Telegraf Event & Marketing AB jobb - lediga jobb

Telegraf Event & Marketing AB jobb Telegraf Event & Marketing AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Telegraf Event & Marketing AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Telegraf Event & Marketing AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Snuskonsulent/ Rekryteringsträff 19/7- Eda

  2. Marknadsförare/Säljare/Demonstratör- Eda

  3. Marknadsförare/Säljare/Demonstratör- Årjäng

  4. Marknadsförare/Säljare/Demonstratör- Strömstad

  5. BUTIKSDEMONSTRATÖR- Strömstad


Mer beskrivning

Snuskonsulent/ Rekryteringsträff 19/7
Vi söker just nu utåtriktade, verbala personer med en säljande profil som vill jobba med kundbemötande i butik. Jobbet innebär att i någon av gränsbutikerna i Strömstad, Töckfors och Charlottenberg skylta upp med marknadsmaterial, ta kontakt med kunder och guida dem i deras köpval av snus. Vi söker: Dig som är drivande, framåt, noggrann och verbal och som har lätt att ta kontakt och prata med nya människor. Då en stor del av kundbasen är Norrmän så bör du förstå norska. Meriterande är tidigare säljerfarenhet, erfarenhet av gränshandel, samt B-körkort.
Företag: Telegraf Event & Marketing AB
Ort: Eda
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snuskonsulent/ Rekryteringsträff 19/7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snuskonsulent/ Rekryteringsträff 19/7

Marknadsförare/Säljare/Demonstratör
Vi på Telegraf jobbar med event och direktmarknadsföring och nu bemannar vi Gränsbutikerna i Strömstad, Charlottenberg och Töckfors. Vi söker nu 4 medarbetare till Charlottenberg. Arbetsuppgiften går ut på att skylta upp och marknadsföra snus i respektive butik. Du möter kunden och leder dem rätt i sitt köpval. Vi söker dig som är social, orädd för att ta kontakt med främmande personer och som ser det som en utmaning att sälja! Har du ett deltidsjobb eller studerar är det här ett perfekt extra jobb för dig som önskar tjäna lite extra! Tjänsten innebär jobb fredag-söndag, 8 h om dagen. Arbetsort: Strömstad, Charlottenberg alt Töcksfors Timlön och reseersättning utgår enl. ök. Är du intresserad, maila ditt CV med foto så snart som möjligt till tessa@telegraf.se. Bifoga 1 referens. Har du några funderingar ring gärna Tessa på 073 - 350 08 84. Ansökan Vi tar emot CV med bild och referens.
Företag: Telegraf Event & Marketing AB
Ort: Eda
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare/Säljare/Demonstratör jobb, Marknadsförare/Säljare/Demonstratör Eda, Marknadsförare/Säljare/Demonstratör Telegraf Event & Marketing AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare/Säljare/Demonstratör

Marknadsförare/Säljare/Demonstratör
Vi på Telegraf jobbar med event och direktmarknadsföring och nu bemannar vi Gränsbutikerna i Strömstad, Charlottenberg och Töckfors. Vi söker nu 4 medarbetare till Töckfors. Arbetsuppgiften går ut på att skylta upp och marknadsföra snus i respektive butik. Du möter kunden och leder dem rätt i sitt köpval. Vi söker dig som är social, orädd för att ta kontakt med främmande personer och som ser det som en utmaning att sälja! Har du ett deltidsjobb eller studerar är det här ett perfekt extra jobb för dig som önskar tjäna lite extra! Tjänsten innebär jobb fredag-söndag, 8 h om dagen. Arbetsort: Strömstad, Charlottenberg alt Töcksfors Timlön och reseersättning utgår enl. ök. Är du intresserad, maila ditt CV med foto så snart som möjligt till tessa@telegraf.se. Bifoga 1 referens. Har du några funderingar ring gärna Tessa på 073 - 350 08 84. Ansökan Vi tar emot CV med bild och referens.
Företag: Telegraf Event & Marketing AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare/Säljare/Demonstratör jobb, Marknadsförare/Säljare/Demonstratör Årjäng, Marknadsförare/Säljare/Demonstratör Telegraf Event & Marketing AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare/Säljare/Demonstratör

Marknadsförare/Säljare/Demonstratör
Vi på Telegraf jobbar med event och direktmarknadsföring och nu bemannar vi Gränsbutikerna i Strömstad, Charlottenberg och Töckfors. Vi söker nu 4 medarbetare till Strömstad. Arbetsuppgiften går ut på att skylta upp och marknadsföra snus i respektive butik. Du möter kunden och leder dem rätt i sitt köpval. Vi söker dig som är social, orädd för att ta kontakt med främmande personer och som ser det som en utmaning att sälja! Har du ett deltidsjobb eller studerar är det här ett perfekt extra jobb för dig som önskar tjäna lite extra! Tjänsten innebär jobb fredag-söndag, 8 h om dagen. Arbetsort: Strömstad, Charlottenberg alt Töcksfors Timlön och reseersättning utgår enl. ök. Är du intresserad, maila ditt CV med foto så snart som möjligt till tessa@telegraf.se. Bifoga 1 referens. Har du några funderingar ring gärna Tessa på 073 - 350 08 84. Ansökan Vi tar emot CV med bild och referens.
Företag: Telegraf Event & Marketing AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare/Säljare/Demonstratör jobb, Marknadsförare/Säljare/Demonstratör Strömstad, Marknadsförare/Säljare/Demonstratör Telegraf Event & Marketing AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare/Säljare/Demonstratör

BUTIKSDEMONSTRATÖR
i på Telegraf jobbar med event och direktmarknadsföring och nu bemannar vi bl.a. Gränsbutiker i Strömstad, Charlottenberg och Töckfors. Arbetsuppgiften går ut på att skylta upp och marknadsföra snus i tax-freebutikerna i respektive butik. Du möter kunden och leder dem rätt i sitt köpval. Vi söker dig som är social, orädd för att ta kontakt med främmande personer och är noggrann. Vi behöver personal i följande orter; Charlottenberg, Töcksfors och Strömstad. Har du ett deltidsjobb eller studerar är det här ett perfekt extra jobb för dig som önskar tjäna lite extra! Timlön, en viss resersättning och semesterlön utgår enl. ök. Vänligen skicka ditt CV med foto och en aktuell referens (som vi ringer innan vi erbjuder intervju). CV:n utan foton och denna referens läses inte. Har du frågor maila gärna frida@telegraf.se eller ring 0708-953888.
Företag: Telegraf Event & Marketing AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga BUTIKSDEMONSTRATÖR jobb, BUTIKSDEMONSTRATÖR Strömstad, BUTIKSDEMONSTRATÖR Telegraf Event & Marketing AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BUTIKSDEMONSTRATÖR


Sök lediga jobb Telegraf Event & Marketing AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se