukturerat och målstyrt arbete där stort fokus ligger på arbetet med att kvalitetssäkra våra produkter. Vidare är du ansvarig för utveckling av nya produkter och ny teknologi. Du erbjuds en tjänst med mycket varierande arbetsuppgifter med flera kontaktytor inom SMS samt vid våra övriga enheter globalt. Du kommer att vara direkt underställd chefen för avdelningen och ingå i dess ledningsgrupp. Din profil Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom ledarskap, teknisk fysik, maskinteknik, materialkemi eller liknande och vi söker dig som har tidigare erfarenheter av personalledning. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med människor och teknik genom ett ledarskap inriktat på verksamhets- och individutveckling. Då tjänsten till viss del är global och internationella kontakter är en del av arbetet är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi ser att du tillsammans med dina medarbetare utvecklar verksamheten där delaktighet, coachning, kompetensutveckling, ständiga förbättringar och målstyrning ingår som naturliga delar i det operativa arbetet. Du har mycket god kommunikationsförmåga, är strukturerad och har en fallenhet för att bygga och underhålla relationer. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta över avdelningsgränser för att skapa naturliga kontaktytor för verksamheten. Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Stefan Reinebrandt, rekryterande chef, 0173-841 92 Mikaela Moe, HR Advisor, 0173-842 97 Fackliga kontaktpersoner Roger Jansson, Ledarna, 0173-844 31 Peter Andersson, Unionen, 0173-842 03 Per Negga, Sveriges Ingenjörer, 0173-844 Välkommen med din ansökan senast 2013-11-17. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 326446. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 026-26 14 44. Ansvarig rekryterare André Söderholm Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar
Företag: AB Sandvik Coromant
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsteknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsteknisk chef

Rederi AB Älvtank söker Teknisk Chef
Nu söker vi en Teknisk chef till M/T Ramira. Fartyget är byggt 2008, har svensk flagg och går i Europafart. Maskin: MAN 6300 kW Vi vill att du har Sjöingenjörsbehörighet samt olja-och kemcertifikat Mer information om fartyget finns på vår hemsida www.alvtank.se
Företag: Rederi AB Älvtank
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Rederi AB Älvtank söker Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rederi AB Älvtank söker Teknisk Chef

TEKNISK CHEF
Hargs Hamn är en bred bulkhamn och närmaste allmänna hamn för bulktrafik norr om Stockholm. Hamnen utgör ett logistiskt nav, eftersom den knyter samman sjövägs-, lastbils- och järnvägstransporter. I hamnen finns vårt serviceinriktade team, som erbjuder lossning och lastning - varje dag, dygnet runt, året om. Under 2012 startade transporterna av järnmalm från återöppnade Dannemora gruva. Hamnens åtagande innefattar mottagning från järnvägsvagn, lagerläggning och utskeppning av ca 1,5 miljoner ton malm per år. Vi ser optimistiskt på framtiden. Med den fördjupade inseglingsleden hoppas vi attrahera större fartyg, för att därmed öka vår marknad, och har därför avsatt stora markytor för hamnens vidare utbyggnad med fler kajer och ökad lagringskapacitet. Beskrivning av arbetsuppgifter: Hargs Hamn har ingen egen organisation för reparation, underhåll, om- och tillbyggnader av hamnens tekniska anläggningar, utan använder upphandlade entreprenörer för dessa arbeten. Vi behöver nu förstärka vår tekniska beställarkompetens för att säkerställa drift av anläggningarna, underhåll, reparationer, om- och tillbyggnader samt utbyggnad av hamnens infrastruktur. Transport av malm inom hamnen och utlastning till fartyg sker med hjälp av ett flertal transportband. Bandsystemet kräver regelbundet underhåll. En rad om- och tillbyggnader kommer inom de närmaste åren att genomföras i hamnen. Malmkajen ska renoveras och förstärkas. En ny tvätthall och tvättplatta för lastmaskiner och kranar är under uppförande. Nya lagerhallar kommer att byggas och infrastrukturen (elnät, belysning, vattenförsörjning, brandvattenförsörjning, lagerytor) i hamnen behöver kontinuerligt anpassas till verksamheten. På sikt kommer nytt kontor och nya personalutrymmen att byggas. Bolaget lyder under lagen om upphandling inom områdena vatten, energi, transporter och posttjänster (LUF) samt har en egen upphandlingspolicy som ska följas, vilket bl.a. innebär att upphandling av tjänster görs regelbundet och ramavtal tecknas med upphandlade företag. Bolaget måste trots kraftigt ökad verksamhet minska miljöeffekterna av verksamheten (lukt, buller, damm och utsläpp i vatten). Detta ska ske genom ökad kompetens inom bolaget och genom målinriktade insatser inom respektive problemområde, t.ex. genom nybyggnationen av en tvätthall och därtill kopplad oljeavskiljning. Hamnens kontroll- och bevakningssystem ska förbättras. Kameraövervakning av hamnområdet ska byggas ut ytterligare och system för identitetskontroll inom hamnområdet ska etableras. Vattenstånds- och vindmätare ska installeras. Kvalitetssäkrade rutiner och processer ska användas inom all teknisk verksamhet. Hamnen kan komma att certifieras enligt ISO 9001 och ISO 14001. Tjänsten omfattar budgetansvar för teknikområdet, dvs ansvar för budgetering och kostnadskontroll. Beskrivning av kvalifikationer: Den person vi söker ska ha relevant teknisk utbildning och bakgrund. Arbetet omfattar mek-, el-, styr och regler- samt byggteknik. Tjänsten omfattar också ansvar för hamnens miljö- och arbetsmiljöarbete. Erfarenhet som beställare av underhåll, reparationer och nybyggnation är meriterande. Kommunikativ förmåga samt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är mycket viktigt.
Företag: Hargs Hamn AB
Ort: Östhammar
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK CHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK CHEF

Teknisk chef
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Tekniska avdelningen i Ystad består av fyra olika verksamheter: Avfall, Gata, Park och VA. Avdelningens arbete sträcker sig över hela kommunen men har sitt huvudkontor på Koppargatan i Ystad. De drygt 80 medarbetarna har en stor sakkunskap och arbetar för att göra Ystad till en bra plats för såväl boende som besökare. På grund av pensionsavgång söker vi nu en kommunikativ och inspirerande ledare som vill ta en framträdande roll i stadens och kommunens utveckling. ARBETSUPPGIFTER Den chef vi söker har teknisk kompetens och erfarenhet av att leda verksamhet i privat eller kommunal regi. Du är mål- och resultatorienterad, trygg i förändringar, utvecklare, en god lyssnare och beslutsfattare. Självklart tycker du det är roligt att vara chef och tror på dina medarbetare. Du är en god kommunikatör med hög arbetskapacitet. I rollen som teknisk chef har du ett övergripande ansvar för verksamheten, dess medarbetare och ekonomi. Du arbetar med strategiska mål och har det övergripande personal- och budgetansvaret för din avdelning. Till din hjälp har du mycket kunniga medarbetare med expertis inom sina respektive områden. Din uppgift är att samla och utveckla verksamheterna. I uppdraget ingår att samverka både internt och externt och du agerar proaktivt för att skapa goda relationer. Vi erbjuder dig ett viktigt jobb med engagerade medarbetare som har goda sakkunskaper inom skilda områden. Din förmåga att se och tillvarata medarbetarnas kompetens är en framgångsfaktor. Som teknisk chef har du stor del i kommunens utveckling och du sporras av den utmaningen. I rollen får du möjlighet att utvecklas som ledare och ingenjör. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en tydlig ledare med ett engagemang för stadsutveckling och samhällsfrågor. Du har erfarenhet av att driva processer och projekt från vision till verklighet, ofta i dialog med andra aktörer. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta i en ledarroll. I dina tidigare erfarenheter ingår att leda större projekt, kvalitetsarbete och organisationsutveckling. Lämplig utbildning är teknisk högskoleutbildning eller annan för området relevant utbildning. Dina personliga egenskaper har stor betydelse och det krävs att du är strukturerad, strategisk och har förmåga att skapa goda relationer. Du har lätt att motivera dina medarbetare och är duktig på att kommunicera. Utifrån uppsatta mål utvecklar du både verksamhet och medarbetare. Du är van att fatta beslut och att ta ansvar. Du har lätt för att samarbeta och har medborgarens perspektiv i fokus.
Företag: Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Ystad
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Sirius söker Teknisk Chef
Sirius Rederi AB, a shipping company, was founded on the island of Donsö in the southern Gothenburg archipelago in 1994. Our strategy and mission focus on offering professional, efficient tanker shipping with a high degree of customisation and readiness for change. In tanker shipping, our constant top priorities are safety, reliability and environmental awareness. With the 'Sirius star' as our symbol of continued success and further growth, we are full of confidence in the future. Behörighetskrav: Sjöingenjör Olja- och kemikaliebehörighet
Företag: Sirius Shipping ApS
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sirius söker Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sirius söker Teknisk Chef

Teknisk chef
Eco Log Sweden AB är ett snabbt växande industriföretag som konstruerar och tillverkar skotare och skördare för det moderna skogsbruket. Vårt mål är att ha världens mest produktiva och driftsäkra maskiner. Beslutsvägarna är snabba och kundens lönsamhet är alltid i fokus. Ungefär en tredjedel av vår försäljning sker till utlandet. Vi har för närvarande ett stort antal utvecklingsprojekt på gång som kräver prioriteringar, samarbete och fokus. Vi söker dig som har en gedigen teknisk bakgrund, älskar utveckling och är van att driva projekt med förväntningar och krav från många olika håll. ARBETSUPPGIFTER *Initiera och driva produktionstekniska projekt som effektiviserar produktionsprocesserna och höjer kvaliteten på produkterna. *Prioritera konstruktionsprojekt utifrån önskemål från marknadens behov och krav. *Personalansvar för chefer inom konstruktion, produktion och kvalitet. *Ledningsgruppsarbete ÖNSKAD PROFIL *Gedigen teknisk bakgrund (ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet). *Erfarenhet av produktionsledning inom tillverkande industri. *Praktisk ledarskapserfarenhet *Intresse för maskiner Som person är du en ?teknisk diplomat? som kan bygga strukturer och utveckla samarbete mellan och inom avdelningar. Du drivs av att se ditt färdiga verk fungera hos kunden, och du har en förmåga att se till hela produkten och kundvärdet. Du pratar engelska obehindrat. Erfarenhet av hydraulik och mekanik i mobila maskiner och konstruktionsarbete är ett stort plus. VI ERBJUDER - Ett arbete med spännande produkter i ett växande företag - En arbetsplats med korta beslutsvägar och högt i tak ANSÖKAN Bifoga CV, betygsutdrag samt ett personligt brev där du inkluderar: * varför du söker tjänsten, * vad du betraktar som en bra maskin / konstruktion, * vad du anser kännetecknar bra ledare / chef, * vad du anser kännetecknar en bra organisation. Skicka hela din ansökan i en och samma Word-fil eller PDF-fil till "rekrytering@eco-log.se". Namnge filen "970A_NN", där NN ersätts av ditt namn, och skriv 970A i ämnesraden.
Företag: ECO LOG SWEDEN AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef
Netto Marknad Sverige AB har i nuläget 155 butiker i Sverige. Netto ägs av Dansk Supermarked A/S. Vi fortsätter vår expansion med målet att etablera runt 20 butiker per år under de kommande åren. Vårt huvudkontor är placerat i Falkenberg. Våra centrallager finns i Falkenberg och Linköping. Som teknisk chef har du det yttersta ansvaret för vår teknikavdelning i Sverige. Huvuduppgiften är att leda, utveckla och styra teknikavdelningen på ett konkurrenskraftigt, effektivt och lönsamt sätt. Tjänsten innefattar nybyggnation, tillbyggning och renoveringar av butiker samt energi, el, vatten, värme i butiker och lager. I tjänsten ingår inköp av tekniska inventarier samt förhandlingar och med leverantörer. I befattningen ingår ansvar för och säkerställande att projekten följer tidplan samt ansvar för upphandling samt investerings/kostnadsunderlag för byggnationer. Vi söker dig som har en utpräglad teknisk förståelse. Du ska ha teknisk utbildning på ingenjörsnivå eller motsvarande relevant utbildning. Du bör ha 5-10 års erfarenhet från byggbranschen eller från liknande tjänst. Du är strukturerad och konceptorienterad. Du behärskar de olika faserna vid byggnation: planering, projektering, byggledning och projektuppföljning. Som ledare har du en förmåga att inspirera, motivera och utveckla medarbetare. Du bör ha en god arbetskapacitet och vara flexibel då tjänsten innebär många resor främst inom Sverige. Befattningen innebär personalansvar för åtta medarbetare. Det är ett väl sammansvetsat team med en god erfarenhet. Ledarskapet innefattar att leda på distans. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och tjänstebil. Teknisk chef är en spännande tjänst med många personliga och arbetsrelaterade utmaningar. Befattningen ingår i Nettos ledningsgrupp. Placeringsort är Falkenberg. Tillträde enligt överenskommelse. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet. Vill du anta utmaningen som teknisk chef i Netto är du välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.netto.se Har du frågor är du välkommen att kontakta HR chef Charlotta Lindborg, 0737-650055.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

TEKNISK CHEF
Radisson Blu Royal Viking Hotel med 459 hotellrum, restaurang, två barer, gym, festvåning samt 13 konferensrum, ingår i The Carlson Rezidor Hotel Group, som är ett av världens snabbast växande hotellföretag med över 1300 hotell i 80 länder. Det är ”Yes I Can!-andan som gör att Rezidor skiljer sig från konkurrenterna.” Yes I Can!” är en servicefilosofi, som går ut på att varje gäst får ett positivt och serviceinriktat bemötande. Vi söker en ansvarstagande och engagerad Teknisk chef. Du kommer att ansvara för teknisk drift och underhåll samt säkerhet. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till VD. ANSVARSOMRÅDEN •Att planera och förebygga underhåll •Handhar alla fastighetsrelaterade ärenden mot fastighetsägaren och Rezidor •Ansvara för att utveckla fastigheten samt planera och genomföra kort- och långsiktiga investeringar inom fastigheten. Projektansvarig gällande investeringar •Ansvara för avdelningens budget samt finansiell planering •Leda och utveckla teamet inom tekniska avdelningen •Hålla sig uppdaterad gällande lag och avtal, som berör fastighet och säkerhet •Vara företagets kontaktperson mot myndigheter •Utveckla, dokumentera och följa upp procedurer för att säkerställa brandsäkerhet och andra risksituationer •Ansvara för att säkerhets- och brandutbildningar genomförs, koordinera med vaktbolag och att företaget följer lagar samt företagets policy inom brand & säkerhet •Ansvara för att miljön på hotellet är säker och trygg för våra kunder och anställda DIN PROFIL: Din bakgrund är en teknisk utbildning, tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning med ansvar för fastighetsunderhåll samt kunnig i säkerhetsfrågor. Du måste vara insatt i ekonomisk planering och budgetering. Dokumenterad vana av VVS och byggarbete samt gärna el-behörighet. Din förmåga att skapa relationer både internt och externt och med samarbetspartners är viktigt. Struktur och organisation är viktiga delar i arbetet och du måste kunna prioritera. God kommunikatör och ha förmågan att kunna samarbeta med andra avdelningar. Som avdelningschef ansvarar du för att upprätta tydliga mål och leverera bästa möjliga resultat. Du är en god organisatör, som förmedlar känsla för kvalitet och gästservice till dina medarbetare med en positiv attityd. God datavana och kunskaper i Officepaketet krävs. Goda kunskaper i svenska och du talar och skriver engelska, då det är vårt koncernspråk. VI ERBJUDER: • Tillsvidare anställning. Heltid med 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse. •Utvecklingsmöjligheter i en internationell kedja. Din ansökan med CV vill vi ha senast den 15 december 2013. Facklig kontaktperson Annica Hallen, Unionen. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Gunilla Borgström Mattsson, Personalchef på tel.nr 08- 5065 4016 eller 070-671 20 20.
Företag: Radisson Blu Royal Viking
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK CHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK CHEF

Teknisk Chef
Kommunledning Ditt uppdrag Som Teknisk Chef på Knivsta kommun ansvarar du för flera strategiskt viktiga frågor för kommunen såsom VA, infrastruktur, exploatering, energi och miljö. Du leder och utvecklar arbetet tillsammans med kommunledning, verksasamhetscheferna och politikerna. Eftersom kommunen är under stark tillväxt står flera strategiska exploaterings- och infrastruktur-frågor på agendan att driva och utveckla under den närmaste framtiden. Du är ett stöd till kommunledningen och bidrar aktivt i kommunens ledningsgrupp med sakkunskap inom egna områden och utifrån ett helhetsansvar i hela kommunens utveckling. Du är ett strategiskt ledningsstöd till bygg- och miljönämnden och bidrar med sakkunskap i plan-, bygg-, trafik- och miljöfrågor vid föredragningar i kommunstyrelsen. Du ansvarar för budget och uppföljning liksom för personalledning i den egna avdelningen. Du är en närvarande och synlig ledare för den egna avdelningen. Du företräder kommunen utåt i kontakter med kunder, samverkanspartners och myndigheter inom det egna ansvarsområdet.   Dina tidigare erfarenheter Rollen kräver att du är en erfaren ledare som har arbetat i komplexa miljöer med förändrings- och utvecklingsarbete. Du är förtrogen med förutsättningarna i en politisk styrd verksamhet och förstår de ekonomiska spelreglerna i offentlig verksamhet. Du har med fördel en bakgrund från både privata näringslivet och offentlig sektor och har ett starkt utifrån- och inperspektiv.   Dina personliga egenskaper: ·         Lugn och metodisk ·         Har förståelse för den lilla kommunens fördelar och utmaningar. Beredd att själv ta ett brett ansvar och hitta ekonomiskt effektiva lösningar och därmed  skapa mervärden med begränsade resurser. ·         God kommunikationsförmåga ·         Leder verksamheten på ett prestigelöst sätt och är en coachande ledare med mer fokus på ledarskap än på detaljorientering. ·         Förmåga att samverka med olika parter inom och utom organisationen med fokus på att uppnå maximal nytta för kommunens medborgare. ·         Modig med hög grad av självkännedom. För mer information, vänligen kontakta Annika Wärnsäter på HRM Affärsutveckling, tel. 08-556 088 74.  För att ansöka, klicka på länken nedan och följ vidare instruktioner. Vi behöver din ansökan senast den 7 januari 2014 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: HRM Affärsutveckling AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Teknisk Chef
Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plast system och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, tillverkare av utomhusprodukter samt läkemedels- och medicinteknisk industri. Euroform omsatte 2012 ca 420 miljoner kronor med ca 225 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom vårt segment i norra Europa. Vår verksamhet finns i Tranås, Motala och Stockholm. EUROFORM SÖKER TEKNISK CHEF Vill du vidareutveckla vår teknikorganisation och samtidigt driva interna teknikutvecklingsprojekt? Du har linjeansvar och rapporterar direkt till VD: Arbetet innebär stort eget ansvar. Vi tror att du är maskiningenjör eller att du har likvärdig erfarenhet, gärna från leverantörsledet. Vi arbetar i en informell organisation med korta beslutsvägar och hög grad av entreprenörsanda. Hos oss kan du förverkliga dina visioner! Vi söker en prestigelös genomförare som trivs med att leda och delegera och som gillar att se sin personal växa. Engelska är ett måste och tyska är en merit då du arbetar med ett flertal internationella kontakter. Placeringsort är Tranås men du kommer även att tillbringa tid i Motala. Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Sista ansökningsdag är 2014-01-04. Skicka din ansökan med CV till "euroform@ambitios.se. Mer information: rekryterare Annika von Sydow 0707-136030
Företag: AMBITIÖS SVERIGE AB
Ort: Tranås
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Teknisk Chef
Nu söker vi för kunds räkning Teknisk Chef till NIS flaggat tankfartyg Behörighet: Sjöingenjör samt olje-och kemikaliebehörighet Välkommen med din ansökan via e-post till priscillacrew@gmail.com. Frågor besvaras av Ronnie Benjaminsson via e-post priscillacrew@gmail.com
Företag: Cool Company Skandinavien AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Teknisk chef
Verksamhetsbeskrivning Gislavedshus är kommunens bostadsbolag som äger och förvaltar 2578 lägenheter, ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor mm. Årsomsättningen uppgår till 165 Mkr. De 38 engagerade medarbetarna har gjort det möjligt att certifiera företaget enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och AFS 2001:1. Gislaveds kommun är en välmående kommun med ett aktivt näringsliv beläget vid Nissan. Detta tillsammans med ett variationsrikt föreningsliv gör Gislaved intressant för företagsetableringar och som bostadsort. Arbetsbeskrivning Planera och upprätta budget samt beställa vårt planerade underhåll. Ansvarig för utemiljögruppen och Gislavedshus verksamhetssystem. Jobbar långsiktigt med mål och handlingsplaner för bolaget. Energieffektiviseringar är en stor del av arbetet. Delaktig i den nyproduktion som sker. Personalansvar inom sin avdelning och ingår i ledningsgruppen. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har ingenjörsexamen eller likvärdigt samt stor erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller byggverksamhet. Körkort och egen bil i tjänsten erfordras. Löneanspråk anges i ansökan. Vi önskar din ansökan till denna tjänst senast den 24 januari. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi har en stark övervikt av män i vårt företag. För mer information kontaktaVD Stanley Guldmyr på 0371-56 67 72.
Företag: Gislavedshus
Ort: Gislaved
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef
På Linköpings universitet tror vi på utbyte. Av kunskap, erfarenhet och idéer – på en arbetsplats där samverkan mellan fakulteter och institutioner är grunden i vad vi gör. Vi är innovatörer och utbildare, och vi skapar gränslösa möjligheter. I vår verklighet behövs din fantasi, kreativitet och kompetens. Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver grundutbildning, forskarutbildning och forskning inom teknisk fakultet. Totalt har institutionen över 400 anställda och en omsättning på ca 420 miljoner kronor per år. Institutionen består av fem spännande och samverkande vetenskapliga områden; Biologi, Kemi, Materialfysik, Tillämpad fysik samt Teori och modellering.  Dina framtida arbetsuppgifter Ansvarig för övergripande teknisk support för ex.vis mediaförsörjning, hantering av installationer och ombyggnationer samt systematiskt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Du är även kontaktperson mot universitetets lokalförsörjningsenhet samt Akademiska hus avseende lokal- och byggfrågor. Tjänsten innebär att vara arbetande avdelningschef för institutionens tekniska avdelning (idag 14 medarbetare) där institutionsgemensamma tekniska supportfunktioner finns samlade såsom allmän teknisk support, godsmottagning, koordinator/miljö samt tekniker vid mekanisk verkstad och grundutbildningens fysiklaboratorier.    Dina kvalifikationer Sökande bör ha ett mycket brett tekniskt kunnande och intresse med flerårig erfarenhet från experimentellt forskningsarbete, gärna inom fysik eller näraliggande område. Vi söker dig som har en naturvetenskaplig/teknisk akademisk examen och gärna även en doktorsexamen inom experimentellt naturvetenskapligt forskningsområde. Det är av stor betydelse att du är ansvarstagande, noggrann, kvalitetsmedveten, samt har god förmåga att strukturera och prioritera arbetsuppgifter effektivt. Du måste kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift samt vara drivande och leverera snabbt i vår dynamiska forsknings- och undervisningsmiljö. Dina personliga egenskaper är av stor vikt   Anställningens omfattning Heltid    Tillträde 1 augusti 2014 eller efter överenskommelse. Provanställning 6 månader kommer att tillämpas.   Lön Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.   Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan märkt med Dnr. IFM-2014-00016, jämte CV, betyg och referenser senast 2014-02-06 Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.   Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.
Företag: Linköpings Universitet
Ort: Linköping
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef
Gislavedshus är kommunens bostadsbolag som äger och förvaltar 2578 lägenheter, ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor m.m Årsomsättningen uppgr till 165 Mkr. De 38 engagerade medarbetarna har gjort det möjligt att certifiera företaget enligt ISO 9001:2008, ISO14001:2004 och AFS 2001:1. Gislaveds Kommun är en välmående kommun med et tattraktivt näringsliv beläget vid Nissan. Detta tillsammans med ett variationsrikt föreningsliv gör Gislaved intressant för företagsetableringar och som bostadsort. Vi söker nu en Teknisk chef! Du kommer att vara ansvarig för utemiljögruppen och Gislavedshus verksamhetssystem. Du kommer att jobba långsiktigt med mål och handlingsplaner för bolaget. Energieffektiviseringar är en stor del av arbetet. Du kommer att vara delaktig i nyproduktion som sker. Personalansvar inom Din avdelning och Du kommer att ingå i ledningsgruppen. Arbetet består i att planera och upprätthålla budget samt beställa vårt planerade underhåll.   Vi söker Dig som har ingenjörsexamen eller likvärdigt samt stor erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller byggverksamhet. Körkort och egen bil i tjänsten erfordras. Låter detta intressant? Sök tjänsten senast den 30 januari på www.intendab.com   Vid eventuella frågor kontakta Cecilia Björkegren, INTEND, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Gislaved
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Vi är en "ett till ett-skola" vilket innebär att våra elever på de nationella programmen utrustas med egen läsplatta. Vi utbildar för framtiden inom framförallt yrkesinriktade program och har även introduktionsprogram, startskola och vuxenutbildning. Från 1 februari ingår även Gymnasiesärskolan Valdemarsro i samma utbildningsområde. ARBETSUPPGIFTER Som teknisk chef för Värnhemsutbildningsområde ansvarar du för utbildningsområdets fastigheter. Detta innebär att du ansvarar för bland annat säkerhet, brandskydd, IT-drift, telefoni, maskinpark och fysisk arbetsmiljö. Du har ett personalansvar för en grupp på ca 25 medarbetare inom vaktmästeri, städ, service, fastighetsservice och IKT. Din personal finns placerad på flera arbetsplatser inom Värnhemsskolans utbildningsområde. Du ingår i skolans ledningsgrupp tillsammans med utbildningschef, administrativ chef och samtliga rektorer. I din roll som teknisk chef förväntas du vara drivande i arbetet med IT-investeringar och IKT- utvecklingen på skolan. Du arbetar med driften av den fysiska miljön och håller i kontaker med andra myndigheter, hyresvärd och övriga samarbetspartners i regionen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med en akademisk utbildning, gärna inom teknik/fastighet eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har mycket goda kunskaper inom IKT och IT-drift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i en ledande position med liknande arbetsuppgifter. Som person är du handlingskraftig, lösningsfokuserad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och trivs att arbeta i en dynamisk miljö. Du arbetar för att utveckla den fysiska verksamheten i linje med nya tekniska lösningar och förbättringar. Du är förändringsbenägen samtidigt som du agerar utifrån ekonomisk medvetenhet och insikt. Stämmer ovanstående in på dig? Har du dessutom en vilja att utveckla och bidra till vår skolas framgång? Sök jobbet idag!
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde

Teknisk Chef
Skelleftebuss är ett väletablerat bussbolag med gamla anor i Skelleftebygden. Företaget är idag ett av de marknadsledande bolagen i norra länsdelen av Västerbotten och ett av de större bussföretagen i norra Sverige. Den totala fordonsparken består av 135 fordon. Bolaget omsatte år 2011 ca 137 miljoner kronor och antalet anställda uppgår till ca 220 personer. Företaget ägs till 100% Skellefteå Stadshus AB, som i sin tur är helägt av Skellefteå kommun. Skelleftebuss söker en driftig teknisk chef med stasionering i Skellefteå. Den tekniska chefen ansvarar främs för bolagets verkstäder, fastigheter, fordon och bolagets miljöarbete. tjänsten är direkt underställd VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. I den tekniska chefens arbetsuppgifter ingår bl.a personalplanering, att leda och fördela arbete, kundkontakter, inköp och upphandling, budgetering, kalkylering samt att vara delaktig i den dagliga driften. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete i chefsbefattning, gärna i verkstadmiljöer. Erfarenhet av inköpsarbete och allmän erfarenhet av bussbranschen är meriterande. Vi sätter stor vikt vid din erfarenhet som ledare, och din affärsmässighet samt att du finner stor stimulans i att driva verkstädernas arbete framåt och trivs i en roll med uttalat budget, leverans- och resultatansvar. Peronliga kvalifikationer För att lyckas på denna befattning bör du vara engagerad, noggrann och driftig med förmåga att självständigt kunna leda förändringsarbeten. Du har ett tydligt ledarskap med vana att motivera, inspirera och coacha dina medarbetare. Du bör också ha en utvecklad kommunikativ förmåga och trivas med att samarbeta på alla nivåer, både internt och externt. Formella krav B-kort Utvecklad muntlig och skriftlig förmåga i att utrycka sig på engelska Minst 5 års erfarenhet av arbete i ledande befattning. Tillträde enligt överenkommelse. Körkort klass -B---.
Företag: Skelleftebuss
Ort: Skellefteå
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Chef

Vi söker nu en ny Teknisk Chef
Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel och medicintekniska produkter för topikal användning, främst krämer, salvor och geler. Bioglan ingår sedan 2009 i den Spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré .Denna verksamhet arbetar efter GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan AB som är beläget i Malmö har 53 medarbetare. Som Teknisk Chef på Bioglan ansvarar du för att byggnader, media (ångpanna, renvatten-anläggning, ventilation och el), maskiner och produktionsutrustning är i GMP- mässigt skick samt anpassat för produktionsbehoven. Du ansvarar även för att maskinomställningar, service och underhåll utförs enligt produktionsplaneringen. Att riskanalyser utförs och att utrustning/maskiner och lokaler anpassas vid införande av nya produkter ingår också i ansvarsområdet. Du ser till att myndighetskraven inom avdelningen uppfylls gällande GMP, säkerhet och arbetstid. Som Teknisk Chef har du budgetansvar samt är personalansvarig för maskintekniker och vaktmästare. Du rapporterar till Head of Supply Chain. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att leda och medverka vid omställningar, underhåll, kalibrering och problemlösning av produktionsutrustningen. Du ansvarar för avdelningens utveckling och resurser både personellt och maskinellt och medverkar vid framtagning/inköp/installation av ny produktionsutrustning. Du är även föreståndare för brandfarlig vara , som förvaras och hanteras inom produktionen. Du leder och medverkar vid underhåll, service och problemlösning av lokaler media och skalskydd. Du deltar även i utvecklingsprojekt och bistår med ritningar och kalkylframtagning. Tjänsten innehåller även SOP- dokumentation och övrig administration. Du som söker har en teknisk utbildning gärna inom maskin eller el. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom processindustrin, gärna GMP- reglerad verksamhet samt erfarenhet av personal- och projektledning. Du är en van problemlösare och känner dig hemma både med gamla och nya maskiner. Flytande svenska i tal och i skrift samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen. Givetvis är du van vad att arbeta i Officepaketet. Har du erfarenhet av LEAN, Kaizen eller något MPS/MRP- system är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god teknisk och logistisk förståelse. Du är systematisk, strukturerad och tänker utifrån GMP. Du är en lyhörd person som tar in dina medarbetares synpunkter och sedan fattar beslut. Du arbetar proaktivt och har ett ekonomiskt sinne. Som teknisk chef har du många kontaktytor båda internt och externt och god samarbetsförmåga och stark drivkraft är därför av största vikt. Låter detta som en utmaning som passar dig? Tillträde enligt överenskommelse. Den nuvarande tekniske chefen går i pension i mitten av juli och det är en fördel om man kan jobba parallellt under en tid. Har du frågor kontakta Åsa Süllmann på Standby Workteam, 0766- 35 14 64. Vi intervjuar löpande och ser därför gärna att du skickar in ditt CV och brev snarast. Välkommen med din ansökan via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php.
Företag: Standby workteam
Ort: Malmö
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en ny Teknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en ny Teknisk Chef

Teknisk chef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas. Dina arbetsuppgifter Som teknisk chef kommer du att vara processledare och du ansvarar för verksamheterna GVA, fastigheter, mark- och skogsinnehav, detta innebär bland annat samordning av ekonomi och personal. Personalansvaret omfattar ledning, planering, rekrytering, rehabilitering, lönebildning, utbildning och arbetsmiljö. Samarbete kommer att ske med externa och interna partners då du som teknisk chef företräder verksamheten. Teknisk chef rapporterar direkt till kommunchef och kommer att ingå i kommunledningsgruppen samt förvaltningens ledningsgrupp. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap inom offentlig eller privat sektor. Vidare ser vi att du har erfarenhet och gärna utbildning inom projektledning, budgetarbete och ekonomistyrning. Du har en utbildning på minst gymnasieingenjörsnivå inom området bygg eller GVA och/eller minst fem års erfarenhet i arbete inom motsvarande område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten är du välkommen att vända dig till kommunchef Karl-Johan Ottosson, telefon 0940-146 19. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef

Teknisk chef till Samhällsbyggnad
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge i Öresundsregionen - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor cirka 13.300 invånare. Sektor samhällsbyggnad består av ca 80 medarbetare som arbetar inom verksamhetsområdena Plan/bygg, Teknik och Kost. Som teknisk chef kommer du ansvara för den tekniska verksamheten inom sektor samhällsbyggnad. ARBETSUPPGIFTER Som teknisk chef ingår du i sektor samhällsbyggnads ledningsteam som leds av samhällsbyggnadschefen. Du är ansvarig för den tekniska verksamheten inkluderat personal och budgetansvar. Du har ansvar för frågor rörande områdena gata, trafik, kollektivtrafik, fastigheter, park, naturvård, renhållning, vatten och avlopp samt ny och reinvesteringar. Även städverksamheten ingår. De största huvudområdena är på gata och park. Till din hjälp har du sex medarbetare som arbetar inom park och natur samt en projektledare/utredningsingenjör för bl.a. investeringsprojekt. Städverksamheten leds av en städchef. En del av det praktiska arbetet utförs av externa entreprenörer. Du kommer vara ombud och ha aktiv kontakt med våra mellankommunala bolag LSR, NSVA och vattenvårdsförbunden. Som teknisk chef arbetar du med att leda och utveckla verksamheten utifrån de uppdrag och mål som beslutats av samhällsbyggnadsutskottet . KVALIFIKATIONER Du som teknisk chef visar ett tydligt ledarskap och tillsammans med dina medarbetare skapar du en gemensam målbild. Du är bra på att formulera uppdrag, skapa strukturer och hållbara arbetssätt. Eftersom mycket av vårt arbete utgår från medborgarna är servicetänkandet avgörande och det är viktigt att kunna kommunicera både externt och internt. Det är viktigt att du tycker att det är roligt att arbeta både operativt och på strategisk nivå. Vi söker dig som har examen som civilingenjör eller högskoleingenjör inom väg- och vatten eller har för tjänsten annan lämplig utbildningsbakgrund på akademisk nivå med minst 10 års yrkeserfarenhet av liknande arbete. Du ska ha erfarenhet av entreprenadverksamhet i kommunal eller privat regi som beställare samt kunskap och erfarenhet av AMA Anläggning, AB, ABK och entreprenadjuridik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens.
Företag: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till Samhällsbyggnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till Samhällsbyggnad

Teknisk chef till 7. Lätta bataljonen, stab
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en luftburen bataljon och en underrättelsebataljon. Den luftburna bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län. K 3 har ansvar för flygningar med UAV, obemannade luftfarkoster och all militär fallskärmstjänst. Typ av anställning: Tillsvidare Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer K3, 7. Lätta bataljonen. Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3 Tillträde: Enligt överenskommelse Placeringsort: Karlsborg Lön: Individuell lönesättning. Beskrivning av enheten 7. Lätta bataljonens stab har som huvuduppgift att leda utbildning och träning av bataljonen i Karlsborg samt leda insatser med bataljonen under övning i Sverige och utomlands. Bataljonen är som typförband dimensionerat för att uppträda med lättare fordon eller till fots vilket ställer höga fysiska krav på medarbetarna. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som teknisk chef är du bataljonens företrädare för teknisktjänst. Du leder och samordnar den tekniskatjänsten, ansvarar för funktionsstyrning och uppföljning inom funktionen. Du stödjer även med rekrytering, uppföljning och vidareutbildning av bataljonens tekniska personal. Som teknisk chef ingår du som stabsmedlem i bataljonsstaben och kommer leda planering av olika uppgifter även utanför det tekniska området. Som person är du strukturerat och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter. Du är analytisk och har förmågan att växlande fokusera på större perspektiv samt avgörande detaljer. Du besitter förmågan att självständigt arbeta i enlighet med bataljonchefens riktlinjer. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.  Generella krav för anställning: • Svensk medborgare • Officersexamen med inriktning teknisk tjänst • Godkänd registerkontroll Meriterande kvalifikationer:  • Tidigare erfarenhet i befattningen teknisk chef skvadron/kompani • Erfarenhet från tjänstgöring i stab. • Kunskap i LIFT • God fysisk status. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Mj Björn Lahger, C S4 0505-451945 0730-667541 Dokument att bifoga ansökan: • Personligt brev med beskrivning av dig själv och levnadsbeskrivning både civilt och militärt. • CV med referenser. • Betyg från internationell tjänstgöring. • Annan meriterande utbildning/kompetens/erfarenhet. Sista ansökningsdag 2014-04-04 Fackliga representanter: Officersförbundet, Johan Nilsson, 0500-45 10 00 SEKO, Kenny Hägg, 0500-45 10 00 SACO, Inger Ivhammar, 0500-45 10 00 OFR/S, Lars Emilsson, 0500-45 10 00 Ansökningsprocessen: Du får e-post som bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Därefter kommer vi att gå igenom ansökningshandlingarna. Du kan sedan komma att kallas till K 3 för intervjuer, fysiska tester och läkarundersökning. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Karlsborg
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till 7. Lätta bataljonen, stab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till 7. Lätta bataljonen, stab

TEKNISK CHEF-För region norr
KR Trafik är i dag ett av Sveriges största privatägda bussbolag. Vi har linjetrafik och beställningstrafik från Knivsta i söder till Karesuando i norr. En resa på kort tid, sedan starten 1991 till dagens situation med ca 270 bussar, ca 550 medarbetare och en omsättning på ca 470 Mkr. KR Trafiks framgång bygger på engagerade ägare och medarbetare och en gemensam strävan om att det är vi tillsammans som utvecklar företaget. Vi vill att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i företaget och tycka att det är stimulerande, intressant och roligt att jobba hos oss. Vi söker dig som vill vara med och utveckla företaget i syfte att nå visionen; KR Trafik ska vara Sveriges mest uppskattade persontransportföretag! Som Teknisk chef ansvarar du för att regionens fordon med tillhörande teknisk utrustning uppfyller de krav som avtal, lagar och föreskrifter anger. Utöver det har du ett ekonomiskt ansvar för alla fordonsrelaterade kostnader och du hanterar inköp och avyttring av fordon. Du är företagets kontakt gentemot verkstäder och leverantörer, och förhandlar avtal och följer upp därtill hörande kostnader. Som teknisk chef är du direkt underställd VD och du ingår i företagets ledningsgrupp, där du har en viktig roll. Du har ett stort tekniskt intresse. Som person är du engagerad och flexibel. Du har en förmåga att identifiera och prioritera viktiga arbetsuppgifter utifrån företagets bästa. Du tycker om att resa i tjänsten och är bra på att bygga relationer med leverantörer, kunder och kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från bussbranschen är meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder dig en arbetsplats i natursköna Jämtland, på vårt huvudkontor i Åsarna eller vid filialen i Östersund. Här i länet trivs du som uppskattar närhet till naturen - fiske, fjällvandring, snöskoter, skridskor, alpin skidåkning eller varför inte downhillcykling - men ändå vill bo i eller nära en stad. Resor i tjänsten ingår, främst i Norrland. Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Företag: K-R Trafik AB
Ort: Berg
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK CHEF-För region norr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK CHEF-För region norr

TEKNISK CHEF-För region norr
KR Trafik är i dag ett av Sveriges största privatägda bussbolag. Vi har linjetrafik och beställningstrafik från Knivsta i söder till Karesuando i norr. En resa på kort tid, sedan starten 1991 till dagens situation med ca 270 bussar, ca 550 medarbetare och en omsättning på ca 470 Mkr. KR Trafiks framgång bygger på engagerade ägare och medarbetare och en gemensam strävan om att det är vi tillsammans som utvecklar företaget. Vi vill att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i företaget och tycka att det är stimulerande, intressant och roligt att jobba hos oss. Vi söker dig som vill vara med och utveckla företaget i syfte att nå visionen; KR Trafik ska vara Sveriges mest uppskattade persontransportföretag! Som Teknisk chef ansvarar du för att regionens fordon med tillhörande teknisk utrustning uppfyller de krav som avtal, lagar och föreskrifter anger. Utöver det har du ett ekonomiskt ansvar för alla fordonsrelaterade kostnader och du hanterar inköp och avyttring av fordon. Du är företagets kontakt gentemot verkstäder och leverantörer, och förhandlar avtal och följer upp därtill hörande kostnader. Som teknisk chef är du direkt underställd VD och du ingår i företagets ledningsgrupp, där du har en viktig roll. Du har ett stort tekniskt intresse. Som person är du engagerad och flexibel. Du har en förmåga att identifiera och prioritera viktiga arbetsuppgifter utifrån företagets bästa. Du tycker om att resa i tjänsten och är bra på att bygga relationer med leverantörer, kunder och kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från bussbranschen är meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder dig en arbetsplats i natursköna Jämtland, på vårt huvudkontor i Åsarna eller vid filialen i Östersund. Här i länet trivs du som uppskattar närhet till naturen - fiske, fjällvandring, snöskoter, skridskor, alpin skidåkning eller varför inte downhillcykling - men ändå vill bo i eller nära en stad. Resor i tjänsten ingår, främst i Norrland. Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Företag: K-R Trafik AB
Ort: Berg
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK CHEF-För region norr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK CHEF-För region norr

Projekt & Produktionsteknisk Chef
I Plastals fabrik i Arendal producerar vi stötfångarsystem till Volvo Torslanda. Huvudprocesserna består av formsprutning, lackering och montering. Som sekvensleverantör krävs det att vi har processer i världsklass så att vi hela tiden lever upp till eller allra helst överträffar kundens krav och förväntningar. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi är cirka 240 medarbetare. Projekt & Produktionsteknisk Chef Avdelning Produktionsteknik består idag av elva medarbetare och Projektgruppen av fem medarbetare. Projektgruppen ansvarar för utveckling och instyrning av nya kundunika produkter samt förändring-/förbättring av befintliga produkter. Produktionstekniska gruppen ansvarar för beredning av nya kundunika produkter vilket inkluderar både processer, tekniskt utrustning, internlogistik samt anläggning. Som Projekt & Produktionsteknisk chef är din främsta uppgift att leda och utveckla dina grupper med fokus på att främja företagets mål och affärer. Detta förutsätter en helhetssyn och strategisk inriktning med fokus på företagets absoluta viktigaste parameter, kunden. För att lyckas som ledare är det avgörande att du har förmågan att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare samt är en lagspelare i kontakt med övriga organisationen samt med våra interna och externa beställare. Huvudsakliga arbetsområden: - Leda och samordna kundunika produktprojekt - Leda och samordna interna anläggningsprojekt för att tillgodose/möjliggöra kostnadseffektiv produktion - Leda och koordinera instyrning av nya produkt- och anläggningsprojekt - Att löpande delta och bidra i förbättringsarbete - Leda och utveckla avdelningarnas personal Vad vi söker: Vi söker dig, som med stor vilja och engagemang brinner för att leda din grupp med framgång. Du är drivande, uthållig och energisk, samtidigt som du är en ansvarstagande person. Att leda i förändring kräver både omdöme och personlig mognad, vilket är personliga egenskaper som också kännetecknar dig. Du är dessutom en strukturerad person och en duktig kommunikatör. Vi letar efter en person med civilingenjörsutbildning samt 5-10 års erfarenhet av produktionsteknik och projektledning i ledande befattning. Du har också tidigare erfarenhet inom fordonsindustrin. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Låter detta intressant? Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta: Teknisk Chef, Oskar Santesson E-post: oskar.santesson@plastal.com Tel 070 ? 72 990 61 Senaste ansökningsdag är den 21 mars 2014 Din ansökan som består av CV och personligt brev sänds till: HR Chef Fredrik Lyrblad E-post: fredrik.lyrblad@plastal.com Tel 070- 59 177 80
Företag: PLASTAL SVERIGE AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projekt & Produktionsteknisk Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekt & Produktionsteknisk Chef


Sök lediga jobb Teknisk Chef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se