Temabo AB jobb - lediga jobb

Temabo AB jobb Temabo AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Temabo AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Temabo AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska- Stockholm

 2. Omsorgspersonal- Falun

 3. Temabo söker vik arbetsterapeut till Fridhemmet- Stockholm

 4. Löneadminstratör- Stockholm

 5. Temacoach 50%- Stockholm

 6. Undersköterskor och mentalskötare- Stockholm

 7. Sjuksköterska- Stockholm

 8. Vik. arbetsterapeut till Fridhemmet- Stockholm

 9. Löneadminstratör- Stockholm

 10. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Solna

 11. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Solna

 12. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Solna

 13. Temacoach- Stockholm

 14. Sjuksköterska- Stockholm

 15. Nattsjuksköterska- Stockholm

 16. Vi söker omvårdnadspersonal till Daljunkaregårde- Falun

 17. Arbetsterapeut till Daljunkaregården- Falun

 18. Sjuksköterska Natt- Stockholm

 19. Timanställning Undersköterskor och mentalskötare- Stockholm

 20. Sjukgymnastvikarie till Fridhemmet- Stockholm

 21. Teamledare sjuksköterska- Stockholm

 22. Teamledare sjuksköterska- Stockholm

 23. Redovisningsansvarig- Stockholm

 24. Sjuksköterskor semestervikariat- Stockholm

 25. Temacoach till Berga vård-och omsorgsboende- Solna

 26. Undersköterskor Norshöjden och Daljunkaregården- Falun

 27. Mentalskötare / Undersköterska- Stockholm

 28. Sjuksköterska 75% dagtid Temabo,Daljunkaregården- Falun

 29. Teamledare/Undersköterska- Stockholm

 30. Chefssjuksköterska/teamledare- Stockholm

 31. Teamledare sjuksköterska- Stockholm

 32. Redovisningsansvarig- Stockholm

 33. Nattsjuksköterska- Stockholm

 34. Undersköterskor Daljunkaregården- Falun

 35. Sjukgymnast- Stockholm

 36. Sjuksköterska- Stockholm

 37. Vi söker arbetsterapeut till Daljunkaregården- Falun

 38. Sjuksköterska Daljunkaregården semestervik.- Falun

 39. Leg. Arbetsterapeut, sommarvikariat 2014- Stockholm

 40. Leg. Fysioterapeut/ Sjukgymnast, sommarvikariat- Stockholm


Mer beskrivning

Sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom demens och geriatrik. Du har minst tre års erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du kommer att vara omvårdnadsansvarig för ca 15 personer. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 81%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Omsorgspersonal
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende med inriktning mot hög omvårdnad. Vi har 40 lägenheter fördelat på fyra plan. Omsorgspersonalen har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att: - Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boenden. -Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring. - Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. - Tillvarata det friska hos varje individ. - Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen. - Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska. - Skapa goda kontakter med anhöriga. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har dokumenterad vana att arbeta med äldre med höga omvårdnadsbehov.. Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet. Meriterande om du har erfarenhet av dokumentation i Treserva. Tjänsten är till att börja med timvikariat Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan senast 2013-08-20 till ulrika.forsmark@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se Vi tar endast emot ansökan via e-post!
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgspersonal jobb, Omsorgspersonal Falun, Omsorgspersonal Temabo AB, Daljunkaregården
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgspersonal

Temabo söker vik arbetsterapeut till Fridhemmet
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Temabo driver Fridhemmet på uppdrag av Kungsholmens stadsdel. Uppdraget är att skapa ett attraktivt serviceboende med inriktning musik och rörelse. Fridhemmets servicehus är beläget på Kungsholmen. Inom huset finns 135 lägenheter. Vi arbetar i team med arbetsteapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, undersköterskor och teamledare. Läkare kommer till oss på bestämda tider. Arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar nära tillsammans. Arbetsterapeuten har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som arbetsterapeut ansvarar du för att planera och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut innebär bland annat ett ansvar för att: *Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. *Genomgöra ADL-bedömningar. *Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. *Utprovning och uppföljning av hjälpmedel. *Upprätta och följa upp rehabilitetsplan för de boende du har boendeansvar för. *Handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. För att motsvara de krav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fridhemmets servicehus söker en arbetsterapeut för vikariat från och med oktober 2013, minst 6 månader ev. längre. Har du frågor, kontakta verksamhetschef Maria Klarberg på telefon 08-508 08 682 eller arbetsterapeut Rebecca Lundman på 0739 61 96 81.
Företag: Temabo AB, Fridhemmets servicehus
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Temabo söker vik arbetsterapeut till Fridhemmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Temabo söker vik arbetsterapeut till Fridhemmet

Löneadminstratör
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Temabo har idag tolv verksamheter i Falun, Sollentuna, Solna, Stockholm på Kungsholmen och Södermalm , Östra Göinge samt i Örkelljunga. Vi som leder verksamheten har en bred erfarenhet från olika verksamheter inom vård och omsorg, med en gemensam uppfattning att mycket går att göra annorlunda och bättre. Temabo söker en löneadministratör till företagets supportfunktion med placering i Stockholm. Som löneadministratör får du ett brett arbetsområde där du får vara med och bygga upp företagets lönefunktion. Dina arbetsuppgifter som löneadministratör kommer i huvudsak innebära ett stort ansvar för de ca 1 000 löner som betalas ut varje månad. Företaget är under expansion vilket innebär att antalet löner kan komma att öka. I din roll ingår även att tillsammans med ansvarig kollega i lönefunktionen ansvara för hela företagets löneprocess, stödja chefer och personaladministratörer i deras arbete med lönerapportering ute på verksamheterna samt administration kopplat till löneområdet så som framtagande av statistik och rapporter, inrapportering av pensioner och skapande av bokföringsunderlag etc. Tillsammans med övriga kollegor i supporten arbetar du med ständiga förbättringar utifrån vår verksamhetsfilosofi och utifrån våra ekonomiska resultat och mål. För att motsvara de kompetenskrav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet samt minst fem årserfarenhet från lönearbete. Det är meriterande om du har jobbat i HRM eller har erfarenhet från flera olika typer av lönesystem samt är van att arbeta med stora flöden. Du har god kännedom om lagar, kollektivavtal, resereglemente, pensioner och gärna också försäkringar. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Då även företagets använder sig av ett separat bemanningssystem är det positivt om du har kunskap och erfarenhet av schemaläggning och bemanningssystem för att kunna bistå inom detta område vid behov. I rollen kan också ingå att bistå ekonomiavdelningen med lättare administrativt arbete såsom lev och kundreskontra. Som person är du självgående, strukturerad, noggrann i det du gör och driver på i processer samt kan arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av människor och kan skapa förtroende samtidigt som din integritet är hög. Tjänsten är en 100 % visstidsanställning (om 3 mån) med placering i Stockholm, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadminstratör jobb, Löneadminstratör Stockholm, Löneadminstratör Temabo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadminstratör

Temacoach 50%
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra boende ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård och omsorgsarbetet. Fridhemmets servicehus har inriktning musik och rörelse. Dina arbetsuppgifter: Meningsfulla aktiviteter för de boende. Ute i den dagliga verksamheten. Planera och genomföra aktiviteter i enlighet med Fridhemmets inriktning. Musik och rörelse.
Företag: Temabo AB, Fridhemmets servicehus
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Temacoach 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Temacoach 50%

Undersköterskor och mentalskötare
Vi söker utbildad omvårdnadspersonal till Fridhemmets servicehus på Kungsholmen. Undersköterskor och mentalskötare. Hel och deltid. Vikariat och timanställning. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla ska få möjlighet att leva hela livet. Inriktningen på vårt servicehus är rörelse och musik. Ett aktivt servicehus. Hos oss bor det boende med skiftande bakgrund ,så behoven av hjälp och omsorg ser mycket olika ut . Erfarenhet av demens eller psykiatri är meriterande.
Företag: Temabo AB, Fridhemmets servicehus
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor och mentalskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor och mentalskötare

Sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Vill du arbeta extra hos oss? Hos oss på Temabo har du en viktig roll , att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi söker både dig som är van att arbeta natt och kan hoppa in vid behov nattetid och du som kan arbeta dag/kväll. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsterna är vid behov då ordinarie sjuksköterskor är lediga. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Vik. arbetsterapeut till Fridhemmet
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och hantverkets positiva effekter på hälsan. Temabo driver Fridhemmet på uppdrag av Kungsholmens stadsdel. Uppdraget är att skapa ett attraktivt serviceboende med inriktningen musik och rörelse. Fridhemmets servicehus är beläget på Kungsholmen. Inom huset finns 135 lägenheter. Inriktningen på Fridhemmet innebär allt från enkla insatser till avancerad hälso- och sjukvård. Huset rymmer även stora lokaler som utnyttjas till våra dagliga temaaktiviteter. Vi arbetar i team med arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterskor och teamledare. Läkare kommer till oss på bestämda tider. Arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar nära tillsammans. Arbetsterapeuterna har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som Arbetsterapeut ansvarar du för att planera, och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som Arbetsterapeut innebär bland annat ett ansvar för att: *Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. *Genomföra ADL-bedömningar. Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. *Utprovning av hjälpmedel. *Upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende du har boendeansvar för. *Handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad Arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Fridhemmets servicehus söker en arbetsterapeut för graviditetsvikariat med start snarast och minst 6 månader ev. längre. Har du frågor, kontakta sjukgymnast Katarina Holmqvist 0739619681. Intervjuer sker löpande.
Företag: Temabo AB, Fridhemmets servicehus
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. arbetsterapeut till Fridhemmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. arbetsterapeut till Fridhemmet

Löneadminstratör
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Temabo har idag tolv verksamheter i Falun, Sollentuna, Solna, Stockholm på Kungsholmen och Södermalm , Östra Göinge samt i Örkelljunga. Vi som leder verksamheten har en bred erfarenhet från olika verksamheter inom vård och omsorg, med en gemensam uppfattning att mycket går att göra annorlunda och bättre. Temabo söker en löneadministratör till företagets supportfunktion med placering i Stockholm. Som löneadministratör får du ett brett arbetsområde där du får vara med och bygga upp företagets lönefunktion. Dina arbetsuppgifter som löneadministratör kommer i huvudsak innebära ett stort ansvar för de ca 1 000 löner som betalas ut varje månad. Företaget är under expansion vilket innebär att antalet löner kan komma att öka. I din roll ingår även att tillsammans med ansvarig kollega i lönefunktionen ansvara för hela företagets löneprocess, stödja chefer och personaladministratörer i deras arbete med lönerapportering ute på verksamheterna samt administration kopplat till löneområdet så som framtagande av statistik och rapporter, inrapportering av pensioner och skapande av bokföringsunderlag etc. Tillsammans med övriga kollegor i supporten arbetar du med ständiga förbättringar utifrån vår verksamhetsfilosofi och utifrån våra ekonomiska resultat och mål. För att motsvara de kompetenskrav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet samt minst fem årserfarenhet från lönearbete. Det är meriterande om du har jobbat i HRM eller har erfarenhet från flera olika typer av lönesystem samt är van att arbeta med stora flöden. Du har god kännedom om lagar, kollektivavtal, resereglemente, pensioner och gärna också försäkringar. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Då även företagets använder sig av ett separat bemanningssystem är det positivt om du har kunskap och erfarenhet av schemaläggning och bemanningssystem för att kunna bistå inom detta område vid behov. I rollen kan också ingå att bistå ekonomiavdelningen med lättare administrativt arbete såsom lev och kundreskontra. Som person är du självgående, strukturerad, noggrann i det du gör och driver på i processer samt kan arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av människor och kan skapa förtroende samtidigt som din integritet är hög. Tjänsten är placerad i Stockholm, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadminstratör jobb, Löneadminstratör Stockholm, Löneadminstratör Temabo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadminstratör

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Temabo AB Berga vård och omsorgsboende Temabo AB Berga vård och omsorgsboendeTemabo AB Berga vård och omsorgsboendeTemabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och musikens positiva effekter på hälsan. Berga drivs från och med 1 februari 2010 av Temabo på uppdrag av Solna stad. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot konst, musik och konsthantverk. Berga har 96 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger nära T-bana i Bergshamra, Solna. SJUKSKÖTERSKA SÖKES! Rollen som sjuksköterska Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat ett ansvar för att: -Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. -Skapa trygghet, och delaktighet för den boende. -Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. -Handleda och utbilda kollegor inom hälso- och sjukvårdsområdet. -Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal Krav: För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ska ha minst 3 års erfarenhet inom äldreomsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Företag: Temabo AB Berga vård och omsorgsboende
Ort: Solna
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Temabo AB Berga vård och omsorgsboende Temabo AB Berga vård och omsorgsboendeTemabo AB Berga vård och omsorgsboendeTemabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och musikens positiva effekter på hälsan. Berga drivs från och med 1 februari 2010 av Temabo på uppdrag av Solna stad. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot konst, musik och konsthantverk. Berga har 96 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger nära T-bana i Bergshamra, Solna. SJUKSKÖTERSKA NATT SÖKES! Rollen som sjuksköterska Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat ett ansvar för att: -Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. -Skapa trygghet, och delaktighet för den boende. -Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. -Handleda och utbilda kollegor inom hälso- och sjukvårdsområdet. -Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal Krav: För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ska ha minst 3 års erfarenhet inom äldreomsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Företag: Temabo AB Berga vård och omsorgsboende
Ort: Solna
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Temabo AB Berga vård och omsorgsboende Temabo AB Berga vård och omsorgsboendeTemabo AB Berga vård och omsorgsboendeTemabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och musikens positiva effekter på hälsan. Berga drivs från och med 1 februari 2010 av Temabo på uppdrag av Solna stad. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot konst, musik och konsthantverk. Berga har 96 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger nära T-bana i Bergshamra, Solna. SJUKSKÖTERSKOR SÖKES! Rollen som sjuksköterska Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat ett ansvar för att: -Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. -Skapa trygghet, och delaktighet för den boende. -Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. -Handleda och utbilda kollegor inom hälso- och sjukvårdsområdet. -Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal Krav: För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ska ha minst 3 års erfarenhet inom äldreomsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Företag: Temabo AB Berga vård och omsorgsboende
Ort: Solna
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Temacoach
Vi söker temacoach till Bergsund vård- och omsorgsboende Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller individ- och relationsinriktad äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi tror på konstens och musikens positiva effekter på hälsan. Bergsunds vård- och omsorgsboende drivs sedan 15 september 2008 av Temabo på uppdrag av Södermalms stadsdel. Bergsund omfattar totalt 123 lägenheter varav 107 lägenheter är riktade till personer med somatiska sjukdomar och 16 lägenheter är riktade till personer med demenssjukdomar. Rollen som temacoach Temacoachernas roll är att skapa förutsättningar för ett meningsfullt sammanhang för de boende på Bergsund utifrån vår inriktning; vardagsrehabilitering. Temacoachen arbetar relationellt med utifrån sin inriktning, i denna tjänst är det musik och dans. I rollen ingår att planera, följa upp och utveckla kulturutbudet på individ-, grupp- och verksamhetsnivå baserat på varje människas behov, intressen, kapacitet och dagsform. Temacoacher ska vara genuint intresserade av att arbeta med äldre människor. Rollen innebär att arbeta för integration av aktiviteter och kultur i det dagliga vård- och omsorgsarbetet. För det krävs ett nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen samt en förmåga att engagera och organisera detta. Tillsammans med övriga temacoacher skapas månads- och säsongstema och verksamhetens programutbud planeras. Temacoacherna samarbetar även med organisationer, föreningar, enskilda kulturutövare, närstående, medarbetare, boende och övriga samarbetspartners för att främja förtroendefulla relationer och social interaktion på boendet och stärka de boendes identitet. Temacoach inom musik och dans, deltidstjänst 80% Vi söker nu en temacoach med inriktning mot musik och dans. Du ska ha högskoleutbildning eller motsvarande inom området musik/dans; exempelvis inom musikvetenskap/ musikpedagogik/uttryckande konst, samt kunskap och erfarenhet av att använda dig av musik relationellt exempelvis inom dansterapi/koreografi/dansvetenskap/skapande dans. Du kommer att samverka med lokala organisationer, föreningar och enskilda kulturutövare, driva och projektleda längre samarbetsprojekt inom musik, dans samt själv leda grupper. Att kunna spela ett instrument är meriterande, dock ej ett krav. Som person ser vi gärna att du är flexibel, självständig och samarbetsvillig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med äldre. Vi ser gärna att du har kunskap kring metoder för att möta och stärka individer med kognitiva nedsättningar. Har du frågor, kontakta verksamhetschef Ulla Sävås, tfn 0736-547900 eller temacoach Ramona Pazanin, tfn 0736-544059 Vi tar endast emot ansökan via e-post! Skicka din ansökan senast 2014-01-16 till rekrytering.bergsund@temabo.se, ange ?Temacoach Bergsund? i ämnesraden. Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se
Företag: Temabo AB, Bergsunds äldreboende
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Temacoach jobb, Temacoach Stockholm, Temacoach Temabo AB, Bergsunds äldreboende
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Temacoach

Sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom demens och geriatrik. Du har minst tre års erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du kommer att vara omvårdnadsansvarig för ca 15 personer. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 81%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Nattsjuksköterska
Temabo söker självständig och erfaren nattsjuksköterska till Bergsund för tjänstgöring på natten Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vi prioriterar den sociala nivån, utevistelser och människors behov av samhörighet med andra. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Temabo certifierar varje verksamhet enligt SS-EN ISO 9001:2000. Bergsunds vård- och omsorgsboende drivs sedan den 15 september 2008 på uppdrag av Södermalms stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap. Verksamheten har somatisk- och demens inriktning och omfattar 123 lägenheter med heldygnsomsorg. Bergsund ligger centralt beläget vid Hornstull på Södermalm med goda kommunikationer och närhet till det mesta. Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär bland annat ett ansvar för att: ? Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. ? Skapa trygghet, och delaktighet för den boende. ? Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. ? Handleda och utbilda kollegor inom hälso- och sjukvårdsområdet. ? Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal med reell kompetens. Vi söker dig som har arbetat några år inom äldreomsorgen och är genuint intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta så väl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare genom att vi vill att du delar vår syn på en god äldreomsorg. I gengäld får du vara med och bygga framtidens äldreomsorg tillsammans med oss. Har du psykogeriatrisk/demensutbildning och/eller erfarenhet är det en stor merit. Temabo värdesätter egenskaper som servicekänsla, lyhördhet, självständighet och ansvarstagande. Har du erfarenhet av att dokumentera i Vodok är det också ett stort plus. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Nattjänstgöring 67 %. Vi tillämpar provanställning sex månader. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information, kontakta verksamhetschef Ulla Sävås, tfn 073-654 79 00, Bitr. verksamhetschef, Lena Ingers Rönmark, tfn 073-654 79 17 chefssjuksköterska MAS, Björn Ahnquist, tfn 073-654 79 06 Välkommen med din ansökan senast den 31 januari till rekrytering.bergsund@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se Vi tar endast emot ansökan via e-post! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och rekryteringsföretag.
Företag: Temabo AB, Bergsunds äldreboende
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska jobb, Nattsjuksköterska Stockholm, Nattsjuksköterska Temabo AB, Bergsunds äldreboende
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska

Vi söker omvårdnadspersonal till Daljunkaregårde
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Daljunkaregården drivs från och med 1 maj 2008 av Temabo på uppdrag av Falu kommun. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik. Daljunkaregården har 40 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för äldre med hög omvårdnads behov. Boendet ligger centralt i Falun. Omvårdnadspersonalens roll Omsorgspersonalen har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att: # Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boenden. # Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring. # Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. # Tillvarata det friska hos varje individ. # Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen. # Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska. # Skapa goda kontakter med anhöriga. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet. Meriterande om du har erfarenhet av dokumentation i Treserva verksamhetssystem. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Tjänsten är en tillsvidareanställning , 85% Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker omvårdnadspersonal till Daljunkaregårde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker omvårdnadspersonal till Daljunkaregårde

Arbetsterapeut till Daljunkaregården
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och hantverkets positiva effekter på hälsan. Temabo driver Daljunkaregården på uppdrag av Falu kommun. Uppdraget är att skapa ett attraktivt serviceboende med inriktningen musik. Daljunkaregården är beläget i centrala Falun. Inom huset finns 40 lägenheter. Inriktningen på Daljunkaregården innebär allt från enkla insatser till avancerad hälso- och sjukvård. Huset rymmer även stora lokaler som utnyttjas till våra dagliga temaaktiviteter. Arbetsterapeuterna har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som Arbetsterapeut ansvarar du för att planera, och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som Arbetsterapeut innebär bland annat ett ansvar för att: - Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. - Genomföra ADL-bedömningar. - Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. - Utprovning av hjälpmedel. - Upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende du har boendeansvar för. - Handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad Arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % Tillträde 20140315 Har du frågor, kontakta verksamhetschef Ulrika Forsmark 023-828 92
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 01-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till Daljunkaregården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till Daljunkaregården

Sjuksköterska Natt
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom geriatrik eller demens. Du har erfarenhet av att arbeta natt inom äldreomsorgen och har kunskap och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta så väl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du arbetar tillsammans med 5 undersköterskor på natten som du också är arbetsledare för. Arbetstiden är 20:45-07:15 Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 82%, tillträde mitten av mars.. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Rekryteringen kommer ske löpande Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt

Timanställning Undersköterskor och mentalskötare
Vi söker utbildad omvårdnadspersonal till Fridhemmets servicehus på Kungsholmen. Undersköterskor och mentalskötare. Timanställning. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla ska få möjlighet att leva hela livet. Inriktningen på vårt servicehus är rörelse och musik. Ett aktivt servicehus. Hos oss bor det boende med skiftande bakgrund ,så behoven av hjälp och omsorg ser mycket olika ut . Erfarenhet av demens eller psykiatri är meriterande.
Företag: Temabo AB, Fridhemmets servicehus
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställning Undersköterskor och mentalskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställning Undersköterskor och mentalskötare

Sjukgymnastvikarie till Fridhemmet
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Temabo driver Fridhemmet på uppdrag av Kungsholmens stadsdel. Uppdraget är att skapa ett attraktivt serviceboende med inriktningen musik och rörelse. Fridhemmets servicehus är beläget på Kungsholmen. Inom huset finns 135 lägenheter. Inriktningen på Fridhemmet innebär allt från enkla insatser till avancerad hälso- och sjukvård. Huset rymmer även stora lokaler som utnyttjas till våra dagliga temaaktiviteter. Vi arbetar i team med arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterskor och teamledare. Läkare kommer till oss på bestämda tider. Arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar nära tillsammans. Dina arbetsuppgifter som sjukgymnast innebär bland annat ett ansvar för att: Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Genomföra bedömningar av fallrisk och åtgärder i relation till dessa. Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. Utprovning av hjälpmedel. Upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende efter bedömning. Handleda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad sjukgymnast gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet samt göra egna bedömningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fridhemmets servicehus ligger centralt på Kungsholmen. Boende på servicehus har olika grad av funktionsförmåga och därmed olika behov av sjukgymnaståtgärder. Inom huset finns 135 lägenheter, lokaler för dagverksamheten Titania med upp till 12 besökande per dag, en restaurang och gemensamhetslokal där gemensamma aktiviteter bedrivs. Antalet medarbetare är ca 40 personer. Har du frågor, kontakta verksamhetschef Maria Klarberg eller sjukgymnast Katarina Holmqvist.
Företag: Temabo AB, Fridhemmets servicehus
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnastvikarie till Fridhemmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnastvikarie till Fridhemmet

Teamledare sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Som teamledare sjuksköterska kommer du arbeta som boendeansvarig sjuksköterska en del av din arbetstid men har som teamledare ansvaret för att leda det dagliga kvalitetsarbetet inom HSL området. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Sjuksköterskegruppen består av 10 sjuksköterskor dag/kväll och 3 natt. Som teamledare för sjuksköterskorna kommer du bland annat ha ansvar för: -Arbetsleda samtliga medarbetare i gruppen så att de får stöd att utföra sitt arbete med god kvalitet -Säkerställa att samarbetet med somsorgspersonalen fungerar och att skapa förståelse för HSL områdets specigfika frågor inom verksamheten i samarbete med enhetscheferna -delta i rekryteringa av sjuksköterskor för verksamheten -ansvara för HSL området och rapportera till verksamhetens ledningsgrupp -kontakt med MAS -följa upp HSL området i samverkan med verksamhetschef och MAS -samarbeta med verksamhetens administratör i bemanningsfrågor sjuksköterskor Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom demens och geriatrik. Du har minst tre års erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du bör ha praktisk erfarenhet av att arbeta som ledare inom äldreomsorgen och ha kunskap om arbetsrättslig lagstiftning. Du måste ha erfarenhet av egenkontroll och uppföljningar inom HSL området Du måste ha kunskap och erfarenhet av att arbeta obehindrat i olika datormiljöer samt dokumentationsprogram för HSL Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sjuksköterska

Teamledare sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Som teamledare sjuksköterska kommer du arbeta som boendeansvarig sjuksköterska en del av din arbetstid men har som teamledare ansvaret för att leda det dagliga kvalitetsarbetet inom HSL området. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Sjuksköterskegruppen består av 10 sjuksköterskor dag/kväll och 3 natt. Som teamledare för sjuksköterskorna kommer du bland annat ha ansvar för: -Arbetsleda samtliga medarbetare i gruppen så att de får stöd att utföra sitt arbete med god kvalitet -Säkerställa att samarbetet med somsorgspersonalen fungerar och att skapa förståelse för HSL områdets specigfika frågor inom verksamheten i samarbete med enhetscheferna -delta i rekryteringa av sjuksköterskor för verksamheten -ansvara för HSL området och rapportera till verksamhetens ledningsgrupp -kontakt med MAS -följa upp HSL området i samverkan med verksamhetschef och MAS -samarbeta med verksamhetens administratör i bemanningsfrågor sjuksköterskor Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom demens och geriatrik. Du har minst tre års erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du bör ha praktisk erfarenhet av att arbeta som ledare inom äldreomsorgen och ha kunskap om arbetsrättslig lagstiftning. Du måste ha erfarenhet av egenkontroll och uppföljningar inom HSL området Du måste ha kunskap och erfarenhet av att arbeta obehindrat i olika datormiljöer samt dokumentationsprogram för HSL Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sjuksköterska

Redovisningsansvarig
Temabo är ett privatägt företag inom äldreomsorgen. Vi har i dagsläget 10 verksamheter som vi driver på uppdrag av kommuner och stadsdelar samt två nyligen förvärvade Egen regi verksamheter i Skåne. Års omsättning är ca 350 milj sek. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vi utgår från en salutogen värdegrund och fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Detta synsätt genomsyrar hela Temabo och dess medarbetare, även inom support funktionerna. Företaget är inne i ett expansivt skede och behöver förstärkning på ekonomiavdelningen och vi söker därför en skicklig och erfaren redovisningsansvarig ekonom för våra bolag. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär arbete med kontering och bokföring i de bolag som ingår i koncernen. Ekonomisk information är en viktig del i styrningen av våra olika verksamheter Den redovisningsansvariga är också involverad i att ta fram underlag för analyser och är delaktig i analyser av olika ekonomidata. Ansvarig för all löpande redovisning inom Temabo gruppen Ansvarig för månadsavstämningar och bokslut Ansvarig för likviditets prognoser och uppföljning av kassaflödet Jobbar självständigt med redovisningen och avstämningar Gör uppföljningar Har kontakt med bank, BG, revisor och leverantörer Nyckel person när det gäller kontakter med verksamhetschefer och övriga i driften i det dagliga ekonomiska arbetet Som redovisningsansvarig har ekonomexamen eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig på mindre/medelstora företag. Du har och kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd samt har arbetet med Hogia och kan arbeta självständigt med program och system, såsom exempelvis Excel. Du får gärna har erfarenhet av vård och omsorgs-branschen. Som person bör du ha förmåga att självständigt ta dig an uppgifter, prioritera, fokusera, agera för att lösa uppkomna problem och inte vara rädd att hugga i där det så krävs. Du är noggrann med hög integritet. Du är stresstålig och van att arbeta mot tidplaner. Som personhar du ett högt engagemang, är nyfiken och vill utvecklas. Du bör också ha ett gott omdöme, analytiskt förmåga och vara en god kommunikatör. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper samt din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du skall vara resbar då våra verksamheter finns över hela Sverige. Ledningen ser ekonomiavdelningen som en central och viktig funktion för bolagets styrning och utveckling. Arbetet är självständigt och ledningen uppskattar nya idéer.
Företag: Temabo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig jobb, Redovisningsansvarig Stockholm, Redovisningsansvarig Temabo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig

Sjuksköterskor semestervikariat
Temabo söker semestervikarier Inför sommaren 2014 (juni-aug) söker vi sjuksköterskor till vår verksamhet i Stockholm Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vår och omsorgsarbetet. Temabo driver 6 verksamheter i Stockholmsområdet: Alströmerhemmet, Bergsund, Guldbröllopshemmet samt Berga och Oskarsro äldreboende i Solna och Ribbingsbacke i Sollentuna. (för ytterligare information se information under våra boenden på hemsidan www.temabo.se) Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du har arbetar och är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du skickar din ansökan till respektive verksamhet och har du frågor kan du kontakta våra verksamhetschefer: Alströmerhemmet, Karin.Olsson-Stameus@temabo.se 070-7893377, ansökan skickas till:rekrytering.alströmer@temabo.se Bergsund Ulla.sävås@temabo.se 070-6547900 ansökan skickas till: rekrytering.bergsund@temabo.se Guldbröllopshemmet,Ulla.Nybons@temabo.se, 0704-24 14 54, ansökan skickas till rekrytering.guldbrollopshemmet@temabo.se Ribbingsbacke, Cecilia.bjorklund@temabo.se, 0736-423327 ansökan skickas till rekrytering.ribbingsbacke@temabo.se Berga äldreomsorg, Angela.plambeck@temabo.se, 0722-520640 Ansökan skickas till: rekrytering.berga@temabo.se Oskarsro Ulrika.Lindqvist@temabo.se, 0763-460278 Ansökan skickas till: Rekrytering.oskarsro@temabo.se Mer information finner du på www.temabo.se
Företag: Temabo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor semestervikariat

Temacoach till Berga vård-och omsorgsboende
Söker Temacoach till Berga vård-och omsorgsboende Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på människans behov av samhörighet med andra samt vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg. Vi använder oss av konsten och kulturens positiva effekter på hälsan. En Temacoach till Berga vård-och omsorgsboende Temabo söker en temacoach till Berga vård- och omsorgsboende som från och med 2010 drivs av Temabo på uppdrag av Solna stad. Berga omfattar totalt 96 lägenheter fördelade på 12 våningsplan. Sex stycken av våningarna är avsedd för personer med demenssjukdom. Temacoachens roll Temacoachens roll är att skapa förutsättningar för ett meningsfullt sammanhang för de boende på Berga utifrån boendets inriktning; Konst, hantverk och kultur. Vi söker dig som vill arbeta relationellt med konst och hantverk på Berga. Planera, följa upp och utveckla konst- och hantverksutbudet på individ-, grupp- och verksamhetsnivå baserat på varje människas behov, intressen, kapacitet och dagsform. Du ska vara genuint intresserad av att arbeta med äldre människor. För att konst, hantverk och kultur ska bli en integrerad del av det dagliga vård- och omsorgsarbetet krävs också ett nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen och en förmåga att engagera, entusiasmera och organisera. Du ska samarbeta med organisationer, föreningar, enskilda kulturutövare, närstående, medarbetare, boende och övriga samarbetspartners för att främja förtroendefulla relationer och social interaktion på boendet och stärka de boendes identitet. Temacoach/Konst, deltidstjänst 80% Temacoachen med inriktning mot konst ska driva ett konstgalleri på boendet, driva en konstförening, samverka med lokala organisationer och föreningar och enskilda kulturutövare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av drift av konstgalleri. Du ska ha högskoleutbildning eller motsvarande inom området konst; exempelvis inom Uttryckande konst, bildpedagogik, konstpedagogik.
Företag: Temabo AB Berga vård och omsorgsboende
Ort: Solna
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Temacoach till Berga vård-och omsorgsboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Temacoach till Berga vård-och omsorgsboende

Undersköterskor Norshöjden och Daljunkaregården
Temabo Norshöjden och Daljunkaregården söker sommarvikarier. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Daljunkaregården drivs från och med 1 maj 2008 av Temabo på uppdrag av Falu kommun. Norshöden har drivits av Temabo sedan i maj 2013. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik. Daljunkaregården har 40 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för äldre med hög omvårdnads behov. Boendet ligger centralt i Falun. Norshöjden ligger i nedre Haraldsbo med 63 boendeplatser. Boendet riktar sig till personer med demensdiagnos. Omvårdnadspersonalens roll Omsorgspersonalen har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att: # Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boenden. # Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring. # Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. # Tillvarata det friska hos varje individ. # Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen. # Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska. # Skapa goda kontakter med anhöriga. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet. Meriterande om du har erfarenhet av dokumentation i Treserva verksamhetssystem. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor Norshöjden och Daljunkaregården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor Norshöjden och Daljunkaregården

Mentalskötare / Undersköterska
Verksamhetsbeskrivning Temabo driver Guldbröllopshemmet sedan 1 november 2010 på uppdrag av Södermalms stadsdel. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktningen musik och konsthantverk som kan bidra till en meningsfylld vardag för personer med demensdiagnos och/eller psykiska sjukdomar. Vi samarbetar med musiker, konstnärer, hantverkare, föredragshållare och närstående för att skapa ett mervärde för dem som väljer att bo på Guldbröllopshemmet. För att skapa rätt förutsättningar har vi tillsatt en temacoach med ansvar för aktiviteter och en utbildningsansvarig enhetschef med ansvar för utbildning och etableringen av ett Kompetenscentrum för psykisk hälsa hos äldre på Guldbröllopshemmet. Guldbröllopshemmet är beläget på Södermalm i Stockholm. Verksamheten har 44 lägenheter fördelade på 4 plan - 11 platser med psykiatrisk inriktning och 33 platser med demensinriktning. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal ska utföras inom omsorgen, där Du har ett ansvar för följande arbetsuppgifter: Planera, utföra och dokumentera vård och omsorg utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Att den boende ska kunna känna sig trygg och uppleva att hon/han kan påverka, vara delaktig och bli behandlade med respekt. Att följa Temabos ledningssystem för kvalitet, de föreskrifter och lagar och som gäller för vår verksamhet samt Temabos överenskommelse med uppdragsgivaren. Att rapportera förändringar i boendes hälsotillstånd till sjuksköterska och/eller sjukgymnast och arbetsterapeut. Den sociala dokumentationen där du upprättar och följer upp genomförandeplanen för den boende du är kontaktman för. Att ha kontinuerlig dialog med närstående. Att samarbeta med kollegor och övriga yrkesfunktioner i verksamheten. Att handleda och medverka vid introduktion av nyanställda medarbetare och studenter. Utbildning/Erfarenhet Du har en utbildning som Mentalskötare och/eller Undersköterska med några års erfarenhet i yrket. Gärna äldrespecialistundersköterska.
Företag: Temabo AB, Bergsunds Vård- och Omsorgsboende
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Mentalskötare / Undersköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mentalskötare / Undersköterska

Sjuksköterska 75% dagtid Temabo,Daljunkaregården
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vår och omsorgsarbetet. Temabo driver Daljunkaregården på entreprenad sedan 2008. Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du har arbetar och är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du skickar din ansökan till Verksamhetschef och har du frågor kan du kontakta sjuksköterska på tel:023-877 98 eller till Verksamhetschef 023-828 92.
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska 75% dagtid Temabo,Daljunkaregården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska 75% dagtid Temabo,Daljunkaregården

Teamledare/Undersköterska
Vi söker teamledare till Alströmerhemmet vård- och omsorgsboende Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vi prioriterar den sociala nivån och människors behov av samhörighet med andra. Med det salutogena synsättet följer krav på att vårt omsorgsarbete utförs inom ramen för samarbetsrelationer med den boende där vi tar tillvara på både de boendes, närståendes och våra resurser. Teamledarens roll Du medverkar till att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska få möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. I ditt ansvar ingår att följa verksamhetschefens intentioner samt att följa de lagar, avtal och föreskrifter och instruktioner som gäller för vår verksamhet. Som teamledare är du direkt underställd och rapporterar till enhetschef. Merparten av ditt arbete som teamledare ska utföras i omvårdnaden, inom en angiven grupp, där du även har ett ansvar att leda och fördela arbetet. Utöver sedvanligt omvårdnadsarbete ansvarar du för att: ? genomföra daglig planering utifrån fasta arbetsrutiner ? stödja och leda dina medarbetare ? stötta ombuden i sina roller på enheten ? organisera, stimulera och följa rutiner för god ordning och reda ? i samverkan med enhetschef planera introduktion för ny personal ? i samverkan med enhetschef planera omvårdnadspersonalens semester ? enligt gällande rutiner bemanna kortare frånvaro på enheten ? i samråd med enhetschef driva och genomföra planerade förändrings- och förbättringsarbete inom verksamheten ? följa upp och återkoppla avvikelsehantering på enheten ? aktivt driva värdegrundarbetet på enheten ? skapa och bibehålla goda relationer med boende, närstående, samverkan med andra yrkesgrupper ? följa upp resultat avseende bemanning, beläggning, timkostnader och övriga kostnader tillsammans med enhetschef och beställningsansvarig Du har grundutbildning motsvarande undersköterska. Minst tre års vana av arbete inom äldreomsorg. Meriterande är tidigare uppdrag som kvalitetshandledare/gruppledare, projekt och/eller utvecklingsarbete. Uppdraget kräver god samarbetsförmåga med ett intresse för förändring. Du har god IT-vana, och behärskar det svenska språket muntligt och skriftligt. Tjänsten är en tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % på schema med var annan helg. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Har du frågor, kontakta enhetschef Ullrika Dahl tfn 070-424 14 62 eller Ylva Kjell tfn 070-424-14-63 Vi tar endast emot ansökan via e-post! Skicka din ansökan märkt TEAMLEDARE senast den 2014-04-05 till rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare/Undersköterska jobb, Teamledare/Undersköterska Stockholm, Teamledare/Undersköterska Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare/Undersköterska

Chefssjuksköterska/teamledare
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Som teamledare sjuksköterska kommer du arbeta som boendeansvarig sjuksköterska en del av din arbetstid men har som teamledare ansvaret för att leda det dagliga kvalitetsarbetet inom HSL området. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Sjuksköterskegruppen består av 10 sjuksköterskor dag/kväll och 3 natt. Som teamledare för sjuksköterskorna kommer du bland annat ha ansvar för: -Arbetsleda samtliga medarbetare i gruppen så att de får stöd att utföra sitt arbete med god kvalitet -Säkerställa att samarbetet med somsorgspersonalen fungerar och att skapa förståelse för HSL områdets specigfika frågor inom verksamheten i samarbete med enhetscheferna -delta i rekryteringa av sjuksköterskor för verksamheten -ansvara för HSL området och rapportera till verksamhetens ledningsgrupp -kontakt med MAS -följa upp HSL området i samverkan med verksamhetschef och MAS -samarbeta med verksamhetens administratör i bemanningsfrågor sjuksköterskor Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom demens och geriatrik. Du har minst tre års erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du bör ha praktisk erfarenhet av att arbeta som ledare inom äldreomsorgen och ha kunskap om arbetsrättslig lagstiftning. Du måste ha erfarenhet av egenkontroll och uppföljningar inom HSL området Du måste ha kunskap och erfarenhet av att arbeta obehindrat i olika datormiljöer samt dokumentationsprogram för HSL Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Chefssjuksköterska/teamledare jobb, Chefssjuksköterska/teamledare Stockholm, Chefssjuksköterska/teamledare Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefssjuksköterska/teamledare

Teamledare sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Som Sjuksköterska har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Som teamledare sjuksköterska kommer du arbeta som boendeansvarig sjuksköterska en del av din arbetstid men har som teamledare ansvaret för att leda det dagliga kvalitetsarbetet inom HSL området. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Sjuksköterskegruppen består av 10 sjuksköterskor dag/kväll och 3 natt. Som teamledare för sjuksköterskorna kommer du bland annat ha ansvar för: -Arbetsleda samtliga medarbetare i gruppen så att de får stöd att utföra sitt arbete med god kvalitet -Säkerställa att samarbetet med somsorgspersonalen fungerar och att skapa förståelse för HSL områdets specigfika frågor inom verksamheten i samarbete med enhetscheferna -delta i rekryteringa av sjuksköterskor för verksamheten -ansvara för HSL området och rapportera till verksamhetens ledningsgrupp -kontakt med MAS -följa upp HSL området i samverkan med verksamhetschef och MAS -samarbeta med verksamhetens administratör i bemanningsfrågor sjuksköterskor Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädelsevis med vidareutbildning inom demens och geriatrik. Du har minst tre års erfarenhet från arbete på äldreboende och är intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du bör ha praktisk erfarenhet av att arbeta som ledare inom äldreomsorgen och ha kunskap om arbetsrättslig lagstiftning. Du måste ha erfarenhet av egenkontroll och uppföljningar inom HSL området Du måste ha kunskap och erfarenhet av att arbeta obehindrat i olika datormiljöer samt dokumentationsprogram för HSL Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sjuksköterska

Redovisningsansvarig
Temabo är ett privatägt företag inom äldreomsorgen. Vi har i dagsläget 10 verksamheter som vi driver på uppdrag av kommuner och stadsdelar samt två nyligen förvärvade Egen regi verksamheter i Skåne. Års omsättning är ca 350 milj sek. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vi utgår från en salutogen värdegrund och fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Detta synsätt genomsyrar hela Temabo och dess medarbetare, även inom support funktionerna. Företaget är inne i ett expansivt skede och behöver förstärkning på ekonomiavdelningen och vi söker därför en skicklig och erfaren redovisningsansvarig ekonom för våra bolag. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär arbete med kontering och bokföring i de bolag som ingår i koncernen. Ekonomisk information är en viktig del i styrningen av våra olika verksamheter Den redovisningsansvariga är också involverad i att ta fram underlag för analyser och är delaktig i analyser av olika ekonomidata. Ansvarig för all löpande redovisning inom Temabo gruppen Ansvarig för månadsavstämningar och bokslut Ansvarig för likviditets prognoser och uppföljning av kassaflödet Jobbar självständigt med redovisningen och avstämningar Gör uppföljningar Har kontakt med bank, BG, revisor och leverantörer Nyckel person när det gäller kontakter med verksamhetschefer och övriga i driften i det dagliga ekonomiska arbetet Som redovisningsansvarig har Du högskoleexamen i ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig på mindre/medelstora företag. Du har och kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd samt har arbetet med Hogia och kan arbeta självständigt med program och system, såsom exempelvis Excel. Du har erfarenhet av vård och omsorgs-branschen inom kommunalt eller privat bolag. Som person bör du ha förmåga att självständigt ta dig an uppgifter, prioritera, fokusera, agera för att lösa uppkomna problem och inte vara rädd att hugga i där det så krävs. Du är noggrann med hög integritet. Du är stresstålig och van att arbeta mot tidplaner. Som personhar du ett högt engagemang, är nyfiken och vill utvecklas. Du bör också ha ett gott omdöme, analytiskt förmåga och vara en god kommunikatör. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper samt din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du skall vara resbar då våra verksamheter finns över hela Sverige. Ledningen ser ekonomiavdelningen som en central och viktig funktion för bolagets styrning och utveckling. Arbetet är självständigt och ledningen uppskattar nya idéer.
Företag: Temabo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig jobb, Redovisningsansvarig Stockholm, Redovisningsansvarig Temabo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig

Nattsjuksköterska
Temabo söker självständig och erfaren nattsjuksköterska till Bergsund för tjänstgöring på natten Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vi prioriterar den sociala nivån, utevistelser och människors behov av samhörighet med andra. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Temabo certifierar varje verksamhet enligt SS-EN ISO 9001:2000. Bergsunds vård- och omsorgsboende drivs sedan den 15 september 2008 på uppdrag av Södermalms stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap. Verksamheten har somatisk- och demens inriktning och omfattar 123 lägenheter med heldygnsomsorg. Bergsund ligger centralt beläget vid Hornstull på Södermalm med goda kommunikationer och närhet till det mesta. Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär bland annat ett ansvar för att: Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Skapa trygghet, och delaktighet för den boende. Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Handleda och utbilda kollegor inom hälso- och sjukvårdsområdet. ? Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal med reell kompetens. Vi söker dig som har arbetat några år inom äldreomsorgen och är genuint intresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta så väl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare genom att vi vill att du delar vår syn på en god äldreomsorg. I gengäld får du vara med och bygga framtidens äldreomsorg tillsammans med oss. Har du psykogeriatrisk/demensutbildning och/eller erfarenhet är det en stor merit. Temabo värdesätter egenskaper som servicekänsla, lyhördhet, självständighet och ansvarstagande. Har du erfarenhet av att dokumentera i Vodok är det också ett stort plus. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Nattjänstgöring 67 %. Vi tillämpar provanställning sex månader. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information, kontakta verksamhetschef Ulla Sävås, tfn 073-654 79 00, Bitr. verksamhetschef, Lena Ingers Rönmark, tfn 073-654 79 17 chefssjuksköterska MAS, Björn Ahnquist, tfn 073-654 79 06 Välkommen med din ansökan senast den 2 maj till rekrytering.bergsund@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se Vi tar endast emot ansökan via e-post! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och rekryteringsföretag.
Företag: Temabo AB, Bergsunds äldreboende
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska jobb, Nattsjuksköterska Stockholm, Nattsjuksköterska Temabo AB, Bergsunds äldreboende
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska

Undersköterskor Daljunkaregården
Temabo Daljunkaregården söker sommarvikarier. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av musikens positiva effekter på hälsan. Daljunkaregården drivs från och med 1 maj 2008 av Temabo på uppdrag av Falu kommun. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik. Daljunkaregården har 40 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för äldre med hög omvårdnads behov. Boendet ligger centralt i Falun. Omsorgspersonalen har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att: # Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boenden. # Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring. # Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. # Tillvarata det friska hos varje individ. # Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen. # Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska. # Skapa goda kontakter med anhöriga. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet. Meriterande om du har erfarenhet av dokumentation i Treserva verksamhetssystem. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor Daljunkaregården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor Daljunkaregården

Sjukgymnast
Temabo söker Sjukgymnast till Alströmerhemmet för vikariat Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Sjukgymnasterna har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som Sjukgymnast ansvarar du för att planera, och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som Sjukgymnast innebär bland annat ett ansvar för: Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Att bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. Utprovning av hjälpmedel. Att upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende du har boendeansvar för. Att handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. Medverka vid riskanalys inom hälso- och sjukvård. Delegera rehabiliterande arbetsuppgifter till omsorgspersonal. På Alströmerhemmet arbetar 2 arbetsterapeuter och 2 sjukgymnaster och vi söker nu en vikarie då vår ena sjukgymnast slall vara föräldraledig. Tjänsten är på 75% och tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg.. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta som sjukgymnast inom äldreomsorgen. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus tel 0707-893377 Välkommen med din ansökan senast 2013-05-18 via e-post till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Stockholm, Sjukgymnast Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Sjuksköterska
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Alströmerhemmet drivs från och med 1 februari 2011 av Temabo på uppdrag av Kungsholmens stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik och konsthantverk. Alströmerhemmet har 113 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendet ligger centralt på Kungsholmen, från innergården går hiss direkt ner till Västermalmsgallerian. Vill du arbeta extra hos oss? Vill du ha ett semestervikariat på en stimulerande och trevlig arbetsplats? Då har du en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi värdesätter att du är självständig, lyhörd, har servicekänsla och har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har minst tre års och är ntresserad av att arbeta i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du skall ha lätt att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som självklar att ta ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi söker nu dig som kan arbeta under sommaren då ordinarie sjuksköterskor har semestrar. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tar enbart emot ansökan skriftligt per mail till: rekrytering.alstromerhemmet@temabo.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Karin Olson Stameus, tfn 0707-893377
Företag: Temabo AB, Alströmerhemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Temabo AB, Alströmerhemmet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Vi söker arbetsterapeut till Daljunkaregården
Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och musikens positiva effekter på hälsan. Daljunkaregården drivs från och med 1 maj 2008 av Temabo på uppdrag av Falu kommun. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik. Boendet ligger centralt i Falun . Rollen som arbetsterapeut Arbetsterapeuterna har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som Arbetsterapeut ansvarar du för att planera, och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som Arbetsterapeut innebär bland annat ett ansvar för att: # Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. # Genomföra ADL-bedömningar. # Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. # Utprovning av hjälpmedel. # Upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende du har boendeansvar för. # Handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad Arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är vikariat 50% 1 år, med ev förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor, kontakta Verksamhetschef Ulrika Forsmark tfn 023-82892 Vi tar endast emot ansökan via e-post! Skicka din ansökan senast 20140615 till ulrika.forsmark@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker arbetsterapeut till Daljunkaregården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker arbetsterapeut till Daljunkaregården

Sjuksköterska Daljunkaregården semestervik.
Vi söker sjuksköterska till Daljunkaregåreden, Falun Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och musikens positiva effekter på hälsan. Daljunkaregården drivs från och med 1 maj 2008 av Temabo på uppdrag av Falu kommun. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktning mot musik Daljunkaregårdenhar 40 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med höga vårdbehov. Boendet ligger centralt i Falun. Rollen som sjuksköterska Sjuksköterskorna har en viktig roll i Temabos arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat ett ansvar för att: # Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. # Skapa trygghet, och delaktighet för den boende. # Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. # Handleda och utbilda kollegor inom hälso- och sjukvårdsområdet. # Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ska ha minst 3 års erfarenhet inom äldreomsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Tjänsten är ett vikariat över sommaren 75-100% Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor, kontakta Ulrika Forsmark, tfn 023-82892 Vi tar endast emot ansökan via e-post! Skicka din ansökan senast 20140605 till ulrika.forsmark@temabo.se Mer information om Temabo hittar du på www.temabo.se
Företag: Temabo AB, Daljunkaregården
Ort: Falun
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Daljunkaregården semestervik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Daljunkaregården semestervik.

Leg. Arbetsterapeut, sommarvikariat 2014
Temabo söker en arbetsterapeut till Berga, Bergsund och Guldbröllopshemmet Vård- och Omsorgsboende för sommarvikariat. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos ambition är att våra verksamheter ska vara föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård och omsorgsarbetet. Berga, Bergsund och Guldbröllopshemmet är Vård- och Omsorgs boenden med heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendena är belägna i Solna och på Södermalm. Som arbetsterapeut ansvarar du för att planera och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskilds boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som vikarierande arbetsterapeut innebär framför allt att ansvara för ADL-bedömningar vid förändrat hälsotillstånd samt att vidta lämpliga åtgärder såsom utprovning av tekniska hjälpmedel och anpassning i boendemiljön för att underlätta för äldre personer att klara sitt dagliga liv. Du ansvarar för att instruera och handleda boende, personal och anhöriga samt att följa upp och dokumentera insatserna. Du arbetar i team med fysioterapeut/ sjukgymnast, sjuksköterskor och undersköterskor. För att motsvara de krav vi ställer är det en förutsättning att du är legitimerad, att du är ansvarsfull och kan arbeta såväl självständigt som i team. Du bör vara lyhörd och ha god initiativförmåga och kommunikationsförmåga. Tjänstgöringsvillkor: Sommarvikariat på 75 % v. 27- v. 31 samt 50 % v. 32- v. 33. Vikariatet är uppdelat i perioder på de olika enheterna Berga, Bergssund och Guldbröllopshemmet. Lön enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB, Guldbröllopshemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Arbetsterapeut, sommarvikariat 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Arbetsterapeut, sommarvikariat 2014

Leg. Fysioterapeut/ Sjukgymnast, sommarvikariat
Temabo söker en sjukgymnast till Berga, Bergsund och Guldbröllopshemmet Vård- och Omsorgsboende för sommarvikariat. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Temabos ambition är att våra verksamheter ska vara föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård och omsorgsarbetet. Berga, Bergsund och Guldbröllopshemmet är Vård och Omsorgsboenden med heldygnsomsorg för individer med diagnostiserad demenssjukdom samt äldre med vårdbehov. Boendena är belägna i Solna och på Södermalm. Som fysioterapeut/ sjukgymnast ansvarar du för att planera och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskilds boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som vikarierande fysioterapeut/ sjukgymnast innebär framför allt att ansvara för bedömning av fysiska funktioner och förflyttning vid förändrat hälsotillstånd samt att vidta lämpliga åtgärder såsom anpassad träning och utprovning av hjälpmedel. Du ansvarar för att instruera och handleda boende, personal och anhöriga samt att följa upp och dokumentera insatserna. Du arbetar i team med arbetsterapeut, sjuksköterskor och undersköterskor. För att motsvara de krav vi ställer är det en förutsättning att du är legitimerad, att du är ansvarsfull och kan arbeta såväl självständigt som i team. Du bör vara lyhörd och ha god initiativförmåga och kommunikationsförmåga. Tjänstgöringsvillkor: Sommarvikariat på 50 % v. 23- v. 29 samt v. 33- v. 36. Vikariatet är uppdelat i perioder på de olika enheterna Berga, Bergssund och Guldbröllopshemmet. Lön enligt överenskommelse.
Företag: Temabo AB, Guldbröllopshemmet
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Fysioterapeut/ Sjukgymnast, sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Fysioterapeut/ Sjukgymnast, sommarvikariat


Sök lediga jobb Temabo AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se