Testingenjör Experis Sverige jobb - lediga jobb

Testingenjör Experis Sverige jobb Testingenjör Experis Sverige jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Testingenjör Experis Sverige. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Testingenjör Experis Sverige. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Eventare till familjedag på Skansen- Stockholm

  2. Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd- Sundbyberg

  3. Kursledare inom Lågenergibyggnader, Energiförsörjningssystem, extrajobb- Stockholm

  4. Serviceinriktade högskolestudenter för extrajobb till Nespressos butik- Stockholm

  5. Drifttekniker- Stockholm

  6. Fastighetsförvaltare- Stockholm

  7. Gitarrpedagog till Kulturskolan- Södertälje

  8. 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!- Salem

  9. Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson- Stockholm

  10. Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang- Vallentuna


Mer beskrivning

Eventare till familjedag på Skansen
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder ska genomföra en härlig familjedag på Skansen i September. Under dagen kommer det pysslas och pågå mysiga aktiviteter som vi behöver eventpersonal som håller i. Det kommer vara en dag av skratt och lek där vi går ner på barnens nivå och skapar upplevelser för dem och deras föräldrar.  Vi söker dig som har barnasinnet i behåll men samtidigt kan hålla en hög servicenivå och agera på ett proffsigt sätt. Du ska ha nära till skratt och ha lätt för att kommunicera med olika typer av människor i alla åldrar.  Var: Skansen i Stockholm När: 1 september Arbetstid: kl. 9-17 (inklusive rast) Antal eventare till projektet: 10st Utbildning: Stockholm under v.34 Ersättning: 112 kr/timme, semestersättning om 12 % tillkommer
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Eventare till familjedag på Skansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventare till familjedag på Skansen

Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen blir du en viktig kugge i stadens arbete med att främja en god miljö och en god hälsa för Sundbybergs invånare. Du kommer att arbeta på miljöenheten som för närvarande består av nio medarbetare och en chef. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som miljöhandläggare med inriktning miljöskydd kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom området. Dina arbetsuppgifter innebär att planera och genomföra tillsynsbesök på miljöfarliga verksamheter, bedöma rapporter från företag och konsulter, utforma skrivelser och tjänsteutlåtanden. I arbetsuppgifterna ingår också att handlägga inkommande ärenden, till exempel kopplat till förorenad mark och renhållningsordningen samt att arbeta med miljöövervakning. En viktig del i arbetet är att informera och ge vägledning till såväl verksamhetsutövare som enskilda. Vi vill att du har en högskoleutbildning med inriktning på miljö- och hälsoskydd och erfarenhet av att arbeta med miljöskyddstillsyn i en kommunal organisation. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystemet Ecos. Du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och med god kvalitet i de handläggningsärenden du ansvarar för. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 18 augusti. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöhandläggare med inriktning miljöskydd

Kursledare inom Lågenergibyggnader, Energiförsörjningssystem, extrajobb
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Du kommer arbeta som kursledare på en teknisk yrkeshögskola i centrala Stockholm. Skolan har bedrivit utbildning sedan 90 år. De erbjuder tekniska utbildningar av olika slag och söker nu en kursledare till studenter som läser programmet Lågenergibyggnader. Du kommer att undervisa i kursen Energiförsörjning och simulering. Delmoment: Allmän teori. På skolan råder en trevlig och harmonisk miljö med engagerade lärare och elever. Arbetsuppgifter: Som kursledare ansvarar du för att eleverna bland annat får grundläggande kunskaper i: - kunna redogöra för förnyelsebara och icke förnyelsebara energikällor - beräkning av energiförbrukning - känna till energisimuleringssystem - allmän kunskap om hur detta används i Sverige Det är viktigt att du knyter an till dagens samhälle. Du undervisar en klass om 15 elever där de har olika mycket förkunskaper. Det är därför viktigt att du kan möta olika sorters människor som har olika mycket förförståelse. Du planerar själv din undervisning och examen men det finns lärare att samråda med. Eleverna arbetar mycket med case och i projektform. Profil: - Ingenjörsstudent med inriktning byggnad, samhällsplanering, fastighet eller inom energi - God förståelse för Energiförsörjningssystem och simulering - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper Vi ser att du som söker brinner för att dela med dig dina kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt att du har stort tålamod men också kan bemöta dem som kanske har mer yrkeserfarenhet än du. Du brinner för att utbyta kunskap, är kreativ eftersom du planerar utbildningen stort sett på egen hand utifrån en kursplan. Övrig information: Start: v 36 - v 40 Omfattning: 12 undervisningstimmar + 12 förberedelsetimmar Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: ingenjör, bygg, fastighet, energi, samhällsplanering, energiförsörjning, energi, simulering, student, extra, extrajobb, stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kursledare inom Lågenergibyggnader, Energiförsörjningssystem, extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursledare inom Lågenergibyggnader, Energiförsörjningssystem, extrajobb

Serviceinriktade högskolestudenter för extrajobb till Nespressos butik
Om Bravura: Bravura är bemannings- och rekryteringsföretaget för akademiker i början av karriären och för dig som är mer erfaren. Vi erbjuder extrajobb och rekryteringar inom hela tjänstemannaområdet. Sedan starten 2008 har vårt fokus legat på tjänster inom IT/Teknik och detta är fortfarande vårt största område. Om kunden: Bravura söker för Nespressos räkning serviceinriktade studenter som vid sidan av sina högskolestudier vill arbeta som butiksmedarbetare. Nespressos butik är belägen i centrala Stockholm och lägger stor fokus på att ge besökande kunder en trivsam upplevelse. Nestlé Nespresso S.A är den ledande aktören på marknaden för premiumportionerat kaffe av högsta kvalitet. Nespresso bygger sitt koncept på den unika, så kallade Nespresso-trilogin, bestående av den oslagbara kombinationen av enastående kaffe, användarvänliga och väldesignade kaffemaskiner samt förstklassig personlig kundservice. Tillsammans skapar dessa tre delar den ultimata kaffeupplevelsen med stunder av ren njutning. Nestlé Nespresso SA har sitt huvudkontor i Lausanne, Schweiz och har fler än 5 500 anställda världen över. Nespresso säljer sina produkter direkt till kunden i fler än 50 länder. Vill du jobba i en ung, energisk och utmanande organisation och representera ett kraftfullt globalt varumärke är detta något för dig! Arbetsuppgifter: Som butiksmedarbetare hos Nespresso kommer du som extraanställd främst att täcka lunchtiderna i butiken, vilka är mellan 12.00–16.00 måndag till söndag. Du förväntas arbeta två till tre arbetspass i veckan, totalt 10-15 timmar per vecka. Du kommer att arbeta både vardag och helg. I butiken finns flertalet kassor, en välkomstdisk samt kafferum. I denna roll ingår arbete på alla dessa stationer i ett rullande schema. Du kommer servera och informera om kaffe i kafferummen, samt vara allmänt behjälplig och ge god service till kunder i butiken. Du ingår i en studentpool där pass fördelas över samtliga i poolen. Profil: - student med minst 1 år kvar på studierna - kunna arbeta minst 2 pass/vecka - erfarenhet av service - erfarenhet av konceptbutik (meriterande) - intresse för kaffe (meriterande) - uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Du som söker tjänsten som butiksmedarbetare sätter service i fokus, och för att trivas och göra ett bra jobb i denna roll krävs att du är bra på och tycker det är roligt att ge god service. Vid denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrig information: Start: Mitten av augusti Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt ö.k. Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: student, extrajobb, deltidsjobb, extra, deltid, service, butik, butiksmedarbetare, butiksbiträde, butiksjobb, kaffe, konceptbutik, Nespresso, stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktade högskolestudenter för extrajobb till Nespressos butik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktade högskolestudenter för extrajobb till Nespressos butik

Drifttekniker
Kyrin Fastighetsrekrytering AB Om företaget För kunds räkning söker vi drifttekniker med placering i Stockholm. Du kommer att vara anställd av Kyrin Fastighetsrekrytering men verka som konsult hos våra uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter Som drifttekniker är du ansvarig för den dagliga driften på ett antal fastigheter. Arbetet är självständigt och innebär ett stort mått av kundkontakt. Du följer upp och analyserar mediaförbrukning, utför felavhjälpande underhållsarbeten samt planerar och genomför driftoptimerande åtgärder. Driftteknikern medverkar också i den långsiktiga planeringen för varje fastighet avseende driftekonomi och miljöpåverkan. Din profil Vi söker dig med bred fastighetsteknisk erfarenhet och ett stort intresse av kunder och service. Du är lugn och stabil och kan möta alla sorters människor. Du är van vid att arbeta självständigt men fungerar väl i grupp. Du visar gott omdöme och gillar att ha rent och snyggt omkring dig på arbetsplatsen. Vidare är du ansvarstagande med hög moral och god etik. Vi söker dig som har: •Relevant, fastighetsteknisk utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet •Fastighetsteknisk erfarenhet inom drift och skötsel •Datorvana (både inom office-paketet och styr- & reglersystem) •Körkort för personbil Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden till tjänsten. Anställning Form: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid 100 % Kontakt & ansökan Kontaktperson för denna tjänst är Suzanna Öckert på Kyrin Fastighetsrekrytering, tel. 08-555 363 21. Rekryteringen kommer att ske löpande och intervjuerna startar v.33. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kyrin Fastighetsrekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker jobb, Drifttekniker Stockholm, Drifttekniker Kyrin Fastighetsrekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker

Fastighetsförvaltare
Kyrin Fastighetsrekrytering AB Om företaget För kunds räkning söker vi fastighetsförvaltare med placering i Stockholm. Du kommer att vara anställd av Kyrin Fastighetsrekrytering men verka som konsult hos en av våra uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsförvaltare har du det totala affärsansvaret för ett antal fastigheter. Arbetet är självständigt och ställer stora krav på såväl social som affärsmässig förmåga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: •Att skapa och upprätthålla goda relationer med hyresgäster och samarbetspartners •Att ha budget- och resultatansvar för de egna fastigheterna •Att ansvara för hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal •Att ansvara för ombyggnadsprojekt och hyresgästanpassningar •Att se till fastighetens långsiktiga värdeutveckling och miljöpåverkan Till din hjälp att förvalta och drifta fastigheterna har du ett antal duktiga fastighetstekniker. Din profil Som förvaltare är det av stor vikt att kunna arbeta självständigt med att planera och driva egna frågor från start till mål. Samtidigt ställs höga krav på god samarbetsförmåga, både med kollegor, leverantörer och andra beslutsfattare. Som person är du självständig, kommunikativ och har ett gott sinne för ordning och reda. Du är genuint intresserad av kunderna och anstränger dig för att leverera väl fungerande lösningar. Vi söker dig som har: •Relevant högskoleutbildning (fastighet/bygg/ekonomi) eller motsvarande arbetslivserfarenhet •Yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen, gärna inom fastighetsförvaltning •God förhandlingsvana •Erfarenhet av budget- och prognosarbete •God kunskap i svenska språket samt god förmåga att formulera sig i tal och skrift •Lätt för att arbeta självständigt •Kommunikativ •Serviceinriktad •Affärsdriven •Lösningsorienterad •Körkort för personbil Kontakt & ansökan Kontaktperson för denna tjänst är Suzanna Öckert på Kyrin Fastighetsrekrytering, tel. 08-555 363 21. Rekryteringen kommer att ske löpande och intervjuerna startar v. 33. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kyrin Fastighetsrekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsförvaltare jobb, Fastighetsförvaltare Stockholm, Fastighetsförvaltare Kyrin Fastighetsrekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsförvaltare

Gitarrpedagog till Kulturskolan
Vi tar vara på medarbetarnas potential, utvecklar välfärden och ser medborgaren som vår största tillgång. De senaste tusen åren har Södertälje präglats av möten mellan kulturer och människor som bedrivit handel och utbytt idéer. Vill du vara med och göra det med oss i tusen år till? Kulturskolan i Södertälje har ett brett utbud av estetik inom ämnena musik, konst, dans, teater och digitala medier med 50 anställda pedagoger och administratörer. Kulturskolan i Södertälje är en kreativ mötesplats för unga, där de ges möjligheten att skapa ett rikare liv ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter blir att undervisa och inspirera inom gitarr, och att verksamheten når sin vision att vidga barn och ungas liv – att öppna nya dörrar. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta undervisning främst i grupp. Arbetsområdet kommer att vara antingen inom elgitarr eller akustiskgitarr alternativt en kombination av dem båda.. Arbetstiderna är huvudsakligen eftermiddag och kvällstid. Kan även förekomma arbete någon lördag och söndag vid framträdanden och konserter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, exempelvis pedagog eller musiker alternativt förvärvat liknande kunskaper inom ämnet. Arbetsområdet ska vara inom elgitarr/akustisk gitarr eller en kombination. Bred kunskap och erfarenhet inom gitarrområdet är betydelsefullt. Som en del av undervisningen kommer du att förväntas framföra musik i olika former. Pedagogiken bygger på att spela tillsammans med barnen samt ha flera framträdanden tillsammans med barnen. Mycket goda kunskaper och erfarenhet inom gitarr är ett krav för tjänsten. På Kulturskolan i Södertälje möter vi människor och grupper med mycket olika erfarenheter och bakgrund, därav ställs höga krav på din förmåga att anpassa ditt bemötande. Viktigt är också att du ser möjligheter i dessa olikheter. Önskvärda meriter Vi ser gärna att du har kompetens och även kan undervisa inom sång och studio. Tidigare erfarenhet och intresse för sociala frågor och arbete med barn och ungdomsfrågor. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att jobba högt och lågt. Meriterande om du varit med och byggt upp ny verksamhet inom kulturområdet. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Kulturskolan
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gitarrpedagog till Kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gitarrpedagog till Kulturskolan

13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!
Jag är en man i 45-årsåldern bosatt i Rönninge som har MS, jag behöver flera assistenter som kan hoppa in och jobba extra både dag och natt. Gärna att du kan vikariera för ordinarie assistenter under sommaren. För att få en jämnare könsfördelning bland mina assistenter så söker jag kvinnliga assistenter som kanske har ett deltidsjobb eller studerar. Jag kräver ingen större erfarenhet av att du har jobbat som personlig assistans innan men jag vill att du ska besitta diverse kunskaper och personlighetsdrag för att vi ska komplettera varandra på ett bra sätt. Du kommer framförallt vara mina armar och ben men jag ser gärna att du är en person som har nära till skratt och är ärlig och rak. Du bör också kunna arbeta självständigt och ta egna intiativ men även ha en förståelse för att du arbetar i mitt hem och därför kunna ta direktiv och handla därefter. Hushållsarbete ingår som t.ex städ, tvätt, handling och allmänt hålla rent runt mig. Du kommer även att behöva laga både lunch och middag och då förklarar jag gärna för dig hur jag önskar få min mat. I arbetet kommer det förekomma en del tunga lyft, så för bådas skull och för en långsiktig anställning så är det bra om man är medveten om detta och känner att man har fysiken, dock finns taklift. Viktigt: Jobb hos mig kräver en del fingertopps känsla. Önskvärt är att du ska kunna ge mig känslan av att vara ifred och ändå finnas där hela tiden. Du behöver ha god kunskap i det svenska språket, både i att tal skrift. TJÄNSTEN BEHÖVER TILLSÄTTAS OMGÅENDE! Om du känner att detta är en tjänst för dig så är du välkommen att mejla mig din ansökan på meljadressen: maria.rehn@sarnmark.se och märk din ansökan i ämnesfältet med referens "13701".
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Salem
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!

Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Kontrollera kontering fakturor från Shared Service Centre (SSC) i Belgien för alla Nordiska enheter Informera SSC om kontering vid nya leverantörer Följa upp förfallna fakturor Betalningar Avstämningar Lönekontering Sverige, hjälpa till för Danmark och Norge Skattedeklaration Anläggningstillgångar Periodisk sammanställning Eventuellt kontrollera reseräkingar Arbetets omfattning: start helst den 9:e Sept. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult via Brainpeople och uppdraget är på sex månader med stor möjlighet till förlängning. Din profil Kompetenskrav: Vi ser att du arbetat med liknade uppgifter tidigare och känner dig mycket trygg med detta. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av liknande uppgifter. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Du har god kunskap i SAP. Personliga egenskaper: För att passa in i företaget är du en flexibel person som motiveras av att samarbeta och hjälpa din kollegor. Du trivs med att arbeta administrativt och vara behjälplig över telefon då Service Centre finns i Beligien. Om företaget Becton Dickinson är ett medicintekniskt företag som har sitt kontor i Årsta. Deras huvudkontor finns i USA och de har kontor i fler än 50 oilka länder världen över. Se mer information om företaget på www.bd.com Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Karin Malmqvist hos Brainpeople på tel. 08-501 685 20 alternativt karin.malmqvist@brainpeople.se Välkommen med din ansökan! Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson

Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Kostenheten inom barn- och ungdomsförvaltningen söker en kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang.  Bällstabergsskolan är Vallentuna kommuns senast byggda skola och den startade hösten 2002. Skolan har förskola och åk F-9 och serverar totalt ca 600 portioner. Skolan är indelad i hemvister där eleverna äter sina måltider. Maten serveras av husvärdar. Skolan har ett tillagningskök och lagar frukost, lunch och mellanmål till skolans elever och en förskola. I köket arbetar tre personer. Arbetsuppgifter: I arbetet som kökschef för skolrestaurangen ansvarar du för planering, inköp och produktion. Du ansvarar även för arbetsmiljön, egenkontrollen och HACCP. Arbetsledning och utveckling av verksamheten och medarbetarna är en viktig uppgift. Kökschefen ska ha god kontroll på enhetens ekonomi. Du deltar i samtliga förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en grundutbildning som kock inom storhushåll eller restaurang eller lång verifierad erfarenhet från motsvarande verksamhet. Det är en fördel om du även har en vidareutbildning inom området kostvetenskap, som kan komma hela kostenheten tillgodo. Du är mycket intresserad av att ge service till barn och ungdomar och har erfarenhet av arbetsledning inom offentlig måltidsverksamhet. Då kraven på god näringsriktig mat i skolan blev tydligare i samband med nya skollagen ska dina kunskaper kunna tillämpas vid tillagning av såväl den ordinarie menyn som vid specialkoster. Du har goda kunskaper i gällande hygienföreskrifter och lagstiftning. Du trivs att arbeta i verksamhet för barn och ungdomar, har goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga då kontakten med skolans rektor och personal är en viktig uppgift. Du behöver ha bra datakunskaper då vi sköter beställningar av varor, fakturahantering och personalrapportering via nätet. Även intern rapportering sköts via datorkommunikation. Organisation: I Vallentuna är skolrestaurangerna och förskolornas kök organiserade i en kostenhet under kostchefen. Kökschefen har ansvar för sin skolrestaurang avseende personal och planering av verksamheten. Vi använder kostplaneringssystemet Mashie för näringsberäkningar och arbetar efter en gemensamt utarbetad meny. Till lunch serverar vi dagligen två alternativa rätter samt en vegetarisk rätt. Tjänsten är en semestertjänst på heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast den 29 juli 2013. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.vallentuna.se under Sök lediga jobb. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang


Sök lediga jobb Testingenjör Experis Sverige

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se