Terminalarbetare med truckkort jobb - lediga jobb

Terminalarbetare med truckkort jobb Terminalarbetare med truckkort jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Terminalarbetare med truckkort. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Terminalarbetare med truckkort. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 2. Terminalarbetare med truckkort sökes till uppdrag på kvällstid!- Jönköping

 3. Lager och terminalarbetare med truckkort!- Göteborg

 4. Lager och terminalarbetare med truckkort!- Göteborg

 5. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 6. Lager och terminalarbetare med truckkort!- Göteborg

 7. Idrottsintresserade terminalarbetare med truckkort- Malmö

 8. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 9. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 10. Terminalarbetare med truckkort till Gislaved- Gislaved

 11. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 12. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 13. Lageroch Terminalarbetare med Truckkort- Stockholm

 14. Terminalarbetare med truckkort ,Bromma- Stockholm

 15. Terminalarbetare med truckkort / Årsta- Stockholm

 16. Terminalarbetare med truckkort- Göteborg

 17. Terminalarbetare med truckkort ,Bromma- Stockholm

 18. Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå- Umeå

 19. Terminalarbetare med truckkort- Luleå

 20. Terminalarbetare med truckkort- Göteborg

 21. Terminalarbetare med truckkort- Umeå

 22. Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå- Umeå

 23. Terminalarbetare med truckkort sökes!- Göteborg

 24. Terminalarbetare med truckkort / Årsta- Stockholm

 25. Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta- Stockholm

 26. Terminalarbetare med truckkort sökes för extrajobb i Umeå- Umeå

 27. Terminalarbetare med truckkort /Täby- Stockholm

 28. Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta- Stockholm

 29. Terminalarbetare med truckkort.- Borlänge

 30. Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta- Stockholm

 31. Terminalarbetare med truckkort /Täby- Stockholm

 32. Driven terminalarbetare med truckkort för extrajobb- Karlstad

 33. Terminalarbetare med truckkort /Täby- Stockholm

 34. Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta- Stockholm

 35. Terminalarbetare med truckkort- Jönköping

 36. Terminalarbetare med truckkort /Täby- Stockholm

 37. Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta- Stockholm

 38. Terminalarbetare med truckkort /Täby- Stockholm

 39. Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta- Stockholm

 40. Terminalarbetare med truckkort, Västberga- Stockholm


Mer beskrivning

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort sökes till uppdrag på kvällstid!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Just nu söker vi dig som i sommar vill jobba på godsterminal. Främst innebär arbetsuppgifterna styckegodshantering och en del tunga lyft kan förekomma. Arbetstiden är 14:00-23:00 måndag till fredag, det vill säga konstant kväll. För att söka tjänsten är ett krav att du har: - Truckkort, meriterande är A1-4 samt B1-3 Beskriv gärna din tidigare erfarenhet av truckkörning i din ansökan. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult kommer du att vara Uniflex ansikte utåt. Vi söker dig som uppskattar ett arbete i högt tempo samtidigt som du värdesätter noggrannhet. För att trivas i arbetet ser vi att du är: - Positiv - Flexibel - Plikttrogen - Ödmjuk Att du är en god medarbetare och lagspelare ser vi som en självklarhet. Körkort och tillgång till egen bil är meriterande då det kan vara svårt med bussförbindelser kvällstid. Lön Enligt avtal Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort sökes till uppdrag på kvällstid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort sökes till uppdrag på kvällstid!

Lager och terminalarbetare med truckkort!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Är du student eller jobbar du kanske på deltid? Behöver du fylla på plånboken med lite extrajobb? Då har du kommit rätt! Vi söker nu lagerpersonal som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Exempel på detta är att du studerar, har ett annat deltidsjobb, är musiker på 50% eller kanske utövar någon sport på en nivå där du får ersättning. Jobbeskrivning Nu behöver vi utöka våran student och extrapool. Vi ser gärna att du har erfarenhet av terminalarbete och/eller lossning. Arbetsuppgifterna kan komma att variera och i många fall vara fysiskt påfrestande. Arbetstiden är förlagd på kvällstid 14:00-20:00 16:00-20:00 och natt 00:30 - 06:30 samt variera från 2 till 5 dagar i veckan. Vi ser gärna att du kan jobba minst två pass i veckan. Mycket meriterande är om du har ett ADR - intyg för hantering av farligt gods. Ett krav är även att du har ett truckkort. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är: -Containerlossning (tömmning av containrar för hand där du packar ut paket och packar på pall) -Arbete vid paketbana där du sorterar och packar paket i olika burar -Ompack av gods -Lastning/lossning med truck - Truckkörning Krav för att söka tjänsten: - Truckkort - Annan huvudsaklig sysselsättning Personliga egenskaper För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är en flexibel och pålitlig person. Som ambulerande konsult har du en viktig roll och är vårt aniskte utåt. Det är viktigt att du utför ett bra, engagerat, arbete och har social kompetens. OBS! För att söka arbetet måste du ha en annan sysselsättning om minst 50%, t ex studier eller annat arbete. Var noga med att i din ansökan precisera vad du har för annan sysselsättning.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lager och terminalarbetare med truckkort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lager och terminalarbetare med truckkort!

Lager och terminalarbetare med truckkort!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Är du student eller jobbar du kanske på deltid? Behöver du fylla på plånboken med lite extrajobb? Då har du kommit rätt! Vi söker nu lagerpersonal som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Exempel på detta är att du studerar, har ett annat deltidsjobb, är musiker på 50% eller kanske utövar någon sport på en nivå där du får ersättning. Jobbeskrivning Nu behöver vi utöka våran student och extrapool. Vi ser gärna att du har erfarenhet av terminalarbete och/eller lossning. Arbetsuppgifterna kan komma att variera och i många fall vara fysiskt påfrestande. Arbetstiden är förlagd på kvällstid 14:00-20:00 16:00-20:00 och natt 00:30 - 06:30 samt variera från 2 till 5 dagar i veckan. Vi ser gärna att du kan jobba minst två pass i veckan. Mycket meriterande är om du har ett ADR - intyg för hantering av farligt gods. Ett krav är även att du har ett truckkort. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är: -Containerlossning (tömmning av containrar för hand där du packar ut paket och packar på pall) -Arbete vid paketbana där du sorterar och packar paket i olika burar -Ompack av gods -Lastning/lossning med truck - Truckkörning Krav för att söka tjänsten: - Truckkort - Annan huvudsaklig sysselsättning Personliga egenskaper För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är en flexibel och pålitlig person. Som ambulerande konsult har du en viktig roll och är vårt aniskte utåt. Det är viktigt att du utför ett bra, engagerat, arbete och har social kompetens. OBS! För att söka arbetet måste du ha en annan sysselsättning om minst 50%, t ex studier eller annat arbete. Var noga med att i din ansökan precisera vad du har för annan sysselsättning.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lager och terminalarbetare med truckkort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lager och terminalarbetare med truckkort!

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Lager och terminalarbetare med truckkort!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Är du student eller jobbar du kanske på deltid? Behöver du fylla på plånboken med lite extrajobb? Då har du kommit rätt! Vi söker nu lagerpersonal som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Exempel på detta är att du studerar, har ett annat deltidsjobb, är musiker på 50% eller kanske utövar någon sport på en nivå där du får ersättning. Jobbeskrivning Nu behöver vi utöka våran student och extrapool. Vi ser gärna att du har erfarenhet av terminalarbete och/eller lossning. Arbetsuppgifterna kan komma att variera och i många fall vara fysiskt påfrestande. Arbetstiden är förlagd på kvällstid 14:00-20:00 16:00-20:00 och natt 00:30 - 06:30 samt variera från 2 till 5 dagar i veckan. Vi ser gärna att du kan jobba minst två pass i veckan. Mycket meriterande är om du har ett ADR - intyg för hantering av farligt gods. Ett krav är även att du har ett truckkort. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är: -Containerlossning (tömmning av containrar för hand där du packar ut paket och packar på pall) -Arbete vid paketbana där du sorterar och packar paket i olika burar -Ompack av gods -Lastning/lossning med truck - Truckkörning Krav för att söka tjänsten: - Truckkort - Annan huvudsaklig sysselsättning Personliga egenskaper För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är en flexibel och pålitlig person. Som ambulerande konsult har du en viktig roll och är vårt aniskte utåt. Det är viktigt att du utför ett bra, engagerat, arbete och har social kompetens. OBS! För att söka arbetet måste du ha en annan sysselsättning om minst 50%, t ex studier eller annat arbete. Var noga med att i din ansökan precisera vad du har för annan sysselsättning.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lager och terminalarbetare med truckkort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lager och terminalarbetare med truckkort!

Idrottsintresserade terminalarbetare med truckkort
PerformIQ Om PerformIQ PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Handboll och hockey. Badminton och brottning. Osv. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna. Dessutom är de lagspelare. Bokstavligen. För mer information besök www.performiq.se Företagspresentation PerformIQ söker för kunds räkning terminalarbetare för uppdrag på ett företag i Malmö. Tjänstebeskrivning De vanligaste arbetsuppgifterna är lossning och lastning av pallar på lastbilar och trailers med hjälp av truck. Det förekommer också mycket uppgifter som plock och packning av produkter. Du kommer även ha kontakt med vissa kunder och på ett strukturerat sätt möta deras behov. Krav på person För denna tjänst behöver du ha truckkort då största delen av arbetsuppgifterna utgörs av truckkörning. Vi söker dig som har en god fysik, tar egna initiativ och är driven av att göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, noggrann, strukturerad och lojal. Du har lätt för att lära dig och håller dig fokuserad på din arbetsuppgift. Du är social, har lätt för att samarbeta med andra och tycker om att ge en god service. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat. Start: Omgående Omfattning: Heltid i 6 månader med möjlighet till förlängning Arbetstid: 8-17 alternativt 7-16. Övertid kan förekomma Plats: Arlöv I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Lina Beaman Rekryteringskonsult, på 0733537502. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Företag: PerformIQ AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottsintresserade terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottsintresserade terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort till Gislaved
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning För uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en terminalarbetare med erfarenhet av truckkörning. Arbetstiderna är förlagda på olika skift under dygnet, men främst på eftermiddagar och kvällar. Sökande för både heltid och deltidtjänst är välkomna att söka jobbet. För att vara aktuell för deltid eller extra anställning, så måste du vara student eller ha en annan sysselsättning på minst 50%. Uppdraget startar omgående. Uppdraget kan för rätt person leda till en tjänst hos kund. Vem är du? Vi söker dig som är en glad, arbetsvillig person som är flexibel med dina arbetstider. Du har vana av terminalarbete eller liknande erfarenhet inom industri/lager. Ett krav för tjänsten är att du har förarbevis och att du också har arbetat med att köra motviktstruck tidigare. Vi ser gärna att du även har förarbevis för Hjullastare. Det är viktigt att du är stresstålig och att du är bra på ordning och struktur. Vidare så är du positiv, pålitlig och är bra på att samarbeta med andra människor. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och ny erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på annat sätt. Vi har löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Sandra Gustavsson på telefon 036-173052 Manpower i Gislaved via mail: sagust@manpower.se
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Gislaved
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort till Gislaved jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort till Gislaved

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Lageroch Terminalarbetare med Truckkort
Vi söker ett antal personer till heltidsjobb , där den huvudsakliga sysslan är packetering , lossning , ivägskeppning Truckkort är nästan ett krav för denna tjänst Jobbet är förlagt till dagtid och på heltid , med viss flexibilitet Arbetsplats är på Norra sidan av Stockholm. Pga av jämnställdhet ser vi gärna kvinnliga ansökningar Vi värdesätter. Punktlighet Lojalitet Flexibilitet Positiv KRAV: Utdrag ur polisregistret Truckkort
Företag: Sthlm PersonalJouren AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lageroch Terminalarbetare med Truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lageroch Terminalarbetare med Truckkort

Terminalarbetare med truckkort ,Bromma
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Bromma ,nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort ,Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort ,Bromma

Terminalarbetare med truckkort / Årsta
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Årsta

Terminalarbetare med truckkort
För kunds räkning söker vi nu dig med truckkort som vill jobba extra på terminal för att dryga ut kassan. Vår kund är ett lokalt företag i transportbranschen med sin verksamhet på Hisingen. Ett krav är att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och har möjlighet att arbeta ca två dagar i veckan vid behov. Behovet kommer att variera beroende på hur mycket det är att göra ute hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av lossning och lastning av containrar. Tiderna varierar mellan 07:00 och 18:00. Din profil Vi söker dig som studerar eller jobbar deltid och har några dagar över i veckan som du vill fylla upp med ett bra extrajobb. Vi ser att du har erfarenhet från lagerarbete och/eller containerlossning. Truckkort är ett krav. Som person är du noggrann, arbetssam, social, och gillar att arbeta i grupp. För att trivas i rollen så krävs det att du är flexibel och har möjlighet att arbeta med kort varsel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. I arbetet förekommer det tunga lyft vilket gör att du bör vara i god fysisk form. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med både kunder och konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. På LN Personal har vi själva erfarenhet från många olika tjänsteområden vilket gör att vi hittar rätt person till rätt plats i rätt tid. Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri år 2013. Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos LN Personal . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande
Företag: LN Personal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort ,Bromma
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Bromma ,nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort ,Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort ,Bromma

Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta extra som terminalarbetare hos vår kund i Umeå. Arbetsuppgifterna består framför allt av truckkörning och övrigt terminalarbete. Arbetet är förlagt på vardagar och arbetstiderna är mestadels förlagda på tidig morgon. Du blir anställd av oss på Manpower Student och uthyrd till kund under uppdragets period. Vem är du? Vi söker dig som är studerande eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning och kan arbeta minst ett eller två pass per vecka. Som person är du ansvarsfull, noggrann och självgående. Vidare är du flexibel och besitter god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans i grupp. Du är pålitlig, orädd och framåt. Ett krav för denna tjänst är truckkort för motviktstruck. Vad kan vi erbjuda dig? Tjänsten innebär en anställning hos Manpower Student med uthyrning till kund. Du omfattas av kollektivavtal som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension med mera och du är försäkrad under alla uppdrag hos oss. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Manpower Talent Center på telefon: 08-452 33 10 Varmt välkommen med din ansökan! Gilla oss på Facebook! https://www.facebook.com/manpowerumea?fref=ts
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Umeå
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå

Terminalarbetare med truckkort
Terminalarbetare med truckkort Just nu söker vi för kunds räkning dig som vill jobba heltid eller deltid som terminalarbetare. Du kommer att arbeta med pakethantering, vilket innebär av och pålastning av paket samt andra terminalarbetsuppgifter. Jobbet kan delvis vara tungt då det kan förekomma tunga lyft. Arbetstiderna kan variera men arbetspassen är förlagda på vardagar. Du kommer att bli anställd av Proffice och uthyrd till kund. Urval sker löpande och uppdrag kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ort: Luleå Omfattning: Heltid/Deltid Sista ansökningsdag: 2014-12-15 För information: Elin Lundgren, elin.lundgren@proffice.se [ mailto:elin.lundgren@proffice.se ] Johan Henriksson, johan.henriksson@proffice.se Kvalifikationer: Truckkort A + B samt förarbevis för hjullastare är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av truckkörning och terminalarbete. Vi söker dig som kan jobba självständigt och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann, lojal och har hög arbetsmoral. Du bör också klara av att jobba i ett högt tempo, växla mellan arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ta i. Proffice och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Proffice och representerar oss på ett professionellt sätt. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort
För kunds räkning söker vi nu dig med truckkort som vill jobba extra på terminal för att dryga ut kassan. Vår kund är ett lokalt företag i transportbranschen med sin verksamhet på Hisingen. Ett krav är att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och har möjlighet att arbeta ca två dagar i veckan vid behov. Behovet kommer att variera beroende på mycket det är att göra ute hos våra kunder. Vänligen respektera att vi endast kan anställa dig som studerar eller kan uppvisa att du har en annan huvudsaklig syssla. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av lossning och lastning av containrar. Tiderna varierar mellan 07:00 och 18:00. Din profil Vi söker dig som studerar eller jobbar deltid och har några dagar över i veckan som du vill fylla upp med ett bra extrajobb. Vi ser att du har erfarenhet från lagerarbete och/eller containerlossning. Truckkort är ett krav. Som person är du noggrann, arbetssam, social, och gillar att arbeta i grupp. För att trivas i rollen så krävs det att du är flexibel och har möjlighet att arbeta med kort varsel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. I arbetet förekommer det tunga lyft vilket gör att du bör vara i god fysisk form. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med både kunder och konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. På LN Personal har vi själva erfarenhet från många olika tjänsteområden vilket gör att vi hittar rätt person till rätt plats i rätt tid. Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri år 2013. Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos LN Personal . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande
Företag: LN Personal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort
Terminalarbetare Just nu söker vi för kunds räkning dig som vill kombinera dina studier med att jobba extra som terminalarbetare. Du kommer att arbeta med pakethantering, vilket innebär av och pålastning av paket samt andra terminalarbetsuppgifter. Jobbet kan delvis vara tungt då det kan förekomma tunga lyft. Arbetet sker måndag till fredag där arbetstiderna kan variera mellan 04:00-09:00 alternativt 04:00-07:00 Du kommer att bli anställd av Proffice och uthyrd till kund. Urval sker löpande och uppdrag kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Umeå Omfattning: Extrajobb, måndag till fredag mellan 04:00-09:00 alternativt 04:00-07:00 Sista ansökningsdag: 2015-01-18 För information: Björn Edberg, 0733-434382 Kvalifikationer: Truckkort är ett krav, har du även förarbevis för hjullastare är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av truckkörning och terminalarbete. Vi söker dig som kan jobba självständigt och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du morgonpigg, noggrann, lojal och har hög arbetsmoral. Du bör också klara av att jobba i ett högt tempo, växla mellan arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ta i. Proffice och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Proffice och representerar oss på ett professionellt sätt. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta extra som terminalarbetare hos vår kund i Umeå. Arbetsuppgifterna består framför allt av truckkörning och övrigt terminalarbete. Arbetet är förlagt på vardagar och arbetstiderna är mestadels förlagda på tidig morgon. Du blir anställd av oss på Manpower Student och uthyrd till kund under uppdragets period. Vem är du? Vi söker dig som är studerande eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning och kan arbeta minst ett eller två pass per vecka. Som person är du ansvarsfull, noggrann och självgående. Vidare är du flexibel och besitter god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans i grupp. Du är pålitlig, orädd och framåt. Ett krav för denna tjänst är truckkort för motviktstruck. Vad kan vi erbjuda dig? Tjänsten innebär en anställning hos Manpower Student med uthyrning till kund. Du omfattas av kollektivavtal som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension med mera och du är försäkrad under alla uppdrag hos oss. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Manpower Talent Center på telefon: 08-452 33 10 Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Umeå
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker terminalarbetare med truckkort för extrajobb i Umeå

Terminalarbetare med truckkort sökes!
Som konsult hos oss på EPAB erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete, där du får tillgång till alla de fördelar en anställning hos oss innebär. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet att sätta på ditt CV, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk. Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då är du rätt person för oss! Din profil För kommande uppdrag söker vi nu 2-4 terminalarbetare som vill arbeta inom Göteborgsområdet. Vi söker dig som har truck- körkort och tidigare erfarenhet från lagerarbete/terminalarbete. Meriterande är om du har erfarenhet inom skjutstativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara flexibel, stresstålig och självgående. Du ska också kunna arbeta i lag och ha en god social förmåga. Om vårt företag EPAB är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EnPartner - rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EPAB - rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EBS - funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner. Vi arbetar med ett löpande urval och ser gärna din ansökan snarast möjligt.
Företag: Epab Göteborg AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort sökes!

Terminalarbetare med truckkort / Årsta
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Årsta

Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta

Terminalarbetare med truckkort sökes för extrajobb i Umeå
Har du minst ett år kvar av dina studier och är sugen på att dryga ut studentkassan med ett flexibelt extrajobb? Har du behörighet att köra motviktstruck och kanske några månaders körvana? Vill du jobba extra under terminerna och heltid nu i sommar? Då har vi jobbet för dig! Vi söker just nu terminalarbetare med truckkort till vår kund i Umeå för start omgående, tveka inte att ansöka redan idag! Hur är företaget där jag kommer att jobba? Som terminalarbetare hos vår kund i Umeå kommer du jobba med ett stort och drivet gäng. Man jobbar dagligen mot deadlines, därför präglas arbetsplatsen av mycket fart och fläkt, noggrannhet och flexibilitet. Man strävar både individuellt och tillsammans mot att nå målen och ha en positiv stämning under arbetsdagen. Vad betyder tjänsten för företaget? Vår kund är ett välkänt företag och som medarbetare bidrar du till att verksamheten ska gå runt och på så sätt leva upp till deras varumärke. Som terminalarbetare ser du till att olika gods kommer iväg i tid, du är alltså en mycket viktig kugge i hjulet. Vad gör en truckförare? •Kör motviktstruck på terminalen •Lastar på och av gods •Ser till att man når alla deadlines under dagen så att inga gods skickas iväg för sent •Övrigt förekommande terminalarbete Vad måste jag kunna innan jag börjar som truckförare? •Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på mer än 50 % (studier, extrajobb, eget företag) •Ha behörighet att köra motviktstruck (B1) •Ha körvana så att man känner sig bekväm att köra motviktstruck, gärna några månader eller mer •Kunna jobba extra 2-3 pass per vecka samt heltid större delen av sommaren •Ha körkort och bil om du inte har gångavstånd till kund •Kunna jobba både morgon- och kvällspass förlagda under vardagar kl. 03.30-19 •Tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande Vilka personliga egenskaper är viktiga? Som person ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och självgående. Vidare är du flexibel och besitter god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans i grupp. Det är också viktigt att du är pålitlig, orädd och framåt. Hur söker jag jobbet? Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken och registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Manpower Talent Center på telefon: 08-452 33 10 Vad kan ni erbjuda mig? •Du får en anställning hos Manpower Student och blir uthyrd till aktuell kund •Du omfattas av kollektivavtal som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension mm •Du är försäkrad under alla uppdrag hos oss •Du kommer tjäna extra pengar under studietiden •Du får en möjlighet att arbeta hos olika kunder där du kan samla erfarenhet samt knyta värdefulla kontakter Varmt välkommen med din ansökan! Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb.
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Umeå
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort sökes för extrajobb i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort sökes för extrajobb i Umeå

Terminalarbetare med truckkort /Täby
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort /Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort /Täby

Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta

Terminalarbetare med truckkort.
Är du en en arbetsvillig terminalarbetare som har truckkort? Hur ser din arbetsdag ut? Som terminalarbetare hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att ta emot gods och förbereda det för vidare transport ut till kund. Lastning och ompackning av gods är arbetsuppgifter som hör till det dagliga arbetet. Tjänsten är ett sommarvikariat, på heltid och du kommer att få en anställning i vår konsultverksamhet och bli uthyrd till vår kund Vem trivs här? I din roll som terminalarbetare kommer du packa varor som ska levereras ut till kund under dagen. Du behöver ha truckkort med behörighet A1-4 samt B1. Som person är du pålitlig, flexibel och noggrann. Du har goda kunskaper i svenska, såväl som läs- och skrivförståelse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort.

Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta

Terminalarbetare med truckkort /Täby
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort /Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort /Täby

Driven terminalarbetare med truckkort för extrajobb
Driven terminalarbetare med truckkort för extrajobb Har du tidigare arbetat på terminal, har truckkort A2 & B1-2 liksom trivs med extrajobb på udda tider? Då kan vi ha ett passande uppdrag för dig! Proffice söker nu, för omgående behov, fler drivna terminalarbetare till vår backup-pool. I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga terminaluppgifter med betoning på pakethantering. I det senare behöver du truckkort för A2 & B1-2 då pakethanteringen också innebär en hel del truckkörning. Arbetet i sig kommer gå via vår backup-pool vilket innebär skiftande arbetstider. Arbetspassen infaller till exempel mellan klockan 15:30-19:30 respektive 02:30-07:00 under såväl vardagar som helg. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från terminalarbete, truckkorten nämnda ovan liksom god svenska. Som person ser vi gärna att du är en positiv problemlösare som arbetar väl med andra. Då arbetet sker på udda tider och är en del av vår backup-pool så kan det vara det perfekta extrajobbet för dig som pluggar, har eget företag eller söker ett extrajobb utöver ett befintligt. Låter det här som ett extrajobb för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Ansök därför via länken nedan. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Karlstad Omfattning: Deltid, del i backup-pool. Arbetet sker över dygnet, exempelvis klockan 15:30-19:30 eller 02:30-07:00. Sista ansökningsdag: 2015-08-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: Kontakta: Martin Sjögren | martin.sjogren@proffice.se [ mailto:martin.sjogren@proffice.se ] | Kvalifikationer: Truckkort A2 & B1-2 är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av terminalarbete och truckkörning liksom har en god svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla hög kvalitet i ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven terminalarbetare med truckkort för extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven terminalarbetare med truckkort för extrajobb

Terminalarbetare med truckkort /Täby
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort /Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort /Täby

Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta

Terminalarbetare med truckkort
Truckförare Är du student och vill arbeta extra vid sidan av dina studier? Bor du i Jönköping eller har du möjlighet att ta dig dit? Då har vi uppdraget för dig. För kunds räkning söker vi terminalarbetare med truckkort. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av truckkörning, lastning samt lossning. Vi ser gärna att du kan arbeta minst två pass per vecka där arbetstiderna kan variera mellan dag- och kvällsskift. Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Proffice, men arbeta ute hos en av våra kunder. Ort: Jönköping Omfattning: Deltid Sista ansökningsdag: 2015-10-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag! För information: Kontakta jessica.pettersson@proffice.se. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail, men gärna frågor. Kvalifikationer: För att trivas bra i rollen som terminalarbetare bör du tycka om fysiskt arbete samt klara av att hålla ett högt tempo. Du som söker är även noggrann, ansvarsfull samt stresstålig. Truckkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Proffice och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Proffice och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult är du anställd av Proffice och jobbar ute hos någon av våra kunder. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar. Hos Proffice har du samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Ett arbete på Proffice innebär en mängd karriärmöjligheter, möten med olika företagskulturer och erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice Industrial & Logistic AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Terminalarbetare med truckkort /Täby
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort /Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort /Täby

Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta

Terminalarbetare med truckkort /Täby
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Täby ,fyra medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort /Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort /Täby

Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort / Extra /Årsta

Terminalarbetare med truckkort, Västberga
Vi söker en truckförare med erfarenhet av varuplock, till löpande uppdrag hos ledande logistikpartner i Västberga. Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Arbetsbeskrivning Du skapar plocklistor i Excel samt hämtar och lagerhåller gods och försändelser utifrån dessa listor. Arbetstider: kl.06:00 - kl.15:00 Utbildning Avslutad gymnasieutbildning Erfarenhet Tidigare erfareget av arbete med orderplock är meriterande, lika så vana av att skapa och arbeta med plocklistor i Excel. Personliga kvalifikationer Du är engagerad och ordningssam och klarar av att vara noggrann även när tempot är högt. Du är är ansvarsfull och jobbar lika bra enskilt som i grupp och behärskar svenska i tal och skrift. Truckkort A2 & A4 B1-B3 är ett krav. Lön och anställningsvillkor Visstidsanställning 6 månader, lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Ansökan Urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen att skicka din ansökan redan idag. Startdatum 21 mars Uppdragslängd Löpande
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort, Västberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort, Västberga


Sök lediga jobb Terminalarbetare med truckkort

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se