Telefonf��rs��ljning jobb - lediga jobb

Telefonf��rs��ljning jobb Telefonf��rs��ljning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Telefonf��rs��ljning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Telefonf��rs��ljning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Frisör- Södertälje

  2. Nagelteknolog- Södertälje

  3. Driven säljare sökes till Team ExyPlus- Sollentuna

  4. säljare- Täby

  5. Butikssäljare- Södertälje

  6. PHP Developers skilled in MVC- Stockholm

  7. Ambulerande säljare med körvana sökes- Upplands Väsby

  8. Innesäljare Sökes Sthlm- Stockholm

  9. Account Manager- Stockholm

  10. Säljarjobbet där du tjänar pengar- Stockholm


Mer beskrivning

Frisör
Frisör med god erfarenhet från yrket. Du som söker måste kunna behärska alla moment inom yrket.
Företag: Ly-Ricias
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Södertälje, Frisör Ly-Ricias
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

Nagelteknolog
Nagelteknolog med god erfarenhet från yrket. Du som söker måste kunna behärska alla moment inom yrket.
Företag: Ly-Ricias
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nagelteknolog jobb, Nagelteknolog Södertälje, Nagelteknolog Ly-Ricias
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nagelteknolog

Driven säljare sökes till Team ExyPlus
För utförlig beskrivning av företaget se vår hemsida. Vi på Sepab söker nu en driven och resultatinriktad säljare till Affärsområde ExyPlus, med säte i Sollentuna. ExyPlus är en GPS- och GPRS-baserad fordonsutrustning med elektronisk körjournal, ISA och positionering som grundfunktion. Som säljare av ExyPlus har du en mycket viktig roll i företaget. Du bearbetar både befintliga och nya kunder, såväl Återförsäljare som slutkunder, och skapar affärsmöjligheter som baserar sig på allt från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Du möter många olika typer av kunder, med varierande behov. Du kommer att etablera nya, och utveckla vårt samarbete med befintliga, Återförsäljare. Du kommer att planera och genomföra sambesök hos slutkunder, frukostmöten, företagsträffar m.m. tillsammans med våra Återförsäljare. Du har en stark drivkraft och tycker om att skapa och vårda långsiktiga relationer. Du har Sepabs tekniska avdelning för utveckling, anpassning och support som resurs att tillgå för att genomföra arbetet. Försäljningsarbetet sker självständigt och du ansvarar för hela säljprocessen, som tex uppsökande verksamhet, planering av säljresor och kundbesök, offertskrivning och uppföljning. De kunder du kommer att besöka och bearbeta finns i Syd-Östra Sverige (från Stockholm till Karlskrona). Du ingår i Team ExyPlus, som består av såväl säljare och kundsamordnare som supporttekniker och utvecklare. För rätt person finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Tjänsten innebär ett utvecklande och stimulerande arbete i en lärande och trevlig miljö hos oss på Sepab! Arbetet innebär bl.a. följande: -Utåtriktad kundbearbetning av Återförsäljare och slutkunder i Syd-Östra Sverige. Område: Stockholm/Mälardalen, Östergötland, Småland, Blekinge. Arbetet innebär bl.a. följande: - Utåtriktad kundbearbetning av Återförsäljare och slutkunder i Syd-Östra Sverige. Område: Stockholm/Mälardalen, Östergötland, Småland, Blekinge. - Försäljning av en spännande produkt med många tillbehör och möjligheter till kundanpassning - Eget sälj- och budgetansvar - Varierande, stimulerande och utmanande arbetsuppgifter - Självständigt arbete och i team - Resor; ca 40-70 övernattningar per år Den person vi söker bör ha: - Dokumenterade resultat och kunskaper inom utåtriktad försäljning - Erfarenhet av systemförsäljning - En resultatinriktad, driftig och positiv personlighet - Ett genuint intresse för försäljning och att bygga långsiktiga relationer - Ett generellt teknikintresse och övergripande förståelse för tekniska produkter - En stor portion nyfikenhet och uthållighet - En vilja att utvecklas, både individuellt och tillsammans med teamet - God datorvana och behärska Microsoft Office - Personligt engagemang och genomförandeförmåga - God social kompetens och lätt att samtala med människor, såväl i telefon som vid fysiska möten - Relevant utbildning - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Företag: SEPAB Fordonsprodukter AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till Team ExyPlus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till Team ExyPlus

säljare
Söker: 1-2 säljare Nya hungriga innesäljare som kommer att arbeta med telefonförsäljning. Du kommer att jobba i ett team som tillsammans åstadkommer bra säljresultat för våra kunder. Varje team har en egen säljledare som är erfaren och kunnig i försäljning och som coachar dig i ditt arbete. Vi finns i fräscha lokaler i Täby och du kommer att jobba dagtid mellan 09-17. Möjlighet till deltidsarbete på kvällstid efter sommaren finns och tjänsten är då lämplig att kombinera med t.ex. studier. Envishet, servicevana, driv, engagemang och social förmåga är några av de kvaliteter vi vill att du har. Vi vill att du har intresse av att lära dig försäljning. Du är social och ambitiös. Vi arbetar i huvudsak med försäljning gentemot företag (B2B). Du kommer att arbeta med väletablerade företag som erbjuder några av marknadens mest eftertraktade tjänster. Därför läggs stor vikt på seriös försäljning och långsiktiga kund relationer. Företaget har två verksamhetsområden; försäljning av telekomlösningar samt försäljning av online-marknadsföringsprodukter. Som säljare hos oss är du våra uppdragsgivares ansikte utåt och detta ställer stora krav på din förmåga att kommunicera på ett vägvinnande sätt! Om du känner att det här kan vara något för dig erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! Vi erbjuder: Fast timlön + Provision En härlig arbetsmiljö med positiva medarbetare Möjligheter att utvecklas till en skicklig säljare En mycket effektiv och resultatinriktad säljutbildning En trivsam arbetsplats där du har möjlighet att få påverka och vara en del av vår utveckling. Företaget är inne i en expansiv fas där utvecklingsmöjligheter finns och där vi tar vara på den kompetens som finns i alla våra medarbetare.
Företag: Marketing Made Simple AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga säljare jobb, säljare Täby, säljare Marketing Made Simple AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: säljare

Butikssäljare
Arbetsuppgifterna består av försäljning av kontorsmaterial, elektronik, kassatjänst. beställning, påfyllning av varor samt övrigt förekommande sysslor i en butik. Du får gärna tycka att även utesälj i närområdet kan vara en rolig utmaning. Telefonvana är en fördel. Det är viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Vi söker en driven butikssäljare. Erfarenhet från kontorsvarubranschen är meriterande.
Företag: Svanströms AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare jobb, Butikssäljare Södertälje, Butikssäljare Svanströms AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare

PHP Developers skilled in MVC
We´re looking for PHP developers based in Stockholm who are skilled in MVC development to join us full-time in developing Platforms, CMS-Modules and Apps. Additionally, knowledge of CSS, jQuery, Zend framework, MySQL, Doctrine or Git would be awesome. We offer a spot on a Software Tech Team scaling up its work in Apps-In-The-Cloud, module-based WYSIWYG functions and Real-Time update functionalities in apps. We´re a young company that so far have worked with brands such as Unilever, Bonnier Media Group and Microsoft. You're a hungry programmer who wants to grow with us as we expand to new markets. The last couple of weeks we have hired four programmers. We need more :)
Företag: OpenRatio Technology AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga PHP Developers skilled in MVC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP Developers skilled in MVC

Ambulerande säljare med körvana sökes
Vi söker en duktig och seriös ambulerande säljare som har en tuffare attityd, har bra lokalsinne i Stockholm och tycker om att arbeta som säljare/leverantör. Du som söker måste ha B-körkort, körvana och behärska svenska språket. Arbetet går ut på att leverera våra cateringsvaror till kund, kunna lasta av, kommunikation med kund/butik för påskrift samt köra tillbaka till nästa kund. Du måste vara morgonpigg då arbetstiden börjar kl, 05.00-11.00 och det är en fördel om du bor på norra sidan av stan, då det kan vara svår med kommunikation vid den tiden. Du kommer att få en grundutbildning inom sälj från oss och viktigt för oss är din personlighet att du är ambitiös, seriös och serviceinriktad. För jämnare könsfördelning söker vi gärna Kvinnliga sökanden.
Företag: Erdogdu Food AB - Nya Mackis
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulerande säljare med körvana sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulerande säljare med körvana sökes

Innesäljare Sökes Sthlm
Sedan 1956 har vårt moder bolag SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. 2003 grundades Svensk Mobiltjänst. Detta med anledning att kunna erbjuda SST kunder en smartare och billigare lösning gällande sin Mobiltelefoni och Mobila bredband i samarbete med rådande operatörer. Nu tar SST steget fullt ut genom att bli egen - Egen Operatör - SST Net! Besök gärna www.sst.se./www.sstnet.se om du vill läsa mer om vår moder. Är du redo att vara delaktig i att arbeta upp ytterligare ett Svensk Mobiltjänst försäljningskontor? Vår moder - SST tog våren 2013 beslut om att addera ytterligare en produkt i sin portfölj. SST etablerade sig som egen operatör SST Net. SST Net främsta uppgift är att "städa upp" därute då mobildjungeln länge varit snårig och svår att förstå. Tjänsten består av att via telefon förmedla förmånliga SST Net avtal gällande mobiltelefoni och mobila bredband till SST Privatkunder och Företag, som är trött på sin befintliga operatörs höga debiteringar och snåriga villkor - SST kunder som vill ha trygghet och kontroll över sin mobilräkning helt enkelt. Svensk Mobiltjänst står för utbildning och genomgång, fast lön, möjlighet till bonus + ett gott gäng! Du som söker står för högt tempo, engagemang, försäljning, kundnöjdhet och framåtanda! Du som söker bör även ha: Förmåga att kunna skapa, vara flexibel, motivera. Självdrivande, du står inte och "väntar" på att andra ska ta beslut åt dig. Du har affärsmässig förmåga att kunna skapa nya relationer med telefonen som verktyg. Du är nyfiken och inte rädd för att säga ifrån om du anser att det finns bättre vägar till att uppsatt mål infrias. Om Du har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen! - Välkommen att söka tjänsten!
Företag: Svensk Mobiltjänst Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Sökes Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Sökes Sthlm

Account Manager
Account Manager Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra söktjänster. Bland våra kunder finns många av Nordens största företag, högskolor/universitet samt privata utbildningsinstitut representerade. Education Media söker nu ytterligare en Account Manager. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som innesäljare och erbjuda marknadsföring till företag och utbildningsinstitut (B2B) Du har kontakt med beslutsfattare som marknadschefer och/eller VD. Du tilldelas och blir ansvarig för ett eller flera områden där du kontaktar nya kunder och bygger upp en kundportfölj. Din profil - Vi ser helst att du har erfarenhet av annonsförsäljning sedan tidigare. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. -Du är en otroligt positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning! -Du är envis och tävlingsinriktad -Du vill utvecklas som säljare och göra affärer som innesäljare -Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål Vi erbjuder -Säljutbildning samt löpande understöd -Grundlön och provision. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön. -Utveckling, inflytande och karriärsmöjligheter. -Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. -Trevliga lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm Fast anställning/Heltid. Dagtid 8-17 Skicka din ansökan med CV senast 4/8-13 ställd till: rekrytering@educationmedia.com Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag. Start efter ö.k --------------------------------------------------------------------------------
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Säljarjobbet där du tjänar pengar
Om företaget Face2face AB är ett av Nordens största företag inom Field Marketing. Ett företag som grundades i Norge 1999. Face2face kom till Sverige 2003 och vi expanderar för varje år. vi har kontor både i Stockholm och i Göteborg. Kontor finns även i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand och i New York. Vi har idag drygt 200 medarbetare och omsätter över 100 miljoner kronor per år. Vi driver många olika projekt och genomför en rad olika typer av kampanjer för olika företag som vi promotar. Vi jobbar med några av världens starkaste varumärken och det är många olika projekt som är rullande samtidigt. Om tjänsten Just nu utökar vi verksamheten och söker därför nya talanger till vårt huvudkontor i Stockholm. Eventsäljare i Face2face jobbar dagligen med flera av världens starkaste varumärken. Som eventsäljare i Nordens ledande byrå vill du möta kunder, ansikte mot ansikte, på utvalda marknadsplatser som mässor, butiker, köpcenter, flygplatser, events med mera. Ni får en fullständig säljutbildning när ni börjar jobba hos oss och ni får även all individuell uppföljning och coachning ni behöver av våra duktiga ledare och medarbetare. Det finns även mycket goda möjligheter att avancera och växa inom företaget med rätt inställning och med rätt driv. Du blir en del av ett engagerat team där sammanhållning är bland det viktigaste och att ha kul på jobbet. På face2face är det en ung och energisk arbetsmiljö vilket gör att det är alltid full fart på jobbet och där kollegorna alltid har mycket energi och positiv inställning. Med rätt driv och inställning kan man nå hur långt som helst. Det är bara upp till dig hur långt du väljer att gå.
Företag: FACE2FACE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljarjobbet där du tjänar pengar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljarjobbet där du tjänar pengar


Sök lediga jobb Telefonf��rs��ljning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se