Tele2 söker dig som vill arbeta med Kundservice i Världklass jobb

Tele2 söker dig som vill arbeta med Kundservice i Världklass jobb Tele2 söker dig som vill arbeta med Kundservice i Världklass jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tele2 söker dig som vill arbeta med Kundservice i Världklass. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tele2 söker dig som vill arbeta med Kundservice i Världklass. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. El-tekniker tunga fordon/Spånga- Stockholm

  2. 2 Arbetsledare/Spånga- Stockholm

  3. 2 Fordonslackerare/Spånga- Stockholm

  4. 2 Tungmekaniker/Västberga- Stockholm

  5. 3 Tungmekaniker dagtid/Spånga- Stockholm

  6. Medarbetare till vårdföretag sökes!- Stockholm

  7. Kyltekniker/Spånga- Stockholm

  8. Medarbetare till hemtjänsten sökes!- Österåker

  9. Annonssäljare till växande mediabolag- Stockholm

  10. Miljöchef / Environmental Manager- Stockholm


Mer beskrivning

El-tekniker tunga fordon/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Spånga. El-tekniker tunga fordon/Spånga Vi söker el-tekniker till vår fullserviceanläggning i Spånga (Lunda industriområde). Som har erfarenhet inom el-tekniskt arbete gällande tunga fordon och/eller med en el-teknisk utbildning i grunden. Du har ett stort intresse för teknik samt en god förståelse för det el-tekniska området gällande fordon. Som el-tekniker hos Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med allt från felsökning, service/underhåll till installation. Inom områden som elsystem, strömförsörjningssystem, startsystem, och belysningssystem. Även övriga elutrustningar som kommunikation, backkamera, larm samt bakgavellyftar. Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne samt har förmåga att arbeta i grupp. Behärskar svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet som tungmekaniker och C+E behörighet är meriterande för tjänsten. För ytterligare information runt tjänsterna, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo, 070-619 40 65. Din CV/ansökan märkt ELTEK_SPÅ_130831, skickas till kenneth@sandstroms.tm.se senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga El-tekniker tunga fordon/Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El-tekniker tunga fordon/Spånga

2 Arbetsledare/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Spånga. Arbetsledare/Spånga Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som arbetsledare hos Sandströms Center i Spånga kommer du att ha ansvar för arbetsledning, planering, bokning, resursfördelning gällande hela verkstadsproduktionen. Du utför kontroll av kvalitet på genomförda arbeten och säkerställer vår leveranssäkerhet. I arbetsuppgifterna ingår även löpande attester och fakturering. Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med ett välutvecklat ordningssinne, du har en erfarenhet med liknande arbetsuppgifter inom kanske tunga fordon eller från motorbranschen i övrigt. Har en god datavana och en dokumenterad erfarenhet från arbetsledande uppgifter. Som yrkesperson är du en tydlig ledare, strukturerad och prestigelös med förmåga att leda och motivera medarbetare. Är van att hålla flera bollar i luften samtidigt och ser lösningarna i ett snabbt skede. Kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas i din yrkesroll hos oss. Tjänsten är direkt underställd platschefen. Sandströms Center erbjuder dig en tjänst med stor frihet under ansvar där dina möjligheter att personligen påverka produktionen i verkstaden samt utveckla verksamheten finns. Vi värnar om våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter. Du behärskar självklart svenska språket i både tal och skrift. Urval sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan slutdatumet är nått. För ytterligare information om tjänsten, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo 070-619 40 65. Skicka din CV/ansökan märkt ARB_LED_SPÅ_130831, till kenneth@sandstroms.tm.se. Senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Arbetsledare/Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Arbetsledare/Spånga

2 Fordonslackerare/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till anläggningen i Spånga. Vi söker lackerare, som har en gedigen erfarenhet av lackeringsarbeten, och hela lackprocessen. Vi reparerar påbyggnader och dylikt på lastfordon där vi också plastlagar, spacklar, lackar allt från hellackeringar till mindre dellackering. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär. Tjänsten kräver en mångsidighet och att du vill ha varierande arbete med klart omväxlande uppgifter. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet som plåtslagare är meriteriande.
Företag: SPÅNGA
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Fordonslackerare/Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Fordonslackerare/Spånga

2 Tungmekaniker/Västberga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Västberga. 2 Tungmekaniker/Västberga Vi söker 2 tungmekaniker till vår fullserviceanläggning i Hägersten (Västberga företagsområde). Som har erfarenhet inom mekaniskt arbete och/eller har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Du har ett stort intresse för teknik samt en god förståelse för det tekniska området. Som tungmekaniker hos Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon av olika fabrikat. Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne samt har förmåga att arbeta i grupp. Behärskar svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet från Volvo, DAF, MAN eller Scania samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten. För ytterligare information runt tjänsterna, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo, 070-619 40 65. Din CV/ansökan märkt TUNG_MEK_VÄS_130831, skickas till kenneth@sandstroms.tm.se senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Tungmekaniker/Västberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Tungmekaniker/Västberga

3 Tungmekaniker dagtid/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Spånga. 3 Tungmekaniker dagtid/Spånga Vi söker 3 tungmekaniker till vår fullserviceanläggning i Spånga (Lunda industriområde). Som har erfarenhet inom mekaniskt arbete och/eller har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Du har ett stort intresse för teknik samt en god förståelse för det tekniska området. Som tungmekaniker hos Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon lastbilar och bussar av olika fabrikat. Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne samt har förmåga att arbeta i grupp. Behärskar svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet från Volvo, DAF, MAN eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten. För ytterligare information runt tjänsterna, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo, 070-619 40 65. Din CV/ansökan märkt TUNG_MEK_SPÅ_130831, skickas till kenneth@sandstroms.tm.se senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 3 Tungmekaniker dagtid/Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 Tungmekaniker dagtid/Spånga

Medarbetare till vårdföretag sökes!
Hemtjänstkompaniet är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation. Vi söker nu kvalificerade medarbetare som är intresserade av att arbeta med vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade i enlighet med våra värderingar. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till helger men även vid behov på vardagarna. Tjänsterna sträcker sig främst över sommaren med chans till förlängning där möjlighet till fast schema kan finnas. Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är en stor merit att ha vårdutbildning eller motsvarande, men vi kommer också lägga fokus på dina personliga kvalitéer. Vi ser gärna kvinnliga sökanden där körkort är ett krav. Just nu söker flera av våra lokala kontor medarbetare, de kontor som söker finns bland annat i Bromma, Danderyd, Solna, Vällingby och Åkersberga. Så låter detta som något du är intresserad av är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A HEMTJÄNST & VÅRDKOMPANIET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till vårdföretag sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till vårdföretag sökes!

Kyltekniker/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Spånga. Kyltekniker/Spånga Vi söker en kyltekniker till vår fullserviceanläggning i Spånga (Lunda industriområde). Som har några års erfarenhet inom kyltekniskt arbete gällande mobil kyla för tunga fordon och/eller har motsvarande kylteknisk utbildning i grunden. Du har ett stort intresse för kyla samt en god förståelse för det tekniska området. Som kyltekniker hos Sandströms Center har du möjlighet att arbeta med felsökning, service och reparationsarbeten på transportkyl, frys och värmeaggregat av olika fabrikat. Det kyltekniska arbetet tar huvudsakligen upp din arbetstid, men beroende på säsong och uppdragskaraktär kan det variera något i verksamheten. Därutöver finns möjligheten att få arbeta med våra övriga tjänster som service och reparation. Erfarenhet som tungmekaniker är meriterande för tjänsten. Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne samt har förmåga att arbeta i grupp. Behärskar svenska språket i både tal och skrift. C+E behörighet är meriterande för tjänsten. För ytterligare information runt tjänsterna, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo 070-619 40 65. Din CV/ansökan märkt KYL_TEK_SPÅ_130831, skickas till kenneth@sandstroms.tm.se, senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker/Spånga jobb, Kyltekniker/Spånga Stockholm, Kyltekniker/Spånga Sandströms Center AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker/Spånga

Medarbetare till hemtjänsten sökes!
Hemtjänstkompaniet är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation. Vi söker nu kvalificerade medarbetare som är intresserade av att arbeta med vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade i enlighet med våra värderingar. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till helger men även vid behov på vardagarna. Tjänsterna sträcker sig främst över sommaren med chans till förlängning där möjlighet till fast schema kan finnas. Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är en stor merit att ha vårdutbildning eller motsvarande, men vi kommer också lägga fokus på dina personliga kvalitéer. Vi ser gärna kvinnliga sökanden där körkort är ett krav. Just nu söker flera av våra lokala kontor medarbetare, de kontor som söker finns bland annat i Bromma, Danderyd, Solna Vällingby och Åkersberga. Så låter detta som något du är intresserad av är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A HEMTJÄNST & VÅRDKOMPANIET AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till hemtjänsten sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till hemtjänsten sökes!

Annonssäljare till växande mediabolag
Vi söker dig som älskar att göra affärer kombinerat med ett fotbollsintresse. Tidningen Matchdax går i år in på sin femte säsong och ges ut tillsammans med Aftonbladet en gång i månaden under den allsvenska säsongen. Tidningen handlar om allsvensk fotboll och de lokala klubbarna runt om i landet. Tidningen ges ut i tre stycken lokala editioner i Stockholm, Västsverige och Sydsverige. Arbetet sker främst via telefon, men även genom att kontinuerligt träffa kunder och mediarådgivare. Vi tror att du har en bakgrund från media, eller rekrtyeringsbranchen, har förståelse för konceptförsäljning och kan driva en säljprocess från prospektering till avslut. Som projektledare kommer du dels ha ett eget budgetansvar, samt jobba i ett team om tre personer mot tidningens mål. Du kommer att arbeta med direktbearbetning av små, mellan och stora företag i Sverige. Vi erbjuder ett väldigt attraktivt löneupplägg med fast lön plus provision. Lönen ligger på ca 25 000 - 45 000 kr i månaden. Vi erbjuder dig - Spännande arbetsuppgifter - Aktiv coachning - Utbildningar - En fantastisk affärsskola - Trevliga kollegor - Centralt beläget kontor Vi söker hos dig - Förmågan etablera kontakt med människor via såväl telefon som besök - Har tidigare erfarenhet från mediaförsäljning eller liknande - Att du är pratglad, positiv och målinriktad - Att du har hög frekvens och ett eget driv - Teamkänsla, affärsmässighet och envishet Så känner du att du skulle kunna vara den vi söker samt att du har en ambition om att utveckla dina kunskaper inom media och reklam. Skicka gärna in din ansökan.
Företag: Global Times Group AB / Matchdax
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Annonssäljare till växande mediabolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Annonssäljare till växande mediabolag

Miljöchef / Environmental Manager
Boliden Group söker Miljöchef till Stockholm (Ref nr 130323) Boliden verkar för en långsiktig hållbar utveckling och strävar efter att vara den första hållbara länken i metallernas värdekedja. Boliden söker nu en Miljöchef med ansvar för Bolidens hållbarhetsarbete med särskild inriktning mot yttre miljö. Befattningen ska ingå som en resurs i koncernens avdelning för Hållbarhet och rapportera till Director Group Sustainability. I tjänsten ingår i huvudsak att: - Bevaka krav och ny lagstiftning inom miljöområdet, delta i externa diskussioner kring konsekvenser av förändrad lagstiftning i Bolidens olika forum på nationell och europeisk nivå, samt samordna insamling av faktaunderlag och beredning av remissvar. - Informera om förändringar internt och aktivt stödja Bolidens affärsområden i att uppfylla krav och förväntningar från omvärlden. - Leda och driva arbetet med att ständigt förfina miljölednings-system, övervaknings- och inrapporteringsmetoder. - Samordna utvecklingsarbetet av förbättrade arbetssätt och metoder som bidrar till minskad miljöpåverkan. Du som söker har kandidatexamen i miljövetenskap eller utbildning som bedöms likvärdig, med goda kunskaper om europeisk miljölagstiftning och erfarenhet av praktiskt arbete med miljöfrågor inom industrin. Du kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska, och kan du dessutom finska, är det ett plus. Som person är du strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du arbetar självständigt, men har en väl utvecklad förmåga att knyta kontakter och samarbeta. Har du redan ett nätverk inom europeisk gruv- och/eller metallindustri, är det en merit. Du är en van förhandlare och tycker om att driva utvecklingsarbete i projektform. Du har inget emot att resa. Dessutom behövs körkort B och goda IT-kunskaper. Placeringsort är Stockholm, eller enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan senast den 8 augusti 2013
Företag: Boliden Mineral AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöchef / Environmental Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöchef / Environmental Manager


Sök lediga jobb Tele2 söker dig som vill arbeta med Kundservice i Världklass

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se